HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sayuki Daisuke vs Fon Miho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 59
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Vas. Jan. 05, 2014 9:46 am

Vettem egy mély levegőt, és próbáltam figyelmen kívül hagyni a hideget, miközben a száz méterrel arrébb álló, fekete ruhás alakot figyeltem egy autó rejtekéből. Eddig sikeresen rejtőztem el a megfigyelendő tizenegyedik osztagos tiszt elől, akit pár napja megfigyeltünk, hogy leellenőrizzük, tényleg csinál-e bármit, ami miatt le kéne tartóztatni. Egyelőre úgy tűnt, teljesen tiszta, de természetesen követnem kell még egy darabig.
 Ahogy a férfi levágott egy újabb hollowot, és elindult, tisztes távolságból a nyomába szegődtem, ügyelve rá, hogy ne hagyjak feltűnő lábnyomokat a hóban, ne csapjak zajt, és a lehető legrövidebb ideig legyek takaráson kívül. A reiatsumat is elrejtettem, amennyire tudtam, bár eddig úgy tűnik, hogy nem tud kidout használni.
 Miközben a férfi néhány gyengébb, egy lelket üldöző hollowval leáll dulakodni, elbújok egy fa mögé, és belelehelek a kezembe, kicsit felmelegítve magam. A bőrruha sokkal vékonyabb volt, mint a shinigami kimonóm és az általában alatta hordott lila ruhám együtt, úgyhogy most hidegebbnek éreztem a telet, mint általában. Ha nem gyakoroltam volna annyit a hideg, őszi tengervízben, elképzelhető, hogy most sokkal nehezebben bírnám ezt a több órás küldetést.
 A shinigami beszél pár szót a lélekkel, azután a homlokához érinti a kardja pengéjét, és átküldi a mi világunkba, és elindul tovább, Karakurából kifele, az erdőbe, én pedig továbbra is árnyékként követem. Unalmas küldetés, de ez éppen úgy létfontosságú, mint amikor el kell fogni valakit. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a férfi teljesen veszélytelen a társadalmunkra, de úgy veszem, hogy potenciális áruló. Ha a legrosszabbra készülünk, nem érhet minket olyan meglepetés, ami kellemetlenül érint.
 Ahogy a férfi megfordul, időben sikerül eltűnnöm az egy fa mögött, de úgy tűnik, nem azért nézett hátra, mert megérezte, hogy követem. Pár másodperc múlva már halad is tovább arra, amerre a hollowja lehet. Én azonban már nem megyek utána.
 Lélekenergiát ugyan nem érzek, de azt megérzem, hogy valaki figyel, és hallom ropogni a havat. Ahogy oldalra pillantok, egy shinigamit látok meg, aki ráadásul felém tart. Nem értem, mit keres itt, mert ez a terület most az általam megfigyelt férfi járőrterülete, annak pedig nagyon kicsi az esélye, hogy pont erre jön egy a szolgálaton kívüliek közül, főleg egy elhagyott erdőbe. A legjobb, ha ezt tisztázom, mert ha miatta észrevesz a már vészesen távolodó célpontom, abból nem sül ki semmi jó.
 - Jó napot! Fon Miho vagyok, a második osztag nyolcadik tisztje. Ki maga, és mit csinál itt?- nem szeretem különösebben hangoztatni a rangomat és a nevemet azért, hogy nyomatékot adjak a mondandómnak, de most fontos, hogy mielőbb eltávolítsam a közelből a férfit, és követhessem a célpontom, és így, hogy egy viszonylag magas rangú, nemesi származású tiszt mondja, valószínű gyorsabban érek el eredményt, mintha csak egy átlagos második osztagos adna utasítást. Így kevésbé valószínű, hogy ellenkezik. - Jelenleg egy Omnitsukidous küldetés zajlik itt, kérem, haladéktalanul hagyja el a területet!- természetesen nem fordulok el, mert könnyen meglehet, hogy a tizenegyes társa, és mindketten árulók, a másik shinigami azonban már messze jár, és távolodik, úgyhogy csak ketten vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11400/15000  (11400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Pént. Feb. 07, 2014 2:38 am

Kellemes, ámbár a napi edzés után meglehetősen melegnek tűnő téli napunk volt. Alaposan kifulladtam; néha úgy érzem, a szükségesnél jobban hajszolom magam, és ennek nem feltétlenül lesz jó vége. Igaz, az elmúlt pár hónapban alig volt lehetőségem kidoun kívül mást gyakorolni, és ha elmulasztom bepótolni a kiesett időt, annak is kellemetlen következményei lehetnek. Homlokráncolva megcsóválom a fejem, és a tó felé veszem az irányt. Ideje a szokásos levezető meditációmnak.
Lassan lélegzek, és kiterjesztem a tudatomat. Érzem a teaházban tevékenykedők jelenlétét. Ugyan a teljes birtokot még nem tudom befogni, de kellő gyakorlással majd oda is eljutok. Erőlködve igyekszem kitolni reiatsu-érzékelésem határait. Próbálkozásaimat mintha valamekkora siker koronázná: két új lélekenergia-nyomot fedezek fel a környéken. Egyikük aktívan próbál rejtőzködni, a másik nem tesz ilyen erőfeszítéseket. Az előbbi felé indulok, miközben felhívom valamivel kevésbé kifinomult érzékekkel bíró húgomat, hogy gondoskodjon a másikról.
Tempós léptekkel, de shunpo nélkül haladok a birtokháborító irányába. Nem akarom a kelleténél jobban kifárasztani magam. Elővigyázatosan elrejtem lélekenergiámat, de nem próbálok csendesen haladni, ebben a hóban úgyis reménytelen. Kisvártatva meg is pillantom. Alacsony, rövid hajú, a környezetünket figyelembe véve nem különösebben praktikusan öltözött nő. A testhez simuló ruha azonban valószínű, hogy valami gyakorlati célt mégis szolgál, mert az tuti, hogy nem a nőies alakját akarja vele kihangsúlyozni.
~ Szexizmustól csöpögő belső monológodat hallgatni szinte fáj ~ jegyzi meg lélekölőm mellékesen. Nem fordítok rá különösebb figyelmet, tudom, hogy még mindig azért duzzog, mert az elmúlt hónapokban alig vettem elő. Igazából nincs oka panaszkodni; amint megengedte az állapotom, sokkal lelkesebben vetettem bele magam a vele végzett edzésbe, mint addig bármikor. Ezt valamelyest mintha értékelte volna, de néha még mindig hajlamos az efféle kicsinyes megnyilvánulásokra.
Nem tart sokáig, mire az ismeretlen észreveszi jelenlétemet. Jó hallás, vagy átlagon felüli reiatsu-kontroll, ez itt a kérdés. Nincs időm azonban feltenni.
- Jó napot! Fon Miho vagyok, a második osztag nyolcadik tisztje. Ki maga, és mit csinál itt? – mutatkozik be és követel információkat egy lélegzettel a betolakodó.
- Itt élek, és épp egy birtokháborítóval beszélgetek, bár az utóbbit talán a mondat elejéből kikövetkeztethette ön is – felelem gunyorosan. A látszat kedvéért igyekszem némi szemrehányó színezetet is adni hangsúlyomnak, de tartok tőle, hogy túlságosan kihallatszik mögüle, mennyire jól szórakozom, ami valamelyest lerontja a próbálkozás hitelességét.
- Jelenleg egy Omnitsukidous küldetés zajlik itt, kérem, haladéktalanul hagyja el a területet! - utasít a nő.
- Nézze, én nem kétlem, hogy ez a küldetés az ön számára kiemelt fontossággal bír, de azt hiszem, nem nehéz megérteni, hogy engem pillanatnyilag jobban izgat a tény, hogy vadidegen emberek rohangálnak a birtokomon, mindenféle előzetes bejelentés vagy invitáció nélkül – közlöm kissé hűvösen. - Felteszem, önt se különösebben érdekelnék az indokaim, ha pár nap múlva felbukkannék a Fon birtokon, valamilyen homályos „küldetésre” hivatkozva.
Rövid hatásszünetet tartok, mélyen a lány szemébe fúrva tekintetemet.
…És most, hogy a példámat hallva ilyen remekül képessé vált a helyzetet az én szemszögemből látni, remélem, megérti, ha felszólítom a távozásra – villantok fel végül egy pengevékony mosolyt.

Pontozás:
 

______________

 

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 59
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Vas. Feb. 09, 2014 11:00 am

Sóhajtok egyet a fejemet fedő csuklya mögül, ahogy szembesülök vele, hogy mennyire alacsony intelligenciájú shinigamival hozott össze a sors. Nem igazán értem, milyen birtokról magyaráz, az Emberek világában nincs a nemességnek földje, ha pedig ő is járőrözik, akkor nem értem, miért zavarja ennyire, hogy megkérem, hogy más irányba haladjon. Persze, lehet, hogy tényleg gyengeelméjű.
- Akkor elmagyarázom a kedvéért, még egyszer, lassan, hogy megértse. A második osztag kiemelt prioritást élvező küldetést hajt végre ezen a területen, ennek az akadályozása súlyos büntetést von maga után. Ez a terület nem tartozik Seireiteihez, és bármennyi időt tölt itt, nem ugyanaz, mint egy nemesi család birtoka. Most pedig, ismételten megkérem, hogy távozzon, ha haladéktalanul megteszi, nem fogom megemlíteni a jelentésemben.- vagy tényleg ennyire buta, vagy újonc, aki kötekedni szeretne, de ebben az esetben nagyon rossz célpontot választott- nem csak azért, mert valószínű ájultra verem, ha sokáig akadályozza a küldetést, de azért is, mert könnyen lehet, hogy nem látja többet a napfényt. A legtöbb shinigamit sajnálom, aki a Féregbolyba került, volt, aki ennél jóval kevesebbért, ha ennél tovább megy, már nincs okom rá, hogy sajnáljam. Ez a küldetés egyelőre rutinfeladat, de ettől még fölérendelt szerepet játszik a járőrszolgálathoz képest. Ami pedig a személyes sértegetését illeti, nem érdekel, ez a férfi nem jelent semmit, úgyhogy a szavai is jelentéktelenek. Ha nyíltan beszélne így a Fon házról, hogy más hallaná, amúgy is gyorsan megfizetne érte. Kaito-sama talán elvárná tőlem is, hogy toroljam meg, hogy sértegette a családunkat, de most a küldetésem prioritást élvez.
 - Amúgy pedig, kap tőlem egy jó tanácsot: ne tegyen ellenségévé olyanokat, akiknek egy ujjmozdulatába kerül magát eltüntetnie, például a nemeseket, különösen ne a mi családunkat. Ha a nagybátyámmal vagy az apámmal beszélt volna így, elképzelhető, hogy már rövidebb lenne egy fejjel. Most pedig menjen, és csinálja azt, amit eddig csinált, valahol máshol.- természetesen, amíg nem látom, hogy eltávolodott, nem fordítok neki hátat, és alig észrevehetően felkészülök rá, hogy a előhúzzam a hátamon lévő zanpakutomat, és egyúttal ugorjak és talán rúgjak is egyet felé. Ha tényleg ennyire buta, vagy esetleg áruló, megeshet, hogy veszélyes. Talán csak egy unatkozó tizenegyedik osztagos, de ha rám támad, úgy fogom kezelni, mint árulót, és ha szükséges, végzek vele.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11400/15000  (11400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Pént. Feb. 14, 2014 12:58 am

A lekezelés folytatódik! Remek, már csak egy nagyképű taknyos nemesivadék hiányzott a napom teljessé tételéhez.
-  Akkor elmagyarázom a kedvéért, még egyszer, lassan, hogy megértse. A második osztag kiemelt prioritást élvező küldetést hajt végre ezen a területen, ennek az akadályozása súlyos büntetést von maga után. Ez a terület nem tartozik Seireiteihez, és bármennyi időt tölt itt, nem ugyanaz, mint egy nemesi család birtoka. Most pedig, ismételten megkérem, hogy távozzon, ha haladéktalanul megteszi, nem fogom megemlíteni a jelentésemben. Amúgy pedig, kap tőlem egy jó tanácsot: ne tegyen ellenségévé olyanokat, akiknek egy ujjmozdulatába kerül magát eltüntetnie, például a nemeseket, különösen ne a mi családunkat. Ha a nagybátyámmal vagy az apámmal beszélt volna így, elképzelhető, hogy már rövidebb lenne egy fejjel. Most pedig menjen, és csinálja azt, amit eddig csinált, valahol máshol - lövell magából extra adag bullshitet az irányomba a nő. Lány. Vagymi.
- Kiváló meglátás, a terület valóban nem tartozik Seireiteihez. Tudja, ez mit jelent? Azt, hogy az önök autoritása és törvényeinek érvényessége azon a ponton megszűnik, ahol nem tudják őket betartatni. Ön egyedül van, és ahogy elnézem, nem veti szét a lélekenergia. Ennek fényében én is felajánlok egy tanácsot: ilyen körülmények között ne álljon le fenyegetőzni, pláne akkor ne, ha eltűnésének körülményei alapján a felettesei és rokonai sokkal valószínűbb, hogy nem a valódi tettest, hanem az épp aktuális küldetésének – potenciálisan ártatlan – célpontját fogják gyanúsítani, ha megtalálják a holttestét – mosolygok szelíden. – Nem mintha ilyesmire vetemednék, a Hollow-k anélkül is túlerőben vannak, hogy időnket és energiánkat egymás kiirtására pazarolnánk.
Más kérdés, hogy az előttem álló inkább foglalkozik más shinigamik nyaggatásával, mint a lidércek pusztításával, de ettől függetlenül illetlen dolog lenne megölni. Fiatal még, van ideje rájönni, mennyire fölösleges, amit csinál.
- Na jó, figyelembe véve, hogy nemes, és csak a kötelességét akarja teljesíteni, felajánlom magának, hogy a nézeteltérésünket párbajjal döntsük el. A küzdelem feladásig megy; amennyiben ön győz, szabad hozzáférést kap a területünkhöz, meggyógyítjuk az összecsapás során esetlegesen kapott sebeit, és segítünk a célpontja kézre kerítésében. Javaslom, a komoly sérüléseket okozó technikákat mellőzze, mert csonttörést és súlyosabb dolgokat sokáig tartana begyógyítanunk (ha egyáltalán képesek vagyunk rá), és úgy sejtem, nem igazán engedheti meg magának az ezzel járó időveszteséget. Amennyiben veszítene, természetesen azonnali hatállyal el kell hagynia a területet, de ebben az esetben úgysem lesz olyan állapotban, hogy nagyon ellenkezni tudjon. Ez megfelel önnek? – kérdezem, balommal futólag megérintve, ily módon lélekenergiámmal megjelölve kardomat, miközben alapállásba helyezkedek. Nem várom el egy Onmitsukidoustól, hogy lovagiasan bejelentse a kihívás elfogadását, mielőtt támadásba lendülne.

______________

 

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 59
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Pént. Feb. 14, 2014 7:10 am

Ahogy folytatja az előző viselkedését, sőt, talán még tovább megy, még jobban átlépi a határt, lemondóan sóhajtok egyet. Túl sokat mondott, túl fenyegetően lép fel hozzá, hogy futni hagyjam, veszélyes a társadalmunkra, főleg, hogy kívülállóként beszél róla. Természetesen kap majd lehetőséget rá, hogy megmagyarázza, miért fenyegeti az Omnitsukidou egy szolgálatban lévő tagját halállal, és miféle szervezetben van benne, hogy többes számban beszél- ez utóbbi nem is lehetőség lesz, hanem kényszeríteni fogják rá-, ha félreértés is, mindenképpen a Féregbolyba kerül. Egy kis lelkiismeret furdalásom lenne, ha így történne, de ha elengedem, és aztán megöl valakit, az ezerszer rosszabb. Ha a Féregbolyba kerül, és ártatlan, azt még jóvá tudom tenni, elviselhetőbbé tehetem az életét ott bent, de ha megöl valakit, azt már nem lehet vissza csinálni. Amikor a párbajozásról kezd beszélni, úgy döntök, eleget hallottam, és közbevágok.
- Sajnálom, de nincs más választásom. Le van tartóztatva.- mivel egyértelműen veszélyes, nem szólítom fel rá, hogy tegye le a zanpakutoját, és feküdjön a földre, egyértelmű, hogy támadással reagálna rá, úgyhogy egy gyors, de hatékony mozdulatsorral támadok rá, amivel nem okozok neki különösebben súlyos sérüléseket, de ha sikeresen kivitelezem, teljesen harcképtelenné válik.
Mögé shunpozok, és a jobb lábammal, sarokkal, a balta rúgás nevű technikával próbálom megrúgni a bal bokáját, ami talán el is törik, de az egyensúlya mindenesetre meggyengül, ha eltalálom. Ezután alig egy másodperccel, a bal könyökömmel, a teljes testemmel lendületet hozzáadva próbálom meg tarkón ütni, miközben a másik kezemmel kihúzom a zanpakutom. Ha a támadások betaláltak, elég könnyen a földre tudom vinni, és ha a hátán térdelek, és a nyakszirtjére illesztem a kardom hegyét, aligha tehet többet, mint hogy fekszik, és ketten várjuk az erősítést.
Amennyiben kitér, azonnal egy kidout használok, a Bakudou 21: Sekienton-nal csinálok egy vörös füstfelleget, aminek segítségével eltűnhetek a szeme elől, és az egyik fa tetején próbálok meg elbújni. A mi osztagunk specialitása, hogy észrevétlenül csapnak le az ellenfeleikre, és különben is ostobaság lenne őrültként rárontani, és megpróbálni úgy megrúgni vagy megvágni, hogy már számít rá. Hiába mondja mindig apa, hogy egy nap olyan jó leszek, mint Soifon-sama, és hiába több, mint valószínű, hogy jobb harcos vagyok ennél a férfinál, a legjobb lenne, ha gyorsan ártalmatlanítanám, anélkül, hogy bármit kockáztatnék, mert lehetnek még többen is. Egyelőre nem kérek erősítést, először megpróbálom ezt az egyet egyedül elfogni, ha beszélek, és elárulom a helyzetem, akkor nem tudok többé lesből támadni.
Próbálok rejtve maradni, és megfelelő alkalmat várok rá, hogy megtámadjam a férfit.


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11400/15000  (11400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Pént. Feb. 14, 2014 10:54 am

- Sajnálom, de nincs más választásom. Le van tartóztatva - vág közbe roppant udvariatlanul a nő. Idióta. Ezzel egy időben eltűnik a szemem elől. Reflexből előrevetem magam, némi shunpoval megadva a kezdőlöketet, és ahogy átfordulok a levegőben, látom, hogy valamit lábmagasságban akart alkotni. Ezeknek nem tanítanak semmit? Villámtánccal az ember nem támad hátulról, mert odáig eljutni még természetfeletti segítséggel is idő, és a másik első dolga amúgy is az lesz, hogy félreugrik. Az optimális támadás az ellenfél gyengébb keze felől indul! Egyrészt, mert kevesebb idő odashunpozni, mint a háta mögé, másrészt, mert a mozdulatommal egyidejűleg fog kitérni (valószínűleg előre, nem kockáztatja meg, hogy egyenesen ráfusson a hátulról támadó csapására azzal, hogy oldalra mozog), viszont egy oldalról indított támadásnak jobb esélye van, hogy így elkapja. Ha elfogadta volna ajánlatomat a lány, most bizonyára kioktatnám erről, de élet-halál harcban nem fogok tippeket adni az ellenfelemnek. Még ugrás közben megérintem és megjelölöm mindkét fegyveremet, illetve Rei no kuronnal két lélekklónt idézek, bár utóbbi már inkább a földet érés pillanatára csúszik. Felbukkanásukkal egyidejűleg lélekenergiát szabadítanak fel, ami sötéten kavargó árnyéklepelként jelenik meg körülöttük, elrejtve enyémtől igencsak eltérő, összeégett bal kezüket. Természetesen én is hasonlóképp cselekszem, ügyelve rá, hogy a hármunk által felszabadított reiatsu mennyisége azonos legyen, ne lehessen ez alapján elkülöníteni minket.
- Bakudou 21: Sekienton - kiáltja mögöttem már ugrás közben a nő, méretes vörös füstfelleget idézve. Nem tudom, mit remélt ettől, amikor a lélekenergiája alapján ennél sokkal messzebbről is megtaláltam, de rendben, játsszunk ilyet.
- HADOU 31: SHAKKAHOU! – rivallja egyik klónom, a felhő közepébe célozva a robbanó kidout. A lelkes üvöltözés leple alatt elmormolok egy Kyokkout, ennek hangját azonban remélhetőleg elnyomja a képmásom ordítása. A rejtőmágia létrejöttével egyidejűleg hessentő kézmozdulatot csalok ki nemrég tűzgolyózó klónomból, és megszüntetem a másikat. Ha minden jól megy, ellenfelem mindebből annyit érzékel, hogy az általa idézett ködöt Shakkahouval igyekeztem szétoszlatni, majd (talán elbizakodottságból, talán energiaspórolás végett) megszüntettem a klónjaimat.
Akárhogy is, harcban maradó egyetlen klónom most kardot ránt, és rohamra indul a robbanás által részint szétkergetett, részint a felvert hó, föld és egyéb törmelékek miatt csak még átláthatatlanabbá tett köd felé. Csörtetése és vad csatakiáltásai remélhetőleg elfedik az apróbb neszeket, amiket az okoz, hogy felugrok, és durván öt méteres magasságban a környezeti reishire támaszkodva a köd felé indulok, miközben a lány lélekenergiája után kutatok.
Ha megtámadja a köd felé rohanó és hangos „Kuchiki! Dicsőség a Kuchiki háznak!” kiáltásokkal hadonászó klónt, amazt arra utasítom, hogy próbálja valahogyan lefogni, vagy korlátozni a mozgását (akár úgy, hogy tenyérrel vagy gyomorral hárítja az esetlegesen felé igyekvő pengét; azonban figyelembe véve, hogy rajtam keresztül előre látja, honnan és milyen támadás érkezik, nem feltétlenül lesz szükség ilyen drasztikus eszközökre, meglehet, egy Geki is megteszi). Eközben én kettejük fölé shunpozok, és Hyouga Seiran kidoummal idézett, vízesésként alázuhanó jégtömeggel igyekszem megdermeszteni az amúgy is lengén öltözött lányt. Amennyiben ezzel sikerül elkapnom, zuhanórepüléssel lendületet véve vállmagasságban lecsapok a jobb karjára. Ha eddig minden optimálisan alakult, a vastag jégpáncél miatt elég valószínűtlen, hogy sikerülne egészben levágnom (hacsak nem szabadít fel annyi lélekenergiát, hogy kitörjön a fagy fogságából), de remélhetőleg a harc idejére sikerül hasznavehetetlenné tennem.
Ha azalatt a körülbelül 10-20 másodperc alatt, amíg lélekenergiája alapján rátalálok, nem lendül támadásba, jó tíz méterrel fölé és mögé shunpozok (ily módon kicsi a valószínűsége, hogy az érkezésem által keltett légmozgás a tudtára adná jelenlétemet), majd a klónom keltette alapzaj leple alatt mögé lopakodok, és a jobb kulccsont-váll találkozás környékén teljes erőből lesújtok rá. Emberben az ezen a környéken található arteria subclavia (/axillaris) sérülése perceken belüli elvérzéshez okoz, szóval feltételezhető, hogy egy ilyen csapás után nem sokkal erősen legyengülne a vérveszteségtől, továbbá a kar mozgatásához szükséges idegek és izmok átvágása se lendítene sokat a harckészségén. Figyelembe véve, hogy a mi fajtánk mennyivel strapabíróbb, szinte kizárt, hogy ezzel jóvátehetetlen károkat okoznék benne, de a harc további részében komoly hátrányba kerülne.

______________

 

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 59
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Szomb. Márc. 01, 2014 10:58 am

A férfinek sikerül elkerülni az első támadásom, az ellentámadása, amit a füstbe indított, pedig már részemről sem kívánt elkerülést, kicsit késve jött, mivel a klónidézéssel bajlódott. Nem tudom, minek, ha megszünteti őket ilyen gyorsan, nem ismerem ezt a kidout, nem vagyok benne biztos, hogyan működik. Lehet, hogy ennyi ideig bírják ezek a klónok, akkor viszont feleslegesen pocsékolta az energiáját.
Komolyan elgondolkozom a férfi szellemi képességeit illetően, ahogy belerohan üvöltözve a semmibe. Vagy őrült, és azt hiszi magáról, hogy a Kuchikikhoz tartozik, vagy ostoba, ha azt hiszi, hogy elhiszem, hogy velük van. Kuchiki Hana éppen úgy válogat a szolgálói között, mint Shihouin Yuuken, ilyet pedig egészen biztos nem venne be közéjük. Úgy döntök, hogy egyelőre folytatom a megfigyelését.
Nem tudom, hogy mi jelzett, a veszélyérzetem, vagy egyszerűen csak csapott valami zajt, de ahhoz későn veszem észre a hátulról közeledő férfit, hogy megelőző támadást mérjek rá, a kitérés viszont nem okoz különösebb problémát, ugyanannak a fának a bal kezem felőli legközelebbi ágára ugrok át shunpo segítségével. Először azt hiszem, hogy ez egy másik támadó, csak aztán jövök rá, hogy vagy klón, vagy a hadonászó az. Talán ha egy kicsit értelmesebben választ nemesi házat, és kevésbé irreális a viselkedése, lett volna esélye a figyelemelterelésnek.
Mivel a rám támadó jelent közvetlen fenyegetést, őt veszem először célba. Shunpoval rúgom el magam felé arról az ágról, amire alig néhány másodperce érkeztem meg, és a jobb lábammal az Ashige technikával egy reiatsuval megerősített rúgást indítok a bordái felé, miközben két kézre fogom a kardomat, hogy a bal oldalamat védje, és a hegye felé nézzen, de a célom vele igazából csak annyi, hogy ne tudjon a lábam felé vágni a kardjával.
Akár sikerül a támadás, akár nem, néhány vágást indítok felé a kardommal, kizárólag azzal a céllal, hogy lefoglaljam. Mindig jó voltam zanjutsuban, de a nyílt kardpárbajban, ahol hiányzik a meglepetés ereje, nem vagyok annyira jó, hogy egy nálam nagyobb, és vélhetően fizikailag erősebb ellenfél ellen sokáig harcoljak. Csak kicsit elterelem a figyelmét, azután jobb kézzel elengedem a kardot, és miközben bal kézzel nagyjából védeni próbálom magam a felülről jövő támadások ellen, nyitott tenyérrel próbálok meg egy ütést mérni az ágyéka tájára. Ez sem feltétlenül okozna maradandó sérüléseket, de ha eltalálnám, elég időre harcképtelenné válna hozzá, hogy lefegyverezzem.
Amennyiben ez a támadás sem válik be, ismét arrébb shunpozok, ezúttal már azért, hogy egy pár másodpercem legyen erősítést hívni. A jobb kezemmel gyorsan hívást próbálok intézni Seireiteibe, hogy belehadarjak, hogy küldjenek erősítést. Nagyjából ennyire van időm, kelleni fog mindkét kezem, ha támadna, és úgy döntök, ideje aktiválnom a zanpakutom is.
- Gojishin, Haribatta!- egyelőre csak annyi történik, hogy a kardom pengéje üveggé változik, nem akarom túl korán elárulni a képességeimet, úgyhogy nem támadok, amíg nem csinál valamit. A gyors győzelem, anélkül, hogy egyáltalán felfogná, hogy harcba került, lett volna a legjobb, de most már arra kell törekednem, hogy időt nyerjek, amíg segítség érkezik, vagy nem találok valami végzetes gyengepontot. Ha tippelnem kéne, akkor egyelőre a szellemi képességeit mondanám ilyennek, bár azért látszik, hogy igyekezett valami taktikát összehozni, úgyhogy valamennyi esze azért van.


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11400/15000  (11400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Csüt. Márc. 27, 2014 11:56 pm

Kitért. Elképesztő. A klón csörtetésétől szinte biztos, hogy nem hallhatta a mozdulataimat, tehát csakis a reiatsu-érzékelése jelezhetett az utolsó pillanatban; ez viszont azt jelenti, hogy valószínűleg lényegesen jobb kidou-használó, mint amilyennek eddig mutatta magát. Ebben az esetben azonban nem zárható ki, hogy amivel most küzdök, az valójában az ő klónja, amit direkt azért tett ilyen könnyen észrevehetővé, hogy csapdába csaljon vele. Akárhogy is, a további színjátéknak nincs értelme; klónom rezignált arccal elteszi kardját, eloszlatja a körülötte kavargó, elszenesedett balját jótékonyan rejtő sötétséget, és a mi szintünkre shunpozva komótosan felénk indul. Mindez persze jóval tovább tart, mint a lány ellentámadása, ami szinte azonnali és elsöprő. Szerencsére még mindig láthatatlan vagyok, tehát a legjobb esetben is csak nagyjából tudja belőni az irányomat. Utsusemivel magam mögött hagyok egy utóképet, miközben olyan fél méterrel oldalra shunpozok, épp csak annyira, hogy kikerüljek a rúgás hatósugarából. Az orgyilkos sebessége meglehetősen tiszteletet parancsoló, de sokszor akkora távolságot kell megtennie, mint nekem, így ez nem okozhat gondot. Alighogy a lába elhalad mellettem, utána vágok a kardommal – jobbról-hátulról érkező támadás ellen nem sokat ér a bal oldalát védő pengéje. Még így sem vagyok benne biztos, hogy eltaláltam-e, elvégre meglehetősen gyors technikát használt, és arról sincs fogalmam, hogy az efféle támadások során a végtagba vezetett reiatsu mennyi ellenálló képességet kölcsönöz az érintett testrész számára. Utóképem mindenesetre erősen megszenvedte a beérkező rúgást, látványosan ripityára tört bordákkal, rongybabaként repülve tölti hátralévő létének tizedmásodperceit.
- A láthatatlan ellenfelekkel szemben folytatott küzdelem örök rákfenéje: nem tudod, hol a kardja – jegyzi meg lélekklónom barátságosan, továbbra is laza sétatempóban közelítve felénk.
~ A láthatatlan ellenfélként folytatott küzdelemé meg az, hogy a kidou fenntartására és a vívásra egyszerre koncentrálni macerás és energiaigényes ~ egészíti ki lélekölőm.
Jogos a pont ~ oszlatom szét a rejtőmágiát, ügyelve azonban arra, hogy az ellenfelem számára újból érzékelhetővé váló lélekenergiaszintem ne haladja meg a klónomét. Ezt a harcot nem úgy tűnik, hogy orvtámadással fogom megnyerni, akkor viszont több haszna van annak a reiatsunak máshol.
A lány szinte azonnal nekem ront, meglepő módon ezúttal a kardjával próbálkozva. Nagyjából velem megegyező képességű kardforgatónak mondanám; bár sok erő nincs a csapásai mögött, azok meglehetősen tempósan követik egymást. Ha nem láttam volna az előző rúgást, akár még el is hinném, hogy ez az, amiben igazán otthon érzi magát, így viszont meglehetősen átlátszó figyelemelterelésnek tűnik a dolog. Takarékos, visszafogott mozdulatokkal hárítom a vágásait, nem próbálok ellentámadásba lendülni. Várom, hogy az igazi Fon Miho mikor csap le. Ahogy egyre többet gondolkozok rajta, úgy tűnik egyre valószínűbbnek, hogy amivel most harcolok, az egy klón. Ekkorka lélekenergiához ekkora arc másképp nem társulna, családi támogatás ide vagy oda. A támadás azonban végül nem a várt formában érkezik: amint elengedi a kardot, klónom máris akcióba lendül.
- Bakudou 9: Geki! – idéz meg egy alapvető bénítómágiát, épp időben ahhoz, hogy a bőrömtől alig fél centire megállítsa a felém száguldó kezet. Sajnos ez nem fogja sokáig egy helyben tartani, de annyi időt nyer, hogy jobbra kilépjek az ütés elől, miközben bal alkarral kizárom a kardot tartó kezét. Ha késem lenne, most minimum egy vesének búcsút inthetne, de sajnos katanával ebből a szögből döfni elég reménytelen, ahhoz még legalább harminc centivel hosszabb karra lenne szükségem. Bagatell. Elengedem lélekölőmet, és telekinézissel a megfelelő pozícióba lendítem, majd –szintén telekinetikusan - döfök, miközben a penge irányába taszítom a lányt. Lehet akármilyen gyors, bakudouból frissen kiszabadulva egy, a bőrétől fél centire elhelyezkedő fegyverrel indított támadás elkerülésével talán még neki is akadnak problémái. Más kérdés, hogy így, a célpontom teste által félig kitakarva halvány gőzöm sincs, hol fog kikötni zanpakutoum hegye, azon kívül, hogy valahol a hasüregben.
Sajnos a képességem hatótávolsága meglehetősen korlátozott, így ha a döfésem betalálásakor azonnal elshunpozik, a kardom valószínűleg benne marad. Mikor látom, hogy erősítést akar hívni, villámtánccal valamivel közelebb kerülök hozzá, és a torka felé lövök egy hadou 1-et. A koncentrált kinetikus erőlöket remélhetőleg egy erőteljesebb torokütés hatásához hasonlóan elveszi egy időre a hangját. Emellett, ha korábban sikerült keresztülszúrnom, és valamiért még nem tett semmit a kardom eltávolítása érdekében, most kicsit tágítok az okozott seben a penge ide-oda mozgatásával (nem nagyon, nem megölni akarom, csak lefoglalni az egyik kezét azzal, hogy bent kelljen tartania a beleit), majd visszahívom a kezembe a fegyvert.

______________

 

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 59
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Csüt. Ápr. 17, 2014 10:04 am

A rúgásom látszólag célba talál, de természetesen érzem, hogy a levegőt rúgtam meg, és éppen elég gyorsan fordulok tovább balra, le az ágról, hogy a kard hegye csak egy kicsit kapja el a combom külső felét, ez még annyira sem akadályoz, hogy zavarjon a földet érésnél, elég lesz rá egy sima rak tapasz otthon. Nem is fogom megmutatni senkinek ezt a sérülést, mert szerintem az oka az, hogy még mindig visszafogom magam. Még mindig nem úgy támadok rá, ahogy egy hollowra támadnék, pedig rátámadni egy Onmitsukidou tisztre halálos bűn, ahogyan megsebezni egy nemest is az.
Nem válaszolok a kettő közül a látható szavaira, de tény, hogy kissé zavaró, hogy nem látom a kardját. Nem tudom, miért is oszlatja el a kidout, talán máris kezd kifutni a reiatsuból, talán csak valamiféle arrogancia, hogy azt hiszi, nincs rá szüksége a legyőzésemhez. Eléggé alacsonyan van most mind az ő, mind a klón reiatsuja, de azért nem okoz problémát rájönni, melyik az igazi. Nem tudom, mit visel a karján az egyik, de egyértelműen ő az igazi, a kidou másolat valószínű csak a fizikai testet másolja. Legalábbis nem hinném, hogy az a kesztyű a klón tartozéka lenne. Az mindenesetre előny, ha az ő karja is ilyen használhatatlanul összeégett a kesztyűje nélkül, valószínű fáj is neki, tehát ez egy súlyos gyengeség. Ha közelharcba kerülök, azt a karját kell célba vennem, ha tudja is használni kesztyűben, biztos sokkal érzékenyebb a sérülésekre.
Furcsa, hogy ilyen könnyen védekezik a támadásaim ellen, amikor eddig inkább kidousnak tűnt a harci stílusa alapján. Persze lehetséges, hogy inkább kiegyensúlyozott, és egyszerűen erősebb nálam, de természetesen nem esek kétségbe a gondolattól. Két bátyám van, velük gyakorlok már több, mint ötven éve, mindketten erősebbek nálam fizikailag, és a legutóbbi időszakot leszámítva képzettebbek is voltak nálam, mégis helyt tudtam állni ellenük. Ez a férfi nem olyan erős, hogy ne legyek képes harcolni ellene, tehát nincs miért aggódnom.
Az ágyékára mért ütést nem sikerül bevinnem, mert a mozdulat közben a férfi megbénít egy bakudouval. Nem vagyok túl jó kidouban, de érzem, hogy nem túl erős, úgyhogy a reiatsum felszabadításával sikerül két másodperc alatt leráznom magamról. Valamiért nem távolodott el jobban, hogy egy hadout is rám lőhessen, és azon az oldalamon helyezkedett el, amelyikben a kardot is tartom. Előrébb ugrok, miközben jobbra átfordulok, hogy a fordulás teljes lendületével meg tudjam vágni a kardpengével a térdét. A kardot, ami valami teljesen természetellenes szögben jön, valószínű a klónja felől, nem veszem észre időben hozzá, hogy hárítsam, de azzal, hogy folytatom a fordulást, elkerülöm a hegyét, de az éle így is belekap a hátamba, ezúttal már elég mélyen hozzá, hogy felszisszenjek, és gyorsan eltávolodjak. Csak miután már messzebb vagyok, ellenőrzöm a kardom pengéjét, hogy található-e rajta vér, és nekem sikerült-e megvágni a lábát.
A jobb lábam a bal mögött keresztezve lépek félre a nyakam felé lőtt kidou elől, miközben a bal karom már csak az egyensúlyom megőrzése érdekében is magam elé lendítem, remélhetőleg még egy mély vágást okozva neki. Ennél sokkal komolyabb, összetettebb támadásra lenne szükség, hogy sikerüljön megsebeznie, az egyszerű, szemből indított támadásokkal nem tud meglepni.
Nem tudom, mennyi idő múlva kapok erősítést, attól függ, hogy a Takarító éppen merre jár a Dangaion belül, ha nincs szerencsém, akkor addigra ennek a harcnak már vége lesz. Az idő mostantól mindenesetre a barátom, ez pedig egy hatalmas előny. Azt hiszem, felfedeztem még egyet: amikor támad, valamiért nem számít ellentámadásra, mintha lebecsülne engem.
Kíváncsi vagyok a zanpakutojára, amit valószínű elő fog hívni most, hogy én használom a sajátom. Mivel már nincs nálam kard, tartom a hét-nyolc méteres távolságot, és az üvegből shurrikeneket és kunaikat csinálok, amiket egymás után dobálok rá. Ha eltöri, akkor az üvegszilánkok is veszélyt jelentenek, ha pedig kidouval próbál védekezni ellenük, akkor elvesztegeti az energiáját. Nekem szinte semmibe nem kerül visszahívni a kezembe a törött üvegszilánkokat, teljesen természetes.
- Bakudou 7: Meimen Kamen!- ahogy láthatatlanná válok, gyorsítok a mozgásomon, és több irányból kezdek üveg shurrikeneket célozni rá, amiket szintén nehéz észrevenni. Kislány korom óta gyakorlom a célba dobást az orgyilkosok talán legnépszerűbb fegyverével, ilyen távolságról nem nehéz célozni, és ha tudja nagyjából követni, merre mozgok, akkor sem túl egyszerű számára felmérni a távolságot, és csak az üvegcsillagok eldobása után láthatja, hogy merre mennek. Másodpercenként el tudok dobni egyet, elég gyorsan rakom őket össze újra a törött üvegből hozzá, és a teste legkülönbözőbb pontjait célzom meg. Nem hiszem, hogy ezzel megölhetném vagy harcképtelenné tehetném, de ha kellően felbosszantom, akkor már könnyű lesz rést találni a védelmén.


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Age : 35
Tartózkodási hely : Pont ott!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 40

TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   Csüt. Júl. 17, 2014 5:34 am

Halál a birtokháborítókra! Mvahaha!  Twisted Evil Mindig érdekes shini vs shini-t olvasni, de itt tetszett, hogy lényegében mindkét fél, csak a maga "igazát" védte (idézőjelesen...ugye, hogy ugye Daisuke?XD) kicsikét erőszakos módon. XD

A KT-t kérésre lezárom! Sajnálom, hogy nem fejeződött be, mert igazából még csak most melegedtetek bele. Ennek ellenére a jutalmatok 200 lp és 1500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sayuki Daisuke vs Fon Miho   

Vissza az elejére Go down
 

Sayuki Daisuke vs Fon Miho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-