HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Edzőtermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 7:52 am

- Ha nem hát nem- mondom unott hangon, majd ő elkezd ide-oda pattogni.
~ Vajon mikor jön mögém~ gondolom ki, a legegyszerűbb stratégiát. Követen a mozgását, majd hirtelen megszokja szemem, majd eltűnik. ~A fene! Bedőltem~ gondolom, majd arra asszociálok, hogy mögém ugrott. Az ő tempójában egyszerűen egy olyan öt métert előre ugrok, majd ugyanazzal a lendülettel megfordulok. Meglepetésemre felülről volt szándéka támadni. Megvakartam a fejem.
~ Ennyire későbbre halogatja az erejét? Egyszerűbb lenne csak simán és egyszerűen a legnagyobb erejét betolva, lecsépelhetné a fejem, de nem ez neki egyszerű. Nem értette meg, hogy nincs kedvem előhozni a shikait? Max a gyorsaságommal lehet baja~ mondom magamnak, majd lélek energiát gyűjtök az ujjaimba.
- Hadou 04: Byakuray!- és egy gyenge villámlövedéket küldök felé. Akár eltalálja akár nem, egyszerűen csak jó ha egy szikra erejét magában hordja. Aztán egy lassú shunpoval körbe ugrálom, s ha támad, akkor egy kicsit gyorsabbra váltok, és kikerülöm, és vissza a lassúba.
~ Lehetetlen, hogy tényleg bevessem a Paragont. Bár ha megunom, akkor a kedvenc shinigami írtó kombót beadom. Bár ahhoz kell a shikai~ végül megtervezem a következő hét lépést, majd magamban röhögve szólalok meg.
- Megkérhetném, hogy felvillantsa a shikait? Kiványcsivá tett az ereje- mondom, és várom mikor szabadítja rám a kardja erejét. Már várom mikor zúzza le az arcom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Futou Yuuki
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Hozzászólások száma : 28
Tartózkodási hely : 5. osztag
Registration date : 2009. Jan. 31.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 8:06 am

A támadásom nem talált és nem is csodálkoztam rajta. Miután a férfi kikerülte a támadásom majd egy kidout alkalmazva indított egy támadást. A Shunpoval remélhetőleg kikerülöm. Ha ez nem történik emg akkor megpróbálok gyorsan talpra állni.. Ellenfelem hamarosan a shunpot hasznélja és körülöttem "táncol". Mikor megszólal, hitelen felindulásból egy kard suhintással megtámadom, de nem oda támadok ahonnan a hangot hallom, hanem 90 fokkal arrébb. Ha nem találom el nem gond, de ha igen az se hátrány. Hamarosan válaszolok a kérdésre.
- Nyugodjon meg, azt is látni fogja- mondom nyugodt hangon a férfinak.
~ Yabureme, hamarosan te jössz, de előbb kipróbálok valamit~ szólitom meg a társam.
~ Rendben van. Bízok benned Yuuki~ cseng komolyan és határozottan a hangja.
- Yukezo, elég unalmas, hogy maga csak itt táncol körülöttem. ondolom máskülönben nem tudná elkerülni a támadásokat igaz? Bár nem vártam magától többet- mondom ki határozottan a véleményemet a férfinak.
- Tudja mit legyen egy egyszerű közelharc. Álljon meg velem szemben és támadjon a kardjával. Mint egy kendo meccs. Rendben van?- ajánlok fel egy versenyt a férfinak majd várok.
Ha elfogadja a kihívást és megáll, akkor védekező pozíciót veszek fel, majd várom az első támadásokat. Megpróbálom mindent kikerülni vagy kivédeni Yabureme segítségével. Ha sikerül és Yukezo egy pillanatra elveszíti az egyensúlyát akkor ellentámadásba lendülök. A csapásokat addig folytatom, amíg csak képes vagyok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 8:22 am

Miközben kerülgetem a forró kását, Yuuki csap egyet. Aztán egy trükkös mozdulattal além csap. Erre nem nagyon számítottam. Olyan gyors voltam, a mellkasommal sikerült neki esnem a kardnak. Szerencsémre lapjával ütköztem. Dobtam egy hátast, majd a fejemre estem. Villant egyet minden, majd alig tudtam felállni. Ez az egész olyan hirtelen reakciókat váltott ki bennem. A pia, a sértések, a bánat, a düh, a világ képem, a céljaim, a megviseltetések. Nem érdekel. Felállok, hátra szédelgek, majd megfofom a tarkóm. Minden elhomályosult. Sajgott a fejem. És még valamit mondott is, de nem értettem. Az mindegy is volt, de nekem esett. A felét hárítottam, a másik fele meg betalált. Csak úgy szedtem a vágásokat. Égetett az egész karom meg a mellkasom. Paragon üvöltött, de egy másik hang is párosult mellé. Fogalmam sem volt ki. Na mindegy. Már kezdek bedilizni. Elshunpoztam messzire, majd belekezdtem.
- Bocsásson meg...- suttogtam- Paragon itt az idő. Azért nem szeretem a használatod, mert csupán a shikai, is hatalmas megerőltetés. De most nem tudok mit kezdem. Itt van velem szemben egy bájos lány, és az egész világ felpumpált. Valamivel le kell vezetnem- mondtam úgy, hogy Yuuki nyugodtan hallhatta. A körmöm derékszögbe állítottam a penge lapjával. Elengedtem a lélek energiám. Nagy villogás meg szélfúvás, meg hasonlók. XD.
- Mutasd magad Paragon!- kiáltottam el magam, és végig húztam a körmöm a pengén, ami ketté vált szikrák közepett. A sárga csík feltöltődött, majd vibrált a mellkasom, ahol a másik zanpakuto hozzá ért.
~ No fene... hát féltékeny lettél?~ tettem fel Paragonnak a kérdést.
~ Hagyjál békén, használd az erőm, te barom!~ mondta sértő hangon nekem.
- Készülj!- mondtam, majd a kapitányi gyorsaságomat elővéve odakerülten egyenesen elé. Végig a testén szerettem volna megvágni. Akár összejön akár nem. Mindegy végülis. Néha direkt a kardjára ütöttem. Ha visszatámad? Benézem. Nem érdekelt túlzottan. Most csak harcoltam. A támadásom végén hátraugrottam, és vártam a shikait. Még éreztem, hogy az én kardom még nem nyújtana 100%-ot, így vártam egy kört.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Futou Yuuki
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Hozzászólások száma : 28
Tartózkodási hely : 5. osztag
Registration date : 2009. Jan. 31.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 9:15 am

Valamilyen módon a spontán támadásom eltalálta a férfit, Csodálkoztam egy kicsit, mivel nem volt annyira komoyl a támadás szándéka és nem voltam biztos benne, hogy akár megkarcolja Yukezot. Elszámítottam amgam, de szerencsére a jó értelemben. Miután a kardom eltalálta Yukezo hátra esett és látszott rajta, hogy nem esett jól z ütközés. Valamilyen módon feltápászkodott azután pedig valamit motyogott. Nem figyeltem rá mivel épp Yaburemét hallgattam.
~ Használjuk azt a képességet. Tele van sebekkel. Menni fog.~ adja ki a parancsot.
~ Nem lehet! Az az erő meg is ölheti. Nem tehetem! Hiszen végtére is ő is egy Shinigami~ jelentem ki magabiztosan.
~ Igen, de nem fogja megölni. Csak lehűtöd egy kicsit úgy, hogy érezze nem kéne megmozdulnia és akkor nem lesz gond~ mondja nyugodtan és magabiztosan a társam.
~ Ha biztos vagy benne... akkor emgbízok benned. De kérlek azért fogjuk vissza magunkat. Nem akarom, hogy meghaljon~ mondom kicsit kérlelve Yaburemét.
Amikor ismét Yukezora pillantok azt vezsem észre, hogy éppen készül használni a Shikaiát. Hamarosan irtózatos gyorsaságra tesz szert és egyszer csak eltűnik. Azt érzem, hogy alul kicsit levegősebb lesz és a hasmaból enyhén csorog a vér. Yukezo kardjának a pengéje felhasította a bőrt, kicsit belevágott a húsomba és persze szétvágta a ruhám alját. Ezt a támadást csak azért tudtam némileg kivédeni, hogy ne okozzon nagyobb sérülést ennél, mert valójában nem is én védtem ki. Yabureme irányította a kezemet és így sikerült megvédenem magamat.
~ Köszönöm..~ nyögöm ki végül.
~ Koncentrálj! Alkalmazd a Shikait és használd az erőmet és azt a technikát!~ jelenti ki határozottan Yabureme.
Az előző támadás után nem akarok vele ellenkezni, így engedelmeskedek. Ám ezzel az egy támadással nincs vég és vágások sorozata zúdul rám. A karomon, néhol az arcomon és az oldalamon is megjelennek enyhén vérző sebek, de elég sok vágást kivédek. Amikor a támadás sorozatvéget ért Yukezo hátra ugrott, így kaptam egy szusszanásnyi pihenőt.
~ Most használd~ adja ki az utasítást a kardom.
Hallgatok rá és magam elé emelem a kardom.
- Hullj le Yabureme- mondom ki a bűvös szavakat (xD).
Miután számat elhagyta ez a pár szó a kardom lassan átalakul. Más formát ölt. Egy pillanatig becsukom a szemem és erősen koncentrálok.
~ A mellkasán.. van egy hatalmas seb, ami elég erőteljesen vérzik. Azt veszem célba~ jelentem ki magamban és így is teszek.
Kinyitom a szemem majd suhintok egyet a kardommal, ami hatására nagy lélek energia szabadul fel. Ez az "erő hullám" megindul Yukezo felé és egy másodpercen belül el is éri őt. Ha a támadás sikeres volt, akkor Yuukezo elméletben hirtelen elkezd dideregni. A test hőmérséklete lassan csökken és úgy érzi mindjárt megfagy. Ennek hatására elméletben a földre roskad.
- Figyelmeztetlek.. nem ajánlatos mozognod. Gondolo föladod igaz?- kérdezem meg a férfit szándékáról.
Ha nemmel válaszol akkor megtartom a mostani állapotot és egy fokkal még hűtöm a testét, de nem többel. Ha kérdésemre a válasz igen, akkor feloldom a technikát és a Shikait és a földre rogyok.
~ Ez nagyon kimeírt... sokat kell még gyakorolnom....~ mondom Yabureménak, majd miután megköszöntem neki mindent vissza teszem a hüveléybe. Tekintetem Yukezora emelem majd a legközelebbi falhoz csúszok, felülök és neki támaszkodok.
- Jó harc...- mondom neki enyhe mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 10:00 am

~ Szóval Yaburame a neve. Szép név~ gondolom, majd a következő pillanatban elkezd hűlni a testem. Nagyon gyorsan. Rátekeintek a mellkasomra, majd az lilulni kezd.
~ Szóval ez a képessége. Hát nem nagyon kímélt~ aztán elkezdtem szédülni. Végig érzem a tüdőmben, a testem minden porcában. Álmosodom. El akarok dőlni, de egyszerűen nem tudok megmozdulni. Fáj minden végtagom. Elnehezül a testem. Szilánkok zárják össze a szemem pupilláját.
- Mi a f*sz ez, hhh- a lehelletem fagyossá vált. Elhatározom magam, mint vészhelyzeti parancs.- Jelenj meg Paragon, tűntess el- mondom rekettes remegő hangon, majd Yuki azt láthatta, hogy a kardomnál fogva eltűnök egy középponton beszívva. És hol találom magam, naná hogy a dimenziómban. Térdre borulok, és elkezdek köhögni. Kardom szelleme megjelent előttem, és rám borított egy paplant.
- Nincs rá szükségem, ebben a dimenzióban én isten vagyok- mondom, majd eltűntetem az összes jeget a testemből- Húú ez erősre sikeredett- mondom, majd elgondolkozom valamin. Rágyújtok.
- Bocsáss meg- mondta Paragon, majd hirtelen eltűnt. Mintha szél fújta volna el. Aztán lángok csaptak fel a semmiből. Fájdalom ütött a testembe. Tűz mindenhol. Egy várost látok magam előtt. Lángokban ég. Erősen fúj a maró forró szél. Minden egyes levegővétel nehezemre esik. Kiesik a cigaretta a számból. Kopasz fák nőttek ki a lángokból, és rajta felakasztott emberek. Nem volt nehéz felismernem a halottakat. A barátaim. Mind itt lógtak holtan a szemem előtt.
- Mi ez a hely!- kiáltom könnybe lábadt szemmel, és elborulok. Hirtelen felszakad minden szerzett sebem, és ömleni kezd a vér. A lángok ketté nyíltak, majd egy egyszerű rongyos mini szoknyában megjelenik Paragon. Felülső bájait alig takarja el valami. És az a beteges tekintet.
- Mi történ veled édes. Ezt te csinálod velem, kérlek ne kínozz- mondom hangosan, és közben megpróbálom lefogni a sebeket. A beteges Paragonnak megjelenik a karján a páncélja, majd kicsapja a pengét. Gyilkos tekintettel közelít felém.
- Mit csinálsz?!- hökkenek meg, és gyáván elkezdek hátrálni, de a tűz megéget.
- Sohasem leszek a tied- mondja, majd megragad a torkomnál fogva, és belémszúrja a pengét.


A következő pillanatban kint találom magam a való világban. Olyan 4 méteres magasságban. Leesek a földre. Füstöl a testem mindenhol. A kimonom ujja megégett. A kezemen megmaradt az égés nyomok, majd a vágásokból is ömlött a vér. Én köhögök a füsttől, meg a maró széltól, és imádkozok magamban, hogy éljem túl ezt az egészet.
- Yuuki- mondom két köhögés közepette. Kormos lett az arcom, és a szememben még a lángok okozta bevérzés volt. Köhögtem sokat. Abban reménykedtem, hogy megpróbál lehűteni.
- Yabur...- mondtam, amit egy köhögés szakított meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Futou Yuuki
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Hozzászólások száma : 28
Tartózkodási hely : 5. osztag
Registration date : 2009. Jan. 31.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szer. Jún. 17, 2009 9:51 pm

A támadásom sikerült és ahogy vártam ellenfelem a földre kerül. Ám ahelyett, hogy feladta volna a küzedelmet saját kardja segítségét kérte, aki hívására válaszolva eltüntette, valemilyen furcsa technikával.
~ Valószínüleg ez Paragon ereje. Ha Yukezo a kardja erejét használja... talán el tud teleportálni.. vagy hihetetlenül gyors lesz. Én erre a következtetésre jutottam~ gondoltam át a dolgot.
~ Egyet értek veled. Ám úgy gondolom, hogy itt az ideje felkelned a földről. Ha vissza jön lehet, hogy még harcolni akar~ jelenti ki határozottan Yabureme.
~ Rendben van, de az időbe telik..~ gondolom magamban majd lassan némi nyöszörgés kiséretében feltápászkodok.
Mire ezt megteszem Yukezo hirtelen megjelenik a levegőben. Azután egy pillanatra rá lezuhan a földre. Füstöl, égési nyomok vannak a kezén és néhol a testén is, a ruhája megégett és a sebeiből ömlik a vér. Köhög, szinte már fulladozik és nyöszörögve a nevemet, majd a kardom nevének elejét nyögi ki. Pár másodpercbe beletelik, hogy felfogjam a dolgot, de hamar észbekapok.
- Hullj le Yabureme- adom ki a parancsszót mire a kardom átváltozik.
Ismét használom Yabureme képességét és elkezdem lehűteni Yukezo testét, de megpróbálom visszafogni magam, mivel nem akarom megölni. Ha törekvésem sikeres, megszüntetem a shikait, majd összeszedem Yukezo kardját, ruháit, na meg ő magát és megpróbálom shunpoval a negyedik osztaghoz vinni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Jún. 19, 2009 5:24 am

Mikor Yuuki meglepetten végignézi a szenvedésem, felfogja mit is akartam kinyögni.
~ Szeretem az ilyen gyors eszű kisasszonyokat~ mosolygok, és örömmel érzem a fájdalom elmúlásást. A vér is lefagyott, ami kibugyogott, így egy valóban hűs kötést kaptam. Mikor lábra tudok állni, az első szavaim Yuukihoz mégis egyszerűek, de jelentésükben a béke magja van elültetve.
- Köszönöm, megmentetted a hátsóm, a... nem is tudom mitől- mondtam, majd megvakartam a fejem.
- Mégis milyen zanpakuto képesség már ez... ez még nálam is nagyobb gyenyóság... egy ilyen karddal simán kapitány leszel- mondom csodálkozva, majd belegondoltam, ahogy én is kapitánnyá válok.
~ Nem fogom a kapitány úrat megfosztani a rangjától, csak egyszerűen mellé állok, és így én leszek az elsődleges kapitány, és ő az egyenrangú másodlagos... nagyra törő álmok, szóval ezt a majd ha legyőztem szakasz utánra kell tenni. Addig is a bankait kell edzenem~ köhögtem párat, majd elmúlt az egész. Volt egy olyan érzésem, hogy most nem fogok rágyújtani.
- A következő lépésembe belehaltál volna- mondom.
~ Persze az utolsó pillanatban kihúztam volna a Byakuray elől, de ha nem sikerül, akkor ő meghal, és én megsérülök. Bár ez egy az egy ellen jó. Nem is tudom, szerintem, nem véletlenül ilyen az én zanpakutom~ eképpen gondolkozom, de akkor is el kell ismernem...
- Akár mit tehettem volna, de nem tettem, szóval nem érdemes azon gondolkodni mi lenne ha. A meglepetés ereje mindkettőnknek megvolt, és ezt te jobban kihasználtad. Egy szóval: legőztél. Ez szép teljesítmény. Nem sokan mondhatják, hogy látták Paragon igazi alakját, és még túl is élték... - mondom mosolyogva- Szóval a viszontlátásra, egy élmény volt önnel harcolni, majd még találkozhatnánk- darálom, majd a még izzó kardomra tekintek. Elveszem a lánytól, és a nemesi ruhát, egy újjabb köszönöm, és aktiválom a shikait.
- Nem messze lakok innen, a hetedik körzet melletti legnagyobb ház- tájékoztatom, majd egy mosoly, és a szobámra gondolok. A kék kis lángocska, és bumm... A harc színteréről eltűntem. Meglepődve érzem, hogy egy kis hőt is hoztam magammal.
- Mi ez az izzás bakker!- szitkozódom, majd kikapcsolom a kardom. Bedőltem az ágyba, rágyújtottam, majd élveztem az életet.
- Valahonnan bekéne szerezni egy kis füvet- mosolygok, és már az emberek világának adatait bújom, hol van a legnagyobb terület.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 10:18 am

Az edzőterem különleges termébe voltak. Ez az a terem ahol más osztagbeli shinigamival lehet harcolni. Tágas terem, legalább van benne elég hely. Vannak a nézőknek kialakított részek is, de most üres volt a terem. Csak ketten álltak ott Akira és Ritsu. Egymással szemben álltak, bár Akira még mindig azzal volt elfoglalva, hogy a terem belső építésén csodálkozott.
- Na itt is vagyunk. Remélem megfelel.-mosolygott a lányra miután befejezte a csodálkozást. - Szóval kezdhetünk gyakorolni.-pár lépés távolságot vett fel és újra a lány felé fordult.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 10:49 am

Akira térképét látva kicsit megijedt, hogy idetalálnak-e egyáltalán, de vagy azért, mert nem kellett messzire menni, vagy azért mert abban a térképben több volt, mint amennyi látszott, sikeresen eljutottak a céljukhoz. Furcsa érzésekkel követte a fiút az 5. osztag területére, rövidke pályafutása során most először járt másik osztagnál. Igazából még a saját barakkjaikat se ismerte ki teljesen. Útközben nem igazán mert körülnézni, tartott a sok idegen tekintettől. Végig leszegett fejjel lépdelt Akira hátát bámulva, nem volt benne teljesen biztos hogy nem szeg-e meg valami szabályt azzal, hogy itt van.

Az edzőkomplexum maga valamelyest eltért a 3. osztagétól, hiszen itt külön terem volt fenntartva az osztagok közti összecsapásoknak, ráadásul felügyelet sem kellett. Nem gondolta volna, hogy osztagról osztagra eltérő szabályok uralkodnak. A tágas terület láttán végre egy kicsit felvidult, nem bírta ki hogy ne futkosson egy kicsit. Tettét az is bátorította, hogy egyedül voltak. A kissé egyedi bemelegítést követően végre megállt Akirával szemben.
- Csodálatos hely! Több is, mint megfelelő!
Adott hangot tetszésének. Teljesen felpörgött a gondolattól, hogy kicsit megmozgathatja az izmait, hiszen az osztag közös reggeli edzését ki kellett hagynia... mivelhogy elaludt.
- Yooosshi! Battle Mode ON!
Kiáltott fel furcsa akcentussal, szemébe eddig nem látott tűz költözött, ahogy súlypontját a hátsó lábára helyezte, és kezét rátette kardja markolatára. Nem húzta elő, úgy gondolta nem is fogja egy kis ideig. Csupán azért tette, hogy a fiú azt higgye, ő elő fogja húzni. Tudni akarta, hogy pusztán hakudával le tud-e fegyverezni valakit, vagy ez csupán az akadémián ment-e neki. Akárhogy is, a konstraspecialista Kagami Ritsu felkészülten várta ellenfele első támadását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 10:57 am

A lány futkározása kissé meglepte. Majd a lányt követve ő is felvette a megfelelő állást. Elöntötték az akadémiai emlékek, hogy mennyiszer veszített az órák alatt. De most nem órán van. Meg amúgy is itt, senki sem veszíthet, ez csak egy kis gyakorlás. Lassan a kezét a markolatra helyezte.
~ Úgy tűnik, hogy harcolni fogunk újra.-mondta Gekkounak, közben alig láthatóan kissé megsimogatta a markolatot.
~ Már azt hittem, hogy hagysz berozsdásodni. Az a nemes lány lesz az ellenfeled?-kérdezett vissza a zanpakuto.
~ Igen, ő. De tudod, hogy a szabályok értelmében a képességedet nem használhatom.
~ Nembaj, anélkül is megleszünk.
-Akkor harcra fel!-mondták egyszerre. Jobb kezével kirántotta a kardot, majd bal kezével a penge felső részének a hátát megtámasztotta és támadásba lendült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 12:36 pm

- Akkor harcra fel!
Hangzott fel a zöld jelzés és Akira nekilendült. A pár lépés távolság, ami köztük volt, rohamosan csökkeni kezdett, de a lány egy tapodtat sem mozdult, erősen koncentrált arra, hogy milyen irányba mozdul a penge és hogy ennek megfelelően neki akkor merre kell majd mozdulnia. Azonban a penge csak nem mozdult el semerre, a fiú meg szilárd elhatározással tört előre.
~Yabai, nem mozdul a pengéje!
Tört rá a felismerés az utolsó pillanatban, így még valahogy félre tudott gurulni a faltörő kosként közelítő Akira elől, de lábát a bukfenc után azonnal vissza is tolta ellenfele lába el, hátha a lendülettől elesik benne... azaz tolta volna, de a mozdulat túl bonyolultnak bizonyult, és ahelyett hogy a fiú esett volna el, ő repült hátra a tehetetlenség törvényének engedelmeskedve. Kedvét azonban ez a kis malőr nem szegte, és azonnal fel is pattant és rátámadt a lassan felé forduló Akirára. Nem tudta hogyan fog reagálni arra, hogy a lány kezében nem volt fegyver, de azt igen, hogy ha emiatt nem meri használni a kardját, akkor egy félfordulatot követően megkísérli vesén rúgni, ha pedig mégis lendülne a katana reflexből, akkor megpróbálja mozgékonyságát kihasználni és a kardra felugorva átlendülni Akira feje felett, hogy aztán ellenfele védtelen oldaláról vihessen be egy ütést tenyérrel az oldalába. Bárhogy is lesz, az egészen bizonyos volt számára, hogy a támadást egy hangos HÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! kiáltás fogja kísérni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 12:54 pm

Hát igen. Tudhatta volna, hogy nem sikerül. Ugyan ezzel próbálkozott az akadémián is. Most is az járt a fejében, hogy egy próbát megért. Miután összeszedte magát lassan megfordult. Több taktikai lépés is megjárta az agyát.
~ Mondjuk először egy gugolás, majd egy abból indított szúró támadás? Vagy inkább egy gyors hátbatámadás... esetleg...-a harmadik már nem is kezdődött el a fejében, hisz ekkor látta meg, hogy a lány puszta kézzel jön felé. Egy pillanatra kizökkent koncentrációjából. ~Ez így nem jó, ha támadok akkor könnyen megsebesülhet.- akkor tért magához mikor a lány már csak alig pár lépésre volt tőle. Hirtelen átfutott az agyán egy ötlet. ~Sebesülés! Ez az! Mondjuk, mi lenne ha csinálnánk egy kis fordulatot...-a száján kis mosoly jelent meg. Gyorsan megfordította a kardot a kezében így a fegyver éle a karja felé volt, majd a katana tompa élét nyújtotta a lány felé. ~Ha nem tévedek, első reakciója vagy az elugrás, vagy pedig a kardra ugrás lesz. Ha elugrik egyikünk sem sérül meg, viszont ha a kardot használja elrugaszkodási felületnek akkor...
~ Akkor téged, fog megsebezni.-fejezte be a mondatot Gekkou.
~ Pontosan.
~ De miért akarod, hogy megsebezzen. Hisz az első opciót ki is húzhatod, hisz amint a mozdulataiból látod, nemigen fog elugrani a gyenge támadás elől.
~ Csak egy kis felmérés...
~ Akarod látni, hogy mennyire elszánt?
~ Ismét talált.- válaszoltam gondolatban, majd kicsit lejjebb eresztettem a súlypontomat és a katanát, meg persze a jobb kezemet, tiszta támadási felületként a lány felé irányítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 2:40 pm

Olyasmi történt amire nem számított. Amire nagyon nem számított. Akira szinte tálcán kínálta a lehetőséget, hogy a zanpakutóját baknak használja, ám ha ezt megteszi, alighanem sérülést okoz a fiúnak, amit nem akart. Nagyon kevés ideje maradt a gondolkodásra. Ha így, minden előkészítés nélkül egyenesen átugorja a másik shinigamit, azzal túl könnyű célponttá válna. Sőt, minden olyan szituációban ahol ő nem tudja eltéríteni valahogy azt a kardot, a cselekvésre kész fehér ruhás alak azt csinál vele amit akar. Ritsura rátört a pánikroham, aminek az lett az eredménye, hogy egyszerre kétfelé akart elmozdulni. A lába megcsúszott és egy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! kiáltás kíséretében hatalmasat esett, szó szerint letarolva az erre azért talán nem számító Akirát. Hogy ez most egy szerencsés vagy egy szerencsétlen mozzanat volt a lány életében, azt elég nehéz lenne eldönteni.
- Gomennasai! Gomennasai Aki-chan! Miért csináltad ezt? Megsérülhettél volna!
Kért nyomban bocsánatot az ügyetlenségéért, miközben megpróbálták szétválasztani összegabalyodott végtagjaikat.
~Ne gondolkozz, ösztönösen cselekedj. A feje védtelen volt.
Hallotta meg Ritsu zanpakutója feddő hangját mialatt talpra kecmergett és ismét a megfelelő pozícióba helyezkedett.
~Nami-chan, ugye megengeded hogy shikai nélkül használjalak? Ez csak edzés, tudod...
Kérlelte Kaminamit, rájőve hogy talán nem volt olyan bölcs dolog egy fegyveres támadóval szemben puszta kezes harccal próbálkozni az ő szintjén. Hiába számított tehetségesnek, az akadémiai óra és az éles tréning között azért van különbség. Míg egy fakard nem okoz komoly sérülést, itt azért szép sebeket lehet összeszedni, pláne az ő ügyetlenségével párosítva.
~Legyen.
Hangzott a zanpakuto szűkszavú válasza. Éles harcban shikaira váltás nélkül nem is engedné magát elővenni, de ez most tényleg más volt, és azért a kard alakba zárt lélek is tisztában volt vele, hogy nem árt gyakorolni a zanjutsut, hiába van rá a lánynak viszonylag kevés szüksége Kaminami képessége mellett. Ritsu így lassan kivonta kardját és maga elé tartva azt küzdállásba helyezkedett.
- Remélem felkészültél egy kis sebességváltásra, Aki-chan.
Mondta egy magabiztos mosoly kíséretében, majd egy, az emberi szemnek követhetetlen mozdulattal, amit a halálistenek maguk között csak shunpónak hívnak, Akira mögé került és a felkarja felé szúrt azzal a szándékkal, hogy a hófehér ruhát felszakítsa. Persze Ritsut ismerve ebből még akármi is lehet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Pént. Márc. 12, 2010 2:57 pm

Ez a kitérési manőver valahogy nem volt benne Akira számításaiban. Mindenre számított csak erre az egy dologra nem. Jó ötletnek tartotta ezentúl figyelembe venni azt is ami soha de soha nem történhetne meg.
-Csak felmértem az elszántságodat.-kelt fel a földről majd egy ügyes csuklómozdulattal megfordította a kardot. Ezután fellélegzett. -Azért én is féltem, hogy mi lesz, ha úgy döntesz, hogy bevállalod az ugrást.-állt újra a támadópozícióba Akira. -De annak örülök, hogy sikerült rávegyelek arra, hogy előrántsd a kardod, Ritsu-chan. Akkor kezdődhet is az igazi harc.-mosolyodott el de ekkor észrevette azt, hogy a lány shunpot használ. Újabb taktikai áradat járta át Akira fejét. Először a két oldalán található gyenge pontokat mérte fel.
~ Ha balról jön... akkor a kezem szabad, hárítani nem tudok, hisz kardal jön és az nem lenne szerencsés. Jobboldalt ott a kard, viszont a a vállam és a térdem sebezhető. Ha viszont elölről jön, akkor könnyedén védek és egy egyszerű rugással még ellentámadhatok is. Ha viszont hátulról jön csak akkor tudnék védekezni a vízszintes vágást akar ejteni.-mikor az utolsó gondolatig is eljutott a lány már mögötte volt és készült a támadásra. ~Először is menekülés...- Akira felkészült, majd shunpot használt, csak akadt egy kis gond, azt elfelejtette, hogy ez a technika nála még kis finomításra szorúl. Alig indúlt el a két lába összeütődött és a végeredmény az lett, hogy bukfenceket vetve és pórfelhőt húzva maga után a terem másik végében kötött ki a falnak ütközve. -Áucs...-nyögte ki miután az általa készített kis kráterből kicsúszott a földre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szomb. Márc. 13, 2010 4:15 am

A szúrás bár kivételesen jó helyre ment volna, csak a levegőt találta el. Akira a másodperc egy tört részére eltűnt, hogy aztán egy igen lendületes repülést követően bucskázzon végig az egész termen és vágódjon a falnak. A becsapódás hangjára Ritsu összerezzent, valószínűleg nem volt kellemes élmény a randevú, amelyet a fiú kommentárja és a falon keletkező repedések is igazolni látszottak.
~Ez egy... shunpo akart lenni... ugye?
Tette fel magában a költői kérdést, miközben egy csepp jelent meg a homloka szélén. Vele is történt már ilyen, de már nagyon régen, amikor még nem tudta tökéletesen kontrollálni a lába alatt a reishit. Tisztában volt vele, hogy ő maga sem a legügyesebb shinigami aki valaha született, de az eddigi rövid ismeretségük alapján levonta a tanulságot: Akira ön- és közveszélyes.
Hirtelen elég furán kezdte érezni magát, ekkor jött rá hogy már másodpercek óta mozdulatlanul áll, méghozzá egy elég kényelmetlen pózban. Alighanem az arckifejezése is mindvégig ilyen csodálkozó volt. Leeresztette a kinyújtott karját és lassan elindult a shinigami felé.
- A-anou... jól vagy?
Kérdezte aggódva a földön ülő Akirától. Ugyan motoszkált benne a kisördög, hogy ez milyen remek alkalom is lenne egy bakudouval megkötözni és feladatni vele a küzdelmet, de azért ez a küzdelem mégsem tétre megy és még a kardjaik egymáshoz sem értek. Ami eddig zajlott az nehezen hívható gyakorlásnak, márpedig ők most ezért vannak itt. Így inkább úgy döntött, hogy megvárja amíg ellenfele összeszedi magát, és ismét átadja a kezdeményezést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Szomb. Márc. 13, 2010 4:37 am

Akirának beletelt egy kis időben, míg pillanatnyi szédültségéből helyrejött és felfoghatta mi is történt. Lassan felült, bár még kicsit sajgott a teste.
~ Hát ezt nemigazán így képzeltem el. De legalább most már tudom, hova ne rakjam a lábam, ha shunpot akarok használni.- súrolgatta a fejét, majd lassan felült. Közben Ritsu-chan felé közeledett.
- Fogjuk rá, de voltam már jobban is.-állt föl közben leporolta a ruháját.- Azt hiszem, hogy még kell gyakorolnom a shunpot. De most egyelőre, nem annak van itt az ideje.-vette fel a kardját a földről. -Szerintem folytassuk a harcot.-fogta meg mindkét kezével a kard markolatát. Nagy levegőt vett, majd felidézte az akadémiai éveket. Egész pontosan az egyetlen dolog amiből a legjobb volt. A kendó. A fejében újra lejátszódott az az óra ameiken a legtöbbet tanult a tanártól, mivel az szinte minden hibáját kijavított.
~ " Fiam, hogy tartod azt a kardot? "-hallotta az ismerős hangot a fejében és reflexszerűen a megfelelően fogta meg a kardot. Újabb levegővétel következett, majd kivételesen jól használva a shunpot a lány felé indult. A kardot hátra fele tartva, élével kifelé tartotta, hogy mikor eléri a lányt, akkor a lendület egy kis erőt adjon a vízszintes suhintásnak. Hamar el is érte a lányt és a kard már mozdult is. A lány bal oldalát vette célba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 3:01 am

- Hála az égnek...
Sóhajtott fel megkönnyebbülten Akira válaszának hallatán. Úgy tűnt, hogy a fiú lassan tényleg összeszedi magát, bár eleinte roppant furcsán ragadta meg a kardját. De aztán mintegy varázsütésre megtalálta a helyes fogást. Talán ekkorra tisztult ki teljesen a feje.
- Folytassuk.
Bólogatott beleegyezően, majd ismét küzdőállásba helyezkedett, fegyverét ezúttal maga elé húzva várta mit lép az ellenfele. A köztük lévő távolság egy pillanat alatt eltűnt, és már érkezett is egy széles, vízszintes vágás a lány bal oldala felé.
~Játszunk búgócsigát!
Mosolyodott el, ahogy hirtelen megpördült a tengelye körül, így nagyobb lendületre tett szert mint amilyennel Akira kardja érkezett és egy hatalmas, fémes csattanás kíséretében félreütötte a fiú fegyverét a sajátjával. A következő félfordulatnál lehajolt, hogy lábát fellökhesse egészen a fiú fejének magasságába, egy erőteljes rúgással célozva ellenfele arcát, majd egy újabb félfordulat következett, és egy könnyen védhető, felfelé tartó rézsútos vágás, hiszen a cél nem egymás megsebzése volt. A kombinációt követően azonnal hátrébb ugrott, hogy egy kis időt nyerhessen mielőtt esetleg védekeznie is kellene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 3:17 am

A vágást egy elég érdekes mozdulattal védte ki a lány, így az a levegőt szelte ketté. De Akirának nemvolt ideje csodálkozni sem hisz máris jött az ellentámadás. A feje felé tartott egy rúgás és ezután egyből egy vágás is. Ha kivédi a rúgást amihez minden bizonnyal legalább az egyik kezére szükség lesz, akkor a vágást nehezebb lesz kivédeni, van esély a sérülésre, de akár el is kerülheti a támadást. Kissé a súlypontját lejjebb engedte, majd elrugaszkodott és egy szép hátra szaltó kíséretében sikeresen kikerülte a felé irányuló támadásokat. Pár méter volt közöttük. Sok lehetőség megfordult a fejében, de egyik sem volt épp gyakorlásra való. Mindenik csak éles helyzetben, ahol a sebzés elkerülhetetlen, használható. ~Talán, nemártana egy kis csel... valami amivel, könnyen harcképtelenné tehetem, vagy legalább sikerülne összezavarnom őt. Semmi nem jut az eszembe.-törte a fejét Akira.
~ Használj engem.-jött a megszokott női hang a fejében.
~ De nem tehetem, egy gyakorlás.-kötözködött.
~ Nem érdekel, csak használj.-mondta, majd a kezemben a katana átalakult. Megnyúlt és kifehéredett, majd a fehér szalag is megjelent a markolat végén.
-Mi a...? Nem megmondtam, hogy nem akarom a shikai formádat használni?-ráztam meg az égbe emelve a kardom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 5:39 am

Látni nem látta, csak érezte hogy sem a rúgás, sem a vágás nem ütközött akadályba, és a hátraugrást követően is hiába várta az ellentámadást, az nem jött. Kicsit meg is szédült a forgolódástól, úgyhogy ez talán nem is volt akkora baj. Mikor a világ ismét egyenesbe jött számára, akkor fedezte fel hogy ellenfele nem pont ott van, ahol eddig volt, hanem hátrébb.
~Szóval ezért nem védte egyik csapásom sem?
Az elé táruló látvány valamiért szokatlan volt, kellett néhány pillanat míg leesett neki hogy a fiú kardja az, ami az érzést okozza. Ugyanis nem egy egyszerű katana állt a fiú kezében, hanem egy hosszú, fehér pengéjű fegyver, a markolat végén csinos szalaggal.
~Nami-chan, ugye ez az ő shikaia?
~Úgy tűnik. Készen állok, ha úgy gondolod...
Ritsu kicsit elgondolkodott. Nem kifejezetten közös gyakorlásra való Kaminami shikaia, de ha szükség lesz rá, akkor védekezésre végül is használhatja a kardja erejét, ha viszont támad is vele, könnyen kárt tehet a teremben és ha nem vigyáz, Akirában is.
- Mondd, Aki-chan... szeretnél vizes lenni?
Kérdését bizonytalanul kezdte, de játékos, vidám hangnemben fejezte be, mintegy táncba hívva a vele szemben álló fiút, aki valamiért rázogatta a kardját, mintha valami nem tetszene.
~Lehet hogy ez már a támadása része?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 5:52 am

~ Nem érdekel mit mondtál, de ha így folytatod nem fogsz sokra menni.-közölte Gekkou. Akira örülhetett, hogy legalább a támadását nem használta még. Nem akarja megsebezni Ritsu-chant.
-Vizes? Hát, nemigazán szeretnék most vizes lenni, de ha akarod, használhatod a kardod shikai alakját, hisz én is, sajnos akaratom nélkül, de használom.-mondta Akira, majd sóhajtott.
~ Csak tudnám, miért nem hallgatsz rám soha...-nézett szembe Akira Gekkouval.
~ Egyszerű oka van, mert nem tisztellek annyira, hogy hallgassak rád. - válaszolta hetykén a lány.
~ És mit kell tennem, ahhoz, hogy tisztelj és bízz bennem?
~ Először is te is tisztelned és bíznod kell bennem. A többit majd azután.
~ Rendben, de majd ezt a shikai-á váltás megbeszéljük.-mondta Akira, majd a kezét finoman végighúzta a kard pengéjén.
- Hát akkor, újult erővel, folytathatjuk.-mosolygott és elindult először sétálva majd futva a lány felé, felkészülve a támadásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 9:30 am

Nagyon érdekesen hangzott, amit Akira mondott, hiszen az ő zanpakutója sem egy kezes bárány, de míg a fiú az előbbi cselekedete fényében egyértelműen negatív érzésekkel tekint a fegyver eme szokására, addig ő és Kaminami nagyon jól megértik egymást és teljes mértékben felfogta az okát a zanpakutója viselkedésének, igazat adva az aggodalmainak. Ők ketten irigylésre méltóan jó párost alkotnak már most is, és míg sok kezdő halálisten még mindig az ismerkedési szakaszban van jövőbeni társával, addig ő már úgy érezte, hogy mindent tud Kaminamiról.
- Ha használom a shikait, akkor vizes leszel.
Kacsintott rá Akirára, rámutatva a másik shinigami mondandójában fellelhető ellentmondásra. A fehér ruhás fiú lassan megindult feléje, így azonnal döntenie kellett a kérdést illetően, hiszen egy pár pillanatba beletelik, míg kardja eléri igazi formáját. Felsóhajtott, és áhitatos szavakkal kimondta a "parancsszót."
- Afurete kudasai, Kaminami!
A kard markolatán lévő hullámmotívumok ciánkék színben felizzottak, majd hirtelen, mintha valódiak lennének, víz tört ki belőlük, amely spirál alakban felkúszott a penge hegyéig és végül teljes egészében beborította a zanpakutót, átlátszó, kristálytiszta hatást kölcsönözve a pengének. Ám a megtévesztő forma ellenére a kard továbbra is olyan éles volt, mintha a legnemesebb acélból készült volna. Hogy kicsit meglepje ellenfelét, ezúttal nem várta meg amíg Akira támad, hanem megelőzve a fiút a feje fölé emelte a fegyvert és lesújtott vele... a levegőre. Ám mielőtt a másik shinigami meglepődhetet volna, a pengéből ömleni kezdett a víz, amely egyenesen Akira felé tartott. Ha akarta volna, akár olyan sebességgel is mozgathatta volna a folyadékot, ami találkozásnál komoly fájdalmat is okozhat, de ő csupán ártatlanul el akarta áztatni a fiút... tetőtől talpig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 9:39 am

Nem kis csodálkozást keltett Akirában a kard pengéjének változása. Miközben sétált volt ideje megfigyelni a víz áramlását a penge felé. -Csodálatos...-mondta mosolyogva. Közben futni kezdett felé, első meglepetése az volt, hogy korábban emelte fel a kardot a lány, majd a suhintás. Ezután áramlott felé a víz. Csak tudta volna mit tegyen. ~ Elkerülni nem tudom. A vizet csak úgy ketté vagy többé vágni nem lehet. -gondolta magában miközben a víz felé futott egyenesen.
~ Akkor centrifugálj.- jött a tanács.
~ Centrifugálni? Mármint téged használni, úgy mint egy pajzs?
~ Pontosan.
~ És megengeded?- a választ már nem is várta meg, elengedte a kardját és elkapta a markolatból kilógó fonalat, majd maga előtt pörgetni kezdte a kardot. Ez a "pajzs" könnyedén hárította a felé zúduló vizet. Majd egyet rántva a fonalon a kardot egyenesen a lány felé indította. A kard magától hasította a levegőt célba véve a lány zanpakutoját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Vas. Márc. 14, 2010 12:14 pm

- Örülök hogy tetszik.
Mosolygott vissza, és büszkeséggel töltötte el, hogy szépnek tartják a kardját. De nem ez volt a legjobb időpont az efféle érzésekre, hiszen közben kis harcuk lassan kibontakozott. Akira a kard végén lévő szalagnál fogva erősen megpörgette zanpakutóját, amely hatástalanná tette támadását. A víz szanaszét fröcskölt, mindenhova jutott belőle, csak a fiúra nem. A veszély elmúltával edzőpartnere ellentámadásba lendült, és felé hajította kardját.
- Lassú.
Kuncogott a lány a technikát látva, miközben az előbb szétfröcskölt víz újra összeállt és Ritsu felfelé tartó kézmozdulatát követve egyszerűen elsodorta Akira fegyverét az ár. Erősen kell fognia azt a szalagot, ha nem akarja hogy a nagymennyiségű folyadék kitépje a kezéből a katanát. A hullám nem állt meg a támadás kivédésénél, hanem ismét a fiú felé indult, azonban ezúttal az áradat kettévált, megkerülte őt és hátulról, két oldalról közelítette meg az 5. osztag tisztjét.
- Nem úszod meg, vizes leszel, ha akarod, ha nem.
Kuncogott tovább. Nagyon élvezte a játékot amit kitalált, és már azt is tudta hogyan tehetné még biztosabbá győzelmét. Kezeit maga előtt lefelé nyújtva összekulcsolta és felidézte magában a kidou órákon tanultakat. Az említett testrész körül sárga fonalak jelentek meg és kezdtek el pörögni.
- Bakudou no yon, Hainawa!
Sárga energiakötelek szabadultak el kezéből és vették célba Akirát, effektíve három oldalról érkezett az áldás a fiú felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Hétf. Márc. 15, 2010 4:22 am

Könnyedén hárította a lány Akira támadását. Bár nem is számított másra Akira, hisz ez csak egy gyakorlás, nem élesben megy. Újabbat rántott a szalagon, hogy az irányt váltson. De a kard nem engedelmeskedett, sőt visszaváltozott normális katanává.
~ Mi a búbánatos fene...?-lepődött meg Akira, közben a lány által indított támadások felé mentek.~ Hát azt hiszem, a harcnak itt a vége. - Karjait szétnyújtotta és engedte, hogy a támadás eltalálja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ritsu
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Pisces Rat
Hozzászólások száma : 105
Age : 22
Tartózkodási hely : Kagami-birtok vagy 10. osztag
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt | A Kagami-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
14000/15000  (14000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   Hétf. Márc. 15, 2010 10:06 am

A bakudou akadálytalanul kötözte gúsba Akirát, aki mintha nem is próbált volna meg védekezni. Egy szempillantásnyival később mindkét irányból rázúdult a hullám, teljesen eláztatva a fiú fehér ruháját, haját, és mindenét. A víz ezt követően nyomban visszaáramlott a kardba, ahonnan jött és a katana visszaváltozott hagyományos formájába. A lány diadalittas képpel dugta vissza a zanpakutót a tokjába.
~Arigatou, Kaminami. Sikerült!
~Szép munka, de ha nem adja fel, akkor másképp is alakulhatott volna. De mindenképp dícsérendő hogy már több dologra is tudsz koncentrálni egyidőben. Hamarosan lehet hogy megtanítok neked egy újabb speciális technikát.
~Tényleg? Biztos vagy benne? Éljen! Már alig várom!
Az újabb örömteli hír tudatában közelebb lépett a csuromvizes fiúhoz. Nehezen tudta visszatartani a nevetést, Akira elég furán nézett ki. Ugyan biztos volt benne, hogy fájni nem fájt neki a zuhany, de azért a biztonság kedvéért megkérdezte.
- Ugye jól vagy, nincs semmi bajod?

A terem bejáratán egy pokollepke libbent be, és egyenesen Ritsu elé szállt. Az üzenet hallatán a lány szeme elkerekedett. A gyűlés! Teljesen elfelejtkezett róla, miért is gondolna ilyen kellemetlen dolgokra, amikor ilyen jól is tud szórakozni. Szabályos hátraarcot vágott és futni kezdett kifelé. Rohanás közben fordult hátra és kiabált vissza.
- Gomen ne, mennem kell. Remélem még összefutunk, köszönöm a gyakorlást! Byebye! ÁÁÁH!
Az utóbbi kiáltásnak már az volt az oka, hogy az ajtó előtt nem sokkal a saját lábában megbotolva orra esett, köszönhetően annak hogy futás közben nem maga elé nézett. De sietségét jól mutatta, hogy nem törődve a dologgal azonnal felpattant, és ment tovább, ki az ajtón, eltűnve a fiú szeme elől.


//Köszi a játékot//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Edzőtermek   

Vissza az elejére Go down
 

Edzőtermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 5. Osztag-