HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Csendes hó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te0/0Csendes hó 29y5sib  (0/0)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Csendes hó   Csendes hó EmptyPént. Okt. 11, 2013 8:01 am

Résztvevők:
Seireitei-csapat:
Rosui Kagehime
Ogiwara Ryushi
Hidetada Nishigami
Raimaru Minashaku
Takagi Akira

Egy sátorban tértek magatokhoz, amiben mindössze egy üvegburával védett gyertya ad egy kevés fényt. A sátor fel-felnyíló kijáratán befütyül a szél, friss havat adva a kicsi, barna tócsához. Hideg van, legalább tíz fokkal a fagypont alatt lehet a hőmérséklet.
A sátorban rajtatok kívül nagyjából tíz-tizenként faláda lehet, az egyik tetejére pedig néhány vastag kabát van felhalmozva- összesen négy darab, van, akinek nem fog jutni. A ládákban konzervek, kötszerek, és különböző iratok találhatóak, de kabát nem, úgyhogy el kell osztanotok őket valahogy. Akinek nem jut, az kénytelen lesz az egyenruhájában átvészelni a hideget.
Mindenki, még az abszolút kidou-analfabéták is érzik a nyomasztó jelenlétet, ami körbeveszi őket: megszámlálhatatlan lélekenergia van körülöttük, hollowok, shinigamik, arrancarok túlnyomórészt, de érezhető néhány, ettől különböző reiatsu is. A sátorból kinézve láthatóvá is válnak a villanások, amelyek szinte másodpercenként ragyognak fel különböző intenzitással, más-más színben átszűrődve a havon, a morajlás pedig folyamatos.
Mindössze három látható alak van a közeletekben: két felétek hátráló shinigami, és egy harminc méter magas, vékony, fekete sziluett, aminek a léptei alatt hangosan ropog a hó, és ami éppen felétek tart.

Hime: azt leszámítva, hogy fázol, semmi bajod nincs.
Mina: azt leszámítva, hogy fázol, semmi bajod nincs, ezentúl a ruhádban ott bújkál Hatare.
Akira: fázol, és a jobb lábad minden lépésnél fáj, azonban nem látszik, hogy mitől.
Nishi: fázol, egy kicsit fáj a hátad és a bal oldalad, de nincs nyoma sérülésnek. Ezentúl pedig olyan józan vagy, mint a ma született bárány. Wink
Ryushi: fázol, és pár helyen égető érzést tapasztalhatsz a felső testeden, de ha ellenőrzöd, semmi nyoma sérülésnek.

Las Nochesi csapat:
Hrafn Zuniga
Tadeo Dellomeurtre
Leon Escorpion
River

Egy hó által maga alá temetett autóban ébredtek. A jobb sorsra érdemes Mercedes belsejében fagypont körül lehet a hőmérséklet, de beszűrődik egy kis fény, ami bizakodásra ad okot, miszerint nem vagytok túl mélyen.  Kijutni a hagyományos módszerekkel persze nem lesz könnyű, az autó nem indul, az ajtókat pedig nem lehet kinyitni. A tetőn nincs ablak, de persze kizárt, hogy egy erősebb ceronak ellenállna.
Tadeo ül a vezetőülésben (ami a kocsi bal oldala), Hrafni az anyósülésen, River Tadeo mögött, Leon pedig a hátsó ülés többi részét foglalja el- meg talán egy kicsit még rányúlik Riverre is. A hátsó ülések mögött két kabát és egy pokróc van, ami ugyan elég nagy két arrancarnak, ha összebújnak, de akkor Leonnak nem marad semmi, a kabátok nem mennek rá. Valahogy nem árt elosztanotok, mert a szokásos egyenruháitok nem biztos, hogy tartós védelmet nyújtanak a hideg ellen.
A havon keresztül is érzitek azt a megszámlálhatatlan shinigamit, hollowot, arrancart, és még a jó ég tudja, micsodát, olyan mennyiségben, ami talán meghaladja a Winter War méreteit is. A közeletekben, alig tíz méterre is van néhány, akik éppen egymással harcolnak. Arról, hogyan kerültetek ide, vagy mi történt, fogalmatok sincs.

Tadeo: azon túl, hogy fázol, fáj a homlokod is, inkább úgy, mintha beverted volna a fejed, mint úgy, hogy valami belső dolog az oka.
Hrafn: azon túl, hogy fázol, semmi bajod.
River: ha mozgatod a jobb kezed vagy a karod, a felkarod fáj, és fázol is.
Leon: fázol, de nem fáj semmid. Viszont egy kicsit nagyon éhes kezdesz lenni.

Függetlenek:
Sayuki Daisuke:

Egy kényelmes ágyban ébredsz, egy gyönyörű szobában, ahol mindössze két problémád van: kicsit hűvös van, és egy csontváz fekszik alig pár méterre tőled a padlón. Persze, felfedezhetsz más problémákat is: fogalmad sincs, hol vagy, miért nem látsz tovább pár méternél, és miért nem jut eszedbe semmiféle előzménye a történteknek? Azt mindenesetre nyugtázhatod, hogy a szokásos felszerelésed nálad van, beleértve a zanpakutod és az egyenruhád, de ezek hidegek, a szekrényben pedig csak hawaii ingeket találsz- igaz, olyan mennyiségben, hogy valami meleg ruhát rögtönözhetsz belőle. Amikor felállsz, nyugtázhatod, hogy a padló nem teljesen vízszintes, sőt, még egy kis erőfeszítésedbe is kerül, hogy ne ess el.
Kint óriási mennyiségű shinigami és hollow lélekenergiákat érzel egymásnak feszülni, a legközelebbiek alig pár száz méterre vannak. Hogy kik állnak nyerésre, és hogy hányan vannak, nem tudod, de kétségtelen, hogy ilyen mennyiségű hollowot és shinigamit egy helyen még nem érzékeltél, és talán ez a történelem legnagyobb csatája közöttük.
A jobb alkarodon, a bőröd egy részén égető érzést érzel, de nem láthatsz rajta semmilyen sérülést.


Leonardo Ludenberg
Hayashi Aoi

Egy ablakos helyen ébredtek, a falnak döntve. Az ablakokat nagyrészt belepte a hó, de azért annyi fény beszűrődik, hogy lássatok valamit. Nagyon hideg van, rajtatok pedig nyári ruha van, de egy kicsit arrébb ott hever egy vastag, bundás kabát. Akárhogy nézelődtök, nincs semmi más, ami melegen tarthatna, úgyhogy kénytelenek lesztek ennyivel megoldani a problémát.
Lépcsők vezetnek lefelé, és teljesen kihalt ez a hely, a tárgyak, amiket a földön találtok, különböző nyelvű brosúrák szétdobálva, és mind a Szabadságszoborról szól turistáknak. Azonban nem ismertek rá semmire, ha kinéztek az ablakon, mindent hó borít, a tenger pedig be van fagyva. Ami viszont még zavaróbb, hogy hatalmas reiatsut érzékelhettek mindenhol magatok körül, és érzitek, hogy két fél harcol egymással. Aki már érzett hollowot és shinigamit, azonnal tudja is, hogy ők harcolnak. Arról viszont nincsenek emlékeitek, hogyan kerültetek ide.
Egy elég nagy lyukat találtok a csigalépcsőn lefelé, hogy kiférjetek rajta, és csak másfél-két métert zuhantok, mielőtt leérkeznétek a hóba. Szerencsétekre a shinigamik háta mögött vagytok, úgyhogy egyelőre nincs hollow a közelben, a shinigamik viszont csak pár száz méterre lehetnek.

Leonardo: fázol, és úgy érzed, mintha valaki jó erősen leütött volna hátulról, de ha kitapogatod a fájó részt a fejeden, nem érzel semmit.
Aoi: fázol, és valamiért fáj az arcod a bal szemed alatt, de ha kitapogatod, nem érzel semmit.


HATÁRIDŐ: Október 25, és még ez az év
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

Female
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 33
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te13300/15000Csendes hó 29y5sib  (13300/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyPént. Okt. 11, 2013 10:11 am


Hogy a nyomorék barom, nyolclábú mutáns kölke baszná meg azt, aki miatt egy kocsiban kell kinyitnom a csipámat. Ráadásul nem hogy kocsiban vagyok, de még valami jeges szar is beborít bennünket, ami nagy valószínűséggel hó lehet. Másról nem tudok, ami ennyire geci hideg és fehér lenne. Mondjuk vígasztal az a tény, hogy Teo-sama ül mellettem az anyós ülésen. (*.*) Persze még mindig pipa vagyok rá amiért elhagyott… Ezért is lettem Exe tag, mert így nem kell új Espadahoz mennem. Kapja be a sok kis köcsög. Egyre inkább kezdenek elfajzani, meg minden. Sok kicsi nyomorék. ._. Teo-sama volt a legkirályabb Espada, és kész! ˇ^ˇ A többi bekaphatja a szőrös farkú kanárim balfülét! >.>
Kicsit bepöccennék, ha egyedül kellene várnom azt a kibaszott fekete ruhás, kaszás fazont hogy elvigyen a másvilágra. Ja… bocs… Már amúgy is hulla vagyok. Az emberi testem nagy valószínűséggel elrohadt már valahol, vagy felfalták a halak, vagy faszom tudja, hogy mi történt vele. Igazából kurvára nem érdekel. Jelen pillanatban az jár a nyakamon ülő tökben, hogy mégis hogy a jó büdös isten verésébe’ jutottunk erre a helyre. Valaki kurvára elmagyarázhatná a szitut, de komolyan, különben a fejével verem be a szélvédőt, aztán majd leshetnek mind Marika néni a moziban. Bár lehet, az nem lenne túl nagy ötlet, mert akkor kb az összes hó a pofánkba zúdul, meg minden. Na, akkor már tényleg kibebaszottul felbasznám az agyamat, és nagy valószínűséggel még a hó is leolvadna rólam. Neutral
Mindenki nagy meglepetésére eszembe jut, (NEKEM!!!) hogy talán be lehetne kapcsolni valami fűtést, ha már ebben a csotrogányban ülünk. Semmi kedvem szarrá fagyni egy kibaszott kocsiban… Na meg legalább a hó is elkezdhet olvadozni attól, ahogy brümmög az ótó, meg ilyenek. Viszont amekkora kurva nagy mázlisták vagyunk, a járgány még csak egy légfingnyi hangot se hajlandó kiadni. Teo-sama vagy túl zokni ahhoz, hogy beindítson egy kocsit, vagy meg csak egyszerűen nem csak a helyzet szar, de maga az autó is. Na jó, valószínűleg csak a kocsi van túl szar állapotban, mert Teo-samának semmi se lehetetlen. :|Vagy meg ki tudja… Lehet hogy még nagyobb idióta, mint ahogy azt valaha is gondoltam volna. Kurvára örülök neki, hogy két másik gyökérrel vagyunk összezárva, ráadásul halálra is fagyunk. Már ha egyáltalán nekünk lehet olyat.
- Na, zsenikéim. Valakinek elő pattant már valami ötlet a nem létező agyából, hogy mégis hogy a faszba’ juthatunk ki erről az isten verte helyről? Mer’ én már személy szerint kezdek jégkocka adagoló módba kapcsolni, ami jelenleg kurvára nem jön jól. Milyen gyökérnek lenne már kedve 10 tonna hó alatt jegeskávét inni… – vágok bele fennhangon az „ösztönzésbe”. Valakinek el kell kezdenie felkelteni a sok barom arcút. Nem fogok az ő kedvükért összefagyni, meg tüdőgyulladást, meg minden létező betegséget megkapni. Ha ennyire szeretik a hideget, vegyenek hűtőt, aztán feküdjenek bele. Télen-nyáron fix hőmérsékletük lenne. :|Pf… Sok balfasz.
Persze azért az se hagy nyugodni, hogy túl sok shinifasz, meg miegyéb rohangál a közelünkben, ráadásul harcolnak is. Mégis hol vagyunk? Egy táborban, ahol összedobják az összes létező baromarcút, hogy „Nesztek basszátok meg, öljétek egymást!” ? Na nem, én biztos húzok innen a faszba. Engem aztán hagyjon mindenki békén, mert leverem a veséjüket, mind nagymami a protkós bögrét. Neutral Na jó, ha valamelyik az utamba áll, azt kapásból felszeletelem, és bedobom salátába. Neutral Már ha egyáltalán kijutok innen… Neutral

______________

Csendes hó 9iuvrm

Font a postokhoz: >>katt<<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 19
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te18700/30000Csendes hó 29y5sib  (18700/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzomb. Okt. 12, 2013 5:36 am

Mindenféle előzetes letartóztatás és bírósági ügyintézés nélkül becsuktak - teljesen jogtalanul - egy ilyen hókalitkába. Nem ér! Nem is védhettem meg magamat, azonban az megnyugtatott, hogy nem voltak annyira körültekintőek, hogy perpillanatnyi egyetlen barátomat meghagyták számomra. Azonban ez nem volt mentség arra, hogy úgy kell éreznünk magunkat, mintha egy hegymászó táborban lennénk a Mount Everest csúcsához közel. Bár légritkaságot nem érzékeltem, a hőmérséklet körülbelül megegyezett ezzel a helyzettel. Nem értettem annyira a démonmágiához, mint illett volna, de annyit még én is érzékeltem, hogy a körzet tele van különféle egyedekkel, arrancarok, shinigamik, és még sok más szaftos csirke, amiket nem tudtam beazonosítani.
- Valakinek van valami szolídabb, tűz alapú kidou-ja, vagy esetleg zanpakutou-ja? Azzal befűthetnénk, mert jelen állapotunkban rövid úton kipurcanunk.
Vetettem fel az alapvető kérdést, de körülnéztem, és találtam ellátmányos ládákat, amikben iratok is voltak, meg négy kabátot. ~Ez tényleg valami hegymászó tábor lehet~ gondoltam. Az iratokat átfutkostam szememmel, és gyors népszámlálás után szomorúan konstatáltam, hogy nincs mindegyikünknek elég kabát. Alapos mérlegelés után ezt mondtam:
- Nos, itt van egy komplett ellátmány akár egy kétszer ekkora csapatnak is, ami viszont a jobban aggasztó, hogy elég kabát nincs mindannyiunknak, így én lemondanék a nekem jutóról egy hölgy javára, ha egyáltalán így alakul.
Erre a kapott válaszom először egy elégedetlen ciccenés volt a ruhámból. Úgy tűnt ő nem akart fázni, én viszont lovagiasan felajánlottam talán a túlélésem kulcsát, és ez most fontosabb. Majd megoldom valahogy. A lélekenergia-tömegek egyre inkább aggasztottak viszont, a fázást meg tovább növelte az, hogy időnként becsapott a sátoron a szél, havat és hideg levegőt hozva, így pedig a testhőmérsékletünkkel úgy-ahogy felmelegített levegőnek annyi volt.
- Magam részéről azt javaslom, húzódjunk a bejárattól legtávolabb eső, lehetőleg szélvédettebb helyre, meg talán közelebb is lehet kucorodni egymáshoz, hogy ne fázzunk annyira. Tudom, kellemetlen, mindenesetre segít. Én addig kikukkantok.
Meg is tettem, amit mondtam, és kipillantást nyertem a sátorból. Rengeteg villódzás bukkant fel, és tűnt el másodpercenként, shinigamik, arrancarok és mások lélekenergiája kavargott, mint a gyerekek gyomra, amikor holttestet látnak. Viszont a mi látótávolságunkban csupán három alak látszódott: két shinigami, és egy ronda magas, szikár sziluett. Utóbbit rögtön felismertem: egy Gillian volt az. Nem sokat hezitáltam, előre shunpoztam, és berántottam a két shinigamit a sátorba, majd odafordultam a már általam ismert szőke nőhöz, és –magamat teljesen meghazudtolva-megkérdeztem:
- Valaki itt meg tudná mondani, milyen erős a kint lévő Gillian? Merthogy van egy, őket üldözte feltehetőleg. Böktem a két, valószínűleg igen megszeppent halálistenre. Majd hozzájuk szóltam: – Nem szenvedtek sérülést? Ha igen, ne szégyenlősködjenek miatta, hisz’ ez az életükbe is kerülhet, főleg ilyen körülmények között.
Abszolút nem parancsoló, sem atyáskodó, inkább barátságos hangnemben intéztem hozzájuk szavaimat, hiszen előbbi kettőre semmi jogom se volt egyrészt, másrészt ilyen légkörben a formalitás nem tesz túlságosan jót, véleményem szerint.  Azt nem hallottam, hogy a szörnyeteg közelebb lenne, de mindenre felkészültem. Minden bizonnyal addigra társaim dűlőre jutottak a kabátokat illetően, de ha nem, az se az én dolgom, én felajánlottam a jelen lévő két hölgy valamelyikének az esetlegesen rám osztott kabátot, ha pedig minden áron jutott volna kabát, a két, úgyszólván elrabolt shinigamira adtam rá, arra, amelyik látszatra jobban fázott. Majd, miután választ kaptam, és nem volt sokkal erősebb nálam, megszólaltam:
- Na, én megyek vadászni. Ki tart velem?
Nagyon valószínű, hogy mindenkinek leesik, hogy én bizony nem a jeti után indítok hajtóvadászatot, hanem a gilliant szeretném elintézni. Vártam egy kicsit, hogy mérlegeljék a többiek, mit szeretnének, majd elindultam. Olyan gyorsan, ahogyan csak tudtam, megpróbáltam a hollow-származék mögé kerülni, és hátulról akartam a koponyáját kettévágni, de amennyiben észrevett, a másik oldalára, ugyanúgy a feje mögé próbáltam kerülni, és ezt ismételgettem sokáig, amíg csak nem sikerült, vagy valami erősítés nem érkezett.

______________

Csendes hó 11414360Untitled-1_copy_www.kepfeltoltes.hu_
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leon Escorpion
Hollow
Hollow
Leon Escorpion

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 38
Age : 27
Registration date : 2013. Apr. 25.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te7300/15000Csendes hó 29y5sib  (7300/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzomb. Okt. 12, 2013 10:39 am

Álmomban épp sikeresen átharapnám, egy finomnak látszó, gazellaszerű hollow, vékony kis nyakacskáját, mikor valami nőszemély, érdes rikácsolása riaszt fel a csodálatos álomból. A szavak értelmét még nem igazán fogom fel, és őszintén szólva, nem is nagyon akarom. Ködös emlékképeim szerint egy kellemesen nyílt helyen aludtam el, úgyhogy neki is láttam az ébredési rituálénak. Vagyis csak láttam volna, mivel a kinyújtóztatandó tagjaim minden irányban akadályba ütköznek. Hátsó lábaim az anyós ülés kárpitját szaggatják fel, míg a mellsőknek valami puha hússzerű vet gátat (River). Bármilyen mélyen is aludtam, és akármilyen rossz is a memóriám, ez azért túl nagy változás. Ijedtemben szinte rögtön négy mancson termek, persze ezt is vesztemre, hisz az autó belmagasságát, nem egzotikus állatok szállításához méretezték. A hátam és a fejem mindenesetre megfájdult az újabb nem várt akadálytól, és csak remélhetem, hogy a tetőszerkezet beéri egy kis horpadással. Nem lenne kellemes, ha ezek után még egy havas zuhany is segítene magamhoz térni.
A zúzódásnak minden esetre legalább annyi haszna van, hogy kicsit lehiggaszt, és legalább leülök a hátsómra, így már remélhetőleg senkire sem rálógva. Lassan az érzékelésem is eléri a normális szintet, és sikeresen konstatálom a fagypont körüli klímát, ami arra ösztökél, hogy még jobban összehúzzam magam. Emellett felfedezem a három teljesen ismeretlen Arrancart, akikkel meg kell osszam a szűkös kis fém kalitkát. Eddigi tapasztalatim alapján, Hernandón kívül, nem sok jót várhatok távoli rokonaimtól, és ha ez még nem lenne elég, a hófüggönyön túlról, még számomra is tisztán kivehetően hömpölyög felénk a sok száz vagy, akár sok ezer teremtmény lélekenergiája. Habár ennek meg kéne riasztani, vagy legalábbis a félelem halovány szikráját felszítania, helyette testem egyetlen érezhető reakciója, hogy hangosan megkordul a gyomrom. Persze a hófalnak semmi kedvem nekimenni, így is rettentő hideg van. LN-ben pedig elég erősen belém verték, hogy Arrancarok felettem állnak, így inkább nekilátok felfedezni a kocsiban található felszereléseket. Ugyan nem az eszemről vagyok híres, de azt én is hamar konstatálom, hogy nincs elegendő felszerelés, mindannyiunk melegen tartására. Persze ott az alternatíva, hogy bent maradunk az autóban, és lassan de biztosan „beleheljük”, de ez feltételezné, hogy keresnek minket, és megmentenek, amire az esély a nullához konvergál. Nem is beszélve a fulladás lehetőségéről. Aztán a szemem megakad a kissé megtépett karosszérián, és beugrik, hogy azt is használhatnánk, egy kis átalakítás után. A maradék fémből meg ásó kezdemények lehetnének, talán még pár hótalp is kijönne belőlük.
~Na jó, és ezt mégis, hogyan közöljem velük?!~
Rövid hezitálás után valahogy megbököm az orrommal a pokrócot, majd a szakadt hátú székre kezdek mutogatni a mancsommal, közben reménykedve, hogy nem néznek egyszerű házi macskának, aki valami hülye játékkal akarja szórakoztatni őket, némi figyelem reményében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leonardo Ludenberg
Bounto
Bounto
Leonardo Ludenberg

Male
Hozzászólások száma : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Oct. 01.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te8200/12000Csendes hó 29y5sib  (8200/12000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyHétf. Okt. 14, 2013 5:51 am

Fájó fejjel ébredtem fel egy ismeretlen helyen, ahol ráadásul még hideg is volt. A fejemet dörzsölve keltem fel a falnak dőlt állapotomból, de a fejemen nyoma sem volt annak, hogy megütöttek volna. Fájdalmamból következtetve pedig biztosra vettem volna, hogy ez történt, bár még így is megeshet, hogy leütöttek, csak nem annyira, hogy púp nőjön a fejemre.
Nem emlékeztem, hogy kerültem ide, emlékeim is teljesen homályosak. Nem tudom pontosan mire emlékszem utoljára, az egész olyan zavaros. Egy kicsit korábban történt eseményekre még tisztán emlékszem. Vagyis nem is tudom, hogy mondhatom-e, hogy kicsit korábban történtek. Nem tudom pontosan hány napra vagy hétre nem emlékszem. Az viszont biztos, hogy nekem úgy tűnik, hogy még csak pár napja történt, hogy egy nő rám talált és azt akarta, hogy iskolába járjak. Számára túl fiatalnak tűntem, de nem mondhattam el neki, hogy én már több, mint kétszáz éves is megvagyok, mert csak egy egyszerű ember volt. Próbáltam meglógni előle, de nagyon rámenős volt, ezért végül beadtam a derekamat, mert nem tudtam elmenekülni. Ezért is kezdtem el a Karakura High Schoolba járni és még az első napomra is tisztára emlékszem, de utána már teljes a homály. Nem tudom, hogy mennyi ideje járok oda, vagy hogy mikor kerülhettem ide.
A hideg mellett az is feltűnt, hogy nyári ruhában voltam, de arra sem emlékeztem, hogy átöltöztem volna, vagy mi volt azelőtt rajtam. Valaki átöltöztetett, ráadásul ellopta a ruhámat, hogy azt adhassa rám? Nem is voltam egyedül, egy lány is volt a szobában rajtam kívül hasonló helyzetben. Az ablakon kinézve mindenfelé csak havat láttam, de ha jobban megnéztem megpillanthattam egy jeges részt is.
- Leo vagyok. Te? - fordultam a lány felé, mert hát ő is ugyanabban a helyzetben lehet, mint én és legjobb lesz, ha összedolgozunk. Más körülmények között talán egyedül akarnám megoldani a dolgokat, de most nem tudom, hol vagyok és mindenhol csak hó van, ráadásul még fázok is. A sálam most nem sokat segít, mert csak a nyakamat tartja melegen.
Elkezdtem szétnézni a szobában, hátha találok valami használható dolgot. A szemem meg is akad egy bundás kabáton, de most nekünk kettőre lenne szükségünk, hiszen ketten vagyunk. Másik kabát viszont nem volt itt, csak rengeteg papír a Szabadságszoborról. A szoba minden zugát végignézve sem találtam semmi mást, ami megóvhatna minket a hidegtől.
Innen viszont biztos ki kell mennünk, hiszen ha csak várunk, nem fogunk előbb hazajutni. Ha nem akarunk megfagyni, akkor muszáj lesz kabátot felvennünk, és ha nincs más választásunk, akár ketten ugyanazt. Bár örültem volna, ha ezt az opciót elkerüljük, de nem tehetünk mást, különben az egyikünk valószínűleg megfagyna.
- F-felvesszük ezt az egy kabátot közösen? - tettem fel a kérdést egy kicsit nyögvenyelősen és fülig elvörösödve a bajtársamnak. Én sem hittem el, hogy ezt mondom valaha is valakinek, de attól most jobban tartok, mit fog mondani a lány. Elvégre én egy fiú vagyok, ő pedig egy lány és hát így lehet, hogy neki kellemetlen lesz.
- És hogy kéne ezt csinálni? Tiéd az egyik kabátujj, a másik meg az enyém? - az rendben van, hogy beleegyezett az ötletembe, de mégis, hogy kell két embernek felvennie egy kabátot? Elméletben jó volt az ötletem, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy is kéne ezt a gyakorlatban kivitelezni.
Végül megoldottuk a problémát és elindultunk a lépcső felé, bár egy kicsit kényelmetlenül éreztem maga egy lány közelségétől. El is pirultam megint, csak a korábbihoz képest kevésbé, ebből az állapotból a sok hatalmas lélekenergia érzékelése billentett ki. Egyszerre shinigamik és hollowok lélekenergiája is volt a közelben és nem kis számban. A lépcső végén egy lyuk van, ami kifelé vezet, de magasan voltunk még, így ugranunk kellett, hogy leérjünk a hóba.
- Most hova? A shinigamik felé? - néztem a társam felé, hogy megtudakoljam, merre is kéne mennünk, mert gondolom, ő sem tudja, hogy hol vagyunk, vagy hogy juthatunk vissza. Talán a segítségkérés lenne a legkézenfekvőbb, de örülnék, ha nem kellene mások segítségét igénybe vennem. Egy egyszerű útbaigazításnak örülnék a legjobban, amivel könnyen hazatalálhatunk és véget vethetünk ennek a havas kalandnak, nem akarok jéggé fagyni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 29
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te25500/30000Csendes hó 29y5sib  (25500/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyPént. Okt. 18, 2013 5:10 am

Különös jelenség az emberi elme. Egyszerű tollvonással húz ki roppant fontos részleteket az egyén emlékezetéből. Áldozata úgy érzékeli váratlanul csap le rá. Nem észleli előjelét a támadásnak. Számítani sem képes ténykedésére, pusztán utólagosan támad benne erősebb, gyengébb benyomás, miután környezetében árulkodó jelekből, netán másik személy jóvoltából nyer felvilágosítást, valamiről elfelejtkezett. Azonban, feltevődik a kérdés, valóban elveszett az adott információ? Válasz, oly kétértelmű, akár a kérdés. Többségében hezitálás nélkül rávágnánk a beleegyező szót, ám, ha pontosabban végigpörgetjük tudatunk működését, be kell látnunk, agyunk minden külvilágból érkező ingert elraktároz. Akármilyen formában, de elcsomagolja a fizikálisan, esetleg mentálisan tapasztalt élményeket. Ennél fogva az emlékezetkiesés, pusztán átmeneti. Védelmi mechanizmus, valamilyen nem kívánatosnak, károsnak ítélt ingerrel szemben. Többségében addig áll fent az elzárás fázisa, míg a probléma valamilyen módon meg nem szűnik. Azonban az elme annál jóval bonyolultabb útvesztő, egyértelmű segítséget nyújtson a baj orvoslására. Számtalan ingert küld, melyek mindegyike látszólag függetlenül egymástól és a vélt forrástól. Hosszas és mélyre ható elemző munkára van szükség a vége láthatatlan szálak között ráleljenek a megoldás kulcsára. Ehhez nem elég az önismeret, szakkönyvek tanulmányozása, bármely szakzsargon tanácsának végighallgatása. Komoly és fáradtságos munkára van szükség.
Megannyi kérdéses helyzettől óvná meg az individumot, ha nem állítaná újra és újra kényelmetlen szituációkba. Gyógyulás folyamata önmagában véve instabil talpazaton áll. Állandó behatások miatt a probléma tovább fokozódhat, újak keletkezhetnek. Jelenlegi helyzetem okát sem ismerhetem. Pusztán annak vagyok tudatában fejem szörnyű mértékben sajog, körülöttem erősödő neszek és meglehetősen sokat hallott trágár szóáradat körvonalazódik a teljes sötétségben. Fentebb levezetett teória tünetét mutatva, kérdések fogalmazódnak meg bennem a „hol” és „miért” szavak köré csoportosulva. Nem találok választ egyikre sem, ahogy arra sincs ellenszerem, beindítsam a körülmények alapján rám bízott gépjárművet. Meglehetősen kótyagos állapotban, szinte gépiesen kívántam elfordítani a kulcsot, ám a motor halálhörgésén kívül többet nem értem el. Ezután jogosan érzékelhettem időpocsékolásnak minden további kísérletet. Áttértem saját és környezetem állapotának felmérésére. Néhányszor megmasszírozom halántékom, hátha enyhül a fájdalom, majd oldalra és a visszapillantó tükörbe tekintettem. Elkönyveltem hányan és kik tartózkodnak velem egy légtérben. Láthatóan senki sem szenvedett el súlyosabb sérülést. Ezen ponton elsősorban volt fraccion-omra gondolok, ki primitív stílusát hozva üvöltözik közvetlen közelemben. Felvetésére némi kétkedés suhan át agyamon. Elég nonszensz kijelentést tesz. Fázás érzete meglehetősen különösen cseng eleve halott, pontosabban kihűlt test esetében. Való igaz, elfogadott életterünkhöz mérten szokatlan hőfok uralkodik a gépjárműben, tehát elfogadható teória, agy által generált, hamis érzet keletkezett, mely az egyén riadalmára hívja fel a figyelmet. Érhető, hiszen bármely emberi lény, így reagálna, ha szűk, nyirkos, fagyos és számára idegen térbe zárnák.
Körülményektől eltekintve, csatlakoznom kell az előttem szólóhoz. Kijutás áldásos lépésnek minősülne, ugyanis az autó karosszériája nem tudhatjuk meddig képes felfogni a hó tömegét, ahogy azt sem, mekkora súly nehezedik rá. Illetőlegesen milyen területen estünk fogságba. Domborzati viszonyoktól függően, akár lavinát is útjára indíthatunk, vagy a hó olvasztásával még nagyobb mennyiséget zúdítunk nyakunkba. Elkönyvelhető tény, nem tartózkodunk mélyen a kívülről érkező hangok erősségéből ítélve, viszont a környező lélekenergiák mennyiségét sem árt szem előtt tartani. Tanácsos lenne eleve támadásra felkészülten érkezni a veszélyesnek vélt területre.
-Felvetésem a következő. Rést nyitok, melyen egyenként távozhatnak. Indulást követően az alagútba indítsanak hasonló támadást, nehogy hó zúduljon nyakukba. Legyenek minél fürgébbek és kíséreljenek meg biztonságba húzódni a felszínen.-
Nem zárkózom el egyéb felvetéstől. Biztosan létezik egyszerűbb megoldás, azonban annak nem látom értelmét, egyetlen személyt kívánjunk feljuttatni, ki majd felderítőként információt szerez az odafenti állapotokról. Elbukna a próbálkozás az adat visszajutásánál. Meglehetősen sokáig tartana leásni tartózkodási helyünkhöz.

______________

Csendes hó 244bfwz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 27
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te24700/30000Csendes hó 29y5sib  (24700/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyKedd Okt. 22, 2013 1:37 pm

Megborzongtam a hidegre, valószínűleg megint nyitva maradt az ablak, hogy Cica éjjel vissza tudjon mászni a sétájából. >.> Közelebb kucorodtam Suzzuchanhoz, hogy megölelgessem, remélve, ő nem fázik a meleg takaró alatt, azonban ijedten kellett tudomásul vennem, hogy egyáltalán nem otthon vagyok, nincs Suzzucchan sem, és a kényelmes futonról csupán álmodtam. Olyan hirtelen pattantam fel, mint ahogy kinyílt szemem, azonban ez a lábaimnak nem tetszett, és sértődötten zsibbadást színlelve egyszerűen benyújtották sztrájk igényüket, aminek hatására a lendületemből csak minimálisat veszítve, vissza is pottyantam a földre. .__. Megveregettem izmaimat, hogy használhatóak legyenek, miközben igyekeztem legyűrni az újabb hideghullámot, ami arra próbált késztetni, hogy a fogaim ütemesen egymáshoz verődjenek, ezért a többi tagom is megdörgöltem egy kis felmelegedés reményében. Hiú ábránd volt. T_T
Körbepillantottam, hogy legalább egy kevéske fogalmam lehessen arról, hol is vagyok, de legfőképpen, miért? Neutral Felfedezve a többieket, elmosolyodtam, legalább nem egyedül gubbasztottam a félhomályos, belülről sátornak tetsző helyen, és még ismerős is volt egyik-másik tiszt. Surprised Mázli! *>* Ők bizonyára tudják, hol is vagyunk, miért vagyunk, és hol lehet feljebb tekerni a fűtést. .__. Tarthatatlan ez az állapot, nem vagyok ehhez hozzá szokva, hiszen a tizedik osztagban szinte mindig ég valami, és meleg van. :3
- Nekem tűz típusú a zanpakutom, de nem tartom jó ötletnek a tűzrakást, Raimaru~san. Surprised A hely fedett, mint láthatja, rövid úton megfulladnánk a füsttől, ami nem szebb halál a megfagyásnál. :/ - Jól emlékeztem, hogy a legutóbbi jelentés kitöltésnél milyen maró volt a füst, mert kicsit nedves levelek is kerültek rá, nagyon rossz volt utána köhögni! T^T
Erőt vettem magamon, és feltápászkodtam, ezúttal a lábaim is úgy gondolták, ideje tenni valamit. Elképzelésem sem volt, miként kerülhettem ide, valahogy bármennyire is törtem a fejem, nem emlékeztem, de miért nem? >_> A sátor bejáratára pillantottam, ahol be-befújt a szél, fehér pihéket hozva magával, és úgy éreztem, ez nem a porral oltó műve, mint egy korábbi alkalommal, amikor egy mumushadsereg az egész osztag udvarát fehérre színezte. >_< Bár ott legalább hideg nem volt. Neutral A kabátokra pillantottam, kissé talán vágyakozón is, bár rá kellett jönnöm, inkább a lábam fázik. Surprised Aztán felfedeztem Ogiwara~sant! *.* Hiszen őt ismertem, legutóbb bemutatták nekünk, mint az osztag legújabb tagja, de azt hiszem még egyetlen éles mumusűzésen sem vett részt, szóval majd én a szárnyaim alá veszem. Cool
- Ogivara~san! *w* - Öleltem meg, így legalább egy kicsit felmelegedve. T_T - Egyet vagy kettőt se aggódj, én majd megtanítom neked az összes mumusűző dalt, engem is maga Keisuke~sama és Shiroichi~taichou tanított, így mindenre fel vagyok készülve. Cool – Húztam ki magam büszkén. – Azonban Jubantaihoz illően kellene egy zseniális ötlettel előállnunk, mielőtt még tényleg halálra fagyunk! >_<
Közben figyeltem, ahogy Raimaru~san szaladgál, mint aki nem tud megmaradni a fenekén. Rolling Eyes Kezdtem egyetérteni Keisuke~samaval, tényleg olyan, mintha még egy kölyök lenne. ^_^” Éreztem azonban azt is, hogy nem vagyunk magunk, nagyon nem… Éppen ezért követtem a hatodik osztag tisztjét, hogy magam is szemügyre vegyem, mi is van odakint, bár egyetlen porcikám sem vágyott arra, hogy a hidegbe menjek. T_T De még szerencse, hogy a körmére néztem, mert először csak pislogtam, majd utánoztam azt a mozdulatot, amit néha Keisuke~sama is szokott csinálni, amikor valami nagyon okosat kérdezek, de ő még okosabbat válaszol. Szóval megfogtam a fejem, és kicsit megcsóváltam, mert ennél sokkal zseniálisabbnak kellene lennie Raimaru~sannak, lehet jót tenne neki, ha átkerülne néhány hétre a tizedik osztagba, és kikupálnánk. Cool
Megpróbáltam a kérdésére válaszolni, és épp ezért jó alaposan odafigyeltem a gillian kibocsátott reiatsujra, és próbáltam megbecsülni az erejét, kisebb-nagyobb szerencsével. Surprised Közben pedig zanpakutomhoz nyúltam, bár egyelőre nem állt szándékomban használni, lévén fogalmunk sincs, mit is kellene tennünk. Nem tudjuk hol vagyunk, sem azt, hogy miért, és legfőképpen azt nem, kik barátok, vagy ellenségek, elvégre az is lehet, hogy most az agyunkban babráltak, és igazából nem is Raimaru~san Raimaru~san, hanem a gillian az! Ócska egy mumustrükk ez, én mondom! Mad
- Raimaru~san, ne csináljon ilyen felesleges dolgokat! Ez a sátor az egyetlen menedékünk, meg kell védenünk, mert ez lesz egy ideig a bázisunk, és mindezt úgy kellene tennünk, hogy ne vonjuk magunkra túlzottan az ellenség figyelmét. >_< - Próbáltam kigondolni egy megfelelő tervet, de persze ilyenkor nincs itt Keisuke~sama, hogy kimentsen mindannyiunkat! TwT – Rendben, aki kimegy, az vegyen fel kabátot, még ön is, Raimaru~san! – Néztem rá korholón, mert egyáltalán nem vicces jégcsapot növeszteni! Surprised Bár a hóemberek nagyon cukik, de azok mégis csak hóból vannak, és nem shinigamiból! ^w^ - A többiek pedig próbálják egymást melengetni, idebent valóban védettebb. Aki marad, az igyekezzen valamit kideríteni a ládák tartalmáról, és ér kérdezni az újonnan érkezőktől is! :3 – Céloztam a két behúzott tisztre, majd két kabátot vettem magamhoz, és az egyiket az ifjú hatodik osztagosnak dobtam, a másikat pedig magam vettem fel, elvégre figyelnem kell, nehogy fejjel menjen a falnak… vagyis gilliannak. SurprisedIgyekezzünk meghúzni magunkat, amíg nem jövünk tisztába azzal, miről is van pontosan szó! – Ezzel kiléptem.
Nem feltételeztem, hogy a mellettem ébredők közül bárki többet tudott volna nálam, elvégre Keisuke~sama és Koooooody is megmondta, hogy zseni vagyok, és a zsenik tudják a legtöbb dolgot, amit pedig ők sem tudnak, az nagyon bonyolult dolog, amit mások sem tudhatnak ám! ˘o˘ Próbáltam megbecsülni a távolságot a gillian és közöttünk, de nagyon nem tetszett a helyzet, elvégre távol kellett volna tartanunk a többiek érdekében a sátortól. Ennél is aggasztóbb volt, hogy minél előbb, hiszen akár egyetlen ceroval megpörkölhette volna az anyagot.
- Van valakinek ötlete, miként fogjuk fogócskára feltűnésmentesen a mumusivadékot? >_> - Néztem azok felé, akik velünk tartottak.
Valahogy olyan furcsának tűnt minden, és kicsit mintha rossz előérzetem lett volna, de tudtam, hogy semmi bajom nem eshet most, mert az Akadémián nyílt nap lesz, és végre megnézhetem a gyerekeket, miként is teljesítenek. Ezt pedig egyetlen mumusfattyú miatt sem vagyok hajlandó kihagyni! ˘w˘ Megfeszültek az izmaim, próbálva felkészülni a következő lépésre, ami remélhetőleg már egy ésszerű, és megfontolt döntés eredménye lesz, különben nagy bajban leszünk…

______________

Csendes hó 1tribn

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Takagi Akira
9. Osztag
9. Osztag
Takagi Akira

Female
Leo Hozzászólások száma : 121
Age : 230
Registration date : 2013. Jul. 19.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te13900/15000Csendes hó 29y5sib  (13900/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyKedd Okt. 22, 2013 9:06 pm

Nyűglődve nyújtózik takarója után, mind hiába, csak a hideg, latyakos földet tapogatja maga körül. Nagy nehezen megerőlteti magát, hogy kinyissa szemeit, utánajárjon a dermesztő hideg okának. A pislákoló gyertya nyújtotta félhomályban is hamar körvonalazódik előtte a helyzet. Koránt sem saját ágyában ébred, még jó, hogy hajlandó volt eszméletre vergődni, mert bizony jó darabig keresgélhette volna maga körül a takaróját. Nem rémlik neki, hogy ennyire durván átbulizta volna az éjszakát, ami magyarázhatná, hogy sikerült egy vadidegen, baromi hideg helyen, ismeretlen shinigamik közt ébrednie. Pláne, hogy nem is az fajta, aki ilyen keményen kirúgna a hámból, ha csak teheti, kerüli az olyasfajta állapotot, mitől másnap ilyen meglepetések érhetik. Kelletlenül tápászkodik fel, hogy jobban szemügyre vehesse környezetét. Nem is egy bonyolult mutatvány, mégis nehezére esik, jobb lábára támaszkodva egyszerre meglepett és fájdalmas nyögés szakad fel belőle. Első ránézésre, sőt még másodikra sem látszik rajta semmi, amely megmagyarázná, mi okozhatja a csontjaiba nyilalló fájdalmat. Sokáig mégsem időzik a kérdés felett, végtére is, ha így marad, előbb utóbb nem lesz gondja rá, tőből lefagy az összes végtagja. Túljutva az első adandó problémáján, figyelmét környezetének szenteli, s néhány röpke másodperc alatt tökéletesen felméri maga körül a terepet. Messzemenő következtetései közt szerepel, hogy lövése sincs, kik tartózkodnak még mellette, bár nyilvánvaló, shinigamikkal van dolga, számára egytől egyig ismeretlenek.
- Engem jobban aggaszt, hogy hol is vagyunk, az pedig nem kevésbé, hogyan kerültünk ide. Nem mellesleg, hogy miért? – nem mintha a fagyhalál elkerülése nem volna lényeges szempont, a hidegtől sokkal ijesztőbbnek találja magát a tényt, hogy egyáltalán itt vannak. Míg az elsőként felszólaló tiszt csak futó pillantást vetett a talált iratokra, ő úgy dönt, nem árt, ha jobban szemügyre veszi őket, még mielőtt mégis eszébe jutna valakinek eltüzelni őket. Hátha azokban valamiféle magyarázatra lel, mi is folyik körülöttük, egyelőre ugyanis csak abban biztos, hogy ő semmilyen hasonlóra nem emlékszik a beérkező kérelmek közül, amit jóváhagyott, olyan küldetésre pedig pláne nem, amire saját magát is beosztotta volna. Legalábbis bízik benne, hogy az iratok közt nem talál olyat, min a saját kézírása köszönne vissza, mert az azt jelentené, sokkal nagyobb bajban van, mint azt elsőre gondolta. Ha viszont mégis kiderülne, hogy a saját mulasztásáról van szó, sokkal szívesebben választja a fagyhalált, minthogy a későbbiekben Shiranui fukutaichou előtt kelljen magyarázkodnia és számot adni róla, hogy bizony jócskán elnézett valamit.
A sátoron túlról érzékelt dolgok sem igazán megnyugtatóak. Még ha halványan is, de mégis félreértelmezhetetlenül kivehető rengeteg eltérő lélekenergia, akad köztük sok hozzájuk tartozó, ugyanakkor számtalan ellenséges egyaránt, és van néhány olyan is, mit hirtelen nem tud hová tenni. Mindezeken túl a kintről beszűrődő zajok sem teszik idillivé a helyzetet, annál inkább sürgetővé, hogy kiderítsék, mi is folyik körülöttük. Míg egyesek saját maguk akarják szemrevételezni a terepet, kezükbe véve az irányítást, úgy dönt, mivel odakint talán most egyébként sem vennék hirtelen sok hasznát, megpróbál a hidegtől elgémberedett ujjaiba életet lehelni, majd magához véve egy nagy köteg papírost húzódik a gyertya fénye mellé, önkéntesen magára vállalva az ügyeletes aktakukac szerepét, addig sem tartja fel a társaság tettrekész tagjait. Kezei melengetése közben átfut agyán, mennyire természetellenes és abszurd, hogy ennyire fázik, de a gondolat elsőre nem ver gyökeret elméjében, figyelmét elvonja a két újonnan sátrukba taszigált shinigami.
- Jöjjenek közelebb – int az érkezettek és az esetlegesen még bent maradók felé, hirtelen azt sem bánva, ha idegenekkel kell összébb húzódnia ahhoz, hogy ne fagyjon meg.
- A nevem Takagi Akira, az Ichibantai ötödik tisztje, a Sansekushon vezetője – bár jelenleg talán senkit nem mozgat majd meg az információ, egy próbát megér, hátha a többiek is veszik a fáradtságot, hogy megosszanak vele ennyit, amivel talán a későbbiekben kezdhet is valamit.
- Maguk pedig mondjanak el mindent, vagy bármit, amit tudnak arról, mi folyik itt – fordul a két újdonsült ismeretlenhez, kik, ha kintről érkeztek, talán több fogalmuk van róla, mi történik körülöttük. Egyelőre az sem zavarja, hogy nyilvánvalóvá teszi, egyáltalán nincs a helyzet magaslatán, hiszen ezzel nyilván a többiek is így vannak.
- Tudják-e a pontos helyzetünket, valamint hogy kik és mennyien tartózkodnak még odakinn? – teszi fel az első eszébe jutó kérdéseket, miközben sietve kezd az iratok átnézésébe. Nem ártana tudnia, kik azok, kik még az ő oldalukon állnak, talán lenne esélye valamiféle rendszer kialakítani, feladatokat mérlegelni és kiosztani, ha már egyébként is ez szerepel a munkaköri leírásában, legalább egy kicsit hasznossá tehetné magát, mielőtt mindenki fejetlen csirke módjára kezd el szaladgálni. Amit eddig tud, hogy van egy Raimaru névre hallgató önjelölt hősük, és a hallottak alapján pedig ketten egyértelműen a 10. osztaghoz tartoznak. Hát, ez egyelőre nem valami sok információ. A kintről érzékeltek alapján egyértelmű, koránt sem olyan egyszerű a helyzetük, hogy kényelmesen hazasétálhatnának, ha pedig maradni és megoldani akarják a problémát, szükségük lesz hozzá valami ésszerű stratégiára is, mielőtt mindenki ész nélkül szétszéledne a szélrózsa minden irányába hollowkat kaszabolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ogiwara Ryushi
10. Osztag
10. Osztag
Ogiwara Ryushi

Male
Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2013. Aug. 05.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te6400/15000Csendes hó 29y5sib  (6400/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzer. Okt. 23, 2013 6:35 am

Ki lehetett az a viccesfiú, aki beletett valamit a piámba? Azaz piánkba... Piánkba?! Nem rémlik, hogy alkohol közelben lettem volna egy ideje. És, hogy ezekkel az arcokkal buliztam volna? Ki van zárva. Ettől függetlenül pár bekábult embert sunyiban elvinni valahová, hogy aztán reggel halál ledöbbenve egy vízesés fölött kifeszített matracon ébredjenek, vagy mondjuk pár benyugtatózott tigris mellett, amiről ők persze nem tudnak... Megfontolandó ötlet. Very Happy
Félkómásan nézek szét a sátorban, ahol szerencsére a tigrisektől azért sokkal(?) barátságosabb shinigamik vesznek körül. Még csak nem is teljesen ismeretlenek, az ide-oda pattogó fiatalabbal voltam asszem először terepen, ha az emlékezetem nem csal a viselkedése ellenére meglehetősen erős, nálam legalábbis biztosan jóval. Aztán itt van méltán híres osztagom harmadik tisztje is, őt már láttam párszor a Juubantai épületében bóklászni. Úgy tűnik ő is emlékszik rám mert mire feleszmélnék már a nyakamban is terem. Nem mintha különösebben zavarna, nagyon szeretem ölelgetni az embereket főleg ha ilyen jégkorszaki állapotok uralkodnak. >.<
- Van egy olyan érzésem, hogy elég sok mumussal fogunk találkozni szóval el is kellenek majd a dalok. - kacsintok vidáman, mint aki tökéletesen tisztában van a helyzettel, mikor még a bent tartózkodókat sem ismerem, nem is beszélve arról ami kint várhat ránk. Vagyis... csak miután Hime már bőszen szervezkedik jut időm a sátor másik négy "lakóját" is szemügyre veszem. Három abszolút ismeretlen, akik közül kettő már egészen biztosan régebb óta fent van mint én, mivel elég megszeppent ábrázattal üldögélnek. Ők már biztos láttak valamit a kinti eseményekből, amiket én csak halványan érzékelek. A harmadik, egy egész komoly ábrázatú nő arca mintha rémlene valahonnan, talán láttam már Seireitei utcáin valamelyik céltalan sétám alkalmával. És végül itt van Nishi, asszem ő is ott volt a múltkori kórházas cucc alatt. Ha az emlékezetem nem csal - pedig szokott - még hozott is magával egy kis piát arra kiruccanásra. Remélhetőleg most is van nála valami szíverősítő, ilyen hidegben ez kétszer annyit ér...
- Halihó! - intek feléjük, miközben másik kezemmel a mellkasom tájékát vakargatom, de a fura égető érzés csak nem akar szűnni. A hideggel viszont nem lesz annyi gondom mint a többieknek, gyerekkorom óta jól bírom a szélsőséges hőmérsékletet. Pár pillanat múlva az ismeretlen nőről is kiderül kicsoda is ő, egy újabb tiszt, ráadásul a főparancsnok osztagában. Így már egyáltalán nem lep meg, milyen természetesen int mindenkit közelebb magához, hogy aztán egyből kérdésekkel bombázhassa szerencsétlen shinigamikat akik láthatóan alig állnak a lábukon. Igen, az első osztagtól nem is lehet mást várni, mint ezt a végtelen precizitást és gyakorlatiasságot. Szerencsére amíg ez a csaj szervezkedik nekem nem kell túlságosan megerőltetnem magam, így nyugisan csaponghatnak gondolataim az idekerülésünk körül. Vajon kinek áll érdekében elrabolni pár shinigamit és az isten háta mögött kitenni őket egy sátorba anélkül, hogy látszólag akármit is tenne velük? Valamiféle próba lenne, hogyan vagyunk képesek egy hirtelen kialakult kiszolgáltatott helyzetben boldogulni? Ebben az esetben viszont óriási szervezésre volna szükség, hogy ezt valaki feltűnésmentesen meg tudja oldani, nem is beszélve a kintről érzékelhető rengeteg lélekenergiáról. Mondjuk, hollow csalival viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, hogy ne legyen olyan nyugis az ittlétünk... Talán ez a beteg valaki most is figyel minket és gyönyörködik az általa teremtett sakktáblában, amin lassan mozgásba lendülnek a bábuk. De akármi is a helyzet, egyelőre semmi kedvem kimozdulni ideiglenes szálláshelyünkről, így nem tartok a hollow vadászatra indulókkal. Nem szeretem a harcot és nem is keresem, még hollowokkal sem.
- Ogiwara Ryushi, tizedik osztag. Szerencsére semmilyen hivatalos vagy nemhivatalos dolgot sem vezetek, sőt még csak tiszt se vagyok. - nyújtok kezet mosolyogva, majd ledobom magam a két éppen vallatott jómadárral szemben. A komoly és határozott Ichibantais kollegina valószínűleg sokkal meggyőzőbben tud kérdezősködni, így néhány, egy ládából még odafelé kikapott iratot olvasgatva hallgatom a társalgást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayashi Aoi
Ember
Ember
Hayashi Aoi

Female
Aries Tiger
Hozzászólások száma : 77
Age : 21
Tartózkodási hely : Karakura Raizer Team főhadiszállásán, Midori~onee-channél, Karakura Highschool ESUO-ESU clubjában, betámadva Souru Society valamely pontját, helpelni Holmes-mesuta~nak the detectiv feladatokban *3*
Registration date : 2011. May. 15.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Karakura Highschool harmadik évfolyamos diákja, Seitokai - Junior alelnöke, Karakura Raizer Team al'vezetője, Raion tag, Michiwonka szerelmgyár alkalmazottja
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te15000/26000Csendes hó 29y5sib  (15000/26000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyPént. Okt. 25, 2013 1:42 am

Wááá, finom sutoroberiis aisukuriimu, nyami~
Szinte éreztem, hogy the nyál összegyűlik the számban the doriimubéli aisukuriimus kehely láttán, ami mintha kezdene… távolodni? Jajj, no, aisukuriimu maradj velem!! T^T Kétségbeesetten kapálózom utána hooputelenül, and inkább felriadok the naitomeaból, mintsem valaki más kaparintsa meg the sutoroberiis finomságot the aizuim láttára!
Fáradtan pislogok, bal aizumre icipicit nehézkesen, mert fáj alatta the arcom, oda is nyúlok, hogy kitapogassam, mi van ott. Lehet, hogy the basukettobooruedzésen eltaláltak and now doriimuból-doriimube zuhanok, mint wan animében?! °o°
Biggu tüsszentés keretében próbálok meg körülnézni, közben összehúzódva, mert biggun hideg van ebben the doresuban, senki sem sayelte, hogy máma ilyen biggun hideg lesz! But ha ez wan doriimu, akkor knowolok képzelni magamra melegebb doresut no? Bár the doriimuk időnként iibiruk and no hagyják, hogy azt tegyük, amit akarjunk, szóval T-T Még the sutoroberiis aisukuriimu sem jelenik meg előttem, bár elég h-hűvös van ahhoz, hogy no kelljen aisukuriimut enni!
- He? – néztem the gai felé. - Wá! No vagyok egyedül, szóval ez no doriimu! Mármint wan doriimu no kérdezi, hogy yuu ki vagy I ki vagyok, mert ott mindenkit ismerek, szóval the neemum Hayashi Aoi, Seitokai junior elnök, and bi-biggun, but biggun fázom – dideregve gubózódom összébb, egyik kezemet Raion-kun felé nyújtva, hogy handot rázzunk, but szinte már alig érzem the ujjaimat. @.@
- Sz-szerintem y-yes, fel-fel-feltétlenül – didergem Raion-kunnak. Majd felállok, and már alig ueitolom, hogy the kabáton belül legyek, mert mindjárt megfagyok! - Brrr~ I no dugom ki the handomat the kabátujjon, biggun hideg van, senki sem sayelte, hogy ilyen hűvös lesz ma, no is knowolom miért the sammaa yunifuoomu van rajtam! – panaszkodom, ritorut megkönnyebbülve the kabáton belül. - Pedig nyuu fáj the arcom, mintha eltalált volna wan basukettobooru, azt hittem, hogy the edzésen kiütöttek and now doriimulok, but the doriimukben no szoktunk fázn, no? Surprised – nézek the gaira.
- Sayeld just Raion-kun, and yuu, hogy kerültél ide? Yuu emlékszel valamire, and no knowolod véletlenül, hogy mi ez the hely? Tényleg, but is the Karakura Highscoolba jársz? I yes! Úh, még guddo, hogy megtaláltad ezt the kabátot, kezdem érezni the lábujjaimat is lassan! – hadarom wan szuszra, majd körülnézek rendesen the ruumuban, mivel eddig fáztam valahogy semmi sem knowolt érdekelni. The hírlapokat megpillantva elcsodálkozom the Sutachuu of Ribateiit hirdető imeejiiken.
- The Sutachuu of Ribateii! – kiáltom, majd végül muszáj kibujtatnom egyik handomet the kabát ujján, hogy felvegyek egyet the földről, but ehhez Raion-kun herupuje is kell, mert wan irányba kell lehajolni, and ha the kabát egyik fele így the másik meg úgy cselekszik, akkor ez lehetetlen! Surprised
Először megnéztem the peepaat, hátha látok rajta valamit, ami megmagyarázná, miért vagyunk itt, but ha no akkor kesztyűt fabrikálok belőle the handomre, hogy no fázzon, amelyik kilóg the kabátujjból.
- Hihi, nézd Raion-kun, kesztyű! – vigyorogva mutatom fel szerzeményemet, majd felkapom the fejemet the erős enerugiit érezve, amit eddig Silence~nii-chan and furenzui társaságában éreztem biggun gyakran! Meg Purinsesu-sama közelében! Surprised - Desugoddok? – merengek el, bár no szoktam Silence~nii-chanékat így hívni, but talán ők is itt vannak. - Ó! Okey, rettsugoo! Van wan-tsuu furendom, talán Silence~nii-chan is itt van and ő herupuzne nekünk!sayelem vigyorogva, majd elindulok the doa felé, hogyha Raion-kun is jön, mert the kabát egyik fele no mehet the másik nélkül now.
- No is gondoltam volna Raion-kun, hogy yuu is knowolsz the Desugoddokról!sayelem meglepetten csodálkozva the lépcső fokain lépkedve and, ha Raion-kun no is szól, tuti, hogy biggut pottyanok lefelé the kabátból kiesve mikor ugranunk kellene.
Mikor the földön pottyantunk hagyom, hogy Raion-kun mutassa the irányt, mivel wan kabátban no lenne guddo veszekedni azon, hogy merre gozzunk, különben is úgy néz ki Raion-kun biggun érti the lélekenerugiik kibogarászását, nekem még no megy olyan guddon. T~T Pedig the sammaaron próbáltam gyakorolni, but tényleg! And emiatt knowolom, hogy Silence~nii-chan vagy Purinsesu-sama jön the főhadiszállásra! :3
- Raion-kun, yuu nagyon ügyes vagy the reiatsu követésben, kitől tanultad? – kíváncsiskodom, ha már van közös teemaank, and ha sayelek, addig sem törődök azzal, hogy fázom, and ha fázok, akkor sayelek, and legalább megismerhetem Raion-kunt. But mintha megfeledkeztem volna időközben valakiről, vagy inkább valamiről? o_O - WÁÁÁ! Miyavi-nyan! T^T – kiáltom el magamat kétségbeesetten, hol van Miyavi-nyan? Hogy felejthettem el? NOOO! TT_TT

______________

Csendes hó 2806sd1
PONTOK:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
Sayuki Daisuke

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te11400/15000Csendes hó 29y5sib  (11400/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyVas. Okt. 27, 2013 6:03 am

Ébredés után nem telik túl sok időbe konstatálnom, hogy egy vadidegen szobában, ráadásul ágyon fekszem, és a szokásostól eltérően ezúttal a jobb karom sajog. Körülöttem megszámlálhatatlan lélekenergia lenyomata érződik. Ez… szokatlan, és nem kicsit aggasztó. Felkelek, oldalamra csatolom a lélekölőmet, és körülnézek újdonsült szálláshelyemen, hátha akad valahol egy fürdőszoba.
A találtaktól függően mosakodás, vagy a lehetőség hiányán való bosszankodás közben átgondolom, mi is állhat az események hátterében. Bár csábító a teória, hogy csak álmodom, a hőérzet az emberek többségénél nem aktív ilyenkor, szóval elég valószínűtlen, hogy ez lenne a megoldás. Igaz, nem kizárható, hogy valaki ezen az úton igyekszik kommunikálni velem, ami magyarázhatná a szokatlan életszerűséget. Igaz, ennyi erővel a mentális manipuláció más formái se zárhatóak ki.
Az is megeshet, hogy teljesen racionális oka van az ittlétemnek, csak nem emlékszem rá – akár valamilyen képesség, akár sérülés miatt. Ez utóbbi tűnik eddig a legésszerűbb magyarázatnak, szóval igyekszek keríteni valamilyen tükröző felületet (praktikusan tükröt, de ablaküveg is megteszi), és fejsérülésre utaló nyomokat keresek. Ez a lépés igazából fölösleges, mert a többi elméletem annyira elrugaszkodott, hogy a külsérelmi nyomok nélküli sérülés is valószínűbbnek tűnik, ugyanis a fentieken kívül csak olyan alternatív magyarázatokra tudok gondolni, hogy valamilyen titokzatos erő időben vagy térben egy pontba gyűjtötte össze az összes shinigamit és hollow-t, hogy egy végső, apokaliptikus csatában döntse el a világ sorsát. Fejcsóválva félretolom az abszurd gondolatot, és elhatározom, hogy a jövőben akkor sem fogok újdonsült ismerőseim által „hősi fantasy” megjelöléssel illetett témájú könyveket olvasni lefekvés előtt, ha máskülönben az újabb kötetek megjelenésekor egy hétig kimaradok a velük folytatott kommunikációból.
Kezdek fázni, úgyhogy visszatérek az ébredésem helyszínére. Így éberebben végignézve a szobán, feltűnik a padlón heverő csontváz és a nevetséges ruhadarabokkal tömött szekrény. Erőt vesz rajtam a kíváncsiság, úgyhogy letérdelek a maradványok mellé, és megvizsgálom, hátha találok valami nyomot a szoba egykori lakójának (vendégének? bérlőjének?) kilétével, itt-tartózkodása okával, vagy halála körülményeivel kapcsolatban. A vizsgálat befejeztével kiegyenesedek, és elmormolok egy Rei no kuront. Az egyik klónt a legközelebbi lélekenergia-csoportosulás felé, a másikat az ellenkező irányba küldöm felderíteni. Ha mód van rá, arra utasítom őket, hogy mindezt a levegőből tegyék, de akkor sem keseredek el, ha képtelenek a környező reishit annyira összerántani, hogy ez lehetséges legyen – ez az információ ugyanis már önmagában elmond valamit újdonsült környezetemről.
Ha a klónok eltávoztak, félig elmormolok egy shakkahout, de nem hagyom, hogy a kidou elérje teljes erejét, sem azt, hogy útjára induljon. Ha sikerrel járok, egy viszonylag meleg energiagömb fog keletkezni a kezemben, amivel át tudom melegíteni az ingeket, mielőtt begyömöszölném őket ruházatom alá, a további hőszigetelő rétegek kialakítása érdekében. A kísérletet a szobán kívül végzem, mert roppant kellemetlen lenne, ha a feladat meghaladná képességeimet, és mellékhatásaként még sikeresen fel is gyújtanám a meleg ruhák számomra pillanatnyilag elérhető egyetlen forrását.

______________

 Csendes hó Kuro_Kyouaku_spirit

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te0/0Csendes hó 29y5sib  (0/0)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzer. Okt. 30, 2013 10:43 am

Shinigamik:

Minashaku ugyan sikeresen magával rántja a két shinigamit a ruhájánál fogva, de ahogyan azt várhatta (volna), nem igazán díjazták ezt, különösen azért, mert kevés híján le is tépted a ruhát róluk, és az egyikük ráadásul még nő is. Szerencsédre, egyikük sem kever le neked egy hatalmas pofont, csak a férfi taszít arrébb, ahogy a sátron belül vagytok, és egy sötét pillantással húzódik beljebb a társával együtt.
A gillian lassan megtorpan, és bár még nincs abban a távolságban, hogy lássatok belőle mást is a fehér havon át látszó fekete sziluetten kívül, egyértelmű, hogy titeket figyel. Néhány másodpercig nem történik semmi, azután a feje magasságában vörös színű fény kezd el átszűrődni a havon. Aki kicsit jobban érzékel reiatsut, megállapíthatja, hogy nem az orra világít, hanem egy cerot készül ellőni. Még relatíve nagy a távolság, de egyértelműen a sátrat vette célba. Ha siettek, még talán megállíthatjátok, vagy akár megpróbálhatjátok kivédeni is, de már nem lehet húsz másodpercnél több időtök. A bent maradt shinigamik is érezhetik, hogy valami nincsen rendben, és támadás készül ellenük.
Akira kérdéseire a nő válaszol.
- Én Shina Junko vagyok, ő pedig Shina Yamato, a hetedik osztag tisztjei vagyunk.- a férfi egy bólintással reagál a köszöntésekre, nem szól egy szót sem. Ugyanakkor, ő is kezet fog azzal, aki kezet akar fogni. A két shinigami kézfogása jéghidegnek hat. - A kapitányunk megsérült, az a feladatunk, hogy megkeressük a negyedik osztag kapitányát, és visszakísérjük hozzá.- a nő láthatólag nem érti, hogy a hányan vannak odakint, illetve a mi folyik odakint kérdés mire irányul pontosan. - Hol mi történik? Nem értem, mire gondol, de nekünk sietnünk kell, a kapitányunknak nincs sok ideje, nekünk indulnunk kell. Hálás lennék, ha elkísérnének a negyedik osztaghoz, mi nem tudjuk, hol keressük őket.
A nő és a férfi is a harmincas évei elején járhat, mindkettejük haja viszonylag rövid, fekete, a férfinek egy kis szakálla is van a szája alatt. Ami még feltűnő, hogy a kabátjaik ellenére is rendkívül fehér, sápadt az arcuk, és a szájuk enyhén elkékült.
Ryushi az iratok között főleg leltárt találhat, hogy pontosan miből mennyi található a sátorban (kabátból állítólag tizenkettő), de ráakadhat egy térképre is. A fehér térképen sötétebb színekkel van jelezve a domborzat, és megtalálható rajta a kacskaringós, vörös vonal bal oldalán az osztagok elhelyezkedése, és jelölve van a sátor helyzete is. A negyedik osztag és a tizenkettedik osztag a frontvonal mögött helyezkedik el, közvetlenül egy Daitenshi feliratú, kék téglalap mögött. A vörös vonal jobb oldalán is számtalan négyzetecske, vagy téglalap van, némelyikbe egy-egy név is felírva, de a legtöbb csak kérdőjel. A jobb felső sarokban található arányszám alapján hat kilométerre lehettek a negyedik osztag bázisától.

Izanagi:
A hidegben ébredsz, szinte megfagysz, még úgy is, hogy van rajtad egy vastag kabát. Ahogy körülnézel, nyugtázhatod, hogy bizony egy hóvihar közepén vagy, és ami ennél is nyomasztóbb, számtalan különböző lélekenergiát érzel a környéken. Egynek a tulajdonosát látod is: egy gillian, ami neked háttal áll nagyjából száz-százötven méterre, és éppen egy cerot készül ellőni. Már a menosnak is csak a sziluettjét láthatod, a célpontját már nem látod.
A bal oldaladtól nagyjából tíz méterre néhány fekete ruhás alak fekszik a földön, körülöttük véres a hó, és ha odamész, láthatod, hogy halott shinigamik, és már félig belepte őket a hótakaró. A testükön különböző sérülések vannak. Nem mind vannak egyben, de ha fordítasz időt a számolásra, akkor megállapíthatod, hogy nyolcan vannak. Ami érdekes, hogy közülük haton van csak kabát.
Csinálnod kell valamit, ha nem akarsz megfagyni. A helyzeted súlyosbítja, hogy a bal kezeden nagyon fájnak az ujjaid: a mutató és a középső mintha megzúzódott volna, a kis és a gyűrűs ujjad pedig egyáltalán nem is érzed, csak a tövüknél valami égető fájdalmat, de ha megvizsgálod a kezed, nem találsz rajta semmi furcsát. A használata viszont bonyolult lesz.

Arrancarok:

Tadeonak viszonylag könnyen sikerül utat nyitnia a két méterrel a hó alatt rekedt autóból, és mindenki feljuthat a felszínre. Gyakorlatilag egyenesen egy csetepaté közepébe érkeztek, igaz, annyira nem veszélyes a helyzet, csak hat shinigami van életben, és mindegyikükre jut legalább tíz hollow, akik lassan ostromolják a köralakba álló csapatot, újabb és újabb sérüléseket okozva nekik, a levágott hollowok helyére pedig azonnal áll két másik.
Egy hosszú, fehér hajú arrancar lány van a hollowokkal, aki a trident alakú zanpakutojával bökdösi a visszahőkölő hollowok hátsóját, és közben elég trágárul szidalmazza őket, hogy támadjanak. Azonban úgy tűnik, hogy élvezi a helyzetet, néha elvigyorodik, miközben ráharap a szája sarkában megbújó fogpiszkálóra, ami kicsúszik onnan, amikor észreveszi, hogy előmásztatok a hó alól, és csodálkozva, tátott szájjal bámul rátok.

Daisuke:

A holttest első ránézésre már nagyon régen ott lehet, úgyhogy kórbonctani vizsgálatra lehetne szükség arra, hogy megállapítsák a halála okát. Neked ugyanakkor szerencséd van: a tarkón lévő lyuk elég egyértelmű jel, és ha felnyitod a koponyát, találsz is benne egy pisztolygolyót. Az ólomgolyó egyértelműen valami régi fegyverből származik, nem modern, de a pisztolynak nem akadsz a nyomára.
A klónok sikeresen fel tudnak emelkedni a levegőbe, ezzel nincs gondjuk, de azután mégis lejjebb kell, hogy ereszkedjenek, magasan valószínű még hidegebb lehet. A lélekenergia-csoportosulás felé küldött klón egy percig sem húzza ki, valami darabokra tépi az arrancaroktól és hollowoktól nyüzsgő csatatéren. A másik klónod kihúzza néhány percig, de valami őt is levadássza, mielőtt bármiféle érdemleges információt hozna. Azt mindenesetre leszűrheted, hogy nem túl előnyösek kint az életkörülmények.
Az ingeket sikeresen sikerül felmelegítened, és a ruhád alá gyűrni, a meleg ruhák érintése kellemes érzés, és bár messze nem tökéletes kint, pár órát talán kihúzod bennük odakint.

Leo és Aoi:

Viszonylag zökkenőmentesen sikerül a földet érés, nem sérültök meg. A távolban folyamatosan különböző színű fények villognak, és enyhe morajlásként hallatszanak a robbanások, amiket a különböző technikák okoznak. Egy távoli, de innen is hatalmasnak látszó lényt láttok a hófúváson keresztül, a fekete sziluett feje magasságában vörös fény kezd világítani. Ha kicsit koncentráltok, nyugtázhatjátok, hogy az egy hatalmas hollow.
Bal kéz felől pengecsattogás hallatszik, négy shinigami harcol egy arrancarral, aki egyértelműen fölényben van, bár nem olyan nagyban, hogy gyorsan felül tudjon kerekedni az ellenfelein, a lélekenergiája talán egy hadnagy szintjén lehet, az ellenfelei pedig átlagosak. Ha nem avatkoztok bele a harcukba, akkor jó eséllyel sikerül biztonságosan eltávolodni tőlük.


Határidő: november 13.

Aki kimaradt, a következő körben lereagálhatja mindkét kör eseményeit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leonardo Ludenberg
Bounto
Bounto
Leonardo Ludenberg

Male
Hozzászólások száma : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Oct. 01.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te8200/12000Csendes hó 29y5sib  (8200/12000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyKedd Nov. 05, 2013 7:46 am

Egy kicsit elámultam azon, hogy a lány, aki ugyanabban a helyzetben van, mint én, meglepődött rajta, hogy én is itt voltam a szobában. Eddig sem értettem a lányokat, mert nem is nagyon beszéltem még igazán eggyel sem, de szerintem ezután sem fogom megérteni őket. Meglepődöttsége után be is mutatkozott Aoi-chan és még kezet is fogott velem.
Azt sem tudtam megérteni, hogy Aoi-chant miért nem zavarja, hogy egy kabátot kell ketten felvennünk, ha nem akarunk halálra fagyni. Vagy az talán jobban zavarja, hogy fázik és inkább figyelmen kívül hagyni az egyéb zavaró tényezőket, csak hogy ne fázzon. Én talán ebből a szempontból jobb helyzetben vagyok, mivel van rajtam sál, ami most az arcom legnagyobb részét eltakarja, hogy ne tűnjön fel, hogy elpirultam.
- Én is a Karakura Highschoolba járok és én sem tudom, hogy kerültem ide. - válaszoltam röviden Aoi-chan kérdésére egy kis hatásszünet után. Tudok egy kicsit angolul, de azért eltartott egy ideig, mire kibogoztam, mit is mondott a lány.
Amikor a földön heverő brosúrákhoz mentünk, majdnem elkiáltottam magam ijedtemben, mivel Aoi-chan valami csatakiáltásszerű hangot adott ki. Egyből el is kezdtem keresni az ellenséget, de nem volt sehol senki rajtunk kívül. Amikor pedig visszanéztem Aoi-chan egy papírból hajtogatott kesztyűt mutogatott felém. Ekkor támadt a remek ötletem, hogy tömjük ki a kabátot az itt lévő papírokkal, ezzel is melegebbé téve a ruházatunkat.
- Rakjuk be ezeket a kabátba és akkor még melegebb lesz! - adtam elő tervemet Aoi-channak, majd el is kezdtem megtömni közös ruhadarabunkat, hogy jobban megtartsa a meleget. Lehet, hogy nem segít sokat, de valamivel majd csak jobb, mint a sima kabát.
Ezután elindultunk lefelé a lépcsőn és próbáltunk együtt leugrani, hogy esés közben ne essünk szét, vagy ne szakítsuk szét a kabátot. Szerencsére valamennyire a kabátba gyömöszölt papír valamennyire felfogta az esést és a hó se volt annyira kemény.
- Hát, nem csak egyszerű ember vagyok... Bounto vagyok. - árulom el titkomat Aoi-channak, honnan is lehet tudomásom a halálistenekről. Bár azt nem tudom, hogy megosszam-e Aoi-channal, hogy én a shinigamik kísérletének végeredménye vagyok. Talán még nem ismerem annyira, hogy ilyeneket mondjak neki.
- Magamtól jöttem rá, hogy kell csinálni. - mondtam egy kicsit elpirulva, de ez továbbra sem látszott a sálam miatt. Mondhattam volna, hogy az élet tanított meg rá, mert hát elengedhetetlen, ha időben akarunk egy lídércet. Belém rögzült, hogy ne érjen váratlanul a támadásuk, mert akár életekbe is kerülhet.
- Huh? - figyeltem értetlenül Aoi-chan felé, mert nem tudtam kit emleget, én sehol sem láttam egy énekest sem, vagy akárki is akar lenni az a Miyavi-nyan. Nem tudom, kiről van szó, inkább a legközelebbi shinigamikat akarom bemérni, mert ők majd biztos tudnak segíteni nekünk, hogy hazajussunk.
Keresés közben megpillantottam egy távoli, hatalmas, fekete teremtmény körvonalát, amin meg is akadt egy pillanatra a tekintetem. Viszont én most shinigamikat kerestem és nem egy távoli valamit. Úgy tűnik Aoi-chan nem ellenkezett, vagyis egyetértett azzal, hogy a halálistenek felé vegyük az irányt.
Amint egyre közeledtünk a shinigamikhoz, lehetett hallani a kardok súrlódásának hangját, ebből következtettem, hogy valami harcba keveredtek. Amikor már látótávolságban voltak, láttam, hogy három halálisten harcolt, valami maszk maradványos fickóval. Ekkor megtorpantam, mert semmi kedvem nem volt belekeveredni a harcukba. Jobb ötletnek tartottam, hogy keressünk valaki mást, mert nem akarok harcba szállni senkivel.
Tervemet Aoi-chan húzta keresztül, amikor is elindult egyenesen a harcoló shinigamik felé. Az elején ellenkezni akartam, de végül inkább hagytam magam, hogy magával rángasson. Ha ennyire segíteni akar nekik, akkor nem tehetek mást, mint hogy én is beszállok, mert akkor gyorsabban vége lesz a harcnak.
- Zeige Dich, Sonia! - mondtam ki a bábom előhívásához szükséges szavakat, amire a sálamon felvillant a bountok címere. Ezután pedig megjelent előttem Sonia teljes életnagyságban. Bár egy kicsit tartok tőle, hogy meg fog fázni ebben a hidegben, elvégre nincs rajta semmi ruha. Talán a teste körül lévő lélekenergia megvédi valamelyest a hidegtől, de nem akarom sokáig előhívva hagyni, gyorsan véget akarok venni ennek a harcnak.
- Sonia, támadd meg a maszkos alakot. - adtam ki bábomnak az utasítást és a célpontjára mutattam. A levegőben úszkálva indult el Sonia a maszkdarabos fickó felé. Amikor már elég közel ért hozzá, kezeivel hullámokat hozott létre és próbálta a fickót elválasztani a shinigamiktól. A normál körülményektől eltérően most talán hasznosabb itt a víz típusú bábom, hiszen ha ellenfelünk vizes lesz, akkor elkezd még jobban fázni, ha az eddigi hideg nem lett volna neki elég.

______________

Csendes hó 2ser
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 27
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te24700/30000Csendes hó 29y5sib  (24700/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzomb. Nov. 09, 2013 1:51 pm

Kifújtam a bent tartott levegőt, ez egyáltalán nem nézett ki jól, de nagyon nem! T.T Nem szeretnék havat, haza akarok menni, és a gyerekekkel játszani, és uzsonnát készíteni, nem pedig mumusokkal fogócskázni, ma szabadnapom van! Azt hiszem… Ha nincs, akkor kiveszek egyet! >w> Raimaru~sanra néztem, valahogy úgy éreztem, hogy ő is legalább annyira feszült, mint én magam. Túl sok volt a kérdés, és kevés a válasz, ami nagyon-nagyon-nagyon zavaró ám, ilyesféle helyzetekben. Surprised
Idő persze, no, az nem volt! Nem is bámészkodtam tovább, hanem a vörösen Rudolfozó hatalmas mumusfajzatra szegeztem a tekintetem. Ez nem jó… Nagyon nem lesz jó. .__. Ez bizonyosan egy szerda reggel lehet, mert a szerda egy nagyon rossz és gonosz nap, ez pedig egyértelműen az. Önkéntesen is előrébb indultam, miközben shunpoval próbáltam minél közelebb kerülni a lényhez, addig előhúztam zanpakutom. Rég volt már szükségem arra, hogy ilyen veszélyes helyzetben használjam, azonban biztos voltam benne, hogy mint eddig mindig, ezúttal is képesek leszünk együtt tenni valamit.
- Raimaru~san, én megpróbálom visszaverni a támadását, ön pedig abban a pillanatban, hogy védtelen lesz, végezzen vele! – A nagy távolság miatt reméltem, hogy legalább egy erősebb kidout rá tud majd lőni.
A terv egyszerű volt, bár az idő szűkös, igencsak szűkös. A lassan összegyűlő támadás pont olyannak tűnt, mint amit egy korábbi alkalommal egy arrancartól láttam, és az óriási kátyúkat csinált ám, semmi kedvem nem volt ropogósra sülni. Neutral Azonban bíztam a képességeimben, és ahogy akkor, most is meg fogom tudni oldani a helyzetet. Ráadásul a sátorban tartózkodókért jelenleg én felelek, így semmilyen hiba nem csúszhat most a számításba.
- Koiwo shiro, Sabishī Karasu! – Kiáltottam, amikor úgy érzékeltem készül ellőni a támadást, és a megfelelő szögben megállva vártam a pillanatot.
Úgy gondoltam, hogy ha ennyi időre van szüksége egy támadás indításához, a legsebezhetőbb közvetlen a bevetése után lehet. Tehát ha akkor mérünk rá egy erősebb csapást, nem lesz képes védekezni ellene, és akkor mi győztünk, mumusűzzük, ahogy kell. Cool Viszont a sátorban többen is tartózkodnak, ráadásul az egyetlen általunk ismert védettebb hely, így nem áldozhatjuk be a szent cél érdekében, ezért is fogom megóvni. ˘^˘ Szorosabban fogtam kardomat, s bár tudtam, hogy ettől nem lesz erősebb a támadásom, mégis kicsit bele szerettem volna kapaszkodni, mintha csak egyetlen fogódzkodóm lenne. Mélyen beszívtam a levegőt, majd amikor láttam, hogy elindul a színes csík, az útjába állva lendültem ellentámadásba.
- Kowareta Kokoro! – Indítottam szembe egy tűzlabdát, ami reményeim szerint megakasztva támadását egyszerűen felrobbant.
Magam elé kaptam kezeimet, hogy a visszacsapó szél ne sodorjon el, és a hirtelen melegtől is óvjam, bár meg kell valljam, az nem jött rosszul. *.* Ez volt az a pillanat, amikor érkeznie kellett volna Raimaru~sannak, a mumusivadéknak pedig ekkor kellett elhaláloznia. Cool Feszülten vártam a fejleményeket, és kicsikét tartva a végeredménytől kukucskáltam ki az ujjaim közül. Ha a tervem bevált, akkor volt nincs mumusfajzat, ami nem lenne rossz, lévén eléggé úgy tűnt, hogy az életünkre, és a meleg sátrunkra szeretne törni. S bár fogalmam sem volt, mit is rejthet a többi shinigamin kívül az a sátor, azért mégiscsak jobb idő volt odabent.
Ezután már csak kilencszázkilencvenkilenc problémánk, és kérdésünk maradt az ezerből, ami nem kicsi szám, de legalább egyet kipipáltunk, nem? ^_^” Mindig pozitívan kell szemlélni a dolgokat, és ez egy kicsit azért pozitívabb, mint az, hogy fogalmunk sincs semmiről, mindenki gyanús, és szerda van. Igen, ez a legsúlyosabb mindközül. Neutral Kezdett már fájni a fejecském, annyit törtem azon, mi is lehet körülöttünk, mi ez a sokféle reiatsu, és mért mászott ki a jégkorszak a moziból. Surprised Láttam a filmet a gyerekekkel, bár nem tartottam valószínűnek, hogy most is jön egy kedves mamut, hogy megmentsen minket.
- Jól van Raimaru~san? – Első természetesen a károk felmérése, ezek tudatában lehet a további kérdéseken gondolkozni. – Talán vissza kellene térnünk a többiekhez, hogy többet tudhassunk meg a jelenlegi helyzetről. Aggasztó előérzetem van. :/
Hátrálva indultam meg, azt tanították, hogy mindig figyelmesnek kell lennünk, és a sátorban bajtársak vannak, de mindenhol máshol valószínűleg a mumusok besúgói, akik bármikor támadhatnak, és akkor felkészültnek kell lennünk! Úgy tartottam kardomat, hogy ha bármikor használnom kellene, ne legyen probléma belőle, elvégre talán vége van egy csatának, viszont a jelenlévő reiatsuk alapján a háborúnak közel sem.
- Van valami fejlemény? Teória, irányelv, ötlet, felvetés? *o* – Kukkantottam be fél szemmel a sátorba, elvégre volt idejük kupaktanácsolni, mostmár csak azt árulják el, hol vagyok, és mikor mehetek haza! T^T

______________

Csendes hó 1tribn

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Takagi Akira
9. Osztag
9. Osztag
Takagi Akira

Female
Leo Hozzászólások száma : 121
Age : 230
Registration date : 2013. Jul. 19.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te13900/15000Csendes hó 29y5sib  (13900/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyVas. Nov. 10, 2013 10:19 am

Elégedetlenül hajítja félre a kezébe akadt papírokat, melyek szerencsétlenségére semmi olyan információval nem szolgálnak számára, mivel akár egy szemernyit is okosabb lenne a számtalan miértet illetően, mik egymást hajkurásszák elméjében. Ha nem is láthatja, mi készülődik a sátoron túl, annyit biztosra vesz, hogy nem karácsonyi afterparty vagy gyerekzsúr. Bármi is legyen odakinn, egyelőre nem tehet mást, mint bízik a két kint lévő társában, hogy elsikálják helyettük a problémát. Pillanatnyilag, ha más sok egyéb téren nem is veszik hasznát, igyekszik a benti helyzettel kezdeni valamit. Amiben jelenleg úgy fest, a két frissen érkezett nem igazán akaródzik a segítségére lenni. Bemutatkozásukat kísérő kézfogásuktól végigfut hátán a hideg, mintha eleven jégcsapokat markolászna. Ugyan az ő kezei is jócskán el vannak már fagyva, az eddig érzett hidegen is átüt annak a kettőnek dermesztő szorítása. Sokkal jobban kezd fázni, mint ahogy eddig, mintha érkezésükkel még jó pár fokot csökkent volna az egyébként sem kellemes hőmérséklet. A hideg így most túlmutat nagylelkűségén, fogvacogva kerüli meg a kis társaságot és az egyik kabátért nyúl, aki kapja-marja alapon. Valóban nem túl szép és önzetlen tett, de senki kedvéért nem fog elsőként megfagyni.
- Megértem a problémájukat és hogy sürgős dolguk van, de kérem, csak még egy percig legyenek türelemmel – fordul a két hetedik osztagos tiszt felé, közülük is az eddig beszédesebbnek tűnő nőhöz intézi szavait. Míg magára ölti a kabátot, a gombolkozással bíbelődve kissé bosszankodva igyekszik összeszedni gondolatait, keresve a megfelelő kérdéseket, hogy a következő válaszokkal lehetőleg ne csupán az időt fecséreljék, hanem valamivel előrébb is legyenek. Tulajdonképpen nem is érti, a másik mit nem ért azon, mit akar megtudni tőle, hiszen a lehető legnyilvánvalóbbnak tűnő kérdéseket tette fel már az előbb is. Rövid ideig, míg egy fokkal konkrétabb kérdéseket igyekszik összeszedni magában, bizalmatlanul méregeti az - első ránézésre és azonos vezetéknevük alapján talán testvérpárnak mondaná - a két újonnan érkezettet. Nem tudná megmagyarázni honnan ez a különös, kellemetlen érzése miattuk, de valamiért jelenleg ettől a kettőtől sokkal jobban tart, mint bármi mástól, mint ami kint várhat rájuk.
- Újra megkérdem, tudják-e, hol vagyunk? – nem igazán akar tágítani a kérdés mellől, mindenekelőtt valóban azt kellene megtudniuk, hova kerültek el.
- Személy szerint a legutolsó emlékeim alapján a saját ágyamban kellett volna ébrednem. De gondolom erről sem tudnak semmit... – vállat vonva túllép ezen a problémán, mintha az imént még nem is tartotta volna olyan életbevágónak megtudni ezt az információt. Ha kimennek alaposabban körülnézni, ami idővel úgy is elkerülhetetlen, előbb vagy utóbb ki fog derülni.
- Azt csak meg tudják mondani, mióta vannak itt? – mintha hirtelen ezt sem tartaná lényegesnek ugrik is tovább a következő kérdésre.
- Vagy legalább azt, mi történt a kapitányukkal? – elkeseredetten próbál valami használhatót kiszedni belőlük, egyre kevesebb lelkesedéssel. Annyit viszont már most is tud, hogy addig nem hajlandó kíséretet biztosítani számukra, míg valamiféle magyarázattal nem szolgálnak.
A válaszoktól függetlenül továbbra is pattanásig feszülnek idegei a jelenlétükben, bármilyen ostobaságnak is tűnik még számára is, egy pillanatra sem óhajtja szem elől téveszteni egyiket sem. Gyanakvásának ugyan nem ad hangot a többiek felé, hiszen talán ostobaság is, amit gondol, mégsem tudja figyelmen kívül hagyni rossz előérzetét velük kapcsolatban. Míg valamiképp meg nem bizonyosodik róla teljes egészében, hogy bizalmat szavazhat számukra, készen áll rá, ha szükséges, akár őket is hatástalanítaniuk kell. Mintha nem volna egyébként is elég problémájuk ezek nélkül is.
A sátor bejáratától érkező kérdésre tehetetlenül vállat von, ő is ugyanúgy a válaszokra vár, mint mindenki más. Ha érdemben hajlandóak válaszolni, vagy bármi értelmeset megosztani velük is, akár hajlandó elindulni is, ha a többiek is úgy döntenek. Lelkesedése fogytán teljesen önkéntes módon lemond a csapatvezetői posztról, kérdőn tekint körbe az összeverődött kis társaságon, hátha megmondja valaki, mi kellene legyen a következő lépés.

______________

Csendes hó Akicchan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 19
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te18700/30000Csendes hó 29y5sib  (18700/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyHétf. Nov. 11, 2013 4:49 am

Felettébb örültem neki, hogy nem egyedül kell szembenéznem azzal a fuzionált rémséggel, hanem velem tartott Rosui~san is, amitől egészen boldog lettem, hiszen így sokkal kevesebb esély volt rá, hogy bolondságot követek el, és lesz ki megmondja, mit csináljak a maximális hasznosságom elérésének érdekében. Annak mondjuk már nem annyira, hogy a két megmentettnek az első két másodpercben sikerült elnyernem ellenszenvét. Az érezhető volt, hogy nem egyedül én aggódom, hanem társam is. Megkönnyebbültem, amikor várakozásomnak megfelelően megmondta, mit kellene csinálnom.
-Hitto Zengo, Rairyuu!
Oldottam fel a shikai-omat vele párhuzamosan, hogy az időnkbe minél több minden beleférjen.
- Kaminari Chensou!
Mormogtam, hogy a támadásom a lehető legeffektívebb legyen. Majd, mikor a lény, és társam megindították a támadásukat, én a szörny mögé kerültem, és kimondtam a legerősebb technikám nevét:
- Eikaku!
Ez a technika, a Kaminari Chensou-val megerősítve pusztító hatású, akit nem öl meg rögtön, annak is akár maradandó sérülést okozhat ez a technika-kettős. Az időzítésem, véleményem szerint meglehetősen flottul sikerült, már csak az a nagy kérdés, hogy ez ártott-e ennek az elkorcsosodott Hollow-fajzatnak.  Mindenesetre én visszahúzódtam, Rosui~san kérdésére pedig egy könnyed fél mosollyal válaszoltam:
- Shinigamiból vagyok, nem cukorból. Valahogy csak megleszek. Majd elkomolyodva azt is hozzátettem: - Egyetértek, nekem sincsenek éppen megnyugtató érzéseim, főleg azzal a két másik shinigamival kapcsolatban.
Belépvén a sátorba, valami hihetetlen ötlettől vezérelve odafordultam a két másik tiszthez:
- Egyáltalán mi az önök kapitányának a neve? Több mint valószínű, hogy ez ostoba kérdésnek hat, ámde mi itt azt se tudjuk, hogy mi merre hány méter, mikortól meddig és mégis melyik világban? Egyáltalán nem kizárt, hogy nem ugyanazok az információink egyáltalán a világ felépítéséről, Soul Society vezetőségéről, és a többi. Ha ezekre választ adnak, talán mi szerzünk valami támpontot, hogy időben hol helyezkedünk egyáltalán el. Meg azért kaphatnánk egy instant történelem órát, hogy egyáltalán mi folyik itt, és miért van ilyen mennyei ménkűvel megsuhintottan hideg? Most komolyan, nem jó ez a teljes bizonytalanság.
Fakadtam ki, de azért társaim beláthatják, egyetlen kijelentésem vagy kérdésem sem teljesen alaptalan, semmit se tudunk a helyzet mostani magaslatairól, vagy, ahogy látszik, éppen mélypontjairól.
- Egyáltalán azt tudjuk, hogy hol van a negyedik osztag bázisa? Amennyiben igen, úgy javaslom, hogy mihamarább készüljünk fel, és induljunk, mert ennél a vázra feszített jókora szövetdarabnál jelenleg, valamint sebtében szerzett kinti tapasztalataim alapján csak a túloldalon veszélyesebb. Én azt mondom, hogy jobb kicsit kockáztatni, és a veszélyen át eljutni a feltehetőleg sokkal védettebb, központi bázisra, mint hogy itt bent, biztonságban, ámde lassan megfagyva leljük a halált. Azt gondolom, hogy vannak itt fejlettebb érzékeléssel rendelkező shinigamik, épp ezért az erősebb ellenfeleket el tudjuk kerülni. Előbb-utóbb úgy is rátalálnak erre a helyre is, és akkor ebben az egész istenverte világban számunkra csak a támaszpontok lesznek biztonságosak. Vagy azok sem, mindenesetre sosem árt legalább egy próbát tenni. Ugyanakkor viszont vagy mindenki menjen, vagy senki, mert önfejűen cselekedni kész öngyilkosság ilyen körülmények közt kimenni. Még sokkal enyhébbek közt is. Én már csak tudom.
Tettem hozzá halkabban, Rosui~san erről tudna beszélni, hát még mások. Az első küldetésem egy merő katasztrófa volt ebből a szempontból, kész csoda már önmagában az is, hogy túléltem.
- Ha úgy határozunk, hogy elmegyünk, nem ártana kiválasztani azokat a dolgokat, amiket magunkkal viszünk, bármilyen bonyodalom szembejöhet útközben, nem árt, ámde sosem lehet eléggé felkészülni. Minden ládát úgysem lehet elvinni, ezért kell mindenképp összeállítani egy listát azon felszerelésről, ami nélkül nem lehet megtenni az utat a negyedik osztag bázisáig. De kérek mindenkit, hogy előbb mindent, amit mondtam, alaposan gondolják át magukban is, vessék össze azt, amit gondolnak, majd szavazzanak, mert nem először tanácsolnék bolondságot.
Ez igaz is volt, elég csak az első küldetésemre gondolni megint csak. Ráadásul kezdtem még jobban fázni. Ez ellen nem tehettem mást, mint hogy szorosabbra húztam a kabátot, és arra gondoltam, hogy műanyag papíron húzom végig a körmöm, arra mindig meleg borzongás járt át. Tényleg reméltem, hogy társaim nem bólintanak rá vakon ötleteimre, csak alapos megfontolás után, vagy ugyanígy vetik el, hiszen ez a döntés talán túlélésünk kulcsa, vagy elvetése lehet.  

______________

Csendes hó 11414360Untitled-1_copy_www.kepfeltoltes.hu_
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 29
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te25500/30000Csendes hó 29y5sib  (25500/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyHétf. Nov. 11, 2013 9:17 am

Mellettem raboskodó lények szájából egyetlen szó sem távozott. Hallgatásuk beleegyezésnek vettem. Nem láttam értelmét újabb percek elvesztegetésére, mert nincs merszük közölni véleményük, esetleg, mert nem képesek bármit megfogalmazni elcsökevényesedett agyi kapacitásukkal. Úgy vélem az elvárható fajtársi kötelességem, teljesítettem. Rövid időn belül használható tervet bocsátottam a kényszerűen egymásra utalt csoport tagjainak. Ezen pillanattól fogva rajtuk és értelmi képességeiken múlik, hogyan cselekednek. Nincs birtokomban felsőbb utasítás, ahogy felelősség érzet sem keletkezett bennem ellenkezőjét cselekedjem. Las Noches a hiénák világa, ahol csoportosan portyáznak az eszeveszetten kacagó ragadozók, ám szemrebbenés nélkül torkon harapják zsákmány felé közeledő bajtársuk. Primitív ösztönlények, kik szocializálódásra alkalmatlanok. Nem áll szándékomban túlélésük szorgalmazzam, azonban abban sincs érdekem, elősegítsem pusztulásuk. Bennük lappangó lehetőségre bízom sorsuk. Fejlődő képességükön és fejlődni akarásukon múlik, felülemelkednek állati tombolásukon. Elméjük bevonásával győzedelmeskednek túlélési ösztönükön, vagy az érzet rombolja le tudatuk utolsó ép morzsáit. Egyénnek magának kell ráébrednie, hogyan teremtsen egyensúlyt állati és emberi származása között, miként kerülje el a destruktív őrületet.
Saját oldalamról a távozást választottam, elmondott példám alapján. Némileg hátrébb döntöttem kényelmetlen ülésem és a felettem lévő fémet vettem célba mutatóujjammal. Tetőszerkezet hozzávetőleges közepére esett választásom. Üveg felületétől minden irányból egyenlő távolságra volt, így elkerülhettem az érzékeny anyag, hirtelen terhelésváltozástól való berepedését, netán törését. Gépjármű feltételezett viseltes állapotát szem előtt tartva, gyenge bara-t lőttem el, hiszen a motor üzemen kívüli állapotából arra következtethettem, túl van néhány éven a szóban forgó használati eszköz, így a vázát adó anyag sem olyan ellenálló, mint futószalagról lekerült állapotában. Körültekintő elemzést követően, fényes energiagömb után eredtem. Általa robbantott járaton keresztül sonido-val távoztam, minél kisebb erőlködéssel terveztem a felszínre érkezni, mely másodperceken belül teljesült. Néhány méterrel arrébb értem talajt. Távolabb szándékoztam kerülni átmeneti zárkánktól. Nem állt birtokomban egyértelmű jelzés, mit tesznek az odalent rekedt lények, így felkészültem, esetlegesen bekövetkező, hatalmas erejű pusztításra. Bebörtönzött, magát léte veszélyeztetésében érző rab, gyakran a könnyebb utat választja. Eluralkodik rajta a féktelen szabadulási vágy és ereje összpontosításával kívánja megszüntetni a zavaró helyzetet. Gépjárműben üldögélő egyének közül, mindössze egyetlen személlyel volt szerencsém közelebbi ismertséget kötni, ám ez a létforma maga a kiszámíthatatlan bomba, melyben elromlott a kioldó szerkezet. Egykori fraccion-om ésszerű helyzetmegoldó képességével nem számolok, ahogy hiú ábrándokat sem dédelgetek, ne használná ki az első adandó alkalmat feszültséget generáljon maga körül. Hatásosnak titulált érkezést nem mellőzne, ahogy a figyelem saját magára történő terelését sem. Túláradó dühvel és agresszióval adja mások tudtára, mekkora káosz hatalmasodott el pszichéjében. Visszataszító beszédével és erőszakos tetteivel egyszerre visszataszít, elutasít és kiabál segítség után. Elveszett lélek, aki tehetetlenül bolyong a sivatagban.
Végtelen havas táj fogadott az általam választott érkezési ponton. Fényviszonyok nagyfokú eltérése átmenetileg elvakított. Fejem elfordításával védekeztem a kellemetlen élmény ellen. Lábam mellett tornyosuló fehér rétegre fókuszálással kényszerítettem szemem, minél sürgetőbben alkalmazkodjon a megváltozott állapotokhoz. Látásom kitisztulását követően a tőlem nem messze zajló eseményeket mértem fel, ahol falkányi lidérc állt körbe néhány shinigami-t. Kiábrándító képet festett elém, amint az állat idomár korbácsával utasítja a tudatilag elnyomott vadász kopókat, tépjék szét áldozataik. Nem kívántam sem félbe szakítani, sem részesedést vállalni a céltalan öldöklésben. Tekintetem távolabbi események feltérképezésére használtam. Információt szándékoztam gyűjteni arról, pontosan hová kerültem, s kinek, milyen parancsából kell valamit teljesítenem. Tisztában voltam vele külső, harmadik személy akaratából ébredtem odalent, azonban arra még kerestem a választ, hajlandó vagyok teljesíteni kívánságát.

______________

Csendes hó 244bfwz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leon Escorpion
Hollow
Hollow
Leon Escorpion

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 38
Age : 27
Registration date : 2013. Apr. 25.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te7300/15000Csendes hó 29y5sib  (7300/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyKedd Nov. 12, 2013 9:57 am

Tévedni emberi dolog, s néha még egy lidérc is képes rá. Látszatra Arrancar társaim rég túl vannak az olyan földi hívságokon, mint a hideg okozta kellemetlenségek, s feleslegesen töröm magam, illetve az autó üléshuzatát, ezen cél érdekében. A magam részéről azért kellemetlennek tartom a klímát, így egy gyors mozdulattal magamhoz veszem a pokrócot. Éppen időben, hiszen a következő pillanatokban egy számomra szinte felfoghatatlan erejű bara töri át az autó nem túl szilárd tetejét, hogy utat engedjen a kinti hidegnek. Meg persze a bentieknek is, egészen addig a kellemetlen pillanatig, amíg a meggyengült szerkezet megadja magát a felettünk tornyosuló hórétegeknek.
Várok egy két pillanatot, hogy mindenki távozhasson előttem. Részben azért nehogy tiszteletlenségért felzabáljanak, részben meg mert körülöttem biztosan összeomlik a járat, s utánam mindenki sokkal nehezebben evickélhet csak a felszínre. Persze ha senki sem követi az úttörő úriembert, én akkor is el tervezem hagyni a járművet. Így előbb utóbb mindenképp nekiállok kievickélni a valószínűleg nem rám méretezett járaton, s ha szükséges magam is eleresztek néhány, ez elsőnél nyilván jóval gyengébb barát, a célom elérése érdekében.
A szabad levegőre érve jó macskához illően először alaposan megrázom a bundámat, s utána nézek csak körül. S ami azt illeti nem túl kellemes látvány tárul a szemem elé. A szenvedő halálistenek még csak hagyján, de az ostorozott lidércek láttán feláll a szőr a hátamon. Magam is jó néhányat faltam már fel ugyan a fajtájukból, de jelenlegi helyzetükben sajnos a saját lehetséges jövőmet látom. Jobb ötlet híján odabaktatok Tadeo mellé, betartva az illendő távot. Valószínűleg gondolkodás nélkül feláldozna, de jelen helyzetben az érdeklődése perifériáján lehetek valahol. Ellenben az ismeretlen arrankar talán hozzátartozónak vél, vagy legalábbis az uzsonnájának, és így talán megúszom az egrecíroztatást.
Az egyre halmozódó problémák között a legijesztőbb mégis maga a környezet. Ugyan nem sok helyet barangoltam még be a szellemi, és fizikai síkok közül, de hasonlóan barátságtalan helyről, még Hernando beszámolóiból sem hallottam. Hasonlóan epikus méretű csatáról nem is beszélve. Ennek azért, mindenképp híre kéne menjen, Los Nochesben, de még egy kósza hírfoszlányt se hallottam róla. Az idejutásom ködös körülményeiről ne mis beszélve. Oly sok a lehetőség, időutazás, egy őrült játéka, párhuzamos sík, illúzió, pólusváltás a szellemi síkokokon, vagy csak bevágtam a fejem és egy rettentő különös álomba kerültem, ki tudja. A cél itt is valószínűleg ugyan az. Életben maradni, és erősebbé válni. Később talán több információnk lesz, de egyenlőre beérem a gyanús szigonyos arrankar leányzó megfigyelésével is. Szeretném elkerülni, hogy meglepetésszerű támadás áldozata legyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
Hamada Izanagi

Male
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Age : 26
Tartózkodási hely : 16. századi japán
Registration date : 2012. Aug. 15.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te7000/15000Csendes hó 29y5sib  (7000/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzer. Nov. 13, 2013 10:45 pm

Egyik pillanatban egy templomban harcolok két hollow ellen vállamon egy arany sárkány istennel, most pedig egy vastag kabátban fagyoskodom valahol az emberek világában egy hó vihar közepén. Hogy jutottam ide? Pontosan nem tudom, de valamennyi részlet meg van. A harc kimenetele nem teljesen tiszta, de azt tudom, hogy sikerült elkergetnem az ellenfeleim, ebben nem lehetek biztos, de mintha utána én is kidőltem volna, mert amikor felébredtem az egész csak egy álomnak tűnt, bár valóságnak kellett lennie, hiszen Soul Society egyik gyengélkedőjén voltam, körülöttem pedig a négyes osztag gyógyítói sürgölődtek. Felépülésem után a vezetőség magához hivatott, majd valahogy az emberek világába küldtek bármiféle felvilágosítás nélkül, vagyis nem tudtam hova kerülök, miért megyek oda vagy egyáltalán mért engem küldenek és mért nem kapok semmiféle felvilágosítást. Igen csak zavart a tudatlanság, viszont egy szamuráj nem vonja vissza a szavát, ami az esetembe az volt, hogy szolgálom a várost életemmel, kardommal vagy ha kell akár a halálommal, pont úgy, mint az életembe szamurájként, ugyanis akkor is a haduram mondta meg, hogy mi a feladatom és nekem teljesítenem kellett, de legalább kaptam egy kabátot, bár amennyire hideg van, akár egy pólóban, rövidnadrágban és papucsban is lehetnék. A tudatlanság egy dolog, de az ismeretlen reiatsu rosszabb, ugyanis az előbbi nem jelent veszélyt közvetlenül, de a lélekenergia akár közvetlen bajt is okozhat ha esetleg egy eltévedt támadásból vagy ellenséges érzetű lénytől származik. Szerencsére nem állt fel egyik sem, vagyis csak közvetve. Tőlem nem messze egy gillian épp egy cerot akart kilőni. Tudtam, hogy valamit tennem kell, hogy a fagyás ne győzzön le, így becsuktam a szemem és egy meleg helyre próbáltam gondolni, miközben a testembe a lélekenergiát kezdtem keringetni, hogy az is segítsen felmelegíteni a testem. Ez egy ősi szamuráj szokás, sokan meditációnak hívják, de legyen bármi is a neve, a szamurájnak már fiatalon meg kellett tanulni ezt, kivéve azt, hogy akkor nem tudtam mi az a reiatsu. A szamuráj kiképzés olykor igen kemény, így hozzászoktatnak az emberi tűrőképesség határán lévő harcokhoz, hogy tűző napon, 40 fokban és hidegben, akár -20 fokban is képesek legyünk harcolni, hiszen a háború miatt az időjárás nem lesz kegyes és az ilyen kiképzés miatt kellett megtanulnunk ezt a módszert. Érzem, hogy lassan felmelegszem és kezdem konfortosan érezni magam, pont mint a kiképzésen.

______________

Képzettségek:
Spoiler:
 


előtörténet, adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

Female
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 33
Tartózkodási hely : Közöd? -.-&quot;
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te13300/15000Csendes hó 29y5sib  (13300/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzomb. Nov. 16, 2013 6:26 am

Pf… A sok csökött agyú azt se tudja, mit évő legyen. Jó, persze nekem sincs sok tippem, de én totálisan teljesen más tészta vagyok. Francért kell nekem összezárva lennem ezzel a sok baromarcúval… Persze azért örülök, mikor Teo-sama kirobbant egy kisebb járatot a barájának segítségével, de azért kicsit jobban éreztem volna magam, ha én lehettem volna a nap hőse, aki megmenti mindenki seggét attól, hogy feldobják a kibaszott bakancsot. Sok gyökérrel vagyok én itt összezárva. Nem vagyok én kertész… -.-’
Nagy nehezen sikerül kimásznom előző felettesem után abból a kibaszott lyukból. Így legalább már nem a hó alatt döglünk meg, hanem afelett, a szép kék ég alatt. Mondjuk rohadtul nem érdekel, hogy hol adom be azt a kibaszott kulcsot, de hát akkor is. Bár ha jobban belegondolok, akkor kurvára bejönne az dolog, hogy valami szép, napfényes helyen evickélek kicsinyke hajómmal, amit persze egyedül én használok, mert ha más hozzányúl, annak a kezét is letörném, az tuti fix. Egyszerűen képtelen vagyok elviselni, ha bárki is hozzá nyúl a dolgaimhoz. Az mondjuk más dolog, ha rákérdeznek a dologra, de ha csak úgy lenyúlják, és sajátjukként kezelik, na az már kurvára fel tudja baszni az agyvizemet. Csak az a bibi, hogy mikor lebaszom érte őket, még nekik áll feljebb, meg hogy én milyen irigy kis rohadék vagyok. -.-’ Na hogy a holló játszon a szemeikkel röplabdát! Mad
Ahogy feljutok a felszínre, pár pillanat múlva azt is meglátom, hogy néhány kibaszott shinigami szórakozik pár igen gyönge kis hollowval. Milyen már az, hogy a shinik nem tudnak lekaszabolni néhány ebihalat?! Pf… ezek is már tök szánalmasak, meg minden. Már abba is belepusztulnának, ha csak megpöckölném őket, vagy tudom is én. Szánalmasak… Az ismeretlen arrancar csaj hozzáállása viszont kifejezetten tetszik, meg minden. Még baszogatja is a menekülni akarok gyenge kis hollowokat, hogy tovább ostromolják a gyopikat, akik minden egyes támadás után csak gyengülnek.
-Ehe! Szálljunk má’ be mi is! Jó muri lenne. *.* - próbálkozok az ajánlattevéssel, hátha összejön, meg minden. Rohadtul jól esne, ha elpáholhatnék néhány aszott segget. Pláne ha az shinigami segg lenne. Mondjuk nem hiszem, hogy ezek akár a fél fogamra is elegek lennének. Neutral
-Hé, te szigonyos bige! Hurcold má’ ide a segged, és mond má’ el, hogy mégis mi a franc folyik itt, mert kurvára bizgerálja a kíváncsiságomat! – kiáltok oda neki a többieket le se szarva. Az meg kb eszembe(??? O.o) se jut, hogy talán ellenség lehet a csaj, mert hát azért mégiscsak arrancar, szóval no…
Nem kicsit látszik, hogy a hollowos csaj csöppecskét meglepődik amint meg lát minket. Vagy nem tudta, hogy itt döglődünk a több méternyi fehér, jeges szar alatt, vagy meg ő rakott minket oda, és azt hitte, hogy többet nem lát minket viszont. Na, ha az utolsó, akkor a maradék szart is kiverem belőle, és utána majd örülhet, ha el tud menni slozira, hogy elvégezze a dolgát. Cöh… sok gyökér arrancar, aki képes a saját fajtája ellen fordulni rosszabb, mint bármi más. Jó, én is megrugdosok néhány kis senkit Las Nochesben, ha úgy tartja kedvem, de azért nem ásom el őket a hó alá, hogy onnan szagolják tovább az ibolyát. Vagyis… izé… az ilyen havas helyeken van egyáltalán ibolya? O.o

______________

Csendes hó 9iuvrm

Font a postokhoz: >>katt<<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te0/0Csendes hó 29y5sib  (0/0)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyHétf. Nov. 18, 2013 8:24 am

Shinigamik:
Hime technikája gond nélkül megállítja a sugarat félúton, sőt, még visszább is löki, mielőtt felrobbanna, bár ahhoz nem eléggé, hogy a gillian megsérüljön. Minashaku támadása gond nélkül szeli ketté a hollowot, aminek csak egy jellegzetes hangot van ideje kiadni, miközben összedől, és lélekszemcsékre bomlik.
A nő arcán meglepettség látszik, ahogy Akira megemlíti neki, hogy a saját ágyában ébredt, néhány másodpercig tátott szájjal figyel téged- a férfi viszont mintha unatkozna, körbe-körbe járatja a tekintetét a többieken.
- Senkinek nincsenek emlékei… húh… akkor abszolút semmire nem emlékeznek? Akkor lehet a legjobb az elején kezdeni: ezt a várost New Yorknak hívták, most már nem város többé, csak elhagyott romok. Néhány éve a Föld eljegesedett, nem tudjuk, mitől, emberek már csak az Egyenlítő környékén élnek. Hueco Mundoban ugrásszerűen megnőtt a hollowok száma, és pár hónapja elkezdtek kiözönleni, azóta harcolunk velük. Hogy maguk hogy kerültek ide, nem tudom, de a negyedik osztagnál talán megmagyarázzák az amnéziájuk okát. Gondolom, nem tudják, hogy merre lehetnek, de tartsanak velünk, megkeressük őket együtt- a nő hangja szinte anyáskodó, olyan, mintha gyermekekhez beszélne, a férfi viszont teljes érdektelenséget mutat a szituáció kapcsán. - A kapitányunk egy Espadával vívott harcban sérült meg, de a többi kérdésük majd útközben felteszik- a férfi sokkal elégedettebbnek tűnik, ahogy végre felállhat, és kinyújtózik, még egy kis félmosoly is megjelenik az arcán.
A nő felsóhajt, ahogy Minashaku elkezdi elég furcsa stílusban elhadarni a kérdéseit, még egy rövid facepalmot is lenyom, ahogy végigsimít a homlokán, de végül türelmesen válaszol, miután vesz két mély levegőt.
 - Fél perce megválaszoltam minden kérdését, majd a parancsnoka válaszol rájuk útközben. Nos, akkor azt hiszem, indulni kéne. A kapitányunk neve Sierashi…
 - A kapitányunk neve Sierashi Yuusuke. clown- a férfi egy elég furcsa vigyort vág, és mintha az arca jobb oldalán kicsit szétszakadna a bőr is közben. A nő egy másodpercre csendben néz a férfira, közben látszik, hogy elindul benne felfelé a pumpa, ahogy az egyik kezét ökölbe szorítja, hallani lehet, ahogy megroppannak az ujjai.
 - Már harmadszor cseszed el, te hülye fasz, pedig csak annyit kéne csinálnod, hogy befogod a pofád, és hagyod, hogy én beszéljek. Fú, a végén nem marad senki, aki odavezetne minket a célponthoz, te agyatlan, sötét, retardált...- a nő elképesztő sebességgel folytatja a mondandóját, elképesztő sebességgel, és bár valószínű senki nem ért a régies dialektusból pár szónál többet, a hanglejtéséből egyértelmű, hogy az idétlenül vigyorgó férfi felmenőinek a hovatartozását ecsetelheti.
 - Hihihihühüh… :clown:Pofám leszakad… clown- a férfi felemeli az egyik kezét, és egy könnyed mozdulattal letépi az arcát, ami csak egy egyszerű bőrdarabnak bizonyul. A karjait mintha kihúzná a bőréből, majd két kard tör ki a mellkasán, és vágja szét a bőrt. A horrorisztikus jelenet azonban kicsit kevésbé brutális, amikor kiderül, hogy a lehulló bőr csak valamiféle fejlett álruha lehetett.
A shinigami álcájában megbújó férfi rendkívül érdekesen néz ki, hosszú haja, festett szemei vannak, a bal karja fémből van, és folyamatosan vigyorog. Egyszerű, fehér Las Nochesi uniformis van rajta, maszkmaradványt azonban nem láthattok rajta, és bármennyire annak tűnik, nem arrancar, hanem shinigami reiatsuja van.
A nő csak a haját fogja meg, és húzza le a maszkját- egy csinos, latin nő bújt meg az álarc alatt, a vállára omló haja pedig lényegesen hosszabb annál, mint amilyennek elsőre látszott, derékig érő. Rajta sincs látható maszkmaradvány, de ő arrancar. Az ő arcán egyértelműen a társa iránti harag a domináló érzelem, de azért végigfuttatja a szemét a shinigamikon, miközben a kabátja ujjából egy két méter hosszú alabárdot húz elő- hogy hogyan fért be, az rejtély.
 - Most utoljára segítek neked, ha még egyszer elcseszed, otthagylak egyedül- a nő megforgatja az alabárdját, és harci állást vesz fel, a férfi pedig artikulátlan üvöltéssel aktiválja a zanpakutoját, és körbefordulva végig kaszabolja a sátor vásznát- az pedig hirtelen elkezd szállni a levegő felé, a hó pedig szabadon fúj be, ahogy a tető elmegy a fejetek fölül.

Izanagi:
Úgy tűnik, az időjárás nem ismeri a szamuráj-rituálékat, mert ugyanúgy fázol, néhány másodperc múlva érzed, hogy elkezd folyni az orrod. Talán tanácsos lenne felvenni a kabátot.

/Olvasd el a Spoiler részt!/

Emberek:
Leo és Aoi besegítenek a shinigamiknak- a víz ugyan nem sebzi meg az arrancart, de az egy éles kiáltást hallat, ahogy a víz ráömlik a ruhájára, a kezei remegni kezdenek. Csak egy pillantást vet rátok, azután felugrik a levegőbe, és baraesőt küld a shinigamik közé, illetve közétek. A technika nem sikerül túl erősre, az egyik shinigami kidou-pajzsa felfogja a támadást, és mivel nem érkezik következő, egyértelművé vált, hogy a visszavonulás mellett döntött, és csak azt fedezte.
 - Hú, köszi, jól jött az erősítés, srácok!- a barátságos, pirospozsgás arcú, túlsúlyos shinigami széles mosollyal indul felétek, de azután megtorpan. - Nem vagytok shinigamik… hogy kerültök ide? Azt hittem, már minden ember meghalt, aki itt maradt. Kik vagytok?- bár látszik, hogy feszültek, úgy tűnik, egyelőre nem kezelnek ellenségesen, a másik három inkább a hófúváson próbál átlátni, nehogy visszajöjjön az arrancar.

Arrancarok:

 Az arrancar nő egy darabig még bámul rátok, azután elsétál mellettetek, és belenéz a lyukba, amiből az előbb előtűntetek. Miközben rátámaszkodik a szigonyra, a fejét láthatólag csodálkozva vakarja meg, de azután megvonja a vállát, és túlteszi magát a csodálkozásán, és inkább veletek foglalkozik.
 - Hogy mi folyik itt? Hát, ahogy látod, kisanyám, vér, méghozzá jó sok… Nyálas, Aizen b****** meg, köpd ki Túró fejét, mert úgy feldugom ezt a szigonyt, hogy az orrodon jön ki! Pfff… ezek a hülye idióták nem fogják fel, hogy addig nem zabálhatják fel egymást, amíg ki nem nyírtuk a shiniket.- ahogy végig néz rajtatok, egy kicsit gondolkozik, hogy mégis mi hogyan tovább, és csak utána szólal meg. - Igazából gőzöm nincs, hogy ti most be voltatok kómázva a hó alatt, vagy csak teszitek a hülyét, és lekandikameráztok, szal annyi a lényeg, hogy megfagyott a Föld, aztán kitört a shinikkel a háború, és most őket kell gyilkolni. Ez így nekem fullra elég is volt, úgyhogy skippeltem a tájékoztató többi részét, ha többet akartok tudni, akkor Bagolyt kell megkérdezni, ő az ész a csapatban. Bagoly, told ide a segged! Bagoly, hol a toszban vagy? Nyálas, hogy rohadtál volna meg egy gillian ****ában, köpd ki Bagolyt, mert szétrúgom a segged!- a hatalmas, bulldogra hasonlító hollow egy nyüszítéssel kiköpi az embernél valamivel nagyobb, bagoly formájú lidércet, és letelepszik Tadeotól öt méterre, ahol a nála jóval kisebb termetű hollowot kezdi el szemlélni a nagy, vörös szemeivel. A Bagolynak nevezett hollow engedelmesen odaröppen, miközben lerázza magáról a nyálat.
 - Na, most kérdezgessetek, ez itt a legokosabb hollow a nyájamban, vigyázok is, hogy soha ne a fejét üssem.- az arrancar hátat fordít nektek, és a már halott vagy haldokló shinigamikon marakodó hollowok felé fordul. - Oké, **** nyelő banda, három perc szünetet kaptok, aztán megyünk tovább, kinyírtak egy gilliant ötszáz méterre keletre, lecsekkoljuk, mi történt. Addig osszátok el a kaját, de ne zabáljátok túl magatokat, egyelőre van még bőven. Ja, és számoljátok, ki mennyit zabált fel, fel akarok kerülni a toplistára, és aki ezt el****** nekem, azzal megetetem a saját ****** *******!Határidő: December 4.

Azokat, akik nem írtak, kezeljétek úgy, hogy nem tértek magukhoz! A mostani, és a következő körben még lehetőség van mindent pótolni.

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 29
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te25500/30000Csendes hó 29y5sib  (25500/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptySzer. Nov. 27, 2013 9:41 am

Monoton egyhangúsággal veszem tudomásul a felszínre érkezett díszes társaság belépőjét. Szükségtelen körbe tekintenem. Lélekenergiájuk tökéletes képet fest arról, hol tartózkodnak. Továbbá, fogyatékossággal élő létformának kellene lennem, ne szenvedjem el kényszerűségből, egykori fraccion-om túláradó agresszióját. Kiszámítható reakciónak minősültek nyers szavai. Nem fordítottam rájuk nagyobb figyelmet. Ha viszályt kíván szítani, nem akadályozom tettében. Szabad utat hagyok féktelen dühének. Jelenlegi, kérdésektől hemzsegő helyzetünkben bölcsebb döntés engedni, levezesse a benne tomboló indulatokat. Átmeneti megnyugvást kap, ezáltal gördülékenyebben haladhatunk a rejtély megfejtésében, míg újabb kellemetlen inger nem éri. Az itt tartózkodó primitív lények védelme úgy sem áll szándékomban, ahogy vezetőjükhöz sem kötnek érdekek. Tegyenek a velem érkező lények belátásuk szerint.
Érdeklődésem centrumát, inkább a közelemben megálló lidérc jelképezi. Lebilincselő látvány, mondhatni ironikus, miként viselkedik egy alacsonyabb rangúnak titulált létforma megfontoltabban, mint az evolúció csúcsaként elkönyvelt arrancar-ok. Elvárható viselkedési norma lenne, zsákmány reményében rontana a halálistenek tetemére, ám láthatóan tökéletesen uralja éhségét. Megdöbbentő önkontrollt gyakorol, amint a könnyed eleségnek hátat fordítva ácsorog közelemben. Testi jelét sem mutatja belső küzdelemnek, harcolna állati ösztönei ellen. Légzése nyugodt, végtagjai szilárdan, feszült reszketéstől mentesen mélyednek a hó felületébe. Lám, mily gyönyörű leckét ad Las Noches öntelt lakosságának. Bebizonyítja szükségtelen magasabb fejlődési szintre lépni az elme irányításához, s már ebben a rabszolgának elkönyvelt formában elkezdte kiépíteni agya tudatos használatát. Igazán ígéretes élőlény. Kár lenne érte, ha ez a folyamat külső hatásra félbe szakadna. Vélhetően akad mentora, aki segíti az előre haladásban. Örvendenék a szerencsének, találkozhatnék vele. Érdekelne, milyen módszer elvét követi és hogyan ébredt rá a megoldásra, mire van szüksége ezen lidércnek. Ha pedig nincs ilyen személy környezetében, minden elismerésem megérdemli. Önerőből felülemelkedni az embert markában tartó ösztönökön, igazán lenyűgöző teljesítmény. Maga a kezdeményezés is páratlan mozzanat, hiszen felismeréshez jutni a legnehezebb feladat. Nem egy kijelölt ösvényen sétálni nehéz, hanem rálelni, arra az útra, mely nem fut zsákutcába. Őszintén becsülöm ezt a lényt. Remélem nem vész el a sivatag kietlen pusztaságában és továbblép.
-Maradj a közelemben, amennyiben nem kívánsz primitív csatákba bonyolódni.-
Mutatott viselkedése alapján tökéletesen értheti a beszédet. Védelmet nem biztosíthatok, ám a szavaim értelmében kerülni fogom a felesleges vérrontást. Megóvnám a szükségtelen kísértéstől, megrekedjen, netán visszahátráljon eddig elért fejlődési fokáról. Továbbá, tanúsított magatartását biztosítéknak veszem, társaságunk legalább egyik tagjának vérmérséklete nem fog, alapjában véve elkerülhető konfliktusokat szülni. Elegendő bonyodalmat okozhat egykori fraccion-om modortalansága. Provokációja, könnyedén tör utat az igencsak obszcén szavakat használó nőszerű lény felé. Vélhetően az elkövetkezendő percekben válogatott szidalmakkal illetik egymást, miközben erejük fitogtatásképpen feszülnek egymásnak.
Részemről nem szándékozom megjegyezést fűzni a hallottakhoz. Elkönyvelem a nő haszontalan számomra. Nem alkalmas tárgyilagos kommunikáció lefolytatására, így időmet sem pocsékolom kérdések feltételével. Kellő információ szűrhető le trágár szavaiból. Világosan kiderül háború világába csöppentünk. Az egyelőre tisztázatlan, pontosan milyen évszámot írunk. Föld kihűlése nem zajlik le néhány év alatt, azonban Aizen említése arra enged következtetni, ténylegesen a mi létsíkunkon kerültünk távolabb saját, fizikális időnktől. Kérdésemmel megvárom, míg a szánalmas közjáték eredményeként társaságunk tagjaként kerül elő a Bagolynak nevezett lidérc. Fürkésző pillantása nem különösebben foglalkoztat.
-Örvendek a találkozásnak. Ha segítségét kérhetném, elmondaná, mi célja a háborúval Las Noches vezetőjének?-
Feltételezhetően a kirendelt tolmács megemlíti válaszában a legfontosabb adatokat, ki, miért és mikor kezdte az esztelen öldöklést. Elnézve az előttünk zajló eseményeket, meglehetősen szabadon kezeli a hadászat fogalmát. Vélhetően engedélyezi az indokolatlan vérrontást. Ennek fényében, fantasztikus stratéga, vagy pökhendi ficsúr, kinek nincs elég ereje a morál fenntartásához.

______________

Csendes hó 244bfwz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 27
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te24700/30000Csendes hó 29y5sib  (24700/30000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyVas. Dec. 01, 2013 10:21 am

Csak a nő mondandójának végére sikerült visszaérnünk, így lemaradtam minden lényegi részről, pedig nagyon szerettem a meséket! T.T Főleg, ha arról szóltak, amit tudni szerettem volna, ami jelenleg nem más volt, minthogy hol vagyunk, miért, és… igen, még maradt temérdek megválaszolatlan, de ha már ennyit megtudtam volna, lehet boldogabb lettem volna, mint amilyen voltam. >.> Egy kicsit vacogtam is, mert félregomboltam a kabátot, így egy aprócska lyukon befújt a szél. Ez bizonyosan csak azért lehetett, mert remegett a kezem gombolkozás közben, úgy ám! Mélyet sóhajtottam, ám ahogy meghallottam Raimaru~san kérdéseire a választ, kicsit elgondolkoztam, hogy vajon kit nézhetett felettesnek az itt jelenlévők közül. :oFélrebillentett fejjel végighordoztam tekintetem, de nem láttam egy feljebbvalónkat sem, így valószínűleg a nő sem volt teljesen tisztában azzal, kik is vagyunk mi magunk, ami furcsának tűnt számomra. Bár lehet nem ők voltak értünk a felmentő sereg, pedig az milyen jó lett volna! T^T
Aztán nagyra tágult szemekkel néztem a férfira, hiszen ismertem Sierashi~sant, találkoztam már vele, és egyáltalán nem is volt kapitány, hanem Katsuo Masaru~san apukája volt, és egy kicsit talán faragatlan, de mégis csak kedves. Vagyis segített az edzésben, miután megzavart, bár ez természetes, hiszen ő tévedett, amiért eljött hozzánk Katsuo Masaru~san helyett! ˘_˘ Gyanúsan méregettem így a férfit, aki úgy tűnt egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy kiről, miről is beszél, és ezt nyugtázta az is, ahogy a nő reagált válaszára, bár attól egyáltalán nem voltam elragadtatva. Már-már ott tartottam, hogy előveszem a jól bevált szappanos módszert, ha továbbra is ilyesfajta stílusban beszél, elvégre ez nem volt illő, akkor sem, ha történetesen nincs gyermek a közelben! Ám ehelyett kénytelen voltam államat alaphelyzetbe állítani azután, amit a férfi művelt magával! Erre is csak egy igazi mumus lehet képes!
- Hátra! – Kiáltottam a többiek felé, ha túl közel lettek volna ahhoz a kettőhöz, és magam is elhátráltam tőlük, felkészülve az összecsapásra, mert kétségem sem fért ahhoz, hogy itt ismételten harc lesz.
Izmaimat megfeszítve álltam, várva arra, mivel is kezdenek, mert immár nem volt lehetőségünk a meglepetés erejével fellépni ellenük, hiszen ennél jobban mivel lepnénk meg őket? Így maradt az, hogy megfigyeljük szándékaikat, és lehetőség szerint feltérképezzük azt, mire is lehetnek képesek. Talán nem ez volt a legjobb, amit jelen helyzetben tehettünk, de sok választásunk nem maradt, elvégre hová menekülhetnénk ezen az ismeretlen helyen, és ki mástól várhatnánk odakint segítséget? Felelősnek éreztem magam a többiekért is, hiszen hiába nem ismertem mindannyiukat, biztosan őket is legalább annyira várták haza, ahogyan engem, így nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy veszítsünk ebben a helyzetben! Létszámfölényünket kellene mindenekelőtt kihasználnunk. Ekkor azonban gondolataimban megzavart a férfi üvöltése, majd a szemmel láthatóan őrületének tetőzése, aminek hatására eddig legalább kevéske meleget adó sátrunk a magasba emelkedett.
Összehúzott szemmel néztem még néhány pillanatig, aztán kész is volt fejemben egy terv. Nem volt tökéletes, és talán túlontúl a szerencsére, és saját magamra támaszkodtam, mégis úgy éreztem, ez a legtöbb, amit most tehetünk.
- Raimaru~san! Az önöké a férfi, én pedig a nővel foglalkozom. Vigyázzanak, azt hiszem zanpakutoja érintésével tudja aktiválni a képességét, maradjanak távol! – Kiáltottam a tisztekre, majd elrugaszkodva máris emeltem fegyverem, hogy csapást mérhessek a mumusok cselszövő társára.
Lehet, hogy elhamarkodottan vontam le a következtetésemet, de a látottakból, kénytelen voltam arra gondolni, hogy a férfi képessége megegyezik alapjaiban a sajátommal. Karasu minden érintésére automatikusan melegszenek a tárgyak, egészen addig, míg akár lángra nem kapnak, és ha a megérzésem nem csal, ez vonatkozik a férfi fegyverére is, ami valószínűleg könnyebbé teszi a dolgokat. Más magyarázatot nehéz lett volna hirtelen kitalálnom, főként ilyen rövid idő alatt, így lehetséges az is, hogy tévedek, de ettől függetlenül jobb félni, mint megijedni. :oMég ha tévedek is, nem tartom rossz ötletnek, hogy távolról harcoljanak ellene, nem tűnt olyannak, mint aki képes megfontoltan cselekedni.
Töprengésem közepette sem hagytam azonban a nőt egy pillanatra sem pihenni, vagy gondolkodni, folyamatos támadásokkal igyekeztem elterelni a férfi, és társaim mellől. A célom nem az volt, hogy mindenképpen kardforgató tudásommal győzzem le, inkább igyekeztem minél többször a fegyverhez érni, hogy minél előbb elviselhetetlen melegségű legyen az. Az arrancarok, hasonlatosan a shinigamikhoz, sebezhetőbbek zanpakutojuk nélkül, még ha nem is védtelenek, úgy véltem, több esélyem van így ellene. Képzett voltam zanjutsuban, éppen ezért nem jelentett gondot az, hogy akár percekig támadás alatt tartsam, és közben shunpoval többször is megkerüljem, nehogy érzékelje taktikám lényegét a kritikus pontig. Nem szépségre és erőre mentem, sokkal inkább sebességre, és mennyiségre, hogy kénytelen legyen elengedni fegyverét, és ezzel akár megadásra is kényszerítsem. Lehet, hogy nem vettük volna élve túl sok hasznát, hiszen ki tudja, mit hihetünk el eddigi szavaiból is, de valószínűleg elárult volna egyet, s mást, ha megfelelő módon kérdeztük volna. Rolling Eyes
Sosem sajnáltam egyetlen hollowot sem, mert mindig is úgy gondoltam, nem megöljük, hanem megtisztítjuk őket, így pedig jobb sorsra jutnak, mint amit efféle balsorsú lélekként élhetnek át. Üresnek, éhesnek, és céltalannak lenni, nem létezhet ennél nagyobb átok. Teljes nyugalom áradt belőlem, egyáltalán nem gondoltam arra, hogy veszíthetnék, mert nekem haza kell mennem a gyerekeimhez, az osztagomhoz, a családomhoz. El kell mesélnem Shiroichi~taichounak, hogy olyan helyen jártam, ahol egyetlen kavics sem látszott ki, és Keisuke~samanak azt, hogy milyen ügyesen harcoltunk egy menos ellen. Figyeltem a nő reakcióit, hogyan is válaszol támadásaimra, mi a legcélszerűbb ellene, hol hagy rést, és igyekeztem nem lebecsülni őt. Nem azért nyugodtam meg,mert a fölényem éreztem, csupán azért, mert egy célt elérni nem lehetett volna úgy, hogy magam is izgulok a végkimenetelen. Tudnom kell azt, hogy amiért harcolok, azt elérem. Márpedig haza megyek. Ez biztos! ˘o˘

______________

Csendes hó 1tribn

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Takagi Akira
9. Osztag
9. Osztag
Takagi Akira

Female
Leo Hozzászólások száma : 121
Age : 230
Registration date : 2013. Jul. 19.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te13900/15000Csendes hó 29y5sib  (13900/15000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyHétf. Dec. 02, 2013 12:11 am

Nem tesz fel újabb nyilvánvaló kérdéseket, pedig azok igen makacsul kívánkoznának belőle kifelé. Hogy jutottak egyáltalán erre a Nem York nevű helyre? Ezt a másik kettő bizonyosan nem fogja tudni megválaszolni, őket is legalább annyira meglepte csoportos amnéziájuk, mint magukat. Arról meg inkább tudomást sem vesz, hogy a Föld belépett egy jégkorszakba. Legutóbb, mikor itt járt, még ennek halvány jele sem látszott. Vajon mennyi ideig tarthat, míg egy egész bolygó jégbe borul? Képtelenség, hogy ennyit aludtak volna. Mégis visszafogja magát, hogy további kérdésekkel bombázza őket, úgy dönt ezek iránti kíváncsiságát később is lesz alkalma kielégíteni. Azonban nem ő az egyetlen, kinek nyilván milliónyi más kérdés is motoszkál a fejében. Raimaru-san már-már végeláthatatlannak tűnő fecsegésében azonban akad néhány olyan megjegyzés, miben kénytelen egyet érteni, gyanakvásra utaló feltételezéseiben pedig ő is osztozik. Bár talán egy üregi nyúlnak is nyilvánvaló lenne, hogy valami nem stimmel körülöttük, jó tudni, hogy ezzel az érzéssel nincs egyedül. A parancsnoki megszólítást kissé furcsának találja, de utóbb majd rendezik a rangbeli ügyeket. Egyelőre nem áll le vitatkozni vele, hogy neki bizony semmi köze parancsolgatáshoz, és nem is tervezi, hogy ilyen szerepet töltsön be. Sokáig ezen tipródni viszont nem jut ideje, balsejtelmét beigazoló helytelen válasz érkezik a fiú kérdésére. Nem várta volna, hogy pont egy ilyen, a kapitányukra vonatkozó kérdés nyomán fog lehullni a lepel gyanújáról, elismerően felvés egy újabb képzeletbeli piros pontot a fiatal tisztnek, hiszen ezzel valóban telibe találta őket. Még ha az érkezett válasz nem is ilyen nyilvánvaló körülmények közt kapták volna, akkor is tudná, hogy az helytelen. Munkájából kifolyólag, ha személyesen nem is ismeri őket, papíron tisztában van vele, melyik osztag kinek a vezetése alá tartozik. Kivételesen nem örül neki, hogy sejtése beigazolódott, de legalább megerősíti benne, hogy nem árt majd a későbbiekben a szokásosnál is jobban odafigyelnie megérzéseire. Párbeszédükből viszont már egyértelműen kiderül, nem lőtt vele mellé, hogy nem bízott meg bennük.
Kihasználva a civakodásuk nyújtotta időt elhátrál a párostól, maga után vonva a tétlenül bámészkodó Ogiwara-sant is, jobb híján, ha kell, a grabancánál fogva rángatja el a tűzvonalból, a háta mögé terelve őt. Nem mintha ott sokkal nagyobb biztonságban lenne, de talán így is nagyobban, mintha köztük maradna. Utóbb bebizonyosodik, nem volt rossz ötlet tisztes távolságba vonulni tőlük. A nő dorgálása után lejátszódó igen groteszk jelenet, amint kibújnak saját bőrükből, legalábbis ezt látszik igazolni. Nem tudta volna megjósolni, hogy ez fog következni, de kevéssé lepi meg, mintha egyáltalán nem számított volna tőlük valamire, még ha nem is ehhez hasonlót várt. Minden esetre a páros átváltozásuk után sem lett sokkalta bizalomgerjesztőbb, a férfi tébolyultnak tetsző arckifejezése határozottan sokkal többet rontott megjelenésén, mint a másikén. Újfent nyugtázza, nem ártott eltávolodni tőlük, így egyikük sem került a kaszaboló pengék útjába. Ha nem ebben az igen kényes, és nem kevésbé kellemetlen helyzetben lennének, meglehet, könnyes búcsú közepette még integetne is a felfelé szálló sátorponyvának. Előbbi már csak azért sem jó ötlet, mert arcára menten ráfagynának a könnyei, utóbbihoz pedig valahogy most nincs humora. Mi több, ha őket is eléri, talán a sátorral együtt intett volna be nekik a gravitáció, most valahol ők is odafent repkednének.  
A nőre rontó 10. osztagossal ellentétben – a nevét majd megkérdezi később, ha lesz rá alkalma – ő az ellenkező irány választja, hallgatva a nő jó tanácsára, lassan tovább hátrál az eszelős vigyorú férfitól, továbbra is maga mögött tartva a tétlennek tetsző fiút. Ha lehetősége volna sokkal távolabb húzódik tőle, de fürgesége kárára megy fájós lába és hogy élő pajzs szerepét vállalta magára a fiú előtt. Aggódva tekint a frontvonalban maradt földön fekvőre, azonban nincs túl sok lehetősége rá, hogy őt is kivonja közülük, így más irányból igyekszik megközelíteni a problémát és a rájuk hagyott háborodottat.
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt! – míg igyekszik növelni a köztük lévő távolságot, egyetlen használható ötletébe kapaszkodva kezd bele az idézésbe.
- Bakudou 61, Rikujoukourou! – reménykedik benne, hogy ezúttal nem szúrta el ismét, és sikerült ezzel elég időt nyernie Raimaru-sannak, hogy kezdhessen valamit a rájuk bízott ellenféllel. És abban is, hogy ne kelljen külön kérvényt benyújtania, hogy az ő fejében elképzelt csapatmunkára bírja rögtönzötten választott társát. Habár sok haszna nem volna most egy szemtől szembeni küzdelemben, és továbbra sem vágyódik párharcba keveredés után, mégsem árt, ha felkészülten várja az esetleges további meglepetéseket. Így végül ő is a legkézenfekvőbb dologhoz nyúlva húzza elő zanpakutouját, ha védekeznie kell, ezzel teheti a leghatásosabban. Ha nem muszáj, nem villogtatja tovább igencsak labilis kidou tudását.
- Kagayaite, Futago no Kaminari! – az elsuttogott parancs után az ő zanpakutouja is felveszi shikai formáját. ettől némileg megkönnyebbülten várja a fejleményeket, immár nem teljesen védtelenül.

______________

Csendes hó Akicchan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amewa Ruriko
Ember
Ember
Amewa Ruriko

Female
Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2009. Dec. 01.
Hírnév : 15

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Csendes hó Cl0te3000/12000Csendes hó 29y5sib  (3000/12000)

Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó EmptyKedd Dec. 03, 2013 6:20 am

Éppen azt álmodtam, hogy Bigbossal néztük az MTV-t, és a műsorban hirtelen benne lettünk, majd kiderült, hogy Bigboss megszerezte nekem a legkúlabb sportkocsit, amit valaha is látott Las Noches, s mindez még nem elég, de persze repülni is tudott, mert ami nem tud repülni, az nem elég kúl. Hála Zibit bro-nak, aki felpimpelte a járgányt az MTV-ben, s atomkirály lett tőle meg minden!
Szóval dübörgött a basszus, amint Zibit bro átadta a kulcsot nekem, Bigbossal és CanCannel pedig be is ültünk, hogy felavassuk a járgányt, hiszen úgyis összegraffitiztem az MTV székházat, meg becsengettünk Zibit bro összes szomszédjához, tehát spuri volt, le kellett lécelni. Épp ezért rátapostam a gázra, turbóra kapcsoltam a kocsit, mármint szó szerint, mert volt egy hatalmas, piros gomb a panelen a kormány helyén, amire oda volt írva, hogy NE NYOMD MEG!. Persze gondolkodás nélkül rátenyereltem, mert éreztem, hogy ez a jó megoldás, ha meg akarunk pattanni a zsernyákok és Xzibit dühös szomszédai elől, így a turbó üzemmódnak hála kilőttük magunkat, mint egy rakétát. Ezek is lettünk mi, a Rakéta csapat. Hirtelen az egyenruhánkra is rá lett festve egy-egy hatalmas R betű, Bigbossnak pedig fura haja volt, oldalra volt söpörve ilyen kampós végű izébe, amiért én jól ki is röhögtem. CanCannek nem volt persze ilyen ruhája, ehelyett valamiért két, hatalmas cicafüle volt, és folyton azt ismételgette, hogy Cukorka, szavamra. Ekkor vettem észre, hogy ráadásul másik kocsit is kaptunk Zibit bro-tól, mert ez nem is száguldó, repülő sportautó, hanem egy gigászi hőlégballon, aminek Candy fejű a léggömbje.
A látványt persze ettől még imádtam! *-* Valahol a mélyben csápoltak nekünk az emberek, a Pepsi pedig még reklámarcnak is felkért minket, aztán pedig belefutottunk egy gigászi bárányfelhőbe, ahol minden hófehér volt, és... hideg.
- Brrrr... – borzongok meg az autó hátsó ülésén, majd mutatóujjamat tovább szopogatva mocorgok annyit, hogy a másik irányba forduljak. Ez egy jó álom volt, imádtam! Különben is, még vissza kell mennem az MTV-hez, mert véletlenül nem jó kocsit adtak.
Konstatálom, még mindig hideg van. Sőt, nem is. Egyenesen fagyos. >.> Ráadásul mocorgások, zajok, zargatások, s még a karom is fáj. Hmm. Biztosan bevertem a szélvédőbe, amikor menekülni kezdtünk.
Reggeli rutinként indítom a napot egy hatalmas nyújtózással, holott azt se tom, hány óra van, de asszem, már bőven elmúlt dél. Nyújtózás közben verem be búrám, ráadásul a karfájás, s a hideg is arra ösztökél, hogy húzzam össze magam. T^T Valakik trécselnek a közelemben, de egy hang sem ismerős. Nem szép dolog ám ennyi káromkodásra évredni. A csúnya beszéd nem menő! >.>
- Hagyjatok lógva... =.= – állok fel, mert valamiért lyukas a kocsi teteje, meg azt se tudom, miért is vagyok ott. Meggondoltam magam, a hőlégballon sokkal jobb volt.
Még mindig hideg van. Emelem fel fájó karom, csukott szemekkel, zombiként meredek előre, a séróm is tiszta gáz, de így kelés után ez nem tud érdekelni. Reumás csiga üzemmódban vakargatom a hónaljam, míg lassacskán kinyitom a szememet. Az egyiket. Azt is csak résnyire. Sajnos nem kellett volna, mert nem tudom, mifranc folyik itt, és csak összezavar. Nem, ez ilyenkor, kora reggel még túl sok információ. T^T
- Mifranc van? Ki kapcsolta le a fűtést? – holott láttam már hóesést Las Nochesben, ez azért még nekem is sok. Még nem jutottam hozzá a reggeli müzlimhez. Igen, ez lesz a para!
Megvakarom a fejem búbját is, majd előrehajolok az első üléshez a kesztyűtartóhoz. Térképek, újságok, egy jogsi, meg két általános iskolai füzet. Hát, ennél többre számítottam, de ez se lesz rossz kezdésnek.
- Szóljatok Bigbossnak, hogy elfogyott a csokis müzli. – kómásan kaparom ki a dolgokat onnan, hogy egy csokorba gyűjtsem őket. Jó lesz tüzelőnek. Aztán pedig egy hatalmas kincsre is rábukkanok. Egy egész tábla csokoládéra. *-*
- Jó, majd szóljatok, ha hazaértünk. Még álmos vagyok ehhez. – meglátva a naaaaagy cicát tényleg azt hiszem rá, hogy ő a párnám, mert ugyanolyan szőrös és puha. :3 Megpróbálom a farkánál fogva odahúzni, ha pedig sikerül, akkor párnának használva őt visszakucorodok aludni. Takaróként magunkra (vagy talán csak magamra?) terítek egy kabátot, az újságokat és egyebeket pedig lerakom az első ülésre, s az egyik festékkannámmal meggyújtom őket. Elfelejtem, hogy az ülés is éghető. Meg aztán tökmindegy. Kibontom a csokit, hogy elnyammoghassam, s megpróbálom visszaképzelni magam a léghajóra. Az sokkal viccesebb volt, mint ez az álom. Itt minden olyan hideg.

______________

Csendes hó Ruriko
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Csendes hó _
TémanyitásTárgy: Re: Csendes hó   Csendes hó Empty

Vissza az elejére Go down
 

Csendes hó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában :: Lezárt küldetések-