HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Nishi vs. Leon és Hernando

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hernando Rivera
Arrancar
Arrancar
Hernando Rivera

Male
Sagittarius Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 23
Registration date : 2013. Apr. 07.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: festőművész
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te5800/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (5800/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyVas. Okt. 06, 2013 7:30 am

- Egészségére!
*Hangosan nevetve köszönti rá a tequilát a mosolygó pultoslányra, mielőtt gyakorlott mozdulattal a fakult kék gallér mögé vágná. Mágis szép az élet, ha az ember fia szereti a munkáját. Márpedig nehezen tudna elképzelni ennél kellemesebb időtöltést... Egy szolid bárban ülni és inni, a pirulni szemmel láthatóan képtelen pultoslánnyal flörtölni, ismeretlenekkel fecsegni teljesen érdektelen témákról és életre, de legalábbis kijózanodásig szóló barátságokat kötni velük eközben... És ez kötelesség, kötelesség, kötelesség.
Nem is lenne szabad berúgnia tulajdonképpen. De ha már így alakult...
A szokásos edzőfeladatok lassan kezdtek unalmassá válni a számára, nem csoda, hogy az újítás mellett döntött. Persze ezúttal is maga kutatta fel a levadászandó prédát - egy nem különösebben erős lidércet, ami egy félreeső, de igazán kedves kisváros lakóit nézte svédasztalnak -, onnantől azonban mosta kezeit, s a puszta közelben létén kívül semmivel sem volt hajlandó hozzájárulni az akcióhoz. Leon a legteljesebb mértékben szabad kezet, illetve szabad mancsot kapott a rondaság semlegesítésére és elfogyasztására. Ha minden igaz, a mexikói már eléggé a fejébe verte e civilek kímélésének elvét, hogy minden további nélkül lefollyon a dolog... Arra az esetre azonban, ha mégsem, ő ott ivott tőle talán száz méternyire. Időnként szépen elnézést kért, majd mindenki legnagyobb döbbenetére "felszívódott", a Pesquisa és az Indice Radar segítségével ellenőrizte az eseményeket, majd rematerializálódott és a Memoria de Morirral gondosan kitörölte minden jelenlévő - többnyire amúgy is ködös - agyából az eltelt másodperceket. És az élet újra megindult, mintha mi sem történt volna.
Csak abban kellett reménykednie, hogy nem okoz maradandó memóriakárosodást a kocsma dolgozóinak és törzsközönségének a sorozatos emlékpucolással. Mástól nem. Azok után, amiket a Tizenkettedik osztag hadnagyának jóvoltából átéltek egy hasonló jellegű, ám félresiklott edzés után, rosszabb már úgysem jöhet. Illetve jöhet, de azzal úgyis megbírkóznak ők ketten, a világi haverok, fegyvertársak, továbbá macska és gazdája.
Nemde?*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leon Escorpion
Hollow
Hollow
Leon Escorpion

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 38
Age : 27
Registration date : 2013. Apr. 25.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te7300/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (7300/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyHétf. Okt. 07, 2013 5:45 am

*Kellemes borzongás fut végig a gerince mentén, ahogy a legújabb prédájára lesve lapul a betonhoz. Egy régi elhagyatott kolostorig sikerült üldözni a torz humanoid lidércet. Több kisebb sebből csordogált elő fekete vére, ahogy lihegve próbált menedéket keresni a kerengő omladozó oszlopai közt. A játszma a végéhez közeledett, sikerült távolra űznie a városlakóktól, ha most kezdi szétmarcangolni, már semmilyen szabályt nem sérthet meg. Remélte Hernandó elégedett a teljesítményével.
Még utoljára felméri a kerengő által körülhatárolt kis kertet. Az elhanyagolt földet, felverte a gaz, ami itt-ott már a járókövek közé is benőtt. A tetőből már csak néhány korhadt gerenda maradt, így a hold ezüstös fénye szinte minden négyzetcentimétert bevilágított. Keresve sem találhatott volna rosszabb búvóhelyet a lidérc. Fehér maszkja eltéveszthetetlen célpontot jelent.*
~Tény, hogy gyengébb testvéreimet sem az eszükért szeretjük…~
*Minden izmát megfeszíti, ahogy felkészül a végső ugrásra. Eljött az ideje, hogy pontot tegyen a játszadozás végére. Mélyet lélegzik, de még mielőtt előre vethetné magát, majd megáll benne az ütő.*
-Titaaaa – hallatszik mellőle a három-négy éves forma kislány csilingelő hangja. Persze ellenfelének sem kell több, s a lidércekre jellemző csatakiáltás keretében vetődik a hang forrásának irányába. Halotti maszkjának fekete üregéből vörösen csillan fel gyűlölet, s talán a remény, hogy utolsó cselekedetként még ehet valamit. Kalapácsszerű ökle alatt még a levegő is felsikolt, ahogy a kislány felé súlyt.
*Talán a megfelelő neveltetésnek, talán másnak köszönhetően oroszlánunk, de képtelen szenvtelenül végignézni a jelnetet. Egyetlen, kecsesnek nehezen nevezhető, ugrással terem az ököl és a kislány között, hogy kivédhesse az ütést. Bordái ugyan kelletlenül nyögnek fel a csapás nyomán, de azért állva marad a felkavart porfelhőben. S most rajta a sor, hogy gyűlölettől eltelve üvöltsön ellenfele maszkjába. A következő kecses ökölcsapást pedig már tépőfogaival fogadja, és használhatatlan húscafattá morzsolja, egy kisebb véreső keretében. A fájdalomüvöltés talán a faluig is elhallatszik, de nem tart soká, hiszen következőnek a lidérc nyelőcsövét harapja át, hogy elhallgattassa, s a saját diadalüvöltésével tölthesse meg az éjszakát.
Két három mélyebb légvétel után kissé megnyugodva figyel fel a fal mellett szipogó kislányra. Nem igazán tudja, hogy mit kezdjen vele, csak azt tudja, hogy nem bánthatja a fajtáját, így kicsit közelebb húzza hozzá a vacsoráját, és mellé telepedve kezdi el elkölteni. Remélve, hogy a kislány majd megnyugszik a közelében. Ő elvégezte a dolgát, Hernandónak is hamarosan itt kell lennie, ő majd kitalálja, mi legyen az enyhén még szipogó, és a bundájából mostanra zsepit faragó kislánnyal, meg a mellkasából kiálló rövid kis láncdarabbal….*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te13400/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (13400/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyHétf. Okt. 07, 2013 5:58 pm

Még mindig friss a tegnap éjjel eltemetett hű macskám teteme, ahogy pusztulásának emléke is! Az apró kedvencem távozása mélabússá és agresszívvá tett! Az éjszakai italozásaim is megváltoztak a kellemetlen esemény nyomán, immár nem csak az italokról szólt a mulatozásom, hanem bizony egy-két balhéba is belekeveredtem. Persze az egyszerű kötekedéseknek nem dőltem be, de amikor már tettlegességig fajultak a dolgok, nem hagytam magamat! Továbbra is nyugodt lelki világnak örvendek, egészen addig, amíg valaki meg nem támad. Felismerve, hogy akár csak a macskám, úgy én is kerülhetek ki halottként egy ilyen nézeteltérésből!
Ma, a temetkezés másnapján küldetésre kellett mennem. Egy városban érzékeltek túl erős lélekjeleket, melyek felmérésére és esetleges likvidálására küldtek ki. Tekintve, hogy immár rengeteg feszkó van bennem, kivételesen örültem a lehetőségnek. Persze egy-két felest meg néhány sört most is lecsaptam, mielőtt a bevetésre mentem volna. Azonban szigorúan csak annyit, amennyitől még nem vesztem el az eszméletemet.
Ahogy elértem az egyik erőforrást, hála a kifejlett érzékemnek, amely a kidouk és érzékelésre irányul,érzékeltem, hogy nincs egyedül. Egy sokkal apróbb lélekenergiájú egyeddel van! Nem zárhattam ki annak a lehetőségét, hogy éppen "ebédel" az áldozatom, ami remek lehetőséget nyújt, hogy váratlanul lecsapjak rá! Használtam a "Görbült fény" nevű technikát, amellyel teljesen elfedtem a lélekenergiámat, s az egész lényemet!
Közelebb settenkedtem, és sejtésem beigazolódott, az ellenem éppen kajált. Ráadásul, mellette egy védtelen kislány, amelyet valamilyen különös oknál fogva békén hagyott. Talán társának akarta ajándékozni a csöppséget. Az ő erejét is érzékeltem s bizony már egész közel járt hozzánk. Csak néhány percet kell várnom, hogy együtt legyen mindkét ellenségem és, mind a kettő éppen kajáljon! A gondolat azonban érlelődni kezdett bennem, megéri-e feláldozni a kislányt, azért, hogy aljas módon végezni tudjak a két ellennel?
Hosszú ideig elmélkedtem, mire lépésre szántam el magamat.
-Bakudou 63: Sajou Sabaku - Kiáltottam el magamat, mire a hollow körül szalagok jelentek meg, amelyek egy ideig fogva tartották őt, vagy legalább is addig biztosan, amíg az áldozatát lélektemetem. Bár ésszerű lett volna magára hagyni a jelentőség nélküli leányzót, azonban az állatkám erőtlen testének képe felsejlett előttem, amiért nem hagyhattam, hogy ő is ilyen sorsra jusson!
Mire végeztem, érzékeltem a másik korábban említett ellenfelemet, aki már alig néhány száz méterre volt tőlünk!

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hernando Rivera
Arrancar
Arrancar
Hernando Rivera

Male
Sagittarius Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 23
Registration date : 2013. Apr. 07.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: festőművész
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te5800/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (5800/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptySzomb. Okt. 12, 2013 2:16 am

*Az ivóra síri csönd telepedett egyik pillanatról a másikra. Nem csökkenti a hatást, hogy a nap folyamán ez már sokadszor esik meg, hisz a jelenlevők emlékei szerint ez az első paranormális esemény békés kis közösségükben.*
- Bocsássanak meg, Señoras y Señores! Sajnálattal kell közölnöm, hogy az Úr harcosa vagyok, akinek sürgős, ám annál szentebb ügye akadt. Ezúton kívánnék további szép napot, a remek italaikat pedig Isten fizesse meg!
*Az arcok, amiket az újbóli megjelenése utáni kis szónoklata - meg persze az eltűnés-feltűnés maga - kiprovokált, minden pénzt megértek. A könnyei csorognak a felszabadult nevetéstől, miközben átmeneti testét újfent lélekké alakítja át, s még mindig kuncogva mormolja el a Memoria de morirt. Egek, ilyen bamba képeket... Bocsáss, meg, Uram, hogy a te nevedet a szájára vette, de igazán nem hinné, hogy nem derültél te magad is jót a te híved kis performanszán...
Aztán, mikor a Pesquisával "körbepillant", az arca úgy komorul  el, mintha vasfüggöny zuhanna össze. Ej, csak nem... Hát már sohasem hagyják őket békén ezek az átokverte feketecsuhások?! Nohát akkor akció lesz. Az illető, aki idepofátlankodott, elég gyengének tűnik, hogy Leonnal szép egyetértésben legyűrjék. És bár mantikórtápnak nem tervezi felhasználni, egy csúfos futás még igencsak belefér. Ideje lenne megtanulniuk, hogy ne zavarjanak bele békés edzésekbe, pláne, ha ezek még hasznot is hajtanak a Tizenhárom Védelmi Osztagnak...
Na aszongya, hogy.*
- Hej, chico, nem szép dolog ám az orvtámadás! - *egyelőre csak a hang hallatszik a másik háta mögül, a biztos távolból természetesen, az ég felől pedig ezzel egyidejűleg, mint valami abszurd, stilizált ragadozómadár-pár, lecsap rá két ezüstszín fényív a kezeit és a lábait célozva. Persze a Claro de luna nem jelenthet rá igazán nagy veszélyt, Shunpóval minden további nélkül elkerülheti, ha nem éri nagyon meglepetésként. Viszont ennyivel nem szabadul meg tőlük, ha újfent lelassul, az ívek újra rárepülnek, módszeresen távolabb terelgetve a többi lélektől.*
- Tudod, chico, valahogy kezdek allergiás lenni a fajtádra. Igazán nem személyes, csak a nyugalom hiányzik...
*Ha sikerül Nishit kissé odébbtáncoltatnia, a Sonido segítségével odamanőverezik a lidérc mellé és futólag rámosolyog a rémületében Leonhoz bújó kislányra, akinek a továbbküldését kénytelen volt félbeszakítani.*
- Ne félj... Senki sem fog bántani. - *mormogja neki csöndesen, miközben mintegy mellékesen az Adjuchashoz fordul, és egy Lanza Rojával átvágja az aranyszínben izzó kötelékeket. Az eljárás során azonban az energialándzsa is szikrákra robban szét, jelezve, hogy a halálisten kidouja semmivel sem gyengébb a mexikói lidércmágiájánál.*
- Az üvöltőst… - *mormogja közben ugyanolyan hangon, mintha még mindig a lánykához beszélne. Leon, ha minden igaz, érteni fogja, miről van szó. Megkísérelhetnek tenni egy próbát azzal a kombinációval, amit a Tizenegyedik Osztag hadnagyának sikerült legyűrnie.*

//Nem lenne probléma, ha az új statjaimat (8 HK, 3 Hierro) vennénk figyelembe? Feltettem már egy jó ideje, csak a Staff kicsit lassan reagálja le, úgy tűnik.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leon Escorpion
Hollow
Hollow
Leon Escorpion

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 38
Age : 27
Registration date : 2013. Apr. 25.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te7300/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (7300/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyHétf. Okt. 14, 2013 10:42 am

A nyugodtnak ígérkező vacsorát természet törvényszerűségeinek engedelmeskedve, valaminek biztosan félbe kell szakítania, és ahogy az lenni szokott, most sem tartozom a szabályt erősítő kivételek közé. Épp teljes beleéléssel ropogtatom, a jól megérdemelt konc bordáit, amikor egy erőteljes férfihang zúzza szét a pillanat idilliségét.
-Bakudou 63: Sajou Sabaku – hallatszik valahonnan a hátam mögül. A jelentéséről halvány lila gőzöm sincsen, de egy veszélyesen nagy lélekenergia ígéretét hordozza magában. Reflexből a bundám körül sertepertélő kislány felé fordítom a fejem, s pont ennyi idő kellett a mágia megfoganásához is. A fejem pont addig fordul, hogy látóterembe kerüljön a kislány, mikor az aranysárga színben foszforeszkáló láncok rögzítik a nyakam, s szinte másodpercek alatt az egész testemet is. Persze a kislányra való tekintettel, nem kezdhetek őrült fickándozásba. Könnyedén magam alá temethetném, és az nem lenne a legvidámabb látvány. Ahogy az sem vidít fel túlzottan, hogy egy kellemetlenkedő gyászruhás jelenik meg pillanatokkal később a látóteremben, és egyértelműen az egyre rémültebb kislány felé tart. Előbbi tette a bennem élő vadat, alkohol szaga viszont az orromat ingerli a végletekig.
~Hogy nem szúrtam ki ezt a masszív alkoholszagot korábban?!~
Dühödten morgok a halálistenre, és idegesen próbálok felé kapni karmaimmal, de a láncok nem hagynak néhány milliméternél nagyobb mozgásteret. Persze ennek a viselkedésnek nem sok értelme van. Amennyit tudok a halálistenek, és a lelkek kapcsolatáról, akár még jók is lehetnek a szándékai, még ha nem is a legmegszokottabb, egy katanával hadonászni egy kislány körül. Meggátolni úgy sem tudom. A láncok ugyan felsírnak, ahogy izmaimmal megpróbálom szétfeszíteni őket, de egyelőre eszük ágában sincsen elereszteni.
Az elkeserítő helyzetnek, egy újabb semmiből érkező, de annál ismerősebb hang vet véget.
- Hej, chico, nem szép dolog ám az orvtámadás! – majd a szavakat nyomatékosítva, megjelennek a Claro de luna ezüstös béklyói, hogy távolabb űzzék az orvtámadót, ezzel remélhetőleg a kislány „evilági létét” is meghosszabítva.
~Hehh vannak ám egész kellemes előnyei is a házimacskaságnak is.~
Pillanatokkal később már én is szabad vagyok, és hálásan pattanok fel a földről, hogy szembenézhessek az ellenféllel. Szétvet a vágy, hogy annak a húsát kóstolhassam, aki hátba támadott.
-Az üvöltést… - hallom a halk utasítást, s nekem most sem kell kétszer mondani. Mélyen magamba szívom az éjszaka friss levegőjét, majd az eddigi tehetetlen haragom energiáiból merítve idézem meg az Otokifoku erejét. Reményeim szerint még azelőtt sikerül ráeresztenem a bénító hanghullámokat, hogy leszámolna a béklyókkal, így talán nem figyel eléggé, hogy időben a hátunk mögé shunpózzon.
Ha bekerül a hanghullámok útjába, akkor kissé hátrébb maradok, és és a kislány elé állva védem őt. Hisz akkor nem szívesen kerülnék közé, és Hernando közé a következő percekben. Ha viszont nem sikerül, akkor úgy próbálok helyezkedni, hogy közelharcban könnyedén megvédhessem a felettesem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te13400/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (13400/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptySzer. Jan. 29, 2014 5:43 am

Mielőtt még bármit tehettem volna a lélekkel, megjelent a lidércnek a társa, s egy hirtelen támadással próbált meglepni, ami minden bizonnyal eredményes is lett volna, ha előtte jelenlétét nem jelzi erős hanghatással. Így viszont a megjelenő technika elől néhány könnyed villámlépéssel térek ki. A hang irányából lassan megjelent a tulaja is, aki, ahogy előzetesen elmélkedtem a szörny társa volt.
Mivel, hogy ők ugyebár azok, minden bizonnyal már nem kevés vér tapad mocskos kezükhöz! Hisz végül is a rengeteg rossz érzésből, amelyet az ember életében, vagy halála utáni kétségbeesésben szedett össze, s lepte el lelkét, így pedig efféle vérszomjas érzéketlen lényekké váltak, akiket az éhségük irányit.
Ám most nem az a dolgom, hogy végezzek velük, mégis megkönnyebbülnék, ha ez sikerülne. Sosem kedveltem a gyerekeket, ugyanakkor pajzsként használni őket aljasságnak véltem! Éppen ezért szememben még az átlagosnál is sokkal gerinctelenebbé váltak.
A technika amellyel az imént  próbált meglepni azonban önkényesen indult mozgásnak, amely miatt sikerült meglepnie, s elfognia. Néhány pillantásba került észlelnem, hogy fogva vagyok tartva, s nem sokkal került többe kiszabadulnom a technikából. Azon idő alatt, amíg mozgásképtelen voltam, nem ért újabb csapás, ugyanakkor, mire ezt konstatáltam, már érkezett a következő csapás.
A hollow különös technikája, amely a hanghullámokkal terjedt néhány pillanatra meglepett, ugyanakkor miután abbahagyta a zavarkeltést, alig egy másodperccel később már ismét a magam ura lettem.
Ahogy mozogni tudtam, villámlépéssel hátráltam néhány métert, annak érdekében, hogy ne legyek újabb meglepetés áldozata. Miközben pedig levegőt vettem már a következő lépésen gondolkodtam, hisz az általuk diktált iramban nem engedhetem meg, hogy ne használjam ki minden szabad másodpercemet.
Azzal, hogy két ellenféllel küzdök, alaposan megnehezítették a feladatomat, a megosztott figyelem sosem tartozott erősségeim közé. Elsődleges prioritást élvezett, hogy kettéválasszam őket egymástól, annak érdekében, hogy küzdelmem ne legyen olyan reménytelen. Két-három másodperc után ismét visszalendültem a harcunkhoz.

-Hadou 58: Tenran! Elsőként a hollowt szerettem volna megtámadni, ám mivel az a foglyukhoz húzódott, csak az arrancart tudtam célbba venni. Miközben pedig nem figyeltek rám, az eltűntető mágiámmal próbáltam észrevétlen maradni a számukra, miközben figyeltem a reakciójukat.
 
Spoiler:
 

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hernando Rivera
Arrancar
Arrancar
Hernando Rivera

Male
Sagittarius Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 23
Registration date : 2013. Apr. 07.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: festőművész
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Nishi vs. Leon és Hernando Cl0te5800/15000Nishi vs. Leon és Hernando 29y5sib  (5800/15000)

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyVas. Feb. 09, 2014 5:38 am

Hát, ez mondhatni nem jött be. Nyilvánvaló volt, ogy a halálisten jól ért a reiatsu irányításához, az azonban, hogy ennyire gyorsan legyűrje az őt telibe kapó üvöltés hatásait, kissé alulmúlta a mexikói elképzeléseit. Még támadni is jut ideje, ami nem jó, nagyon nem, főleg mert őt nézi ki céltáblának.
Egy kevésbé széles hatósugarú varázslat elől talán még lenne ideje meglépni, de a szélörvény széle még elkapja és könyörtelen berántja középre. És elfújja, egész egyszerűen. Némi küszködéssel azt sikerül megúsznia, hogy forogjon, de a kelleténél így is jóval nagyobb sebességgel sűvít egy közeli ház fala felé.
Nyilvánvaló, hogy kikeveredni bajosan tudna belőle, és semmiképpen sem elég gyorsan ahhoz, hogy föl ne kenődjön valamire. Inkább a zanpakutójához nyúl, és kiengedi a Tela vászoncsíkjait, hogy lelassítsa a repülést. Egyfajta védőhálót képez belőle maga mögött, akkorát, amekkorát ilyen rövid idő alatt csak tud, rátekeri a háló végeit a környező objektumokra, még a rá ható telekinézissel és rásegít egy kicsit. A vége az, hogy a háló minden további nélkül szakad, néhány pad és lámpaoszlop kifordul a helyéből, ő pedig nem töri magát össze teljesen, amikor valamelyest lelassulva nekicsapódik annak a bizonyos házfalnak.
~ Óhogyaza...
Nem csak a vászon szakadt el, hanem a zakója háta is. Hát hol fog találni egy tisztességes szabót Las Nochesben?!
- Na jól van, chico...
Mivel nem látja, mi több, nem is érzi az ellenfelüket, olyan gyorsan tápászkodik fel, amennyire csak sajgó háta engedi. Ha ez összejött neki, odasonidózik a lidérc mellé. Nem szép dolog ez, egy gyereket felhasználni, nem is volt az eszében, egészen míg el nem kapta a halálisten... De most meg fogja tenni, legalább azért, hogy az ilyen varázslatoktól elvegye a kedvét.
Szóval akkor B terv.
- Tercer ojo... - amikor ezt a képességét idézi meg, mindig úgy hat, mintha egy pap kántálna valami abszurd imát. - ...la maldición de la falta de convicción!
A homlokán felnyílik a harmadik szem, s csakhamar széthinti a környező térben apró méregcsillagait, kicsit a kedvére változtatva a csatamezőt.
- Rád nem fog hatni. - teszi még hozzá Leonnak címezve. - Illetve fog, de csak egy pillanatig.
Innentől kezdve neki nincs más dolga, mint várni az ellenfelük előbukkanását. És persze besegíteni a lidércnek, ha egyszer újra érzékelhetővé válik.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ichimaru Gin
Globális moderátor
Globális moderátor
Ichimaru Gin

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 156
Age : 24
Tartózkodási hely : .^v^.=.~
Registration date : 2011. Jul. 11.
Hírnév : 13

Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando EmptyPént. Ápr. 25, 2014 9:51 pm

Üdvözletem! ^v^

Jeleztétek KT-tok kikötőbe futott. Jutalmatok 500 ryou. További jó játékot! ^ v ^

______________

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ キツネ 歌 の 市丸 ギン ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Nishi vs. Leon és Hernando 24xnpcj
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Nishi vs. Leon és Hernando _
TémanyitásTárgy: Re: Nishi vs. Leon és Hernando   Nishi vs. Leon és Hernando Empty

Vissza az elejére Go down
 

Nishi vs. Leon és Hernando

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-