HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Lélekdonor 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 26
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24700/30000  (24700/30000)

TémanyitásTárgy: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 12:49 am

A csillagos ég nyugodt éjszakát ígér, azonban a halkan susogó lombok zajába tompa csoszogás hangja vegyül. Lassú léptek, egyet előre, aztán még egyet, és húzás, egyet előre, másik lábbal utána, húzás. Hörgéssel egybeúszó nyögés, aztán néma csend, és csoszogás, immár húzás nélkül.

A lapok ismét cikkezni kezdenek a Lidércnek keresztelt sorozatgyilkosról, aki pontosan egy évvel ezelőtt tűnt fel, majd néhány hetes ámokfutás után egyszerűen nem tűnt el több gyerek. A szülők reménykedtek benne, hogy immár elmúlt a veszély, azonban a sorozat ismét kezdetét veszi, ezúttal Karakurában. Mire a Gotei13 felfigyel az eseményre, már nyolc gyermek eltűnt, és hétnek a holtteste is előkerült.
Mint a legutóbbi esetnél, ezúttal is sürgősen összeállítanak egy csapatot, aminek feladata a gyilkos előkerítése, hiszen a meggyilkolt gyermekek lelkei valamiért nem kerültek át Soul Societybe.
A kiküldött csapat több helyszínen is kezdhet, két iskolából tűntek el a 13 éves kisfiúk, de a nyomozás idejére mind a rendőrség korbonctermében találhatóak jelenleg. Rajtuk áll, hogy együtt maradnak, vagy esetleg egyszerre próbálnak minél több részletet kideríteni, valamint, hogy ezt miként is kívánják megtenni.Nagyra tágult szemekkel pislogtam, ahogy végig hallgattam a pokollepke üzenetét, hiszen még jól emlékeztem a szörnyű ügyre, amit sajnos képtelenek voltunk megoldani, hiába is tettünk meg mindent. Mégis milyen szörnyeteg képes gyermekeket bántani? T.T Megsimogattam a reggeliző asztalnál ülő Suzucchan fejecskéjét, pedig ma nem is lettem volna szolgálatban.
- A maminak most dolga van, elnézünk apuhoz? ^w^
Néhány perces keresgélés után azonban kénytelen voltam rájönni, hogy Takashi~kun is küldetésen vesz részt, Taki~kun pedig az ikrekkel elment valahová, Keisuke~sama és Siroichi~taicho pedig az osztag ügyeit intézték bizonyára. Surprised Lepislogtam Suzucchanra, még sem hagyhattam itthon egyedül.
- Úgy néz ki, hogy ma velem jössz dolgozni. - Guggoltam le mellé, és megigazgattam ruhácskáját. - Nagyon veszélyes helyre megyünk, így egyetlen pillanatra se téveszd szem elől a mamit, vagy bármelyik másik felnőttet, rendicsek? ^_^
A Senkaimonon átsétálva a már elindult csapat után mentünk, nem zavart, hogy lemaradtunk az eligazításról, elvégre a részletek megegyeztek az előzővel, arról pedig mindent tudtam. ˘^˘ Kilépve egy sikátorba érkeztünk, ahol a csapat többi tagja várakozott.
- Elnézést a késésért! Rosui Kagehime, a Jubantai sansekije! Mi a teendőm? - Néztem várakozás teljesen Chiru~chinre, elvégre ő viselt kapitányi haorit, bizonyosan jobban tudja, mit kellene tennünk. Rolling Eyes

______________


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 1:20 am

- Pff!- Köptem ki kis híján, amint meghallottam a pokollepke üzenetét, miszerint valami rohadék gyerekeket rabol, és öl meg, látszólag mindenféle ok nélkül. Kaptam hát kimonómat, Zanpakutou-mat, Hatarét zsebeim legmélyebb bugyraiba dugtam, és már villámtáncot ropva érkeztem el az indulás helyére. Elsőként érkeztem meg, így hát hátamat az egyik falnak vetve törökülésben, gondolataimba nyakig elmerülve vártam a többieket. Mikor aztán a tiszt elkezdett magyarázni, egyszeriben felpattantam, és karót nyeltem, persze csak képletesen. Eligazítás után, ami igazából nagyon hasonlított a korábbi küldetésemhez- miszerint nyomozzunk, keresgéljünk, a végén pedig poroljuk ki a rohadék seggét-, elindultunk. Még utánunk sietett egy Juubantai-os nő, akit már egyik előzőbb küldetésemből ismertem, és mellette egy kislány futott, aki körülbelül feleakkora volt, mint én. Illedelmesen odaköszöntem, de úgy tűnik, nem hallotta meg. Miután kiértünk, bemutatkozott, én pedig másodszorra is megpróbálkoztam a köszönéssel, az innentőli irányítást meg a Negyedik Osztag kapitányától vártam, akit szintén ismertem már, én tanácsokkal sem próbálkoztam meg.

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Suzume
Akadémista
Akadémista
avatar

Female
Libra Dragon
Hozzászólások száma : 70
Age : 5
Tartózkodási hely : Papa vagy a mama mellett; Lélektovábbképző Akadémia
Registration date : 2012. Oct. 12.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: másodéves tanuló
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
3500/5000  (3500/5000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 1:24 am

Igyekeztem a reggelicskénél mindent, de mindenecskét megeszigélni, mert az lesz csak kisangyalocska, aki mindent meghamizz az asztalocskánál. *-* Már csak a reggeli kakaócska volt hátra, mikor a mami megsimogatta a buksimat és azt mondta, hogy meglátogatjuk a papát! De jó! *_*
- Igen, menjünk, menjünk! *-* Yuzu bárányocska is jöhet, Hahaue? *_*
– lóbálom a lábacskámat lelkesen a széken csücsülve és alig vártam, hogy induljunk. Bár nem tetszik, hogy a maminak dolgocskája van, mert akkor a mama nem maradhat ott és az pedig nem olyan jó, mintha ott maradocskálna velem és a papával. TT___TT
- Suzume Hahaueval mehet dolgozni? *w*
– hatalmasra nyílt szemecskével nézek a mamára, mert a papával egyszer se mehettünk el Aniueval és Aneueval, mert még picikék vagyunk és akadémiácskára járunk, de én most a mamával megyek dolgozni, mint a nagy halálistenecskék, ez, ez olyan nagyon jó! *_*
- Rendi-rendicsek! *-*
– tartottam is kisujjacskámat eskütevésre, mert ilyenkor azt kell tenni. A kapucska átmenés sorácskán végig fogtam a mami kezét, nehogy elkeveredjek mellőle, mert nem szabadocska és még nincs itt több felnőttecske, sőt még utánocska is, amikor találkoztunk a többi halálistenecskével, akkor is fogtam a mami kezét, mert a mami nem kerülhet bajba, nekem kell megvédenecskélnem, mert Aniue és Aneue, meg Taki-ani mostanka nincsen itt. A halálistenecskék között meg is pillantom Miho-ane-samát, kinek lelkesen integetek, már messziről, mert biztos szabad, ugye? *///*
- Hahaue, nézd, nézd, ott van Miho-ane-sama, ő is második osztagos tisztecske, mint Chichiue!
– mesélem lelkesen a mamának, majd amikor odaérünk és mama lejelentkezik én is szeretnék bemutatkozni, de nekem nincs rangocskám. TT-TT - Én, én Suzume vagyok Hahaue negyedik gyerekecskéje! *-* – majd a szőke bácsira néztem, aki a maminak köszönt. Közelebb húzódtam a mamihoz. - Csókolom...


______________

Zanjutsu: 1 pont Hakuda: 6 pont Kidou: 3 pont Shunpo: 1 pont Zanpakuto: -
Chichiue & Suzume:
 
Hahaue & Aneue:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 112
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
17600/30000  (17600/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 1:52 am

~Még mindig rejtély előttem, hogyan kell pokollepkét megidézni.~ Fut át agyamon, mikor meglátom az elém lebegő pokollepkét. Gerincemen végig fut a hideg, ahogy megtudom, hogy a nagyjából egy éve sikertelenül lezárult küldetésünk gonosza újra feltűnt. Hadnagyomnak és az adminisztrácios osztálynak gyorsan instrukciókat adtam arra az időre, amíg távol leszek. Azután már siettem is az eligazítási, induló helyre.
- Chiruochiba Airisu, Yonbantaichou. ^^ – Mutatkoztam be a jelenlévőknek egy megfelelő meghajlással kísérve, bár volt köztük, akit ismertem is, mint Minashaku-san. Az eligazításból megtudtuk, hogy Rosui-neesan is csatlakozni fog hozzánk később. Ezért miután átmentünk elmondtam a többieknek, hogy múltkor mire jutottunk a gonosztevővel szemben.
- A gyerekeken nincs nyoma a támadásnak, amit használhatnánk, valamint nem tudtunk rájönni, hogy hogyan választ áldozatot. Akkor a Harmadik osztagos Kaminari-sant használtuk volna csalinak, de akkor sikerült előlünk megszöknie. Mielőtt folytatnánk a megbeszélést szerintem várjuk meg Rosui-neesant!
Ahogy megérkezett fülem mellett elengedtem a hivatalos bemutatkozót, hiszen minden bizonnyal a többieknek szólt. Én a protokolt mellőzve jól megöleltem.
- Harmadik tiszt lettél? Nagyon ügyes vagy! ^^
Nee-sannak adott dicséret után vettem csak észre, hogy a legkisebb gyerekét is magával hozta.
- Nyalókát, nagylány? ^^ – Guggoltam le hozzá, és nyújtottam neki egy vaníliás nyalókát.

______________

Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 58
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 3:04 am

A Féregbolyba került emberek között található mindenféle, az olyanoktól kezdve, akik egyszerűen ostobaságot mondtak rossz helyen, az olyanokig, akik tényleg tettek valamit, amiért megérdemlik az életük végéig tartó bezártságot. De azt hiszem, hogy az a valaki, aki a mostani küldetésünk célszemélye, még a legvisszataszítóbb rabjaink közül is kirívó lenne. Nem tudom, hogy mennyire könnyen tudnék ölni, de azt hiszem, hogy egy ilyen embert nem sajnálnék.
Ezúttal az Omnitsukidou fekete egyenruháját veszem fel, ami takar mindent a szemeken kívül, valahogy úgy érzem, ehhez a bevetéshez ez helyénvalóbb, mint a szokásos öltözékem. Így, hogy nem látszik az arcom, kicsit könnyebb lesz elválasztani az érzelmeket a kötelességtől, amire szükség lesz- ez a küldetés minden bizonnyal nagyon felkavaró lesz.
A társaim közül a szőke fiú és a kislány ismerős, utóbbit nem értem, hogy hozhatja magával az anyja. Ez a küldetés nem csak veszélyes lehet, de nagyon rossz emlékeket hagyhat benne, és ez kihathat rá akár egész életében. Persze, nemrégen még én is gyerek voltam, lehet, hogy egy fiatal shinigami számára az a jó nevelési módszer, ha rögtön a mély vízbe dobjuk.
-Fon Miho vagyok, a Niibantai Hachisekije.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 9:12 am

Pislogtam egyet, körbenéztem, majd pislogtam még kettőt. Aztán a kezemre pillantottam, elhűlt képpel pedig levegő után kezdtem kapkodni. Az előző pillanatban ugyanis még volt egy üveg pálinkám T___T Valaki ellopta! Mindenki gyanúúúús~ Látszólag mindenféle ok nélkül kezdtem el meresztgetni a szememet a közelemben lévő idegenekre! Majd tekintettel arra, hogy hallottam egy-két bemutatkozást, szerettem volna én is elárulni a nevemet, ám nem jutott eszembe. Így inkább hagytam az egészet és továbbra is kerestem a tolvaaaa~jt >.<

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Murasaki Shouko
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 32
Age : 22
Tartózkodási hely : Itt vagy ott
Registration date : 2012. Sep. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Seitokai riporter, Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
12500/26000  (12500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 9:57 am

Állandóan arról a sorozatgyilkosról lehet hallani a hírekben és a sajtóban, aki gyerekeket rabol. Bár én nem nézek híreket és nem nagyon olvasok újságot sem, de mindenki erről beszél az iskolában, így én is tudok róla. Ugyan nem különösebben érdekelt, hogy miért öldökölnek gyerekeket, de miután a Daitenshiben összefutottam Sierashicchivel, aki mondta, hogy a Gotei 13 nyomoz az ügyben. Vagyis nem hétköznapi dologról van szó és talán az én segítségem sem jöhet rosszul nekik.
Még amúgy sem csillogtattam meg nyomozásos képességeimet, pedig különleges képességem egyik felhasználási módja a nyomozás. Először egy újságot akartam venni, hogy megtudjam a kellő információkat, de csak pénz kidobás lenne, mert utána amúgy sem használnám másra. Ezért is aktiváltam telepatikus képességeimet és kinyertem az utcán lévő emberekből az információkat.
Mivel nyomozás közben biztos meg fogok éhezni, ezért feltankoltam különféle harapnivalókkal és útnak indultam a rendőrség korboncterme felé, hogy megnézzem a holttesteket. Útközben egy zacskó csoki golyót bontottam fel és kezdtem el enni, hogy addig se éhezzek.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 21, 2013 11:04 am

Betonrongyoló kis miskák feszt folyton arról tépetik keresztbe a csipogóst kaszáló edzésen, valami atombunkerben megposhadt mini tanga kurvára bűzlik a közértben. Engem ez rohadtul nem hozna csicseri borsós konzerv zsongásba, de most által zöttyentem a bux indexen, hogy azok a töketlen Józska fakabátok baszottul nem kenik a csíziót mit picsa torok eregessenek egy redvás lepedőben halomra kifiléző, bal bokám bütykének se becolozható réti poszátával, szal felpattintottam a láb járgányt és elcurikkoltam a tetvesen elreteszelt pöcegödör szegletébe lúzer palántákat hantolni. Azt kurvára kipöccintettem nem seggelek rőzse fikuszba az adrenalin lebegéstől, de, hogy mán az én elfajzottan gyári hibás szenzoraimmal is ekkora csuhás csordát dobbantsak gatyafixbe?!
-Oh, hogy égetné ki a redvás szivárványhártyátok egy kibaszott sárga korong szellentés, miközben kurvára slozira kontráztok...pont ebben az elcseszett vekker kóválygásban kelljen errefelé züllenetek! Basszátok meg!-
Beugrott a villantós pászta tempósan fart mutatok a nyomingereknek. Itten növesztik a penész galócát, csak lencse végre kapják a jedi fonatát, de hókon csoszott a rohadt termetes gebasz, göthösökről csordogál a terefere. Azok aztán elbaszott egy fajzat. Kurvára elslisszannak a reflektorral belőtt vészvillantós mellett, szal bevágtáztam elbaszott foggyer zónába, mert valami padlós kifejelős stréber gyökérnek be kéne oldania a melót, míg ez a horda balfaszkodik.

fordítás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisuke Isami
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Male
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 143
Age : 71
Tartózkodási hely : A füstforrásnál keress
Registration date : 2010. Jul. 17.
Hírnév : 57

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
23400/30000  (23400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Vas. Szept. 22, 2013 8:07 pm

Hevesen megy a rush a senkai kapu felé, kismadár azt csiripelte, Himécske nem tudott mit kezdeni az egyik kis lurkóval, így hurcolja magával nyomkeresőt játszani. Mindezzel nem lenne semmi probléma, ha nem kaptam volna meg késve a pokollepkét. Nem volt egyszerű felismerni, kifüstöltem az irodát, hisz már közeleg a tél, és kell a fűtés, csak nem gondoltam volna, akkora füstje lesz, hogy a pokollepke is füstmérgezést kap. Zsenialitás nyilván nekem jutott öcsim ellenében, azonnal összekötöttem az információt. Hime egy gyerekgyilkoshoz viszi az egyik kis lurkót. O.O A többiek után, késve érek csak oda, nem izgat az sem, hogy az eligazításról is lemaradok. De nem baj, nekem VIP jegyem van, és különleges feladatot sóztam a nyakamba.
- Neked elment az eszed? O.O - támadom be Himmechant, amint meglátom, mert mi az már, hogy pont ilyen helyre viszi Suzumét? O.o Atommód sprintelek oda, és ragadom meg Suzuchan kezét. Nem voltam én se sohasem mintaszülő, de azt hiszem, szerzem magamnak a repukat, csak ne lássam a kislányt gyerekgyilkos környékén.
- Hime-chan, Suzu-chant nem visszük kölyökhenteldébe. >.> - finoman rákoppintok az okos kis buksijára, aztán napszemcsi elő, hogy villoghassak egyet.
- Isami sensei jelentkezik, felcsaptam óvóbácsinak. Cool No, hol van egy pláza? Azokban mindig van gyerekjátszóház. Én viszem a lurkót, veszek neki bambit, és játszok vele. Hé, te, kölök! Te is jössz. >.> - adom ki az ukázt, és mutatok rá az egyik shinigamira (Mina). Még ő is gyerek csupán. Többieknek biccentés, bár nem látnám a haorit a kapitányon, pillanatra azt is beflesselném, hogy ő öldösi a gyerekeket. Hiszen nyalókát már adott neki, ez nagyon gyanús. >.>

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 26
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24700/30000  (24700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Hétf. Szept. 23, 2013 7:29 am

Shouko az emberektől megtudja a rendőrség által már közzé tett adatokat. Az eltűntek mind fiúk, egy korúak, de több intézménybe jártak, korukon és nemükön kívül nincs más kapcsolat közöttük, éppen ezért szexuális ragadozóra gyanakszik a hatóság. A gondolatok elég elborzadóak, de plusz információt nem nyer ki belőle.

A rendőrségre besétálni nem lehet, a portás szúrós szemmel pislant minden idegenre, akit meglát, és rekedtes hangján érdeklődik, mi dolga is bent? Ha nem talál senki elég jó indokot, vagy nem képes besurranni mellette, annak jaj, mert kiteszi a grabancát.

Viszont akinek sikerül bejutnia, annak sincs nyert ügye, hiszen bizonyos időközönként patológusok váltogatják egymást a teremben, hogy diktafonra rögzítsék gondolataikat az esettel és a testekkel kapcsolatban. Őket hallgatva is megtudhatják, hogy semmilyen külső sérülés nem látszik a gyermekeken, legalábbis frissek nem, viszont több krónikus törés, és régebbi zúzódás megfigyelhető rajtuk. A halálnak semmilyen különösebb oka nem fedezhető fel, úgy tűnik inkább, mintha végelgyengülésben egyszerűen, békésen elaludtak volna. Amikor néhány percig pedig senki sem tartózkodik bent, nekik maguknak is van lehetőségük besurranni, és szemügyre venni a testeket.Viszonoztam Chirou~chin ölelését, végtére is jó régóta nem láttam, legalább két hete! Surprised Vagy inkább három? o_O
- Ne viccelődj, eddig is Sanseki voltam! ^w^ - Lapogattam meg a fejét, bizonyára megártott neki a sok munka. Neutral Példát vehetne Shiroichi~taichoutól, ő sosem viszi túlzásba, ezért is tudja mindig, hogy én vagyok a harmadik tisztje! Cool
Aztán csak pislogtam a felém szaladó Keisuke~samára, mert végülis már végre megvan, de elég furcsa dolgokat mond. Behunytam a szemem, ahogy a fejemhez ért, mert azt hittem nagyobb lesz a lendülettől, meg azért ő mégis csak Keisuke~sama, de nem is fájt igazán… félrebillentettem a fejem, miről beszél? O.o
- Suzzucchan velem van a legnagyobb biztonságban, mégsem hagyhattam otthon… egyedül! >_> - Egy pillanatra sem engedtem el a kezecskéjét, és nálam jobban senki sem aggódik az épségéért. ˘w˘ - Kerestük egyébként Keisuke~samát, hogy vele maradjon Suzzucchan, csak nem találtuk. :oRaimaru~san? o_O Hiszen ő a hatodik osztag tisztje! ^w^ - Bár lehet tényleg több hasznát vennénk, ha Keisuke~samaval maradna, és ragadna rá valami. Neutral
- Nos, hogyan tovább? Valahol kezdeni kellene, amíg nem tűnik el egy újabb gyerek! Surprised

______________


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 112
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
17600/30000  (17600/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Kedd Szept. 24, 2013 8:13 am

- Tudom, tudom, de eddig nem gratuláltam. ^^ - Válaszoltam Neesan fejlapogatására.
- Suzume nincs veszélyben, Keisuke Isami-fukutaichou. ^^ - Mosolyogtam Rosui-neesan hadnagyára. - Akit keresünk, mint a jelentésekből és az eligazításból tudhatja az ilyen fiatal lányokat nem bántja. - Ezután a többiekhez fordultam, s rögtön elakadt a lélegzetem, láthatóan egyik tagunk (Nishi) mérgezésben szenved.
- Hogyha ajánlhatom... - Igyekeztem valami instrukcióval segíteni a csapatunk munkáját. - Váljunk szét, és olyan, korban megfelelő gyerekeket kövessünk, akiken esetleg látható régi sérülés, mint az eddigi... - nyeltem egyet - gyerekeken. De, most, hogyha nem baj...
Oda léptem a mérgezett társunkhoz.
- Mi mérgezett meg? O.O

______________

Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Kedd Szept. 24, 2013 9:37 am

Savanyított multi bombára köpök a domestos hápira mi a tetvesen elfajzott bájolgásért lézengenek a környezetesen kímélt susnyásban csuhásék. Fogom a kotró bakancsot és rohadtul eltiplizek arra a szaros filéző képző ragyahegyre. Addig tolatok valami zúzdát a dobhártyámnak, nehogy langyosra unjam a fatuskót baszottul nem lődörög nuku picsás keménykedés sem a combfix árudában.
Arra Saddam turbánjából csulázok, placcot radarozó blöki járatja ezerrel a viperát, milyen gyíkok csoszognak zombi telepre. Basszódjon meg! Tolok olyan Vonszold Innen Pampuskád csomagot a gülü sasolójába ipszilonba fossa a fecskéjét. Csülök melengetőben poshad még az a redvás zizi turhás matrica, amit azzal a telibe kúrt Sírásóval csekkoltam globális laszta túlpartján. Belógatom neki aztán rácuppan vagy se, gémet turházok rá.
-Szasz, papi! Matatim van az egyik döglött csontival.-Humusz ganézós traktor huszárként belelöttyintem a burájába.-Szar a tréfaraplim...-
Bevillantok valamilyen elcseszett suttyóságot, de ha nekem gecizik bedörrentem tockossal, aztán kilaposodik a betonon. Annyi a téma réma, takarodjon a vörösre mázolt láb alá valómról, mert kurvára szivárognék a végbélbe. Kecó talajzaton meg elcsalingázok valamilyen tetves gúnya elosztóhoz, ne basztasson minden földi gyopár, akit itten rohadtul kínoz a fekete méreg adomány sztornózás. Kurvára nem rongyol Nasa fészeknek a mókaMiki indexem, ha nyominger pápaszemes latin zsákokat kell levágnom sült buresznek.

fordítás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Suzume
Akadémista
Akadémista
avatar

Female
Libra Dragon
Hozzászólások száma : 70
Age : 5
Tartózkodási hely : Papa vagy a mama mellett; Lélektovábbképző Akadémia
Registration date : 2012. Oct. 12.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: másodéves tanuló
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
3500/5000  (3500/5000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 28, 2013 12:26 am

Nagyon, nagyon örültem, hogy mamácska mellett lehetek egy nagyonocska fontos kiküldetésecskéjén, és csak most veszem észre, hogy Iris bácsi is itt van! ^_^
- Iris-doktorbácsi! *-*
- veszem a kezecskéme a nyalókácskát. Nem is olyan régenecskén reggeliztem, szóval a mama biztos nem bánná, hogyha megenném. *.* Bár nem bárányocska formájú. . .
- Kepapi! *.* - nézek rá lelkesecskén, hogy Kepapi is itt van. Majd odaadom neki a nyalókácskát, eszegettem belőle, de nem bírom megenni az egészecskét, mert tele van a pocakom. T~T
- Játszóházacska? *.*
- csillan fel a szemecském. - De Kepapi a mamáék bújócskáznak, és a hunyót keresik, nem értem, hogy megy ez, de Suzume nagylányocska, ezt Iris bácsi mondta! - húzogatom meg Kepapi ruhácskáját, hogy rám nézzecskéljen, mert én nagylányocska vagyok! *o*
- B-Bambit? Yuzu bárányocska kaphat fiú barátocskát? *_*
- mutatom fel a Kepapinak a bárányocskámat, mert elhoztam őt is, mert Yuzu bárányocska nagyon bátorocska, majd a szőke bácsira nézek, akire Kepapi mutatott.
- Hahaue, a bácsi is gyerekecske, szóval nem bácsi? - húzogatom meg a mama ruháját, kíváncsi szemekkel nézegélve fel rá, mert én most nem értem, úgy köszöntem neki, hogy csókolom... T-T

______________

Zanjutsu: 1 pont Hakuda: 6 pont Kidou: 3 pont Shunpo: 1 pont Zanpakuto: -
Chichiue & Suzume:
 
Hahaue & Aneue:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisuke Isami
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Male
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 143
Age : 71
Tartózkodási hely : A füstforrásnál keress
Registration date : 2010. Jul. 17.
Hírnév : 57

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
23400/30000  (23400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Szomb. Szept. 28, 2013 5:41 am

Hime-chan nem láthatott még ezelőtt engem olyan csúnyán és mogorván nézni, mint most, ebben a szent pillanatban, mihelyst kijelenti, hogy Suzume vele van a legnagyobb biztonságban. Tekintetem még a forró vizet is megfagyasztja, a gyémántot is kettéhasítja, s még a Pokol legmélyebb bugyrának legádázabb démonát is a sarokba kergetné. Most az egyszer talán egy picit egészen Kisukés lehetek. Sajnos csórikám minden rossz tulajdonságot megörökölt, a jók pedig csak nekem jutottak, mint abban a filmben Schwarzival, az Ikrek. De azért talán akad egy-két dolog, amiben mégis hasonlóak vagyunk. Leszámítva, hogy én tudom azt is, mikor szabad viccelni. Én igenis, felelősségteljes vagyok. Hiszem, hogy Suzu-chan sokkal nagyobb biztonságban van odahaza, a 10. osztagban, akár egyedül is. Hiszen már nincs mit lerombolni, különben sem nagy ügy, már van biztosításunk! S ott nem leselkednek rá gyermekgyilkosok minden sötét sarokból.
- Ez sehol sem kizáró ok, taichou. Egy gyereknek nem itt a helye. - a hullaház felé billegetem a fejem, hogy egyértelművé váljon, többek között mire is gondolok. Többek közt.
- A nyomozáshoz sok sikert. Para van, hívjatok. - felnőtt ügyek rendezve, majd leguggolok Suzu-chan elé.
- Nem bánom, az állatkertbe is mehetünk... Hova akarsz először menni? Játszóházba, vagy állatkertbe? - azt hiszem, tudom, ezúttal mire megy rá szerény fizetésem. Neutral Nem bánom, legyen gyereknap, amúgy is bírom az állatkertet. Cool Na meg azt hiszem, mintha ott is lenne ugrálóvár.
- Hatodik osztagos vagy, ugye? A hadnagyod valamikor ha jól emlékszem, még az én hadnagyom is volt. Még a harmadik osztagnál. Cool - komolyan gondolom, hogy a másik kölköt sem hagyom itt egyedül. Ráadásul épp célcsoport a gyilkosnak. Intek a többieknek, hogy leléptem. Suzu-chan pedig választhat, nyakamban utazik, vagy jön a saját talpain.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Vas. Szept. 29, 2013 6:26 am

Furcsán néztem a jelen lévő hadnagyra, hogy kölyöknek hitt, és gyereknapra akart vinni, mint azt a pici lánykát. Aztán a kis közjátékot talán egy pici mosollyal szám szélén figyeltem, és fel se vettem a magasabb rangú tiszt pillantását, lévén engem nehezen lehet lelki terrorba kergetni. A tiszt nem szórakozott, komolyan gondolta amit mondott, bohókásabb kinézete ellenére. Utána kedvesen leguggolt a kicsi mellé, hogy kívánságműsort rendezzen neki, ezután pedig hozzám fordulva tudatta velem, hogy az én hadnagyom valamikor az övé volt.
- Igazán köszönöm a segítőkészséget, de már régen nem vagyok gyermek. Tudvalevőleg már huszonhat nyarat megértem, és nem éppen az első ellenfelem legyőzésén vagyok túl- Próbáltam meg finoman fogalmazni a kicsire való tekintettel - Ebből kifolyólag nincs szükségem bébiszitterkedésre. Remélem megért. Mindazonáltal jó szórakozást kívánok önnek és a kislánynak.
Köszöntem el, majd immáron teljes odafigyelésemet a kapitánynak szenteltem.

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Murasaki Shouko
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 32
Age : 22
Tartózkodási hely : Itt vagy ott
Registration date : 2012. Sep. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Seitokai riporter, Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
12500/26000  (12500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Vas. Szept. 29, 2013 6:47 am

A kellő információkat az esettel kapcsolatban könnyen megszereztem az emberektől, hiszen mindenki tud az esetről rajtam kívül. Az információ gyűjtés után, indultam is a rendőrségre, hogy megnézzem a hullákat. Persze nem siettem, kényelmesen sétáltam és eszegettem a csoki golyóimat.
Amint odaértem a rendőrőrsre, odalapulok a falának és aktiválom képességemet, amivel pontos képet kapok az épületről és a benne tartózkodókról. Ezután bemegyek a bejáraton teljesen hétköznapi módon majd meglepődött képet vágok, és előre mutatok az ujjammal, hogy a portás is arra nézzen. Ekkor használom a képességemet és a portás számára láthatatlanná teszem magamat, így könnyedén beljebb mehetek.
A portás fejéből még kiolvastam, hogy merre vannak a holtestek, majd a falat érintve haladtam célom felé. Közben figyelve, mikor ér látótávolságba valaki és az ő számára is láthatatlanná tettem magamat. Ezzel a módszerrel próbáltam észrevétlenül eljutni a hulla tárolóba.


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Hétf. Szept. 30, 2013 1:51 am

Tovább folytattam a keresést a szemérmetlen tolvaj után, így egyesével felmértem mindenkit. A legtöbben gyanúsnak tűntek (végül is pálinkáról beszélünk, azt meg ki nem szeresse, így mindenki gyanús! >.<)
Az elém kerülő, így a kilátást eltakaró, idegen egyáltalán nem tűnt az italom eltulajdonítójának, annál inkább tapasztalatlannak, illetve idiótának!
- Nem vagyok megmérgezve, csak aznapos! - Felelek neki, majd arrébb is állok tőle, hogy tovább keressem a gyanús elemeket a környezetemben.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 58
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Hétf. Szept. 30, 2013 10:13 am

-Szerintem nehéz lenne olyan gyereket találni, akin elváltozás mutatkozik, kapitány. Inkább próbáljunk a gyilkos fejével gondolkozni. Miért pont az ilyen korú fiúkat támadja meg?-erre a kérdésre, persze csak téziseket lehet felállítani, amiket bizonyítani is kéne, de azért ha elképzelésünk van róla, hogy mit is akarhat az elkövető, könnyebb a nyomára bukkanni. -Esetleg kellene még más közös pontot is találni az áldozatok között, akkor leszűkíthetnénk a célszemélyek számát. Mennyi információk van a halottakról és az eltűntekről?

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 26
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24700/30000  (24700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Vas. Okt. 13, 2013 6:40 am

Shouko gond nélkül jut át a portáson, képességével képes azt is megállapítani, hogy összesen közel negyvenen tartózkodnak az épületben, bár ebből sokan az első szinten, a kapitányságon, míg lent csupán nyolcan. Ide indul, hiszen a patológia ott található. Három nagyobb helyiség is van. A tároló, ahol hűtőkamrákban vannak elhelyezve a testek, a boncterem, ahol az aktuális boncolást végzi két patológus három segéddel, valamint egy kis konyha, ahol kávéznak és dohányoznak. A folyosón található továbbá egy öltöző, ahogy célja felé halad.
Leérkezve a tárolót épp üresen találja, ott van lehetősége három gyermek testét szemügyre venni, ha megtalálja őket a számtalan test között. Emellett tovább is mehet, onnan egyenesen a boncterembe nyílik egy ajtó, bent pedig a fiatal segédeket az egyik áldozat boncolása közben oktatja két idősebb patológus. Beszélgetésükből kiszűrődik, hogy nem csak a fiatalok, de tapasztalt mentoraik is tanácstalanok a történtekkel kapcsolatban, mert a halálnak semmilyen külső okát nem találják.

A portás nem igazán tudja kibetűzni Masaki névjegykártyáját, ráadásul azt sem érti, pontosan mit szeretne, éppen ezért elég hevesen próbálja visszatartani a bejutástól. Persze néhány mozdulattal lefegyverezhető, és álomba ringatható, azonban ez esetben sietni kell, hiszen bármikor felfedezhetik hiányát, a kialakult szokatlan csend miatt. Rolling Eyes
Befelé haladva a folyosón lépcső és lift is található, az épület négyemeletes, felfelé az őrs, fogda, vezetői irodák valamint a kihallgatók találhatóak, lent pedig a hullaház, ez azonban nincs sehol feltüntetve. A lépcsőt választva zajokat hall, ahogy fentről lefelé érkezve két nyomozó beszélget, lentről semmilyen zaj nem szűrődik fel, a liftre szemben nagy piros betűkkel a Javítás alatt! szöveg fityeg. Leindulva nem is találkozik senkivel, és kilépve a lépcsőházból azonnal a félig nyitott ajtajú öltözővel találja szemben magát, ahol utcai viseletére köpenyt vehet fel, és némi kreativitással, és kutatással eszkábálhat magának kitűzőt is. Ezután elindulhat szétnézni a hullaházban, vagy megpróbálhat konzultálni az épp pihenőben lévőkkel, akik kávézgatnak a konyhában.

A shinigamik kettéválnak, Keisuke Suzumeval, és ha úgy érzi Minashakuval indul az állatkert felé. A szombati nap ellenére sincsenek sokan, látható az is, hogy a gondos szülők, még ha szórakozni is indultak, egyszerűen képtelenek elengedni gyermekeik kezét, és szinte pánik tör ki, ha egyik másik szem elől téveszti csemetéjét. Mindenkit gyanakvó szemmel méregetnek, aki kicsit is kedvesebb tekintettel méregeti gyermeküket, nem mondható épp idillinek a hangulat.
Amennyiben a másik csapat a testeket szeretné szemügyre venni, a már fentebb leírt körülményekbe érkeznek, vagyis lecsapott portás, konzultáló kórboncnokok, és hűtőkamrákban néhány már felboncolt gyermek teste. Ezeket vizsgálva érzékenyebb műszerrel, vagy jó kidou képzettséggel megáldott shinigami felfedezheti, hogy semmilyen reiatsu kisugárzás nem érkezik felőlele, ahogy a korábbi ügynél. Tehát még az elszakadt lánc nyoma sem fedezhető fel, mintha csak egy gigai lenne, azonban mégis más, tudható, hogy nem póttesttel van dolguk.
Ijesztő volt Keisuke~sama tekintete, de álltam. :oKezdett emlékeztetni Takashi~kunra, aki maga is tudott ilyen félelmetesen nézni, és nézett is, bár legtöbbször nem rám, mert nem veszekedtünk sokat, de láttam így nézni. Ezt azért nem jegyeztem meg Keisuke~samanak, mert úgy vettem észre, ő nem nagyon kedvelte Takashi~kunt. ^_^””
- Túl sok a lehetséges áldozat, egyszerűbb lenne talán ismét megvizsgálni a testeket, hátha hibáztak, senki sem tökéletes! >_< - Főleg, ha a rosszfiúkat is akadályozzák a mumusok, amit nagyon remélek, talán egy pillanatra nem utálnám őket annyira. Neutral
Lehajoltam Suzzucchanhoz, hogy visszafojtott hangon beszélhessek hozzá, nem kell ám ezt mindenkinek hallania, csak ránk tartozik. ˘^˘
- Raimaru~san bácsi, már nem gyerek, mint te. ^w^ - Válaszoltam neki, majd megigazítottam a ruhácskáján egy gyűrődést. – Kepapi majd játszik veled, a mami pedig addig megkeresi a rosszfiúkat, és aztán együtt elmegyünk valami nagyon szép helyre, mondjuk etetünk megint hattyúkat, rendben? – Néztem rá, remélve, hogy megérti, ez esetben nem jöhet velem, bár most is azt gondoltam, velem van a legnagyobb biztonságban. – Legyél szófogadó kislány, és ne veszítsd szem elől Kepapit, rád bízom, ez egy titkos küldetés, rendi~bendi? :3 – Nyújtottam felé a kisujjamat, majd jól megráztam, mert ez ígéret volt, és akkor bizonyosan minden rendben lesz, aztán nyomtam az okos buksijára egy puszit, és felálltam.
- Nézzünk szét, a továbbiakat pedig vizsgálódás közben megbeszélhetjük! – Szólítottam fel őket, mert túl sok időt vesztegetnénk azzal, hogy tovább szobrozunk itt, semmit sem csinálva. Lelkesen integettem Suzzucchannak, és nagyon reméltem, hogy nem leszek rosszul, ha meglátom, mit is tett szegény gyerekekkel az a szörnyeteg…

______________


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 112
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
17600/30000  (17600/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Vas. Okt. 13, 2013 8:31 am

~Aznapos? Az valami olyasmi, mint a másnaposság? o.O?~
Pislogtam párat, mire a beteg eltűnt előlem. Az után válaszoltam, hiszen hozzám szóltak.
- Lehetetlen, múltkor sem találtunk semmit, de most talán Neesannak... khm... vagyis Rosui-sannak igaza van, és talán hibát ejtett a gonosztevő.
Én megindultam egy véletlenszerű irányba, - mivel nem tudtam, hogy merre kellene mennünk, - s közben folytattam.
- Nem tudom, hogy miért ezt a korosztályt választotta, de azt tudom, hogy a gyerekek testéből gigai szerű testet csinált. Hogyha látja a szegény gyerekek porhüvelyeit, akkor talán megérti.
Természetesen, hogyha valaki szól, hogy rossz felé indultam meg, akkor irányt változtatok.
- Múltkor játszó gyermekeknél szokásos régi sérülések voltak rajtuk. Ugyan abba az iskolába jártak, nagyjából egykorúak voltak. - Idéztem fel a sajnos sikertelen küldetés emlékeit. - Most valószínűleg nem mindegyik gyerek lesz iskolatársa a másiknak, hiszen Karakura nagyobb, mint a múltkori hely.
- Talán, Fon-san is megnézhetné a rendet őrzők papírjait, mint múltkor Kojiro-san. Akkor ezekre a kérdésekre biztosan választ találna! ^^
~Ez jó ötlet! Okos vagyok!~ Dicsértem meg magamat, s haladtam tovább, amerre sejtettem a testek helyét, vagy amerre az vezetett, aki tudja, hogy hova kellene menni.

______________

Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Hétf. Okt. 14, 2013 5:43 am

Csukamájolajjal pamacsolt töltött bukszám is telibe csordult a rohadt szefós képétől, ahogy ottan meresztgette a gülüit a redvás plasztikra. Köpni kifelé a tarifát nem csekkolja, mi a sóder blabla van rámontírozta, aztán takarodó van a kondértól. Nem, ez az űrből szalasztott, galaktikusan foszforeszkáló ezer meg egy koros oszladék, még itten nyomatja a baszakodást. Kurvára lepattantam toporgó szintdobálásnál, szal elsuhant Flopi a stop táblával. Úgy bekoccintottam a manuszt, visszaszivárgott a béke hírnökök közé cicifixet porlasztani. Ne egye a penész útban berugdaltam a tök támasztéka alá, osztán szaggattam a linót témázáshoz, mert kibaszottul nem pattintottam ki a manuálisan elfajzott speckó helyzet belövőmmel, merre kékne trappolnom.
Fityegett valami ótvar fecni a szutyokos valag hurcoló fém kasznin. Fasza rozsdás bödön beadta a kulcsot. Galamb vontatóval meg is dobattam a nemzetközi bejelzéssel, mostan kell szarakodni. Kurvára lepedő huhogókat elillanó idegfasszal nyomultam a kaptatóhoz. Pofaszintet beelőzve valami nyominger krapekok tolták a zagyva katyvaszt. Baszottul nem lézengett ingerenciám a pofájukhoz, ezért lefelé csörtettem. Mekkora rohadt pöpecül tettem. Ottan rohadt a sok mirelit sushi. Bár, rohadtul ki nem fittyentettem volna. Majd pont az agyag cilinder alá tosszák, hátha tempósabban elillan belőlük a keresztes pacával hintett lélek…
Lezúzva a frigó kaptárhoz, bedöngettem a rohadtul feltálalt placcra. Pont valamelyik lúzer sügér virító plasztikját biggyesztettem bögyösre, amikor orrom elé poroszkált valami törpe pondró. Ottan kagylózott az elosztónál. Csak nem lófráltam el a zizzent pofikája mellett. Százas betoncsiszoló, bettos nem kóriszálna ebben az elkúrt kégliben.
-Búúú!-Nyomattam neki a marha foggyer becsekkolást.-Mit skubizol itten, minimorisz? Aztat ne kamuzd, biosz höfö, mer menten becsurrantok.-

Fordítás:
 
Shoku bogyó:
 


A hozzászólást Masaki Sachiaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 12, 2013 10:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisuke Isami
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Male
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 143
Age : 71
Tartózkodási hely : A füstforrásnál keress
Registration date : 2010. Jul. 17.
Hírnév : 57

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
23400/30000  (23400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Csüt. Nov. 07, 2013 9:10 am

- Nagylány vagy, hát persze, hogy nagylány vagy. És tudod, mit szeretnek a bújócskánál jobban a nagylányok? Hát az állatsimogatót. Cool Biztosan van barijuk is... - terelem el Zuzu-chan figyelmét a nyomozósdiról, remélem, sikerül meggyőznöm róla, hogy nem akar ő mindenféle gyerekgyilkos után futkorászni. Mélyen csalódtam Himmechanban, s hogy még a többiek is őt védték, mert hogy szerintük nem eshet baja a kicsilánynak, csak mert a sorozatgyilkos fiúkat rabol, nem lányokat, mindennek a teteje! Ennél azért több felelősségtudatot vártam mind Zuzu-chan anyukájától, mind a negyedik osztag kapitányától.
Mindegy. Szerintem egész jól jártam. A Goteitől gyűjtöm majd be az állatkert látogatás költségeit, persze utólag. Cool Majd azt mondom, a külditeljesítés költsége volt ez is. Cool Ennek köszönhető, nem kapok szívhédülést a bejáratnál, amikor meglátom, mennyi a belépő. O_O Ha tudom, hogy ide jövök, biztosan beszerválok egy olyan féláras kupont, de most már késő ezen rágódni. Meg őszintén szólva felesleges is.
- No nézzük... a térkép szerint a bárányok valahol itt lehetnek... - hajtogatom ki az állatkert térképét, hogy megnézzem, hol vagyunk. Ráadásul - teljesen szándékosan - fordítva is tartom azt, ami Zuzu-channak biztosan feltűnik majd, mert ő már nagylány, legalábbis ezt mondta, én pedig hiszek neki. Csak tudnám, hogy tudnak egyesek fordítva olvasni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Murasaki Shouko
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 32
Age : 22
Tartózkodási hely : Itt vagy ott
Registration date : 2012. Sep. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Seitokai riporter, Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
12500/26000  (12500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Pént. Nov. 08, 2013 1:40 am

Ahogy vártam könnyedén bejutottam a rendőrségre és senki sem vett észre. Le is mentem az alagsorba és meg is találtam a hulla raktárt, de túl sok volt benne a hulla és nem tudtam, melyikek a hírekben lévő gyerekek. Keresgélni meg nem volt kedvem, ezért tovább mentem a boncterembe.
A terem előtt viszont megálltam, mert hangokat hallottam bentről, ezért el kellett rejtenem magam előlük, ehhez pedig egy kis idő kellett. Ekkor hangot hallok magam mögül és megfordulva valaki pont hozzám beszél. Egyből észrevettem, hogyha akartam se tudtam volna elrejteni előle magamat, mert nagy lélekenergiával rendelkezik.
- Nem vagyok minimorisz és semmi köze hozzá! - válaszoltam kis felindulással, miközben kihúztam magamat, majd be is mentem a boncterembe, hogy elszabaduljak ettől a fickótól. Különben sem lát rajta kívül senki sem és bolondnak fogják nézni, ha valakinek beárulna.
Az éppen boncolandó testhez mentem és megérintettem egy éppen nem véres testrészt, hogy megkeressem a halálnak az okát, ha már kívülről nem látszik semmi. Ha ebből nem szerzek semmi használhatót, akkor a fentebbi szinteken lévő rendőrök fejében olvasva, ki akarom deríteni hol találták meg a holtesteket.

Nikkának:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 58
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7600/15000  (7600/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Pént. Nov. 08, 2013 7:26 am

Figyelmesen végighallgatom a kapitány mondandóját, és megjegyzem magamnak az új információkat. Egyelőre tényleg az tűnik a legbölcsebbnek, hogy leellenőrizzük a testeket, és ha semmire nem jövünk rá, akkor megpróbálkozhatnánk újra egy csapdával, ezúttal igazi gyerekekkel. Elképzelhető, hogy legutóbb azért nem jártak sikerrel, mert a gyilkos rájött, hogy a csalink shinigami.
A rendőrségre megérkezve, azonnal találunk egy furcsa nyomot, nevezetesen a leütött portást, ami azt jelenti, hogy behatoló van az épületben, esetleg megszökött egy rab, ami valószínűtlen, mert azt már felfedezték volna. Nagy valószínűséggel semmi köze az ügyünkhöz, de ostobaság lenne, ha ezt nem vennénk jelzésnek. Jobb lesz most nyitva tartani a szemünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Suzume
Akadémista
Akadémista
avatar

Female
Libra Dragon
Hozzászólások száma : 70
Age : 5
Tartózkodási hely : Papa vagy a mama mellett; Lélektovábbképző Akadémia
Registration date : 2012. Oct. 12.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: másodéves tanuló
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
3500/5000  (3500/5000)

TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   Kedd Nov. 19, 2013 11:58 pm

Ez lesz életem legnagyobb titkos küldetésecskéje! A mami is bízik bennem, én fogok vigyázni Kepapira, mintha igazi nagylányocska lennék, mint ahogy Iris bácsi is mondta! Még titkosmitkos ígéretet is tettem a mamival, hogy megvédem Kepapit! Bár én is szívecseskén bújócskáztam volna a mamival és Iris bácsival és Miho-ane-samával.
- Igen, Suzume nagyon akar bárányocskát simogatni! Meg, meg és Suzume akar plüss bárányocskát, kalapocskával és öltönyöcskében, mert Yuzu bárányocskának nincs barátocskája! Kaphatok, Kepapi, ugye kaphatok? Lécci~ - rángatom Kepapi ruhaujjacskáját.
- Kepapi mi a baj a gyerekecskék mamájával, miért nem mehetnek egyedül állatocskákat simogatni? - kérdezem Kepapit, mert ő okos, mint a mama és talán meg tudja mondani, hogy miért ilyenecskék mások mamácskái. - Az én mamám nem ilyen, hogyhogy? Vagy lehet, hogy mumusocska van az állatkertecskében? O_O
Kíváncsian nézek Kepapira és ezért észre is veszem, hogy a térképecske rosszul álldogál a kezecskéjében, amire felnevetek.
- Kepapi nem tudja, hogy kell tartogálni a térképecskét, fordítva van - nevetgélek, majd hirtelen elkomolyodik az arcom, ahogy a papa is sokszor szokott nézni. - Kepapi - kezdtem bele - nem is tudtam, hogy te tudsz olvasni! Surprised - mondom nagy csodálkozva, mert én tényleg nem tudigáltam. °o° Kepapi lehet tényleg olyan nagyon okos mint a mama és a papa! Surprised

______________

Zanjutsu: 1 pont Hakuda: 6 pont Kidou: 3 pont Shunpo: 1 pont Zanpakuto: -
Chichiue & Suzume:
 
Hahaue & Aneue:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lélekdonor 2.0   

Vissza az elejére Go down
 

Lélekdonor 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában-