HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Lélekenergia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kojiro Kuroda
Shinigami
Shinigami
Kojiro Kuroda

Male
Cancer Cat
Hozzászólások száma : 204
Age : 31
Registration date : 2011. Mar. 09.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te15900/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (15900/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 6:31 am

Az utasításokat megkapták, két kapitány csak elégnek fog bizonyulni a nagy ellen, és feltehetőleg ha az kimúlik, akkor a kicsiket mer egyszerűbb lesz megölni, vagy éppen ők is elpusztulnak, utána csak a géppel kell valamit csinálni, és talán felkutatni aki az egészért felelős. Talán a kórház igazgatója lehet az, hiszen engedélyre szükségük van, hogy ide hozhassák ezt a gépet, akkor pedig, ott kellene körbenézni, az irodában. De Kojiro úgy dönt, hogy ez nem tartozik az elintézendő dolgai közzé, helyette inkább, amint kiért a folyósokra a hozzá legközelebbi ablakot keresi meg, és a bankaijának a segítségével megszabadul az üvegtől, és a keletkezett résen keresztül elhagyja a helyiséget, hogy utána kint, kicsit távolabb, nyugodtan pipázva várja meg a többieket, már ha túlélik. A kapitányok parancsa nem annyira érdekli, csak egy testőr, és nem pedig tiszt, egy osztagban. Persze lehet útját állja valami, de nem foglalkozik azzal se, kikerüli, számára most az a fontos, hogy kijusson. Nem érdekli a többiek sorsa, hiszen az Ő sorsa se érdekel senkit, akkor minek törje magát? Elpipázgat kint, és élvezi az éjszakát.

______________

Lélekenergia - Page 5 25z5dag
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te40600/45000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (40600/45000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 6:32 am

Az alagsorba menet feltűnik, hogy egy lyuk van mellettem, ami a földszintre néz. Nem foglalkoztam vele, mert sietnem kellett a nagy lélekenergiához. Lassan Kawashima taichou is megjelent itt lent segíteni és fel is küldte a két lent lévő tisztet, ami érthető is, hisz ennek nagy a lélekenergiája. Bár attól még az egyiknek nem kellett volna visszafeleselnie nekem, majd később megkapja a magáét.
Mindketten támadunk és támadásaink sikeresek is voltak. Kawashima taichou vág rajta egyet, de a vágásnyom eltűnik pár pillanat alatt és mintha nem is történt volna semmi. Ezután viszont valami piros villám dárdával vesz célba, amit jó lenne kivédeni.
- Bakudou 81, Dankuu! - állítom magam elő a védőfalat és bízok benne, hogy elbírja a támadást. De mért ne bírná el, nem olyan erős ez az izé, érzem a lélekenergiáján, hogy csökken.
A védelem után jön a támadás. Egyedi kidoumat vetem be és ráküldök jó pár jégbombát, amit fel is robbantok, amint elég közel érnek hozzá.

Közben a klónom egy Tsuriboshit kifeszítve a kórház mellé, segédkezik az evakuálásban, mert az is fontos.

______________

Lélekenergia - Page 5 Sig3vr
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te13400/15000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (13400/15000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 6:35 am

A kidou működött, hiszen éreztem a hatását, azonban mintha az ellenimnek nem lennének tisztában a játékszabályokkal, továbbra is láttak a lények. Mi több az egyikük ismét támadott. Ekkor vettem észre, hogy mintha egyre kevesebb erejük lenne a gömböknek. Ahogy telik az idő, és használják a technikáikat, mintha szivárogna az energiájuk!
Így hát nekem nincs is más dolgom, mint keresni egy jó helyet, ahol nem találnák rám és megvárom amíg elmúlik a vész! Azonban tekintve, hogy a technikám nem hatásos ellenük kissé nehéz lesz!
Ekkor eszembe jutott egy nagyszerű terv, elcsalogatok egyet a csapattársaimtól, hogy legyen okom elszaladni a kocsmába!
Az egyik ilyen izé közelébe lőttem egy Tenrant, hogy felfigyeljen rám, s ha ez sikerül elkezdek hátrálni, az ablak felé.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 33
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te26400/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (26400/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 6:48 am

Kicsit még sajog az ülepem az eséstől, amit a földszinti jégpályán produkáltam, de ez a harcban azért nem akadályozott. Számítottam rá, hogy a puszta energia majd újra eggyé válik, de a lényeg az volt, hogy a támadásaink gyengítették a célpontot. Előbb-utóbb csak végzünk vele Neutral Mindenesetre nekem jól jött, hogy nem figyelt rám, és egy újabb vágás után hátraugrottam, hogy amíg a másik kapitánnyal volt elfoglalva, idézgessek kicsit és összekapcsolhassak néhány kidout. Mire a jégbombák felrobbantak, addigra én is készen álltam a támadásra.
- Hadou no gojuu, Rei no Kuron! - aktiváltam az első elemet, és bár viszonylag kimerítő volt, leképeztem a hét klónomat. Bár csak feleolyan erősek voltak, mint én, sok kicsi sokra megy. Mindegyik klón egy-egy Raikouhouval támadott a lényre, ez pedig egyben figyelemelterelésként is szolgált az én akciómhoz. Én ugyanis a Raikouhouba belefűztem egy Fuusatsu Kakeit is, és ha találok, akkor a lény a saját reiatsujától fog felrobbanni rövidesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:28 am

Rosa: Megpróbálod megvakítani technikáddal ellenfeled, ám mivel te magad nem látsz, nem észleled, hogy ezek a lények amúgy sem látnak. Egyetlen érzékük a reiatsu, amiből testük is áll, szemük egyáltalán nincs. #5-öt a sorozatos támadásaiddal sikerül elpusztítanod.

Mina: megpróbálod megmenteni Mihot, s beviszel néhány csapást a #6-os ellenfélnek, de nem pusztul el.

Dai: értesíted a hatóságokat a történtekről, akik szintén becsatlakoznak a mentésbe. A következő körre odaérsz a harcolókhoz, s te is segíthetsz nekik.

Ryu: lassan, de biztosan - taktikádnak akár ezt a mottót is választhatnád. Futkorászásoddal a rád koncentráló reiatsu masszák nem nagyon tudják felfogni a helyzetet, sikeresen bele is zavarodnak. Támadni próbálnak, ámde sikertelenül. Energiájuk határozottan fogyatkozik.

Miho: két, már sérült lényt támadsz, mindketten még jobban megsérülnek. Még nem sikerült kiiktatni őket azonban.

Nishi: megpróbálod a Ryura támadó, sérült lényt magad felé terelni, aki pedig mintha venné az adást. Ezúttal téged szemel ki áldozatként. Az ablak felé hátrál, a reiatsu lény viszont egyenesen neked támad - megprübál kilökni az ablakon át. Ha sikerül kivédened, ha nem, ezután az energiája lenullázódik, s elhasználódva tűnik el az éterben.

Kojiro: békésen sziesztázol és chillelsz a kórház kertjében, egy fa alatt. Még egy gyönyörű pillangó látványában is elgyönyörködsz pipázás közben. Egyetlen tény, ami zavar, a szirénázó rendőrautók, valamint tűzoltó autók hangja, s a tömeg zaja a kórház bejárata felől. Kár, hogy ilyen borús az idő. Ha sütne a nap, még jobban élvezhetnéd a nyugalmat. napozik =|:>

Nara: Amikor a villám közel ér hozzád, érzed, hogy még sem olyan gyenge a dolog, mint amilyennek képzelted. Ereje egészen hátratol téged, s dankuddal ugyan nagyjábl sikerül blokkolnod azt, végül a villám ereje nagyobbnak bizonyul. Áttöri a pajzsod, igaz, csupán minimális sérüléseket szenvedsz el. Érzed a beléd nyilalló fájdalmat, a egyenruhád, haorid is kicsit megtépázza a vörös villám. Míg klónod pedig segít az evakuálásban, te tovább harcolsz a monstrummal. Legerősebb, leghatékonyabb kidouidat használod, s érzed, hogy határozottan csökken az energiád. Ugyanakkor a monstrum végre látványosan gyengülni kezd a robbanó jégbombának hála.

Kami: Nara technikája érzékelhetően levitte a monstrum energiáját. A végső csapást pedig te viheted be neki többedmagaddal. Miután klónjaid tovább gyengítették, végül te magad használsz egy olyan technikát, amivel a monstrumot a saját reiatsuja emészti fel. Éles, fehér fényt érzékeltek, majd egyszerűen eltűnik a pixisben.

Mindketten érzitek, hogy csupán néhány reiatsu lény maradt hátra a felsőbb emeleten. Azonban mindketten kimerültnek érzitek magatokat - pihenésre lesz szükségetek. Nincs annyi energiátok, hogy bankait, valamint 50 feletti kidout használjatok.

#1 teljesen ép, Minára támad.
#2 sérült, Ryu-ra támad.
#6 sérült, Mihora támad.
#7 a Rosa-Hotaru duóra támad.

______________

Lélekenergia - Page 5 Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kojiro Kuroda
Shinigami
Shinigami
Kojiro Kuroda

Male
Cancer Cat
Hozzászólások száma : 204
Age : 31
Registration date : 2011. Mar. 09.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te15900/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (15900/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:37 am

Megszünteti a bankait, és kényelmesen elhelyezkedik egy fa tövében. Fejét a törzsnek veti, és az eget kezdi bámulni, miközben lassan eregeti a füstöt, a pipázás melléktermékét. Bár némileg kifejezetten irritáló hangok törnek utat az éjszaka csendjében. Szirénák, minden jónak az elrontói, még szerencse, hogy nem láthatják Kojirot, aki ha ilyen kényelmetlenül is, de tovább élvezi a pipázást, a nyugalom adta kényelmet.
- És most Te is elégedet lehetsz.

______________

Lélekenergia - Page 5 25z5dag
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te13400/15000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (13400/15000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:41 am

A terelgetésem sikeresnek bizonyult, s elkezdett követni az ellenfelem. Egészen az ablakig sikerült hátrálnom, amikor kezdtem azt érezni, hogy energiája az utolsókat rúgja. Kezdtem kétségbe esni, tekintve, hogy már alig maradt hozzá hasonló izé, így nincs lehetőségem egy másikat kiszemelni.
Amikor a lény nemes egyszerűséggel nekem rontott meglepődtem és tekintettel arra, hogy amúgy is távozni akartam, hagytam hogy kilökjön, majd mielőtt a földhöz csapódtam volna Tsuriboshival elkaptam magam és kihasználva, hogy immár a szabadban vagyok rágyújtottam egy cigire és a villogók között vártam a továbbiakat.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 19
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te18700/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (18700/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:41 am

Tchh, nem nagyon hatotta meg a támadásom a szörnyet, jóllehet a segítségre szoruló lánynak segítettem, de azzal, akit én sebesítettem meg, neki kell elbánnia, ugyanis én egy teljesen friss ellenfelet kapok. - Ezt élvezni fogom. - Húztam a számat torz vigyorra, miközben kardomat ellenfelemre szegeztem. Ettől a lehetőségtől szinte teljesen megújultam, noha néha-néha egy-egy óvatlanabb mozdulat megbosszulta magát. Keményen megdolgoztam erről is, arról is, shunpo-val ide-oda kerülve testéhez képest, de nem a Kanashibari Technikát használtam, az utolsó cseppig ki akartam élvezni. A még mindig aktív Zanpakutoummal újfent aktiváltam a Kaminari Chensou-mat, majd az Eikaku nevű technikámmal itt is megpróbáltam feszültséget vezetni ellenfelem testébe, és megégetni, nagyobb sikerrel. Majd itt is utolsó előtti támadásként a Rai Makihige jött, ebből egyet fentre, egyet lentre szúrtam, majd a maradékkal körültekertem. Végszóként pedik egy Juugeki Byakurai-t kapott a közepébe. Ezek után, ha még élt, már csak szimplán addig vagdaltam, amíg már nem létezett, aztán utánanéztem a többieknek.

______________

Lélekenergia - Page 5 11414360Untitled-1_copy_www.kepfeltoltes.hu_
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
Kamioka Rosa

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 25
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te16400/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (16400/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:44 am

Sajnos jelen állapotomban cseppet sem voltam olyan effektív, mint azt szerettem volna. nem volt elég nagy a pusztulási rátájuk a kis izéknek. Bár nem akartam, ilyen komoly eszközökhöz nyúlni, de úgy látom, hogy kénytelen vagyok...
- Ban-kai: Yozora ni kagayakase! Tsuin tsu hoshi no tasogare no kishi! - ejtem ki a szavakat, amik nagy reiatsu felszabadítással jár és mind az enyém, mind Hotaru kinézete átalakul és bevon minket a puszta reiatsu páncél.
- Ideje ezt befejezni. - idézem meg a kezembe a tollakból összeálló lándzsát és rögtön át is döföm az egyik ellenségen párszor. (7-es) Eközben Hotaru sem marad tétlen és bár fegyver nélkül, de egy másik szörnyikére támad rá. (legyen a 2-es.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Miho
2. Osztag
2. Osztag
Fon Miho

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 73
Age : 60
Tartózkodási hely : Fon birtok, Seireitei
Registration date : 2013. Jun. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Hachiseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te7600/15000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (7600/15000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:46 am

Az ellenfeleink lassan, de biztosan fogyatkoznak, és egyelőre senki nem halt meg, vagy sérült meg súlyosan a társaim közül. Az emberekkel sajnos más a helyzet, de ilyen szituációban nem tudunk mindenkit megmenteni.
A szőke shinigamihoz hátrálok, olyan közel, hogy egy pillanatra hozzá is érek, jelezve neki, hogy a háta védve van, és törődhet azzal, ami szemből jön. Én először egy Kuchinukival próbálok végezni az ellenféllel, a levegőbe felugorva, és lendületet nyerve belerúgva, és ha meghalt, a másik felé fordulok.
A zanpakutom segítségével shurrikenekké formálom az üveget, és eldobom őket annak a lénynek az irányába, aki a szőke shinigamit támadja, vigyázva, hogy közben ne sebesítsem meg a társam, de ugyanakkor pontosan ne is hibázzam el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te40600/45000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (40600/45000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:48 am

A villám dárda támadás a vártnál erősebb volt és egy idő után átszakadt a védőfalam és elszakadt a haorim. Ja és egy kicsit olyan volt, mintha belé csapott volna egy kisebb villám. Ennek ellenére folytattam a harcot és megtámadtam a monstrumot. A végső kegyelemdöfést Kawashima taichou adta le neki lélekklónjaival és egyéb kidouival.
Érzem, hogy még vannak kisebb izék, ezért bár sebesülten és megfogyakodott lélekenergiával, de elindulok és végigmegyek a meglévő izéken és Soukatsuikat zúdítok rájuk.

______________

Lélekenergia - Page 5 Sig3vr
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Sayuki Daisuke
Shinigami
Shinigami
Sayuki Daisuke

Male
Scorpio Hozzászólások száma : 102
Age : 272
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2013. Mar. 31.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Kensai
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te11400/15000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (11400/15000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:48 am

A mentési munkálatok már folyamatban, de ez korántsem jelenti, hogy elégedetten hátradőlhetek. Klónommal együtt igyekszem az emeleten harcolók felé, úgy választva ki a behatolási pontot, hogy beérkezéskor azonnal támadásba is tudjak lendülni. Menet közben már kántálom is a shakkahou teljes erővel történő megidézéséhez szükséges litániát, és klónomat is arra utasítom, hogy cselekedjen hasonlóképp. Optimális esetben a korábban kirobbantott ablakon keresztül tudok beérkezni, és egyszerre két tűzgolyóval elkapni a korábban látott shinigamit üldöző dögöt (#2).

______________

 Lélekenergia - Page 5 Kuro_Kyouaku_spirit

 
 "Direct action is not always the best way. It is a far greater victory to make another see through your eyes than to close theirs forever."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ogiwara Ryushi
10. Osztag
10. Osztag
Ogiwara Ryushi

Male
Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2013. Aug. 05.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te6400/15000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (6400/15000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:52 am

Ááá, zseniális tervem természetesen bevált. Cool Az eredeti háromból már csak egy vöröslő valami üldöz, az is jelentősen meggyengülve, így nem látom több értelmét az amúgy kifejezetten szórakoztató fogócskának. Rég mozgattak meg ennyire, ezért hálával tartozom ezeknek az izéknek, így az utolsó rajtam maradt példány megérdemli, hogy végezzek vele, és ne hagyjam, hogy saját magát eméssze el a nagy üldözésben. Még pár méter, és teljesen egy helyben fékezek le, majd a sarkamon megfordulva hagyom, hogy a valószínűleg ilyen hirtelen megállásra nem képes valami beleszaladjon a kardomba. Ha ezek után még mindig csak egy újabb sérülést szerezne, még egy csapás érkezik baloldalról, majd villámtánccal közvetlen fölé kerülve a kegyelemdöfés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 33
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Lélekenergia - Page 5 Cl0te26400/30000Lélekenergia - Page 5 29y5sib  (26400/30000)

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:58 am

Sokat kivett belőlem, de kettősünk sikeresen kivégezte a masszát. Lihegve, kissé csapzottan, vérző karral botladoztam kifelé. Lévén így is volt elég tűz, füst és az első emeletig elég rendes pusztítást végeztünk, így elvetemült módon csak-csak úgy határoztam, hogy a feszültséget ideje levezetni egy cigarettával. Nem siettem, talán mire végigevickélek a jéggé fagyott folyosókon és fölérek a még ép kisebb lényekhez, addigra a többiek végeznek is velük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 8:31 am

A reiatsu monstrumokat elintézitek, több gond pedig így nincs velük többé. Minden egyes nem halottat sikerül evakuálni. A tűzoltók és a rendőrök lezárják a helyet. A betegeket a szomszéd város, Naruki City kórházába szállítják.
Az eset felkavarja a médiát. Már aznap letartóztatják a méltán híres CollecCo. igazgatóját, akitől az új generátorokat kapta a kórház. A tűzoltók arra gyanakodnak, hogy ez okozta a tragédiát. A greenpeace-esek letaglózva hallgatják a híreket, az esperek pedig csalódottan veszik fel utolsó fizetésüket a cégtől a gyűjtögetéstől. A generátorok, melyek szó szerint lélekenergiát használnak, nem kerülnek ezután forgalomba.
Dai megtalálja a kihagyott óra anyagát etr-en, amit majd megtanulhat. Ha akar. A város emellett ki akarja tüntetni Karakura Hőseként, amiért segített evakuálni a betegeket és az ápolókat.
A vörös masszák reiatsuként kerülnek vissza Soul Societybe. Ugyan nem személyekként, nem rendes lelkekként kerül vissza, de az egyensúly helyre áll - ahogyan a lelkek szaporodnak, idővel, néhány év alatt ők is újra megszületnek Soul Societyben.

HAPPY END


Értékelés következik. Very Happy

Először is, nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt, Kirának, hogy priviben segített átgondolni a tervemet, valamint Renjinek, hogy kezdeményezte a villámküldiket. Én is terveztem ám egy ideje, csupán sosem sikerült eljutnom a megvalósításig a kritikák miatt - mert hogy milyen dolog már rövid postokat írni, ugyebár. Viszont én azt hiszem, hogy ezt a küldit sikerként könyvelhetem el, s nem visszafejlődésnek, hanem fejlődésnek a fórum életében.
Talán észrevettétek elég sokan, hogy az utóbbi néhány hónapban megcsappant az aktivitás mind a játékosok, mind a staff részéről. Ennek fő oka, hogy főleg a régebbi tagoknak és staffnak nincs egyszerűen ideje az oldira úgy, ahogyan azt szeretnék. A lassan haladó játékok pedig valahogy a kedvet, motivációt is elveszik - én például már nem szívesen jelentkezem több résztvevős küldetésekre, mert előbb-utóbb ugyanarra a sorsra jutnak mindannyian.
Én úgy érzem, hogy a fórumnak szüksége van némi felfrissülésre, s szerintem ezek a villámküldetések remek alkalmak erre, hiszen tökéletesen bizonyítják, hogy igenis, van igény a játékra. Külön örültem annak, hogy ugyanúgy jelen voltak újonc, friss játékosok is a játékban, ahogyan régi veteránok is. A villámküldetéseknek nem titkolt célja ugyanis az aktívság fellendítése. Elég, ha az oldal alján a Statisztikák menüpontra kattintunk - alig több, mint 300 post született ebben a hónapban. Ebből pedig több, mint 100 post csupán ebben a küldiben zajlott.
Igaz, a challenge nem sikerült, hiszen nem tudtuk 24 óra alatt befejezni, de így is szépen haladtunk. Nem volt olyan karakter, aki egynél többször kimaradt volna, mindez pedig 9 karakterrel szerintem szép teljesítmény. A küldetés pedig összesen 12 körös volt, ha a záró mesélésemet nem számoljuk.
Külön örültem neki, hogy nem kellett nagyon az orrotok alá tolnom a bizonyítékokat, s kihasználtátok azt, amit chaten mondtam: kérdezzetek bármit a 12. osztagtól. Ha van rá válasz, amit tudhatnak, megmondják. Gondolkoztatok a rejtélyen, s dolgoztatok rajta, hogy kibogozzátok. Különösen Minának jár a buksisimi, hiszen ő már tegnap kikövetkeztette, hogy mi lesz a végkifejlet - igaz, OC infókból, s mindezt IC nem használhatta. Very Happy

Néha volt, hogy véletlenségből figyelmetlen voltam, hiszen nem egyszerű 9 karakterre reagálni, ráadásul minden cselekedetet. Ezeket igyekeztem pótolni, ha valakit például elfelejtettem támadni, vigaszdíjként a következő körben duplaannyi támadást kapott, meg ilyenek... trollface Gonosz mesélő Az NJK-im ismét gyengék voltak, mint mindig, mert nem NJK centrikusan mesélek, de remélem, maga a sztori azért bejött nektek. Very Happy
No, de akkor jön a kiértékelés. Very Happy

Rosa: Leginkább arra mentél, hogy hűen játszd ki a karaktered, ami szerintem jól sikerült. Very Happy Külön tetszett, hogy rendszeresen felhívtad rá más játékosok figyelmét vakságodra. Szerintem nekik nem nagyon tűnt fel. Very Happy

Mina: Hasznos tagja voltál a csapatnak, de tényleg. Very Happy Arra majd ügyelj oda, hogy feltételes módban írd a támadásaid, de legalábbis a sikerüket, hiszen nem tudhatod, hogy egy-két ütés vagy vágás elég-e ahhoz, hogy egy ellenfeled kiiktasd. Viszont nagyon szépen kikövetkeztetted, hogy mi is a szitu konkrétan.

Dai: Te egy kicsit különcködtél, s végülis csak a karakteredet játszottad ki, viszont így nem nagyon tudtad a többieket megismerni, amit én azért sajnálok. Mint chaten említettem, az olyan dolgokat, mint a gigai-od speckóját, és hasonlókat, mindig írd le a kezdő postjaidba, mert félreértésekhez vezethet. A másik karakternek, valamint a mesélőnek ugyanis csak így hívhatod fel a figyelmét arra, hogy például nem lehet őt érzékelni. Megpróbáltad kivenni a szereped mindenből, amiből csak lehetett, szerintem jól teljesítettél.

Ryu: A karid cuki. *_* De komolyan. Very Happy Én egészen megkedveltem a karidat. Észrevettem, hogy gyakran a tartalmasabb postokra törekedtél, s talán te foglalkoztál vele a legtöbbet, hogy minél "postszerűbb" legyen a postod. Razz Könnyű volt betekinteni a karaktered világába, sokat is interaktoltál másokkal, s megoldásaidban is próbáltál kreatív lenni.

Nishi: Neked megint a sörről szólt minden... xD Nishi barátnője De azért frageltél te is, jól láttam, helyes-helyes. Cool Jutalmad LP helyett a következő: Nishi barátnője (csak vicc, természetesen LP-t kapsz sör helyett)

Nara: Hoztad az elvárt szintet, és úgy szórtad a tápos kidoukat, mint atom. Gyakorlatilag mindenre volt egy ilyen válaszod. Tetszett, ahogyan az NJK-t kezelted, az olyan igazi Shiratori-taichous felvilágosítás volt. Szinte éreztem, hogy szegény tényleg sajnálja az átvert embereket. De azért gonosz vagy, hogy dobattál velem, hogy Kami elcsúszik-e a jégen.

Kami: Hát te se spóroltál a kidou táradból. Very Happy Nem először mesélek Kaminak, hiszen asztaliban is volt velem, ráadásul nem táboron - akkor Kaminak volt egy nem túl kellemes iszapfürdője. Szerintem most egész tisztán megúszta. Szeretem a karid, nem véletlenül az apuci, na de ahogyan befenyítetted csóri NJK-t a kórteremben... *_*

És most a küldetés sztárja, a kemperek kempere, a quest gyöngye: Kojiiiiiii Very Happy
No nézzük csak... Vegyük sorba, mit csináltál. Hümm. Először is, elvágtad az egész kórház áramellátását. Aztán pedig tönkretetted a hagyományos generátorokat. Felrobbantottad őket, velük együtt pedig kicsináltál két mechanikust. Meg nagyjából 50 embert az intenzíven. Meg a maradékot, akik belehaltak a szívrohamba meg a füstmérgezésbe. Aztán kiszabadítottad a vörös reiatsu monstrumokat. Majd amint lejött a két kapitány, te elhúztál a kórház kertjébe. Pipázni.
Egy szó: beadtad.
Még egy apróság: nappal van, dél körül a küldi végén, nem éjszaka. Wink

Jutalmak:
  • körök száma alapján 600 LP és 600 ryou
  • szerepjáték bónusz alapján +100 LP és +100 ryou
  • hero quest miatt +100 LP és +100 ryou
  • mesélő rémálma bónusz a sok résztvevő miatt +100 LP és +100 ryou

Összesen: 900 LP és 900 ryou! Gratulálok! Very Happy

______________

Lélekenergia - Page 5 Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Lélekenergia - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Lélekenergia   Lélekenergia - Page 5 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Lélekenergia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában :: Lezárt küldetések-