HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Egy zöld mókus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te13400/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (13400/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyKedd Júl. 16, 2013 8:40 pm


Engedély Szayel Aporro Granz-samtól megvan
Felügyelő Aaroniero Arruruerie
Mesélő Hidetada Nishigami
Résztvevők
Kitetsu Raiden
Tenzo Hanbei


Hihetetlenül erős napsugarak keltették a Lelkek Világát, ám ezt a legtöbben nem bánták! Hiszen még a legszorgosabb emberek is, hacsak nem volt halaszthatatlan dolguk, napozással, lubickolással, vagy épp csak egyszerű lustálkodással töltötték a történelmi kánikulát. Még az aranysárga napsugarak is lustán közeledtek a Föld felé.
Természetesen ti nem tölthetitek el, úgy ezt a napot, hogy élvezzétek, hisz egy hajthatatlan pokollepke biztosít róla mindkettőtöket! Akárhogy próbáljátok elhessegetni, hogy rossz helyre jött vagy éppen betegségben szenvedtek, csak tovább dühítitek az idegesítő rovart és kellemes sziesztátokat rémálommá teszi!
Ha végül rászánjátok magatokat az üzenet átvételére a következőket fogjátok hallani egy számotokra ismeretlen tiszt által.
- Nem húznám egyébként is szűkös időtöket rögtön a tárgyra térnék!
Az Emberek Világában alakult egy szervezet, amely a központjához közel eső falvakat, s kisvárosokat fosztogat!
A vezetőjük minden bizonnyal egy áruló Shinigami, aki víz típusú zanpakutoval rendelkezik.
Eddigi információink szerint legalább öt tagjuk van!
Nevük, tartózkodási helyük, további képességeik, céljaik egyelőre titok előttünk!
Elsődleges feladatotok megpróbálni őket átállítani őket a mi oldalunkra, s megállítani őket az emberrablásokban! Amennyiben ez nem sikerül, likvidáljátok őket!
Kaptok fél órát felkészülni a misszióra, harmincegy perc múlva a megfelelő kapun mindenképpen át kell utaznotok!

Hogy ennyi idő alatt, hogyan vedletek át az egyenruhába s kerültök a kijelölt helyre az már a ti személyes problémátok!
Ahogy az Emberek Világába érkeztek egy aprócska falu mélabús polgárai közt találjátok magatokat. Mindenkit megviselt az ismeretlen elkövető által véghezvitt emberrablások ténye. Mindenki a földet figyeli, s esetleg ha véletlenül összeütközne valakivel, nincs kedve ahhoz, hogy szóljon bármit is, így inkább szótlanul továbbhalad.
Nem haladtok tíz perce amikor egy Férfi integetve, s erős mosollyal az arcán szólít le titeket.
- Ti jöttetek a Tamado csoport legyőzésére, ugye? – Válaszra nem is várva, folytatja a szövegelését. – Remek! Kövessetek! – Az úr hihetetlen tempóval kacsázik ki a labirintusnak tűnő település utcái közül, ami után egy tisztáson kezdetek baktatni.
Minden bizonnyal rengeteg kérdés bökheti az oldalatokat, más híján jobb is, ha az idegenvezetőtöknek teszitek fel a kérdéseteket!
Spoiler:
 

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kitetsu Raiden
8. Osztag
8. Osztag
Kitetsu Raiden

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 66
Age : 27
Tartózkodási hely : mezőkön innen, és túl, a keleti fertályvégben/olykor a Kyouraku birtokon
Registration date : 2011. Jun. 03.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Goseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te6500/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (6500/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyPént. Szept. 13, 2013 11:38 am

Talán egy fél órája lehetett, hogy véget ért az őrjárata, Raiden már kikászálódott a ruhájából, és épp lehunyt szemmel, a padlón ülve pihent, egy alacsonyan lévő ablakkal szemben. Ugyan hallotta valamelyest, ahogy körülötte a világ ébredezik, de elméjében már messze járt.
Lélegzete lassú, és egyenletes volt, s egész alakja olyannak tűnt, mintha csak aludna. De arca ugyanazt a mogorva, sötét képet mutatta, mint már sok ideje. Ugyanaz a kevés érzelmet mutató, szinte faragott kőarc, melyből a két sokat látott kékesszürke, ékkőszerű szempár nem látszott csak.
Raiden nem aludt. De ébren sem volt, teste, és elméje egyaránt egy furcsa határvonalon egyensúlyozott az ébrenlét, és az álomvilág között. Ebben a furcsa állapotban jelent meg előtte zanpakutouja. A kardszellem olyannak tetszett a szürke shinigami előtt, mint egy álombeli fantom. Tudta, hogy ki ő, de alakja homályos volt, átlátszó, mint a reggeli köd kora ősszel.
Raiden érezte a zanpakuouból áradó aggódást, és valami baljós dolgot, de ez utóbbit csak kevésbé, mintha az még csak a messzi jövő zenéje lenne. Az árnyalak sokáig maradt így, szavak nélkül próbálva elmondani valamit forgatójának. Aztán hirtelen hátrakapta a fejét, mintha valami történt volna. A zanpakutou aztán hirtelen elillant, s Raiden egy-két pillanat után, még mindig a két oldal közt egyensúlyozva, végül kinyitotta a szemeit.
A shinigaminak akkor úgy tűnt, mintha aranyszín haja lenne. A halovány sötét karikák keretezte szemei kissé hunyorogva pillantottak ki a feljövőben lévő napra, és érezte hogy ugyan még a reggel se kezdődött el, de a napsugarak már olyan forróságot árasztottak, mintha egy kohó mellett lett volna egy fél napig.
Megmozgatta kissé elgémberedett tagjait, majd föltápászkodott hogy megmosakodjon, és egyen-igyon egy keveset. De az apró reggelije még soványabb lett, mikor egy-két falat, és pár korty után, egy pokollepke szállt a férfi vállára, Raiden pedig ellustult már annyira, hogy még csak oda se kapjon, hogy összemorzsolja a csöpp jószágot.
Nem volt oda ugyanis azért, ha plusz munkát adtak neki, ami legtöbbször egy unalmas járőrszolgálat, idegőrlő, hiányos papírmunkák befejezése, vagy valami más osztagtársa pátyolgatása. Felsőbb utasításra persze.
Így hát a szürke shinigami csak ült, és hallgatta a gyors üzenetet, s még mielőtt véget ért, már állt is fölfelé, hogy a ruhájáért nyúljon. A felső rész kissé poros volt, de pár legyintéssel rendbe hozta. Megkötötte az övét, majd a fegyvereiért indult. a nodachi, és a wakizashi könnyen az övbe csúszott, majd Raiden belecsúsztatta lábait a fémtalpú getáiba, és lépteit megnyújtva elindult.
Sosem futott össze sok shinigami társával, azon a reggelen pedig még kevesebbel hozta össze a balsors. És ha lehetett még jobb, az a fél marék sem törődött azzal, hogy egyáltalán köszönjön neki.
A nyolcadik osztagban sokan kezdték már megszokni, hogy jobb, ha még csak hozzá sem szólnak. Aki pedig próbálkozott vele, annak elég volt egy jeges pillantás, hogy a mondat másik felét lenyelve visszatérjen a többi közé.
Időközben pedig elért a kijelölt senkaimonhoz, ahol a többire csak futólag ránézve biccentett egyet, s rögtön be is lépett. De immár nem egyedül, ugyanis ahogy a kapu közelébe került, a szeme sarkából már látta hogy egy másik shinigami is pont ahhoz az átjáróhoz közelít, mint ő maga.
Nem nagyon foglalkozott a másikkal, csak ment előre, és hamarosan már a kapu túlsó felén volt. Az emberek lakta falu, ahol kikötött, nem volt nagy, talán még kisebb is lehetett, mint a saját, Rukongai beli otthona.
De a kettő közt nem volt semmi azonosság. Elindult hát azon az utcán, ahol kiért a senkaimonból. Az elején csak pár kósza pillantást vetett az ott lakókra, és később lépésről- lépésre kezdte mindegyiket végigmérni. Komor arcok, sehol egy normális szemkontaktus a másikkal, még szólni is csak pár szóval tették.
A kép így már ismerős volt, de nem volt hajlandó ezt tudomásul venni, a másik shinigaminak pedig semmiképp nem akarta ezt megjegyezni. inkább elfordította arcát. Talán öt percet számolhatott rá, mikor egy idétlen hang szólította meg.
Odapillantott, és a hanghoz hasonlóan idétlen külsejű, és vigyorú alak integetett feléjük. Raiden fejében megfordult egy s más, és egy pillanat alatt fordított a léptein. Arca nem árulta el, de fejében sok gondolat kavargott, s még úgy egy fél tucatnyi ezt a bájgúnárt illetően.
Ahogy látta, a figura nem időzött sokáig, és nem is idegenvezetői sebességben kezdte el szedni a lábát.
Helyes, gondolta magában Raiden, amúgy sem volt ínyére, hogy sokáig húzzák ezt a feladatot. Azt már az elején elkönyvelte magában, hogy ez az alak nem viselkedik épp úgy, ahogy a jelenlegi helyzet megkívánná, és furcsa balsejtelme idővel csak nőtt. A tenyere kezdett viszketni, és mintha csak a karja fáradt volna el, a fegyvereinek támasztotta. Nem volt sok kérdése, és mivel eleve gyanús volt neki a figura, így kérdezett is.
- Mik a céljaik? – szólt, miközben a szeme ide-oda cikázott, és már készült, hogy mikor fognak rá lecsapni.
Alig látható mozdulattal, kissé közelebb húzta magához a wakizashi markolatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tenzo Hanbei
8. Osztag
8. Osztag
Tenzo Hanbei

Male
Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2011. Nov. 18.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Akadémiai tanár.
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te6500/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (6500/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyVas. Szept. 29, 2013 5:27 am

Hu, de meleg van, de nagyon meleg van, de el fogom ma lógni a napot. Úgyis öreg vagyok már, majd bekamuzom, hogy hőgutát kaptam, és kész is a mentség. Sőt, lehet, ha ezt meghalja Kohaku szépségem, akkor még meg is látogat, és gondoskodni fog szerencsétlen személyemről. Talán nem papuccsal, és sodrófával, hanem a meleg, ölelő karjaival, főzni fog sok finomat, és szép szavakat suttog a fülembe. Biztos így lenne, általában csak azért viselkedik olyan harciasan, mert egy fiatal, tüzes vadmacska, akiért harcolni kell. Én pedig fogok harcolni, de előbb a lazulás.
Tengerpart, meleg, egy kényelmes napágy, a fejemen egy szalmakalap, persze lehúzva, így kényelmesebb, a kezemben egy pohár finom koktél, virágmintás ing, és rövidnadrág, persze a kardom is mellettem van, Neki is jár egy kis napozás. El tudnék itt lenni órákig is, de persze, hogy ilyenkor kezdenem munkával zargatni. Kár, hogy nem hoztam magammal egy légycsapót, vagy rovarirtót, már is elmúlna a zavarás, és élvezhetném tovább a semmittevést. Ám nincs mese, a munka az munka, nem Akadémiai ügy, amit másra is rá lehet bízni ez már a rendes munkakörömbe tartozik.
- Ej, jól van már, megyek, megyek, nem kell tovább zaklatnod, vagy azt akarod, hogy dobjalak bele egy pókhálóba? Na, látod hogy nem.- megittam az italomat, beleléptem a papucsomba, felvettem a kardomat, és már el is indultam a kijelölt helyre.
~ Ahogy nézem, lehet mégse olyan nagy munka ez, ha csak kettőnket küldenek, nem lehetnek olyan erősek azok az árulók. Mindig szeretnek túlzásba esni.- alig láthatóan megvontam a vállamat, és már mehetünk is. Oké, igen, ebben a ruhában, de öreg vagyok már a gyors rohangáláshoz, és nem is Kohaku drágám kérte, hogy öltözzek át, akkor ne is várjanak el sok dolgot. Még így se, hogy nem volt ott a parton, és nem láthattam csodás alakját. A pihenés helyett pedig, most itt vagyok, egy nem túl beszédes, másik öregfiúval, biztos csak oldódnia kell, utána jól elbeszélgetünk, esetleg kártyázni is fogunk, egy jó pohár sör mellett. Ám sokáig nem ábrándozhatok a séta közben, egy fiatal legény már meg is talált minket, és már mondja is a magáét. Túl közvetlen, gyanús, és nagyon össze-vissza vezet.
- És honnan tudsz Róluk, fiam? Vagyis, inkább mondj el mindent, amit tudsz Róluk.

______________

Egy zöld mókus 5mhddy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te13400/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (13400/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptySzer. Okt. 09, 2013 5:56 am

A férfi továbbra is bandukolt, miközben arcán irritáló mosoly terült szét. Mikor kérdéseiteket felteszi, kicsit elhalványul, majd felétek fordul, ismét erősen sugárzó vigyorral és a következőket feleli.
- Engedtessék meg, hogy újrakezdjem az egész dialektusunkat, hisz voltam oly pofátlan, hogy elfelejtettem bemutatkozni. Egy gyenge sajnálkozó pillantás után eltakarja az arcát és elfordul, majd visszafordulva egy egyszerű fapofával kezdte bemutatkozását. - Én vagyok a Tamado csoport vezetője, Sai Junichiro vagyok! - Majd fenyegető tekintettel vicsorgott rátok, ezután pedig haját megtúrva, ismét hamis mosollyal folytatja. - Tehát, azt hiszem, öten vagy hatan vagyunk, már nem emlékszem pontosan!  Van egy quincink, van egy bounto testvérpárunk és mintha rémlene még rajtam kívül egy shinigami, de ebben nem vagyok biztos, kicsit butácska vagyok bocsi! - Azzal a fejére ütött és kinyújtotta a nyelvét rátok, ahogy azt az ilyenek szokták. - A rejtekhelyünk alig egy mérföldre van innét, az erdőn túl a legnagyobb hegy lábánál található barlangban! - Azzal a hüvelyk és mutatóujját kinyújtva egy "pisztolylövést dörrentet" meg az irányába. - A célunk az, hogy elpusztítsuk az egész világot! - Azzal lazán keresztbe tette a kezeit és öntelt arckifejezéssel bólogatni kezdett, majd észhez térve az apró színjátékából az állát kezdte simogatni- Csak arra nem emlékszem, hogy melyiket is? Na mindegy, majd ha elérünk odáig majd eldöntöm! Valamint szeretem még a kék zoknit! - Itt lehajolt a lábához és felhúzta a farmerját és megmutatta az említettet. - A mackós alsókat - Természetesen ezt is a szívélyesen bemutatta nektek. A pisztáciás fagylaltot, a francia krémest, a csokis tortát és a szőke nagymellű nőket, valamint a ferrarikat!- A felsorolás  végén pedig a kisgyerekektől jól ismert mozdulattal kezdett el "autózni". - De most fontos dolgunk van! Remélem nem hagytam ki semmit! Vagy esetleg van még kérdésetek?-  Ismét csak választ nem várva egy "Remek!" felszólítással kezd el trappolni.
Mire az elhangzottakat felfogjátok, az ellenséget, már az erdőben találjátok, amelynek rejtekéből bármikor támadás érhet benneteket, ráadásul a mai napra már be is sötétedett. Zavaró lenne együtt sétálni a főellenséggel, ő viszont semmiképpen nem fog elmenekülni előletek, hisz, észrevéve, hogy lemaradtatok ő maga is megállt s rátok vár a bárgyú mosolyával együtt. Előttetek pedig rengeteg lehetőség, s csak rajtatok áll kihasználjátok-e őket!
Spoiler:
 

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tenzo Hanbei
8. Osztag
8. Osztag
Tenzo Hanbei

Male
Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2011. Nov. 18.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Akadémiai tanár.
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te6500/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (6500/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyPént. Feb. 07, 2014 2:35 am

Hm, azt hiszem, ebben a melegben nem csak én kaphattam napszúrást, ez a Sai nevű alak is elég furcsán viselkedik. Bár lehet csak szimplán hülye, vagy a környéken lehet valami bolondgomba, és abból evett egy szép rakással. Mert az, amit mond, az minden, csak nem értelmes. Az egész világot? Azért ahhoz kevesen vannak, hatan, még ha hatszázan lennének, vagy többen, akkor talán, de ennyien. Nem csoda, ha elsőnek elkerekednek a szemeim, majd egyre szélesedik az ajkam, és végül kitör belőlem a röhögés.
- Bruhahahahahaha…. Jaj, ez jó, ez… ez nagyon jó… ha… hatan?- már a térdeimet kell fognom a röhögés miatt, sőt, a könnyem is elkezdet folyni, próbálok nyugalmat erőltetni magamra, de amikor ránézek Saira, ismét csak kitör belőlem a nevetés.
- Hát ez kurvajó… nem?- már lassan vinnyogássá alakul a hangom, miközben mutogatok Saira, és nézem a társamat, hátha neki is annyira tetszik ez a vicc, mint nekem. De valahogy csak sikerül elfojtanom a nevetést, és komoly arcot erőltetnem magamra, de ez kész, ha ezt odahaza elfogom mondani, főleg ha Kohakunak elmondom, biztos annyira nevetni fog, hogy majd el akar esni, és elkapom, és ezzel is megmutatom, micsoda férfi vagyok, akire lehet számítani.
- Nah, rendben, akkor menjük, erre kíváncsi vagyok.- részemről lehet követni Sait, főleg, hogy mutatja is az utat, és akarja is hogy vele menjünk, akkor nem fogok ellenkezni.
- Jaj, na, nekem még volna kérdésem, nem lesz gond, hogy ha végeztünk veletek, azt a… tervet…- nem tehetek róla, ismét röhöghetnékem támadt. De intek az ujjammal, hogy egy kis türelmet kérek, és minden rendben lesz.- Jahj, lassan alsót kell cserélnem, remélem van kölcsönbe egy, jó lesz egy mackós is. Na, de komolyra véve a figurát, remélem nem lesz baj, ha a terveteket elmondom majd másoknak is, biztosan vannak, akik rég röhögtek egy jót.- egy darabig követem Sait, és gondolom Raiden is, de intek a kezemmel, hogy álljunk meg, és amikor ez megtörtént, felteszem a kérdésemet Raidennek.
- Raiden, maga szerint mi legyen? Már tudjuk hol vannak a többiek, öljük meg most Sait, és utána keressük meg a társait, vagy menjük tovább, és amikor mind együtt lesznek, akkor végezzünk velük?

______________

Egy zöld mókus 5mhddy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kitetsu Raiden
8. Osztag
8. Osztag
Kitetsu Raiden

Male
Leo Goat
Hozzászólások száma : 66
Age : 27
Tartózkodási hely : mezőkön innen, és túl, a keleti fertályvégben/olykor a Kyouraku birtokon
Registration date : 2011. Jun. 03.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Goseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te6500/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (6500/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:32 am

Addig is sejtette Raiden, hogy valami nem stimmel azzal a bolonddal, aki őket fogadta. Nem is tette arrébb a kezét, ami egy ujjpercnyire volt csak a wakizashija markolatától. Arca azonban akkor is kőszobrokat is megszégyenítő érzelemmentességet tükrözött, mikor a vigyorgó szabályszerűen eldarálta minden apró-cseprő dolgát nem szólva arról a kicsiny tényről, hogy ő annak a csapatnak a vezetője, amit elvileg Raidennek, és a karszalagból ítélve új hadnagyának kellett semlegesítenie.
A szürke shinigami nem volt ostoba, tudta hogy hat fővel képtelenség véghezvinni egy ilyen tervet, viszont nem ezzel volt a gond. Ha valaki tébolyodásig képes hinni a céljában, komoly veszteségeket tud mérni a Senkaimonon innen és túl, mielőtt megölik.
Próbálta keresni a bájgúnár tekintetét, hátha észreveheti mennyire gondolja komolyan a tervét, vagy mennyire ügyesen blöfföl, és közbe sajnos nem sikerült kizárnia szemlátomást gyerekesen viselkedő felettesét.
A szeme sarkából látta ahogy amaz a térdét csapkodja, és idióta vihogás közben próbál ránézni, talán azt várva hogy ő is elneveti magát. Raiden azonban csak hosszan kifújta az orrán a levegőt, s a tüdejében maradt kevéske kékes füstöt, aztán követte a vagy bolond, vagy ügyes taktikus ex-shinigamit.
A homloka izzadt, a tenyere pedig kezdett viszketni, ami összességében nem sok jót jelentett. Próbálta kigondolni, mi lehet a terve a Sai nevezetű férfinak. Gondolatmenete azonban alig hogy elindult, kissé megilletődve vette észre hogy a hadnagy megálljt int.
Cseppet sem fűlött hozzá a foga, de odafordult a feletteséhez, hogy meghallgassa a mondandóját. Épp hogy végigmondta, Raiden már nyitotta is a száját.
- Először is – szólalt meg színtelen hangon – ne szólítson a keresztnevemen, nem vagyok a barátja. Másodszor, ésszerűbb megvárni amíg mindenki egy helyen van, semmint egyenként levadászni őket egy számunkra idegen területen. Harmadszor, nem hinném hogy az első és egyetlen megoldás a gyilkolás lenne. A rendet tartjuk fent, nem a Gotei szolgálatában álló bérgyilkosok vagyunk. Végül pedig jobb lenne ha hadnagyként nem egy beosztottját kérdezgetné arról, mit csináljon, hanem maga állna elő egy ésszerű tervvel.
Azzal elfordult, és a fura shinigami után indult. Mikor hallotta hogy felettese mellette van, még halkan megkérdezte.
- A kezdő mondja meg a mesternek mit lépjen a sakktáblán?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te13400/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (13400/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyKedd Feb. 11, 2014 10:41 am

Miután úgy döntötök, hogy életben hagyjátok az ellenséges „haderő” vezérét, készségesen vezet el titeket a barlangig. Hasonló hülyeségeket még hallhattok tőle az út során, azonban már semmi egyebet nem árul el magáról, vagy a csapatáról. Miközben eléritek az említettek „titkos” központját, letelepszik közétek az éj.
Amint, elég közel értek a célhoz halványan érzitek egy újabb halálisten lélekerejét. Mikor beértek a hasadáson, egy majdnem átlagos barlang látványa tárul elétek. A kialakítás egyértelműen természetes, ugyanakkor, mesterséges elemeket is tartalmaz a hely, elsőként a falra függesztett fáklyákat azonosíthatjátok be ekként, utána pedig néhány bútort is észleltek.
Első reakciótok a másodikként megjelenő likvidálandó személyről, hogy hatalmas. Nem egy átlagos shinigami ül a vörös „trónján” hanem, egy rettentően kigyúrt alkatú monstrum! Első pillantásra könnyű ellenfélnek tűnik, végül is, csak a távolságot kell tartani tőle.
„Idegenvezetőtök” sokkal közelebb merészkedik a kétajtós szekrényhez, s kezét a vállára teszi.

- Nos, ő itt a shinigami, akit említettem! Kérlek mutatkozz be nekik!  A férfi nem nézett a felettesére, végig csak titeket méregetett. Szavak nélkül is megértitek, hogy nem szimpatizál veletek, s még csak megfelelő ellenfélként sem számít rátok. Nem is tesz eleget a kérésnek, szimplán csak arrébb löki az elméletben főnökeként ténykedő urat, s lassú, komótos léptekkel indul meg felétek.
- Minek mutatkozzak be a fogpiszkáknak, te marha! Sai nem sok híján a földön köt ki a lökéstől, de végül sikerül talpon maradnia. Bár elvárnátok, hogy az események után lehervadjon végre az arcáról a bájvigyor, mégsem történik így. Továbbra is mosolyogva figyeli az eseményeket, sőt, néhány szót is intéz felétek, az emeberéről.
- Akutonak van néhány kellemetlen szokása. Nem szereti az idegeneket, a parancsokat vagy beszélni. Továbbá a cuccait szanaszét hagyja, és rendkívül mogorva is tud lenni!Valószínűleg még tudta volna folytatni a felsorolást, azonban, amikor az említett fejét hátra fordította, és vélhetőleg ugyanazzal a fenyegető arckifejezéssel nézett rá is, mint rátok, jobbnak látta abbahagyni a felesleges dumálást. Óh, és persze a felesleges körítéseket sem szereti! Ellenben küzdeni, annál inkább! Sok sikert! - Azzal behátrált a barlang falához s hátradőlt, így átadva a terepet a számotokra.
A férfi addig sétált felétek, míg a köztetek lévő távolság öt méter nem lett. Ekkor elővette a kardját és azonnal shi-kaiba kapcsolt.

- Üsd ki őket erőbajnok! - Azzal a két kezén átlagos bokszkesztyűk jelentek meg. Azonban ti tudtátok, hogy nem egyszerű kezstyűkkel álltok szemben.
Ekkor bal kézzel a földre üt, ami földrengésszerű hatást kelt. Ekkor mindketten alig bírtok a talpatokon maradni, ő viszont könnyedén ront felétek. Mind a kettőtöket egyszerre támad meg, hisz nem álltok távol egymástól. Raiden jobb kézzel, Hanbeit pedig bal kézzel támadja, mind a kettőtöket a felsőtesteteken üt meg. Támadása mivel hirtelen ér titeket, így betalál.
A következőket tapasztaljátok:
Raiden
Ahogy az ütés betalál, már érzed, hogy rendkívül erős a csapása, minden bizonnyal halálos is lehetne ha egy fontosabb ponton talál el (Pont egy izomba üt, ami ezután erősen görcsölni is kezd! Ám nem annyira, hogy ne tudj harcolni.). Érzed, hogy nem csak külső sérüléseket okoz, de valószínűleg a szervezeted is megsínylette a támadást Messze repülsz, s végül a falnak csapódsz, ha nem teszel ellene valamit.
Hanbei
Bár a csapás a mellkasodat éri, a szívedhez közel, mégsem éreztél semmi különöset. Ellenben a shinigami egyenruhád egy az egyben szétfoszlik, így már csak az alatta lévő ruhadarabjaid védnek a csapásaival szemben. Végül te is egészen addig szállsz, míg akadályba nem ütközöl.

Találjátok ki a megfelelő stratégiát vele szemben. Időtök van rá, hiszen az idegenvezetőtök és ő számotokra ismeretlen nyelven diskurál éppen.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tenzo Hanbei
8. Osztag
8. Osztag
Tenzo Hanbei

Male
Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2011. Nov. 18.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Akadémiai tanár.
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Egy zöld mókus Cl0te6500/15000Egy zöld mókus 29y5sib  (6500/15000)

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptySzer. Feb. 12, 2014 7:21 am

Magamban mosolygok ezen a shinigamin, mármint a társamon, nem Sain, Sai egyszerűen csak bolond, ellenben a társam, nos, kicsit karót nyelt. Továbbra is mosolygok, és vidáman szólalok meg. Nem tehetek róla, az a terv, amit Saiék kitaláltak, túlságosan vicces volt, nagyon jó kedvet csinált.
- Akkor majd leszel, addig is meg előlegezem ezt. Igaz, igaz, de abban tévedsz, hogy mi is a Gotei feladata. Már több, mint ezer éve szolgálom, és ennyi idő alatt tapasztaltam már pár dolgot. Ha kell, akkor bizony, hogy bérgyilkosok is vagyunk, nincs mese, nem pont mindig mi vagyunk a hősök. Ejnye, egy jó hadnagy szerintem pont megkérdezi a beosztottjait, és nem azért, hogy legyen kit hibáztatni, hanem csapatmunka miatt. Legalábbis nekem ez a véleményem. De ahogy gondolod.- nem fogok megsértődni, miért kellene? Kicsit csökönyös a társam, de majd csak sikerül egymáshoz csiszolódnunk, ha pedig nem, hát akkor bekaphatunk pár komoly sérülést, bár akkor lesz egy lecseszés a részemről, az biztos.
- Merre van itt a mester? Csak gyalogok vagyunk.- még hogy mester? Az egy dolog, hogy hadnagy lettem, az is csak azért, mert pár lázadót, támadót, vagy akármit elintéztem az Akadémián, de mással nem hiszem, hogy kiérdemeltem volna ezt a rangot. Na mindegy, biztos jobban tudják az okosak, akik kineveztek. De legalább már megérkeztünk a bázisra, igaz, jő sötét is lett, mire megjöttünk. Hangulatos a leszámoláshoz.
- Hogy miért nem lep meg ez a hely?- kérdeztem csak úgy a levegőbe miközben haladtunk befelé. S’ némi séta után megpillantottuk egy másik shinigamit. Mit ne mondjak, szép nagy volt, biztos lószteroidokat szedett, attól lett ekkora. A tekintete se árulkodik másról, hogy csak egy kigyúrt barom lehet. Kár, hogy az izmok növekedésével arányosan zsugorodik az agy is. Bár azt nem értem, hogy miért hagyta magát Sai, ha már elméletileg a vezér lenne, nem nagyon kéne, hogy megcsapkodják a beosztottjai.
- Gondolom olvasni se nagyon szeret, meg az integrált számítást se.- rosszkedvűen húztam el a számat, van egy tippem, hogy itt nem fogunk sokra menni a beszélgetéssel. Ránézek Raidenre, és remélem érti a nézésemet, hogy készüljön, mert a dolgok elmehetnek durva irányba is.
- Bah, ez nem szép…- érzem a lábaimban a remegést, nem is egyszerű megmaradni állva, de ezzel nem is kell sokat foglalkoznom, mert már repülők is, neki a falnak. Nagyot nyikkanva, majdnem a reggelim is feljött, ennek biztos, hogy nyoma fog maradni.
- Így bánni az idősebbel, pedig a hátam is kezdett már rendbe jönni.- lassan álltam fel, és kicsit megmozgattam magamat, a gerincem is nagyokat roppan, nem tett jót neki ez az ütközés. Jobb lesz, ha Raiden közelében leszek, legalábbis még elmondom neki, hogy mit találtam ki. Shounpoval teszem meg azt a kis távot, és már mondom is a tervemet. Persze nem túl hangosan, elég az, ha mi ketten tudjuk.
- Raiden, remélem egy kézzel is tudod forgatni a kardodat. Azt találtam ki, hogy egyszer fogunk támadni, egy kézre én, egy kézre te, amikor hárít, akkor foglald le valamivel, valami kidouval, vagy amivel tudod, addig én egy senkaval elintézem, és közvetlen utána öld meg, ne hagyj esélyt neki.- biccentettem neki, ezzel jelezve, hogy indulhatunk. Remélhetőleg összejön minden, és amikor ez a nagydarab hárít, Raiden valamivel lefog, addig én pedig teszem a saját dolgomat.


Spoiler:
 

______________

Egy zöld mókus 5mhddy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ichimaru Gin
Globális moderátor
Globális moderátor
Ichimaru Gin

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 156
Age : 24
Tartózkodási hely : .^v^.=.~
Registration date : 2011. Jul. 11.
Hírnév : 13

Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus EmptyPént. Ápr. 25, 2014 9:45 pm

Üdvözletem! ^v^

Jeleztétek, hogy lezárnátok a küldetés, azonban a kevés körök száma miatt csak ryou-t tudok adni jutalmul. Nyereményetek 1000 ryou! További jó játékot! ^ v ^

______________

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ キツネ 歌 の 市丸 ギン ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Egy zöld mókus 24xnpcj
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Egy zöld mókus _
TémanyitásTárgy: Re: Egy zöld mókus   Egy zöld mókus Empty

Vissza az elejére Go down
 

Egy zöld mókus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában :: Lezárt küldetések-