HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 IV. BSML Népszerűségi Verseny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyHétf. Júl. 08, 2013 7:31 am

Már elég régen volt utoljára ilyen, így némi gyors egyeztetést eszközölve ezúttal én rendezem meg a versenyt. Ezúttal azonban kicsit eltérő lesz a verseny az eddigiektől.

Eddig a legnépszerűbb férfi és női karakterre, valamint a legnépszerűbb shinigamira, arrancarra és egyéb karira lehetett szavazni. Most azonban más kategóriák lesznek. Összesen 8[ főkategóriát írtam össze, mindegyik pedig a karakterek valamilyen jellemére utal. A főkategóriákon belül pedig külön-külön 3 alkategória van, amikre a karaktereket nevezni lehet.

Az eddigi versenyektől eltérően abban is eltér a mostani, hogy a részvétel nem automatikus. Minden júzer önmaga dönt, hogy szeretne-e részt venni benne, vagy sem, valamint ha igen, akkor melyik kategóriákba szeretne benevezni.
A szavazás köreinek száma a jelentkező karakterek számától függ. Minél többen vannak, természetesen annál tovább tart. Ha elegendő karakter gyűlik össze, az eddigiekhez hasonlóan selejtezővel indítunk. Kisebb számú jelentkezőszám esetén viszont párharcokkal indítunk. Mindezek részlete viszont nagyban függ attól, hogy az egyes kategóriákra mennyien jelentkeznek összesen.
Először az alkategóriák résztvevői küzdenek meg egymással. Ennek végén az alkategóriák legjobbjai is megmérkőznek egymással, ami alapján eldől, hogy a főkategóriáknak kik a győztesei.
Jelentkezni nálam lehet privát üzenet formájában. Bármelyik elfogadott előtörténettel rendelkező júzer jelentkezhet, bármelyik, valamint bármennyi, már létező karijával. Egy karaktert legfeljebb két főkategóriába sorolhatsz, a főkategóriákon belül pedig egyszerre csak egy alkategóriára nevezhetsz ugyanazzal a karakterrel.
(Példa: ha a Heroic főkategóriában a shounen főhős és a team leader jelzők is passzolnak a karakteredre, mindenképpen csak az egyikre nevezhetsz be. Viszont ettől még megpályázhatsz egy másik alkategóriát, azonban az nem tartozhat bele a Heroic főkategóriába.)
Határidőt a nevezésre nem adok, mert akadhatnak változások. Amíg viszont van olyan, aki be szeretne nevezni, addig nyílt a lehetőség, amíg le nem zárom azt, s el nem kezdem a fordulók kiírását. Megkérnék azonban minden nevezni kívánót, hogy mihamarabb adják be jelentkezésüket.
A szavazás minden benevező júzernek kötelező, így biztosítván, hogy mindenképp legyenek aktív szavazók. Természetesen bárki más is szavazhat, akinek van az oldalon elfogadott előtörténete. Saját karidra nem szavazhatsz, így ezeket a szavazásokat egyszerűen kihagyhatod.
Fontos még kiemelnem, hogy ezúttal nem csak egyszerűen népszerűséget mérünk, hanem az adott kategóriák legjobbjait keressük. Tehát mindenki igyekezzen úgy szavazni, hogy az adott kategóriában kire találja a legillőbbnek a kifejezést.
A kategóriákhoz és alkategóriákhoz rövid leírást is mellékelek, hogy tiszta legyen minden. Ha valaki nevezni szeretne, de nem talál egyet sem, ahova odaillőnek találja a kariját, akkor írjon rám, igény és szükség szerint új kategóriát is nyitok. Bár igyekeztem alapos lenni, elképzelhető, hogy akad, akinek nem sikerül a karakterét sehova sem sorolni. Amennyiben változtatást eszközölök be, akkor mind itt, mind pedig a már nevezetteknek szólok postban és privát üzenetben.

HEROIC

Az igazi hősök, akik megmentik a világot a pusztulástól, zászlójuk alatt egyesül majd... izé, ez nem az a történet. ^^" Rettenthetetlenek, legyőzhetetlenek, igazságosak, hadvezérek, igazi Herkulesek.
Shounen főhős: Ugyan nem mindig van szélben lobogó köpenyük, és nem mindet hívják Ichigonak, ettől még önzetlenül Karakura, vagy éppen Soul Society megmentésére sietnek, ha a kötelesség hívja őket. Bátorságuk mellett erejüket és kitartásukat is magukkal viszik. Igazi hősök.
Dark Hero: Ugyan általában őket is jó szándék vezérli, de nem feltétlenül az a helyes, amit ők gondolnak. Vagy éppen a módszereikben különböznek a shounen hősöktől. Akadhat olyan is, hogy a sötét lovag inkább magányosan vág bele kalandjaiba, vagy a világ megmentése helyett egyéni céljaik motiválják őket. Lelkileg viszont ők is egyfajta hősök, hiszen valójában nem a rossz szándék vezérli őket. Éppen csak másként képzelik el a szép, új világot.
Team Leader: Nem feltétlenül erősek, de ez nem is számít annyira. Hiszen egységben az igazi erő! A team leaderek tudják, hogy az igazi hősök igaz barátságokat szőnek, s van bennük valami, ami miatt egyszerűen jó vezetővé válnak. Felettesként tisztelik őket, társként bizalommal fordulnak hozzájuk, terveik mindig pontosak. Ők azok, akik a csapatmorált mindig maxban tartják.

BADASS

Ha röviden akarnám összefoglalni: Cool
A badass csak badass. Ők azok a rosszfiúk (és rosszlányok), akik puszta jelenlétükkel felforgatnak bármit, vagy éppen bárkit, s laza nemtörődömséggel kezelik, ha valaki valamiért berágott rájuk. Vannak fontosabb dolgaik is annál, mintsem ezen idegeskedjenek.
Sárkányölő: Azok a karakterek, akik egyszerűen mennek és ölnek, s le se reagálják, ha valakit megsértenek. Általában harcstílusuk miatt kapják ezt a jelzőt, mert egyszerűen lenyűgöző a stílusuk, s brutális, nyers erőket mozgatnak. Kifejezetten harcorientáltak. Persze tudják, hogy az élet nem csak ebből áll, de ezzel látszólag nem foglalkoznak.
Punk: Ők az igazi vadbarmok. Bárkinek bármiért beszólnak. Mert mosolyogsz, mert nem mosolyogsz, vagy mert épp ehhez van kedvük. Nem törődnek vele, hogyan reagálsz. Ugyan nem feltétlenül olyan erősek, hogy egész napjukat tényleges harccal töltsék el, a lázadás a fő elemük, a hatalom ellen pedig bármivel lehet harcolni. Nekik senki se mondja meg, hogy mit csináljanak.
Team Frag: A legrosszabb csapatjátékosok. Ők azok, akikkel biztosan nem akarsz egy csapatba kerülni egy küldetés alatt. Egyszerűen sohasem úgy végződik vele egy misszió, ahogyan azt elterveztétek. Hiába kéred számon azonban rajtuk, nem igazán hatja meg őket. Az egyéni célok, valamint pillanatnyi hóbortok ugyebár sokkal fontosabbak. Mit számít, ha közben aláásol a saját társadnak - még ha véletlenül is?

DARKSIDER

A sötét oldal már sokakat bekebelezett. Gonoszak, alattomosak, vagy egyszerűen csak félreértettek. Valamiképpen mégis negatívan látják a világot.
Kaotikus: Ők egyszerűen csak gonoszak. Nem válogatnak eszközökben, nem érdekli őket semmi más, csak a cél, amit el akarnak érni. Természetes számukra a halál, s nem éreznek bűntudatot azért sem, ha elveszik egy kisgyerek nyalókáját.
Tébolyult:Pszichopaták, vagy valamilyen más elmebajjal rendelkeznek. Nem feltétlenül gonoszak, azonban valami egyértelmű baj van a fejükkel. Lehet, több személyiségük van, vagy éppen a tükörképükkel beszélgetnek reggelente. Másként látják a világot a többieknél, s másként is élik meg azt. Számukra a valóság túlmutat emberi határokon.
Sakkmester: Ugyan nem feltétlenül értenek a valódi sakkhoz, az életüket, valamint mások életeit úgy irányítják, mintha valóban egy sakkjátszma lenne az egész. Minden lépést megfontoltan, előre kitervelnek, kiváló manipulátorok. Ők a valódi szociopaták, akik arcán nem feltétlenül látod azt, amit valójában éreznek. Már ha egyáltalán éreznek.

ÉRETLENEK

Ez a kategória első sorban korosztályok szerint csoportosít, főleg a fiatalabb karaktereket megcélozva. Fiatalok, tapasztalatlanok, egyszerűen még éretlenek mindannyian. Konkrét korhatárt nem írok le, a leírásokból viszont remélem, egyértelmű lesz, hogy ki hova szeretné nevezni fiatal karakterét.
Mini Manó: Legfiatalabb korosztály. Talán még csak totyogós shinigami jelölt, vagy még nem nőtt ki abból, hogy napja nagy részét a színes cukorkák befalásával töltse. A legjobb dolog a világon a csokoládé, valamint a játék mellett!
Sweet Sixteen: Talán még nem töltötte be a 16-ot, de már sokkal érettebben viselkedik, mint egy kisgyermek. Félúton a gyermekkor és a felnőttéválás között a kamaszkor viszontagságaival kell megküzdened. Legyen az egy új rang megszerzése a Goteiben, vagy épp egy pattanás az orrodon az első randevúd előtt.
Sosem növök fel: Felnőttek. Némelyikük mégis olyan gyerekes, nem? Talán harminc évesen még mindig anyuci pici fia, vagy éppen hetven felett élvezi a leginkább a dinoszaurusz figurák gyűjtését. Egyszerűen bármi történik, képtelen felnőni. Mint akik még mindig gyereknek képzelik magukat.

A-CLASS

Első osztály. Mindig menők, mindig lehengerlőek, mindig tökéletesek, s mindig felhívják erre mások figyelmét.
Herceg: Talán nem szőkék, és nem járnak fehér lovon, s az se biztos, hogy rózsákat osztogatnak, s romantikusan nyálasak. Azok a bishiek, akik nem csak egyszerűen jól néznek ki, de karizmatikusak, s pillanatok alatt lebeszélik bármelyik csaj bugyiját. Szívtiprók, elérhetetlenek, éppen ezért mindenki őket akarja. Nem meglepő, ha ezeket a srácokat rendszerint kisebb fangörlhorda követi.
Succubbus: Nem elég, hogy jól néznek ki, de ezt ki is használják. A legtöbb férfi vágyálmai, ők pedig ezt tudják is magukról. Intrikusak, bűbájosak, s gátlástalanul bevetik bájaikat, ha valamit el akarnak érni. Imádnak csábítani, holott őket nehéz elcsábítani. Intrikáikhoz pedig legjobb fegyverük természetesen karizmájuk.
]Simply Cool: Egyszerűen menők. Talán nem ők azok a srácok, akik bármelyik csajt könnyen megkaphatnak, s nem is biztos, hogy ők azok a nők, akik bármelyik férfit az ujjaik köré csavarnak. Azonban minden társaság kihagyhatatlan elemei. Mert egyszerűen csak menők. A társaságok középpontjai, vagy éppen egy olyan szabadidős foglalkozásuk van, amitől szimplán csak kúlosnak hatnak.

KAWAII

S akkor rád pillant hatalmas Csizmás Kandúr szemekkel, s az első gondolatod az, hogy fogod, és hazaviszed...! Egyszerűen cukik. Túl cukik.
Esetlenek: Te is ismersz olyat, aki képes megbotlani a saját lábában, és minden küszöbben elesik? Vagy éppen azt a srácot, aki azonnal ideges lesz, ha azzal a lánnyal van egy helyen, aki nagyon tetszik neki? Az esetlenek azok a szerethető lúzerek, akik nem is feltétlenül lúzerek, de valami kisebb baleset mindig történik velük. Ettől pedig olyan gyámoltalanná válnak.
Moe: Ők azok, akiknek egyszerűen nem lehet ellenállni. Rád néznek könnybe lábadó szemekkel, s pillanatok alatt lezúzzák minden mentális védekezésed. Egyesek talán cukormázzal teli életet élnek, mások pedig azért kerülnek ide, mert túlságosan édes szégyenlősségük. Ellenállhatatlanok.
Csacskaságok: A karakterednek van valamilyen fura hóbortja, annál is furcsább, rutinos szokása? Talán valami butaságtól fél, vagy épp a rögeszméje valami, amitől könnyen szerethetővé, cukivá válik. Bármi ide tartozik, ami apróságnak tűnik, de a karakter cukifaktorát testesíti meg.

MÓKAMESTER

A poén karik fő kategóriája. Ezek a karakterek valahogy mindig megnevettetnek minket.
Bohóc: Azok a karakterek, akik szándékosan nevettetnek meg minket. Némelyek talán piros orral is megjelennének, ha ezzel megnevettetnek másokat. Zsigerből szövegelik a poénokat, s könnyen a középpontba kerülnek humoruk miatt.
Álarc: A karakterek talán már nem tartják ezt ennyire viccesnek, de valahogyan mégis az. Ők azok a személyek, akiknek valamilyen vicces titkuk van, amit féltenek a külvilág elől, mert attól félnek, kinevetnék őket. Hiszen lehet, hogy a két méteres, benga szörnyeteg álarca tulajdonképpen igenis, érző szívet takar.
Sztereotípia: A sztereotípiák azért jók, hogy kifigurázzuk őket. Te is így gondolod, ugye? Ezek a karakterek valaminek, például egy klisének a paródiái. Esetleg éppen önmaguké.

REMETE

A remeték köztudottan félrevonulnak a világtól, ki milyen indokkal. Ugyan a kategória remetéi nem feltétlenül távolodnak el a civilizációktól, a maguk módján ők maguk is félrevonulnak a világtól, például saját gondolataikba menekülnek.
Filozófus: Bölcsek, tapasztaltak, bár nehéz megérteni őket. Merengő tekintettel képesek hosszas gondolkodásba merülni, s mindig mindenről eszükbe jut valami gondolat.
Éhező Művész: Mindegy, hogy zene, tánc, írás vagy rajzolás, valamivel mindig foglalkoznak. Életük legnagyobb célja talán éppen az, hogy tehetségükből élhessenek meg, bár az sem kizárt, hogy egyszerűen csak megszállottan imádják ezt csinálni.
Magányos Farkas: Ők azok, akik a remetékhez leghasonlóbb módon vonulnak félre a társadalomtól. Általában jámborak, csupán magányos morcos harcosok, akik egyedül indulnak el saját önmegismerési útjukon.

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyPént. Aug. 16, 2013 8:16 pm

A mai napon, és holnap délelőtt még lehet jelentkezni. Holnap délutánra tervezem az első meccsek kiírását.

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 18, 2013 2:02 am

Sziasztok!

A verseny a mai nappal veszi kezdetét. Ebben a BSML-ben az eddigiektől eltérő szabályokkal játszunk, ugyanis a kategóriákat nem a karakterek neme vagy kasztja határozza meg, hanem a személyiségük. A versenyre a kiírástól számítva ma délig volt lehetőség jelentkezni, minden júzer pedig önmaga dönthette el, hogy részt szeretne-e venni, és ha igen, mely alkategóriákban.
Karakterenként két alkategóriába lehetett jelentkezni, ugyanazon főkategóriába pedig ugyanaz a karakter kétszer nem jelentkezhetett. Összesen 8 főkategóriát nyitottam meg, minden főkategóriához pedig 3 alkategória tartozik. Ez összesen 24 alkategória.
Pontosan 100 karakter jelentkezett, mindez 21 júzertől. Összesen pedig 177 jelölés született. Nem mindenki jelöltette egy karakterét két alkategóriára ugyanis.
Egyelőre a szép csicsától megkímélem magam, miután azonban lementek a sorbaállítós meccsek, majd nekiállok azzal is szöszölni.

A verseny lebonyolítása
- TL;DR olvasmány -

Mivel ez az eddigiektől eltérő verseny, a számadatok kicsit megnehezítik a verseny lebonyolítását. Vannak kategóriák, amikre sok karakter benevezett, és vannak, amikre alig néhány karakter. A Mini Manó kategóriába érkezett a legkevesebb nevezés, hiszen csupán 4 jelölés érkezett - igaz, rendhagyó módon a Natsuki és Naoki ikrek együtt, közösen indulnak. Ezzel ellentétben 14 karakterben található némi Csacskaság, így ebben az alkategóriában indulnak a legtöbben. Mivel pedig a Mini Manó kategóriába kevés jelentkezés történt, így az ő fordulójuk csupán az elődöntőben fog következni.

Az alkategóriákat csoportokra bontottam a jelentkezők száma szerint. Elsőként azon alkategóriák meccsei következnek, ahova több karakter jelentkezett. Először a 7-nél több jelentkezőszámú alkategóriák meccseit rendezem le. A karaktereket véletlenszerű módon több csoportba sorsoltam. Az előző BSML-ről is ismert sorbaállítós módszerrel lehet rájuk szavazni. A csoportok legjobbjai, alkategóriánként összesen 6 karakter jut tovább.
Az 5 jelentkezővel rendelkező alkategóriák szintén körmérkőzésekkel versenyeznek egymással a létszámuk miatt. Közülük alkategóriánként egy karakter esik ki, a többiek pedig automatikusan az elődöntőbe kerülnek.

A következő fordulóban következnek a körmeccsek. Itt a 6 fős alkategóriák (valamint a 7 fős alkategóriák is) versenyeznek meg egymással. Minden alkategóriát két kalapba osztok, és ezek alapján bonyolítom le a körmeccseket. A körmeccsek végeztével minden kalapból a legjobb 4 jut tovább az elődöntőbe.

Az elődöntő egyenes kieséssel folytatódik. 1vs1 mérkőzések után pedig a döntő és a bronzmérkőzés zárja le a versenyt.
Szavazás


Minden olyan júzer szavazhat, akinek van elfogadott előtörténete. A versenyre jelentkezőknek viszont kötelező a szavazás. (indokolt hiányzás esetén természetesen nem probléma, ha kimaradsz néha-néha, amennyiben ezt a Hiányzások topicban jelezted előre) Nem szavazás esetén a jelentkező karaktereinek romlik az esélye a továbbjutásra, ugyanis a forduló számától függő szavazatmegvonással és pontmegvonással fogom "büntetni".
Olyan meccseken nem lehet szavazni, ahol van saját karaktered, kivéve, ha az adott meccsen az összes karakter a tiéd. A szavazás titkos, rajtam, a lebonyolítón kívül senki nem tudja majd, kire szavazol.

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 18, 2013 2:07 am

Következzék hát a IV. BSML első fordulója! A szavazáshoz állítsátok sorba a karaktereket aszerint, hogy szerintetek melyikük szolgál rá a leginkább az adott címre! Minden egyes csoportból két karakter jut tovább. Kivéve a Sakkmester, Moe és Filozófus alkategóriákat. Onnan a legtöbb pontot szerzett három karakter jut tovább.
Szavazásra a határidő jövő hét vasárnap, délután 3 óra. Jövő vasárnap este tehát közlöm az első forduló eredményeit, valamint a következő csoportok mérkőzéseit.

A szavazás azon júzereknek, akik jelentkeztek a versenyre, kötelező! Amennyiben egy jelentkező nem szavaz, de bármely karaktere részt vesz ebben a fordulóban, minden egyes neki jutó szavazatából levonok egy pontot. Tehát ha valakitől 4 pontot kapna, akkor csak 3 pontot írok neki jóvá.
CSACSKASÁGOK
Az alkategóriában összesen 14 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 5 fős, valamint egy darab 4 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 5 pont
2. hely: 3 pont
3. hely: 2 pont
4. hely: 1 pont
5. hely: 0 pont

1A forduló

RawR!
Flavia nella Sinestesia
Rosui Natsuki
Shiroichi Anao
Ichinose Sakurako RinTÉBOLYULT

Az alkategóriában összesen 11 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős, valamint egy darab 3 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Adala Cascada
Pietro Mattiacce
Sierashi Lee
Yoshida YukoESETLEN
Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1A forduló

Rosui Kagehime
Fuun Kotarou
Rosui NaokiSWEET SIXTEEN

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1A forduló

Amewa Ruriko
Nakano Kanade
River
SÁRKÁNYÖLŐ

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1A forduló

Aikawa Chiyo
Karasu Vex
Diego CaninoSHOUNEN FŐHŐS

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1A forduló

Kamioka Rosa
Sakai Hitomi
Wang Liu Mei


SAKKMESTER

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Ivela nella Sinestesia
Corten McArmann
Ricco Albaracín
Amewa RurikoMOE

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Kagami Ritsu
Kamioka Rosa
Amatsuji Youko
Wang Liu MeiFILOZÓFUS

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Masamune Raiden
Desmond Phellera
Wang Shui Long
Oichi ReikaBOHÓC

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. A csoportból a legjobb 3 karakter jut tovább.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Candy Cane
Hayashi Aoi
Hibiki
Ichinose Sakurako Rin

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb


A hozzászólást Szayel Aporro Granz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18, 2013 4:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 18, 2013 4:36 am

Az imént szóltak nekem, hogy az egyik nevezést elrontottam, ezért az egyik csoportot kénytelen vagyok megváltoztatni. Mindenkitől elnézést a kellemetlenségért, véletlenül rossz helyre írtam fel egy karaktert!

Az érintett csoportban természetesen újra lehet szavazni. Az új csoport:

BOHÓC

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. A csoportból a legjobb 3 karakter jut tovább.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1A forduló

Candy Cane
Hayashi Aoi
Hibiki
Ichinose Sakurako Rin

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 25, 2013 2:15 am

Lezárult az első forduló első köre, melyre összesen 14-en adták le a voksaikat. A jelentkezők közül elég sokan nem szavaztak, köztük olyanok is, akiknek már most bent volt a karakterük. Akadt azonban olyan szavazó is, aki egyébként nem nevezett be a versenyre.
Azon karakterek pontmegvonásokat kaptak, akiknek júzerétől nem érkezett szavazat. Minden egyes pontjukból egyet vontam le, tehát egy 3 pontos szavazat az ő esetükben kettőt ért. Kivétel ez alól a 0 pont, abból ugyanis nem vontam le, hogy minuszban legyen.
A fenti pontmegvonás nem vonatkozik azon karakterek júzereire, akik hiányzásokban, vagy más módon jelezték számomra, hogy nem fognak tudni szavazni (például elutazott, vagy tönkrement a gépe, hasonlók). Azoknak, akik péntekig nem adják le szavazataikat, privát üzenetet is küldök ezzel kapcsolatban, hátha előfordul, hogy valaki nem veszi észre a szavazást.
A pontmegvonások miatt volt olyan karakter, aki kiesett (zárójelben a levont pontok mennyiségét is közlöm), igaz, Sierashi Lee esetében a legutolsó pillanatban beérkezett szavazat döntött erről. Masamune Raiden szerencsés volt, hiszen csupán két ponton múlt, hogy ő is kiesik a versenyből.
A legjobban Karasu Vex, Desmond Phellera és Rosui Kagehime szerepeltek talán, akiket néhány szavazó kivételével szinte mindenki első helyre rakott a saját alkategóriájában. Meglepő azonban Diego Canino veresége, akit nem találtak elegen eléggé hentes karakternek. Ugyan a sárkányölők közt jó darabig kiegyenlített, döntetlen küzdelem volt Aikawa Chiyo és az espada között a második helyért, a shinigami végül könnyedén lehagyta őt az utoljára befutott szavazatoknak hála. Ugyanilyen meglepő, hogy Nakano Kanade is kikapott a tinik között, igaz, ott is csak az utolsó szavazatoknál fordult meg a helyzet, hiszen a három tinilány sokáig fej-fej mellett haladt.


Eredmények:

Csacskaságok:
36 pont - Flavia nella Sinestesia
35 pont - Shiroichi Anao

26 pont - RawR!
26 pont - Rosui Natsuki
9 pont - Ichinose Sakurako Rin


Tébolyult
32 pont - Adala Cascada
18 pont - Yoshida Yuko

16 pont - Sierashi Lee (11 pont megvonással)
7 pont - Pietro Mattiacce


Esetlen
25 pont - Rosui Kagehime
12 pont - Rosui Natsuki

7 pont - Fuun Kotarou

Sweet Sixteen
20 pont - River
19 pont - Amewa Ruriko

9 pont - Nakano Kanade

Sárkányölő
24 pont - Karasu Vex
20 pont - Aikawa Chiyo

4 pont - Diego Canino

Shounen főhős
18 pont - Sakai Hitomi
13 pont - Kamioka Rosa

9 pont - Wang Liu Mei

Sakkmester
20 pont - Ivela nella Sinestesia
18 pont - Corten McArmann
16 pont - Amewa Ruriko

9 pont - Ricco Albaracín

Moe
19 pont - Wang Liu Mei
18 pont - Amatsuji Youko
16 pont - Kagami Ritsu

10 pont - Kamioka Rosa

Filozófus
33 pont - Desmond Phellera
18 pont - Wang Shui Long
6 pont - Masamune Raiden (8 pont megvonással)

4 pont - Oichi Reika
Ezúttal az 1B és az 1C fordulót összevonom, hogy minél hamarabb a verseny végére juthassunk. Ezáltal egy héttel hamarabb kiderülnek a végső győztesek - remélem, nem lesz megterhelő senki számára, hogy a héten 18 alkategóriában lehet szavazatot tenni.
Több kérdés is érkezett hozzám a szavazással és a versennyel kapcsolatban, ezeket pedig szeretném egyúttal tisztázni.
A szavazás kötelező minden olyan júzernek, akinek bármely karaktere szerepel a versenyben. Azokban a csoportokban nem szavazhatsz, amiben szerepel a karaktered, tehát ha éppen látod a fordulóban a nevét. Ettől függetlenül, ha például jelölted magad shounen főhősnek, még ugyanúgy szavazhatsz a fordulóban, ha éppen nem látod kiírva a neved rajta.
Ha egy adott forduló egyik körében minden karakter a tiéd, természetesen szavazhatsz, ha szeretnél.
Ha egy csoportban nem ismersz egyetlen karaktert sem, akkor nem kötelező szavaznod. Azonban ha lehet, próbálj meg minél több csoportban szavazni, amennyiben csak tudsz.
Döntetlen esetén a szavazási aktívság alapján választom ki a nyertest. Ha mindkét fél ugyanannyira aktív, akkor hirtelenhalállal döntök, tehát egy olyan júzert kérdezek meg, aki nem szavazott.

A mostani szavazás két fordulónak számít. Összesen 18 csoport kerül sorra a héten - közülük tíz az 1B, 8 pedig az 1C fordulóban. Utóbbiban két új alkategória versenyzőit is ismertetem. Mivel öten vannak összesen, így a továbbjutó négy karakter az elődöntőbe kerül, az ötödik pedig kiesik a versenyből.
1B forduló


CSACSKASÁGOK

Az alkategóriában összesen 14 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 5 fős, valamint egy darab 4 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 5 pont
2. hely: 3 pont
3. hely: 2 pont
4. hely: 1 pont
5. hely: 0 pont

1B forduló

Mai Cabaniz
Yamasaki Shizuka
Hibiki
Aoyama Yui
Murasakibara Hina


TÉBOLYULT

Az alkategóriában összesen 11 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős, valamint egy darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1B forduló

Urufu Yozora
Lluvia Bliznat
Eras Vanthor
Amadeus Jürgen Wolf


ESETLEN

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1B forduló

Kaminari Taka
Chiruochiba Airisu
Hayakawa Yuki Hajime


SWEET SIXTEEN

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1B forduló

Kagami Ritsu
Himeji Himeko
Matetsaku Miyoko


SÁRKÁNYÖLŐ

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1B forduló

Mai Cabaniz
Ueshima Kohaku
Aoyama Yui


SHOUNEN FŐHŐS

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1B forduló

Yamakida Yoshirou
Kawashima "Kami" Ichika
Urufu Mae


SAKKMESTER

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. Az első három helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1B forduló

Shihouin Yuuken
Thea del Matanza
Wilhelmina Grimm
Badru Sawalha


MOE

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. Az első három helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1B forduló

Sakai Hitomi
Tamachi Rei
Rosui Suzume
Amane Fusako Miyu


FILOZÓFUS

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. Az első három helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1B forduló

Genki Takashi
Murasakibara Hina
Yamasaki Shizuo
Leon Escorpion


BOHÓC

Az alkategóriában összesen 8 jelentkező versenyzik meg egymással. Két csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős csoport született így. Az első három helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1B forduló

Kuchiki Samanuske
Shihouin Ryouichi
Tanarotte del Silfo
Tsuchiya Junichi
1C forduló

CSACSKASÁGOK

Az alkategóriában összesen 14 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 5 fős, valamint egy darab 4 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 4 pont
2. hely: 2 pont
3. hely: 1 pont
4. hely: 0 pont

1C forduló

Candy Cane
Nishimura Ichirou
Eliana del Barros
Thea del Mantaza


TÉBOLYULT

Az alkategóriában összesen 11 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Két darab 4 fős, valamint egy darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1C forduló

Sirenia de Rose
Kiyo Phellera
Verashu Suwun


ESETLEN

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1C forduló

Leon Escorpion
Himeji Himeko
Yuzuri Kouhei


SWEET SIXTEEN

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1C forduló

Adala Cascada
Tamachi Rei
Ronan Phellera


SÁRKÁNYÖLŐ

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1C forduló

Yamasaki Shizuka
Genki Takashi
Wolloh Del Desierto


SHOUNEN FŐHŐS

Az alkategóriában összesen 9 jelentkező versenyzik meg egymással. Három csoportra osztottam őket véletlenszerű módon. Három darab 3 fős csoport született így. Az első két helyezett tovább jut.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 3 pont
2. hely: 1 pont
3. hely: 0 pont

1C forduló

Sierashi Yuusuke
Hayakawa Yuki Hajime
Urufu Yasushiro


ÉHEZŐ MŰVÉSZ

Az alkategóriában összesen 5 jelentkező versenyzik meg egymással. Csoportbontás nem történt, az öt versenyző megmérkőzik egymással. Az első négy helyezett tovább jut az elődöntőbe.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 5 pont
2. hely: 3 pont
3. hely: 2 pont
4. hely: 1 pont
5. hely: 0 pont

1C forduló

Aikawa Chiyo
Kaminari Taka
Sakurai Koloman Steelheart
Shiranui Naomi
Urufu Mae


SUCCUBUS

Az alkategóriában összesen 5 jelentkező versenyzik meg egymással. Csoportbontás nem történt, az öt versenyző megmérkőzik egymással. Az első négy helyezett tovább jut az elődöntőbe.
A karaktereket a szavazáshoz sorba kell állítani aszerint, hogy szerinted mennyire illik rá az adott alkategória. A versenyzők ez alapján pontokat kapnak. Az utolsó helyre tett karakter nulla pontot kap, az elsőnek megjelölt pedig dupla pontot. Tehát:
1. hely: 5 pont
2. hely: 3 pont
3. hely: 2 pont
4. hely: 1 pont
5. hely: 0 pont

1C forduló

Ivela nella Sinestesia
Sakai Kotomi
Sirenia de Rose
Zeline Kalamona
Gouto Asuka


Határidő jövő hét vasárnap, délután 3 óra! Jövő héttől pedig megkezdődnek a körmeccsek, ahol (a Minimanó, Succubus és Éhező művész alkategóriákat leszámítva) mindegyik alkategória előtérbe kerül!

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 01, 2013 5:32 am

Egy újabb hét telt el, s egy újabb fordulót zártunk. Összesen 14-en szavaztak a héten, közülük három olyan júzer, akik nem neveztek a versenyen.
A legszebb győzelmeket ezúttal Hibiki, Kawashima Ichika, Shihouin Yuuken, Sirenia de Rose, Sierashi Yuusuke, Yamasaki Shizuka és Aikawa Chiyo aratták - utóbbi öt karakter júzere ugyan ezen a héten nem szavazott, így is könnyedén bekerültek a legjobb hatba. A héten a leggyengébbek pedig Amadeus Wolf, Amane Fusako Miyu, Murasakibara Hina, valamint Adala Cascada voltak. Ugyan az espada könnyedén vette az akadályokat előző héten a Tébolyult csoportban, ezúttal nem kapott elég támogatót. Hina szintén tovább versenyzik másik kategóriájában, a Filozófusok között.

1B forduló eredményei:

CSACSKASÁG

40 pont - Hibiki
26 pont - Aoyama Yui

21 pont - Mai Cabaniz
19 pont - Yamasaki Shizuka (11 pont levonással)
4 pont - Murasakibara Hina


TÉBOLYULT

33 pont - Eras Vanthor
19 pont - Urufu Yozora

12 pont - Lluvia Bliznat (8 pont levonással)
5 pont - Amadeus Jürgen Wolf


ESETLEN

16 pont - Chiruochiba Airisu
15 pont - Hayakawa Yuki Hajime

10 pont - Kaminari Taka (7 pont levonással)


SWEET SIXTEEN

22 pont - Matetsaku Miyoko
16 pont - Kagami Ritsu

14 pont - Himeji Himeko

SÁRKÁNYÖLŐ

25 pont - Ueshima Kohaku
16 pont - Mai Cabaniz

7 pont - Aoyama Yui

SHOUNEN FŐHŐS

29 pont - Kawashima Ichika
6 pont - Urufu Mae (5 pont levonással)

4 pont - Yamakida Yoshirou

SAKKMESTER

28 pont - Shihouin Yuuken (11 pont levonással)
14 pont - Thea del Matanza
13 pont - Wilhelmina Grimm

11 pont - Badru Sawalha

MOE

28 pont - Tamachi Rei
22 pont - Sakai Hitomi
17 pont - Rosui Suzume

3 pont - Amane Fusako Miyu

FILOZÓFUS

20 pont - Yamasaki Shizuo
14 pont - Murasakibara Hina
13 pont - Genki Takashi (8 pont megvonással)

10 pont - Leon Escorpion (5 pont megvonással)

BOHÓC

22 pont - Kuchiki Samanuske
15 pont - Tanarotte del Silfo (8 pont megvonással)
15 pont - Shihouin Ryouichi

10 pont - Tsuchiya Junichi
1C forduló

CSACSKASÁG

27 pont - Candy Cane
21 pont - Eliana del Barros

13 pont - Nishimura Ichirou (10 pont megvonással)
6 pont - Thea del Mantaza


TÉBOLYULT

28 pont - Kiyo Phellera
16 pont - Verashu Suwun

2 pont - Sirenia de Rose (6 pont megvonással)

ESETLEN

18 pont - Yuzuri Kouhei
17 pont - Himeji Himeko

8 pont - Leon Escorpion (5 pont megvonással)

SWEET SIXTEEN

22 pont - Tamachi Rei
14 pont - Ronan Phellera

4 pont - Adala Cascada

SÁRKÁNYÖLŐ

14 pont - Yamasaki Shizuka (10 pont megvonással)
11 pont - Wolloh Del Desierto

4 pont - Genki Takashi (9 pont megvonással)

SHOUNEN FŐHŐS

16 pont - Sierashi Yuusuke (10 pont megvonással)
14 pont - Hayakawa Yuki Hajime

4 pont - Urufu Yasushiro

ÉHEZŐ MŰVÉSZ

27 pont - Urufu Mae
25 pont - Shiranui Naomi
22 pont - Aikawa Chiyo (10 pont megvonással)
15 pont - Sakurai Koloman Steelheart

14 pont - Kaminari Taka (8 pont megvonással)

SUCCUBUS

29 pont - Sirenia de Rose (10 pont megvonással)
26 pont - Sakai Kotomi
20 pont - Ivela nella Sinestesia
13 pont - Zeline Kalamona

11 pont - Gouto Asuka
A sorbaállítós meccseknek ezennel vége! A mai napon megismerhetitek a többi alkategória versenyzőit is - kivéve a Mini Manókat. Ha nem találod a saját karaktered nevét valahol, ahova benevezted, ne ijedj meg, ebben az esetben a jövő héten sorra kerülsz.

A szavazás minden olyan júzernek ajánlott, aki benevezte legalább egy karakterét a versenyre. Amennyiben valaki, aki benevezett, nem szavaz, a saját esélyeit rontja. A forduló számmal egyenlő szavazatot vonok le, plusz ahány héten eddig nem szavazott. Kivételt képez ez alól, ha valaki hiányzásokban, vagy nekem valamilyen formában (pl chaten) jelez, hogy nem fog tudni szavazni.

A karakterek ezúttal 1v1-ben küzdenek meg egymással. Az alkategóriákat fejenként két csoportokra bontottam. Amelyik alkategóriák eddig nem szerepeltek, ott sorsolás döntött arról, hogy ki melyik csoportba kerül. Amely alkategóriák szerepeltek már, ott igyekeztem elkerülni, hogy olyanok kerüljenek egy csoportba, akik előzőleg már versenyeztek egymással, azonban mindegyik alkategóriában akad olyan párosítás, ahol ez elkerülhetetlen.
A 6 fős alkategóriát egy-egy három fős csoportra bontottam.
A Team Frag, Sosem Növök Fel, Simply Cool, Sztereotípia és Magányos Farkas csoportokban fejenként hét karakter van, náluk egy 4, valamint egy 3 fős csoport született. A 4 fős csoportból két karakter, a 3 fős csoportból pedig egy karakter jut tovább. A kiesők a körmeccsek végén azonban még egyszer megmérkőznek egymással, s közülük egy karakter tovább jut a legjobb 4 közé.

Ott, ahol saját karaktert látsz, nem szavazhatsz, kivéve, ha mindkét karakter a tiéd. Ha egy meccsen nem tudsz dönteni, hogy kire szavazz, nem muszáj szavaznod, tartózkodhatsz is.

Határidő jövő hét vasárnap, délután 3 óra.
A linket a szavazáshoz ITT TALÁLOD.
A linken a NÉV rublikába kérlek, írd be a karaktered nevét, vagy az általam is ismert júzernevedet a könnyebb azonosítás végett. Very Happy

Spoiler:
 

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 08, 2013 7:06 am

Az eredmények közlése előtt némi helyreigazítást szeretnék megtenni, előzőleg ugyanis az eredménykiírásokban két hiba csúszott be. Az egyik az 1A forduló eredményhirdetésében, az Esetlen alkategóriában történt. A továbbjutó Rosui Naoki volt, nem pedig Natsuki. A másik baki pedig az 1B forduló nyerteseinek kiírásánál van, a shounen főhős alkategóriában. A pontlevonást nem Urufu Mae kapta, hanem Yamakida Yoshirou.
Az eredményeken a fentiek nem változtatnak, csupán az eredménykiírásnál írtam el az adatokat.


Ezúttal 16-an adták le voksaikat, közülük sokan pedig a verseny megkezdése óta elsőként. Sajnos ismét akadtak olyan karaktereink, akiktől pontokat kellett levonnom. Az eredményen ez egyetlen esetben változtatott, ahol egy döntetlen helyzetet döntött.
Döntetlen ezen kívül egy esetben volt, Adala Cascada, valamint Urufu Yozora mérkőzésén. Mivel mind a két júzer rendszeresen szavazott, így hirtelenhalál, pótszavazat volt szükséges ahhoz, hogy kiderüljön, ki a nyertes.
Legmeglepőbb győzelme Kamioka Rosának volt. A sorbaállítós meccseken ugyan győzött, ellenfele ott sokkal jobban szerepelt. Ennek ellenére könnyedén legyőzte a kapitányt.
Nem is húzom tovább a szót, az eredmények a következőek. Zárójelben az esetleges pontmegvonásokat jelzem. (nullából nem vontam pontot)

HEROIC

Shounen főhős:

Kamioka Rosa: 10 szavazat
Kawashima "Kami" Ichika: 4 szavazat

Sakai Hitomi: 12 szavazat
Urufu Mae: 1 szavazat

Dark Hero:

Corten McArmann: 8 szavazat
Kamioka Shinrou: 2 szavazat

Teshigawara Shinobu: 8 szavazat
Kitetsu Raiden: 3 szavazat

Team Leader:

Verashu Suwun: 12 szavazat
Diego Canino: 2 szavazat

Sakai Kotomi: 11 szavazat
Hayashi Aoi: 1 szavazat

BADASS

Sárkányölő:

Aikawa Chiyo: 10 szavazat (-3)
Mai Cabaniz: 1 szavazat

Karasu Vex: 8 szavazat
Ueshima Kohaku: 5 szavazat

Punk:

Sakamoto "Fucking" Naraku: 11 szavazat
Kiyo Phellera: 4 szavazat

Räv la Luz: 11 szavazat
Ronan Phellera: 3 szavazat

Team Frag:

Rainmaru Minashaku: 8 szavazat (-2)
Kamioka Shinrou: 2 szavazat

Urufu Yozora: 8 szavazat
Rinaaya: 6 szavazat

Eras Vanthor: 11 szavazat
Flavia: 1 szavazat

DARKSIDER

Kaotikus:

Earl: 9 szavazat
Wolloh: 4 szavazat

Räv la Luz: 8 szavazat
Ketsueki Higure: 5 szavazat

Tébolyult:

Adala Cascada: 7 szavazat (pótszavazattal)
Urufu Yozora: 6 szavazat

Eras Vanthor: 12 szavazat
Yoshida Yuko: 0 szavazat

Sakkmester:

Shihouin Yuuken: 11 szavazat
Corten McArmann: 3 szavazat

Ivela nella Sinestesia: 9 szavazat
Amewa Ruriko: 3 szavazat

ÉRETLEN

Sweet Sixteen:

Amera Ruriko: 7 szavazat
Kagami Ritsu: 5 szavazat

River: 7 szavazat
Matetsaku Miyoko: 6 szavazat

Sosem Növök Fel:

Tsuchiya Junichi: 9 szavazat
Masamune Raiden: 0 szavazat (-2)

Shiroichi Anao: 14 szavazat
Rainmaru Minashaku: 1 szavazat (-1)

Keisuke Isami: 10 szavazat
Rosui Kagehime: 6 szavazat

A-CLASS

Herceg:

Kaito Fon: 8 szavazat
Ricco Albarracín: 4 szavazat

Keisuke Isami: 10 szavazat
Yamasaki Shizuo: 2 szavazat

Simply Cool:

Aoishi Shuuji: 7 szavazat
Amatsu Shin: 4 szavazat

Shihouin Ryouichi: 11 szavazat
Nakano Kanade: 2 szavazat

River: 7 szavazat
Wakahisa Shunsui: 5 szavazat

KAWAII

Esetlen:


Rosui Kagehime: 11 szavazat
Chiruochiba Airisu: 3 szavazat

Hayakawa Yuki Hajime: 10 szavazat
Rosui Naoki: 2 szavazat

Moe:

Wang Liu Mei: 10 szavazat
Kagami Ritsu: 3 szavazat

Sakai Hitomi: 7 szavazat
Amatsuji Youko: 4 szavazat

Csacskaságok:

Flavia nella Sinestesia: 8 szavazat
Hibiki: 5 szavazat

Shiroichi Anao: 12 szavazat
Aoyama Yui: 1 szavazat

MÓKAMESTER

Bohóc:

Candy Cane: 8 szavazat
Hayashi Aoi: 5 szavazat

Hibiki: 8 szavazat
Kuchiki Samanuske: 5 szavazat

Álarc:

Kawashima "Kami" Ichika: 9 szavazat
Karasu Vex: 3 szavazat

Yoshida Yoriko: 8 szavazat
Yoshida Yuko: 5 szavazat

Sztereotípia:

Yuzuri Kouhei: 6 szavazat
Fuun Kotarou: 3 szavazat (-3)

Ueshima Kohaku: 8 szavazat
Yamakida Tsuki Leiko: 5 szavazat

Hidetada Nishigami: 9 szavazat
Tsuchiya Ayameko: 5 szavazat

REMETE

Filozófus:

Desmond Phellera: 11 szavazat
Masamune Raiden: 0 szavazat (-3)

Wang Shui Long: 9 szavazat
Genki Takashi: 4 szavazat

Magányos Farkas:

Kitetsu Raiden: 8 szavazat
Hakusaya Shinichi: 2 szavazat

Eliana del Barros: 10 szavazat
Teshigawara Shinobu: 2 szavazat

Amadeus Jürgen Wolf: 7 szavazat
Amatsuji Youko: 5 szavazat
A vesztesek nem esnek ki a versenyből, hiszen még mindig van esélyük tovább jutni az elődöntőbe. A körmeccseken tehát továbbra is találkozhattok a karakterek nevével.
A 2B forduló szavazása ezen a linken található meg. Határidő: jövő hét vasárnap, délután 3 óra!

Saját karakterre szavazni továbbra sem lehet, kivéve, ha mindkét karakter a tiéd. Nem kötelező minden egyes mérkőzésen voksolni, ha nem ismered az adott csoportban mindegyik karaktert.
Ha valaki tudja, hogy nem fog tudni szavazni, akkor az Hiányzásokban, vagy nekem jelezze.

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 15, 2013 5:46 am

Összesen 16-an szavaztak ebben a fordulóban, amelyben két döntetlen is született. Az egyik esetében pótszavazattal derült ki, ki a győztes, a másikban pedig a szavazási aktívság döntött. Az eredmények önmagukért beszélnek, akadtak ismételten kiegyenlített küzdelmek, és kevésbé kiegyenlítettek egyaránt. Nagy meglepetéseket talán most nem lehet találni egyik mérkőzés eredményében sem, engem csupán Shuuji győzelme lepett meg quincy társa, Kanade felett.
Biztossá vált azonban némely karakter továbbjutása. Mindazon karakterek, akiknek eddig megvolt a két meccsük ugyanazon kategóriában, és mindkettőt megnyerték, biztosan bekerültek az elődöntőbe. Így a shounen főhősöket elsőként Sakai Hitomi képviseli majd, testvére, Sakai Kotomi pedig a csapatvezetők élére áll. Biztos a továbbjutása Karasu Vexnek is sárkányölőként, aki eddig az alkategória legjobbjaként is teljesített. A punkok közt elsőként Sakamoto Naraku jutott tovább, Team Fragekből pedig Eras Vanthor és Urufu Yozora kerülnek ki biztosan. A Sakkmesterek első továbbjutója Ivela, a Sosem Növök Fel alkategóriában ellenben már három továbbjutó nevét is ismerjük. Az elődöntőben tehát biztosan szerepelni fog Tsuchiya Junichi, Shiroichi Anao és Keisuke Isami. Keisuke ugyancsak képviselteti a Hercegeket is az elődöntőben.
Simply Cool alkategóriából is három karaktert ismerünk már az elődöntőbe kerülő négy közül, Aoishi Shuuji, Shihouin Ryouichi és River biztos továbbjutók lettek. Esetlenek közül Rosui Kagehime lesz mindenképpen elődöntős, Csacskák közül pedig Flavia és Anao kerültek ki eddig, bohócok közül Candy és Hibiki győztek eddig a legtöbbet, az egyik Álarc mögött pedig Kawashima Ichika takargatja magát. Sztereotípikusnak eddig Ueshima Kohaku, valamint Hidetada Nishigami ítéltetett, Desmond Phellera, valamint Wang Shui Long pedig a Filozófusok közül emelkedtek ki, Eliana del Barros pedig a Magányos Farkasok közt teljesített eddig a legjobban.


HEROIC

Shounen főhős:
11 szavazat - Sierashi Yuusuke
3 szavazat - Kamioka Rosa

10 szavazat - Sakai Hitomi
3 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime

Dark Hero:
11 szavazat - Kazuho Kira
0 szavazat - Kamioka Shinrou (3 szavazat megvonással)

12 szavazat - Matetsaku Miyoko
2 szavazat - Kitetsu Raiden

Team Leader:
8 szavazat - Diego Canino
5 szavazat - Kaito Fon

12 szavazat - Sakai Kotomi
3 szavazat - Aoishi Shuuji

BADASS

Sárkányölő:
6 szavazat - Yamasaki Shizuka
5 szavazat - Aikawa Chiyo (4 szavazat megvonással)

13 szavazat - Karasu Vex
1 szavazat - Wolloh del Desierto

Punk:
10 szavazat - Sakamoto Naraku
4 szavazat - Lluvia Bliznat

8 szavazat - Tsuchiya Ayameko
6 szavazat - Räv la Luz

Team Frag:
7 szavazat - Urufu Yozora
5 szavazat - Rainmaru Minashaku

11 szavazat - Rinaaya
0 szavazat - Kamioka Shinrou (2 szavazat megvonással)

11 szavazat - Eras Vanthor
2 szavazat - Eliziana Aberquero

DARKSIDER

Kaotikus:
8 szavazat - Rinaaya
5 szavazat - Earl

7 szavazat - Eliziana Aberquero
6 szavazat - Räv la Luz

Tébolyult:
8 szavazat - Kiyo Phellera
6 szavazat - Adala Cascada

10 szavazat - Verashu Suwun
2 szavazat - Yoshida Yuko

Sakkmester:
10 szavazat - Ivela nella Sinestesia
2 szavazat - Thea del Matanza (2 szavazat megvonással)

9 szavazat - Corten McArmann
5 szavazat - Wilhelmina Grimm

ÉRETLEN

Sweet Sixteen:
12 szavazat - Tamachi Rei
3 szavazat - Amewa Ruriko

8 szavazat - Ronan Phellera
6 szavazat - River

Sosem Növök Fel:

7 szavazat - Tsuchiya Junichi
6 szavazat - Rainmaru Minashaku

14 szavazat - Shiroichi Anao
0 szavazat - Masamune Raiden (1 szavazat megvonással)

8 szavazat - Keisuke Isami

6 szavazat - Kuchiki Samanuske

A-Class

Herceg:
8 szavazat - Wang Shui Long
6 szavazat - Ricco Albarracín

13 szavazat - Keisuke Isami
0 szavazat - Badru Sawalha

Simply Cool:
9 szavazat - Aoishi Shuuji
6 szavazat - Nakano Kanade

8 szavazat - Shihouin Ryouichi (pótszavazattal)
7 szavazat - Amatsu Shin

8 szavazat - River
4 szavazat - Kazuho Kira

KAWAII

Esetlen:
9 szavazat - Rosui Kagehime (2 szavazat megvonással)
4 szavazat - Himeji Himeko

8 szavazat - Rosui Naoki
6 szavazat - Yuzuri Kouhei

Moe:
7 szavazat - Tamachi Rei
3 szavazat - Wang Liu Mei

12 szavazat - Rosui Suzume

2 szavazat - Amatsuji Youko

Csacskaságok:
12 szavazat - Flavia nella Sinestesia
3 szavazat - Candy Cane

11 szavazat - Shiroichi Anao
2 szavazat - Eliana del Barros

MÓKAMESTER

Bohóc:
7 szavazat - Candy Cane
4 szavazat - Tanarotte del Silfo (4 szavazat megvonással)

10 szavazat - Hibiki
5 szavazat - Shihouin Ryouichi

Álarc:
6 szavazat - Kawashima Ichika (szavazási aktívsággal nyer)
6 szavazat - Nishimura Ichirou

9 szavazat - Yoshida Yuko
4 szavazat - RawR!

Sztereotípia:
14 szavazat - Ueshima Kohaku
1 szavazat - Fuun Kotarou

9 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko

4 szavazat - Yuzuri Kouhei

12 szavazat - Hidetada Nishigami
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (3 szavazat megvonással)

REMETE

Filozófus:
10 szavazat - Desmond Phellera
0 szavazat - Murasakibara Hina

9 szavazat - Wang Shui Long
4 szavazat - Yamasaki Shizuo

Magányos Farkas:
7 szavazat - Teshigawara Shinobu
5 szavazat - Hakusaya Shinichi

8 szavazat - Eliana del Barros
5 szavazat - Kitetsu Raiden

8 szavazat - Gouto Asuka
4 szavazat - Amadeus J. WolfSzavazni a lent található linken lehet. A versenyre jelentkezőknek mindenképpen érdemes, máskülönben saját karaktereik nyerési esélyeit ronthatják. Ha tudod, hogy nem fogsz tudni szavazni, azt kérlek, jelezt a Hiányzásokban, vagy nekem.
Nem kötelező minden egyes helyen szavazni. Ha valahol nem tudsz dönteni, vagy nem ismered a karaktereket, kihagyhatod.
Olyan meccsen, ahol saját karaktered van, nem szavazhatsz, kivéve, ha mindkét karakter a tiéd.
Határidő jövő hét vasárnap, délután 3 óra!

Link: [b]2C FORDULÓ szavazása

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 22, 2013 5:51 am

A második forduló harmadik köre ért véget, így a legtöbb továbbjutó neve is kiderült, akik innen egyenesen az elődöntőbe kerültek. Ez egyben azt is jelenti, hogy sok karakter kiesett a versenyből, ugyanakkor ezen a héten még lehet rájuk szavazni. Ugyanitt, a helyosztókon újra viszontláthatjátok az első fordulóban kiesett karaktereket.
Tehát ezen a héten a szavazásnak két része van. Az első részben további karaktereket választhattok ki, hogy kit szeretnétek az elődöntőben látni. Ez a Team Frag, Sosem Növök Fel, Simply Cool, Sztereotípia, valamint Magányos Farkas alkategóriákra vonatkozik. Az adott karakterek nevét piros helyett narancssárgával jelzem az eredményeknél. Ezek a karakterek alkategóriánként egy-egy körmeccs formájában mérkőznek meg egymással. Mivel akadnak köztük olyan párosítások, melyek az előző fordulókban már előfordultak (szóismétlés powa), így ezeket nem ismétlem meg újra. Az akkor elért eredményt viszont beleszámítom a végeredménybe. A körmeccsek győztesei, alkategóriánként egy karakter tovább jut a legjobb négy közé. A többiek a versenyből kiesnek, helyosztójukat pedig ugyanezen mérkőzéssorozat dönti el.
A szavazás másik része pedig a helyosztók, amit fentebb már ki is fejtettem. Itt abban segíthettek kedvenc karaktereiteknek, hogy minél magasabb helyezést érjenek el a virtuális ranglétrán.
A két szavazási részhez nem csatolok külön linkeket, egybe ömlesztve kapjátok meg az egészet.

Tehát, a 2C forduló eredményei:

HEROIC

Shounen főhős:

10 szavazat - Sierashi Yuusuke
4 szavazat - Kawashima Ichika

11 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime
4 szavazat - Urufu Mae

Dark Hero:

10 szavazat - Kazuho Kira
3 szavazat - Corten McArmann

9 szavazat - Matetsaku Miyoko
4 szavazat - Teshigawara Shinobu

Team Leader:

12 szavazat - Verashu Suwun
2 szavazat - Kaito Fon

9 szavazat - Hayashi Aoi
3 szavazat - Aoishi Shuuji

BADASS

Sárkányölő:

11 szavazat - Yamasaki Shizuka
3 szavazat - Mai Cabaniz

13 szavazat - Ueshima Kohaku
1 szavazat - Wolloh del Desierto

Punk:

7 szavazat - Kiyo Phellera
6 szavazat - Lluvia Bliznat

9 szavazat - Tsuchiya Ayameko
4 szavazat - Ronan Phellera

Team Frag:

8 szavazat - Rinaaya
6 szavazat - Rainmaru Minashaku

12 szavazat - Urufu Yozora
0 szavazat - Kamioka Shinrou (2 szavazat megvonással)

8 szavazat - Flavia nella Sinestesia
5 szavazat - Eliziana Aberquero

DARKSIDER

Kaotikus:

13 szavazat - Rinaaya
0 szavazat - Wolloh del Desierto

10 szavazat - Eliziana Aberquero
3 szavazat - Ketsueki Higure

Tébolyult:

7 szavazat - Kiyo Phellera
6 szavazat - Urufu Yozora

12 szavazat - Eras Vanthor
2 szavazat - Verashu Suwun

Sakkmester:

8 szavazat - Amewa Ruriko
5 szavazat - Thea del Matanza

10 szavazat - Shihouin Yuuken
4 szavazat - Wilhelmina Grimm

ÉRETLEN

Sweet Sixteen:

13 szavazat - Tamachi Rei
1 szavazat - Kagami Ritsu

11 szavazat - Matetsaku Miyoko
3 szavazat - Ronan Phellera

Sosem Növök Fel:

12 szavazat - Shiroichi Anao
2 szavazat - Tsuchiya Junichi

11 szavazat - Rainmaru Minashaku
0 szavazat - Masamune Raiden (2 szavazat megvonással)

7 szavazat - Kuchiki Samanuske
6 szavazat - Rosui Kagehime

A-CLASS

Herceg:

7 szavazat - Wang Shui Long
6 szavazat - Fon Kaito

10 szavazat - Yamasaki Shizuo
2 szavazat - Badru Sawalha

Simply Cool:

8 szavazat - Shihouin Ryouichi
5 szavazat - Aoishi Shuuji

7 szavazat - Amatsu Shin
6 szavazat - Nakano Kanade

7 szavazat - Kazuho Kira (pótszavazattal)
6 szavazat - Wakahisa Shunsui

KAWAII

Moe:

13 szavazat - Tamachi Rei
1 szavazat - Kagami Ritsu

9 szavazat - Rosui Suzume (pótszavazattal)
8 szavazat - Sakai Hitomi

Csacskaságok:

9 szavazat - Hibiki
5 szavazat - Candy Cane

8 szavazat - Aoyama Yui
6 szavazat - Eliana del Barros

Esetlen:

9 szavazat - Himeji Himeko
4 szavazat - Chiruochiba Airisu

8 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime
6 szavazat - Yuzuri Kouhei

MÓKAMESTER

Bohóc:

7 szavazat - Hayashi Aoi
2 szavazat - Tanarotte del Silfo (5 szavazat megvonással)

8 szavazat - Shihouin Ryouichi
6 szavazat - Kuchiki Samanuske

Álarc:

9 szavazat - Nishimura Ichirou
3 szavazat - Karasu Vex

10 szavazat - Yoshida Yoriko
3 szavazat - RawR!

Sztereotípia:

10 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko
0 szavazat - Fuun Kotarou (3 szavazat megvonással)

11 szavazat - Ueshima Kohaku
3 szavazat - Yuzuri Kouhei

10 szavazat - Tsuchiya Ayameko
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (4 szavazat megvonással)

REMETE

Filozófus:

6 szavazat - Murasakibara Hina
1 szavazat - Masamune Raiden (6 szavazat megvonással)

9 szavazat - Yamasaki Shizuo
0 szavazat - Genki Takashi (5 szavazat megvonással)

Magányos Farkas:

9 szavazat - Eliana del Barros
3 szavazat - Hakusaya Shinichi

7 szavazat - Kitetsu Raiden (4 szavazat megvonással)
3 szavazat - Teshigawara Shinobu

8 szavazat - Gouto Asuka
4 szavazat - Amatsuji Youko
Egyúttal közlöm is az elődöntőbe továbbjutók listáját. Egy alkategória egyik csoportjában fordult elő olyan, hogy a körmérkőzésen a karakterek körbeverték egymást - őnáluk a kapott szavazatok számának összege döntött a továbbjutókról. A narancssárgára színezett karakterek még nem estek ki, ebben a fordulóban még továbbjuttathattok közülük alkategóriánként egyet-egyet.

HEROIC

Shounen főhős:
Kamioka Rosa
Sierashi Yuusuke
Sakai Hitomi
Hayakawa Yuki Hajime

Kawashima Ichika
Urufu Mae


Dark Hero:
Corten McArmann
Kazuho Kira
Teshigawara Shinobu
Matetsaku Miyoko

Kamioka Shinrou
Kitetsu Raiden


Team Leader:
Diego Canino
Verashu Suwun
Sakai Kotomi
Hayashi Aoi

Kaito Fon
Aoishi Shuuji


BADASS

Sárkányölő:
Aikawa Chiyo
Yamasaki Shizuka
Karasu Vex
Ueshima Kohaku

Mai Cabaniz
Wolloh del Desierto


Punk:
Sakamoto "Fucking" Naraku
Kiyo Phellera
Räv la Luz
Tsuchiya Ayameko

Lluvia Bliznat
Ronan Phellera


Team Frag:
Urufu Yozora
Rinaaya
Eras Vanthor

Rainmaru Minashaku
Kamioka Shinrou
Flavia nella Sinestesia
Eliziana Aberquero


DARKSIDER

Kaotikus:
Earl
Rinaaya
Räv la Luz
Eliziana Aberquero

Wolloh Del Desierto
Ketsueki Higure


Tébolyult:
Adala Cascada
Kiyo Phellera
Eras Vanthor
Verashu Suwun

Urufu Yozora
Yoshida Yuko


A-CLASS

Herceg:
Kaito Fon
Wang Shui Long
Keisuke Isami
Yamasaki Shizuo

Ricco Albaraccín
Badru Sawalha


Simply Cool:
Aoishi Shuuji
Shihouin Ryouichi
River

Amatsu Shin
Nakano Kanade
Wakahisa Shunsui
Kazuho Kira


KAWAII

Esetlen:
Rosui Kagehime
Himeji Himeko
Rosui Naoki
Hayakawa Yuki Hajime

Chiruochiba Airisu
Yuzuri Kouhei


Moe:
Wang Liu Mei
Tamachi Rei
Sakai Hitomi
Rosui Suzume

Kagami Ritsu
Amatsuji Youko


Csacskaságok:
Flavia nella Sinestesia
Hibiki
Shiroichi Anao
Aoyama Yui

Candy Cane
Eliana del Barros


MÓKAMESTER

Bohóc:
Candy Cane
Hayashi Aoi
Hibiki
Shihouin Ryouichi

Tanarotte del Silfo
Kuchiki Samanuske


Álarc:
Kawashima Ichika
Nishimura Ichirou
Yoshida Yuko
Yoshida Yoriko

Karasu Vex
RawR!


Sztereotípia:
Ueshima Kohaku
Yamakida Tsuki Leiko
Hidetada Nishigami

Fuun Kotarou
Yuzuri Kouhei
Tsuchiya Ayameko
Yamakida Yoshirou


ÉRETLEN

Sweet Sixteen:
Amewa Ruriko
Tamachi Rei
River
Matetsaku Miyoko

Kagami Ritsu
Ronan Phellera


Sosem Növök Fel:
Tsuchiya Junichi
Shiroichi Anao
Keisuke Isami

Masamune Raiden
Rainmaru Minashaku
Rosui Kagehime
Kuchiki Samanuske


REMETE

Filozófus:
Desmond Phellera
Murasakibara Hina
Wang Shui Long
Yamasaki Shizuo

Masamune Raiden
Genki TakashiSzokásos blabla... saját karakterre nem szavazhatsz, hacsak nem a tiéd mindkét karakter, és a többi, amit eddig is harsogtam. Határidő jövő hét vasáérnap, délután 3 óra!
Spoiler:
 

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 22, 2013 6:28 am

Felhívták a figyelmem egy hibára, valamint lemaradt az egyik alkategória eredményhirdetése is.

2C forduló, Moe alkategória helyes eredménye:
8 szavazat - Rosui Suzume
6 szavazat - Sakai Hitomi

Magányos Farkas alkategória továbbjutói:
Kitetsu Raiden
Eliana del Barros
Gouto Asuka

Hakusaya Shinichi
Teshigawara Shinobu
Amadeus Jürgen Wolf
Amatsuji Youko

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 29, 2013 10:13 pm

A sok pepecselős PS munka miatt kicsit csúszott az eredményhirdetés, jövő héten valószínűleg hamarabb kész leszek vele. Az eredmények befutottak, és azt is megtudjuk, kik lesznek az utolsó befutók az elődöntőbe, mely ezen a héten ezennel kezdetét is veszi. Very Happy Ugyanakkor a helyosztók ereményei is megérkeztek. Bár ők sajnos már nem vesznek részt a verseny további szakaszaiban, szép számmal érkeztek be hozzájuk is szavazatok a helyosztókon. Ezúttal összesen 12-en adták le a voksaikat ugyanis.

TEAM FRAG

5 szavazat - Flavia nella Sinestesia
2 szavazat - Raimaru Minashaku (3 szavazat levonással)

9 szavazat - Flavia nella Sinestesia
0 szavazat - Kamioka Shinrou (2 szavazat levonással)

4 szavazat - Eliziana Aberquero
3 szavazat - Raimaru Minashaku (3 szavazat levonással)

Team Frag továbbjutó: Flavia nella Sinestesia

SOSEM NÖVÖK FEL

6 szavazat - Rosui Kagehime (3 szavazat levonással)
0 szavazat - Masamune Raiden (2 szavazat levonással)

9 szavazat - Kuchiki Samanuske
0 szavazat - Masamune Raiden (2 szavazat levonással)

3 szavazat - Raimaru Minashaku (3 szavazat levonással)
3 szavazat - Rosui Kagehime (3 szavazat levonással)
(a versenyben eddig nyújtott eredmény döntött)

8 szavazat - Kuchiki Samanuske
0 szavazat - Raimaru Minashaku (3 szavazat levonással)

Sosem Növök Fel továbbjutó: Kuchiki Samanuske

SIMPLY COOL

5 szavazat - Amatsu Shin
1 szavazat - Wakahisa Shunsui (4 szavazat levonással)

6 szavazat - Amatsu Shin
4 szavazat - Kazuho Kira

4 szavazat - Nakano Kanade
2 szavazat - Wakahisa Shunsui (4 szavazat levonással)

6 szavazat - Kazuho Kira
4 szavazat - Nakano Kanade


Simply Cool továbbjutó: Amatsu Shin

SZTEREOTÍPA

6 szavazat - Tsuchiya Ayameko
0 szavazat - Fuun Kotarou (5 szavazat levonással)

7 szavazat - Yuzuri Kouhei
3 szavazat - Tsuchiya Ayameko

2 szavazat - Fuun Kotarou (6 szavazat levonással)
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (4 szavazat levonással)

8 szavazat - Yuzuri Kouhei
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (2 szavazat levonással)


Sztereotípia továbbjutó: Tsuchiya Ayameko

MAGÁNYOS FARKAS

7 szavazat - Hakusaya Shinichi
3 szavazat - Amadeus J. Wolf

5 szavazat - Amatsuji Youko
4 szavazat - Hakusaya Shinichi

7 szavazat - Teshigawara Shinobu
3 szavazat - Amadeus J. Wolf

5 szavazat - Teshigawara Shinobu
3 szavazat - Amatsuji Youko


Magányos Farkas továbbjutója: Teshigawara Shinobu

HELYOSZTÓ EREDMÉNYEK

Shounen Főhős:

7 szavazat - Kawashima Ichika
3 szavazat - Urufu Mae

9 szavazat - Wang Liu Mei
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (2 szavazat levonással)

6 szavazat - Urufu Yasushiro
0 szavazat - Yamakida Yoshirou (4 szavazat levonással)

Dark Hero:

3 szavazat - Kitetsu Raiden
2 szavazat - Kamioka Shinrou (6 szavazat levonással)

Team Leader:

6 szavazat - Kaito Fon
2 szavazat - Aoishi Shuuji

Herceg:

5 szavazat - Ricco Albarracín
4 szavazat - Badru Sawalha

Bohóc:

4 szavazat - Kuchiki Samanuske
0 szavazat - Tanarotte del Silfo (4 szavazat levonással)

6 szavazat - Tsuchiya Junichi
3 szavazat - Ichinose Saurako Rin

Álarc:

8 szavazat - RawR!
2 szavazat - Karasu Vex

Kaotikus:

6 szavazat - Ketsueki Higure
3 szavazat - Wolloh del Desierto

Tébolyult:

5 szavazat - Urufu Yozora
5 szavazat - Yoshida Yuko
(Az előző fordulók teljesítménye alapján dőlt el)

8 szavazat - Amadeus Jürgen Wolf
1 szavazat - Pietro Mattiacce

3 szavazat - Pietro Mattiacce
2 szavazat - Sirenia de Rose (4 szavazat levonással)

7 szavazat - Sierashi Lee
2 szavazat - Lluvia Bliznat (3 szavazat levonással)

Sakkmester:

8 szavazat - Wilhelmina Grimm
3 szavazat - Thea del Matanza

6 szavazat - Ricco Albarracín
3 szavazat - Badru Sawalha

Sárkányölő:

7 szavazat - Mai Cabaniz
3 szavazat - Wolloh del Desierto

5 szavazat - Aoyama Yui
4 szavazat - Diego Canino

10 szavazat - Diego Canino
0 szavazat - Genki Takashi (1 szavazat levonással)

7 szavazat - Aoyama Yui
0 szavazat - Genki Takashi (3 szavazat levonással)

Punk:

6 szavazat - Lluvia Bliznat (3 szavazat levonással)
2 szavazat - Ronan Phellera

Esetlen:

6 szavazat - Yuzuri Kouhei
4 szavazat - Chiruochiba Airisu

3 szavazat - Kaminari Taka (5 szavazat levonással)
0 szavazat - Fuun Kotarou (3 szavazat levonással)

4 szavazat - Fuun Kotarou (5 szavazat levonással)
0 szavazat - Leon Escorpion (1 szavazat levonással)

4 szavazat - Kaminari Taka (5 szavazat levonással)
0 szavazat - Leon Escorpion (2 szavazat levonással)

Moe:

6 szavazat - Kagami Ritsu
4 szavazat - Amatsuji Youko

6 szavazat - Amane Fusako Miyu
5 szavazat - Kamioka Rosa

Csacskaságok:

6 szavazat - Candy Cane
4 szavazat - Eliana del Barros

8 szavazat - RawR!
2 szavazat - Mai Cabaniz

6 szavazat - RawR!
5 szavazat - Nishimura Ichirou

5 szavazat - Nishimura Ichirou
4 szavazat - Mai Cabaniz

5 szavazat - Yamasaki Shizuka (3 szavazat levonással)
4 szavazat - Rosui Natsuki

5 szavazat - Ichinose Sakurako Rin
4 szavazat - Murasakibara Hina

7 szavazat - Ichinose Sakurako Rin
4 szavazat - Thea del Matanza

6 szavazat - Murasakibara Hina
5 szavazat - Thea del Matanza

Filozófus:

2 szavazat - Genki Takashi (5 szavazat levonással)
0 szavazat - Masamune Raiden (3 szavazat levonással)

7 szavazat - Oichi Reika
0 szavazat - Leon Escorpion (3 szavazat levonással)

Sweet Sixteen:

8 szavazat - Kagami Ritsu
1 szavazat - Ronan Phellera

5 szavazat - Nakano Kanade
4 szavazat - Himeji Himeko

5 szavazat - Nakano Kanade
4 szavazat - Adala Cascada

5 szavazat - Himeji Himeko
4 szavazat - Adala Cascada
Megkezdődik a 3. forduló, az ELŐDÖNTŐ! A sorsolás az eddigi eredmények alapján dőlt el. Ugyebár az előző fordulóban két csoportra osztottam az alkategóriák versenyzőit. A csoportok első helyezettje mérkőzik meg tehát a másik csoport második helyezettjével. Akadnak köztük ismerős meccsek is, ahol akár még fordulhat is a kocka, s kiderül, az akkori győztes vajon tudják-e tartani pozíciójukat.
Kivételt jelent ez alól a Mini Manók kategória, ahol véletlenszerű sorsolás döntött a meccsekről. Ezen kívül az Éhező Művész és Succubus kategóriákban a sorbarendezős meccsen nyújtott teljesítmény döntött a sorsolásról.
A harmadik forduló, az elődöntő szavazásához a linket itt találjátok, határidő vasárnap dél!

IV. BSML Népszerűségi Verseny Shounenhero3IV. BSML Népszerűségi Verseny Darkhero3IV. BSML Népszerűségi Verseny Teamleader3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Sárkányölő3IV. BSML Népszerűségi Verseny Punk3IV. BSML Népszerűségi Verseny Team_frag3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Kaotikus3IV. BSML Népszerűségi Verseny Tébolyult3IV. BSML Népszerűségi Verseny Sakkmester3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Minimano3IV. BSML Népszerűségi Verseny Sweetsixteen3IV. BSML Népszerűségi Verseny Sosemnovokfel3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Herceg3IV. BSML Népszerűségi Verseny Succubus3IV. BSML Népszerűségi Verseny Simply_cool3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Esetlen3IV. BSML Népszerűségi Verseny Moe3IV. BSML Népszerűségi Verseny Csacskaság3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Bohóc3IV. BSML Népszerűségi Verseny Larc3IV. BSML Népszerűségi Verseny Sztereotípia3
IV. BSML Népszerűségi Verseny Filozófus3IV. BSML Népszerűségi Verseny Hezőművész3IV. BSML Népszerűségi Verseny Magányosfarkas3

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptySzer. Okt. 02, 2013 4:18 am

Ismételten egy hiba csúszott a rendszerbe. Félrejelöltem az egyik győzelmet Sztereotípiánál, amire felhívták a figyelmem. Elnézést ismét a hibáért. >.< Az alkategória továbbjutója Yuzuri Kouhei ez alapján.
A helyes mérkőzés a következő linken található:

Sztereotípia elődöntő mérkőzés

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyKedd Okt. 08, 2013 11:53 pm

Idő, valamint a háttérmunkák miatt újra késve, de meghoztam az újabb eredményeket, melyek alapján megtudjuk, kik lesznek azok, akik a döntőbe jutnak. Ez azt is jelenti, hogy a vesztesektől el kell búcsúznunk, azonban ezen a héten még mindannyian megmérkőzhetnek a dobogóra jutásért. Ezen a héten tehát a 4. forduló kezdődik, a karakterek pedig a bronzéremért mérkőznek meg.
Ezen kívül múlt héten véletlenül lemaradtak a Sakkmesterek meccsei, így ezeket szintén ezen a héten pótlom. Számukra jövő héten a bronz és az arany mérkőzéseket egyben bonyolítjuk le.
A héten két döntetlen született, ezeknél pótszavazat döntött az eredményről. A Rosui ikrek esetében, mivel az egyik fél nem szavazott, kevesebb pontot, a fordulószámot vontam le az eredményszámoláshoz.

HEROIC

Shounen főhős:

11 szavazat - Sierashi Yuusuke
2 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime

8 szavazat - Sakai Hitomi
5 szavazat - Kamioka Rosa

Dark Hero:
6 szavazat - Teshigawara Shinobu (pótszavazattal)
6 szavazat - Kazuho Kira

8 szavazat - Matetsaku Miyoko
5 szavazat - Corten McArmann

Team Leader:

12 szavazat - Verashu Suwun
0 szavazat - Hayashi Aoi

8 szavazat - Sakai Kotomi
4 szavazat - Diego Canino

DARKSIDER

Kaotikus:

8 szavazat - Rinaaya
5 szavazat - Räv la Luz

9 szavazat - Eliziana Aberquero
4 szavazat - Earl

Tébolyult:

7 szavazat - Kiyo Phellera
5 szavazat - Verashu Suwun

11 szavazat - Eras Vanthor
2 szavazat - Adala Cascada

BADASS

Sárkányölő:

9 szavazat - Ueshima Kohaku
0 szavazat - Yamasaki Shizuka (4 levonás)

8 szavazat - Karasu Vex
0 szavazat - Aikawa Chiyo (6 levonás)

Punk:

10 szavazat - Sakamoto Naraku
3 szavazat - Räv la Luz

8 szavazat - Kiyo Phellera
4szavazat - Tsuchiya Ayameko

Team Frag:

7 szavazat - Flavia nella Sinestesia
6 szavazat - Urufu Yozora

9 szavazat - Eras Vanthor
2 szavazat - Rinaaya

ÉRETLEN

Mini Manó:

6 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko
4 szavazat -  Rosui Naoki & Natsuki (3 levonás)

10 szavazat - Rosui Suzume
3 szavazat - Yoshida Yoriko

Sweet Sixteen:

9 szavazat - Tamachi Rei
5 szavazat - River

8 szavazat - Matetsaku Miyoko
4 szavazat - Amewa Ruriko

Sosem Növök Fel:
8 szavazat - Shiroichi Anao

5 szavazat - Kuchiki Samanuske

10 szavazat - Keisuke Isami
2 szavazat - Tsuchiya Junichi

A-CLASS

Herceg:

8 szavazat - Wang Shui Long
5 szavazat - Yamasaki Shizuo

10 szavazat - Keisuke Isami
2 szavazat - Kaito Fon

Succubus:

9 szavazat - Ivela nella Sinestesia
0 szavazat - Sirenia de Rose (4 levonás)

7 szavazat - Sakai Kotomi
6 szavazat - Zeline Kalamona

Simply Cool:

9 szavazat - Shihouin Ryouichi
3 szavazat - Amatsu Shin

7 szavazat - River
5 szavazat - Aoishi Shuuji

KAWAII

Esetlen:

11 szavazat - Rosui Kagehime
3 szavazat - Rosui Naoki

8 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime
5 szavazat - Himeji Himeko

Moe:

7 szavazat - Tamachi Rei
6 szavazat - Sakai Hitomi

9 szavazat - Rosui Suzume
4 szavazat - Wang Liu Mei

Csacskaságok:

11 szavazat - Flavia nella Sinestesia
1 szavazat - Aoyama Yui

12 szavazat - Shiroichi Anao
2 szavazat - Hibiki

MÓKAMESTER

Bohóc:

10 szavazat - Candy Cane
3 szavazat - Shihouin Ryouichi

10 szavazat - Hibiki
4 szavazat - Hayashi Aoi

Álarc:

7 szavazat - Kawashima Ichika
5 szavazat - Yoshida Yuko

7 szavazat - Nishimura Ichirou
6 szavazat - Yoshida Yoriko

Sztereotípia:

10 szavazat - Ueshima Kohaku
2 szavazat - Hidetada Nishigami

3 szavazat - Yuzuri Kouhei
2 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko

REMETE

Filozófus:

11 szavazat - Desmond Phellera
1 szavazat - Yamasaki Shizuo

8 szavazat - Wang Shui Long
4 szavazat - Murasakibara Hina

Éhező Művész:

8 szavazat - Urufu Mae
0 szavazat - Aikawa Chiyo (5 levonás)

9 szavazat - Shiranui Naomi
3 szavazat - Sakurai Koloman Steelheart

Magányos Farkas:

12 szavazat - Eliana del Barros
1 szavazat - Teshigawara Shinobu

5 szavazat - Gouto Asuka
2 szavazat - Kitetsu Raiden (6 levonással)IV. BSML Népszerűségi Verseny Shounenhero4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Darkhero4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Teamleader4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Kaotikus4aIV. BSML Népszerűségi Verseny T%C3%A9bolyult4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny S%C3%A1rk%C3%A1ny%C3%B6l%C5%914aIV. BSML Népszerűségi Verseny Punk4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Team_frag4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Minimano4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Sweetsixteen4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Sosemnovokfel4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Herceg4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Succubus4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Simply_cool4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Esetlen4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Moe4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Csacskas%C3%A1g4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Boh%C3%B3c4aIV. BSML Népszerűségi Verseny %C3%81larc4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Sztereot%C3%ADpia4a
IV. BSML Népszerűségi Verseny Filoz%C3%B3fus4aIV. BSML Népszerűségi Verseny %C3%89hez%C5%91m%C5%B1v%C3%A9sz4aIV. BSML Népszerűségi Verseny Mag%C3%A1nyosfarkas4a
A szavazáshoz a linket itt találod, határidő vasárnap, délután 3 óra!

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptySzer. Okt. 23, 2013 9:49 pm

Ismételten elnézést a csúszásért, egyszerűen nem volt időm a versennyel, meg úgy semmi mással foglalkozni, a szünet alatt viszont pótolok mindent. Nem is húzom tovább a szót, az eredményeket máris olvashatjátok. Very Happy

Sakkmester (elődöntők)

5 szavazat - Ivela nella Sinestesia (pótszavazattal)
4 szavazat - Corten McArmann

6 szavazat - Shihouin Yuuken
3 szavazat - Amewa Ruriko

Shounen főhős:
5 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime
4 szavazat - Kamioka Rosa

Dark Hero:
5 szavazat - Kazuho Kira
4 szavazat - Corten McArmann

Kaotikus:
5 szavazat - Räv la Luz
3 szavazat - Earl

Tébolyult:
7 szavazat - Verashu Suwun
2 szavazat - Adala Cascada

Sárkányölő:
0 szavazat - Yamasaki Shizuka (3 levonás - szavazati aktívság döntött)
0 szavazat - Aikawa Chiyo (7 levonás)

Punk:
5 szavazat - Räv la Luz
4 szavazat - Tsuchiya Ayameko

Team Frag:
5 szavazat - Urufu Yozora
3 szavazat - Rinaaya

Team Leader:
4 szavazat - Diego Canino (pótszavazattal)
3 szavazat - Hayashi Aoi

Mini Manó:
5 szavazat - Yoshida Yoriko
0 szavazat - Rosui Naoki & Natsuki (3 levonás)

Sweet Sixteen:
7 szavazat - River
2 szavazat - Amewa Ruriko

Sosem Növök Fel:
6 szavazat - Kuchiki Samanuske
2 szavazat - Tsuchiya Junichi

Esetlen:
5 szavazat - Himeji Himeko
3 szavazat - Rosui Naoki

Moe:
5 szavazat - Wang Liu Mei
3 szavazat - Sakai Hitomi

Csacskaság:
6 szavazat - Hibiki
2 szavazat - Aoyama Yui

Herceg:
7 szavazat - Yamasaki Shizuo
2 szavazat - Kaito Fon

Succubus:
3 szavazat - Zeline Kalamona
0 szavazat - Sirenia de Rose (6 levonás)

Simply Cool:
6 szavazat - Amatsu Shin
3 szavazat - Aoishi Shuuji

Bohóc:
6 szavazat - Hayashi Aoi
3 szavazat - Shihouin Ryouichi

Álarc:
6 szavazat - Yoshida Yoriko
2 szavazat - Yoshida Yuko

Sztereotípia:
5 szavazat - Hidetada Nishigami
4 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko

Filozófus:
6 szavazat - Yamasaki Shizuo
2 szavazat - Murasakibara Hina

Éhező Művész:
2 szavazat - Sakurai Koloman Steelheart
0 szavazat - Aikawa Chiyo (7 levonás)

Magányos Farkas:
3 szavazat - Teshigawara Shinobu
0 szavazat - Kitetsu Raiden (7 levonás)
IV. BSML Népszerűségi Verseny Shounenhero4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Darkhero4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Teamleader4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Kaotikus4bIV. BSML Népszerűségi Verseny T%C3%A9bolyult4b
IV. BSML Népszerűségi Verseny Sakkmester4

IV. BSML Népszerűségi Verseny S%C3%A1rk%C3%A1ny%C3%B6l%C5%914bIV. BSML Népszerűségi Verseny Punk4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Team_frag4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Minimano4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Sweetsixteen4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Sosemnovokfel4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Herceg4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Succubus4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Simply_cool4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Esetlen4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Moe4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Csacskas%C3%A1g4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Boh%C3%B3c4bIV. BSML Népszerűségi Verseny %C3%81larc4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Sztereot%C3%ADpia4b

IV. BSML Népszerűségi Verseny Filoz%C3%B3fus4bIV. BSML Népszerűségi Verseny %C3%89hez%C5%91m%C5%B1v%C3%A9sz4bIV. BSML Népszerűségi Verseny Mag%C3%A1nyosfarkas4b

Mivel sokat csúszott a kiírás, így a határidő is kicsit hosszabb. Határidő tehát jövő hét péntek, dél!
Linket a szavazáshoz itt találtok!

Ezen kívül csináltam egy extrát, amit persze nem kötelező kitölteni, de akinek van kedve, észrevétele, az nyugodtan lessen bele. Very Happy Hogy több kedvetek legyen hozzá, a kérdőív végén egy egészen másfajta szavazást is találtok. Link: katt

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyPént. Nov. 08, 2013 3:19 am

4B forduló eredményei:

Shounen főhős:
9 szavazat - Sierashi Yuusuke
2 szavazat - Sakai Hitomi

Dark Hero:
8 szavazat - Matetsaku Miyoko
2 szavazat - Teshigawara Shinobu

Team Leader:
10 szavazat - Verashu Suwun
1 szavazat - Sakai Kotomi

Kaotikus:
6 szavazat - Eliziana Aberquero
5 szavazat - Rinaaya

Tébolyult:
8 szavazat - Eras Vanthor
3 szavazat - Kiyo Phellera

Sakkmester:
8 szavazat - Shihouin Yuuken
3 szavazat - Ivela nella Sinestesia

Sakkmester (bronz):
6 szavazat - Corten McArmann
5 szavazat - Amewa Ruriko

Sárkányölő:
8 szavazat - Karasu Vex
3 szavazat - Ueshima Kohaku

Punk:
9 szavazat - Sakamoto Fucking Naraku
2 szavazat - Kiyo Phellera

Team Frag:
7 szavazat - Eras Vanthor
4 szavazat - Flavia nella Sinestesia

Mini Manó:
9 szavazat - Rosui Suzume
2 szavazat - Yamakida Tsuki Leiko

Sweet Sixteen:
9 szavazat - Tamachi Rei
2 szavazat - Matetsaku Miyoko

Sosem Növök Fel:
9 szavazat - Shiroichi Anao
2 szavazat - Keisuke Isami

Herceg:
9 szavazat - Keisuke Isami
2 szavazat - Wang Shui Long

Succubus:
8 szavazat - Ivela nella Sinestesia
2 szavazat - Sakai Kotomi

Simply Cool:
6 szavazat - River (pótszavazattal)
5 szavazat - Shihouin Ryouichi


Esetlen:
7 szavazat - Rosui Kagehime
3 szavazat - Hayakawa Yuki Hajime

Moe:
8 szavazat - Rosui Suzume
3 szavazat - Tamachi Rei

Csacskaság:
8 szavazat - Shiroichi Anao
4 szavazat - Flavia nella Sinestesia

Bohóc:
8 szavazat - Hibiki
4 szavazat - Candy Cane

Álarc:
6 szavazat - Kawashima Ichika (pótszavazattal)
5 szavazat - Nishimura Ichirou

Sztereotípia:
8 szavazat - Ueshima Kohaku
4 szavazat - Yuzuri Kouhei

Filozófus:
6 szavazat - Desmond Phellera
4 szavazat - Wang Shui Long

Éhező Művész:
6 szavazat - Urufu Mae
4 szavazat - Shiranui Naomi

Magányos Farkas:
8 szavazat - Eliana del Barros
3 szavazat - Teshigawara Shinobu

Következő postomban közlöm a végeredményeket is.

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyPént. Nov. 08, 2013 3:36 am

E R E D M É N Y H I R D E T É S

Eljött hát az eredményhirdetés ideje! Képeket ezúttal idő híján nem tudok csinálni, emiatt csúsztak az utóbbi körök kiírásai, eredményhirdetései is, de amint lesz némi időm, a jutalommatricákat elkészítem a nyertesek, valamint a nevezők számára egyaránt. Very Happy
Emellett az eredményeknél pontozásokat is láttok. A pontok jelzik a karakterek tényleges teljesítményét a játékban - tehát egyfajta összegző, hogy valójában ki hogyan szerepelt. Ezeket egy megadott rendszer szerint készítettem el, amit itt most nem részletezek inkább, mert felesleges, de ha valaki privátban kéri, akkor leírhatom neki. Elég legyen annyi, hogy minél több szavazatot kapott valaki, és minél több fordulóban vett részt, annál több pontot gyűjtött össze. A fordulók és vigaszágak, helyosztók meccseit egyaránt belekalkuláltam.
A pontoknál nem számítottam bele azt, ha valaki nem szavazott egy-egy körben, tehát tényleges képet mutat torzítások nélkül a karakter népszerűségéről az alkategóriában. Ugyanakkor felfedezhettek olyat is, hogy annál is magasabb pontszámot találtok a vártnál, aki egyébként végig szavazott, nem kapott levonásokat, mégis rosszabb helyezést ért el, mint az eggyel felette álló karakter. Ennek az oka a sorsolások szerencséje, vagy inkább szerencsétlensége, valamint hogy az adott karaktereknek több meccsük is volt, még ha ez nem is volt elég a továbbjutásra.
Még valami: a pontoknál ne hasonlítsátok össze külön kategóriák helyetettjeit, mert nem érdemes.

Ennyi elég legyen a száraz dumából. Very Happy Az előző postomban már közöltem az utolsó forduló eredményeit, most azonban következzen a várva várt eredményhirdetés.
Sok helyen a várt eredmény született, én pedig - a visszajelzések alapján pedig ebben nem vagyok egyedül - különösen örülök annak, hogy kevésbé ismert karakterek is jó helyezéseket, sőt, akár virtuális aranyérmet is nyertek.
Gratulálok minden résztvevőnek, és az összes nyertesnek. Very Happy A jutalommatricákat - amint lesz tényleges időm, amit a photoshopnak szánhatok - elkészítem, és meglepetésszerűen támad majd a résztvevő karakterek profilján.

HEROIC
Shounen Főhős
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Sierashi Yuusuke
146
2. hely
Sakai Hitomi
96
3. hely
Hayakawa Yuki Hajime
68
4. hely
Kamioka Rosa
70
5. hely
Kawashima Ichika
52
6. hely
Urufu Mae
19
7. hely
Wang Liu Mei
18
8. hely
Yamakida Yoshirou
15
9. hely
Urufu Yasushiro
10

Dark Hero
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Matetsaku Miyoko
106
2. hely
Teshigawara Shinobu
55
3. hely
Kazuho Kira
80
4. hely
Corten McArmann
53
5. hely
Kitetsu Raiden
13
6. hely
Kamioka Shinrou
18

Team Leader
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Verashu Suwun
134
2. hely
Sakai Kotomi
75
3. hely
Diego Canino
48
4. hely
Hayashi Aoi
32
5. hely
Kaito Fon
20
6. hely
Aoishi Shuuji
14

BADASS
Sárkányölő
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Karasu Vex
130
2. hely
Ueshima Kohaku
103
3. hely
Yamasaki Shizuka
82
4. hely
Aikawa Chiyo
92
5. hely
Mai Cabaniz
49
6. hely
Wolloh Del Desierto
18
7. hely
Aoyama Yui
19
8. hely
Diego Canino
18
9. hely
Genki Takashi
17

Punk
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Sakamoto Naraku
117
2. hely
Kiyo Phellera
56
3. hely
Räv la Luz
63
4. hely
Tsuchiya Ayameko
62
5. hely
Lluvia Bliznat
29
6. hely
Ronan Phellera
16

Team Frag
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Eras Vanthor
106
2. hely
Flavia nella Sinestesia
73
3. hely
Urufu Yozora
92
4. hely
Rinaaya
68
5. hely
Eliziana Aberquero
18
6. hely
Raimaru Minashaku
53
7. hely
Kamioka Shinrou
14

DARKSIDER
Kaotikus
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Eliziana Aberquero
57
2. hely
Rinaaya
91
3. hely
Räv la Luz
63
4. hely
Earl
52
5. hely
Ketsueki Higure
22
6. hely
Wolloh Del Desierto
11

Tébolyult
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Eras Vanthor
154
2. hely
Kiyo Phellera
94
3. hely
Verashu Suwun
83
4. hely
Adala Cascada
72
5. hely
Urufu Yozora
48
6. hely
Yoshida Yuko
27
7. hely
Sierashi Lee
34
8. hely
Lluvia Bliznat
25
9. hely
Amadeus J. Wolf
13
10. hely
Pietro Mattiacce
11
11. hely
Sirenia de Rose
14

Sakkmester
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Shihouin Yuuken
129
2. hely
Ivela nella Sinestesia
88
3. hely
Corten McArmann
78
4. hely
Amewa Ruriko
67
5. hely
Wilhelmina Grimm
39
6. hely
Thea del Matanza
31
7. hely
Ricco Albaraccín
15
8. hely
Badru Sawalha
14

ÉRETLEN
Mini Manó
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Rosui Suzume
75
2. hely
Yamakida Tsuki
28
3. hely
Yoshida Yoriko
29
4. hely
Rosui Natsuki & Naoki
33

Sweet Sixteen
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Tamachi Rei
144
2. hely
Matetsaku Miyoko
90
3. hely
River
89
4. hely
Amewa Ruriko
59
5. hely
Kagami Ritsu
36
6. hely
Ronan Phellera
27
7. hely
Nakano Kanade
19
8. hely
Himeji Himeko
23
9. hely
Adala Cascada
12

Sosem Növök Fel
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Shiroichi Anao
149
2. hely
Keisuke Isami
76
3. hely
Kuchiki Samanuske
82
4. hely
Tsuchiya Junichi
50
5. hely
Raimaru Minashaku
47
6. hely
Rosui Kagehime
39
7. hely
Masamune Raiden
14

A-CLASS
Herceg
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Keisuke Isami
121
2. hely
Wang Shui Long
64
3. hely
Yamasaki Shizuo
67
4. hely
Kaito Fon
42
5. hely
Ricco Albarracín
25
6. hely
Badru Sawalha
8

Succubus
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Ivela nella Sinestesia
87
2. hely
Sakai Kotomi
57
3. hely
Zeline Kalamona
43
4. hely
Sirenia de Rose
75
5. hely
Gouto Asuka
11

Simly Cool
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
River
97
2. hely
Shihouin Ryouichi
106
3. hely
Amatsu Shin
80
4. hely
Aoishi Shuuji
69
5. hely
Kazuho Kira
32
6. hely
Nakano Kanade
36
7. hely
Wakahisa Shunsui
33

KAWAII
Esetlen
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Rosui Kagehime
137
2. hely
Hayakawa Yuki Hajime
90
3. hely
Himeji Himeko
78
4. hely
Rosui Naoki
53
5. hely
Yuzuri Kouhei
48
6. hely
Chiruochiba Airisu
34
7. hely
Kaminari Taka
34
8. hely
Fuun Kotarou
19
9. hely
Leon Escorpion
16

Moe
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Rosui Suzume
126
2. hely
Tamachi Rei
102
3. hely
Wang Liu Mei
77
4. hely
Sakai Hitomi
82
5. hely
Kagami Ritsu
30
6. hely
Amatsuji Youko
34
7. hely
Kamioka Rosa
15
8. hely
Amane Fusako Miyu
9

Csacskaság
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Shiroichi Anao
157
2. hely
Flavia nella Sinestesia
129
3. hely
Hibiki
98
4. hely
Aoyama Yui
55
5. hely
Candy Cane
49
6. hely
Eliana del Barros
41
7. hely
RawR!
40
8. hely
Nishimura Ichirou
33
9. hely
Mai Cabaniz
27
10. hely
Yamasaki Shizuka
38
11. hely
Rosui Natsukii
30
12. hely
Ichinose Sakurako Rin
21
13. hely
Murasakibara Hina
14
14. hely
Thea del Matanza
15

MÓKAMESTER
Bohóc
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Hibiki
140
2. hely
Candy Cane
105
3. hely
Hayashi Aoi
73
4. hely
Shihouin Ryouichi
62
5. hely
Kuchiki Samanuske
48
6. hely
Tanarotte del Silfo
57
7. hely
Tsuchiya Junichi
16
8. hely
Ichinose Sakurako Rin
15

Álarc
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Kawashima Ichika
81
2. hely
Nishimura Ichirou
76
3. hely
Yoshida Yoriko
78
4. hely
Yoshida Yuko
51
5. hely
RawR!
22
6. hely
Karasu Vex
14

Sztereotípia
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Ueshima Kohaku
136
2. hely
Yuzuri Kouhei
70
3. hely
Hidetada Nishigami
68
4. hely
Yamakida Tsuki
70
5. hely
Tsuchiya Ayameko
39
6. hely
Fuun Kotarou
33
7. hely
Yamakida Yoshirou
20

REMETE
Filozófus
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Desmond Phellera
138
2. hely
Wang Shui Long
98
3. hely
Yamasaki Shizuo
73
4. hely
Murasakibara Hina
46
5. hely
Genki Takashii
46
6. hely
Masamune Raiden
37
7. hely
Oichi Reika
11
8. hely
Leon Escorpion
18

Éhező Művész
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Urufu Mae
81
2. hely
Shiranui Naomi
72
3. hely
Sakurai Komona Steelheart
32
4. hely
Aikawa Chiyo
75
5. hely
Kaminari Taka
22

Magányos Farkas
Helyezés
Karakter
Pontszám
1. hely
Eliana del Barros
120
2. hely
Gouto Asuka
62
3. hely
Teshigawara Shinobu
51
4. hely
Kitetsu Raiden
100
5. hely
Hakusaya Shinichi
31
6. hely
Amadeus J. Wolf
28
7. hely
Amatsuji Youko
26


Egy utolsó, végső meccs kiírása vasárnap várható, mely során a főkategóriák abszolút győztesét keressük. Addig is, aki esetleg még nem tette meg, de volna kedve hozzá, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, melynek utolsó oldalán te magad is megadhatod, hogy számodra kik a győztesek.Spesöl tenksz:
 • Anaonak, aki a google kérdőíveknél segített
 • Hittonak a tippekért, tanácsokért
 • Narának a kódszörnyetegért
 • Minden résztvevőnek, valamint szavazónak, pótszavazónak a versenyen

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyHétf. Nov. 11, 2013 1:18 am

A főkategóriák mérkőzését megtalálod ezen a linken: http://queyd.polldaddy.com/s/iv-bsml-főkategóriák (ékezetek miatt nem linkesít nálam, sorry)

A mérkőzésnek két része van. Az első részben az adott főkategória fogalma alapján kell sorbarendezni a karaktereket, tehát hogy szerinted melyik karakterre illik a legjobban a fogalom, amit képvisel.
A másodikban a három karakter közül a számodra szimpatikusabbat kell kiválasztani, tehát hogy hozzád melyik karakter áll közelebb.
Azért bontottam két részre, mert a főkategóriák nevei itt-ott jobban lefednek egy-egy alkategóriát, míg a többit háttérbe szoríthatja. A sorbaállításon az első helyezett 3, a második 2, a harmadik pedig 1 pontot kap minden egyes szavazó után. A szimpátia szavazáson pedig szavazatonként 2 pontot nyer (tehát az előző kettő átlagát) a karakter.
Remélem, sikerül ezzel egyensúlyba hozni a kettőt, hogy egyik szavazási rész se húzzon el a másiktól nagyon, és pont jó legyen. >.<

A mérkőzéseken az előző verseny győztesei vesznek részt, tehát minden alkategória első helyezettje.
Szavazni saját karakterre nem lehet, valamint a szavazás egyik résztvevőnek sem kötelező. Ezúttal ugyanis nem vonok le pontokat azért, ha valaki nem szavaz (azért remélem, minél többen fognak).

Határidő vasárnap, dél!

Egyúttal ez a határideje a kérdőívnek is, amihez változatlanul várom a kommenteket, véleményeket, szavazatokat. Very Happy

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 5:10 am

Ismételten késtem, ezúttal hosszabb időt, nem tudtam ugyanis foglalkozni a versennyel. Lévén azonban ez egy amolyan extra kör volt, remélem, nem haragszotok a késés miatt. Very Happy
A főkategória mérkőzésén összesen 10-en szavaztak, az eredmények pedig megszülettek. A meccseken az alkategóriák győztesei között lehetett szavazni, hogy a főkategóriák abszolút nyertesét megtudhassuk. Ezúttal nem volt szavazatmegvonás senki számára.
A szavazás első részében sorba kellett állítani a karaktereket a főkategória fogalma szerint. A második részében pedig általános szimpátia alapján lehetett választani a három közül egy favoritot. A két szavazási rész átlaga alapján született meg a végeredmény, a pontos információk a fentebbi postban láthatóak.

HEROIC


Sierashi Yuusuke - 27 pont
Verashu Suwun - 20 pont
Matetsaku Miyoko - 9 pont


BADASS

Karasu Vex - 26 pont
Eras Vanthor - 22 pont
Sakamoto Naraku - 16 pont

DARKSIDER

Eras Vanthor - 32 pont
Shihouin Yuuken - 20 pont
Eliziana Aberquero - 12 pont


ÉRETLEN

Rosui Suzume - 34 pont
Tamachi Rei - 16 pont
Shiroichi Anao - 12 pont

A-CLASS

Keisuke Isami - 36 pont
Ivela nella Sinestesia - 18 pont
River - 8 pont

KAWAII

Rosui Suzume - 30 pont
Shiroichi Anao - 20 pont
Rosui Kagehime - 14 pont

MÓKAMESTER

Hibiki - 27 pont
Ueshima Kohaku - 22 pont
Kawashima Ichika - 7 pont

REMETE

Desmond Phellera - 29 pont
Eliana del Barros - 18 pont
Urufu Mae - 9 pontKövetkező postomban ismertetem a vélemény nyilvánítás eredményeit. Very Happy

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 6:56 am

A visszajelzések szerint alapjába véve minden résztvevőnek tetszett a mostani BSML, különösen a kategóriák miatt. Egyes kérdéseknél eltérő válaszokat is kaptam, ezek alapján pedig legközelebb igyekszem még jobb versenyt lebonyolítani a mostaninál.
Ahelyett, hogy unalmas statisztikákat közölnék, inkább választ adok egy-két kérdésre, amit kaptam. Very Happy

 • Döntetlenek kezelésénél, amikor pótszavazatot kértem, összesen 5 különböző júzerrel vettem fel a kapcsolatot. Egy döntetlennél ugyan csak egy ember szavazott, igyekeztem arra törekedni, hogy ugyanazt az embert kétszer egymás után ne kérjem meg döntetlenezéseknél. Ugyanezeket az embereket az esetek többségében (talán 1-2 alkalommal volt csak kivétel) én privátban kerestem meg, nem feltétlenül jártak chatre.
 • Főkategórián belül az előző kör versenye miatt nem lehetett egy karaktert többször nevezni. Elég hülyén jött volna ki, ha valaki önmaga ellen küzd ugyanazzal a karakterrel. Igaz, eredetileg nagyobb feneket kerítettem volna a főkategóriáknak. Legközelebb ez lehet, máshogy lesz.
 • Valaki írta, hogy szerinte legközelebb a karakterekről jöhetne egy-két soros leírás is, hogy miért éppen abba a kategóriába szánja, főleg azok kedvéért, akik nem ismerik az összes karaktert. Ilyet most is terveztem, eredetileg én magam írtam volna meg, de ennyi nevezéssel ezt nem tudtam kivitelezni. Legközelebb viszont biztosan lesz ilyen. Smile
 • A Keisuke-naptár szerintem is remek ajándék, mindenki gyönyörködhetne csodás férfitestében. Egyébként a bitrépa sem rossz, azonban én a csokit szeretem, nem pedig a vaníliát. Nishi, benned pedig nem csalódtam, hogy sört adnál. *egyik felajánlott díjat, a buksisimit átruházza rá*
 • Az egyedi fejléc díjnak nem rossz, de lényegébe véve ahelyett vannak a matricák. Legközelebbire lehet, hogy bevezetek egy ilyesmit, ha technikailag ki tudom vitelezni.
 • Kategória ajánlatra elég sok érkezett, ezért nem sorolnám fel őket. Minden esetre köszönöm mindet, ha pedig van még ötletetek, szóljatok róla. Very Happy
 • Képek a kezdetektől technikai okok miatt nem voltak. Egyszerűen nem fért bele az időmbe.
Most pedig közölném a szabad jelölés győzteseit. Itt ismételten az alkategóriák és a főkategóriák voltak felsorolva, azonban bármelyik karaktert beírhattad, amelyiket megfelelőnek tartottad rá. Mindegyiknél csak egy voksot lehetett (volna) leadni, saját karit pedig (akkor sem) lehetett jelölni. Akár eltávozott karaktert is jelölhettetek.

Shounen főhős:
 • Sierashi Yuusuke (9 jelölés)
 • Sakai Hitomi
 • Nara Shiratori


Dark Hero:
 • Matetsaku Miyoko
 • Kazuho Kira
 • Natalie Salazaar Granz
 • Nocturn (2 jelölés)
 • Sierashi Yuusuke
 • Tamachi Yukezo


Team Leader:
 • Diego Canino (2 jelölés)
 • Verashu Suwun (4 jelölés)
 • Slarin Sleryrrlyn'dreskel
 • Shiranui Naomi


Kaotikus:
 • Räv la Luz (2 jelölés)
 • Eras Vanthor
 • Earl
 • Eggther Balthasar
 • Flavia nella Sinestesia
 • Rinaaya (2 jelölés)
 • Eliziana Aberquero


Tébolyult:
 • Urufu Yozora
 • Eras Vanthor (7 jelölés)
 • Eggther Balthasar
 • Adala Cascada


Sakkmester:
 • Ivela nella Sinestesia (2 jelölés)
 • Corten McArmann (2 jelölés)
 • Sierashi Lee
 • Ricco Albaraccín
 • Natalie Salazaar Granz
 • Shihouin Yuuken
 • Fredonn


Sárkányölő:
 • Aikawa Chiyo (3 jelölés)
 • Diego Canino
 • Karasu Vex (4 jelölés)
 • Atamahagen Haseru Hidari


Punk:
 • Sakamoto Naraku (6 jelölés)
 • Räv la Luz
 • Keisuke Isami (user: wtf? o.o xD)
 • Masaki Sachiaru


Team Frag:
 • Urufu Yozora (4 jelölés)
 • Eras Vanthor (1,5 jelölés)
 • Rinaaya (2 jelölés)
 • Raimaru Minashaku (2 jelölés)


Mini Manó:
 • Yamakida Tsuki Reiko
 • Hayashi Aoi
 • Rosui Suzume (4.5 jelölés)
 • Rosui Natsuki (0.5 jelölés)
 • Yoshida Yoriko


Sweet Sixteen:
 • Nakano Kanade
 • Tamachi Rei
 • Ronan Phellera
 • River (2 jelölés)
 • Tsukatani Midori
 • Hayakawa Yuki Hajime
 • Sierashi Katsuo


Sosem Növök Fel:
 • Shiroichi Anao (4 jelölés)
 • Keisuke Isami (4 jelölés)
 • Rosui Kagehime


Bohóc:
 • Hibiki (2 jelölés)
 • Rosui Kagehime
 • Kuchiki Samanuske
 • Candy Cane (3 jelölés)
 • Hayashi Aoi


Álarc:
 • Yoshida Yoriko
 • Nishimura Ichirou (2 jelölés)
 • Karasu Vex (2 jelölés)
 • Desmond Phellera (júzer: ezt sem értem T.T de köszönöm >.<)
 • Yoshida Yuko


Sztereotípia:

 • Ueshima Kohaku (3 jelölés)
 • Yamakida Tsuki Reiko
 • Hidetada Nishigami (2 jelölés)
 • Vayuolos
 • Yuzuri Kouhei
 • Candy Cane


Herceg:
 • Keisuke isami (6 jelölés)
 • Mizushima Takeo
 • Yamasaki Shizuo


Succubus:
 • Sakai Kotomi (2 jelölés)
 • Ivela nella Sinestesia (2 jelölés)
 • Natalie Salazaar Granz
 • Sirenia de Rose (2 jelölés)
 • Gouto Asuka


Simply Cool:
 • River
 • Keisuke Isami Cool
 • Aoishi Shuuji (2 jelölés)
 • Slarin Sleryrrlyn'dreskel (2 jelölés, júzer meghatódottan szipog)
 • Mizushima Takeo
 • Daitenshi allecuzammen Cool


Esetlen:
 • Rosui Kagehime (2 jelölés)
 • Nagano Nobu
 • Yuzuri Kouhei
 • Fuun Kotarou
 • Hayakawa Yuki Hajime
 • Himeji Himeko
 • Sakai Hitomi


Moe:
 • Yamakida Tsuki Reiko
 • Tamachi Rei (2 jelölés)
 • Flavia nella Sinestesia
 • Sakai Hitomi
 • Tsukatani Midori
 • Illiame (♥)


Csacskaság:
 • Shiroichi Anao (2 jelölés)
 • Rosui gyerekek (Suzumének 2 jelölés)
 • Flavia nella Sinestesia (2 jelölés)
 • Hibiki (2 jelölés)
 • Atamagahen Haseru Hidari


Filozófus:
 • Desmond Phellera (5 jelölés)
 • Kitetsu Raiden
 • Wang Shui Long
 • Masamune Raiden


Éhező Művész:
 • Kaminari Taka
 • Aikawa Chiyo
 • Shiranui Naomi (3 jelölés)
 • Sakurai Koloman Steelheart
 • Nagano Nobu
 • Ivela nella Sinestesia


Magányos Farkas:
 • Kitetsu Raiden (2 jelölés)
 • Eliana del Barros (5 jelölés)
 • Desmond Phellera
 • Hakusaya Shinichi

Heroic:
 • Sierashi Yuusuke (7 jelölés)
 • Nara Shiratori
 • Daitenshi (Simply Heroic kategóriában; Yuu szakasza külön kitüntetve)


Darksider:
 • Eras Vanthor (5 szavazat)
 • Kazuho Kira
 • Ivela nella Sinestesia
 • Natalie Salazaar Granz


Badass:
 • Karasu Vex (2 jelölés)
 • Sakamoto Naraku (2 jelölés)
 • Masaki Sachiaru
 • Keisuke Isami
 • Youkai


Éretlen:
 • Rosui Suzume
 • Rosui Kagehime (2 jelölés)
 • Ronan Phellera
 • Shiroichi Anao
 • Yoshida Yoriko (2 jelölés)
 • Gotei 13


Kawaii:
 • Hibiki
 • Yamakida Tsuki Reiko
 • Tamachi Rei (2 jelölés)
 • Flavia nella Sinestesia
 • Rosui Suzume
 • Rosui Natsuki
 • Nara Yuki Hajime
 • Tsukatani Midori
 • Nara Shiratori
 • Raion
 • Hitomi szakasza a DT-ben


Mókamester:
 • Keisuke Isami
 • Hibiki (3 jelölés)
 • Katsuo és Ryuutarou, és általába véve Nikka karik
 • Candy Cane
 • Hayashi Aoi
 • Nishimura Ichirou
 • Las Noches


A-Class:
 • Keisuke Isami (3 jelölés)
 • Kaito Fon
 • Adala Cascada
 • Ivela nella Sinestesia
 • Insignis Reliquia


Remete:
 • Kitetsu Raiden (2 jelölés)
 • Desmond Phellera (3 jelölés)
 • Tadeo Dellomeurtre
 • Eliana del Barros
 • Wang Shui Long
 • XCution
Ez volt a szavazás funny része. :DA magam részéről meglepődtem, hogy még Slarin nevét is láttam több helyen, valamint általába véve a saját eredményeimen is. Tudtam, hogy erősek a karijaim, de hogy ennyire, azt azért na. xD Minden esetre köszönöm a részvételt, a szavazatokat. >.< A profilra kerülő juti matricák alkotás alatt, néhány még kész, olyan is van, ami csak nincs feltöltve, ahogy időm és kedvem engedi, úgy folytatom őket.
Aki szeretne, az írhat a topicba, egy jó ideig még nem kerül archívba. Remélem, mindenkinek tetszett a szavazás, legközelebb pedig még többen gyertek. Very Happy

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
IV. BSML Népszerűségi Verseny Cl0te43000/45000IV. BSML Népszerűségi Verseny 29y5sib  (43000/45000)

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 7:05 am

MEgragadom az alkalmat, hogy elmondjam, szerintem jó kis játék volt ez. A saját karaktereim helyezése meg főleg meglepett, azt se gondoltam, hogy a feléig eljutok, nem, hogy még nyerhetek is, de a jelek szerint igen. Itt köszönném meg Verának a játékot, és aki még segített neki, és azoknak is, akik szavaztak, na meg külön akik rám Very Happy Cool

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
IV. BSML Népszerűségi Verseny Cl0te13400/15000IV. BSML Népszerűségi Verseny 29y5sib  (13400/15000)

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 7:39 am

Először is szeretném koccintással köszönteni népes rajongótáborom, amely egy főből áll *két sört összekoccintva üdvözli magát* Másodszor szeretném megköszönni a két jelölést sztereotípia kategóriára a díjat nem kaptam meg *fejet lehajt, majd megint felnéz* Na de ezen túl kell lépni! Azt viszont szeretném megjegyezni a szervezők felé. hogy a számoömra küldött sörök amelyeket nyilvánvalóan mellékeltek a jelöléshez, még mindig nem érkeztek meg! *csúnyán néz Verára és a szervezőcsapatra, de legfőképp Verára*

Nekem személy szerint tetszett ez a, tervezettnél hosszabra nyúlt, népszerűségi verseny, főleg, hogy most sokkal több nyertes volt, és így én is dobogos lehettem Cool xDDD
Valamint az is tetszett, hogy sörjutalmat kap az első három helyezett!
Köszönöm a figyelmet! Azt hiszem ennyit akartam scratch
Ja igen, jövőre is szavazattok a sörre!

UI.: "Mondjatok nemet a citromosra!"


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
IV. BSML Népszerűségi Verseny Cl0te17600/30000IV. BSML Népszerűségi Verseny 29y5sib  (17600/30000)

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 9:21 am

Üdvözletem, mindenkinek! ^^


Csatlakozok az előttem szólókhoz és mindenkinek köszönöm a rám és multitestvéreimre küldött szavazatokat. ^^
Kiemelten annak is köszönöm aki Mr. Steelheart-re beadott egy szabad jelölést. Hogyha a kedves szavazó emlékszik arra, hogy ő volt az, illetve anonimitásáról le tud mondani, akkor kérem PÜ-ben jelentkezzen, hogy külön megköszönhessem neki. ^^

Valamint ezúton tájékoztatom, kedves Nishi kollégát, hogy Júzerem részéről egy szavazathoz sem lett mellékelve sör az ő számára. ^^Már csak egy valamit írnék ide, egy apró pici kérdésecskét: Mikor lesz a következő? ^^

______________

IV. BSML Népszerűségi Verseny 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
IV. BSML Népszerűségi Verseny Cl0te25900/30000IV. BSML Népszerűségi Verseny 29y5sib  (25900/30000)

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Jan. 26, 2014 9:40 am

Sziasztok!
Én is szeretném megköszönni azoknak, akik rám szavaztak. Smile Nagyon jól esett, és meg is lepődtem, hogy megnyertem a csatákat, és végül az enyém lett a győzelem. Tényleg nagyon szépen köszönöm Smile Nagyon örültem a játéknak. Köszönöm a lehetőséget és minden szavazatot. Smile Remélem lesz még ilyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagam Ai
2. Osztag
2. Osztag
Kagam Ai

Hozzászólások száma : 46
Registration date : 2012. Dec. 14.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház XVIII. feje, Kodoku no Hogosha, Ex- kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
IV. BSML Népszerűségi Verseny Cl0te47050/65000IV. BSML Népszerűségi Verseny 29y5sib  (47050/65000)

IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny EmptyKedd Jan. 28, 2014 10:58 pm

Haliho!

Nincs itt mit megragadni. :/ Ki volt azaz igen nagy humorú, aki succubusnak jelölte Natit? xD LoL. Egyébként köszönöm a jelöléseket, igazán jó érzés tudni, hogy már nem létező, vagy létező karakterem/karaktereim azért hagynak nyomot a közösségben. Smile Legközelebb én is jelölök, mert azaz egy sanda lapításom, hogy nem vettem észre ezt a topicot. Sad De Vera megmutatta ^^ Ezek köszönet a fáradozásért és a lehetőségekét, sok puszi Veránk! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
IV. BSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: IV. BSML Népszerűségi Verseny   IV. BSML Népszerűségi Verseny Empty

Vissza az elejére Go down
 

IV. BSML Népszerűségi Verseny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Off :: Csevegő-