HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Kedd Jan. 28, 2014 8:44 am

Egy kicsit meglepett, hogy egy egyszerűbb valakit akar legyőzni, akit könnyű megtalálni, csak sokkal erősebb nála, hanem egy rejtélyes valakit, akiről nem is tudja, hogy mi. Talán elhamarkodtam, hogy elkönyveltem magamban egy olyan célnak, ami majdnem mindegyik 11. osztagoshoz tartozhatna, mert igenis van benne valami egyedi, ami csak rá jellemző.
- Már tényleg másik van, Ken csak ideiglenesen volt Főkapitány, a mostani sokkal erősebb. És érdekes kis történet, amit elmondtál. - reagáltam Elianának, hogy megtudja nem szabad lebecsülnie a Főkapitányt, vagy egyáltalán Kenhez hasonlítania, ő is láthatta az Aizen elleni harcban, de nem látott tőle még mindent. Talán nem ér fel Yamamoto Ex-Soutaichou szintjére, de alatta szolgált, biztos jól kiképezte.
Eliana támadását egy támadással akarom kivédeni, ami sikerült is és még ráadásul megfagyasztom körülöttem a dolgokat, hogy Elianát is távol tartsam magamtól. Bár ha ő is tud jól csúszkálni a jégen, akkor ezt kihasználhatja, hogy átcsúszik a támadások keltette füstfelhőn és rám támad, ezért is hagytam el eredeti helyemet minél előbb. De ezután is gyorsan akartam cselekedni és a jégen csúszkálva megközelíteni Elianát és a kardommal lecsapni rá.
Támadásom viszont célt tévesztett, mert az utolsó pillanatban Eliana eltűnt előlem és talán csak egy-két hajszálat sikerült átvágnom. Viszont, így továbbcsúsztam, mint szerettem volna, ezért a kardomat a jégbe szúrtam, hogy azzal irányt tudjak váltani. Rugaszkodtam is volna le magam után rántva a kardomat, de megláttam, hogy Eliana rám küldi az összes gömbjét, ezért csak a kardomat húztam ki és pont kapóra jött az általa létrehozott lyuk.
- Bakudou 32, Toge Mizu Tate! - mivel csak a kard által létrehozott lyukból tud feljönni a víz, hiszen a jég elválaszt a talajtól, amiből a technika kinyeri a vizet, ezért a szokásosnál lassabban jön létre a vízburok körülöttem. Ez a plusz idő viszont elég volt arra, hogy két gömb a közelembe érjen, mielőtt felállt volna a vízpajzs és a hátamba csapódtak. Ekkor ismét a földbe szúrtam a kardomat és rátámaszkodtam, hogy tűrjem a fájdalmat egy kisebb szisszenéssel, mert különben összeesett volna a kidoum. A többi gömb viszont a pajzsomnak csapódott és bár az utolsó pár robbanás szelét szinte magamon éreztem, de egyéb sérülést nem szereztem.
Talán megpróbálhattam volna gyorsan iderepíteni a körpengéket úgy, hogy kisebbre veszem a méretüket, hiszen akkor sokkal gyorsabban tudnak repülni, mint általában. Mondjuk már mindegy, hiszen felesleges a múltan gondolkozni, inkább a jelenre kellene koncentrálnom.
Amint összeszedtem magamat, Eliana került elém és ragadta meg az egyenruhámat egyik kezével, a másikkal pedig egy cerot készült felém lőni. Ekkor a tenyeremet az övéhez raktam és én is lélekenergiát gyűjtöttem oda, előkészítve egy kidout támadáshoz.
- Hadou 88, Hiryuu Gekizoku Shinten Raihou! - aktiváltam a kidout abban a pillanatban, mikor Eliana a ceroját, a két technika egymásnak feszült, majd egy nagy robbanásban végződött. Még mielőtt ez megtörtént volna, szabad kezemmel létrehoztam egy Nankant a terület körül, hogyha a robbanás elég nagy lenne, ne tegyen kárt a környezetben, csak ezen az elhagyatott területen. A robbanás miatt mindketten hátrarepültünk, az esés nem különösebben fájt, de a robbanástól több helyen átégett a ruhám és a kezem is megégett egy kicsit, hiszen az volt a legközelebb a robbanáshoz. A haorimat is biztos, hogy majd meg kell varratni, de jobb annál, mintha elvesztettem volna, hiszen egy új haorit keríteni nem olyan könnyű, mint helyrehozni a régit.
Miután összeszedtem magamat és feltápászkodtam, leporoltam a ruhám, majd Elianát pillantottam meg, aki eszméletlenül feküdt a földön. Gyorsan oda is mentem hozzá, hogy elkezdjem gyógyítani, nehogy itt meghaljon nekem. Nem nevezhetném a fagyos riválisomnak, ha már nem élne, és nem tudna visszavágót kérni. A saját sérüléseimmel most nem nagyon foglalkoztam, hiszen azok annyi nem voltam súlyosak, hogy ne érjen rá, akkor ellátni őket, amikor visszaérek Soul Societyba és elmegyek a 4. osztaghoz.
- Végre felébredtél? - szólok a szemeit nyitogató Elianának, miután már egy jó ideje gyógyítom és végre elértem célomat. Bár még sebei szinte csak éppen hogy elkezdtek gyógyulni, hiszen először a lélekenergiáját pótolja ez a technika és csak később kezd el gyógyítani a beteg lélekenergiáját is felhasználva.
- Remélem nem gondoltad, hogy csak így itt meghalsz. - mondtam egy kicsit komoran, de utána egy apró mosolyt öltöttem az arcomra és tovább gyógyítottam. Egy ideig csak némán néztem a kezeimre, de még volt valami, amit meg akartam kérdezni Elianától, pontosabban a segítségét akartam kérni valamiben.
- Szeretnék tőled egy szívességet kérni, már ha nincs ellenedre. Éppen egy technikán dolgozom, aminek a használatához két személy kell és én rád gondoltam. Először olyannal akartam kipróbálni, akinek hasonlóan fagyos lélekenergiája van, mint nekem, mert akkor fejtené ki teljes erejét a technika. Segítenél? - magyaráztam el röviden, mihez is kell nekem a segítsége és talán ez nem is olyan nagy kérés, bár még nem mondtam el, mit is kéne tennie. Mondjuk, csak egy kicsit kell kölcsönöznie a lélekenergiájából, amit egyébként is én gyógyítottam vissza, szóval nem nagy megerőltetés a részéről és cserébe láthatja egyik új technikámat.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25900/30000  (25900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Pént. Feb. 07, 2014 3:32 am

Shiratori megerősített, hogy tényleg más már a Főkapitány, és hogy ne hasonlítsam Ken-hez, mert sokkal erősebb. Érdekesnek találta azt a „történetet” amit mondtam. Magam is szeretnék válaszokat kapni a kérdésekre. De még erősebbé kell válnom, mert esélyem sincs ellene.
Muszáj volt az utolsó pillanatban elugranom a támadása elől. De szerencsére tényleg sikerült elkerülnöm. Hogy ne csússzon tovább a kardját leszúrva állította meg magát. Az összes maradék gömbömet ráküldtem.
- Bakudou 32, Toge Mizu Tate!
Egy víz pajzzsal vette magát körbe, így nem tudom, hogy egy gömb is betalált-e. Valószínűleg elég gyorsan felvonta, hogy mind a vízbuborékba csapódjon. Nincs mit tenni az egyetlen esélyem a Cero. Persze ezt én magam sem úszhatom meg. Ez az utolsó ütőkártyám, de ez tényleg nagyot robban.
Sikerült megragadnom a ruháját. Viszont ő is a tenyeremhez rakta a kezét, és ő is támadáshoz készült. Maga a Cero is nagy pusztítást tud okozni, pláne, ha az összes megmaradt erőmet beleadom. Azzal, hogy egy másik támadással próbálja csökkenteni a támadás erejét teljesen logikus. Tűz ellen tűzzel. De mikor a technikák aktiválódnak akkor derül ki isten igazán, hogy mennyire erősek, és kitudja-e védeni vele a Cero-mat.
- Hadou 88, Hiryuu Gekizoku Shinten Raihou!
Lehet, hogy Shiratori még a támadás mellett egy védőpajzsot is simán létre tud hozni, de én mindössze a Hiero-mban bízhatok. Egy örültebb vigyor kúszott az arcomra, majd a két támadás egymásnak feszült, és egy jó nagy robbanás volt. Éreztem a hatalmas energiát, majd éreztem, hogy hátra repülök, majd elvesztettem az eszméletemet. Ez a legrosszabb. Mert nem elég a súlyos sérüléseim, de teljesen kiszolgáltattam magam. Mert úgy vélem nem halok bele, de képtelen vagyok védekezni, és ha úgy tartja kedve, akkor megölhet…
Furcsa bizsergést érzek… Nem tudtam hova rakni… Szép lassan kinyitom a szemem.
- Végre felébredtél?
Kezdem visszanyerni az eszméletemet, és látom, hogy Shiratori mellettem térdel, és a kezén eléggé megégett, és a ruhája is elég hiányos. Tényleg elképesztően erős. Tényleg megváltozott. Szörnyű beismerni, de az ő elsöprő ereje megsemmisítő csapást mért rám.
Úgy érzem, mintha kicsattannék az energiától, de szinte mindenem sajog. Felemeltem a kezemet. Szerencsére meg van, szóval egy kicsit megnyugtató, de azért elég csúnya égési sérülés, és rendesen fáj. Viszont úgy érzem, mintha nemsokára javulna a helyzet…
- Remélem nem gondoltad, hogy csak így itt meghalsz.
Mondta komoran, majd mosolygott egyet, majd elkezdett gyógyítani. Valószínűleg inkább folytatta, mert ugyan azt a bizsergős érzést éreztem. Nem értem… Miért akar meggyógyítani? Miért nem ölt meg? Meg tehette volna… A lelkek ellensége vagyok, neki az a kötelessége, hogy végezzen velem. Ellenszegül a kötelességének? Bár én nem akarok meghalni… Tudat alatt talán azért imádkoztam, hogy ne öljön meg, hanem mentsen meg. De nem tudom felfogni, hogy miért? Mert akár a családjára is veszélyt jelenthetek, akiket meg akar védeni.
- Attól keményebb vagyok, hogy ettől meghaljak. – vigyor kúszik az arcomra – Nem akarok semmi esetre sem meghalni és eltűnni. Még a végén itt unatkoznál nélkülem. – elkomolyodok, és a másik irányba fordítom a fejem - Miért gyógyítasz meg? … Miért nem a saját sérüléseidet gyógyítod? … Kötelességed, hited és célod miatt meg kellett volna, hogy ölj…
Megkérdeztem, hogy ne emésszem tovább magam. Kíváncsi vagyok.
- Szeretnék tőled egy szívességet kérni, már ha nincs ellenedre. Éppen egy technikán dolgozom, aminek a használatához két személy kell és én rád gondoltam. Először olyannal akartam kipróbálni, akinek hasonlóan fagyos lélekenergiája van, mint nekem, mert akkor fejtené ki teljes erejét a technika. Segítenél?
Kicsit elkerekedett szemekkel pillantok felé. Engem? Hogy segítsek egy technikába? De észbe kapok, hogy nem is olyan rossz ötlet neki segíteni, mert legalább megtudhatom mi az. De csak nem olyan felelőtlen, hogy csak úgy megmutassa nekem. Kicsit rásandítok, mintha tudnám, azt várnám, hogy mondja el, hogy ez valami beugratós valami lesz. Nem vállalom a céltábla szerepét. Viszont felcsigázott, hogy jég típusú technika. De biztos van valami csavar benne. A segítségemet kéri, de megkérdezném, hogy mégis mit kér azért, hogy én láthatom a technikáját?
- Rendben segítek neked. – ülök fel – Kíváncsi lettem erre a technikára. … Jelenlegi állapotomba jó leszek?
Mert igaz, hogy még a sérüléseim nem gyógyultak be. De a nagyon vészesek már „helyre jöttek”, és a lélekenergiám elég jó. Szóval akár most is kipróbálhatjuk. Meg az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ezért gyógyított meg? Hogy úgy érezzem, hogy adósa vagyok? Ami igaz is… Szóval mindenféleképpen azt akarta, hogy erre a kérdésére igent mondjak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Pént. Feb. 14, 2014 11:34 am

Tudom, hogy kötelességem szerint meg kellett volna ölnöm Elianát, de nem teszem, mert a riválisom és a riválisok nem veszik el egymás életét. Meg van benne a lehetőség, hogy legközelebbi találkozásunkkor erősebb lesz és talán egyenlő félként is tudunk harcolni egymással. Bár nem feltétlen a legközelebbi találkozásra kell inkább gondolni, hiszen ha nem sok idő telik el, akkor Eliana is gondolhatja, hogy nem sok minden változna a végkifejleten.
Eliana vette a lapot, amikor próbáltam vele viccelődni és hasonló hangnemben reagált megszólalásomra. És tényleg igaza volt abban, hogy nekem se lenne jó, ha meghalna, mert akkor tényleg nem lehetne még egy fagyos összecsapásunk. Meg persze az se lenne rossz, ha közös célok miatt egy oldalon harcolhatnánk, bár erre kevés esély van, azonban nem lehetetlen.
- Az én sérüléseim nem olyan súlyosak, mint a tieid. Megölni pedig nem terveztelek, de se tetted meg, miután legyőztél, ezért én se teszem. - válaszoltam logikus érveimmel, amivel remélem megelégszik Eliana, mert mást nem nagyon tudok mondani. Nem öltem meg, mert nem akartam megölni, ilyen egyszerű az egész.
Eliana bár meglepődve nézett, hogy megkértem rá, segítsen egy technika alkalmazásában, végül beleegyezett, hogy segít nekem. Nem gondolom, hogy hátrányt jelentene, hogy megmutatom az ellenségnek ezt a technikát, hiszen ennek a technikának nincs meghatározott alakja és két személy kell a használatához. Tehát egy az egy elleni harcban lehetetlen használni. Ha pedig olyan a helyzet, hogy többen harcolunk több ellenfél ellen, akkor pedig a meghatározott alakja miatt nem jelent semmit, hogy tudnak róla, hiszen az adott szituációhoz lehet igazítani a technika kinézetét és persze a másik használó lélekenergiájától is függ, hogy érdemes használni a technikát.
- Persze. Add ide a kezet és koncentrálj bele lélekenergiát, a többit én elintézem. - nyújtottam oda a kezemet, hogy megfoghassam az övét, hiszen fizikai kontaktus nélkül nem tudom hozzávenni a lélekenergiáját a technikához. Miután úgy tett Eliana ahogy kértem, megfogtam a kezét és becsuktam a szememet, mert úgy jobban megy a koncentrálás. Nem kellett sokat agyalnom, hogyan is akarom használni a technikát, mivel most nem az a lényeg, hogy mennyi a sebzése, hanem, hogy mennyire tudom irányításom alatt tartani.
Még szerencse, hogy felhúztam egy Nankant körénk, így ha elveszteném a technika felett az irányítást, az valamennyire megállítaná, így nem esne kár a környezetben. Ez itt lévő gyártelepnek pedig már úgy is mindegy, hiszen elhagyatott, meg most különben sem arra megyek, hogy minél nagyobb kárt okozzak.
A lélekenergia elkezdett keringeni körülöttem, és amikor úgy éreztem, hogy elég a koncentrálásból, kinyitottam a szemem és aktiváltam a technikát. A levegő elkezdett körülöttünk kavarogni és lassan feltámadt a szél, annak ellenére, hogy zárt térben voltunk, és lassan egyre hidegebb is lett. Ahogy a hőmérséklet csökkent, el is kezdtek befagyni a körülöttünk lévő dolgok, köztük a Nankan is. Lassan egy téli paradicsom keletkezett körülöttünk, ami sajnos egy kicsit erősre sikeredett, mert a kidoum, amit magunk köré vontam, elkezdett megrepedni, majd teljesen szét is esett. Ekkor fel is hagytam a technikával, a végén még az egész városból jégkockát csinálnék.
- Szerintem megtudtam azt, amit tudni akartam. Köszönöm a segítséget. Esetleg te akarsz valamit tőlem kérni? - köszöntem meg a segítséget, hiszen élesben tudtam használni egy tesztfázisban lévő technikát és sok tapasztalatot sikerült szereznem ebből az egy használatból. Természetesnek gondoltam, hogyha már én is kértem tőle egy szívességet, ezért én is felajánlom, hogy ő is kérjen valamit tőlem. Ha pedig módomban áll neki segítenem, akkor meg is teszem. Elvégre mondhatjuk, hogy ezért kértem tőle szívességet, mert én nyertem, és ha ezt a gondolatmenetet folytatom, akkor korábban ő győzött, ezért is is kérhet valamit.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25900/30000  (25900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Szomb. Feb. 15, 2014 7:51 am

Teljesen logikus választ kaptam a „Miért nem öltél meg?” kérdésemre. Azt is mondhatnám, hogy most visszaadta a szívességet. Bár sejtettem, hogy valami hasonlóval fog indokolni, de azért jól esett, hogy kimondta.
Meglepett, hogy a segítségemet kérte, és lényegében így megmutatja a technikáját. Felültem, és alig kíváncsian figyeltem, hogy mit kell csinálnom.
- Persze. Add ide a kezet és koncentrálj bele lélekenergiát, a többit én elintézem.
Érdekes, hogy ennyire egyszerű a feladat. De nem lesz baja, ha a kezemet fogja? Meg most ez ellenségben ennyire bízni? De ezek ostoba gondolatok, szinte azonnal oda adtam a kezemet, és nem is jöttem zavarba, miért is jöttem volna? Furcsa is volt ez a nyugalom, és bizalom. Genni és Desmond tud hasonlót kiváltani belőlem. De akkor most már az új Shiratori is.
Összpontosítottam a lélekenergiámat a kezembe. Az energia egy helyre összpontosításában már egyre jobb vagyok, így elég jól tudom már a kezembe összegyűjteni. Kezemet fogva behunyta a szemét és látszott rajta, hogy erősen koncentrál. Elkezdett kavarogni az energia körülötte, mikor úgy érezte, hogy felkészült, ki nyitotta a szemét. A levegő körülöttünk elkezdett kavarogni. Éreztem, hogy a hőmérséklet egyre csökken. Én igyekeztem koncentrálni az erőmre. Felfigyelek, hogy ahogy hűl a hőmérséklet, úgy kezdenek a körülöttünk lévő dolgok megfagyni. Ami nem meglepő, de az ekkora mértékű fagyasztás engem is bámulatba ejt. Csak úgy nézegettem jobbra-balra, persze azért a koncentrálni is próbáltam, de elképesztett, hogy még a védőpajzs is elkezdett megfagyni, majd pedig nemes egyszerűen megrepedt és összetört. Amikor ez megtörtént, akkor Shiratori abbahagyta a technika alkalmazását. Elengedte a kezemet, és én ámulattól babonázva felálltam, és körbenéztem. Jeges csodává változott minden körülöttünk. Káprázatosan gyönyörű volt. Ez a technika egyben gyönyörű és félelmetes. Hisz míg nekem vágások sokasága megfagyasztani egy személyt, addig ezzel a technikával seperc alatt véghez vihető. Gondolom, ha tökélyre fejleszti, akkor ez a folyamat még gyorsabb lehet, sőt ha valaki a földtől elrugaszkodva akarja kikerülni, az sem úszhatja meg. Mindeközben nekem nem esett semmi bajom. Nagy kontrol kell egy ilyen technikához. Tényleg elképesztően erős. Bár felettébb meg akarom fejteni, hogy miért is kellett ehhez az én lélekenergiám. Talán az irányításához, vagy inkább az, hogy milyen elemet képviselek? Lehet, ha például egy tűz típusú erővel rendelkező emberrel csinálta volna, akkor most nem jeges varázs, hanem égő pokol lett volna itt minden? De így is elképesztő. Mintha ez nekem egy elérhetetlen álom lenne.
- Szerintem megtudtam azt, amit tudni akartam. Köszönöm a segítséget. Esetleg te akarsz valamit tőlem kérni?
Köszönte meg, de nem is gondoltam, hogy még felajánlja, hogy én kérhetek tőle valamit? Persze ez nem egyenértékű azzal, hogy bármit kérhetek és azt ő végre hajtja. Bár egy-két vicces dolog hirtelen így eszembe jutott. De olyan komolyabb kérés nem akart megfogalmazódni bennem. Kérhetném, hogy ezt a technikát soha se vesse be ellenem, de ha minden igaz, akkor ketten kellenek hozzá. De nekem nincs ilyen technikagyakorlós dolog a fejemben… Elég bénának érzem most magam. Túl csodálatos ez a technika.
- Most nincs olyasmi, amiben a segítségedet kérhetném. … De talán a vesztes jogán kérhetek egy visszavágót – kinyújtom neki a kezem, ha még nem állt fel, hogy felsegítsem, ha már felállt, akkor egy kézrázással szentesíteni a dolgot – Ha beleegyezel…
Igen, kérhetném, hogy segítsen nekem megtalálni azt a lányt, vagy még abban is, hogy ezzel a technikával intézzük el, de még ha bele is menne, akkor is ezt én egyedül akarom elintézni. Egyedül akarom felkutatni, és végül legyőzni. Értelmét vesztené, hogy ha nem így teszek. De megkérhetném, hogy esetleg tartsa a szemét nyitva… De nem kérem. Majd talán később valami komolyabb eszembe jut. Addig viszont edzek, és legközelebb mikor találkozunk, sokkal erősebb leszek. De jobb jéghasználóvá kell válnom, hogy felvegyem vele a harcot.
- Ha szeretnél megint ilyen szép jeges csodát véghezvinni, akkor szólj, mert segítek. – vigyorodok el – Szívesen megcsodálnám élesben. Addigra erősebb leszek, és remélem, tökéletes fényében láthatom majd. … Ki tudja, de lehet, hogy a jövőben lehet közös ellenségünk is… Addig se lazsálj, mert lehagylak.
Most van egy olyan szint, amit el akarok érni. Lehet majd legközelebb egyenlő felekként fogunk majd harcolni. De most cél elérni a mostani szintjét, és túlszárnyalni. Megteszek mindent annak érdekében, hogy erősebb legyek. Talán boldog is vagyok, hogy egy ilyen jeges ellenfelet találtam magamnak.
Megnyitom a Gargantana-t felé fordulok, hogy belépjek, de még egy pillanatra hátra fordulok.
- Legközelebb is váljon minden jegessé.
Ejtek meg egy halovány mosolyt, majd eltűnök. Visszaérve minél előbb felmegyek a szobámba. Úgy tűnik, hogy amit Shiratori használt gyógyítás, az lényegében később kezdi kifejteni igazi hatását. Valószínűleg a lélekenergiámat hozza helyre, és akkor már az öngyógyító képességem is jobban rásegít a sebek gyógyulására. De még nem akarok már Arrancar-okkal találkozni. Sőt azt sem akarom, hogy Desmond tudjon róla. Most egy nagy pihenésre van szükségem. Szemem előtt most már két jegyes táj lebeg. Amit az első harcunkkor jött létre, meg amit most Shiratori új technikája. Ha szigorúan vesszük mind a kettőt együtt csináltuk. Tényleg elsöprő erővel rendelkezik a hóvihar, mely mindent képes jéggé változtatni. Tenyeremet nézve pedig elgondolkodtam, hogy ez valójában az én erőm is lehetne.


~~ Vége ~~
Köszönöm a játékot
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Pént. Feb. 21, 2014 5:14 am

Kérésemre Eliana nem sokat hezitált és oda is adta nekem a kezét, ami azért ha jobban belegondolva nem is olyan meglepő, hiszen ha bántani akarnám, akkor már rég megtehettem volna, amíg nem volt eszméleténél. Persze, ha nagyon gonosz lennék, akkor meg tudnám most ölni, de nem vagyok ennyire gonosz és ez a gondolat egy percre sem fordult meg a fejemben.
Még lesz dolgom ennek a technikának a tökéletesítésén, hiszen még nem tudom teljesen, mire lehetek vele képes. Bizonyára még sok szívességet is kell majd kérnem, hogy teljesen ki tudjam ismerni a technikát és alkalmas lehessen kiküldetések alatt is használni, ha a szituáció úgy adódik. Persze már most felfigyeltem az egyik gyengepontjára, ami akár hátrányos is lehet számunkra. Ha rajtam és segítőmön kívül más is van körülöttünk, aki a mi oldalunkon áll, akkor ő is ugyanúgy kap a technikából, mint az ellenség. Tehát vagy csak akkor tudom használni, ha ketten vagyunk sok ellenfél ellen, vagy valamit ki kell találnom, hogy ne sodorjak ezzel bajba másokat.
Persze már most van egy ötletem, mit is kéne csinálnom, de még nem akarom elkiabálni, hogy meg is találtam a megoldást. Előtte még ki is kéne próbálnom, hogy működik-e és csak a siker után elkönyvelni, hogy sikerült kiküszöbölnöm a technika egyik gyengepontját. De most nem foglalkozok ezzel tovább, mára megtettem, amit meg tudtam tenni, majd folytatom a tesztelgetést máskor.
- A visszavágót kérés nélkül is egyértelműnek vettem. - válaszoltam és hagytam, hogy Eliana felsegítsen a földről és álló helyzetbe kerülhessek. Gondoltam, hogy ha már mindketten nyertünk egyszer, akkor mindenképp össze fogunk csapni legalább egyszer, hiszen így még csak egálban vagyunk, az nem jelent semmit, hogy most én nyertem. Legközelebb lehet, hogy ő fog meglepni, hogy mennyivel erősebb lett, persze még van egy-két képesség a tarsolyomban, amit nem használtam és még biztos lesz is addigra.
Persze megfordult a fejemben, hogy talán a segítségemet fogja kérni a titokzatos valaki megkereséséhez, de biztos ő is belegondolt, hogy kapitányként sok a teendőm. Mert ez pontosan így van, egy osztag vezetése nem egyszerű dolog, mindent a kezemben kell tartanom. Azt is kérhette volna, hogyha látom, akkor értesítsem, de mivel azt nem tudja elmondani, hogy milyen a lélekenergiája, mármint azt inkább érezni kell, nem lehet jól szavakba ölteni és a hangjával is hasonló a helyzet. Egyedül a kinézetéből kiindulva pedig nehéz lehet megtalálni, hiszen lehetnek hozzá hasonlók is, bár ha van valami különleges ismertetőjegye, amiről egyből fel lehet ismerni, akkor már tudnék neki segíteni.
- Hát, ha legközelebb nem egy oldalon fogunk állni, akkor lehet, csak a célpont szerepéből csodálhatod meg ezt a technikát. - mondtam egy kisebb vigyor kíséretében, bár nem akartam semmit ígérni, hiszen ezt a technikát nem lehet mindig használni, hiszen egy egész területet beterít és veszélyes lehet.
- Kapitányként sajnos nincs sok időm lazsálásra. Mindig van mit csinálnom. - dicsekedtem, hogy nem lesz olyan könnyű neki lehagynia engem, különben is akkor is tanulok, amikor másokat tanítok, és mivel én tartom az osztagedzéseket, így nem unatkozok sosem.
Eliana megnyit magának egy gargantát, egy ideig figyelem, amíg nekem beszél, de ezután hátat fordítok neki és elindulok valamerre. Azért intek felé, hogy ne köszönés nélkül távozzak, de nem nézek felé, hogy egyáltalán látja-e intésemet, hanem egyenesen megyek előre. Eredeti terveimhez már nem sok kedvem volt, hiszen elfáradtam a harcban, de megidéztem egy klónt és azt küldtem el bevásárolni. Én magam inkább megnyitottam egy senkaimont, hogy hazafelé induljak és a 4. osztaghoz se ártana benéznem egy vizsgálatra. A nap további részét pedig inkább pihenéssel töltöm, attól még, hogy nem sok sérülést szereztem be, lélekenergiámat valamennyire lefárasztottam.
Vége

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   Kedd Márc. 11, 2014 12:46 am

Jutalmatok 400 LP és 4000 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó   

Vissza az elejére Go down
 

Jég ellen jég (a hóvihar elsöprő ereje) avagy Fagyos visszavágó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-