HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Party P(a)lace - Adala kérója ^^

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adala Cascada
Espada
Espada
avatar

Female
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 44
Age : 52
Tartózkodási hely : Coming Soon
Registration date : 2012. Nov. 30.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 7. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Hétf. Márc. 25, 2013 2:12 am

Szió ^^
Ömm... Ugye nem a zene miatt akartok panaszkodni? Huh. Akkor jó, már kezdtem aggódni. Mit? Bejönni? Persze simán. Gyertek csak!


Cipőt dobjátok el és kövessetek! ^^
Nya~ első állomásunk a nappali. Az ablak ne tévesszen meg, az csak álca. Igazából, most van besötétítve a szoba. De poén nem? ^.^ Figyelj, asztalra teszed a lábad megöllek, oké?
Köszi, édes vagy.

Spoiler:
 

Haladjunk tovább! Itt jobbra található a konyha, és az étkező. Ne hari, hogy nem csináltam kaját, meg ilyenek. Nem tudtam, hogy vendégem lesz ma. ^^" Az ablak itt is ugyanaz amint odaát. Mit? Erkély? Az nincs, de ha kiügyeskeded, innen ki tudsz ülni a tetőre. Majdnem ugyanaz.

Spoiler:
 

Hogy mit? Ott? Ott van az én kis magánszférám. Igen az a szobám. Hogy oda benézni? Na jó, nem bánom, de maradjunk szigorúan a küszöbön kívül. Szóval az a határ a privát terem, és a publikus között. Értette mindenki? Laza. Akkor mutatom.

Spoiler:
 

Hogy mi kéne? Mosdó? Itt a folyosón balra, a medence mögött az ajtó. Aha van medence is, és tökre király. Megnézitek?

Spoiler:
 

Na hogy tetszik? Ez az én kéróm. A zene pedig permanens, bocsi. Nincs az a kényszer amivel egy Espadát rávennél, hogy lekapcsolja a zenét. Szóval így jártatok, itt zenét fogtok hallgatni, ha tetszik, ha nem. ^^ Figyu, ha belemész a medencémbe ruhástól, kiváglak az ablakon. *sighs*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Kedd Május 21, 2013 5:58 am

Meghívás

Rövid gondolkodás után magamhoz veszem a zanpakutom, de a mérgezett pengéimet nem. Nem számítok rá, hogy Adala csapdába akar csalni, úgyhogy a hátamra kötött kard sem elővigyázatosság- az Espadák egyszerűen nem szoktak fegyvertelenül mutatkozni, ezt az íratlan szabályt nem akarom felborítani, még akkor sem, ha vendégségbe megyek.
Mivel az előző műszak is Theáé volt, a legmegbízhatóbb alárendeltemre, Lucreciára bízom a Sanadorok felügyeletét, illetve közlöm vele, hol keressen, ha kellek. Thea amúgy is itthon aludhat, bár ez az ő magánügye, úgyhogy nem ellenőrzöm le, hogy a szobájában van-e. A szabadidejével mindenki azt tesz, amit akar: szórakozhat, edzhet, akár elmehet vadászni is valahová.
Miközben elindulok a szomszédos toronyba, elgondolkozom rajta, hogy mit is tudok Adaláról. A testéről szinte minden létező adatot megszereztem, kis túlzással még előre láttam azt is, hogy rövid időn belül sokra viheti, persze, nem ennyire gyorsra, és nem ennyire sokra gondoltam. A közös küldetésünk alatt látottakból egyértelmű, hogy nem véletlenül vették be őt az Espadába.
A személyiségéről magáról viszont elég keveset tudok. Kedves, jókedvű, nyílt lánynak tűnik, de, mint minden arrancar, ő is olyan dolgokat élt át, amik rajtahagyhatták a nyomukat ezen az egykori emberi személyiségen, bár ezeket valószínű azért valamennyire sikerült már kihevernie.
A másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy relatíve sok fracciónja van, legalább három különbözőről hallottam, ebből pedig egyet nagyon jól ismerek. Sirenia régen a társam volt, Slarint szolgálta, akárcsak én, de velem ellentétben, ő behódolt az utódjának, most pedig otthagyta, és csatlakozott Adalához.
A nőt már nem tudom hová tenni az Espada váltásai miatt, ő nem maradt hűséges Slarinhoz, és nem volt hajlandó feladni a társadalmi pozícióját, illetve a kényelmes lakhelyét. Ugyanakkor, a mostani döntése egyértelműen visszalépés ahhoz képest, amit Desmond Phellera oltalma jelentett: a segunda Espadát, aki már a régebbiek közé tartozik, állítólag nagyon jó viszonyt ápol Natalieval, tekintélyes lélekenergiával rendelkezik, és úgy általában elég nagy beleszólása lehet a város belügyeibe, lecseréli egy újonnan kinevezett Espadára. Most már fogalmam sincs, mi motiválja őt, a hatalom, vagy a hűség miatt követ-e valakit. Talán kapok erre is választ.
Összehasonlítva az enyémmel, Adala tornya kisebbnek tűnik valamivel külsőre, de azért nyilván sokkal tágasabb lehet, neki nem kell több, mint húsz arrancart elszállásolnia, és valószínű nem foglalja el egy komplett hüllőház a pincéjét sem. Eddig három toronyban jártam a magaméval együtt: Slariné tágasnak tűnt, nagy volt, és csak laktunk benne, Nataliéból nem láttam mindent, de ott úgy tűnik, tökéletesen ki van használva minden hely, az enyémben viszont kellemetlen, hogy akármennyire próbálkozom, mindig van egy olyan érzésem, hogy rendetlenség uralkodik. Kíváncsi vagyok, hogy Adala ezt meg tudta-e oldani. Ha igen, akkor ezentúl Theára bízom a lakberendezést, valószínű nekem nincsen érzékem hozzá.
Besétálok az ajtón, és körülnézek, de nem megyek sehová. A legtöbb Espada szeret a felső emeleten lakni, hogy a fracciónjai megállítsák az illetéktelen behatolókat, mielőtt felérnének a lépcsőn, de nem tudom, hogy Adala is így van-e ezzel, és különben is modortalanság lenne kísérő nélkül bemennem a torony olyan zugaiba, amit a gazdája esetleg nem akar nekem megmutatni. Az arrancar lány különben is tudhat már a jelenlétemről, nem rejtem el a reiatsumat, csak annyi a dolgom, hogy megvárom.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adala Cascada
Espada
Espada
avatar

Female
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 44
Age : 52
Tartózkodási hely : Coming Soon
Registration date : 2012. Nov. 30.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 7. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Kedd Május 21, 2013 7:07 am

El sem hiszem, hogy sikerült összeszednem a bátorságom, meg minden főzőtudásom. Előbbi ahhoz kellett, hogy felhívjam Diego-t a lakásomra, míg a második, hogy a régi mondás szerint a hasán át jussak a szívéhez. Ahogy végzek a terítéssel, egy pillanatnyi csend támad. Eleinte nem értem, aztán ahogy Elindul az új zene, hirtelen felkapom a fejem, és elmosolyodva kezdem riszálni a fenekem a gyors ütemre, majd tovább táncolok, ahogy belejtek a fürdőbe sminkelni. Sosem gondoltam volna, hogy ehhez lesz bátorságom, de ha így alakult, ki kell élveznem, és a legjobbat nyújtani, úgyhogy, jól akarok kinézni. Viszont nem akarom nagyon letámadni a jóképű dokit, így egy egyszerű szoknya, és egy szebb fekete felső elég is lesz a mai naphoz. Olyan izgatott vagyok, hogy minden jól működjön, a torkomban lüktet a szívem. Ahogy végzek a sminkeléssel, új zene indul, ami a kedvenceim közül való, bár sosem gondolnák mások, hogy ilyet is hallgatok. A tükörbe pillantok, egy utolsó ellenőrzésre, széles mosolyt dobok a képmásomnak, és elkönyvelem, hogy egész tűrhetően nézek most ki. Na tehát, akkor a terv. Mikor Diego megérkezik, körbevezetem kicsit, majd megvacsorázunk, és lesz ami lesz. Ezzel az utolsó résszel valahogy nem vagyok kibékülve, de mit tehetnék. A medencébe bevinni lehet túl rámenős lenne, bár mindenképp megnézném, hogy néz ki felső nélkül. ^^ Le kell nyugodnom, és magam adni. Megigazgatom a hajam, majd kitáncolok a nappaliba, és a szám refrénjére kezdek táncolni, majd belesek a konyhába is. Minden csillog, a bor behűtve, zene pipa, kaja pipa. Remélem ízleni fog neki, amit főztem. Igaz nem japán étel, de azért ez is biztos finom. Sirenia mondta, hogy ilyesmit főzzek, ha be akarok vágódni, így ezt teszem. Ő régen ugyanannál az espadánál volt fracci, mint szívem szerelme, szóval, nem bízok sokat a véletlenre. Ráadásul az én Sötét Nap nővérem ért a pasikhoz, úgyhogy hallgatok rá. Szeretném jobban is megismerni Diego-t, így ma úgy terveztem, hogy ezt fogom szem előtt tartani. És megpróbálok megnyílni neki kissé. Mikor ezt elmondtam Sireniának, kinevetett, de félre is értelmezte. De hát nem tehet róla, perverz a fantáziája a drágának. A szobámba táncolok, és lehalkítom a zenét. Táncot jár a szívverésem a gyomromban repkedő pillangókkal, így jobb, ha egy kicsit összeszedem magam, mielőtt megérkezik. Ha minden jól meg, nemsokára meg kell érkeznie. Vajon mit gondol rólam? Ő is úgy szeret, mint én őt? Remélem igen, mert nem akarom, hogy pont ő törje össze a szívem. Nem szabadna ilyenek miatt aggódnom. Espada vagyok, a szerelem nekem könnyű semmiségnek kellene, hogy legyen. Ehhez képest, mint egy iskolás kislány, úgy érzem magam. Ezt mások látnák, biztos kinevetnének, de nem érzik az amit én érzek. Mit is érzek?
Itt van! Elpirulva ugrok fel, ahogy megérzem a doki reiatsuját. Felismerem, ez csak az övé lehet, megérkezett. Itt van! Magamban ujjongva futok az ajtóhoz, és a lifthez ugorva – mert én ilyet is beszereztem a toronyba – nyomkodni kezdem a gombot. Lentről jön, azt tisztán hallom, de egy örökkévalóságnak hat, míg felér. A szívem, most már légkalapácsként ver, de muszáj leszek lecsillapítani. Mély levegő Adala, nyugalom, és higgadtság. Csak ahogy Sireniától tanultad. Hogy is mondta? Húzd ki magad, légy büszke arra, hogy a természet ilyen széppé tett. Azt hiszem utána hozzátette, hogy ha valakinek akkora melle van mint nekem, az egy kis mellbedobással bárkit megnyer, de nem hiszem hogy így lenne. Amint megérkezik, belépek a liftbe, és megigazgatom a ruhám. Kihúzom magam, elegáns mozgás, és csak ügyesen. Túl gyorsan megy ez a lift. Még nem vagyok biztos benne, hogy kész vagyok találkozni vele. Nem. Nem. Ha idáig eljöttem, meg kell tennem mindent, hogy sikerüljön. De magamat kell adnom. Jó, széles mosoly, és jöjjön, aminek jönnie kell.
Nyílik az ajtó, és ott áll ő. Egy utolsó mély lélegzet, és bedobom magam.
- Szia! - Intek oda neki, széles vigyorral az arcomon. - Már vártalak. Gyere! Magasra megyünk. - Megfogom a kezét, és visszalépek vele a liftbe, majd gyorsan el is engedem. Nem akarok ragadványnak tűnni, szóval csak lazán. - Sokat vártál? - Kérdezem tündéri mosollyal, majd kilépek a liftből, és ajtót nyitok. - Fáradjon beljebb doktor úr. - Beljebb invitálom, és alig lép be, mintha varázsütésre menne, megszólal a zene, bár halkan csupán, hiszen nem vettem vissza a hangját. Remélem szereti a zenét, de annyi biztos, hogy ez a pillanat, tökéletes volt. Jól működnek a dolgok. - Gyere körbevezetlek. - Mosolygok, és ismét megfogom a kezét. - Ez a nappali, az pedig az étkező és a konyha. - Lépek be a ház második legnagyobb helységébe, mely a ház három fő helyszínét foglalja magában. Mikor megcsodálta, megindítom magam mellett, hogy tovább haladjunk, ám pár lépés után elengedem a kezét, és laza mozgással elé táncolok. - Erre található az én szobám, arra hátra pedig a fürdő van, meg a medence. - Mosolygok a folyosón visszafordulva, s kedvesen rápislogok, a hátam mögött összefűzve az ujjaim. - Hogy tetszik?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Szer. Május 22, 2013 3:38 am

Hirtelen gépi zúgást hallok meg a hátam mögött, és ahogy hátrapillantok, meglepve veszem észre, hogy a fémajtó, ami mögött raktárt sejtettem, bizony egy liftakna. Ugyan nem árt meg a lépcsőzés, de ez akkor sem rossz ötlet, különösen a labort lenne érdemes összekötni a rendelővel, sokkal könnyebb lenne fel-le szállítani a mintákat. Sajnos nekem túlzottan földhözragadtra sikerült az egész tornyom, az egyetlen, tényleg hangulatos rész a saját lakrészem, ahol az oldalsó ablakokon a mesterséges Nap fénye, a tetőablakon át pedig Hueco Mundo sápadt ezüst mosolya világít meg.
- Szia!- viszonzom Adala mosolyát, aki szemmel láthatóan nagyon boldog valamiért, legalábbis nem gondoltam, hogy rögtön ilyen közvetlen lesz. Persze, elérte a legtöbb arrancar álmainak netovábbját, nem is csoda. Amikor megfogja a kezem, és berángat a liftbe, kicsit meglepődök, bár nem teszek semmit. Nem zavar különösebben, tőle annyira nem is furcsa, már a rendelőben láttam, hogy van egy ilyen oldala, valószínű ez a domináns. Ami persze jobb, mintha az a szomorú oldala lenne az uralkodó személyiségjegyei hordozója.
- Nem, csak pár perce érkeztem, rengeteg időm van amúgy is. Ja, tényleg, gratulálok a kinevezésedhez, Adala!- ezt talán már a küldetés közben illendő lett volna megejteni, de tekintve, hogy elég nehéz feladatot kaptunk, ellenséges területen, és kolonc is volt a nyakunkon az egyik legostobább Espada személyében, érthető, hogy elfelejtettem. Remélhetőleg az az idióta Vex már nem sokáig marad meg a pozíciójában.
Bár egy előadáson hallottam róla, hogy a jókedv ragályos betegség, nem tudom kivonni magam a hatása alól, úgyhogy mosolyogva követem a rózsaszínhajú lányt a lakása belsejébe, ahol valamilyen zene szól. Én viszonylag ritkán hallgatok zenét, akkor is komolyzenét többnyire, az segít nekem megjegyezni az újonnan tanult dolgokat, amúgy csend uralkodik a lakrészemben, ahogyan Theánál sem hallottam még zenét szólni, csak az alárendeltjeim zenélgetnek néha. Talán újra el kellene kezdenem hallgatni azokat a cd-ket, amit Slarintól kaptam, valószínű sokat javítana a hangulaton.
- Még medencéd is van? Nagyon szépen sikerült berendezkedned ide pár nap alatt, nálam még most is elég nagy a felfordulás- persze, a zseni átlát a káoszon is, de akkor is kellemesebb lenne egy tiszta, rendes helyre hazajönni, mint egy olyanba, ahol mindig nyüzsgés van. Ha nem csökkenne felettük a befolyásom ezzel, a Sanador Equiponak is külön épületet kértem volna Sethtől.
- Tulajdonképpen mi a meghívásod oka?- nem szeretem kerülgetni a kérdést, valószínűtlennek tartom, hogy egy Espada egy másikat kizárólag azért hívjon meg magához, hogy bájcsevegjenek. Persze, ez nem lehetetlen, de valószínűbbnek tartom, hogy valamilyen egészségügyi kérdése van, vagy szimplán csak szövetségeseket keres.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adala Cascada
Espada
Espada
avatar

Female
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 44
Age : 52
Tartózkodási hely : Coming Soon
Registration date : 2012. Nov. 30.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 7. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Pént. Május 31, 2013 4:52 am

Ahogy behúzom a liftbe, megörülök, hogy nem kellett sokat várnia. Reméltem, hogy ennyire azért jó vagyok reiatsu érzékelésben, és ezzel bebizonyosodott, hogy igazam van. A mosolyom, ha lehet még szélesebbre nőtt, mikor gratulált. Tényleg foglalkozik néha azzal, amit csinálok.
- Köszi. Seth egyszer csak úgy döntött, hogy Espada vagyok, szóval nem tudom, mivel győztem meg a creepy, sötét nagyurat. De meggyőztem, és nincs az a lény a világon, aki elvehetné tőlem a hetes számom. - Mondom csillogó szemekkel, majd bevezetem a lakásba. A körbevezetés alatt, nem nagyon vettem észre, de a mozgásom megint a zenére járt, ami talán meglephette a mögöttem sétáló Diego-t, és remélem nem a rossz értelemben. De nem tagadom, hogy ilyen vagyok. Jókedvű, kedves, táncos alkat. Na persze nekem is vannak hibáim, de kinek nincs?
- Ha gondolod, egyszer átugorhatok, és segíthetek berendezni. Jártam már tipikus pasi lakásban. - Mire ez kicsúszik, akkor jövök rá, hogy mit is mondtam, viszont ekkorra már hiába is kapálóznék a szavak után, réges-rég elindultak. Mentenem kell a helyzetet, nem akarom, hogy furának nézzen. - Már nem mintha lépten-nyomon ilyen helyeken járkálnék. Csak jártam már agglegénylakásban, el tudom képzelni, milyen lehet. - Sikeres mentés. Szép volt Adala. Ha most megtehetném, megveregetném a vállam, de a vendégemmel kell foglalkoznom. - Mondjuk nem mondom, nem volt gyors mulatság ilyenre megcsinálni, de azért én szeretem. Az én házam, és imádom. Meg ugye River is itt lakik. De ma nincs itthon. - Mosolygok, és megindulok a konyha felé. Ideje lesz lassan vacsorázni.
Ám ahogy belépek a helységbe, mint derült égből a villámcsapás, úgy ér a kérdés. Hogy mi a meghívásom oka? Mintha hátsó szándékot gondolna a dolog mögött. Van is, de nem oyan amitől tartani kellene. Legalábbis nem gondolom, hogy tőlem tartani kéne. Mármint, persze Espada vagyok, nyilván erős vagyok, de nem annyira hogy félni kelljen tőlem. Illetve, csak az ellenségeimnek. Teljesen összezavar a kérdése. Azt sem tudom ,hogy hol áll a fejem. Az arcomról leolvad a vigyor. Most tényleg a szemébe kell mondanom, hogy randira hívtam? Azzal a nem mellékes hátsószándékkal, hogy ma este rámozduljak. Nem. Valamit ki kell találnom, ami nem ennyire lényegre törő, de azért az igazság. De miért kérdés, az ok? Nem hívhatok meg valakit a házamba?
- Hát...izé... - Kezdem, talán kicsit elpirulva. - Gondoltam.... vacsorázhatnánk együtt. - Megszületett a megoldás, bár lehet, amilyen nyögvenyelősen mondtam ki, kissé félreértelmezi. De már nem javíthatom tovább a dolgokat. Terelni kell, bár az is égő lesz. Pedig olyan jól indult az este. - Gyere, ülj le, kész a vacsora. - Mosolygok rá, minden bátorságom összeszedve, és megindítom az asztal felé. Tálalás után, leülök vele szemben, és a levesemre koncentrálok, néha pillantok csak a dokira, reménykedve abban, hogy most nem néz totál hülyének. Közben új zene indul, és a lábam automatikusan is elkezd az ütemre mozogni. A vacsorával már végeztünk úgyis. Talán ez egy jó esély lenne, hogy javítsak a helyzetemen. Felpattanok, és a vendégemhez lépek.
– Ú! Ezt a számot imádom! Gyere! Táncoljunk! - Mondom, kissé túl határozottan is, de mosolyogva, és csillogó szemekkel nyújtom felé a kezem. Talán nem utasítja vissza a dolgot. Legalábbis remélem, hogy nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Kedd Júl. 09, 2013 1:04 am

- Én is Espadaként tervezem eltölteni a következő párszáz évet. A helyed megtartásához a legfontosabb, hogy erősnek tűnj, ne tűnj jó célpontnak. Ha egy arrancar be akar kerülni, a leggyengébb, legbizonytalanabb Espadával akar helyet cserélni- Vex talán csak azért maradt Espada, mert ahogy Seth is mondta róla, talán már erősebb a primeránál is. Nála talán még én is könnyebb célpont vagyok, annak ellenére, hogy több tucat szolgám él a toronyban, mindenki tudja, hogy kapcsolat van köztem és Natalie között, és mellesleg, talán a legjobb kardforgató vagyok a hollowok városában.
Elmosolyodok a lány mentegetőzésén, ugyanakkor az sem változtatna semmit, ha úgy járt volna sok férfi lakásán. Sireniával annak ellenére jó viszonyt tartottam fenn, hogy nagyjából minden nap más hagyta el a szobáját.
- Inkább a munkám miatt van rendetlenség, túl sok dolgot kell felhalmoznom abban a kis toronyban, és tizennégy fracciónt kell ott elszállásolnom. Nem tudom, hogy át lehet-e rendezni, de ha van kedved, megpróbálkozhatsz majd vele. Bár talán egyszerűbb lenne bővíttetnem a tornyot.- talán tényleg építtetnem kéne valamit a kevésbé fontos dolgaimnak, például egy könyvtárat, vagy egy raktárt, de nem tudom, mennyire lehetséges még Las Nochesen belül építkezni. - Ez a River, a fracciónod, ugye? Jól teszed, hogy máris nekiálltál arrancarokat gyűjteni magad mellé, a magányos Espadák sokkal könnyebben támadhatók- ahogy egykor én is kaptam régebbi Espadáktól tanácsokat, most én is adok párat az új septimának. A legtöbb fracción nem az erőért tiszteli az Espadáját, hanem tényleg ragaszkodik a személyéhez, és ha egy hasonló erejű kihívója akar, valószínű segít neki megölni.
Nagyjából fél percig várok rá, hogy elmondja, mit szeretne tőlem, csak azután kezdek rájönni, hogy miért hívhatott. Emberközeli személyiséghez persze tartoznak jóval emberibb motivációk is, mint amikre én gondolnék. Megölni természetesen nincs oka, ha csak szövetséget szeretne velem kötni, azt elmondaná, úgyhogy a válasz csak az lehet, hogy tetszek neki valamiért. Ez elég furcsa nekem, tekintve, hogy az emberi életemből megmaradt ilyen emlékeim nagyon homályosak, amit Sireniával csináltam, pedig nem volt más, csak szórakozás. Iránta soha nem éreztem semmit.
Leülök, ahogy a lány kérte. - Rendben, úgysem ettem ma még. Kell segíteni valamiben?- egy kedves mosolyt eresztek meg a lány felé, miközben azon gondolkodom, hogyan tovább. Tény, hogy Adala nagyon szép lány, emellett nagyon kedves is, még a társasága is kellemesnek hat, de nem tudom, hogy éreznem kéne-e ennél többet. Az utóbbi időben a lélekenergiám már annyira megnőtt, hogy fájdalmat sem vagyok képes érezni, ez pedig a haragon kívül az egyetlen érzelem volt, amire úgy gondoltam, hogy képes vagyok. Pozitív érzelemként talán valamiféle aggodalom létezik még bennem, vagy felelősségérzet, de azt nem tudom, hogy képes vagyok-e szeretni.
- Nem táncoltam már nyolcvan éve- azért egy mosoly kíséretében szembeállok a lánnyal, és próbálok valamit mozogni a zenére. Az én időmben a jazz volt újszerű, de már akkor sem voltam jó táncos, most pedig végképp nem vagyok az, úgyhogy a minimális mozgás mellett inkább figyelem, hogy táncol a lány. Ritkán lehet ilyen energikusságot, életkedvet látni egy arrancarban, mint benne. Tényleg különleges.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Candy Cane
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Virgo Dragon
Hozzászólások száma : 27
Age : 29
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2011. Aug. 07.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
6250/15000  (6250/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Hétf. Jan. 27, 2014 12:43 am

AHOY’ AC GM!
Mit sütsz, kis szűcs, sós strucchúst sütsz, kis szűcs? Nem-nem, Candy süt, de nem strucchúst, de nem ám! De ha kész lesz, ígérem, adok neked belőle, OKEY? Rakok bele mindent, amit megtalálok! AC konyhájában van minden! És ha már sónál tartunk, szerintem azt is rakok bele! Mi, hogy nem kellene szerinted? Szerintem viszont igen, és mivel én csinálom, ne fecsegj bele, de ígérem, te kóstolhatod meg először! Tudod, ez olyan, mint a vezetés… bár sose vezettem, de ott sem illik beleszövegelni az anyósülésről, a hátsó ülésről pedig még kevésbé. Surprised
*Candy tesz-vesz a konyhában. Ijesztő, amiket művel, a zenére forog, ropja saját stílusát, és minden kezébe kerülő dolgot belevág a tésztába, s dobja bele azt a sütőbe, hogy aztán a műszer előtt kuksolva várja annak kész verzióját.*
Hmmm, érzed ezt? Mert én érzem, érzem! Fincsi illat, csokoládé, vanília, puncs, kávé, karfiol, répa, karalábé, spenót, műanyag… ízletes az biztos! Már alig várom, hogy egyek belőle! Ne aggódj, nem felejtettem el, hogy te leszel az előkóstoló, ha ízlik, kap belőle mindenki, persze én leszek a második aztán AC és River, no meg TdS
*Mikor lepereg az óra, konyharuhával szerválja ki a sütőből az édességet és vágja le azt a pultra, mert túlságosan meleg volt. De, hogy fért be a legalább tízemeletes torta a sütőbe, azt inkább ne firtassuk. Mindenesetre valóban ínycsiklandozóan néz ki az édesség, eltekintve attól, hogy miből… mikből készült.*
FINE! OKEY, itt egy szelet kóstold meg, biztos ízleni fog! Na, milyen, hm, hm, hm? Kell bele valami? Hiányzik belőle valami? Mó, tudtam, hogy kell bele papír is, na, szóval, milyen, ha, ha, ha?! Mi? Hogy finom? Tényleg? COOL! Tessék, hogy talán picit túl sós? Nem gáz, legalább iszunk mellé, az egészséges! Eper – vanília turmix, az a legjobb hozzá! Igen, igen!
*Candy jobb lába remegni kezd, bal karjával madár módjára fel-le csapkod. S ebből rögvest tudja: egy espada közeledik! S tudja is már, hogy melyik.*
WÁÁ, nézd, ki jön ott! Pont jókor!
- AC!!! Én GMem! Nézd mit csináltam! Mert én csináltam, teljesen egyedül! Csak én. Recept nélkül! Oké, hozzávalók adagolásának azért utána néztem, de fincsi, Sugar Cube-nak is ízlik, szerintem se lett rossz, talán picit sós, de kóstold meg, lécci, lécci AC és mondd el te, hogy mit gondolsz! És mi van CASTERel, ugye ő nincs itt? Neki nem adok, CASTER gonosz, vagyis… nem, de nem kedvelem és nem tudom, hogy miért, semmi keresnivalója itt, de mindegy, szóval AC megkóstoltad, megkóstolod? Milyen, hm, hm, hm? Nos, milyen? Már alig várom, hogy tudjam!
*Rajongja körbe a szobába belépő espadát, aki biztosan – Candy szerint – a finom illatokra közelítette meg a konyhát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adala Cascada
Espada
Espada
avatar

Female
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 44
Age : 52
Tartózkodási hely : Coming Soon
Registration date : 2012. Nov. 30.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 7. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Hétf. Jan. 27, 2014 10:54 am

Ahoy' CC PC!


Kiráz az igazak álmából valami, bár nem tudom megmondani mi lehetett az. De ki mondta, hogy én fel akarok ébredni? Én nem akarok felkelni. Én bizony még a világ végéig is tudnék aludni, szóval nem ér, hogy felébredek. Ráadásul arra sem emlékszek mit álmodtam. Tiszta ciki. Forgolódok, rángatom a takarót, magamhoz ölelem a párnám, de sehogy sem akaródzik a visszaalvás. Nyűgös dolog így ébredni, és azt nem szerettem sosem. Muzsika kell, legalább jó zenével induljon a napom, ha már nem tudok visszaszundizni. Kiteszem a virgácsaimat a takaró alól, és megtapogat a hideg, pedig a szokásosra van állítva a fűtés is. Úgy utálok kimászni a takaró alól. A jó meleg vackomból.
Könnyes búcsút veszek az ágyamtól, aztán lehuppanok a szőnyegre, és egy fél mozdulattal megtalálom a nekem való zenét. Felélénkíti az agyam a zene, s ösztönösen kezdek el táncolni rá. Kívülről tudom mind a szöveget, mind a hozzá való táncot, így teljes magabiztossággal éneklek, és táncolok hozzá. A szobám szerencsére eléggé nagy az ilyen műveletekhez, így még csak fel sem akadok semmiben. Felfrissít, és szerencsémre kimelegszek, szóval panaszra okom nem lehet. Mire végigszalad az a három és fél perc, már mosolyogva lesek ki a konyha felé, ahonnan némi zajt hallottam az imént. Kilesek tehát, hogy megtudakoljam mi zajlik az én drágaságos lakásomban, majd elmosolyodva látom meg, kedvenc Candy-m, egy bazinagy torta mellett. Esküszöm akkora monstrum áll a pulton, hogy majdnem a plafont éri. Elkerekedett szemekkel lesek SC-re, aztán CC-re, és zavaromban egy jókora darabot vágok le a tortából.
– Uram atyám! – Kiáltok fel gyönyörömben, ahogy beleharapok az édességbe – melyről úgy érzem, jobb ha nem tudom mit tartalmaz. – Ez valami fenomenális! Candy Cane! Ezennel kinevezlek főkuktának az AC kúriában! – Kapom elő a szögre akasztott séfsapkám, s mosolyogva a fejére dobom. – Leveluppolt a főzés képességed. – Mielőtt Candy meg nem jelent a házban, fogalmam sem volt, az ilyesmi mit is jelent, de miatta meg kellett tanulnom, hogy néhanapján értsek a felénél többet is a mondandójából. Odalépek a tortához, és lemetszek belőle még egy adagot, aztán Felkapom CC kisállatát, majd a hónom alatt a kiskrokival megindulok a nappaliba, elfogyasztani a cukormázas csodát. Ledobom magam, felteszem a lábam az asztalra, és majszolgatni kezdem a reggelimnek betudható tortát. Kissé elgondolkodok, hogy ez a tömény cukormennyiség vajon mennyire fog hizlalni, de aztán rájövök, hogy amennyit én táncolok és mozgok, esélyem sincs az elhízásra. A legjobb helyzetben vagyok, ami arrancarnak megadatott. Két menő fracción, egy gyönyörű lakás, és egy rakás szabadidő, mint Espada. Komolyan mondom, keresve sem találhattam volna jobb elfoglaltságot. Néha már azon kezdek agyalni, hogy felrázom kicsit LN életét. Hátha vannak még bulis arcok itt. Biztosan vannak, csak még nem futottam velük össze.
Az ölembe veszem SC-t de ahogy lenézek, csak az orra hegyét látom meg. Ehh a nagy mell átka, gondolom magamban, s magam elé emelem a kis bambát, majd török neki a sütiből, és odanyújtom neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Candy Cane
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Virgo Dragon
Hozzászólások száma : 27
Age : 29
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2011. Aug. 07.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
6250/15000  (6250/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   Kedd Ápr. 22, 2014 3:40 am

AHOY’ AC GM!

Olyan nagyon boldog vagyok, a LOT pontjaim most szaladtak igazán a magasba, mert AC GM-nek tetszik, amit sütöttem! Látod, látod? Hát nem megmondtam, hogy igazi kasszasiker lesz, ha elkészül? Szóval még jó, hogy a saját ötleteimből csípegetve is szívvel-lélekkel, mindent beleadva készítettem el a tortát! Cool
- Ugye, hogy ugye AC GM? Én csináltam, én, én, persze, hogy én! WHAT?! OH MY GASH!!! LEVEL UP FORVER! Imádlak AC GM!!
*
Leesett állal reagál a dicséretre. Óriási örömmel reagálva a létrán való előrelépés kapcsán, nyomban ugrott is az espadához, hogy keblére ölelje mennyezeteket verő lelkesedéssel karöltve.*
Na, mit szólsz ehhez? Hm, hm? AC GM most LEVEL UP-olt engem, ezennel a főzés ABILITY-m mesterelve lett, OMG! Szinte érzem a fénylést magam körül, a csilivili-villogást, ami jelzi, hogy ez az, meg van a LEVEL! Most már bátran ténykedhetek a konyhában. Bár eddig is bátor voltam, nem erről van szó, de most még menőbb dolgokat állíthatok össze, egy csomó minden elérhető lett most számomra! Ezúttal én készítem a főteleket is meg minden STUFF!
*Nyelvét szája szegletén kiöltve összpontosít arra, hogy még menőbb ábrázattal igazítsa meg a szintlépésért járó sapiját. A legbüszkébb arrancar-pózt követően, páros lábbal ugrándozva közelítette meg az ülőhelyet, melyre műugrók által megirigyelhető landolással tette le magát az espada mellé. Mindezt hatalmas süteményszelettel a kezében, melyről úgy érezte, megérdemli.*
- AC!!! Akkor ezentúl most én főzhetek mindig, hm, hm, hm? Evidens lenne, hiszen én nekem LEVEL UP-olt először mester szintre a főzés ABILITY-m. Na, na? Lehet róla szó? AC~! Eskü, olyan finomságot fogok összedobni vacsorára, amit te és River még sosem etettek! Mind a tíz ujjatokat le fogjátok nyalni a terülj, terülj asztalkám után, igazi MAGICAL TRICK lesz, OKEY? Még egy DJINNI se tud olyat, amit én CANDY CANE, no, OKEY lesz AC GM? De CASTER szigorúan nem jöhet, de nem ám’!
*
Hadarja el óriási lelkesedéssel, szájába tömve a tortaszeletet mondanivalója felénél, melyet nyammogva ő maga is levonta, valóban jól sikerült sütemény.*
Igen, igen, CASTER-t ne szeressük, és tudom, hogy te se szereted, nem kell így nézned, ilyen ártatlanul. Engem nem versz át és, AC GM-t sem, úgy ám’. És viselkedj rendesen, ne edd meg AC GM elől a finomságot, mert nem csak a tiéd, hanem mindenkié, óh és tessék hagyni Rivernek is! Különben is, nem azt mondtad, hogy sós? Hm, hm? Akkor most miért eszed úgy, mintha tömény SUGAR lenne. Ejnye-bejnye, netán átvertél, hogy az egész a tiéd legyen, milyen furfangos vagy!
- AC GM! Arra gondoltam, hogy feldobbhatnánk LN CITY északi részét, olyan uncsi ott minden, rosszabb, mint a FIFTY SHADES OF GREY, nem mintha tudnám, hogy mi az, de a lényeg, a lényeg, hogy szürke minden és nem szép, és ezért fel kell turbózni! Na, szóval én arra gondoltam, hogy az egész lehetne PINK, mert az a legCOOLabb szín, mit gondolsz, hm, hm? Meg egy PARTY se ártana végre LN CITY-be, senki sem tud jól mulatni, na, na?! Milyen a süti? Jó, ugye AC, kérsz még? Van még! Adok, OKEY?
*
Lelkesen fordult a pult felé, a finom illatok irányába, ahol sokkoló kép fogadta. A torta eltűnt, csupán egy szelet árválkodott a tálon. Kétségbeesett arccal állt fel és rohant a konyhaasztalhoz.*
- NOOO! AC GM! Valaki meglopott minket! T_T Nézd, nézd! Megette az összes sütit, hát ez felháborító! GAME OVER neki, ha megtalálom!
*
Rikkantja felháborodva, vizenyős szemekkel, amint körbejárta a konyhapultot és valóban, a süteményből csupán csak egy szelet maradt.*
Ez aztán mindennek a teteje, valóban élet kell LN CITY-be, biztos a sok szürkeség és unatkozás vezetett valakit erre a rémes cselekedetre. Ugye, ugye, szerinted is? Én is csak ezzel tudom magyarázni, nyomban el kell kapnunk, még nem lehet messze. De ehhez a megfelelő öltözet is kell, hm…
*Levette kobakjáról a séf sapkát, melyet kifordítva a híres Sherlock Holmes füles, kockás sapkája váltotta fel, majd rakta vissza azt rózsaszín üstökére. A konyhaszekrény egyik fiókjából előkapott egy nagyítót, AC GM jobb füle mögül pedig egy pipát halászott elő.*
- Így ni’, nyomozásra fel AC GM! Ezt nem tűrhetjük szó nélkül! Valaki besurrant GM TOWER-ba, azonnal utána kell járnunk a dolgoknak! Számítok rád, Dr. AC!
*
Határozottan dobbantott jobb lábával, majd hümmögve kezdte a nagyítóval szemügyre venni a torta környékét, hátha megpillant valami nyomot, mely a tetteshez vezethet.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Party P(a)lace - Adala kérója ^^   

Vissza az elejére Go down
 

Party P(a)lace - Adala kérója ^^

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches ::   :: Espadák tornyai-