HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Arrancar lesen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
28700/30000  (28700/30000)

TémanyitásTárgy: Arrancar lesen    Hétf. Márc. 11, 2013 6:08 am

A mai napon, egyszerű volt a feladatom. Ki kellett mennem az Emberek Világába, hogy felderítsek egy különös anomáliát, amely igen különös helyen volt található. A helyszínre, éjszaka érkeztem, így ugyanis egyetlen embert sem találtam a dokkok és kikötő környékén. Mivel az anomália arrancar nyomokat mutatott, magammal hoztam néhány felszerelésemet. Az izomnövelőt, amely segítséget nyújt abban, hogy kritikus pillanatokban felturbózhassam erőmet. A Gyűjtőedény névre hallgató, aprócska készüléket, amelyben reiatsu mintát vagyok képes felfogni, valamint egy méregkristályt, amely ideális arra, hogy a kialakult küzdelem mérlegének nyelvét, az én oldalamra billentse. Lassan körbejárom a dokkok területét, mielőtt az anomáliás helyre érkeznék és nyomokat kezdenék felkutatni, amelyeket használhatónak vélünk. Egyáltalán nem lenne butaság, kitalálni egy olyasfajta fegyvert, amely az arrancarok híresen kemény hierroját képes lenne leszedálni. Akkor nem kellene túl sokat vacillálnunk ellenük. Könnyedén felülkerekedhetnénk, bármelyik arrancar ellen. Onnantól kezdve már csak a Ressurecionnak nevezett képességük ellen kellene kitalálni, valami igen hatásos módszert. Igazából, az se lenne butaság, ha sikeresen befognánk egyet. Biztosan le lehet szedálni annyira egy arrancart is, mint amennyire a kísérleti lidérceink is ki vannak ütve. Miközben járatom az agyamat, azon kapom magamat, hogy sikeresen körbejártam a terepet. Semmi különöset nem találtam, ami azt jelenti, hogy nyugodtan dolgozhatok. Így elindulok végül az anomália felé, amelyet jelentettek a megfigyelősök. Már messziről látszik. nem is értem, hogy lehet, hogy az emberek ennyire vakok, hogy elmennek egy ekkora folt előtt, ami a falon virít. csoda, hogy a támadás, amelyből származik, nem szakította ketté a raktárépületet, amelynek a falán virít. Nyugodtan előveszem a gyűjtő edényt és elkezdem begyűjteni a még fellelhető energiamaradványokat. Legnagyobb sajnálatomra, ez igen csak kevés, ahhoz, hogy bármit is kezdjünk vele, de a kis eszköz pár pillanat múlva csipogva jelzi, hogy befejezte az elemzést. Ránézek a képernyőre, majd beütök néhány gombot, ezután előhúzom a lélekmobilomat és hangfelvevőre állítom.
- 12-es körzet, Hollow Maradvány, Poszttraumás jelek. Az anomália kiterjedése, nagyjából ötvenszer-ötven centiméter. Erősségéből ítélve, arrancar besorolású lidérc hagyhatta a nyomot. További vizsgálatok érdekében, nyomokat gyűjtöttem, amit átadok az osztagom Reiatsu-kutatási Részlegének. A maradványok kevesek, de talán használhatóak. A terület, további átvizsgálása ajánlott.
fejezem be a jelentést, majd lekapcsolom a lélekmobilom hangfelvevő funkcióját és visszateszem a helyére a köpenyembe varrt zsebbe. A következő pillanatban félig kinyújtom magam elé a kezemet és bekapcsolom a Holokommunikátort, amellyel közvetlenül az osztagomat tudom elérni. A tenyeremben meg is jelenik Yoshida Yuko sanseki holografikus képmása.
- Sanseki, egy darabig, még itt maradok a 12-es szektort átvizsgálni. Háromszáz méteres körzetben megfigyelést kérek, különösen arrancar jelenlét nyomai után kutassanak.
Bólint én pedig kikapcsolom a kommunikátort. Ezek után nyugodtan visszatérek a falon található anomáliához és további méréseket hajtok végre. Végül azonban semmi különöset nem találok és elkezdem elhagyni a dokkokat, amikor a lélekmobilom csipogni kezd. Felcsapom a ki képernyőjét és az üzenetre pillantok. Csodás. A Megfigyelési Részleg bámulatosan jó munkát végez az új tiszt vezetése alatt. Arrancar jelenlétről küldött jelentésüknek utána kell néznem. Elindulok visszafelé, amerről jöttem. Már csak az hiányzik, hogy elsétáljak egy mellett, miközben azért jöttem, hogy ellenőrizzem a területet. Szerencse, hogy nem egy zöldfülűt küldtünk ki, a végén még megsérülhet. Én azonban nem azért vagyok a 12. osztag hadnagya, mert könnyedén adom a bőrömet. Amikor már elég erősnek érzem az ismeretlen arrancar jelenlétét, előhúzom kardomat is. Jobb felkészülten várni az ellenfelemet, mint sehogy sem.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Pént. Márc. 15, 2013 2:25 am

Flavia rendkívül unatkozott a második toronyban, amiért mindenki talált magának valamiféle elfoglaltságot. Még Roncsi-otoja sem ért rá, annyira bele volt merülve abba, amit újfent a színes kockáival épített, nem volt szíve megzavarni. Ivela-aneja pedig éppen valamiféle idegennel teázgatott, ki gyönyörű ékszereket tartott fogságban, ámbár nem sokáig, ugyanis már tervezgette azok felszabadítását is, azonban még nem jött el annak ideje. Desmond-apuja és Sirenia-anyuja hollétéről pedig nem volt halvány elképzelése sem.
Mindezek okán csüggedten vizslatva Hueco Mundora néző toronyablakból a tágas homokdűnéket, mire egy apró szintű hollowot pillantott meg a távolban. Megcsillant a szeme, s nyomban eszébe ötlött ama régi esemény a 9. toronyban, ahol egy hatalmas kutyaszerű lény fogadta őket, kit szeretett volna örökbe fogadni és Pamacsnak elnevezni, csak nem volt rá lehetőség, mert azaz eb neveletlen volt, majdnem bántotta Sirenia-anyuját, azt pedig nem hagyhatta.
Flavia a látottakból végül elhatározásra jutott, úgy döntött áttér az Emberek Világába, ott úgy is rengeteg dolgot talál, amit fel lehet szabadítani, talán fellel ott is egy gonosz körülmények között tartott házi kedvencet, kit elhozhat ide Las Nochesba, ahol egy boldog család veszi majd körül. Desmond-apuja biztos megengedi, hisz folyton elviszi valaki a jegyzetfüzeteit és mindig ő találja meg, ez különös, nemde? Biztos benne, hogy a kutyus megleli az enyveskezű tolvajt. ^w^
Könnyedén tért át garganta használatával Las Nochesből az emberek lakta „birodalomba”. Ügyelt az álcázásra, ahogy azt egykoron Ivela-aneja tanította neki, majd lassacskán útra kelt. Nem tudta, hogy mit keres, vagy miért, fő pontja az volt ennek a cselekedetének, hogy találjon egy hollow kutyát, vagy valami szórakoztató eseményt, melytől jól érezheti magát és nem fog unatkozni.
Nem is kóválygott oly sokat máris érzékelte egy fajbéli társát, vagyis annak egyik alacsonyabb szintű kisugárzását, nyomban felé vette az irányt, hogy láthassa, milyen is ő. Csalódottan fogadta, hogy egy porcikája sem egyezik meg a kutyákéval, vagyis nem ő az, akit keresett, ráadásul amint jóllakott sietősen távozott is. Szomorkásan sóhajtott fel, majd körbejárta a lerombolt helyszínt, kezét végigsimította a falon, melyben az aprócska lidérc hatalmas kárt tett, mikor is erős lélekenergia mozgolódást érzékelt, pontosan olyat, mikor a halálistenek áttérnek ebbe a világba. Szemtanúja volt már nemegyszer eme eseménynek, így tudta, hogy mi a teendő: elbújni, mintha itt sem lenne. De így összességében az túl unalmas lett volna számára, ezért úgy határozott, hogy játszani fog vele, miután szemügyre vette kik jöttek és hányan, illetve miért. Ivela-aneja biztos büszke lenne rá. :3
- Tudja, hogy itt vagyok. A kis pimasz… – suttogja orra alatt búvóhelyéről figyelve az illetőt, de csak bizonyos időközönként felé-felé pillantva, s amúgy csak a hallására támaszkodva fülelte miket is tesz. Már majdhogynem távozott kiszemelt játszópartnere, mikor is valami furcsa eszközt használva visszafordult. Flavia tudta, érezte, hogy miért.
- Hihihi. – kuncog, majd egy könnyed szaltóval előmerészkedik ama épület tetejére közvetlenül, melyen nemrégiben a kis lidérc kárt tett, s a halálisten megvizsgált. A dokkok között húzódó szeméttárolók és egyéb apró fémtárgyak remek rejtekhelyet biztosítottak számára, de semmi szórakoztató nem lenne a bújócskában, ha végül nem leli meg őt a hunyó. - Megtaláltál. :3 – tette hozzá, majd szórakozottan fordult egyet tengelye körül, kitárt karokkal, széles mosollyal az arcán. - Most én vagyok a hunyó, vagy inkább mást akarsz játszani? ^w^ – billentette oldalra a fejét kíváncsian, mutatóujját ajkai elé helyezve, majd meglepetten pislogva fogadta a halálisten által előhúzott éles pengét.
- Gyönyörű. Hogy hívják? ^_^ – talán talált egy megfelelő ajándékot mesterének? Biztos örülne egy ilyen fegyvernek, erősnek tűnik, nem úgy, mint az a gyógyító penge, melyet egy előző shinigaminál látott pár héttel ezelőtt.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
28700/30000  (28700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Pént. Márc. 15, 2013 3:55 am

Nem kell túl sokat keresgélnem, ugyanis az általam megvizsgált épület tetejéről, egy szaltóval elém ugrik egy ... veszélyes? Na nem, azt azért nem mondanám, ez az arrancar mindennek tűnik, csak nem veszélyesnek. Ráadásul még csak nem is támad. Első hozzám intézett szavaiból azt veszem ki, hogy elég játékos. De ezek nagyon ravasz szörnyetegek. Az is lehet, hogy megjátsszák magukat. Következő mondata még jobban megdöbbent. Valami mást szeretnék-e játszani? Hmm, lássuk csak, hogyan is lehetne hülyére venni? Mondhatnám, hogy játszunk doktorbácsisat. Én vagyok a doktorbácsi, ő pedig a beteg. Igen-igen ez határozottan így van, hiszen beteg emberi lélek Ő, semmi több. Mindössze, annyi a gond, hogy ezek a beteg lelkek veszélyesek is tudnak lenni, talán addig kellene kitalálnom valamit, amellyel a saját oldalamra billenthetem a harc kimenetelét, amíg ilyen kis kedves. Ahogy gondolkodok, hamar arról is tanúbizonyosságát teszi, hogy nem csak játékos, de okos is.
- Hallom, hogy okos lány vagy. Köszönjük szépen a dicséretet. Úgy hívják, hogy Hercegnő. S egy ilyen névhez illik is, hogy gyönyörű legyen. Közben kitaláltam, hogy mit játszunk. No, mit szólsz hozzá, ha azt mondom doktorbácsisat játszunk? Nincs semmi dolgod, csak leveszed az egyenruhád, én pedig a bőrödhöz érintem ezt a kis játékot.
Mondom, miközben felemelem a Iremonot. Igen könnyű módja lenne, így gyűjteni adatot róla. Közben berreg is az agyam, hogy milyen okos módszereket lehetne még kitalálni, arra vonatkozólag, hogy felmérjem eme lidérc erejét, mielőtt még vállalkozom arra, hogy megpróbáljam elpusztítani. Az Iremono, biztos segítség lenne abban, hogy megfelelő adatot gyűjtsek arra tekintettel, hogy mekkora ereje lehet nagyjából. Igaz, ami igaz, amit érzek felőle, az arról árulkodik, hogy nem sokkal lehet gyengébb nálam. Ez azonban még koránt sem elegendő információ.
- Nos benne vagy? Meghallgatom a szívverésedet is és a légzésedet. Utána pedig fogócskázhatnánk. Mivel megtalálni már megtaláltalak, arra gondoltam, hogy lehetnék én a fogó. ^_^ Biztosan mókás lenne, ezek között az épületek között fogócskázni. Benne vagy?
Kérdezem tőle, olyan ártatlan pofával, amilyennel csak képes vagyok mosolyogni. Az egyenruháját azért lenne jó, ha levenné, mert addig se lenne nála a fegyvere. Akkor legalább nyugodtan meg tudnám vizsgálni az Iremonoval. Kérdezem tőle, miközben kardomat leengedem, jelezvén, hogy nem áll szándékomban felaprítani. Most még nem, majd később, ha befejeztem a vizsgálatokat. ha nemet mond, akkor sajnálattal erőszakkal kell megszereznem a lehető legtöbb adatot, amíg el nem menekül, vagy ki nem purcan. A kísérleti módszerem nem a humánusságáról híres. Így nem fogom tudni garantálni, hogy életben is marad. Bár kötelességem lenne megölni, elvégre meg kell tisztítani a lelkét, élve azért sokkalta több vizsgálaton vehetne részt, mint holtan. Bárhogy is történjék, adatot kell gyűjtenem róla, amit aztán kategorizálhatunk és elemezhetünk. A kapitány is örülne, ha tudnék hazavinni valami nagyszabású projektet. S végre ki tudnám próbálni, azt az új fájdalomcsillapítót, amelyet Yoriko-taichou ajánlott.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Kedd Márc. 26, 2013 12:30 am

Flavia a kedves dicséret hallatán meghajol köszönete kifejezésének jeléül, majd érdeklődve hallgatja a játékkal kapcsolatos ötletet a shinigamitól. Eleinte arcára fagyott mosollyal mered az előtte álló halálistenre, majd egy könnyed szökkenéssel már háta mögött bukkan fel, egy lábon állva, könnyedén végrehajtva egy táncos pörgést, hogy aztán oldalára tipegve, vidám mosollyal oldalra hajtott fejjel várjon megerősítést.
- Doktorbácsisat? – kérdezi sejtelmes mosollyal az arcán. Szemtanúja volt annak, hogy a shinigami mit csinált az előbb, biztos benne, hogy valami kutató féle, és akkor nem szórakoztató játék a doktorosdi. Csak azt csinálni egész álló nap nagyon unalmas, ő már csak tudja, hiszen az unalom miatt menekült ide Karakurába. - Én nem akarok azt játszani. – szögezi le, majd jobb irányba cigánykerekeket hányva kerül pár méterrel távolabb a halálistentől.
- Fogócskázzunk inkább most! ^w^ – fordult lábujjhegyen szembe a shinigamival, miután megállapodott új helyzetén. Ezt követően kézen állt, s immáron fejjel lefelé nézett a férfira. - Persze, ha nem tekinti nagy falatnak Shinigami doktorúr, odahaza jó vagyok a fogócskában, Roncsi-oto is tanúsíthatja. ^w^ – jegyezte meg mellékesen, nem igazán törődve az esetleges kérdésekkel Roncsi-otoja felől. Fogadott kisöccsének kiléte az ő dolga és attól még, hogy említésre került az mellékes. Még csak az kellene neki, hogy bajba sodorja féltett famíliáját odaát Las Nochesben, nem mintha aggódnia kellene értük, hiszen Desmond-apuja, Sirenia-anyuja, s legfőképpen Ivela-aneja legyőzhetetlenek. ^o^
Kézállásból könnyedén helyezkedett vissza álló helyzetbe, majd egy játékos mollyal hátrapillantva a halálistenre, mielőtt elrugaszkodott volna a szilárd talajtól, ahonnan sonidoval tett legalább egy és fél métert a levegőben. Amikor ismét láthatóvá vált a szemnek gyors mozgása okán már a talajon állt és most már különleges gyorsaság kihasználása nélkül tett meg további métereket. Időnként szökkenésekkel vegyítve útját, mellyel magasabb tereptárgyak tetejére tért fel, ezzel nehezítve a halálisten dolgát. Vagyis teljes egészében a saját kis hasznára fordította a terep adta előnyöket. Könnyedén mozgott szűk helyeken és átjutott ott is, ahol talán lehetetlen, azonban hajlékonysága okán neki nem esett nehezére. Flavia számára ez a környezet telis-tele volt olyan értékekkel, melyek megkönnyítették a dolgát a fogócskában, s időnként el-elmorfondírozott azon, hogy talán hazavisz a tereptárgyakból pár elemet a gyűjteményébe, felszabadítva őket a kegyetlen szolgasorsból, hálája jeléül.
- Ez így nem szórakoztató. :/ Miért nem teszünk valami tétet is az ostoba kergetőzés helyett? ^o^ – áll meg egy épület tetején, szembefordulva a feltételezhetőleg eddig utána loholó halálistennek. - Én a Hercegnőt szeretném – bök rá a kardra. - Te mit? – billenti oldalra a fejét kíváncsi pillantással nézve a shinigamira, érdeklődve várva, hogy mit hozz fel, mit szeretne, amennyiben ő nyeri meg a fogócskát, bár ennek esélye igen csekély, hiszen ő maga remek játékos! ^w^

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
28700/30000  (28700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Kedd Márc. 26, 2013 2:09 am

Úgy tűnik, hogy leendő kísérleti alanyom okosabb, mint azt hittem. Ezek szerint az arrancarok nem is olyan idétlen zabálógépek mint, amire számítottam. Legalábbis ez a példány okosabbnak tűnik annál, hogy egyszerűen csak elkezdjek róla adatot gyűjteni. Kénytelen kelletlen belemegyek a játékba, hogy majd elkezdek vele fogócskázni. Elvégre addig is felmérhetem olyan képességeit, mint amilyen a sebessége.
- Rendben, fogócskázzunk most.
Mondom és elkezdek utána futni, ugyanakkor koránt sem használva Shunpomat. Először is azért, mert akkor hamar elkezdene sajogni a lábam, amit nem szeretnék, másodjára pedig azért, mert egyáltalán nem akarom felfedni előtte, hogy mennyire vagyok gyors. Azt azonban látom, hogy koránt sem olyan lassú, mint szerettem volna, viszont az jó jel, hogy nem is követhetetlen a sebessége. Ennek ellenére én okosan, megdicsérem a drágát, hogy micsoda sebességgel rendelkezik.
- Hűha, te aztán gyors vagy. Alig bírok iramot tartani veled. Jó lesz vigyáznom.
Kíváncsian hallgatom, amikor áttér a tétre. Még hogy a Hercegnőt akarja? Ez meg van veszve, az olyan, mintha a lelkemet adnám oda egy arrancarnak, hogy tessék csámcsogj rajta nyugodtan. Oldalra döntöm a fejemet, majd megszólalok.
- A helyzet az, hogy nem tudsz olyat adni, amely megegyezne Hercegnő értékével. Az egyszerű fogócska pedig, amelyben ilyen gyors vagy, érdemtelen arra, hogy tétként tegyem fel Hercegnőt. De tudok egy jobb megoldást.
Azzal előhúzom a kardomat, majd megszólalok.
- A nevem, Kamioka Shinrou. A tizenkettedik osztag hadnagya vagyok. Ő pedig a kezemben, Jéghercegnő. Ha legyőzöl a küzdelemben, akkor megszerezheted a kardomat. Amennyiben én nyerek, úgy egy teljes hétre azt teszed, amit mondok neked. Nem vagyok idióta, tudom, hogy a törékeny test veszélyes ellenfelet takar. Legyen hát ez a tét, arrancar. Nem lenne ildomos az Élők dolgait megrongálni, így a küzdelmet ott ejtsük meg.
Mutatok egy messzebb lévő tiszta területre, ahol nincsenek kötelek, se semmi akadály, amibe fenn akadhatna az shinigami fia. Remek helyszín egy párbajra s remek alkalom lenne arra, hogy élve fogjunk egy arrancart. Bár erősen sejtem, hogy, ha nyerek sincs benne annyi becsület, hogy tényleg azt csinálja, amit mondok neki. De vannak eszközeim a kényszerítésre, szóval bizakodom benne, hogy némi információt tudok majd begyűjteni róla.
- Ez koránt sem lenne unalmas elfoglaltság.
Mondom s várom a válaszát. Még jó, hogy magammal hoztam az izomerősítőt. A megfelelő pillanatig úgy se kívánom használni, bizonyos technikáimat. Hiszen taktikám elsődleges része az ellenfél meglepetése, mégpedig azáltal, hogy csak később fedem fel előtte, hogy mekkora erőm is van.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Pént. Jún. 14, 2013 4:10 am

Flavia meglehetősen lassúnak ítélte a doktorurat, és nem tudta eldönteni, hogy ez a játék kedvéért van, avagy azért, hogy váratlanul lecsapjon rá, esetleg amiatt, hogy előnyt adjon neki, ami persze teljes mértékben fölösleges, hiszen nem kis gyorsasággal büszkélkedhet. Odahaza is nagyon gyorsnak számít, és most sem fogta vissza magát olyan nagyon. Ennek okán nem bírta eldönteni, hogy a kedves szavakat képességére nézve valóban dicséretnek fogja-e fel, avagy sokkal inkább sértésnek.
- Hallgatlak ^_^ – kézre állva akrobatikai mutatványokkal traktál az épület tetején, melyet átmeneti megállásra alkalmazott. Volt, hogy csak a jobb kezével tartotta magát és a bal karját kinyújtva lengette maga mellett fel és alá szórakozottan. Válasznak, miszerint nem kapja meg tétként a Hercegnőt pedig nem akarta elfogadni, így várt minden lehetőséget, melyben megszerezhette a felbecsülhetetlen értéket gyűjteményébe, ahol sokkal előkelőbb helyet kaphatna egy üres kardtoknál.
- Doktorúr, doktorúr, doktorúr… – szól, miután elnémulva, és mozdulataiban megállva végighallgatta a feltételeket. Fejét csóválva eresztette le lábait, majd vett fel ismét normális emberi tartást. - Tényleg veszélyesnek látszom? ^_^ – megjátszott rémület ül ki az arcára, miközben kétségbeesetten billentette oldalra a kobakját. Bal tenyerét a szívére helyezte, legalábbis ahol annak lennie kell, s így mondta az alábbiakat.
- De legyen, játszunk ott – ezzel eltűnt a shinigami szemei elől, hogy sonidoval meggyorsítva lépteit előbb érjen arra a terepre, ahova a „küzdelem” helyszínét jelölte ki a Hercegnő fogva tartója, ezáltal szemrevételezve milyen előnyöket tud a maga javára fordítani a környezetből. Túl sima a terep, mint régen, mikor az általa oly’ sokszor használt harci irányzatot is kitanulta, a kellő képen ki tudja majd használni.
A szemrevételezést követően, kiegyenesedve, légző gyakorlatokat végez, míg a halálisten megérkezik a helyszínre. A shinigami színrelépésének pillanatában a gyakorlatot is berekeszti, helyette szócséplés nélkül rögtön átváltja mozdulatokat jellegzetes kung-fu lépésekbe, nevezetesen az imádkozó sáska stílusra hagyatkozott. Flavia ugyanis ez idő alatt terephez illő tökéletes tervet fundált ki Hercegnő fogva tartójának számára, mellyel beinvitálhatja a csatába. Jellegzetes nyújtott karral, derékkal baloldalra fordulva malomkörzéseket végzet, majd a mozdulatsort törzse előre fordításával, karjai folyamatos körzéseivel csinált egy íves lefelé hajlást, hogy ezzel együtt nagyobb terpeszt vegyen fel. A stabil állás során megrogyassztotta lábait, már – már majdnem fenékre ült a föld közeli tartással. Törzsét 35 fokos szögbe fordította kicsit elülső lábának irányába dőlve, bal keze imádkozó sáska meghajlított első lábait utánzó kéztartással az előrébb álló lába fölött tartotta, míg a jobbot könyöknél meghajlítva felsőtestével egyvonalban. Jobb kezének tartása, akárcsak a bal szintén a sáska mellső lábait kívánta illusztrálni.
Flavia számára ugyan ez nem volt nehéz, hiszen mióta az eszét tudja, eme harcművészetek elsajátítását űzi, mikor az állatokéhoz hasonlatos mozdulatokat hajtja végre, akkor nem sáskának, tigrisnek, vagy akár sárkánynak akar tűnni, hanem olyankor ő azonosul az adott állat „lelkével”. Vagyis Flavia most is meggyőzte magát arról, hogy ő most, ebben a pillanatban nem arrancar, hanem egy prédájával szembenéző imádkozó sáska.
A látványos mozdulatok alkalmazásához, azonban nem nagyzolás okán folyamodott, hogy ő ilyet is tud. Nem, nem annál sokkal, de sokkal praktikusabb terve volt vele. Remélvén, hogy a halálisten végigszemléli bemutatóját – hiszen eddig is inkább megfigyelte őt, bőszen bízott abban, most is eszerint tesz – a megállapodott tartásában kezeit gyorsan mozdítva, mindkettőből egy – egy vörös színű Barát lő el a shinigami irányába. A cél nem volt számára fontos, lényegtelen volt a vörös gömbök betalálnak-e, avagy sem, ő az általuk okozott meglepetés erejét kívánta kihasználni, s ha nem is döbbentette meg annyira Hercegnő fogva tartóját, akkor legalább időt szeretett nyerni arra, hogy az imádkozó sáska pozícióból elrugaszkodjon a talajtól és a levegőben átcigánykerekezhessen a halálisten fölött. Az égben végrehajtott pörgő mozdulat során, már ott kellő aranyszín reiatsut gyűjtött jobb lábszárához. Az energia, ahogy remélhetőleg földre ért egy labda méretté sűrűsödött, s ha a pillanat neki kedvez, akkor meg is kísérli becélozni vele a halálistent és a hatalmas célkeresztet a doktor úr hátát eltalálni vele.
- Bola de Oro Cero, én fejlesztettem ki, praktikus és játékos, tetszik? ^.^ – billentette oldalra a fejét, nővéréhez hasonló mosollyal az arcán megosztva a halálistennel mindezt, csupán „kedvességből”, mielőtt megfosztaná a Hercegnőtől. Az említett aranylabda cero találatának pontossága, mértéke nem számított számára, bár ha netalántán sikerült az eltéveszthetetlen célt megütnie, akkor égető sérülést okozhatott a labda által és az égető seb egy háton rosszabbítja a vívó mozdulatok végrehajtását. Ha meg az egyik karja sérül, akkor megbénítja, avagy csupán megnehezíti a Hercegnő használatában a gaz érték fogva tartót.


______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
28700/30000  (28700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Szomb. Jún. 15, 2013 5:38 am

Sikerült a magát veszélytelennek feltüntető arrancart egy üresebb területre csalnom. Remek, ott korlátlanul használhatom Jéghercegnő minden képességét. Egyáltalán nem dőlök be a magát kislánynak és játékos ártatlan csemetének beállító arrancarnak. Ostoba lennék, ha egyről is elhinném, hogy veszélytelen és koránt sem képesek megvédeni magukat. Bármilyen kinézetű, formájú személyiségű legyen is egy arrancar, az veszélyes. Veszélyes az emberekre, veszélyes a világ egyensúlyára és veszélyes a shinigamikra is. Aizen nem hiába kísérletezett velük. Milyen kár, hogy az ötlet, elsőként nem Mayuri kapitány fejébe fészkelte be magát. Akkor most Seireitei katonailag sokkalta veszélyesebb lenne. Az igazat megvallva még saját magára is. Olyan csigatempóban követem az arrancart, mintha már most kifáradtam volna és alig bírnám követni az arrancar mozgását. Pedig valljuk be, éppen csak, hogy lassabb nálam, egy nagyon picit. Igaz így is ő rá kell figyelnem, hogy teljes nyugalommal tudjam követni.  
- Ne aggódj, kicsi lány jól fogunk szórakozni. Ezt garantálhatom neked.
Pláne, hogy szegényke azt se tudja, hogy amennyiben megöl a harc során, úgy Jéghercegnő is részecskéire hullik és használhatatlan lesz. Igazából velem együtt hal, de természetesen, ezt a lehetőséget egyelőre szeretném elkerülni. Sokkal több munkám van még nekem oda haza, a Szent Városban, mintsem egy korcs arrancar elleni harcban alulmaradjak. Amikor ellenfelem valami látványos formagyakorlatba kezd, úgy döntök, hogy ezt nem fogom végig nézni. Már csak azért is, mert elképzelésem sincs, hogy nem-e valami hátsószándékkal ugrabugrál, vagy csak szimplán szórakoztatni akar. Az egyiket nem hagyhatom neki, a másikra pedig nincs időm, sem kedvem.
- Bakudou 49: Kuro Shitsui!
Eme igen kedvelt kidouval lepem meg, az előttem tornászó arrancart. Biztos meglepődik, amikor hirtelen azon kapja magát, hogy nem lát semmit. S bár lövésem sincs, hogy Bakudoum meddig fogja blokkolni a látását, annyi időre bőven elég lesz, amíg a vak arrancart meglepem egy Shunpo technikával. Amennyiben a bakudoummal sikerül meglepnem annyira, hogy pár pillanatig egy helyben maradjon, Akkor meglephetem valódi jártasságommal, ami a shunpo használatát illeti. Választásom a Kanashibarira esik, amelyet Paralízisnek is neveznek. A metódus egyszerű, hihetetlenül gyors vágásokkal elmetsszük az ellenfél karjaiban és lábaiban található mozgatásért felelős inakat. Ezzel, gyakorlatilag, egyfajta paralízisbe kényszerítve ellenfelünket. Ha elég erős a Démonmágiám, képes lehetek mind a négy végtagját használhatatlanná tenni, mire megtöri a Kuro Shitsuit. Ellenkező esetben, előbb visszatér a látása és védekezhet a támadás sorozatom ellen, valamint felfedem előtte gyorsaságomat, amely bár nincs kedvemre, de kockázat nélkül nincs győzelem. Így a Démoncsel aktiválása után, rohamra indulok. Shunpomnak köszönhetően igen magas sebességre kapcsolok és első támadásommal egy fentről lefelé indított csapással igyekszem jobb vállát végig vágni. Amennyiben sikerrel járok és felhasítom az arrancar vállát, úgy tovább perdülök és folytatom a támadás sorozatot. Második lépésként a térdhajlatát célzom meg Jéghercegnővel, majd egy lentről felfelé ívelő támadással a bal vállát igyekszem megsebezni. Amennyiben időközben megszűnik ellenfelem látásának blokkolása s képessé válik a védekezésre, a helyzettől függően folytatom a közelharcot. Amennyiben a Kanashibari első csapása előtt tér vissza a látása, úgy igyekszem az elindított támadást befejezni és sikeres csapást mérni ellenfelem vállára. Ha sikerül a Kanashibari első csapása és utána nyeri vissza látását, úgy taktikámat módosítom. Ugyanis, innentől kezdve lényegtelen, hogy visszafogjam shunpomat, így igyekszem erre építeni. Kardommal igyekszem távol tartani magamat, méghozzá rövid, íves vágásokkal. Remélhetőleg kerülni fogja sérülés kockázatát és ha valóban sikerült megvágnom, úgy feltételezésem szerint igyekszik majd némi pihenőhöz jutni. Hakudában elég béna vagyok, így nem áll szándékomban túl közel engedni magamhoz. Ha mégis csederből vederben találnám magam, kénytelen leszek az Utsusemi segítségével taktikai visszavonulót fújni.      

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    Szomb. Szept. 28, 2013 12:39 am

A küzdőteret lezárom, jutalmatok fejenként 1000 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Arrancar lesen    

Vissza az elejére Go down
 

Arrancar lesen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-