HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Katsuhiko vs Kotarou

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kaibara Katsuhiko
Ember
Ember
avatar

Hozzászólások száma : 17
Tartózkodási hely : mindenhol de általában sehol
Registration date : 2011. Aug. 16.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Onmiyouji
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Katsuhiko vs Kotarou   Csüt. Jan. 24, 2013 11:08 am

Katsu mint minden napját most is azzal tölti, mint minden vele egykorú gyerek. Iskolába jár. Mióta a Raionhoz került az óta van ez így. Sajnos azonban az iskola, a tanulás és leckeírás mellett egyre kevesebb ideje marad az edzésre és az őrjáratozásra. Persze ha rajta múlna, akkor egész éjjel a várost róná, hogy lidérceket és rosszlelkű youkai-okat vadásszon le. Azonban ezt sem teheti meg, mert akkor nem tudna ébren maradni az iskolában, amit a tanárok nem vennének jó néven, és biztos, hogy a mestere sem örülne annak.
Ám ma végre van ideje és úgy dönt, mindenképp őrjáratra megy. Az elhatározása azonban nem csak úgy előjön, hisz ennyi erővel inkább ezt az időt tölthetné edzéssel, de nem mivel oka van. Nemrégiben pont az iskolában, volt mikor megérezte egy furcsa hollowszerű lény lélekenergiáját. Megpróbálta felkutatni, de hiába. Az iskolába nem egy olyan ember jár, mint ő maga így a sok féle lélekenergia elnyomta azt az egyet, amit fel akart kutatni. Így hát úgy döntött később mihelyst az órái véget érnek visszatér, az iskolába hátha akkor megleli azt, akit keres. Ráadásul akkor már teljes felszerelését magával hozhatja most ugyan is nincs semmi fegyver nála csak a puszta teste. Persze ez édes kevés lenne, ha csak nem tudná valahogy ellenfele testébe juttatni a testének valamely kis részét.
Visszaérve a Raion főhadiszállására a lány hamar a szobája felé veszi az irányt, hogy magára ölthesse öltözékét. Fekete kimonóját felvéve azt vörös színben pompázó obijával köti körbe derekánál, melyre aztán felkerül a tegez és a katana is. Hátra veszi a nodachiját és a késeit is elrejti a ruha ujjaiban illetve a combjaira erősített tokokba. Végül magához veszi a talizmánjait is, melyek közül négyet rögzít a bal ruhaujjban elhelyezett hat dobókésből négyre, a többit pedig a füzetével és íróeszközével együtt a mellkasa felett rejti el a kimonóban.
Mire elindul a nap már-már lenyugvóban, ami nem is csoda hisz ilyenkor télen a nap sokkal hamarabb nyugszik. Az út egy részét a földön teszi meg azonban, amint eléri az épületeket onnantól a Tsukegami-val halad tovább házról házra. Végül az iskola tetején áll meg. Míg megpihen, behunyja a szemeit és próbál arra koncentrálni, hogy megérezze a keresett lélekenergia nyomait. Amint ott áll az épület tetején és a lenyugvó nap narancssárga sugarai simogatják hátát, hirtelen felnyílnak a szemei.
~ Megvan. Nem is olyan messze, itt az iskola területén talán. ~ jegyzi, meg a lány magában miután ismét megérzi az egyén reiatsu-ját. Ezután kisétál a tető szélére és letekint ellenőrizve azt nincs e egy diák vagy egy tanár a lentebb. Miután nem észlel senkit a korlátra felugorva majd onnan egy Tsukegamival halad tovább. A teret meghajlítva, így lekerül a sportpálya mellé ahonnan már hol sétálva, hol futólépésben, fejét jobbra-ballra forgatva keresi a lidérces lélekenergia tulajdonosát.


______________Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fuun Kotarou
Fullbringer
Fullbringer
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 5
Age : 26
Registration date : 2013. Jan. 14.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Katsuhiko vs Kotarou   Kedd Feb. 05, 2013 4:34 am

>>Katsuhiko VS Kota<<
Egy teljesen átlagos napnak ígérkezett a mai, csak úgy mint a többiben most is az iskolapadot koptattam, és figyeltem. Ugyanis nagyon utálok tanulni, ezért szimplán megjegyzem a nagy részét amit mondanak. Ám mikor teljesen felesleges dolgokról, vagy olyanról dumál a tanár, amit már tudok elkalandoznak a gondolataim. Az órák végére ennek meg is lett az eredménye. Haza siettem, átöltöztem végre normális ruhákba, s már rohantam is vissza. Nem nagyon izgatott, mikor érek majd haza, vagy hogy üzenetet hagyjak, hisz alig egy valaki várna otthon, bár ő sem fog aggódni értem azt biztosra veszem. Helyette inkább elkezdtem járkálni fel-alá a suliban, és valami jó fotótémát kerestem. Amit nem találtam meg egyelőre. Viszont ami megragadta a figyelmem, az egy üres amolyan klubb szoba lehetett. Megpróbáltam kinyitni, próba-szerencse alapon hátha nyitva van. Ám ahelyett, hogy szép engedelmesen kinyílt volna a kezemben maradt a kilincs. Gyorsan körbepillantottam, s mivel senkit sem láttam benyitottam, az immáron használhatatlan ajtón. Bent egy nagyon alul szerelt edzőterem fogadott, de meg kell hagyni hely az volt bent bőven. Előkaptam hát a fényképezőgépem, s néhány képpel megajándékoztam magam. Még néhányszor körbejártam, majd az ablaknál állapodtam meg. Kinézve egész szép terep tárult elém a már közelgő estében. Az ablakból folytattam az utat, s egy kisebb manőverezés után sikerült feljutnom a tetőre. Igen-igen szép a látvány innen is, de még mindig hiányzik valami, valami... Ekkor kerül a látóterembe egy fekete kimonós lány, állig felfegyverkezve, de mégis ahogy a lenyugvó napban fürdik tökéletes kép. * Klikk. * Fogom magam és tovább ugrok, puffanás sem volt, mivel amennyit csak tudtam elnyeltem becsapódáskor, a maradék pedig már egy kis szökkenéssel, ha felért. Ezúttal egy jó nagyon be egyenesen a sportpályára, ám innen nem jó a szög. Pár hosszúlépést letolva viszonyt már jónak kellene lennie. Már fogom is a fényképezőt, mikor is észreveszem, hogy már nincs ott. Annyira belefeledkezem a keresésébe, hogy véletlenül láthatatlanná is válok. Hát igen, ez van, ha nem tökéletesíti valaki az egyik megtanult technikáját. Aztán nem sokkal később sikerült kiszúrnom. Nincs messze tőlem, úgyhogy úgy döntök mellé shiftelek azzal a gyors mozgásos technikámmal, amit kifejlesztettem. Mellette kocogva köszönök neki.
-Halihó! Hát te mi jót csinálsz? Beszállhatok én is?
Bár fogalmam sem volt, hogy mégis hogy jutott le onnan, vagy mikor, de az biztos, hogy nem lassúzott, ha már ide is ért. Mikor rám néz nem felejtem el megvillantani az ezer wattos mosolyomat, hátha jó pontként fog számítani. Feltéve, ha még nem alkotott rólam egy negatív véleményt néhány ostoba szóbeszéd miatt, aminek amúgy is csak a fele volt igaz. Feltéve, ha egyáltalán idejár, az is lehet, hogy valami szentélyben tanul, és azért van így öltözve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaibara Katsuhiko
Ember
Ember
avatar

Hozzászólások száma : 17
Tartózkodási hely : mindenhol de általában sehol
Registration date : 2011. Aug. 16.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Onmiyouji
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Katsuhiko vs Kotarou   Szomb. Márc. 23, 2013 2:58 am

Nem észlel senkit és semmit így elhagyja, a tetőt ám még mielőtt elindulna, tekintetés válla mögött háta mögé fordítja. Egy pillanatra, de mintha hallott volna arról valamit, ám mire egyetlen ép szeme oda irányul már nincs ott semmi. Végül a teret meghajlítva a sportpálya mellett áll meg. Körbetekint, majd elindul tovább kutatva a lélekenergia tulajdonosát.
Tudja, hogy itt kell lennie a környéken, de még sem leli.
Futva, kocogva kezdi el bejárni az iskola területét kezében tartva íját és felkészülve egy esetleges támadásra, ám arra, ami történik, egyáltalán nem számít. A keresett egyén hirtelen az oldalán bukkan fel. Katsuhiko kisebb frászt kap a hirtelen megszólaló fiútól, így gyorsan a teret meghajlítva lép el tőle és bukkan fel öt méterre tőle.
~ A fene, a frászt hozta rám. Gyors… ~ játszódik le a gondolat a fejében miközben íját megfeszítve egyenest az idegenre céloz, majd lő.
Amint a nyíl eltávolodik, tőle egy újabbat húz elő a tegezből, melynek hegyét a felhúzása előtt ajakai közé veszi, és óvatosan nyelvével megnyalja ezzel mérgezve meg a nyílvesszőt.
A nyílvessző végét ezután az ideghez érintve a férfi felé szegezve húzza fel, ám még mielőtt kilőné, tesz arról, hogy ellenfele ne mozdulhasson el olyan könnyen, már ha eddig nem tette. Így, mikor a lány tekintete találkozik a férfiéval, alig halhatóan a következőket mondja:
- Shinseina kotoba: Heddo* – ekkor az ellenfele fejébe pokoli fájdalom költözik egy egész percre, és Katsu-chan ekkor engedi, útjára a mérgezett nyílvesszőz. Fogalma sincs milyen lénnyel is hozta össze a sors itt és most. Külsőre ember és a lélekenergiájának is ezt érzi mégis nem elhanyagolható a benne megbújó hollow erő is. Mint legtöbbször most is kegyetlen, nem kíméli az ellenfelet, s nem engedi, se piheni, sem pedig ellentámadásba kezdeni. Elő is kapja a derekán pihenő katanát és egyből neki ront az ellenfélnek. Először csak két vízszintes csapással, majd egy jobb sarokból intézett felfelé szelő átlós támadással ajándékozza a meg ellenfelét, melyet aztán visszaemel derekának megegyező magasságba, hogy egy szúrással zárja mozdulatsorát.
Lehet, hogy kegyetlen, elhamarkodott húzás ez a részéről, de úgy tanulta, hogy a hollowok csak úgy, mint a youkai-ok veszélyes lények és nem érdemelnek kegyelmet. Na, jó ez az állítás nem teljesen igaz hisz a youkai-ok között is akadnak jó természetűek, aki nem bántják, hanem segítik az embert, habár Katsu ilyennel csak nagyon ritkán találkozott, sőt leginkább csak a Date klánon belül. Nos, bárhogy is legyen, ha másra ne is volt jó előbbi akciói, akkor arra igen, hogy felmérhesse ellenfelét.

*Fej


______________Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fuun Kotarou
Fullbringer
Fullbringer
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 5
Age : 26
Registration date : 2013. Jan. 14.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Katsuhiko vs Kotarou   Kedd Ápr. 09, 2013 3:31 am

>>Katsuhiko VS Kota<<
A köszönésemre a válasz valamiféle rövid távú teleport volt. „Wow” Nagyjából ennyi volt a reakcióm verbális része, a többi meg az általános dolgok, nyitva maradt száj, kerek szemek. Aztán egy nyílvesszővel néztem farksasszemet, leesett a tantusz, hogy nem egy bűvész show kellős közepén vagyok. Próbáltam kitérni, és tiltakozóan felemelni a kezemet, minek következtében én ugyan megúsztam, de a fényképezőm már nem. Lehajtottam a fejem, s sóhajtottam egyet. „Már megint.” Sűrgősen valami jobban jövedelmező dolgot kellene találnom, mert egyszerűen alig bírom pótolni az összetört dolgokat. A következő amit látok, hogy a nyílvessző hegyét az ajkai közé veszi.
-Hallottam én már halálos szerelemről, de ez azért kicsit túlzás.
Pislogtam, mint borjú az új kapura. Azonban már megint sikerült rászednie, s elterelni a figyelmemet. Arra kaptam észbe, hogy nem valami ismerős nyelven szólal meg. Azonnal intettem a kezemmel, s megpróbáltam felidézni azt a technikát amit még ismerek. A néma intés. Azonban amint ez megtörtént elhallgatott a madárcsicsergés, s annyira meglepődött a kis madár, hogy rögtön padlót fogott. Értetlenül tátogott, de hamar összeszedte magát, s repült tovább. Azonban ezzel már nem tudtam foglalkozni a hirtelen fejembe nyilalló fájdalom miatt. Annyira viszont magamnál tudok maradni, hogy meginduljak. Nem akarok álló célpontot adni neki, szóval hiába Cupido küldötte, vagy jött ön bíráskodni, de ez nem igazán a bejövős út. Vagy lehet, hogy az én belépőm nem volt jó? Ennyire?! Felgyorsulok, de a lábam elakad, s így exponenciálisan megnő a sebességem, de nem egészen úgy, ahogy én azt terveztem. Ugyan a nyílvesszőt így kikerülöm, de alaposan padlót fogok, s a fejfájást még megkoronázom egy hosszan tartóval is. A fejemet fogva gurultam, aztán igyekeztem felkelni, de csak ülő helyzetig jutottam. Gyors rákjárással tértem ki az első vágása elől, a másik elől éppen el tudtam hajolni, bár egy-két tincset levágott a hajamból. A következő viszont jó szögből érkezik, s így azt egy tapssal kaptam el. Hogy pontosabb legyek a két tenyerem közé zártam a pengét, s elnyeltem a lendületének minden cseppjét. Nem akartam bántani, de most komolyan felbosszantott. Nem elég, hogy a fényképezőm gajra ment, de még a sérómba is belekarmolt. Valamit valamiért alapon vártam néhány pillanatot, hogy a fejfájásaim ellenére pontosan tudjak ütni, ez alatt a kardját hiába próbálta mozdítani, mintha bebetonozták volna. Ekkor megsuhintottam az alkarját a lábfejemmel. Nem a fájdalom okozása volt a cél, hanem, hogy gyengüljön a fogása a kard markolatán. Ekkor másik lábammal alaposan megküldtem a markolat alját, s remélhetőleg sikerült kirúgnom a kezéből a katanát. Ha nem, akkor kezeimet előrecsúsztatom az oldalán tartva, hogy ne tudja mozdítani, s közvetlenül csavarom ki belőle. Csak azt remélem, hogy nem húz elő a kalapból egy nyulat is, akarom mondani, hogy nem áll elő még valami őrültséggel. Ha sikerült elvennem valahogy a kardot, akkor odébb suhanok egy tíz méterrel, s mivel én úgy sem tudnám használni ezt a fegyvert, hát bosszút állok. Leteszem a földre, s közelről megismertetem vele az Ikkotsu ütéstechnikámat. Remélhetőleg semmi rendkívüli nincs vele, s szépen teszi a dolgát és darabokra törik. Nah meg alatta a focipálya is egy szép becsapódás nyomait öröklik. „Hupszie” Mondom így magamnak, hisz a járulékos kárral nem számoltam. Felegyenesedem, s hirtelen elhúzom a számat. Két kézzel megtartom a fejemet, mert rettentően hasogat, bármennyire is szoktam hozzá az efféle balszerencse sorozathoz. Összeszűkült szemekkel figyelem, hogy mire készül, most, hogy lenulláztam a fegyverarzenálját... Remélhetőleg... S ha megint próbálkozik valami kántálással már remélem, hogy nem fognak belerepülni a dolgomba. Már csak azt kellene kitalálni, hogy mit ártottam neki, nem vagyok én az a Casanova típus, hogy csajokat hagyjak ott, ha egy lenne is bőven boldog lennék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ichimaru Gin
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 156
Age : 24
Tartózkodási hely : .^v^.=.~
Registration date : 2011. Jul. 11.
Hírnév : 13

TémanyitásTárgy: Re: Katsuhiko vs Kotarou   Vas. Szept. 01, 2013 12:58 am

Üdvözlet! ^ v ^
A Lezárások topicban jeleztétek, hogy a KT-t inaktivitás miatt lezárnátok, így jöttem értékelni:

Fuun Kotarou jutalma 500 ryou, Kaibara Katsuhiko neked nem tudok jutalmat osztani.

______________

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ キツネ 歌 の 市丸 ギン ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Katsuhiko vs Kotarou   

Vissza az elejére Go down
 

Katsuhiko vs Kotarou

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-