HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yato Chifuyu
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2012. Oct. 29.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Shinimimi
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Hétf. Nov. 26, 2012 2:32 am

Unottan tette az egyik lábát a másik után. Nem régiben találkozott egy zöld hajú nővel, a nevét megjegyezni sem tudta, csupán a haja színét, így Zöld-channak nevezte el magában. Hosszú évek óta ez volt az első esett, hogy valakiről nem tudta eldönteni, hogy ellenség-e vagy sem.
~ Még mindig azon a nőn rágódsz? – Deusz csak bólintott. – Azért ne lankadjon a figyelmed, a nap lassan lemegy, és nem tűnik úri környéknek ez a hely!
A magas, vörös hajú férfi megállt, s körbenézett. Mintha egy elhagyott városban lett volna, azt leszámítva, hogy itt embereket is látni lehetett.
- Ez megfelelő hely, mind az elbújásra, mind arra, hogy az ellenség…l – A jobb combjához kapott, s félig térdre rogyott. Egy régi, már rég begyógyult sebe fájt újra neki. A szemei előtt már nem Karakura szegénynegyede volt, hanem egy Kelet-Európai városka, ahonnan a Birodalom ellenségeit kellett egykoron kiűznie. Jobbját, amin a médiuma is volt görcsösen felemelte.
- Zeige Dich, Kehle von Tod! Steyr! – Kiáltotta a parancsot, mire az ezüstszín gyűrű sötét ciánszínben felragyogott, s a kezében megjelent egy I VH-s ismétlő puska, amilyet az Olaszfronton használt.
- Adjunk az ellenségnek, Deus! – Kiáltotta a báb vékonyka, gyermeki hangon. A férfi megfordult, s három lövést leadott. A szemei előtt három Szovjet párti partizánt lőtt le, viszont igazából az egyik ház ablakának a keretét találta el, egy felismerhetetlen típusú, parkoló autó jobb első kerekét lőtte át, valamint egy piercinges férfitól pár centiméterre lévő villanyoszlopot találta el. Ezután az egyik sikátorba Tarento Shuuzott a jobb lábát húzva, mintha az tényleg sérült lenne. Hátát a falnak támasztotta, s várt, viszont egy részeg alak pont rosszkor támolygott mellette. – Jobbról, Deus! – Kiáltott a báb, mire a puska tusával a vörös hajú arcon csapta a szerencsétlen fickót, azután balra vetődött háttal. Mikor földet ért már újra Karakura Townt látta.
- Was? – Kérdezte kétségbe esetten. – Kehle von Tod, zurück! – S a puskából újra ezüstszín gyűrű lett. Deus kétségbe esetten nézett körbe, s tekintetével az ellenséget kereste, hogy hova tűnhetett.
~ Deus, ne heverésszél, mint egy szalmabála! Így még bajod eshet!
- Igen, elnézést! – Mondta magyar nyelven veszprémi tájszólással, aztán már el is kezdett felállni. Először guggolásba szándékozta húzni magát, utána meg egy előre ugrással a fal tövébe kívánt, a fallal háttal, állni.

______________

Meow-meow:
 

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sakamoto Fucking Naraku
Quincy
Quincy
avatar

Male
Scorpio Monkey
Hozzászólások száma : 100
Age : 26
Tartózkodási hely : Kocsmákban megtalálsz
Registration date : 2011. Aug. 22.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Badass
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
13500/26000  (13500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Csüt. Nov. 29, 2012 6:35 am

Elvoltam, mint a jóllakott pelenkás kisbaba. Sétálgattam, egyik kezemben füstölgő cigi, a másikban meg egy üveg jófajta kis sör. Végre volt egy kis szabadidőm, amit mászkálással töltöttem ki. Pénzem is volt, tehát tudtam még sört venni, vagy éppen egy kurvát, már ha a Kapitány megkívánja. Már-már majdnem szökellni, és énekelni volt kedvem, de azért olyan messzire nem fogok elmenni. Jó a szabadság, nagyon is jó. Lehet ráállok a lógásra, és mivel nincsen gyámom a városban, baszhatják a telefonálást is, nincs kinek beárulni. Szácsinak meg majd azt mondom, mindig bejártam, csak nem bírták a pofámat. Bár lehet oda se szólnának, és nem is tudná meg. Szerintem az is elég, ha a vizsgákra bejárok, és csókolom. Nah, akkor tánc? Áh, tényleg nem.
Helyette inkább megálltam, beleszívtam a cigibe, majd az ajkamhoz emeltem az üveg száját, és kortyolni kezdtem az isteni nedűt. Addig is tartott az élvezet, egy, kettő, három durranás, és az üveg alja is eltávozott, sőt, inkább szétrobbant. Megmerevedve álltam abban a pózban, ahogy megtámadták, csak pislogtam, hogy mégis mi a faszom történt az éppen? Lassan eszméltem fel, és elvettem a maradékot az arcomtól, a szemmagasságba emeltem, rázogattam, de ezt már cseszhetem. Bánatosan néztem a földet, ahogy mohon elnyelte a drága sörömet.
- Na ezért valaki kurvára meg fog fizetni.- mondtam sorozatgyilkos fejjel, és eszelős hangon. Ellöktem, ami megmaradt, a cigit is, és helyette felhúztam a jobbomra az boxeremet.. Majd pedig elindultam a hang irányába, ahonnan a lövések érkeztek. Persze nem lassan, még mit nem, a végén lekésem azt a szemetet, aki ezt a rettenetes dolgot elkövette. Hirenkyakut használtam, és nem is kellett sokat, meg volt az a vörös nyomoronc, aki a falhoz tapadt, Nekem pedig oldalasan volt. Beszédnek itt most nincs hely. Meg ez a fazon is valami ismeretlen nyelven hadovál. Remek, egy elmebajos, de jó tudni, hogy legalább nem vagyok ezzel egyedül.
- A SÖRÖMÉRT FASZFEJ!!!!- kiáltottam, mert a meglapulás, és a sunyizás nem volt a stílusom.
Elrugaszkodtam a talajtól, némi hirenkyakuval megspékelve lendültem támadásba. Természetesen a jobbomat használom, azon van a lényeg. Kezdetnek megteszi, ha egy beköszönő öklöst adok, azt se olyan erősen. Nem érzem, hogy shinigami lenne, oké, inkább azt mondom, nem olyan ruhája van. Aki nem shinigami, azt nem is annyira utálom, még a hollowokat is jobban kedvelem, mint azt a gyászhuszár bandát. Bár ha shinigami lenne, akkor se biztos, hogy rárontanék, csak is abban az esetben, ha a söröm bánta volna, mint most. Azért harapok, ütők, és rúgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yato Chifuyu
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2012. Oct. 29.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Shinimimi
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Szomb. Dec. 01, 2012 11:15 am

Sikerült a hátát bevédenie azzal, hogy a falnak támaszkodott, viszont lassú és figyelmetlen volt, valamint mikor „vaktában” lövöldözött sikerült felbosszantania a piercinges alakot, azzal, hogy mielőtt a lövedéke a villanyoszlopba fúródott volna az említett ember szájához emelt sörösüvegét is kiiktatta, nem csak a képzeletbeli partizánt. István hiába szólt rá, hiába tért magához látszólag, nem vette észre időben a támadóját. Az elméjét még az a sokk foglalta le leginkább, hogy Kelet-Európából hirtelen Japánban találta magát, ahol eredetileg is volt.
A több csatából, háborúból adódó reflexének köszönhetően próbált elhúzódni az ütés elől, de lassú volt, s a próbálkozásával csupán annyit ért el, hogy az ütéstől földre került, viszont így az ütés nem okozott akkora károkat, mintha meg sem mozdult volna. A szája széléből egy kevés vércsurgott elő, mivel az egyik foga vélhetően felsértette a szája belső falát, az arca bal oldala zsibbadt, lüktetett az ütéstől, viszont még mindig nem volt magánál, így mikor a földre ért István rá ordított.
~ Talpra katona, Hí a csata! Nem heverészhetsz, óvodás módjára, mikor itt az ellenség! Meg a parancs is úgy szól, hogy az ellenséget meg kell ölni! Teljesítsed a parancsot, Deus!
- Nein! – Kapott a fejéhez és markolta meg erősen mind két kezével, s a piercinges alakkal és a tőle nem régen kapott ütéssel, sérüléssel mit sem törődve, szorosan összezárt szemekkel üvölteni kezdett. – Kein Befehl! Nein! Bitte! Kein Befehl! őrült – Aztán a fájdalmas üvöltése röhögésbe tört elő, szemeit kinyitotta, a tekintete homályosabb volt, jobbja a fülénél markolászta a fejét, a balja viszont az arcát markolászta, s így meredt az ellenfelére. – He-he-he! He-há-há-he! Du bist Befehl! – Felült, s a lábait magához minél közelebb kezdte húzni. – Meghalsz és megeszem a lelked! őrült – Kezeivel előrébb lökte magát, hogy ülőből guggoló helyzetbe kerüljön, azt követően újra elrugaszkodott a talajtól, hogy ismét talpon lehessen. Miközben kiegyenesedett a piercinges gyomra, gyomorszája felé ütött egy jobb egyenest, ami után, ha sikerül, ha nem az ütés, jobbját visszahúzza az oldala mellé, de attól úgy egy arasszal, s a balját a feje mellé helyezi. – Zeige dich, Kehle von Tod, Fusil! – Idézte meg a bábját, ami sötétciánszínnel való felragyogással az ezüstszín gyűrűből egy nagyon régi, még a napoleoni háborúkban használt puskák egyikének a képét vette fel, ahogy Deus kívánta, bár ehhez semmit sem kellett volna mondania, de volt egy ilyen szokása.
- Már készülök a lövésre, bruder! – Szólalt meg a puska, ahogy megjelent. A férfi, mintha szurony is lenne rajta előre, az „ellenség” felé döfött vele.

______________

Meow-meow:
 

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sakamoto Fucking Naraku
Quincy
Quincy
avatar

Male
Scorpio Monkey
Hozzászólások száma : 100
Age : 26
Tartózkodási hely : Kocsmákban megtalálsz
Registration date : 2011. Aug. 22.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Badass
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
13500/26000  (13500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Csüt. Dec. 06, 2012 12:56 am

Ezzel míg a halál fasza van? Csak ott ül, markolgatja a fejét, és németül kezd kiabálni. Eh, ha figyeltem volna a suliban, akkor most lehet érteném, hogy miről is magyaráz. Itt nem hagyatkozhatok a pornókban tanult szavakra. Az ich libegö, meg Jah, Günter, jah snel, falra spricen. Ennyi a tudásom, na mindegy, az öklök nyelve minden országban érthető. Ahogy az elmebeteg röhögés is. Ha csak az kell, hát akad ilyesmi a birtokomba, bár okom nincs, nem vagyok elmebeteg, de azért simán bevágom, kommunikáljunk már egy kicsit.
- Wáháhá-há-há-he-he-he. Dehogy halok, de ha mégis, akkor remélem fosni fogsz Tőlem.- közöltem a véleményemet, ha már fel akarnak zabálni, akkor legyen meg a hatásom is, úgy is romlottnak gondolnak.
S’ legalább már kezd alakulni az egész, kaptam egy gyomrost is, bár nem volt olyan, amitől kiköpöm a tüdőmet, de azért kellemesnek se nevezném. Viszont boldog vagyok, végre verekedhetek valaki olyannal is, aki nem dől ki az első ütésemtől. Olyan unalmasak voltak már a sima emberek. Visszafogni magam, nehogy véletlenül megöljek egyet, vagy hamar vége legyen a bunyónak, mert akkor nem fizet senki, sőt, még Rajtam akarnák bevasalni. Na, de ne bambuljak, mert még itt is van dolgom.
- Ez meg mi a fasz?!- pislogtam bambán, amikor valami… műtárgypuska jelent meg a kezében. Most már tényleg nem tudom hova rakni, hogy mi is ez a faszi. Shinigaminak nem shinigami, és még hollow se, de hogy nem is a fajtám tagja, az is biztos. Tehát… áááá, megint kereshetek valakit, aki elmondja, hogy mivel van dolgom. Wáááá, a fasznak kell ez a sok titkos faj, meg tökömtudjami. Most már több okom is van elverni. Főleg mert azt hiszi, hogy ez a faszbook, és meg akart bökni.
Hátrábbléptem, és megpróbálkoztam azzal, hogy elkapom a puska csövét, és ha jól számoltam ki a távolságot akkor… reiatsut koncentráltam a bal sarkamba, majd felemeltem a lábamat, és utána pedig lesújtottam, megcélozva a vöröske vállát, ami az Én bal lábammal volt szembe. Ha talál, nem biztos, hogy válltörés lesz belőle, de egy zúzódás az kinéz, ha szerencsém van, akkor még ki is megy a helyéről. Micsoda mázli, hogy acélbetétes a bakancsom, és még a sarkán is van egy fémlemez. Egy kis előny a számomra, persze az is lehet, hogy nem sikerül, és elkerüli, de annyi baj legyen, unalmas lenne, ha hamar véget érne a buli. Találattól függetlenül mögé helyehujázom magamat, majd a fegyvert tartó kezére indítok meg egy sima rúgást. Ropogjanak a csontok, morzsolódjanak a porcok, a gerincvelőmben izgalmas tánc indul, nem csoda, élvezzük ezt.

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yato Chifuyu
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2012. Oct. 29.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Shinimimi
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Szer. Dec. 12, 2012 10:19 am

A férfi tudatáig nem jutottak el az ifjú szavai, mivel az már túl homályos volt a félelemtől, s a félelmét okozó dolog elpusztításának, vagy csak eltüntetésének a vágyától. Csupán a saját ködös, zavaros gondolatai zavarogtak a fejében, s mindnek a központjában a piercinges eltüntetése, s talán befalása állt.
Bábját egy több száz éves puska képében jelenítette meg, amit még Bonaparte Napoleon seregében használt. Ameddig a lövedék betöltődik időhúzásképpen megpróbálta vele megdöfni az „ellenséget”. Viszont a támadása sikertelen volt, sőt még el is kapta a fegyvert.
- Deus! Es tapogat! – Kiáltott fel siránkozva a báb. Talán ködös tudata képes volt a bábja hangját befogadni, vagy csak a fegyverét akarta kiszabadítani a fogságból, de lehet, hogy mind a kettő, viszont ennek a mozdulatának köszönhetően a vállára érkező acélbetétes bakancs az izomkötegét érte el. Így bár komoly fájdalmakkal, amiket csupán egy fájdalmas fintorral jelzett, s talán rándulással, de megúszta a válltörő támadást.
A férfi vállára érkezett támadás után a piercinges fiatal eltűnt a szeme elől, s mögötte jelent meg. A magas férfi fejét gyorsan forgatta, hogy megtalálja ellenfelét, s ennek köszönhetően újra meglelte azt, akit el akart tüntetni a békéje újából. Hogy ezen kívánalmának eleget tegyen, hogy ezt az igényét kielégítse felsőtestével az ifjú felé dőlt, közben felé kezdett fordulni, s bábjával, ami egy régi, egylövetű puska alakjában volt, így annak a tusával egy ütést indított ellene. Viszont a már feléje tartó lábat korántsem volt észrevenni, ezért a bal alkarja megtapasztalhatta, hogy milyen, hogyha egy ezen korbéli acélbetétes bakanccsal eltalálják. A bal keze a rúgás hatására megemelkedett, valamint vele együtt a puska is Deus arca felé közeledett, ellenben az is biztos, hogy nagy arra a valószínűség, hogy sikerült valahol eltalálnia a „teleportálgató” kölyköt.
Ennyi valószínű nem elég, hogy eltűnjön, így hátrébb Tarento Shuuzott, s a puskáját ráfogta. Pont fele akkora távolságra volt tőle, mint a Napoleoni csaták ideje alatt a célpontjától, így kétszer akkora volt rá az esélye, hogy eltalálja.
- Töltve, bruder! – Kiáltott a báb, hogy jelezze a gazdájának, hogy tüzelhet. Talán pont így számította ki, vagy csupán a szerencse fia ez a Deus, de ez a lényegen nem változtatott, hogy ahogy célra emelte a puskát már tüzelt is. Mivel ezek a puskák nem voltak olyan pontosak, valamint ő sem volt a legjobb fegyverforgató, szóval még van rá esély, hogy mellé lőtt.
- Encor! – Kiáltotta franciául, hogy „újra”, és ezzel jelezve a bábjának, hogy töltse újra a puskát.

______________

Meow-meow:
 

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sakamoto Fucking Naraku
Quincy
Quincy
avatar

Male
Scorpio Monkey
Hozzászólások száma : 100
Age : 26
Tartózkodási hely : Kocsmákban megtalálsz
Registration date : 2011. Aug. 22.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Badass
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
13500/26000  (13500/26000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Hétf. Jan. 28, 2013 4:58 am

Tuti nem shinigami, annak miért beszélne a stukkere? De akkor mi a tökömmel vagyok már kénytelen verekedni, és miért nem dőlt még ki? Sokat nem kapott, az igaz, de szerintem elég erőset igen, legalábbis ahhoz, hogy a feje körül keringő csillagokat számolgassa, vagy ilyesmi. De csak nem elég, így akartam még egyet adni, csak hátulról, ám azzal nem számoltam, hogy az orrnyergemen puffan a puskatus. Az ütéstől némi könny tódul elő, az orromból pedig vér. Rohadt fájdalmas tud ám ez lenni, örülök, hogy nem tört el, vagy ilyesmi, de legalább az én rúgásom is talált. Csak ennek a közjátéknak köszönhetően, sikerült eltávolodnia ennek a tagnak, sőt, mire ki tudtam csapni azt a rohadt könnyet, már valami jött is felém. Nem nagy a tapasztalatom ezen a téren, de tuti, hogy ez nem játék, így nem fog lemenni az életem harminc ponttal, ha bekapom ezt a találatot. Sőt, szerintem simán lemehet olyan 1 százalékra is, inkább az oldalra vetülést találom megfelelő megoldásnak, de így is súrolta a jobb vállamat a lövedék. Mit súrolta, belevágott egy kis mélyedést, most olyan, mintha egy vájat lenne ott.
Puffanva érkezek meg, majd tovább gurulok, és fél térdre nyomom ki magamat. Még a vörös kiabál valamit. Valahol már hallottam ezt a szót, csak nem jut eszembe merre is. Fene, minek mászkáltunk annyit az Öregékkel? Az a sok rohadt nyelv keveredett a fejemben, már alig tudok mit hova társítani. Szopás, de az már jó jel, hogy nem lőnek ismét, itt az én lehetőségem a támadásra. Az íjászkodást azt kihagyom, amilyen ügyes vagyok benne, még a saját lábamba sikerül beleküldenem egyet. Azzal meg tényleg bentebb lennék. Marad a bucira verés. Rohanás előre, majd talajról rugaszkodás, pörgés, majd következhet a rúgás (Kuchinuki technika). Mellkasra jó lenne a találat, bár majdnem mindegy hova megy. A lényeg, hogy közelébe kell maradnom, és nem hagyni, hogy pufogtasson, mert akkor elég nagy hátrányban leszek, sőt, a nap végére lehet egy szita marad belőlem, már így is elkezdte a gyártást, egy váll sérülés, az orromról még nem is beszélve. De nem baj, rég járta át a testemet ez a pezsgés, ez az érzés, amikor élethalál harcról van szó, nem pedig csak egy sima, utcai verekedés, ahol nincs kihívás. Ez hiányzott már az életemből, nem a gyenge, normális emberek, hanem némileg speciálisabbak, még akkor is, ha egy ilyen Kengyelfutó elmebeteggel kell verekednem. S’ ha már itt tartok, akkor megragadom az alkalmat a folytatásra.
Mindegy hogy talált, vagy se a rúgás, amint földet érek, akkor ismét támadok. Elsőnek ismét közelébe kerülök, lehetőleg háttal, majd jobbal oldalra fordítom a törzsem, és megpróbálkozok az arcába könyökölni a jobbommal, ami a véleményem szerint, még gyengébb lett a sérülés miatt. Ám itt nem állok meg, a könyöklés után, visszafordítom magamat, majd baloldalról ismétlem meg ezt, a bal karommal, végül pedig szembefordulok Kengyelfutóval, és fordulat közben már a balommal már készülök az ütésre, s amikorra már a félfordulat megvolt, akkor nyújtom kifelé, mire szembe leszek vele, akkora sikerüljön bevinni egy újabb találatot, valahova a törzsre/fejre.

- Ennek lehet nevet kéne adni.- gondolok itt erre a mozdulatsorra, bár lehet van már neki, de majd ÉN, majd kitalálok valami jobbat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yato Chifuyu
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2012. Oct. 29.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Shinimimi
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Pént. Feb. 01, 2013 10:37 am

A jobb válla hasogatott, a bal alkarja lüktetett ott, ahol a bakancs eltalálta. A férfi enyhén zihált, talán, hogyha nem fűtené ennyire az adneralin, a harci láz, akkor a jobbját használni se tudná, s a bal karját is fájlalná. Széles vigyorral konstatálta, hogy mégis sikerült eltalálnia az akadályt. Az ifjú támadásával szemben csupán annyit tudott tenni, hogy bábját védekezőleg kezdte fordítani úgy, hogy az a bal vállától a csípője jobb oldaláig egy átlót mutatott. Viszont még csupán fél úton tartott a keze, mikor az ellenfele lába telibe találta a bábját, ami így állba találta, ettől az álla felszakadt, s Deus feje hátra hanyatlott, valamint egy lépést hátra tántorodott.
- Á! Deus, es verletzte mich! Hilfe mich! – Kiáltott fel a báb a maga gyermeki hangján, mivel ahol a magas férfi ellen harcoló piercinges fiú eltalálta ott a puska, vagyis a báb teste megrepedt, sőt, vékony repedési szállak kezdtek hosszirányba szaladni a puskán úgy egy-egy arasznyira.
- Schaße, du, klein, idiote schwein! – Kiáltott a vörös hajú a fekete hajúra, miután némi vért köpött ki a szájából. Viszont ahogy ezt kimondta a fiú már megint ott volt előtte, s támadott, jobbját emelte volna védekezésre, de egyrészt lassú volt, másrészt a válla kezdett már feldagadni, így már főleg nem lehet százszázalékosan mozgatni. Így a fiú jobb könyöke sikeresen állba találta a férfit, aki vagy rájött, vagy csupán megérezte, hogyha közel marad a fiúhoz, akkor esélye sem marad a győzelemre, ezért az állas után hátrébb tarento suuzott, viszont a bal könyök még elérte, bár csak a bal alkarját, de azt ott, ahol a bakancs is eltalálta. Ezért az még jobban lüktetett, s az újabb ütéstől Deus arca fájdalmas grimaszt vett fel.
- Tölts! – Kiáltotta a bábjának, miközben újra hátrébb tarento suuzott, hogy tartani próbálja a távolságot.
- Nein, ich habe Schmerz! – Feleselt vele amaz.
- Ja, ich weiß es, aber jetz, Laden Sie! – Felelte rá egy újabb távolodó, kitérő tarnto suu után.
- Ja woll!
- Was ist du, Herr Piercing? – Sejtette, hogy nem egy átlagos emberrel van dolga, hiszen azok egyedül nem lennének ilyesmikre képesek. Egykori mestere már beszélt arról, hogy nem csak a bountok vannak a világon, mint különleges emberek. – Hast du ein quincy? – Kérdéseivel próbálta húzni az időt, hogy a bábja újra tűzképes legyen. Nem kívánkozott közelharcba bonyolódni a fiúval, ezért, hogyha amaz a közelébe jött, akkor mindig a tarento suu segítségével távolodott el tőle.

______________

Meow-meow:
 

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   Szomb. Szept. 28, 2013 12:47 am

A küzdőteret lezárom, jutalmatok 500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: -=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01   

Vissza az elejére Go down
 

-=Amadeus J. Wolf vs Fucking Naraku=- Round 01

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-