HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kira vs Takashi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Kira vs Takashi   Szomb. Okt. 27, 2012 12:17 pm

Szép nap ez a mai nekem még is rossz kedvem van. Már pár napja ilyen vagyok. Jó formán nincs kedvem semmihez és senkihez. Persze ettől függetlenül be kell jönnöm, dolgozni hisz nem hagyhatom, magára a csapatomat ahhoz egy kicsit fontos pozíciót töltök be. Mint a Hírvivő egység vezetője nem henyélhetem, el a napot bar mondjuk, azt nem is tenném. Mint volt tizenegyedik osztagos, még ha csak kevés időt töltöttem ott rám is rám ragadt annyi, hogy nem henyélhetek, ha már arra van időd, akkor inkább edz, hogy még erősebb legyél. Persze az utóbbi időben nem is lehetne azt mondani rólam, hogy lustulok hisz minden nap szorgosan - és eddig eredménytelenül – edzek a zanpakutommal, hogy végre megszerezhessem a Bankait. Na, de visszatérve erre a rosszkedvre talán nem igaz az a része, hogy senkire nem vagyok kíváncsi, sőt épp hogy valaki beléphetne az életembe. Igen oly rég volt, már vagy három éve. Midori óta nem volt senki, akit megölelhettem volna, aki megcsókolt volna, és akivel együtt tölthettem volna az estéimet és nem magányosan egymagam kell minden este elaludnom azon a méretes francia ágyon, ami két személy számára fekszik a nappaliként is funkcionáló nagy hálószobában.
- … chou… danchou… Chikanatsu gundanchou! – egy kicsit elbambulva ültem az asztalomnál mikor az egyik nekem dolgozó tiszt kizökkent a gondolataim közül.
- I… igen? – kérdek rá akadozva a hirtelen jött felszólításra.
- Hát csak… olyan furcsának tűnt, nincs semmi baja? – kicsit furcsállva néztem a hölgyeményre majd, hogy ne várassam meg hamar válaszoltam is neki.
- Öhm… Izé, nem, nincs semmi… – válaszoltam egy kicsit zavartan mire a lány ismét megszólalt még mindig egy kicsit aggódva.
- Oh, pedig azt hittem. Olyan furcsán viselkedik már reggel óta, azt hittem beteg csak megmakacsolta magát és inkább bejött dolgozni mintsem otthon feküdne és pihenne. – vakarja a halántékát a lány zavartan. Amire arcomon ma és talán az elmúlt napokban most először kerül egy kedvesebb mosoly.
- Jaj, dehogy, de köszönöm, hogy így aggódik értem… – akadok, meg hirtelen mikor nem jut eszembe a tiszt neve.
- Aizawa. - fejezi be a mondatot helyettem a lány egy mosollyal az arcán. Úgy tűnik nem bántottam meg azzal, hogy nem jutott eszembe a neve.
- … i-igen tényleg Aizawa… Bocsánat így hirtelen most nem jutott eszembe a neve. De ne aggódj és kérlek, a továbbiakban nyugodtan tegezz nem szeretem ez a formális beszédstílust. Amúgy meg lehet, hogy csak az lehet a bajom, hogy reggel óta nem ettem semmit és már igen csak ebédelni kellene.
- Értem. Akkor miért nem megy el… vagyis miért nem mész… vagyis, izé… szóval miért nem megy el a parancsnok ebédelni? Most amúgy sincs sok teendőnk, ami meg van, azzal mi is megbirkózunk.
Nos, a lány kedves szavait követve el is indulok ebédelni. Persze először visszautasítottam azon alapon, hogy milyen már hogy ők helyettem dolgoznak, míg én jóízűen ebédelek – pedig nem is vagyok éhes – de aztán annyira erősködött, hogy végül már itt állok az edzőterem előtt. Ha már úgy sem vagyok, éhes legalább ne töltsem hasztalanul ezt az egy órát.
- Aizawa Kimiko… hm… – jut eszembe a felettébb jólelkű tiszt neve. Nem is értem, hogy felejthettem el egy ilyen szép nevet. Komolyan annak a lánynak olyan kisugárzása van… ha most nem tartanám, hülyeségnek azt mondanám, hogy megtetszett… ne… nem ez lehetetlen… agy mégsem?
Kissé elmélázva ezen lépek be a terembe azonban az úgy tűnik nem üres. Tompa, ütéseknek tűnő hangokat hallok meg a terem végében az árnyékokkal fedett sarokban. Ahogy fókuszálni kezdek a személy jelenlétére a kifinomult érzékeimmel az orrom már is megadja a választ arra, hogy ki is az.
- Áh, no lám Genki Takashi negyedik tiszt. Micsoda meglepetés a napszak ezen idején itt ˝látni˝. – emelem ki mondandómban a „negyedik tiszt” megnevezését, talán mert kicsit féltékeny vagyok, hogy ő kapta meg hisz már előtte jelentkeztem arra a pozícióra és még mindig nem tudom mi volt az oka, hogy végül nem az enyém, hanem osztagtársam.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Vas. Okt. 28, 2012 2:03 am

Jól telt a napom. A szakaszomnak tartott edzés minden gond nélkül ment le, így most teljesen nyugodtan tudok a saját edzésemre koncentrálni. Igazán értékelem a fiúk lelkesedését, hogy segíteni akartak, de én jobbnak láttam, ha magamban edzek és őket inkább elengedem pihenni.- Elvégre kidolgozták magukat a mai napra és a 46-ok Tanácsa kellően csendes. Persze ez nem jelenti azt, hogy lazsálni szoktunk, azt a szót mi nem ismerjük. Nekem meg különben is remek formában kell lennem, így aztán a saját magamra kiosztott edzéstervet követem. Már egy jó ideje végzem a gyakorlatokat, amikor felüti a fejét egy igen ismert reiatsu, ráadásul hamarosan még hang is párosul hozzá. A hang irányába fordulva fedezem fel, hogy Kira-chan az, a jelenlegi ötödik tiszt. kedvesen elmosolyodom irányába, majd egy meghajlás következte után megszólalok.
- Nocsak, örömmel látom, hogy itt van. Már éppen arra gondoltam, hogy ildomos lenne meglátogatni önt és megkérdezni, hogy szolgál az egészsége. Régen beszéltünk, már kezdtem azt hinni, hogy hanyagolja a társaságomat. Elfoglalja a szakaszparancsnokság, igaz?
Mondom a rám jellemző nyugalommal, majd egy párnácskához sétálok, amire leülök. Ott kényelmesen elhelyezkedem és onnan nézem a ötödik tisztet. Kicsit punnyadtnak tűnik, mintha hanyagolta volna a mozgást mostanában. Gyengéden a számhoz emelem zanpakutomat, majd egy rövidke, pársoros dallam eljátszása után megszólalok.
- Már bocsássa meg szavaimat, nem áll szándékomban megbántani önt, de mintha veszített volna korábbi fényéből. Úgy értem, hogy nem mozgott eleget a napokban. Látni, hogy gyenge és elégedetlen. Mit szólna egy kis testmozgáshoz, utána megihatnánk egy csésze teát?
Kérdezem tőle, miközben végig mosolygok. Mondjuk ebből sajnos semennyit sem lát, de azt mondják, hogy a mosolyt hallani is lehet. remélem, hogy így van és észleli a bennem megbúvó kedvességet irányába. Tényleg csak segíteni akarok neki, szegényke olyan magányosnak tűnik. Mondjuk ezt meg is tudom érteni, hiszen nincsen senkije, aki időnként megvigasztalná, felvidítaná. Én szerencsés vagyok ebből a szemszögből, hiszen együtt élek Hime-channal. Na és természetesen a gyerekekkel is. Miután elfogadja a felkérésemet, hogy mozogjunk egy kicsit közösen, felállok a párnáról és egy könnyed, terpeszállásban készülök fel arra, hogy fogadjam a támadását.
- Támadhat. Ne féljen, nem tud bennem túl nagy kárt tenni. De azért óvatosan.
Mondom és felkészülök a támadás kivédésére. Számtalan ötletem és lehetőségem van az ellenfelemet kibillenteni a megszokott harcmodorából. Csak meg kell várjam a vihar tombolását.
Elvégre a blokk akkor leghatásosabb, ha az ellenfél nem számít arra, hogy elkerülés helyett beleállást választjuk. Gyorsan megpörgetem fuvolámat, ami különös hangok sorát hallatja. Majd még egy utolsó mondatot szólok. Feltehetően, utána érkezik a támadás.
- Csak könnyedén!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Vas. Okt. 28, 2012 11:30 am

- Nos, az egészségem jól szolgál. Hát igen mostanában igen csak elfoglalt vagyok, de ha esetleg látogatásra adná, a fejét szívesen fogadom. – jelzek vissza a tisztnek mondandójára. Közben hallom, hogy odébb sétál pár lépést majd valami halk tompa puffanást követően furulyázni kezd.
- Nahát, nem is tudtam, hogy furulyázni is tud. – emelem egy két halk tapsra a kezeimet. A férfi ez utáni mondandói azonban egy kicsit meglepnek. Nem mozgom eleget? Pedig mostanság majdnem minden napomat egy kis elszigetelt éjjelei világban azzal töltöm, hogy tucatnyi farkast próbálok legyőzni ráadásul megszabott időre.
- Nem mozgok eleget? Tényleg? Ez érdekes… mert hát már jó ideje nem is csinálok, semmi mást mármint edzek, kivéve, persze ha dolgozom. De azt azért kikérem magamnak, hogy gyenge vagyok… még ha igaz is egy kicsit. förmedek rá utolsó mondandómmal először a férfira majd a mondat második részét halkan motyogom az orrom alatt. Valóban talán gyengébb vagyok mind azt hittem. Ezt mutatja az is, hogy még hetekkel az edzés megkezdése óta sem sikerült még legyőznöm a saját árnyfarkasaimat.
- Rendben benne vagyok. De a csésze teát egy kicsit későbbre kell halasztanunk, ha csak nincs kedve azt a Hírvivő egység irodájában meginnia. Mit gondol? – teszem fel a rövidke kérdést miközben a hátamon pihenő fegyver markolatára teszem a kezem és előveszem azt.
- És már bocsásson meg ön is, de lehetséges, hogy rosszabb a szeme, mint nekem? – közlöm mind ezt a férfi irányába, de nem sértően, sőt ellenkezőleg szavaimban és a mellépárosított mosollyal a számon csak amolyan vicces megjegyzésnek szánom. Mindeközben támadó állást veszek, fel majd bekapcsolom az Irimét majd amint megkapom a teljes képet a teremről és a benne tartózkodó ellenfelemről, még felszólalok utoljára a férfi mondandójára válaszolva.
- Meglesz… – és abban a pillanatban meg is indulok. Shunpoval indítok, Takashi valószínűleg arra fog számítani, hogy katanámmal sújtok, le ám akkor nagyon meglepődhet ugyan is félúton kardom a tatamiba szúrom és a férfi bal oldala felé kitérve próbálok egy ütést bevinni a jobb tenyeremmel. A megállásig azonban nem tudom biztosan, hogy betalálok e, hát igen ez a baj ezzel a kis szerkezettel. A shunpozás közben nem nagyon tudom használni így akkor az érzékeimre kell támaszkodnom.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Vas. Okt. 28, 2012 10:15 pm

- Igazából fuvolázok, de köszönöm. Harminc éve játszok már, ez a minimum, hogy tudjak játszani a saját hangszeremen.
Mondom mosolyogva. Csodálkozására, hogy állításom szerint nem mozgok eleget lassan bólintok.
- Pontosan, ahogyan mondja. Ejnye, hát milyen hangnem ez?
Mondom kicsit meglepődve és tettetett sértődéssel, amikor rám förmed. Érezhető a lányban a tizenegyedik osztag öröksége. Kimondottan harcias és könnyen provokálható. Ez így elég könnyű menet lesz. A könnyen provokálható ellenfelet lehet irányítani, méghozzá pont azzal, hogy dühösen támadni kezd. Ha megzavarjuk az ellenfél koncentrációját, a győzelem félig a miénk.
- Öröm lesz önnel teázni, még ha a parancsnoki irodában is kell elfogyasztanunk. Ne aggódjon, nem szoktam zokon venni efféle apróságokat.
A látásomra tett megjegyzésén, csak halkan kuncogok. Én se veszem ám sértésnek, ilyesmivel nem lehet megsérteni engem. Ennél jóval több kellene ahhoz, hogy sértődés legyen belőle. Utolsó mondata után a leányzó már támad is. A mozgása elég kecses, lassan művészi. Széles terpeszbe állok a testsúlyomat kicsit alacsonyabbra helyezem, hogy könnyedén el tudjak hajolni a katanával történő csapás elől, amikor Kira hirtelen irányt vált és jobb tenyerével ütést indít ellenem. S bár látom a mozdulatot, még időm is lenne kitérni ellene, de éppen arra gondoltam, hogy meglepjük kicsit az ellenfelet. Az ütés hallhatóan csattan az oldalamon. Kirának feltehetően jó a tapintása így érezheti, hogy jól kidolgozott izomzatba sikerült ütnie. Az egyenruhám miatt nem láthatja pontosan a dolgokat.
- Au.
Kommentálom higgadtan és hűvösen ellenfelem sikeres támadását. Az enyhe fájdalmon kívül mást nem igen érzek, szóval akkor most következzék az én támadásom. Nem áll szándékomban mindent beleadni a támadásba, elvégre akkor lehet, hogy ellenfelem igen komoly sérüléseket is szerezne. Adja a Lelkek Királya, hogy ne durvuljon el.
- Mondtam, hogy gyenge.
Azzal egy picit közelebb lépek ellenfelemhez, hogy a katanáját ne tudja használni, ilyen közelségből, legfeljebb pusztakézzel tudjon védekezni vagy akár el is shunpozhat. Ujjaimat tigris karmokhoz hasonlóan behajlítom és az ujjbegyeimbe koncentrálom a reiatsut. Majd egymás után többször is Kira felé ütök úgy, hogy ütéseim a tigris karmolásaihoz legyenek hasonlóak. Támadásaimmal a szemüvegét és ezáltal az arcát célzom, de két ilyen ütéssel a mellkasát is megpróbálom eltalálni. Ezek az ütések nem okoznak komolyabb sérülést, legfeljebb fájdalmat az ujjbegyekbe koncentrált reiatsu miatt. Kivédése a támadás gyorsasága miatt nehezebb. Feltételezem, hogy alaposan meglepődik, hogy nem tértem ki a támadása elől, így lehet esélyem eme támadássorozat sikeres kivitelezésére. Igazából a szemüvegétől akarom megfosztani. Semmi komolyabb célom nincs ezzel a támadással, de ha már ilyen közel kerültünk egymáshoz, akkor miért ne próbáljam hátrányba sodorni a lányt. Elvégre a valódi harc folyamán is ez az egyik legfontosabb cél. Az ellenfél előnyét a lehető legkisebbre visszaszorítani és a hátrányát a mi előnyünkre fordítani. Ezzel a támadással is, mindössze ennyi a célom.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Hétf. Okt. 29, 2012 11:32 pm

- Nekem a kettő ugyan az, egy a biztos, hogy szépen játszik rajta. – felelem, a férfinak mikor kijavít miszerint a tárgy, amin játszik nem egy furulya, hanem egy fuvola. De hát kérdem én nem mindegy az? Mindkettő fúvós hangszer és kész nekem innentől ugyan az mind a kettő.
Következő mondandójára csak hümmögök egyet. Mi az már, hogy ő mondja rám, hogy gyenge vagyok, és akkor nem förmedhetek rá mikor ez igen is sértő a számomra, még ha kicsit tényleg igaz is, de már nem sokáig. Hisz hamarosan le fogom győzni a zanpum farkasait, igen le fogom győzni és akkor végre a birtokomban lesz a Bankai.
- Oh, akkor ezt megbeszéltük. – jelzek vissza a férfinak. Tényleg akkor jó lesz majd küldeni egy pokollepkét Aizawának hogy tegyen fel forrni egy kevés teavizet… Bár mindegy is majd mikor visszamegyek, felteszek, egyet nem akarom még jobban leterhelni a lányt már így is többet dolgozik a kelleténél.
Hallom a férfi nem veszi zokon a humoros megjegyzésem melyet a látására tettem. Reméltem is, mert nem sértésből mondtam.
Elővont fegyveremmel támadó pózból csapok, azaz hogy csapnék, rá a negyedik tisztre ám egy kis cselt viszek a mozdulataimba és shunpom közben a kardot a földbe szúrva hagyom, magam mögött majd viszek be egy pontos találatot a férfi baloldalába. A találatomon magam is meglepődöm, hisz valamennyire arra számítottam, hogy kitér vagy hárítja.
- Igen? Na, vigyázzon… – kezdek, bele a férfi ütésem re tett megjegyzésének kommentálására egy mosoly keretein belül ám még mielőtt befejezhetném, meglepődve veszem észre, hogy máris ellentámadást indít ellenem. Közelebb lép, és valahogy úgy sejtem támadni készül ellenem. A sejtésem be is igazolódik, mikor meglátom a gyorsan közeledő kar körvonalait. A támadás az arcom felé irányul így a karjaimat reflexből az arcom elé emelem és így hárítom az első támadást. A csapás erőteljes ráadásul a küzdőfelem minden ütésbe lélekenergiát is fektet, ami nem teszik, túl kellemesé mikor érintkezem a férfival. A második támadást is hárítom, bár a karjaim az ütések során folyton nekicsapódik a szemüvegemnek ezzel egy kis zavart okozva az eszköz nyújtotta látásnak. Végül utsusemit alkalmazok, hogy azért a mellkasomra irányuló támadássorozatot elkerülhessem.
- Yare, yare. Tönkre akarja tenni a látás segítő eszközöm? – igazítom meg a szemem előtt elhelyezkedő eszközt. Az igazítás után ismét támadásba lendülök, de most lényegesebben nagyobb erőt alkalmazok az ütéseimnél. Megint shunpot használok és a háta mögé próbálok kerülni és onnan bevinni két ütést a hátra majd tovább haladva az ütések sikerétől függetlenül a bal lábamra helyezve a súlyom pördülök hátra felé miközben állásból guggolásba megyek át és a 360 fokos szög megtételének vége előtt kinyújtott jobbommal próbálom kirúgni vagy a menekülésben megakadályozni ellenfelem. Ám hogy ellenfelemnek még kényelmenetlenebbé váljanak a leadott ütések be Takashihoz hasonlóan én is lélekenergiát koncentrálok a kézfejeimbe.
Az támadás sorozatom követően, míg ellenfelem vissza nem támad ugyan abban a guggoló állásban maradok és kérdést intézek edző partnerem felé.
- Na, ezek már jobban tetszettek?


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szer. Okt. 31, 2012 11:52 pm

- Tönkre tenni? Eszem ágában sincs tönkre tenni.
Válaszolom egyszerűen és nyugodtan, miközben szembe fordulok vele, amikor a hátam mögé kerül. Nem értem, hova ez a hátba támadás, még csak nem is Keigunos. Azt legalább megérteném. Ütéseit a kezeim egy egy köríves csapásával hárítom, mikor pedig megpróbálkozik egy lábsöpréssel felugrom a levegőbe, így a lába alattam suhan el. Meg kell hagyni azért szép elgondolás volt, de hozzám és ellen túl kevésnek bizonyult. Könnyedén megállok a levegőben, ahogyan a reiatsumat a lábaim alá koncentrálom. Mint a Jing és a Jang. Ő a földön én pedig a levegőben ácsorogtunk és lestük a másikat. A kérdésére válaszoltam.
- Nem, nem tetszett. Miből feltételezte, hogy meglephet egy ilyen támadással?
Úgy nézek le rá a levegőből, mint egy apa a lányára. Tudom is produkálni ezt az arcot, hiszen kettő lányom is van. Oldalra döntöm a fejemet és rámosolygok.
- Gondolta, hogy hátulról könnyedén megüthet, majd egyszerűen kigáncsol? Ne higgye, hogy kezdő shinigami vagyok, akinek még annyi harci tapasztalata sincs, mint kezdő akadémistának. Ráadásul egy picikét lassabb is nálam. Lássuk, hogy mit tud kezdeni ezzel a támadással...
Mondom, majd hátra shunpozok, egészen a falig. Így nem tud hátba támadni, elvégre nem tud bele shunpozni a falba. Fuvolámat megpörgetem, hagy képzelje csak azt, hogy zanpummal akarok támadni. Ez azonban koránt sem igaz. Ugyanis zanpumat betűzöm az övembe és szabaddá lett bal karomat kinyújtom felé.
- Hadou 45: Kohaku koutetsu!
Idézem meg ezt a támadó kidout, amit roppant mód kedvelek. A kezemben összegyűjtöm a reiatsumat, majd ellövöm Kira-chan felé. A lélekpengék, amiket ellenfelem felé lőttem, szép számmal megindulnak. Remélem, hogy azért képes lesz kitérni ezen támadásom elől, hiszen csúnya sérülést képesek okozni. Nem áll szándékomban cafatokra szaggatni Kira-chant, ezért remélem, hogy ki tud találni valamit. ^^ Miután leülepedett a por, és látható váltak a lélekpengék okozta sérülések a falakon, halkan megszólaltam.
- Remélem nem esett túl nagy baja. Chikanatsu-san, ugye jól van?
A kérdésem már hangosabb, hogy hallja a nő is. Elvégre komolyan aggódom, hogy esetleg megsérült. Amikor pedig végre válaszol, bármi is legyen az, akkor egy sóhajtás közepette megszólalok.
- Már kezdtem azt hinni, hogy valami komolyabb baja esett. Remélem, nem lett harcképtelen.
Mondom őszinte aggodalommal a hangomban. Remélem, hogy nem esett komoly bántódása, sajnálnám elcsúfítani azt a bájos kis arcocskáját.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szomb. Nov. 03, 2012 6:45 am

Ellenfelem, azaz osztagtársam egy könnyed mozdulattal fordul, felém mikor a háta mögé kerülök. Támadásom után megejtett szavaim kicsit elhamarkodottak ugyan is a férfi nem csak hogy az ütéseimet hárítja, de még a lábsöprést is elkerüli egy ugrással. Való igaz ő már nem az a kezdő shinigami, de mit tehetnék, eddig csak gyengébb shinigamik ellen küzdöttem már persze edzés gyanánt viszont most nem így van így jó lesz egy kicsit bekeményítenem.
- Oh, hát akkor én kérek elnézést. Nem feltételeztem én semmit, de most már akkor tényleg bekeményítek. – válaszomat követően már csak azt veszem észre, hogy a férfi a szemközti fal előtt jelenik meg. Úgy tűnik arra is figyel, hogy ne kerülhessek ismét a háta mögé.
~ Rendben akkor a következő támadást szemből kapja, vagy is olyasmi.~ kezd el körvonalazódni a fejemben egy combo mikor ellenfelem eltávolodik tőlem. Mikor meghallom a kidou idézésének hangját arcomra mosoly ül ki, hogy ellenfelem van olyan kedves és megspórol nekem egy kis lélekenergiát azzal, hogy füstöt generáljak.
Az első felém szálló lövedéket könnyűszerrel kikerülöm majd a második rúd becsapódásakor már elég nagy porfelhő keveredik így halkan elsuttogom a Hadou 50: Rei no kuron nevezetű kidou nevét majd a másolat létrejöttét követően a Fukuzei-t alkalmazva tűnök el a föld alá.
- I-igen. – tűnik fel köhécselve a por okozta irritációtól a klónom néhány karcolással a testén. Hát igen ezen klónoknak az egyetlen negatívuma, hogy jóval gyengébbek, mint a használóik és ennél fogva lassabbak is. Nem is váratok tovább, hisz ha nem sietek, ellenfelem felfedezi a trükköt és akkor nem értem az egésszel semmit.
Utolsó mondatának a végén török elő a földből ellen felem előtt alig húsz centiméterre. Ahogy feléje fordulva előtörök, a földből nem várom, meg míg testem egésze kiér hisz addigra Takashi is eliszkolna így mikor már majdnem derékig kint vagyok a már magasba nyújtott karjaim segítségével, vagyis inkábba az azokon helyet foglaló ujjakkal alkalmazom az Oni Dekopin technikát. Bár ellenfelem azt vallja magáról, hogy gyorsabb nálam, ami valljuk be nem hazugság ám még így is füleim szerint nem olyan nagy a kettőnk közötti távolság és bár a szememre nem tudok támaszkodni még az Irimével se, de biztos vagyok benne, hogy ha látnák, akkor képes lennék követni a mozgását. A klónt a támadás után megszüntetem hisz már nincs rá szükségem, és nem hiszem, hogy használom újra jóval gyengébb, mint én így semmi hasznát nem veszem csak elterelésnek Genki-san ellen azon kívül semmi másra nem jó. Ha a támadásom betalál, nem hagyom ki a monológom se melyet örömmel ejtek meg edzőpartnerem felé.
- Ne féljen ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy harcképtelenné tegyen. – mindeközben oda shunpózok a tatamiba állított katanámért hogy aztán kézbe vegyem és az életlen oldalát a vállamra fektetve folytassam a mondandóm. - De remélem magának sem esett semmi komoly baja, ugye? Szóljon, ha netán visszább vegyek. – közlöm mindezt egy vigyorral az arcomon. Persze én sem vagyok már kezdő így érzékeim mondandóm közben is élesen kémlelik a terepet, hogy egy esetleges gyors ellentámadás ne okozhasson meglepetést, és ha kell, háríthassam a fegyveremmel vagy végső esetben az Utusemi-vel.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szer. Nov. 07, 2012 10:06 pm

Kira terve sikerrel beválik és, amikor megjelenik előttem meglepődök. Nem túlzottan, csak éppen annyira, hogy az Ördögi Pöckölés teljes sikerrel kifejthesse rám a hatását. Azonban az erőnk közötti különbség és az a tény, hogy én sokkal edzettebb vagyok, mint Kira-chan, a technika nem fejthette ki azt a pusztító jellegét, amelyet egy olyan shinigami kezében lenne képes, mint amilyen én vagyok. Így két lábon megállok, de néhány métert hátracsúszok. Némi fájdalmat azért érzek a mellkasomban, ahol a technika eltalált, de szerencsére, ahogyan meg tudom ítélni túlzott kár vagy akármilyen komolyabb kárt még nem tudott okozni ez bennem.
- Most hogy is mondjam, szép próbálkozás volt.
Mondom egy mosollyal az arcomon, ami az elismerés jellege, bár még mindig gyengének számít ahhoz, hogy bennem komolyabb kárt tegyen. Rákacsintok Kira-chanra, bár lehet, hogy nem látja a mozdulatot. Nos, végül is rajtam a sor, nekem kell produkálni valami eredményt, hiszen Kira-chan eddig megmutatta, hogy mire is képes, most akkor nekem kell valami olyasmit mutatni, ami azt bizonyítja, hogy fel sem ér a negyedik tiszt pozíciójába. Egy olyan alapállást veszek fel, amelyből könnyedén lehet támadást indítani, ugyanakkor a védekezéshez szükséges mozdulatok is könnyedén indíthatók. Laza terpeszállás, bal láb kicsit elől, jobb láb némileg hátrébb. Végül úgy döntök, hogy én leszek az, aki átveszi a kezdeményezést és támadásba lendülök. Egyáltalán nem shunpot használva megindulok Kira-chan felé, amikor pedig már alig két méter távolság van köztünk, megvillantom shunpo tudásomat. Shunpom használata után, vele szembe érkezem és az Ashige nevű technikával egyszerűen megpróbálom fejbe rúgni. Semmi trükközés, egyszerűen a puszta gyorsaságomat és pontosságomat használva hajtom végre a támadást. Ismerve Kira-chan képességeit, legalábbis, hogy mekkorát tud ütni én erősen arra számítok, hogy ezt Utsusemivel fogja elkerülni, ha elkerüli és nem leptem meg annyira, hogy eltaláljam a rúgással. Az ugyanis, akkor a harcunk végét jelenti. Az én képességeim mellett egy ilyen rúgással képes vagyok akár az arckoponya nagy részét szétroncsolni. Éppen ezért, ha eltalálom Kira-chant, azt feltételezem, hogy az Utsusemijét találtam el. Így abban a pillanatban az általam ismert védekező technikát használom. Enkosen. Egyszerű és gyors. A kidouk ellen véd, ha pedig hakudával támadna .. az nem nagyon izgatna, az ütései gyengék, még akkor is, ha az érzékeim nem csalnak és közel olyan erős, mint én. Bár, úgy érzem picivel gyengébb nálam. Ez pedig remek alkalom, hogy visszaküldjem majd egy kicsit erősíteni, mielőtt azt hiszi, hogy képes legyőzni, vagy komolyabban megsebesíteni engem.
- Bakudou 39: Enkosen!
Miután sikerrel felhúztam a pajzsot, máris azt fürkészem, többnyire a reiatsu érzékelésre alapozva, hogy hol bukkan föl. Még akkor is ez a helyzet, ha megint a földben eltűnős, majd felbukkanós technikáját használja. S amint kiszúrom, hol jelenik meg ismételten...
- Hadou 04: Byakurai!
Ha a földből jön elő, nehéz lesz kivédenie egy ilyen sebességű technikát, ha pedig Utsusemizet, hát megint csak ki kell térnie előle. Egy biztos, bárhogyan is próbál szökni én ott leszek és lesújtok rá.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szer. Nov. 14, 2012 12:17 pm

Úgy tűnik, a nem hiába hajtom végre a combót. Amint a férfi előtt feltűnök, egyből indítom is az Ördögi pöckölést. Látom amint a férfi körvonalai megmozdulnak, hátrafelé ami gondolom, nem kicsit lehet kellemetlen úgy, hogy a fal rögtön ott van mögötte. Ám az már felettébb csípi a csőröm, hogy még össze sem esik vagy valami. Ráadásul, amit ez után mond.
- Tch… Magának aztán nehéz elnyerni a tetszését. – válaszolom, miközben rámarkolok, a fegyveremre majd kihúzom, azt a tatamiból majd a vállamra fektetem mondandóm közben.
Ellenfelem elindul. Hallom a lépteinek zaját, ahogy a waraji alja neki csattan a padlónak. Azt is érzékelem, hogy nem shunpozik hisz akkor nem látnám a mozdulatait és testének körvonalait, viszont ez most nem áll fent.
~Mi a…~ lepődöm, meg hirtelen mikor eltűnik a ˝szemeim˝ elől. Ám mint mondtam nem csak egy érzékemre hagyatkozom a harc közben így a hallásom hamar elárulja, hogy honnan érkezik a támadás. Gyors és erőteljes, épp, hogy csak ki tudom kerülni az Utsusemivel így a csapás végül a hátrahagyott utóképem semmisíti meg.
Persze azokat az értékes másodperceket sem szabad elpazarolnom melyeket a támadás kikerülése és befejezése között eltelik, így hamar megpróbálom meglepni Takashit. Először is a shunpommal a levegő részecskéit meglovagolva kerülök ellenfelem fölé. A plafonnál állok meg fejjel lefelé behajlított lábakkal, mintha csak egy denevér lennék majd, ahogy megállok, elrugaszkodom és nyílegyenesen zuhanok lefelé kardomat előre szegezve. Azonban úgy tűnhet túl óvatlan voltam ugyan is ellenfelem kiszúr és a byakurai, amit kilő, felém tisztán látszik, fogy, betalál. Azonban a test mely a földre zuhan, nem marad sokáig egyben és hamar szertefoszlik. Sőt ellenfelem arra lehet figyelmes, már ha jól figyel, hogy egyszerre több oldalról is kardok csapnak le rá. A támadások a háta mögül, a bal- és a jobb oldala felől érkeznek. Az utóbbi kettő egy-egy vízszintes ívelt csapás melyek így elölről csapnak le a hasi tájékra, míg a hátba támadó egy gyors szúrást végez el. Persze mindhárom támadó én vagyok a Klóntechnikának köszönhetően, ahogy a byakurai által eltalált is csak egy volt a klónok közül. Így tehát jelen pillanatban két klón és én magam is (hátba támadó) egyszerre támadunk ellenfelemre.
- Na, ez hogy tetszett? – szólalok meg a szúrás megtétele után, ám még válaszra sem adok időt ellenfelemnek és újra felszólalok. - Ha ne mis tetszett, sebaj, itt jön a következő! – kiáltom el magam és újabb támadást intézünk a férfi ellen. Most azonban annyi változást eszközölök, hogy nem, hátulról hanem szemből támadok egy függőleges lentről indított támadással, míg a Takashi jobb oldalán lévő egy újabb vízszintes ívelt támadással csap le azonban most a penge hátulról érkezik. Mindeközben pedig a bal oldalán lévő egy egyszerű vízszintes fentről indított támadást intéz.
Természetesen nem csak ennyiből ál a támadás annál egy kicsit ravaszabb vagyok. Ellenfelem képességeit tekintve biztos kikerüli vagy hárítja a támadást így ekkor meglepheti egy újabb klón támadása.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szomb. Nov. 17, 2012 1:52 am

Igen meglepődök, hogy Chikanatsu Kira ennyire fürge és ilyen jó védekező, hogy ennyire könnyedén elkerülje a támadásomat. Gondolok itt az Ashigere. Amikor a Byakurai telibe találja a klónt, kezdem sejteni, hogy itt valami turpisság lesz. Amiről kiderül, hogy igen hamar igazam is volt, ugyanis három felől érkezik a támadás. Két oldalról, illetve hátulról. feltételezem, hogy Kira-chanban van annyi gerinc, hogy nem hátulról fog támadni, elvégre én se támadtam meg hátulról, annak ellenére, hogy mint volt Keigunosként, illetve a jelenlegi pozíciómban, sokkal inkább preferáltak a meglepetésen alapuló orvtámadások. Tehát döntenem kellett, hogy a jobbról, illetve balról támadó közül, melyik lehet Kira-chan. Én a jobb oldalit választottam. Balommal előrébb léptem és bal kezemmel előrenyúltam, hogy a támadó klón csuklóját elkapva, feltételezve, hogy az ellenfelem, majd egy gyors gyomros után jött a felismerés, hogy rosszul választottam. Egyrészről, mert ez a klón szertefoszlott, másrészről, mert a hátamban hideg szúró fájdalmat éreztem. Ezt nem hiszem el. Kira-chan egyszerűen hátba szúrt.. Szavai alapján valóban ő volt a hátam mögött, majd egy újabb támadási hullámot indított. Na jó a klónokat én nem igen szeretem, ha ennek vége, elfogom törni ennek a nőnek valamelyik kezét. A felettesét hátba döfni, undorító egy munka. Mivel immáron csak oldalról és egy szemből jövő támadás érkezik, hiszen a másik klónját szétcsaptam, sajnos bejön az a dolog, amiről beszéltem. Nem szeretem a klónokat. Ugyanis ismét rosszul döntök. Mikor szétcsaptam ellenfelem újabb klónját, ennek a szukának a kardja felhasítja a bal vállamat. Szerencsére nincs olyan erőben, hogy levágja a kezemet vagy súlyos sérülést okozzon, de egy döféssel és egy vágással gazdagabb lettem. remélem örül a látványnak, hogy vérzik a vállam és a hátam, mert ezek után egyáltalán nem leszek könyörületes. Miközben jobbommal végig húzom kezemet a vállamon és egy aprócskát előre lépek, arcomra torz mosoly ül ki. Fáj és vérzik a hátam, akár csak a vállam. Nagyon kellemetlen, minden mozdulatnál.
- Remélem, most elégedett vagy magaddal, Chikanatsu Kira, a Riteitai parancsnoka.
Mondtam neki, majd aprócska biccentésbe kezdtem. Ő tette olyan magasra a lécet, amitől én innentől kezdve nem fogok kíméletes lenni. Ennyire mardosná lelkét az irigység, hogy ő csak az ötödik tiszt? Képes hátba döfni a másikat csak azért, mert neki eggyel alacsonyabb rang jutott? Ráadásul ilyen undorító módon, még csak nem is tiszta eszközökkel a figyelmetlenségemet vagy hibámat használta ki, hanem klónokat használva támadt rám. Hát legyen.
- Támadj. Mutasd meg azt is, hogy mire vagy képes a klón trükkjeid nélkül. Én pedig megmutatom, hogy mennyire sehol sem vagy, a 2. osztag egy tisztjéhez képest. Koránt sem érdemled meg az ötödik tiszt rangját. Ezt pedig be is bizonyítom neked.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szomb. Nov. 17, 2012 11:41 am

A kettőnk sebessége közötti mérték szerencsére nem olyan nagy, mint azt a férfi hiszi. Csak ennek köszönhetem, hogy még épp időben sikerül kikerülnöm azt az igen csak félelmetese rúgást. Még így is hogy elkerült érezhető benne az erő, amivel ha eltalált volna valószínűleg mehettem volna egy hosszabb látogatásra a 4. osztagba. Szóval így állunk. Társam úgy tűnik, nem félti az életem, de ha így van, én sem fogom magam vissza. Azonnal bele is kezdek egy furfangos támadás sorozatba.
Ellenfelemet az elterelő klón meg semmisülésének pillanatában három oldalról támadom meg két klónom segítségével. Jó magam hátulról támadom egy szúrással. Nem is tudom talán a harci hév vagy csak egy csöppnyi figyelmetlenség-e az oka, vagy az, hogy túlontúl bízom társam képességeiben, de mikor a fegyverem érezhetően megakad, valamiben egyszer sem merül fel bennem az, hogy esetleg a szúrás sikerrel járna. Miért is járna hisz még az Ördögi pöcköléssel sem tudtam semmit elérni a férfinál, akkor nehogy már egy egyszerű szúrás betaláljon. Ekképp ezt nem is veszem figyelembe és mihelyst sikeresen a férfi elé kerülök támadást indítok feléje. Az alulról érkező penge sebességéből hirtelen veszít és érezhetően most is találatot ér el. Vér. Csapódik egy vörös csepp az arcomra majd késve, de az orromat is megcsapja a fémes szag.
- He? Genki-san… izé… nagyon sajnálom nem szándékos volt azt hittem… – kezdek, bele a szabadkozásba miután ráeszmélek, hogy mit is tettem az imént.
- Chotto matte! Genki-san a sérülései… inkább hagy… – kezdenék bele a „hagyjuk most itt abba” szövegbe, hisz ez a kis harc kezd átmenni a békés edzésből nem épp békés küzdelembe. Ám alig hogy ebbe belekezdek, az edzőpartnerem is belekezd második mondatába mely miatt megakadok mondandómban.
- Hogy mi van? – markolom meg erősen a katanám markolatát.
~ Hogy én nem vagyok méltó a tisztségemre? Mégis mit képzel…~ – fortyogok magamban, ahogy az arcomon is nyomot hagy.
- Azt hiszem ez a barátságos edzés kezd más irányt venni… - ugrok, hátrébb ellenfelemtől majd miután befejezem, a műveletet feléje fordítom a tekintetem. - … de legyen, majd bebizonyítom, hogy igen is méltó vagyok a tisztségemre! – a jobb oldalamon tartom meg a fegyvert, miközben ráfogok a balommal is a markolatra. A két kézzel tartott fegyverrel a férfi felé kezdek futni, majd mikor olyan közel kerülök ellenfelemhez, hogy a kinyújtott kezeim ellenére is a pengének csak a hegye érhetné el a férfit, bal lábamra helyezem a testsúlyom nagyját így megállítva magam addig, míg beviszek egy jobb lentről indított gyors átlós csapást. Persze a fegyver elhalad ellenfelem előtt és ez fura is lehet a számára, de nem is baj hisz pont ez a célom. Így mikor a penge hegye olyan magasra kerül, hogy az a férfi fejével lesz, egy magasságban folytatom a férfi felé való közeledést és mikor a jobb lábam a földre érkezik, megpördülök rajta. Egy gyors 360 fokos fordulat után pedig ellenfelem ismét szembe találkozhat a jobb oldali lentről indított átlós csapással csak most jóval gyorsabb és veszélyesebb változatával.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Hétf. Nov. 26, 2012 10:58 pm

Elképzelésem tökéletesen beigazolódott, hogy Kira-chan még mindig hajlamos felülni a provokációnak. Olyan könnyedén fel lehet bosszantani, ez egy komoly küldetés során bizony aggodalomra is adhat okot. Hiszen, aki dühös, az előbb utóbb könnyedebben hibázik. Sőt mi több, a koncentrációja igen hamar megtörik. Amikor először elsuhan előttem Kira-chan zanpakutoja nem tudom mire vélni. Megtöri a lendületet, majd újabba kezd, ez teljesen erő és idő pazarlás, sokkal többre ment volna egy egyszerű támadás kivitelezésében. Amikor belekezd a második lendületbe, egyszerűen hátrébb Shunpozok pár lépést, majd megszólalok.
- Kira-chan. Yare-yare, még mindig túl könnyen felülsz a provokációnak. Ezenkívül megszakítani egy támadást, majd újat indítani, fölösleges erő és idő pazarlás. Sokkal hatékonyabban tudsz harcolni, ha nem engedsz a provokációnak. A mozgásod nem elég kecses. Minduntalan megtöröd fölösleges elemekkel.
Annak ellenére, hogy fáj a hátam és a vállam, nem teketóriázok, ellentámadásba lendülök. Mivel ellenfelemnél kard van, ezért fő az óvatosság. Ugyanakkor nem áll szándékomban kidout használni, hogy ezáltal eláruljam tervemet. Így némileg bonyolultabb lesz a dolgom, de sebaj, megoldom. Szemtől szembe támadok, nem hátulról, pedig akkor még nagyobb esélyem is lenne arra, hogy a támadásommal elérjem, amit akarok. nem akarok túl nagy kárt tenni ellenfelemben, már így is elegendő vér folyt. Shunpoval közelítem meg a bal oldalát és jobb kezem élével egy erőteljes csapást igyekszem mérni Kira-chan jobb fegyverforgató kezének a vállövére. A támadásom fentről lefelé irányul, mintha karddal sújtanék le. Bőven elegendő, ha eltalálom a vállövét, el ugyan nem töröm, de nem is ez a cél. Ahhoz, hogy megértse miről beszélek, elég, ha érzi a fájdalmat és az idegpont nyomásával zsibbadást okozok a karjába. Legalábbis mindössze ennyi a támadásom célja, ha eltalálom. Semmiképpen sem kívánom Kira-chant összezúzni. Amennyiben sikerült a támadásom, ujjaimat ismételten a tigris mancsához hasonló alakba hajlítom. Majd gyors, egymást követő mozdulatokkal az ellenfelem mellkasát támadom. Amennyiben a zsibbadás beállt jobb karjába, úgy némi előnyt szerezhetek és az ujjaimba koncentrált reiatsuval extra fájdalmat érhetek el. Ezzel a támadással jelenleg, ennyi a célom, erős fájdalmat generálni Kira-chan testébe. Amennyiben sikerrel járok és támadásaim találnak, jobbomba veszem zanpakutomat.
- Awasaro Heiwa!
Némi fényjelenség után, érezhetően megemelkedik a reiatsum, majd a zanpakutom eltűnik. Végig pillantok ellenfelemen és elmosolyodom. Pusztakezes támadásai koránt sem voltak elegek ahhoz, hogy komolyabb kárt tegyenek, bennem. fegyveres támadásával ugyan megtudott sebesíteni, de koránt sem olyan mértékben, hogy az arra adjon számomra okot, hogy komolyabban aggódjam a testi épségem miatt.
- Heiwa no Manto!
Idézem meg gyorsan elsődleges Shikai képességemet, amellyel gyakorlatilag felvértezem magamat az ellenséges támadásokkal szemben. Ugyan nem tart túl sokáig, de tökéletes ahhoz, hogy ellenfelemet kifárasszam és végül egy gyors támadással ledönthessem majd a földre. Miután megjelenik rajtam a páncélzat, egy könnyed támadó állást veszek fel. Aprócska terpesz, nem túl mély tartással, hogy rugalmasan lehessen belőle kilépni. A tartás azonban arról árulkodik, hogy a védelmemet alább hagytam, már ami a pusztakezes harcot illeti. Heiwa oltalmába ajánlottam magam, nincs mitől tartanom. Ha jól tippelek azzal az erővel amellyel Kira-chan rendelkezik, képtelen megsebezni a továbbiakban. Akár a nyakamra tehetné a kardot, akkor se okozna nekem semmilyen sérülést. lassan elkezdek körözni Kira-chan körül, keresem a tökéletes pillanatot a támadásra.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szomb. Dec. 15, 2012 1:38 am

A tervem miszerint első csapásommal - ami egyértelműen nem talál be – megzavarjam ellenfelem figyelmét, majd a meglepettségtől nem mozduló férfira egy második már veszélyesebb csapást zúdítani, megbukni látszik. Takashi ugyan is elmozdul a támadás elől így a penge, pont, mint az első csapásnál most sem érintkezik a testével.
- Provokáció? Miről beszélsz? Csak egy cseles támadást szerettem volna elvégezni, de úgy tűnik ez a fejemben jobban nézett ki, mint így végre hajtva. – vakarom meg a tarkóm miközben a férfihez szólok. De most komolyan, ez a fejemben tényleg nem tűnt ilyen bénának, na, mindegy, majd legközelebb kiötlök valami okosabb támadást. Sőt még kecsesebb is lesz, ha már az is fontos a velem szemben álló tisztnek. Ám míg így elkalandozom, elkövetem azt a hibát, hogy teljességgel nem követem nyomon ellenfelem mozgását, cselekedetét így hirtelen jön a támadás, mely be is talál. Balommal a jobb vállamhoz kapok és felszisszenek. Látom amint a férfi testének körvonalai hirtelen megint mozdulni látszanak így óvintézkedés képen egy shunpo-val egybekötött hátraugrást hajtok végre, így eltávolodva a férfitől méterekre. Szerencsémre a hátam mögött nincs, semmi akkor mikor hátrálok, így nem esek hanyatt semmiben, mert az igen ciki lett volna.
- Shimatta…- vált a bal kezem pozíciót és áll meg a mellkasomon. Hiába a gyors reakcióm, ellenfelem gyorsabb nálam, még ha csak egy kicsit is így egy támadása mellkason is talált. A jobb kezem is elzsibbadt a támadás következtében, hát ez így nem lesz jó. Úgy tűnik, ellenfelem egy az egyben vissza kívánja adni azt, hogy a kardom kétszer is megsebeztem.
- Kagero, Kageookami! – váltok rögtön én is shikaiba, mikor érzékelem ellenfelem reiatsujának növekedését. Általában ugyan még várni szoktam ezzel és inkább shikai nélkül folytatom a harcot, amíg úgy hiszem, képes vagyok felvenni a harcot egy lélekölő feloldott alakjával. De a mostani helyzetben már csak a lélekenergiáink közti különbség miatt is úgy hiszem, nem lenne bölcs dolog ennyire kishitűnek lennem, így inkább előhívom Ookami-chant.
Ellenfelem lassan körözni kezd körülöttem. Minden egyes érzékszervem egyenesen a körbe-körbejárkáló férfira szegezem és nyomon követem minden lépését. Jó hír hogy a jobb kezem kezd magához térni, ám még mindig bizsereg és még a kardot sem tudom olyan biztosan fogni. Azonban arra sem várhatok, hogy ellenfelem támadjon egyből. Eldöntöttem támadok. Megvárom, míg elém kerül, majd amennyire tudom, megmarkolom a fegyverem és ellenfelem felé suhintok, ám a helyemről egy centit sem mozdulok el, így a köztünk lévő méteres távolságot a láncokkal meghosszabbítva teszi meg a keresztvasból kicsusszanó penge. A támadás has magasságban egy félköríves vízszintes csapásként sújt le ellenfelemre. Persze tudom, hogy ezt valószínűleg kivédi ezért is van a bal kezem készenlétben, így mikor az ellenfelem kitér a támadás elől (már ha kitér) a jó pillanatra várva egy gyors, de azért még érthető felkiáltással idézem meg a Juugeki Byakurait és lövöm egyenest ellenfelem felé. A megfelelő pillanatban, ami akár a közvetlen közelemben is lehet, mikor támadásomat kikerülve ellentámadásba kezd.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szomb. Dec. 15, 2012 4:55 am

Úgy tűnik, hogy támadásom kellően gyors volt ahhoz, hogy Kira-chan, csak nagy nehézségek árán tudjon talpon maradni. Bár, igazából semmi komolyabb sérüléseket nem okoztam. Amikor hallom, hogy ő maga is előhívja a shikia alakját, elmosolyodom. Bölcs lépés tőle, hogy nem hagyja a vak szerencsére a harcot és ő is shikaiba vált. Nem is kell sokat várnom a támadására, máris egyik shikai képességét használja és kardjának pengéje gyors iramban száll a hasam felé, feltehetően azzal a céllal, hogy megvágjon. Nem shunpozok a penge elől. Nyugodtan bevárom és amikor elég közel ér hozzám, kezeimmel egy körívet írok le magam előtt, majd balommal még idejében felütöm a pengét. Mielőtt azonban még visszaránthatná vagy újabb támadást indítana vele, felugrok a levegőbe és egy gyors pörgéssel visszarúgom Kira-channak a saját pengéjét. Amikor a földre érkezem az ugrásból, akkor csapódik be a Juugeki Byakurai. Azonban a páncélomhoz képest úgy tűnik, hogy túl gyenge volt Kira-chan kidouja. Bér egyenruhám elfüstölt ott, ahol ért a támadás, semmi komolyabb sérülést nem váltott ki. Harmónia Leplével, az ennyire gyenge támadásokat egyszerűen képes vagyok kivédeni.
- Gyenge vagy.
Mondom, miközben felveszek egy újabb terpeszállásból induló támadó állást és felkészülök Kira-chan elleni rohamra. Shunpova gyorsítok fel, hogy kellő lendülettel érjek oda Kira-chan elé és hajthassam végre a támadást. Az utolsó két lépésnél felszökkenek, hogy átfordulhassak a tengelyem körül és egy pörgéssel extra lendületet szerezzek ahhoz, hogy a lányt fejbe rúgjam. Szándékomban áll a lányt kiütni, így elegendő energiát fektetek bele a rúgásba ahhoz, hogy amennyiben sikerül eltalálnom, úgy igen komoly fájdalmat és szédülést produkáljak nála. Fizikai támadásom után, még egy kidouval próbálkozok.
- Bakudou 49: Kuro Shitsui!
Ha sikerül a bakudoval elkapnom áldozatomat, akkor a tapintását, a hallását és szaglását veszem el. Ezzel szinte minden olyan érzékszervétől megfosztva, amivel még vakon is képes lehet tájékozódni. Ha sikerült, akkor semmi sem akadályoz meg abban, hogy alkalmazzam az egyedi Hakuda táncot, a Három Tigris Táncát, azon belül is a Vértáncot. hacsak valahogy meg nem szökik a támadásom elől, akkor az érzékszerveitől megfosztva a lényegesen védtelenebb Kira-chan mellkasára megpróbálok három ütést mérni. Amennyiben minden támadásom sikeres, úgy a csata elkövetkezendő pillanataiban igen komoly meglepetésben lesz Kira-channak része, amikor kidout vagy zanpu technikát próbál használni. Minden egyes kilégzésnél, amihez reiatsu használat párosul vért fog köpni. Nem sokat de ahhoz eleget, hogy megijedjen a következményektől. Természetesen csak akkor, ha minden támadásom sikeres volt. Így azonban komoly hátrányba kerül a lány és ha csak nem elég bölcs, akkor fel kell adnia. Vagy kitalálni valami nagyon komoly dolgot. Sikertelenség esetén sem csüggedek, akkor ugyanis biccentek egyet és megdicsérem Kira-chant.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szer. Feb. 20, 2013 4:11 am

A penge ˝egyenesen˝ ellenfelem felé halad. Míg a penge halad bal kezemmel már készülök is a kidou csapásra ám, mikor Takashi egy kézmozdulattal földnek csapja a fegyverem, majd azt visszarúgja felém már nincs időm egyből támadni is. Egy-két lépést shunpozok csak arrébb, így elkerülve a visszarepülő pengét és ekkor lövöm el a vöröslő fényvillámot mely egyenest a férfibe csapódik. Semmi reakció, semmi felszisszenés mintha meg sem érezte volna a támadásom. Ez felettébb zavaró hisz a technika azért nem olyan gyenge, vagyis kistestvéréhez képest jóval erősebb. Ami jobban aggaszt az viszont inkább a shikaija. Még egyszer sem volt szerencsém hozzá, vagyis jobban mondva egyszer igen, de akkor épp fontosabb dolgom is volt annál, hogy a férfi shikaioját figyeljem meg. Azt persze tisztán látom, hogy a kezében egy szál fegyver sincs így alap, hogy hakudával fog támadni. Mivel Takashi velem ellentétben, ebben nagyon is képzett, így az, hogy esetleg rejtett fegyvere lenne, meg sem fordul a fejemben. Tehát zanjutsu a hakuda ellen. Ez egy igazán érdekes felállás és fel is izgat a dolog, mely csak azt mutatja, hogy a majd egy éves 11. osztagos szolgálatom alatt sokkalta jobban rám ragadt a mentalitásuk, mint azt hittem.
Miközben egy rántással visszahúzom, a láncot a keresztvasba némán fogadom Genki-san ˝kedves˝ megjegyzését miszerint idézem: „Gyenge vagy.”
- Hát ez kedves… – felelem csak úgy, de befejezni sincs, időm a férfi újra támadni készül. Amint felveszi a támadó állást magam is hamar beállok védekező állásba és felkészülök a támadásra. Azonban, mikor a férfi eltűnik, a ˝szemeim˝ elől nem lacafacázom, mint már mondtam tudom jól, hogy osztagtársam jóval ügyesebb hakuda terén és férfiként még az ütései is erősebbek főleg shikai módban.
- Tate! - kiáltom el a parancsszót, melynek köszönhetően a jobbomon elhelyezkedő alkari védőpáncél rögtön körbevesz a kékes színű reiatsu pajzsával. Pont időben, a férfi ugyanis a levegőben tűnik fel és egy igen erőteljes rúgást intéz ellenem. A pajzs elnyeli az ütés egy részét, de annak ereje még így is elég ahhoz, hogy legalább egy métert oldalirányban elsodorjon, és a földön kössek ki. A nagy lélekenergia használat miatt a pajzsot megszüntetem, mihelyst a földnek csapódom. Az ütés ugyan nem talál el közvetlen az erejének hatását, így is megérzem zúzódások formájában. Mikor aztán Takashi kidou idézésbe kezd lévén, hogy még időm se lenne felállni, helyette inkább lélekölőm második képességének használatát kezdem meg.
- Kage no mai! – ejtem ki a szavakat minek köszönhetően árnyam elnyel még mielőtt a kidou elkaphatna. A tökéletes védelem. Ide az árnyak birodalmába ugyan is semmi és senki nem tud belépni, ha csak én nem, hozom be magammal.
- Huh… ez közel volt. Ez nem szép, egy ilyen technikát ellenem bevetni? – mondandóm az egész teremben hallható annak minden zugából, amit árnyék lep el. Előttem e közbe egy igen csak terebélyes árny formája jelenik, meg melyen keresztül látom ellenfelem körvonalait. A szögből ítélve a háta mögötti talajra vetülő árnyból tekintek rá.
~ Tökéletes! ~ fut végig a gondolat a fejemben, majd előrébb lépek egyet és jól megmarkolom a katanám. Felkészülök, majd kivetem, magam az árnyból derékig miközben szúrok egyet a fegyverrel ellenfelem jobb lapockájának irányába.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Szer. Feb. 20, 2013 5:47 am

Kira-chantól nem is számítottam másra, minthogy képes lesz a visszarúgott pengéje elől, legalább ellépni. Még, ha mást nem is, hát minimum visszarántani a képességével, amellyel "kilőtte" az irányomba. A Kidoujának hasztalansága alapján, még nem jött rá, hogy mire képes a páncélom, amelyet kardom shikai alakjával idéztem meg. Koránt sem keseredem el, amikor rúgásommal csak valami megidézhető pajzsot sikerül eltalálnom, de szegény lány, még így is a földön köt ki. Haha, szinte érzem a győzelem ízét... már-már nyelvem hegyén lenne valami frappáns válasz, amikor Kira-chan, a kidoum elől, shikai képességébe rejtőzik. Legalábbis erre gondolok, amikor a szemem láttára tűnik el, akár a kámfor. Bravó, igazán szép teljesítmény. Bár ez még mindig kevés, ezzel a technikával, még mindig képtelen legyőzni egy olyan kaliberű ellenfelet, mint én.
- Te is elbújtál, Kira kedves. Ezt tanították a 11. osz...
Mondatomat nem tudom befejezni, ugyanis egy kard hegye akad meg a lapockámnál. Harmónia Leple tökéletes védelem a nálam gyengébb shingamiknál s ha erre még nem jött rá Kira-chan, akkor sajnálatos módon csalódni fog. Amint a pengét megérzem a lapockámnál, előre vetem magamat kézenállásba, amelyből mindkét kezemmel ruganyosan állásba lököm magamat. Minimális esélyem van arra, hogy amikor kézenállásba tornásztam magamat, a mögöttem lévő támadómat, talán sikerült fejbe rúgnom. Ha nem az se baj. Egyszerűen megállok a terem közepén.
- Meglepő és szép technika. Innentől kezdve döntetlen. Te bujkálsz, én pedig sérthetetlen lettem számodra. Gyere, menjünk inkább fürdeni egyet. Azt mondják, hogy mennyei luxus fürdőnk van.
Milyen zseniális tervem van. Ha előbújik ellenfelem, hogy elindulunk fürdeni, sebességemet kihasználva próbálom a tervemet végrehajtani. Először az Utsusemit használva, hátrahagyok egy kedvesen mosolyogó klónt. Jó kicsit bambának tűnhet, de amikor felbukkan ellenfelem, esélyem adódik támadásomat végrehajtani. Bal oldalára érkezem, balommal próbálom egy gyors mozdulattal megfogni a vállát, míg jobbommal bal csuklóját igyekszem megfogni. ha ez sikerül, akkor mögé lépek. Jobb lábamat beakasztom a bal térdhajlatába és derékból fordulattal, megpróbálom végül a földre juttatni. Nem egy túl szép dobás, inkább gáncsnak szánom. Ha nem Utsusemire vetődtem, hanem ténylegesen sjkerült Kira-chant földre vinnem, akkor felegyenesedek és kezemet nyújtom.
- Más lehetőség ilyenkor nem adódik, csak a megtévesztés. Legyél mindig résen, ha a Yonsekivel viaskodsz. ^^
Mondom s mivel az elbujkálós shikai képessége ellen, hivatalosan nem tudok tenni semmit, ahogyan egy darabig, még ő se lesz képes megvágni, én ezt a harcot patthelyzettel zárnám is.
- Remek képességekkel rendelkezel. Be kell, hogy valljam, ha nincs ez az elbújós képességed, akkor győzelemmel zártam volna ezt a napot. Így azonban beérem egy döntetlennel. ^^
Mondom s kivételesen tényleg elindulok a fürdő felé, ki akarok kicsit kapcsolódni. S erre mi más lenne a legtökéletesebb módszer, ha nem egy kiadós fürdés.
- Mit szólnál hozzá, ha a harc után megmasszíroználak? Meséltem már, hogy remek masszőrnek is mehetnék? Még bizonyára nem, de magad is tapasztalhatod, hogy nem a fellegekbe beszélek.
Mondom jókedvűen Kirának. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire bátor a lány, vajon mer a kezeim közé kerülni? Különben is régen be akartam indítani egy masszázs szalont. ^^ Hát az a minimum, hogy az osztagtársaimat átgyúrom, ha ők is akarják. ^^

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Csüt. Feb. 21, 2013 5:41 am

Hát igen legyen akármilyen hatásos is a pajzs, amit felhúzok, magam köré még az sem tud teljesen megkímélni a férfi rúgásától. Persze a pajzs alapból sem arra lett alkotva, hogy elnyelje a csapásokat inkább, hogy csak megvédjen így ne is csoda, hogy a támadást követően még, így is elsodródom. Eztán persze megszüntetem, mert hát legyen, akármilyen eredményes sajnos a párja nélkül igen sok lélekenergiát emésztene, fel a használata közben ezért sem használom olyan gyakran, csak, mikor létszükséges, mint ez a helyzet is. Már nem mintha életveszélyben lennék, Takashi-san ugyan is biztos nem menne, el addig viszont azt sem hagyhatom, hogy legyőzzön.
Így esik, hogy mikor meghallom az ismerős kidou sorszámát nem késlekedem és ugyan csak hajszál híján, de még az előtt sikerül az árnyak birodalmába jutnom, hogy a Bakudou hatása alá kerülnék. Az nem lett volna valami szerencsés. Nem tudom, vagyis most hirtelen nem rémlik, hogy osztagtársam mennyire képzett kidou használó, így az sem tudom hány érzékelő szervemet tudná blokkolni azzal a technikával ám, nincs is kedvem kipróbálni. Amúgy sincs már olyan sok nekem, vagyis jobban mondva nekem eggyel kevesebb van, mint bárki másnak.
Mondatát ugyan nem tudja befejezni, de pontosan tudom, mire akar kilyukadni.
- Hát elfelejtette drága Takasi-san én már nem a 11. osztag tagja vagyok… – felelem, miközben kardomat tiszta erőből szorítom neki.
- Huh? – lepődöm meg a szag hiányán. Nincs vérszag. Ugyan direkt a lapockának szegezem a fegyvert, hogy ne okozzak mély sérülést, de attól még a fel kellett volna, hogy sértsem és a vérnek is ki kéne serkennie.
~ Mégis miféle vicc ez? ~ – hangzik el fejemben a kérdés, hisz mint már mondtam az előbb, teljes erőből feszülök neki a kardal a férfi testének, de csak nem tudom megsérteni.
~ Ez lenne hát shikaija képessége? – kapcsol az agyam egy kissé későn. A férfi eközben megmozdul. Előre veti magát kézen állásba. Az árnyból kinyúló felső testemmel ekkor elhajolok hátra fele, hogy lábai nehogy eltalálhassanak, hisz kikérem magamnak, hogy egy ilyen ˝rúgás˝ eltaláljon, azért nem vagyok már akadémista. Genki-san ezt követően valami meglepővel áll elő, amire nem tudok nem reagálni.
- Huh? Döntetlen? - – kérdek rá, hogy jól hallom-e, amit mond. Ez biztos valami trükk, de legyen, bele megyek, meglátjuk mit is szándékszik tenni, és azt is be akarom bizonyítani, hogy nem is olyan sérthetetlen, mint azt gondolja. - Rendben legyen… – emelkedek ki teljesen a Kage no mai technikámból, vagyis jobban mondva annak árnyvilágából. Ám rögvest ekkor egy mosoly is szökik az arcomra. Bár egy átlag shinigamit becsaphat gyorsaságával, az én érzékeimet nem, bár az is igaz hogy mikor épp védekezni kezdenék, már rég a földön találom magamat, majd a férfi dicsérő szavait hallgatom.
- Rendben, miért is ne… – állok fel, majd miközben megszüntetem shikaiomat és elteszem a fegyverem, felzárkózom a férfi mellé. - Benne vagyok, de ha egyszer is tiltott helyre vándorol a kezed, még azelőtt felnyársallak, hogy felölthetnéd a sérthetetlen gúnyádat. Very Happy Ja, és amint megszerzem a Bankai-t várlak egy visszavágóra Takashi-san! - jelentem még ki mondandóm, hisz már közel járok a második szint eléréséhez és kíváncsi vagyok vajon mennyit érnék vele ellene.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 25
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   Pént. Feb. 22, 2013 6:13 am

Mivel jeleztétek, hogy véget ért a harc, így LEZÁROM a küzdőteret! Jutalmatok 300 LP és 2500 ryou!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kira vs Takashi   

Vissza az elejére Go down
 

Kira vs Takashi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-