HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shuko vs Vex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Shuko vs Vex   Hétf. Szept. 17, 2012 3:59 am

Nincs kedve biliárdozni, nincs kedve piálni, nincs kedve PS3-al játszani. Úgy semmihez sincs kedve, leginkább csak verné a fejét a falba, míg legalább az egyikük fel nem adja. Bár a jelenlegi helyzetben, az a fal lenne. Már csak azért is, mert elég kemény Karasu feje, meg talán az ereje is jelent valamicske tényezőt. Ám akkor is unatkozik. Nincs munka, se Seth, se Fred, sőt, jelenleg még Rinyát is el tudná viselni, vagy azt a szárnyas kis szardarabot, ami Rinyával volt az első találkozásuk alkalmával. Jó lenne belevágni a turmixba, rárakni a tetejét, és mehet a vidámpark. Csak erre sincs alkalom, ezért hát arra a döntésre jutott, hogy irány át Karakura, és megnézi, a régi munkahelyét. Talán akadnak már diákok, meg dögös tanárok is, igen, ez lesz a jó. Majd testnevelésóra előtt szépen leskelődni fog a lányoknál. Persze szigorúan csak a nagykorúakat fogja, vagy legalábbis azokat, akiknek nem kell sok hozzá. Utána meg lehet megkeresi Lanvent.
Akkor, útra fel, Orgot persze vinni fogja, mert hát akadhat pár elmebajos shinigami, vagy ember, aki hősnek képzeli magát, és harcolni akar. Ki van a fasza az ilyenekkel. Valami miatt azt képzelik, meg kell menteni mindenkit, és aztán irány harcolni. Persze senki se kérte fel erre, csak úgy csinálja. Az a legrosszabb az ilyen alakokban, hogy képesek azt gondolni, hogy az a helyes, amit tesznek, minden más csak gonosz, förtelmes, ocsmány, és blablabla. S azt imádja a leginkább, ha találkozik valakivel, aki ilyen, és felmoshatja vele az aszfaltot. Eszméletlen, szinte már olyan érzés, mint ki platinumozni egy játékot. Remek.
Nah, de sokat tökölt, de végre már elindult. Át egy gargantán, majd ki a gargantán, és ott is van a városban. Elsőnek jó lesz, ha némi ételt vesz magához. Aktiválja a kis okos szerkentyűt, és fizikai teste lesz, így már megy is egy utcai árushoz, hogy vegyen egy hamburgert. Kedveli ezt az ételt, főleg az uborkát kedveli belőle. Marha jó az íze, és hiába kérdezte, hogy mitől ilyen, sose kapta meg a választ. Arra tud tippelni, hogy egy darabig együtt rohadnak, és utána rakják ki. Örök rejtély maradhat, ám talán egyszer sikerül felfednie. Addig is élvezi az egészet… habár lehet Fredet kéne kérni, ha már olyan smucig, hogy alig akar valamit is teljesíteni abból, amiket kért. Ám eljön még az ideje, hogy megfizet mindenért Fred is, Rinya is, csak még több erőre van szüksége, de ha elérte a kellő mennyiséget, akkor végez mindkét mocsokkal. Utána pedig jöhet a többi szemét, aki keresztbetett Karasunak.
Ez járt folyamatosan a fejében, már-már kezdte nagyon is zavarni, mert nem tudta élvezni az ízeket, ám egy ismerős érzés kerítette hatalmába. Mintha egy shinigamit érezne. Körbenéz, keres egy csendesebb helyet, és visszatér a valós testébe, majd pedig elindul abba az irányba, ahonnan jött az érzés. S némileg sietősre veszi, ahogy megérez pár hollowot is a közelben. Nem lenne túl boldog, ha a kicsiknek baja lenne. Ha már szerencsétlenek még nem fejlődtek tovább.
Egy ház tetején állt meg, majd leguggolt és Orgot a vállán pihentette. Ahogy gondolta! Egy geci shinigami akarta megölni a kicsiket. Jelzésértékűen kifejti a reiatsuja egy részét, talán ez inkább felkelti a figyelmét, és az aprók is menekülhetnek, főleg, mert szavakkal is jelezni kívánja Karasu a véleményét ezzel az egésszel kapcsolatban. S korántsem olyan barátságos a hangja.
- Na, akkor szerintem most hagyd békén a kicsiket. Vagy ha nem, hát akkor garantálom, hogy csúnyán bibis leszel. Apróságok, nektek, meg tünés haza!- a véleményét elmondta, a házról le is ugrik, nem messze a shinigamitól, egyenesen a hollowok mellé. Van egy olyan érzése, hogy a mai nap se lesz valami nyugis, de hát szükség van a szórakozásra, meg hát ki tudja, lehet valami érdekes is kisülhet ebből az egészből, ha más nem is, akkor legalább egyel kevesebb shinigami lesz. A vére meg alkalmas lesz arra, hogy egy bizonyos fekete ruhásnak üzenni tudjon. Már csak a vicc kedvéért is, hogy minden megölt shinigami vére, a kezein fog száradni. Habár nem biztos, hogy érdekelni fogja, de időtöltésnek se annyira rossz. Csak arra kell figyelnie, hogy kikapcsolja az empatikus részét, ne foglalkozzon azzal, hogy nem feltétlen kéne harcolnia, lehetne ismerkedni is. Ám akkor ellent mondana annak, ami a lényének a lényege. A végtelen körforgás, amiben inkább a shinigamik a rosszak. Embereket esznek, és? A shinigamik meg állatokat, azok talán nem éreznek? De, tehát egy a bűnük.
- Na, akkor kezdhetjük?- a kérdés után szinte azonnal támadásba lendült. Sonidot használva, Orgot csapásra emelve teremt a shinigami előtt, majd pedig a shinigami bal válla felől, jobb lentre egy ívelt vágással nyitott, már ha talál. Ha nem, akkor vagy hárították, vagy csak elkerülték.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Kedd Szept. 18, 2012 5:32 am

A mai nap megint bevetésre kell mennem. Jobban örülnék most már valami papír munkának. Ritkán akadok ugyan ellenfelemre, de azért a lehetőség mindig ott van, és én valahogy csak lelkesedni tudok, ha nem olyan az ellenfél aki megfingat. A reggeli edzés után megkaptam a parancsaimat, és elhagytam Seireiteit egy zanpakutouval csupán. Nem is kell több. Csak egy kis tisztogatásról van szó Karakurában. Egyszerű meló. Át érve az Emberek Világába rögtön megéreztem a lidérceket a környéken, és természetesen a lélekmobil is izomból csipogott.
- Nos... Akkor lássunk neki... Lányok készen álltok?
- Mi mindig készen állunk, te embereld meg magad! Mióta megtörtént veled az a furcsa eset a lidércekkel, azóta teljesen hülyén viselkedsz. Örüljél hogy életben maradtál... Ennyi.
- Jól van nyugi... Megoldom.
Mi ütött ebbe a zanpakutouba. Na mindegy. Fel kell készülni a harcra, és be kell cserkészni őket. Rá néztem a lélekmobilra, és láttam, hogy csapatban portyáznak. Nem túl lakott területen, de ha így haladnak, akkor hamarosan bőséges lélek mennyiséget szerezhetnek maguknak. Rögtön meg is indultam, és próbáltam palástolni a jelenlétemet, amennyire lehet. Éppen egy utcán randalíroztak egy lelket terrorizálva, készen hogy felfalják. Egyenes szűk utca volt. Három lidérc kerítette be a halálra vált arcú lelket. Egy középkorú férfi volt. Ha most megtámadom őket elkéshetek, és akkor megölik azt a lelket, az pedig már csak azért sem lesz jó, mert akkor még egy lidérccel kell számolnom. Ha Kenseit használnék, akkor még lenne esélyem, de lehet megsebesíteném a férfit. Kiengedem a lélekenergiámat, amit képes voltam palástolni, bár szerintem már észre vettek. Azért hátha megijesztem őket. Persze nem értem vele el sokat, de legalább most rám figyelnek nem a férfire. Rögtön kihasználtam az alkalmat, és shunpoval közelítettem meg őket. Kettő hátrálni kezdett, egy pedig megindult felém, de fél úton elvesztette a maszkját. Ezért imádom a Kenseit technikát. Egyszerű, gyors, meglepetés szerű, és szinte kivédhetetlen. A másik kettő óvatosan hátrált, készen hogy elugorjon ha támadok. Szerencsére ezek az ösztönlények képtelenek arra, hogy taktikát dolgozzanak ki ellenem. Így aztán kiszámíthatatlanok, de ugyan akkor sokkal könnyebb egy kiszámíthatatlan ellenfél ellen harcolni, mint egy olyan ellen, akiről azt hiszed hogy kiszámítható aztán meglep, és lehet az életedbe kerül. Nem mozdultam, és hagytam hogy a lélek elmeneküljön abba az irányba, amerről jöttem.
Végül egy férfi hangja törte meg a tétlenséget éppen akkor, amikor neki ugrottam volna a két szerencsétlennek. Felkaptam a fejem. Hangjával együtt a lélekenergiája is megérkezett, és eléggé sejtető volt. Olyan volt, mintha több is lett volna ott, de ezt biztos csak én képzelem be. Elvégre csak egy kapitány képes ilyenre. Ez pedig... Legjobb esetben is olyan erős, mint én. Viszont tény és való, hogy rá nem számítottam. Egy arrancar, egy elég érdekes kinézetű kaszával. Baljóslatú volt, annyira, hogy minden kedvem elszállt, hogy harcoljak vele. Nem, mintha sok lett volna. Viszont itt vagyok, és most már harcolnom kell.
Kérdése után egyszerűen támadásba lendült. Gyors volt. Nagyon gyors. Azonnal előttem termett, és kaszáját az égbe emelve már csapott is. A fegyvere nagy távra van kitalálva, viszont koránt sem vagyok most arra felkészülve, hogy egy hosszú fegyver ellen harcoljak. Én közel harcolok. Közel kell jutnom hozzá, vagy kifáraszt, és megöl.
Automatikusan felemeltem a pengét, és a kasza élébe emelve hárítottam össze akasztva a két fegyvert. Hosszabb a fegyvere, így nagyobb az erőkar, amivel lesújthat. Megtartottam ugyan a csapást, de nehéz volt. Piszkosul nehéz. Megpróbáltam félre táncolni. Közelebb léptem, és a kardomat bele akasztottam a kaszába. Próbáltam kifordítani a kezéből, vagy köríves mozgásra kényszeríteni. Egyelőre nem teszek semmit, csak tartom, és figyelem a tekintetét.
- A gondos apa vigyáz a fiaira? Nem vall rátok arrancarokra, hogy törődjetek a gyengébb lidércekkel... Biztosan más oka lehet annak, hogy itt vagy. Végül is lényegtelen.
Az eddig egymásnak feszülő két fegyverből az enyémet most hirtelen kihúztam éles sikoltást csalva ki a fémből, és odébb bukfenceztem. Majd egy félköríves vágást irányítottam a dereka magasságába guggolásból. Igen, Kensei volt, és reméltem, hogy még nem találkozott ilyennel, így meg tudom sebezni. Ha sikerül már meg is nyertem a harcot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Kedd Szept. 18, 2012 6:23 am

Elég unott arccal nézte a shinigamit, miközben a két fegyver keresztezte egymás útját. Karasu határozottan tartotta Orgot, nem fejtett ki nagyobb erőt, még nem. Kicsit eljátszik ezzel a shinigamival, akinek volt mersze a picikre támadni. Pont akkor, amikor keresni akart néhányat, akiket befoghat, és majd tarthatja, mint kedvenceket. Persze az se nyerte el a tetszését, hogy meg akarták ölni őket. Arra, hogy ez a férfi, némi erőt fejt ki, csak egy megvető pillantás volt a válasza. A szavaira pedig már más.
- Te díjaznád, ha a saját gyengéiteket ölnék? Vagy éppen a kutyáitokat? Szerintem nem, hát, Én se vagyok olyan, aki ezt engedi. A piciket hagyni kell élni, és fejlődni, és annyira beképzeltek vagytok shinigamik, hogy azt gondolnám, nem kezdtek velük.- rideg, érzelmeket nem tartalmazó volt a hangja. Habár belül dühöngött, hiszen akkor is ilyenekbe botlik, amikor csak pihenni akart, meg leselkedni. Merre van az igazság, merre van a tisztesség, és merre van a női mosdó?
Nah, de ideje figyelni a harcra, főleg, mert egy nagyon rossz hang hívta fel a figyelmét, hogy folytatni kéne. Gyűlölte ezt a hangot, mindig arra emlékeztette, amikor a suliban a táblán valaki végighúzta a körmét. Marha egy utálatos dolog volt, hogy tört volna bele a körme.
Követte a tekintettével a shinigamit, ám nem cselekedett, hagyta, hogy guggoljon, és vágjon, csak éppen nem ért el vele semmit. A jelek szerint Karasunak nagyobb volt a védelme, mint gondolta. Ördögien elvigyorodott, és fordulásból megpróbálta elkapni a férfi karját, amit ha sikerült, akkor ránt egyet rajta, miközben Karasu előretérdelt, és elengedte a shinigami karját. Ha minden igaz, akkor egy kellemetlen találkozásban lesz része Vex térdével. S ha sikerült, utána még felé talpal, csak hogy egy kis kezdő lökést adjon. Végezetül utána szalad, Orgot oldalra kitartva, és ha melléért, akkor nagy lendülettel a férfi gyomra felé csap Orgoval. Nem a pengékkel, hanem azzal a résszel, ahol csatlakoznak az egészhez, tehát a kopjával. Majd pedig elugrik a férfitól. Ám ott a lehetősége, hogy nem sikerült semmi, akkor csak hátraugrik, el a férfitól.
- Van egy igen rossz hírem a számodra. Ezt a harcot nem fogod megnyerni.- Neutral <-- ezt az arcot a beszéd után bevágta, szerencsétlen shinigami. Az erejük közt elég nagy az eltérés.- Meg is mutatom, hogy miért. - némi reiatsu löketet kibocsát, pontosabban annyit, amennyire ebben a formában képes. Csak az íze kedvéért. Talán rájöhet arra, hogy nem nyerhet. Nem beképzeltség, ez már csak tény. Itt nem segít az se, ha a harc közben üvölteni fog, mint valami idióta manga főszereplője, vagy levág pár menő monológot. Ez az élet volt, nem valami játék, vagy mese, a nyers, tiszta, brutális valóság, ahol nem feltétlen nyerhet mindig a ”jó”. Főleg, mert Karasu véleménye szerint, nem a shinigamik voltak a jók. Sőt, pont egy nagyon szemét bandának tartotta egész SS-t. Kezdeményezik itt a harcokat, meg minden marhaság. Aizen beszélt pár dologról, milyenek is voltak a dolgok ott. Nem csoda, ha lelépett meg Gin, és Fekmeralda is. S amikor változást akartak, az egész banda ellenük fordult. Képmutató, mocskos férgek. Ám talán ebbe most bele fog verni egy kis észt. Ne kötekedjen, mert a végén olyannal találkozik, aki felnyomja a seggébe a zanpaktouját, és ha csak nem buzi, akkor nagyon nem fogja élvezni.
S ismét itt a harc ideje. Elrugaszkodik a talajtól, majd amikor a shinigami elé ért, pontosabban vágás távolságba, akkor egy csapás jobbról, egy csapás balról, egy harmadik a gyomrára baloldalról. Folyamatos hátrálásra, és védekezésre akarja kényszeríteni az ellenfelét.
- Calro de Luna.- a kék sarló alakú energia a shinigami mögött ölt testet, és egyenesen a lábait veszi célba. Megpróbálva azt összeakasztani, és így elérni azt, hogy a férfi egyensúlyát elveszítve hátraessen. S ha ez sikerült, akkor Karasu ki is használja a kínálkozó alkalmat. A shinigami gyomrába vágja Orgo végét, a majd elrugaszkodik a talajtól, és átfordul a shinigami felet, így megérkezve a fejéhez, onnan pedig tovább áll, természetesen Orgoval egyetemben.
- Szánalmas, szánalmas. Persze a picik nem voltak ilyenek. Kár, hogy nem maradtak igaz, és Én pedig mentem el. Ez már így veszett.- továbbra is olyan semmilyen volt a hangja, és a tekintette is. Ismét a vállán fogta Orgot, és rágyújtott egy cigire is. Talán nyugisan is eltudja szívni, még tart a harc.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Kedd Szept. 18, 2012 7:36 am

A harc megkezdődött, és én támadtam elsőnek. Nem hiszem, hogy képes hatástalanítani a támadásom, de azért ki tudja. A Kensei végül is elterül a bőrén, és a ruháján kívül semmit nem pusztít el. Egyszerűen megszakadt. Vagy nem tudom. Egy pillanatig pislogok értetlenül, aztán jövök csak rá, hogy akkor a Hierroja, hogy egyszerűen képtelen vagyok megsebezni. Ez viszont így nagyon nem jó. Vissza kell vonulnom. Minimum kétszer kéne ugyan olyan erővel megcsapnom, hogy beleszántsak a húsába, arra pedig biztos nem kapok túl sűrűn esélyt. Éppen hátráltam volna, és shunpoval cikáztam volna a házak között, amikor megragadta a karomat.
Egy pillanatra azt hittem, hogy most végem, aztán a második pillanatban, már minden levegő kiszaladt a tüdőmből. Aztán mire reagálni tudtam volna már talpal taszított rajtam, úgy hogy én tehetetlenül bukfenceztem hátra, majd a hátam az utca egyik falának csapódott. Forgott a világ, és görcsösen próbáltam levegőt venni. Homályosan láttam, ahogy felém közeledik, de nem volt semmi erőm arra, hogy eltűnjek az útjából. Ösztönösen megfeszítettem az izmaimat, és magam elé kaptam a kezem de csak azt értem el vele, hogy félre söpörte a fegyverével, és valami tompa puffanással a mellkasomnak csapódott. Végül hátrébb lépett, vagy ugrott, nem is tudom, alig láttam foltokat, és köhögve, fuldokolva vettem a levegőt.
A monológját alig értettem, de ahogy elszabadította az óriási reiatsuját az úgy söpört el, mintha egyedül akarnék szembeszállni egy tsunami erejével. Hatalmába kerített a félelem. Most igazán. Eddig csak pillanatokra, viszont most másodpercről másodpercre egyre erősebb lett.
Közben nehezen feltápászkodtam, és zsibbadt hassal, és fájó izmokkal magam elé tartottam a pengémet. Nem lesz ennek jó vége. A támadás már jött is. Az első csapás jobbról jött, amit szerencsére a pengével ki tudtam védeni, de szinte fellökött az ereje. A második csapás balról borított fel majdnem. majd egy alsó vágás bele szántott a húsomba. Éreztem, hogy izmokon keresztül vág át, és vér buggyant elő a hasfalamból.
Valami kirántotta a lábamat, és elterültem a földön. Láttam hogy jön a következő támadás.
- Sakamake Chi no Umi!
Kiáltottam már már kislányos kétségbe esett hangon. A két penge azonnal testet öltött a két kezemben, majd azokat használva megtartottam a súlyt ami a földbe préselt, majd láttam, ahogy felettem átfordul az arrancar.
Nem támadott. Rá gyújtott és szövegelni kezdett. Arrébb húzódtam tőle, amennyire csak tehettem, és azon gondolkodtam, hogy annyira félek, talán még rendesen elmenekülni se tudnék. Nagy nehezen felálltam, és megállítottam a vérzést. Ki kell tartanom, különben meghalok. Biztosan küldenek ide egy kapitányt vagy valakit! Egy ekkora erővel rendelkező arrancar nem maradhat észrevétlen! Csak hátrálok, és érzem, hogy egyre lejjebb csukódik a szemem.
Nem szoktam ilyen gyorsan elfáradni, és pár ilyen ütés sem készít így ki. De most valami határozottan át akarta venni felettem az irányítást... Talán...
De mire befejezhette volna a gondolatot már nem volt önmaga. Elsötétült előtte a világ, mintha álmodna. Mint egy rémálom. Arcára maszk kúszott a semmiből, szépen lassan felépülve. Lényéből sugárzott a lidérc energia, és a sebéből sem folyt a vér. Viszont a kiömlött vér most táncra kelt, és a kitörni készülő szörnyeteg körül kezdett el cikázni. A két penge a kezében feketébe burkolódzott, és már nem ő volt az. Valaki más.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁháháháháháháááááá!
Kiáltotta eszeveszett hangján, és sütött belőle a vérszomj. Ez nem ő volt, és mégis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Hétf. Szept. 24, 2012 12:36 am

Dupla zanpaktou, ha jól emlékszik, ilyennel eddig nem találkozott. Pedig pár shinigamival már harcolt, és akadtak olyanok, akiknek cifra volt a fegyvere, de ilyen még nem volt. Ezért most fejben lefotózta magának. Sőt, talán még utána is fog kérdezni másoknál, hogy mitől is lehet ez? Iker lenne a lelke, és ezért vált ketté? Vagy kettős személyisége van, esetleg nő lenne, és a melleire utalna? Érdekes kérdések, és talán érdekes válaszokat is fog kapni, de előtte le kell ezt rendeznie. Ám lehet pont ezért kéne elengednie ezt a shinigamit? Mert valami újat mutatott, és elfelejteni, hogy a kicsiket akarta bántani? Talán megérné, sőt, lehet, míg elszívja a cigijét, addig szórakozik egy kicsit, és utána lelép. Ez az alak pedig elmondhatja, hogy túlélte a harcot, sőt, még vagánykodhat is azoknak a díszfaszoknak, hogy megfutamította Karasut. Egy élménynek az is megteszi, bár sajnos a rangjával nincs tisztában, de így is büszke lehet majd magára…
Valami történt… valami olyan, amitől köpni-nyelni se tudott Karasu, még a hamut se verte le a kis katonáról. Egy shinigami, akiből sütőt a hollow erő, és az arcán megjelent egy maszk. A vértáncot már nem is akarja megérteni. Elég ez is, hogy lehetséges ez? Hogy létezhet valaki olyan, aki a két faj közt van, és… és nem, nem tud erre mit reagálni. Ez túlmutat Karasun. Pedig lenne értelme, ha már az arrancarok is olyasmik, mint a shinigamik, legalábbis volt, aki ezt mondta. Átmenetek, de ez ostobaság, ám most mégis megingatták a véleményét. Habár ez a… valami, aki előtte volt, csak üvöltött, és lehetséges, hogy vért is akart.
- Fasza. Akkor szerintem maradok a végéig.- kiveszi a cigit, és lepöcköli a hamut, majd pedig egy utolsót beleszívott, és messzire pöckölte. Elgondolkozva nézet utána, mily érdekes.
~ Egy illúzió, hogy a cigaretta felső osztályba emel. Ezek csak kis katonák, akik felsorakozva várják a bevetést. Készen arra, hogy elsőnek élvezetet okozzanak, majd ne maradjon más, csak a keserű szájíz. Miközben kis mérgét már akaratlanul is beszívtuk, és végül minden egyes lövedékük célba fog találni, és elhullunk. Ezek a kis bátor katonák pedig velünk együtt, nem kapnak kitüntetést, nem várják otthon őket a kis filterek, csak a nyomorék maradványukra lehet emlékezni. Ám mindig van utánpótlás. Sose véget nem érő körforgás az egész, és a nyertesek mindig a kis katonák lesznek. De mielőtt elfelejtem, ez csak azokra vonatkozik, akik meghalhatnak ebben. Én már nem, nem is élek, a létezés egy másik formájában vagyok, tehát bekaphatják a dohánygyárosok, rajtam nem szedik meg magukat, na meg mert lopom is, így főleg nem. – elvolt magának, mert jelenleg az ellenfele csak üvöltött, mint akinek a fogát húzzák, és nem kapott hozzá semmit, ami elnyomja a fájdalmat. Még egy kis piát se, szar is az olyan.
- WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH!!!! Nesze, én is tudok ilyet. Öregem, komolyan mondom. Anyámra emlékeztetsz, az tudott így kiabálni, amikor meglátta, hogy megdöglött a hörcsögöm. Bár… amikor megkérdezte, hogy szerintem hányszor döglött volna meg, amiért nem adtam neki enni. A válaszom miatt is tudott ilyeneket produkálni, mert azt mondtam; Szerintem csak egyszer. Tudod mit? Köszi ezért az emlékért, rég jutott eszembe a muter. De most, ha nem haragszol, ideje lesz, lerendezi ezt az egészet. Megint köszi az emlékért.- mondta kedves hangon, majd pedig Orgot két kézre fogta, egy újabb Claro de Lunat küldött a förtelem lábára, majd pedig egy cerot lőtt el, egyenesen a maszkos alakra. Reméli, hogy ez a maszkos téma, nem lökött rá plusz erőt. Bár nem tart így se a komoly sérülésektől, de azért a kellemetlen meglepetéseket nem igen szereti senkise. Pontosan ezért a cero után a zanpaktoujával fog támadni. Előreiramodik, a mellkasa előtt tartva Orgot, és ha még mindig ott van az ellenfele, ahol eddig, akkor vágástávolságba érve, megtorpan előtte, és kicsap oldalra, mellkas magasságban. A cél vagy megölni, vagy kiütni annyira, hogy el tudja vinni magával. Lehet, nem lenne rossz odaadni Natalinak, hogy vizsgálja meg, mitől is alakult ki benne ez a maszkos téma. Meg talán Sethet is érdekelné valamennyire, és lehet, hogy több erőre tudnának így szert tenni, meg persze mivel Vex lett volna az, aki beszerezte. Így ő kaphatná az első adagot, és szárnyalhatna új magasságokban, új szinteken, új erőket érhetne el.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Hétf. Szept. 24, 2012 2:25 am

Próbálta megzabolázni társa erejét, kit erőszakkal, és meglepetéssel kényszerített térdre, és úgy döntött megmenti a szerencsétlen seggét. Talán a jó szándék vezérelte, talán az önös érdek, bár ezt soha nem tudhatjuk meg. A vértánc csillapodni kezdett körülötte, ahogy egyre biztosabban tartotta azt a szálat, aminek köszönhetően felkapaszkodhatott, és átvehette az irányítást. Jó maga is tudta, hogy még közel nincsen olyan erős, hogy képes legyen ezt sokáig fent tartani, mert a szerencsétlen másik fél, már is foggal körömmel küzd, hogy visszanyerje mivoltát. De nem, még nem fog sikerülni. A két fekete csatapallos szinte világított, mintha fekete fényük lett volna. Sötétségbe vonta kezét, és a seb, amiből vér szivárgott még nem régen, lassan kezdett eltűnni. Talán még nincs ereje teljébe, a gyors regeneráció naturális ösztönnek bizonyult, és habár nem tudatosan tette, így is hatásos volt.
Ellenfele hatalmas kaszájával, és cigarettájával szemben magyarázott valamit, de jelenleg a külvilágot alig bírta felfogni. Csak állt ott, összegörnyedve, üvöltése már elhalt, és minden erejével arra koncentrált, nehogy vissza taszítsák abba a sötétségbe, amiben eddig élt. Maszkja félig felrakódott arcára. Fehér alapon hosszú vörös könnyeket ábrázoló minta volt, mintha a maszk mögül vér szivárogna, de csak egy fekete alapon sárga szempár bámult előre, ami jelezte, hogy nem önmaga.
Eltelt egy időbe, mire leesett neki mi történik. Az ellenség mozgásba lendült. Egy hasonló támadás indult meg irányába, mint amiben gyengébbik fele elesett. Még mindig csak állt ott, de már önmagaként. Talán most kicsit megszabadult testvérétől. Jött a félhold szerű valami, és összezáródott rajta, gúzsba kötve őt. A maszk mögött embertelen szélesre húzódott a szája, és fájdalmas vigyorba szaladt. Talán élvezte a fájdalmat. Még azt is megkockáztatta volna, hogy egyenesen kéri. Végül ellenfele ránézett, majd egy nagyobb energia lövedéket lőtt rá. Talán el kellett volna mozdulnia, de nem tette. Várta, hogy becsapódjon, és nem is kellett sok időt semmit tevéssel töltenie. A támadás leperzselte a bőrét, és érezte, hogy a vére párologni kezd. De állta a támadást. A támadás végeztével, még mindig ugyan ott állt, és a félhold alakú nyaláb már nem ölelte, eltűnt a támadásban. Pontosan úgy, ahogy hámrétegének nagy része. Talán ordítania kellett volna, talán vergődnie kellett volna a földön, de fájdalom édes volt. Teste egésze megégett, és több helyen is eltűnt a bőre. Ahol most égett hús volt, és véreznie kellett volna, ott a vér alakot öltve mozgott, és látszott, ahogy minden lüktetéssel megmozdul a folyam.
Az ellenfél viszont még ezt se hagyta annyiban. Hihetetlen gyorsan termett előtte, bár szemével még tudta követni, és már lendítette is a hatalmas fegyverét. Testéből vérnyalábok csapata lövellt ki a fegyver felé, és érezvén, hogy nem tudják megállítani a hatalmas kaszát, inkább lendületet vettek rajta, és fellökték a testvérpár rosszabbik felét. Majd minden erejével perdületből hasított egy borotva éles vérnyaláb ellenfele felé, amit rögtön követett is még egy, majd kettő, ahogy gyorsan pörgött a levegőbe nem tudta megszámolni, hány találta el. Talán egy se, mert időben arrébb sasszézott. Mint propeller pörgött az éles, és hosszú nyalábokkal, amik a teste különböző pontjaiból álltak ki, így ha elakad ő maga áll meg a pörgésben. Ezután bármi is legyen a végkifejlet, az utolsó nyalábbal, ami eltalálja, meg is markolja, és olyan közel húzza magához, hogy azt még férfi, és nő között is zavarónak mondaná. Majd megpróbálta több helyen is áttörni vastag bőrét, amin úgy látszott nem fognak az egyszerű csapások, ezért több helyen, és többször próbálkozott, miközben átölelte ellenfelét. Talán nem sikerül, és akkor mi van? Legalább megpróbálta, és nem úgy esik össze, mint egy tehetetlen légy. Természetesen ahol megfogta, vagy eltalálta az ellenfelét, ott vérfoltok maradnak, és pedig ez is magában sokat számíthat. Vajon még az előtt kiütik, mielőtt sikerülne, amit akar? Mindeközben lassan pótlódik ki a maszkja, és egy gyorsabban gyógyulnak sérülései. Hamarosan kifogy talán az energiából, de nem volt abban a helyzetben, hogy ezzel is foglalkozzon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Kedd Szept. 25, 2012 1:10 am

Orrfacsaró bűz csapta meg. Éget hús szaga, nem gondolta volna, hogy van más is, aki mozdulatlanul áll egy cero elé. Pontosan úgy csinálta, ahogy Karasu is tette több alkalommal. Ám ezzel a lénnyel ellentétben volt annyi előnye, hogy nem sérült meg túlságosan. Csak akkor van az egésznek értelme, ha tudják, hogy nem fogják megszívni, de így…? Így minek? Nem ért el mást, csak alaposan leégett, és elszállt a bőrének legnagyobb része. Habár ha így nézik, a vére is elég furán viselkedik, és ha ez támadás, hát akkor annak elég hülye egy fajtája. Több kárt okoz, mint hasznot, ám ezen inkább nem fog fent akadni. Minél előbb ki akarja ütni ezt az alakot, hazavinni, odaadni Rózsikának, és várni az eredményeket. Bár az is lehet, hogy inkább megtartja egy darabig. Kideríti, amit tudni akar, utána vagy végez vele, vagy elengedi, azt ráér később is eldönteni. Csak akkor figyelnie kell arra, hogy ne bukjon le. Mert akkor aztán kapná a fejmosást, vagy éppen Eras játszadozna el egy kicsit Karasu néhány testrészével. Eh… fájdalmas lenne, az biztos. Enyhén megremeg a gondolat miatt, inkább a harcra tereli vissza a figyelmét.
Diadalmas vigyor jelent meg az ajkán, amikor Orgoval sikerült a vágás, ám hamar döbbenetre vált az a vigyor. Az ellenfél vére elég érdekesen reagált, mintha valami ostor lenne, úgy csapott Karasu felé. Bár jelenleg nem volt fájdalmas, de a ruhájába sikerült belevágnia. Újabb, és újabbak követték, ennek nagyon nem lesz jó a vége. Próbált védekezni, és a legtöbb vércsapást sikerült is, ám így is elérte egy pár, amik sajnos egyre jobban átütötték a hierroját, és már a saját vére is folyni kezdet. A karjain, mellkasán, lábán, sőt, már a nyakán is megjelentek a vágások, és előbuggyant a vére, majd pedig vége szakadt az egésznek. Egy vérnyaláb elkapta, és a shinllow magához rántotta. Kész szerencse, hogy nem áll a tagnak, mert akkor lenne még kényelmetlenebb a helyzet. Így se jó, mert a vágások már közvetlen közelről érik, és a maszk is egyre csak terjed a férfi arcán, a sebei meg… azok meg szépen gyógyulnak.
- Tényleg hazaviszlek. Érdekel ez az egész, csak előtte.- hátrahajtotta a fejét, majd reiatsut áramoltatott a homlokába, és előre fejelt. Ha sikerül, akkor pont a maszkba fejelt, ez talán elég lesz arra, hogy gyengüljön a szorítás, és szétfeszítse a karjait, majd pedig fogást váltva Karasu fogja le. Új terve van, kissé drasztikus igaz, de a célra tökéletesen alkalmas lesz. Ha eddig sikerült minden, akkor erősen fogja a shinllowot, majd lendületet véve hátrahajol, és talán az ellenfele feje koppan a talajon. Ezzel okozva a másnaposságnál is rosszabb fejfájást. Bár lehet, hogy a fejeléssel nem ért el sokat, de a hátralendülést akkor is megpróbálja megcsinálni. Legfeljebb mindkettejüknek fájni fog, annyi meg simán belefér az egészbe. S ha végül is sikerül a majdnem hídba lemenés, talán már rendesen ki is tud szabadulni, és elhátrálni a shinllowtól.
- Nem vagy egy egyszerű eset, azt már meg kell hagyni. Remélem hamarább kidőlsz, mint én.- elgondolkozott azon, hogy talán értelmes lenne használni a feloldást, de inkább elvetette az ötletet. Jelenleg nincs olyan szorult helyzetben, és a sérülései is elhanyagolhatóak. Ehelyett inkább a láncát lőtte ki, célozva a maszkos bal vállára. Szeretné átlőni, majd pedig megismételni azt, amit az ellenfele csinált. Csak éppen most Karasu az, aki magához rántja a másikat. Orgot pedig készenlétbe helyezve várt. Ha sikerült az egész, és elég közel ért, akkor alulról felfelé lendíti Orgo tompábbik részét. Egyenest a shinllow állára, vagy legalábbis oda, ahol az állának lennie kéne. Remélhetőleg ez leszédíti annyira, hogy legyen ideje még valami másra is.
A láncot megszünteti, így az lélekszemcsékre bomlik. Egyenest a shinllow hátára céloz.
- Tsuru Hankei.- a hátára küldte a bénítást, vagy talál vagy nem. De harcképtelenné akarja tenni, bár még találni kellene egy gilliant is, aki Negaciont használva biztonságban hazatudja vinni őket. Otthon pedig ráér kitalálni, hogyan tovább. Talán még rendes is lesz, és tényleg elengedi ezt a shinllowt, főleg ha megkedveli, akkor nem fogja érdekelni, ha szabályt, vagy törvényt szeg. Max elveszik a friss rangját, vagy kap büntit is, legdurvább esetben száműzni fogják. Bár reménykedik abban, hogy az ereje miatt csak nem lesz nagyobb visszhangja, ám ahhoz még le is kell buknia az egésszel. Ha pedig nem otthon fogja tartani, akkor nem lesz gond.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Kedd Szept. 25, 2012 2:00 am

Sebesülései égtek, és hihetetlenül fájtak. Valahol odabent ordított. Olyan keservesen, és gyengén. Érezte, hogy nem bír ellent mondani ennek a fenevadnak, ami átvette felette az irányítást. Kétség kívül hatásos, de ettől még egyre jobban veszíti el az emberi mivoltát. A maszk már az arca háromnegyedét fedte. Egyre mélyebben zuhant az üvöltő sötétségbe, ami az ő nevét kiáltotta. Már ellenkezni sem maradt energiája, szinte teljesen megadta magát az érzésnek, és elfogadta. Azon járt az esze:
- Lepihenek kicsit, csak egy másodpercre hunyom le a szemem. Csak múljon ez a fájdalom.
Pislantott egyet, majd egy hosszabbat, és elnyelte a sötétség.
Az ellenfelét satuként ölelő vadállat bombázta ellenfelét, de csak felületi sérüléseket ért el vele. Ha kicsit több józan esze lenne talán még meg is nyerhetné harcot, de most elvakult dühvel kavargó extázisából ugyan úgy nem tudott szabadulni, mint a másik fele, abból a sötét lyukból. Ekkor ellenfele hátrakapta a fejét, és akkorát fejelt a maszkjába, hogy az belereccsent, és lefordult róla egy nagy darab. A szorítás gyengébb lett, és támadások is megszűntek egy pillanatra.
Vakító fény törte át a szemhéjait, de furcsa mód nem bántotta a szemét az egész. Kinyitotta lélektükreit, és tisztán nézett előre. Előtte egy meztelen magas lány állt vörös hajjal. A kezét nyújtotta felé. Melegség áradt szét benne, és utána nyúlt. A kéz viszont egyre távolodott, és hamarosan már rohant az egyre távolodó alak után. A lány először mosolygott, aztán nyugtalanná vált a tekintete.
Maszkja ugyan megrepedt, és egy pár darab lehullott belőle, de még mindig önmaga volt, csupán kicsit nehezebben tartotta a gyeplőt. A kaszás ellenfél egy pillanat alatt meglepte, ugyan is hátra húzta, átlendítette, és úgy a fejére ejtette, hogy még egy adag maszk darabka hullott le róla. Egy pillanatra elvesztette, magát aztán, megint ő volt. Sebei már már teljesen begyógyultak, de az újonnan elszenvedett fej sérülés nem akart múlni, sőt egyre erősebben fájt a feje. Tudta jól mi következik.
A kéz egyre közelebb ért hozzá, és az arc is egyre nyugodtabbá szelídült. Már nem volt messze tőle. Csak ekkor jutott el a tudatáig, hogy ez a zanpakutoujának a szelleme, Chi no Umi. Ekkor össze vonta szemöldökét, és megragadta a kinyújtott jobbot, és közel húzta magát, ahhoz a szépséghez, akit mindig is szeretett.
Nem mutatta fájdalmát, és zavarát. Gyorsan felpattant és már készen is volt a következő támadás fogadására. Maga ugyan nem tudott indítani támadást. A távolság kettőjük között elég nagy volt, így egy kicsit nyugodtabban állt a dolgokhoz. Vissza kell nyernie a hatalmát különben idő előtt elveszik. Kinyitotta vadállatias száját, majd hörgés és suttogás elegyét préselte ki magából. Ellenfele neki szegezte a fegyverét, és valami kilőtt rá. Nem volt ideje meglepődni. A kilőtt penge bele állt a vállába, és egy rántással közelebb is húzta a tulajdonosához, aki egy szép köríves csapással akkorát vágott az állára, hogy bele emelkedett. Elterült a földön, és körülötte is elsötétedett a világ, majd vissza száműzték abba a lyukba, ahonnan jött.
Fekete, és piros reiatsu kavargott elő belőlem, és eltűnt a gyönyörű lány akit szorongattam. Valami sokkal rosszabbra keltem. A földön feküdtem totál bénultan, és úgy fájt az állam, hogy talán beszélni sem tudok. Körbe se tudtam nézni, csak ott feküdtem. Legyőztek talán? De akkor miért nem vagyok halott? Vagy én győztem, és most teljesen kimerültem. Aztán meglátta ellenfelét véresen megszabdalva. Nem győzött, de veszített.Most meg fogják ölni? Még annyi energiája se maradt, hogy vissza vágjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Szer. Szept. 26, 2012 5:43 am

Ez kidőlt, elterülve fekszik a talajon, a maszkjának vége, reiatsu áramlik ki belőle, és ismét itt van a shinigami. Érdekes harc volt, találkozott egy új jelenséggel, és most itt az ideje annak, hogy elvigye magával. Az otthonát jelentő sivatagos vidékre, és nem fogja odaadni másnak, majd magától kitalál erről az egészről pár dolgot, ha valaki meg kérdezi, akkor azt fogja mondani, hogy a házi állata lesz, és most tanítja befelé. De majd kiforrja magát a dolog, most inkább rágyújt egy cigire, és tűnődve nézi az elterült shinigamit.
- Öregem, ez elég érdekes volt. Bár fingom sincs, hogy magadnál vagy, vagy éppen nem. De azért megköszönöm neked, adtál okot a gondolkozásra. És most akkor indulni kéne, nem?- fogalma sincsen arról, hogy a shinigami eszméleténél van, vagy az álmok mezején járkál. De az biztos, hogy Karasu visszatette Orgot a hátára, majd lehajolt a férfihoz, és megfogta a ruhájának a nyakát, majd ha közelben volt a shinigami zanpaktouja(it), akkor azt is felveszi, és most már lehet indulni. Hogy miért sétáltatja meg? Arról fogalma sincsen, talán azt akarja, hogy térjen magához, és ellenkezzen, vagy kérdezze meg, mit akar tenni Karasu. Vagy csak nem akar az átjáróba cigizni, meg eldobni a csikket, sok válasz lehetséges, csak nem éppen mind helyes. Ám mind ez lényegtelen, mert már elindult. Ha a harcra felfigyelt néhány más shinigami is, akkor nagy az esély arra, hogy ide fognak jönni, és akkor nem lesz lehetősége biztonságosan távozni, ezt pedig szeretné elkerülni.
Elszívta a cigit, és messzire pöckölte azt. Ideje megnyitni azt a fránya gargantát. Bár jó ez így? Kiszakítani a saját közegéből ezt a férfit? Nem lesz ettől kevesebb Karasu? Fogságba ejt egy ellenséget, de még ha ellensége is, akkor is vannak emlékei az otthonáról, érzelmek kötik oda, élmények. Talán ez gyorsítani fogja azt a folyamatot, amivel előbb találkozott. De nagyobb a kíváncsisága, mint a lelkiismerete. Na meg mivel sok shinigami szerint nincs is olyan egy arrancarnak, így mégse követhet el akkora bűnt. Sőt, még lehet jól is elfog sülni a dolog, esetleg még barátok is lehetnek. Habár az elég érdekes lenne. Las Nochesben egy shinigami, aki az egyik espada barátja, sőt, még ott is él, bár voltak már furább dolgok is ennél, nem ezen fog fent akadni.
A garganta pedig lassan elkezd megnyílni, mintha csak fogak lennének, amik szétválnak. Nem túl szép látvány, de nem is az a célja, hogy lenyűgözzön másokat. Ránt egyet a shinigamin, és már át is léptek, vár rájuk Las Noches kényelme, legalábbis amit Vex tornya fog majd nyújtani. Lehetséges, hogy az ódaút elég csendes, és eseménytelen, de nem baj, nem jó a feltűnés.
- Ha életben akarsz maradni, akkor nehogy megszólalj. Ha valaki kérdez, majd kidumálom magunkat. Nyugi, nem foglak megölni.- közölte nyers hangon, miután elindult a 4. toronyba. Sietett ahogy csak tudott, és ha valaki tényleg kérdezett volna, akkor elhárította annyival, hogy egy kis nasi, miközben nézi a TV-t.
Miután megérkezett a tornyába, az egyik üres szoba felé vette az irányt. Ilyenkor jó, hogy nincs egy alárendeltje se. Beviszi a shinigamit, majd rádobja az üres ágyra, és mellé pedig a fegyver(eit)ét.
- Pihend ki magad, és a saját érdekedben maradj is itt bent. Nem mindenki bánna olyan finoman veled, mint én. Ja, egyébként Karasu Vex vagyok, a 4-es számmal ellátott arrancar. Espada. De csak hívj Karasunak, megyek kerítek valami kaját. Remélem, hogy szereted a kétnapos pizzát. Csak az van, meg akad sör is azért.- mondta barátságosabb hangon, majd pedig kiment a szobából, és a konyhaféle vette az irányt, hűtőből ki a kaját, meg a sört, és vissza a shinigamihoz. Leteszi az ágyra a pizzát, meg egy sört.
- Na, jó étvágyat, egyél, utána pihenj, holnap beszélünk. Ja, és ahogy mondtam, a szökésre ne is gondolj. Ha megtudtam amit akarok, elengedlek majd. Ígérem. - és kiment a szobából, becsukta az ajtót, és elindult zuhanyozni, és reméli van annyi esze a shinigaminak, hogy tényleg nem akar próbálkozni a lelépéssel, mert akkor nem sok esélye maradhat az életben maradásra. Ha jó lesz, akkor meg hamar hazaérhet, és egy darabban.


Spoiler:
 

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Csüt. Szept. 27, 2012 11:12 am

Szinte minden energia elszállt belőlem, és végtelenül kimerült voltam. Csak vártam arra, hogy végelegyen. Vajon milyen érzés az, amikor felfal egy lidérc? Vajon fáj? Vagy nem érzek majd semmit?
Ezen morfondíroztam, miközben egyre csak vártam. Valahogy nem akart jönni az a kivégző csapás, és feszültségem egyre erősödött, s végül felnéztem, és az arrancar ott állt nem messze tőlem cigivel a kezében. Valami mondott, de képtelen voltam kivenni a szavait. Ekkor vettem csak észre, hogy a fülembe tömődött egy kis fehér anyag. Nehéz mozdulatokkal kikapartam, de olyan volt, mintha a saját bőrömet téptem volna. Végül a fehér anyagból arra következtettem, amire soha nem akartam volna. Valami elkezdődött, és éreztem is, hogy valami nincs rendben. A fekete pengék, még mindig sötétséget árasztattok magukból. Hátborzongatóan furcsa volt. Éreztem, hogy valami más az, amit a kezemben tartok, de nem tudtam mi az. Azt leszűrtem, hogy átváltoztam részben lidércé, de... Nem tudom feldolgozni... Hogy? Miért? Miért nem vagyok halott? Mi a franc történt?
Ezzel el is fogyott minden erőm. A hirtelen jött arrancar varázsolt valamit, és aztán már csak arra emlékszem, hogy valahol egy sivatagban vagyunk, és ez az arrancar magával cibál. Az ég sötét volt, csillagokkal teli, majd beértünk valami épület szerűbe, ahol egy torony felé vettük az irányt, de itt már világos volt. Valamiért úgy tűnt nem akar megölni. Nem értem. Miért nem? Kísérletezni akar velem? Ha belegondolok a shinigamik is azonnal kísérletezni kezdenének velem, ha megtudnák mi történt velem. Csendre intett, majd tovább vonszolt, fel egészen a torony belsejébe, ahol ledobott egy üres ágyra, és halottam csendülni az egymásnak ütődött két pengét, melyek olyan ismerősek voltak, mégis olyan idegenek.
Hogy szeretem e a pizzát? Persze hogy szeretem... Hogy ne... MI? A NEGYEDIK ESPADA???!!! Mi az istent keresett ott a negyedik espada, és miért hozott át Las Nochesbe? Úristen, jobb ha azonnal öngyilkos leszek, mert még gonosz célokra használ fel!
Próbáltam volna felkelni, és tovább állni, kiosonni, eltűnni a végtelen sivatagban, de meg se bírtam mozdulni. Mi a franc történik itt? Belül pánikoltam, de kívülről örültem, hogy még lélegezni tudok. Ez van Shuko. Te halott vagy. Véged van, ebből már nem jössz ki élve. Ez shinigami pályafutásod vége.
Vissza jött egy kis idő elteltével, addigra feltornáztam magamat az ágyon ülőhelyzetbe. Az egész hely szőrszálhasogatóan lidérci volt. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen Las Noches. Legkevésbé azt reméltem, hogy eljuthatok ide. Félek.
Az arrancar vissza jött, és adott egy szelet pizzát, és sört. Kioktatott, majd elment. Egyek? Vagy ne egyek? Éhes vagyok, de nem bízhatok egy arrancarban. Mondjuk ha meg akart volna ölni, akkor már megtette volna. Nagy nehezen magamba gyűrtem egy keveset ebből is, meg abból is, majd egy pillanat alatt megtalált az álom. Nyomasztó volt, és félelmetes. Egy rémálom. Chi no Umiról álmodtam, amint abban a maszkban flangál, amiben én is harcoltam. Láttam, ahogy embereket mészárol, és nevet. Aztán felém fordult, és én következtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   Hétf. Okt. 01, 2012 8:45 am

Üdv!

LEZÁROM a küzdőteret, 200 LP és 1500 ryou jutalmat kaptok érte.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs Vex   

Vissza az elejére Go down
 

Shuko vs Vex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-