HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Baku Sadao
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 20
Tartózkodási hely : Leánykák dekoltázsában
Registration date : 2012. Sep. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   Csüt. Szept. 13, 2012 8:45 am

A nap kélt már, pont, mint én az ágyból, de én valamiért félúton megálltam. Reccsent egy nagyot a hátam és szemeim tágra nyíltak, majd kiestek a helyükről. Eleinte nem tudtam szóhoz jutni, majd miközben visszabillentem a hátamra egy hangosat kiáltottam. Reméltem, hogy a környező lakosok nem gondolták, hogy éppen egy vad szeretkezésben volt részem, de már valószínűleg megszokhatták a napi 2.3 nő átlagommal, ami valljuk be egy magamfajta csődörhöz még csak átlagos volt. Pont, mint anno, mikor kisbabaként a világháborúban szolgáltam, úgy kellett ezúttal is felkelnem. Pontosabban legurulnom az ágyról, majd egy hirtelen mozdulattal felállnom. A hirtelen mozdulatban ismét reccsentem egy óriásit, majd ismét megnőtt a szemgolyóim térfogata és szám ismét nyitva állt. Így álltam tehát vagy két percig, amíg kipihentem a fájdalmat, ami a hátam visszaállításával járt.
Ezután fütyörészve öltöztem fel, hiszen adoniszi testemmel meztelenül alszom, talán egy magányos és szép nő betéved a szobámba, hogy a társaságom része lehessen. Hamarosan már az utcán jártam az egyik botomnak támaszkodva és végigcsoszogtam az utcákon, miközben megpróbáltam néhány nőt az alfa hím nézésemmel elcsábítani. A bordélyházba tartottam, hogy sürgősen növeljem az átlagomat legalább 0.1 ponttal, amihez körülbelül kétszáz nővel kellett, hogy lefeküdjek. Sima ügy. Útközben kissé elfáradtam és leültem a padra. Hátra dőltem az ég felé néztem és sok szép kerek női formát láthattam, amit sokan csak felhőnek neveznek, de az számomra primitív elnevezés. A nap szépen sütött, melegítette a járókelő nők gyönyörűséges dekoltázsait, mikben oly kellemesen megpihenhetnék. Egy ideig még bámészkodtam, majd mielőtt még elaludnék, megráztam magam, mint egy kutya, sőt az öreg bőröm úgy is viselkedett, mint egy boxer pofája, így igazán hasonló módon sikerült elvégezni a gyakorlatot.
Hamarosan már a bordélyházban is voltam. Csomó nő volt ott, de sokan nem voltak elegendőek a vágyaimnak. Túlságosan könnyen adták magukat, nem voltak prédák. Mindaddig gondoltam így, míg meg nem pillantottam egy drágaságot a tengerben.
Ó, milyen gyönyörű hátsója volt. Lábujjhegyen, a botomat megemelve lopóztam mögé. Nehéz volt, de megérte az eredményt, vagyis akkor még úgy gondoltam. Ragadozó pózba helyeztem a kezeimet, majd mikor teljesen mögötte voltam hátulról megfogtam a két mellét a kezemmel. Isteni érzés volt, folyt a nyálam és vártam a csábító választ, valami olyasmit, hogy "nálad találkozunk". Még tartottam tíz másodpercig, persze ha tudtam vagy engedi és utána egy kidouba kezdtem volna bele, persze, ha még a közelében lettem volna, ami nem lenne más, mint a Bakudou 01: Sai, mivel lefoghatnám a nőcit, amíg a beleegyezésével magamhoz cipelném. A magasba emelném és büszke lennék magamra, mint az alfa hím párzáskor.

______________

Kanbarlang
Szín: #FFD382
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   Csüt. Szept. 13, 2012 10:41 am

Szokásomhoz híven, megint eltévedtem. Rizsre volt szükségem, ezért boltba indultam, és fogalmam sincs, hogy hogyan is kötöttem ki végül itt. Pontosabban egy bordélyházban. Lássuk be, ez a hely nem épp a törzshelyeim egyike. Ott álltam, az igencsak lepukkant épület előtt, és erős vihar dúlt a bensőmben, hogy bemenjek útbaigazítást kérni, vagy inkább bolyongjak még egy ideig, hátha kapok más lehetőséget a haza találásra. Komoly érveket és ellenérveket sorakoztattam föl magamban mind a belépés, mind pedig a távolmaradás mellett.
~ Shion mindig azt mondta, hogy az ilyen bordélyházat az elzüllés melegágyai, és hogyha kurtizánnak szeretnék állni, akkor ez a legjobb hely, amúgy be ne tegyem a lábamat egy ilyenbe se!
~ Ne aggódj, nem fog senki rád ugrani, ha bemész! Se nem gésákat, se nem kurtizánlányokat nem kell és gondolom nem fogsz megvásárolni. Arról nem is beszélve, hogy már igencsak sötétedik kint, vagyis ha fényes nappal se találunk haza, éjjel semmi esélyünk! Menj be, majd megvédelek! ~ győzködött a kardom, és noha vonakodva, de végül csak beadtam a derekamat. A Nap is vészesen közelített a horizont felé, felettébb sürgetve ezzel szerény személyemet. Így aztán vettem egy mély levegőt, és beléptem az ajtón. Nem kicsi meglepetésben volt részem. Míg az épület úgy nézett ki kívülről, mint ami bármely percben összerogyhat-dőlhet, addig belülről régen látott színpompa és hangulat fogadott. Egy gyors kanyar erejéig vissza is léptem, hogy megbizonyosodjak arról, hogy biztos abba a házba léptem-e be. Körbetáncolt a füstölők és a parfümök enyhe elegy illata, amikbe az emberek és az alkohol illata is belekeveredett. Az egyik helyen mahjongot pillantottam meg, minek láttán a másodperc tört része alatt kiszaladt a vér a fejemből. Komoly rosszullét fogott el, és a sápadtságom még a hangulati világításban is elég jól látszott. (Láttam magam a pult mögötti tükörszerűségben) Számomra ismeretlen alakok sétálnak otthonosan egyik szobából, asztaltól a másikig, eszembe juttatva gésatanonc éveimet (Komoly 5 év volt ám az életemből!) Persze nem hagyhattam magamnak, hogy elterelje bármi is a figyelmemet a jövetelem valós céljáról. Sikerült egész közel verekednem magam a pulthoz, majd még egy kis idő múlva a csapos figyelmét is magamra irányítottam.
- Elnézést, de megtudná mondani, hogy hogyan tudok a leghamarabb eljutni a tizenegye... - itt akaratlanul is félbeszakítottam a mondandómat, ugyanis két, ráncos, összeaszott kéz markolt rá a melleimre hátulról. Egy pillanatig meglepődve pislogtam a saját mellkasomra, majd a két kacsót megmarkolva, lehámoztam magamról az ismeretlen és minden bizonnyal önkéntes koloncot, és azzal a lendülettel, ahogy leválasztottam a ruhámról a kis öregembert, nos ugyanazzal a lendülettel hajítottam neki az egyik szép piros tapétával díszített, szabad falrésznek.
~Még hogy senki nem fog rám ugrani! ~ Vettem elő Gingitsunét, aki azonban úgy tűnt, még nálam is bosszúszomjasabb volt.
~Öljük meg a kis mocskot! ~ tajtékzott. Azt nem tudtam, hogy vajon a féltékenység beszélt belőle, vagy inkább amiatt volt dühös, mert valaki rácáfolt az állítására... Minden esetre tisztán éreztem magamban a kardom vérszomját.
(Ha a falhoz csapódsz, akkor shunpóval melléd ugrok, és elkapva a ruhagrabancodnál fogva, kipenderítelek az épületből. Ha sikeresen landolsz valahol, Shunpóval akkor is elkaplak és szintén házon kívül kötünk ki, ahol aztán kicsit távolabb ugrok tőled, és kivonom a katanámat.
- Gingitsune arra kíváncsi, hogy elmondtad-e az utolsó kívánságodat! - sziszegem feléd.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Baku Sadao
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 20
Tartózkodási hely : Leánykák dekoltázsában
Registration date : 2012. Sep. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   Szer. Szept. 19, 2012 2:27 am

Az utolsó kívánságomat? Vajon melyik? A dekoltázsok tengerében megfulladni? Nem tudom, hogy hova akar a kedves hölgy kilyukadni, de biztosan flörtöl velem, pont, mint az a földönkívüli nő, aki fogadtatott engem a Napon. Akármennyire is belém szeretett én nem hagyhattam, hogy elcsábítson és a szuperhumán DNS-emet felhasználja Galaxis uralmi vágyaira. Nem engedhettem meg, hogy a DNS-emmel a faját a többi faj fölé emelje, hogy felhasználja a világ legcsábítóbb emberét kísérleteire. Na jó, lehet, hogy mégis engedek a nőci kéjeinek, ha ennyire szeretné. Feloldozom fogságából, amit a felém intézett korlátlan vonzódása hívott elő. Feltápászkodtam és megszólaltam, miközben mutatóujjamat egy bizonyos pont felé szegeztem:
- Igen, az utolsó kívánságom, hogy megfoghassam az ikreket, mikor nincsen rajtuk gönc.
Az előttem álló leányzó azonban rájöhetett, hogy perverz dolgokra gondolok, miközben a melleire mutattam feltűnően. Egy tényező lehetett az, hogy ezúttal mindkét szemöldökömet feltoltam és az égben még táncikáltak is egy-kettőt, hogy feltűnjön a jelzés. A számat lassan és erotikusan nyaltam körben, mint ahogy azt a nagy könyvben megírják. A nyálam kissé csörgedezni kezdett, pont, mint az orromból a vér és mindkettőt próbáltam feltűnésmentesen visszaszippantani, de csak hangos szipogás és szíváshangokat lehet hallani, miközben mosolyom annyira szélesre nyúlt, hogy begörcsölt a szám. Úgy látszott, hogy a szám valami direkt kontaktusban állt a szemöldökömmel, hiszen az sem akart nagyon lejjebb tévedni a jelenlegi pozíciójánál. Gyorsan elfordultam a leányzótól és próbáltam megigazgatni a számat, ami nemsokára, szerencsémre, sikerült is, így szexi arcom nem nézett ki idétlenül. Visszafordultam, majd megint mondtam valamit.
- És a neved is érdekel, de az mellékes.
Mondjuk, ha már elcsábítom, akkor illett többet kérni, így folytattam.
- Egy házszám is jöhet.
Ismét mosolyra derültem, de ezt a mosolyt csak a visszafogottak közé lehetett sorolni, nem szerettem volna, hogy ismét megtörténjen velem a baleset.
A balesetről jutottak eszembe a háborús éveim, mikor egy gránáttal iktattam ki a hadsereget. Eldobtam a gránátom, majd mire robbant sikerült szétpüfölnöm a mesterlövészeket. Gyors voltam, mint a szél. Ha fiatalon kerültem volna ide valószínűleg én lennék az ura...*nyál megered*...a leányzók alsóneműinek. A gránát amúgy, mikor földre ért én már Floridában nyaraltam, egyszerre csak, hozzám igazán kevés, tizenöt, pont, hogy legális nővel. A gránát amúgy felrobbantott egy stratégiailag elengedhetetlen bázist, amivel meg is nyertem a háborút, persze a történészek ezt nem merik bevallani, inkább több emberre fogják. Nyuszik.

______________

Kanbarlang
Szín: #FFD382
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   Kedd Szept. 25, 2012 6:30 am

- Igen, az utolsó kívánságom, hogy megfoghassam az ikreket, mikor nincsen rajtuk gönc. - vágta rá a vén tata egy csöppnyi gondolkodás után. Nem akartam hirtelen hinni a fülemnek! De ezzel nem voltam egyedül, bár valljuk be, még mindig nyugodtabban fogadtam a válaszát, mint Gingitsune.
~ Mire vársz még Élet? Öld meg!
~ De hisz csak egy túl virgonc vénember ~ mondtam neki, miközben az elég komikusan táncikáló aggastyánt figyeltem.~ Ráadásul te akartad tudni!
~ Nem bízol az ítéletemben? Megsértette a büszkeségedet!~ Feleselt Ezüstke. Gyanítottam, hogy itt elsősorban a saját büszkeségén esett csorbát akarta megtorolni, de miért másztam volna a becsületébe az én drága Kicsikémnek. Főleg egy perverz öregember kedvéért. Különben is elég bosszantóan viselkedett a kis öreg, miközben megpróbálta elkérni a házszámomat, bár a nevem nem érdekelte. Mindezt egy gyakorlott perverz arckifejezésével, ami lássuk be nem hagyott nagyon kérdést a nem túl becsületes foglalkozása ügyében. Shion mindig azt mondta nekem, hogy jobb messziről elkerülni az ilyen alakokat, de ha még is letámad egy, akkor a legegyszerűbb és a legbiztosabb módja, annak, hogy lerendezzem a problémát, ha megölöm. és ez a vénember kimerítette a szótáramban a "letámadni" jelzőt.
~ Szerinted megér annyit, hogy most megölöm ezt a shinigamit, mert ugye shinigami, hisz itt van a városon belül, majd kapok a fejemre...~ filóztam magamban
~ Segítek eltüntetni a testét, te csak ne aggódj! De ha mégis komoly lelkiismereti problémát csinálsz belőle, akkor verd meg úgy, hogy nem bírjon lábra állni élete maradék kis idejében, és beszélni sem. Azzal is megelégszem!~ igazán kompromisszum kész volt a kis Drága.
~És akkor most kinek a büszkeségéért is kell kicsinálnom? ~ vigyorodtam el gonoszul.
~ Régen nem kellett ennyit rimánkodni neked azért, hogy megküzdj valakivel.~ terelte a témát.
~ Ha izgalmasnak ígérkezik egy harc, akkor most sem kell! szemöldökrángatás
Elmosolyodva előhúztam a kardomat a hüvelyéből, és megvártam, hogy vissza felém forduljon. Éreztem Gingitsune vérszomját ellenfelünk iránt és teljes, bár gonoszkodó helyeslését, hogy végre megadtam magam a kérésének. Az öreg valamiért a hátát mutatta nekem, ami nem vallott profi harcosra, bár az is lehet, hogy csak a löttyedt fenekét akarta megillegetni felém. Megvártam, hogy újra rám nézzen, és halkan megkérdeztem.
- Nem szeretnéd végre előhúzni a kardod?
Ha félreérti, vagy nem érti meg, akkor én is elrakom Gingitsunét, és elé shunpózva homlokon pöckölöm, amitől várhatóan jó néhány métert repül hátra. Igaz már rég kiakartam próbálni élesben is az ördögi pöckölést, de sajnos eddig erre nem volt alkalmam. Ezután mellé shunpózva megpróbálom fejbe rúgni, remélvén, hogy a sebesség béli különbségeink segítenek ebben. A rúgassál sem fogom vissza magam, szóval ha betalál, akkor ez megint csak megrepteti az öreget.
Ha végre előveszi a kardját, akkor shunpóval mellé ugrok, és egy vízszintes, gyors suhintással megcélozom a hasfalát. Ezután lendületből visszacsapok a kard nyelének a végével ellenfelem oldalára. Őszintén remélem, hogy legalább valamelyik támadásom betalál, mert ha nem próbálkozhatok tovább.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 25
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   Szomb. Nov. 17, 2012 8:45 am

Mivel Aikawa Chiyo jelezte a küzdőtér inaktívságát, így LEZÁROM! Jutalmad 500 ryou, Sadao ezúttal nem részesül ebből, lévén miatta fagyott be a játék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember   

Vissza az elejére Go down
 

Aikawa Chiyo és a nyáladzó öregember

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-