HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Hétf. Szept. 10, 2012 8:14 am

Első benyomás
~ Én ezt nem hallgatom tovább! ~ ugrottam föl, majd ugyanazzal a lendülettel vágódtam is el a tatamin. Természetesen épp Gingitsunéval vitáztam... megint.
~ Pontosabban zavarba jöttél? ~kérdezte Ezüstke felettébb pimasz hangon.
~ Mégis miért tettem volna? ~ próbáltam menteni a menthetőt.
~ Nos nem vagyok benne biztos, hogy amiatt jöttél zavarba, hogy ilyen szívdöglesztően festek, vagy már az álom miatt is kissé frusztráltabb voltál, mint általában...
~ Mégis ki kért meg rá, hogy fabrikáld bele Shiont is az álmomba? Egyáltalán ki kért meg rá, hogy hozzányúlj az álmomhoz?
~ Szóval amiatt vagy zavarba, hogy szívszerelmeddel lehettél újra? Igazából még szívességet is tettem, mi...
~ Nem a szívszerelmem és nem vagyok zavarba! ~ Kissé valóban ingerülten kezdtem bele az első paradicsomomba. Mindenképp megakartam büntetni a Rókát, és erre ez volt az egyik legideálisabb eszköz. Azonban hiába a büntetés, a fenyegetés, a hangulatomnak már befellegzett. Lementem az edzőteremben, de míg én paradicsomlével gyötörtem a kardomat, addig ő az álmomból maradt emlékképekkel szórakoztatta magát válaszképp. Az edzésre se tudtam figyelni, így a végén felöltöztem és elindultam sétálni a városban. Reméltem, hogy nyüzsgés majd egy kicsit lenyugtat. Nem tette... Virágot köthettem volna, vagy épp a kalligráfiát gyakorolhattam volna, de Ezüstke még ezeket sem hagyta. A végén észre se vettem, és egyetlen úticél maradt, mint kiút a veszekedésünkből, Hime-chan. Nála még a vitáimat is eltudtam felejteni. Valahogy a kedves lényével, anélkül képes volt kibékíteni bennünket Gingitsunéval, hogy tudott volna a problémánkról. Rendszerint valami nagyon finom teát ittunk, és/ vagy virágokról beszélgettünk. Legalább olyan virágrajongó, mint én. Már csak annyi volt a dolgom, hogy az utat megtaláljam a tizedik osztaghoz! Egyszerűnek tűnő feladat, a legtöbbeknek egyszerű is, de nekem, szinte lehetetlennek tűnt.
~ Nem tudod, hogy merre vagyunk? ~ próbáltam a szükség ideje alatt elásni a csatabárdot egy szem rókámmal.
~ Fogalmam sincs, de talán kérdezzük meg azt a fószert, ott!~ vágta rá ő is békülésre készen. (Hime-chan valami fantasztikus! Úgy is összehozott bennünket, hogy jelen se volt!)
El is kaptam a fentebb emlegetett alakot, és rutinosan eltévedő 11. osztagoshoz méltóan le is támadtam a kérdéseimmel. (Félre értés ne essék, nem tört csontja az áldozatomnak, maximum mentális sérüléseket szenvedhetett, hogy egy vadidegen megkérdi tőle konkrétan a 10 osztag kertje végében, hogy hol a fenébe találja a 10 osztagot. Esetleg még a ruhájának a nyaka nyúlhatott ki, ugyanis pici termetéhez méltóan fölvettem őt a földről, hogy jobban halljam...) Miután begyűjtöttem a szükséges információkat, meg néhány felettébb sértő megjegyzést, amiket a másik fél egészsége érdekében figyelmen kívül hagytam, hisz mégiscsak útbaigazított, el is indultam immár a helyes irányba. Már egy ideje figyeltem egy alakot, aki előttem ment nem is olyan messze. Ha nekem kanyarodni kellett, ő is kanyarodott. Ha én egyenesen mentem, ő is. Komolyan megfogalmazódott bennem a gyanú, hogy olyan tökélyre fejlesztette a követés művészetét, hogy ő már nem mögöttem, hanem bizony előttem haladva "követ" engem. Kissé el is merengtem ezen az ötleten. Nagy hiba volt. Arra riadtam föl, hogy az ismeretlen, "elölről követő" férfi, most ott állt előttem és valamiért morcosan nézett rám. Pedig az ő ruhájához egy ujjal sem értem hozzá. Ráadásul pontosan köztem és a barátosném felé vezető út között foglalt állást. Muszáj volt tennem valamit. Nem vagyok alapból tiszteletlen, így kedvesen megkérdeztem tőle:
- Arrébb állna, szeretnék még ma célba érni, ami a tájékozódási képességeimet ismerve nem kis teljesítmény, szóval ha megbocsát... - próbáltam meg kikerülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Pént. Szept. 14, 2012 12:32 am

Seireitei utcái lassan olyanok számomra, mint a tenyerem. Kívülről ismerem a kanyarokat és az aprócska utcákat. Most is nyugodtan sétálnék, ha nem érezném a tarkómon azt a halvány bizsergést, amit az okoz, hogy valaki követ. Szokásos egyenruhámat viselve, el se tudom képzelni, hogy ki lehet az a szerencsétlen, aki elkezd engem követni. Nem vagyok paranoiás, elvégre én szoktam követni másokat. Illetve sokszor inkább más által figyeltetek másokat. Nem kell ahhoz hátranéznem, hogy tudjam valaki egy ideje már jön utánam. Úgy döntök, hogy bekanyarodok a következő utcácskába és elindulok Hime-chanhoz. Bár munka után el kellett volna még mennem a második osztaghoz, de kíváncsi vagyok, hogy csak véletlen vagy tényleg valaki utánam mászkál. Az előérzetem nem tévedt. Az a valaki utánam jön. Pont arra jön, amerre én megyek, tehát engem követ. Így a következő pillanatban megállok és megfordulok, hogy szembe kerüljek a követőmmel. Morcosan pillantok le rá, hogy mégis hogyan gondolja, hogy követ. Az előadása azonban olyan átlátszó, hogy első reakciómban kiröhögöm.
- Höhöhö. A tizenegyedik osztag már el is téved? Seireiteiben? Ezt nem hiszem el. Próbáljuk akkor újra. Mért követ, kedves... shinigami-san?
Kérdezem tőle, miután sikerült lenyugodnom a röhögéstől. Ennél jobb szöveget még nem hallottam, hogy eltéved és szeretne tovább menni. Azért követet hosszú időn keresztül?
- Essünk túl rajta gyorsan. Miért követ és ki küldte?
Szegezem a kérdést a szeme közé, engem aztán nem fognak megijeszteni egy ilyen alacsony reiatsuval megáldott shinigami küldönccel. Razz Válaszához mérten fogok a továbbiakban viselkedni vele. Addig teljesen nyugodtan állok, csak egy aprócska mozdulatot teszek Heiwa felé. de miért is lenne ez fenyegető számára, elvégre csak egy bambuszfuvola felé nyúltam. Azzal meg legfeljebb jól kupán tudnám verni. Nem hogy bántani. Fegyveres harcban különben sem vagyok túl jó, ezért aztán türelmesen várom a válaszát. ha Hime-channak ezt elmesélem, hogy milyen alakokba ütközik az ember. Nézni fog jó nagyot, ha megtudja, hogy valami ostoba megpróbált követni engem, egészen a 10. osztag kapitányságáig, hogy kilesse a titkaim. De nem úgy megy ez ám, hogy csak úgy kiszagolhassa mindenféle jött-ment a dolgaimat.
- Jó kedvemben talált, távozhat.
Engedem a válasza után szabadon távozni. Ha van egy kis esze, nem kockáztatja meg, hogy laposra verik.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Szomb. Szept. 15, 2012 7:39 am

Első benyomás

- Höhöhö. A tizenegyedik osztag már el is téved? Seireiteiben? Ezt nem hiszem el. Próbáljuk akkor újra. Mért követ, kedves... shinigami-san? - kérdezte az előről követő, miközben elég bántóan kinevetett.
- Sajnálom, hogy ki kell ábrándítanom, de tényleg nem követtem, és tényleg eltévedtem. - itt egyet villant a szemem kissé talán már ingerülten is - Ha gondolja végig követheti, amerre jártam, és kikérdezheti az ott tébláboló alakokat. Biztos vagyok benne, hogy emlékezni fognak rám, abból kiindulva, amiket utánam kiabáltak...
~ Engem itt nagyon nem szerettek! ~ jutott hirtelen az eszembe, miközben azon gondolkodtam el egy pillanat erejéig, hogy milyen válogatott sértéseket aprított némelyik, kedvesnek épp nem mondható delikvens a fejemhez, vagyis a fejem után.
~ Nem a te hibád Édes! ~ próbált vigasztalni Gingitsune. Az egyedüli szépséghiba a dologban az volt, hogy éreztem, hogy nagyon komoly munkájába került, hogy hangosan ki(és föl) ne kacagjon. Azért az erőfeszítését is értékeltem.
Láttam, hogy annyira azért nincs kétségbe esve, hogy tényleg "utánkövessen". Azért még egy próbát tett.
- Essünk túl rajta gyorsan. Miért követ és ki küldte?
- Nem követtem, és teljesen önszántomból tévedtem el, bár azt nem állíthatnám, hogy a saját akaratomból! - itt kissé meglepődve fölvontam a szemöldököm, hisz az utolsó és legerősebb érvemet készültem bevetni a vitába, ami ha nem győzi meg, akkor semmi - Mellesleg tudna csak egy olyan bolondod mondani itt Seireitei-ben, aki egy 11. osztagosra bízna ilyen munkát? Személy szerint én még nem találkoztam eggyel sem... de ez nem is a mi feladatunk! Mások munkáját pedig nem kenyerem elvenni! - mosolyogtam rá a legédesebb vigyorommal - És ha most megbocsát...
- Jó kedvemben talált, távozhat. - állt egy kissé félre, szabad utat engedve szerény személyemnek. Hihetetlen büszke fejjel csusszantam át mellette, hisz nem minden nap tudom meggyőzni az embereket arról, hogy igazat mondok. Cool (annak a ténynek az ismeretében sem, hogy igazat szoktam mondani!) Kivirulva tettem még néhány lépést, mikor is hidegzuhanyként tudatosult bennem, hogy a nagy magyarázkodásban és bizonygatásban, bizony elfelejtettem a legutolsó delikvenstől kapott útmutatást. Szégyenszemre visszafordultam az ismeretlen felé.
- Bocsánat! - szólítottam le kissé pirulva - Nem árulná el véletlenül, hogy hogyan tudok eljutni a 10. osztaghoz? Megkérdeztem, de az az igazság, hogy nem tudom már pontosan, hogy egyenesen, majd jobbra, vagy egyenesen, majd balra, esetleg jobbra, majd egyenesen... - sóhajtottam egyet - Az utóbbi bár percben teljesen kiment az eszemből! Egyszerűen hihetetlen! Egyszer akartam Hime-sanhoz időben odaérni, és tessék! Pedig hányszor mondta már, hogy mehetek korábban is... - észbe kaptam, hogy az idegen nem valószínű, hogy az én személyes problémáimra kíváncsi, így abba hagytam a jajveszékelést - Egy szó mint száz, meg tudná mondani, hogy merre kell mennem a 10. osztaghoz?

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Hétf. Szept. 24, 2012 2:12 am

Csak csendben bólogattam, miközben hallgattam a válaszát. Na jó egye a fene, tényleg meggyőzött. A 11. osztagosokra csak olyan munkát lehet bízni, ami annyiból áll, hogy: öld meg, végezd ki, pusztítsd el, gyilkolj és a többi a romboláshoz köthető parancsok. de természetesen minimum tőmondatban kell fogalmazni ezeket az utasításokat, hogy tökéletesen végre tudják hajtani, különben valami mást csinálnak.
- Rendben meggyőzött.
Mondom végül és tényleg elhiszem neki, hogy nem követ, elvégre azt lehetett volna sokkal feltűnésmentesebben is. Persze egy 11. osztagostól hiába is várunk ilyesmit. Végül elbúcsúzunk és én mennék is a dolgomra, amikor még utánam szól.
- Hime-chanhoz készül? Miért nem ezzel kezdte, kedves ... öhm, sajnálom nem tudom a nevét.
Mondom miközben megvakargatom a buksimat, kissé oldva zavaromat.
- Én is oda készülök. Én vagyok Naoki és Natsuki apja. ^^
Mondom neki kedvesen mosolyogva. na így már teljesen más, hogy Hime-chant keresi. Tudom, hogy az én kis drágám, is el tud ám tévedni, így nem csodálkozom, hogy olyan barátai vannak, akik szintén képesek ilyen mutatványra, ebben a városban.
- Jöjjön csak velem, ketten egyébként is kényelmesebb a séta és közben nem unatkozunk, tudunk beszélgetni. ^^
Mondom továbbra is kedvesen mosolyogva és megindulok a helyes irányba.remélem, hogy felzárkózik mellém, ekkora ugyanis rápillantok és megszólalok.
- Mióta ismeri Hime-chant?
Kérdezem tőle nyugodtan, miközben sétálunk. Kíváncsi vagyok, hogy milyen ismerősei vannak Hime-channak. Lassan sétálok, hogy tudja tartani a tempót és közben hallgatom a reakcióját. Úgy tűnik, hogy ez egy könnyed séta lesz hazafelé, nem kell számítanom semmiféle konfrontációra. Mondjuk, mitől is félnék, Seireiteiben vagyunk, a Tiszta Lelkek Városában, ahol a shingamikat semmilyen vész nem érheti. Legfeljebb egy-egy lázadó kapitány. De azok szerencsére ritkák, mint a fehér holló és Aizenen meg két társán kívül nem is tudunk többről. Szerencsére.
- Igazán szerencsés Hime-chan, hogy ilyen barátnői vannak, mint ön. ^^
Mondom, miközben bekanyarodunk arra az utcácskára, mi pontosan a 10. osztaghoz vezet.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Vas. Szept. 30, 2012 9:34 am

Első benyomás
- Hime-chanhoz készül? Miért nem ezzel kezdte, kedves ... öhm, sajnálom nem tudom a nevét. Én is oda készülök. Én vagyok Naoki és Natsuki apja. Jöjjön csak velem, ketten egyébként is kényelmesebb a séta és közben nem unatkozunk, tudunk beszélgetni- mondta. Mellé léptem és immár egymás mellett sétáltunk.
~ Ő lenne Takashi-san? ~ szaladt végig a gondolat a fejemen ~ Nem pont ilyennek képzeltem el!
~ Persze, mert te minden ismeretlen férfit Shionnak képzelsz el... ~ Kottyantott közbe teljesen fölöslegesen Gingitsune, kissé kárörvendően.
~ Nem is Shionnal képzeltem el! ~ próbálom mentegetni magam, de nem reméltem, hogy meg tudom győzni.
- Mióta ismeri Hime-chant? - kérdezte, megakadályozva az épp kirobbanni készülő vitánkat Ezüstkével (amiben már a kezdete előtt vesztesnek lettem volna ítélve!)
- Úgy talán egy fél éve-éve... - válaszoltam kissé elgondolkodva - Szokásomhoz híven akkor is eltévedtem, pontosabban néhány órás bolyongás után a 10. osztag kertjében kötöttem ki. Természetesen fogalmam sem volt, hogy merre vagyok, szóval letámadtam verbálisan az első velem szembe jövőt, aki történetesen Hime-san volt. Nem ijesztette el sem a pánikolásom (virágmentésről is szó volt, nem csak eltévedésről) sem az osztagom! Megmentette a virágokat, és nagyon finom teával megvendégelt, majd az osztagomhoz vezetett! - pillanatra elmosolyodtam, ahogy az eszembe jutott, hisz mint mindig, jó érzéssel töltött el ez az emlék. - Nem sokan vannak olyanok, akik miután kiderül, hogy 11. osztagos vagyok, kedvesen folytatják a beszélgetést! Mellesleg Aikawa Chiyo volnék - hajoltam meg felé észbe kapva. Hime-chan párjával mégse feledkezhetek meg a jónevelésről... Miközben haladtunk egymás mellett, és fogalmam sem volt, hogy épp merre vagyunk, egyre jobban elfogott a kíváncsiság is a mellettem sétáló férfi irányába. Megtehettem volna, hogy kérdésözönt zúdítok a nyakába, de valamiért úgy éreztem, nem lenne elég, amit így megtudnék róla. Olyan titokzatosnak tűnt, miközben ott lépdelt mellettem és a mondandómat hallgatta. Shion sok butaságot tanított, ám jó néhány értékes tanítása is volt, amíg vele éltem. Megtanított, hogy hogyan ismerjem meg az embereket igazán. Nem csak olyan mód, mint amit maiko koromban tanítottak. Így aztán egy darabig csöndben sétáltunk egymás mellett, mikor kissé bátortalanul megtörtem a csendet.
- Nem szeretnék illetlennek tűnni, de megtisztelnél azzal, hogy megküzdesz velem? Az az igazság, hogy Hime-san az egyetlen barátnőm, és szeretnélek megismerni, és igazából apámtól így tanultam ismerkedni, szóval szeretném, ha megtisztelnél - mondtam, miközben meghajoltam, majd előhúztam Gingitsunét. Ekkor láttam meg, hogy nála nincs katana, így egyazon mozdulattal, kissé pirulva vissza is toltam. - Bocsánat - motyogtam. Nem tudtam, hogy hogyan lehettem ilyen figyelmetlen! (ha elfogadja a kihívásomat) Fegyvertelenül, látszólag lazán elindultam felé. Persze ami nem látszott, az az volt, hogy közben minden érzékszervem maximumra kapcsolt. Az adrenalin, még el se kezdtük a harcot, már az ereimben száguldozott. Ebből én csak annyit érzékeltem, hogy hirtelen melegem lett, és az oly jól ismert bizsergő érzés indult ki a gerincemből, majd miután végig szaladt rajta, átterjedt minden apró porcikámra. Felélesítette a látásomat, a hallásomat. A szívdobogásom kalapácsként zakatolt a fülemben, miközben úgy dobogott, hogy szinte már fájt. Szerettem ezt az érzést. Mosolyogva néztem az ellenfelemre. Tisztában voltam azzal, hogy erős. Sokkal erősebb, mint én, és ez jó érzéssel töltött el. Öntudatlanul megnyaltam a számat, miközben arra próbálta, rájönni, hogy mi lenne ellene a leghatásosabb. Elfeledkeztem a körülöttünk lévő világról, teljesen magába szippantott a küzdelem várható élvezete. Nem szándékoztam vissza fogni magam. Úgy gondoltam, egy próbát megér, és ha mégse olyan erős, mint amilyennek gondolom, akkor majd közben visszább veszek. Amint láttam, hogy ő is készen áll a harcra, elrúgtam magam felé, és egy shunpóval felgyorsított ugrással termettem mellette, és az öklömmel azon mód megcéloztam a gyomorszáját, hogy a lendületem megnövelje az erőmet. Ha ez sikerült, akkor abban a percben, hogy betaláltam, a hátamat a hátának vetve mögé perdülők, majd a karját elkapva, megpróbálom átvetni a vállam fölött. Ha ez az aprócska manőver nem sikerül, megpróbálok védekezni és a lehető legtávolabb ugrani Takashi-santól.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Hétf. Okt. 01, 2012 7:43 am

Én csendben sétálok újdonsült partnerem mellett és mosolyogva hallgatom az izgalmas és talán kicsit tréfás történetet is, arról, hogy miként ismerkedett meg az én Hime-chanom, ezzel az első ránézésre, kedves shinigamival. Szinte látom magam előtt, az eseményeket. A lány annyira beleéli magát a mesélésbe, hogy végül jóízűen felnevetek.
- Kíváncsi lettem volna, erre a virágos esetre. Ha megérkezünk megkérem majd Hime-chant, hogy mesélje el ő is a történetet.
Mondom, amikor pedig bemutatkozik magam is elmondom neki a nevemet.
- Genki Takashi, de ha tényleg jó barátnők Hime-channal, akkor feltehetően ódákat zengett már rólam. Nagyon szeretem őt és szerencsémre, Ő is így van irányomba.
Mondom és a továbbiakban tovább haladunk csöndben, amikor Chiyo-chan előáll azzal a kérésével, hogy ő márpedig meg akar küzdeni velem, mert az édesapja így tanította ismerkedni.
- Igen különös szokásai lehetnek, az Aikawa-háznak, ha ilyen az ismerkedési szokásuk. nem szeretném megsérteni azzal, hogy visszautasítom a hagyományait. A kihívást elfogadom, azonban vigyázzon, lehet, hogy beletörik a fejszéje ebbe a fába.
Mondom és tréfásan megkocogtatom a fejemet. Ezután egy az akadémiáról közismert alapállást veszek fel. Ebből az állásból könnyedén lehet ruganyosan kitérni, illetve dinamikusabb állást. Kirobbanóan gyors mozdulat sorokat lehet indítani belőle, vagy magas sebességű kitérések indítására is alkalmas. Ez az alapállás, pont hasznos lehet, hiszen ellenfelem egy 11. osztagos shinigami, aki komoly tapasztalattal rendelkezik. Legalábbis remélem, nem áll szándékomban súlyosan megsérteni. Nem nagyon kell az ellenfelemet támadásra buzdítanom, megindul ő magától is. Szinte reagálni sem tudok, olyan gyorsan shunpozik elém, láthatja meglepett és pislogó tekintetemet, majd arcomról leolvashatja a fájdalmat, amikor gyomorszájon vág. Összegörnyednék és a földön fetrengve kapkodnék levegő után, de a következő pillanatban Chiyo mögém shunpozik és a karomat elkapva átdob a válla fölött. Hatalmasat nyekkenek. A tökéletesen végrehajtott mozdulatsor után Chiyo egy kedves dallamot hallhat kúszni a levegőben, ha oda pillant a közeli fal tetejére, akkor meg is láthatja, amint sértetlenül fuvolázok. Elveszem ajkamtól a fuvolámat és kedvesen rámosolygok.
- Reménykedtem, hogy észreveszed az érkezésedkor azt a fekete surranó árnyékot. Utsusemi. Feltételezem, hogy te is ismered, a gyorsaságod meg van hozzá. Bátor vagy, hogy egy 2. osztagost, a saját specializációjával támadod. Többre mennél a kardoddal. ^^
Mondom egy széles mosoly közepette. Majd úgy érzem, hogy végre rám került a sor, hogy bemutassam, mégis mekkora támadó potenciállal rendelkezem. Miután az zanpumat visszatűztem az övembe, megindulok ellenfelem felé. Az utolsó öt métert shunpoval teszem meg, hogy némi meglepetés is legyen a dologban. Alig két lépésnyire ellenfelemtől kezdek bele a támadásba, a bal lábammal előrelépek és tengelyként használva megpördülök körülötte, hogy további lendületet szerezhessek vele, ahhoz, hogy jobbommal a levegőbe szökkenve, szinte egy teljes kört leírjak a levegőbe és a látszat ellenére a bal lábammal hajtsam végre a rúgást. Ezzel a mozdulattal próbálom Chiyot jobb belátásra bírni, hogy legközelebb kétszer gondolja át az ellenfélválasztást. Nem félek én attól, hogy túl nagy kárt teszek benne, elvégre az ő mozdulatsora se volt piskóta. Ráadásul a gyomorszáj egy igen érzékeny terület. Továbbá tartok tőle, hogy zokon venné, ha visszafognám magamat és nem adnék bele mindent. Ha kitér a támadásom elől, az érkezésem helyéről nem mozdulok el, helyette felveszem ugyan azt az alapállást, amelyikkel indítottam és várom a kontrát. Amennyiben eltaláltam, akkor kedvesen rámosolyogok, miközben továbbra is az érkezésem helyén álok, és finoman közölném vele.
- Ejnye, úgy hallottam, hogy a 11. osztag a legerősebb.
Na igen a másik, ami hasznos ellenük, az pedig az, ha felültetjük a provokációnak őket. Úgy szép egy 11. osztagos ellen harcolni, ha már fel van paprikázva. Félek, hogy nem ad bele mindent.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Szer. Okt. 03, 2012 9:17 am

Első benyomás


Csalódottan sóhajtottam, miközben épp lendítettem át a vállamon a férfi testét. Valamiért többre számoltam.
- Reménykedtem, hogy észreveszed az érkezésedkor azt a fekete surranó árnyékot. Utsusemi. Feltételezem, hogy te is ismered, a gyorsaságod meg van hozzá. Bátor vagy, hogy egy 2. osztagost, a saját specializációjával támadod. Többre mennél a kardoddal. - hallottam meg az előbb még előttem a földön heverő férfi hangját egy barátságos dallam után. Egy fa tetején ült, miközben a saját verését figyelte. Nem tehettem róla, megint kezdett föllángolni bennem a remény. Elindult felém, és épp védekezésre emeltem volna a kacsóm, mikor egy hatalmas ütést, helyesebben rúgást éreztem. Az állkapcsom majdnem kiment a helyéről, én meg egy szépet pördülve a levegőben, nagyot csattantam a földön. Igazán felemelő érzés volt, mikor a fájdalom bele hasított az egész testembe, de legfőképp az állkapcsomba. Még mielőtt bárkiben olyan gondolatok kezdenének megfogalmazódni, hogy azon mazochisták sorába tartozom, akik élvezik a fájdalmat. Véletlenül sem. Én a jó harcokat szeretem. Az izgalmas, adrenalintól csöpögő küzdelmeket. És ezek elkerülhetetlen velejárója a fájdalom. Ez a rúgás pedig csupa szépet és jót ígért. Ellenőriztem, hogy az állkapcsom egybe van-e még, és a helyén.
- Ejnye, úgy hallottam, hogy a 11. osztag a legerősebb. - hallatszott a férfi kissé talán gunyoros hangja
Elmosolyodtam, miután nőhöz nem méltó módon kiköptem a vért a számból. Mit mondhatnék? A fogaim megúszták, de emberesen elharaptam a nyelvemet...
- A 11. osztag tényleg a legerősebb. Én pedig fejlődőképes vagyok! Cool - álltam fel végre a földről, miközben leporolgattam a ruhácskámat. Mire fölálltam, ellenfelem még mindig az érkezése helyén állt. Eddig csupa pozitívum! A harcmodora kecses és letisztult, amit láttam belőle legalábbis! Tiszteli az ellenfelét, mert ha nem tenné, most valószínűleg nem csak a nyelvem vérezne. Még utoljára megbizonyosodtam afelől, hogy az állam a helyén van, majd megint támadásba lendültem.
- Hadou 44: Kokutan Kou - motyogtam magamban, miközben közelebb léptem. Ez volt az egyetlen olyan mágia, amit önszántamból tanultam meg. A kezeim körül föllángolt a fekete tűz, miközben már el is rugaszkodtam a földtől. Az első célpontom a fülei voltak. (Ha sikerül) Egyszerre sújtottam nyitott tenyérre a fülére. Megpróbáltam megfosztani ezzel az egyensúlyától, ráadásul a fekete tűz miatt a fájdalom mértéke sem lenne elhanyagolható. A következő mozdulat természetesen a jól ismert horogütés volt állcsúcsra, csak ez összekulcsolt kézzel. Ha ez sikerül, akkor kell egy kis idő, amíg a másik fél összeszedi magát.
- A Papám azt tanította, hogy gyávaság kardot rántani egy puszta kezes harcosra! - válaszoltam neki a korábbi kérdésére (?) vagy inkább kérésére.
Ha nem sikerül, akkor tüzes védekezésbe próbálok kezdeni, amit egy hátra shunpóval indítok. A felém irányuló ütéseket és/vagy rúgásokat pedig fekete tüzes kacsóval próbálom hárítani, hogy azért fájjon, már ha tudom Very Happy

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Csüt. Okt. 04, 2012 1:43 am

Támadásom betalált és a provokációmra is nagyjából úgy reagált, ahogyan azt sejtettem. Égjen csak a harci kedve által fűtött hangulatban. Sokkal nagyobb lesz a bukása, amikor majd legyőzöm. Érkezésem helyén állva várom következő támadását és felkészültem a védekezésre, amikor hallom, hogy kidout használ. Nocsak-nocsa. Egy 11 osztagos, aki kidout használ a támadásaihoz. Micsoda meglepetés. Frappáns további provokációs dumára azonban nincs időm, hiszen azonnal támadásba lendül. A két fülemre mért támadását, kezeimmel könnyedén blokkolom. Még csak nagyobb erőfeszítésembe sem kerül az egész, azonban a fekete tűz, ami a keze körül lobog, fájdalmat okozott, még a blokkolásba is. A kezeim fájnak, ennek köszönheti, hogy a következő az állam ellen induló támadása betalál, de csak azért, mert elcsúszik a blokkolásra kitartott kezeimről. Így azonban az eredeti célját nem éri el, ki ugyan nem üt vele, de alaposan megérzem a fájdalmat az államban. Hármat hátralépek és megdörgölöm az állkapcsomat.
- A kedves papája bölcs ember volt. Nem tanított butaságra Chiyo-san. Ráadásul kidout is használsz, ez igen ritka egy 11. osztagostól. Most akkor teszek róla, hogy a továbbiakban ne akarj kidout használni. Figyelj, jól!
Mondom és egy egyszerű kidouval indítok. Nem hiszem, hogy sokáig fogva tudnám, de nem is ez a célom.
- Bakudou 01: Sai!
Ez a bakudou természetesen nem okoz számára túl nagy hátrányt. Shunpozni még mindig shunpozhat, valamint rúgni is tud. Ugyanakkor bőven elegendő előny számomra, hogy a lángoló kezeivel ne tudjon kapálózni. Teljesen fölöslegesen tenné, még a végén elrontanám a támadást és akkor bizony nagy bajba kerülne.
- San tou no tora no odori!
hangzik el számára az ismeretlen hakuda technika neve, ahogyan felidézem fel magamban a Három Tigris Táncát. Jelenleg csak az első elemét, a Vértáncot tudom alkalmazni, ami viszont tökéletes lesz arra, hogy ellenfelemet alaposan meglepjem, ha kidout vagy esetleg zanpakutouját akarná használni. Egy pillanatot még várok a támadással, ha esetleg használná az Utsusemit, azt szeretném kiszúrni. Mondjuk nem feltétlen van egy 11,. osztagosnak annyi esze, hogy sűrűn használja a Kabóca Vedlését. Mozdulataiból pedig látható, hogy sokkal gyorsabb vagyok nála. Így végül elé shunpozok és három villámgyors mozdulatot indítok a mellkasára. Egymás fölé mennek az ütések, has, gyomor és végül a szegycsontra mérek egy-egy ütést. A technika igen csalóka, ugyanis, ha sikerült eltalálnom ellenfelemet, semmilyen fájdalmat nem érez. A technika a hatását ugyanis akkor fogja kifejteni, ha a a kilégzéshez reiatsu használat párosul. Pontosabban kidout használ, vagy netalán előhívná a zanpakutouját. Ennyiben persze nem áll meg a támadásom. A találat után ugyanis feltehetően meglepődötten néz, hogy az ég adta világon semmi baja sincs. Látszólag, hiszen a reiatsuját a Vértánccal, már kicsit megbolygattam. Ekkor shunpozok a vállára, majd talpammal elrugaszkodom a fejéről. Hogy pár méterrel mögötte érjek földet. Amint a lábaim alatt szilárd talaj van, felé fordulok. Elég gyenge rúgás, de remélhetőleg felbosszantja annyira, hogy a következő mondataimmal elérjem nála a szükséges hatást.
- Vereségre vagy ítélve. Elvettem tőled a kidout és a zanpakutpoudat is.
Persze csak sikeres támadás után provokálom tovább, hiszen ha a Három Tigris Táncát ne adj ég elkerülte, akkor teljesen fölösleges provokálni. Hiszen abban az esetben nyugodtan használhatja tovább a démonmágiát. Ahogy az előbb, úgy most sem mozdulok el az érkezésem pontjáról. Képes vagyok védekezni ellene, még ha olyan támadásokkal is próbálkozik, mint az előbbi.
- Jelenleg bölcs dolog lenne fegyveres harcot folytatnod. Talán... ismétlem, talán lenne esélyed ellenem.
Mondom és várom, hogy mivel rukkol elő. Kíváncsi vagyok, hogy mégis mire lehet képes. Azt mondja fejlődőképes, hát eddig semmi olyasmit nem mutatott.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Csüt. Okt. 04, 2012 9:38 am


Első benyomás
A fülét nem sikerült eltalálnom, de az állát igen. Meglepett, hisz már nem egyszer az orrom alá dörgölte a cselekedeteivel, hogy sokkal gyorsabb, mint én. Eltaláltam ugyan, azonban nem elég erősen ahhoz, hogy komolyabb kárt tegyen benne. Hátra lépett és most ő simogatta az állát. Mikor láttam, hogy nem sikerült eltalálnom azt az idegvégződést, amit akartam, úgy döntöttem egy kicsit jobb, ha visszább vonulok. Shunpóval ugrottam hátrébb, pont elkerülve ellenfelem kidou-ját.
~ Azt mondta, hogy kedves volt Shion! ~ nevettem magamban, miközben cikk-cakk alakban elkezdtem oldalra szaladni.
~Én nem épp így jellemezném! ~ bólogatott Gingitsune nagy lelkesen ~ Bár neki is voltak jó pillanatai! ~ tette hozzá elgondolkodva. A kezeim abba hagyták a lángolást. Persze nem menekülhettem sokáig. Sokkal gyorsabb volt mint én, így utolért.
- San tou no tora no odori! - mondta, miközben három ütést vitt be a mellkasomra. A furcsa csak a dologban annyi volt, hogy nem éreztem, hogy fájt volna. Amíg a sérüléseimet vettem számba (amik nem voltak!) a vállamra ugrott, majd a fejemre lépett. Más esetben talán méltatlankodtam volna, hogy egy lány fejét megtapossa, de túlságosan lefoglalt, nem tudtam, mi is volt a korábbi ütésnek kinéző fájdalom mentes izé, hogy elfelejtettem hisztizni neki amiatt, hogy ne nézze járdának a fejemet, mert nagyon nem az!
- Vereségre vagy ítélve. Elvettem tőled a kidout és a zanpakutpoudat is. Jelenleg bölcs dolog lenne fegyveres harcot folytatnod. Talán... ismétlem, talán lenne esélyed ellenem. - mondta, miután leugrott a fejemről.
- Több kidout nem ismerek! - tagadtam le azokat simán azokat, amiket rám erőltettek az Akadémián. - Egy olyan küzdelemben pedig, ahol a megismerés és nem az elpusztítás a cél, nem támadok katanával egy fegyvertelen ellenfélre! - folytattam - Apámtól nem sok mindent örököltem, igazából csak azokat, amiket megtanított. - míg beszéltem, elindultam felé - szóval a tanításaira vigyázok úgy, mint mások a családi ékszerekre, hajtűikre és legyezőikre. - Mikor már viszonylag közel értem hozzá, elkezdtem rohanni, majd elrugaszkodva a földtől, a feje fölött ugrottam át, ám nem a vállaira raktam a kezeimet, hanem az álla alatt kulcsoltam össze, és így amikor földet értem mögötte, az ugrásom lendületét is kihasználva, átvetettem magam fölött, és a plusz erőtől, kicsit megpróbáltam rásegíteni a becsapódására. [ha ez a műveletem sikerrel jár, akkor természetesen amikor földet érsz, az ujjaimat kifeszítem, és mintha a kardom pengéje lenne a nyakadhoz szorítom, majd a kezem nyújtom, hogy fölsegítselek][ha nem járok sikerrel, akkor csak átugrom fölötted, és még a levegőben feléd rúgok, bár az nem sikerül olyan erősre, hisz nincs honnan igazából lendületet vennem. Amikor pedig földet érek, az egyik lábamon megpördülve a másikkal megpróbállak megrúgni...]

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Csüt. Okt. 04, 2012 11:09 am

- Alábecsülsz!
Szólalok meg Chiyo háta mögött és zampakutoummal igyekszem fejen koppintani, miközben ő kezét nyújtja az Utsusemi klónomnak.
- Sokkal barátságosabb lett a végkimenetele, hogy kitértem a nem pusztító jellegű támadásod elől, mintha ténylegesen felvettem volna ellened a harcot. Gondolod, hogy sikerült volna ellenem, ez a bugyuta támadás?
Kérdezem, majd hátrébb shunpozok és megpörgetem ujjaim között a babuszfuvola alakú zanpakutout, ami így különös dallamú hangot ad ki magából. A fuvolámmal felé bökök.
- Vak vagy. Az ostobát nem merem kijelenteni, de vak vagy, mint egy fatuskó. Jellemző felfogása a tizenegyedik osztagnak, hogy fejjel rohannak a falnak. Igen, jól értelmezed! Jelenleg én vagyok a fal. Te pedig az, aki neki szalad a falnak, de a fejed fogja bánni.
Ezek után balomba veszem a fuvolámat és mivel eddig fegyvertelennek hitt Chiyo-san, most alaposan meglepem. Előfogom hívni a shikai alakomat. Valójában tökéletesen előkészített csapdát készülök fel állítani ellenfelemnek. Ugyanis, a Vértánc abban a pillanatban működésbe lép, hogy ő feloldja zanpakutouját és előhívja kardja shikia formáját. Ha pedig használja a képességét, akkor tovább erősíti a Vértánc hatását.
- Awasaro Heiwa!
Miután kimondtam a parancsot a bambuszfuvola a kezemben ketté válik és jól látható, hogy az bizony simán beillik egy zanpakutounak, hiszen látszik a penge és a hüvely. Aztán a következő pillanatban el is tűnik.
- Hehehe. Sose higgy a szemednek, ha ellenem harcolsz. Ha ennyi, minden, amit tudsz... jelentést írok a kapitányodnak, hogy dobjon ki téged, mert gyengíted az osztag hírnevét. A végén bekerülsz a negyedik osztag elit klubjába és kötögethetsz virágot a sérülteknek. Sokkal jobban néznél ki egy masnival a kezedben, semmint karddal.
Provokálom tovább ellenfelemet. Ez ugyanis még mindig édes kevés. Az ilyen ugra-bugra figurákért, még egy ismerkedős bunyóban is minimum kezet török.
- Ha a következő támadásodnál nem használod a kardodat, elveszem tőled és szégyenszemre, oda fogom adni a kapitányodnak. Az eddigi simogatásodtól, meg sem izzadtam.
Mondom és felkészülök a támadás fogadására és visszaverésére. Vele ellentétben én tisztában vagyok a korlátaimmal és a lehetőségeimmel is.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Hétf. Okt. 08, 2012 3:44 am

Első benyomás

Támadásomat megint egy klónnal védte ki, majd kifakadt, hogy alábecsülöm. Sértett büszkeséggel vette elő a fuvoláját (?) majd előhívta a shikai alakját! O.O
~ Talán elfelejtette, hogy csak ismerkedünk, és nem gyilkoljuk egymást...~ futott át az agyamon.
~ Vagy csak megbántottad. ~ vágta rá Gingitsune azon nyomban.
~ Lehet, de azzal, hogy gyilkos szándékkal támadnék rá, minden erőmből, noha nem tudnék komolyabban ártani neki, de úgy érzem elárulnám Hime-sant. Ezt pedig semmi szín alatt nem fogom megtenni! Igaz megfenyegetett, hogy elveszi a kardom és oda adja a kapitányomnak! Mintha hagynám! Hamarabb halnék meg, mintsem hogy elhagyjam a kardomat. Soha! ~ pár pillanatig elöntötte a fejemet a méreg ~ Hiába Hime-san kedvese, fölöslegesen igazán nem kéne ilyen gorombának lennie! Vagy nincs tisztában az "ismerkedés" fogalmával? Vagyis, hogy ilyenkor az ember nem akarja megölni a másikat? Azt mondta, a barátainak is elszokta tördelni a kezét! Remélem csak olyankor, ha az a barát javát szolgálja, és nem szórakozásból! Végülis Hime-san biztos nem szeretett volna bele egy fölöslegesen agresszív alakba! - néhány mély levegővel próbáltam meg kiüríteni a fejemet és elnyomni a dühömet. Orron beszívni a levegőt, szájon keresztül kifújni. Hála a légzőgyakorlatnak, csak sikerült lehiggadnom, a körülményekhez képest egész jól. ~ Azért sem árulom el Hime-sant! A barátok bíznak egymásban, szóval most én is bízni fogok Hime-san ítéletében! Hát akkor lássuk... ~ húztam elő a katanámat a hüvelyéből, míg a másik kezemmel a zsebemből csempésztem elő, zsebtolvajokat megszégyenítő ügyességgel egy erőkristályt, és egy apró mozdulattal széttörtem a pengéjén. Ebből nem igazán látszott más, mint hogy az előhúzott katanám elkezdett rózsaszín fényben izzani. Nem akartam se Takashi-sant megbántani, se Hime-sant elárulni. Két kézre fogtam a katana markolatát, és pár pillanatig vártam. Ha ellenfelem támad először, akkor megpróbálok védekezni. Ha nem, akkor rohamra fel! Shunpóval felé indultam, majd amikor elég közel értem hozzá, jobb kézzel, egy alulról indított vágással kezdtem. Legalábbis így tűnhetett elsőre, azonban amikor lendítettem a kezem, még mielőtt elérte volna a férfit a pengém, hagytam, hogy kicsússzon a kezemből, és a balommal elkapva, pillanatnyi eltéréssel suhintottam újra. A bal kezemmel azonban már úgy kaptam el a kardomat, hogy a hegye a könyököm fele mutasson, így felerősítve a suhintás erősségét. Míg az első álsuhintás egy alulról felfele indított vágás volt, addig az igazi, egy ívet írt le. [Ha be is talál a támadásom, nem hiszem, hogy az ellenfelem megsérülne, hisz megvédi a kardja, a lendületem azonban hátra taszíthatja. Ha kivéded, akkor az első mozdulatommal hátra ugrok, és felkészülők a védekezésre. Ha hátra csúszol,ugrok utánad, hogy egy újabb csapást próbálja meg kivitelezni (sima fentről indított suhintást, semmi extra) ha pedig egy helybe maradsz, a válladra shunpózok, majd mögéd ugorva célozom meg a hátadat.]

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Szer. Okt. 10, 2012 7:37 am

Provokációmnak szerencsére nem ült fel ellenfelem. Azt azonban elértem nála, hogy elővegye kardját. Amikor rózsaszín fényben kezd világítani a kardja, elmosolyodom. Végre valami komolyabb támadással fog elő rukkolni és nem kell elszedni tőle a kardját. Mert képes lennék rá, nem nagyon tudna mit tenni ellene. felkészülök a támadás fogadására, terpeszállásba állok, bal karomat kicsit feljebb tartom, jobbomat lesüllyesztem és várom a támadását. Nem is kell sokat várakoznom arra, hogy végre támadásba lendüljön és lássunk is tőle valami megmozdulást. Hamar rohamra indul és két kézre fogja a kardját, ami egy igen erős támadásra utal. Kissé hátrébb lépek, csak pont annyira, hogy a támadása előttem suhanjon el. Arra azonban nem számítok, hogy gyorsan kezet vált, majd egy teljesen más irányból megindítsa a támadását. Mivel mindenre számítottam volna, csak erre nem, a kardja végig szántja az egyenruhámat és a mellkasomat is. A fekete egyenruha kettéválik a vágás után pár másodperccel, majd láthatóvá válik egy vékonyka, vöröslő csík a mellkasomon, ami azt jelzi, hogy megsebzett. A közvetlen támadása után hátrébb shupozok és jobbom hüvelykujját végig húzom a mellkasomon, ahol a vöröslő csík kirajzolódott.
- Nagyon jó! Látom mégsem vagy félős nyulacska. Minden tiszteletem a tiéd.
Mondom ellenfelemnek, tényleg van vér a pucájában, ha képes a barátnője pasiját megvágni. Legalább beleadott mindent a támadásába. Pusztakézzel egyszerűen nem tudott olyat produkálni, amely veszélyes lett volna rám nézve, de így, karddal a kezében, tényleg tud olyat alkotni, amire azt mondanám, hogy ez már igen. A sebem nem olyan mély, hogy aggódnom kellene miatta, egyszerűen nem tud annyira megsebezni még így sem, hogy súlyos sebeket szerezzek.
- Most akkor megmutatom, hogy én mit tudok. Csak egy csöppet fog fájni. ^^
Mondom és felkészülök a Hét Lépés Csendjére... Jelenleg ez Heiwa legerősebb támadása és úgy vélem, hogy tökéletesen kvittek leszünk. Vagyis reménykedem, hogy nem túl gyenge ahhoz, hogy eltörjem valamelyik fontosabb csontját, gondolok itt a koponyacsontra és a csigolyákra. De a 11. osztagosok egyébként is szívósak, biztos, hogy napokon belül rendbe jön, persze némi 4. osztagos segítséggel. Egészen elé shunpozok, mielőtt azonban a kardjával támadhatna, egy gyors kidout használok. Jobbom mutató és középső ujját villámgyorsan a mellkasára helyezem, közvetlen a mellei közé a szegycsontra. Nem, nem perverzségből.
- Hadou 01: Shou!
A kidoumat úgy irányzom, hogy hátra felé lökje. Ha nem tért ki és röppályára állítottam, nincs más választásom, mint mögé shunpozzak. Ha sikerül a tervem, akkor folytatom a támadás sorozatot.
- Ashige!
Ezzel a rúgással ellenfelem jobb térdét célzom. Mivel háttal van nekem, ha minden jól megy, így inkább a térdhajlatát próbálom... elrúgni. Neutral A sikeres támadássorozat után, kétlem, hogy további harci kedve maradna ellenfelemnek. Remélem ennyi bőven elég volt, számára, hogy legközelebb a beszélgetés egyik formáját válassza az ismerkedéshez és nem a harcot. Egy biztos, ha sikerrel járok és ellenfelem az összes támadásomat elszenvedte, akkor nem folytatom a támadást.
- Szólj, ha hívjak egy negyedik osztagost. Lehet túllőttem kicsit a célon.
Mondom és leülök mellé a földre, amennyiben a földön fekszik.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Csüt. Okt. 11, 2012 10:49 am

Első benyomás


Sikerült megvágnom, bár igazából inkább csak karcolásnak mondanám. Egy kis vércsík jelezte a támadásom helyét. Szerintem jobban meglepődtem sikerem ezen apró bizonyítékán, mint maga a kárvallott. Persze nem volt időm sokáig bambulni döbbenten. Ellenfelem megszólalt.
- Nagyon jó! Látom mégsem vagy félős nyulacska. Minden tiszteletem a tiéd. - közölte. Végleg fogalmam sem volt, hogy mi is folyik körülöttem.
~ Úgy tűnik, ő is ismerte a verekedéssel ismerkedés módszerét! ~ szólalt meg Gingitsune ~ Ami szerintem még mindig egy nagyon barbár módszer! ~ tette hozzá kissé gonosz hangvétellel.
~ Amikor valaki nem tetszik neked, akkor rögtön megfelelnek a barbár szokásaim! ~ vigyorodtam el, de le is hervadt a mosoly az arcomról. Elém shunpózott, és a szegycsontomra rakta a kezét! O.O Embarassed
~ Mit csinál? De hisz Hime-san... ~ futott át az agyamon, miközben a testem automatikusan mozdult. Shunpóval ugrottam hátra, még pont érzékelve a mellettem elhaladó kidou szelét. ~ huh akkor csak bántani akart! ~ könnyebbültem meg, hogy teljesen őszinte legyek. Lazítani természetesen egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben bolondság lett volna. Még úgy is, hogy nem vérre menő küzdelmet folytatunk le. Most is shunpóztam, ő meg már ott volt mögöttem, és egy kedveset rúgott a térdem irányába. Erős fájdalom hasított a térhajlatomba. Valahogy hirtelen legyőzhetetlen ingerenciát éreztem, hogy abba hagyjam az eszeveszett rohanást. Lassítottam, majd sikerült megállnom. Ekkor láttam csak meg, hogy vér csordogál finoman le a nadrágomon. Mit mondhatnék? Lelkesen téptem le az egyik ujját a ruhámnak, és teljes lelki nyugalommal kötöttem el a sebet a jobb térdemen. Figyelmesen megvárta, hogy kész legyek. Kissé kettős érzések maradtak bennem a küzdelem után. Egyfelől tiszteletet mutattak a cselekedetei, viszont amiket mondott, sokszor ennek ellene szólt. Most is becsületesen megvárta, hogy elkössem a lábamon a sebet. Akkor is rögtön kedves lett, amikor kiderült, hogy Hime-san a barátnőm! Emellett nem felejtkezett el magáról, se arról, hogy mennyivel erősebb mint én.
~ Talán csak arra volt kíváncsi, hogy milyen könnyen veszted el az önfegyelmedet! ~ kottyantotta közbe Ezüstke a csöndes összegzésembe.
~Ez eddig eszembe se jutott. ~ keltem föl a földről
~ Persze, mert lelked okosabbik feléből születtem én. Így neked már mi maradt...
- Köszönöm - hajoltam meg a férfi felé. Bizalmam jeléül a földre szegezett tekintettel. - Igazán tanulságos volt ez a kis küzdelem. - Föl pillantottam - Ha nem teher, egyszer szívesen edzenék veled! Ezt mindenképp meg kell ismételni! - tettem hozzá lelkesen.
Lépteket hallottam, így fölegyenesedtem. Hime-sant tippeltem a közeledőnek, így elraktam a kardomat.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 25
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   Szomb. Okt. 13, 2012 12:39 am

A küzdőteret LEZÁROM! Jutalmatok 200 LP és 1500 ryou.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D   

Vissza az elejére Go down
 

Ismerkedés Chiyo módra, avagy első találkozás Takashi-sannal :D

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-