HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kuchiki-birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Kuchiki-birtok   Szer. Aug. 29, 2012 1:03 am

Shuno (春雨, kellemes nyári eső)

Többi nemesi házhoz hasonlóan a Kuchiki család is rendelkezik birtokokkal. Társadalmi státuszukból és vagyonukból eredendően számtalan nemesi kúria áll tulajdonukban. Ezek közül a leghíresebb, legnagyobb, valamint a mindenkori vezető, valamint szűkebb családja rezidenciájaként szolgál a Shuno nevezetű birtok, melyet az 1600-as évek épített az akkori családfő. Eredetileg tavaszi-nyári időszakban használták, ám Kuchiki Byakuya kényelmi megoldását átvéve, következő családfő már automatikusan állandó lakhelyként jelölte meg, ezzel elkerülve a költözködésekkel járó hosszadalmas tortúrát.


Megközelítőleg maga a telek 270 000 négyzetmétert tesz ki. Rengeteg kisebb-nagyobb kert tarkítja területét. Egész birtokot több, mint két méter magas kőfal, valamint várárok veszi körbe, melyben állandóan lótusz virágzik. Egyetlen, díszes főbejárattal rendelkezik. Másik titkos bejárat létezéséről pusztán a személyzet, valamint a családtagok tudnak. Birtokot a család saját testőrsége védi. Állandó felügyelet alatt tartják az egész birtokot.


Birtok egyetlen modern különlegessége az északi részen található húsz méter hosszú, tíz méter széles medence, néhány csúszdával, mászókával és egyéb fiatalság igényeit megfelelő építménnyel. Jelenlegi családfő unokatestvére kérésére építette az óriási szórakoztató központot. Maga a terület kisebb várfallal van körbe kerítve, senki se zavarhassa az önfeledten lazító fiatalságot.
Néhány száz méterre a vizes szórakozástól külső, szabadtéri táncparkett van kialakítva a lugassal, bokrokkal és virágokkal övezett kert részben. Tovább haladva a keskeny köves úton egyre inkább természetben érezheti magát az érdeklődő. Kelet felé indulva megszaporodnak a fák, míg összefüggő erdővé változik. Közepén mesterségesen kialakított tisztás található. Padok, halastó, bambusz csobogók gondoskodnak a zavartalan pihenésről.
Birtok nyugati területén foglalnak helyet az istállók, karámok, kifutók, versenypályák. Mindenféle állat megtalálható itt, bár elsősorban lovak és kutyák tartására használják. Innen délre fordulva a dojo-k sorakoznak, ahol elméleti és gyakorlati oktatás folytatható, elsősorban harcművészeti és képzőművészeti területen.
Régi, japán stílusban épült fel a ház. Rengeteg szoba és vendégszoba megtalálható benne, elsősorban a család rokonainak és előkelő vendégeinek fenntartva. Épületben hatalmas fő konyha található, valamint több kisebb tálaló és felszolgáló helység. Legnagyobb termet az ebédlő, váróterem, csevegő szobaként használt tér teszi ki, melyet eltolható falak segítségével alakítanak megfelelő méretűre.
Család nagy büszkesége a könyvtár, megannyi értékes, régi könyvvel. Hatalmas gyűjteményt halmozott fel a család az évszázadok során, így ide senki sem léphet be engedély nélkül.
További helyiségek a melléképületben található cselédszállások. Valamint a családtagok egyéni igényei alapján kialakított részlegek. Az épület keleti szárnya lett átnyújtva Kuchiki Samanuske-nak, aki saját ízlése alapján, kész szerencsejáték barlangot rendezett be magának. Emberektől szerzett gépeket, játékokat és biliárdasztalt zsúfolt be. Szintén nevéhez fűződik saját részlegének pince helysége, melyet illegális növények termesztésére használ.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Csüt. Nov. 08, 2012 9:05 am

Nah, kellett nekem behúznom a farom a hadnagy kényelmes kis irodájába, és mondanom, hogy imádom a szakét és meghívom őt. azóta mintegy kifutófiúként mentem el a megbízásából a város távolabbnál távolabbi részeibe és drágábbnál drágább boltjaiba és éttermeibe, hogy elvigyem neki a finomabbnál finomabb és drágábbnál drágább italokat. Persze Hatare mindig ott volt a vállamon vagy a gallérom alatt.
Nahát, egyes italokért meg is kellett bizony szenvednem. Voltak olyan esetek, amikor gyakorlatilag pár Skinhead állat szájából kellett kiszednem gyakorlatilag az italt. Sőt, egyszer be kellett festenem a hajamat rózsaszínre, amit meg is tettem.... vízfestékkel, amit rögtön le is mostam. Ilyenkor meg sem említettem a hadnagynak,aki, mint közben megtudtam, a Kuchiki ház feje. Sőt, egyszer be kellett festenem a hajamat rózsaszínre, amit meg is tettem.... vízfestékkel, amit rögtön le is mostam. Így már érthető volt, miért pont a hatodik osztagnál van, hisz a bátyja egykoron kapitány volt, és a hatodik osztag régen generációról generációra szállt a házon belül. Már amennyire én tudtam. A palotaőrök pedig biztos jól tudták, és én is akkor tudtam meg, amikor először akartam beadni a rendelést, úgy kivágtak a seggemre, hogy aztán két hétig csak terpeszben tudtam járni. Az irodában kellett a fukutájcsótól írásos cuccot kérni, hogy ugyan már, ne penderítsenek ki első látásra és dobjanak ki úgy, hogy félreérthető legyen a járásom pár hétig. Na de a mostani bárbunyó minden helyzetet felülmúlt:
Úgy nézett ki a dolog, hogy megkaptam a megbízást, és a pénzt is magamhoz vettem, természetesen ahhoz kellett, hogy finanszírozzam a költséges italvételt. most is valami 1000 ryous szakét kellett vennem. Az volt viszont az iszonyatos pech, hogy az orrom előtt vette meg egy skinhead disznó meg a malacai az utolsót. Valami iszonyatosan erős volt. Látszott a bandán, hogy jártasak az alkohol ivásában,e már a harmadik pohár után kezdtek dülöngélni. Azért nem akartam megvárni, hogy felhajtsák az egészet, így csak, mikor épp nem figyeltek, csak odanyúltam, és elvettem. Amikor ezt azonban észrevették maga a főnök jött nekem. Még idejében észrevettem, letettem az asztalra az üveget, megfordultam, és két kézzel megfogtam az öklét. Bitang erős volt, alig tudtam visszalökni. Majd a többiek is nekem estek. A verekedések során először fordult elő, hogy Hakuda technikákat kellett bevetnem. A Kuchinukit alkalmaztam, az volt a több oldalról jövő támadások ellen a hatásos. Persze Hatare is segített. Az így megnyert verekedés után és meredő szemekkel körülvéve hagytam el a helyszínt, majd a birtokra érkezve kopogtam. Meglepetésemre egy tollas fejfedőjű ember nyitott ajtót. Még sosem láttam, Hatare is kíváncsian dugta elő fejét a gallérom alól. Zavartan megszólaltam, hisz eddig mindig valamelyik őr nyitott ajtót:
- Elnézést. Kuchiki Hanát keresem, meghoztam a szakéját.


Spoiler:
 

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 


A hozzászólást Raimaru Minashaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 11, 2012 2:10 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Pént. Nov. 09, 2012 4:35 am

Reggel, vagy már dél? Nem tudja, ha nem kell dolgozni mennie, akkor elég gyakran megfeledkezik magáról, és képes egy egész napot is végig dögleni. Rossz szokása, vagy éppen jó? Azt nem tudja, de lehet meg kéne nézetnie már, hogy miért képes bealudni a legtöbb helyzetben. Volt már, hogy a WC-t törték Rá, mert olyan régóta bent van, vagy éppen fürdés közben alszik, habár legalább akkor nem zargatták, hagyták aludni. Legnagyobb szerencséjére nőkön még nem aludt el, legalábbis nem emlékszik arra, hogy ezért bárki is leszidta volna, vagy megdobálta volna valamivel. Habár egyszer, amikor volt egy kis kiesés este, és felkelt, a pénze az eltűnt. Két lehetőség volt, az első, hogy tényleg elaludt, és tiszta merev lett, vagy olyan részeg volt, hogy meg is érdemelte. Mindegy melyik, egyformán viccesek, csak éppen nem mondta még el senkinek. Igaz, eddig senki sem kérdezte, így marad titok egy darabig.
Kikászálódik az ágyból, Ikichit pedig hagyja tovább aludni. El van a kis maki, a nyelve kint, és elég kicsavart testtartásban.
- Ideje lenne leszoknia a piáról. Eh, minek? Ha el akarom venni, akkor az ujjamba harap.- fájdalmas arccal nézi az ujját, nem akarja megint teli ragasztani sebtapasszal. Megrázza a kezét, majd halkan dúdolva elindul a fürdőbe, ahol legalább némileg felfrissülhet. Persze a szokásos zuhanyzási metódus lép életbe. Gondolkozik, hogy mit is kéne kezdeni-e az életével? Lassan eljön az ideje annak, hogy talán bekéne nőnie a feje lágyának, mert maholnap arra ébred, hogy nem fogja senki azzal kelteni; apa. Szomorú erre gondolni…
- Áh… majd egyszer, most még jó így. Na, de ideje akkor zuhanyozni, lassan egy félórája csak állok, és nem csinálok semmit.- énekelve folytatta a továbbiakat, majd amikor kész lett, megtörölközött, felöltözött, a tollakat a hajába, majd elindult sétálni. Az ajtóban meg kopogtatást hallott, ha már itt van akkor kinyitja, és kíváncsian dugta ki a fejét.
- Igen? Ja, Hana. Az unokatestvérem nincs itt. De ha gondolod gyere be, és elkísérlek a szobájáig, oda berakhatod, vagy akár meg is ihatjuk.- szaké, az csak jó lehet, és hát biztos nem sajnálja Hana se, vagy ha igen… hát kap egy verést. Nagy dolog, többet is kibírt már, meg Hana legalább nem üt olyan nagyokat, inkább rugdosni szokott.
- Ismerős vagy, nem találkoztunk már valahol?- kérdezte a szokásos mosolyával az ajkán.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Kedd Nov. 13, 2012 8:26 am

- Én Raimaru Minashaku vagyok, örvendek egyébként Surprised . Természetesen el szeretnék találni a szobájáig, be szeretném tenni a szobájába, akkor is, ha nincs itt. A szakéját nem isszuk meg, ha így vélekedik, valószínűleg még nem tapasztalta meg az unokatestvére igazi haragját.
Az „igazi” szót szándékosan kiemeltem, hátha megérti, hogy ha szakéról van szó, a Kuchiki ház feje nem tűri, hogy ha az ő szakéjába isznak bele, amit külön neki hoztak, és ami annyiba került, mintha az összes pénzemet ráköltöttem volna. Még szerencse, hogy ő finanszírozta, különben én ott mentem volna tönkre.
- És egyébként meg kihez van szerencsém?
Kérdeztem. Úgy se mehettem el, amíg nem adom vissza a visszajárót. Egyszer megpróbáltam. Úgy seggbe rúgott érte, hogy az csak na. Majd’ két hétig terpeszben tudtam csak járni.
- Ismerős vagy, nem találkoztunk már valahol?
Kérdezte. Elgondolkodtam, bár ez az alak nem volt olyan hűha de nagyon nem feltűnő. Gondolkoztam egy ideig, amit talán elbambulásnak is vehetett, majd, miután beugrott róla egy halovány emlékképkocka, aztán hozzácsatoltam, amolyan puzzle játékként, az emlék többi részét, aztán eszembe jutott, hogy a Yonbantai berkein belül találkoztunk, onnan vagyok ismerős neki.
- Áhh, tényleg, már én is emlékszem önre! Ön Kuchiki Samanuske, ha nem csal a memóriám, amit néha viszont elég könnyű kitörölni, esetleg felülírni.
Zavart vigyorral vakargattam a tarkómat, majd, miután felkísért, betettem a szakét, és megkérdeztem:
- Én mindenképpen meg szeretném várni az unokatestvérét. A szakéja igen drága volt, és igen csak fenéken leszek billentve, ha a megmaradt pénzt nem adom vissza neki. Egyszer megkockáztattam, hogy nem adom vissza, csak ugyanígy beadtam, és mentem a dolgomra. Úgy faron rúgott, hogy jó pár napig csak terpeszben tudtam járni. Nem szeretném újra megtapasztalni, szóval inkább megvárom Surprised .
Mondtam, és reakciót várva teljes egészében felé fordultam. Ha akar, akkor elcseveg, ha akar, akkor ő is követi unokatestvére példáját, és jól fenékbe rúg. Bár nem biztos, Hatare mindig harcra kész.

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Csüt. Nov. 15, 2012 4:01 am

Még mindig azon gondolkozik, honnan is ismerheti ezt a shinigamit, aki Raimaru néven mutatkozott be. Majd csak kitalálja, vagy ha nem… hát így járt, nem biztos, hogy fognak még találkozni.
- Örvendek Én is. Nekem aztán mindegy, elkísérhetlek odáig, bár jó lenne meg is inni. De nem kell bemutatni Hana dührohamait, tapasztaltam már egy párszor. Így ja, lehet jobb lesz, ha csak betesszük.- ismeri, de még mennyire ismeri Hanat, tudja, hogy jó elkerülni, ha úgy igazából rákezd a hisztire. Akkor aztán csont nem marad épségben, bár Samanuskenak még így is szerencséje van, legalább darabokra nem szokta verni Hana.
- Tényleg, még nem is mutatkoztam be…- szélesedett a vigyora, és vakarni kezdte a tarkóját. Fene azt a rossz memóriáját, lassan eljön az is, hogy a saját nevére se fog emlékezni, akkor fog ám jól kinézni. De mutatkozna befele, ám a vendég megelőzte. Akkor csak jól tudta Samanuske, hogy már találkoztak, sőt, az is bepattant, hogy merre.
- Igenigenigen. Kuchiki Samanuske vagyok, és tegezhetsz is. A 4. osztagnál találkoztunk, Te voltál az a kezes gyerek, és nyugi, az én agyam is kihagy rendesen. Na, akkor mehetünk.- beengedte és mutatta az utat, egyenesen Hana szobájához… lehet jobban körbe kéne nézni bent. Talán akad némi dugi szaké, bár biztos, hogy még Hana érkezése előtt visszatér ide, és megkóstolja azt a szakét, hátha tényleg valami jó kis minőségi cucc.
- Azon nem múlik, de passz mikor fog hazajönni. Hajlamos a kimaradásra. Engem tuti lepipál a piálásban, pedig azért van gyakorlatom rendesen. Hááát, a feneked az nem tartozik Rám… de szerintem le is rakhatod a visszajárót a szaké mellé, akkor csak levágja, honnan is származik. Azt nem mondom, hogy add ide, mert tuti elfelejtem, és akkor megint csak terpeszben fogsz járni… vagy mintha berepesztettek volna hátulról. Oké, csak ne itt bent, másszunk ki valahova. Egy kis időm még van, utána megyek… hm, nem is tudom már hova kéne menni.- vakargatja a tarkóját, miközben töprengő arcot vág. Dolgozni kéne? Nem, úgy emlékezik, hogy szabadnapos, vagy az talán holnap lesz? Nem tudja, de nem is érdekli nagyon, majd kitalál valami mentséget arra, hogy miért is nem ment dolgozni… már megint. Rendes a kapitány, lehet megérti, bár ha hazudna, és azt mondaná, hogy végig ott volt, csak nem szem előtt, az is egy megoldás, csak éppen könnyedén lebukhatna, akkor meg kapná a büntetést, sőt, lehet Hanatól is megkapná a magáét…

- És melyik osztagban vagy? Ha jól rémlik, ezt nem említetted legutóbbi találkozásunk alkalmával.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Hétf. Nov. 26, 2012 5:17 am

Samanuske-san száz százalékosra egészítette ki az addig kilencven százalékos feltevésemet, miszerint volt már alkalma megismerni unokatestvére legmélyebbről jövő haragját, sőt még meg is toldotta információimat, miszerint a negyedik osztagnál találkoztunk, majd pótolta lemaradását, és bemutatkozott, mikor megelőztem a saját nevét illetően. Majd elvezetett az úti célomhoz, a hadnagyom szobájához. Teljesen érthető volt, hogy a farom senki másra nem tartozik, csak rám, de szemléltetésképpen azért elmondtam. Sőt, azzal is kiegészített, hogy a karom megégett. Pedig nem volt egy kis sérülés. Ránéztem a nyomra, még egy kis ideig valószínűleg ott fog maradni. Majd adott egy jó ötletet, miszerint csak rakjam oda a visszajárót az ital mellé, csak tudni fogja.
- Azért odaírnám neki egy cetlire, hogy ne legyen kavarodás. Ötszáz ryou-ról van szó, ami nagy pénz. Eddig mindig kevesebb volt, nem tudom mekkorát harap ezért az unokatestvéred. Szóval szeretném azt a pénzt a Kuchiki ház pénztárában tudni. Sóval, hol találok ilyen kis lapot, meg íróeszközt, amit az ital mellé biggyesztve megmagyarázhatom, hogy miért csak félig van az üveg, valamint azt, hogy mit keres az az ötszáz ryou az üveg mellett. És így még ihatunk egy kicsit belőle. De nagyon erős, a nagy ivásban harcedzett benga állatok, akiktől szerváltam, három pohárnyi lé után kidőltek, úgyhogy csak óvatosan vele Wink
Kacsintottam rá, aztán töltöttem két ivótálba, ami feltehetőleg vendégfogadásra volt. Majd kaparintottam cetlit meg íróeszközt, és felvéstem, hogy: A szakéból maradt visszajáró. Raimaru Minashaku. Véstem fel, majd odatettem a kis papírlapocskát, és ivásra emeltem a tálat. Mikor lehajtottuk, már éreztem, hogy kellene rá majd valami. Túlságosan a közepébe vágtam, azért ennyire erősre nem számítottam. Amikor Hatare is bele akart kóstolni, eltoltam. Nem akartam, hogy le-le fordulgasson a vállamról. Mondjuk az is lehet, hogy nálam is jobban bírja az alkoholt. Majd megkérdezte az osztagbeli hovatartozásomat.
- Ó, igen, ezt el is felejtettem. A Rokubantait erősítem.
Válaszoltam gyorsan a kérdésére. A szakéra rá is tettem a kupakját, meg se próbáljon még egyet belehörpinteni. Ez az unokatestvéréé. Majd a gyomrom megkordult, jelezve a reggeli mihamarabbi pótlását.
- Elnézést, de most már tényleg mennem kell. A gyomrom kicsit üres, ahogy jelezte. További viszontlátásra!
Köszöntem el, majd az ajtó felé fordultam, és elindultam.


______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Szer. Nov. 28, 2012 6:26 am

Nem tudja, hogy Hana-nee harapna vagy se, de ha arra kerülne a sor, lehet szerez majd valami szájkosarat. Bár lehet jobban járna, ha vastagabban öltözne, és úgy akarná kivédeni a harapásokat. Mert, azt lehetetlennek tartja, hogy bármikor, bármilyen körülmény közt, rá tudja adni azt Hana-neere. Áh, nem akar öngyilkos lenni.
- Okés, csak akad majd itt valami, vaaaagy ha nem is, majd egy melltartójára ráírjuk, és annyi. Megyek is, és körbenézek.- el is indult felderítésre Hana-nee szobájában, de tényleg nem talált papírt, vagy is nem akart. Viccnek jó lesz, hogy a melltartóját használják, és ha hiányozni is fog a sakéból, akkor gondolhat sok mindenre. Elő is vesz egy feketét, amit kicsit meglepve néz.- Tessék, itt is van. De nem gondoltam volna, hogy ekkora melle van Hanának. Szerinted is? Nézd csak meg.- Mina felé dobta a fehérneműt, ami valójában fekete, tehát feketenemű volt, nem fehér. Majd a saját zsebéből vesz elő egy filctollat, mert az mindig kell, hogy legyen, mert ki tudja, mikor kell firkálni?- Na, akkor igyunk egyet, és nem kell aggódni, azért ebben hasonlítok Hana-neere, bírom az alkoholt, ha meg nem, majd fogom két kézzel.- továbbra is mosolygót, majd az ajkához emelte az ivótálat, és egy húzásra leküldte az italt. Az ajka sarka meg-megremegett, tényleg nem a leggyengébb anyag volt, sőt, kicsit olyan volt, mint a méreg. Eh, szégyen, hogy Hana jobban tud inni, bár több ideje is volt gyakorolnia. Majd megkéri, hogy hagyjon ki pár alkalmat, hogy legyen ideje a májának edződnie.
- Jééé, hiszen Hana annak a hadnagya.- pedig sejthette volna, hogy ha Mina a beszerzője Hana-neenek, akkor csak egy osztagban vannak. De az a memória. Közben figyeli azt a valamit is, ami Minanak van a vállán. Majd füttyent egyet, és pár másodperc múlva Ikichi robban be az ablakon, felmászik Samanuske vállára, aki odatartja az ivótálat, amit a kis maki nyalni is kezd.
- Aztán nehogy a fejedbe szálljon.- ezt Ikichinek mondta, nem pedig Minanak. Azért legyen akármilyen erős is ez a saké, egy férfit csak nem csap le.
- Nincs semmi gond, de várjál csak. Majd összedobok valami reggelit, még Én se ettem. Ha meg el akarsz menni, majd beárullak Hanánál.- játékosan kiöltötte a nyelvét Minara, majd választ nem is nagyon várt, hanem elindult kifelé a szobából, ahol remélhetőleg ott maradt a melltartóra írt üzenet is… habár feketére sötéttel írni? Áh, csak kitalálja az üzenet lényegét Hana, és reméli, hogy Mina is követi, miközben útban van a konyha felé.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Csüt. Nov. 29, 2012 6:11 am

Keresgélt egy kicsit, majd felajánlott egy melltartót, ami nagyobb volt az általa gondoltnál. Hát igen, ahogy visszagondoltam azokra a telt keblekre, a gatyám közel volt a „sátor” állapothoz, de sikerült még idejében teljesen másra irányítanom a figyelmemet. Megnyugtatott, hogy nem fog nagyon berúgni, hiszen, ha másban nem is, hasonlít a hadnagyra, és nem fog kidőlni egy ivótáltól. Amint lehajtotta, azért látszott rajta, hogy ennyire ő se harcedzett. Aztán leesett neki, hogy ő a hadnagyom. Majd füttyentett, és néhány pillanat múlva az ablak berobbanva engedett utat egy kis barna majomnak. Rendesen megijedtünk.
- Mi a búbánatos haláltartály volt ez?- szólalt meg Hatare - És miért nem mutattál be neki egyébként?
Nyomott le egy jóval erősebb tockost, mint amit kinéztem volna belőle. Erre én megfogtam, eldobtam, és véletlenül nekihajítottam a barna majomnak nyalogatás közben, és nekirepültek a falnak.
- Kuchiki-san, kérem, ne haragudjon, teljesen véletlen volt!
Szabadkoztam, és shunpoval odakerültem, hogy a két sérült állatot felvegyem. A majmot odanyújtottam Samanuske-sannak,elvégre ő a gyógyító, ő tudja mindezt helyre tenni. Mivel a kis barna teremtmény mellkasa még egyenletesen fel-le mozgott, arra következtettem, hogy még él, ezért Hataréhez fordultam, és leordítottam:
- Frászért kell itt jártatnod a szádat! bemutattalak volna amint tudom, hogy teljesen megbízható! De lehet hogy beköp és akkor lesz nemulass!
Mert mindent elmondott, hogy miért ijedt meg tőlem, hogy miért hitte azt, hogy bántani fogom. Aztán Samanuske-sanhoz fordultam, és még egyszer elnézést kértem.
- Na szóval…- Kezdtem ele a hosszas mesélésbe, hogy miért is volt ez az egész incidens itt az unokatestvére szobájában- Vele az egyik járőrmunkám során találkoztam. Éppen néhány lidérc üldözte. Én, minthogy ugye ez a dolgom, likvidáltam őket, majd gyorsan meggyőztem őt- Hatarére mutattam- hogy nem fogom bántani. Na már most ő egy módosított lélek, akikről nem is tudtam, amíg nem mondott el mindent. Nos, remélem bízhatok önben, és nem árul el minket.
Mondtam mosolyogva, miközben Hatare felugrott a vállamra.
- Ezért még kapsz!
Suttogta. Én csak nevettem.
- Nem hiszem, partner!
Na, de ezek után Samanuske-san még meg is hívott enni, amit meglepődve ugyan, de elfogadtam, és utánamentem a konyhába.

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Csüt. Dec. 06, 2012 2:39 am

Érdekes kis házi álltattal nem csak Samanuske rendelkezett. Minanak is volt… valamije, bár lehet hasbeszélő, és csak meg akarja viccelni Samanuskét. Bár akkor minek veri magát? Meg minek dobja el? Na mindegy, már majdnem tapsolt volna Samanuske, amikor meglátta, mit is talált el Mina. Elkerekedtek a szemei, megnyúlt az arca, mindkét kezét az arcához csapta, és kiugró látószervekkel nézte az eredményt.
- IKICHI… A FAL!!!!- megdermedve nézte a kis kedvencét, reméli nem hagy foltot a falon, mert akkor Hana mérges lesz, az meg senkinek se lesz jó. Persze aggódhatna a kis makiért, de nem teszi, mert tudja jól, hogy a kis szőrpamacs keményebb, mint látszik. Meg csapták már a falhoz ennél erősebben is. Igen, Samanuske, amikor összevesztek a maradék saken. Át kellett festeni a szobáját, annyira eldurvult az egész.
- Semmi baj.- a kezében fogja az eszméletlen Ikichit, majd a lábánál, és fejjel lefelé lógatja.- Ne játszd már meg az ájultat.- a mutatóujját beledugja a tálba, amiből ittak, és odatartja Ikichi ajkához. Több se kell a kis makinak, elsőnek megragadja Samanuske ujját, majd nyalogatni kezdi, végül pedig ráharap. Aminek a következménye, hogy csak egy elmosódott folt látszik a majomból, köszönhetően a kézrázásnak.
- Enged el, enged el! Vagy nem kapsz többet!- nem is kellett többet mondani, abbahagyta a harapás, és reptében megcélozta Samanuske vállát, és elfoglalta a helyét.
- Na, azért.- most már végre figyelhet Minara is, aki be is mutatja azt a valamit, amivel ledobták Ikichit.
- Módosított mi fene?- bambán pislogott, valami rémlett a számára, homályosan, a sötétség tengerében, de nem ért el a fény elég messzire. - De nyugi, nem mondom el, minek mondanám? Mindenkinek kell valami kis házi kedvenc, vagy olyasmi.- habár leginkább társnak, barátnak tekintette Ikichit. De béke és szeretet, ha elmondaná, hogy mije is van Minanak, akkor lehet büntetést kapna, amiért valami izéje van. Samanuske ezt meg nem szeretné. Így hát inkább meghívta reggelire újdonsült ismerősét.
A konyhában pedig neki is kezd a sütésnek. Kis rántotta, szalonna, és hagyma, kolbász, krumpli, meg egy kis fűszer, hogy pikánsabb legyen. Elsőnek kisüti a krumplit, majd üvegesre a hagymát, a szalonnát utána, majd a kolbászt, az egészet összeönti, és rá a felvert tojást, pár perc, és kész is. Lerakja az asztalra, elővesz két tálat, meg poharat, az üdítőnek, plusz az villákat, egyet-egyet enni. A felét Minanak tölti, a másik felét magának.
- Kész is, jó étvágyat hozzá, lehet inni is, itt a szörpike is.- nem is rest Samanuske, tölt, majd elkezd enni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 18
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18700/30000  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Szomb. Dec. 22, 2012 5:44 am

Samanuske-san felébresztette a kis majmot, és megnyugtatott, hogy semmi baj nincs. A szakétól fel is ébredt nyomban, majd ráharapott vendéglátóm ujjára. Már nyúltam volna segíteni, de aztán láttam, hogy egyedül is elboldogul, így aztán csendben vártam hogy megoldja magának. Nagy követ gurított le a szívemről, mihelyst tudtomra adta, hogy nem árul el. Elkezdett sürgölődni-forgolódni, és hamarosan olyan illatok kezdtek el terjengeni, amitől egyrészt a gyomrom még jobban korgott, másrészt ezt a fenséges orrbűvölő hatás a varázsa alatt tartott. Csak, miután Hatare hangos csámcsogásba kezdett, eszméltem fel a bódulatból.
- Nem mész onnan, fene ette csodaegér! Több vagy te egy rágcsálónál, viselkedj is úgy! Hozol itt szégyenbe…
Mondtam rosszallóan. Na mindegy, azért csak belekezdtem az adagom megmaradt felébe, amint itallal is megkínáltak. Jóízűen ettem és ittam, nem győztem dicsérni az ételt. Azonban hamar elfogyott, és Még mindig jelezgetett a gyomrom, hogy több kell neki. Nagyon elmerengtem, hogy most legyek olyan bunkó hogy a szemébe mondjam hogy „én még éhes vagyok, repetáznék egy kicsit”, vagy szabadkozzam, hogy már szorít az idő, és mennem kell, ez esetben persze az étterem felé veszem az irányt, hosszas töprengés után az utóbbi lehetőséget választottam.
- Elnézést, de most már tényleg mennem kellene. Viszontlátásra!
Köszöntem el, ám ahogy léptem ki az ajtón, az a kőbunkó megszólalt a vállamról:
- Én még éhes maradtam, és te is. Miért nem kértél repetát?
- Mert én nem vagyok olyan illedelmetlen mint te, és nem maradok a nyakán a vendéglátómnak, amíg ki nem esszük a vagyonából!
Vágtam vissza dühösen.
- Akkor legalább menjünk étterembe!
- Azt tettük volna, csak megint nem engedtem magamnak azt a szemétséget hogy a szemébe mondom, hogy „na ez finom volt, de éhes maradtam úgyhogy megyek étterembe”!
Mondtam, és olyan szívesen megint elhajítottam volna, csak itt kint a nyílt utcán már nem. Még egyszer búcsút intettem a vendéglátómnak, majd sarkon fordultam, és azon morfondíroztam, hogy talán ez így még fájóbb lehetett neki, hogy el se mondtam neki, és csak egy veszekedésből tudta meg. Talán meg se hallotta. én ebben reménykedtem.


//A kövit már írhatod a Kumo Étteremhez//

______________

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Pént. Feb. 22, 2013 11:31 pm

Látogatás Sa~channál

Az igazat megvallva, ilyet még nem sűrűn láttam. Mármint, hogy valaki egy makit használjon fülönfüggőnek. Igaz, mióta megszülettem, sok minden megváltozhatott ízlés terén is. Ezek után nem szabad mindenen fennakadnom, hisz én nem követem nyomon az éppen aktuális divatot. Mindenesetre egy aggódó oldalpillantást vetettem Suza~chanra, és csak remélni mertem, hogy nem akar majd ő is hasonló módon utazni. Gyorsan leültettem a vendégeinket jómagam pedig elvonultam öltözni. A nap legutáltabb tevékenysége. Minden napé... Minek is találták ki. Minden reggel legalább ezerszer kívánom, hogy bár ott lettem volna, amikor valamelyik orbitális barom kitalálta, hogy ő szégyenlős, és fel kell öltözni. Leütöttem volna egy hatalmas bunkós bottal, de úgy, hogy amikor magához tér, azt is elfelejtse, hogy fiú-e vagy lány! Aztán utána jöjjön elő olyan borzalmas ötletekkel, mint amilyen a ruha. Mivel azonban akkor sajnos nem voltam jelen így most magamra kaptam az egyenruhámat, néhány fáslival alá támogatva, persze a felsőt szokás szerint nem kötöttem össze, legalább az se zavart a szabad mozgásban, és kicsattogtam Sa~chanhoz. Természetesen mezítláb, hisz nem fogok a lakásban is zóriban rohangálni. Miután minden ruha természetű gondomat letudtam, és visszaértem a vendégemhez, már nem csak a maki vérezte a fülét, de Suza~chan is kikészítette a kezét. Azonnal tudtam, hogy mi történt, hisz ismertem Suzaku evési és csípési szokásait. Nála az étel szent dolog, és nem tűri, hogy bárki bele egyen az övébe. Így aztán egy kíváncsi mosollyal az arcomon Samanuske~san kifaggatásába kezdtem. Hosszabbra terveztem eredetileg a kérdezgetést, de olyan választ kaptam, ami nem volt bekalkulálva. Persze,amint kiderült, hogy semmi veszélyeset nem szeretne, mint például a ruha vásár, vagy ilyesmi, beleegyeztem. Hisz ha egy jó barátod hív el, ha csak nincs jó indokod, fogadd el a hívását, elvégre egy barátodról van szó! Így aztán egy aprócska csomagot készítettem, egy részt, hogy Suza~channak legyen mindene, amire szüksége lehet, másrészt nem illik alkohol nélkül menni vendégségbe. Shion legalábbis mindig erre tanított, és én megfogadtam tanításai nagy részét. Cool Szóval a kis csomagot a hátamra pakoltam. Már nem kellett beszélnem, Suza~chan szó nélkül a vállamra reppent, és megkönnyebbülve vettem tudomásul, hogy békén hagyta a fülemet is. Megsimogattam a buksiját, mire belekapott az ujjamba. Vigyorogva nyaltam le a véremet a kezemről, majd Samanuske~chanra pislogtam.
- Ha gondolod indulhatunk -azzal kinyitottam az ajtót. Szaké és vörösbor lapult a csomagomban, az oldalamon Gingitsune, szóval nem aggódtam. Minden ott volt ami kellett. - Viszont fogalmam sincs, hogy merre kell menni... - tettem hozzá, egyszerre Sa~chanhoz és Suza~chanhoz is intézve a szavaimat. Persze ez utóbbiról csak a madárkám és én tudtunk Embarassed - úgyhogy te vezetsz - veregettem vállon a fiút.
Elindultunk, és néhány másodperc elég volt hozzá, hogy fogalmam se legyen, merre is vagyunk.
~ Édes, biztos tudod, hogy mit is csinálsz? ~ érdeklődött Ezüstke.
~ Nem, de te így szeretsz nem? ~ vágtam rá, miközben azon igyekeztem, hogy ne veszítsem szem elől Sa~chan hátát.
Ha azt mondom, hogy számomra ismeretlen terültre vezetett, nem mondok újat. Amint kiléptünk az osztagom területéről, ez az eset állt fent... Egyszer csak egy elképesztő épület elé értünk. Fogalmam sem volt, hogy miként kerültünk oda, de valamiért furcsa érzés fogott el, amint a több méteres fal kerítést, meg az orbitális méretű kaput megpillantottam.
~ Mintha azt mondta volna, hogy valamilyen nemesi család tagja lenne... ~ válaszolt a ki sem mondott kérdésemre Gingitsune.
Nem mertem megszólalni. Ha hangosan megkérdezem, hogy "ugye nem ide jöttünk?" azzal megbánthattam volna. És hála a pokoli tréningnek, amit a geikok erőltettek rám annak idején, bölcsen befogtam a számat, és csak sápadoztam, de nem kérdeztem semmit. Hiába, elég traumatikus kapcsolatom volt az életemben a nemesekkel, és amilyen kicsinyes és haragtartó ember vagyok, azóta se bocsátottam meg nekik Embarassed Sa~chan pusztán egy ritka kivétel volt, de nem volt szándékomban több nemessel találkozni...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Kedd Feb. 26, 2013 1:58 am

Látogatás nálam

- Neked szerencséd van Chi-chan, nem harapott a füledbe, csak az ujjadba. Nem úgy, mint ez a kulcstartó.- Ikichi oldalát kezdte el bökdösni, a kis maki pedig csak jobbra-balra lengedezett, az állával pedig morzsoló mozgásba kezdet.
- Oh, te kis gyalázatos, egyszer el kell engedned, akkor meg én harapok beléd. Nem is, nem kapsz szakét.- ez a fenyegetés megtette a hatását, gyengült az állkapocs szorítása, majd elengedte a meggyötört fület.- Haaaah, ez de jó érzés, de biztos, nyoma marad.- dörzsölgetni kezdte a sajgó, vérző fülét, de végre nem csüngött rajta egy kis emlős, habár, már inkább töpörödöt törpördög volt.
- Mi? Ja, igen, persze, mehetünk is.- lassan felállt, arcán ott volt a szokásos barátságos mosolya. Habár a vallonveregetéstől majdnem megijedt, az életében fontosabb szerepet betöltő nők… hát, valahogy mindig elég erősek voltak, és most Chi-chan is a barátja, készül az ütésre, meri remélni, hogy nem fog a falban kikötni. De szerencsére nem, csak egy kis baráti ütlegelés.
- Rendben van ^^, még jó, hogy emlékszem merre kell menni. Ikichi nem röhög!- inkább rápirít a makira, mert biztosra vette, hogy a szapora lélegzetvétel miatt készült arra, hogy egy hangos, egybefüggő nevetésbe kezdjen.
S a kis csapat kalandra indult, habár talán kicsit hantázott Samanuske, mert nagyjából fogalma sincs merről jött. Találomra kanyargott, reménykedve, hogy valami ismerős helyre, utcára akad, és sikerült, onnan már be tudta lőni az irányt.
- Na, mindjárt megérkezünk. És amúgy, hogy telnek a napjaid? A szokásos edzés meg miegymás?- kérdezte vidáman, miközben a kezeit a tarkójára rakta, és nagy lépésekben haladt előre, hogy végül elérjenek a birtokra.
- Itthon, édes itthon… vagy az otthonnal van? Mindegy.- nekifeszül a kapunak, és tolni kezdi befelé, ám hiába erősködik, nem megy neki, ám végül egy ponton megnyílik a kapu, és Samanuske arccal beesik.
- Mindig elfelejtem, hogy van ajtó…- motyogta arccal a járdán, az őr pedig csak bánatosan mosolygott, majd felsegítette Samanuskét.- Na, gyere Chi-chan, megmutatom a birtokot, habár csak azokat a részeket, amik téged érdekelnek. Merre kezdjük? Medence, az ajándék átadással, vagy a fegyverraktár? Bár ha a medence, akkor Hana-nee szobájába is be kell menni, valami bikiniért, olyan hasonló a méretetek.- kérdezte mosolyogva, a válla felett hátratekintve Chi-chanra, és a választól függően indul el valamerre, szerencsére azért az itteni helyet, valamennyire kiismeri. Bár ha Hana-nee szobájába kell elsőnek menni, akkor óvatosnak kell lenniük. Nehogy lebukjanak, bár csak nem csinál ramazurit egy bikiniért, meg tényleg hasonlóak a méreteik Chi-channal, habár még egyikölyükről se vett tenyér mintát, és nem is akar, de a látottak alapján helyesnek érzi a megérzését.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Vas. Márc. 10, 2013 3:40 am

Látogatás Sa~channál


- Neked szerencséd van Chi-chan, nem harapott a füledbe, csak az ujjadba. Nem úgy, mint ez a kulcstartó. - kezdte el a felettébb eleven fülönfüggőt lehámozni magáról.
- Én adtam neki az ételt, és nem elvenni akartam - válaszoltam neki, bár fogalmam sem volt, hogy meghallotta~e.
Viszont végre elindulhattunk. Lelkesen követtem Sa~chan hátát,hisz velem ellentétben ő tudta, hogy hol vagyunk. Suza~chan pedig hasonló lelkesedéssel néha felreppent, hogy madártávlatból is megszemlélje az eseményeket, majd hangtalanul újra a vállamra telepedett. Eljátszotta ezt egy párszor, mire megérkeztünk. Egy elég ominózus kerítés és kapu fogadott minket. Elfogott a rossz érzés, amit persze nem mutattam. Az kellett volna még, hogy Sa~chant itt zaklassam mindenféle múltbéli sérelmemmel nem? Persze a férfi mit sem változott. Csacsogott kedvesen, ami nagyon nem illett a származásához, de talán pont emiatt tudtam rá normálisan gondolni. Ahogy a kapuhoz értünk, neki veselkedett, és lelkesen elkezdett egy lyukat kaparni a lábával. Aggodalmaimról szinte meg is felejtkezve vigyorodtam el, miközben komoly igyekezetét figyeltem. Egyszerre csak siker koronázta az erőlködését, és bepottyant az ajtón. Nem bírtam ki, hangosan kinevettem.
- Mindig elfelejtem, hogy van ajtó… - súgta a járdának. Az egyik ott lévő őr, totális letargiával szemlélte meg, minden bizonnyal urát és parancsolóját, miközben szinte hallani véltem, hogy csendben teremtőjéhez fohászkodott, hogy ne sújtsa őt ennél is nagyobb csapással. Legalábbis az arcára ez ült ki... Egy kárörvendő vigyorral őt is megajándékoztam, hisz ha már itt volt őr, igazán megérdemelte ő is. Gonosz mosolygásom között a sorstársá avanzsált őr felsegítette urát. - Na, gyere Chi-chan, megmutatom a birtokot, habár csak azokat a részeket, amik téged érdekelnek. Merre kezdjük? Medence, az ajándék átadással, vagy a fegyverraktár? Bár ha a medence, akkor Hana-nee szobájába is be kell menni, valami bikiniért, olyan hasonló a méretetek. - pislogott rám a vendéglátóm. Szemmel láthatóan nem különösebben rendítette meg a pici lelki békéjét, az elmúlt percek történései. Olyan lelkesen vigyorgott, mint eddig, ha nem lelkesebben. Hirtelen komolyan elgondolkodtam, hogy biztos, hogy nemesi család sarja a srác? Mármint a nemesek, akikkel eddig többnyire eddig találkoztam, már rég dühöngenének a szégyenükben... És persze a környezetük inná meg a levét Neutral Ehelyett Sa~chan nem vett tudomást az egészről. Mintha az lenne a természetes, hogy bepottyanunk otthon a kapun, persze arccal feltörölve a betont! Pár pillanatig kicsit csodálkozva figyeltem, hogy vajon mikor fog kitörni belőle a hiszti, de úgy tűnt, nem különösebben érdekelte. Kíváncsian paslogott rám a válla felett, válaszra várva.
~ Mi is volt a kérdés? ~ informáltam le Gin~chant gyorsan.
~ Hogy hova szeretnél menni Életke! ~ jött a válasz ~ Azért légy óvatos. Valamiért kissé aggódok... Magadba maradsz egy fiúval... ezek mindig veszélyes helyzetek...
~ Vigyázol rám nem? ~ vigyorogtam rá, majd végre megszólaltam. Persze mindez másodpercek alatt lezajlott bennem, szóval kívülről nem biztos, hogy érzékelni lehetett.
- A fegyverraktár jól hangzik Embarassed - mondtam ki a közös válaszunkat Gingitsunéval. A lehetőségekben Suza~chan kissé igaz kisegített, egy fülcsípéssel együtt, de őt ugye így szeretjük, nincs mit tenni. Szóval a fegyvereket választottuk. Cool Hiába na, nagy fegyver bolond voltam én is és Ezüstke is. Olyannyira, hogy nagyon meg se kellett tárgyalnunk a választ. Tudtuk, hogy teljes egyetértés lesz a témában köztünk. Nem szeretem elismerni, de ilyenkor azért kiütközött, hogy hasonlítottunk egymásra elég sokban. Mindenesetre kíváncsian, és kissé talán izgatottan indultam meg, szigorúan csak Sa~chan mögött, hisz se perc alatt képes lettem volna eltévedni, ha nem vigyázok.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Vas. Márc. 17, 2013 5:49 am

Látogatás nálam.
- Én se… mindet, csak megkóstolni. De akkor majdnem össze kéne kötni Ikichivel, az se ad a sajátjából. Beeeezzzeg nekem meg mindig kell, vagy ha nem adok, akkor szoktam rajzszeget találni a lábbelimbe.- dörzsölni is kezdte a talpát a talajhoz. Miközben az arcán fura grimasz jelent meg, a fájdalmas arckifejezés keverve a vidám mosollyal. Rossz is volt, amikor a talpát átszúrta az a kis vacak, hegyes valami, utána meg ugrálni, és végül az ablakon keresztül a kertbe esni. Bár majdnem mindennapos volt ez Samanuskénál, és ha nem lenne az a vezetékneve, ami, akkor nem is gondolná, hogy ez gondot jelent. Bár így se nagyon zavartatja magát, a hírnév számára semmit se jelent, és hát a ház jelenlegi feje se éppen az a minta nemes. Ezért is imádja Hana-neeeeeet. Bár a verések annyira nem teszik boldoggá, de inkább heti egy-két pofon, mint végigülni az unalmas teadélutánokat, vagy tanácskozásokat.
Nah, de végre hazaértek, és egy kis közjáték után végre bejutottak. Annak meg külön örült, hogy Chi-chan nevetett. S mikor már ismét állt Samanuske, a választ is megkapta, hogy mi érdekli igazán Chi~chant.
- Akkor előre a raktárba…- mutatott előrefele, de nem mozdult, mintha egy szoborrá változott volna. Majd hamarjában Chi~chanra nézett, vakargatni kezdte a tarkóját, és persze vigyorgott.
- Azt tudom, hogy van fegyverraktár, csak hogy merre, na azt nem… Nem járok oda.- szerencse, hogy az előző őr még itt volt, így legalább eltudta magyarázni az utat Samanuskénak, aki harmadjára már fel is fogta, hogy merre kell menni. Így nem is volt más akadálya odaérni. Ikichi pedig az út felénél elúgrott Samanuske válláról, és elszaladt a tetőn.
- Na, akkor egy darabig nem fog előkerülni.- mondta csak úgy a levegőbe. Ismerte már a kis makit, lelépet enni, és inni. A páros pedig végre megérkezett a kétszárnyú ajtóhoz.
- Na, akkor meg is érkeztünk. Lessük meg, mi is van mögötte.- elsőnek inkább csak óvatosan nézte meg az ajtót, nem akart beesni, és amikor megbizonyosodott róla, hogy nincs gond, egyszerűen csak benyitott. Bent pedig… hát a falakon végig kardok, dárdák, saik, meg olyan fegyverek, amiket még sose látott Samanuske, meg a nevüket se tudja, aztán akadt ott még néhány szamuráj páncél, sisak, kesztyű, tehát Chi~channak Csodaország.
- Szolgáld ki magad ^^.- mondta vidáman Samanuske, miközben nézegetni kezdett egy párat. Egy boton akadt meg a tekintete. Kézbe vette, nézegette, méregette. Olyan volt, mintha valami indián bot lenne. Még nagyobb lett a vigyora.
- Unga meg bunga, és ilyenek, szellemek most meg jelenjetek.- várja a hatás, de nem sok minden történik. Ezért csak a levegőbe nyúl, mintha megfogott volna valamit, majd a mellkasának nyomja a kezét.
- Szellemes! Egyesüljünk!
Áh, nem történt semmi, csak egy kacat.- inkább szépen visszarakja a helyére azt a botot.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Vas. Márc. 24, 2013 5:35 am

Látogatás Sa~chan... fegyverraktárában Embarassed

Együtt érzően megveregettem a vállát, amikor sikeresen fogalma sem volt, hogy merre induljon a saját udvarában. Száz százalékosan átéreztem a problémáját. Persze ha fegyverraktárról van szó, akkor még egy vad idegen helyen is, az orrom után oda találok. Az egyetlen hely, amit mindig kiszúrok. Cool Igaz az élők világában manapság már csupa érthetetlen kacatokat tárolnak az ilyen fegyverraktárakban, de az illatuk mit sem változott... Embarassed Már épp felfedezőútra indultam volna, de Sa~chan segítséget vett igénybe. Nem állítom, hogy ez csalás lenne, de akkor is na. Előnyben is volt, segítséget is vett igénybe... Igaz Suza~chan már az első magyarázat után rágta, vagyis hát az ő esetében csípte a fülemet, hogy már oda talál, csak mozduljunk valamerre, de azért türelmesen megvártuk, amíg Sa~chan is sikeresen felfogta a helyes irányt, és csak vele együtt indultunk el. Nem szerettem volna felesleges figyelmet se Suza~channak, se szerény személyemnek. Így aztán az őr közreműködésével meg is találtuk amit kerestünk. Út közben a kis maki eltűnt, de amikor megkérdeztem a madaramat, hogy szeretne~e ő is vele menni, csak annyi volt rá a válasza, hogy "már mért tenné?" Na ez az, amivel sosem tudtam vitába szállni. Egyszerű, megingathatatlan, és egy tizenhárom centis madár... Very Happy Maga a fegyverraktár már kívülről is csak csupa jót sejtetett. Szép méretek, tradicionális külső. Valamiért a "régi típusú" épületekben jobban otthon éreztem magam. Elvégre amikor még én éltem... ráadásul többnyire vidéken... Talán belementem volna az ábrándozásba, ha nem gyönyörű szép pengékről lett volna szó! Embarassed De azokról volt. Amint bebocsátást nyertem, egy pillanatra megtorpantam az ajtóban. Hitetlenkedve simogatta végig a pillantásom a sok kincsnek is beillő szépséget. Valahogy egy pillantással nem lehetett betelni velük. Túl szépek voltak, és túl sok. Legszívesebben mindet hazavittem volna Embarassed Még ha utána nem is lett volna helyem hol aludni. Annyira jó érzés volt a kovácsok műveinek ennyi remekét egy helyen látni... Embarassed Elfogott az az érzés, mint amikor táncoltam, vagy épp zenéltem, hogy az ikebana~ról ne is beszéljek. Egy tétova lépést tettem be. Igazából kicsit megszűnt körülöttem a világ. Az első, ami megragadta a figyelmemet, az egy sai pár volt. Gyönyörűen kidolgozott fegyverek. Igaz, nem tudtam velük túl jól bánni sosem, pedig női fegyverek, de kicsit mindig is zavart, hogy csak szúrni lehet velük, vágni nem igazán. Viszont a kidolgozása igazán meseszép volt. Kissé lehet áhítattal húztam végig a kezem a fegyver felett. Annyira nem voltam tiszteletlen, hogy meg is érintsem, főleg, mivel nem én voltam a gazdája. És engem még így neveltek Very Happy Szóval miután a saikban kigyönyörködtem magam, mentem a következőkhöz. Egy igazi szamuráj páncél volt. Már maga a vörös színe is tetszett. Egy halvány emlék végig szaladt a fejemen. Amikor a nővérem engem is magával vitt, hogy ne egyedül rosszalkodjon, és így közösen kilestük, amint édesanyánk édesapánkra adta a páncélját. Kemény bőrből készítették őket, ellentétben a mellette álló nagy nehéz fémpáncéllal. Nem is tudom. Kíváncsian végig mustráltam azt is, de annyira nem tetszett. Fogalmam sem volt, hogy egy ilyenben hogyan lehet rendesen mozogni. Így inkább tovább léptem. Egy gyönyörű naginata volt a következő látnivaló. Olyan acélból készült a pengéje, mint a katanáké, a nyele hajlékony puhafából, ezt ránézésre tudtam. A nyél másik végén egy fém tüske volt, tökéletessé téve ezzel a fegyvert, nem csak esztétikailag. Magára a pengére a "bátorság" volt belevésve. Egy pillanatra elgondolkodtam rajta. Rengeteg féle bátorság létezik a világon. Csendben a kezem Gingitsunéra csúsztattam a kezem. Ha róla lenne szó, leginkább a "félelem" lenne az a szó, amit bele vésetnék. Ugyanis legalább annyiféle félelem létezik, mint amennyi bátorság. És Gin~chan szerves része lett a félelem, ami erősebbé tette. Épp léptem volna tovább, mikor a saját külön kis világomból Suza~chan fülcsípése riasztott fel.
- Chiyo - szólalt meg. Meglepett, hisz nem szokott a nevemen szólítani, csak nagy ritkán - Mond, hogy nem úgy hoztál ide, hogy tudtad, hogy nincs ki a srác négy kereke...
- Nincs ki a négy kereke? - kérdeztem vissza súgva, ugyanis ilyenkor a legjobb nem bosszantani tovább, mert képes véresre kicsípni a fülemet... Neutral
- Holmi szellemekkel akart egyesülni... - jött a válasz.
~ ő maga is szellem... vagyis ha szellemekkel akart egyesülni... Drága most húzzunk innen! ~ Valamiért Gin~chan is felélénkült. Azért én megpróbáltam...
- Sa~chan. Szellemként mégis mit akarsz a szellemekkel művelni? Mármint ha olyan, inkább el se mondd... Neutral - Valamiért Ezüstke mellett már mindenre fel kellett, hogy készüljek Very Happy

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Hétf. Márc. 25, 2013 5:05 am

Látogatás nálam… piknik a fegyverraktárban Very Happy

Kicsit lefoglalta, hogy egy szellemet fogságba ejtsen, de nem volt valami sikeres, sőt, inkább elvetélt ötlet volt. De megszokhatta már, valahogy sose sikerül ezeket az ostobaságokat megcsinálnia. Inkább le is rakta azt a botot, és nézelődött tovább. Egyszer vagy kétszer, ha járt itt, nagyon nem foglalkoztatták a fegyverek, a késeket is inkább szeletelésre használta, sőt, szerinte másra nem is alkalmas. Persze nem emberek szeletelésére, hanem a zöldségek, vagy hús aprítására jó. Esetleg a megszáradt ragasztót lekaparni a falakról, bár az úgy az igazi, ha egy vödörbe már egy új réteget képez, és kiszedni. Az valami csodás érzés, persze amikor rajtakapta az apja, akkor is csak szidás volt a jutalom. Na és ha utána megkóstolta? Legalább összeragadt a szája, és addig is csendben volt, de most nem szabad hallgatnia, Chi~chan kérdez. Gyorsan felé fordította a tekintetét, ajkán a szokásos mosolyával.
- Hogy? Ja, semmi érdekest, csak láttam egy mesét, és abban is valahogy így csinálták, gondoltam kipróbálom, hátha tényleg lehet, de hát nem. Na mindegy. Mond csak, tetszik ez a hely? Tudod, nem járok ide, valahogy nem érdekelnek ezek a dolgok. Nekem egyik olyan, mint a másik.- ezt hallaná meg a zanpaktouja, vagyis biztos hallja, de megint sikerült veszekedniük, ezért mosolyszünetet tartanak.- Kicsit kezdek éhes lenni. Hogy vagy ezzel? Áh, nem is kell mondani, már hozatok is valamit.- kisurrant a teremből, de csak ki a folyosóra, ahol egy őrt elkapva, megkérte, hogy a konyháról hozasson pár szendvicset, egy kis(sok) szakét, na meg a szobájából azt a fekete dobozt, ami egy arany szalaggal van átkötve. Utána vissza Chi~chanhoz.
- Na, ez meg is volt. Szerintem innen nem nagyon akarsz mozdulni, ezért ide kérettem a hamikát, meg egy kis szakét is, elleszünk itt. Te nézelődsz, én meg iszok.- vidáman közölte a tervet, és ismét neki kezdett a nézelődésnek, valamivel el kell ütni az időt, még nem érkezik meg minden, főleg az ajándéknak kell itt lennie. Reméli, hogy azért örülni fog neki Chi~chan, és nem akarja majd Samanusken letesztelni. Samanuske megértené, hogy csak játék, de az őrség már nem biztos, és hát elég házsártosak tudnak lenni, ha valaki rátámad egy Kuchikire. Persze kivéve, ha Hana veri Samanuskét, azon még néha vigyorognak is. S végre köhögés hallatszik az ajtó felől, meghoztak mindent, a szendvicseket, a szakét, és ott a doboz is.
- Nyugodtan tegyétek le a tálakat, de a dobozt, azt kérem.- odasettenkedik a dobozt tartó őrhöz, majd egy hálás mosoly társaságában elkéri tőle, és utána már araszol is Chi~chanhoz, hogy átnyújtsa az ajándékát. Pont ahogy kérte, ezüstős markolat, tökéletesen éles, fényes penge, és éjfekete tok, arany díszekkel, és egy arany lánccal rajta. Legalábbis ez a látvány fogadja Chi~chant, ha kibontja. Szép lett, nem hiába duplázta meg Samanuske a fizetséget a kovácsnak.
- Igaz, kicsit későn volt karácsony, ezért vegyük úgy, hogy előszülinapi ajándék… tényleg, mikor van az neked? Miért nem ülünk le, és eszünk egy kicsit, meg iszunk? Na, bontsd már ki, remélem tetszik.- nagyon izgul azon, hogy elnyerje Chi~chan tetszését az ajándék, ezért is hadar egy kicsit.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Szomb. Ápr. 06, 2013 1:30 am

Látogatás Sa~channál Embarassed

Mesét? Még nem igazán voltam ennek a szónak a jelentésével tisztában. Mármint ismertem én is meséket, mert néha Shion is mesélt nekem lefekvés előtt, de azok többnyire nagy szamurájokról szóltak, meg hősökről, nem holmi külön lévő szellemekről. Mármint nem igazán értettem, így kíváncsian pislogtam Suza~chanra, majd egy apró fejbiccentéssel a vállamra invitáltam, hátha nem csak térképként, de szótárként is kipróbálja magát. Ráadásként szellemeket itt bárhol láthatott... mármint jómaga is az volt, szerény személyemről nem is beszélve. Neutral
- A hely? Magát a helyet még nem vettem szemügyre, viszont a fegyverek csodásak! - bólogattam lelkesen, immár Suza~channal a vállamon újra - A megmunkálásuk, az anyaguk, a fényük és az eleganciájuk! - azt hiszem kezdett kiütközni a penge szeretetem. Embarassed De hát mit tudjak tenni? Elég mélyen bennem gyökeredzett. Újfent elmerültem egy gyönyörű díszkard tanulmányozásában. Az egyedüli, amit nem értettem meg soha, az a díszkardok voltak. Ott van egy szépen, aprólékosan kidolgozott gyönyörű penge, és senki nem használja. Fel van a falra függesztve porfogónak. A penge akkor él igazán, ha forgatják. Nem elég tisztán és karban tartani. Nem értem hozzá egyik darabhoz sem. Inkább csak a szemeimmel simogattam őket végig. Nem szerettem volna, ha az én kardom is így járt volna.
~ Életke, annak Én se örülnék! Kifejezetten nem lennék lelkes!~ kapcsolódott be a gondolatmenetembe Ezüstke. Halkan elnevettem magam a megjegyzésén ~ Viszont meg tudom érteni, hogy azok a kardok mennyire feleslegesnek érezhetik magukat, amelyeket nem használnak csak dekorációra. ~ fűzte hozzá.
~ Feleslegesnek érzik magukat? ~ elgondolkodtatott a megjegyzésével egy csöppet.
~ Persze azok, akik nem túl bigottak és beképzeltek... Vannak, akik szeretik mutogatni magukat, és emellett lusták...
Újfent kimosolyogtam a Rókámat, ugyanis jómaga is szerette, ha elismerték, bár azt nem mondhattam róla, hogy lusta lett volna.
- Na, ez meg is volt. Szerintem innen nem nagyon akarsz mozdulni, ezért ide kérettem a hamikát, meg egy kis szakét is, elleszünk itt. Te nézelődsz, én meg iszok. - rezzentett ki a kis külön világunkból Sa~chan hangja.
- Tényleg kihagynál az ivásból? - kérdeztem meg, miközben kicsit megpöcköltem a vállamon pihenő szakés korsót. Szép méretes adag volt, az egyik legjobb féle szakéval tele töltve. - Bár abban igazad van, hogy jól érzem itt magam. Embarassed Milyen sűrűn, és legfőképpen kik szokták ezeket a fegyvereket használni? - azt már nem mertem megkérdezni, hogy mire, mert még a végén olyan információk látnának napvilágot, amik megzavarnák a lelki békémet. Embarassed Csendben rá mutattam a körülöttünk lévő szépségekre. - Melyiket használnád, ha mindenképp használnod kellene egyet, a legszívesebben. Tudom, hogy az osztagod tagjai leginkább a szikét, tegyük hozzá, kiválóan lehet azzal is ölni, de ezt leszámítva. Melyiket forgatnád, ha választhatnál?
Kíváncsi voltam a válaszára, hisz az, hogy milyen fegyvert választ, sok mindent elárul magáról az emberről is. Közben idegenek érkeztek, és ételeket hoztak. Sa~chan még osztott nekik különböző parancsokat, majd egy dobozzal a kezében, sugárzó arccal tért vissza hozzám.
- Igaz, kicsit későn volt karácsony, ezért vegyük úgy, hogy előszülinapi ajándék… tényleg, mikor van az neked? Miért nem ülünk le, és eszünk egy kicsit, meg iszunk? Na, bontsd már ki, remélem tetszik.
Karácsony? Na erről viszont tényleg fogalmam sem volt, hogy mi. Soha az életemben, és azután sem hallottam ilyenről. A szülinap hasonló cipőben járt. Viszont, mivel sürgetett, hogy bontsam ki, letelepedtem mellé, és óvatosan elkezdtem lefejteni a csomagolást. Szépen volt megcsinálva, így nem szerettem volna barbár módon letépni. Embarassed
- Ha a születésem idejére vagy kíváncsi - próbáltam meg közben válaszolni is a kérdésére - akkor azt elárulhatom. Tokugawa Ieshige tizenkettedik évében láttam meg a napvilágot. Bár sosem ünnepeltük ezt meg. - tettem hozzá kissé pirosabban az átlagnál. Nem teljesen értettem a dolgot, és tényleg kezdtem zavarba jönni, miközben sikerült szegény csomagot szépen levetkőztetnem. A belseje viszont igazi kincset rejtett. Egy gyönyörűen kimunkált, kard pihent benne. Igazi remekmű volt, nem kellett hozzá nagy vizsgálat, hogy megállapítsam. Kihúztam a pengét a tokjából. Sárkányok fogták körbe a tokot is, és a markolatot is. A fenevadak, mintha őrizték volna a kardot, elegánsan simultak rá a felületekre. Pár pillanatig lélegzet visszafojtva forgattam a fegyvert is, és a tokját is, majd kissé zavartan Sa~chanra néztem.
- Ez gyönyörű, de nekem? És hogyan? ÉS miért? És... - újfent elvörösödtem.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Vas. Ápr. 21, 2013 7:07 am

Látogatás nálam… piknik a fegyverraktárban Very Happy

- Örülök neki, hogy tetszik. Ha Hana-neeee nem szedné le a fejemet, akkor felőlem el is vihetnéd mindet. De hát biztos, úgy elporolná a hátsómat, hogy egy darabig nem tudnék ülni, de lehet a menés is fájna. Nem lehet kinézni, hogy mekkora erő van benne, márpedig van, elhiheted.- fájdalmas arckifejezést öltött magára, miközben nem csak mosolygott tovább, de az arcát is dörzsölte. Félt, de még mennyire, hogy félt Hana-neee öklétől, habár egy angyal, és imádja az unokatestvérét, meg a lányát is, de hát na, nem szívesen akasztana bajuszt Hanaval.
- Na, akkor úgy érzem, hogy megfelelő személyt hoztam ide. Hehe, majdnem, mint egy randi helyszín.- habár lehet ezt nem kellett volna mondania, de lehet nem is hallotta meg Chi~chan, olyan jól el van foglalva a fegyverekkel, hogy még lehet, azt se vette észre, amikor Samanuske megrendelte a reggelit, ebédet, vagy vacsorát, nem tudja, hogy minek is van inkább itt az ideje, de hát nem is nagyon érdekli. De viszont azt már észrevette Chi~chan, amikor az ívásról volt szó. Szívesen megnézni az ittas Chi~chant, de nem olyan fajta, hogy leitassa, sőt, még szól is, ha majd túl sokat fog inni, vagy már látszani kezd a hatása.
- Nem, persze, hogy nem. De hát olyan jól érzed magad, gondoltam nem zavarlak meg a nézelődésben.- máskor talán Chi~chant figyelné inkább, most viszont azt a szakés korsót figyelte, kíváncsi, hogy milyen lehet benne. Reméli, hogy nem trollszaké, mert attól már egyszer egy híd alatt ébredt, nem volt szép reggel. - Hátöööö… azt nem tudom, nem gyakran járok ide, meg nem is szoktam ilyenekről kérdezgetni senkit. Gondolom a testőrség lenne az, aki használja őket, ha gyakorlatoznak, meg ilyenek.- zavartan vigyorgott, közben a tarkóját vakargatta, és közben a szemeit is lehunyta. Ebből csak az rántotta ki, amikor Chi~chan arról érdeklődött, hogy melyik fegyvert használná.
[b]- Hát, ha nem lenne kézközelben a kardom, és a lábszagomat se használhatom, akkor… persze csak elméleti szinten… a botot, igen, szerintem a bot lenne az, amit használnék. Valamiért úgy érzem, hogy az jó lenne a számomra.- habár nem tudja, hogy miért pont azt akarná, de úgy érzi, hogy azzal tudna valamit kezdeni. Persze nem fog így történni, hiszen kerüli a harcot, mint macska a vizet. S’ nem csak az étel, ital, és az ajándék érkezett meg, de velük együtt még Ikichi is, aki hamar felmászott az egyik vitrinre, és onnan nézegetett körbe, meg vakargatta a kis fejét. Samanuske pedig átadta az ajándékát, meg le is ült, és mosolyogva várta, hogy Chi~chan kibontsa azt. Bár sajnos az nem sokat mondott a számára, hogy Tokugawa Ieshige tizenkettedik évében született Chi~chan. Nem valami jó a történelmi tudása, sőt, tragikus inkább.
- Értem, hát ez szomorú, akkor tudod mit? Most megünnepeljük azt is, és akkor ez már nem is úgy látszik, mint egy randi, hanem ez egy születésnap.- már is más volt a leányzó fekvése, és még Chi~chan bontogatott, addig Samanuske bekapott egy falatot, azért csak annyit, mert Ikichi ellopta a többi részét. Ám végre Chi~chan is leült, és kibontotta az ajándékát, a reakciója meg hihetetlenül aranyos volt. Először csak nagyon boldogan, és barátságosan mosolygott Samanuske, majd hasonló hangon is szólalt meg.
- Bizony, hogy neked. Hogyan? Kerestem egy kovácsot, és vele csináltattam meg. Miért? Miért ne? De azért, mert a barátom vagy, és mint olyan, természetes, hogy adok neked ajándékot, az elmulasztott dolgok miatt. Karácsony, meg akkor születésnapok, és ilyenek. De tudod, nagyon aranyos, ahogy így pirulsz, a végén tényleg azt hiszik, hogy ez egy randi. Na, de igyunk, együnk, és utána majd kerítünk rá lehetőséget, hogy ha akarod, ki is próbáld a kardot… tényleg, mi lesz a neve? És van kedved majd úszni egyet?- habár lehet ez így tényleg kicsit sok lesz egyszerre. Látva Chi~chan reakcióját.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Vas. Május 12, 2013 5:09 am

Látogatás Sa~channál!

- Bizony, hogy neked. Hogyan? Kerestem egy kovácsot, és vele csináltattam meg. Miért? Miért ne? De azért, mert a barátom vagy, és mint olyan, természetes, hogy adok neked ajándékot, az elmulasztott dolgok miatt. Karácsony, meg akkor születésnapok, és ilyenek. De tudod, nagyon aranyos, ahogy így pirulsz, a végén tényleg azt hiszik, hogy ez egy randi. Na, de igyunk, együnk, és utána majd kerítünk rá lehetőséget, hogy ha akarod, ki is próbáld a kardot… tényleg, mi lesz a neve? És van kedved majd úszni egyet?- kissé úgy éreztem, mintha rengeteg információt borítottak volna rám egyszerre. Még szerencse, hogy a fele megjegyzésére ott volt a kis madaram. Bár az már kevésbé volt szerencsés, hogy az arcomat látva, gúnyosan a fülembe súgta a véleményét, miközben azt mímelte, hogy a fülemet csipkedi. Olyan kedvesen bele is élte magát az ártatlan madár szerepbe, hogy vérezni kezdett a fülcimpám. Mindenesetre, Suzaku fura szokásait félre téve, arról például fogalmam sem volt, hogy mi is az a Karácsony nevezetű dolog. A korábban emlegetett "randi" nevű dologról meg főleg nem. Ráadásul az előbbi kis incidens után nem is volt kedvem megkérdezni a madaramat, ráadásul lehetőségem sem. És a gondolatok ide-oda cikázása, kissé megrémített. Na nem úgy féltem, mint ahogy az emberek szoktak. Csak valamiért nem éreztem biztonságban magam, ha számomra túl összefüggéstelenül csapongott a környezetem a témák között. Az iskolában mindig emlegették, hogy a nők több fele is tudnak figyelni egyszerre, de mit tehetek? Engem egy egyszem férfi nevelt fel, így nem sikerült a figyelmemet túl nőiesre faragnia. Így aztán kezdtem az elején.
- Először is, se a Karácsony, se a randi, mint kifejezés nem ismeretesek előttem. Arról nem is beszélve, hogy a születésem pontos napját jómagam sem ismerem, szóval ez ismét csak nem túl világos. - Itt egy pillanatra elhallgattam. A kardot, minél tovább nézegettem, vizsgálgattam, annál jobban megszerettem.
~ Azért remélem nem akarsz lecserélni Életke! ~ szólalt meg, kissé talán féltékenyen Gingitsune. Elmosolyodtam válasz gyanánt. ~ Tudod Drága, tényleg gyönyörű kard, de rajtam nem hiszem, hogy túl tesz!
Szó nélkül megsimogattam az oldalamon feszítő katana markolatát.
~ Te a részem vagy Életke, szóval ne aggódj, mindig te leszel az első számú kardom! ~ nyugtattam meg gondolatban Gin~chant. Jól ismert tapintása a markolatának, megnyugtatóan simult az ujjaimhoz. Tényleg a részemmé vállt a lélekölőm. Igaz, elég időt is töltöttünk hozzá együtt, hogy így alakulhasson a kapcsolatunk. Még aludni is elvittem magammal. Bár ez az új karddal kapcsolatban lényegtelen, hisz valószínű, hogy ő is velem fog aludni. Ha nem is olyan közel, mint Gingitsune... Neutral Mindenesetre ezt inkább nem kötöttem kedves lélekölőm orrára, hisz tudvalevő, milyen kis féltékeny tud lenni, a jó ég tudja miért. Surprised
Viszont egy kardot elnevezni nagy felelősség. Csendesen kaptam fel a fejem, amikor ezt mondta. Hisz az a kard nagy valószínűséggel innentől kezdve azt a nevet fogja viselni, élete végéig. Vagy legalábbis amíg el nem törik, ami nem mostanában várható, sőt! A kidolgozása és az anyaga alapján, remélhetőleg túl fog élni engem is. Így aztán kissé csodálkozva pislogtam, hogy miként kapkodhatnék el, egy ilyen fontos dolgot, mint az elnevezése. Persze ezt így nem zúdíthattam a vendéglátóm nyakába, amiért is egyedül a gésa nevelőim az okolhatók. Ha csak simán Shion nevelt volna, nem lennének ilyen gátlásaim, abban biztos vagyok... Neutral De kellett neki elkártyáznia engem, nem is egyszer. Most ilyenekkel vesződtem, hogy nehogy megbántsam a másikat. De nem volt mit tenni.
-Az a nagy helyzet, hogy még nem ismerem eléggé ezt a kardot ahhoz, hogy el tudjam felelősségteljesen nevezni Embarassed - mondtam óvatosan. - Ha elnevezem, innentől így fogják hívni, szóval megfontoltnak kell lennem Embarassed - bólintottam egy aprót, miközben végig simítottam a fémes felületet. Az úszás, valahogy elszaladt a fülem mellett. Nem mintha, nem tudnék, vagy ilyesmi. Rá voltam kényszerítve, hogy megtanuljak, ugyanis apám annak idején szó szerint bele lökött a mély vízbe. Igazán kedves volt... De azóta is otthonosan mozgok a vízben, és nem fulladok bele az első fél másodpercben. Neutral Viszont ahogy ott forgattam a kezemben a csodás fegyvert, egy fél gondolat kezdett megfogalmazódni a fejemben. A díszítés, a színek...
- Az egek kardja... - motyogtam álmodozva kissé talán. Atyám kardját hívták így, azokban az időkben, amikor roninként együtt vándoroltunk. Tenkūnoken. Ezüstke húzta kicsit a száját a névre, de miután belegondolt, hogy még mindig ő áll a legközelebb hozzám, talán kicsit engedett. Persze ehhez rojtosra kellett magyaráznom gondolatban a számat, de előfordul az ilyen...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Kedd Május 28, 2013 1:32 am

Látogatás nálam… piknik a fegyverraktárban Very Happy

- Nem tudod mi az a Karácsony, és azt se mi az a randi, sőt, még a szülinapodat se? O.o Na, akkor gyorsan tartok egy fejtágítást. A Karácsony az nem nagyon a Mi ünnepünk, hanem keresztény. Valami asztalost szegeltek fel egy keresztre, vagy ilyesmi, na, annak a férfinak a születését szokás ilyenkor ünnepelni, és ajándékokat adnak a másiknak, ez a karácsony. A randi pedig… háááááááááát… az olyan dolog, hogy jobb esetben egy fiú és egy lány barátok, de már nem csak barátok akarnak lenni, hanem… szeretők, esetleg egy szerelmes pár. Na, akkor elhívja a fiú a lányt, vagy sétálni, enni valamit, és ilyenek, esetleg harcolni egyet. S’ ha jól sikerül, akkor a fiú kaphat egy puszit a lánytól, és a barátnője lesz, kapcsolatban lesznek. A kapcsolatos dolog pedig leginkább olyan, mint egy heves harc. Egyszerre heves, veszélyes, bámulatos, és mindenek előtt, mindketten élvezik, legalábbis gondolom.- vigyorogva vakarta a tarkóját, Ikichi pedig nemtetszését fejezte ki, és tarkón vágta Samanuskét.- Naaaa, most miért!? Jaaa, igazad van. Szülinapod, hát, ha nem tudod, akkor, ha nem baj, és nem zavar, de tényleg csak akkor, mit szólnál, ha ma lenne az?- kérdezte enyhe pírral az arcán. Mert azért nem mindennapos, hogy valakinek szülinapot is ad ajándékba. Ha valami csoda miatt lesz gyereke, hát még neki se Ő dönti el, hanem, majd amikor kimászik az anyuka pocakjából. Bár a gólya miért erőszakolja le a nők torkán a babát, hát azt nem tudja. Jaj, házasság, előre retteg tőle. Kész szerencse, hogy Hana-neee nem erőlteti ezt az egészet. Legalábbis eddig nem akarta rátukmálni egyetlen egy nemesi család lányát se, sőt, még a fiukat se. Reméli, hogy ez így is fog maradni, és nem kell kényszerből házasodnia, mert akkor hamar kitalálja, hogy beáll papnak, vagy ilyesmi, esetleg még megpróbálkozik a szökéssel. Majd jól elbújik a kertben, és ott fog élni, csinál magának egy faházat, ott biztosan nem találják meg. Boldogan éli majd le monogám életét. S’ mivel a jelek szerint Chi~chan nagyon jól elvan az új kardjával, addig Samanuske iszogat, meg eszeget, nem akarja a szakácsokat felmérgesíteni azzal, hogy nem tűntet el mindent, amit eléraktak. Még szerencse, hogy nem valami laktatóbbat kért, akkor már lehet, hogy dagadna a hasa, és a végén röfögne is hozzá, csak hogy teljes legyen a kép. Ám itt van a szaké is, bár ha ebből is soka fogyaszt. Akkor az étel, és az ital körmérkőzéseket játszanak a bennmaradásért.
- Időd, mint a tenger, nem vizes, hanem sok, bármikor elnevezheted és megismerheted. Szerencsére ilyen gondom nem volt, sőt, szinte a fülembe kiabálta a nevét. De hajrá Chi~chan, mintha csak a babádat neveznéd. ^^ - ha tudná, hogy néhány szavával szegény Chi~chant zavarba hozza, akkor elég biztos, hogy továbbra is folytatná, mert szerinte jól állt a lánynak az, ha kicsit nem értette miről is van szó. Na, de később is foglalkozik ezzel, eszik tovább. A strandolást meg már nem is kérdezi meg, hiszen eddig se válaszolt Chi~chan, tehát biztosan nem akar, pedig a testét kár lenne szégyellnie. Nem csak nőies, de erős is, látszik rajta a 11. osztagos mivolta.
- Egek kardja? Nem is rossz név. Tényleg, mondtam már, hogy hívják az enyémet? Kangosi(Ápoló) a neve, találó is egy 4. osztagosnak, igaz? Tiedet hogy hívják?- kérdezte hatalmas pislogások közepette, miközben enyhén előre dőlt, és megtámaszkodott a lábain.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Szer. Május 29, 2013 5:44 am

Látogatás Sa~channál

Hát most mit tehetnék? Embarassed Nagy része az előbb elhangzottaknak még nem is létezett, amikor én éltem. Mellesleg arról sem volt fogalmam, hogy mi fán terem az a "keresztény" de ezt már nem mertem firtatni. Még a végén véglegesítené azt, hogy egy tudatlan alak vagyok. Holott ez nem igaz. Abból a korból, amikor éltem, mindent tudtam, amit kellett. Milyen szakét kell kérni, hogy a legfinomabbat kapjam, hogyan lehet a legkönnyebben kocsmai bunyót kirobbantani, és az ivó versenyekről még nem esett szó. A maiko oktatás sem volt épp leányálom. Megtanultam a legkülönbözőbb játékokat. Go, mahjong és még sorohatnám. Megtanultam samiszenen játszani, kimonóban táncolni, és még a virágkötészet művészetét is el kellett sajátítanom. Szóval a magam idejébe nem éreztem magam ennyire elmaradottnak. Embarassed Igazából most se annyira, csak néha rá kellett dolgokra kérdeznem. Annyira nem haladtam a változásokkal, és legtöbbje nem is érdekelt. De itt most eléggé kibukott a tudatlanságom. Szóval újfent elővettem a régen tanultakat. Kissé talán zavartan elmosolyodtam, miközben a magyarázatát hallgattam. Végül mégis csak kisült valami a magyarázatból. Kisaragi hónap juugonichi napját a "szülinapommá" avanzsálta. Bár még mindig nem voltam vele tisztában, hogy pontosan miért is jó ez a szülinap, de ilyenkor mosolyogni kell, és mellesleg volt szaké is. Nincs is jobb, mint kiváló szaké mellett ismerkedni egy új karddal. Esetleg egy kiváló szaké mellett lenni két jó karddal. Itt mind a kettő megvolt. Főleg, hogy Sa~chan nagy igyekezetében biztosított, hogy van időm. És még valamilyen babaként referált a kardra. Nem vagyok egy nagy kölyökszakértő, baba szakértő meg még kevésbé, de régen rossz lenne, ha ilyen lenne egy gyerek. Hangtalanul töltöttem neki a szakéból, hisz így diktálta az illem. Amíg néztem az átlátszó folyadékot, ahogy a csészébe ömlött, azon gondolkodtam, hogy vajon nagyon kóros~e, hogy nem igazán értem a hasonlatait, és az esetleges poénjait. De aztán egy enyhe mosollyal nyugtáztam, hogy nem kell mindenki megjegyzéseit értenem. Elvégre én így vagyok én. Cool
- Igazából még mindig nem teljesen tiszta a dolog... de ez már biztos az én hibámból - bólintottam, miközben felemeltem a lélekölőm. A Drága büszkén már majdnem dorombolni kezdett. Komolyan felmerült bennem a gyanú, hogy valójában ő nem egy kitsune, hanem valami bakeneko... Neutral egy róka, aki dorombol... Surprised - Ezüstróka - mutattam be végül hangosan is. Igaz, a macska dologról inkább nem tettem fennhangon említést, mert mégiscsak az én kardom volt, és szerettem, mégha ezt neki nem is kellett tudni. Embarassed Mindenesetre Gingitsune mellé tettem a másik kardot is, kissé elgondolkodva. - Nálunk a sárkányok nem teljesen ilyenek... - mosolyogtam, miközben végig futtattam gyengéden az ujjaimat a díszítésen - Az igazat megvallva még nem láttam szárnyas sárkányt, de meg kell hagyni felettébb tekintélyt parancsolóak szárnyakkal is! Vajon Sui Riu vagy Ka Riu állhat hozzá jellemben közelebb? - méláztam fennhangon, miközben Tenkūnoken markolatát csodáltam. Sehol sem volt rájabőr rajta, de tsuka ito~t se láttam. Nem épp átlagos katanának nézett ki. A saya hihetetlenül díszes volt. Sárkányok fogták több helyen is körbe. És egy lánc volt ráerősítve, előttem még nem teljesen tiszta okokból. A pengéje ellenben kiváló katana penge volt. Még életemben nem láttam ilyen szépen furcsa kardot. Embarassed Talán kissé belefeledkezhettem a tanulmányozásába, de szerencsére még mielőtt túl kínossá vállt volna a csönd, magamhoz tértem, és végül megkérdeztem. - A szárnyas sárkányokról tudsz valamit?

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Szer. Jún. 26, 2013 1:40 am

Látogatás nálam… piknik a fegyverraktárban Very Happy


 
- Á, biztos nem a Te hibád. Elvégre nem pont az ilyenekre vagyunk berendezve, kicsit más a társadalmunk. De tudod hogy van ez, jó tisztában lenni más dolgokkal is, vagy valami ilyesmi. Sose voltam jó a magyarázatokban, meg ilyen-olyan dolgokban.- persze, ha Hana-neeenek kellett megmagyarázni valami butaságot, na akkor tudott szónokolni, csak éppen olyan kesze-kusza dolgokat mondott, hogy még Magának se hitte el. Egyszer annyira belelendült a történetébe, hogy az apja inkább kiment, mert nem akarta tovább hallgatni a magyarázatot. Persze ez olyan hat perc után tűnt fel Samanuskenak, de ha már elkezdte, akkor befejezte a történetét, és kimászott az ablakon.
- Szép név, jó név. Szerinted hogy kapják a nevüket? Mert nem mi adjuk nekik a nevet, hanem már megmondják, akkor maguknak választanának, vagy így születnek, hogy már tudják? Ej, bonyolult ez az Én kis agyamnak, inkább hagyom az okosakra.- egyszerű jellem volt Samanuske, csak éppen azt nem szerette, ha kemény matek példákkal izzasztották. Megvolt majdnem mindenről a véleménye, még ha ostobaság volt, akkor is. Az se zavarta, hogy gyerek kapitányok is vannak, ők biztos jobban, és egyszerűbben megoldják a gondokat, vagy valami ilyesmi.- Juuuj, én eddig egy sárkánnyal találkoztam, Hana-neee volt az, amikor elvettem tőle a szakét, akkor kibújt belőle a sárkány, még most is belejajdul a fenekem, ha csak rágondolok.- nagyon gyorsan kezdet ide-oda nézegetni, majd megkönnyebbültem fújta ki a levegőt.- Pfhuj, szerencsére nem hallotta meg.- próbál okosan nézni, de lehet nem nagyon sikerül, mert nem sok fogalma van arról, hogy miről is beszél Chi~chan. Talán ha néha figyelt volna az Akadémián, akkor most képben lenne az elmondottakról, de tudás nélkül, csak bólogat, hümmög, és helyesel, mást nem is csinál. Inkább válaszol a sárkányos kérdésre, szerencsére ez se Hana-neeere vonatkozik.- Perszepersze, sokat D&D-ztem. A szárnyasok inkább más országokban voltak jellemzőek, általában gonosznak mondták őket, de szerintem nem így volt. Szeretik a kincseket, és a fényes dolgokat, mint a szarkák. Kicsit máshogy néznek ki, mint a milyeink, de szerintem királyok. Színesek is, és a feketéket mindig rossznak állítják be, nem tudom, hogy miért? Szerintem szépek nagyon. Fújdogálnak tüzet is, meg húst is esznek, rabolnak királylányokat, sőt, van olyan, aminek sok feje van. Bizony, sok fejű sárkány.- mosolyogva bólogat.- De még néha téged is tudnálak sárkánynak nevezni. Vörös sárkány. Tüzes, szép, és tudni kell bánni vele, ja, és ritka.- Ikichi csak nézi Samanuskét, majd a kis kezeibe temeti az arcát, és rázza a fejét, a gazdája pedig inkább iszik egy kicsit.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Pént. Júl. 05, 2013 6:43 am

Látogatás Sa~channál


Hogy hogy kapják a kardok a nevüket? Még sosem gondolkodtam rajta. Sa~chan nem tudom, hogy mikor élt, és hogyan, de amikor én éltem, a neveknek nagyon fontos jelentősége volt. Mármint mégis csak egy név, az egy név... És a lélekölőnk a részünk, vagyis a nevük is a részünk. Mármint az ki van zárva, hogy én olyan legyek, mint Gin~chan. Surprised Ő szabad szájú, perverz, és ráadásképp  pimasz is. Egyike se vagyok ennek Arrogáns De még ha az is lennék, ő fiú, ha ez eddig még nem tűnt volna fel senkinek. Na jó, rajtam kívűl max a bennem élő emlékeimnek tűnhetett volna fel.
- Elméletileg a részünk a lélekölőnk, vagyis a nevük is a mi lelkünk részeinek kell lennie. Persze ezekhez nem értek, szóval csak tippelek. Cool- fűztem hozzá egy kaján vigyorral. - Azt hiszem azon az órán, amikor erről volt szó, vagy aludtam, vagy fontosabb dolgom akadt. - pislogtam kifelé az ablakon, mintha nem is érintene engem a téma. Igazából nem volt szokásom ilyeneken gndolkodni, de most, hogy már feljött a téma, halkan Gin~chant kezdtem zaklatni.
~ Te mindig Gingitsune voltál? ~ érdeklődtem.
~ Mielőtt a tied lettem volna... előtte Asauchi voltam ~ köhintette el magát úgy, hogy alig értettem a mondandóját, majd gyorsan fojtatta [i]~ De hidd el Édes, Gingitsuneként sokkal esztétikusabb vagyok. Egy Asauchinak nincs szája, se normális személyisége. És mégis, hogy köszönthetnélek, ha nem ilyen lennék? ~ mint egy gonoszkodásképp a gondolataim közé uszott az első búcsúnk, amikor nagyon galád módon, kihasználva a helyzetét, megcsókolt. :oops:Nem tehettem róla, akaratlanul is elvörösödtem, amint az eszembe jutott a kép, és szinte láttam magam előtt, ahogy Ezüstke elégedetten, és pimaszul elvigyorodott. Ciccentve néztem rá a másik kardra, ami a kezemben volt.
~Tenkūnoken - mosolyodtam újra el, miközben éreztem, hogy Suzaku karmai kissé erősebben mélyedtek a vállamba. Szinte azonnal tudtam, hogy mit is szeretne.
- Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne - kerestem neki egy kis vizet, és egy kis csomag magot is kihalásztam a ruhámból, amit az egyik szakés csészére öntöttem ki neki - Ha megint leinnád magad Kicsim, akkor valószínűleg nem találnék haza. Sajnálom, de várnod kell
Válaszul megint véresre csípte az ujjamat, majd furán printyegve kezdte el szedegetni az ételét. Én pedig jól nevelt gyerek módjára kezdtem el szopogatni az ujjamat, hogy ne nagyon vérezzek vele össze semmit. Cool Közben kíváncsi tekintettel hallgattam Sa~chan ismertetőjét a sárkányokról. Én csak a japán legendákat ismertem, ellenben beszélgető társam nagyon is sokat tudott ezekről a fenséges lényekről. Ámbár amikor oda ért, hogy sokfejű sárkány, meg királylány rabló sárkány,  kissé érdekes alakok jutottak az eszembe, hisz ki látott már sokfejű sárkányt? Végül én is le lettem sárkányozva. Ezen újfent meglepődtem, bár Ikichi~sant elnézve nem csak én.
- Csak a hajam vörös, meg néha a szemem - nevettem el magam, gondolva, hogy belemegyek a játékba, és meglepem Sa~chant. Így aztán alig észrevehetően szólítottam Gin~chant, aki mellettem pihent, és igaz kissé megnőtt, de mivel nem különösebben zaklattam, csak a kezem raktam rá, így annyira talán nem volt feltűnő, majd elkezdtem alakítani a szemem. Először is bevörösítettem, majd a szembogaramat próbáltam hasítottra formálni, hisz a színekkel játszva ez is ment. Ahogy elképzeltem, hogy milyen lehet egy sárkány, illetve élt egy kisebb a youkaik között, akik bennem tanyáztak. Szóval az igazat megvallva az ő szemét képzeltem magam elé, miközben a saját szemeimet alakítgattam. Így mire legközelebb Sa~chanra néztem, már tényleg sárkány szemekkel pasloghattam rá.

[/i]

(Amennyiben túlságosan meglepődne Sa~chan, csak a kardom képessége, és el is magyarázom neki, ha szükséges)

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 106
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Hétf. Júl. 08, 2013 2:14 am

Piknik nálam

- Hm, lehet én is így jártam, pedig hányszor voltam már órákon. Már meg se tudom számolni, hányszor is buktam meg. Utána már nagyjából csak azért engedtek tovább, hogy szabaduljanak szerény személyemtől.- pedig mennyire szeretett az Akadémiára járni, sokat szórakozott, és a barátaival rengeteg kalandba kerültek. Főleg ami a lányok öltözőjét illeti, ott aztán sok volt a kaland. Főleg, amikor el is kapták Samanusket és a többieket, akkor aztán volt részük kalandban. Legalábbis ami a verekedős részét illeti, vagyis jobbam mondva, amikor a verés volt. De legalább már a gyengélkedőn sokan megismerték, sőt, elég sokat is tanult ott, mivel elég sok időt eltöltött az orvosi dolgok közt, de mégis, még mindig inkább az állattok érdeklik jobban. Hálásabbak, ha segítenek rajtuk, és talán elmondják a barátaiknak is, hogy ki segített rajtuk, és akkor az utcán nem kergetik meg a vad kutyák Samanuskét.
- Mi nem lenne az?- meglepetten pislogva kérdezett, mert hát nem is mondott semmit, de már majdnem elpirul, amikor Chi~chan Kicsimnek hívja. Olyan hamar jött ez az egész, hát még fel se tudott készülni az egészre, de nem fog ellenállni, ha ez a Sors akarat, hát elfogadja. Habár, amikor a madárka csipkedni kezdi Chi~chant, akkor kezd megvilágosodni, hogy sajnos itt nem Neki szóltak ezek a csodás szavak. Na mindegy, kedvét ez nem szegi.
- Szerintem nyugodtan adhatsz neki inni, tudok adni szobát, elég sok van. Majd reggel, ha józan lesz, akkor haza tudtok menni, vagy szívesen el is kísérlek benneteket.- ha csak ez kell, hát akkor ez kell. Aki inni akar, az igyon csak, főleg, ha van lehetőség arra, hogy biztonságban legyenek, és ne is tévedjenek el. Meg kell ragadni az életet, élni kell, és az ördög szarvát letörni, majd azzal verni el.
- Ne vágj arcokat Ikichi, ha tudnál beszélni, te is ezt mondtad volna. Razz- költötte a nyelvét a kis makira, aki utánozta Samanusket.
- Szeretem a vörös hajat, az olyan szép. Amikor megrázzák, olyan, mintha a tűz táncolna.- mondta mosolyogva, majd elfogyasztotta a szakéját, és utántöltötte, utána pedig mosolyogva nézte Chi~chant. A szemei pedig elkerekedtek, Samanuske lenézett a szakéra, majd Chi~chan szemeibe, megint a szakéra, és megint a szemekbe. Úgy döntött, hogy inkább kiönti a csészéje tartalmát.
- Szerintem sokat ihattam. Más azt képzelem, változott a szemed.- vigyorgott egy sort.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   Kedd Júl. 09, 2013 9:59 am

  Látogatás Sa~channál


Suza~chan újfent szorított egyet a vállamon, mikor meghallotta a felajánlást, hogy ő is ihat. Pislogott rám nagy szemekkel, és szinte már vártam, hogy mikor fog megszólalni, nagyon olyan fejet vágott ugyanis. Így aztán inkább, mint egy elterelésképp, meg mivel le lettem sárkányozva, elkezdtem játszani a színekkel. Általában csak már félrészeg-részeg környezetben hozakodtam elő vele, ugyanis fárasztó lett volna minden egyes alkalommal elmagyaráznom Gingitsune ezen adottságát, arról nem is beszélve, hogy kissé elbízta volna magát a Róka még jobban. Pedig már most se kutya! Viszont ha spicces és részeg alakok között játszom, akkor ráfoghatom, hogy túl sokat ittak csak. Cool De azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fog most menni. Sa~chan magától hivatkozott a szaké mennyiségre. Kissé sajnálkozva néztem a miattam kárba vesző nedű után, de inkább nem szóltam semmit. Általában ilyenkor én szoktam meg kapni a maradék piát... Mármint azt a kicsit igazán kár volt már kiönteni. Attól se részegebb nem lesz senki, se józanabb! Neutral Mégis micsoda pazarlás! De mégse szóltam semmit, ehelyett amikor vissza néztem a férfira, az egyik szemem korom fekete lett, a másik meg hófehér. Még a szembogaramat is eltüntettem így, nem csak az íriszemet. Bár még nem láttam így magam sosem, de el tudtam képzelni. És mindig elég horrorisztikusra sikerült a fantazmagóriám ilyen téren. Gingitsune persze veszett mód élvezte a titkos bosszúmat a szakéért. A szaké Istene ezért biztos, hogy bántaná a követőit. Ha ilyen minden visszafogottság nélkül pazarolják az italt. O.O Emiatt aztán kissé gonoszul, a nevében én álltam bosszút. Persze mivel alapból is az én hibám volt, ráadásképp barátokat annyira nem bántunk, ha nem muszáj, így csak így. Szemjátékkal.
- Mi a baj a szemeimmel? - kérdeztem elmosolyodva, miközben egységesen besárgult mind a kettő, és újfent hasított lett a szembogaram, bár legalább már volt. Cool Aztán az egész gonoszkodás hirtelen abba maradt a részemről, mikor Suza~chan elismételte Sa~chan mondatát. Mármint, hogy ott maradhatunk, szóval had igyon. Ez volt az a pillanat, amikor Gingitsune elkezdett hevesen tiltakozni, én pedig a következő pislantással normalizáltam a szemkörnyéki dolgaim. Ha már kedves próbált lenni, akkor nem bántom tovább. :oops:Azért persze nem szándékoztam lelőnni az eddigi poént. Cool Az még mindig szerencsésebb, ha azt hiszi, hogy részegebb a  valósnál, mint fordítva. Láttam már olyat, aki szentül meg volt róla győződve, hogy ő egyedül haza tud menni a kocsmából, és még a székről a feltápászkodási kísérlete is az asztala alatt végezte. Arról már inkább nem ejtek szót, hogy az asztal alatt milyen közeg  fogadta. De annyit elárulhatok, hogy nem ő volt az első páciensem azon az este. Twisted Evil Szóval Sa~chan még mindig jobban járt. Embarassed 
~ Ne hagyd magad megvezetni! ~ akadékoskodott Ezüstke, valamiért egyre komorodó hanggal.
~ De hát Suza~chan is folyamatosan vezet! ~ vágtam rá ártatlanul, a bolondot tettetve.
Éreztem, hogy kezdett zaklatott lenni a Drága de valami fura oknál fogva élveztem a dolgot. Úgyis mindig fordítva szokott lenni! Persze ez nem jelentette azt, hogy elkezdtem rá hasonlítani! :arrogant:Inkább visszafordultam Sa~chan felé.
- Köszönjük az ajánlatot, de holnap szolgálatban leszek, szóval ma mindenképp haza kell mennem! - kissé meghajoltam mint egy a hálám jeleként, majd Suza~chanhoz fordultam - Majd Kicsim otthon ihatsz, amennyi csak beléd fér! Csak meg ne ártson! - gondoltam itt a magas helyekről való leesésre, esetleg egy ott felejtett pohárban történő félig belefulladásra, és még sorolhatnám, bár hangosan inkább nem mondtam ki. De bele gondolni is rossz volt... pale- Mellesleg Sa~chan, te jól vagy? - érdeklődtem meg a vendéglátómtól is, és csak remélni tudtam, hogy a kissé talán galád tréfámmal nem lőttem nagyon túl a célon. Embarassed


 
oro:
 

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kuchiki-birtok   

Vissza az elejére Go down
 

Kuchiki-birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Nemesi és családi birtokok-