HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Izanagi vs. Ryuu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Izanagi vs. Ryuu   Kedd Aug. 21, 2012 1:26 am

Hosszú idő után ismét harcolhatok végre. Ellenfelem egy shinigami, akivel azt beszéltük meg, hogy kis bemelegítőként fogjuk levezetni ,,ismerkedésünket””. Igazság szerint nem nagyon ismerem a másik férfit, mivel csak úgy összetalálkoztunk valahol, és megbeszéltünk egy kis párbajt. A helyszínen kívül más nem volt megbeszélve. Egyszóval se az osztagát, se a nevét, se ilyeneket nem tudok róla. Elég érdekes lesz a harc. Célterületnek egy tengerpartot szemeltünk ki, és igaz ezt nem mondtam az ellenfelemnek, de én itt már harcoltam. Egy Omote nevezetű shinigamival, igaz kikaptam, de legalább tanultam pár dolgot. Miután a célterületre érkeztem hamar meguntam a várakozást, pedig még 5 perc sem telt el, így viszont leültem, és csak néztem a háborgó tengert, és csak vártam, és vártam, míg a partnerem meg nem érkezik, ám ezt is hamar megunom. Mivel már szinte semmi sem maradt, amivel elfoglalhattam volna magamat, így a tartalék tervhez fordultam, vagyis hogy kicsit bemelegítek. Először is kisebb nyújtó gyakorlatokkal indítok. Mikor ezzel is megvoltam jöhetett előhúztam kardomat, és elkezdtem vagdosni a levegőbe gyakorlás képen. Sajnálatos módon ezt is hamar meguntam, így viszont már csak egyetlen egy dolog maradhat, amit el is kezdtem. Először is leültem egy kis nyugodt helyre előhúztam kardomat, és előkaptam fenőkövem. Szépen lassan ráérősen húztam végig a követ a pengén, mivel ezzel sohasem szerettem sietni, és szinte ez tud legjobban követni. Már majdnem két tucatszor húzom le a követ, mikor is megszólalt a kardom.
~ A végén még el fogok fogyni, mire ideér az a nyavajás. – mondja dühösen.
~ Ne hibáztasd, hisz mi jöttünk előbb. – próbálom megnyugtatni.
~ Nem érdekel! – mondja ingerelten.
Éreztem, hogy kissé felmelegedett a kard pengéje, de nem nagyon foglalkoztam vele. Jól tudtam, hogy Orihonoh Ryuu (Démonláng Sárkány) igen forrófejű, és néha elveszti türelmét, de hát mit van mit tenni. Igazság szerint én is egyetértettem abban, hogyha így fojtatom el fog fogyni, így rögtön abba is hagytam, és felálltam. Egy jó nagy nyújtózás után a távolt fürkészve remélem, hogy meglátom partnerem.
- Egész jó idő van! – állapítom meg, mire felnézek a szép tiszta kék égre.
Nagyon kellemes langyos szél fú, ami nagyon jól esik ebben a jó időben is. Na hát most már csak várnom kell a partneremre, és kezdhetjük is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Age : 26
Tartózkodási hely : 16. századi japán
Registration date : 2012. Aug. 15.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Izanagi vs. Ryuu   Kedd Aug. 21, 2012 3:49 am

Éppen Soul Society területén kóválygok és igazság szerint nincs semmi célja. Igazából a társaim viselkedését figyelem meg és próbálom kitalálni, hogy melyik osztag milyen képességekben jó. Bár ez kinézet alapján nem volt túl könnyű, mivel igaz a mondás: "Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet!" És valóban tökéletesen lehetetlenség volt bárkiről meg mondani, hogy mire is képes. Éppen ezen morfondíroztam, majd gondoltam egyet és egy falnak dőlve a zanpakutomat a lábamra helyezve meditálni kezdtem, hogy legyőzzem a kardomat és ezáltal váljak erősebbé. Még el se kezdtem, mikor egy srác jött oda hozzám, hogy küzdenék-e vele. Nagyon ideges voltam, hogy megzavarták a legszentebb foglalatosságban, amit egy halálisten végezhet. Persze, amint megtudtam, hogy mit is szeretne egyből megenyhültem. ~Miért pont a tengerparton? Ha úgy akarja, legyen úgy.~ Miután megegyeztünk, hogy mikor és hol találkozunk visszasüllyedtem a majdnem elért állapotba. ~Üdv néked! Kit látnak szemeim! A shinigami, aki nem hajlandó használni az igazi erőmet. Sajnálom, de valahogy nem tudom elképzelni a robbanást, pedig ismerem a puskaport. Rendben, ahogy gondolod. Remélem azért hajlandó vagy segíteni a harcban.~ Ahogy ezt megbeszéltük és más egyéb dolgokat is felkeltem és elindultam az említett helyre. partnerem már ott várt. Idejöhettem volna előtte, hogy felmérjem a helyet, de úgy döntöttem, hogy inkább rögtönözni fogok. Ha megérkeztem a helyszínre és már a társam is itt van, akkor kezdem is a bemutatkozást.- Üdv néked! A nevem Hamada Izanagi, 3. osztag tagja vagyok. Nevemet egy sintó istenségről kaptam, az emberi világban a Hamada klán legfiatalabb tagja, családom a 6. századig vezeti vissza családfáját. Én körülbelül 760 éve vagyok Soul Society területén. Én, Hamada Izanagi, Hamada klán 20. generációjának legfiatalabb tagja ezennel kihívlak.
Ha elfogadja a kihívást, akkor védekező állást veszek fel, egyenlőre csak kard nélkül, ha viszont nem, akkor csak várok a válaszára. Nem tudom, hogy mit fog lépni, de nekem a harc is megfelel, de akár ismerkedés is szóba jöhet. Várom a reakcióját, vajon mi lesz ebből?

______________

Képzettségek:
Spoiler:
 


előtörténet, adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Izanagi vs. Ryuu   Kedd Aug. 21, 2012 4:24 am

- Na végre. – mondom mosolyogva, mikor meglátom a partnerem.
Mikor odajött hozzám bemutatkozott. Erre természetesen nekem is be kell mutatkoznom.
- Üdvözletem Izanagi! – köszönök előbb – Az én nevem Abakura Ryuu, és én az 5.osztagban tisztelhetem magamat. Amúgy elég sokat élhettél már. Én még csak 21 éves vagyok, és ebből 15 évet töltöttem emberként.
Hát megvolt a bemutatkozás része, így hát rátérhettem a lényegre, amiért idejöttünk. Szépen leültem, és Izanagi-ra néztem.
- Na, gyorsan fussunk át pár dolgot. A harc közbe minden módszer megengedett, legyen az Kido, vagy bármi más. A meccs addig megy, míg egyikünk fel nem adja, vagy el nem veszti az eszméletét. Nos, nagyon tömören ennyi.
Ezek után felálltam, és szinte rögvest előrántottam a kardomat.
- Ha akarod, kezdhetünk is, de ha szeretnéd, még beszélhetünk. – mondom, miközben ellenfelém felé fordítom kardom hegyét.
Megvárom, mit válaszol, de ha túl sokáig gondolkozik, akkor nem várok tovább, hanem kezdek. A távolság számomra nem akadály, hisz tudok kidoukat, és be is vetem őket.
- Bakudou 63: Sajou Sabaku (Fogságba ejtő szallagok)! – kiáltom, ám alig fejezem, bejön is a másik – Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt! Bakudou 61: Rikujoukourou (Hat rudas fénybörtön)!
Remélem, valamelyik csak betalál, és ha betalál, már támadok is. Mögé shunpozok, és megpróbálom átdöfni kardommal, persze számítok arra is, hogy kikerüli mindkettőt, ez esetbe szintén megcsinálom az előző műveletet, ám akár talál, akár nem hátrébb húzódok, és védekező állást veszek fel.
- Na, egyelőre számomra ennyi. – mondom kissé lihegve, hisz elég hamar tudtam le két kidout egyszerre, ami kicsit kimerített, ám szerencsémre nem nagyon.
Megpróbálom a lehető leggyorsabban kiismerni tulajdonságait, mivel ha nem sikerül, akkor egyszerűen nem lesz esélyem ellene.
- Kíváncsi vagyok, mit tudsz. – próbálom ingerelni támadásra.
Remélhetőleg megtámad, persze megpróbálom kivédeni a támadásait, és fohászkodok, hogy ne legyen gyorsabb nálam.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Age : 26
Tartózkodási hely : 16. századi japán
Registration date : 2012. Aug. 15.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Izanagi vs. Ryuu   Kedd Aug. 21, 2012 5:07 am

Ahogy megérkeztem és bemutatkoztam a társam is bemutatkozott. ~Ryuu lenne a neve. Érdekes név. Tehát 5. osztagos. nem nagyon ismerem az osztag képességeit, ami azt illeti a többiét se, csak az enyémet.~
- Ahhoz képest, hogy 21 éve létezel, elég fiatalnak tűnsz.
Miután meg volt a bemutatkozással leült és elkezdte sorolni a szabályokat. ~Nem ez a lényege a harcnak? Ha csinálunk valamit, akkor csináljuk rendesen.~ A kidou szó hallatára szabályosan kirázott a hideg. Utálom ezt a módszert, ki nem állhatom, ha lehetne betiltanám a használatát, még a szónak is.
- Tőlem kezdhetjük a harcot!
éppen csak kimondom, de már shunpoval el is indulok mögé, hogy ne lássa hol is vagyok. Persze, előbb használom Utsusemi// A kabóca vedlése shunpo technikát, amivel ott hagyok egy klónszerűséget. Ha ezzel kész vagyok, akkor Bakudou 04: Hainawa jön. Az utóbbi technikának nem jósolok túl sok jövőt, mégis csak egy kidouról van szó. ~Ismét ez a szó. Brrr!~ Igaz, hogy egyenlőre kard nélkül vagyok, de nem is vagyok hajlandó elővenni Kemono no Cume// Fenevad karma nevű lélekölőm. A következő próbálkozásom az lesz, hogy megtámadom pusztakézzel és amellett, hogy a kardot akarom kicsavarni a kezéből, még megkísérlem, hogy pusztakezes harcban győzöm le. Ha esetleg a tervem nem jönne be, akkor használom ismét a Utsusemi// A kabóca vedlése technikát és a háta mögé kerülve esetleg mégis előveszem a kardom, de megvárom, míg ő támad először fegyverrel és először csak hárítom. Mivel nem ismerem a kardját, így majd az első támadásától függ, hogy én melyik hívását használom a kardnak, bár szívesebben használom az erő támadást, mint a kidout ~Fúj!~ mégis biztos vagyok benne, hogy arra is szükségem lesz, ahogy majd arra is, hogy ezt a képességet fejlesszem, mivel hiába van erős támadásom, nem minden helyzetbe használhatom a kardom, így kell valami támadás ilyen esetekre is.

______________

Képzettségek:
Spoiler:
 


előtörténet, adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Izanagi vs. Ryuu   Hétf. Márc. 24, 2014 5:45 am

A KT-t lezárom, Izanagi jutalma 500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Izanagi vs. Ryuu   

Vissza az elejére Go down
 

Izanagi vs. Ryuu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-