HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hamada Izanagi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Age : 25
Tartózkodási hely : 16. századi japán
Registration date : 2012. Aug. 15.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Hamada Izanagi   Szer. Aug. 15, 2012 10:21 am

Jelszó:aaa Iaai

~ Adatlap

Név: Hamada Izanagi
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Szül. ideje: valamikor a 13. században (erről nincs pontos emléke)
Kor: ~760 éves
 • Emberként: 22
 • Lélekként:~740


~ Kinézet
Körülbelül 170 centiméter magas, 65 kiló. Haját a hagyományok szerint borotválja, szeme kék, bőre barna, de ez a szamurájoknál nem különleges, mivel ők bármilyen időjárásban bevethetők voltak, így a napon besötétedik a bőrük.
Emberként a szokásos szamuráj viseletet hordta, mivel szamuráj családból származik. Kedvenc fegyverei a wakizashi, amit oldalán visel és a hátán lévő shirayasa katana, ezeket emberként mindenhova magával vitte, saját stílus kezdeményt is kialakított. Shinigamivá válása után is megtartotta szokásait és fegyvereit ugyanúgy az oldalán hordja.

~ Jellem

Szamurájhoz méltón törvénytisztelő és engedelmes, ha valamit megmondanak neki, akkor azt úgy teszi meg, ahogy kérték, még ha lenne más, könnyebb útja is. Tulajdonosáért, földesuráért bármit megtenne, ha kell, akkor akár saját életét is feláldozza, hogy gazdája hírneve ne csorbuljon. Okos vívó, taktikus, de gyengéje, ha ellenfele jó minőségű karddal vív ellene.

~ Zanpakuto

Neve: Kemono no Cume// Fenevad karma

Fajtája:Eredetileg kidou típusú, de gazdája nem szereti azt használni, így erő típusúként álcázza

Shikai parancsa:
Attake//Támadj! – Kidou támadás hívásához szükséges
Tsunero// Csípj! – Ez kell az erő típusú kihívásához, ugyanis erre a parancsra a kard megsértődik és nem hajlandó kimutatni igazi erejét.
A használó mindkettőt ismeri.

Shikai kinézete: Eredeti formájában két wakizashi, viszont ha a másik parancs formulát használjuk, ekkor egy shirayasa katana formája van, de madárcsőrre hasonlító pengék állnak ki mindkét oldalán.

Támadások:

Bakuha shiro// Robbanj!
Az elindításhoz a két karddal egyszerre kell suhintani a támadás irányába, magasabb szinten elég eggyel, de akkor már két támadás is indítható, ennek hatására egy lökés hullám indul el a levegőben, és ha eltalál valakit/ valamit, akkor az egy kisebb robbanás részese lehet. Nem egy atombombányi detonációról beszélünk, de arra éppen elég, hogy egy végtagot leszakítson, már ha a használó elég képzett a kard használatába, kisebb szinten maximum égési sérüléseket okoz. Hátránya, hogy nem irányítható. (Eredeti támadásnál)

Tsunero// Csípj!
Az erő típusú támadás egyetlen technikája, ilyenkor a penge hosszúra nyúlik s a kiálló pengék elvégzik a dolgot, nem elég, hogy a csőrformájú kiálló élek élesek, de még csípni is tudnak, így még durvább sérüléseket okozva. Könnyen irányítható, viszont 3 csapásnál többet nem lehet vele indítani, mert utána az eredeti formájába változik vissza és újra elő kell hívni (besértődve)

Susumidero// Lépj!
A parancsra a kard, ha valahova leszúrják, akkor oda egy reiatsu alapú aknát tesz. Ha valaki rálép, aki nem a tulajdonos, az azonnal felrobban, vagyis amint lelép róla. Nem túl szerencsés, ha egy társ lép rá, így érdemesebb olyan harcba tolni, ahol egyedül vagy. Ha viszont a robbanás a túl közel történik a tulajhoz, akkor abba ő is sérülhet, tehát nem érdemes közel tartózkodni a lerakás helyéhez. Emellett a képzettségtől függ a száma, hogy mennyi a maximum letehető. Kezdetben 2-3, de akár többszörösére is ugorhat ez a szám, maximum 5-7. (Eredeti támadásnál, nem ismeri a karakter)

~ Szeret-nem szeret

Szeret:
Szolgálni, harcolni, képességeit fejleszteni, régi csaták leírásait, nagy mesterek életéről szóló olvasni, fegyverei, hagyományok

Nem szeret:
Lustaság, tétlenség, engedetlenség, visszautasítás, tiszteletlenség, ha kidou típusú kardja miatt lenézik, ezért használja inkább az erő hívást

~ Felszerelés(ek)
karkötő,, bambuszkalap
egy ajtós hatalmas polcos szekrény, aminek minden polca bársonnyal borított: rengeteg shirayasa katana, katana, wakizashi, ninjato
kisebb szekrény: regények, verses kötetek, főleg mesterek végrendeletéből vett,- zen- és haiku versek, japán történelme a 11. századtól, Hamada klán történelme a 6. századig visszavezetve, Nagy mesterek életrajzai, jiu jitsu könyv
egyéb fegyverek: kések, nunchaku, bo, fakard, senbon, sai, fukiya (egy kisebb, ajtós szekrénybe)
egyéb: szerszámok, elsősegély készlet, egy lakás Soul Societyben, mérgek.
Egy nagyobb fiókos szekrény: hagyományos szamuráj egyenruha, rengetegféle kimonó, lábbelik
ruhás szekrény, ahol a shinigami egyenruháit tartja

~ Előtörténet

1274- 76 - A kezdet
Nagy csend mindenhol, csak a varjak károgása hallatszik és az emberé, aki kihirdeti a bukott szamuráj fölötti ítéletet: seppuku, vagyis rituális öngyilkosság. Itt véget is érhetne a történet, ugyanis a szamuráj jelölt, aki Izanagi, megírja a végrendelkezését, fél pucérra vetkőzik, ágyékon szúrja magát, majd felhúzza a kést, majd kivéve jobbról balra is egy vágást végez, majd a segéd és a legjobb barát átvágja a gerincet, hogy a fej ne essen le, de nem ez történt. Már az összes fegyver, vagyis a wakizashi, le volt készítve, már csak arra vártak, hogy Izanagi felvegye és megtegye amit megkövetel a szamuráj becsület. Már nyúlt is érte, amikor egy fiatal küldönc rohant be a daimyo székéhez és súg valamit. Erre a földesúr feláll, majd megköszöni az információt és a 18 éves fiú felé fordul, aki előtte térdel…

1250-es években valamikor - A születés és az első 6- 8 év
De ne szaladjunk ennyire előre, pontosan 18 évet, kezdjük inkább az elején. Izanagi 13. század közepe környékén született évekkel a mongol japán háború előtt, ahol már részt vett, de ismét előre szaladtunk. Életét 22 évesen lehelte ki, de még mindig ugrálunk az időben. Tehát Valamikor a 13. század közepén született, nevét azonos nevű sintó istenségről kapta. Születése előtt 22 évvel született első bátyja, akinek halálakor látta meg a napvilágot, így többek szerint az ő reinkarnációja lenne, míg 18 évvel a fiatalabb bátty után. A testvérek mindegyike szamurájként élt és vesztette el az életét 22 évesen, így a jósok azt mondták, hogy ez a gyerek se fog tovább élni. És milyen igazuk lett. Már 6 éves kora óta szamuráj kiképzésen vett részt, ami a kardforgatás alapismereteken és jiu jitsu oktatáson alapult, Ekkor született húga, 12 évesen volt az első látomása, ami körülbelül 3 másodpercet jelentett, annyit tud megjósolni, hogy mi történik és az is csak képekben jelenik meg. A látomás nem abból származott, hogy ezzel foglalkozott volna, csak a magas reiatsu szintje, ami mindig is meg volt képes volt pillanatokat előre látni a jövőbe, ami általában érintés hatására jött elő.

1260-as és 70-es évek - Az ifjúkor
18 éves korától részt vett a harcokban, hogy megteremtse a belső békét. Már az első küldetésén elbukott, mert a vezető olyan parancsot adott, amit ő nem volt hajlandó teljesíteni, így seppuku elvégzésére ítélték, de egy ismeretlen jótevőnek hála megmenekült ettől. Életét csatában vesztette el, mikor egy lovas íjász mongol egyenesen, többször is eltalálta több létfontosságú szervet.
Megszületés pipa, halál pipa, de a köztes történettel még adós vagyok. Ahogy már említettem 6 éves kora óta kiképzésben részesül. 8 évesen szerezte az első barátját, későbbi egyetlen barátnőjét, Izanamit. A nevüket viselő istenségek is kapcsolatba voltak, így tudták, hogy ők egymásnak lettek teremtve, 12 éves korára megtanulta a két rövid kardos harcmodort, 14 évesen jött össze a nála két évvel idősebb lánnyal, 16 évesen vesztette el, ami után a fiú teljesen megváltozott, nem érdekelték a lányok és csak a szabályoknak kezdett élni.

1274- 76 - A halál előszele
18 évesen elbukott az első küldetésén, aminek majdnem halál lett a vége, de egy jó tevő megmentette. És mi volt a végzetes bűn, ami miatt lakolnia kellett volna? A csatában sikerült elfogniuk egy mongol futárt és a parancsnoka arra kötelezte, hogy megölje, de erre nem volt hajlandó, mert a szamuráj becsülete tiltotta, hogy védtelen, lekötözött embert megöljön, így visszautasította a parancsot, amit egy társa végzett el helyette. Komolyabb csatákban itt se vett részt, főleg portyázásokban és kisebb összetűzésekre küldték ki, de leginkább csak belső hadjáratokban harcolt. Első komolyabb, nagy horderejű harcban először 22 évesen vett részt, ahol egy csatában meghalt. Hiába győzött le rengeteg mongol gyalogost, ha egy orvul támadó lovas íjjász több találattal le terítette, mint a vadakat szokás. Mivel 18 éves kora óta harc volt az élete, így már sz első háborúja előtt megírt egy levelet, amit a táborba hagyott és meghagyta a tábori orvosnak, aki a család jó barátja volt, hogy halála esetén juttassa el családjának. A levélben ennyi állt:

Kedves Anya, Apa és Húgocskám!
Köszönöm a törődést és a szeretett, amit tőletek kaptam. Most itt hagytam e földi valóságot, de remélem a következő életünk valamelyikében még találkozunk. ne aggódjatok jó helyre kerültem és nem esik bántódásom. Örülnék, ha úgy emlékeznétek rám, mint a szamurájra, aki a hazájáért halt meg és nem mint a fiatokra, aki túl korán ment el. Szeretném, ha büszkék lennétek rám, mint a testvéreimre is, akiket bár nem ismertem, de sokat meséltetek róluk.


1270-es, 1280-as évek - Az első 10 év a halál után
Az élők világába a halált követően 10 évet töltött, mire jött egy kóbor shinigami és végre lepecsételte a lelkét. Ez a tíz év örökös menekülés és harc volt, amihez minden ismeretét és tapasztalatát fel kellett használnia. Rengeteg segítséget kapott az erősebb és tapasztaltabb társaitól, hogy el tudjon menekülni a hollow lelkek és egyéb lények elől, akik a fejére pályáztak. Végre 10 év szenvedés és menekülés után kiküldtek egy csapat shinigamit, mert hirtelen megnőtt a hollow lélekszáma és ezáltal a rejtélyes halálesetek száma is.

1280- 1350 - Halálistennek lenni vagy nem lenni? Ez itt a kérdés.
Ekkor került Soul Society külső körzetébe, ahol 70 évet töltött el, mint rukongai lélek, mivel a társai hiába próbálták rávenni, hogy iratkozzon be az akadémiára, de ő úgy érezte, hogy erre még nincs kész és még szeretne tapasztalatokat gyűjteni. Hiába tudták, hogy a hatalmas étvágy, ami a gyereket jellemezte, a magas reiatsu szint miatt van és a szamuráj kölyöknek ez lenne a legjobb, de tiszteletben tartották döntését. Rengeteg évődés, gondolkodás s megfontolás után 70 év után végre eldöntötte, hogy ő már pedig shinigamivá válik.

1350- 1370 - Az akadémia 6 éve volt életem legszebb 20 éve
Az akadémiát 20 év alatt sikerült elvégeznie, mivel rengeteg problémája volt a hatalmas mennyiségű támadással és védekezéssel, csellel és megkötéssel, melyik támadás mire és mért képes, hol kell használni az idézést hol nem, melyik technikák kombinálhatók egymással és egy ilyen kombinációnak mi lesz a hatása. Hiába a tanárok és a társak segítő szándéka, a gyerek, aki a szemtől szembeni harchoz volt szokva, nem tudta felfogni, főleg nem elfogadni, hogy élet halál harc esetén néha trükközni kell és be kell csapni az ellenfelet.

a vizsga utáni éjszaka - egy új zanpakuto születése
20 éves kemény küszködés árán végre sikerült letenni a vizsgát, de az éjszaka nem telt nyugalmasan hősünk számára. A lélekölő kardja beszélt hozzá egy daru formájában. Elmondta neki, hogy milyen technikákat ismer és hogy kidou típusú támadásokat tud végrehajtani. A szamurájjelölt már akkor nem tudta elviselni, hogy kardja cselekre és trükkökre specializálódott, mikor ő életében nem folyamodott ilyenekhez, így álmában, akaratlanul is felkiáltott: Tsunero// Csípj!, mire a madár megsértődött és ott hagyta, mire a fiú zuhanni kezdett, de szerencsére időben érzékelte kardja lélekenergiáját és elkapva őt, megmenekült a becsapódástól.

1370- napjainkig - A 700 év a shinigamik között
Kevés számú, a 700 évhez képest, amit már itt töltött, és azok se voltak valami nagyon izgalmas kalandok, soha nem kapott igazán rázós küldetést, mindig csak egyszerűbbeket, úgyhogy soha nem keveredett komolyabb harcba se. A dolog abból adódott, hogy igazából nem tudták eldönteni, hogy melyik osztagba osszák be, így folyton vándorolt. Ez volt az egyik ok, hogy nem kapott komolyabb küldetést, a másik, hogy a kardja gyengesége miatt és azért, mert ismerték a földi életét lenézték a többiek, így nem mertek rá komolyabb küldetést bízni, félve, hogy ha elbukik, akkor képes öngyilkosságot elkövetni, ahogy az egyszer majdnem meg is történt, bár az még az életében és parancsra, de akkor is. Reméli, hogy az elkövetkező években már kap valami rázósabb munkát is, mert elege van, hogy állandóan őt küldik ki, ha egy elcsatangolt lelket le kell pecsételni és nincs semmi izgalom, azon kívül, hogy homlokon kell vágni néhány lelkecskét.

1945 augusztus 6. Japán - Az atombomba eredményei
1939 óta valamiért, amit jelenleg még nem értenek Soul Societyben, megnőtt a halottak száma az egész világon és ezzel együtt a hol lelkekre vadászó hollow szám is. Az első csapatokat 1940 tavaszán küldték ki, hogy felderítsék mért is ez a nagyszámú elhullás. A felderítő csapatok jelentése alapján nagy háború van a földön, ami szinte minden államot érint és ezért van a halálozási ráta növekedése. Izanagi, aki először 1940 tavaszán, a Norvégiai partraszállás idején küldték ki, mert az emberi közvetítők útján megtudták, hogy komolyabb hadművelet várható ott. Ami valóban meg is történt, így több százezer ember lelkét kellett átküldeni a lelkek világába és több száz hollow legyőzésében kellett segédkezni.A csata véres volt és mindkét oldalon rengeteg áldozattal járt, de végül sikerült győzedelmeskedniük a shinigamiknak. Izanagi rengeteg barátja és még több olyan ember hullt el, akiket még életében nem látott, de a temetésük, visszatérve Soul Soicetybe, még az ő edzett, szamuráj szívének is megható volt. 1945. augusztus 6-án hajnalban hősünk már japán partjainál járt, pár tucat társával együtt. Valamikor napközben dobták le az atombombát, ami szerencsére a lelkekre nem hat, így a halálistenek megúszták, viszont ismét hatalmas mennyiségű lelket kellett átküldeni a másvilágra. Még időben végeztek, mire a hollow csapatok megérkeztek, már alig maradt lélek, akit át kellett volna küldeni, a csata ismét vérengzésbe torkollott, de ezúttal jóval kevesebb áldozattal, így a temetés is kisebb volt. Miután ezzel a munkával is kész lettek egy rövid pihenő után visszamentek a lelkek világába, hogy jelentést tegyenek és kivegyék jól megérdemelt pihenésüket.


A hozzászólást Hamada Izanagi összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 19, 2012 3:55 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Age : 34
Tartózkodási hely : Pont ott!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 40

TémanyitásTárgy: Re: Hamada Izanagi   Szer. Aug. 15, 2012 11:38 pm

Csodálatosan rémes napot!

Csapjunk a lovak közé, mert ma úgy döntöttem rászánom magam a témára. Jaj, és nem bocsi, mert végigkukacoskodom az előtörit, tessék építő kritikának venni, vagy sírj rólam ódákat a staff-nak! Csókoltatlak!

Adatok:

- Ha már a mongol hadjáratban részt vett, - na meg melyikben Japán ellen- amit tudsz, hogy mikor volt és oda is írod, akkor hány éves volt, miért nem így saccolod be a korát? 1250 valamennyiben született a leírásod szerint, szóval illenék a 7-800 helyett egy "~760"-at odabiggyeszteni.

Töri:

- Fő a pontosság, csak, hogy engem se rúgjanak bokán! Az előtörténet minimum hossza meg van, de egy shinigami esetében nem lett volna miről írni? Egy oldal sincs meg word-ben... Szerintem egy szamuráj élete, főleg háború alatt szolgál némi infóval és engem határozottan érdekelne egy főben járó bűnnek számító parancs megtagadást, ugyan minek köszönhetően vészelt át. Meg több száz éves shinigami szolgálat alatt nem volt komolyabb küldetése...hát...Pincébe zárták?O-o Illetve, arra is jó lenne választ kapni, pontosan miért alakult ki ez a kapcsolat a zanpu-jával és miért döntött úgy kidolgoz magának egy erő típusú képességet.

- Akkor jöjjön a kedvenc részem! Szedjük szét a szamuráj elemeket! Boszesz, ebből készítettem a szakdogám és érzékenyen cirógatja az elfajzott lelkemet.

 • Azt nem tudom honnan vetted két wakazashi-t hordanak. Ha pontosításra vágysz egy katana és egy wakazashi volt náluk, még pedig egymás mellé tűzve az obi-ba, forgató bal oldalán.
 • Ha már ennyire támogatod a bushidou szellemiségét a pia és nők nem férnek a képbe. Egy züllött szamurájnál nagyobb tiszteletlenség és becstelenség nem létezik. Bökd oda, hogy roninná változott és már lazíthatott, mert nem volt kit szolgálnia.
 • Híj a seppuku...ha szeretnéd küldök róla leírást!
 • Juujutsu?O-O Milyen szamuráj képzés ez a 1200-as években?O-O Akkor még kardforgató iskolák sem léteztek, így ez az elnevezés sem.
 • Egy szamuráj képzése valóban hat éves korától kezdődött, de egészen 12-13-14 éves koráig, elsősorban elméleti képzésben részesült és kizárólag ezt követően kapott komolyabb gyakorlati tréninget.
 • "annyit tud megjósolni, hogy mi történik és az is csak képekben jelenik meg," Tessék? Sehol se olvastam volna a szamurájok jövőbe látással foglalkoznak. Mire gondoltál pontosan? Arra a képességükre, hogy a mondák szerint, ha egy szamuráj tudatát képes volt kikapcsolni és eggyé olvadni a környezet rezdüléseivel, előre tudta merről támad az ellenfél? Ez nem jóstehetség, hanem igen komoly zen meditáció.
 • "Ezután Izanagi a barátait kereste fel és velük is közölte halálát. " Ők is szellemeket látó papok voltak?
 • Csak mellékesen, mert már baromira idegesít...tulajdonnevek elé, ne pakolgassatok már állandóan névelőt! Nincs rá szükség! Soul Society, A soul society nélkül is értelmes, mert eleve meghatározza magát nem kell emelgetni, hogy igen az egy és utánozhatatlan blabla...
 • "a gyógyító és erőtér és pajzstechnikákkal, míg a bakudou, hadou, és shunpo technikák jól mentek" Izé...a kidou technikákhoz tartóznak a gyógyító, erőtér és pajzstechnikák, méghozzá a védelmi, vagyis bakudou-k közé. Puszi!


Képesség:
-Kemono hát, szija! Mármint, elnézést, maradjunk a szigorú tényeknél! Tehát az a nagy bibber, hogy Yumichika-hoz hasonlóan, te is rafkózol egy pót képességgel. Ajánlom figyelmedbe Ryuu karakterem történetét, ki igencsak hasonló cipőben sétál, csak a reklám kedvéért...x""""D

-Már Soifon írta neked, csak két képességed lehet. Szóval az egyikhez légy oly szíves egyértelműbben odabiggyeszteni, még nem tudja használni.

-Én soknak érzem a tíz darab aknát, vagyis feltétlen kell annyi? Harc során nem túl kifizetődő, ha magadat is bezárod a mezőre, ahol igen korlátozott a mozgástered.

-Parancsok, ahogy kérted. Használtad a segítségeket és bogarászva a szótárban, semmi baromságot nem írtál. Dicséret érte! Sokan nem figyelnek rá.

Egyelőre ELUTASÍTOM! Lényegében nincs a történettel komolyabb probléma, csak a hossza nekem sántít. Fent már írtam mivel lehetne bővíteni és örülnék, ha megtörténne. Ezt leszámítva részemről jöhetsz játszani. Tudom, határtalanul jó fej vagyok.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Age : 34
Tartózkodási hely : Pont ott!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 40

TémanyitásTárgy: Re: Hamada Izanagi   Vas. Aug. 19, 2012 3:19 am

Gyóvan!

Köszöntem szépen a türelmed és a kávé erejét sikerült idáig eljutnom! Látom szemügyre vetted az előtöri sablont és sokat pofozgattad a töri küllemét! Fedex-el küldöm érte a piros pontot! A javításokért is tapsvihar, de nem húzom tovább drága idődet!

- "gyengéje, ha ellenfele jó minőségű karddal vív ellene." Ezt nem igazán tudom dekódolni. Féltékeny, ha díszesebb? Elvileg azonos eljárással készülnek a pengék, mivel óriási hagyományra tekint vissza a katana készítése és nem véletlen szívják világszerte keserédesen a fogukat.

- "annyit tud megjósolni, hogy mi történik és az is csak képekben jelenik meg. A látomás nem abból származott, hogy ezzel foglalkozott volna, csak a magas reiatsu szintje, ami mindig is meg volt képes volt pillanatokat előre látni a jövőbe, ami általában érintés hatására jött elő." Akkor fogalmazzunk egyértelműbben! Ez már képességnek számít, és akárhogy magyarázod a magas reiatsu szinttel, jövőbe látás képességének számít, már pedig ez engedélyhez kötött képesség. Szerintem inkább hanyagold! Ezzel kapcsolatban itt szét tudsz nézni.

-"Rengeteg segítséget kapott az erősebb és tapasztaltabb társaitól, hogy el tudjon menekülni a hollow lelkek és egyéb lények elől, akik a fejére pályáztak. " Még nem hallottam hollow-k ellen szövetkező lélek gengről, de mindent el kell kezdeni egyszer. Talán születik belőle egy menő underground szervezet!

-Te se kapkodtad el az Akadémiát! Eskü szétnézek nincs e kiállítva a fényképed, mint "leghűségesebb tanulónk".

Jöhet a végszó! A kötekedések ellenére már nem bökhetek mást, mint az előtörténetedet, ELFOGADOM! Ne, lélegezz fel! Most jön a kőkemény bürokrácia!

Szinted értelemszerűen EGYes lesz. Lélekenergiád ÖTEZERre fog kóstálni, zsebpénznek, pedig NÉGYEZER RYOU-t kapsz. Emellett, kedvességünk jeleként választhatsz ÖT darab ingyenes technikát az eredeti anime/manga listából, ami szintednek megfelel és mindjárt bökök neked egy osztagot! Képességed fejlesztése érdekében olyan helyet választottam, ahol segítő vezetői kezekkel kiküszöbölhető a kidou undorod, de a zanjutsu és hakuda képességeid sem sínylik meg a dolgot. Szorgalmas melózást a HARMADIK osztag berkein belül! Röviden összefoglalva:

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000
Tőke: 4000 ryou
Osztag: 3.

További infó morzsák:

- Karakterednek itt tudsz létező anime és/vagy manga, esetleg élő személyt lefoglalni avatar jelöltnek!

- A hozzászólások egyedibbé varázsolása érdekében errefelé lecsaphatsz egy színkódra!

- Sikeres agyabugyálás megkezdéséhez ide küld be pontozásodat, amihez itt találsz segítséget!

Remélem nem felejtettem ki semmit! Jó lézengést az oldalon!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hamada Izanagi   

Vissza az elejére Go down
 

Hamada Izanagi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Előtörténetek ::   :: Shinigami-