HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Viperalak-Diego szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Viperalak-Diego szobája   Pént. Júl. 26, 2013 12:43 am

A mai nap, mondhatjuk, eseménytelenül telt el. Ma egyetlen olyan sérültünk sem volt, akit személyesen nekem kellett volna ellátnom, úgyhogy nem volt más dolgom, csak ellenőriznem a beosztottaim munkáját, amit már nélkülem is tökéletesen elláttak. Most már tényleg csak a harci tapasztalat hiányzik hozzá, hogy azt mondjam, nélkülem is működőképes a Sanador Equipo, abban nem vagyok biztos, hogy a koordinációm nélkül képesek egy csatatéren hatékonyan dolgozni.
A következő utam ki vezetett a sivatagba, ahol néhány beosztottam vezetésével lassan, de biztosan épült az új házam. A munkát főleg olyan hollowok végezték, akiknek cserébe hatalmat ígértem, bár én nem vagyok képes arrancarrá tenni őket, sőt, talán senki nem képes most rá, de hollowként segítek nekik erősebbé válni.
Miután visszatértem Las Nochesbe, gyorsan utánajártam, hogy történt-e valami említésre méltó dolog, például csere az Espada sorai között, vagy bármi, ami arra utalhatna, hogy Seth tud valamit az összeesküvésünkről, de úgy tűnik, ma egy teljesen átlagos, eseménytelen hétköznap volt. Semmi hír, ami említést érdemelne.
Miután hazaértem, tettem még egy kört a toronyban, de gyorsan megállapítottam, hogy még mindig minden rendben, és egy olyan arrancar sem járt itt, akit személyesen ismernék, vagy érdemes lenne foglalkozni vele. Ami azt illeti, ma nem is nagyon volt sérülés, ma csak néhány egymással vetélkedő arrancar szerzett be sérüléseket, tehát csak a szokásos összezártság miatti stressz került levezetésre. Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e bárhogy elkerülni, hogy a fajtánk tagjai egymást öldössék, leszámítva persze azt a megoldást, hogy más ellen harcolunk.
Miután visszatértem a szobámba, leemeltem egy könyvet a polcról, és leültem olvasni a karosszékembe. Jánosz szokás szerint azonnal előkerült a fürdőszobából, ahol valószínű a vízben hűtötte magát, és körülöttem kezdett csúszkálni, amíg meg nem etettem, utána kifeküdt az ablakba, a napfényre.
Amikor belekezdtem volna az olvasásba, valaki kopogott az ajtómon. Reiatsuérzékeléssel gyorsan megállapítottam, hogy az egyik alárendeltem az, közvetlenül mellette pedig egy nagyobb reiatsu, ami már ismerős volt az Espada gyűlésről, bár nem tudtam, pontosan kié lehet. Kizártam azt az ötöt, akit közelebbről is ismertem, illetve a kettest, aki ennél erősebb volt emlékeim szerint, úgyhogy az illető a hátsó három szám egyikének lehet a viselője. Azt persze nem értem, hogy miért nem lent várakozik, mint mindenki más szokott, a fracciónjaimnak egyértelműen ki van adva, hogy senkit ne engedjenek fel ide engedély nélkül.
- Szabad- miközben felállok, visszateszem a zanpakutoimat az oldalamra, bár a reiatsuja mértéke alapján valószínű nem lenne olyan fontos. Ő talán a leggyengébb Espada lehet, én pedig bőven az első felében vagyok, nem biztos, hogy kéne ellene bármi a puszta reiatsumon kívül. Persze, nem hinném, hogy támadó szándékkal jött, annyira ostoba nem lehet, hogy ártó szándékkal lépjen egy másik Espada tornyába. Miután kinyitotta az ajtót, egy intéssel jeleztem a fracciónnak, hogy elmehet.
- Mit akarsz?- máskor udvarias lennék egy ilyen rangú vendéggel, de mivel engedély nélkül jött fel a lakosztályomba, átugrom az udvariassági köröket. A rendkívül kicsi arrancarról ráadásul kiderül, hogy néma, és valami rajzot nyújt oda nekem, amin valamit fúj rám, azután valami nyilakat rajzolt felőle felém. Ebből az egyetlen olyan információ, amit sikerül maradéktalanul leszűrnöm, hogy ő a kilences Espada. Ezenfelül, talán valami kommunikációs módszer lehet. - Inkább írd le! Tudsz írni, ugye?- amennyiben nemleges választ kapok, megmondom neki, hogy csinálja, amit csinálni akar. Annyira csak nem lehet ostoba, hogy bármivel próbálkozzon, különben megetetem Jánosszal. Theának úgyis lehet, hogy több hasznát venném Espadaként, jól jönne neki egy hely.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tanarotte de Silfo
Espada
Espada
avatar

Female
Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 9
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
10200/15000  (10200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Viperalak-Diego szobája   Szer. Júl. 31, 2013 9:45 am

Komolyan, nem értem, miért utálja mindenki ezt a kommunikációs formámat, szerintem nagyon is vicces, bár az is tény, hogy rengetegen nem képesek felfogni az én tökéletes logikámat, mely feltétele lenne, hogy megértsék azt, ami a lapra kerül. Annak ellenére, hogy mostani játszótársam elég ügyes volt, nem úgy tűnt, mintha jól szórakozna. Ez persze még hagyján volt, de mikor felszólított rá, hogy írjam le, utána majdhogynem megkérdőjelezte, hogy tudok-e írni, kicsit „elszálltam”.
Spoiler:
 
Arcomon teljességgel látszott az elutasítás. Nem, mintha nem tudnék írni, egyszerűen nem szeretek, akkor már inkább a gondolataim magas csilingelő hangját hallatom mások fejében. Az arckifejezésem nem volt hosszú életű, mert engedélyt kaptam, az imént kifejtett kapcsolatteremtésre. Meglepően értelmes, helyes-helyes, ez bónusz pont, ereje is nagy van, már csak a hallottak alapján is, de így élőben is. A mogorvasága ad egy kis rossz fiús beütést, mellesleg így jobban megnézve egész jó falat, bár egyértelműen nem az én súlycsoportom, úgy, hmm jó sok szempontból. Az állam alá helyezem a kis kezecskémet, hisz erősen gondolkodom, jobbra nézek, majd balra. Egész tetszetős a szobája, szóval igényes is. Bólintok kettőt, nyugtázom a megszerzett információkat, és úgy döntök nem várakoztatom meg tovább. Rajzolok a levegőbe egy pentagrammát, aztán összecsapom a tenyereim, s tetejénél szétnyitva egy sárga rózsafejet, majd egyik tenyeremmel megtartom, míg másikkal szárat alkotok neki. Egy barátnak ideális ajándék, főképp jelentése miatt, illetve jelen pillanatban hasznos is. A végén gyorsan megfogom a tetejét a másik kezemmel is, közelebb reppenek, és megemelem kétszer, hogy jelezzem neki adom. Aztán egy kicsit ráfújok, hogy biztosra menjek. Néhány centit hátrálok, hogy azért mégiscsak többet lássak belőle, aztán meg is szólalok az én kis vidám hangomon. Természetesen a fejében, hisz nem beszélek.
-Yahoo~ Diego-san.- Talán elsőre rosszul mértem fel, a szükséges dolgokat, egy picit élesebbre, és hangosabbra sikerült, mint terveztem. -Gondoltam megnézem, hogy miféle arrancar is Räv-sama barátja.- Hirtelen a szám elé teszem a kezecskémet, a túl fürge gondolataim néha nem tudom rendesen kontrollálni, nah ezért is jobb a papír-csevegés. Ott látom, hogy mit fogok mondani, és nem szólom magam el ilyen durván. Valószínűleg nem akarják szétkürtölni a dolgot. -Öhm, izé, úgy értem ismerőse, ismerőse.- Próbálom kimagyarázni, hátha elhiszi, hogy nyelv, akarom mondani gondolatbotlás volt. Mindenkivel előfordul az ilyen nem igaz? -Bár az is megfordult a fejemben, hogy most Espadaként lehet nem ártana megismernem pár társamat jobban is. Bár Natalie-sannal már találkoztam, és segített is, mármint elkészített nekem egy furmányos kis holmit, de a fracciónjainak a tekintetétől kirázott a hideg, mintha azon törték volna a fejüket, hogy, nah, szóval gondolom el tudod képzelni. Jha, jut eszembe, ez a kis trükk telepátia ugyan, de csak egyirányú. Nah, szóval röviden tömören, azt hiszem annyi lenne, hogy büszke vagyok arra, hogy Räv-sama alá tartoztam, még ha nem iy olyan sokáig, és szeretnék nem túl messzire kerülni tőle. Fecsegek itt össze-vissza, szóval öhm, van valami elfoglaltságok most?
Kíváncsian várom a reakcióját. Sokat fecsegek néha, főleg, ha felpörget valami. Nagyra nyílt szemekkel pislogok, mintha csak kérlelném, hogy ő is beszéljen, mondjuk úgy legalább annyit, mint én. Néhány szárnycsapásnyit jobbra, majd kicsit balra reppenek. Egyszerűen nem bírok magammal, annyira izgatott vagyok, hátha egy kis spoilert is kapok a kapcsolatukról, jaj, de jó lenne, ha mesélne. Érzem, hogy ez hiányzott nekem, valami kis szórakozás, ez annyira izgi, hogy nagyon,nem fel azzal, hogy eljátszadozom néhány kis shinigamival.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Viperalak-Diego szobája   Pént. Jan. 31, 2014 3:48 am

Szerencsére, a kis arrancar azelőtt megoldotta a kommunikációs problémákat, mielőtt komolyan feldühített volna. Nem szeretem, ha betörnek a lakószobáimba engedély nélkül, de talán még ennél is idegesítőbb, ha valaki ostobaságokkal próbálja rabolni az időm, mint például a mutogatás, amit ki kell találni, jobban szeretem az egyértelműt. Ha a nyelve hiányzik, lehet, hogy felajánlom neki a meggyógyítását, más oka pedig nem tudom, lehet-e, elvégre, úgy tűnik, érti, amit mondok, és ezzel a telepatikus módszerrel még beszélni is tud.
 Azon túl, hogy a hármas Espada volt fracciónjával van dolgom, túlzottan sok érdemi dolgot nem tudtam meg a beszédéből, de ez alapján, úgy döntöttem, hogy érdemes vele foglalkozni. Igaz, hogy nagy esély van rá, hogy amint egy erősebb arrancar, például Eliana megfelelően erősnek érzi magát, ő lesz az, akit megöl a pozíciójáért, mert az egyik leggyengébb, és a leghátrébb lévő szám viselője, de azért csak Espada, van bizonyos ereje és befolyása, úgyhogy megfelelő szövetséges lehet. Mind Seth ellen, mind a továbbiakban, különösen, hogy ő keresett engem.
 - Igen, elég jó kapcsolatom van a volt Espadáddal. Nem tartozom a legrégebbiek közé, de azt hiszem, a hagyományos típusú Espada tagok közé tartozom, ahogyan ő is. Ezért értjük meg olyan jól egymást.- az ablakhoz sétálok, és kipillantok Las Nochesre. Ez legmagasabb hely a kupola alatt, ennél feljebb, például a lakosztályom emeleti részén, már Hueco Mundo látható. Innen viszont tökéletesen látható az egész város, majdnem az összes torony, sőt, a centrum is, ahol a trónterem áll. Eltekintek a második torony felé.
 - Szerencsés vagy, hogy egy olyan tiszteletreméltó, kötelességtudó Espada alá tartoztál, mint Räv, becsüld ezt meg! Az Espadaban sokan vannak, akik nem tanultak senkitől, ostobák, nem fogják fel, hogy a tisztséggel kötelezettség is jár.- rengeteg Espada nőtt ki Slarin fracciónjából, és nagyrészük tényleg tesz is valamit a város túléléséért, a probléma inkább a többiekkel van. Szinte semmit nem tesznek, csak az erejüket fitogtatják, vagy ki sem dugják az orrukat a tornyukból, sőt, néha még kárt is okoznak, és támogatnak egy korrupt vezetőt. - Van már valami terved rá, hogy mit fogsz csinálni most, hogy a tíz közé kerültél?- ha nincs neki, természetesen megpróbálom majd beszervezni az Ellenállásba. Persze, csak lassan, miután látom, hogy megbízható, nem akarom, hogy eláruljanak. Szerencsére, a megbízhatóságot könnyű megállapítani, ha valakit komolyan érdekel Las Noches sorsa, és ezt bebizonyítja, azonnal egyértelművé válik, hogy vagy Seth ellensége, vagy ostoba, és nem látja, hogy ellenünk dolgozik.


/Bocs a kései posztért./

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Viperalak-Diego szobája   

Vissza az elejére Go down
 

Viperalak-Diego szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches ::   :: Espadák tornyai-