HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 III. BleachSML Népszerűségi Verseny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptySzomb. Jún. 30, 2012 7:51 am

TL;DR, csak szavazni jöttél? Görgess az utolsó poszthoz.


III. BleachSML Népszerűségi Verseny 286862850940be7feacdc455c0b7687185252fa6

Már jócskán benne járunk a nyári forróságban, így elérkezett az ideje a BleachSML 2012-es kiírásának. Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a fórum legnépszerűbb karaktereit kereső torna, mely az előző két alkalommal is számos aktív játékost mozgatott meg. Ezúttal azonban az eredeti koncepciótól eltérő témával indul a verseny, a legnépszerűbb fiú és lány helyett ugyanis a kedvenc halálisteneteket, arrancarotokat és egyéb kasztokhoz tartozó karaktereiteket keressük.

Lebonyolítás
A 2012-es BleachSML-ben ezúttal három kategória lesz, a shinigamik és az arrancarok saját, a többi kaszt pedig ömlesztve egy harmadik tornán versengenek egymással. A nemek ezúttal nem számítanak, tehát fiú- és lánykarakterek egyaránt összekerülhetnek egymással korlát és szabályozás nélkül.

Minden elfogadott előtörténettel rendelkező, aktívnak számító játékos, aktívnak számító karaktere indul a versenyen. Aktívnak számít az a user, aki az elmúlt fél év során mutatott bármiféle aktivitást az oldalon, ami meghaladja az egyszerű belépést. Kivételt jelent a fél év alól, ha az adott játékos nagy valószínűséggel elhagyta az oldalt.

A verseny a shinigamik és az egyéb kasztú karakterek selejtezőjével kezdődik. A kvalifikációban négyfős csoportokra osztottam a résztvevőket, a szavazásnál minden karaktert rangsorolni kell a kvartettekben. Aki(k) a legtöbb pontot szerzi(k), az(ok) jut(nak) tovább a főtáblára az egyes csoportokból. Döntetlen esetén hirtelenhalál dönt, vagyis egy, az adott csoportban nem szavazó játékos voksának megfelelően lesz kiválasztva a továbbjutó. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az érintett karakterek előző két tornán mutatott népszerűségéből, a hírnevük hozzászólásaikhoz viszonyított arányából, a hírnevük számából és a posztjaik mennyiségéből meghatározott mutató dönt a továbbjutóról.
a) Shinigamik
A 75 halálisten közül 23 karaktert kiemeltem az előző két torna eredményei és az ott mutatott erejük alapján. A főtábla maradék helyeiért a fennmaradó 52 karakter 13 darab négyfős csoportban küzd meg egymással. Minden csoportból a győztes jut tovább, a többi karakter kiesik a további küzdelemből. Hogy ne legyen aránytalan a csoportok ereje, így az 52 résztvevőt négy kalapba soroltam a várható népszerűségük alapján, és minden csoportba egy-egy karakter fog kerülni a különböző kalapokból.
b) Egyéb kasztok
Ebben a kategóriában a vaizardok, az emberek, a bountok, a quincyk, a módosított lelkek, a fullbringerek és a különleges karakterek vesznek részt, összesen 56-an. Ebből 16 JK került kiemelésre, a többi 40 tíz darab négyfős csoportban küzdhet meg a főtábláért. Minden csoportból két karakter jut tovább, a többi kiesik. Hogy ne legyen aránytalan a csoportok ereje, így a 40 résztvevőt négy kalapba soroltam a várható népszerűségük alapján, és minden csoportba egy-egy karakter fog kerülni a különböző kalapokból.

A főtáblán 36-36 karakter vesz részt mindhárom kategóriában. A versenyzők előbb három kalapba lesznek sorolva a kiegyensúlyozott erőviszonyok érdekében, és minden kalapból három-három JK kerül egy csoportba. Kivétel ez alól, hogy az előző torna első négy helyezettje (kasztra lebontva) nem kerülhet ugyanabba a csoportba. Így összesen 9-9 karakter fog megküzdeni egymással négy csoportban egy kategóriában.
A csoportokon belül a versenyzők körmérkőzéses formában mérkőznek meg, és minden mérkőzésben három karakter vesz részt. Itt csupán egyetlen karakterre kell szavazni mérkőzésenként, ellentétben a selejtezős rangsorolással. A mérkőzések győztese 4 ponttal gazdagodik, a második 2 ponttal, a harmadik pedig nem kap pontot. Döntetlen esetén mindkét karakter egy egységgel kevesebbet kap, hármas holtverseny esetén pedig kettő ponttal gazdagodik mindenki.
A csoportküzdelmek négy fordulón keresztül tartanak, melynek végén a legtöbb pontot szerzett két karakter jut tovább minden csoportból a legjobb nyolc közé. Azonos pontszám esetén egymás elleni eredmény, majd szavazatkülönbség, majd összes szavazatok száma dönt, ha az nem mérvadó, akkor a selejtezőben is használt mutató alapján jut tovább a karakter.

A torna utolsó szakasza az egyenes kieséses rendszerű torna lesz, ahol a nyolc legnépszerűbb karakter csap össze kategóriánként. A csoportgyőztesek, illetve egy adott csoport két továbbjutója nem kerülhet egy párosításba a negyeddöntőben. A párharcokból a győztesek jutnak tovább előbb az elődöntőbe, majd a döntőbe. Döntetlen esetén a selejtezőben alkalmazott módszer (hirtelenhalál) dönt.

A végső győztes a következő kiírásig viselheti az oldal legnépszerűbb halálistene/arrancarja/stb címet.

Szavazás
A szavazásban bármely olyan user részt vehet, akinek van elfogadott előtörténete. Az egyetlen szabály, hogy olyan párosításokban nem lehet voksolni, ahol van saját karaktered! Kivételt jelent ez alól, ha egy összecsapásban minden résztvevő JK a tiéd. Szavazni a mérkőzésekre a selejtezőben, illetve az egyenes kieséses szakaszban PÜ-ben lehet Soifonnál, a főtáblán azonban majd egy Google kérdőív segítségével lehet majd voksolni. A voksolás titkos, azaz nem lesz nyilvános, hogy ki kire szavazott. Minden usernek csak egy szavazata van mérkőzésenként, függetlenül attól, hogy hány karaktere indul a versenyen.


Ha bármilyen kérdésed, óhajod-sóhajod van, PÜ-ben vagy cseten megtalálsz. Jó szórakozást kívánok! Neutral

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptySzomb. Jún. 30, 2012 7:55 am

Egyéb kasztok kategória


 • A 40 karakter négy kalapból került a csoportokba, minden kalapból egy. Az előzetes kiemelés az előző tornák eredményei és a becsült népszerűség alapján történt.
 • A szavazónak rangsorolnia kell az egyes csoportokban lévő összes karaktert elsőtől negyedik helyig. Nem kötelező minden csoportban szavazni, de ha szavazol egyben, akkor az összes karaktert rangsorolnod kell abban a csoportban.
 • A szavazatokat PÜ-ben várom.
 • Ha egy csoportban van karaktered, abban a csoportban nem szavazhatsz.
 • A helyezések alapján a karakterek pontokat gyűjtenek 4-3-2-1 elosztásban. A csoportok két legtöbb pontot kapó indulója jut tovább.


A szavazás határideje július 8. vasárnap, 22 óra


1. csoport
Yuzuri Kouhei
Masachika Ryouji
Hakuun Reno
Anya Mikhaleva

2. csoport
Daemon Nagai
Gouto Asuka
Earl
Yokoshima Kaori

3. csoport
Hibiki
Heinrich Haydn
Justin Awesome
Kaibara Katsuhiko

4. csoport
Hayashi Yuuta
Abby Robbins
Kazuki Hiro
Kurosawa Fumiko

5. csoport
Wakahisa Shun
Aoyama Yui
Kamilia Yumi
Kurai Szadame

6. csoport
RawR!
Torao Sorajin
Ketsueki Higure
Allen Obrien

7. csoport
Tachibana Shizune
Riichi Sato
Teshigawara Shinobu
Kinjo Sora Yasushi

8. csoport
Illiame
Miyanaga Kyousuke
Keiko Gross
Hiroshi Kaito

9. csoport
Sukkecu Eiji
Kei Gross
Scar
Yamato Katsurou

10. csoport
Hoshi Ikari
You Raiden
Atamagahen Haseru Hidari
Tenrai Hibiki

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Júl. 08, 2012 10:16 am

Rekordszámú 17 szavazó járult a virtuális urnákhoz a harmadik BleachSML nyitányán. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelte a szavazatával az első fordulót, bízom benne hogy ez az érdeklődés a továbbiakban is megmarad.

Ezen a héten a shinigamik selejtezője következik 13 csoporttal, illetve a guglis rendszer főpróbájaként egy kiemelési verseny zajlik majd bizonyos arrancarok között.

Vegyes kategória, selejtező, eredmények


1. csoport
51 - Yuzuri Kouhei
37 - Masachika Ryouji

23 - Hakuun Reno
19 - Anya Mikhaleva


2. csoport
38 - Gouto Asuka
36 - Daemon Nagai

33 - Earl
13 - Yokoshima Kaori


3. csoport
44 - Hibiki
36 - Heinrich Haydn

31 - Justin Awesome
19 - Kaibara Katsuhiko


4. csoport
42 - Hayashi Yuuta
40 - Abby Robbins

25 - Kazuki Hiro
23 - Kurosawa Fumiko


5. csoport
45 - Aoyama Yui
41 - Wakahisa Shun

23 - Kamilia Yumi
21 - Kurai Szadame


6. csoport
56 - RawR!
37 - Ketsueki Higure

35 - Torao Sorajin
22 - Allen Obrien


7. csoport
41 - Tachibana Shizune
35 - Riichi Sato

28 - Teshigawara Shinobu
16 - Kinjo Sora Yasushi


8. csoport
48 - Illiame
37 - Miyanaga Kyousuke

35 - Keiko Gross
20 - Hiroshi Kaito


9. csoport
45 - Sukkecu Eiji
36 - Scar

32 - Kei Gross
14 - Yamato Katsurou


10. csoport
39 - Atamagahen Haseru Hidari
34 - You Raiden

33 - Hoshi Ikari
24 - Tenrai HibikiShinigami kategória, selejtező


 • Az 52 karakter négy kalapból került a csoportokba, minden kalapból egy. Az előzetes kiemelés az előző tornák eredményei és a becsült népszerűség alapján történt.
 • A szavazónak rangsorolnia kell az egyes csoportokban lévő összes karaktert elsőtől negyedik helyig. Nem kötelező minden csoportban szavazni, de ha szavazol egyben, akkor az összes karaktert rangsorolnod kell abban a csoportban.
 • A szavazatokat PÜ-ben várom.
 • Ha egy csoportban van karaktered, abban a csoportban nem szavazhatsz.
 • A helyezések alapján a karakterek pontokat gyűjtenek 4-3-2-1 elosztásban. Csak a csoportok legtöbb pontot kapó indulója jut tovább!


A szavazás határideje július 15. vasárnap, 22 óra

1. csoport
Hayakawa Tasumi
Kojiro Kuroda
Maki Kenta
Tsugahara Nakamura

2. csoport
Oshiro Ito Mamoru
Kawazoe Hanae
Aikawa Chiyo
Minamoto Muramasa

3. csoport
Chiruochiba Airisu
Fon Seiran
Annabelle Kemp
Fukuyama Hidekazu

4. csoport
Hana Akamoto
Ninomiya Nayoko
Nishihara Shuko
Hitoshi Retasu

5. csoport
Kamioka Rosa
Kamioka Miyako
Yurenai Mistique
Hiraikotsu Omote

6. csoport
Kaminari Taka
Ueda Tomoko
Amaya Ureshii
Miyake Ichiro

7. csoport
Yoshida Yoriko
Genki Takashi
Asari Chinami
Raimaru Minashaku

8. csoport
Teruo Sachiaru
Matetsaku Kai
Tenzo Hanbei
Hakusaya Shinichi

9. csoport
Yoshida Yuko
Sierashi Lee
Amatsu Shin
Akihiro Haruya

10. csoport
Shiranui Haruki
Nishimura Ichirou
Namie Fujishima
Hitomi Aruya

11. csoport
Rosui Kagehime
Yamasaki Shizuo
Chikanatsu Kira
Ken Aruya

12. csoport
Nagano Nobu
Masachika Ryuutarou
Abukara Ichirouta
Hakusaya Higen

13. csoport
Masamune Raiden
Noah Senshi
Kamioka Shinrou
Kazuho Kira

Arrancar kategória, kiemelő forduló


 • Minden trióból egy karakterre kell szavazni.
 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.
 • A legtöbb pontot gyűjtő öt karakter a főtábla sorsolásánál az első kalapba, a maradék négy a második kalapba kerül.______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Júl. 15, 2012 11:43 am

A nyaralási szezon ellenére is volt a héten 15 szavazó, ami kifejezetten szép szám. Ismét csak köszönöm a szavazóknak a közreműködést, segítségetekkel kialakult mindhárom kategóriában a főtábla, a legjobb 36 mezőnye.

Shinigami selejtező, eredmények


1. csoport
50 pont - Hayakawa Tasumi
34 pont - Kojiro Kuroda
29 pont - Maki Kenta
27 pont - Tsugahara Nakamura


2. csoport
42 pont - Kawazoe Hanae
41 pont - Aikawa Chiyo
36 pont - Oshiro Ito Mamoru
21 pont - Minamoto Muramasa


3. csoport
36 pont - Chiruochiba Airisu (hirtelenhalállal továbbjutott)
36 pont - Fon Seiran
31 pont - Annabelle Kemp
17 pont - Fukuyama Hidekazu


4. csoport
51 pont - Hana Akamoto
37 pont - Ninomiya Nayoko
33 pont - Nishihara Shuko
19 pont - Hitoshi Retasu


5. csoport
39 pont - Kamioka Rosa
35 pont - Kamioka Miyako
27 pont - Yurenai Mistique
19 pont - Hiraikotsu Omote


6. csoport
48 pont - Kaminari Taka
39 pont - Ueda Tomoko
31 pont - Amaya Ureshii
22 pont - Miyake Ichiro


7. csoport
40 pont - Yoshida Yoriko
36 pont - Genki Takashi
30 pont - Asari Chinami
14 pont - Raimaru Minashaku


8. csoport
35 pont - Teruo Sachiaru
30 pont - Matetsaku Kai
29 pont - Tenzo Hanbei
26 pont - Hakusaya Shinichi


9. csoport
40 pont - Yoshida Yuko
32 pont - Sierashi Lee
28 pont - Amatsu Shin
20 pont - Akihiro Haruya


10. csoport
46 pont - Shiranui Haruki
37 pont - Nishimura Ichirou
31 pont - Namie Fujishima
16 pont - Hitomi Aruya


11. csoport
49 pont - Rosui Kagehime
35 pont - Yamasaki Shizuo
32 pont - Chikanatsu Kira
14 pont - Ken Aruya


12. csoport
41 pont - Nagano Nobu
36 pont - Masachika Ryuutarou
27 pont - Abukara Ichirouta
26 pont - Hakusaya Higen


13. csoport
43 pont - Noah Senshi
33 pont - Masamune Raiden
30 pont - Kamioka Shinrou
24 pont - Kazuho Kira


Arrancar kiemelő forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

7 voks - Eliziana Aberquero
4 voks - Eggther Balthasar
3 voks - Mai Cabaniz

6 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
4 voks - Shinra Curiel
3 voks - Hrafn Zuniga

8 voks - Räv la Luz
5 voks - Flavia nella Sinestesia
1 voks - Ricco Albarracín

10 voks - Räv la Luz
2 voks - Shinra Curiel
2 voks - Eggther Balthasar

7 voks - Eliziana Aberquero
5 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
1 voks - Ricco Albarracín

6 voks - Flavia nella Sinestesia
5 voks - Hrafn Zuniga
2 voks - Mai Cabaniz

7 voks - Ricco Albarracín
4 voks - Hrafn Zuniga
3 voks - Eggther Balthasar

7 voks - Räv la Luz
3 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
3 voks - Mai Cabaniz

6 voks - Eliziana Aberquero
5 voks - Flavia nella Sinestesia
2 voks - Shinra Curiel

9 voks - Flavia nella Sinestesia
2 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
1 voks - Eggther Balthasar

6 voks - Räv la Luz
4 voks - Eliziana Aberquero
3 voks - Hrafn Zuniga

6 voks - Mai Cabaniz
4 voks - Ricco Albarracín
3 voks - Shinra Curiel

Végeredmény
16 pont - Räv la Luz
14 pont - Eliziana Aberquero
12 pont - Flavia nella Sinestesia
9 pont - Cephalus Ó-Madaidhín
6 pont - Ricco Albarracín
=======================
5 pont - Mai Cabaniz
4 pont - Hrafn Zuniga
3 pont - Eggther Balthasar
3 pont - Shinra Curiel


Főtábla, 1. forduló


A szavazás határideje július 22. vasárnap, 22 óra

 • Minden trióból egy karakterre kell szavazni.
 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.(a kérdőívnek három oldala van!)

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Júl. 22, 2012 9:17 am

Újra rekord dőlt, ugyanis nem kevesebb, mint 18 szavazó töltötte ki a kérdőívet. A főtábla első köre máris számos meglepetést hozott, ezek közül a legnagyobb talán a legutóbb fiúknál még döntős Mizushima Takeo harmadik helye a csoportjában, de rajta kívül még Matetsaku Miyoko és Kagami Ritsu is a vert mezőnyben találta magát kiemeltként. Az ellenpólust pedig, vagyis a pozitív meglepetést talán Yamakida Tsuki Leiko győzelme, vagy Natalie Salazaar ellentmondást nem tűrő első helye jelentette. Összességében azonban elmondható, hogy többnyire papírforma eredmények születtek.
A csoportok állását jövő héttől fogom közölni, a döntetleneket leszámítva a csoportok elején most értelemszerűen a csoportgyőztesek állnak 4 ponttal, a 4-6. helyen a második helyezettek 2 ponttal, a 7-9. helyen pedig a harmadik helyezettek 0 ponttal.


Shinigamik, 1. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

A csoport
8 voks - Yamakida Tsuki Leiko
4 voks - Tamachi Yukezo
3 voks - Mizushima Takeo

7 voks - Nara Shiratori
6 voks - Rosui Kagehime
2 voks - Kaminari Taka

11 voks - Hayakawa Hajime
3 voks - Chiruochiba Airisu
2 voks - Hana Akamoto

B csoport
8 voks - Ayumu Michiyo
5 voks - Akiyama Akane
4 voks - Noah Senshi

7 voks - Amatsu Yukariko
5 voks - Matetsaku Miyoko
4 voks - Yoshida Yuko

7 voks - Hayakawa Tasumi
6 voks - Kagami Ai
2 voks - Kagami Ritsu

C csoport
10 voks - Keisuke Isami
3 voks - Ninomiya Mitsuko
2 voks - Kamioka Rosa

7 voks - Wang Liu Mei
7 voks - Sakai Kotomi
2 voks - Yoshida Yoriko

11 voks - Yamasaki Shizuka
4 voks - Nagano Nobu
1 voks - Sierashi Masaru

D csoport
13 voks - Shiroichi Anao
2 voks - Shiranui Haruki
1 voks - Sierashi Katsuo

14 voks - Verashu Suwun
1 voks - Oichi Reika
1 voks - Kawazoe Hanae

10 voks - Ueshima Kohaku
5 voks - Kawashima 'Kami' Ichika
0 voks - Teruo Sachiaru

Arrancarok, 1. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

A csoport
12 voks - Slarin Sleryrrlyn'dreskel
3 voks - Tanarotte de Silfo
0 voks - Anshel Zuniga

10 voks - Flavia nella Sinestesia
3 voks - Wolloh del Desierto
2 voks - Sierra Montero

8 voks - Ricco Albarracín
4 voks - Quibelez de Saporán
2 voks - Shinra Curiel

B csoport
7 voks - Tadeo Dellomeurtre
7 voks - Hrafn Zuniga
3 voks - Lanven Alexander Stark

8 voks - Eliziana Aberquero
6 voks - Ivela nella Sinestesia
1 voks - Gabriel Bello

8 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
5 voks - Eggther Balthasar
3 voks - Gabriella Escamilla

C csoport
9 voks - Lucifer Curiel
4 voks - Adora Luna
4 voks - Sirenia de Rose

11 voks - Räv la Luz
4 voks - Mai Cabaniz
0 voks - Luzbel del Admarth Pablo

7 voks - Kiyo Phellera
5 voks - Diego Canino
1 voks - Karasu Vex

D csoport
9 voks - Eras Vanthor
4 voks - Thea del Matanza
2 voks - Eliana del Barros

14 voks - Natalie Salazaar Granz
1 voks - Cande Jaegerjaques
0 voks - Lluvia Blizniat

12 voks - Desmond Phellera
2 voks - Ronan J. Hustrebáz
1 voks - Dei Laez

Vegyes kategória, 1. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

A csoport
13 voks - Touma Vance McCay
2 voks - Hayashi Yuuta
1 voks - Daemon Nagai

9 voks - Masaki Sachi
5 voks - Gouto Asuka
3 voks - Atamagahen Haseru Hidari

13 voks - RawR!
1 voks - Mori Kouta
1 voks - Heinrich Haydn

B csoport
10 voks - Viclyn Do'ana
4 voks - Aoyama Yui
0 voks - Masachika Ryouji

9 voks - Illiame
5 voks - Hanabi Shiori
2 voks - Miyanaga Kyousuke

10 voks - Sierashi Yuusuke
6 voks - Tachibana Shizune
1 voks - Abby Robbins

C csoport
10 voks - Tsukatani Aoi
4 voks - Scar
1 voks - nAsI-nUrI

9 voks - Yuzuri Kouhei
5 voks - Hibiki
1 voks - Wakahisa Shun

12 voks - Tsukatani Midori
5 voks - Sukkecu Eiji
0 voks - Kawaguchi Yasu

D csoport
8 voks - Tachibana Rei
5 voks - Nakano Kanade
2 voks - You Raiden

11 voks - Rinaaya
4 voks - Miyake Diran
1 voks - Ketsueki Higure

12 voks - Sakai Hitomi
3 voks - Vayuolos
1 voks - Riichi 'Rii' Sato


Főtábla, 2. forduló


A szavazás határideje július 29. vasárnap, 22 óra

 • Minden trióból egy karakterre kell szavazni.
 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.(a kérdőívnek három oldala van!)

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Júl. 29, 2012 9:29 am

Akárcsak múlt héten, ismét 18 voks érkezett a virtuális urnába. Meglepetéseknek most sem voltunk híján, egyes csoportokban jóformán káosz alakult ki a sok rendkívül szoros és kiélezett eredmény miatt. Mizushima Takeo most legalább egy pontot szerzett, de az előző kiírás döntősei közül most Keisuke Isami és Ayumu Michiyo is szoros vereséget szenvedett egy-egy riválisától. Az ellenpóluson ezúttal Ricco Albarracín van, aki a forduló legkönnyedebb győzelmét mutatta be, Ivela nella Sinestesia pedig második kalaposként lépte le könnyedén ellenfeleit. Sirenia de Rose is remek teljesítményt nyújtott a begyűjtött 3 ponttal, de kiemelendő Hanabi Shiori eredménye is, aki öt szavazat hátrányból egyenlített ki Sierashi Yuusuke ellen.


Shinigamik, 2. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
6 voks - Hana Akamoto (4)
5 voks - Kaminari Taka (1)
5 voks - Mizushima Takeo (1)

7 voks - Yamakida Tsuki Leiko ( 8 )
6 voks - Nara Shiratori (6)
2 voks - Chiruochiba Airisu (2)

6 voks - Hayakawa Yuki Hajime (7)
6 voks - Rosui Kagehime (5)
4 voks - Tamachi Yukezo (2)

B csoport
7 voks - Kagami Ai (6)
6 voks - Ayumu Michiyo (6)
3 voks - Yoshida Yuko (0)

9 voks - Matetsaku Miyoko (6)
3 voks - Hayakawa Tasumi (5)
3 voks - Akiyama Akane (3)

6 voks - Amatsu Yukariko (7)
6 voks - Kagami Ritsu (3)
4 voks - Noah Senshi (0)

C csoport
7 voks - Yamasaki Shizuka ( 8 )
6 voks - Keisuke Isami (6)
2 voks - Yoshida Yoriko (0)

12 voks - Wang Liu Mei (7)
3 voks - Nagano Nobu (4)
1 voks - Ninomiya Mitsuko (2)

10 voks - Sakai Kotomi (7)
4 voks - Kamioka Rosa (2)
1 voks - Sierashi Masaru (0)

D csoport
11 voks - Shiroichi Anao ( 8 )
3 voks - Kawashima Ichika (4)
2 voks - Kawazoe Hanae (1)

11 voks - Verashu Suwun ( 8 )
3 voks - Sierashi Katsuo (2)
2 voks - Teruo Sachiaru (0)

11 voks - Ueshima Kohaku ( 8 )
3 voks - Shiranui Haruki (4)
1 voks - Oichi Reika (1)

Arrancarok, 2. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
9 voks - Slarin Sleryrrlyn'dreskel ( 8 )
3 voks - Wolloh del Desierto (3)
3 voks - Shinra Curiel (1)

12 voks - Flavia nella Sinestesia ( 8 )
2 voks - Quibelez de Saporán (3)
2 voks - Tanarotte de Silfo (3)

13 voks - Ricco Albarracín ( 8 )
2 voks - Sierra Montero (2)
1 voks - Anshel Zuniga (0)

B csoport
10 voks - Tadeo Dellomeurtre (7)
6 voks - Eggther Balthasar (4)
2 voks - Gabriel Bello (0)

7 voks - Eliziana Aberquero (7)
7 voks - Hrafn Zuniga (6)
1 voks - Gabriela Escamilla (0)

10 voks - Ivela nella Sinestesia (6)
4 voks - Cephalus Ó-Madaidhín (6)
2 voks - Lanven Alexander Stark (0)

C csoport
8 voks - Lucifer Curiel ( 8 )
7 voks - Diego Canino (4)
2 voks - Luzbel del Admarth Pablo (0)

10 voks - Räv la Luz ( 8 )
5 voks - Karasu Vex (2)
1 voks - Adora Luna (1)

6 voks - Kiyo Phellera (7)
6 voks - Sirenia de Rose (4)
4 voks - Mai Cabaniz (2)

D csoport
10 voks - Eras Vanthor ( 8 )
4 voks - Ronan J. Hustrebáz (4)
2 voks - Cande Jaegerjaques (2)

11 voks - Natalie Salazaar Granz ( 8 )
4 voks - Thea del Matanza (4)
0 voks - Dei Laez (0)

11 voks - Desmond Phellera ( 8 )
3 voks - Lluvia Blizniat (2)
2 voks - Eliana del Barros (0)

Vegyes kategória, 2. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
12 voks - Touma Vance MacCay ( 8 )
3 voks - Atamagahen Haseru Hidari (2)
1 voks - Mori Kouta (1)

8 voks - Masaki Sachi ( 8 )
5 voks - Hayashi Yuuta (4)
3 voks - Heinrich Haydn (1)

10 voks - RawR! ( 8 )
3 voks - Gouto Asuka (3)
3 voks - Daemon Nagai (1)

B csoport
7 voks - Viclyn Do'ana ( 8 )
5 voks - Tachibana Shizune (4)
3 voks - Miyanaga Kyousuke (0)

7 voks - Aoyama Yui (6)
5 voks - Illiame (6)
4 voks - Abby Robbins (0)

8 voks - Sierashi Yuusuke (7)
8 voks - Hanabi Shiori (5)
0 voks - Masachika Ryouji (0)

C csoport
11 voks - Tsukatani Aoi ( 8 )
4 voks - Wakahisa Shun (2)
0 voks - Sukkecu Eiji (2)

10 voks - Yuzuri Kouhei ( 8 )
4 voks - nAsI-nUrI (2)
2 voks - Kawaguchi Yasu (0)

10 voks - Tsukatani Midori ( 8 )
5 voks - Hibiki (4)
1 voks - Scar (2)

D csoport
8 voks - Tachibana Rei ( 8 )
5 voks - Sakai Hitomi (6)
2 voks - Ketsueki Higure (0)

8 voks - Rinaaya ( 8 )
7 voks - Nakano Kanade (4)
2 voks - Riichi Sato (0)

8 voks - Vayuolos (6)
4 voks - Miyake Diran (4)
3 voks - You Raiden (0)


Főtábla, 3. forduló


A szavazás határideje augusztus 5. vasárnap, 22 óra

 • Minden trióból egy karakterre kell szavazni.
 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.(a kérdőívnek három oldala van!)

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 05, 2012 10:09 am

Zsinórban harmadszor érkezett 18 szavazat, a küzdelem a két továbbjutó helyért pedig élesedik a csoportokban. Több, eddig magabiztosan teljesítő kiemelt karakter szenvedett meg a győzelemért, ám mindannyian legalább 3 ponttal kerültek ki a húzós helyzetből. A legnagyobb meglepetések még így is a shinigami A és B csoportjából kerültek ki, mint eddig is. Ezúttal Tamachi Yukezo és Hayakawa Tasumi nyert relatíve esélytelenként, utóbbi az utolsó kalapból indulva akár még be is juthat a legjobb nyolc közé.
Ezen a héten van a csoportküzdelmek utolsó fordulója, jövő hét ilyenkorra tehát már ismert lesz, hogy melyik az a 8-8 karakter, amely megküzdhet a legnépszerűbb karakter címéért.


Shinigamik, 3. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
11 voks - Rosui Kagehime (9)
4 voks - Mizushima Takeo (3)
0 voks - Chiruochiba Airisu (2)

7 voks - Tamachi Yukezo (6)
6 voks - Hana Akamoto (6)
4 voks - Nara Shiratori (6)

6 voks - Yamakida Tsuki (12)
5 voks - Hayakawa Yuki Hajime (9)
4 voks - Kaminari Taka (1)

B csoport
7 voks - Hayakawa Tasumi (9)
6 voks - Amatsu Yukariko (9)
4 voks - Ayumu Michiyo (6)

7 voks - Matetsaku Miyoko (10)
5 voks - Kagami Ai (8 )
3 voks - Noah Senshi (0)

7 voks - Yoshida Yuko (4)
5 voks - Kagami Ritsu (5)
3 voks - Akiyama Akane (3)

C csoport
8 voks - Keisuke Isami (10)
4 voks - Nagano Nobu (5)
4 voks - Sakai Kotomi (8 )

6 voks - Wang Liu Mei (11)
5 voks - Yamasaki Shizuka (10)
4 voks - Kamioka Rosa (2)

7 voks - Yoshida Yoriko (4)
3 voks - Sierashi Masaru (1)
3 voks - Ninomiya Mitsuko (3)

D csoport
13 voks - Shiroichi Anao (12)
2 voks - Oichi Reika (3)
0 voks - Teruo Sachiaru (0)

6 voks - Verashu Suwun (12)
5 voks - Kawashima Ichika (6)
3 voks - Shiranui Haruki (4)

11 voks - Ueshima Kohaku (12)
6 voks - Sierashi Katsuo (4)
0 voks - Kawazoe Hanae (1)

Arrancarok, 3. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
11 voks - Slarin Sleryrrlyn'dreskel (12)
3 voks - Quibelez de Saporán (5)
2 voks - Sierra Montero (2)

13 voks - Flavia nella Sinestesia (12)
3 voks - Shinra Curiel (3)
0 voks - Anshel Zuniga (0)

6 voks - Ricco Albarracín (11)
6 voks - Wolloh del Desierto (6)
3 voks - Tanarotte de Silfo (3)

B csoport
8 voks - Ivela nella Sinestesia (10)
6 voks - Tadeo Dellomeurtre (9)
2 voks - Gabriela Escamilla (0)

7 voks - Eliziana Aberquero (11)
5 voks - Eggther Balthasar (5)
5 voks - Lanven Alexander Stark (1)

9 voks - Hrafn Zuniga (10)
6 voks - Cephalus Ó-Madaidhín (8 )
1 voks - Gabriel Bello (0)

C csoport
7 voks - Lucifer Curiel (12)
5 voks - Mai Cabaniz (4)
4 voks - Karasu Vex (2)

8 voks - Räv la Luz (12)
5 voks - Diego Canino (6)
2 voks - Sirenia de Rose (4)

11 voks - Kiyo Phellera (11)
4 voks - Adora Luna (3)
2 voks - Luzbel del Admarth Pablo (0)

D csoport
11 voks - Eras Vanthor (12)
5 voks - Lluvia Blizniat (4)
0 voks - Dei Laez (0)

9 voks - Natalie Salazaar Granz (12)
6 voks - Ronan J. Hustrebáz (6)
1 voks - Eliana del Barros (0)

10 voks - Desmond Phellera (12)
6 voks - Thea del Matanza (6)
0 voks - Cande Jaegerjaques (2)

Vegyes kategória, 3. forduló


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.
A karakterek neve után zárójelben az összpontszámuk található.

A csoport
10 voks - Touma Vance MacCay (12)
4 voks - Gouto Asuka (5)
1 voks - Heinrich Haydn (1)

14 voks - Masaki Sachi (12)
2 voks - Mori Kouta (3)
1 voks - Daemon Nagai (1)

9 voks - RawR! (12)
4 voks - Hayashi Yuuta (6)
3 voks - Atamagahen Haseru Hidari (3)

B csoport
11 voks - Viclyn Do'ana (12)
5 voks - Hanabi Shiori (7)
1 voks - Abby Robbins (0)

8 voks - Tachibana Shizune (8 )
6 voks - Illiame (8 )
2 voks - Masachika Ryouji (0)

8 voks - Sierashi Yuusuke (11)
6 voks - Aoyama Yui (8 )
1 voks - Miyanaga Kyousuke (0)

C csoport
10 voks - Tsukatani Aoi (12)
4 voks - Hibiki (6)
2 voks - Kawaguchi Yasu (0)

6 voks - Yuzuri Kouhei (12)
5 voks - Sukkecu Eiji (4)
4 voks - Scar (2)

15 voks - Tsukatani Midori (12)
2 voks - Wakahisa Shun (4)
0 voks - nAsI-nUrI (2)

D csoport
14 voks - Tachibana Rei (12)
1 voks - Miyake Diran (5)
1 voks - Riichi Sato (1)

7 voks - Rinaaya (11)
7 voks - Sakai Hitomi (9)
2 voks - You Raiden (0)

8 voks - Nakano Kanade (8 )
6 voks - Vayuolos (8 )
1 voks - Ketsueki Higure (0)

Főtábla, 4. forduló


A szavazás határideje augusztus 12. vasárnap, 22 óra

 • Minden trióból egy karakterre kell szavazni.
 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.(a kérdőívnek három oldala van!)

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 12, 2012 9:16 am

Hölgyeim és uraim, négy hét öldöklő küzdelmet követően kialakult mindhárom kategóriában a legjobb nyolc mezőnye! Szokás szerint 18 szavazó alakította ki a heti eredményeket, melyek között ezúttal kevéssé domináltak a meglepetések, legfeljebb a különbségek okozhatnak némi szemöldökvonogatást.
Minden kategóriában tehát 28 karakter búcsúzott a küzdelmektől, bár nem véglegesen, ugyanis egy helyosztó mérkőzés keretében még a pontos sorrendet eldönthetik majd egymás között a következő három hét folyamán, amíg a végső győztes kiléte eldől. Egyúttal a szebb külső érdekében a szavazás helyszíne is költözik a google-ról a polldaddy-re (köszönet Narának a javaslatért).

Shinigamik


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

4. forduló, eredmények
A csoport
B csoport
8 voks - Shiratori Nara
4 voks - Hayakawa Yuki Hajime
3 voks - Mizushima Takeo

7 voks - Yamakida Tsuki Leiko
6 voks - Rosui Kagehime
3 voks - Hana Akamoto

9 voks - Tamachi Yukezo
4 voks - Chiruochiba Airisu
3 voks - Kaminari Taka
10 voks - Matetsaku Miyoko
4 voks - Ayumu Michiyo
3 voks - Kagami Ritsu

6 voks - Kagami Ai
5 voks - Akiyama Akane
5 voks - Amatsu Yukariko

8 voks - Hayakawa Tasumi
6 voks - Yoshida Yuko
2 voks - Noah Senshi
C csoport
D csoport
8 voks - Wang Liu Mei
6 voks - Keisuke Isami
1 voks - Sierashi Masaru

7 voks - Sakai Kotomi
5 voks - Yamasaki Shizuka
3 voks - Ninomiya Mitsuko

6 voks - Kamioka Rosa
6 voks - Yoshida Yoriko
4 voks - Nagano Nobu
8 voks - Shiroichi Anao
5 voks - Verashu Suwun
3 voks - Ueshima Kohaku

8 voks - Kawashima Ichika
6 voks - Sierashi Katsuo
1 voks - Oichi Reika

9 voks - Shiranui Haruki
4 voks - Teruo Sachiaru
3 voks - Kawazoe Hanae

Azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmény, másodszor a vokskülönbség döntött.

Csoportok végeredménye
A csoport
B csoport
16 - Yamakida Tsuki Leiko
11 - Rosui Kagehime (29-33)

11 - Hayakawa Yuki Hajime (26-36)
10 - Tamachi Yukezo
10 - Nara Shiratori
6 - Hana Akamoto
4 - Chiruochiba Airisu
3 - Mizushima Takeo
1 - Kaminari Taka

14 - Matetsaku Miyoko
13 - Hayakawa Tasumi

12 - Kagami Ai
10 - Amatsu Yukariko
8 - Ayumu Michiyo
6 - Yoshida Yuko
5 - Kagami Ritsu
4 - Akiyama Akane
0 - Noah Senshi

C csoport
D csoport
15 - Wang Liu Mei
12 - Keisuke Isami (30-31)

12 - Yamasaki Shizuka (28-33)
12 - Sakai Kotomi (28-34)
7 - Yoshida Yoriko
5 - Kamioka Rosa
5 - Nagano Nobu
3 - Ninomiya Mitsuko
1 - Sierashi Masaru
16 - Shiroichi Anao
14 - Verashu Suwun

12 - Ueshima Kohaku
10 - Kawashima 'Kami' Ichika
8 - Shiranui Haruki
6 - Sierashi Katsuo
3 - Oichi Reika
2 - Teruo Sachiaru
1 - Kawazoe Hanae

Arrancarok


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek; hármas holtverseny esetén pedig mindenki 2 pontot.

4. forduló, eredmények
A csoport
B csoport
7 voks - Slarin Sleryrrlyn'dreskel
6 voks - Flavia nella Sinestesia
2 voks - Ricco Albarracín

5 voks - Sierra Montero
5 voks - Tanarotte de Silfo
5 voks - Shinra Curiel

14 voks - Wolloh del Desierto
3 voks - Quibelez de Saporán
0 voks - Anshel Zuniga
8 voks - Eliziana Aberquero
5 voks - Cephalus Ó-Madaidhín
3 voks - Tadeo Dellomeurtre

9 voks - Ivela nella Sinestesia
4 voks - Eggther Balthasar
3 voks - Hrafn Zuniga

7 voks - Lanven Alexander Stark
6 voks - Gabriella Escamilla
4 voks - Gabriel Bello
C csoport
D csoport
8 voks - Räv la Luz
7 voks - Kiyo Phellera
1 voks - Lucifer Curiel

10 voks - Diego Canino
5 voks - Mai Cabaniz
0 voks - Adora Luna

9 voks - Sirenia de Rose
4 voks - Karasu Vex
3 voks - Luzbel del Admarth Pablo
7 voks - Eras Vanthor
6 voks - Natalie Salazaar Granz
3 voks - Desmond Phellera

6 voks - Lluvia Blizniat
5 voks - Ronan J. Hustrebáz
4 voks - Thea del Matanza

10 voks - Eliana del Barros
5 voks - Cande Jaegerjaques
3 voks - Dei Laez

Azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmény, másodszor a vokskülönbség döntött.

Csoportok végeredménye
A csoport
B csoport
16 - Slarin Sleryrrlyn'dreskel
14 - Flavia nella Sinestesia

11 - Ricco Albarracín
10 - Wolloh del Desierto
7 - Quibelez de Saporán
5 - Shinra Curiel (13-47)
5 - Tanarotte de Silfo (13-48)
4 - Sierra Montero
0 - Anshel Zuniga

15 - Eliziana Aberquero
14 - Ivela nella Sinestesia

10 - Hrafn Zuniga
10 - Cephalus Ó-Madaidhín
9 - Tadeo Dellomeurtre
7 - Eggther Balthasar
5 - Lanven A. Stark
2 - Gabriela Escamilla
0 - Gabriel Bello

C csoport
D csoport
16 - Räv la Luz
13 - Kiyo Phellera

12 - Lucifer Curiel
10 - Diego Canino
8 - Sirenia de Rose
6 - Mai Cabaniz
4 - Karasu Vex
3 - Adora Luna
0 - Luzbel del A. Pablo
16 - Eras Vanthor
14 - Natalie Salazaar

12 - Desmond Phellera
8 - Lluvia Blizniat
8 - Ronan J. Hustrebáz
6 - Thea del Matanza
4 - Eliana del Barros
4 - Cande Jaegerjaques
0 - Dei Laez

Vegyes kategória


A triók győztesi négy pontot kaptak, a második helyezett kettőt, a harmadik helyezett nullát.
Holtverseny esetén az első helyen 3-3 pontot, a másodikon 1-1 pontot kaptak az érintettek.

4. forduló, eredmények
A csoport
B csoport
9 voks - Touma Vance McCay
4 voks - RawR!
4 voks - Masaki Sachi

7 voks - Gouto Asuka
6 voks - Hayashi Yuuta
2 voks - Mori Kouta

10 voks - Atamagahen Haseru Hidari
4 voks - Daemon Nagai
3 voks - Heinrich Haydn
8 voks - Viclyn Do'ana
4 voks - Sierashi Yuusuke
3 voks - Illiame

8 voks - Tachibana Shizune
5 voks - Hanabi Shiori
3 voks - Aoyama Yui

6 voks - Miyanaga Kyousuke
5 voks - Masachika Ryouji
4 voks - Abby Robbins
C csoport
D csoport
7 voks - Tsukatani Aoi
5 voks - Yuzuri Kouhei
3 voks - Tsukatani Midori

12 voks - Hibiki
4 voks - Sukkecu Eiji
1 voks - nAsI-nUrI

6 voks - Scar
6 voks - Kawaguchi Yasu
3 voks - Wakahisa Shun
10 voks - Tachibana Rei
3 voks - Rinaaya
2 voks - Vayuolos

9 voks - Sakai Hitomi
5 voks - Miyake Diran
2 voks - Nakano Kanade

10 voks - You Raiden
4 voks - Ketsueki Higure
2 voks - Riichi 'Rii' Sato

Azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmény, másodszor a vokskülönbség döntött.

Csoportok végeredménye
A csoport
B csoport
16 - Touma Vance McCay
13 - RawR! (36-28)

13 - Masaki Sachi (35-32)
9 - Gouto Asuka
8 - Hayashi Yuuta
6 - Atamagahen H. Hidari
3 - Mori Kouta
3 - Daemon Nagai
1 - Heinrich Haydn

16 - Viclyn Do'ana
13 - Sierashi Yuusuke

12 - Tachibana Shizune
9 - Hanabi Shiori
8 - Aoyama Yui
8 - Illiame
4 - Miyanaga Kyousuke
2 - Masachika Ryouji
0 - Abby Robbins

C csoport
D csoport
16 - Tsukatani Aoi
14 - Yuzuri Kouhei

12 - Tsukatani Midori
10 - Hibiki
6 - Sukkecu Eiji
5 - Scar
4 - Wakahisa Shun
3 - Kawaguchi Yasu
2 - nAsI-nUrI
16 - Tachibana Rei
13 - Sakai Hitomi (33-30)

13 - Rinaaya (29-35)
8 - Nakano Kanade
8 - Vayuolos
7 - Miyake Diran
4 - You Raiden
2 - Ketsueki Higure
1 - Riichi Sato

Negyeddöntő és helyosztók a 25-32. helyért


A szavazás határideje augusztus 19. vasárnap, 22 óra

 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 19, 2012 9:11 am

Megdőlt egy rekord, a negyeddöntők már 19 játékost mozgattak meg! Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt, hiszen minél több a szavazat, annál pontosabb képet festenek az eredmények is Smile
A héten az elődöntők kerülnek sorra, és mindhárom kategóriában két csoportgyőztes illetve két csoportmásodik jutott be a legjobb négy közé. Az arrancaroknál két meccsen is nagyon szoros küzdelem alakult ki, de az eddigiek alapján nem mondható meglepetésnek egyik továbbjutó személye sem. A shinigamiknál meggyőző fölényt csak egy karakter nem mutatott, ezzel együtt Rosui Kagehime továbbjutása talán némileg meglepő lehet, ha azt vesszük, hogy a csoportja győztese nem tudott ellenállást kifejteni a D-csoport lehengerlő teljesítménye ellen. A két címvédő összecsapásán kialakult különbséget pedig már majdhogynem lehetetlen lesz megdönteni, igaz Keisuke érezhetően gyengébb volt már az elmúlt négy hét alatt is. Ami a vegyes kategóriát illeti, ott is a D-csoport ereje mutatkozott meg leginkább. Az első BSML női győztese gond nélkül vette az akadályt, és Hitomi is le tudta hajrázni az utolsó szavazatokkal a másik nagyon erősnek tűnő csoport, a C-jelű kilences győztesét.
Az elődöntők mellett a héten az 5-8., a 17-20. és a 21-24. helyért zajlanak a helyosztók.

NEGYEDDÖNTŐK, EREDMÉNYEK


Shinigamik

Yamakida Tsuki Leiko - Verashu Suwun: 6-12
Shiroichi Anao - Keisuke Isami: 16-1
Matetsaku Miyoko - Rosui Kagehime: 7-9
Wang Liu Mei - Hayakawa Tasumi: 11-6

Arrancarok

Räv la Luz - Flavia nella Sinestesia: 9-10
Eras Vanthor - Ivela nella Sinestesia: 10-7
Slarin Sleryrrlyn'dreskel - Kiyo Phellera: 9-8
Eliziana Aberquero - Natalie Salazaar Granz: 6-11

Vegyes

Viclyn Do'ana - Yuzuri Kouhei: 7-10
Touma Vance McCay - Sierashi Yuusuke: 10-7
Tachibana Rei - RawR!: 14-5
Tsukatani Aoi - Sakai Hitomi: 7-10

HELYOSZTÓK, EREDMÉNYEK


Shinigamik

25. Kagami Ritsu (44)
26. Nagano Nobu (42)
27. Chiruochiba Airisu (40)
28. Oichi Reika (34)

29. Ninomiya Mitsuko (46)
30. Akiyama Akane (44)
31. Mizushima Takeo (42)
32. Teruo Sachiaru (28)

Arrancarok

25. Tanarotte de Silfo (52)
26. Eliana del Barros (50)
27. Lanven Alexander Stark (42)
28. Karasu Vex (36)

29. Adora Luna (56)
30. Sierra Montero (39)
31. Gabriela Escamilla (38)
32. Cande Jaegerjaques (37)

Vegyes

25. You Raiden (48)
26. Miyanaga Kyosuke (47)
27. Wakahisa Shun (41)
28. Mori Kouta (34)

29. Masachika Ryouji (54)
30. Ketsueki Higure (41)
31. Kawaguchi Yasu (39)
32. Daemon Nagai (36)

ELŐDÖNTŐK ÉS HELYOSZTÓK


A szavazás határideje augusztus 26. vasárnap, 20 óra

 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Aug. 26, 2012 9:51 am

A verseny utolsó hetéhez érkeztünk! Cirka hét nap, és kiderül ki az oldal legnépszerűbb halálisten, arrancar és karakurai karaktere! Az elődöntők eredményéről 18 szavazó döntött, minden további komment nélkül nézzük az eredményeket:

ELŐDÖNTŐK, EREDMÉNYEK


Shinigamik

Rosui Kagehime - Shiroichi Anao: 8-8 (továbbjutó: Shiroichi Anao poszt és hírnév viszonyítás után)
Verashu Suwun - Wang Liu Mei: 10-6

Arrancarok

Eras Vanthor - Natalie Salazaar Granz: 7-9
Flavia nella Sinestesia - Slarin Sleryrrlyn'dreskel: 9-7

Vegyes

Sakai Hitomi - Tachibana Rei: 5-11
Yuzuri Kouhei - Touma Vance McCay: 5-11

HELYOSZTÓK, EREDMÉNYEK


Shinigamik
5-8. helyért

Yamakida Tsuki Leiko - Hayakawa Tasumi: 10-7
Keisuke Isami - Matetsaku Miyoko: 12-4

17-20. és 21-24. helyért

17. Yoshida Yoriko (50)
18. Nara Shiratori (41)
19. Shiranui Haruki (36)
20. Ayumu Michiyo (33)

21. Kamioka Rosa (46)
21. Yoshida Yuko (46)
23. Sierashi Katsuo (38)
24. Kuchiki Hana (30)

Arrancarok
5-8. helyért

Räv la Luz - Ivela nella Sinestesia: 10-6
Kiyo Phellera - Eliziana Aberquero: 12-4

17-20. és 21-24. helyért

17. Ronan J. Hustrebáz (51)
18. Tadeo Dellomeurtre (47)
19. Sirenia de Rose (41)
20. Quibelez de Saporán (31)

21. Mai Cabaniz (44)
22. Thea del Matanza (41)
23. Shinra Curiel (33)
24. Eggther Balthasar (32)

Vegyes
5-8. helyért

RawR! - Sierashi Yuusuke: 8-8 (továbbjutó Sierashi Yuusuke poszt és hírnév viszonyítás után)
Viclyn Do'ana - Tsukatani Aoi: 4-11

17-20. és 21-24. helyért

17. Aoyama Yui (48)
18. Hayashi Yuuta (41)
19. Vayuolos (37)
20. Sukkecu Eiji (34)

21. Illiame (44)
22. Atamagahen Haseru Hidari (44)
23. Miyake Diran (38)
24. Scar (34)

DÖNTŐK ÉS HELYOSZTÓK


A szavazás határideje szeptember 2. vasárnap, 20 óra

 • Nem kötelező minden mérkőzésben voksolni.
 • Olyan meccsekben, ahol van saját karaktered, nem szavazhatsz, ha mégis megteszed, az adott meccsre a voks nem érvényes.
 • A visszaélések elkerülése érdekében ha voksoltál, küldj egy PÜ-t Soifonnak a szavazásnál használt névvel, vagy értesítsd skype-on vagy cseten.

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Szept. 02, 2012 9:29 am

Owari da! Kilenc hét vér, verejték és dráma után befejeződött a harmadik BleachSML! Mindhárom kategóriában szoros döntő volt, és bizony a helyosztók sem voltak mindenhol egyértelműek, így a heti 19 szavazó mindegyikének fontos szerepe volt a végeredmény kialakításában.
Mielőtt rátérnék a végeredménye, ezúton is szeretném megköszönni mind a 23 usernek, aki legalább egyszer voksolt a verseny alatt, nélkületek nem jöhetett volna létre egy, az előzőnél talán színvonalasabb és élvezetesebb küzdelem a karakterek között. Remélem élveztétek a karakterek sorsának alakulását ^^
A következő hetekben még várhatóak szavazások, egyelőre versenyen kívül, ám ki tudja, lehet azoknak is fontos szerepe lesz a következő kiírásban kuncog

SHINIGAMIK

DÖNTŐ

Shiroichi Anao 9-7 Verashu Suwun

BRONZMÉRKŐZÉS

Rosui Kagehime 11-6 Wang Liu Mei

5. HELYÉRT

Keisuke Isami 12-6 Yamakida Tsuki Leiko

7. HELYÉRT

Matetsaku Miyoko 13-5 Hayakawa Tasumi

9-12. HELYÉRT

Ueshima Kohaku (40)
Yamasaki Shizuka (36)
Kagami Ai (34)
Hayakawa Yuki Hajime (30)

13-16. HELYÉRT

Sakai Kotomi (51)
Kawashima 'Kami' Ichika (50)
Amatsu Yukariko (40)
Tamachi Yukezo (39)

Végeredmény
1. Shiroichi Anao
2. Verashu Suwun
3. Rosui Kagehime
4. Wang Liu Mei
5. Keisuke Isami
6. Yamakida Tsuki Leiko
7. Matetsaku Miyoko
8. Hayakawa Tasumi
9. Ueshima Kohaku
10. Yamasaki Shizuka
11. Kagami Ai
12. Hayakawa Yuki Hajime
13. Sakai Kotomi
14. Kawashima 'Kami' Ichika
15. Amatsu Yukariko
16. Tamachi Yukezo
17. Yoshida Yoriko
18. Nara Shiratori
19. Shiranui Haruki
20. Ayumu Michiyo
21. Kamioka Rosa
21. Yoshida Yuko
23. Sierashi Katsuo
24. Kuchiki Hana
25. Kagami Ritsu
26. Nagano Nobu
27. Chruichoba Airisu
28. Oichi Reika
29. Ninomiya Mitsuko
30. Akiyama Akane
31. Mizushima Takeo
32. Teruo Sachiaru
33. Kaminari Taka
34. Sierashi Masaru
35. Kawazoe Hanae
36. Noah Senshi

A halálisteneknél tehát Shiroichi Anao lett az, aki hazaszállíthat egy újabb trófeát a második kiírás megnyerése után! A D-csoport igen erősnek bizonyult, hiszen a második helyezett Verashu Suwun is onnan került ki, illetve Ueshima Kohaku is a lehető legjobb pozíciót szerezte meg, ami elérhető volt számára. Rosui Kagehime egy-az-egy elleni mérkőzésekben sokkal erősebbnek bizonyult, mint azt várni lehetett volna a csoport alapján, ám jogosan viheti haza a bronzérmet Wang Liu Mei orra elől. Újoncként szép teljesítmény, akárcsak Yamakida Tsuki 6. helye, aki ezzel egyben a legerősebb gyerekkari lett, noha közvetlenül nem találkozott fő riválisával Matetsaku Miyokóval. A legerősebb férfi karakter ezúttal is Keisuke Isami lett, 5. helyezésével messze felülmúlva a második legjobb fiút, Hayakawa Yuki Hajimét, aki 12. helyen végzett. Az előző kiíráshoz képest a legnagyobb nyertes talán Kagami Ai lett, aki legutóbb a 32 közé sem jutott be, most viszont büszke lehet a 11. helyére.

ARRANCAROK

DÖNTŐ

Flavia nella Sinestesia 9-7 Natalie Salazaar Granz

BRONZMÉRKŐZÉS

Eras Vanthor 10-8 Slarin Sleryrrlyn'dreskel

5. HELYÉRT

Kiyo Phellera 9-8 Räv la Luz

7. HELYÉRT

Eliziana Aberquero 9-8 Ivela nella Sinestesia

9-12. HELYÉRT

Desmond Phellera (50)
Hrafn Zuniga (38)
Ricco Albarracín (31)
Lucifer Curiel (31)

13-16. HELYÉRT

Diego Canino (40)
Cephalus Ó-Madaidhín (37)
Lluvia Blizniat (34)
Wolloh del Desierto (29)

Végeredmény
1. Flavia nella Sinestesia
2. Natalie Salazaar Granz
3. Eras Vanthor
4. Slarin Sleryrrlyn'dreskel
5. Kiyo Phellera
6. Räv la Luz
7. Eliziana Aberquero
8. Ivela nella Sinestesia
9. Desmond Phellera
10. Hrafn Zuniga
11. Ricco Albarracín
11. Lucifer Curiel
13. Diego Canino
14. Cephalus Ó-Madaidhín
15. Lluvia Blizniat
16. Wolloh del Desierto
17. Ronan J. Hustrebáz
18. Tadeo Dellomeurtre
19. Sirenia de Rose
20. Quibelez de Saporán
21. Mai Cabaniz
22. Thea del Matanza
23. Shinra Curiel
24. Eggther Balthasar
25. Tanarotte de Silfo
26. Eliana del Barros
27. Lanven Alexander Stark
28. Karasu Vex
29. Adora Luna
30. Sierra Montero
31. Gabriela Escamilla
32. Cande Jaegerjaques
33. Gabriel Bello
34. Luzbel del Admarth Pablo
35. Dei Laez
36. Hrafn Zuniga

Gratulálok az új belépő Flavia nella Sinestesianak az arrancar kategória megnyeréséhez! A primera espada megszorította ugyan a mosómedvét, de Natalie Salazaar Granz nem tudta megakadályozni ellenfelét abban, hogy ő találja meg az arany kupát. Mindketten másodikak lettek csak a csoportjukban, ám statisztikáik alapján megérdemelten jutottak a döntőbe, ráadásul az elődöntőben megmutatták, hogy valóban jobbak Eras Vanthornál és Slarinnál, akik közül végül az Exequias vezére volt egy hajszállal jobb a harmadik helyért folytatott küzdelemben. Ugyanígy, Kiyo Phellera is visszavágott a csoportbeli vereségért a talán csalódást keltő eredményt elérő Räv la Luznak, egyedül Eliziana Aberquero tudta megtartani a fölényét Ivela nella Sinestesiaval szemben. A legjobb nyolc erősségét minden bizonnyal a 9. helyen végzett Desmond Phellera is eléri, erős csoportja azonban nem engedte meg neki a továbbjutást. Ellenben ezzel ő lett a legjobb férfi karakter megelőzve a két hellyel hátrébb végző Ricco Albarracínt és Lucifer Curielt. Előbbi a Sinestesia-tesókkal együtt kifejezetten szépen szerepelt friss karakterként.

VEGYES KATEGÓRIA

DÖNTŐ

Tachibana Rei 10-8 Touma Vance McCay

BRONZMÉRKŐZÉS

Sakai Hitomi 13-5 Yuzuri Kouhei

5. HELYÉRT

Sierashi Yuusuke 9*-8 Hayashi Aoi
*pótszavazattal

7. HELYÉRT

RawR! 12-5 Viclyn Do'ana

9-12. HELYÉRT

Tsukatani Midori (46)
Tachibana Shizune (40)
Masaki Sachi (38)
Rinaaya (36)

13-16. HELYÉRT

Nakano Kanade (51)
Hibiki (38)
Hanabi Shiori (34)
Gouto Asuka (27)

Végeredmény
1. Tachibana Rei
2. Touma Vance McCay
3. Sakai Hitomi
4. Yuzuri Kouhei
5. Sierashi Yuusuke
6. Hayashi Aoi
7. RawR!
8. Viclyn Do'ana
9. Tsukatani Midori
10. Tachibana Shizune
11. Masaki Sachi
12. Rinaaya
13. Nakano Kanade
14. Hibiki
15. Hanabi Shiori
16. Gouto Asuka
17. Aoyama Yui
18. Hayashi Yuuta
19. Vayuolos
20. Sukkecu Eiji
21. Illiame
21. Atamagahen Haseru Hidari
23. Miyake Diran
24. Scar
25. You Raiden
26. Miyanaga Kyosuke
27. Wakahisa Shun
28. Mori Kouta
29. Masachika Ryouji
30. Ketsueki Higure
31. Kawaguchi Yasu
32. Daemon Nagai
33. nAsI-nUrI
34. Heinrich Haydn
35. Riichi 'Rii' Sato
36. Abby Robbins

Tachibana Rei a BleachSML első kiírásának megnyerése után egy újabb címmel lett gazdagabb, ő lett a legnépszerűbb karakurai karakter és egyben a legnépszerűbb vaizard is! A kétszavazatos vereség ellenére a divattervezők gyöngye, Touma Vance McCay a quincyk és a fiúk között bizonyult a legjobbnak egy ezüst mellé, míg a bronzot szerző Pockymon Sakai Hitomi az emberek között érte el ugyanezt. Yuzuri Kouhei a dobogóról lemaradt, de a legnépszerűbb fullbringer, valamint a második helyezett fiúkari ő lett, az 5. helyért folyó párbaj két résztvevője, Sierashi Yuusuke és Hayashi Aoi pedig kasztjának ezüstérmét kaparintotta meg. RawR! a modsoulok, Viclyn pedig a KK-k között lett a legnépszerűbb, ezekben a kasztokban Hibiki és Rinaaya szerzett második helyet. Említésre méltó még Heinrich Haydn eredménye, aki ugyan csak 34. lett, a legjobb bount címét azért ezzel is megszerezte.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt, gratulálok a győzteseknek és remélem a következő kiírásban is ugyanilyen aktívak lesztek majd!

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyCsüt. Szept. 06, 2012 2:21 am

Ahogy ígértem, a torna levezetéseként néhány minitorna-jellegű szavazást szeretnék tartani. Ezek közül az első azt hivatott kideríteni, hogy a multis usereknek melyik a legnépszerűbb karaktere. Kössétek be az öveket, ugyanis a következő öt hétben csak olyan párosításokat fogtok látni, ahol mindkét karaktert ugyanaz a játékos irányítja!

Akiknek legalább hét karija van, azok esetében kétfordulós rendszerben lesz lebonyolítva a minitorna, az egyetlen kivétel ez alól Vera, akinek lehetetlen a karijait kiemelni. Ezen a héten vele kínozlak meg titeket elsősorban. Ennyi összecsapás ugyanannak a usernek a karijai között nem lesz még egyszer egy héten, szóval innentől kezdve már csak változatosabb lesz.

Ezúttal saját karakterre is lehet szavazni, valamint persze továbbra sem muszáj minden mérkőzésre voksot leadni.

Az eheti szavazásnak négy oldala van, a határidő pedig rugalmas, de irányadóként a jövő hét pénteket (szeptember 14) adom meg.

1. hét szavazása
userek: Vera, Vex, Hime, Risu, Shizuk, Ken, Taki, Misty

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyPént. Szept. 28, 2012 11:56 pm

A vártnál "kicsit" hosszabbra sikeredett kör 15 szavazót vonzott az uborkaszezon első megmérettetésében. Részletes eredményeket helytakarékosság szempontjából nem közlök a topikban, de akit érdekelnek esetleg a saját (vagy más) eredményei, annak valamilyen formában eljuttatom.

Vera-karakterek


1. 27 pont - 9Gy-0D-0V - Keisuke Isami
2. 24 pont - 8Gy-0D-1V - Verashu Suwun
3. 19 pont - 6Gy-1D-2V - Desmond Phellera
4. 16 pont - 5Gy-1D-3V - Ueshima Kohaku
5. 14 pont - 4Gy-2D-3V - Tachibana Rei
6. 9 pont - 3Gy-0D-6V - Touma Vance McCay
7. 6 pont - 1Gy-3D-5V - Eras Vanthor (54-73)
8. 6 pont - 1Gy-3D-5V - Viclyn Do'ana (53-74)
9. 4 pont - 1Gy-1D-7V - RawR!
10. 4 pont - 1Gy-1D-7V - Yamakida Tsuki Leiko

Vex-karakterek


1. csoport

1. 7 pont - Scar
2. 6 pont - Earl

3. 2 pont - Tenzo Hanbei
4. 1 pont - Sakamoto Fucking Naraku


2. csoport

1. 9 pont - Kojiro Kuroda
2. 6 pont - Karasu Vex

3. 3 pont - Kuchiki Samanuske
4. 0 pont - Kurai Szadame


Hime-karakterek


1. 9 pont - Rosui Kagehime
2. 6 pont - Shiranui Naomi
3. 3 pont - Thea del Matanza
4. 0 pont - Nagisa Sachiko

Risu-karakterek


1. 6 pont - Chiruochiba Airisu
2. 3 pont - Wolloh del Desierto
3. 0 pont - Urufu Yashuhiro

Egyéb


Yamasaki Shizuka - Lluvia Blizniat 11-4
Yurenai Mistique - Quibelez de Saporán 11-3
Kaminari Taka - Tanarotte de Silfo 10-4
Ken Aruya - Hitomi Aruya 7-5


Diadalmaskodott tehát Keisuke Isami, Rosui Kagehime, Chiruochiba Airisu, Yamasaki Shizuka, Yurenai Mistique, Kaminari Taka és Ken Aruya karaktere. Ami a Vex-karaktereket illeti, a döntő körre a 3. fordulóban kerül majd sor.


Az újabb forduló ismét egy 4 oldalas dokumentum, a határidő ismét rugalmas lesz, bár talán most nem ennyire xD Az irányadó időpont október 7. vasárnap ezúttal.

2. hét szavazása
userek: Anao, Nati, Re-chan, Yoru, Yuke, Taka

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny EmptyVas. Okt. 07, 2012 8:49 am

Ezúttal 12 voksoló döntött úgy, hogy szavaz ez alatt az egy hét alatt a karakterekre. Részletes eredményeket helytakarékosság szempontjából nem közlök a topikban, de akit érdekelnek esetleg a saját (vagy más) eredményei, annak valamilyen formában eljuttatom azokat.

Anao-karakterek


1. csoport

1. 9 pont - 26-6 - Shiroichi Anao
2. 6 pont - 16-16 - Hibiki

3. 3 pont - 13-20 - Shihouin Ryouichi
4. 0 pont - 10-23 - Teruo Sachiaru


2. csoport

1. 9 pont - 28-5 - Flavia nella Sinestesia
2. 6 pont - 18-15 - Hayashi Aoi

3. 3 pont - 14-19 - Tsuchiya Ayameko
4. 0 pont - 6-27 - Shinra Curiel


3. csoport

1. 6 pont - 13-9 - Räv la Luz
2. 3 pont - 11-11 - Yoshida Yuko

3. 0 pont - 9-13 - Hayakawa Yuki Hajime

Nati-karakterek


1. csoport

1. 9 pont - 31-2 - Natalie Salazaar Granz
2. 6 pont - 22-11 - Tachibana Shizune

3. 3 pont - 10-23 - Illiame
4. 0 pont - 3-30 - Heinrich Haydn


2. csoport

1. 9 pont - 24-9 - Mizushima Takeo
2. 6 pont - 19-14 - Kagami Kanata

3. 3 pont - 15-18 - Fon Seiran
4. 0 pont - 8-25 - Yamamoto Minase Yoko


Re-chan karakterek


1. csoport

1. 10 pont - 21-11 - Hiroshi Kaito
2. 8 pont - 18-14 - Akihiro Haruya

3. 6 pont - 17-15 - Allen Obrien
4. 2 pont - 12-20 - Anshel Zuniga
5. 1 pont - 12-20 - Yamato Katsuro


2. csoport

1. 10 pont - 19-13 - Luzbel del Admarth Pablo
2. 8 pont - 19-13 - Fukuyama Hidekazu

3. 6 pont - 17-15 - Hitoshi Retasu
4. 4 pont - 16-16 - Miyake Ichiro
5. 0 pont - 9-23 - Minamoto Muramasa


Yoru-karakterek


1. csoport

1. 12 pont - 39-7 - Ninomiya Mitsuko
2. 9 pont - 29-17 - Hrafn Zuniga

3. 4 pont - 20-27 - Kawaguchi Yasu
4. 4 pont - 18-29 - Berry
5. 0 pont - 10-36 - Kikuchi Aya


2. csoport

1. 9 pont - 22-13 - You Raiden
2. 6 pont - 23-12 - Miyake Diran

3. 3 pont - 15-20 - Abukara Ichirouta
4. 0 pont - 10-25 - Ryuunosuke Thorbjörn Zilberschlag


Taka-karakterek


1. 9 pont - 26-6 - Genki Takashi
2. 6 pont - 19-13 - Kamioka Shinrou
3. 3 pont - 14-19 - Yamakida Yoshirou
4. 0 pont - 6-27 - Sirenia de Rose

Yuke karakterek


Tamachi Yukezo - Matetsaku Kai: 10-2


Diadalmaskodott tehát Genki Takashi és Tamachi Yukezo karaktere. Ami többieket illeti, náluk a döntő körre a 3. illetve a 4. fordulóban kerül majd sor.


Az újabb forduló ezúttal egy 3 oldalas dokumentum, a határidő ismét rugalmas lesz. Az irányadó időpont október 14. vasárnap ezúttal.

3. hét szavazása
userek: Hitomi, Mei, Rosa, Diego, Nara, Lanven, Yoru (döntő) és Vex (döntő)

______________

III. BleachSML Népszerűségi Verseny Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
III. BleachSML Népszerűségi Verseny _
TémanyitásTárgy: Re: III. BleachSML Népszerűségi Verseny   III. BleachSML Népszerűségi Verseny Empty

Vissza az elejére Go down
 

III. BleachSML Népszerűségi Verseny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Off :: Csevegő-