HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Wolloh vs Higen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Wolloh vs Higen   Kedd Jún. 19, 2012 8:15 pm

Naná, hogy semmi sem örök! De azért tartósabb is lehetne pár dolog. >.> Jó, az ágy alja nem éppen a legszebb, legkíméletesebb, legjobb hely a tárolására, de minden bizonnyal a legbiztonságosabb. Idegen szemek nem láthatják meg! Nem-nem, az én pici titkomat nem! A végén még mindenféle baka dolgokat össze-vissza hordanának rólam, valamint elveszne az is, hogy én kemény fickó vagyok, jó nem vagyok túl kemény, de még ez a csekély is oda lenne! Viszont azt sem hagyhatom, hogy ott csúnyuljon megkopott színű csőrrel, így kénytelen vagyok elindulni, s keresni festéket, meg ecsetet, hogy újra régi ölelni való fényében tündököljön, a... kacsám! *.* Lévén, hogy Las Noches és Hueco Mundo nem bővelkedik ilyesfajta boltokban, valamint nekem csak az a bizonyos szín kell, más nem jó. Ilyet viszont csak és kizárólag egy helyen lehet kapni, az... Emberek Világában! >.> Már megint el kell oda merészkednem! Már kezd elegem lenni a helyből, pedig pár éve milyen jó kis hely volt, le ruccant az arrancar, s kedvére falhatott női lelkeket, most viszont... akár hányszor kiteszem a lábamat vagy egy shinigamiba vagy egy kellemetlenkedő fajtársamba botlok. >.> Pf.. >.>
Valamiért újra Karakura Townba vezetett az utam, bár máshol is beszerezhettem volna a festéket, nem értem miért, talán ennyire vonz az az itteni lelkek mértéke? Mindegy! Most is, mint amikor a Primera fraccionjával találkoztam, a cuerpomat felvéve lépdeltem be a megfelelő boltba. Furcsa módon most az Alucard rajongók sehol se voltak, így kisebb dicsfényben úsztam. Sikeresen megvettem amit akartam, aztán, gondoltam járok egyet, hátha belebotlok egy szegény, ártatlan női lélekbe, aki valami shinigamit vár. Így történt, hogy valami elhagyatott részhez értem Karakurának, talán valami raktár negyed lehetett. ~Ez a mázli napom!~ Gondoltam, mivel az egyik ajtónak, tőlem úgy 100 méterre, támaszkodva láttam egy síró női lelket, már azon voltam, hogy oda megyek - pontosabban már el is indultam felé - , s felfalom, mikor a semmiből - jó nem figyeltem, mással voltam elfoglalva, és? >.> Pf.. - egy shinigami termet ott, s elküldte a fenébe... vagyis a világukba. ~Már megint egy shinigami, ez mégse a mázli napom!~ Most úgy 45 méterre álltam egy ellenségemtől, így felkaptam egy utcakövet, s felé hajítottam, erőm meg volt ahhoz, hogy eltaláljam, viszont valami még hiányzott, mert a tőle úgy 10 méterre lévő autó szélvédőjét sikerült bezúznom.
- Hogy a denevérek fociznának a szemgolyóiddal! - Kiáltottam a shinigami felé. - Ne félj a következő eltalál! - Azzal újabb utcakövet hajítottam felé, viszont ez most a raktár ablakát törte be, aztán elindultam felé. - Hogy mártozznál meg denevér guanóban! Minek, kinek képzeled magad, hogy egy romlott lelket csak úgy fénybe viszel? - ~Igen, ez a szerep jó lesz! Itt eljátszom, hogy egy ember vagyok, aki látja a lelkeket, viszont nincs tisztában a dolgok működésével, valamint a képességem az emberfeletti erőm.~ - Talán te is maga vagy a gonoszság! Hát gyere küzdjünk meg! Ellátom a gonosz képedet! Te is egy részben maszkos vagy, mi? Gyere, mutasd neked hol van a maszkod? Azt is letöröm, ahogy a kedvedet, hogy romlott lelkeket küldözgess a fénybe! - Ökleimet komikusan felpakoltam, mintha boxolni akarnék. Ja boxolni... én? Pf.. Még feltételezni is szánalmas ilyesmit, a box nem elég elegáns, brutális, hasznos, csak a kezeket használni, mi? Pf.. És azokkal is csak ütni. Szóval most úgy 15-20 méterre tőle idiótán ugrálva vártam, hogy mit cselekszik. Bizonyára el kezd majd magyarázkodni, s hogyha ügyes vagyok, meg ez is egy baka, akkor ebből is kiszedhetek, ő is elárul magáról olyan dolgokat, amiket ki tudok használni ellene.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hakusaya Higen
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2012. May. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7500/15000  (7500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   Szer. Jún. 20, 2012 11:12 pm

Unatkoztam. Semmit sem akartam annál jobban, mintsem, hogy kimehessek valahova, hol jól érezhetném magamat. Mivel amúgy sem tudtam sokat az emberek világáról, először oda vezetett az utam. Még indulás előtt bepakoltam, gondosan betettem mindent a hátizsákomba és készen álltam az indulásra. Még távozás előtt elköszöntem a családtól, de úgy látszott, hogy a szüleimnek nem igazán tetszik, hogy folyton csak mindenfelé bóklászom. Közöltem velük, hogy nem lesz semmi gond, így végül úgy döntöttek, hogy nyugodtan mehetek.
Az emberek világa szerintem nem különbözött sokban a mi világunktól. Ők az akadémiát iskolának hívták, bár furcsálltam, hogy nem tanítanak semmit, ami a harchoz és a túléléshez kell. Hamarosan rá is eszméltem, hogy ők bizony nem látják a hollowokat és nem tudnak sokat a világról, így elfogadtam a tényt. Sok vicces ember él Karakurában és egyesek nagyon megnevettettek. Nagyon jól éreztem magam a városban, mindaddig amíg egy síró nőt nem pillantottam meg. Gondoltam, hogy mielőtt akármi baj is származik tőle segítek neki, hogy megtisztuljon.
Mikor készen lettem egy kellemetlenkedő hang érkezett hátulról, egy utcakő kíséretével, ami egy autó szélvédőjébe roncsolódott. Kívánta nekem, hogy a denevérek focizzanak a szemgolyóimmal és közölte azt is, hogy a következő dobása eltalál. A következő hamarosan repült is, de az sem talált el. Ezután furcsa dolgokat mondott, úgy tűnt, mintha nem tudna sokat a rendszerből. Úgy gondoltam, hogy egy ember állt előttem. Sokat hallottam már ezekről az emberekről, kik látják a shinigamikat, meg még ki tudja milyen dologgal rendelkeznek. Az ember azt is gondolta, hogy én vagyok maga a gonoszság és már harci állást vett fel előttem. Ideje lett volna felvilágosítani egy kissé, így megszólaltam.
- Nyugodtan, tudom, hogy ez sok volt magának így egyszerre. Én nem vagyok maszkos lény, azok a hollowok, a gonoszok, kik meg akarják enni az embereket, vagyis a magadfajtákat. Én a jók, a shinigamik közé tartozom, kik segítenek rajtatok, az embereken.
Elég nagy lélekenergiája volt egy emberhez képest... meg olyan... arrancaros... jobb lenne tartanom a távolságot és biztonságba tudni magam. Úgy gondoltam, hogy, ha megfelelő választ kapok, akkor távozom is erről a helyről. A legutolsó dolog, ami a mai napomba kéne, az az agresszió. Inkább folytatnám az emberek világában töltött jólétemet, ahelyett, hogy ezzel az alakkal vitáznék.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   Szer. Júl. 18, 2012 3:58 am

Mind a két fél téglám messze céltévesztett, de nem is baj, hiszen egyáltalán nem akartam, hogy ilyen gyorsan végezzek vele. Ellenfelemet nem igazán izgatta a dobálózásom, mint ahogy a „támadó” állásom se. Sőt a színjátékom eddig úgy tűnik, hogy sikeres, hiszen mikor megszólalt egy emberhez szólt, tehát eddig embernek hisz, már csak azért kell reménykednem, hogy a lélekenergiám nehogy belezavarjon azzal, hogy hamarabb veszi le, hogy arrancar vagyok, s nem ember. ~Na persze, a shinigamik a „jók”, s a lidércek a gonoszak, tipikus shinigami felfogás.. Pf.. >.>~ De nem nyilváníthattam ki a véleményemet, hiszen most azt játszom, hogy egy ember vagyok. A szövegelése alatt az idióta ugrálásom egyre lassabb lett, s a kezeimet is lejjebb engedtem. Mire végzett már álltam, s a kezeim a testem mellett volt. Próbáltam minél gyanakvóbb hangnemet és arckifejezést felvenni:
- Szóval azt mondod, hogy te és a többi ilyen fekete hacukás manus jó fiú? Mennyire bízhatok a szavadban? Lehet, hogy csak azért mondasz ilyeneket, mert rettegsz tőlem. Rettegsz, parázol, félsz attól, hogy elteszlek a hihetetlen erőmmel! – Valami bohóc, idióta pózőrködésbe kezdtem, hiszen a féreg emberek is ezt tennék, és mivel én egy ilyen féregnek tetem most magam, ezért nekem is úgy kell viselkednem, ahogy ők viselkednek. Bár elég megalázó, de hasznos, s eléggé aljas dolog is, csak nehogy lebukjak a lélekenergiám miatt. – Félsz tőlem, mi? De tudod mit? Elmondom a nevem, hogy tudd, ki fog végezni a gonosz, nyomorult seggeddel! A nevem sir Alexander Anderson! Az Iskariot aduásza. Szóval érezd megtiszteltetésnek, hogy egy ilyen személy végezhet veled, s most hallj meg csendben!
Az utolsó mondatom után mögé próbáltam sonidozni, hogy a gerince közepébe könyökölhessek. Vagyis csak próbáltam volna sonidozni, mivel csak egy lépésnyit sikerült haladnom. ~A fenébe! Úgy tűnik cuerpoban nem lehet sonidozni.~ Mivel sonidot nem tudtam alkalmazni, ezért idiótán kiabálva megiramodtam a shinigami felé, s rohanás közben jobbomat fejem mellé emelvén ütésre készen tartottam. Hogyha esetleg a sonidonk shinigami megfelelőjével térne ki előlem, akkor így kiáltok felé:
- Csak ne teleportálgassál nekem itten, hanem gyere az öklöm elé, hogy lecsaphassam azt a gonosz fejedet a helyéről! – Aztán újabb idióta kiáltozós rohamot indítok meg ellene.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hakusaya Higen
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2012. May. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7500/15000  (7500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   Kedd Júl. 24, 2012 7:23 am

Az előttem álló személynek egyre inkább kezdtem érzékelni reiatsuját. Az elején megkérdőjelezte azt, hogy jó vagyok, de sajnos nem tudta, hogy nem vagyok lemaradva reiatsu kezelésben. Bár az ő eseténél kellett egy kevés idő, de sikerült beazonosítanom. Már tudtam valódi kilétét, de mégis úgy döntöttem, hogy megvárom míg befejezi a bolondságait. Elárulta a nevét is, mi szerint Alexander Anderson volt. Azt a tényt bizony nem kérdőjelezhettem meg, így elraktároztam a fejemben. Felém irányított egy ostoba előrerohanós támadást, mire úgy éreztem, hogy ideje lenne megmutatni neki, hogy mit tudok. Shunpóm igazán a legjobbak közé tartozott. Egy röpke pillanat alatt nem messze, oldalra ugrottam. Leszólta a cselekvésem, majd ismét belekezdett. Miközben volt időm előhívni a zanpakutomat.
- Kurihirogero, Ranran Hinagiku!
Ha nekem rohant volna, akkor ismét oldalra shunpóztam volna. A zanpakuto hívószava után kardomat kihúznám a helyéről, de mire kiérne teljesen a kezemre olvadna, egy fehér kesztyű formájában. Ez a kesztyű egy teljesen átlagos fehér kesztyű lenne, hiszen még nem kezdett el töltődni. Ezt kihasználva arra, hogy ne riasszam meg Alexet.
- Nyugi, Alex, haszontalan a zanpakutom, csak egy árva kesztyű, ami valami lötyit köpköd. Ja igen, tudom, hogy tudod miről beszélek. Ne nézz butusnak és ne hülyülj ennyire feltűnően. Észrevettem a reiatsudat, ami arra mutat, hogy arrancar vagy. Nem szeretem az arrancarokat, mert az egyik nagyon átvert. Bár tudom, hogy mindenki jó legbelül, mégsem bízhatok egy magadfajta sunyi mosolyú kalapostól. Kis uniformis betyár.
Egy mosolyt vettem fel, majd megszólaltam.
- Bakudou 30: Shitotsu Sansen!
Ha sikerült végigmondanom, akkor Alexbe három fénysugár szúródna, ami egy szabályos háromszöget alkot. Eléggé fájdalmas is a képesség amellett, hogy korlátozza a mozgásban, főleg úgy, hogy igazán jó vagyok kidoukban. Miután sikerült lefogni, ha egyáltalán sikerült, akkor megszólalnék, méghozzá a következőt mondanám mosolyogva:
- Kíváncsi vagyok milyen szándékkal jöttél és mi a célod.
Ha nem sikerülne a kidoum, akkor is elmondanám neki az előbbi mondanivalót, csak az alkalommal nem nyugodtan, hanem folyamatosan Alexen tartva a szememet. Reméltem, hogy elő tud majd rukkolni valami értelmes magyarázattal. Igazán reméltem, hogy nem azért jött, hogy megegye azt a szegény lelket, amit megmentettem. Ha mégis az lenne a célja, akkor ebből az árva beszélgetésből valami durvább dolog is elő fajulhat, én pedig azt nagyon nem szeretném.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   Pént. Júl. 27, 2012 10:32 pm

Sajnos a cuerpoban nem lehet sonidozni. Így még nagyobb bolondot kellett csinálnom magamból, s idiótán üvöltözve, felemelt ököllel rohantam felé. Röhejesen festhettem, ez nem vitás. Ahogy egy shinigamitól elvárható félre shunpozott, hiszen mégis csak egy ember vagyok. Jah, ember…
- Csak ne teleportálgassál nekem itten, hanem gyere az öklöm elé, hogy lecsaphassam azt a gonosz fejedet a helyéről! – Aztán újabb idióta kiáltozós rohamot indítok meg ellene, de mikor a zanpakutouja erejét aktiválja, megtorpantam, s védekezésképpen magam elé emeltem kezeimet, ki tudja, hogy miféle képességei vannak. Viszont némileg megnyugodtam, mikor láttam, hogy egy kesztyű a… mi az a szó? Igen, shikaia. ~Végre valaki, akivel méltóképpen küzdhetek meg!~ Viszont a lelkesedésem oda lett, mikor elmondta, hogy valami „lötyit” fog köpködni. ~Nem adok neki sok esélyt, elrontotta a mázli napom, s még harcolni se tud.~ Mikor kijelentette, hogy tudja, hogy arrancar vagyok, deaktiváltam a cuerpomat. Már nem volt mit takargatnom az arrancarságomon, valamint így könnyebben harcolhatok. Bár nem én vagyok a legjobb reiatsu érzékelő, viszont nem is vagyok lélekenergia vak, így mikor az arcára mosoly ül, érzékelem, hogy készül valamire, így mikor a kidout idézi meg, még időben tudok félre sonidozni. A kidouja után kijelentette, hogy érdekli a szándékom és célom, erre először felröhögtem egy rövidet, aztán szavakkal is válaszoltam, s próbáltam a Hellsing manga Alexander Anderson, az őrült pap karaktere stílusában beszélni:
- Szándékom és célom az Urat szolgálni, hogy itt vagyok ez az ő akarata! – Kardomat kitéptem a hüvelyéből, s az égnek emeltem. – E kardot is tőle kapám hogy a bűnösöket véle a pokol tüzére jutathassam. – Aztán a magam ügyességével rászegeztem a kardot. – S most én az Úr akarata a pokol legmélyebb bugyrába küldelek Lucifer! Ééémen! – S a kardot hanyagul felé ejtettem, ez még egy óvodás szemében se lett volna ijesztő, így a shinigaminak sem tűnhetett annak. Miközben a kardom félúton volt a hívószavamat is elkiáltottam: – Miente, Loki! – Ezután, mikor a kard földre ér egy kisebb robbanás kíséretében megannyi denevérré változott, mik rám szálltak és teljesen beleptek. Ebben a denevérburokban történik az átváltozásom: szemfogaim megnőnek, kezemen a kis ujjak eltűnnek és helyettük három centis éles, hegyes karmok jelenek meg, és minden körmöm hegyes, éles karommá alakul, és újra lesz farkam, minek végén egy ovális golyó van, min megannyi apró rózsatüskeszerű mérgező tüske helyezkedik el, a ruhámból csak a csizma és a nadrág marad meg eredeti alakjában, a felső rész helyett pólya borítja a testem (a kalapom és a szemüvegem nem megsemmisül, csupán eltűnik), a maszkom hajamat váltja fel és, mint megannyi tüske mered hátra felé. Miután átváltoztam a denevérek pár centire tőlem eltávolodnak és egy pukkanással el tűnnek, s így ideiglenes füstfüggönyt is vontak körém. Nem vártam sokat a cselekvéssel, mikor már kész volt az átváltozásom karmaimmal feltéptem tenyereimen a bőrömet, aztán azonnal az ellenfelemnek ugortam, s azon voltam, hogy tenyeremmel eltaláljam. Hogyha sikerült volna az első roham alkalmával a véres tenyeremet hozzá érintenem, akkor röhögve hátrébb
sonidozok. Hogyha nem volt sikeres a rohamom, akkor is hátrébb sonidozok, s védekező állást felvéve várom az ellentámadását.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   Szomb. Okt. 13, 2012 11:45 pm

Üdv!

Wolloh kérésére Higen inaktivitása miatt LEZÁROM a küzdőteret. A rövidsége miatt csak 500 ryou jutalmat tudok adni, és azt is csak Wolloh-nak.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Wolloh vs Higen   

Vissza az elejére Go down
 

Wolloh vs Higen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-