HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kira & Takashi vs. Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Jún. 17, 2012 12:55 pm

Vetek egy utolsó pillantást a bezáródó gargantára, miközben elgondolkozok az arrancar szavain, aki elmagyarázta, mi a feladatom. Seth valamilyen tárgyat akar megtalálni, amit Görögország északi részén lokalizált, de hogy pontosan hol, azt nem tudja, öt kilométeren belül bárhol lehet, egy már az ókorban elpusztított polisz területén feküdt. Azt, hogy mi ez a tárgy, nem árulta el, csak annyit mondott, hogy az én feladatom lesz megvédeni a kereső hollowokat az idetévedő shinigamiktól. Még kaptunk egy nevet is tőle, Ares osztag-idióta.
Meglepetésemre négy, nindzsaruhás shinigami fogadott a teljesen lakatlan területen, de mivel ők lepődtek meg jobban, még azelőtt végeztem kettővel, hogy reagáltak volna, kettőt pedig a hollowok téptek szét. Ennyivel boldogultak volna nélkülem is, bár valószínű nem veszteség nélkül, és ahogy nézem őket, mindegyik különleges lehet. Sas, denevér, disznó- mind olyan állat, amelyiknek egy érzékszerve fejlettebb az átlagnál, valószínű Seth sem tudja, hogyan akadhat rá erre a valamire, így hát minél több különleges érzékekkel ellátott hollowot küldött. Ettől függetlenül még mindig van valami, ami ledegradálja a fontosságot, mégpedig az, hogy én kaptam ezt a feladatot. Lehet, hogy a legerősebb arrancarok közé tartozom a csicska kategóriában, de Seth biztosan nem bízik bennem, nem bízna rám semmi fontos küldetést. Azt, hogy ki akar nyíratni, nem hiszem, de az meglehet, hogy szórakozik velem. Hát, ha örömét leli benne, hát tegye, amíg megfizet, nyugodtan.
Felugrok egy régi templomrom megmaradt oszlopának tetejére, hogy szemügyre vehessem a tájat. Még látszik, hogy valamikor emberek éltek itt, ennyi év után is, de a háború már elpusztította ezt a helyet az időszámítás kezdete előtt. Talán ez az ember egyetlen képessége, olyat tud alkotni, ami soha nem pusztul el végleg, nyomokban mindig megmarad. Las Noches vajon hány évvel éli túl az utolsó lakóit?
A szél átfut a hajamon, miközben a tenger alá lebukni készülő Nap irányába nézek. Távolról, talán az Appenini félsziget irányából érkező felhők kúsznak a látóhatárra, nagyon távol már látható a leszakadó esőfüggöny, a villámok zaja pedig tompa morajlásként pedig eléri ezt a várost. Egy órán belül itt is esni fog, ami lényegesen meg fogja nehezíteni a dolgunkat. Ezek a hollowok szerencsére elég erősek ahhoz, hogy ne kelljen félteni őket a villámoktól, de az érkező shinigamik dolga lényegesen könnyebb lesz, az összes létező elem a rendelkezésükre fog állni. Gyönyörű, ahogy a fény és az árnyék harcol, ez a harc pedig visszaverődik a felkorbácsolt tenger vizéről.
Hirtelen ér be az érzékelési körömbe két shinigami, mindkettővel találkoztam már, amikor még gyengébb voltam. Az egyikük különösen fontos, ő volt az első, akit nem tudtam megölni, ellenben a másik az erősebb. Szinte biztos, hogy a mérgem végleg elvette a látását, bár nem tudom, milyen szinten állnak a gyógyítóik, úgyhogy felkészülök arra az eshetőségre is, hogy esetleg láthat.
-Lavar, keresgéljetek arrébb, lehetőleg a két kilométeres körzetemen kívül-hiába ölöm meg őket, ha nem találjuk meg a tárgyat, amiért Seth küldött, felesleges volt idejönnöm.
-Igenis, Diego-sama!-kutya-szerű hollow a legerősebb a csapatban, de ő is csak nemrégen lett adjuchas, nem sokkal erősebb egy gilliannál, a többi pedig alig erősebb az átlagnál. Két ilyen ellenfélnek ő sem lenne kihívás, és bár a 6 hollow segítségével könnyebben menne, egynél vagy kettőnél több biztosan nem élné túl.
A szimatoló-ultrahangozó-vijjogó-röfögő csapat egy percen belül hallótávolságon kívül kerül. Szerencsére volt annyi eszük, hogy egyik sem áll közöttem és a shinigamik között, akik nagyjából észak felől érkeznek. Én vagyok a legközelebb hozzájuk.
-Gyönyörű a naplemente, nem igaz?-fordulok egy mosollyal a két shinigami felé, amikor úgy gondolom, hogy hallótávolságban vannak. Ezzel a kérdéssel talán máris sikerült felbosszantani azt a vak nőt, ha pedig nekem ugrik gondolkodás nélkül, ők sem lesznek sokkal nehezebb ellenfelek az előző bagázsnál.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Kedd Jún. 19, 2012 12:01 pm

Egy átlagosnak induló nap a mai. Mint ahogy már vagy egy éve (vagy több) ma reggel is Ookami-chan ébreszt. Csak úgy miért is ne alapon el is árulom, hogy ma azzal próbált meg kikészíteni már kora reggel, hogy kikötözött az ágyban. Ám pechére csak a kezeimig jutott így felébredésemkor rögtön lerúgom magamról. Ezután mintha mi sem történ volna, elmegyek a fürdőbe magamra zárom az ajtót és befekszem a kád kellemesen meleg, de nem túlforró vizébe. Itt még pihenek egy kicsit majd, uzsgyi, irány a kertbe egy kis magánedzésre. Fejlesztenem kell az érzékelő képességeimet, hogy a lehető legkevesebbszer keljen használnom az Irimét. Ügyes kis szerkezet és hasznos is, de vannak, helyzetek mikor nem igen veszem hasznát, ilyen például a shunpozó ellenfél szemmel való követése, vagy ha én magam shunpózok. Ma konkrétan ezt fogom gyakorolni a már bevált módszerrel. Kageookami mint ellenfél áll velem szemben én pedig vetek rá egy pillantást a szemüveg segítségével. Miután rögzítem, az agyamban a környezetet kikapcsolom az eszközt és shunpoval támadok. Hát így gyakorlunk még vagy egy órán keresztül majd végezvén elindulok az osztagom felé, hogy megtudjam, van e mára valami feladatom.
Mikor megérkezem az osztag bejáratához ismerős csilingelés és szárnycsapkodás csapja meg a fülem. Mikor közelebb ér a hang forrása kinyújtom a mutatóujjam, hogy rászállhasson a fekete lepke és közölje velem az üzenetét.
- Chikanatsu Kira, 5. tiszt kérem jelenjen meg 10 perc múlva a 2. Senkaimonnál ahol felvilágosítást kap legújabb küldetéséről. – eléggé furcsállom, hogy pont engem találnak meg egy küldetéssel, ami ráadásul az Emberek Világában lesz. Mint a Híradó egység parancsnoka nem igazán szoktam elhagyni Soul Society-t. Na, mindegy, miután a pillangó elszáll, úgy döntök, előbb haza ugrom és előkészülök. Van még időm bőven hisz shunpómmal kevesebb, mint két perc alatt ott vagyok. Hazaérve hamar előkotrom a ruhásszekrényben gondosan eltett fekete ruházatot, amit még csatlakozásomkor kaptam. Levetem, magamról az egyenruhám majd felveszem az éjféli bőrruhát és csak arra veszem vissza az egyedi külsővel ellátott egyenruhámat.
Miután elkészülök, már indulok is a Senkaimonhoz. Mint ahogy már említettem elég hamar megjárom az utat a villámtáncom segítségével. Mikor megérkezem, ár vannak, ott érzem öt shinigami reiatsuját és szagát. Az egyik ismerős is a számomra.
- Genki-san? Nahát, megint együtt megyünk küldetésre? – szólalok, fel miután pár méterre tőle abbahagyom a shunpot és sétálni kezdek feléje.
Röviddel ezután megjelenik egy hetedik személy is és rögvest be is mutatkozik.
- Üdvözölöm önöket. Motoi vagyok a 12. osztagtól. Én világosítom fel magukat a küldetésükről. – megköszörüli, a torkát majd folytatja. - Nos tehát a küldetés igen egyszerű lesz. Chikanatsu-san azért önre eset a választásunk, mert értesültünk kiváló érzékeléséről és erre a feladatra pont ön a megfelelő személy. A feladat pedig nem más, mint egy bizonyos tárgy felkutatása Görögország északi részén. – tart egy kis hatásszünetet és ismét folytatja. - Oh és még mielőtt elfelejteném a keresett tárgyat egy arrancar vezette hollow csapat is keresi, mint megtudtuk ezért kapja maga mellé a 7. tisztet és még négy Omnitsukidós tisztet. Nos, van kérdés? Nem. Akkor kérem, mihamarabb induljanak. – meg sem várja, hogy lenne e kérdésünk – nem mintha nekem lenne - rögtön indít is minket. Nincs mit tenni, ha menni kell, hát menni kell, így amint megérkeznek a Dangaion átvezető pokollepkék követve őket elindulunk mind a hatan.
Görögország, még nem jártam ott, de azt mondják szép hely és az emberek számára kedvelt nyaralási úti cél, bár úgy hallom mostanában nem igazán felkapott valami viszályok miatt vagy mi. De ez szerencsére minket nem zavar a munkánkban. Egy két perc elteltével kilépünk a köztesvilágból, érzem is amint egy enyhe szellő az arcomba kap.
- Rendben, akkor itt lennénk igaz? – teszem, fel magamnak a költői kérdést majd miután bekapcsolom, a szemüvegem megszólalok. - Rendben, maguk négyen menjenek arra. - mutatok a romváros egyik irányába majd Genki-san felé fordulok. - Mi erre megyünk. – mutatok a tenger irányba, majd elindulok.
Jobb, ha így csapatokban megyünk, ha esetleg összefutnánk Hueco Mundo küldötteivel.
És lám emlegetett szamarak. Alig hogy eltávolodunk, a négyes csapattól máris megérzem a hollow fajzatok reiatsuját. Még nem lehetünk messze tőlük, talán ha fél kilométerre. Az arrancar lélekenergiájának feltűnésekor rögtön felismerem. Semmi kétség, nagyobb ugyan, mint legutóbb de ugyan az a személy a birtokosa.
Rögtön megfordulok és az Omnitsukidous felé haladunk ám azok lélekenergiája hamar el is tűnik.
- A francba, siessünk! – szólalok, fel ingerülten mikor négy társunk jelenléte csak úgy eltűnik. Shunpora váltok és szélsebesen haladok egyenesen az arrancar felé. Mivel a levegőben vagyunk, nem kell félnem attól, hogy beleütközöm valamibe is így lassítás nélkül haladok.
Tíz méterrel a férfi előtt állok meg és kérdésére nyugodt hangon válaszolok visszafogva haragom melyet jelenléte vált ki belőlem.
- Valóban az Diego-san. - és a mondatom végén egy enyhe kis mosoly jelenik meg az arcomon.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 01, 2012 12:21 am

Egy különös feladatot kaptam. El kellett kísérnem egy küldetésre a Riteitai parancsnokát. Korábban már dolgoztam együtt az ötödik tiszttel, Chikanatsu Kirával. Egyáltalán nincs ellenemre, hogy az osztagom egy tagját elkísérjem egy feladatra. Szakaszomnak megfelelő munka jelenleg úgy sem áll rendelkezésre, szóval nem szóltam semmit, amikor megkaptam a feladatot, csak bólintottam, hogy felkészülök és megyek. felvettem az izomnövelőt és az Anti-hierro páncélomat. Kissé zavaró volt, hogy kezeimet beborította a páncél, de szerencsére tudtam használni a kezeimet. Tehát nem volt túlzottan akadályozó. Chkanatsu-sannal Görögországba vagy hová megyünk. Nagyon örülök neki, biztos szép hely, de nem értem nekünk mi keresnivalónk van ott. Kapunk magunk mellé négy másik shinigamit, hogy legyen a segítségünkre. Nem sokat beszélek, mostanában nem vagyok túlzottan beszédes kedvemben, így csak csendben haladok Chikanatsu-san mellett. Ő elküldi a négy shinigamit egy másik irányba, hogy derítsék fel arrafelé a területet és majd szóljanak vissza, de hamar olyasmi történik, aminek következtében többet nem igen van lehetőségünk találkozni velük. Már útközben előhúzom övemből zanpakutoumat és előhívom shikai alakját.
- Awasaro Heiwa!
Négy shinigamit egy egyszerű lidérc nem tudna megölni. Ebből adódóan egy biztos. Nem egyetlen ellenfélről van szó, vagy ha egyedül van, úgy elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy képes legyen legyőzni négy shinigamit. Nem érünk oda a helyszínre, mert időközben egy régen látott arrancarral találkozunk. Még emlékszem a nevére, Diego Canino. Társam reakciójából ítélve biztosan találkoztak, mert mintha egy kis feszültség érződne ki a hangjából. Felvonom a szemöldököm és csöndben megszólalok.
- Diego Canino. Ez hiányzott mára.
Többet nem is mondok, hanem felveszem a támadó állást és felkészülök a harcra. Erősen kétlem, hogy meg tudnánk beszélni bármiféle problémát is. Igazából nem is akarom megbeszélni vele. Négy shinigami megölése éppen elegendő ok arra, hogy ne kelljen beszélnem senkivel semmit.
- Fölösleges lenne tépnünk a szánkat. Intézzük el hamar a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 01, 2012 2:37 am

Enyhe meglepetést okozott, hogy egyikük sem vetette rám magát, ahogy azt a shinigamiktól megszokhattam, igaz, egyiküket sem úgy ismertem meg, mint aki ész nélkül csapkod. Ezek szerint a nő jóval magasabb tűréshatárral rendelkezik a provokációt illetően, mint ahogy azt sejtettem. A férfinél még mindig nincs kard, aminek a legvalószínűbb oka az lehet, hogy már kiengedte a shikaiját. Egyiküket sem lesz könnyű legyőzni, mindketten harcoltak már ellenem, igaz, a harcstílusom megváltozott, az erőm pedig egészen más szintre lépett.
Az egyenruhájuk egyáltalán nem szokványos, Takashin kívül még soha nem láttam senkit ilyenben, de a könyvtárban olvastam róluk, főleg Aizen-sama és a két ex-shinigami parancsnok feljegyzéseiből. Ugyan soha nem érdekelt különösebben Soul Society társadalma, az osztagokat nagyjából sikerült megjegyezni feladatkörrel együtt. Ők a shinigamik tisztogató osztaga, hasonló a mi Exequisünkhöz. Általában a saját bajtársaik ellen harcolnak felsőbb parancsra.
-Úgy tűnik, emlékeztek a nevemre, Chikanatsu Kira, Genki Takashi- leugrok az oszlopról, hogy egy magasságba kerüljek a két shinigamival, de nem megyek közelebb hozzájuk. Ha véletlenül nem tudok győzni, akkor az a célom, hogy minél jobban elhúzódjon a harc, hogy Lavar és a többiek megtalálják, amiért jöttünk. Lepillantok az egyik előttem fekvő shinigami holttestéra, aki hassal fekszik a földön, a halálos sérülést a hátára kapta. Az egyik azok közül, akiket én magam öltem meg. A lábammal megfordítom a testet, így láthatóvá válnak az üveges szemek, a vérrel átitatott maszk, úgy tűnik, eltaláltam a tüdejét is a szíve mellett. -Ezek a ti alárendeltjeitek voltak, igaz?-belerúgok egyet a halottba, ami így nagyjából Kira és Takashi lábainál köt ki. -Ha titeket is megöltelek, akadály nélkül végrehajthatom a küldetésem-leemelem Áspidot a hátamról, és Kira mögé sonidozok.
Az ő képességei veszélyesebbnek tűntek az emlékeim szerint, úgyhogy először őt akarom kiiktatni. Csak a jobb kezemmel fogom a markolatot, de egy teljes erőből indított támadást intézek fentről lefelé, utána pedig függetlenül a védekezési módtól felugrok a levegőbe, hogy onnan indítsak meg feléjük egy cerot. Nem számítok sikerre, ez egyelőre csak teszt, a magasabb szintű képességeim akkor fogom használni, ha meglátom, mennyit fejlődtek azóta, hogy megküzdöttünk. Valószínű csak akkor tudnak megsebezni, ha egyszerre támadnak rám, de azért a biztonság kedvéért a cero kilövése után megerősítem a bőröm a Piel di Serpiente használatával.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 01, 2012 3:41 am

Nem gondoltam volna, hogy ez az arrancar első találkozásunk után, ennyire elfajult volna. Talán ki kellett volna találnom valamit és agyonverni még akkor. Elfajzott személyisége abból látszik, ahogyan szerencsétlen társunkat a lábával átfordítja. Miért kell ilyen dolgokba kezdenie? Mit akar ezzel elérni? Dominanciáját fitogtatja? vagy csak szadista lett és élvezi, hogy egy számára már veszélytelen testet bántalmazhat? Számomra mindez érdektelen, amikor felénk rúgja halott bajtársunk testét halkan szólok.
- Hiewa no Manto!
Halkan hívom elő zanpakutoum erejét, a páncélomat. Szükségem lesz rá, ezzel az arrancarral szemben. Nem túl könnyű ellenfél. Azóta, hogy először harcoltunk én magam sokat tanultam, még ha erőmben ez túlzottan nem is látszik. Nem tettem rosszul, hogy felhúztam páncélomat, ugyanis ellenfelünk azonnal soraink közé sonidozik és Chikanatsu-sanra készül támadni. Nem én lennék a Keigun 7. tisztje, ha nem használnám ki az alkalmat a hátba támadásra. Bár közeledtére koncentrálnom kell, hogy lássam amint mozog, de amíg támad, bőven van rá időm. Egy rövid gondolattal bekapcsolom az Izomnövelőt és érzem ahogy a kis szerkezet bekapcsol. A reiatsumat dúsítja és izomerőm megnövekszik. Ezután ellenfelünk mögé shunpozok nagyjából akkor, amikor felemeli a kardját, hogy Kirára támadjon. Hülye lennék nem kihasználni az alkalmat, hogy mi ketten vagyunk. Diego háta mögött terpesz állásba érkezem. S támadni kezdek.
- Raiouken.
Suttogom s próbálom megsorozni Diego hátát a Viharkirály öklével. Ezzel remélhetőleg adok elegendő időt Kira-channak, hogy tudjon reagálni az ellene irányuló támadásra és vagy kitérjen vagy valamilyen ellentámadást eszeljen ki. Pár pillanat múlva Diego eltűnik előlem, én remélem, hogy amíg Kirával volt elfoglalva, sikerült azért hátba támadnom. Amikor felpillantok észre veszem, hogy fölöttünk van. Nem tudom, hogy mire készül, de gondolataim szerint semmi jóra, így első dolgom, hogy tíz méterrel arrébb shunpozok, ezzel megpróbálva kikerülni támadásának hatósugarából. A cero hőjének és lökéshullámának még így is benne voltam a sugarába, ami azért kellően befűtött nekem. Igen hamar még a tökömről is csöpögni kezdett a víz, úgy megizzadtam. De annak köszönhetően, hogy a cero közvetlenül nem talált el és rajtam Harmónia Leple, ez csak arra volt elég, hogy izzadjak mint egy málhás ló.
- Hátba támadni egy shinigamit veszélyes, roppant veszélyes.
Mondom nyugodt hangon, majd amikor lecsendesedtek a dolgok Kira mellé shunpozok. Vagy azért, hogy segítsek neki, ha Diego támadása túl gyors volt számára vagy azért, hogy legyen esélyünk valamelyikünknek Diegot hátba támadni, amíg a másikat próbálja elfogni. Ha képesek vagyunk összedolgozni Diego ellen, akkor nyerhetünk is, azzal együtt, hogy erősebbnek érzem, mint első találkozásunkkor. Ezután kikapcsolom az Izomnövelőt. A 12. osztagosok szóltak, hogy működése időhöz kötött, így nem lenne túlzottan jó, ha már az elején átlépném a korlátot és különböző mellékhatásokat élnék át. Ezzel ugyan most gyengítek magamon, de tartalékként remekül megfelel.
- Genki Takashi vagyok, a 2. osztag hetedik tisztje, az Omnitsukidou 1. szakaszának, a Keigunnak tagja. Nem gondolod kedves Diego Canino, hogy rászedsz engem és a 4. tisztet. Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 01, 2012 5:33 am

Nem is tudom tényleg dühösnek kéne lennem? A férfi megvakított, de ezzel szemben ennek hála élesedtek az érzékeim, amik így nagyobb segítségként szolgálnak a harcban. De persze ez most mindegy is hisz egy valamit így sem tehetek már meg. Nem gyönyörködhetek a föld talán leggyönyörűbb lényeiben, a nőkben.
Basszus már megint eltértem a tárgytól most a harcra kell koncentrálnom. Ahogy hallom osztagtársamnak sem idegen a férfi. Ez azt jelenti, hogy Canino ˝barátunknak˝ nincs túl sok szerencséje, két omnitsukidous ellen nem hinném, hogy sok esélye lenne, még ha akkora is az ereje, mint amekkora. Tekintetem követi a férfi okozta zajt, amit a magaslatról való leugrása okoz. A következő pillanatban tompa puffanás és a vér szaga jelzi az előttem földet ért holtestet. Ez még inkább feldühít, ahogy meggyalázza halott társunk testét.
- Csak szeretnéd te rohadék. Itt hármunk közül te fogsz meghalni. emelem dühösen a jobbkarom a katanám markolatára. Ám mire az már odaér, ellenfelem a hátam mögé kerül. Ezt jelzi számomra a szél süvítése és a lépéseinek halk zaja, na meg persze a reiatsuja.
A penge zörrenése, ahogy előhúzza, jelzi számomra, hogy valószínűleg honnan jöhet a támadás. Még időben sikerül kihúznom a saját kardom a negyedéig és így próbálom meg hárítani a támadást. Persze az erejét még így is jócskán megérzem ezt is jelzi azt, hogy térdeim egy kicsit megrogynak a becsapódáskor. Ám hamar rá kell jönnöm, hogy, nincs, időm lazsálni mikor meghallom társam suttogását amint egy technika nevét ejti ki.
- Kagero, Kageookami! – a parancsszó elhangzása után egy gyors fordulattal szembe kerülök, ellenfelemmel miközben ellököm magamtól a fegyverét. Majd Genki-san első ütésével egy időben próbálom megütni ellenfelem üres bal kezemmel. Az ütés nem lesz túl erős ám mégis különleges ugyanis a Shimoku nevű technikát alkalmazom közben. Mikor az arrancar eltávolodik, tőlünk egyből bajt szimatolok.
Az említett baj hamar be is következik egy cero formájában, amit már csak akkor érzékelek, mikor kilövi felénk.
- Kage no mai! – hangzik el tőlem az újabb parancsszó ekkor a saját árnyékomba süllyedek el még pont időben az energia sugár becsapódása előtt. A támadást követően az egyik rom épület adta árnyékból mászom elő.
- Hűha, ez meleg helyzet volt. – Fordulok az érkező Takashi felé miközben deaktiválom a Kage no mait. - Na, itt az ideje az ellentámadásnak. – szavaim közben bekapcsolom a látásomat elősegítő Irimet így már könnyedén megtalálom az égen álló ellenfelet. Elrugaszkodáshoz készülök majd még az ugrás előtt kijavítom társamat.
- Amúgy csak 5.tiszt… – majd felugrok a levegőbe, és mint a rakéta szállok, ellenfelem irányába ám még mielőtt olyan közel érek hozzá, hogy bármelyikünk is rá támadhasson a másikra, lassítok és elsütök egy kidout.
- Bakudou 21: Sekienton! – kiáltom, el magam miközben előre nyújtom a bal kezem. Ekkor robbanásszerűen jelenik meg a nagy füstfelhő és lep el mindkettőnket, már ha nem távolodik el a férfi valamerre a füst hatósugarától. A füstfüggöny megjelenésekor még időben irányt váltok, és bárhol legyen is ellenfelem mögé kerülök shunpoval és egy ugyanolyan támadást indítok feléje kardommal, mint amivel nemrég ő is megtámadott engem.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 01, 2012 12:16 pm

Nem tudok időben lesújtani a kardommal, a pesquisámmal érzékelem, hogy Takashi támadásba lendült, úgyhogy végül csak a gemelos sonidommal hátrahagyott másolat fejezi be a támadást, és azt pusztítja el a shinigami ütése, én magam felugrok a levegőbe. Csak most veszem észre, hogy legutóbb nem voltak azok az ormótlan védőfelszerelések a férfi kezén, úgyhogy vagy protézis lehet, amit kétlek, mert karok nélkül aligha tartotta volna meg a pozícióját, vagy valami fegyver. Ami ennél sokkalta fontosabb, hogy rendkívül jó párost alkotnak, annak idején Sireniával mi is egy hasonló duó létrehozásán mesterkedtünk. Szinte azonnal a társa segítségére sietett, úgyhogy a jövőben kénytelen leszek óvatosabban támadni, hogy elkerüljem, hogy az egyik shinigami a hátamba kerülhessen.
A ceromat mindketten simán elkerülték, ráadásul most már a nő is használja a shikaiját, úgyhogy még óvatosabbnak kell lennem. Valószínű messze nem olyan erős a fogyatékossága miatt, mint legutóbb, talán az eső és a vihar még jobban meg fogják zavarni, ha leszállt a vízfüggöny a világra. Miközben a kígyó-szerű páncél megjelenik a bőrömön, elgondolkozok a hallottakon. Takashi próbálja azt a látszatot kelteni, hogy nem ismerik egymást azzal, hogy elrontotta a nő rangját, de valószínűtlen, hogy ennyire keveset tudna a saját társáról. Igaz, nálunk nincs jelentősége a számoknak, leszámítva az espadán belül, úgyhogy például nem ismerem a régi fracción társaim sorszámát, de náluk még az osztagon belül is vannak csapatok, úgyhogy biztosan kívülről fújják a teljes hierarchiát, főleg azért, mert náluk megengedhetetlenek a hibák.
A vörös füstfelhőből azonnal kivetem magam, a nő vak, ha nincs is más hatása, mint a látás megzavarása, akkor is ostobaság lenne benne maradni. Ugyan nem vagyok teljesen harcképtelen a látásom nélkül sem, egyértelműen előnybe kerülne, ha a kidoun belül ütköznénk meg. Igaz, valószínű nem vágná át elsőre a hierromat, ez pedig lehetőséget adna a kiiktatására, de egyrészt nem feledkezhetek meg arról, hogy legutóbb milyen csúnyán megjártam ellene, másrészt pedig valószínű összeszokott páros lehetnek, nyilván a férfi is felkészült erre a helyzetre.
Kira mögöttem jelenik meg, a kardom vízszintesen a fejem fölé emelem, miközben hátrapillantok, hogy kell-e korrigálni a védekezési szögön, de a támadás pontosan abból az irányból jön, ahonnan így a kardom megakaszthatja az 5.tiszt zanpakutojának pengéjét. Kicsit lejjebb viszem a súlypontom, ami akár természetes reakció is lehetne a támadása miatt, de valójában a célom az, hogy a bal ingujjamba rejtett karóval támadhassam a lábát. Nem tudom, hogy érzékeli-e minden mozdulatomat, mindenesetre elképzelhetőnek tartom, hogy a bal combját átlyukasztani készülő támadást részben vagy egészében kivédené, illetve fennáll a veszélye, hogy ez csak egy klón, úgyhogy amint befejeztem a szúrást, még öt méterrel feljebb megyek, ahol aránylag biztonságban érzem magam.
-A híres, neves Omnitsukidou- miközben beszélek, igyekszem mindkettőt szemmel tartani, az összehangolt támadásokkal vigyáznom kell, bár ebben a magasságban Kira képességei valószínű kevésbé erősek. -Én csak egy vagyok Las Noches számtalan katonája közül, de a puszta létem többet bizonyít minden tisztségnél. Amikor megküzdöttünk a raktárban, még nem viselted ezt az egyenruhát, Chikanatsu Kira, tehát az előléptetést a képességeid lecsökkenése után kaptad. Milyen szánalmas-még egy utolsó kísérletet tettem rá, hogy a provokációmmal elválasszam őket egymástól, ami jelentősen megkönnyítené a dolgomat. Hogy erre még rásegítsek, kinyújtom a kezem Takashi felé, hogy kilőhessem rá a különleges ceromat. -Cero Ouroboros- a bíborszínű nyaláb azonnal elhagyja a kezemet, és a shinigami körül veszi fel az önmagát elnyelő kígyó alakját. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja megvárni a robbanást, szerencsésebb esetben minél távolabb próbál kerülni tőle, számára kevésbé szerencsésebben felém indul, ebben az esetben megpróbálom visszalökni a robbanás irányában. Amennyiben elérem, hogy pár másodpercre kettesben maradjak a feltehetően dühös Kirával, más sikert arattam. Külön-külön messze nem olyan veszélyes ellenfelek.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Júl. 05, 2012 11:22 am

A kardcsapást sikeresen kivédem, és már az ellem felé fordulással meg is kezdem a kidou használatát ám sajnos csalódnom kell ugyan is már csak azt észlelem, hogy egy hátrahagyott másolat vagy klón foszlik szerte társam és saját támadásom egyidejű bevitelekor. Nem is értem miért nem vettem észre mikor elslisszolt a ˝karmaink˝ közül. Na, de ez most nem lényeg, mert még hátra van a ceró melyet az egyik shikai képességemnek köszönhetően kerülök el. Miután újra előtűnök az árnyak világából Takashi érkezik mellé. Tart egy rövid monológot majd szándékosan vagy nem de a rangomat elrontja így mielőtt még támadásba lendülnék kijavítom bár nem tudom volt e ennek valami értelme, hisz nem is igazán zavar a dolog.
Ahogy az várható volt ellenfelem kitér a füstfüggöny hatósugarából. Végül is ki a fene várná meg, hogy ellepje – rajtam kívül – mikor az korlátozná a látását. Bár nekem így is jó hisz így nem tudhatja, hogy honnan fogok kitámadni. Így talán nem is csoda hogy sikerül a háta mögé shunpónom. Ahogy mondták úgy tűnik, ez a testhez simuló kezes lábas tényleg javít a shunpómon. Sokkalta gyorsabbak érzem magam.
Mikor feltűnök az arrancar háta mögött két kézzel markolok rá a katanámra és csapok le egy függőleges csapással. Elbíztam magam, Diego könnyen hárít kardjával ám még így is kissé megrogynak térdei. A szemüvegem még mindig aktív, ahogy szaglásom is, ami azonnal megérzi ellenfelem körül terjengő bűzt. Semmi kétség ez vagy azt jelenti, hogy nem fürdött már mióta vagy éppenséggel méreggel készül támadni, és gondolom nagy valószínűséggel az utóbbi fog történni. És igen, ahogy annak lennie is kell. Szemüvegemnek hála megpillantom a férfi bal kezéből kicsapódó karót mely egyenest a lábam felé indul, épp, hogy csak de az utolsó pillanatban hagyok magam után egy utóképet az Utsusemi így helyettem az szenvedi el a támadást, míg jómagam négy-öt méterrel hátrébb állok meg. A támadást követően a férfi feljebb helyezkedik el a levegőben. Ha esetleg azt hiszi, hogy ott nagyon téved és bár igaz itt nem tudom, a képességeim teljességgel kihasználni ám szerencsére itt van nekem az Irime így amíg nem sonidozik simán tudom, hogy merre mozog. Azonban ami engem most igazán aggaszt az a vihar mely a távolból egyenesen felénk tart. Ha elér felénk, na, az aztán nagyon be fog nekem tenni az érzékelésem miatt. Gondterhelt arckifejezésem azonnal átvált meglepődötté mikor meghallom az arrancart a ruházatomról beszélni.
- Nahát, meglepő, hogy feltűnik a megváltozott öltözékem főképp, mert a saját társaim nem vették észre, hogy megváltoztattam, pedig sokat szenvedtem vele. – válaszolok a mondat végén megjátszva a csalódottságot, melyet még arckifejezésemmel is jelzek. Majd ezt követően hamar szórakozott hangnemben folytatom. - És a hajam, az is máslett? Azt nem vetted észre? - húzom, le a kapucnim mivel jelenleg csak az takarja, ezüstös tincseim mivel a kezeslábas azon részét mely eltakarja, a fejem nyaki le van, húzza – túlságosan fullasztó számomra, hogy a számat is eltakarja. Az, pedig ahogy szánalmasnak nevez, mert fogyatékosságommal léptettek elő csak elengedem a fülem mellett. Édes mindegy hogy mit gondol arról hogyan szereztem meg ezt a pozíciót. Amúgy meg én magam jelentkeztem a posztra, és nem azért mert elvesztettem a látásom. ~ Jesszus már kezdem is, ha így fojtatom, akkor tényleg sikeres lesz a provokációja… ~ Gondolataim sűrűjéből ismét ellenfelem cerójának hangja rángat ki, amit Genki-san felé lő ki. Igen érdekes, és meg is lepődöm, mikor meglátom amint a fénysugár egy Ouroboroszhoz hasonló formát vesz, fel társam körül majd egyre jobban összemegy.
Nem kell sokat gondolkodnom azon, hogy mi lesz akkor, ha teljesen összemegy. Takashi döntésétől függően indítom meg támadásom. Ha a távolodást választja a következőképp cselekszem:
- Bakudou no rokujuuichi: Rikujoukourou! – nyújtom bal kezem-ellenfelem felé és próbálom fogságba ejteni majd eredménytől függően a robbanást megkerülve shunpozom társamhoz, hogy kieszelhessünk egy tervet, mert ha nem dolgozunk össze 100%-osan lehet, hogy pórul járunk. Végül pedig mikor elérem a társam még halkan suttogva megidézek magunk elé a Bakudou no juuni: Fushibi technikát, amire társam figyelmét is felhívom.
Ha viszont a férfi úgy dönt, hogy Diegonak ront, akkor besegítek neki. A Klóntechnikának köszönhetően öt másolatot hozok magamból létre melyekkel akkor csapok le mikor az arrancar megpróbálja a robbanásba taszítani a 7. tisztet. A klónok mindegyike egy-egy végtagra támad, míg egy arra ügyel, hogy ne menekülhessen. Közben jómagam segítek társamnak, ha esetleg sikeresen visszalökné Canino. Végül a klónok megszűnése után – mely két leadott támadásuk után történik meg – hátrébb húzódom és ismét a hat rudas fénybörtönnel próbálom meg elkapni, hogy addig is tervet eszelhessünk ki ellene, hisz az idő sürget.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Pént. Júl. 06, 2012 4:19 am

Egy kicsit csalódott vagyok, amikor az ütéseim egy egyszerű klónt érnek. Sokkal boldogabb lettem volna, ha leszedhettem volna Diego Hierroját. Lényegesen könnyebb dolgunk lenne a továbbiakban, ha nem lenne Hierroja. Micsoda őrületes fejlődés vitte el az arrancarokat ebbe az irányba, hogy ilyen veszélyesen kemény bőrük legyen? csalódottságom azonban nem csap át letörtségbe. Ez nem lesz könnyű harc, bomlott elméjű lennék, ha azt hinném, hogy egy arrancart könnyű legyőzni. Digo feljebb ugrik a levegőbe, hogy onnan kezdjen hozzá egy technikához. Nem foglalkozom azzal, hogy kijavítsam az 5., illetve 4. tisztség közötti különbséget. Lényegtelen jelen pillanatban. Nem is foglalkozom vele pár pillanatnál tovább, hiszen a Cero elkerülése sokkalta fontosabb probléma. Amire koncentrálni kell. Amikor megjelenik körülöttem a bíbor színű energia és elkezd szűkülni, akkor shunpommal rásegítek egy ugrásra, hogy kiugorjak a körülöttem lévő gyűrűből. Már ugrásommal is Kira felé indulok. Amint földet érek, azonnal tovább shunpozom Kira mellé. Diegora pillantok, majd kétszer összekoccintom Anti-Hierro páncélos öklömet. Kira közli velem, hogy egy kidout rejtett el, hogy Diego ha támadna, akkor megakassza a lendületét. Másra nem hiszem, hogy elég lehet. Kétlem, hogy ez a technika képes lenne sokáig fogva tartani Diegot. Kira felé pillantok, majd megszólalok.
- Ne hagyd, hogy provokáljon a dumájával. Akkor van ellene esélyünk, ha összefogunk. Ha eléri, hogy külön-külön tudjon harcolni ellenünk, akkor veszíthetünk.
Várok pár pillanatot, hogy Kira átgondolja a dolgot s mivel ez nem beszélgető teadélután, gyorsan folytatom. Immáron csendesebben.
- Én szemből támadok, a páncélom képes elviselni egy ideig a támadásokat. Vigyázz, hogy ne kerülj a rúgásom vagy ütésem útjába. Úgy vettem észre, hogy gyorsabb vagy nálam. Te támadsz másodikként, hogy fedezd a hátam, ha mögém kerülne.
Mondom és ahelyett, hogy támadnék csak hátrébb lépek kicsit.
- Ha ilyen nagyra vagy magadtól, hogy lehet, hogy mi a földön vagyunk, te pedig a magasba menekülsz? Azt hittem az arrancarok nem szoktak félni. Ügyesen cáfolod, ezt a tévhitet.
Ha föntről lövöldözni kezd előbb utóbb ki fog fáradni már ami a reaitsu használatot illeti. Akkor pedig előnybe kerülünk. Ha lejön és itt a földön kezd harcba, akkor előnyt kovácsolhatunk magunknak. Én biztosan nem fogok kidout használni, feltehetően meg sem tudnám karcolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Vas. Júl. 15, 2012 11:06 am

Kira időben hárítja a karómat, ami azt jelenti, hogy az érzékszervei, különösen a szaglása erősebb lehet az átlagosnál, nem is kicsit. Még én, aki viszonylag jó szaglással rendelkezem, sem vagyok képes felismerni ennek a méregnek a szagát fél méteren kívülről, a legtöbben pedig csak akkor érezhetik, ha közvetlenül az orrukhoz emelik. Ezenfelül valószínű a látását sem vesztette el teljesen, direkt olyan pontot támadtam, ami a legtöbb védőmozdulaton kívülre esik. Úgy tűnik, ezzel a fegyverrel csak akkor tudom megvágni, ha mozgásképtelenné tettem, esetleg valahogy sikerül megfosztanom a szeme után az orrától is. Ezt valószínű meg fogja tenni a közeledő vihar, úgyhogy nincs szükségem erre vonatkozó tervre. Addig is a karót visszarántom a helyére.
A provokációm nem jön be, és mivel arra nem is számítottam, hogy Takashit a cerom el fogja intézni, nem lepődök meg, amikor felbukkan az ötödik tiszt mellett. Túl gyorsak hozzá, hogy a távolsági támadásaim elegendőek legyenek ellenük, bár ha csak Takashi lenne, valószínű távolsági támadásokat használnék, ő teljesen hasznavehetetlennek tűnik közepes és nagy távolságú harcokban, és Kira is inkább középtávú harcos. Az a baj, hogy én is valami ilyesmi vagyok, úgyhogy a közelharcot sem tudom elkerülni, az azonban biztos, hogy nem tudok mindkettő ellen harcolni túl sok ideig, nagyon eltérő a stílusuk. Kénytelen leszek valahogy megszerezni az előnyt, úgyhogy amíg megbeszélik a haditervüket, az Ojo di Serpientével létrehozok két zöld mambát, amelyek a ruhám ujja alatt szorosan a bal karomra fonódnak. Ha meg tudják harapni valamelyiküket, talán Kirát elsősorban, akkor már nyert ügyem van. Igaz, hogy a szemeim kígyó-szerűek lettek, és talán megérezték azt a minimális lélekenergia változást is, ami az aktiváláskor állt be, de kétlem, hogy ez számítana. A nő vak, ha érzékeli is valamennyire a fényt, ilyen apróságot, mint a szemem, valószínű nem látott, Takashi pedig egyszer sem állt szemből túl közel hozzám, úgyhogy nem biztos, hogy fel fog nekik tűnni.
-Eddig csak azt láttam, hogy hogyan tudtok futni, nem értem, mitől kellene félnem-a lábam alá gyűjtött reishiről elrúgom magam, hogy egyenesen rájuk támadhassak, de félúton egy rejtett lélekenergia-kötés állja utam. Ez ugyan meglep, és le is lassít, de annyira gyenge, hogy az érintkezéstől a reitsummal azonnal meg is szűnik. Idegesítő, hogy még az alacsonyabb szintű shinigamik nagyja is ismer ilyen technikákat, ráadásul annyi különböző van, hogy meg sem lehet számolni. Ez a technika ugyanakkor haszontalan, csak idegesítő, talán nagyobb erővel sem tud megkötni pár másodpercnél tovább.
Két kézre fogom a kardom, ahogy megérkezek, ezúttal Takashira sújtok le egy függőleges vágással teljes erőből, az Ímpetu reiterativo segítségével pedig egy másodperc elteltével úgy fogja érezni, hogy még egyszer lesújtok rá. Talán elérem azt is, hogy térdre rogyjon, bár valószínű azokkal a páncélkesztyűkkel egy darabig képes hárítani az én kardom támadásait is, úgyhogy arra nem számítok, hogy baja lenne tőle. Ezzel a sokkal sebezhetőbb Kirát akarom támadásra bírni, ha pedig óvatlanul közel jön, a bal karomra tekeredett kígyók váratlanul elő fognak törni. Takashira nem fogom ezt elpocsékolni, valószínű nem sikerülne fedetlen pontot eltalálni.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Hétf. Júl. 16, 2012 8:19 am

Kira válaszát nincs időm végig várni, az azonban nyilvánvaló, hogy az 5. tiszt nem fog ellenkezni. Egyáltalán nem lesz semmi probléma az összedolgozással, csak ügyesen kell elkezdeni és pontosan kell kivitelezni. Diego válaszán nem rökönyödök meg. Nem hiszem, hogy szócsépléssel kellene időt pazarolnunk, ahogyan abba a vitába sem kívánok belemenni, hogy melyikünk fél. Ha bármelyikünk félne a másik féltől, már régen nem lennénk itt. Ezen a filozófiai kérdésen, hogy melyikünk is fél pontosan, nincs időm sokáig rágódni, ugyanis Diego rám támad. Két kézre fogja kardját és egyetlen tiszta suhintással akar megsebezni. Elég lendületes a támadása, pláne miután térdre is rogyok egy pillanatra, ahogyan kardja az Anti-hierro páncélomon, pontosabban a jobb kezemen lévő páncélon csattan. Odahaza, a 12. osztagnál, roppant jó munkát végeztek. A nyomáson kívül, ami térdre rogyaszt mást nem is érzek, bár én sokkal közelebb vagyok kezemhez, hogy lássam, amint egy kis árkocskát váj bele a támadás. De némi fájdalmon és a féltérdre esésen kívül nem sok bajom esik. Kérdés, hogy Kira eközben mit tesz, de nem várhatom ki, amíg én olyan közelbe kerültem, hogy végre támadhatok Diegora.
- Nem rossz.
Mondom hangsúly nélkül, hogy ne szűrődjön ki belőle semmi érzelem. Igazából azt hihetné, hogy keménykedni akarok. A valóság az, hogy a csodálatomat akarom elnyomni, hogy milyen erős is tud lenni egy arrancar. Persze hallottam nagyon erős arrancarokról, de még sosem küzdöttem egyel sem. Mármint a nagyon erős arrancarokkal. Diego anno nem volt sokkal erősebb nálam, azóta érezhetően sokat fejlődött. Okosnak kell lennem, erősebb ellen csellel és ésszel lehet nyerni, szimpla erővel nem. Mit tenne a nád a széllel szemben? Meghajlik haragja alatt, de meg nem törik. Így lesz tehát. Jobbommal megpróbálom feltolni a kardját, eközben balom mutató és középső ujját összeillesztve Diego arca felé mutatok.
- Hadou 04 Byakurai!
Erősen kétlem, hogy ez a gyenge kidou bármilyen kárt tud tenni Diego arcában. Már amennyiben a bőrt éri és nem a száját vagy a szemeit. A kidou ereje egy pillanatra talán azért hátravetheti a fejét és némi fájdalmon kívül mást nem is okozhat. Ez azonban bőven elegendő lehet ahhoz, hogy kardjának nyomása alól szabaduljak, valamint Kirának adhat egy esélyt. Ha időben támad, talán meglepheti Diegot. Amennyiben sikerült Diego fejét eltalálnom a Byakurai-val és sikerült célomat elérni, ami a fejét ért lökést illeti, akkor kilépek Diegonak bal oldalra. Remélem Kira kitalálta, hogy mit fog csinálni és nem a lábam alatt végzi, mert jobb lábamat tengelyként használom, hogy lendületet vegyek és bal lábammal megpróbáljam arcon rúgni. Nem számítok arra, hogy túl keményre sikeredett a rúgás. Az egész arra megy ki, hogy Kira kitaláljon valami okosat és eredményesebb csapást mérjen Diegora.


A hozzászólást Genki Takashi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 26, 2012 12:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szer. Júl. 25, 2012 11:28 am

Csak egy hajszálon múlik, de végül sikerül elkerülnöm a karót mely szagából ítélve tényleg mérgezett. A klón megsemmisül mihelyt lábába mar a fegyver. Nem lenne valami nyerő, ha már az elején összeszedek egy karcolást főleg nem, ha az okozója méregbe van mártva.
- Huh, ez meleg volt. Úgy hiszem tett volna jót, ha az a valami belém mélyed, nem de? - szólalok fel a támadást követően, míg ellenfelem pár métert emelkedik. Provokációjára csak szórakozott válaszaimmal és nemtörődömséggel vágok vissza. A jelenléte már így is kissé dühítő, még ha ez nem is látszik, rajtam viszont nem engedhetem meg, hogy a düh eluralkodjon rajtam. Bár most, hogy így szóba került ez a düh téma lehet, hogy még jól is járnék vele? Hisz régebben mikor még csak fele ilyen erős voltam egyszer hagytam, hogy feldühítsenek és hát akkor eléggé kapott tőlem az a fickó még arra is rákényszerült, hogy bankait használjon ellenem. Na, igen az a harc igen élvezetesre sikeredett leszámítva azt az egyetlen kidout, azt az álnok mágiát.
Ismételt elmerengésemből társam hangja zökkent ki. Komolyan nem tudom i van velem ez már a második ilyen, ha nem vigyázok, még a végén bekapok egy találatot. Miután felhívom ellenfelem figyelmét a rejtőzködő kidoura megkezdődik a terv szövögetése.
- Rendben ez menni fog. És ne félj, nem szeretnék pont egy társamtól támadást elszenvedni. – jelzek vissza Takashi tervére. Nekem megfelel a lényeg, hogy mihamarabb elintézzük a fickót. Nem mondom, szívesen eljátszadoznék vele már csak azért is mert legutóbb úgy elbánt velem, de tekintve, hogy a vihar nemsokára ideér be kell még azelőtt fejeznünk ha csak nem akarok igen nagy slamasztikába kerülni. Persze azért nem olyan nagy a gond hisz szükség esetén a farkasaim érzékeit is használhatom azonban hosszútávon még nem harcolta ily módon így hát annak is meg van a maga veszélye.
Takashi úgy tűnik, nem hallgatja végig teljesen a mondandóm inkább ellenfelünkre koncentrál, aki kiszabadulva az általam felállított kidou fogságából, egyenesen reá támad. Ahogy látom ellenfelem jókora erővel csap le hisz osztagtársam térdre kényszerül az ütés erejétől. Miközben Diego társamra támad, én magam pár métert hátrébb ugrok – persze reiatsuval rásegítve, hogy a kettőnk közti távolság legalább tíz méter legyen - majd ellenfelem mögött földet érésemkor pengém hegyével megérintem a talajt és suttogom el a Hanto shiro parancsot így idézem meg a farkasokat melyek egyike a bal a másik a jobb oldalamon elhelyezkedő romépület árnyékából mászik elő.
~ Menjetek és az épületeket megkerülve helyezkedjetek az arrancar két oldalára!~ adom ki a parancsokat gondolatba, míg jó magam is támadásba lendülök.
Míg Genki-san megpróbálja felnyomni ellenfelem kardját én magam erősen, megsuhintom a sajátom függőleges fentről indítottból. A suhintás megkezdésekor a penge kicsusszan a keresztvas szájából és a lendület adta sebességgel húzza, maga után a farkas fej alakból a fekete láncot mellyel egy majdnem félköríves pályát leírva célozza meg Canino jobb vállát. Természetesen fel vagyok készülve rá, hogy ha elmozdul, még időben vissza tudjam rántani a pengét és így megakadályozhassam, hogy társamban kárt okozzak.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Júl. 26, 2012 1:16 pm

Meglepően keménynek bizonyult ellenfelem páncélzata, ami csak egyetlen apró karcolást szenvedett el. Azt vártam, hogy 5-6 csapással darabokra lehet zúzni, de legalább 15-20 kell rájuk darabonként. Ha ketten lennénk, meg is oldanám, de nagy luxus lenne hagyni Kirát felkészülni, igaz ugyan, hogy ő a sebezhetőbb, de az ő reiatsuja magasabb, őt kell kiiktatnom első körben, vagy legalábbis csökkentenem a veszélyességét. Takashi csak egyszerű közelharci technikákat használ, de nem elég magas szinten ahhoz, hogy felérjen az én képességeimmel, ő a védekező képességei miatt kellemetlen.
Ahogy a férfi felfelé kezdi nyomni a kardot, azonnal hátrébb lépek, és felemelem a fegyvert, hogy megkínáljam még egy támadással, de a kidou miatt azonnal magam elé kapom a széles kardot, amelyen szertefoszlik a varázslat ereje. Ezzel egy időben érzékelem a másik Omnitsukidous tökéletes időzítésű támadását, ami elől már nem is lenne időm kitérni, ha azonos szinten volnánk, most bajban lennék. Így azonban kapóra is jön a tervemhez, hogy bejuttatom a szervezetébe a kígyóim mérgét.
A jobb kezemmel elengedem a kardom markolatát, és egy gyors mozdulattal elkapom a nő fegyverét, miközben a másik kezemmel meglendítem Takashi felé a kardot, így kivédem az első rúgását, elég időt nyerve hozzá, hogy magam felé rántsam a nőt. A két előkészített kígyót kieresztem az ingujjamból, egyenest a férfira uszítva őket, hogy addig se csináljon semmit, amíg a nőt magamhoz nem rántottam. Ezt a képességemet még nem láthatta, úgyhogy valószínű nem vállalja a harapás kockázatát, még úgy sem, hogy a páncélja miatt valószínű nem tudják megharapni.
A szemeimmel idézek még két kígyót, egyenesen magam elé, és rájuk parancsolok, hogy amint Kirát elég közel sikerült rántanom, harapják meg. A kardommal közben suhintok egyet Takashi felé, ha mégis ignorálta a kígyókat, legalább ennyivel megnehezítsem a dolgát. Biztos, hogy mindketten tartogatnak még meglepetéseket a tarsolyukban, én azonban nem oldottam még fel a kardom erejét, és egy kisebb hollow-csapat lesi a parancsaim a közelben. Az előny még mindig az enyém.
Az első lezuhanó esőcsepp a homlokomon landol, majd lassan legördül, hogy követhesse milliónyi társa is. Remélem, Lavar megtalálta azt az izét, különben még végig kell várnunk a vihar elvonulását is, amihez rohadtul nincs kedvem, főleg, hogy ha ezeket megöltem, még erősebbek jönnek majd.
Ha valami váratlan esemény történik, és nem tudom Kirát magamhoz rántani, elengedem a pengét, és arrébb sonidozok, hogy kikerüljek a veszélyzónából, arra azonban nincs időm, hogy tökéletesen tudjak reagálni Takashi hakuda támadására, ha eléggé figyel, és elkerüli a fél szemmel-fél kézzel indított támadásaimat.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Júl. 26, 2012 3:26 pm

Tervem sikerül, a Byakuray pont elég ahhoz, hogy Diego hátrálni kényszerüljön, én pedig fel tudok állni. Közben érkezik Kira is. Azt, hogy mit csinál, mielőtt Diegora veti magát, azt sajnos nem látom, hiszen Diego közöttünk áll. De nincs is nagyon időm nézelődni és gondolkodni. Hirtelen ugyanis egy tátott pofát pillantok meg az arcom felé közeledni. Balommal könnyedén tarkón csapom a heves vérmérsékletű kígyót. Ez azonban még koránt sem jelent semmit, aminek győzelem szaga van, ugyanis az első kígyó után egy másikat pillantok meg, hogy száguld felém. A második kígyót jobbommal küldöm melegebb éghajlatokra. Diego azonban igen jó harcosnak számít. Nincs időm nyugodtan fellélegezni, ugyanis Diego kardja érkezik. Mivel korábban a két kígyó hatástalanításán dolgoztam és nem figyelhettem Diego kezére, így a kard lesújt. Én, vagyis a bal vállam, pedig az útjában van. A páncélomnak és Diego "félszemes" támadásának köszönhetően nem veszítem el a karomat. A kard azonban így is aprócska csatornát mar magának vállamba. Érzem, ahogyan vállamnál az egyenruhám kezd melegedni és nedvesedni. Egy ilyen gyenge vágás azonban fel nem vérzik olyan erősen, hogy harcképtelenné váljak. A a vérzés enyheségétől függetlenül felszisszenek, ahogyan a gyenge fájdalom ingerek végig cikáznak idegpályáimon. Mi tévő legyek? teszem fel magamban a kérdést egy rövid pillanatra, mert meg is születik a válasz. Mivel ketten vagyunk és láthatólag Diego lényegében Kirával foglalkozok, a döntés egy pillanat alatt megszületik. Villámgyorsan előrébb lépek és bal kezemmel megpróbálom megragadni a kard pengéjét. Ha eddig sikerül, a következő mozzanat, hogy testtartást váltok. Bal lábam lesz hátul, jobb lábam elől. Így lényegesen közelebb kerültem Diegohoz. Nem érdekel jelen pillanatban, hogy mennyire vágja magát ennek hatására mélyebbre Diego kardja. Annyira nem, hogy elveszítsem balom fölött az irányítást vagy magát a karomat. Ezek után jobbommal a markolatra próbálok ráfogni, ott ahol Diego fogja a kardját. Bekapcsolom az izomnövelőt, érzem ahogyan izmaim erőkifejtése megsokszorozódik. Mindkét kezemmel satuként próbálom tartani a kardot, illetve az arrancar csuklóját, majd egy roppant fájdalmas manőverbe kezdek. Már amennyiben sikerül Diegot meglepnem, cseppet sem várt manőveremmel. Ha eddig minden jól ment, akkor most erősen tarthatom Diego kardját és annak csuklóját. A páncélomnak köszönhetően kitartok, még egy darabig biztosan. A manőver sikere után feltehetően a vállam szerez egy könnyebb sérülést, de újabb meglepetéssel szolgálhatok Diegonak.
- Ashige.
Használom az első közelharci technikát, amelyet megtanultam. Ennek a rúgásnak, különlegessége, hogy inkább gyorsaságában rejlik az ereje, mintsem az erejében. Minél gyorsabban hajtjuk végre, annál erősebb a hatás. A rúgásommal, egyértelműen Diego hónalját célzom. Semmi más célom nincs ezzel, mint ellenfelem lefegyverezése. Az Ashigével akár belső szerveket is roncsolhatunk, ha eltalálom a hónalját, kisebb mértékű izomkárosodást is okozhatok. Persze ott van a hierroja, de egy ilyen erejű rúgást akkor is meg kell, hogy érezzen. Ha a támadásom sikeres és Diego megkapja tőlem a szeretet csomagot, akkor már csak egy kiáltás van hátra.
- Kira! Bakudout!
Üvöltöm társamnak, az instrukciót. Nem érdekel, hogy melyikünk a másik felettese. Számos olyan kötőmágia van, ami ilyen helyzetekben hasznos lehet. Sőt törvényszerű, hogy egy erősebb bakudouval megpróbálja féken tartani ellenfelünket. Egy megfelelő kidou, elég időt adhat nekünk, hogy előnyre tegyünk szert és használhassam Diego ellen az olyan technikákat, mint a Viharkirály Ökle. Titkon remélem, hogy lehetőségem nyílik elszedni Diego kardját. Nem mintha értenék a kardokhoz. De véleményem szerint, egyáltalán nincs rá szüksége. Ahogyan abban is reménykedem, hogy Kira elég jól kapcsol és egy megfelelő kidou megidézésével, egy kis előnyre tehetünk szert.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Kedd Júl. 31, 2012 12:27 pm

Első gondolatra az, hogy kardom lánccal meghosszabbított alakjával támadjak, ellenfelemre jó ötletnek tűnik, azonban mikor ellenfelem elkapja, a pengét máris rájövök, hogy ez így nagyon nem lesz jó.
És milyen igazam is van. Diego szabad kezével melyben már katanám pengéje pihen, minden bizonnyal magához próbál majd rántani így azonnal testhelyzetet váltok. Jobb lábamat előre tolom és kitámasztom, magam majd két kézre fogom a fegyver markolatát és ellent tartok neki. Lehet, hogy fizikai erő terén, mint nő gyengébb vagyok, mint ellenfelem ám az még nem jelenti azt, hogy majd hagyom magam és egyenest a karjaiba repülök. Persze csak képletesen értve hisz a karjai helyett, ahogy elnézem két a semmiből előtűnő kígyó vár arra, hogy belém mélyeszthessék fogaikat. Na, de abból nem engedek. Azt már nem, belőlem nem fog egy kígyó sem lakmározni, már ha azok tesznek ilyet. Amint a lánc megfeszül a férfi erőlködésére, elkiáltom magam.
- Kage no mushi – ejtem ki a képesség nevét melynek hatására a fogságba esett penge és a hozzá tartozó lánc ködszerű anyaggá válik, ami megmozdul, és visszatérve hozzám felszívódik a saját árnyékomban. Eztán a jobbomban lévő markolattal suhintok egyet a kígyók felé. Ezen mozdulatomat követve szintén jobb oldalam felől az árnyékomból egy fekete szalagra emlékeztető árny nyúlik ki és csap le a dögökre.
Mindeközben vérszag csapja meg az orromat. Egyből az ugrik be hogy társam megsérült.
~ Mi a rossebet csinál ez? ~ fut végig a gondolat az agyamban. Nem igazán látom, hogy mit tevékenykedhet, mert Canino igen csak takarja. Ekkor hallom meg Takashi kiáltását is.
Azonnal kapcsolok is és az első eszembe jutó kidou-t kezdem, el megidézni olyan gyorsan amennyire csak lehet.
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt! Bakudou no rokujuuichi: Rikujoukourou! – indítom meg a fénycsóvákat ellenfelem felé és remélem, ha már társam vérét ontotta azért, hogy lefogja, akkor el is tudom vele kapni. Persze nem bízom a szerencsére így még egy kidout megidézek.
- Shisou Kekkai! – idéződik meg a négy lándzsa mely remélhetőleg foglyul ejtik az arrancar végtagjait. Ha pedig így lesz, rögtön ez után a levegőbe emelkedik és egy fekete doboz kezd, el megjelenni körülötte mely teljesen elszigeteli, a külvilágtól majd lánc tekeredik a koporsóra emlékeztető tárgy köré végül pedig a négy lándzsa átszúrja az. Végül, ha mindez sikerül kifújom magam és odaszólok a társamnak.
- Minden rendben? Genki-san, mintha vérszagot éreznék. – persze még nem nyugodhatunk meg teljesen mivel nem tudni meddig tartja fogva a férfit a kiduoim, de remélhetőleg elég idő lesz ez számunkra, hogy kifújuk magunkat és kiötöljük hogyan tovább. Az eső is már szemerkélni kezd így a fény mely eddig árnyékot szolgáltat nekem most megszűnt illetve a minimumra csökkent így a Kage no mushi mindenképp megszűnik, még ha én magam nem is szűntetem meg.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szer. Aug. 01, 2012 10:33 am

Rendkívül kellemetlen meglepetés, hogy a nő reiatsuja elég erőt ad neki hozzá, hogy megakadályozza, hogy magamhoz tudjam rántani, ami azonban még kellemetlenebb, hogy hirtelen megérzem, hogy a kardom nem a levegőt szeli a várakozásommal ellentétben, hanem megakadt, és bár nem volt tökéletes az ellenállás, amit kifejtett a test, nem is szeltem úgy át, mint ahogy szoktam, ha shinigami ellen harcolok.
Mivel a nő fegyvere semmivé foszlik a kezemben, azonnal minden figyelmem Takashi felé irányítom, aki meglepetésemre direkt hagyta, hogy megvágjam. A kardom pengéjét már megfogta, és pont akkor, amikor a másik kezemmel is megragadnám a fegyver markolatát, hogy egy rántással kiszabadítsam, vagy éppen még mélyebbre rántsam, a bal csuklómat is megragadja, ezzel lehetetlenné téve, hogy eltávolodjak tőle.
Belharcban, hátammal egy második ellenféllel halott vagyok, ez egyértelmű, úgyhogy azonnal döntök, hogy bármi áron kiszabadulok. Arra már nincs időm, hogy a mágikus képességeim közül használjak valamit, úgyhogy egy lökéssel kísérve elengedem a kardot, és kitépem a karomat a férfi ujjai közül. Teljesen ellépnem nem sikerül a rúgás irányából, úgyhogy az éppen visszarántott karomat kapom a rúgás útjába. Meglepetésemre a támadás nem csak azonnal áttöri a hierromat, ahhoz is elég erős, hogy zúzódásokat okozzon a védekezésre használt testrészemen, ráadásul mind ő elvesztette az egyensúlyát, mind én kiléptem a támadás útjából, éppen csak elkapott. Ha csak védeni próbáltam volna, ripityára töri a karomat.
Felugrok egy méter magasra, hogy egy ceroval döngöljem földbe a sérült férfit, de mielőtt elkezdhetném gyűjteni a zöld energiasugárhoz szükséges reiatsut, egy gyenge, jól ismert kidou csapdájába esek. Ahogy odapillantok, azonnal egyértelművé válik, hogy a nő lőtte rám ezt a szánalmas kötőmágiát.
Mielőtt azonban megtörném, a végtagjaimba lándzsák fúródnak, majd egy fekete koporsó elzárja az egyre ritkább fényt. A hat fénylő rúdra hasonlító kidou is megtörik, a helyét átveszi néhány lándzsa, ami körülöttem keresztülszúrja a dobozt, megakadályozva vele, hogy mozogjak. Talán ez a legerősebb kidou csapda, amibe eddig sikerült bezárnia valakinek, de ez sem elég erős hozzá, hogy túl sokáig képes legyen fogva tartani. A probléma, hogy nem hallom, mit beszélnek, úgyhogy ezúttal készíthetnek egy komolyabb tervet is a legyőzésemre azoknál, amikkel eddig előálltak. Lehet, hogy végül mégis szükségem lesz Seth idióta Ares osztagára.
A biztonság kedvéért először egy barat lövök ki a jobb kezemből, egyenesen neki a kidou fekete falának. A vörös reiatsu gömb egy pillanatra bevilágítja a sötétséget, és becsapódva kisebb kárt okoz a szerkezetében, persze áttörni nem sikerül. Azonban így is megtudtam a lényeget, ha kilövök egy cerot, a fal nem lesz elég erős hozzá, hogy megfogja, és nem fog befelé fókuszálódni a robbanás.
Egy kis koncentrációval létrehozom az energiasugarat, ami darabokra töri a kidou falát, és ha nem mozdult el arról a helyről, ahol utoljára láttam, akkor Takashi is megkaphatja belőle a neki járó részt. A törött lánc lefejezett kígyóként hull le a fekete koporsóról, melyet követnek a lándzsák törött darabjai és a doboz szénné égett maradványai. Egy kis reiatsu megemeléssel darabokra töröm azokat a lándzsákat is, amelyek a végtagjaimat tartották fogva. A kidou összesen, ha tizenöt másodpercig tarthatott fogva. Ez már elég lett volna egy képzett ellenfélnek, hogy megerősítse, és akár napokra is el tudjon zárni engem, ha elég varázslatot ismer. Nekik azonban, úgy tűnik, eddig tartott a tudományuk.
-Nem gondoltam volna, hogy ilyen kis férgeknek sikerül megsebezniük, és még arra is rávesznek, hogy eldobjam a kardomat-megmozgatom a sérült karomat, ami nagy valószínűséggel be fog kékülni, és most is eléggé fáj, de a használhatóságát ez egyáltalán nem korlátozza, a hollowok léte pedig maga a fájdalom, hozzá szoktam már.
A sonidommal a néhány méterrel hátrébb megölt shinigamikhoz ugrok, felveszem a földről az egyikük elejtett zanpakutoját. A halott lelkű, már üres kardot a mellette heverő, még a kardja előhúzása előtt megölt bajtársába szúrom, és miután felemeltem a holttestet, kihúzom az ő kardját is a tokjából. A katanák használatában nem vagyok profi, és nem vagyok kétkezes harcos sem, de ebből a fegyverből a kettő sokkal hatékonyabb. Egyesek hisznek a kard útjában, én azonban nem látok többet ezekben a fegyverekben, mint hentesbárdokat, hóhérok pengéit, akik ítélkeznek azok felett, akik nem érik be azzal, amit ők nyújtanak nekik. Most ezekkel a halott fegyverekkel fogom felitatni saját társaik vérét.
-Ezek a pengék képesek rá, hogy megváltsanak minket a „bűneinktől?” Milyen érdekes. Mi csak az ösztöneinket követjük, de ti…-egy kézmozdulattal ledobom a hullát földre, teszek néhány gyors lépést, majd amikor tíz méteren belülre kerültem, a Fukuzei technikával eltűnök a föld alá, és egyenesen Takashi előtt jelenek meg, és próbálok meg a két karddal egy nagy X-et rajzolni a testére, vagy éppen négy darabra vágni őt.
-Titeket semmi nem vált meg!-ha a támadás legalább annyira sikeres volt, hogy Takashi elengedte Áspidot, akkor még néhány csapás erejéig folytatom a támadást, amíg nem látok esélyt a zanpakutom visszaszerzésére. Amennyiben elrejtette valahová vagy nem dobta el a támadás hatására, a Fukuzei technikával újra eltűnök a föld alatt, és hat-hét méterrel arrébb jelenek meg, hogy körül tudjak nézni a következő támadás előtt.
Fogytán van a reiatsum, már legalább a felét elhasználtam a feloldás nélkül használt erőmnek, úgyhogy az ilyen energiatakarékos támadásokkal kell folytatnom, ami gyakorlatilag az utolsó győzelmi esélyem ressurección használat vagy az Ares osztag segítségül hívása nélkül. Egyiket sem szeretném megtenni egyelőre, de mivel sérült a hierrom, muszáj lesz, ha beszedek néhány komolyabb sérülést.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szomb. Aug. 04, 2012 10:37 am

Rúgásom sikeresen eltalálja Diegot és a kardját is megszerzem. Kemény lökést kapok tőle, amitől a földre kerülök. Úgy tűnik, hogy Diego valami technikára készül, amikor a levegőbe ugrott, de Kirának köszönhetően, pár másodpercig elzáródik. Kira kérdésére válaszolok is gyorsan. Miközben igyekszem mellé shunpozni. Nincs kedvem a földön feküdni.
- Semmi súlyos sérülés. Karcolás csupán. Ha kiszabadul abból a koporsóból és még kedve támad harcolni, támadja hátba. A farkasaival két oldalról támadja meg, amíg lefoglalom. Aztán támadja hátba. A Hierroja gyengült, remélem. A kardja nálam lesz, szóval én leszek a célpontja, ezt használjuk ki. Ne foglalkozzon az én épségemmel. Próbálja minél jobban megsebezni. Most kiderül, mit tudnak kezdeni az arrancarok, ha nincs náluk a kardjuk.
Darálom le gyorsan, hogy szerintem mi lenne az ideális taktika a továbbiakban. Nincs kedvem megvárni, amíg Diego használja a kardját és felszabadítja az igazi erejét. Kirától eltávolodok, hogy betudjuk keríteni Diegot, így a koporsóból, ha kiszabadul, akkor ne mindketten szemben legyünk vele. Nem is kell sokáig várnunk, hogy mi fog történni, ugyanis a koporsó hamarosan szétrobban és egy nagyon dühös arrancart láthatunk magunk előtt. Zanpakutouját, még mindig a kezemben tartom. Bár a fegyveres harcban pocsék vagyok, azt az akadémián azért megtanultam, hogyan lehet stabilan fogni egy kardot, hogy nehezen fegyverezzék le a shinigamit. Balomba veszem a megveszett arrancar kardját és úgy tartom, hogy a penge szorosan simuljon az alkaromhoz. Nem kívánok támadni bal kezemmel, jelenleg azt használom bilincsnek, hogy Diego ne használhassa a Ressureccionját. Nem kell nagyon sokat várnom, hogy Diego ismételten engem támadjon, hiszen felveszi két shinigami kardját és azzal jön ellenem. Amikor eltűnik a földben, reflexből hátrébb shunpozok, de még így is kicsit meglepve ér a támadása. Jobb kezében lévő zanpakutou megakad a jobb kezemen lévő Anti-hierro páncélon, a bal fegyvere pedig végig karcolja a mellkasomat. A Harmónia Leplének köszönhetően ez csak egy gyengébb karcolás, a vér mégis hosszú, vörös csíkot kezd festeni egyenruhámra. Mire kitalálnám, hogy mit teszek Diego ellen, ismét eltűnik a földben és méterekkel arrébb jön elő.
- Micsoda szánalmas vergődés.
Mondom és felugrok shunpom segítségével a levegőbe, hogy lendültet gyűjtsek és a Kuchinuki nevű technikával rúgást mérjek Diegora, miközben erősen tartom bal kezemben a kardját. Remélem, hogy eltalálom, mert az izomnövelőt nem tudom már túl sokáig fenntartani. Ahigyan azt is, hogy társam felismeri a lehetőséget, hogy mikor indíthat olyan támadást, ami kellemes meglepetésben részesíti Diegot.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Kedd Aug. 14, 2012 10:21 pm

A kidouim sikeresnek bizonyulnak, egymást követően pár másodperc eltéréssel fogják, el majd végül zárják el a férfit fekete koporsóba. Ez az általam is mert legerősebb elfogó kidou. Nem tudom, mennyire használ majd ellene, de remélhetőleg ad egy kis időt arra, hogy kifújjam magam és kiötöljek valamit az eső okozta érzékvesztések miatt. Sajnos ugyan is az eső mind az Irimet mind a szaglásom blokkolja. Egyedül a hallásomra támaszkodhatom, de azzal hosszútávon ilyen erős ellenféllel szemben nem fogom sokáig kibírni.
- Értem, akkor még tud harcolni. – dörmögöm az orrom alatt a férfi válasza után melyben a sebesüléseiről van szó. - Rendben, megpróbálom minden tőlem telhetőt. A farkasaimat, ha minden igaz még nem vette észre így az menni fog. – válaszolok, majd még kifújom magam és felkészülök a harcra. Hogy lássam mi is történik, pontosan rácsatlakozom az egyik farkas látóidegére így az ő szemével kísérem végig az eseményeket. Takashi lassan eltávolodik, tőlem majd rögtön ezután a fekete koporsó szétrobban. Ellenfelünk igen ingerültnek látszik, ahogy elnézem, ő sem csípi, ha elveszik a kardját. A két holtesthez lép majd elveszi azok lélekölőjét. Miközben előre lép pár lépést felkészülök a támadásra ám ekkor hirtelen szó szerint elnyeli a föld. Mivel nem igen tudom, mit tehetnék, így csak várok, hogy mikor bukkan fel. Erősen hegyezem a fülem, hogy meghalljam, abban a pillanatban mikor előmerészkedik.
Hirtelen tűnik fel Takashi előtt mégis már a támadása után meghallom, ahogy az esőtől már kissé benedvesedett földréteg felrepedezik, így nem késlekedem és mikor már az egész teste kint leledzik a földből és épp azzal van elfoglalva, hogy társamat darabolja fel, a farkasaim megpróbálják éles fogaikkal és erős álkapcsaikkal megragadni a jobb karját és a bal lábát. Nem tudom, hogy sikerül e időben elkapniuk vagy egyáltalán a hierro ellenére eléje mélyeszteni a foguk ám ha sikerül akkor magam se késlekedem és shunpoval megjelenve a háta mögött próbálom meg felhasítani a hierroját. Minden esetre, ha sikerül támadásom közben kiszabadulnia a farkasaim fogságából – ami elég valószínű – a támadást követően vagy aközben – attól függ, hogy reagál – shunpoval hátrálok el, illetve ha szükséges az utsusemit használom és így próbálok meg eltávolodni mellőle.
Mindezek után, míg Diego még mindig Takashival küzd, én azon agyalok, hogy lehetne az időjárás ellenére árnyékot csiszolni. Ekkor eszembe is ötlik valami.
- Hadou no gojuu: Rei no kuron! – hozok létre magamból egy klónt. A másolat se szó se beszéd shunpoját használva el is tűnik a csatatérről. Jól tudja mi a dolga így ezt lerendezve már csak várnom kell, míg végrehajtja, a feladatot addig pedig figyelmemet az ellenfelünkre összpontosíthatom. Az esőzés ellenére újra megpróbálom használni az Irimét. A lehulló esőcseppel miatt az érzékelése nem tökéletes alig vehetők ki az épületek és a két harcoló személy körvonala ám annyit sikerül kiszűrnöm belőle, hogy az egyik harcoló fél közül az egyik a levegőben tűnik fel. Nagy az esély rá, hogy ez nem más, mint Takashi hisz ez a harcstílus egyáltalán nem jellemző az arrancarra.
Ezt látva magam is támadásba lendülök. Kihasználom azt, hogy Diego Takashi támadásának hárításával vagy elkerülésével bajlódik, és ekkor indítok támadást. Shunpot használva közelítem meg miközben ismét aktivállom egy a küzdelem elején már használt kidout a Shimokut. A mérgező lélekenergiát azonban most kezem helyett Kageookami pengéjébe vezetem, így ha sikerülne megvágnom, akkor a mérgező reiatsu egy az egyben megfertőzné a Caninót. A shunpoval tehát ellenfelem elé kerülök féltérdre ereszkedve és abban a pillanatban, hogy megállapodok, előtte egy szúrást indítok a mellkasa felé. A támadásom követően ismét hátrébb shunpózok így nincs időm megbizonyosodni, a felől hogy a támadásom sikeres volt-e.
Nem kicsit vagyok már fáradt a folytonos kidou és shikai technika használatokat figyelembe véve ez nem is meglepő viszont van agysejtésem, hogy a harc még eltart egy ideig. Nincs mit tenni. Én ugyan el akartam kerülni ennek a használatát, de azt hiszem ez most mégse sem sikerül. Elő is kerül a mindig magamnál hordott lélekenergia tabletták melyekből be is veszek egyet. Egy fintorral jelzem, hogy a tabletta még mindig ugyan olyan keserű, mint volt így igen csak meg kell küzdenem a kényszerrel mely arra, akar rávenni, hogy, kiköpjem, de persze nem teszem.
Végezetül a két férfi és magam is arra lehetünk figyelmesek, hogy körülöttünk hatalmas narancssárga lángok kelnek életre. Ez nem más, mint a klónom, aki mindezidáig egy nagyobb kört megtéve a romok között a Haien nevű hadouval lángba borította az épületeket. A lángok feltámadásakor egy gonosz kis vigyor jelenik meg a szám szélén hisz a tűz keltette fénynek köszönhetően ismét árnyékok lepik el a harcmezőt ráadásul a tabletta, lassan de elkezdte visszatölteni a lélekenergiám.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Aug. 16, 2012 10:05 am

A támadásom sikeresnek bizonyult, sikerült egy kisebb vágást ejtenem Takashi testét, de a jobb kezemben tartott kard pengéje az ütés hatására darabokra törik, és a balon is végigfut egy repedés. Úgy tűnik, hogy az ócskaság nem éli túl néhány óránál hosszabb ideig a gazdája halálát, legalábbis ennél keményebbre számítottam. Mielőtt eltűnnék, megjelenik a nő két farkasa, legalábbis mintha ez az ő technikája lett volna. Jobb híján eldobom a bal oldalamról jövő irányába a kardomat, és ha nem is fogja megölni, sőt, talán megvágni sem, arra bizonyosan elég lesz, hogy ne érjen el, vagy kikerüli, vagy eltalálom. A jobb kezem felől jövőt egy barával kínálom meg, mielőtt elsonidoznék az útjából, újra a föld alatt tűnve el.
Amikor megérzem, hogy Kira kidout használ, azonnal felé kapom a fejem, úgyhogy későn reagálok Takashi támadására, amit bár hárítok a két keresztbe tett kezemmel, nekicsap a legközelebbi épületromnak. A rúgás rendkívül erősre sikeredett, ezúttal már talán tört is csont a bal karomban, de ha nehezen is, még mindig tudom mozgatni. A jobb is zúzódott, de köszönhetően annak, hogy azon még épen maradt ez idáig a hierrom, tökéletesen használható állapotban maradt. Sajnos úgy tűnik, hogy én is csak ennyire vagyok képes csak puszta kézzel, persze akármennyi erősebb vagyok náluk, az omnitsukidou tagjai a legjobbak pusztakezes harcban, ostobaság lenne a saját területükön harcolni ellenük. Én egyedül az abrazadera technikát ismerem fegyvertelen közelharchoz, de most, hogy a bal karom megsérült, nem lenne bölcs dolog használni, ha eltört, deformálhatom a csontokat. Nincs más választásom, hívnom kell a szolgáimat.
Belefújok a bal kezemre erősített csontsípba, ami a shinigamik számára nem hallható frekvencián értesíti a hollowokat, hogy szükségem van a segítségükre. Valószínű legalább kettő vagy három meghal az Ares osztag tagjai közül ellenük, de nem tehetek mást. Addig kell cselekednem, amíg megvan a létszámfölény, ha még több shinigami érkezik, és megölik a hollowokat, esélyünk sem lesz megtalálni azt az átkozott tárgyat, akármi is az.
Amikor Kira támadásba lendül, a jobb ruhaujjamba rejtett mérgezett karót egy mozdulattal a kezembe varázsolom, és a katana pengéjét eltérítem magamtól, éppen eltérítve az amúgy valószínűleg nem veszélyes támadást. Ami aggasztó, az a kardja körül megjelenő valami, amit a legutóbb nem használt ellenem, és mástól sem láttam hasonlót, úgyhogy meg kellene próbálnom elkerülni, hogy megvágjon, vagy akár csak hozzám érjen a kard.
A karót egy ujjmozdulattal lefelé fordítom, és indítok vele egy ellentámadást, a bal szemén át próbálom beleszúrni a fejébe a mérgezett fegyvert, amennyiben pedig kivédi, belerúgok a még mindig térdelő helyzetben lévő nőbe. Amennyiben shunpoval kerüli ki, én is jobban eltávolodok tőle. Így, hogy nála van a kardom, Takashi a nagyobb veszélyforrás, Kira nem elég jó hozzá közelharcban, hogy ne tudjam elkerülni, a férfi képességei ellenben mindenben elhanyagolhatóak, leszámítva a hakudáját, ami talán még Rav-sanét is felülmúlja.
Mivel egyikük sem mozdul, én sem teszem, előbb meg akarom várni a gyorsan közeledő hollowokat, velük együtt sokkal könnyebb dolgom lesz. A szemeim elkerekednek, amikor lángra gyúl a környék, és mivel túl sok éghető anyag nincs itt, biztos, hogy lélekenergiából táplálkozik a tűz. Legutoljára Kira használt egy ilyen kidout, ami hasonló erejű volt a ceromhoz, de vajon mikor aktiválta? Bármi is a célja, gyorsan kell cselekednie, az eső biztosan elmossa a tüzet perceken belül.
A lökéshullám olyan erős, hogy megmozgatja a ruhámat és a hajamat is, rendkívül erős szellőként. Oldalra pillantok a hat méter magas, kenguru-szerű hollowra, akiről fogalmam sincs, miféle haszna lehet a keresésben, de nem számít, legalább lesz valaki, aki feláldozható. Nem sokkal utána jelenik meg az égen a méretre hasonló denevér és sas, akik a mögöttem lévő épület romjaira szállnak le, majd pár másodperc késéssel röfögve befut az elefántnál valamivel kisebb, disznószerű hollow is. A másik kettő, a vakond, aki valószínű a tapintásért felelt, illetve a kutyaszerű adjuchas, Lavar viszont nem érkezett meg a hívásomra, ami bosszantó.
-Hol van a másik kettő?-a hangom cseppet sem jókedvű, ahogy a pillantásom a legértelmesebbnek tűnő hollowra, a denevérre emelem.
-Diego-sama, megtaláltuk. Már csak tíz perc, és kiássák a földből- elmosolyodok a hír hallatán, mégiscsak sikerrel teljesíteni fogom ezt a küldetést. Persze nem lesz teljes a napom, ha nem ölöm meg mindkettőt. Most már nincs szükségem a hollowokra sem, nyugodtan feláldozhatom őket, Sethet biztosan nem érdeklik különösebben.
-Úgy tűnik, pozitív irányba változtak a dolgok-a kezemet a disznóba szúrom, aki visít egyet, majd elhalkul. Érzem a másik három hollow rettegését, mert nem tudják, hogy miért tettem, de nem érdekel különösebben. Ha látják, mennyire nem jelentenek számomra semmit, talán hajlandóak lesznek engedelmeskedni a parancsaimnak, még akkor is, ha nagy valószínűséggel halálos ítéletek. -Asesinato Curativo-a hollow relatíve magas szintű volt, úgyhogy viszonylag sok reiatsut nyerek ki belőle, amit a jobb kezemmel a bal karomhoz koncentrálok. Ha az ép lesz, újra teljes értékű leszek a harctéren. A baj az, hogy ezt nem várják meg, nem tehetek mást, két gyalogomat fel kell áldoznom az időnyerésért.
-Kapjátok el őket!-a sas és a denevér a levegőbe ugrik, és a két omnitsukidous irányába veti magát. Míg a sas megpróbál lecsapni Kirára, addig a denevér ultrahangokkal bombázza Takashit, melyek találat esetén enyhe szédülést okoznak nekik. Ugyanakkor néhány másodperc alatt legyőzhetik a hollowokat sérülés nélkül, az erejük teljesen más szinten van. Az idő viszont nekem kedvez, miután meggyógyítottam a karom, a kenguruval duóban támadunk a shinigamikra.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szomb. Aug. 18, 2012 10:20 pm

Az események pörögnek és a harc hullámzása folyamán az esélyek folyamatosan változnak. Hol mi, shinigamik kerülünk fölénybe, hol pedig az arrancar húzza vissza magát az esélyesek közé. Rúgásommal kellőképpen megrúghattam az lidércfajzat, mert úgy tűnik, hogy fájlalja a karját és a végtag tartása is elég fura. Egészségtelennek tűnik, ahogy tartja a kezét, ezek szerint megsérült. Kira rátámad a kardjával, Diego pedig védekezik. Én ezt a lehetőséget használom ki és mielőtt az arrancar kitérhetne előlem, elvégre Kirával harcol, az Ashiget használom. Támadásom célja immáron ellenfelem bal oldala, a bordáit célzom meg. A támadás után, ami remélem sikeres hátrébb shunpozok, hogy kikerüljek Diego támadási távjából. Bár így, hogy fegyvertelen, hiszen a zsákmányolt kardok eltörtek, mintha rosszabbul harcolna egy kicsit. A körülöttünk gyúló tüzet nem értem, de nem foglalkozom vele. Remélem, hogy Kira gyújtotta és nem Diego. A tűznek nem értem mi haszna van, hiszen hamarosan jön az eső. Sajnos hibáztunk, ugyanis amint hagyunk egy kis időt Diegonak, valami csontszínű csövecskébe fúj. Lidércek kezdenek elősorjázni, feltehetően az arrancar csicskái. Elég borzalmasan néznek ki. De most nincs idő szépségversenyt rendezni. Vesznie kell mindnek. Meglepetésként ér, hogy Diego az egyik szolgáját egyszerűen csak legyilkolja. A többit pedig arra utasítja, hogy támadjanak meg minket. Legalábbis én felém megindul egy denevér, Kira irányába pedig egy sasra hajazó jószág. Hát ez borzalmas, hogy ilyen torz undormányok ellen kell harcolnunk.A denevér kispécizett magának és felém indul. Ő akarta. Mondjuk, amikor kinyitja a pofáját, olyan érzésem van, mintha egy enyhén imbolygó hajón lennék. Jobbomat a denevér pofája felé nyújtom.
- Hadou 04: Byakurai!
Kilövöm a fehér fényvillámot a denevér pofája felé. Ha sikeresen eltalálom, arra talán nem lesz elég, hogy meg is ölje, de elég időt adhat arra, hogy felugorjak a levegőbe, jobb lábammal erősen kirúgok és próbálom fejbe rúgni. Ez viszont már garantáltan elégnek kell lennie, hogy beadja a kulcsot. talán sikerült eltörnöm a nyakát és az állát. Elvégre ez csak egy egyszerűbb lidérc. A körülmények azonban nem segítenek minket. Az eső engem nem fog zavarni, de kétlem, hogy Kirát segítené az eső és a vihar hangja. Ráadásul nem tudom, hogy a sas ellen hogyan szeretne küzdeni, de ebből még bajok lehetnek. Nem engedhetem, hogy a társam ilyen körülmények között harcoljon. Tisztességtelen lenne vele szemben és az én esélyeimet is rontaná.
- Döntetlen Kira-chan!
Kiáltom oda a lánynak, talán még Diego is hallja. Felőlem elmehet a kardjával. Mit érdekel engem egy nyamvadt kard, ha egyedül nem tudok megküzdeni Diego ellen a társam pedig a közelgő esőtől hamarosan kemény hátrányok közé fog szorulni. Diego ellen ketten tudtunk harcolni, de egyedül sokkalta nehezebb és reménytelenebb.
- Diego Canino! Visszakapod a kardodat és távozhatsz. Engem személy szerint nem érdekel, hogy milyen vackokat ástok elő a földből.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Aug. 23, 2012 10:58 am

Diego farkasokkal való megbéklyózása sikertelenné válik. Az egyik farkasom egy repedt kard téríti el céljától, ami szerencsére csak egy kis karcolást ejt rajta, míg a másikat egy bara találja el. Sajnos a barát kapott farkasomat olyan jól sikerül telibe kapnia, hogy az azonnal el is pusztul majd e-kép el is tűnik.
Mivel nem sikerül elkapniuk a hátbatámadási tervem nem valósul meg, sajnos. Hát, sebaj, helyette az ˝Árnytervhez˝ szükséges klónom hozom létre, aki se szó se beszéd megy is végrehajtani a tervet így nekem már nem kell sokat várnom és ismét használhatom a shikai képességeim.
Már alig várom, hogy végül létre jöjjenek az árnyak mivel kidou tudásom nem olyan nagy így nincs is sok belőle, na meg nem is szeretném azokkal elvinni a reiatsum megmaradt részét. Ahogy a távolból követem a két férfi párviadalát próbálom kiszűrni a nehéz látási viszonyok ellenére hogy ki kicsoda. Szerencsémre a kettőjük harcmodora nagyon eltérő így könnyen megállapítom, hogy az, aki felugrik nem más, mint Takashi. A kidou-val felvértezett pengémmel meg is indulok az ellenfelem felé és mikor elé kerülök, egyenest feléje szúrok, azonban a támadásom kudarcba fullad mikor érzékelem a felém közelítő támadást. A méreg szagát még az esőn keresztül sem nehéz érzékelnem, főleg mert már csak pár centire van az arcomtól. Nincs más mód a támadást felfüggesztve az utsusemivel menekülök meg a támadás elől. Miután elmenekülök támadásom kudarcba fulladását egy rémesen keserű lélekenergia tablettával ˝ünneplem meg˝. Mindeközben megmaradt egy szem farkasom magamhoz hívom majd rákapcsolódva az érzékeire tartom szemmel a két viaskodó férfit. Ekkor pillantom, meg a tűzet melyet a klónom gyújtott. Ugyanekkor Diego felől mozgást vélek felfedezni. Egy sípszerű tárgyba fúj bele mely a csuklójához van erősítve. Nem tudom mi a célja vele ám nem is kell túl sokat várnom, hogy megtudjam mire való. Négy felettébb furcsa küllemű, de gyenge hollow jelent meg a színen. Egyet közülük a férfi el is pusztít és elszívja annak lélekenergiáját. Hát meg kell, mondjam az a módszer a reiatsu visszanyeréshez jobban tetszik, mint ez a keserű vacak.
- Kage no mushi! – kiáltom a parancsszót és idézem meg a négy szalagot. Ahogy a sasszerű lény megközelít, két szalagot azonnal megindítok felé melyet még egy Juugeki Byakurai is követ. Miután az egyik szalag sikeresen elkapja a lábát a másik meg átszúrja, a bal szárnyát már csak annyi dolgom marad, hogy a fentebb említett démonmágiát a pofájába lövöm ezzel megsemmisítve a lényt. Nem tudom mit hitt, hogy ezek majd elintéznek minket? Ugyan már, lehet, hogy a harc közepette már nem vagyunk tele energiával, de ettől még egy ilyen szintű ellenfél legyőzése piskóta. Már nem vagyunk újoncok, akiknek ez gondot okozna.
- Ezt meg mire véljem 4. tiszt? Ugye nem feladni készül a feladatát? – kérdek rá a hirtelen felkiáltására, amire hirtelenjében nem tudok mire vélni. Baka, mégis mit csinál ez. Visszaadni a kardját? Megvakkant épp hogy megszerezte és most visszaadná?
Amint a farkasom érzékeli az arrancar és a megmaradt hollow megmozdulását automatikusan arra fókuszálok és felkészülök a szalagokkal arra, hogy ellen támadhassak mikor elég közel ér hozzám.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Pént. Aug. 31, 2012 12:05 pm

A hollowokkal olyan simán végeztek, ahogy vártam, de időt nyertek nekem. Összehúzom a szememet Takashi ajánlatára, miszerint visszaadja a kardom, és távozhatok a feladatom végeztével. Talán félreismertem a shinigamikat, a rang nélküli társaik talán nekik is csak annyit jelentenek, mint az alkalmilag rám sózott hollowok nekem. Ami azt illeti, egy sikertelen küldetésért nem fogadnának otthon túl jó szívvel, talán náluk ezt kevésbé veszik szigorúan. Ezért fognak veszíteni ellenünk, Soul Societyval ellentétben, mi igazi katonákkal rendelkezünk, nem mesehősökkel.
Amikor Kira odakiált Takashinak, úgy látom, eljött az én időm, nem fogom hagyni, hogy elmeneküljenek. Mindkét shinigami elég erős, azzal, hogy életben hagyom őket, egy későbbi háborúban több fajtársammal is végezhetnek, köztük olyanokkal is, akik fontosak számomra. A háború soha nem fog véget érni, az idők kezdetétől fogva tart, az előző vereségünk csak egyetlen csata, egy fejezet volt. A célom pedig elsősorban az, hogy ezt a háborút ne veszítsük el, ezt minél több shinigami elpusztításával tudom megtenni. A sonidommal a nő elé kerülök, most, hogy nem rám figyel, és az érzékei is gyengültek az esőben, talán könnyebb dolgom lesz végezni vele.
- Abrazadera- a két kezem gyors összecsapásával megpróbálom összezúzni a nő fejét. Tekintve, hogy messze nem vagyok tökéletes pusztakezes harcban, a támadásom nem elég gyors, úgyhogy ha időben reagál, ki tud kerülni, ha nem, úgy elképzelhető, hogy összezúzom a koponyáját. Ha vele végeztem, annak ellenére is képes leszek végezni Takashival, hogy lenyűgöző tudást mutatott eddig hakuda terén, és nálam sincs fegyver. Gyorsabb vagyok nála, lényegesen több lélekenergiám van, ráadásul már sérült is, nem fogja tudni egyedül tartani a lépést. Talán erre kellene felhasználnom az utolsó hollowot, aki velem maradt.
Amennyiben kikerüli a támadást, azonnal ellövök egy barát a megmaradt farkas irányába. Most tényleges egy-egy elleni küzdelmet kell vívnom legalább egy rövid ideig, nem bírok úgy győzni, ha egyszerre több ellenfélre is figyelnem kell, még akkor sem, ha azok nem mások, csak egyszerű, reiatsuból gyúrt kis semmiségek. Remélhetőleg a zsebi-baba feltartja Takashit annyi időre, hogy végezni tudjak a nővel.
Ha az első barám nem talált, kilövök a farkasra még néhányat, majd mindkét karómat előveszem, és a fegyveres támadásaimat a sonidommal kombinálva próbálok rést találni Kira védelmén. Az ő oldalán szól, hogy ezzel a fegyverrel messze nem bánok olyan jól, ahogyan Áspidot forgatom, illetve csak rövid ideig vagyok előnyben, amíg Takashi a hollowval harcol, ráadásul, velem ellentétben, hozzáférhet az összes képességéhez, még akkor is, ha gyorsan támadom, és időnként a háta mögé sonidozok. Az én oldalamon szól, hogy nehezebben érzékel az időjárás miatt, alacsonyabb a reiatsuja, és valószínű nem forgatja olyan jól a kardot, ahogy én, bár ezt talán ellensúlyozza, hogy a saját fegyverével harcol.
Amikor a kenguru rövid időre a látóterembe kerül, nyugtáznom kell, hogy bár a fizikai képességei a legmagasabb szinten vannak azok közül, akiket láttam harcolni, nincs semmilyen különleges képessége, egyszerűen felugrál a levegőbe, és a súlyával próbálja összezúzni Takashit. Elég gyorsnak tűnik, de Takashi gyorsabb, egy óriás hollow nem jelenthet neki problémát, talán még egy gillian is csak egy percig tudná feltartani, pedig annak már jóval magasabb lélekenergiája van egy ilyennél. Gyorsabban kell végeznem vele, kerül, amibe kerül.
A jobb kezemben lévő karót eldobom Kira felé, és amíg kitér, a ballal megpróbálom távol tartani magamtól a zanpakutoja pengéjét arra az időre, amíg megragadom a kimonóját. Nem hagyhatom, hogy eltávolodjon tőlem, elengedem a karót, és a bal kezemmel kilövöm létrehozom a technikámat.
- Cero Ouroboros- a kígyó körénk tekeredik, így a robbanás engem is el fog érni, de a hierrom miatt én túlélem, még ha meg is sérülök. Egy egyszerű cerot el lehet kerülni súlyosabb sérülés nélkül ilyen közelről is, ha meglöki a kezemet, ez azonban körbevesz minket, már nincs felette kontrollom, össze fog szűkülni, és felrobban. Az én testem ugyan megvédi részben, de így is harcképtelen lesz, ha nem talál ki valamit gyorsan.
- Végül mégis én öllek meg. Megjegyeztem a nevedet, Chikanatsu Kira, mint a shinigamiét, aki a legközelebb volt hozzá, hogy megöljön.- miközben beszélek, az önmagát felfaló kígyóra emlékeztető cero elkezdett szűkülni körülöttünk. Még erősebben tartom a nőt, nehogy esélye legyen kiugrani a robbanás előtt a körből. Az esetleges támadásaira is fel vagyok készülve, ha törik, ha szakad, csak a karommal együtt fog elugrani innen.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szomb. Szept. 01, 2012 3:49 am

Két egymástól eltérő lény és mégis mindkettő annyira ostoba. Felkiáltásomra mindkét fél ugyan úgy reagált. Elhitte, amit mondok. Kira-chan úgy tűnik, még mindig nem tette magáévá az osztagunk doktrínáit. Bár, lévén Ő a riteitai nem kimondottan kellene értenie az ellenfél megtévesztéséhez. Tovább olyan ostoba lenne, hogy elhiszi a Keigun egy tagja, ott hagyná az ilyen jól kisütött lehetőséget? Még sokat kell tanulnia. A célomat tökéletesen elértem. Diego Kirára fókuszál, az ellenem támadó Kenguru szerű hollowra nem is pazarlok időt. Sokkal magasabb szinten vagyok annál, minthogy egy ilyen, egyszerű és primitív lélekre koncentráljak. Használom az Utsusemit, ami bőven elég, hogy a hollow ellegyen magának. örülni fog, hogy sikerült teljesítenie Diego parancsát. Amikor azonban Diego készül Kirára lecsapni én már a levegőben vagyok, elvégre felugrottam az idióta hollow elől. Innen indulok tovább, hogy lendületet gyűjtsek és amíg Kira-chan védekezik Diego támadásával szemben és hangtalanul suhanjak és megpróbálom a Kuchinukival tarkón rúgni Diegot.
- Kuchinuki!
Nevünkhöz híven, Halálisten, csendesen suhanok. Remélem Kira nem lesz útban. Semmi kedvem Diegot Kirára lökni. Bár előfordulhat, hogy belelököm Kira kardjába. Mindenesetre, ha sikerül Diegot eltalálnom a Kuchinukival, elvégre Kirára koncentrál és valami technikát is készül használni, tehát minden esélyem megvan. Ráadásul a reiatsumból sem tájékozódhat túl sokat, elvégre egy csata kellős közepén nem fog pont énrám koncentrálni. A Kuchinuki sikeres használata után, ha Diegot sikerült tarkón rúgni, függetlenül attól, hogy térdel vagy ácsorog, folytatom a harcot. Amennyiben talált a Kuchinuki és ellenfelem térdre rogyott, lehetőségem van arra, hogy keményebben oda csapjak. Ebben az esetben ugyanis elejtem Diego kardját...
- Raiouken! ( Viharkirály ökle )
A teljes támadást, az Anti-Hierro páncélba bújtatott ökleimmel az ellenfelem fejére adnám le. Ezzel a technikával, ha eltalálom Diegot, a fejéből jó eséllyel véres pép marad. Teljesen megérdemelné, hogy beledögöljön, ebbe a sok szarságba, amit nekünk előadott. Amennyiben a Kuchinuki után még mindig ácsorog? Ekkor sem vagyok elkeseredve. Balomban továbbra is tartom Diego elkobzott kardját és bár nem használok semmilyen speciális technikát, de a bal lábammal erőteljesen térdhajlatom próbálom rúgni Diegot. Ezzel alapot adhatok Chikanatsu-sannak, hogy szemből megpróbáljon egy sikeres támadást kivitelezni Diego ellen. Ha nem találom el a Kuchinukival, az se baj. Legalább megmentettem Kira-chant és talán egy újabb lehetőséget adtam Kirának, hogy ellentámadjon.
- Ezt még gyakorolnia kell Chikanatsu-san.
Mondom végül, teljesen nyugodtan. Finoman utalok arra, hogy lehetne annyi esze, hogy nem hiszi el, hogy a Keigun egy tagja, fogja magát és otthagyja a csatát, amikor az nyerhető.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 25
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Csüt. Szept. 06, 2012 10:38 am

Első hallásra nem tudom elhinni, hogy társam azt, tervezi, hogy feladja. Nem gondoltam volna róla, hogy ilyen helyzetbe ezt tenné. Figyelmem nagyrészt így a férfira terelődik és ezt ellenfelem is észreveszi ám azt már nem vette észre, hogy egyetlen megmaradt farkasom tekintete csak őt követi.
Így mikor felbukkan előttem nem ér nagy meglepetés, sőt még a támadás kikerülésére is van időm. Mivel nemrég aktiváltam a Kage no mushit és még mindig aktív ezért nem mozdulok el a helyemről, hanem lábaimat behajlítva kerülöm el a fejem összezúzását. Ám ezt a mozdulatomat váratlan ellenlépés követi ellenfelem a farkasomra céloz. És energiát fókuszál, a kezébe ám ezt nem hagyhatom. Így a kezemben lévő markolattal szúrok egyet a guggoló állásban Diego felé ezzel parancsot adva a fekete szalagoknak, hogy támadjanak. Mivel az első barát sikerül kivédenie a négylábúnak van időm, hogy az azt követőket már eltérítsem. Ezt úgy viszem véghez, hogy két szalag lentről az árnyékomból próbál meg becsapódni ellenfelem kezébe és a lövést megelőzőleg felfelé eltolja, hogy ne találhasson célba. A maradék két szalag a férfi háta mögé kerülve csapódik be remélhetőleg eredményesen. Mikor a farkasom érzékeli Takashit a levegőben, beszüntetem az Árny ostor technikám és eltávolodom, hogy ne legyek útba. A tűz eközben körülöttünk kezd kialudni így ha shikai képességet akarok, még használni bele kell húznom.
Mindeközben Takashi támadása a levegőből célba ér. Nem tudom sikerült e, de minden esetre besegítek neki és két Juugeki Byakurait is kilövök ellenfelemre melyek közül az első a fejét a második pedig a mellkasát veszi célba.
A támadást követően a férfi megszólal.
- M-mi? … – az elején egy kicsit nehezen esik le hogy a férfi mire is céloz a mondandójából, de aztán pár másodpercet követően végre ráeszmélek. - Jól van, na, ne felejtse el, hogy még csak nem rég kerültem át ide bele telik egy kis időbe, míg beleszokom a második osztagosok mentalitásába. – mondom a vége felé fokozatosan elhalkulva. A védelmemet persze nem eresztem le és ebben a farkasom is segít, aki a csodával határos módon még nem pusztult el.
- Na, de ideje lenne befejezni nem, gondolja? Ha még tovább húzzuk, a dolgot meglehet, hogy nem ússzuk meg néhány karcolással. - fordulok a férfi felé majd ellenfelem felé, aki ki tudja, lehet, most próbál magához térni Takashi támadásaitól.
- A lényeg, hogy nem szívesen patkolnék el itt és most még meg kell kóstolnom Kohaku-obachan isteni főztjét! egy pillanatra megakad a szavam. Ki az a Kohaku? ÉS milyen főttjéről beszélek én itt? Úgy tűnik a fáradtság kezdi elvenni az eszemet. Egy fejrázással eltüntetem a fejemből a furcsa gondolatot majd meg markolom a fegyverem.
- Mindegy. Ideje lezárni ezt a harcot! Gyerünk, Takashi! – emelem meg a hangom és indulok meg az ellenfél felé. A megmaradt energiámat használom fel. A tabletta tölti az erőm folyamatosan, ám ahogy töltődi, úgy veszítek is belőle. Nem húzhatom sokáig az időt különben már arra sem lesz elég erőm, hogy megfogjam a fegyverem, sőt az is lehet, hogy megint összeroppanok a túl sokáig használt shikai miatt, mint anno az első küldetésemen történt a visszahelyezésem után.
Ahogy ellenfelem felé közeledem, bízom benne, hogy társam is jön velem. Együttes erővel már csak lerendezzük ezt a dolgot. Körülbelül öt méteres közelségbe kerülök Diegohoz mikor suhintok feléje egyet a kardommal jobb oldalról vízszintesen. A kard a láncnak köszönhetően ismét meghosszabbodik így már könnyen oldalba kaphatja az arrancart. A csapás sikeres vagy sikertelen támadását követően a Juugeki Byakurai parancsszóval indítok meg négy csóvát. A lövedékek olyan időközökként lövöm ki, hogy ha ellenfelem helyet változtat csak a megállásának pillanatában lövöm el a következőt. Az utolsó, azaz a negyedik vöröses fénycsóva ellövését követően shunpommal közelítem meg ellenfelem, és ha sikerül olyan közel érnem hozzá amennyire csak tudok egy újabb és valószínű, hogy az utolsó kidoumat sütöm el.
- Bakudouno yonjuukyuu: Kuro Shitsui! – ha összejön ezzel a kidouval ha nem is sokáig, de el tudom venni a férfi hallását és látását. A reiatsum tekintve a mágia nem tarthat tovább fél percig vagy akár egyig, ami remélhetőleg elegendő lesz arra, hogy társam ellentámadása célba találjon.


______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.forumotion.com/
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   Szomb. Szept. 08, 2012 2:05 am

Mielőtt létrehozhatnám a ceromat, megérzek egy enyhe légáramlatot magam mögött. Mivel a két megmaradt hollowot nem hívtam, azt pedig kétlem, hogy a kengurunak lenne rá ideje, hogy segítsen nekem, egyértelmű, hogy ellenség. Azonnal döntök, ellököm magamtól Kirát, akinek a kidoui így célzás nélkül szállnak el teljesen más irányba, és hátrafelé fordulva próbálok meg egy ütést mérni a jobb könyökömmel a mögöttem állóra. Azonban elkéstem, már csak arra maradt időm, hogy a karommal védjem a nagy erejű, lendületből leadott rúgást, de így is hátrarepültem három-négy métert. Gyorsan megállapítom, hogy a jobb könyököm több helyen is eltörhetett, és hogy nem tudom mozgatni a karomat sem. Miközben feltápászkodom, a shinigami újra megjelenik felettem, és támadásra készül. Semmiképpen nem találhat el, azt nem élem túl a jelenlegi állapotomban. Fél karral már nem tudnék közel sem olyan eredményesen harcolni még Ressurección alakban sem, ráadásul nyilván úton van már az erősítése is a shinigamiknak, az én haderőm pedig erősen korlátolt, már csak három katonám van.
Talpra küzdöm magam, és mielőtt az első ütés megérkezne, a Gemelos sonidommal kitérek Takashi ütései elöl. Csak az ütések pillanatában jövök rá, hogy már nincs nála a kardom, mindkét kezét használja a támadáshoz, úgyhogy egy gyors körbepillantás után felfedezem a fegyveremet. Elég nagy ostobaság volt eldobni, még akkor is, ha azt hitte, hogy befejezheti a harcot. Azonban nem tudok azonnal célirányosan elindulni érte, mert a másik shinigami is támadásba lendül.
A fukuzei segítségével kitérek a közelharci támadás elől, a kidouit pedig elkerülöm vagy kézzel hárítom, elvégre nem elég erősek, hogy komoly sérülést okozzanak. Nincs kedvem manőverezni, minél hamarabb vissza kell szereznem a kardomat, ami a harmadik vörös villám ellövése után sikerül is, a negyediket már a bal kezemben tartott fegyver pengéjével blokkolom. Ekkor megközelít a shunpojával, és egy újabb, ezúttal erősebb kidou ellövésére készül. Nem tudom a pontos hatását, de azt azonnal látom, hogyan fogom kivédeni.
A kenguru-szerű hollow most fogta fel, hogy hibázott, és támadásba lendült, ezúttal nem ugrott, hanem nagyon idióta módon futott. Szinte szórakoztató is lett volna, ha máskor látom, de most annyira nem szórakoztatott a hasznavehetetlenség. Egyszer én is ilyen gyenge, ostoba és hasznavehetetlen voltam? Ez nevetséges, ha Seth egy csapat gilliant adott volna nekem, még azokkal is jobban járok. Igaz, ezek érzékelésre szakosodott hollowok, erről az egyről nem tudom csak, mit tud. Nem is biztos, hogy megtudom. Amikor a hollow közel ér, kirúgom a lábát, így pont felfogja Kira kidouját, ami meglepetésemre nem öli meg, sőt, semmiféle sérülést nem látok rajta, egyedül azt érzem, mintha megzavarodott volna,
- Saero…- mielőtt feloldanám a kardomat, meghallok egy vonyítást távolról, és nem kell sokat gondolkoznom azon, hogy ez Lavar jelzése, miszerint megtalálta, amit Seth keresett. A fennálló körülmények között ostobaság lenne folytatni a harcot, a Negación technikám hatására felhasad az ég, és néhány kihajoló gillian aranyszínű fénysugárba burkol, a kenguruval együtt, aki még mindig nem tudja, hol van. Elképzelhető, hogy ez ugyanaz a technika, ami legutóbb elvette a látásom és a hallásom átmenetileg, jó, hogy nem engem talált el, nem hallottam volna az adjuchas jelzését. Pár kilométerrel arrébb is meghasad az ég, és ahogy arra fordulok, látok egy hasonló aranyszínű fénycsóvát, ami feltételezhetően a két megmaradt hollowot szívja fel.
- Talán a következő alkalommal folytathatjuk a táncot- kár, hogy nem öltem meg őket, de így is teljes munkát végeztem, megúsztam komoly sérülés nélkül, és még haza is viszem a csapat három tagját élve. Végeztünk négy shinigamival is, úgyhogy ezt a csatát egyértelmű, hogy én nyertem meg.


/Köszönöm a játékot Smile/

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kira & Takashi vs. Diego   

Vissza az elejére Go down
 

Kira & Takashi vs. Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-