HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shuko vs. Haruki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Shuko vs. Haruki   Kedd Május 29, 2012 9:41 am

Már egy ideje egy ördögi terv kavargott a gondolataim között, amit időről-időre formázgattam, alakítgattam a fejemben. Amikor csak rágondolok, átjárja a testemet a gonoszság ereje. Addig nem is fogok megnyugodni, amíg véghez nem vittem, ezért is indultam el ezen a szép verőfényes napon a 8. osztag épületei felé.
Hogy mit is szeretnék csinálni? Röviden összefoglalva: pokollá tenni annak a Tasuminak egy napját. Bár az igaz, hogy sokat tervezgettem, de minden tervben lehet valami hiba. Ebben éppen az, hogy nem tudom, mikor mit csinál a célszemély, így nem tudom hova állítani a csapdáimat. Szóval még nem a tervemet hajtom végre, hanem csak előzetes megfigyelésben részesítem a célszemélyt. Ehhez viszont megfelelő odafigyelésre és pontosságra van szükségem, amivel megszégyenítem még a legjobb 2. osztagost is. Ők a profik a megfigyelésben és a rejtőzködésben, de engem sem szabad lebecsülni, ha valamit nagyon akarok, akkor mindent megteszek, hogy elérjem.
Amint odaértem, pár lépés után elrejtőztem egy fa lombkoronájába, hogy onnan lessek be az épület ablakán. Fáról-fára haladtam, amíg megtaláltam a megfelelő irodát, amiben a célpont tartózkodott. Már csak figyelnem kellett, hogy mit mikor, mit tesz. Kényelmesen elhelyezkedtem, megkerestem a helyet, ahonnan megfelelő szögből ráláttam a célszemélyre és vártam.
Egy idő után kezdtem unni a várakozást, mivel igazából nem történt semmi. Csinálgatta a papírmunkát, megjegyzem nem olyan hatékonyan, mint Shiratori-sama, járkálgatott, süteményt eszegetett. Vajon észrevette, hogy figyelem és azért tesz ilyeneket, vagy tényleg ezt szokta csinálni? Tanácstalan voltam, nem tudtam, mi tévő legyek. Egy kicsit türelmetlen vagyok, így kezdtem inni ezt az egészet és latolgattam, hogy abbahagyom a hadműveletemet. Viszont ott lebegett a fejem fölött a cél és így nem adtam fel, még valamennyit ki fogok tudni bírni.
Ekkor villant be egy szikra képében a tervem következményei, ami számomra nem lennének kedvezőek. Ha a hadnagynak szörnyű lesz egy egész napja, akkor ugyan szenvedni fog valamennyire, de utána Shiratori-sama karjaiban fog vigasztalódni. Ezzel teljesen sikertelenné válna a tervem és ráadásul olyan lenne, mintha egyet hátra léptem volna. Ezt nem engedhetem meg. Ezennel lefújtam a tervet.
Már csak egy feladatom van, hogy kijussak az osztag területéről anélkül, hogy bárki meglátna és gyanúsítana, hogy valamire készülök. Nem lehet az olyan nehéz, ha be tudtam jutni, akkor ki is tudok menni. Kifogásokban jó vagyok, így talán még akkor se lesz gond, ha valaki leszólít. Lemászok a fáról és úgy teszek, mint egy egyszerű járókelő és nem úgy, mint aki éppen osonni próbál. Remélem sikeresen tudom venni ezt az akadályt is, mint általában, ami elém kerül.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Kedd Május 29, 2012 8:44 pm

Az edzés megint csak elég durvára sikerült. Az alapvető technikai edzéseken kívül rendszeresen edzem magam zanpakutoumal is. Természetesen ezt egyedül szoktam tenni, és olyankor hazafelé mindenki furcsán néz rám, mert általában szakadt felsőben, és véres sebhelyekkel rohangálok. Minden esetre ma csak a belső világom próbáltam elérni. Sajnos ez még most sem sikerül. Egyszerűen képtelen vagyok teljesen elérni a saját világom. Csupán Chi no Umi-t, és Chizout vagyok képes előhívni. Mondjuk nekem ők is elegen vannak, de azért kíváncsi lennék milyen is a lelki világom. Chi no Umi-val mostanában kedvesen viselkedek, és kezdek leszokni a Chizou iránt mutatott végtelen perverziómról. Láthatóan értékeli, de azért még mindig zárkózott szegényke. Ez az én lelkem... Az egyik része nyitott őszinte, és kihívó, a másik meg zárkózott agresszív, és féltékeny. Hazafelé sétálva éppen elhaladtam a hadnagyi iroda mellett, és valami furcsát vettem észre. Valaki a fát gubbasztott. Nem igazán tudom, miért, de végül is a nyolcadik osztagban nem furcsa, ha valaki a fán gubbaszt munka helyett, bár ezt az alakot még nem láttam. Nem igazán úgy néz ki, mintha pihenne, sokkal inkább, mintha nézne valamit. Kémkedik? Akkor lehet, hogy 2. osztagos. Ha így van, akkor csapnivaló nindzsa. Neki is dőlök a falnak, és várok. Csupasz hátamat hűti a fal, és kimonóm a derekamig le van engedve. Karomat összefonom, és figyelek mi történik. Eltelik pár perc, majd egy negyed óra, de semmi nem történik. Már kezdem megunni a dolgot, és kedvem akad lelépni inkább pihenni.
- Minek állsz itt Shuko?
- Tippelj kettőt.
- Elfáradtál?
- Az... Ne mond nekem, hogy nem vetted észre azt az alakot a fán...
- De... Mi közünk van nekünk hozzá?
- Gondoltam elbeszélgethetnénk vele, hogy mit is csinál errefelé...
- Mi lenne, ha nem ütnéd bele mindenbe az orrod?
- Használd azt a csöpp eszed... Ez az én dolgom is, a 8. osztag dolga.
- Tudod kinek van csöpp esze!?
- Na nyugodjál meg... Majd beszélgetünk, de most úgy néz ki megmozdul.
Ezzel be is fejeztem az elmémben folyó trécselést, és figyeltem mi történik. Az alak lemászott a fáról, és úgy tett, mintha mi sem történt volna. Ekkor láttam meg, hogy egy kislánnyal van dolgom. Hirtelen elmosolyodtam, mert aranyosnak tartottam a komolyságot az arcán. Mielőtt még elsétálhatott volna utána szóltam.
- Nem szép dolog a kémkedés! Csak nem második osztagos vagy? Mi dolgod neked itt?
Megvártam míg válaszol, majd ignorálva azt, hogy zaklatottan, vagy kedvesen válaszol, folytatom.
- Elnézést, be sem mutatkoztam. A nevem Nishihara Shuko. A nyolcadik osztaghoz tartozom.
Nem igazán zavartattam magam, hogy nem túl izmos, inkább csupasz szálkás felsőtestem fedetlen. Vágások, és hegek cikk cakkozták a testem szinte mindenhol, és akadtak sebek, amik még nem forrtak be teljesen, és még alvadt vér borította őket. Arcomon persze egy kis karcolás sem volt. Hajam szokás szerint égnek zselézve, szinte már zselé nélkül is megáll ilyen formában. Próbáltam a lehető legkedvesebb arcomat elővenni, hiszen nem vagyok egy gyerek riogató ember, bár kinézetem nem ezt mutatná.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Május 31, 2012 9:47 am

Már amikor azt, hittem, hogy nem látott meg senki, mikor lemásztam a fáról, hirtelen megszólított valaki hátulról. Nagyon megijedtem ebben a pillanatban, hogy most lebuktam valaki előtt. Próbáltam megőrizni a hideg véremet és szép nyugodtan megfordultam, hogy megnézzem ki is fülelt le. Egy félmeztelen férfi volt, akinek a teste tele volt vágásokkal és úgy nézett ki, mintha most szökött volna meg a 4. osztagtól az ellátás elől.
- Ez egy félreértés. - kezdtem bele a mentegetőzésbe, de nem mondtam sokat, egyből szünetet tartottam, hogy össze tudjam szedni a gondolataimat. Valami frappáns kifogás kellett, hogy mért is vagyok itt és mért voltam a fa tetején. Már beszédre nyitottam volna a számat ismét, amikor is a szemben álló férfi szólalt meg. Elárulta a nevét és, hogy ehhez az osztaghoz tartozik. Ezt betudhatom a szerencsémnek, hiszen így van még időm összerakni a mentségemre szolgáló szöveg darabkáit. Gyorsan kellett analizálnom a helyzetet és az információkból egy fedő sztorit készítenem.
- Micsoda véletlen. Haruki pont magára várt Nishihara Shuko. Hayakawa fukutaichou megkérte Shiratori-samát, hogy küldjön valakit, aki segíthet magának az edzésben. Haruki információi szerint magának jó a tűrőképessége, de a harci stílusán még van mit csiszolni. - adtam elő a helyben kitalált történetet a látottakból és a hallottakból. A sebeiből tudtam következtetni a tűrőképességére, hiszen az arcán egy csepp fájdalmat sem vélek felfedezni. A harci stílusra pedig csak tippeltem, de nagy a valószínűsége, hogy igaz, mivel majdnem minden tisztre igaz. Kivéve, hogyha egy zsenivel állok szemben, mert akkor nagyon elszúrtam. Ennek viszont kicsi a valószínűsége, hiszen akkor biztos magas rangú tiszt lenne és bemutatkozásnál mondta volna a rangját, hiszen ezzel dicsekedni szoktak.
- Hayakawa fukutaichout pedig ne zavard, éppen elfoglalt. A hadnagy Harukira bízta az edzésedet. Mutasd az utat az edzőterembe. - teljes magabiztossággal adtam ki az utasításaimat, hogy ne akarjon nekem ellenszegülni. Ezzel elvágtam magamat a lebukástól, hogy nem engedem találkozni a hadnaggyal, így biztonságban leszek. Egy ideig most el tudok vele játszadozni, nem lehet olyan erős. Biztos nem fog olyan sokáig tartani és mehetek is vissza a 9. osztaghoz.
- Mutasd meg Harukinak, mit tudsz! - odaérve az edzőterembe, egyből adom a következő parancsot, hogy rám támadhat. Remélem örül neki, hogy tanítványom lehet, mert ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Nem tudom, mire képes, de lassan meg fogom tudni. Ki tudja, lehet, hogy egy érdekes harcnak nézek elébe.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Szomb. Jún. 02, 2012 5:41 am

Érdekes. A lány elég érdekesen fejezi ki magát. Nem igazán értem ki az a Haruki, bár mivel nincs itt rajtunk kívül senki, arra következtetek, hogy ő az. Harmadik személyben beszélne magáról? Furcsa. Ez biztosan valami sajátossága. Azt mondja hallotta, hogy van mit csiszolnom a harcstílusomon? Nagyon remélem, hogy ezt nem egy hozzá nemértő szájából hallom. Habár a saját edzésem után nem terveztem, hogy még egy edzést lezavarok, de hát miért ne? Nem az osztaghoz tartozik, szóval akár bizonyíthatom ezzel a kis edzéssel, hogy a nyolcadik osztagosok mennyire szívósak, és erősek.
Elöntött a bizonyítási vágy, és teljesen elfelejtettem, hogy egy pár perccel ezelőtt még gyanakodtam. Megkért, hogy vezessem az edzőterembe, és én így is tettem.
- Kövess kérlek!
Gondoltam megmutatom, milyen gyorsan is tud menni egy nyolcadik osztagos, és rögtön majdnem teljes erőmből kezdtem shunpozgatni, faltetőről faltetőre. Végül elértünk az edzőteremig, és ő nem maradt le tőlem. Nem akartam magam kifárasztani, ezért miután láttam, hogy felvette a tempót, kicsit visszafogtam magam. Az edzőterembe léptem, és elfoglaltam a helyem, míg edzőpartnerem szintén ugyan ezt tette. Meghajoltam feléje, és úgy válaszoltam.
- Engedelmeddel, akkor kezdeményeznék.
Kardomat előhúztam a tokjából, és megvártam amíg ő is elhúzza a kardját. Miért is akarna engem pusztakezes harcra tanítani nem igaz? Eddig is meddő próbálkozás volt mindenki részéről, bár lehet pont ezért akarná ő is megpróbálni, de ez nem fog menni, éppen ezért határozottan lépek fel, nehogy azt mondja, hogy inkább pusztakézzel harcolna. Természetesen ha nem ránt kardot, akkor nem támadok, és inkább azt a kérdést teszem fel neki:
- Miért nem ránt kardot? Talán pusztakézzel akar ellenem harcolni?
Ha még is kardot rántana, akkor egyszerű vágásokkal próbálom nem megsebezni, csupán védekezésre kényszeríteni. Megpróbálom eluntatni az egyszerű támadási formákkal, és védekezésekkel. Majd az első adandó alkalommal kitáncolok egy támadása elől, és annak megfelelően, hogyan érkezik a támadás, úgy fogok a támadást végrehajtó kezére/kezeire támadni. Természetesen a helyzet dönti el, hogy hova támadok. Ha csuklóra vagy kézre, mert esetleg mellé kerültem, akkor nem vágom meg, csak a testrésze előtt megállítom a pengét. Ugyan ez bármelyik testrészére, ha esetleg nem a csuklóját támadom. Az is megeshet, hogy közben ő is fogást talál rajtam, és esetleg ő is vágási esélyt kap. Az összecsapások bizonytalanul, de felfedik, hogy vagy visszafogja magát, vagy egy kicsivel jobb vagyok nála. Ám ez a kevés nem elég ahhoz, hogy igazi veszélyforrások elé állítsam, így nagy az esélye, hogy hibázzak, és ő ellentámadással viszonozza az én ellentámadásom. Kiderül mi történik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Kedd Jún. 12, 2012 8:53 am

A 8. osztagos tiszt, aki meglátott menekülésem közben, könnyen megetettem egy kitalált storyval, amit helyben raktam össze. Túl könnyen is. Nem fagyhat alább a figyelmem, lehet, hogy valamire készül, és csak eljátssza, hogy elhiszi, amit mondtam. Az egyik lebukási lehetőséget bezártam előttem, de ki tudja, hogy nem csal csapdába, hogy leleplezzem magamat. Megszólalásánál is először kérdőre vont, majd kedvesen bemutatkozott. Biztos jó színészként eljátssza, amit akar, hogy tőrbe csaljon.
Az edzőterem felé shunpoval indultunk és észrevettem, hogy Nishihara sietősre fogta a dolgot, de azt még nem tudja, hogy engem nem előzhet le ilyen könnyen. Könnyedén utolérem és még agyalni is van időm közben. Ezt a tulajdonságát úgy is felfoghatom, hogy szeret versenyezni, vagy megtalálható benne a 11. osztag harc mániája és minél előbb el akarja kezdeni. Az utóbbi magyarázatot adna arra, miért is ment bele olyan gyorsan egy edzőharcba. Viszont ennyivel még nem altatja el a gyanúmat, ugyanúgy figyelni fogok mindenre. Engem aztán nem fog lebuktatni.
Megérkezve az edzőterembe, egyből felálltunk egymással szemben és egy meghajlás után nekikezdtünk a harcnak. Egy kicsit elgondolkoztam, hogy a kezemet vagy a kardomat használjam, mivel automatikusan pusztakezes harcba bonyolódtam volna, de rájöttem, hogy nem kéne a kelleténél nagyobb zajt csapni. Ha hozzávágunk valakit a falhoz, akkor nagy zajt keltünk, vagy még rosszabb, ha az áldozat át is repül a falon, akkor még jobban felhívjuk magunkra a figyelmet. A fegyveres harcnál pedig főleg csak a fegyverek súrlódásának van hangjuk, ami gondolom mindennapos és nem feltűnő.
Ellenfelem is megsietteti a dolgomat, hogy mért nem rántok kardot, ekkor ismét felfigyelek a sebeire, amiket valószínűleg kard okozott, tehát nekem is kardot kell használnom. Nem lehet valami jó kardforgató, ha ennyi sebet sikerült beszereznie, így még én is könnyedén el fogok tudni vele bánni. Meg, ha engem fölkértek, hogy edzeni, akkor tudnom kéne, hogy a kardhasználatot kell gyakorolnia, mert hát elméletileg felkértek.
Szó nélkül előhízom a kardomat a hüvelyéből, majd felveszem a harci állást és várom a támadását. Szép, könnyed mozdulatokkal hárítom a támadásait, még csak az elején vagyunk, nem kell egyből teljes erőből harcolnom, meg amúgy is ez csak egy edzés. A visszatámadásokat sem viszem túlzásba az előbbi ok miatt, de már egy kis idő után feltűnik, hogy nem annyira jó, mint vártam, az eddigi teljesítményéből ítélve.
Elérkezettnek láttam az időt, hogy bevigyek egy vágást az amúgy sem sértetlen testére, persze még most sem teljes erőből, de már közelítünk hozzá. Egy egykezes szúrással akartam megsérteni az oldalát, amikor megpróbálja elkerülni a támadásomat. Viszont nem úgy alakultak a dolgok, mint vártam. A vártnál gyorsabban menekült el a támadásomtól és nem sikerült egy karcolást sem ejtenem rajta, amitől meglepődtem. Nem is habozott sokáig, már rám is akart támadni. Az előre nyújtott kezem mellé került, amit egyből célba is vett a kardjával, de én nem hagyom annyiban a dolgot.
- Bakudou 8, Seki! - jelenítem meg a kék körpajzsot a kezemen, és ha hozzáér a kardjával, akkor szépen visszaverődik róla. Ha meg akarná állítani a pengéjét, akkor feljebb emelném a kezemet, hogy biztosan hozzáérjen. A lendülete viszont az én javamra válik és biztos sikeres lesz a védekezésem.
Ennyivel viszont még nem ússza meg, megmutatom neki, hogy ki is a jobb. Amíg a visszaverődő pengével foglalkozik, megpróbálom kigáncsolni a lábát, hogy elveszítse az egyensúlyát és a földre kerüljön. Ha mindez megtörtént és a földön fekszik ellenfelem, egy leszúrással próbálkozok. A teste közepét célzom meg, de arra számítok, hogy el fogja kerülni a szúrást és ekkor próbálok meg az oldalán egy kisebb vágást ejteni. Persze, ha nem kerüli el a támadásomat, akkor szándékosan mellé irányítom a kardomat, hiszen nem akarom megölni.

______________A hozzászólást Shiranui Haruki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 14, 2012 7:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Jún. 14, 2012 3:27 am

Támadok, de amit válaszként kapok, azt nem értem. Egy kidout alkalmaz egy kardos edzés kellős közepén? Meglepettségem nem hagyott időt arra, hogy észre vegyem milyen kidou is ez. A pajzsszerű kidouról vissza pattantam, és már éppen vissza nyertem volna az egyensúlyom, amikor kicsúszott alólam a lábam. Mit kicsúszott? Kirúgta a lábam, elgáncsolt. Ez még úgy meglepett, hiszen eddig azt hittem, hogy szigorúan kardal fogunk harcolni, de úgy néz ki dinamikus edzés részese leszek. Sajnos már nem tudok semmit tenni, hátra esek, és beverem a hátam. Látom, hogy érkezik egy támadás. Le akar szúrni, klasszikus támadási forma, egyszerű kitérni előle. Arrébb gurulok, de az oldalamat így is megvágja. Ez megint csak meglep hiszen, miért vág meg, ha edzünk? Nagyon gyanús. Tiszta tizenegyedik osztag feelingje van. Ha viszont így játszunk, akkor én is máshogy állok a dolgokhoz. Kicsit hátrébb lököm magam, és felpattanok. Nem szólok semmit, hiszen miért is tenném?
- Mi a terved Shuko? Ez komolynak tűnik.
- Tudod te azt jól. Ha ő az én tanárom, akkor valószínűleg erősebb, mint én. Tehát elsősorban taktikáznom kell, különben nincs esélyem.
- Eddig én is eljutottam... De mit taktikázol?
- Csak állj készen, amikor szólítalak.
- Jól van, akkor ne mond el...
- Meg fogod látni.
A beszélgetés közben védekező helyzetben várok. A vágásból csordogáló vér felszívódik a kimonóm aljába. Kimosni nehezebb lesz, mint ez a harc... Minden esetre megforgatom a kardot a kezemben, és ezúttal barbár módjára támadok. Kardomat hátracsapva rohanok felé, és a támadás pillanatában felcsapok a karddal. Arcom közben komorságot tükröz, mint akit nem érdekel az egész. Arra számítok, hogy ez a támadás elég nagy lendülettel fogja érni, és így a védekezését is megbontja. A csapásba a saját lendületemet is beleadom, és belefordulok. Legrosszabb esetben is hátrálásra készteti a támadásom, mivel nagyobb, és fizikailag erősebb vagyok, mint ő. Nem is értem miért egy lány edz... Minden esetre a lendületem valószínűleg elveszik az ő védelmében, ezért a támadást követően újból támadok. Az első nyers csapás jobbról balra, lentről felfelé irányult, ezért most a pengém fentről indítom lefelé függőlegesen. Valószínűleg ki fogja védeni, de ha mégsem így történne, akkor megállok az előtt, hogy megvágnám, vagy ha már túl nagy a lendületem, akkor mellé vágok. Ha nem tudná kivédeni, és félre kell, hogy vágjak, akkor hátrább lépek, és hagyom, hogy újból felvegye a védekező/támadó állást. Ha kivédené, akkor úgy nehezedek rá a pengére, ami tartja a támadásom, hogy mindenképpen két kézzel keljen védekeznie, és próbálom a testi fölényemet kihasználni. Közben végig a szemébe nézek, és szememben közöny tükröződik. Ha esetleg kidouval szólna valahogy közbe az alig öt másodperces történésbe, akkor értelem szerűen sikerül neki, hiszen abszolút nem értek a kidoukhoz.
Nem szeretek harcolni, sőt... Azt hittem, hogy most edzeni fogunk, de azokkal a mozdulatokkal, ez sokkal inkább komoly harcnak tűnt. Az meg aztán főleg nem megszokott nekem, hogy megvágnak edzés közben. De most már mindegy. Utálok harcolni, de a harcnál csak egy valami mást utálok jobban... Az ellenségeim. Ha az ellenfelem akar lenni, akkor rosszul döntött. Mindenesetre nem érdekel, hogy lány, vagy hogy törékeny, vagy bármilyen kifogás. Számomra ő az ellenfél, és ezen semmit nem változtat az, hogy ő lány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Jún. 21, 2012 12:54 am

Észrevettem, hogy védelmi mechanizmusom alkalmazása közben, ami egy kidouban nyilvánult meg, gyakorlópartnerem arcára kiült a meglepődöttség. Csak nem azt hitte, hogy csak egy unalmas edzés lesz, egyszerű kardozással? Mert akkor nagyon tévedett. Az én edzéseim kemények és egyáltalán nem unalmasak, mivel még levegőt is alig van idejük venni közben. A 9. osztag mesélhetni, mennyire kifárasztom őket, amikor Shiratori-sama rám bízza az edzés levezénylését, mert tudja, hogy képes vagyok rá.
Egy szóval sem mondtam, hogy csak kardot fogok használni, amikor ő megkért, hogy húzzam elő és azzal harcoljak. Ezt az edzést én tartom, én vagyok a tanár és itt az van, amit én akarok. Még nem ismer engem, szóval ezt elnézhetem neki, most az egyszer, de legközelebb nem ússza meg. Már, ha lesz legközelebb.
- Haruki látta, hogy amikor kidout használt, kiült a csodálkozás az arcára, ezért el akarja oszlatni a félreértéseket. Ez most olyan, mintha egy igazi harc lenne, csak nem akarjuk megölni a másikat. Egy igazi harcban pedig minden megengedett és nem ajánlott megdöbbenni az ellenfele támadásain, mert akár az élete végét is jelentheti. - magyaráztam el a 8. osztagosnak, hogy mit is kéne csinálnia. Módszereim bár spártaiak, eddig még nem panaszkodott senki egy kis vágás miatt. Remélem ő sem fog, mert akkor nagyot zuhanna a szememben. Ezzel a vágással azt akartam demonstrálni, hogy nem azért választottak ki edzőjének, mert a cukiságommal elbűvöltem őket, hanem mert tényleg erős vagyok.
Magyarázatom után ismét felveszem a védelmi pozíciót, jelezve, hogy megint támadhat, de ezúttal az új ismeretekkel a háta mögött. Továbbra sem szándékozom csak karddal harcolni és remélem, hogy ezt megértette az előbbi monológomból, amúgy sem szeretem kifejezetten a kardomat normál alakban használni. Már érkezik is felém a támadás egy lentről felfelé vágás képében és egyből észrevettem, hogy megfogadta a tanácsomat és tényleg úgy támad most már, mint ha egy igazi ellenféllel harcolna. Ennyi azonban nem lesz elég ellenem. Amikor elég közel ér hozzám, már veszem is a lendületet, hogy hátra ugorjak. Kezeim hátralendítésével egy időben a kardomat elengedem, ami így a falba csapódik. Én pedig egy hátrafelé történő kézen átfordulással, kecses mozdulatokkal gyakorlópartneremtől néhány lépésre kerülök.
Gyorsan kihúzom a falból a kardomat, mivel már érkezik a következő támadás, ami pont az előzőnek az ellentéte, hiszen fentről lefelé vágás lesz. A korábbi elkerülésemet most már nem vethetem be, mivel nincs annyi hely a fal és köztem, hogy véghezvigyem. Nem mintha rögtön egymás után bevetnék két ugyanolyan mozdulatot, de azért megemlítem, hátha valakit érdekel. Már csak a hárítás maradt számomra, ezért a fejem fölé emelem a kardomat, a markolatról elveszem az egyik kezemet és a pengém életlen oldalát fogom meg vele, hogy eloszlassam az érkező támadás erejét.
A csapás ereje viszont sokkal erősebb volt, mint vártam, még ebben a pózban is nehezemre esett megtartani. Az elején nem is tudom miért fogta vissza magát, ha ennyi ereje van. Biztos meg akart győződni, hogy tényleg erősebb vagyok-e hozzá képest. Ebben az állapotban nem szerettem volna tovább maradni, így összeszedtem minden erőmet, hogy legalább egy millimétert eltoljam tőlem és gyorsan elshunpozzak előle.
Mögötte jelenek meg immár mindkét kezemmel a markolaton és ugyanazt a támadást alkalmazom, mint ő, csak most én kerültem felülre és megmutatom én, hogy csinálom ezt. Tudom, hogy nagyobb fizikai ereje van, mint nekem, de ez most épp javamra válhat. Amikor elaltatom a gyanúját, hogy könnyedén el fog tudni lökni magától, még mielőtt ezt megtenné, egy rúgást méret a hasára és én lököm el őt tőlem, már ha nem csinál valamit, amivel ezt megakadályozhatná.
- Haero, Haru no Nanakusa! - aktiváltam a kardomat, amint eltávolodtam a tanítványomtól és gyorsan el is kezdtem neki mondani, hogy miért is tettem ezt, mert nem akartam, hogy félreértse a tetteimet. - Haruki nem azért aktiválta a kardját, hogy komolyabban vegyük a harcot, hanem ebben az állapotban hosszabb lesz a kardja és Haruki jobban szereti ezt a formát használni. Shikai képességeket pedig még nem fog használni. Azt ki kell érdemelni. - magyaráztam el a shikaira váltás okát és próbáltam elültetni benne a kíváncsiság magvait, hogy érdekelje, mire is képes a kardom. Amíg harcolunk és megvágok valamit, akkor persze elültetem a magvakat, de nem fogom egyből használni. Így jobban is járok, mert amikor szükségem lesz rá, akkor már meg lesz az előkészület.
Már a gyakorlóharc elején is feltűnhetett neki, hogy főként szúrásra használtam normál alakban is a kardomat, most már tudhatja, hogy miért is van ez így a kardom jelenlegi állapotából. Most is több, gyorsan kivitelezett szúrásokat alkalmazok, de most már nem fenyeget az a veszély, hogy a kardom mellé kerül, mert akkor túl rövid volt a pengém. Most nem esek bele ugyanabba a csapdába, főleg nem kétszer.
Még mindig várom, hogy mutasson valamit és ne csak a 11. osztagosokra jellemző harcmodort használja. Eddig még nem láttam tőle a kard használaton kívül semmit, még shunpot sem. Nem tudom, miért van ez, de én akkor is akarok tőle látni, valami mást is nem csak egyszerű zanjutsut.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Jún. 21, 2012 6:41 am

Sejtettem, hogy dinamikus edzésterv lesz... Tehát számolnom kell arra is, hogy bármikor kombinált támadással harcolhat. Ez nem jó... Ez azt jelenti, hogy hátrányba kerültem, mivel se kidout, se hakudát nem tudok használni. Illetve hát az alapokat tudom, de nagyon béna vagyok. A brutális erőre alapozott támadásom elérte a hatását, és mozgás képtelenné tettem pár másodpercre. Viszont hirtelen kicsit visszanyomott, majd eltűnt a szemem elől. Bár láttam merre shunpozik, és azt is éreztem, hogy nem messze tőlem pontosan mögém érkezik, ez elég volt ahhoz, hogy megállapítsam egyelőre legalább a gyorsaság, miatt nem kell aggódnom. Kemény kis csaj az biztos. Nem néztem volna ki belőle, bár annak, hogy az edzésemre küldték elvileg el kellett volna oszlatnia minden kételyem, ez valahogy mégsem történt meg. Igazából még semmit nem mutattam én sem magamból. Sok mindent nincs is. Most ő jön.
Fentről indított egy támadást hasonlót, mint amilyet én indítottam. Rögtön oda is fordultam, és csapással válaszoltam. Nem láttam értelmét védekezni, hiszen ilyenkor az ellenfél kerül kedvező helyzetbe, így még a támadás teljes végbemenetele előtt oldalra tudtam csapni a kardját, az enyémmel együtt. De ezzel védtelenné tettem magamat, amit akkor fedeztem fel, amikor a lába a gyomromban landolt, és ellökte magát tőlem. Ahogy elérte a hasfalam, rögtön befeszítettem, és ezzel valószínűleg neki kedveztem, mert egy tökéletes felületet adtam neki, amiről ugrani/rugaszkodni tud. Hirtelen leültem, hiszen eddig sem voltam valami kényelmes, és hosszútávon tartható testtartásban, és ez a rúgás teljesen kizökkentett az egyensúlyomból. Ahogy alsó felem koppant a padlón, rögtön kézzel vissza löktem magam guggolásba, majd felálltam. Át ment shikaiba, de biztosított róla, hogy nem akar még shikai képességet használni. Kardja megnyúlt, és pengéje zöldes árnyalatba csapott át. Érdekes. Nem láttam még ilyet. Mondjuk az is igaz, hogy nem láttam túl sok fajta zanpakutout, főleg nem shikaiban. Hát rendben, most ő támad. akkor készítsük elő a terepet. Kardomat jobb kezembe veszem, és arcomra sejtelmes arckifejezés ül ki. Még mindig nem tudom teljesen leplezni azt, amikor izgatott vagyok.
- Lányok, ezt most nem bénaságból fogom csinálni!
- Mindig ezt mondod...
A gyors információ közlés csak a kardom két lelkének szólt, bár való igaz kicsit hangosra sikerült. Nem kellett sokat várnom, már jött is. A meghosszabbodott karddal, több szúrással próbálkozott, amire én csak hátrálással, és elhajlásokkal tudtam válaszolni. Sajnos a fal közbe szólt, és a szúrás jött. Leguggoltam hirtelen, és az ő kardja, még ha csak kicsit is de a falba fúródott. Rögtön arrébb shunpoztam, most már teljes erőmből, de a kardom még mindig lengén lógott a jobb kezemben, és nem igazán támadásra készült. A harc folytatódott, és én hátráltam, és kitértem. Alkalmat kerestem egy jó kis ellentámadásnak, ami meg is adódott. Felvettem a ritmusát a szúrásoknak, majd egy kitérés, és egy támadás következett. Ő visszahúzta a kardját, hogy újabb támadást indítson, de én követtem a penge hegyét, és közelebb léptem, amennyire csak lehetett. Annyira, hogy a kard pengéje felvágta a bőröm, és kicsit beleszaladt a húsomba a vállamnál. Viszont kardomat úgy helyeztem, hogy alulról megtámassza az övét. Tisztában voltam vele, hogy nem tudok elég közel kerülni hozzá, mert mire ezt megtenném, már félbevágott, ezért a szúrásokat megakadályozandó, mint azt mondtam alátámasztottam a kardjának, és visszatoltam, így egy egész közeli pozíciót tudtam kiharcolni. A kardja közepéig nyomtam a kardomat, és kiharcoltam egy patthelyzetet. A vér lassan csordogált le a vállamról, végig a bal karomon. Vettem egy mély levegőt, majd a húzd meg ereszd meg taktikát használva ellöktem magam tőle, és így őt is vissza löktem. Úgy néz ki ez az edzés ilyen kis felvonásokból fog állni, de ideje nekem is valamit csinálni. A kis sebbe tetem az ujjam, az oldalamon, és a vért lenyaltam róla.
- Nos, hogy ne legyek hátrányba, én is shikaiba váltok, ha nem gond.
Ha gond volt, ha nem, megtettem.
- Sakamake Chi no Umi!
Tettem magam elé a katanám, és markolatára fontam két kezem. A penge hirtelen ketté vált, és megformálódtak a csatapallosok. Ez a két penge sokkal inkább a védekezés célját szolgálta, mintsem a támadásét, hiszen elég nehéz volt vele sikeres csapást bevinni.
- Remélem nem bánod, ha úgy harcolok, hogy nem fogom vissza magam.
Felemeltem a bal pengét, majd a látvány kedvéért körbefordultam, közben kecses mozdulattal emeltem a két pengét, majd süllyesztettem alá, hogy felvegyem a pozícióm. Bal láb elől, bal kéz elől, és jobb kéz jobb láb hátul támasztéknak. Itt az ideje, hogy megmutassam miben vagyok a legjobb. Remélem nem bánja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Jún. 28, 2012 12:42 am

Ahogy vártam a kialakult helyzetből én kerültem ki kedvezőbben, bár volt egy kis bökkenő. Amikor oldalra tolta a kardomat, egy kicsit meglepődtem, így gyorsan kellett a rúgást végrehajtani a gyomrára és nem teljesen az történt, amit akartam. Ő csak egyszerűen a földre esett és nem vágódott neki a falnak, ahogy én azt szerettem volna. Még nekem is van, mit tanulnom ezek szerint vagy éppen csak szerencséje volt gyakorlópartneremnek.
A shikaiba váltás után egyből nekikezdtem a gyors szúrás támadásoknak, amiket elsősorban azért csináltam, hogy megpróbáljam kifárasztani. Ezért gyorsak voltak, de nem kikerülhetetlenek, hogy legyen ideje az elkerülésükhöz. A falnál volt egy kis problémám, amikor lehajolt a szúrásom elől, én meg beleszúrtam a falba kardomat, de annyi ideje nem volt, hogy hátba támadjon. Ha lett is volna, akkor ott hagytam volna egy időre a kardomat és visszajöttem volna érte később, hiszen puszta kézzel jobban harcolok, mint karddal.
Amikor ez a kis szünet véget ért, azonnal folytattam tovább a szúrások adagolását, remélve, hogy már nincs sok hátra, amíg elfárad. Látszott rajta, hogy a lábmunkája nem a legjobb, így csak idő kérdése, hogy mikor lassul le. Egyszer azonban kardom visszahúzásánál, előre lépett, én meg már nem tudtam megállítani a kardomat és a vállát találtam el. Nem tudom mért csinált ilyen őröltséget, de magának kereste a bajt. Lehet, hogy volt valami terve, ezzel a mozdulatával, de azt még nem tudja, hogy ez majd a későbbiekben egy kis előnyt fog adni nekem. Még ha tudta is, hogy mire készülök, akkor sem egyenértékű a két dolog.
A kardjával szép lassan ellökött magától, bár egy ideig próbáltam tartani magamat, de nem sokáig húztam. Leráztam kardomról a csöpögő vért, majd nézhettem, ahogy a 8. osztagos a saját vérét nyalogatja. Meg kell mondanom, hogy nem a legszebb látvány volt.
- Haruki már mondta, hogy tegyen úgy, mint egy igazi harcban. Ott nem kell engedélyt kérni semmire. - válaszoltam Nishihara-sannak a shikai aktiválásával kapcsolatban. Meg is fogadta a tanácsomat és megjelent két duplapengés fegyver a kezeiben. Ezután úgy viselkedett, mint ha nem is ő lett volna, elkezdett forogni, közben lágy mozdulatokat tett. Úgy viselkedett, mint egy szupermodell, aki bemutatja a legújabb kollekciót a kifutón. Ezt azért nem vártam volna tőle. Az eddigi 11. osztagos jelleme hirtelen a feje tetejére fordult, vagy mi?
Megint kérdezett valamit, de mivel nem akartam megismételni az előbbi mondatomat, így csak egyszerűen bólintottam neki. Nehéz lesz egyszerre két fegyver ellen is harcolni, de megoldom valahogy, hiszen már van is egy ötletem hozzá.
- Hadou 50, Rei no Kuron! - készítettem magamból egy másolatot, hogy jobban lépést tudjak tartani vele. Nem akartam, hogy ő kezdjen támadni, pedig talán jobb lett volna, hiszen nem tudtam, mire készül shikaiban. Klónommal egyszerre tűntünk el shunpot használva és támadtunk rá Nishihara-sanra két oldalról. Van két fegyvere, de vajon tudja-e őket egyszerre használni, két ellenfél ellen.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Hétf. Júl. 02, 2012 4:36 am

Az előkészületek még nem álltak készen, és éppen ezért nem engedhettem magamnak, hogy lelepleződjek. Akkor kell használnom a képességem, amikor a legnagyobb eséllyel kaphatom el, még ha ehhez rengeteg sebesülést is kell elszenvednem. A két penge tökéletes védekezés nyújt, hiszen hatalmasak, és körbe ölelnek. Nem is lehetne jobban védekezni egy fegyverrel. Haruki lerázta a földre a vért, és az halk fröccsenés keretében elterült a lába mellett. Micsoda kár. A vérből ugyan még maradtak hajszálvékony vastagságú erecskék a kardon, de ezeket már aligha lehetett volna felhasználni. Harcoljak úgy, mint egy igazi harcban? Shinigami vagy te eszetlen... Nem tudok shinigami ellen úgy harcolni, mintha csak egy hollow ellen harcolnék. Minden esetre megpróbálom. Vér csordogált alá a vállamról, és a fájdalom égető érzése bélyegzett meg. Éreztem már durvábbat is, ez nem fog semmiben sem akadályozni. Most már magabiztosabban mozoghatok, hiszen több képességem is van, amivel meg tudom védeni magam. A terv lassan beteljesedik. A mozdulat sor, amit eleresztettem vércseppeket szórt szanaszét. A karomon végig folyt a vér, és miniatűr folyamokat képzett az ujjamig. Vörös. Igen. Az élet színe. Ez a szín jelzi, hogy valaki meghal, vagy él. Természetesen itt senki nem fog meghalni. Haruki valami újabb kidouhoz készül, és hirtelen megduplázza magát. Hallottam, és bemutatókon láttam már ezt a kidout, de magam még soha nem használtam. Azt mondják a klón fele olyan erős, mint a használó. Erre jó lesz oda figyelni. Ha megmutatom mire vagyok képes, és leleplezem magam, oda a tervemnek, amivel egy képességemmel földre kényszeríthetem. Shunpoba kezd, és mindkettő egyszerre két oldalról támad. Legyen hát, akkor védekezek. A két vágást úgy állítottam meg, mint ha két falat támasztottam volna ki a kezemmel. Látszólag ugyan akkora erővel ütöttek, így az ütés alapján nem tudtam megállapítani melyikük a klón. Roppant kellemetlen, kénytelen leszek egyelőre óvatosan játszani. A penge hosszúsága miatt szúrni tud a legjobban. De a távolságtartásban sem utolsó. Ha közel jön, akkor én kerülök előnybe. Ha viszont távol tart, esélyem sincs megsebezni. Vagy legalábbis ezt hiszi. A támadást megfékeztem, és a pengék acél csókja csikorgott a fülünkben. Leguggoltam, és miközben tartottam a két pengét hátralöktem magam. Valószínűleg nem fogja tétlen várni, és mivel nem voltam valami gyors össze sem koccannak a meglepetéstől. Hátraszaltózok, és talpra érkezve nekik futok. Csupán pár méterre rúgtam magam, és shunpoval gyorsítottam meg lépteimet. Egyik kezem újaival kidout használok, amíg oda nem érek. A bal klónra irányítom az elég bénán kivitelezett fehér villámomat. Hiába nem vagyok valami profi a kidoukban, de ez elég lesz hozzá, hogy nyerjek magamnak egy kis időt. Talán egy másodpercet.
- Hadou 04: Byakurai!
Súgom magam elé, és a hadou elsülése után a jobboldali Harukira vetem magam. Valószínűleg védekezik majd, és csak remélni tudom, hogy nem hagyok neki valami cseles kidoura esélyt. Ha a pengéjét védekezésre emeli, akkor bal pengémmel érkezek az övének, és balra tolom, míg a másik pengével hasmagasságban vágok. Végig húzom rajta a pengét, és megpróbálok nem túl felületes, de komoly sebet sem ejteni. Sejtem, hogy a válasz a másik Harukitól fog érkezni egy ellentámadás keretében, ezért az Utsusemi technikát használva jobbra shunpozok. Miközben elhaladok a feltehetőleg megsebzett Haruki mellett, próbálom pajzsként használni, nehogy lesújtsanak rám. Tudom, hogy gyors vagyok, de ez egy alap technika, amit nem túl nehéz leleplezni. körülbelül három méterre állok meg tőlük, és várom az eredményt. Ha esetleg nem tudnám kivitelezni a mozdulat sort, akkor amint csődöt mond a frontális támadás, rögtön használom az Utsusemi képességet. Remélem a legjobbakat, és a legjobb tudásom szerint próbálok eljárni. Ha esetleg az igazi Harukit találnám el, az hatalmas előny lenne nekem, ha pedig nem, akkor tudom ki a klón, és ki képes kevesebbet eltűrni. Amint újra megállok, rögtön felveszek egy védekező pózt, és felkészülök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Szer. Júl. 25, 2012 10:00 am

Próbálkozásom, hogy kiderítsem mennyire is tudja edzőpartnerem használni egyszerre a két fegyverét, sikeres volt, bár nem örültem a kimenetelnek. Nem annyira lepődtem meg rajta, hogy Nishihara-sannak sikerült megtartania a klónommal együtt, hiszen egy felnőtt férfiről van szó. Tudtam, hogy ebből a pózból nem igen kerülhetek ki győztesen, mivel ő nagyobb darab, mint én, így hagytam, hogy ő lépjen először.
A fémes csikorgás lassan véget ért, amikor is Nishihara elhagyta a klónom és a közöttem lévő helyet. Amilyen gyorsan hátrébbment olyan gyorsan jött is vissza, meglepetésemre egy kidou társaságában, ami egyenesen a klónomat találta el. Engem sem hagyott sokáig nyugton, már támadott is rám az egyik pengéjével, amire én egyből védekező pózt vettem fel. Tudtam, hogy nem sokat érek el vele, ha összeütköznek a pengéink, de még sem menekültem el előle, aminek meg is lett a következménye. Ahogy ellenfelem eltolt oldalra az egyik pengéjével, a másikkal megpróbált megvágni, de szerencsére én résen voltam és valamennyire sikerült hátrébb lendülnöm, így csak egy pár milliméteres vágást ejtett a hasamon. Pár csepp vér egyből ki is csordogált a vágás egyik szélén és a ruhámról ne is beszéljük, ami így szétszakadt.
Amint vissza akartam támadni egyik pillanatról a másikra eltűnt előttem, majd észrevettem néhány méterrel arrébb. Klónomat ebben a pillanatban hatástalanítottam, mivel most nincs rá szükségem, majd újra használom a technikát, ha megint kellene. Az előbbi esetnél csak az volt a szerencsém, hogy sokkal kisebb a testem az övénél, így könnyebben változtatok helyet. Ha neki az az előnye velem szemben, hogy nagyobb fizikai ereje van a mérete miatt, akkor nekem meg ez, hogy gyorsabb tudok lenni nála, még ha elméletileg ugyanolyan gyorsak is lennénk. Ezt pedig megpróbálom kihasználni ellene.
Közben az is feltűnt, hogy már nem csak egyszerűen a zanjutsujára támaszkodik, mint egy 11. osztagos, hanem elkezdte a többi harci stílust is alkalmazni. Lehet, hogy ez lehet a szokása, vagy csak ezzel akarja átvágni az ellenfelét, hogy csak zanjutsut használ.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! - tervem első részeként kétfelé választottam a termet, így magamat is elválasztottam Nishihara-santól, hogy egy meglepetés támadást indítsak ellene. - Hadou 29, Aka Fenikkusu! - indítok útjára egy támadást a hálón keresztül Nishihara felé. A háló felhízása előtt megjegyeztem a helyzetét és nem telt el sok idő a két kidou használata között, hogy olyan gyorsan helyet változtasson.
Ennyivel azonban nem ér véget a támadás szériám, hiszen az eddigiek csak elterelések az igazi támadáshoz. Amint útjára indítottam a kidoumat, én is elindulok és a leggyorsabb shunpomat kihasználva a háló fölött átmegyek és Nishihara-san mögött jelenek meg. Nem akarok neki időt adni, hogy bármi óvintézkedést tegyen támadásom ellen, így egy gyors rúgást mérek a hátára az előbbi vágásért cserébe.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuko
Hollow
Hollow
avatar

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
15900/30000  (15900/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Vas. Aug. 05, 2012 5:18 am

A támadás sikerült végül is, bár nem annyira volt hatásos, mint én azt terveztem. Egy kis vágás, bár ez is több mint a semmi. Mondhatjuk, hogy innen már a kezemben van. Kicsit ingerültebbnek tűnik. Most biztos vérszemet kapott. Felkészülök arra, hogy mindjárt nekem ugrik, és megnyitom az egyik sebet a bőrömön. A vállam már vérzik, ezért a másik sebet a másik vállamon nyitom meg. Jó lesz ez. Kicsit fáj, de a fájdalomhoz már hozzá vagyok szokva. Valamit kezdeni kell viszont az ő sebével, elvégre nem hagyhatom csak úgy ott. Már csak azért sem, mert az alvadt vér, nem jó vér. A lehető legkisebb feltűnés nélkül kezdem el szélesebbre nyitni a sebet. A kifolyt pár csepp vér pontosan elég arra, hogy szélesebbre tárja a sebet. Nem akarom mélyen megsebezni, vagy valami ilyesmi, hiszen éppen edzünk, nem mellesleg pedig shinigami ő is. Lehet, hogy most az ellenfelem, de ez mégsem egy igazi harc nem? Nem viselkedhetek úgy, mintha ez egy igazi harc lenne.
Gyorsan elhangzik az idézés a szájából, és alig kapom fel a fejem, már nem látom, és valami furcsa energia háló takarja el. Gyűlölöm a kidoukat. Sosem tudom mire számítsak, ráadásul alattomos egy módszere a harcnak. Szorosabbra fonom az ujjaimat a pengén, és feszülten várakozok. Nem mintha megtudnám mondani, hogy mi lesz a következő lépése, de mit tehetnék? Ugorjak neki, aztán had szóljon? Az nem lenne túl okos. Várakozásom meghozza eredményét. Igen ez is eredmény, hiszen határozottan kézzelfogható. Egy hadou. Egy főnix szerű tüzes madár repül felém elképesztő sebességgel. Meglepődtem. Nem igazán számítottam kidoura megint, azt hittem csak időt akar nyerni. Kitérni már nem tudok, de tompíthatom a sérülést. Magam elé kapom a zanpuimat, és a drága madárka szétrobban a kezemen. Eléggé ügyeskednem kellett, hogy ne kapjon lángra a kezem, de megoldottam, és szerencsére csak kisebb égési sérüléseket kaptam. A füst, és az égett szőr, és bőrszag megtöltötte az orromat bűzzel. Elfintorodni sem volt időm, mire lökést... még hogy lökést, ütést, csattanást, valami erős nyomást éreztem a hátamon. Azonnal előre lendültem, és kiegyenesedtem, majd egészen fordított c alakba ferdültem, és úgy estem arcra. Kezemmel tompítottam, de nem mentem valami sokra vele. Egy pillanatig lélegezni is elfelejtettem, és minden mozdulat fájt. Hátra fordultam, és ránéztem támadómra. A kis sunyi, na várjon csak, most kap. Nem tudtam ugyan még felülni, de koncentrálni még épphogy tudtam. A majdnem dupla olyan szélesre szétnyílt sebből most már egészségesen csöpögött a vér. Betudhatja ezt annak is, hogy sérüléssel nem ugrándozunk, bár ez eléggé naiv felfogás lenne. Minden esetre, ezt a cseppekben gyűlő vért kezdem el irányítani, amit ő is bizonyosan észrevesz, ugyanis több kis csápocskára is futotta belőle. Egy kis vékony szállá fonom össze őket, és a hasához irányítom, pont annyira, hogy az már karcolja a bőrét. Érezheti ő is, hogy bizony ez fájni fog, ha megindítom befelé. Közben remélem, hogy nem mozog, és eléggé leköti a mozgó vére. Mint fenyegetés lóg ott kettőnk között, és a sebeimből kicsöpögő vért használó fel, hogy talpra rángassam magam, akármennyire is fáj. Ezen múlik, hogy most tovább harcolok e, vagy sem. Már amennyire effektív tudnék lenni egy ilyen támadás után. Sokkal inkább rokkant nyugdíjas lennék így. Mélyen a szemébe nézek, és közben saját véremet is táncoltatom, mint egy jelzés, hogy ezzel is támadhatok ha kedvem tartja. Kicsit nehéz hangvétellel de szóra nyitom a szám:
- Mit szólnál egy döntetlenhez? Semelyikünk nem sérülne meg komolyabban, és mindenkinek megmarad a becsülete, és mondhatjuk hogy tanultam egyet kettőt az óvatosságról. Nos?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Csüt. Aug. 16, 2012 7:47 am

Na, most megkapta a magáét ez a Nishihara. Próbálja meg még egyszer elvágni a ruhámat és akkor nem állok jót magamért. A sikeres rúgásom után egyből a célpontomra figyeltem, hogy most mit fog csinálni. Nem nagyon mozgott, talán túl erőset rúgtam volna? Á, mindegy. Úgy sem fog belehalni ebbe a rúgásba remélhetőleg, vagy ha mégis, akkor nem volt alkalmas shinigaminak.
Közben érzem, hogy valami végigcsúszik az egyik lábamon. Nem akartam levenni a szememet Nishiharáról, de a kezemmel oda tudtam nyúlni és érzékelni, hogy valami nedves dologról van szó. Magam elé emelve a kezemet meg is tudtam állapítani, hogy vér volt. Egy gyors pillantást akartam venni a sebemre, de több időt vett igénybe, mint egy gyors pillantás. Először megállapíthattam, hogy kinyílt a sebem valószínűleg a rúgásom közben, de nem ez volt a meglepő.
Ahogy odanéztem egyszer csak megmozdult a vérem és először több darab csápot alkottak, majd összeálltak egy vékony szállá, ami a hasam felé közeledett. Hirtelen nem tudtam, hogy mi történik, de miután lenyugodtam rájöttem, hogy valószínűleg ez lehet a kardja képessége. Közben a vér hozzáért a sebem fölött a bőrömhöz és szúró fájdalmat éreztem, de gyorsan abbamaradt, mert egy kicsit eltávolodott.
Ez idő alatt Nishihara is talpra állt és nála is mozgott néhány vér csáp. Azt hiszi, hogy ettől megijedek? Már legalább tudom, mire képes a kardja, így már nem érhet annyira meglepetésként a támadásai. Ő viszont nem tudja, hogy én mire vagyok képes, de mindjárt meg fogja tudni. Vagyis jobban meggondolva nem is. Könnyedén kinöveszthettem volna a vállából egy vastag indát vagy egy fát, na jó, azt nem tenném, nem vagyok olyan kegyetlen.
Szóval visszafogtam magamat, mert elvégre ez egy edzés és nem kéne elviselhetetlen fájdalmat okozni az edzőpartnerünknek. Ezért is nem támadtam, tudtam, hogy ő sem fogja használni az előttem lebegő vérfolyamot. Tapasztalatomból ítélve még nem harcolt komolyan bajtársával, tehát nem tud egy másik shinigamival igazán harcolni, tehát nem fog rám támadni, ha nem teszek semmit.
- Harukinak nemet kell mondania. - válaszolok határozottan Nishihara ajánlatára egy döntetlenről. A hangomból teljesen kihallatszott, hogy komolyan gondolom, pedig nem így van. Csak egy kicsit be akarom csapni a színészkedésemmel, hogy folytatni akarom a harcot. Egy kis hatásszünet után viszont folytatom a mondandómat. - Ez nem egy harc volt, így nem lehet döntetlen. A pontos megnevezés erre egy sikeres edzés. - miután lerántottam magamról a leplet, hogy nem akarom tovább folytatni a kisebb kárörvendő mosolyt öltöttem magamra, hogy bevette a színjátékomat.
- Haruki reméli is, hogy tanult valamit és nem csak az idejét vesztegette. Ráadásul Haruki még egy jó tanácsot is megoszt Nishihara-sannal. Magának el kellene kezdenie más tisztekkel harcolnia, mert sosem tudhatja, mikor kell egy másik shinigami ellen komolyan harcolnia. Aizenék erre a legjobb példa, ők is elárultak minket. Az lenne a legjobb, ha magánál erősebb ellenfelekkel gyakorolna, mert ők akár meg tudják állítani a támadásukat, mielőtt betalálna. - egy záró monológgal fejeztem be a rögtönzött edzést, de még tartogattam neki egy utolsó meglepetést, aminek nem biztos, hogy örülni fog, de az már nem számít. Ajándék lónak ne nézd a fogát.
- Akkor Haruki indulna is és reméli, hogy még találkoznak és megnézheti, hogy megfogadta-e Nishihara-san a tanácsait. Ja, és egy búcsú ajándék. - köszönök el, majd miután megfordultam és az ajtó felé indultam, egy kicsit oldalra tettem az egyik kezemet, hogy Nishihara is lássa és csettintettem egyet. Igen, erre aktiválódott a mag, ami Nishihara vállában lakozik. De nem kell annyira rosszra gondolni. Megpróbáltam a legfájdalommentesebben kinöveszteni egy virágot. Szerencsére a kardom már megcsinálta a virágnak az utat, amikor beleszúrtam, így csak azon a lyukon kell kijönnie. Csak egy kicsit fogja érezni, de persze ezt nem mondhatom el akkorra, amikor ki akarja onnan húzni. Az biztos fog fájni.
Ezúttal egy kaméliára esett a választásom, ami virágnyelven szerencsét is jelenthet férfiak számára. Persze van más jelentése is, ha például a színét is megnézem, de az egy szerelmes maszlag és az ide nem illik. Sohasem értettem, hogy minek van alapjelentése is egy-egy virágnak és mellé még a színnel is külön. Kimondja meg, hogy mikor melyiket kell használni? Nem is tudom, minek jegyeztem meg ezt a sok felesleges dolgot, valahogy megmaradt a fejemben.
Na, mindegy. Visszafelé veszem az utamat a 9. osztagba és megpróbálok egy bombabiztos tervet kidolgozni, amivel végleg leszedhetem azt a Tasumit Shiratori-sama nyakáról. Már hát egy kudarc után nem fogom abbahagyni. És ha jobban átgondolom ez nem is volt kudarc, hiszen bele se kezdtem semmibe, mert rájöttem, hogy át kell dolgoznom a tervemet. Igen-igen, ez így van.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   Vas. Aug. 19, 2012 11:39 pm

A küzdőteret lezárom, jutalmatok 200 LP és 2000 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Shuko vs. Haruki   

Vissza az elejére Go down
 

Shuko vs. Haruki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-