HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Hétf. Ápr. 30, 2012 10:44 am

Futball stadion-a Real Noches topicjaA Real Noches FC számára épített futball stadion Las Noches külső részén található. Viszonylag messze van az összes többi épülettől, de ennek ellenére látható szinte az egész városból. Az épület rendelkezik két, egymástól elszeparált öltöző-részleggel a két csapat számára, ezen belül található külön női és férfi öltöző. Ezen kívül itt találhatóak a különböző edzőtermek, illetve a hatalmas lelátó, ami képes akár Las Noches összes lakóját egyszerre befogadni. A legfontosabb rész értelemszerűen a pálya, amit több tucat fényszóróval tudnak megvilágítani, ha játék van, ráadásul óriás kivetítők is be lettek szerelve.
A klubba való belépéshez nem szükséges más, csak legalább egy, de inkább két láb megléte, illetve a Las Nocheshez tartozás, az illetéktelenül belépők elfogyasztásra kerülnek. A futballon kívül a stadion nem használható más célra.
---

Tagok:
Dei Laez
Desmond Pherella-kapus
Diego Canino
Karasu Vex
Mai Cabanitz
Sirenia de Rose

Egyesület leírása:
Las Noches már mindennel rendelkezik, amivel egy civilizált latin városnak kell, már csak a focicsapat hiányzik belőle, úgyhogy most ideje pótolni ezt a hiányosságot. Bárki jelentkezhet játékosnak, nemtől, kortól, hovatartozástól függetlenül, minimális elvárás egy láb megléte és hogy Las Nocheshez tartozzon a kedves jelentkező- sajnos a vezetőség idén nem bocsájtott a rendelkezésünkre annyi pénzt, hogy meg tudjuk fizetni a külföldi játékosokat. Apropó, fizetés... lesz... egyszer.
Lehetőleg azt is írják le a jelentkezők, hogy milyen posztra szeretnének kerülni, amennyiben valahová túljelentkezés van, azt a posztot az első jelentkező kapja meg. A mezsorszám azonos az arrancar számával, úgyhogy azt nem kell igényelni. Smile Aki lusta játszani, az jelentkezhet bírónak, szövetségi kapitánynak, partjelzőnek, kommentátornak, vagy aminek akar. A jelentkezők számának nincs maximális limitje.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Szomb. Aug. 31, 2013 10:35 am

No!

Az eredeti Real Noches leírás nem teljesen aktuális, meg nem is aktív, éppen ezért felpörgetem egy kicsit. Először is: váltom Diegot a csapatban, és szeretném, ha mindenki jelentkezne. Posztokra kérnék jelentkezéseket, de az egyik éltámadó már foglalt. Cool

A másik, hogy nem biztos, hogy hagyományos foci lesz, lehet, hogy valami kicsit más labdajátékot csinálunk, mert ugye mi nem vagyunk emberek, menőbb dolgokat tudunk csinálni, pl. nagyobbat ugrunk. Surprised Szóval lehet javaslatot is küldeni valami fantasy labdajáték szabályaira, amit azután megvalósítunk. Vegyesen jöhet minden nem képviselője minden korosztályból, de a pályán nincs harc, mert Desmond-fater lerúgja a veséteket. Surprised A játékokat az új játékmódban fogjuk leszervezni, villámküldiként, már ha lesz olyan, aki ellenfélként funkcionálhat számunkra. Surprised

______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Vas. Szept. 01, 2013 2:01 am

Én is, én is szeretnék jönni Roncsi-oto ^o^ *csápol hatalmas lelkesedéssel*
(A karit bármilyen pozícióban el tudom képzelni xD... így is - úgy is csalna ._.')

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Vas. Szept. 01, 2013 3:34 am


Az utóbbi időben sok minden történt velem és ezeknek nagy része mind harc volt. Nem az, hogy olyan nagy bajom lett volna mindezzel, hisz erősödtem több nézőpontból is. Új technikák, jobb kondíció, nagyobb erő. Minden. De tulajdonképp ez idő alatt valahogy elhanyagoltam azt, hogy magammal törődjek.
Mit ér úgy a sok képesség, melyeket tudok, hogyha nem csiszolom és nem gyakorlom őket? Elvesznek az éterben és használhatatlanok lesznek. Jelenleg én vagyok az egyetlen egész Las Nochesben aki szinte az összes szemtechnikát ismeri, valamint az egyetlen vagyok aki a metamorfózist ismeri és használni is képes. De az egész hiábavaló lesz, ha nem foglalkozom velük.
Ezért szabadultam ki a védelmet nyújtó tornyomból. Las Noches utcáin végigsétálva mindenfelé gyenge arrancarokat láttam. Mondjuk ez nem is oylan meglepő, hisz az espadák  és a fraccionjaik általában közösen edzenek, vagy keresnek elfoglaltságot, a maradék numeros pedig csak hánykolódik mindenfelé céltalanul. Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy jó lenne célt adni nekik valami olyan munkával amit az espada és a fraccionok nem végeznek el. Mondjuk a takarítás, vagy az, hogy bővítsék Las Noches területét. A palota, lévén városnak nem igazán lehet nevezni, csupán egy kis foltja Hueco Mundo örök sötétségének.
- Senki. Jó. - beszélek csak úgy magam elé, miután sétámat követően megérkezek a stadionba. valamikor amúgy is meg akartam nézni magamnak ezt a helyet és most talán egy kis pihenéssel egybekötve még néhány technikámat is kipróbálhatom itt.
Kényelmesen helyet foglaltam a nézőtér egyik ülésén, majd aktiváltam a pillangók megidézésére képes szemtechnikámat. Most ez került terítékre a kipróbálást illetően és az se zavart, hogy mégse lettem egyedül, hisz egy nálam sokkalta alacsonyabb névtelen arrancar szaladgált egy-egy pillangó után, mintha csak játékszer lenne. Szerencsétlenségére a kis kék hajú arrancar közel se tudta elérni a neki túl magasan repkedő idézett lényeket, bármennyire is próbálkozott. Még azt se vette észre mikor bekerült a pillangók által generált pórfelhőbe és az illúziókat se tudta az eredetiktől megkülönböztetni. Igazán hiány van Las Nochesben a fejlett arrancarokból, nem csoda, hogy az átkozott shinigamik túlerőben vannak...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Vas. Szept. 01, 2013 11:05 pm

Szemtől – szembe
Flavia az utóbbi időben rendkívül unatkozott. Nem talált kedvére való elfoglaltságot, s még a tárgyak felszabadítását sem élvezte úgy, mint azelőtt, főleg, hogy csupán azon drágaságok voltak körülötte, amik elérhetetlenek voltak száma, egyelőre. A kígyós fülbevaló, imádott nővérkéjének kecsessége, a félhold alakú medál, a kellemetlenkedő egyén ékszerei, ki Ivela-anejára feni a fogát.
Türelmesnek kell lennie, hogy mindezeket megszerezze, ezt Flavia is tudta, s így várt a megfelelő pillanatra, ami még nem érkezett el. Így hát remek időeltöltésnek ígérkezett Roncsi-otojának kis játékklubjába csatlakozni. Szeret játszani, nagyon, főleg ha a játéknak valami nagyobb, értékes tétje van, esetleg tárgyakat szabadíthat fel alatta, hogy aztán azokat a megérdemelt helyükre tehesse, apró gyűjteményébe, ahol minden kincs még a legapróbb porszem is.
Szóval úgy esett eme nap, hogy imádott Roncsi-otoját fogja meglátogatni a stadionban, csupán arra nem számított, hogy más lesz ott nem pedig szeretett kisöcsikéje. Pedig szerette volna különböző attrakciókkal lenyűgözni Roncsi-otoját!
Flavia a stadion lépcsőjén lefelé haladva meglepetten konstatálta, hogy egy gyönyörű szép kék szárnyú pillangó röppen el előtte, meg is feledkezett az illetőről, aki felé eredetileg közelített. Teljesen lenyűgözte a lepke szépsége! Csodáló tekintettel lépkedett utána, mikor egyre több és több ilyen szép pille bukkant fel mellette különböző mintákkal… kezdte bánni, hogy otthon hagyta a lepkefogó hálóját, hiszen olyan csodálatos volt mindegyik, hogy szerette volna üvegbe zárni őket – aminek a tetején természetesen apró lyukacskák vannak, hogy levegőt kaphassanak – és azon keresztül nézegetni őket, felszabadított tárgygyűjteményének társaságot adva általuk!
Flavia háló híján kézzel próbálta elkapdosni őket, de mindig el-elillantak kezei elől, győzött utánuk ugrálni minden másodpercben. Végül arra vetemedett, hogy pillangó mozdulatokkal követi őket, amelyet még anno valamikor, valahogy elsajátított. Mozgása hasonlatos volt a lepkékéhez légies és könnyed, nem igazán emlékezett arra, hogyan is ötlött fel ez benne, de minden pillanatban tudta, hogy mely lépés következik, s mindez nagyon fontos és lényeges számára. Sorban jöttek a lépések, egyik a másik után. Flavia ezzel szándékozott tetszelegni az apró élőlényeknek, hogy maga köré csábítsa őket.
- Naaa~ ne repüljetek el aranyoskáim~ ^_^ – szólt hozzájuk mézesmázos hangos, aranyos mosollyal az arcán, mikor hirtelenjében megtorpant, ahogy meglátott a stadion székei egyikén ücsörögni egy fajtársát. Flavia másodpercekig földbegyökerezett lábakkal állt, táncra hasonlatos harci mozdulatait berekesztette. Kérdőn billentette oldalra fejét, kíváncsi szemeket meresztve az arrancarra. „Ki ő? Mi ő? Mit csinál?” Gondolatok cikáztak kobakjában, fel se merült benne, hogy az imént is őt látta és ezért merészkedett be a stadion mélyébe annak ellenére, hogy akit keresett nem tartózkodott a helyszínen. S igazán megtetszett neki a szemei! S egyetlen gondolat társult tetszése mellé: hogy neki szüksége van ezekre a szemekre!
- Nagyon szép a szemecskéd kedveském ^-^ – sonidoval került a fajtára mellé, s táncolta körbe vidáman a székek háttámlájának egyikéről lépve a másikra, majd lehuppant mögötte a földre. Elegánsan, nem botladozva, igazi akrobata mozdulatokkal. -, majdnem olyan szép, mint a kék pillangóé.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Vas. Szept. 01, 2013 11:49 pm


Már rég egyedül voltam, lévén a kis kék hajú arrancar megunta a lepkevadászatot, mikor egy újabb arrancar jelenlétét észleltem. Nem volt szándékomban megnézni ki az, hisz ha olyannyira velem van baja, idejön vagy valami. Persze ugyan ez nem volt elmondható a láncaimról, amik farkas alakjában morgással jelezték azt, hogy van itt valaki, ha nem vettem volna észre. Azt hiszen, hogy az utóbbi időben a láncaim kicsit túlzottan agresszívvá váltak. Kinyújtva az egyik kezemet a fém farkastól egy lánc indult el és miután megragadtam közelebb húztam magamhoz a vadat.
Lehet hogy máskor engedtem volna, hogy közelebb menjen vagy valami, de most lazítós napom volt, így miután rendre utasítottam a farkast csak néztem tovább a pillangókat.
Hamarosan meg is láthattam, hogy ki volt az az arrancar akinek a jelenlétét éreztem. Ha nem tévedek ez a lány a segunda egyik fracciónja. Többet nem is tudnék elmondani róla, hisz mindig csak Desmond közelében láttam és cseppet sem érdekelt, hogy ki az vagy mi az.
A mozdulatai... érdekesek voltak. Mozgása pontos és inogás mentes volt, de látszott, hogy nem arra koncentrál, hanem inkább a pillangóimra. Kicsit el is játszadoztam vele a pillangókat irányítva, hogy hátha ki tudom billenteni, de nem sikerült. Most már értem, hogy miért vetett rá szemet Desmond.
- Melyikre gondolsz? A jobb szememre vagy a balra? Az utóbbit megtanulhatod. - megint előbukkant belőlem az a valami ami miatt tanítani akarom a fajtársaimat, hogy erősebbek és képzettebbek legyenek. Hiány van a képzett arrancarokból és azt hiszem ez a pontos oka ennek.
- Ezek a pillangók egytől-egyik idézve vannak. Ha szeretnéd megtaníthatom neked is, hogy hogyan idézheted meg őket és használhatod fel akár harcban is. - emeltem fel a jobbomat aminek köszönhetően a pillangók mind odagyűltek, majd összezárva a markomat egy szempillantás alatt tűntek el. Egyszerű trükk lévén a saját lélekenergiámból lettek megteremtve. Miközben a láncaim még mindig farkas alakban kicsit körülszaglászták a lányt, addig a kezemet előrenyújtva minden ujjamra megidéztem egy-egy pillangót.
- Na, mi a válaszod, fracción? - tettem fel a mindent eldöntő kérdést, valamint tudtára hoztam azt is, hogy tisztában vagyok vele, hogy milyen tisztségben van. Persze nekem könnyebb dolgom van, hisz számára nem lehet olyan könnyű mindez, lévén amíg a maszk az arcomon van, addig nem árasztok magamból túl sok lélekenergiát.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Hétf. Szept. 02, 2013 10:06 pm

Szemtől – szembe
Flavia vidáman szökkent át a székeken, hogy a fajtársa előtt állhason, ha már beszél hozzá. Ismeri az illemet, hiszen Ivela-aneja erre is megtanította, s nem is habozik e szerint cselekedni.
- Az utóbbira ^-^ – dalolja vidáman, gyönyörködve így közelről a szemben, aminek drágaságát már messziről kiszúrta.
- Megtanulni? – csillantak fel szemei. Eljátszott a gondolattal, hogy teljesen váratlan helyzetekben megidéz ő is ilyen gyönyörű pillangókat. Esetleg csak a szobájába, hogy még szebbé tegye a helyet a felszabadított tárgyak számára, avagy Roncsi-otojának játék céljából. Vadászhatnának pillangókra a hálóval, amit ma sajnos otthon felejtett! S nem kell kegyetlenül üvegbe zárnia a szép teremtéseket, hiszen csak neki engedelmeskednének.
- Harcban? Az csúnya dolog, én játszani szeretnék vele – kacag fel vidáman a csata szó hallatán. Flavia ugyan rész vett nem egy vérre menő küzdelemben, azonban szótárában a „H” betű részénél ez a szó és szinonimái hiányoznak. Nincs szüksége rá, így nem használja és nem is tartja számon. S ha mégis küzdelembe bocsátkozna, sose illetné azt az esemény ilyen kegyetlen jelzővel, hiszen az csupa móka és kacagás, ha az arrancar pozitívan áll hozzá, ez a meggyőződése.
Flavia jókedvűsége átcsapott lenyűgözöttségbe, ahogy az előtte ülő lány a pillangókat különböző bűvész trükkökkel idézte meg, majd rejtette el megint. Természetesen szája még mindig felfelé ívelt, boldogságot sugározva, csupán szemei az újból fel-felbukkanó, majd eltűnő pillangókat csodálta.
- A nevem Flavia, nem fracción – tér magához az ámulatból, amint meghallotta a rangjelzőt, mellyel illették. Ritkán mutatkozik be első adandó alkalommal idegeneknek, de annyira lenyűgözte az előbbi, hogy hirtelen, mikor kirángatták a bámulatából, azt se tudta, hogy hol van. - És téged, hogy hívnak? Tudni szeretném, hogy ki fog megtanítani pillangót idézni, mert ugye megtanítasz rá? ^-^ Persze, hogy megtanítasz az előbb mondtad és ilyesmit nem szép dolog visszavonni ám’! ^_^ Kivéve, ha nagyon komoly indok van rá. – csillogtatja meg illemtudását, mellyel kevesen rendelkeznek Las Noches falain belül.
Flavia is egy időben rendkívül szétszórt és neveletlen volt, csak mióta Ivela-anejával eltöltött rengeteg idő alatt ragadt rá nem egy dolog a helyes viselkedéssel kapcsolatban. Természetesen ezeket nem is habozik alkalmazni mióta a tudásában állnak ilyen bizonyos alapintelmek. Flavia meggyőződése amúgy is, hogy mindenkinek kijár némi tisztelet. Ráadásul az előtte ülő arrancar rendkívül ismerős számára, mintha már látta volna valahol, csak nem ötlik az eszébe, hogy hol és mikor! Pedig igazán törte rajta a fejét, nem is érti, hogy veszthetett el egy ilyen gondolatot, hamar meg kell találnia…

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   Kedd Jan. 28, 2014 10:12 pm

Mivel az edzés lényegi részére nem került sor, így jutalmat nem tudok rá adni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja   

Vissza az elejére Go down
 

Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches-