HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Rony szobája :P

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Rony szobája :P   Hétf. Ápr. 30, 2012 10:15 amA második torony egy kisebb szobájában kapott helyet Ronan Hustrebáz lakóhelye, pontosabban raktára. A kép elsősorban azt idézi, hogy hogyan is nézett ki beköltözésnél, mostanra szinte az összes doboz tartalma a padlón van, illetve különböző, a szobában található objektumok részéveivé váltak. Repülők, hajók, várak, némelyik több méteresre épült, a szoba maga elég elrettentő látványt nyújt, ekkora rendetlenség valószínű nem nagyon van sehol. Azt is nehéz megállapítani, hogy a szoba lakója bent van-e, az ágya és az asztala egy, a szoba felét kitöltő legó-bunkeren belül van, aminek ajtaja is van, úgyhogy ha nem jön válasz, attól még simán lehet, hogy a "vár ura" éppen a délutáni alvását tölti, és csak azért nem rohant elő, hogy üdvözölje a potenciális játszópajtást.
A sarokban van egy kanapé és egy kis asztal, az asztalkán pedig különböző, félig elfogyasztott, illetve még bontatlan édességek, ez az egyetlen olyan hely, ahol nem fedi vastagon a legó a padlót. A kedves látogatónak célszerű a lába alá nézni, különben eléggé kellemetlen lesz számára az itt tartózkodás. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Hétf. Szept. 02, 2013 6:28 am

Ön- és menőségvédelmi alapismeretek

A lehető leggondosabb odafigyeléssel osontam be a toronyba, miután hazaértem az Emberek világából. Nálunk ugyan nincs éjszaka soha, de nagyjából most aludhatnak a legtöbben Las Nochesben, köztük az én családom is. Valószínű nem is tudják, hogy nem voltam itthon, és ez csak az egyik ok, amiért halkan kellett jönnöm.
A kapucnit a fejemre húztam, hogy senki meg ne lássa, hogy hogyan néz ki az arcom: a szám sarka felrepedt, az egyik szemem pedig bedagadt, ráadásul egy pukli is nőtt a szemöldökömre. Nem hiszem el, hogy megvert egy csaj! monoklis Ráadásul úgy, hogy mindenki látta! Katasztrófa! Soha nem megyek vissza, inkább elsüllyedek! szomorú
Csendben végigmegyek a tornyon, egészen be a saját szobámig, hogy azután becsukjam magam után az ajtót, és a legóvárral erődített ágyamhoz megyek. Lehet, hogy be kéne borogatni az arcom, vagy ilyesmi, de akkor fel kéne menni a fürdőbe vagy a konyhába, és felesleges zajt csapnék. Majd reggel majd elmondom, hogy hősies küzdelmet vívtam egy csapat shinigamival, és ezek harci sérülések ám… áh, Desmond-fater úgyse veszi be. Akkor három nagydarab fickó az Emberek világában. Na, ez már hihetőbb egy fokkal. Jó, legyen kettő.
Egy kézmozdulatomra felemelkedett a legóvár felvonóhídja, és sötét lett, amíg az okos-telefonom fényénél le nem vettem a kabátom, a cipőm, és félre nem tettem a zanpumat, hogy azután visszafeküdjek az ágyra. Itt nincs térerő, de biztos küldtek volna már a spanjaim egy csomó „atomciki”, „totál gáz”, „atomtré”, meg ilyesmi, fullra nem menő megjegyzést erre a mai jelenetre. Mintha őket nem verte volna meg az a csaj simán, ha akarja… Főleg, hogy még bézbólütője is volt neki.
No, ideje aludni, párna megigazít, alvós lejátszólista betesz, felesleges tárgyak az ágyról lelök, póló és nadrág levesz, aztán alvás. Csak ez az utolsó rész nem megy, így nem tudok aludni, annyira gáz, hogy megvert egy lány. Jó, arrancar formában nyilván nem ver meg, de ha emberek között akarok mozogni, akkor emberként kell menőnek lennem. Most lőttek a reputationömnek, amit hónapokig építgettem, mint gördeszkakirály alpha monsta, most már csak a lúzer vagyok, akit elvert egy csaj. A párnát az arcomra nyomom, és beleüvöltök, ami segít egy kicsit. Annyira legalábbis mindenképp, hogy érezzem, hogy valaki bejött a szobámba.
- Ki az?- egy építőkockát kiveszek, és kilesek a váramból, hogy vajon ki vette észre, hogy hazaértem. Lehetőleg nem akarok kimenni, mert akkor meglátják, hogy mi történt velem, és még nincs kész a sztorim a szépített verzióhoz.


______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Hétf. Szept. 02, 2013 10:58 pm

Ön – és menőségvédelmi alapismeretek
Flavia újabb tervet talált ki a kígyós fülbevaló megszerzésére, amit nem habozott kipróbálni az este folyamán, ami rendkívül vicces fogalom, hiszen Las Nochesben éjjel – nappal süt a Nap, míg Hueco Mundoban az örökös sötétség uralkodik. Persze ez nem okozott számára akadályt, elég jól megfigyelte már Desmond-apuját, hogy tudja mit – mikor csinál, persze időnként követhetetlen volt számára, de semmibe se tellett neki megvárni azt, míg az espada nyugovóra tér. Csak annyi volt a feladata, hogy csendben meghúzza magát egy kis sarokban – vagy éppen a mennyezeten függve – és vár, lehetőleg elalvás nélkül arra, hogy megkezdve a tervét lecsaphasson.
Flavia, miközben várt a megfelelő pillanatra, egy kapucnis alakot látott elsuhanni maga alatt, kinek minden lépését gyanakodóan leste. Természetesen egy pisszenés nélkül, nem akarta, hogy észrevegye, bárki is legyen az, mert nem látja az arcát ilyen sötétben. Abba is belegondolt, hogy talán tolvaj az illető, vagy ami még rosszabb az a lókötő Badru, ki Ivela-aneját akarja megkaparintani tőle. ~ Na, azt már nem, nem hagyhatom! ~
Ezen szörnyűséges gondolatok hatására, Flavia végül úgy határozott, hogy követi a ruhába burkolózott alakot, s csak az egyik sarokfordulónál ötlött fel benne, hogy mi lenne, ha reiatsu alapján vizsgálná meg, és ez által megállapítaná, kivel is van dolga, már ha ismerősről van szó. Flavia ezen ötlete szerint cselekedve rögtön meg is állapította, hogy Roncsi-otoja sunnyog a szobája felé, ami nem is baj, csak hát miért ilyen rejtőzködve? Flavia ezt egyáltalán nem értette. No meg az a kérdés is felmerült benne, hogy kicsi öcsikéje mit keresett kint ilyen késői időpontban! Surprised
Flavia végignézte, hogy Roncsi-otoja bemegy a szobájába, majd becsukja maga mögött az ajtót. Egy picit várt, mire úgy döntött, hogy bemegy, de továbbra se fedte fel magát, pók módjára mászott a falon, különböző kiállásokba kapaszkodva, s mikor betért kicsi öcsikéje szobájába, még akkor sem jött le a mennyezetről. Az osonás közben visszafogta lélekenergiáját, ehhez jól értett, még Ivela-aneja tanította meg erre a trükkre, így nem lepődött meg, hogy Roncsi-otoja észre se vette, hogy egy ideje követi őt.
Flavia ebből kifolyólag hagyta, hogy lélekenergiája szabadon áramolhasson, kopogás helyett így hívva fel magára Roncsi-otoja figyelmét. Különben sem színördögözni jött, hanem érdeklődni, hogy hol volt, merre járt és miért és honnan van neki kapucnis fölsője, mert nagyon tetszik neki és eléggé izgatja a fantáziáját ez a ruhanemű. Talán egyszer felszabadítja, a gyűjteményében jó sora lenne, ebben biztos volt.
Flavia gondolatait félbeszakítva figyelt fel Roncsi-otoja kérdésére, ki az orrát is alig merte kidugni az építőkockákból álló erődítményből. Szereti a kitalálósdit, így válasz helyett, csak csilingelő hangon felkacagott, s ha ebből se jött rá kicsi öcsikéje, hogy kivel van dolga, csak ezután huppant le a vár ajtaja elé a földre, természetesen mindezt akrobatikus mozdulatokkal kivételezve, egy elegáns fordulatot ejtve a levegőben, mintha macska lenne. Nem csoda, hogy talppal érkezett és nem arccal a talajra, bár igen sokszor csinál ilyet, ezért meglepő lett volna, még számára is, ha elrontja ezt a műveletet.
- Roncsi-oto, Roncsi-oto ejnye-bejnye, hogy-hogy kint járunk ilyen késő este? – kezét arca elé tette, miközben újabb sor jókedvű kuncogás hagyta el a száját. - Miért nem jössz ki? Ne félj, nem vagyok gonosz mumus, ki a mézédes álmaidra feni a fogát! ^-^ – próbálja kihívni az erődítményből, hogy ne egy orrheggyel kelljen társalognia. Jobb szereti tetőtől – talpig látni az illetőt, kihez intézi a szavait.
- De ha nem jössz ki, véletlenül elfecseghetem Desmond-apunak, hogy a pici Roncsi-oto éjnek évadján elhagyja a tornyot, és ki tudja mit csinálni… talán pont Roncsi-oto rongálja Las Noches falait különböző színes festékekkel? Ebben a korban gyakori, ámbár rossz időelütés Rolling Eyes – meggyőzés kérdése az egész, Ivela-aneja ezt gyakran mondogatta neki. S még ha nem is gondolja komolyan, az előadása azt sugallja, hogy valóban képes lenne megtenni, és tényleg eljár a szája Desmond-apujuknak. Flavia ugyan valójában csak kíváncsi, hogy hol maradt ki és miért kicsi öcsikéje, melyre, ha meg is kapja a válaszokat békén is hagyja. Surprised Ugyan egy kapucnis ruhával együtt~ ^_^


______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Csüt. Szept. 26, 2013 4:49 am

Ön- és menőségvédelmi alapismeretek

A nevetésre megnyugszom egy kicsit, hogy nem Desmond-apu az, így még van egy kis esélyem arra, hogy nem derül ki, hogy mi történt.
- Szia, ’via-nee-chan- a nővérem leugrik elém, és a sötétben látom is nagyjából az arcát. A tesóim közül talán vele érzem magam a legjobban, valószínű mert ő áll hozzám a legközelebb korban, meg viselkedésben is. ’vela-nee és ’liana-nee néha olyan komolyak tudnak lenni.
- Öhm… izé… most nem tudok kijönni, mert… mert nem vagyok felöltözve- na, ebből kivágtam magam, és még nem is kellett hazudnom hozzá. Zseni vagyok. Cool Mondjuk, ez így belegondolva nem hangzott olyan jól, lehet jobb lett volna elmondani, hogy megvertek. Gyorsan magamra is kapom a pólómat, meg lekussoltatom a telómat. Lehet az a legjobb, ha nem mondok semmi magyarázkodót, és akkor nem kerül szóba a kijövetelem újra.
- Láttál? Én csak pár haverommal voltam el, az Emberek világában gördeszkáztunk- mit csináljak? Olyan ciki lenne, ha ’via-nee megtudná, hogy megvert egy lány, de az még rosszabb, ha mindenki más tudja meg, mert tudom, hogy Desmond-apu elől nem tudom eltitkolni. Még dolgoznom kell a hantán, mert nem megy jól, mindig látják, ha nem mondok igazat. Kinyitom a vár ajtaját, és lassan kijövök. - Légyszi, ne mond el Desmond-apunak, hogy hol voltam, ’via-nee-chan! Este összeszólalkoztam egy lánnyal, és megvert, az összes barátom látta, nem akarom, hogy itthon is tudják. Ugye nem mondod el? Megteszek cserébe bármit!- hú, ez az utolsó dolog megint kicsit húzós volt, de ’via-nee-chan csak nem fog megzsarolni. Ő sosem tenne ilyet.
Persze, ha rendesen vissza akartam volna ütni, akkor azért megvertem volna azt a csajt, de az talán még cikibb, mint az, hogy engem vertek meg, de azért így is gáz, csak le kellett volna fognom. Amikor még ember voltam, is mindig mindenki megvert, de azóta már nem verekedtem, és azt hittem, hogy az is a véremben lesz majd arrancarként. De hát nem volt ott semmi ilyesmi, úgy tűnik, a menőséget lehet csak örökölni, a harci tudást nem.
- ’via-nee-chan, te mit csinálnál, ha valaki olyan akarna megverni, akit te nem akarsz megütni? Mit lehet olyankor csinálni?- a nővérkém nagyon ügyes harcos, biztos tud javasolni valamit. Amúgy is meg kéne tanulni legalább egy kicsit harcolni, hogy ha egyszer kellenék Desmond-apunak, ne legyek neki útban.


______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Szomb. Jan. 11, 2014 12:46 am

Ön – és menőségvédelmi alapismeretek
Flavia a gyönge füllentésre csak jobbra-ballra billegeti a fejét. Őt nem lehet csak úgy átverni! Főleg, hogy ő mestere a csalásoknak, mármint sosem jutna eszébe elcsenni valaki drágaságát, ő mindig talál, sok, sok, sok szépséges dolgot. Igen, igen, Flavia mindig jól viselkedik, ez meggyőződése, mondhat, állíthat akárki bármit amit akar, ő mindig tudja az igazságot.
- Láttalak, láttalak Roncsi-oto, és nagyon gyanúsan viselkedtél, lehet, tényleg jobb lesz, hogyha beszélek Desmond-apuval… Roncsi-oto talán beteg! – jelenti ki határozottan, s már fordult is sarkon, hogy szavaihoz hűen távozhasson és szóljon szeretett Desmond-apukájuknak és semmiféle hátsószándék nem vezérelte holmi kígyós fülbevaló megszerzésének ügyében.
Különben sem hiszi, hogy kicsi öcsikéje valaha is gördeszkázna, bár már elég nagy hozzá és eléggé merész, ahogy a mai fiatalok, akik az emberek világában űzik ezt a sportot. Flaviát is érdekelte egy időben, de inkább csak maga az eszköz. Igen… mindig is fel akarta szabadítani őket, sajnálta, hogy ilyen kegyetlenül bánnak velük, a gyűjteményében sokkal, de sokkal jobb helyük lett volna.
Flavia meg se állt volna, ha öcsikéje nem szól utána, persze szándékosan lassan ment az ajtó felé, majdhogynem kiugrott a bőréből, amikor Roncsi-otoja végre azt mondta: várjon. Ráérősen fordult vissza, kíváncsian billentve oldalra a kobakját, hogy meghallgassa az indokot, amiért maradnia kell. Mintha nem is érdekelné az egész, és rendes tempója lett volna az iménti. Már csak a körmét kellene reszelgetnie, hogy élethű legyen az eljátszott szerep.
- Hm… megteszel bármit? – eleinte kuncogott a történeten, és el se hitte volna a mesét, ha nem látja a saját szemével. De ez az egy kiemelkedő rész megérte, hogy hallgasson Desmond-apuja előtt. Éppen a fejét törte azon, hogy mit is kérhetne Roncsi-otojától, s ahogy ezen töprengett fél füllel persze hallgatta kék-lila foltos kicsi öcsikéjét. Következő kérdésére elmosolyodott. Nem akart vele szórakozni, de a jelenlegi körülmények között képtelen volt megállni.
- Hogy mit tennék? Nagyon, nagyon érdekes kérdés, Roncsi-oto, hahaha – kacarászva lépett öcsikéje egyik oldaláról a másikra. - Egyszer itt lennék, egyszer ott – megállva kisöcsikéje előtt csinált egy látványos cigánykereket hátrafelé.
- A verekedő kedvűek ki nem állhatják, ha nem tudják elkapni a célpontjukat – nevetgélt. - Ez egy játék, egy egyszerű kis: „Kapj el, ha tudsz – mosolygott. Kicsit hallgatott mielőtt folytatta volna. - Sokba kerülne neked, hogy ezt a tudást megosszam veled Roncsi-oto – színlelve a szomorúságát fordított hátat. - De ez egyszer tehetek kivételt – vigyorogva fordult vissza egy újabb hatásszünet követően.
- Játszunk, mert úgy könnyebb a tanulás ^_^ Rendben, Roncsi-oto? – billentette oldalra ismét a fejét, majd ha öcsikéje helyeselt folytatta: - Mutatok egy mozdulatot, gyorsan és lassan is, és utána megpróbálod utánam csinálni, oksi? – mosolyogva kezdett bele a mozdulatsorba, amint kicsi öcsikéje azt mondta, hogy készen áll rá. A mozdulat roppantul egyszerű lépésekből állt. Tulajdonképpen az egész tánclépésekhez hasonlatos, ötvözve ilyen-olyan bravúros mozdulatokkal, kézen való járással, bukfencekkel, de nem igazán érvényesült egymagában. Flavia erre ráismerve tarkóját vakargatva rekesztette be a mozdulatsorozatot, s mikor gondolataiban megoldásra lelt felcsillanó szemekkel tekintett kicsi öcsikéjére.
- Tudod mit, Roncsi-oto? Próbálj meg megütni! Úgy jobban látod a lépések lényegét! ^_^ – hozakodott elő az ötlettel, lévén más nincs jelen, akivel demonstrálhatná a lépéseket, és ő sem gonosz – annyira –, hogy idehívjon valakit segíteni. Természetesen nem szeretné, ha pici öcsikéje kellemetlen helyzetbe kerülne, nem hiába segédkezik most abban, hogy miképpen kerülhet el egy ilyen pillanatot legközelebb!
- Ne fogd vissza magad Roncsi-oto ^_^ Ha lányok ellen meg szeretnél tanulni védekezni, ezt most meg kell tenned – mosolygott sejtelmesen, és várta kicsi öcsije támadásait. Melyektől az előbbi bemutatni kívánt módszert alkalmazva táncolt arrébb mindegyik ütéstől. Látszólag meg volt mindegyik ártó szándékkel érkező csapáshoz a megoldás arra, miképpen térjen ki előle. A jobbról érkező, fejmagasságba mért ütéstől, először fejével hajolt el, majd balra kifordult. A lentről indított csapástól elhajolt, majd egy tigrisbukfenccel kitért oldalra, melyből egy cigánykereket hányva került Roncsi-otoja mögé. Mozdulatok több olyan sora volt, amik érthetőnek látszottak, pedig semmi sem volt meghatározva belőlük előre.
- Nos, Roncsi-oto, valami ilyesmire gondoltam. Azzal, hogy kitérsz a támadás útjából, nem csak elkerülöd, hogy sérülést sebezz, de még a támadót is felbőszíted vele. Mikor táncolsz, a támadód idegein teszed, szóval tudni kell a határokat is. Mondjuk, én imádom azokat pedzegetni. ^_^ De lássuk, te miképpen boldogulsz! Kezdjük az alapokkal. Tudsz egyáltalán bukfencezni? Cigánykerekezni? Ezek rendkívül fontosak, még ha uncsinak és sablonosnak is tűnnek, de én imádok kézen állni is, sőt azaz egyik legeslegkevesebb számomra – magyarázta kicsi öcsikéjének. Először jobb, ha a hiányzó réseket tölti be és csak utána veti bele a mélyvízbe. Flaviának még sosem volt alkalma tanárt játszani, szóval igazán reméli, hogy jó elven indul el.


______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Pént. Jan. 24, 2014 7:59 am

Ön- és menőségvédelmi alapismeretek
 
 Kicsit megborzongok, ahogy ’via-nee megismétli a „bármit” szót. Nem tudom, miért, de valahogy ijesztőnek hatott a hangsúlya… persze, ez alaptalan butaság, ’via-nee soha nem csinálna velem semmi olyasmit, ami kellemetlen lenne. Legrosszabb esetben talán majd segítenem kell neki felcipelni egy új festményét, vagy esetleg fel kell próbálnom valami ruhát, vagy valami ilyesmi, de ezek nem gáz dolgok annyira. Desmond-fater biztosan dühösebb lenne, ha megtudná, hogy az Emberek világában mászkálok éjszaka, ahol olyan helyekre kerülök, ahol verekedés törhet ki. Ráadásul, egyszer megtalálhat egy shinigami, lehet, már ismerik az arcomat.
 - Köszi, ’via-nee!- ha ennyire nehezen akar engem tanítani, akkor ’via-neenek nagyon fontos lehet ez a tudás, és az, hogy mégis segít, nagyon kedves tőle. Ha tudom, akkor viszonozom valahogy, mondjuk… öö… igazából, sonidozni tudok a legjobban, de lehet, hogy abban is jobb nálam. Fú, meg kell tanulnom valamit nála jobban, hogy megtaníthassam rá hálából. Surprised
 ’via-neenek teljesen igaza van abban, hogy idegesek lesznek, akik verekedni akarnak, de nem tudnak. Talán, egy rendes harcban ezt a taktikát jól tudnám használni, de emberi testben nem tudok sonidozni, úgyhogy jóval nehezebb. De ahogy nézem, megoldható mégis, legalábbis, annyira nem tűnik bonyolultnak, amit ’via-nee csinált, én is elég jó vagyok akrobatikában, de nem próbáltam verekedés közben használni soha. Az mindig a menőségem hirdetésének eszköze volt.
 - Oké, megpróbálom.- nem tudom, hogy képes vagyok-e megütni ’via-neet, amikor egy idegen lányt sem tudtam, aki ráadásul még meg is ütött. De mondjuk, az igaz, hogy ’via-neet nem tudom valószínű megütni, legalábbis, nem simán kézzel-lábbal, úgyhogy most annyira talán nem baj. Ha mégis megütöm, és dühös lesz, akkor meg megengedem, hogy ő is megüssön engem. Igaz, attól nem fog neki kevésbé fájni, csak nekem jobban. Na, mindegy.
 Ahogyan vártam, ’via-nee sikeresen elhajolt az összes ütés elől, közben bukfencezve, forogva, és látszott rajta, hogy mennyire egyszerűen megy neki. Nem hiába, azért látszik, hogy ő is Desmond-apu lánya, ugyanolyan ügyes, mint ő, tök gyorsan mögém került, ha akarna, most nyilván kitörné a nyakam valami Dzsekicsen cuccal. Kicsit olyan, mintha előre látná, hogy mit szeretnék csinálni, persze, annyira nagyon biztos nem volt nehéz észrevennie egy sima jobb egyenest vagy bal horgot. Igazából, én még a suliban is full átlagos verekedő lennék, ’via-nee viszont, úgy tűnik, puszta kézzel legyőzne akár egy shinigamit is. Tényleg meg kell tanulnom harcolni, hogy ha történik valami, ne legyek útban én sem apunak és a nővéreimnek.
 - Aham, tudok!- kicsit arrébb állok, és be is mutatom rögtön ’via-neenek a cigánykerekezésemet. Igaz, nekem azért kell hozzá egy kis lendület, a bukfencezés viszont sokkal simábban megy, előre is, hátra is. Csak engem ugyanúgy megrúgnának, ha bukfencezni próbálnék. Annak a csajnak ráadásul szöges bakancsa volt. confused Legalább megrúgni nem tudott. - De hogyan lehet mindent kikerülni, ’via-nee?

______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Szomb. Jan. 25, 2014 1:52 am

Ön – és menőségvédelmi alapismeretek
Flavia hümmögve, állát vakargatva nézte kicsi öcsije által bemutatott cigánykereket és bukfencet egyaránt.
- Látom, látom mi a baj Roncsi-oto! Ne egy megerőltető akrobatikai feladatnak gondolj ezekre a mozdulatokra, hanem kezeld úgy őket, mintha egy egyszerű sétálás lenne. Igazából kicsit feszesen tartod az izmaidat mikor végrehajtod őket, és nagy lendületet kell venned emiatt, hogy átpörögj, vagy átgördülj. Lazulj el, úgy simábban fog menni – intett öcsikéjének Flavia, hogy vegye fel a bukfenchez az alapállást. Megigazította karjait, s segített neki az átpördülésben, hogy érezze a különbséget. - Látod? Bár a bukfenced egész jó volt a cigánykerékhez képest. Bár a tigrisbukfenc személyes tapasztalataim szerint sokkal hatékonyabb, ott ugye olyan, mintha elvetülnél és szinte a levegőben fordulsz, mint egy igazi vadmacska „gráww – igyekszik szimulálni egy igazi tigris hangját.
Roncsi-otoja kérdésére Flavia széles mosolyt ölt az arcára, majd elkezd kistesója körül sétálni, miközben a lehető leg lényegre törőbben próbálja megmagyarázni a dolgokat.
- Igazából sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Próbálj meg az „ellenség” fejével gondolkodni – kacsint öcsikéjére, ahogy elé lép és nyomatékosítás képen gyöngéden megkopogtatja a homlokát. - Tudod, ha feldühíted egyre kiszámíthatóbb lesz a másik mozgása, mert úgy gondolja erővel mindent meg tud oldani… nagyobb lendületet vesz a következő ütéséhez és így sejteni lehet, hova fog ütni. Az előbb például én onnan tudtam, hogy hova célzol, mert haboztál! Gondolom a fenntartásod miatt, mert én lány vagyok, hát mondd, lánynak látszok?! :/ Ha báli ruhácskában lennék, akkor oké, de így… Az se lány, aki téged megütött, Roncsi-oto! Cukcsi fiút csak csúnya boszorkák bántanak, nem a lánykák! ˇ_ˇ – dobbant jobb lábával határozottan, ahogy komoly arccal beszélt okosításképpen kicsi öcsikéjének.
- Szóval, mit gondolsz? Meg szeretnéd próbálni te magad az elkerülést? Sokkal egyszerűbb, mint azt hinnéd ^_^ - széles mosolyt ölt Flavia az arcára, s meg se várva Roncsi-otoja válaszát lépett elébe, majd először lassabb mozdulattal indított irányába egy félköríves rúgást. - Ne habozz, Roncsi-oto! – figyelmezteti tesóját. - Aki támad téged, az sem fog arra várni, hogy felkészülj a kitérésre – teszi hozzá.
Flavia több praktikát is bevesz Roncsi-otoja megmérettetésére, támad ököllel, különböző irányból, változó magasságból érkező rúgásokkal, illetve furfangosan többször kicsi öcsikéje mögé is kerül, hogy látassa vele, vannak ravasz ellenfelek is, akik nem feltétlenül támadnak egy irányból. Illetve azt is szemmel tartotta, hogy kezdi felvenni Roncsi-otoja a sebességet, s úgy gyorsított csapásain Flavia. Hogy könnyebben belerázódjon kicsi öcsikéje, először még mondogatta is neki, hogy hová készül ütni. Akadt pár ütés, ami viszont Roncsi-otoja kék-lila foltjait érte, bár azokat igyekezett elkerülni, azonban ekkor ama felvilágosítást adta, hogy az ellen, ha furfangos, többször próbál olyan irányba csapni, ami már egyszer betalált, mert az sokkal jobban fáj!
- Nyo, Roncsi-oto, elfáradtunk? – lapogatja hátba kistesóját, miután úgy látta, öcsikéje eléggé megizzadt a gyakorlatban. Bár Flavia sem panaszkodhatott, ő is izzadt, és sűrűn vette a levegőt, s szintén sajogtak az izmai a megerőltetéstől, de a szent cél érdekében bármit, hiszen kicsi öcsikéjét csak ő alázhatja meg, senki más!

Spoiler:
 


______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 20
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11000/15000  (11000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Kedd Jan. 28, 2014 2:11 am

Ön- és menőségvédelmi alapismeretek
 
  - Oké, akkor megpróbálom újra. Surprised Lazán.- biztos azért nem vagyok most annyira laza, mert ideges vagyok azért, ami történt. De pár mély levegő, meg becsukott szem, ahogy Desmond-apu csinálja mindig, és már jobb is. Na, akkor lássuk! Mintha csak sétálnék, annyira természetesen.
 Rákészülés nélkül ugrok egyet, és sikerül is tigrisbukfencezni- igaz, mivel nem számoltam rendesen útvonalat, a végén kézzel meg kell magam támasztanom a falnál, amibe majdnem sikerült belegurulni. Ezután megpróbálok rögtön cigánykerekezni, ami sokkal nehezebb ugyan lendület nélkül, de azért sikerül. Ha nem készülök annyira rá, hanem spontán csinálom, tényleg sokkal könnyebb. Surprised Mintha felelnék az iskolában, anélkül, hogy szugerálnám magamba a „nem tudok semmit” mantrát. Meg állítólag a szuri sem fáj annyira, ha nem arra koncentrálsz, hogy meg fognak szúrni, de hát könnyű ezt mondani, amikor jönnek feléd a tűvel… brr. confused
 ’via-nee tök okos. Az a lány, tényleg nem úgy beszélt, mint egy lány, olyan csúnya szavakat mondott, hogy olyat én még akkor sem mondok, amikor eltörik a gördeszkám vagy véletlenül rádobnak egy téglát a lábamra. Lehet, hogy az tényleg boszorkány volt… és akkor, a boszorkányokat lehet ütni, a mesében is így van, sőt, ott meg is sütik őket. Hú, minden nap tanulok valamit. Cool
 - Aham, próbáljuk meg! Surprised- ’via-nee rúgása kicsit hirtelen jött, úgyhogy hiába hajoltam hátra, sikerült hanyatt esnem. Mondjuk, ha egyszer valakivel szópárbajolok, az is hirtelen akar majd ütni, úgyhogy nem baj, hogy így gyakorlunk. Kicsit arrébb mászok rákban, azután gyorsan felállok. Csak lazán, és akkor menni fog.
 A fejemre érkező rúgás elől egyszerűen leguggolok, ami jól, gyorsan megy a deszkázás miatt, ahol sokat kell változtatni a testhelyzetemet. Így sikerül is elugrani oldalra, mielőtt ’via-nee felrúgna, és sikerül gyorsan talpra is állni. Igaz, kicsit megütöttem az oldalam, mert beleugrottam a szétdobált legoimba. Rolling Eyes A sima, fejre menő ütések elől próbálok elhajolgatni, és hátrálni, bár néhányszor fel kell emelnem a kezem, hogy ’via-nee azt üsse. Azért, így se megy tökéletesen, egyszer-kétszer eltalál, és pont ott, ahol már kaptam, úgyhogy ezek a gyengített ütések is fájnak. Mint amikor a hülye haverom a gördeszka baleset után megnyomta a belilult vállamat, és megkérdezte, hogy hány éves a norvég király. :/ Éppen ezért jó ugyanazt a pontot támadni, ahogy ’via-nee mondja.
 Pontosan úgy csinálok mindent, ahogy ’via-nee mondta, csak arra figyelek, hogy gyorsan félrebukfencezzek vagy cigánykerekezzek, és elhajoljak, ha kell, de próbálom úgy felfogni a spec mozdulatokat, mintha csak sima futás lenne. Így annyira nem is nehéz. Igaz, sikerül rálépnem vagy rátenyerelnem pár legóra, de a hierrom miatt olyan nagy bajom nem lesz, csak kicsit fáj.
 Ahogy ’via-nee eltűnik, és érzem, hogy mögöttem van, előre ugrok, de bukfencezni már nem sikerül, úgyhogy simán, hengerként végig gurolva tudok csak arrébb kerülni, közben jó pár legon átgurulva. Ez elég meglepő volt, de belegondolva, a sonido pont erre van. Igaz, nekem olyan nagy harci tapasztalatom nincs, de azért nyilván hátulról logikus támadni. Ahogy felállok, egy pillanatra rátámaszkodok a térdemre, és kifújom a levegőt.
 - N… nemh, ’via-nee… bírom még.- kicsit tényleg úgy érzem, mintha futottam volna húsz kört, vagy leúsztam volna tíz hosszt, de észre sem vettem közben, hogy fáradok, futásnál azért észre szoktam venni. Kezdett izomlázam is lenni, és eléggé leizzadtam, úgyhogy lehet majd rálesek a zuhanyzóra. Úgyis jobb most úgy mutatkozni, hogy nem lát senki. - Végeztünk, ’via-nee? Köszi a segítséget, meg hogy nem szólsz Desmond-apunak…- tudom, hogy ígértem valamit cserébe, ami konkrétan a bármi, de ’via-nee biztosan nem felejtette el, és kéri majd, ha szeretné. Én tényleg szívesen odaadok neki bármit, elvégre, ő a legeslegjobb nővér a világon. Surprised

______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   Kedd Jan. 28, 2014 10:22 pm

Jó kis edzés lett, nekem személy szerint tetszett.Roncsi jutalma 500 LP, ami egy hakuda pontnak felel meg. legközelebb Flavia is talál magának jutalmat.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Rony szobája :P   

Vissza az elejére Go down
 

Rony szobája :P

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches ::   :: Espadák tornyai-