HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kaito vs. Lanven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Kaito vs. Lanven   Csüt. Ápr. 26, 2012 6:09 am

Előzmény:Ahogy hallgattam, hogy magyarázz elkezdtem koncentrálni a körülöttünk lévő lélekszemcséket. Kicsit zavarta az összpontosításomat az, hogy éreztem erősebb nálam, de most nem érdekelt. Most az a célom, hogy megöljem és ezzel egy újabb szintre léphessek. Mert ha ezt a mocskot megölöm biztos, hogy sokat fogok fejlődni, mert ez a harc nem egy perc lesz.
- Kezdjük ott, hogy én nem állítottalak meg, hanem a saját akaratodból álltál meg és vontál kérdőre... szóval ne vádolj meg azzal, hogy miattam nem mentél vissza Hueco Mundoba...- mondom egyre idegesebben. Nem szeretem ha engem okolnak olyan dolgokért amiről tulajdonképpen nem tehetek. Még egy percig gondolkoztam azon amit mondott majd gúnyos mosoly kíséretében újra szóra nyitotta a számat.
- Persze... vásárolni jöttél úgy, hogy az emberek nem is látnak téged csak a magasabb lélekenergiával rendelkezők. Magyarul loptál és ez még egy indok, hogy végezzek veled. - mondom még idegesebben majd még jobban felhúztam magam azon, hogy nem a nevemen szólított hanem a fajtámat vette a szájára amiért már rég lyukat kellett volna ütnöm rajta egy szép nyílvesszővel.
- Szóval most éppenséggel a valami új címszó alatt engem értesz, ha nem tévedek, ugye?! - kérdeztem már majdnem ordítva majd hallottam, hogy azt mondja, hogy jobb ha megmutatja mi is az a gargala vagy mi a rák. Eleinte nem értettem, hogy miért nyújtja ki a kezét és ereszti le, de aztán észrevettem, hogy az égbolt kettéhasad és egy nagy fekete lyuk keletkezik. Tátva maradt a szám amint láttam a nagy feketeséget, mert hát nem is gondoltam, hogy ilyesmi átjárójuk van ezeknek a barmoknak. Ahhoz képes, hogy miféle ocsmány faj elég spéci képességeik vannak! O.o
Még mielőtt bármit is tehettem volna mondott valamit egy számomra igazán érdekes nyelven aminek következtében egy bazi nagy hollow jelent meg a fekete lyukban és elkapott minket valami sugár amiről nem tudtam, hogy tulajdonképpen mi is. Ám mielőtt bármit csinálhattam volna arra lettem figyelmes, hogy már a végtelen sivatag vesz körül minket egy szép nagy erdővel és sok-sok hollowal, akik egyből érdeklődni kezdtek irántam ahogy megérezték a friss hús lélekenergiáját.
- Őszintén ez most mire volt jó neked? A műkődésére nem voltam kíváncsi csak arra voltam kíváncsi, hogy hogyan néz ki meg mit takar a neve, de most már mindegy. Elhoztál a székhelyetekre... nagy hiba volt.... - mondtam majd a körülöttem lévő lélekszemcséket a bal kezembe összpontosítottam és láss csodát megjelent a szép íjam amit már elég rég vettem használatba. Egy hirenkyaku segítségével megpróbálok fölé, aztán a jobb oldalára kerülni és természetesen mindkét helyről megcélzom kettő-kettő nyílvesszővel amik elég nagy sebességgel haladnak az arrancar felé. Nagyon reménykedtem abban, hogy eltalálja legalább az egyik nyilam mert akkor ki tudok majd dolgozni valami haditervet, hogy pontosan mit is kezdjek ezzel az ostoba barommal.

______________


A kép linket rejt, pontosabban az adatlapom linkjét... Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Pént. Ápr. 27, 2012 10:58 pm

Kicsit felhúzta magát a quincy, de rá se rántok. Kicsit érzékenyen érintette, hogy áthoztam Hueco Mundoba, bár engem is érzékenyen érintene, ha Seireiteibe vinnének. Érzem körülöttem a sok gyenge lidérc vérszomját. Ösztönlények mit is várhatnék tőlük? Lehet, hogy felhasználom őket. Ekkor jutott eszembe egy csodás terv, de ellenfelem már támadásba is lendült. Kicsit elkapkodja ahhoz képest, hogy ellenséges terepen van. Csodálattal néztem a fegyverét, amely egy érdekes lélekenergia íjnak nézett ki. Csodálatom nem tartott sokáig, hiszen már felettem is volt, és eleresztett két nyílvesszőt. Ezek is lélekenergiából voltak, és gyorsak is voltak. Túl gyorsak, hogy hirtelen csodálkozásomból feleszmélve elugorjak előlük, viszont ahhoz elég lassúak voltak, hogy kezem ügyében lévő zanpakutoimat előkapjam, és azokkal hárítsak. Alig hárítottam az első kettő támadást, már jött is a következő kettő jobbról. Ez elől már félre ugrottam, és egy kis lidérc sínylette meg a figyelmetlenségét. Nem terveztem esztelenül beleugrani egy számomra ismeretlen ellenfél elleni csatába, ezért az előre kidolgozott tervemre támaszkodtam.
- Chapucería.
Súgtam a levegőbe, miközben végighúztam a pengéimet egymáson. Tíz klónt eregettem magam köré, és mind különböző irányba szaladtunk. Én bevetettem magam az erdőbe, és eltűnt egy fának látszó tulajdonképen oszlop mögé. Míg néhány klón tisztán látható helyen futott, míg a többi is megpróbált eltűnni minél hamarabb. Szétválásunkat egy gyors keveredés előzte meg, hogy véletlenül sem lehessen megmondani, hogy most melyik az igazi. Tervem első része kész. Hogy a quincy ne kövessen utasítottam minden kis lidércet, hogy vágják el az útját, illetve kezdjék el támadni. Nem kellet sokat erőlködnöm a parancs kiadásán, csupán hagynom kellet, hogy elszabaduljanak az indulataik. Én távolból lestem mi is történik, és próbáltam elemezni a mozdulatokat, és ha esetleg különböző technikákat használt, azokat is minél jobban felmérni. Első sorban az erejét, és gyorsaságát próbáltam felmérni, hogy mire is számíthatok egy frontális ütközetben. Azt már tudom, hogy valamivel gyorsabb vagyok nála. Most azt kell kiderítenem, hogy erősebb vagyok e nála. Ki tudtam blokkolni a nyílvesszőit, de kis híja volt annak, hogy telibe kapjanak. Tehát az íjjal jól bánik. Ahogy láttam nem okoz neki nagyobb megerőltetést, hogy szórja azokat a lélekenergia vesszőket, úgyhogy azzal vigyáznom kell. Az erőnk ilyen szempontból megegyezik, de azért nem becsülöm alá, könnyen lehet, hogy még semmit nem mutatott meg az erejéből. Most mindenesetre hátra dőlök, és élvezem az előadást. Kíváncsi vagyok mennyire tépázza meg száz meg száz lidérc, és ha nem igazán viseli meg, akkor tartogatok még egy pár gilliant, hátha azok nagyobb hatással vannak rá. Bár nem szívesen látom pusztulni a fajtámat, ez most szükséges áldozat. Meg aztán az ilyen kis lidércekért nem kár, ám a gillianokból is csak a gyengéket irányítom. Semmi szükség arra, hogy fölösleges károkat okozzak a populációban.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Szomb. Ápr. 28, 2012 8:48 pm

Nagy szomorúsággal töltött el az, hogy egy nyílvesszőm se találta el. Ez csak annyit jelent, hogy elég gyors a reakció ideje, ami ebben az esetben nem lehet valami előnyös számomra. Már éppen készülődtem volna egy újabb támadásra amikor azt vettem észre, hogy ő is akcióba lendült. Számomra ismeretlen nyelven hablatyolt valamit aminek következtében klónokat hozott létre amikor tisztán látható helyekre menekültek. Erről a cselekedetéről két dolog jutott eszembe hirtelen. Az egyik, hogy fél és megpróbál lesből támadni, a másik oka pedig valószínűleg az lehet, hogy a klónok támadnak rám míg Ő valahova elbújt, hogy kifigyelje a támadásaim mechanizmusát. Sokáig gondolkoztam, hogy vajon melyik változatot használja perpillanat. Az elsőre voksoltam, de mivel féltem a második lehetőségtől is úgy döntöttem, hogy egyenlőre csak lövöldözni fogom a klónokat.
Amint ezt eldöntöttem furcsa dologra lettem figyelmes. Nem a klónok támadtak rám hanem a körülöttünk elhelyezkedő száz meg száz lidérc. Nem nagyon örültem neki, de ha meg akarom keresni Lanvent akkor meg kell ölnöm az összes hollowt aminek következtében valószínűleg sok lélekenergiát fogok veszteni és így könnyű ellenfél leszek Lanven számára, de most nem tudok mit csinálni. Ha nem ölöm meg a hollowkat akkor ez a tömérdek mennyiségű lidérc rám fog vetülni és darabokra fognak tépni.
Az egyik hollow a jobb kezem felé kapott amit csak úgy tudtam elrántani, hogy az alkarom az alkaromat végig karcolta. Nagyon örültem neki mit ne mondjak. Észhez se tértem amikor újra támadásba lendült az-az átkozott lidérc, de most már nem hagytam magam olyan könnyen. Egyenesen a szájába eresztettem egy nyilat aminek következtében meghalt, de sajnos jött a többi is. Most egyszerre négy nyilat engedtem útjára négy különböző hollow maszkja felé. Mikor célba értek láttam, hogy meghaltam, de amikor éppen készültem volna a következő támadásra egy hollow elkapott hátulról és iszonyatosan nagy erővel elhajított, neki az egyik fának. Halk nyögéssel értem célba. Vért köptem ami nem volt valami megnyugtató, de nem nagyon tudtam vele mit kezdeni. Most az a lényeg, hogy túléljem ezt az egészet.
Láttam ahogyan a lidérc elég gyorsan halad felém mögötte még kettő. Tudtam, hogy ha most nem csinálok valamit akkor itt a vég. Ekkor eszembe jutottak a gintou technikák amikből nem tudtam valami sokat, de ez a kevés is most a hasznomra lehet. Miután végiggondoltam ezt az egészet elővettem egy ezüst kapszulát és elhajítottam a lidérc felé.
- Feel the wrath of battle and accept this sacred chalice - Sacred Bite! - mondtam halkan aminek következtében a kapszulából egy ötszögű alakú energianyaláb tört elő és tűzte nyársra az útjába kerülő hollowkat. Széles mosoly terült el a fájdalomtól eltorzult arcomon majd felálltam és körbenéztem hátha meglátom ellenfelemet, de sajnos nem láttam sehol.
- Bújj elő... vagy esetleg félsz tőlem?! - ordítottam majd ismét kilőttem két hollowt majd az egyik fára hirenkyakuztam és ott vártam ellenfelem következő lépését.

______________


A kép linket rejt, pontosabban az adatlapom linkjét... Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Hétf. Ápr. 30, 2012 2:20 am

Érdekes technikákat használ egy quincy. Igazából fingom nincs, hogy mire képesek, ezért is jó, hogy itt figyelek a fák mögül. Micsoda terv! Ha ezt valakinek elmesélem, persze nem fogom, biztosan kiröhögne, bár az értelmesebbikje még talán meg értené, hogy bizony jobb nem fejjel a falnak rohanni, mert nem biztos, hogy a te fejed a keményebb. Kicsit esetlen, de végül is írtja a lidérceket. Valami érdekes technikát használ, ami felkelti az érdeklődésem. Egy négyzetes energia nyaláb indul meg a lidérctömeg felé, és azokat halomba pusztítja. Valamilyen szinten ez csalódás nekem, hiszen arra vártam, hogy valami íj technikával fog elbűvölni, és esetleg még látványos is lesz. Abból ítélve, hogy már is megsérült, arra következtetek, hogy ha ráhagyom ezeket a lidérceket, akkor rövid úton lidérc kaja lesz. Ez engem nem igazán érint, hiszen nem ismerem, és nem érzek semmiféle bűntudatot ez iránt. Lehet, hogy csak nagy nyomás alatt képes magát elhatározni, hogy végre valami durva technikát használjon. Hát legyen. A már megkreált klónjaimat utasítottam, hogy jelenjenek meg körülötte, és mind a tízen különböző pályán keringve kergessék az őrületbe a quincyt. A klónok ugyan nem fizikai megtestesülések, így nem tudnak erőt kifejteni, de tökéletesek ijesztgetésre, vagy figyelemelterelésre. Utasítottam még őket, hogy másodpercenként ugráljanak, és támadjanak. Így tulajdonképpen tíz oldalról fenyegetem az ellenfelem, és ha reményeim beigazolódnak, annyira eltereli, vagy leköti a figyelmét ez, hogy a kis lidércek már támadhatnak is. A piszkos munkát másra bízom, én majd akkor jövök elő, ha végzett velük. Valószínűleg úgyis hamar rá fog jönni, hogy ezek a klónok csak azért vannak, hogy megzavarják, esetleg eltakarják a kilátást. Hát nincs túl fényes kilátása, höhö. Felkészülök a támadásra, hiszen ha végeztem ezekkel a manőverekkel, akkor én jövök. Közben azért szöget ver a fejembe, hogy miért is akarom én megölni, és miért is csaltam ilyen kegyetlen csapdába. Mióta vagyok ilyen szadista vadállat? Talán ilyen érzés igazi arrancarnak lenni? Nem tudom, de mindenképpen zavaró. Hova tűnt a pacifista énem? Hova tűnt az a mindenkit kedvelő szerény arrancar, aki sose akart rosszat senkinek, és csak élni szeretett volna? Talán felfalta a másik énem? Mióta estem bele a disszociatív személyiségzavarba? Azóta van ez velem, mióta az illúziók a fejembe másztak. Nem tudok sajnos vele mit kezdeni hiszen egyedül nem tudok vele megküzdeni. Jelenleg annyira jól érzem magam ebben a helyzetben, hogy eszembe se jutna leállni. Nem fair, de nem érdekel. Csak harcolni akarok, és gyilkolni! Talán a düh, ami elzülleszt. Lehet, hogy ezzel a viselkedésemmel próbálom leplezni a fájdalmat, amit saját énem elnyomása miatt érzek? Ezt végül is Las Noches váltotta ki belőlem. Las Noches, és az arrancarjai. De hát hova is mehettem volna? Tartozni akartam valahova, és lám... elhamarkodott döntésem végül saját magam sanyargatásába torkollik. Meg kéne küzdenem ezzel az érzéssel, és le kell hogy győzzem! Muszáj különben olyanná válok, mint a többi arrogáns tuskó, akiket megrészegít az erő. Egyeztetnem kell még Vexel, és csak utána tehetek bármit is. Az ő tanácsára számíthatok, és talán nem is röhög körbe ha elmondom neki mit érzek. Nem is olyan rég még ő mondta, hogy lehet elhagyja Las Nochest egy időre.
Gondolatmenetemet lefolytatva arra kaptam a fejem, hogy bármi történ is, már lekéstem a támadás alkalmát. Nem is bántam, mert még olyat tettem volna, amit megbánok. Sajnos a támadás sorozat már végbe ment, de most szólok a lidérceknek, hogy azonnal fejezzék be a támadást! Még nem bújok elő. Még várok, és lesek. Itt az ideje, hogy befejezzem azt, aminek én vettem kezdetét! Felül kell múljam a vérszomjamat, és brutalitásomat, hogy visszafogjam magam, és épp ésszel küzdjek. Most már biztosan tudom! Lelkem kiegyensúlyozatlansága hat ki az én viselkedésemre is. Fájdalom... ha nem vagyok boldog, akkor nem tudom megőrizni eredeti valómat. Muszáj lesz búcsút intenem az arrancaroktól. De most, Kaitoval kell véget vetnem ennek a táncnak!

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Szomb. Május 19, 2012 10:32 pm

A hollowk csak úgy hullottak a földre mint a falevelek egy szép őszi napon. Mosolyra húzódott a szám. Örültem neki, hogy bár szereztem egy-két serülést elég sikeresnek mondhatom magam. Még élek és nem egy hollowt írtottam ki. Mondjuk még az arrancar átra van. Az a baj,h ogy az Ő lélekenergiája sokkal nagyobb mint az enyém. Magyarul kétlem, hogy meg tudnám ölni szemtől szemben, Megint kommandóznom kell és csapdákat kell felállítanom aminek köszönhetően majd ha úgy alakul legyőzhetem. Mocskos hollow... mocskos arancarok... pusztulniuk kell és én mint az Ő végzetük megérkeztem, hogy végezzek velük. Kár volt idehoznia ennek az idiótának. Mert most itt perpilélanat elég sok utódot öltem meg... Lehetséges, hogy pont ezért került elő hirtelen ennyi Lanven a semmiből. Nagyon sok volt belőlem és mind felé jöttek. Kicsit megijedtem mert ennyi arrancar ellen nem nagyon tudok mit kezdeni azonban amikor odaértek hozzám nem sebeztek meg. Ez meglepett majd hosszas gondolkozás és egyhelyben áldogálás után észrevettem, hogy a hollowk ismét támadásba lendültek. Magyarul ez a sok arrancar utánzat csak arra volt, hogy elterelje a figyelmemet a hollowkról. Elég aljas, de ügyes trükk... balszerencséjére túl hamar leesett nekem, hogy ezek a klónok csak ijesztgetnek.
Egy hirenkyakuval kikerültem az ördögi körből és kívűl ismét harcba keveredtem a hollowkkal akik most minthza egy kicsit agresszívabbá váltak volna. Lehet, hogy azért lettek ilyenek mert elég szépen kiírtottam a rokonságot.. kit érdekel az összesnek pusztulnia kell!! Amikor eme gondolat átsuhant a fejemben felugrottam és négy hollow felé lőttem ki egy-egy nyilat egyenesen a maszkjukba. Reményeim szerint célba érnek és ismételten elépusztítok pár lidércet amivel közelebb kerülök a boldogsághoz. Majd miután úgy döntöttem, hogy itt az ideje megkeresni azt a mocskos arrancar a földre milőttem a fák közé minden irányba egy-egy nilat. Volt olyan amelyek fákat értek és lyukasztottak át.
- Nem hiszem el, hogy ennyire gyáva vagy... ilyen galád, béna trükkel próbálkoztál engem legyőzni. Ráadásul a korcs hollowk is elég gyengének bizonyultak... szóval itt az ideje egy tisztességes harcnak... jajj bocsánat nem sértegetlek hiszen az arrancarok nem tudnak tisztességesen viselkedni.. - mondtam gúnyosan majd ismételten kilőttem pár hollowt amik felém közeledtek. A közeledő klónokkal már nem foglalkoztam mert tudtam,h ogy egyik se az igazi. Azt megérezném ha az eredeti arrancar kezdene bele egy támadásba.
Azonban ahogy le akartam pihenni egy kicsit, hogy megvárjam mikor tólja elő a képét ismét egy hollow csoport támadt rám. Nem nagyon örültem nekik mert fölösleges lélekenergia pocsékolás lenne, de nem baj. Ha elpusztulnak a környéken még több részecske jön létre amiket én gond nélkül fel tudok használni az íjjamhoz és a nyilaimhoz. Remélem nem jön rá, hogy a részecskéket használom fel. Mondjuk honnan is jöhetne rá... csak akkor tudná meg ha elmondanám neki...

______________


A kép linket rejt, pontosabban az adatlapom linkjét... Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Vas. Május 20, 2012 5:01 am

A tétovázás után tervemnek megfelelően cselekszem. Egy klón ugrik elő a mögül a fa mögül, ahol vagyok, és arcán elszántsággal közelít felé, miközben mindkét pengét a mellkasába készül szúrni. Ugrásból érkezik a támadás, így esélye nincs kivédeni azt. Elugrani viszont elugorhat, vagy rálőhet. A lényeg annyi, hogyha végre hajtja a támadást, akkor miután beleszaladt az illúzió a testébe, után fekete köddé foszlik, és eltűnik. Ezek után ha leugrott ha nem, a lába alól egy újabb illúzió esik neki, és az keresztbe szántja lentről felfelé, majd ez is eltűnik. Ezek után ugrok csak elő rejtekemből, és velem együtt még három klón, három irányból.
Szabályosan kilencven fokos eltérés van a beérkezési szögek között. A baloldaláról egy lábra irányuló vágás érkezik, míg a jobboldaláról egy vállra érkező támadás. Mögüle hátba támadó késszúrás érkezik, és én szemben vele érkezem. Magam előtt tartom a pengéket, hárításra készen, hiszen jó esély van rá, hogy mind a négyünket képes meglőni, és arra is van esély, hogy észreveszi, hogy én vagyok az igazi, aki elölről érkezik. Ha így történne, akkor blokkolom a nyilait, és közel érve hozzá lendületemet kihasználva gyomron vágom, hogy elemelkedjen a földtől, majd tovább püfölöm, miközben igyekszek ellehetetleníteni az íja használatától. Ha esetleg nem szúrná ki, hogy én vagyok az igazi, és nem is lő rám, akkor egyszerűen előtte termek, és felszántom az íjat tartó kezét. Elmenekülni nincs esélye, hiszen gyorsabb vagyok nála. Elugorhat, de el nem menekülhet. Ha elugrik, akkor egyszerűen utána fordulok, és ugyan az a felállás. Fejest ugrok a harcba, és ennek nem örülök. Biztosan a közelharc a gyengéje, de félek, hogy mutat még egy két trükköt. Mindenesetre megpróbálom teljes erőmmel mozgásképtelenné tenni, vagy legalább harcképtelenné. Nem lenne jó, ha tovább lövöldözne itt, hiszen már így is elég nagy feltűnést keltettünk. Meg aztán rá is találtam saját magamra ugyebár. Vissza kell vinnem az emberek világába. Nem az én stílusom az öldöklés, habár senkim se ez az kölyök.
Ha a pengés támadásom betalált biztos vagyok benne, hogy megsérül az ina, és nem tudja majd kitartani az íjat rendesen, ha viszont kézzel vagyok kénytelen elintézni, akkor egyszerűen nem hagyom, hogy messze kerüljön tőlem, és addig ütöm, amíg a szédülésétől, és fáradtságától már nem bír talpra állni. Nem akarom megölni. Kíváncsi vagyok azonban, hogy képes e belekötni a tervembe. Ha képes, akkor bizony valami közelharci technikával kell elintéznie. A támadás sorozat után remélem, hogy az én verzióm valamelyike érvényesül, lehetőleg a közelharci, szóval utána megállok vele szemben, és így szólok.

- Hiroshi Kaito. Szépen küzdöttél, és ha egy szinten lennénk, még az is lehet, hogy nem úsztam volna meg ennyivel. Remélem nem fújsz rám annyira. Nem akarlak megölni, ezért vissza is viszlek az emberek világába.
Válaszát nem várom meg, mert sejtem, hogy semmi jót nem akar mondani, és megnyitom a gargantát, majd elsétálok. Egy élmény volt Kaito. Még egy faj, ez is bizonyítéka a biodiverzitásnak. Milyen szép is a természet.

// Köszönöm a játékot, bocsánat a záróposztért, de nem tudtam már hova húzzam ^^.//

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Vas. Május 27, 2012 10:22 am

Halál, halál, és halál. Csak ezt látom ahogyan sorban lövöm ki a hollwokat. Mindegyiket egyetlen nyílvesszővel meg tudom ölni szóval nem látok semmi logikát ellenfelem tervében, hogy rám uszítja a környéken található összes, pitiáner kis korcsot. Ezzel csak az éri el, hogy ritkítom az állományukat és tapasztalatot szerzek ellenük. Ahogy harcolok ellenük azt veszem észre, hogy egyre jobban helyezkedek, célzok, és védekezek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hasznos lehet számomra ez a büdös korcs arrancar. El kell pusztítanom... vagy legalábbis úgy érzem, hogy csak akkor tekinthetem magam nyertesnek ha egy nyílvessző áll ki a fejéből és kezd eltűnni az éterben. Ezzel a tervvel csak az az egyetlen egy nagy baj, hogy sokkal több lélekenergiája van mint nekem. Ráadásul Ő még tulajdonképpen semmit sem csinált aminek köszönhetően valószínűleg maximumon van a kis rohadékja velem ellentétben. Mondjuk én inkább a körülöttem lévő részecskéket használom fel, de kezdem érezni, hogy lassan, de biztosan kezdem túllépni a korlátaimat aminek egyetlen egy eredménye lesz: a halálba küzdöm magam úgy, hogy tulajdonképpen még hozzá se értem a ki rohadékhoz. Pedig már itt lenne az ideje.... Nem értem, hogy miért olyan jó neki, hogy bujkál, lehet, hogy ezt akarja elérni, hogy kifáradjak, kifogyjak az erőmből és elég jó úton halad efelé
Miután azt vettem észre, hogy a jelenlévő hollowk háromnegyedét kiirtottam a többi pedig elmenekült mert rájött, hogy nem szerencsés velem kikezdeni megálltam pihenni egy kicsit. Vagy legalábbis abban reménykedtem, hogy tudok egy kicsit pihenni. Két lélegzetvétel közben arra lettem figyelmes, hogy ellenfelem felülről érkezik és egy szúrást próbál bevinni amit is sikerült neki. Vagy legalábbis azt hittem, hogy sikerült neki, ugyanis amikor célba ért fegyvere eltűnt, majd a ez megismétlődött csak mögöttem. Sokkal gyorsabb volt nálam. Még a klónjai is gyorsabbak voltak nálam. Ráadásul én már kezdek a végkimerültség felé araszolni szóval nagyon kell figyelnem, hogy mit és hogyan csinálok, mert ha nem figyelek nagyon gyorsan el fog intézni.
Miután a második klónnak is bedőltem arra lettem figyelmes, hogy most négy ugyan olyan kinézetű rohadék tart felém majd egyszer csak az egyik szemtől szemben megáll velem és felszántja íjtartó kezem. Felordítottam a fájdalomtól és megrémülve tisztáztam, hogy balom lebénult a rá mért támadástól. Ezáltal se védekezni nem tudok se megidézni nem tudom az íjamat ... tehát itt a vég. Gyorsabban eljött mint azt ahogy gondoltam volna. Az ütései egymás után zúzták szét a testem én pedig csak nyöszörögtem, de a végén már az is fájt. Félholtan terültem el a földön és felkészültem a végzetes csapásra, de nem jött el az amit vártam. Meglepődtem hiszen tudtommal ezek kegyetlen, gyilkos állatok, akik nem kegyelmeznek senkinek. Közölte, hogy szépen küzdöttem és ha erősebb lennék lehet, hogy nyerhettem is volna. Elszégyelltem magam. Engem nem így neveltek, de nem tudok mit csinálni. A testem nem engedelmeskedni. Minden egyes porcikám sajgott, égett és szúrt. Ráadásul balomból elég szépen csorgott a vér. Éreztem, hogy felemel... éreztem a fájdalmat is ami ezzel a cselekedetével árt és éreztem a Karakurai levegőt. Még mielőtt letehetett volna nagy nehezen kinyögtem a következő szavakat.
- Ígérem, hogy még össze fogunk futni a közeljövőben. Addigra erősebb leszek és Te fogsz veszíteni... ezt garantálom... - mondtam majd ahogy befejeztem a mondatot elájultam.
Amikor felébredtem egy kórházi ágyon feküdtem tetőtől talpig begipszelve, fáslizva. A barátaim ott voltak körülöttem és mikor meglátták, hogy felébredtem el kezdtek faggatni, hogy mi történt. velem. Nagy nehezen sikerült megértetnem velük, hogy elütöttek. Nem nagyon akarták elhinni, de nem volt más választásuk.

***Vége***
Köszi a játékot és semmi baj a záróért! Smile

______________


A kép linket rejt, pontosabban az adatlapom linkjét... Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   Vas. Május 27, 2012 12:40 pm

Üdv!

Mivel befejeztétek a harcot, így LEZÁROM azt, és 100 LP valamint 500 ryou jutalmat adok érte.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kaito vs. Lanven   

Vissza az elejére Go down
 

Kaito vs. Lanven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-