HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Deseirto vs. Ryuu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Deseirto vs. Ryuu   Szer. Ápr. 25, 2012 6:30 am

Megint Kyotoban. Még mindig emlékszek a múltkori harcomra vele. Dei Laezzel. Ám most csak egy kis kiruccanást terveztem, ám ha találkozok valakivel, aki nem shinigami, azzal megvívok egy csatát. Ám most nem ez a fontos. Szépen lassan elindultam a temető fele. Kíváncsi voltam, hogy mi maradt meg abból, amit Deiel való csata hagyott. Mire odaértem már szinte le is ment a nap. Benyitottam a kapun és már indultam is az úti célom felé. Mikor odaértem megjelentek az emlékek. A földön fekve még az elhaladó ellenfelem felé nézve kezdtem gyógyítani magam. Miután végeztem nagyjából a gyógyítással odamentem ahhoz a fához, amin Laez állt és kardomat a fa alsókérgét megkarcolva ezt írtam.
- ,,Laez : Ryuu'' - karcoltam
És egy vonalat húztam Laez neve alá. Most jutott eszembe és megnéztem, hogy még mindig ott van-e. Odafutottam és ott volt. Minden máson kívül ez nem változott. Hirtelen viszont megéreztem egy lélekenergiát. Gyorsan felnéztem és kérdeztem:
- Laez? Nem. Nem Laez. Valaki más.
És néztem körbe-körbe. Még nem pillantottam meg senkit, ám lélekenergiáját még éreztem. Ekkor egy holló repült fel mellettem. Meglepődve oda pillantottam, ám amit megpillantottam nem holló volt. Legalábbis az előtte elrepülő hollót leszámítva. Egy kalapos fickó volt, napszemüvegben. Kissé meglepődve ám nyugodtan kérdeztem tőle.
- Ki vagy te? – kérdeztem – Tudom, hogy arrancar vagy! Válaszolj! A nevedet szeretném.
Ám előbb én mutatkozok be.
- Engem Abakura Ryuunak hívnak. A tizenhárom védelmi osztag, 5. osztagának vagyok a tagja. Most te jössz, mutatkozz be.
Valami furcsa érzés került el. Kardom megremegett oldalamon, amitől teljesen biztos voltam benne, hogy az előttem lévő alak egy arrancar. Természetes módon félig kardomon volt a kezem, hogy kivédjem az esetleges támadásait. Hát vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Hétf. Ápr. 30, 2012 9:49 am

Nemrégiben kellemetlen harcban volt részem egy shinigami nővel, a sebeim már begyógyultak és a kedvem is visszatérőben volt. Bár a tüske még mindig bennem volt, hiszen a harcom azzal a nővel sehogyan se mondható átlagosnak. Mivel nem volt pofám Las Nochesbe visszamenni az ütközet után, ezért a lábadozási időmet itt az emberek világában töltöttem. Szerencsémre sikerült eléggé rejtenem a lélekenergiámat és a létezésemet, hogy ne figyeljenek fel rám újra. Egyszer csak Kyotoban találtam magam. Emlékszem még az értelmet, létezésem kialakulásának idejéből, hogy valaha volt errefelé dolgom, talán az úgynevezett családommal járhattam Kyotoban? Vagy valami társaimmal? Az már lényegtelen apróságnak számított, amellett a tény mellett, hogy a hely nem ismeretlen számomra, így itt nyugodtam pihenhettem. Valahogy sikerült a temetőjében kikötnöm, ami megmagyarázhatatlan kellemességet árasztott felém. Egy tetszetősebb síron üldögéltem, mikor vendég érkezését éreztem, egy újabb shinigami volt az. Ő még nem fedezett fel, ezért egy Incide Radarral felmértem retsuját. Nem volt erősebb nálam, mint ahogy az a nő, viszont gyengébb sem, közel ugyan azon a szinten állhattunk. Így nem túlbiztató, széles vigyorral az arcomon megindultam felé. Ő is észrevett, szája mozgott, de hang nem jutott el hozzám, aztán végre szemeivel is megtalált. Ekkor félszeg támadó állást vett fel, számomra ebből úgy tűnt, hogy viszonylag értelmes egyeddel van dolgom, hiszen nem akar ajtóstul a házba rontani.
- Ki vagy te? Tudom, hogy arrancar vagy! Válaszolj! A nevedet szeretném. Engem Abakura Ryuunak hívnak. A tizenhárom védelmi osztag, 5. osztagának vagyok a tagja. Most te jössz, mutatkozz be. - És még valami illedelmesség is szorulhatott a két feje közé, bár a modorán volt mit csiszolni. ~Se baj, majd én a két kezemmel lecsiszolom.~
- 5. osztag? Várjunk csak?! Aizen is annak a "védelmi osztagnak" volt a kapitánya. Milyen érzés az áruló kapitány egy újabb, erősebb katonájával szembe nézni? És mond csak, ez az 5. osztag árulóképző? Vagy csak a kapitányaitok szokása árulóvá válni? Vajon a mostani hogyan, mikor fog cserbenhagyni egy jópofa árulás kedvéért? Vagy talán már meg is tette? - Kérdeztem vissza neki. Az, hogy annak a féregnek egykori alárendeltjeit szidtam, szórakoztató volt, és javította a kedvemet. Valamint igazából némi kíváncsiság is lapult a szavaim mögött a heccelés és a gúnyolódáson kívül, mert a frásznak sem hiányzik, hogy még egy shinigami Las Noches urává akarjon válni.
Hogyha ezektől a "kedves" kérdéseimtől nem támadt rám, hanem valamiféle választ adott, az esetleges vissza kérdezést ignorálva így folytattam:
- Valaha meg küzdöttem egy shinigamival, aki azt mondta, hogy ő feléje az a szokás, hogy az ellenfélnek elmondják a nevüket, hátha kiváncsi arra, hogy ki az, aki legyőzte, megölte őt. Ez igen tetszetős, így én is elárulom neked a nevem. Wolloh Del Desierto, 44. arrancar, ennyit bőven elég tudnod. Viszont lenne még egy kérdésem, mielőtt egymásnak esnénk! - Némiképp őrült, széles vigyor lepte el az arcomat, mielőtt a kérdésemet feltettem neki. - Tegyük fel, hogyha itt lenne egy csinos hölgy, aki mondjuk megfelel az ízlésednek, és tetszik neked, és én egy ceroval el akarnám tiporni, akkor a testeddel védelmeznéd, vagy gyáva féregként meghúznád magad?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Hétf. Ápr. 30, 2012 9:01 pm

Egy kissé elmosolyodtam. Az előttem álló arrancar a kérdésemre nem épp azt a választ kaptam, amire számítottam. Kicsit azért furcsálltam kérdéseit, tán érdekli a mostanában történő dolgok a Tiszta Lelkek Városában?
- Hát nem tudom, hogy te mennyivel vagy erősebb nálam. – jegyeztem meg miközben a fejemet vakargattam – Én csak azt érzékelni tudom a lélekenergiát, felmérésben viszont rossz vagyok. Én szerintem az osztagom nem áruló képző. Én legalábbis nem árulnám el. A kapitányokra vonatkozóan tévedtél. Aizen, azért árulta el a Lelkek Világát, mivel önös célokkal rendelkezett és nem hátrált meg attól, hogy a shinigamikat elárulva elhagyja őket és átlépjen hozzátok. A mostani kapitányokban ez nincsen, mindegyik megteszi a maga feladatát és egy percre sem gondolnám, hogy valamelyik kapitány elárulná az osztagát.
Kissé azért idegesített a kérdései, ám nem annyira, hogy neki essek. Ezután folytatta monológját és végre választ kaptam legelső kérdésemre.
- Szóval előttem valaki másik shinigamival is harcoltál. Szóval neki is ez a szokása van, és ha jól értettem téged Wolloh Del Desiertonak hívnak. Amúgy én is azért kérem ellenfelemet, hogy árulja el a nevét, mivel ha megölnének, akkor tisztelettel halnék meg azzal szemben, aki megölt, ám ha én nyernék, akkor is lerónám tiszteletem ellenfelem irány. Ha pedig mind a ketten életben maradnánk, akkor megkeresném és kérnék tőle ismét egy remek harcot.
Ekkor feltett nekem egy érdekes kérdést, amire így válaszoltam meglepődve.
- Persze, hogy megvédeném, ám én akkor is megtenném, ha nem lenne csinos. Én mindenkit megvédek, aki fegyvertelen akár férfi, akár nő. Amúgy ha nem veszed sértésnek, akkor elmondanád annak az illetőnek a nevét, akivel harcoltál?
Tényleg érdekelt, hisz egyik társam harcolt vele és lehet, hogy megölte és én meg ismertem. Kardomat még nem húztam elé, de kezemet rajta pihentettem, hisz bármikor rám ronthat és így védekeznem kell. Én még nem nagyon akartam harcolni előbb meg akarom ismerni ellenfelemet.
- Hadd kérdezzem meg, hogy eddig hány halálistennel harcoltál. Ám úgy illik kérdezni, ha előbb válaszolok. Én eddig csak egy arrancarral harcoltam, akitől viszont vesztettem.
Vártam válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Vas. Május 06, 2012 11:37 pm

Az ifjú shinigami minden kérdésemre őszinte hanggal válaszolt. Ebből arra következtettem, hogy őszintén is válaszol, s így olyanokat is kifecseg, amiket talán nem kellene. ~Úgy tűnik, a srác nem tartozik a legelmésebbek közé. Bár sikerült felhúznom a sértegetéssel, de vagy tényleg ilyen jól viseli, vagy túl hülye, hogy rendesen felfogja.~
- Azt mondod, hogy Aizent önös célok vezérelték, és ezért árult el titeket. Azt is mondod, hogy a mostani kapitány nem ilyen. Ugyan! Ki vagy te, hogy ennyire ismert a kapitányodat? Amilyen mocsadék Aizen, szerintem ő róla se feltételezték, hogy elárul titeket. – Mondtam a kegyetlen tényeket, mikkel próbáltam még dühösebbé, összezavarodottá tenni.
A bemutatkozással kapcsolatos szövegelésére nem igazán figyelek oda, mert nem izgat. Viszont arra a mondandójára, amit a kérdésemre adott válaszként arra már mindenképpen. ~Menthetetlen hős jellem. Szánalmas féreg! Mi a fenének kell egy nőt védeni? Had pusztuljanak!~ Ha már hülye, hülyítsük tovább alapon a kérdéseire így feleltem, mikor végre befogta a nőszerető pofáját:
- Azt kérded, hogy mi annak a féregnek a neve? Nos, had gondolkozzak! – Kicsit gondolkoztam, vagyis úgy tettem, mert már tudtam, hogy kinek a nevét fogom mondani a kedvenc mangámból - Walter C. Dornez a neve annak a halottnak. Hogy mennyit írtottam ki a fajtádból? – Felröhögtem, a röhögésemet próbáltam olyan Alucard-osra fogni. – Nem emlékszem! Túl sok, és túl unalmas az ilyesmit számolni, vagy te számolod, hogy eddig mennyi szem rizst ettél meg? – Újra Alucard-os röhögést próbáltam megejteni, aztán némi plus reiatsu kiengedésével, kieresztésével kísérve folytattam. – Szánalmas kis féreg vagy Abakura! Minek mentenél meg egy nőt? Azoknak pusztulniuk kell! MINT A MAGADFAJTA FÉRGEKNEK! – A végét üvöltöttem, aztán elé sonidoztam, s összekulcsolt kezekkel indítok a jobb kulcscsontjára egy csapást.
Ha sikerül a csapást bevinnem, viszont csak meggörnyed, illetve térdre rogy, akkor a jobb térdemet a gyomorszája felé indítom meg.
Ha a csapás sikeres és a földre zuhan, akkor a hozzám közelebb lévő testrészét célzom meg egy rúgással.
Hogyha el shunopozik előlem, akkor követem, s újra megpróbálom összezúzni a kulcscsontját.
Hogyha sikerül valahogy blokkolnia a támadásomat, akkor a jobb térdemet megindítom az ágyéka felé.
Hogyha sikerül valahogy félre húzódni a csapásom elől, akkor a még mindig összekulcsolva lévő ökleimmel az állát célzom meg.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Hétf. Május 07, 2012 12:46 am

- Én csak azén nevemben beszéltem, hogy szerintem semelyik kapitány sem árulna el minket. – mondtam Wollohnak.
Valahogy sejtem, hogy talán fel akar idegesíteni, mivel akkor túl könnyű célpont lennék.
~ Készülj fel! Bármikor támadhat. – mondta kardom a gondolataimban.
~ Én is tudom, ne félj nem lesz semmi baj. – nyugtattam meg kardomat.
Jó alaposan figyeltem ellenfelemet, nehogy meglepetés szerűen támadjon meg. Mikor végre a kérdésemen kezdett el gondolkozni, akkor válaszolt, ám sejtettem, hogy a válasza nem igaz, mivel amit eddig kiderítettem vele kapcsolatban, hogy különösen nem érdekli senki, mindenkit lenéz meg ilyesmi. Elméletemet a többi kijelentése is megalapozta döntésemet, ekkor azonban előttem jelent meg, és a kulcscsontom felé üt, amit én kardommal kivédtem, ekkor azonban térdével meg akarta rúgni az ágyékomat, amit én úgy védtem, hogy gyorsan felugrottam a levegőbe, és így csak a levegőt rúgta meg. Már a levegőben mormoltam a varázsigét.
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt. – kiáltom – Bakudou 61: Rikujoukourou (Hat rudas fénybörötn)!Ha Bakudou eltalálja, akkor ellenfelem fejét céloznám, miközben a mágiát próbálja feloldani, ha ezt kivédené, akkor újabb Kidout küldök rá.
- Hadou 33: Soukatsui (Pusztító kék tűz)! – ordítom -
Ha ez betalál, akkor egy újabb támadást indítok, ellne a kardommal, de most a lábai ellen, és a végén hátrébb shunpozok, hogy kipihenhessem magam.
Ám, ha kivédené az első támadásom, akkor is ellőném a Soukasuit, és megcsinálnám, amit utána írtam. Ha nem találna a második kidou, nem próbálkoznék, azzal, hanem ledobom a füstbombám, és megidéznék egy klón.
- Hadou 50: Rei no Kuron (Klóntámadás)! – suttognám.
Ha megjelent a klónom, akkor én ellenfelem mögé shunpoznék, és megfognám a vállát, hogy nehogy el kívánjon menni, és megpróbálnám a hátába döfni kardomat, eközben klónom előröl, döfné le. Ha nem sikerülne, a támadunk, vagy kiengedi kardját, akkor én gyorsan hátra shunpoznék, és én is kiengedem kardomat, ha ő is kiengedi előttem, ha nem engedi, akkor én sem.
- Kogero no Hokori, Onihonoh Ryuu (Égesd porrá, Démonláng Sárkány)! – kiáltom.
És körülöttem meg is jelenik a Hitafuu. Persze ezt csak, akkor csinálom végig, ha kiengedi igaz alakját, ha nem én sem, csak pihenek. Ám minden helyzet végén védelmi pozícióba állok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Vas. Május 13, 2012 5:27 am

Úgy tűnik, még el vagyok gémberedve, ez a kis féreg sértetlenül el tudott menekülni a csapásaim elől. Valami kidouval próbálkozik, és mivel nincs kedvem játszadozni, így hátrébb sonidoztam, közben reiatsumat visszafojtottam, amennyire csak tudtam, s a Sombra engańosa technikával ilyen távolságból láthatatlanná váltam, s egy újabb sonidoval arrébb mentem pár métert, nehogy véletlenül is eltaláljon. Mivel ez a shinigamiféreg elárulta, hogy nem tudja felmérni az ellenfele erejét, így igazából érzékelni se tudja, hogy merre lehet az ellenfele, mert nem tudja eldönteni, hogy honnan is jön erősebben. Ezért arra jutottam, hogy mögé sonidozok, magamhoz szorítom, és közvetlen közelről megkóstoltatom vele a ceromat. Vártam egy kicsit, közben nyújtottam párat, aztán akcióba lendültem, még mindig láthatatlanul. ~Képtelenség, hogy ekkora gyorsaságnál észrevegye a körvonalaimat. Hacsak nincs a sasoknál is élesebb szeme, amit kétlek, mert szerintem azzal már eldicsekedett volna.~ Mikor mögé érkezem feloldom a technikámat, a lélekerőmet sem rejtem, és közben átkarolom, hogy magamhoz szoríthassam. Miután sikerült magamhoz szorítanom nem habozok egy fél pillanatot sem, rögtön indítom a ceromat.
Hogyha a szorításom elől elshunpozna, én utána megyek, ~Nem menekülsz, féreg!~ s nem hagyok neki időt ellentámadásra, mivel úgy tűnik, hogy egyforma gyorsak vagyunk, így nem tud elmenekülni előlem. Folyamatosan próbálom magamhoz szorítani, hogyha valami kidou, technika idézését akarná végrehajtani, kimondani, akkor a magamhoz szorítás helyett minden erőmet beleadva egy jobb egyenest indítok a szájára, és utána próbálom magamhoz szorítani.
Hogyha karddal próbálna megvágni, akkor széles kárörvendő vigyor húzódik az arcomra, mert nem volt képes átvágni a hieromat. ~Gyenge kis féreg, és te akarod a rothadt nőket megvédeni? Pf..~ Természetesen ez se tántorít el a tervemtől, hogy magamhoz szorítom és cerot küldök közvetlen közelről a fejére.
Addig nem nyugszok, amíg nem sikerül elkapnom az ellenfelemet, és közvetlen közelről ráküldenem a
ceromat. Hogyha túlélné a cero támadásomat, akkor még mindig erősen magamhoz szorítva, fölényes hangon szólok hozzá:
- Nem tudom, hogy mennyire vagy magadnál, remélem hallod és érted azt, amit mondok. Egy jó tanács a következő életedre: ne akard a nőket ennyire védeni, mind aljas, szemét dög! És, hogy tudjad, most meg foglak enni. – Azzal elkezdem felfalni az ellenfelemet. Miután végeztem a táplálkozással nyitok egy gargantát, s haza megyek.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 25
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   Pént. Május 25, 2012 10:28 pm

Wolloh kérésére a küzdőteret LEZÁROM! A minimális körszám miatt minimális jutalom jár: 500 ryou.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Deseirto vs. Ryuu   

Vissza az elejére Go down
 

Deseirto vs. Ryuu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-