HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Yamanaka VS Hakusaya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Yamanaka VS Hakusaya   Hétf. Márc. 19, 2012 4:41 am

Rukongai egy távolabb eső területén járok éppen, ahol sűrű erdősávok, és helyenként nagyobb tisztások találhatóak. Egy kisebb folyó is áthalad rajta, olyan 15 méter széles lehet. Egy régi ismerősömnél voltam a 34-es körzetben, és gondoltam, ha már úgy is erre járok, elnézek kicsit távolabb, hátha találok, egy jó edzőhelyet. Miközben, a folyó mellett sétálok, észreveszek egy embert, tőlem nem messze. Amint közelebb érek, látom, hogy ő is Shinigami, és egy nagy Japán stílusú szalmakalapot hord. Nocsak, csak nem ő is edzeni akar, nem rémlik, hogy találkoztam, volna vele korábban, rákérdezek, hátha van kedve egy kis csihi-puhihoz, tanultam, egy két új dolgot, amit szívesen kipróbálnék. Közelebb lépek hozzá, és határozott, de barátságos hangon szólok hozzá.
- Szia, elnézést, ha zavarlak, én Yamanaka Sozen vagyok a 11. osztagból, éppen valami jó kis edzőhelyet keresek, ez a terület pont megfelelő. Nincs kedved harcolni velem egy jót?
Remélem, hajlik a dologra, és azt is, hogy erős. Elég fiatalnak látszik, de ismerve a kapitányunkat, én már meg sem lepődök ezen, attól még lehet, hogy erős. Jó lenne, ha kipróbálhatnám az új technikákat, igazából az egyik egy nagyon alaptechnika, de én nem feltétlenül rendeltetésszerűen fogom használni. A kardom képessége miatt van rá szükségem, hogy egy fokkal biztonságosabbá, tegyem, és ne készítsem ki magamat. Kuro Rai is tanított új technikát, szükségem is volt rá, az eddigi harcaimból leszűrhető a tanulság: addig, amíg nem vagyok, gyorsabb szükségem van távolsági csapásokra, mert a gyors ellenfelek számára, könnyű célpontot nyújtok. Kiváncsi vagyok arra is, hogy milyen képességei lehetnek a srácnak, így elsőre nem hinném, hogy olyan pupák lenne mint a 11. osztagosok, nem néz ki túl erősnek, de persze ki tudja. Ahogy jobban megnézem, látom, hogy a védőlapjára a cápa szó van ráírva kanjival, hmm, akkor talán víz, vagy esetleg erő alapú lehet. Még jó is, hogy megtaláltam ezt a helyet, eléggé félreesik a többi kerülettől, így nem hinném, hogy bárki a közelünkbe jönne. Nem szívesen bántanék senkit, és persze azt sem akarom, hogy megzavarjanak az edzésben, vagy harcban. Erősödni akarok, azt akarom, hogy a Rai Ha támadáson kívül is legyen adum, és jobban meg kell tanulnom beosztani a lélekenergiámat is. Mindegy végülis, hogy ennek a fiúnak milyen képességei vannak, a lényeg, hogy erős legyen, és sokáig bírja. Szerintem gyengébb nálam, de persze lehet, hogy tévedek, majd harc közben úgyis kiderül, mindenesetre kiváncsi vagyok, mit tud.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Hétf. Márc. 19, 2012 10:26 am

A friss levegő és a csend mindig nyugtató hatással volt rám, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kimozdulok a szobámból, és Rukongaiban sétálok egy kicsit. Régen, amikor még kisebb voltam, gyakran ültem kint a kertben egész nap, vagy éppen gyakoroltam a felkelő Nap első sugarainál. Mivel most már ritkaság számba megy, ha otthon tartózkodom, nem igazán számíthatok csendre és nyugalomra, a szüleim vagy az öcsém állandó társaságot adnak. Persze ez nem baj, ma még biztosan hazalátogatok, ha már kaptam két szabadnapot, de előtte szeretnék egy kicsit beszélgetni Kurosaméval is, eléggé elhanyagoltam az elmúlt napokban.
Tökéletes hely lenne az erdős hely, de úgy tűnik, nem egyedül választottam ezt a helyet. Ami meglep, hogy csak így bejelenti, hogy harcolni akar. Csak azért nem utasítom vissza, mert Kurosame már elfogadta a 11. osztagos shinigami lélekölőjének kihívását. Leveszem a kalapomat, mielőtt válaszolnék.

-Hakusaya Shinichi vagyok az 5. osztagból, örvendek a találkozásnak, Yamanaka-san. Elfogadom a kihívást, de mielőtt elkezdjük, szeretném, ha letisztáznánk a szabályokat. Nem szeretném, ha sérülés lenne a vége.
"Sérülés" alatt természetesen nem a 4. osztagosok által kézgyakorlattal eltüntetett karcolásokra gondolok, hanem mondjuk az olyan sérülésekre, amit a Kurosame shikai alakja képes okozni teli találat esetén. A fickó a 11. osztag tagja, úgyhogy ő sem lehet gyenge, úgyhogy nekem is vigyáznom kell. Anya haragudna, ha fél karral mennék haza, az pedig nem lenne jó.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a shinigami kiköti, hogy ne használjunk kidout, vagy ilyesmi, azért az osztag tagjai nem rajonganak túlzottan. Én sem vagyok érte különösebben oda, de azért amit megtanultam, azt rendesen tudom használni, ha nem is olyan hatásfokkal, mint a tehetségesebbek. Miközben várom a válaszát, a jobb kezem ráteszem Kurosame markolatára, de nem fogom meg, ez csak amolyan megszokás. Közben azt is végiggondolom, hogy hová tegyem a kalapomat, de végül nem találok jó megoldást, úgyhogy simán elengedem, és így leesik mellém a földre. Majd legfeljebb veszek másikat, 10-20 ryouért már lehet kapni.

-Ha valaki azt mondja, hogy feladta, akkor vége, és ha mondjuk látszik, hogy valamit az ellenfél már biztosan nem védene ki, akkor megállítja a kardját. Szerintem a kardjainkat is mértékkel használjuk, az enyém nagyon agresszív.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Hétf. Márc. 19, 2012 11:20 am


Ne legyen sérülés? Ezt most, hogy értelmezzem, nem tudom, hogy gyáva vagy más oka van rá, hogy ezt mondta. Bár az, hogy elfogadta a kihívást azt bizonyítja, hogy nem fél harcolni, furcsa egy srác ez, de egyenesen beszél, ennek örülök.
- Ezek alapszabályok, egy edző küzdelemnél, én ezt most elsősorban, annak tekintem, nem célom senkit se megölni, vagy megnyomorítani, így ezeket elfogadom. Azért a kardokról ne mondjunk le, használjuk ki az erejüket, az enyémet se kell félteni, és erre nem jár senki. Ha gondolod, visszafoghatjuk valamennyire a veszélyesebb képességeiket, de menjünk el addig, amíg még teljesen kontrollálni tudunk mindent magunk körül.
Egy edzésen még nem akkora baj, szabályokat felállítani, sőt, ha egy bizonyos dologra fókuszálunk, akkor értelme is van. Már alig várom, nagyon izgatott vagyok, hogy harcban milyen lesz használni az új képességeimet. Érzem, hogy Kuro Rai is ráhangolódott, erre a küzdelemre. Ellenfelem válasza után hátralépek kicsit, és alapállást veszek föl, mivel én hívtam ki, illik hagyni, hogy először támadhasson. Közben elengedi a kalapját maga mellett; az leszáll a földre, és a kezét is ráteszi a kardja markolatára, bár még nem fogja meg. Most már tényleg érdekel, milyen ereje lehet. Megpróbálom magam visszafogni, de hát Kuro Rai nem az a finomkodó típus, elég nehéz lesz úgy harcolni, hogy közben nem akarom őt megölni, de majd igyekszem figyelni. Fontos nekem ez a harc most, tudnom kell mik a korlátai az új képességeimnek, mert ha legközelebb összeakadok, valamelyik korábbi ellenfelemmel, nem akarok ismét veszíteni. Meg akarom mutatni nekik, hogy igenis, az én stílusomban is lehet eredményesen harcolni. Most már csak várok, vajon, mi lesz az első lépése, közvetlen csapással próbálkozik, vagy inkább a kardja erejét használja, az is lehet, hogy kidoukat fog először bevetni. Mindegy bármit is fog bevetni én készen állok. Bárcsak korábban is meg lettek volna ezek a képességeim, akkor talán nyerhettem volna Stark, de még akár Diego Canino ellen is. Na, jó túlságosam elhamarkodtam, megvárom, mit hoz ez a harc, majd kiderül, hogy tényleg olyan jók-e a képességeim, mint én azt gondolom. Gyerünk, támadj, már alig bírom visszafogni magam. Közben mereven ellenfelemen tartom a szemem, hogyha esetleg Shunpoval kezd, rögtön reagálni tudjak, és tehessek ellene.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Kedd Márc. 20, 2012 2:06 am

-Rendben, tőlem kezdhetjük, Yamanaka-san.
Nekem csak veszélyes képességeim vannak, legalábbis ami a kardomat illeti, de azért majd igyekszem óvatos lenni. Elég sok víz van a közelben, úgyhogy a kardom elvileg sokkal erősebb, mint egyébként. Azt hallottam, hogy az Emberek világában olyan hatalmas összefüggő vizek vannak, mint a belső világomban, azt mindenképpen meg kell majd néznem. Mindenesetre, ez a hely is elég előnyös, kíváncsi vagyok, neki milyen kardja van.
Előhúzom a kardomat, próbaképpen megsuhintom, majd megfogom a másik kezemmel is. Egyszerű kendo alapállás, nincs benne semmi különleges. Várok két másodpercet, hogy csinál-e valamit, de mivel ő hívott ki, feltételeztem, hogy azt várja, hogy én kezdjem a támadást. Őszintén szólva meglepőnek találom, hogy ilyen körülmények között akar edzeni valaki, de a 11. osztag tagjai szeretik az erőszakot.
A shunpom segítségével felgyorsítom magam, de egy másodpercre sem tűnök el a szeme elől, csak azért használtam, hogy minél előbb odaérjek, amúgy sem vagyok túl jó ebben a technikában. Nagyjából három méterre tőle jelenek meg, ahol lelassítok egy kicsit, és egy, a jobb vállam fölül induló vágással kezdem a harcot. Nem akarok rögtön kidout használni, úgyhogy nyitásnak jó lesz egy rövid pengeváltás. Ő a 11. osztag tagja, én az osztályom legjobbja voltam az akadémián, valószínű mindketten ebben vagyunk a legjobbak, ideális lehetőség letesztelni a korlátaimat. Arra azért odafigyelek, hogy nehogy túl súlyosan sebezzem meg, ha véletlenül nem tudná tartani a lépést, bár őszintén szólva valószínűtlen, hogy átüssem a védelmét. Ha tíz másodpercig nem érek el eredményt, ellököm magamtól, és kicsit távolabb próbálok kerülni tőle.

-Kensei
A technika kimondásával egy időben indítok egy vízszintes vágást a mellkasa magasságában. Szemmel láthatóan túl messze vagyok hozzá, hogy a kardom elérhesse, de ha nem ismeri a technikát, akkor talán meglephetem vele. A vágás semmiképpen nem okozhat túl súlyos sérülést, arra figyeltem, hogy nehogy nagy baja legyen belőle, nem szeretnék rögtön fegyelmivel indítani.
A támadás után megint alapállásba helyezkedek, és felkészülök az ellentámadásra. Kíváncsi vagyok, hogy mi következik a részéről, elsősorban az enyémhez hasonló frontális támadást valószínűsítek, a 11. osztagban nem nagyon szoktak kidoukat használni. Ránézésre ő sem kivétel, de ránézésre csak az ostobák ítélnek, úgyhogy fel vagyok készülve valamilyen varázslatra is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szer. Márc. 21, 2012 3:26 am

Előhúzta a kardját és felveszi az alapállást. Shunpot használ, de tudom követni, amikor megjelenik, tőlem három méterre és egy jobb válla felől indított csapást mér rám. Mivel elég messze van és amúgy is végig követni tudtam, Shunpoval kitérek tőle jobbra és egy vízszintes vágást indítok az irányába, de akkor hirtelen ellöki magát előlem, és indít egy vágást felém. Furcsa, mondott valamit, de látszólag nem történt semmi, várjunk csak, túl messze van ahhoz, hogy elérjen. Nem értek nagyon a kidoukhoz, de lehet, hogy távolsági csapásra készül, még a vágás be érte előtt használom a shunpot és a bal oldalára kerülök elég közel hozzá. Indítok egy vízszintes vágást jobbról balra, erősen és határozottan, de kontrollal, hogy még idejében meg tudjam állítani. Ez egy jól átgondolt támadás volt részéről, ügyesen megoldotta, bár az első támadást egy kicsit elkapkodta, de ha a másodiknál, csak egy másodperccel később kezdek el gyanakodni könnyen el találhatott volna. Ügyes egy srác ez, és végre alapállás, eddig ő az első ellenfelem, aki kendo alapállást vett föl, de örülök neki, mert ez azt jelenti, hogy ő is jól ért a kardforgatáshoz. Sokan nem használnak alapállás, mert szerintük felesleges, nekik fogalmuk sincs, hogy mennyire stabilabb, mint csak úgy megállni, és mennyi mindent meg lehet előzni egy jó alapállással. A reakcióidő is lecsökken, mert az izmok sokkal könnyebben reagálnak, ha mozdulni kell. Úgy érzem jó kis harcnak nézek elébe, már alig várom, hogy használjuk a kardjainkat, jó lenne látni, hogy az övé, milyen remélem jó erős támadásai vannak, ha igen akkor jól fogunk szórakozni. Jó lenne minél hamarabb Shikait használni, az új támadásaim miatt, mert szívesen tesztelném őket, de még korai, várok vele, egy kicsit. Egyelőre, úgy érzem hasonló szinten állunk, legalábbis az eddig látottak alapján. Igyekszek az erőm is jobban beosztani, mint eddig, amíg ő nem teszi kidout se használok, egyrészt nem vagyok jó benne másrészt, nem akarom nagyon pazarolni az erőm. A Rai Ha támadás rengeteg lélekenergiát fölemészt, és jó lenne, rájönni, hogy hogyan tudok minél többet takarékoskodni vele. Jó lenne, ezen túl úgy túlélni egy küzdelmet, hogy végre én nyerek. Ez a víz is kapóra jön, kipróbálhatom vele az új módszert amit kitaláltam, de egyelőre menjünk csak szépen sorban.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szer. Márc. 21, 2012 4:35 am

Ellenfelem kitért a vágásom elől, amiből két következtetést vonhatok le: vagy ő is ismeri a technikát, vagy nagy tapasztalata van a harcban. Lehet, hogy mindkettő, de legalább az egyik elmondható róla. A következő pillanatban már mellettem van, de hozzá vagyok szokva, hogy az ellenfeleim egyik pillanatról a másikra változtatják a helyüket, úgyhogy nem lep meg. Én magam nem vagyok túl képzett a shunpoban, de azért nagyjából tudok harcolni azok ellen, akik azok. A kardom pengéjét a föld felé fordítva védem a vágást, lejjebb viszem a súlypontomat, közben pedig átviszem a kardot a jobb oldalamra. A mozdulatba vitt erőnek elegendőnek kell lennie hozzá, hogy arrébb lökje a kardját, és sikerüljön kontráznom, én is a bal oldalát vágom egy vízszintes vágással. Ha véd, akkor újra feljebb emelem a markolatot, és arrébb lököm, ha arrébb ugrik, akkor újra felveszem az alapállást.
-Ha nem bánod, máskor is megkeresnélek, hogy gyakoroljuk a vívást, elég képzett kardforgatónak tűnsz. Most viszont már várnak rám, úgyhogy ha nem bánod, akkor rátérhetnénk a komolyabb részre. Shokuse minanomono, Kurosame!
A kardom külsőre nem változik, csak némi, fekete színű víz szabadul ki a pengéjéből, ami a földre folyik, de ezen kívül csak a reiatsumban érzékelhető változás. Támadni viszont nem fogok, amíg nem engedte ki Sozen is a saját zanpakutoját. Igaz, hogy a reakcióidőhöz tartozik az is, hogy milyen gyorsan kerül az ember kardja használható állapotba, de ezt nem akarom most kihasználni, csak akkor kezdek bele a következő támadásomba, amikor már látom, hogy felkészülhetett.
A kardom a fejem fölé emelem, a kardom pengéje körül pedig fekete víz kezd el materializálódni, ami a belső világomból került ide, de a folyó vize is elkezd a penge köré gyűlni, és szintén feketévé változik.

-Kuronami.
Nagyjából húsz liternyi gyűlik össze pár másodperc alatt, amit egy vágással indítok útnak a tizenegyedik osztag tagja felé. A víz nyomása elég magas, úgyhogy vágott sérülést tud okozni, erre figyelmezteti Sozent az is, hogy felhasítja a földet a megtett útján. Minél közelebb van, annál nehezebb kivédenie, bár igazából elkerülni sem nehéz, sajnos nem mozog túl gyorsan a víztömeg, nyolc méterrel arrébb pedig teljesen szétoszlik, ha addig nem ütközik ellenállásba.
A támadásom után megpróbálok minél közelebb kerülni a folyóhoz, hiszen annál hatékonyabbak a képességeim, minél több víz áll a rendelkezésemre. A másik képességem ennyi víz mellett nagyon hatékonyan tudom használni, persze az ő kardja nevéből megállapíthatom, hogy villám-alapú kardról van szó, úgyhogy ezúttal a víz kétélű fegyver lesz. Előre felkészülök rá, hogy párszor meg fog rázni az áram, amiben őszintén szólva eddig csak néhány félresikerült varázslat alkalmával volt részem, úgyhogy biztosan nem lesz kellemes ez az eléggé újszerű találkozás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Csüt. Márc. 22, 2012 3:48 am

Amikor a partnerem az ellencsapásra készül, látom, hogy nincs időm védekezni, ezért arrébb ugrok a csapás elől. Ahogy elugrottam, az ellenfelem ismét alapállásba került. Jól megoldotta ezt is, azt hiszem, igaza van, hasonló szinten állunk kardforgatásból, úgyhogy nincs értelme így folytatunk.
- Én is szívesen edzenék még veled. Rendben térjünk rá a lélekölő kardokra. Uchihorobose Kuro Rai.
Sikeresen aktiváltam a Shikait, miután ezt megtettem, látom, hogy ellenfelem támadásra készül. Fekete víz gyűlik a kardja körül, majd a folyó vize is csatlakozik hozzá, és az is fekete lesz. Egy vágással ellenem küldi a vízáradatot ami elől mivel nem túl gyors a támadás ezért Shunpoval, kitérek előle, tőle 3 méterre jelenek meg.
- Hakaisha Rai
Villám reiatsu gyűlik a kardom köré, és én ki is lövöm ellenfelemre. Direkt nem vittem bele annyi erőt, hogy belehaljon, csak annyit, hogy érezze, a támadásom súlyát. Miután a támadást megindítottam, várok egy kicsit, hogy mit fog erre reagálni. Nem tudom mi lesz a következő lépése, egy ilyen típusú karddal eleve hátrányban van velem szemben. Lehet, hogy rátér inkább kidoukra, most bölcsebb megoldás lenne, vagy valami olyan támadás, amivel hiába rázná meg az áram, nyerhetne. Én biztos, hogy ha lehet, nem használnám tovább ilyen helyzetben a Shikai képességeket, bár lehet, hogy kitalál ellene valamit. Szerencsére a Rai Ha képességnek köszönhetően, közelről is előnyben vagyok, azért még azzal kapcsolatban is ki akarok próbálni valamit. Előtte persze kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő lépése. Egyre előrébb jutok, a Shikaiban, remélem, egyszer el fogom érni a Bankait is, Kuro Rai képességeit ismerve, biztos, hogy nagyon erős lesz, bár, hosszú út áll még addig előttem, de megcsinálom és kész. Most már tényleg örülök, hogy eljöttem errefelé körülnézni, különben most rohadhatnék az edzőteremben. Szeretek ott is edzeni, de mégiscsak egy élő ellenfél ellen a legjobb, természetes környezetben, így sokkal valóság hűbb az egész, és az edzőtermet se romboljuk le, amire azért lássuk be, jó esély lenne. Hmm, azért kezdek éhes is lenni, na nem baj, most ez a küzdelem a lényeg, előbb ezt befejezem, ha ezzel megvagyok, majd akkor foglalkozom mással. Alapállásban várakozok tovább, felkészülve arra, hogy ismét használjam a Shikai képességeit.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Csüt. Márc. 22, 2012 10:24 am

Sozen elkerülte a támadásomat, nekem pedig nincs időm újra támadni, mert jön is a kontra. Én nem vagyok elég gyors hozzá, hogy elkerüljem, és mivel elektromos hatása lesz, nagyon veszélyes lenne vizet idézni magam köré, ha nem lövöm el időben, akkor a saját kardom egyesült erővel csap le rám az ellenfélével. Direkt arra a célra sajátítottam el egy villám-típusú kidout, hogy együtt tudjam használni a kardom képességeivel, úgyhogy tudom, micsoda pusztítást képes véghez vinni az elektromos áram, ha vízzel érintkező testtel találkozik. Marad tehát a kidou védekezési módszernek.
-33. támadás: Pusztító kék tűz!
A kilőtt varázslat remélhetőleg legyengíti annyira a támadását, hogy ne rázzon meg nagyon. Nem volt időm elmondani az idézést, úgyhogy a kidou nem lett túl erős. Nem jeleskedek a kidouk területén annyira, mint a közelharcban, de azt el kell ismerni, hogy hasznosak, és rendkívül jól felhasználhatóak. Amint a varázslat kikerül az irányításom alól, elkezdek összegyűjteni némi vizet a kardom körül egy újabb Kuronamihoz. Teljesen nem sikerül kivédeni az elektromos támadást, úgyhogy a vízen, amit fel akarok használni, néhány szikra fut végig, ami eléri a kardot tartó kezemet is, néhány kisebb izom görcsöt is kap a kezemben, de a kardot így is tudom tartani, és ki tudom lőni a vizet, ami így már meg is rázhatja, valamennyit visszakap a támadásából. Persze azért nem csinálom olyan erősre, hogy komolyan meg tudjam sebezni. Ez azonban csak időnyerés céljából kellett, hogy legyen időm varázsolni.
-Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt! 61. kötés: Hat rudas fénybörtön!
A varázslat még idézéssel együtt sem lehet olyan erős, hogy sokáig megtartsa, de nem is kell olyan sok idő ahhoz, hogy csapdába ejtsem. Felemelem a szabad kezem, és elkezdek koncentrálni, aminek hatására a folyó vize, a korábbi támadásaimhoz elhasznált víz, de még a talajvíz egy része is elkezd körülötte egy gömböt alkotni, a víz pedig egyre csak több lesz, a folyó vize elkezdi körbevenni.
-Desumari.
Éles harcban a Kuronamit használnám egy mozgásképtelen ellenfél ellen, de nem feltétlenül akarok neki sérülést okozni. A gömb sajnos nem jön túl gyorsan létre, legalább tíz másodpercre van szüksége hozzá, hogy teljesen körbevegye Sozent. Neki ez az idő nem biztos, hogy elég, hogy megtörje a kidoumat, de igazából utána is megkísérelheti a kijutást, csak át kell törnie a körülötte összegyűlő víztömegen. Ha a gömb teljesen bezárul, már nem lesz olyan könnyű dolga, mint ha valahol lenne még rés, hiszen szinte minden fény ki fog hunyni, csak kevés tud átszűrődni a vízgömbön. Minél tovább vár, annál nehezebb dolga lesz, a gömb egyre több vizet szív magába a folyóból.
Valószínű képes lesz kitörni, de úgy is elérek annyit, hogy létrejöjjön egy nagy tócsa, valamivel messzebb a folyótól. Amennyiben mégsem megy neki, megvárom, hogy elfogyjon bent a levegő, aztán kiengedem, de ezt a technikát csak nemrégen sajátítottam el, úgyhogy nem fűzök túl sok reményt hozzá, hogy megfelelően használom ahhoz, hogy rögtön győzelmet arassak. Ebből a szempontból nekem is jól jön a gyakorlás. Mindenesetre remélem, hogy nem akarja bevetni a zanpakutoját a szabaduláshoz, nem vagyok benne biztos, hogy túlélné, de remélhetőleg ő is tisztában van vele, hogy a körülötte lévő víz miatt nagyon veszélyes lenne elektromosságot használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Csüt. Márc. 22, 2012 11:41 pm

A támadásom ellen egy kidout használ, ami valamennyire megfogja, de biztos, hogy neki is kijutott a jóból. Aztán egy újabb víztömeget indít felém, ami nyilván enyhén elektromos nekem köszönhetően. Shunpo segítségével kitérek előle. Megidéz egy újabb kidout, amivel mozgásképtelenné tesz, majd a kardja segítségével valamit formázni kezd körülöttem, egy idő után kezdem sejteni, hogy mi lehet az, nyilván valami gömb alakú technika. A Bakudou, amivel fogva tart elég gyenge, én azt hittem ez egy erős fogva tartó kidou, gondolom, most a másik technikára koncentrál, így ad nekem némi időt. Koncentrálni kezdek, majd Reiatsut gyűjtök magam köré, és amikor a gömb már majdnem teljesen körülvesz, kitörök a fénybörtönből. Kilövöm az Oukasen nevű kidou támadást egyenesen magam elé és az általa ütött résen Shunpo segítségével távozom a gömbből. Na, ez érdekes volt, mázli, hogy időben tudtam reagálni, na meg az is, hogy az Oukasennek elég nagy az íve ahhoz, hogy kiférjek mögötte. Szándékosan nem használtam elektromos támadást, valószínűleg a sok víznek köszönhetően engem is megsütött volna rendesen, viszont most, hogy kint vagyok a gömbből más a helyzet. Folytatom a Shunpot és egyenesen felé, az ő jobb oldalára kerülök, intézek egy egyszerű lendített rúgást az ő jobb bokája felé. Ennek nem az a célja, hogy megsebezze, hanem, hogy hátrafelé kilökje maga alól a lábát, és így elveszítse az egyensúlyát és a földre kerüljön, természetesen akkor, ha sikerül végrehajtani. Miután újra alapállásban vagyok, egy függőleges vágást intézek fentről lefelé, gyorsan, de kontrollal, hogyha földre kerül, pont fölötte pár centivel tudjam megállítani. Jó volt ez a vízgömbös támadás, de elég lassú, sok időt hagy az ellenfélnek, így sokszor muszáj, kombinálni egy másik támadással. Még ha fogva is tart valakit, ha az elég erős, akkor könnyen ki tud törni a burokból. Azért nem rossz, csak sikerül megizzasztania, ha most folytatni tudja, tuti leveszem a ruhám felső részét, nem hiányzik, hogy már megint újat keljen igényelni. Hallgathatnám már megint a lebarmolást, ha jobban belegondolok eddig az összes komolyabb harcom után újat kellett kérvényeznem. Erős a srác, és a kardforgatásban nagyon jó is, a zanpakoutu támadásai se rosszak, de még mintha nem tudná teljes mértékben irányítani őket, legalábbis ami a gömböt illeti, bár ezt az én távolsági csapásomról is el lehet mondani. Annyi világos, hogy egy hasonló erejű távolsági csapással fel lehet valamennyire fogni, de most nem is tettem bele olyan sok erőt. Szerintem normális esetben kb úgy a csapás kétharmadát, gyengébb ellenfél a felét tudná felfogni. Ez baj, de nem olyan nagy mint amilyennek tűnik, gyakorolnom kell még aztán majd kiderül mi lesz.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Pént. Márc. 23, 2012 1:34 am

Ahogyan az várható volt, Sozen kitört a vízgömbből, valamilyen kidou segítségével. Ezt pont nem ismerem, nagyjából a Sokatsuihoz lehetne hasonlítani az erejét és a hatását, ahhoz elég erős volt, hogy átüsse a félkész támadásomat. Így természetesen nincs értelme fenntartani a vízburkot, úgyhogy hagyom, hogy lezuhanjon a földre, és egy új tócsát hozzon létre maga alatt. Később még hasznos lehet számomra, közelebb van hozzám, mint a folyó.
A közelharci támadása egy kicsit meglep, arra számítok, hogy ő is a zanpakutojával fog kontrázni. A rúgása elől így is sikerül időben felugranom, a lába így pont alattam halad át, de így is kell néhány másodperc, hogy visszanyerjem az egyensúlyomat a földre érkezésnél. Egész jó voltam hakudában is az akadémián, de elsősorban a kardvívásra koncentráltam. Ez a mozdulat szerencsére ott is gyakran alkalmazott, úgyhogy azért gyakoroltam eleget ahhoz, hogy időben reagáljak. A vágását egy vízszintes tartással hárítom. A jobb kezem már nem 100%-os, úgyhogy egy kicsit megremeg a kard, de szerencsére azért meg tudom tartani.
A bal lábamat befelé fordítva előre csúsztatom, és befordítom, ezzel egy időben a kardot merőlegesen a föld felé fordítom. Így gyorsabban tudok megfordulni, a jobb lábam a bal mellé csúsztatom, majdnem 180 fokos szöget zárnak be, aztán a bal lábam újra befordítom, hogy mindkét lábam befelé nézzen, ezzel egy időben pedig indítok egy derékmagasságú vágást. A mozdulatsor két másodpercen belül történt meg, úgyhogy lehet, hogy sikerül meglepni. A kardok nem erősítettem meg külön lélekenergiával, úgyhogy nagyon súlyos sérülést nem tudok okozni.
Akár sikerül a támadás, akár nem, egy ugrással a folyóhoz megyek, és néhány milliméterrel a víz felett állok meg a lábam alá gyűjtött reiatsun. A folyó vize fodrozódni kezd alattam, ami valamivel magabiztosabbá tesz, a víz közelsége mindig segített nekem. Tény, hogy így sokkal könnyebb célponttá váltam, de így szinte folyamatosan használhatom a kardom képességét. Letérdelek, a pengét beleszúrom a vízbe, ami Kurosame körül elszíneződik, feketévé válik, aztán kiemelem a vízből az így átalakított Kuronamit, és elküldöm Sozen felé. Így, hogy a vizet nem kell összegyűjteni, csak átalakítani, a felére csökkenthetem a készítési időt. Ezen kívül azonban már csak egy trükköm van, ami, ha ez nem válik be, valószínű felemészti minden reiatsumat a harc végére. Azzal még várok, hátha elég lesz ez is, bár két másodperces szünetekkel könnyedén közel tud kerülni hozzám, ha akar. Valószínű azt is be kell vetnem majd, ha nem akarok veszíteni.
El kell ismerni, hogy én is kezdem élvezni a harcot, bár csak a szokásos mosoly ül az arcomon, úgyhogy ezt annyira nem lehet leszűrni. Valószínű ez eddig a legkomolyabb összecsapásom, beleszámítva azokat is, amelyeket az apámmal vívtam meg. Ezzel a shinigamival még ő sem biztos, hogy elbírna, pedig az 1.osztag 3.tisztje volt egykor. Igaz, neki nem láttam minden képességét, annyira nem harcoltunk soha mindent beleadva, mint most Sozennel. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit tud még, valószínű neki is van még olyan képessége, amit nem fedett fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szomb. Márc. 24, 2012 3:37 am

Miután hárítja a támadásomat, indít egy ellencsapást, amit védeni már nincs időm, ezért shunpo segítségével oldalra elugrom előle. Ezután megáll a folyó fölött, és felém küld egy korábban már végrehajtott támadást. Mivel viszonylag messzebb van tőlem, és láttam is már ezt a támadását, így ki tudok térni előle. Most valamivel gyorsabban hajtotta végre, és a széle súrolta a vállamat, amin így vágás keletkezett, de nem súlyos és nem is túl mély. Közben én is a folyó fölött jelenek meg tőle 3 méterre, de én 10 centivel a víz fölött állok. Közben több támadást is indított de a Shunpo-m miatt nem találtak, majd igyekszem kihasználni, a támadása kicsi sebességét és a támadási között lévő rövid kihagyásokat, amit a villámlépés közben észrevettem. A következő technikákat alig néhány másodperc alatt hajtom végre.
-Bakudou 39: Enkosen
A körpajzsot nem magam elé, hanem magam alá idézem meg, így elérve azt, hogy alulról ne fröccsenhessen rám víz. Nem tudom ez így milyen lesz, ezt a technikát eredetileg nem erre találták ki, de eddig jól működik, igaz nem tudom, túl erősre megidézni mivel figyelnem kell a támadásomra is, de nem is az a szerepe. Aktiválom a Rai Ha támadást, és a kardom elkezd szikrázni. Épphogy csak a folyó vize fölött áll, és a víz is fodrozódik, most elkaphatom. A kardom végét éppen hogy csak belemártom a vízbe, így az megtelik elektromossággal, annyi erőt viszek bele, amennyivel körülbelül 4-5 méterig érhet el hatás, még nem hal bele, de nem is biztos, hogy folytatni tudja a harcot. Arra is felkészülök, hogyha esetleg mégiscsak baja lenne, rögtön megszüntessem a hatást, és utána tudjak ugrani a folyóba. Na vajon erre mit lép? Nem értem mért a folyó fölé menekült, már tudja, hogy elektromos képességeim vannak, neki a fő fegyvere a víz, de engem is hihetetlenül föl tud erősíteni, ráadásul én nem szorulok rá arra, hogy víz legyen a közelemben. Amint látom, hogy nem bírja, vagy megsérül, megszüntetem a hatást, és megnézem mi van vele, nem akarom, hogy nagyobb baja legyen. Nem tudom, hogy ezután tudja-e majd folytatni, ha ez egy éles harc lenne, és teljes erővel hajtanám végre a támadást, nem hiszem, hogy túlélné, bár akkor nyilván az ő támadásai is erősebbek lettek volna. Nekem az egyetlen komolyabb dolog amit orvosolnom kell ellene az az, hogy engem semmiképpen ne érhessen víz. Éppen ezért idéztem, meg a körpajzsot, nem túl erős, valószínűleg, könnyen át is lehet törni, de engem megvéd, és ez a lényeg, unom már, hogy mindig magamat is megsütöm, úgyhogy ki kellett találnom valamit.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szomb. Márc. 24, 2012 4:59 am

Úgy tűnik, hogy még így sem megfelelő a támadásaim sebessége ahhoz, hogy elkapjam, bár egy karcolást azért sikerült ejtenem a vállán. Sejtettem is, hogy ez nem lesz elég, de nem örülök neki, hogy végül komolyabban kell vennem a harcot, mint akartam, a következő lépésem hatására valószínű nagyon ki fogok merülni, még közel sem tökéletes az uralmam a kardom képességei felett, és amit most készülök csinálni, még soha nem csináltam. A Desumari technikámmal létrehozok magam köré egy vízgömböt, amivel lemerülök a víz alá. A technikának az az értelme, hogy nem enged be több levegőt az ellenfélhez a gömbbe, de most elérek vele annyit, hogy a bent lévő levegőt megtarthatom. A víz alatt azonban nagyon fárasztó tartani a koncentrációmat, a növekedő nyomás folyamatosan ostromolja a gömböt. Egy-két percnél semmiképpen nem bírom tovább a két méter átmérőjű gömb fenntartását.
Nem gondoltam volna, hogy ma még úszni fogok, de meglepetések nélkül az élet nagyon unalmas lenne. A víz alatt a képességeim még erősebbek, ha itt tudok harcolni, akkor jók a kilátásaim, még úgy is, hogy itt sokkal erősebb az áramütés, és távolabbról is meg tud támadni. Ahogy az várható volt, fel is izzik felettem a víz, a körülöttem lévő vízburokhoz is eljut, de szerencsére már kijutottam a hatótávolságából annyira, hogy engem már ne kapjon el, csak nagyon enyhe szikrázást érzek. A víz felszínéről már nem is adok neki esélyt a támadásra, lesüllyedek a folyó fenekére, ahol némileg gyengébb a sodrás, úgyhogy több ideig tudok itt maradni. A gömb méretén is csökkentek egy kicsit, a reiatsu fontosabb, mint a levegő, ráadásul így már ki tudom dugni a kardomat a gömbön, és el tudom indítani a Kuronamikat felfelé.
Ha lejön, akkor szinte biztos, hogy legyőzöm, a kérdés, hogy mi van akkor, ha kiáll a folyó partjára, és vár. A válasz sajnos elég egyértelmű, ebben az esetben fel kell adnom. Csak három fekete hullámot indítok el, amelyek kitörnek a víz alól, és nyolc méterrel a felszín fölött szűnnek csak meg teljesen, és hullanak vissza apró cseppekben a folyóba. Ha ezután sem jött utánam, akkor értelmetlen lenne energiát pocsékolnom, és lassan meg fogom szüntetni a gömböt magam körül, és előjövök a folyóból. A mutatványom ebben az esetben nem jár mással, csak jelentős lélekenergia-veszteséggel, de bízok benne, hogy elhamarkodottan úgy dönt, hogy lent küzd meg velem.
Lehet, hogy ez a kis harc segíteni fog, hogy jobban összhangba kerüljek Kurosaméval. Az mindenesetre biztos, hogy az elkövetkező időkben mindenképpen megtanulok egy olyan kidout, amivel lehet lélegezni a víz alatt, rengeteget segítene egy ilyen helyzetben, gyakorlatilag energiaveszteség nélkül tudnék egy folyó fenekén is mozogni. Ebben a szituációban nagyon hasznos lenne számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szomb. Márc. 24, 2012 5:52 am

Pont mielőtt a kardom a vízbe mártom, az ellenfelem, egy újabb vízgömböt kezd el létrehozni, de most maga körül. Amikor a pengém leér a vízbe, már eltűnik a szemem elől. Ezt, hogy csinálta? Lehet, hogy a gömbben van, valószínűleg ez tudatos lépés volt, akkor még nincs vége a harcnak. Ahogy fent várok, észreveszem, hogy valami a pajzsomnak csapódik, majd az lassan átszakad. Mivel valamennyit tompított a védelmem a csapás erejéből, van annyi időm, hogy elugorjak előle, de még a levegőben félig elkap a következő. Leérek a partra, és több vágás is látszik a bal oldalamon, és még egy kevés elektromosság is volt a vízben, úgyhogy ezt egy kicsit megéreztem. Na, ez már egész jó volt, most nyilván a víz alatt van. Az a baj, hogy nem mehetek utána, ott egyértelműen övé az előny, ráadásul a képességeimet se tudom használni, mert magamat is megráznám velük. Itt maradok, mert előbb utóbb ki kell jönnie, de azért mégsem hagyom teljesen annyiba a dolgot. Megszüntetem a Rai Ha támadást majd a Hakaisha Rai nevű támadással, belelövök háromszor egymás után a folyóba, egy lövés megy oda ahol utoljára láttam, és kettő a két korábbi állóhely közé. Remélem, veszi a célzást, csak, hogy ne érezze magát teljes biztonságban odalent. Azért ez a gyors egymásutánban való lövöldözés, fogyasztott némi reiatsut, maradt még, de most már jobban be kell osztanom, spórolnom kell vele. Nem tudom, milyen állapotban lehet, eddig egész máshogy harcolt, úgyhogy szerintem ez egy elkeseredett lépés volt már, de lehet persze, hogy tévedek. Mindenesetre, élvezem a harcot, elég ügyesen kijátszotta a képességeimet, az övéi is erősek, de az ereje természete miatt sok dolga lesz még, hogy tökéletesen használni tudja. Azért nem rossz, hogy egy természetben gyengébb karddal lépést tud tartani velem, ebből a szempontból egy kicsit hasonlít rám, őt se érdeklik az esélyek, bízik magában és a tudásában. Kíváncsi leszek mit fog most, csinálni, nem tudom meddig bír a víz alatt maradni, de remélem nem akar bujkálni, az sokat rontana az élvezeten. Mondjuk a ruhámnak már megint annyi, bár ezt még talán meg lehet menteni, remélem nem kell újat igényelni, mert akkor tényleg leszedik a fejem.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Szomb. Márc. 24, 2012 6:41 am

A támadásaim nem sikerültek, köszönhetően a lába alatt lévő pajzsnak. Ha teljes erővel használom a képességeimet, akkor valószínű sikerül így is megsebezni, de ha nincs pajzs, akkor az halálos sérülést is okozhatott volna, úgyhogy visszafogtam magam. Ahogy nézem, nem követ a víz alá, úgyhogy nagy levegő, megszüntetem a gömböt, és elindulok a felszín felé, egyenesen Sozen felé. A zanpakutom kevésbé hasznos itt, mint az övé, úgyhogy muszáj lesz bevetnem a kidouimat is a győzelem érdekében. Az előbbi kis akciómmal túl sok lélekenergiát pocsékoltam, már nem sok erőm maradt. Ha hazaérek, mindenképpen pihenésre lesz szükségem.
Sajnos megkapom a válaszcsapásokat, amelyek közül egy el is találja a bal vállam, és rendesen megcsap, köszönhetően a körülöttem lévő víznek. Nem éppen kellemes érzés, több izmom is görcsöt kap, a találat helyén pedig megégeti a bőrömet. Most már az én egyenruhám is tönkrement, bár azért nem fogom kidobni, valahogy majd helyrehozzuk, elvégre a mi családunk remek fegyvereket és páncélokat készít, ez nem kihívás.
A vállam nagyon fáj, talán ez eddigi életem legfájdalmasabb sérülése, de ettől függetlenül nem fogom elhagyni magam. Sikerül kiugranom a felszínre, Sozentől mindössze két méterre. Valószínű számított az érkezésemre, úgyhogy most nincs időm semmi komolyat csinálni. Hozhattam volna magammal egy Kuronamira elegendő vizet a kardom pengéje körül, de ha újra elektromos támadást vetne be, a kardomon lévő víz miatt még jobban megrázna, és akkor lehet, hogy elájulnék és visszaesnék a vízbe, már most is a határaim közelében lehetek. Márpedig, ha veszítek is, akkor is a saját lábamon fogok elmenni innen, megalázó lenne, ha Sozennek orvoshoz kellene vinnie egy kis gyakorlás után. Egy ekkora sérülést még otthon is meg tudunk oldani, anyám a 4.osztag tagjaként kezdte a pályafutását.
Nem fújom ki a megmaradt levegőmet, hogy frisset szívjak, azt felhasználom a vágásomhoz.

-Kensei!
A vágást a bal vállam fölül indítom, és kereszt irányban próbálom vele megvágni a felsőtestét. Nem vagyok elég közel, de ezzel a technikával ilyen közelről meg tudom sebezni, ha eltalálom. A vágásomban már amúgy sem lenne annyi erő, hogy súlyosan megsebezzem, nagyjából egy centiméter mélyen tudom megvágni, ha sikerül eltalálnom. Ha nem sikerül, akkor tovább támadok, három vágás után pedig felemelem felé a nyitott tenyerem.
33. támadás: Pusztító kék tűz!
Már nem sok erőm van, a zanpakutomat már nem tudnám 100%-osan használni, már csak az alacsony-szintű képességeim maradtak meg. Ettől függetlenül nem adom még fel, annyira még nem gyengültem le. Nem tudom, neki mennyi ereje maradt, de valószínű több, mint nekem. Súlyosabban sérültem, és valószínű több reiatsut is használtam fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Vas. Márc. 25, 2012 4:36 am

Egyszer csak zajt hallok, majd látom, hogy a közelemben kijön a vízből. Rögtön alapállást veszek föl, ismét mond valamit, de mint legelőször most is feltűnik, hogy túl messze van ezért idejében ellépek előle, viszont a harmadik vágás enyhén súrolja a jobb oldalamat, ami egy kicsit fáj, de nem vészes. Majd azt veszem észre, hogy ellenfelem felém tartja a tenyerét nyilván kidoura készül, abban a pillanatban ahogy kilövi Shunpoval kitérek jobbra, és indítok egy Oukasent a partnerem felé, majd egy Hakaisha Rai-t is. Így a lélekenergiám tovább csökken, valószínűleg hasonló kombinált csapásokra, már nem leszek képes. Ő is sok lélekenergiát elhasználhatott, és ez a csapásom is valószínűleg el fogja érni, mivel vizes még valószínűleg jobban érezni fogja, bár nagy baja ettől még nem lesz, esetleg elájul, de más nem hiszem. Szívem szerint inkább a Rai Ha támadást használtam volna, de mivel most jött ki a folyóból nyilván csupa víz, és körülötte is kisebb tócsák vannak, szóval az most engem is megrázna. Nem hiszem, hogy sokáig bírja, még, de, ha igen akkor átmegyek, egy kicsit közelharcba nézem, mennyire lehet még fitt. Jól bírja, de összességében az én támadásaim jelen helyzetben használhatóbbak, mint az övéi. Kivéve persze a kidoukat, de abból, amit eddig láttam arra következtetek, hogy nem tud olyan varázslatot, amivel nem bírnék el, legalábbis ereje aligha maradhatott rá. Így vagy úgy, de ennek a harcnak mindjárt vége, ha van még valami a tarsolyában, azt most kéne használnia. Azért fogok még vele edzeni ügyes gyerek és alkalmas edzőpartnernek, idővel biztos, hogy továbbfejleszti majd a képességeit és akkor nehezebb dolgom lesz ellene. Nagy lehetőségek vannak a kardjában, de van egy nagyon nagy gyengepontja, ha nincs víz a közelben, sokkal gyengébbek a támadásai, ezt a gyengeséget kellene valahogy orvosolnia. Örülök, hogy itt találtam őt, egész jó befejezése ez a napomnak, legalább majd jól fogok aludni, holnap szerintem majd estefelé tolom el az edzésem, most jó lenne kialudni magam, a harc miatt is meg hát rég jártam már otthon. Szeretek a peremvidéken lenni, de azért jó érzés lesz újra a saját ágyamban aludni, ez a barátlátogatás kicsit hosszabbra sikerült, mint elterveztem, amit nem bánok, de eléggé elfáradtam. Ezért is jó most ez a harc legalább feldob egy kicsit.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Vas. Márc. 25, 2012 11:25 am

Abból, hogy ilyen egyszerűen sikerült megsebeznek Sozent, mindössze a kardomat használva, arra következtetek, hogy ő sem lehet már túl sokáig talpon. A kidoumat már sikerült kikerülnie, és küldenie egy hasonló szintűt rá. Tűz-elemű varázslat, úgyhogy a legegyszerűbb az lenne, ha egy kis vizet vonnék a kardom köré, és azzal hárítanám, de azzal megint magam ellen tevékenykednék, felerősíteném vele a kardját.
-El Escudo.
A zöld kidou-pajzs felizzik, ahogy találkozik Sozen hadoujával, de kitart, valószínű még én vagyok magasabb szinten a varázslatok terén. Meglepő is lett volna, ha a 11. osztag tagjáról bebizonyosodik, hogy kidou mester, még a kapitányaik is minimális, ha nem teljes kidou tudással büszkélkedhetnek. Megszüntetem a pajzsot, hogy használhassak egy másik kidout. Sajnos nincs jobb ötletem, a Hatrudas fénybörtön talán működni fog rajta.
-Villámokon érkezel és üres rokkán...
Nagyjából az idézés felénél jövök rá, hogy talán idézés nélkül kellett volna használni a varázslatot, és nagyon korrigálni már nincs időm, a zanpakutoja támadása felém repül. Köszönhetően annak, hogy elkezdtem egy másik varázslatot, nem tudom felhúzni magam elé a pajzsot, úgyhogy nem marad más esélyem, csak hogy elugrok. Ez sikerülne is, ha nem lenne vizes a ruhám és az egész testem, nem úsztam volna az előbb a folyóban, illetve nem csinálok mindenhová kisebb "tavakat" a kardommal, úgyhogy gyakorlatilag így is olyan, mintha telibe kapott volna.
A kardom kiejtem a kezemből, és térdre esek, nem tudom irányítani a testem, úgyhogy igazából nem tudok mást csinálni, csak élvezni a hatást, és gondolkodni rajta, hogy tudok-e bármit csinálni. Összesen egy ötletem lenne, ha egy Hainawával elkapnám, ő is kapna az áramból, de ha tudnék még varázsolni, akkor sem biztos, hogy lenne még értelme. Ő már valószínű hozzászokott az áramütéshez, ahogy én is a légszomj vagy a megnövekedett víznyomás kellemetlenségeihez, ráadásul mindenképpen én kapok többet, csak egy értelmetlen lépés volna arra, hogy még neki is okozzak némi kellemetlenséget. Ezt a harcot már elvesztettem, ha éles harc lenne, akkor mindent megtennék, hogy minél több sérülést okozzak neki, de így nincs értelme.
Nem tudom, mennyi idő alatt, talán mindössze másodpercek alatt múlik el a támadás hatása, de a végére elég rosszul nézek ki, és úgy is érzem magam. Az egyenruhám több helyen megégett, a bal lábamon elszakadt valahol a térdem felett, és lecsúszott a bokámra az egész, a bal karom és a bal oldalam része pedig néhány ruhafoszlánytól eltekintve teljesen szabaddá vált.
Több égési sérülést is elszenvedtem a lábamon és a felsőtestem bal oldalán, ahol a legerősebb volt a találat. A levegőt is kapkodom, egyrészt a fájdalom, másrészt az áramütés miatt. Szükségem van legalább tíz másodpercre, utána megfogom a kardom markolatát, beleszúrom a földbe, és valahogy talpra küzdöm magam.

-Te győztél, feladom.
Lehet, hogy a "feladom" szó csökkent valamit a megítélésemen a szemében, de igazából ennyire futotta az erőmből, úgyhogy most már felesleges lenne tagadnom, hogy vége. Most még nagyjából olyanok a sérüléseim, hogy nagyjából egy nap alatt meg fogok gyógyulni, egy kis pihenéssel regenerálom a lélekenergiám is, ostobaság lenne folytatni. Most legalább még a saját lábamon tudok visszatérni Seireteibe. A kardom visszateszem a tokjába, amivel megerősítem a megadásomat. Vetek egy pillantást a kalapomra is, hogy érdemes-e felvennem, de éppen az egyik elektromos pocsolyában úszik, nem éppen jó állapotban, úgyhogy leteszek róla.
-Merre mész? Te is visszamész a városba? Ha igen, akkor ha gondolod, megbeszélhetnénk a harcunkat.
Próbaképpen teszek néhány lépést, de szerencsére annyira nem súlyosak a sérüléseim, hogy nem tudjak járni, egy kis önuralommal még azt is elérem, hogy ne lehessen látni az arcomon semmit. A bal lábamra egy kicsit sántítok, a bal karom pedig nem mozgatom, de ezen kívül nem adom más jelét annak, hogy mennyire fájnak a sérüléseim. Ami még problémás, hogy ezt a kimonót már le lehet selejtezni úgy, ahogy van, szerintem az újat le fogják vonni a fizetésemből. Előre kellemetlennek érzem, hogy újat kell igényelnem helyette, pedig még egy küldetésen sem jártam.

/Ha gondolod, írhatsz záró-postot. Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Hétf. Márc. 26, 2012 11:52 pm

Az első támadásomat kivédi, és nekiáll egy varázslatnak, de akkor már repül felé a következő, megpróbál elugrani előle, de a sok víz miatt így is megérzi. Magának csinálta a bajt igazából, tudta, hogy villám alapú kardom van, nagy hiba volt a vízre támaszkodni ellene. Közben térdre esik, és kiejti kezéből a kardját, itt a vége. Valahogy mégiscsak talpra áll, de nem folytatja, feladja. Nyilvánvalóan elfogyott a lélekenergiája, de az enyém is fogytán van, szerintem még megért volna egy misét közelharcban próbálkoznia, de végül is ez egy edzés, most nem a másik megölése a cél.
- Rendben van, elfogadom, bár még lett volna valamennyi esélyed, főleg, hogy még talpra tudtál állni, de ez elsősorban ez egy edzés volt.
Azért elég szépen néz ki, jól megsütöttem, de nálam senki nem néz ki jobban, körülbelül olyan lehetek most, mint egy madárijesztő a sok vágás miatt, meg azért egy kevéske áram nekem is kijutott. Most örülök, mert az új képességeim egész jól működtek, és ezúttal azért annyira nem sütöttem meg magam, most már csak a lélekenergiámmal kell jobban meg tanulni takarékoskodni és jó lesz. Közben ellenfelem beszél hozzám, és tesz néhány lépést, látom rajta, hogy nem éppen kellemes érzés, de valamennyire uralkodik magán, és igyekszik nem kimutatni. Ez igazán szép, lélekben még most sem adta fel, nyilván az edzés végett nem folytatta, ha még ennyire képes összeszedett maradni, akkor biztos, hogy még lehetett volna egy-két húzása.
- Visszamegyek én is Seriteibe.
Mellé állok, majd várok rá, hogy amikor ő elindul a város felé én is elinduljak.
- Jó kis harc volt, jól ki tudtad használni a képességeidet még egy villám alapú kard ellen is, de szerintem túlságosan a vízre alapoztál, te nálam jobb vagy kidoukban inkább azokkal kellett volna támadni. Az a baj, hogy a víz nemcsak neked fegyver, hanem nekem is, persze veled ellentétben nekem jobban kell figyelnem rá, hogy én magam ne, vagy csak kevésbé legyek vizes. Szerintem nagy hiba volt még a víz alá merülnöd, igaz, hogy alatta te vagy az úr, de egy éles küzdelemben, ott könnyedén elkaphattalak volna. Azért szép volt, hogy sikerült megsebezned a villám alapú kardom ellenére.
Én is megsérültem, nem annyira, mint ő, de azért tele vagyok sebekkel, és a lélekenergiám jó részét is elhasználtam, bár még egy kevés maradt. A célomat elértem, ami az új képességek tesztelése volt, ez sikerrel is zárult. Irány a város, egy jó zuhanyozás, aztán nézek valami kaját, holnap majd tényleg estefelé edzek, most ki kell pihenni magam.


/Köszönöm a játékot/

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   Kedd Márc. 27, 2012 10:17 am

Mivel végeztetek, így LEZÁROM a küzdőteret. 300 LP és 2000 ryou jutalomban részesültök.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Hakusaya   

Vissza az elejére Go down
 

Yamanaka VS Hakusaya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-