HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sozen vs. Tsuga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Sozen vs. Tsuga   Pént. Márc. 16, 2012 6:45 am

Egy nyugis napra vágytam csak. Mostanság, annyira rohanás lett az életem, de végülis nem panaszkodom, legalább unatkozni nem unatkozom. Ha nem lenne mit csinálnom, akkor meg az lenne a bajom, hogy soha nem csinálok semmit és folyamatosan csak unatkozom és punnyadok. Hogy fogom így elérni a Bankai-t és egyéb dolgok. Felkeltem az ágyamról és a derekamra erősítettem a Zanpakutomat. A kapitányi iroda felé vettem az irányt, meg akartam kérdezni, hogy van-e valami kisebb-nagyobb feladat a számomra, mert meg fogok dögleni ebben a semmittevésben. Eddig mindig volt valami feladat, elszoktam a pihenéstől és a punnyadásoktól. Amint oda értem, Shiratori-sama nem volt az irodájába, így csüggedten hagytam azt el. Biztos, hogy megint gyűlésük van, vagy valami más feladata akadt. Lényegében nem számított. Becsuktam magam mögött az ajtót, majd elindultam céltalanul Seireitei utcáin. Amint elértem a 11. osztag területére, egy gondolat szöget ütött a fejembe. Mi lenne, ha benéznék. A 11. osztag híres az erejéről, hátha akad majd egy bátor – vagy épp botor – aki ki mer állni, bár ezek olyanok, mint a barbárok, bármennyivel is erősebb az ellenfél, belemennek a csatába. Ugyanakkor baromi mázlisták is, mert valahogy mindig ők jönnek ki élve. Ez nem egy hátrány, bár azért néha kicsit visszavehetnének ebből a fajta viselkedésből. Ahogy belépek az edzőterembe, elcsodálkozom, mert elég kevesen vannak. Ha jól tudom, még a 2. osztagnál is többen szoktak lenni egy ilyen napon. Lustálkodnak, vagy mi? Egy csendes nap, és minden nyugodt. A legjobb egy kis edzésre, vagy csihi-puhira. Egy fiút látok meg az egyik sarokban és a Zanpakutoja-val gyakorol. Ő az egyetlen, aki egyedül van, rajta kívül még ketten leledzenek a teremben, de ők párban dolgoznak. Odasétálok hozzá, majd megszólítom.
- Üdv, mit szólnál hozzá, ha besegítenék az edzésedben? – barátságosra, de nem benyalósra veszem a figurát, csak olyan lazán, érezze, hogy nem akarok rosszat, és nem is vagyok bunkó. A jobb kezem nyújtom felé.
- Tsugahara Nakamura, 9. osztag 6. tiszt. De szólíts Tsuga-nak. – fejezem be, majd megvárom, hogy mit reagál erre. A sác nem néz ki annak a tipikus 11. osztagos bunyós kedvűnek. Ennek ellenére nem becsülöm le. Csak néhány olyan elvetemül alak van, akiről kapásból megmondja az ember, hogy 11. osztagos. A kezem nyugalmi állapotban a Zanpakutomra helyezem, de ez nem jelent semmit. Én már teljesen megszoktam, de sokaknak még furcsa, hogy az én lélekölőm a jobb oldalamon van. Bal kézzel erről az oldalról a legkönnyebb kirántani, és harcba szállni vele. Általában gyorsan megszokják, de akkor is zavaró lehet a dolog, hisz nem a tükörképet látja az ellenfél, hanem az ellentetjét, így minden támadásom, vágásom pont ellenkező irányból vagy másfelől érkezik. Sokan sosem szokták meg ezt a kis gigszert, de nem én tehetek róla.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Szomb. Márc. 17, 2012 8:42 am

Ismét itt vagyok, az edzőteremben, ha éppen nem vagyok küldetésen, ez az egyik legjobb módja, az időtöltésnek, na persze az ivás, és evés mellett. Amikor éppen a vágásokat gyakorlom, és próbálok minél nagyobb összhangba kerülni Kuro Rai al, egy Shinigami lép oda hozzám. Furcsa, nem emlékszem, hogy találkoztam vele. Az aktuális gyakorlatot még befejezem, aztán meghallgatom a mondandóját és kiderül, hogy miért nem volt ismerős. Segíteni nekem? Végül is egy edzőpartner mindig jól, jön, nem tudom, hogy elég erőse, nem vagyok túl jó a lélekenergia érzékelésben, de ránézésre úgy velem egy szinten lehet.
- Üdv én Yamanaka Sozen vagyok, 11. osztagos, mint azt gondolhatta. Rendben van, akkor mit szólna egy jó kis harchoz? Viszont nem itt kéne megejteni, hanem valahol Seriteien kívül, félek, hogy még lerombolnánk az edzőkomplexumot.
Nem néz ki túl elvetemülten, de igazán kellemes meglepetés, hogy egy másik osztagból érkezett tiszt, hajlandó eljönni a 11. osztagos bumburnyákokhoz, és beállni, edzeni. Hiába vagyunk egy szinten mégiscsak tiszt, úgyhogy amíg, ő nem szól, tartom a tisztekkel szemben használt tiszteletet mutató hangnemet.
-Várjon, egy kicsit uram, összeszedem a cuccaimat.
Gyorsan elpakolom az edzéshez elővett eszközöket, majd kihozok egy 10kg os hátizsákot, és fölveszem. Addig jó lesz, amíg kiérünk, csak, hogy ne legyen megszakítva az edzés. Kiváncsi vagyok, milyen képességei vannak, valószínűleg, sokféle kidout is tud használni. Remélem azért nem túl gyenge, jó lenne, ha ki tudnám fárasztani magamat. De ha illúzió alapú a kardja, akkor hülyét kapok, viszont annyiból jól, jönne, hogy gyakorolhatnám az ilyen típusú kardok elleni harcot. Stark klóntechnikája, rendesen betett a múltkor. Ha úgyis a városon kívül fogunk járni, elképzelhető, hogy plusz ellenfeleink is lesznek. Ma igazán jó idő van, süt a nap, végre lehet a szabadban edzeni, akkor meg mért rohadnánk egy teremben? Mellesleg ha belejövünk a harcba, a saját képességeimet ismerve még a végén tényleg lerombolnánk a terepet. Arról nem is beszélve, hogy amint elkezdődne itt egy harc, a többi pupák is idejönne, vagy rákapcsolnának, és akkor aztán pápá küzdőterem, én meg életem végéig fizethetném. Jobb lesz ez így legalább szívunk egy kis friss levegőt, jó lenne, keresni egy nagyobb hegyet is. Hmm, mindegy majd menetközben kitalálom. Miután kész vagyok, mindennel partneremhez fordulok:
- Kész vagyok, mehetünk.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Hétf. Márc. 19, 2012 10:25 pm

- Hagyd. Nem szoktam hozzá ehhez az uramozáshoz. Egyelőre ugyanolyan tiszt vagyok, mint te, csupán kaptam egy számot. – mondtam mosolyogva Sozen-nek. Elgondolkodtam, de ha jobban bele gondolok, sosem tudnám megszokni ezt az uramozás meg tiszteletadás dolgot. Persze, az alap tiszteletet elvárom, de valahogy nem az én stílusom, hogy magázzanak és uramnak szólítsanak. Érdekes módon, Sozen el akarta hagyni a 11. osztag gyakorló termét, bár úgy voltam vele, hogy szép az idő, miért ne lehetne a szabadban gyakorolni. Egy tisztáson állok meg, amit erdő ölel körül. A nap pont besüt ide, és a levegő tökéletesen friss. Mélyet szippantok belőle, és előtörnek a régi emlékek. Egy ehhez hasonló mezőn ért utol a jó öreg kaszás, akinek a testvérem segédkezett. Egyetlen hang szeli át az egész területet. Egy dördülés, majd éles fájdalom. És pár másodperccel később vége. Megrázom a fejem, visszatérek a jelenbe, és Sozen-re figyelek.
- Hogy szeretnéd? Rögtön bele vágunk a közepébe, vagy először szépen lassan felvezetjük a dolgot, és csak később keményítünk be? – kérdeztem, és már húztam elő a Zanpakutomat. Nem igen akartam ugyanazt a véget érni, mint amit Takashi ellen, de Sozen pontosan velem egy szinten van. Már csak a képességeire lennék kíváncsi. Arra, hogy mik a gyengéi, a hiányosságai, amiket ki tudok használni. Szabadon engedtem némi reiatsu-t, majd előkészítettem egy támadást.
- Bakudou 04: Hainawa! – a lábát céloztam meg vele, az volt a tervem, hogy a Hainawa-t rátekerem, majd egyetlen rántással megszabadítom az egyensúlyától. Ennek a sikerességétől függetlenül megindítok egy támadást, amiben a Zanpakutom pengéjét a föld felé tartva rohanok felé, majd onnan rántom meg felfelé. Egy ugrással kitérek az esetleges csapások elől, majd ismét tesztelem.
- Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. – mormolom el az idézést, és a kezeim irányába áramoltatom a reiatsu-mat.
- Hadou 33: Soukatsui! – a kék labda már száguld is Sozen felé. Kíváncsi vagyok, hogy mit tud kezdeni a távolsági támadásokkal, aztán lassan felmérem a közelharci képességeit is, és ha nem bánja, később a Shikai-t is alkalmazom.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Szer. Márc. 21, 2012 2:59 am

Elhagytuk seriteit és egy tisztáshoz érkeztünk egy erdőben, ahogy megálltunk levettem a hátizsákom, és letettem magam mellé. Az ellenfelem kérdez valamit, de aztán rögtön cselekszik is. Csak tudnám minek kérdezte meg akkor, ha már úgyis támad confused. Érzem a reiatsuját, amit kiengedett, elég keveset engedett ki, de valószínűleg velem egy szinten lehet. A kúszókötél elől ellépek balra majd mivel így fordult az alapállásom, egy kicsit messzebb is kerültem tőle. Mivel így kifordultam a támadását könnyen semlegesíteni tudom, már indítok is egy csapást a kezei felé, és arra is felkészültem, hogy ezután kirúgom a lábát, és földre viszem. Amikor beérne a vágásom hirtelen elugrik előle, és egy varázslat idézését kezdi el, majd kilövi felém; Shunpo segítségével félreugrom előle, az ő jobb oldalára érkezem olyan 3-4 méterre tőle. Hát ez így elég érdekes volt annak a vágásnak, amit indított nem volt sok értelme, nem tanították vívni? Alulról felfelé irányuló csapással sohasem kezdünk támadást, mert könnyű kivédeni, főleg, ha így rohan közben. Némileg megzavart, hogy a másik kezében van a kard, de amíg így használja addig nem lesz probléma. Most én jövök, lássuk, hogyan reagál erre: - Hadou 32: Oukasen. A támadás egyenesen felé halad, majd egy méterrel arrébról indítok még egyet, és ezután Shunpoval a bal oldalára kerülök, és indítok egy derékmagasságú vágást, balról jobbra. Lássuk, mit reagál, erre, ehhez minimum fordulnia kell, vagy shunpot használnia. Az eddigi támadásai nem tűntek erőseknek, túlságosan elhamarkodottan hajtotta végre, őket, de hát, ha így neki jó, akkor legyen, ilyen stílussal nem fog tudni legyőzni. Talán mégiscsak jobban jártam volna, ha maradok az edzőteremben, mint, hogy erre pazaroljam az időm, lehet, hogy rá kéne kényszeríteni, hogy a zanpakoutuját használja. Mondjuk, még hátha tartogat valamit, remélem tud még támadásokat, és be is veti őket, mert kezdek unatkozni, ha ez így megy tovább, inkább elmegyek keresek valami kaját. Hatodik tiszt létére, nem túl erős, bár lehet, hogy elhamarkodottan ítélek, majd kiderül, mit tud. Vagy lehet, hogy illúzió alapú a kardja? Hmm, nem tudom, de elképzelhető. Az igazság az, hogy ezekkel a támadásokkal is nyerhetne, ha nem így használná őket. Még nem használok Shikait egyelőre felesleges lenne, majd esetleg később.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Szer. Márc. 28, 2012 8:27 pm

A bemelegítés. Az edzések legfontosabb része, és általában az ellenfél ez alapján ítél. Legalábbis a nagy többség így tesz. Az előzőleg indított csapás elől, Sozen kilép, bár egy 11. osztagostól nem is vártam mást, minthogy jó legyen a fizikai harcban. Ám, amire nem számítottam - és kissé sikerül is meglepnie vele, egy reakció, amivel tökéletes pontossággal támad vissza, és bár elugrok előle, azért karistol a Zanpakuto-jának a vége.
- Szép próbálkozás volt. - mondom, majd a kidoumat idézem meg. Amint ellövöm, Sozen shunpo-val kilép a támadás elől, majd ő is egy kidou-val próbálkozik. Ez felettéb érdekes. A 11. osztag tagjai rendszerint rühellik a kidou-kat használni és meg is vetik azt, aki megteszi, főképp a saját osztagukon belül. Férle söpröm a gondolataim és biztos távolságban állok meg Sozentől. Felmérem a helyzetet, gyors kockázat elemzés, bár aligha lehet mindenre felkészülni. Előre szegeztam a Zanpakuto-m, majd elrugaszkodtam, és egy felülről indított csapást mértem rá. Ahogy földet érek, egy esetleges visszatámadás elől próbálok kiprögöni és így visszatámadni, kihasználva a lendületet, hogy a csapás erősebb legyen majd. Akár sikerül, akár nem, leguggolok és megpróbálom kisöpörni a lábát, majd egy elegáns szaltót bemutatva a levegőből indítok egy szúrást felé. A stílusa nem rossz, ezt minden féleképpen el kell ismerni. Mikor visszatámad, blokkolni próbálom majd, ezután pedig elhagyva a tisztást, shunpo-val az erdőben termek, nem megyek mélyre, és egy fát választok rejtekül, elrejtem a lélek energiám, és figyelek, hogy miként cselekszik, miután eltűntem, és újra lecsaphatok. Azon gondolkodom, hogy ideje lenne bevetni a shikai-t és amíg nem talál rám, fel is tölthetném a Zanpakuto-mat.
- Szökj meg, Sanda no Hanma! - ezzel felfedem magam, mert a shikai aktiválásához nem jó ötlet elrejteni a lélekenergiát. Megpörgetem a kalapácsot párszor, majd leugorva a fárol ismét eg függőleges csapást indítok Sozen felé. Nem hiszem, hogy meglepődik ezen, de ezzel nem is foglalkozom. Próbálok úgy támadni rá, hogy mindig sikerüljön megforgatni picit a kalapácsot újra és újra töltést áramoltatva bele. Pórbálom túltölteni, és egyelőre még nem használom a shikai képességét. Az még legyen egyelőre meglepetés.
- Bakudou 61: Rikujoukourou - mondom ki a következő kidou-mat, remélve, hogy be tudom fejezni, és hogy meg is tudom vele fogni egy darabig.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Vas. Ápr. 08, 2012 12:26 am

Kitér a kidoum elől is majd távolabb megáll tőlem. Valószínűleg meglephettem a varázslattal, nem hiszem, hogy számított erre egy 11. osztagostól. Ezután rögtön támadásba lendül, felső vágással próbálkozik, de elég messze volt szóval időben sikerül kivédenem. Rögtön ahogy belevédek, ő lendületet gyűjt a következő támadásához, ezt nem hárítom, hanem hátraugrom, és így a lábsöprését is sikerül elkerülni, de azért a kardja hegye karcolja a mellkasomat. Hirtelen a levegőbe kerül, és bemutat egy szaltót aminek következtében közelebb is kerül hozzám, és megindít egy szúrást felém. Hehh nem tudom mit vár ettől, az ilyen támadások feleslegesek, túl sok időre van szükség és túl kiszámíthatóak mivel a levegőben sokkal nehezebb kitérni az ellencsapás elől. Kifordulok előle úgy, hogy az ő oldala pont velem szemben legyen, és amint földet ér megindítok egy tolórúgást, bár ő blokkolással próbálkozik. Shunpoval hirtelen eltűnik a szemem elől, de nagyjából tudok követni, mivel valószínűleg hasonló szinten állhat a villámlépésünk. Látom, hogy az erdőbe megy, de azt már nem, hogy pontosan hol van. Marha jó azt hittem harcolunk nem pedig bújócskázunk, most mi van nem mer szemtől szembe kiállni velem, ráadásul a lélekérzékelésben sem vagyok túl jó. Ekkor hallok valami halk hangot majd zörrenést és látom, hogy egy kalapács közeledik felém, sok időm nincs regálni, a kardom erejével /szakkifejezés az ívelt fegyverekre, a fegyver markolatától a penge egyharmad vagy fegyvertípustól függően feléig tartó része, amivel stabilan lehet védekezni, és nehezebb lenyomni mintha a hegyéhez közelebbi résszel próbálnánk védekezni/ védem de nem a kalapácsot tartom vele hanem a kalapács nyelét és a másik kezemmel a kardom életlen oldalának is ellentartok. Sokáig ez így nem tartható fenn, úgyhogy egy tolórúgást intézek felé, majd ahogy kiszabadulok hátra is ugrom, de akkor észreveszem, hogy nem tudok mozogni. A fenébe valami fogva tartó technika mi? Ki kell szabadulnom innen vagy nekem annyi, gyerünk gyerünk, még nincs azon a szinten a lélekenergiám, hogy pusztán a kiengedésével óriási erőt szabadítsak fel. Van egy ötleten, az a kalapács már valószínűleg a Shikai alakja, így valószínűleg amúgy is rákényszerülnék, úgyhogy muszáj lesz használnom a Shikaimat, azzal együtt talán elég lélekenergiát tudok felszabadítani, hogy kiszabaduljak ebből.
- Uchihorobose Kuro Rai
Érzem az erőm, érzem, ahogy a lélekenergiám körülöttem van, próbálok minél többet kiengedni, ahogy növekszik a körülöttem lévő lélekerő érzem, hogy már valamennyire tudok mozogni, és kicsivel később ki is török a fénybörtönből. Huhh ez kemény volt, maradt még erőm, de azért vitt el belőle ez a kis mutatvány, ráadásul így időhöz is jutott, okos. Alapállást veszek föl és várom, hogy mi lesz a következő lépése. Az a kalapács már jobban tetszik, remélem használni is tudja, ezek a fajta fegyverek sosem technikázásra vagy párbajra valók, hanem puszta rombolásra, ha jól csinálja, akkor a végletekig ki kell majd használnom a kardom tulajdonságát és képességeit. Nem hallottam tisztán az előhívását így nem tudom milyen képességei lehetnek, a fegyver alapján erő alapú kardnak gondolnám, de ő nem néz ki olyannak akinek ilyen kardja lenne, persze az nem számít, na jó most már tényleg kiváncsi vagyok. Az előbb még nem tetszett ez a bújkálósdi , de a fegyvere bejön, ha nem szúrja el, és persze én sem, akkor izgalmas harcnak nézünk elébe. Miközben erre gondolok mosoly jelenik meg az arcomon.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Szomb. Ápr. 28, 2012 3:35 am

Beválik. Nagyjából minden. Sozen egész jó harcos, és még sokra viheti, hogyha karban tartja magát. Amint aktiváltam a Shikai-om és lekötöttem a Rikujoukourou-val, időt nyertem, hogy feltöltsem a Zanpakutom, amin néhány forgatás után már látni lehetett a cikázó villámokat. Nem sokat tétovázott Sozen sem, aktiválta a Shikai-át, így akkora lélekenergiát szabadított fel, ami elegendőnek bizonyult a Rikujoukourou megtöréséhez. Elismerő mosoly futott át arcomon, majd bólintottam is hozzá, hogy még ezzel is nyomatékosítsam a dolgot. A Shikai formája nem változott valami sokat, így még ígéretesebbnek gondoltam, hogyha használni is fogja az erejét. Támadás támadást ért, egy toló rúgással sikerült valamennyi területet nyernie kettőnk között, de ezt elkezdtem szépen lassan lecsökkenteni. A kalapácsot az oldalam mellett tartva, méltóságteljesen és félelmet keltve sétáltam Sozen felé, miközben a reiatsum-ból engedtem szabadon bőven, hogy érezze az erőmet Shikai-ban. A pillanatra vártam, amikor is elrugaszkodom és egy shunpo technikát vetettem be, az Utsusemi-t. Ezzel reméltem, hogy nyerek még egy kis időt, míg a kalapács teljesen feltölt, majd frontálisan neki rontok. Tény, ez nem az én stílusom, de még is csak egy 11. osztagossal állok szemben, és nem különben 9. osztag tajgai állítólag jó vívók katanával és a kieresztett Zanpakutojukkal egyetemben. Először egy balról indított csapást küldök Sozen feje felé. Tény, ha ez betalálna, akkor itt valószínűleg vége lenne mindennek, így ezt inkább az utolsó pillanatban visszaveszem, legalábbis az erejét, majd ahogy a lendület tovább visz, pörgetni kezdem a kalapácsot és megfordulok a tengelyem körül, majd mikor ismét támadó ívbe érek egy újabb csapást indítok ezúttal a bordáira, de most nem csökkentem le az erejét. Ahogy lehetőségem adódik rá, és újabb távolságot vesz fel közöttünk, vagy akár én nyitok némi teret magunk között, kihúzom magam és jobb kezem mutató és középső ujját előretartva támadok rá.
- Hadiou 4. Byakuray! – mondom ki a technika nevét, és a fehér villám már száguld is Sozen felé. A kalapácsom már szerintem túl is töltődött, de egyelőre nem használom fel a képességét, azt még későbbre tartogatom neki. Újabb shunpo-val közelítem meg, majd ismét megpróbálom kigáncsolni, és hagyom, hogy zuhanjon. A támadásait megpróbálom elkerülni, ahogy legjobb tudásomból telik, majd a küzdelmet, és őt magát is dícsérem:
- Ez szép volt. – ismerem el. Na erről beszéltem az előbb. Ha nem vigyázok és összeszedi magát, akkor akár felül is múlhat. És az valljuk meg, nem vetne rám jó fényt.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Urahara Kisuke
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 210
Age : 25
Registration date : 2011. Aug. 03.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: Kalapos tudós
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   Hétf. Dec. 17, 2012 1:02 am

Heyho!

Sajnálom, hogy küzdelmetek félbeszakadt. Mindenesetre fájdalom díjként felajánlok Nakamura-nak 500 ryout, Sozen pedig mindenféle jutalom nélkül távozik. A küzdőteret ezennel LEZÁROM!

További kellemes játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sozen vs. Tsuga   

Vissza az elejére Go down
 

Sozen vs. Tsuga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-