HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Yamanaka VS Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Yamanaka VS Diego   Hétf. Márc. 12, 2012 6:12 am

Újra az élők világába érkezek. Ezúttal nem egy városban, hanem hegyek között, teljesítek szolgálatot, ahol a környező falukra felügyelek. Délután 3 óra körül lehet az idő. Egy nagyobb kiszögellésen ülök, innen elég messze ellátni. Alattam, egy olyan 50 méterrel, sziklás talaj van, ami körülbelül 5 fokosan folyamatosan lejt lefelé, ez tart 3 méterig, onnan pedig egy ritkásabb erdő indul a hegy lába felé. A hegy tőlem jobbra eső oldalán egy patak folyik az erdő irányába, a víz mellett két kisebb falu is elhelyezkedik majd még kettő a tőlem balra eső erdőszakaszon. Jól esik itt ülni, ez azért kellemesebb hely, mint a múltkori város volt, érzem, ahogy a hűvös hegyvidéki levegő éri az arcomat. Azért csak történhetne valami, jó lenne még a küldetés vége előtt harcolni egyet, ha minden igaz holnap jön a váltás. Bár csodálkoznék, ha itt erősebb ellenfélre bukkannék, bár a hegy mellett van egy kisváros is, onnan végül is át is keveredhet egy lidérc. Álmodozok itt, nem is értem, mért kell ezt csinálni, ennyi erővel, otthon is maradhattam volna, és most edzhetnék, na meg ehetnék, itt nincs semmi értelmes kaja confused . Szerencsére már csak holnap reggelig kell kibírni. Remélem, aki helyettem jön, nem fog késni, jó lenne minél hamarabb hazaérni, aztán meg is célzom az edzőtermet, legutóbb nem volt időm befejezni a napi adagomat, a küldetés miatt. Mondjuk végül is, ha a leszámítjuk, hogy nem harcolhatok, egész kellemes hely ez. Na, jó, járőrözök kicsit, hátha lesz valami. Felállok és elindulok a tőlem balra eső faluk irányába, végigugrálok a kiszögelléseken, majd minél nagyobb sebességgel próbálok haladni és lelassítok az első faluban. Hmm, egész jó tempó volt, szerintem megdöntöttem a rekordomat. Séta tempóban megyek végig a falun, nem kell kapkodom úgyis, van időm. Miután végighaladtam, a házak között, továbbállok a következőbe, majd célba veszem a patak melletti falukat. Végighaladok az elsőn közben a dolgukat végző embereket figyelem. Aztán amikor a másik falut is átnéztem, elindulok a kisváros irányába. Ha minden igaz ez a patak kisváros felé megy, egy darabig elmegyek, hátha történik valami. Miután megállapítom, hogy teljesen feleslegesen jöttem egy csomót, visszafordulok és a kedvenc kiszögellésem felé veszem az irányt. Már félúton járok a fordulási helyem és a faluk között, amikor, csipogni kezd a lélek mobilom. Megállok és körbe nézek, de nem látok semmit. Furcsa, de biztos, nem véletlenül jelez a műszer. Egyszerű laza alapállást veszek föl, hogyha hirtelen érkezik támadás, azonnal tudjak reagálni. Az izmaim lazák maradnak, jobb lábam elöl, bal lábam hátul, a súlypontom középen, ebben a pozícióban várom az ellenfelem, és próbálok fülelni, figyelni. Mögöttem egy nagyobb fa van, de azt az irányt se zárhatom ki teljesen. Na, csak nem ellenfél? Végre, úgy látszik, mégis csak szórakozhatok kicsit. Miközben erre gondolok egy elégedett,nyugodt mosoly jelenik meg az arcomon.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Kedd Márc. 13, 2012 2:42 am

Végre sikerült teljesen felépülnöm abból a harcból, amit csak nagy szerencsével nyertem meg, sőt, már az is szerencse, hogy egyáltalán túléltem. Slarin viszonylag gyorsan meggyógyította a sérüléseimet néhány alacsonyabb-rangú hollow feláldozásával, de valahogy nem éreztem magam olyannak, mint a harc előtt. Láttam, hogy mennyire nem érnek semmit a képességeim egy közepes szintű shinigami ellen sem, amíg nem váltottam Ressurecciónba, teljesen egyoldalú küzdelem volt, és utána sem volt túl sok esélyem.
A harcból levontam a következtetéseket, és a határokig feszített képességeimnek, na meg Natalie-sama találmányának köszönhetően még gyorsabb lettem, de az önbizalmam nem állt teljesen helyre. A minap szégyen szemre én kértem elnézést attól a fickótól, aki fellökött a kocsmában, pedig majdnem összehugyozta magát, amikor meglátta, hogy kivel hozta össze a sors. Azt hiszem, ő volt az, aki miatt anno szétbarmoltuk a kocsmát.
Végül rájöttem, hogy mi a legjobb módja annak, hogy újra olyan biztos lehessek magamban, mint korábban: átmegyek az Emberek világába, és lezúzom az első shinigamit, akivel összetalálkozok. Ezt megcsinálhatnám egy fajtársammal vagy egy adjuchassal is, de mivel egy shinigami mutatta meg a határaimat, egy másikon kell bebizonyítanom magamnak, hogy még bőven tudok fejlődni.
A gargantám véletlenszerűen nyitom meg, most egyedül arra figyelek, hogy ne a Téli háború fő csatateréül szolgáló Karakura legyen a célpontom, azután, hogy megnyomorítottam azt a nőt, elképzelhető, hogy egy nagyobb csapattal futnék össze, akik éppen helyszínelnek, lelkeket küldenek át a túlvilágra vagy akármit művelnek, igazság szerint nem tudom, hogy mi a francért vannak mindig ott.
Egy elhagyott, hegyes helyre érkezek, ennek ellenére megérzek egy shinigamit, aki valószínű nem olyan erős, hogy le tudjon győzni, de nem is olyan gyenge, hogy túl gyorsan feldobja a talpát. A sonidom segítségével elindulok abba az irányba, amerre érzem. Ez a találmány tényleg nagyon hasznos, szinte új dimenziókat értem el a jelenlegi sebességemmel, ezzel a területtel már nem kell foglalkoznom.
Megállok a shinigamitól néhány méterre, hogy jobban szemügyre vegyem. Annak kifejezetten örülök, hogy most nem nővel vagy óvodással kell harcolnom, valahogy mindig kényelmetlenül érzem magam, ha ránézésre sokkal gyengébbnek tűnik az ellenfél. Ez itt külsőre erősnek tűnik, ettől függetlenül nem hiszem, hogy erősebb lenne bármelyik korábbi ellenfelemnél.
Létrehozom az energiaostorom a bal kezembe, egyelőre nem akarom előhúzni a kardomat. Próbaképpen indítok felé két-három, viszonylag könnyen védhető csapást, utána pedig a sonidom segítségével mögé ugrok, és újra felé csapok, ezúttal a háta felé. Akár talál, akár védi, akár elkerüli, rögtön tovább sonidozok, és újra pár méterre tőle állok meg. Az ostort tartó kezemet a fejem fölé emelem, a fegyver pedig a hátam mögött lóg le, hogy akármikor támadhassak vele, de most elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz a válaszlépése. Ha közvetlenül ellenem alkalmazott kidou vagy fizikai támadás, akkor igyekszek elkerülni, egyelőre csak látni akarom a sebességét, a varázslatai erejét, illetve, hogy mennyire bánik képzetten a karddal. A bemutatkozást csak azután fogom megejteni, ha megüti az elégséges szintet. Pár másodperces ismeretségért felesleges koptatnom a nevem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Kedd Márc. 13, 2012 5:39 am

Ahogy várakozok alapállásban, egyszer csak hallom, ahogy előttem, suhog valami. Abban a pillanatban, ahogy az agyam felfogja, hogy mi is az, a jobb lábammal fordítok az alapállásomon, majd, ahogy a további két csapás beérkezik, úgy helyezem a súlypontom, elkerülve a támadásokat. Ahogy vége ennek a sorozatnak, egy pillanatra észreveszek egy alakot magam előtt, talán az ellenfelem az, de mielőtt még jobban megnézhetném, eltűnik a szemem elől. Ekkor érzem a hátam mögött a gyors levegőt és hallom a suhogást, nincs időm komolyabban reagálni, a legelső dolgot hajtom végre, ami eszembe jut, leengedem a súlypontom és egy gyors bukfenc előre. Az ostor így is súrol egy kicsit, ahogy elér, érzek valamennyi fájdalmat, de mivel a legrosszabb testhelyzetben vagyok, igyekszem figyelmen kívül hagyni. Amint talpra állok, és újra felveszem az alapállásom, látom előttem az ellenfelem amint háta mögé engedi az ostort. Mivel most látom először jól, így gyorsan végigfutok rajta. Megint egy arrancar, de ez valahogy más, mint a múltkori, sokkal gyorsabb és sokkal összeszedettebb. Nem csak úgy támad, ugyanazt a taktikát alkalmazta, mint én Stark ellen, kiváncsi volt az erőmre. Ami aggaszt az az, hogy sokkal gyorsabb, mint én, amikor a hátam mögé került egyáltalán nem tudtam követni. Viszont abból, hogy nem vett fel alapállást, és egy ilyen fegyvert használ, arra következtetek, hogy fegyveres harcban képzetlenebb, nálam, ez talán még előnyömre válhat. Az erőmet is tartalékolnom kell, addig várok a shikaival amíg csak lehet, hogy maradjon adu a kezemben. Nem támadhatok közvetlenül szemből, ha így tennék, valószínűleg a gyorsaságát használná fel, és könnyen meglephetne. Mázli, hogy az egyetlen kidou alapú támadás, amit ismerek, az távolsági, ráadásul elég széles területre szól. Nem lesz ugyan erős, de nem baj nem is az a lényeg, hanem, hogy lekösse annyira, hogy a közelébe tudjak, kerülni. Az ostor ellen kétféle taktika működhet, vagy távolsági támadással támadok, vagy bekerülök az ostor mögé, és közvetlen támadást mérek rá. Na, most itt az ideje, hogy kombináljuk a kettőt. Nem szívesen használom ezt a támadást, de most muszáj lesz. Kinyújtom a kezemet: Hadou 32: Oukasen.
Ahogy az energia elindul, én a bal oldalára kerülők, és egy derékmagasságú vízszintes vágást indítok jobbról balra. Remélem érni fog ez valamennyit, Starkot hasonlóval leptem meg és nála működött, nem tudom, hogy ennél a fickónál, is sikerülni fog-e, ha nem, bajban leszek.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Kedd Márc. 13, 2012 10:56 pm

Sikerült egy kisebb karcolással megúsznia a támadássorozatomat, ami dicséretre méltó, tekintve, hogy valószínű közel sem olyan gyors, mint én. Képzett harcos lehet, ha így is tud harcolni, el is döntöm, hogy a távolságot megpróbálom tartani.
Ahogy az várható volt, érkezik a kidou, ami elől oldal irányba térek ki a sonidommal. Azt gyorsan leszűröm, hogy ez elterelő támadás volt, azt várom, hogy a shinigami rögtön minden erejével támad rám, de csak a kardját használja. A sonidom segítségével újfent kitérek, pont a halálisten feje fölé, miközben a Gemelos Sonido technikám segítségével hátrahagyok egy klónt, akit félbe is vág derékmagasságban. Akár meglepődik, akár nem, nem akarom kihasználni az esetleges helyzeti előnyömet, ezt a shinigamit egy viszonylag hosszú harcban akarom legyőzni. Újra pár méterre tőle szállok le a földre, eközben eltüntetem az ostort és előhúzom a kardomat.
Kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen védelmi technikával rendelkezik, úgyhogy a szabad kezemmel ellövök felé egy cerot. A lidércvillámom még mindig nem olyan erős, mint amilyennek lennie kellene, de azért nem célszerű bekapni, a zöldes energiasugár képes porrá hamvasztani a gyengébb shinigamikat, illetve súlyosan megsebesíteni az olyanokat, mint ez itt. Egyelőre csak nyers erőt és egy átlagosnak tűnő varázslatot láttam tőle, de nem tudom, hogy tartogat-e még valamit. A komolyabb támadássorozatot meg akarom tartani arra az időre, amikor kiengedi a kardját.
Nem tudom, hogy küldenek-e erősítést az ellenfelemnek, de elég messze vagyunk a fontosabb helyektől ahhoz, hogy erősebb shinigamikat pocsékoljanak el egy ilyen helyre erősítésképpen. Ugyanakkor igaz, hogy jó pár személyes ellenséget sikerült összeszednem, ha közülük valaki megtudja, hogy idejöttem, lehet, hogy megpróbál majd idejönni megölni. Ők mind elég erősek voltak, hogy problémát jelentsenek.
A következő lépéseimet annak függvényében fogom megtervezni, hogy milyen módszerrel védte ki/kerülte el a ceromat. Azt egyelőre nem feltételezem, hogy ennyi elég lenne a győzelemhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Szer. Márc. 14, 2012 12:18 am

A támadásom betalál, de akkor észreveszem, hogy a vágásom áthalad az arrancaron. Megint egy klón? Nem lehet igaz, reméltem, hogy megúszom az ilyen technikákat, a múltkori is rohadt idegesítő volt. Közben észreveszem, hogy valaki van felettem, de mire odanézek, már eltűnt, és pár méterrel tőlem száll le a földre, majd eltűnik az ostor a kezéből, és előhúzza a kardját. Érdekes fegyver, de szerencsére egyenes, és a keresztvasa se a legelőnyösebb. Úgy látszik, kénytelen leszek, közel kerülni hozzá, nagyjából már ki is találtam, hogyan kéne, de még korai lenne, és sok dolognak kell működnie, hogy sikerüljön. Közben az ellenfelem felemeli az üres kezét, és elindít egy energiatámadást. Mivel nem bújt el, és nem próbált összezavarni, hanem megállt előttem, egy kicsit számítottam rá, hogy most támadás fog következni. Abban a pillanatban, hogy kilövi a cero-t, shunpoval jobbra kerülök, majd felugrok egy fára. Még jó, hogy egyhelyben volt, ha ezt egy bonyolultabb támadás közben csinálja jó eséllyel elért volna. Sajnos így sem kerültem előnybe vele szemben, mivel sokkal gyorsabb nyilván végig követett a szemével, bár mindegy én úgysem támadnék lesből. De ez a támadás fura, volt, olyan, mint egy cero, de nem vörös volt, hanem inkább zöldes színű. Elég érdekes támadásokat hajt végre, nyilván tud még többet is. Ez így nem jó, túl hamar ki fog készíteni, mielőtt még használná az igazi erejét, ki kell találnom valamit, van is ötletem. Közben gonosz mosoly jelenik meg arcomon. Leugrom a fáról úgy 3-4 méterre elé.
- Üdv arrancar, az én nevem Yamanaka Sozen a 11. osztagból. Mond már el melyik játékboltban vetted azt ott, ami a kezedben, van? Vagy csak dísznek hordod, azt a vackot, azt hitted ennyi elég lesz ellenem? Mutass valami jobbat, ezeket a támadásokat, egy gyerek is simán kivédi, vagy lehet, hogy te ilyen gyenge vagy? Öcsém akkor inkább odébb állok nem pazarlom ilyenre az erőm.
Na, ha ez nem húzza fel, akkor semmi. Remélem nem bánom meg, hogy fölidegesítem, de amíg ezen a szinten van eszem ágában sincs harcolni vele. Nekem nincs annyi tartalékom, mint neki, szóval minél előbb használja a teljes erejét, annál jobb. Viszont most elég mérges lehet, úgyhogy ezt illik kihasználni, remélhetőleg így könnyebben hibázik. Shunpoval a jobb oldalára kerülök, nyilván észreveszi, de ez most nem lényeges. Elindítok jobbról balra, egy fejmagasságú vízszintes vágást, de nem viszem végig, hanem a lendületet kihasználva kiemelem a támadás ívéből a kardom és indítok egy derékmagasságú csapást, most már jelentős erőt hozzáadva.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Szer. Márc. 14, 2012 11:03 am

A cerom elől shunpoval tért ki, ami energiatakarékossági szempontból a legjobb védekezési módszer egy ilyen erejű támadás ellen, de inkább azt vártam volna, hogy megmutatja, hogy egyáltalán van-e rá bármi esélye, hogy felvegye velem a harcot. Gyorsabb vagyok nála, legalább háromszor, ha nem négyszer, úgyhogy viszonylag könnyen el tudom kapni egy ceroval, több tucatra is telik a lélekenergiámból anélkül, hogy komolyabban elfáradnék, az ő szerencséje biztosan előbb fog elfogni. A fára való felugrása sem volt éppen bölcs dolog, ha kidöntöm a fát egy újabb ceroval, akkor rendkívül komoly bajba került volna. Ezt a hibát sem használom ki, amíg nem láttam, hogy teljesen reménytelen eset, nem akarom gyorsan megölni. A lélekenergiája alapján tiszt lehet, mindenesetre a nevetséges, beképzelt megszólalása egy lenéző mosolyt csal az arcomra. Még attól a nőtől is több tiszteletet kaptam, akivel legutóbb megküzdöttem Karakurában, és az ő veszte is a túlzott beképzeltség lett, annak ellenére, hogy az ő képességei, mint kiderült, az enyémek fölött álltak. Ez a shinigami egyáltalán nem képvisel komoly erőt ahhoz a másikhoz mérten, úgyhogy egyáltalán nem érdekel a véleménye. Csak annyit ért el vele, hogy nem fogok kegyelmet mutatni felé, ha arra kerül a sor, nem szeretem azokat, akik lenéznek.
-Diego Canino vagyok, néhány társaddal már voltak közös élményeim, az egyiknek például elvettem a szemeit. Velük ellentétben, egyelőre nem láttam semmi érdekeset rajtad, ami alapján érdemes lenne rád vesztegetnem az időmet, ha ezen nem fogsz változtatni rövid időn belül, keresek másik ellenfelet.
A tekintetemből egyértelműen látszik, hogy ez utóbbit az ő halála utánra terveztem, egyértelmű fenyegetés. Ha annyit tud csak, amennyit mutatott, akkor tényleg gyorsan meg fog halni, bár egy valami még hátravan, az pedig a kardja kiengedése. Kíváncsi vagyok a képességére, ha az enyémet ilyen gyorsan leírta a formája alapján, valószínű nem érthet túlzottan a fegyverekhez. Lehet, hogy nem olyan precíz, mint egy katana, de hosszabb, és sokkal nagyobb erőt lehet vele kifejteni. Nemsokára bizonyára lesz alkalma megtapasztalni a vágóerejét is, bár az az én korlátozott képességeim miatt nem akkora, mint lehetne.
A következő támadása szisztémája gyakorlatilag ugyanaz, mint az elsőé volt, csak ezúttal a jobb oldalamról jön. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy valaki miért erőlteti a harc négy területe közül pont azt, amiben a legnagyobb hátránya van. A kidouit még nem láttam, de még az ebben a harcnemben képzetlenebb halálistenek is okoztak már meglepetéseket nekem, hiába sokkal erősebb a cero a legtöbb varázslatnál, a kidou sokkal változatosabb, mint a hollowok képességei, amelyek meglehetősen egyoldalúan többnyire a gazdatest erősítésére vagy az ellenség roncsolására mennek. Valószínű a kardjára támaszkodik a pusztakezes harc helyett, de nyíltan kéne nekem rohannia, a shunpoja túl lassú ahhoz, hogy elkapjon, és kiszolgáltatottá teszi őt. Nem szeretek csak a sebességemre támaszkodni egy harc alkalmával, de ha így folytatja, csak ezzel el fogom dönteni a harc végkimenetelét.
A Gemelos Sonidommal hátrahagyok egy élethűen viselkedő klónt, amit újfent félbevág a derekánál, én pedig ezúttal mögötte jelenek meg. A kardommal egy lentről felfelé irányuló vágást indítok a háta felé, aztán egy újabb gemelosszal visszamegyek oda, ahol eredetileg álltam, és egy vágást indítok a combja felé. Ha kivédi az első támadást, nem biztos, hogy észreveszi, hogy már csak egy klón az, akivel összeakasztotta a kardját, ha pedig megsebzem a lábát, még lassabb lesz, ha pedig így lesz, akkor muszáj lesz használnia a kardját.
Akár bejött a támadásom, akár nem, pár méterre felette állok meg a levegőben, és onnan nézek le rá. A háromdimenziós harcok még jobban kihangsúlyozzák a sebesség fontosságát, ha a fentről és lentről jövő támadásokra is figyelni kell, a lassabb félnek még nehezebb dolga van. Így valószínűsítem, hogy nem jön utánam.
-Mutass valamennyit a varázslataidból is, az szokott a legérdekesebb rész lenni a zanpakuto kiengedéseteket leszámítva. Kíváncsi vagyok, mennyire erősek a varázslatai, illetve hogy milyen kidoukat használ. Azt, amelyiket az előbb vetette be, még nem volt szerencsém korábban látni, úgyhogy lehet, hogy tovább bővíthetem az ismereteimet. Lehet elmegyek a Szayel könyvtárba otthon, és elkezdem bemagolni a sorszámokat, hogy mi az, ami elől érdemes kitérni, és mi az, amitől megvéd a hierrom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 1:06 am

Mikor észreveszem, hogy ismét csak egy klónt vágtam félbe, már reflexből fordulok is hátra. Ha ez csak egy klón volt nyilván mögöttem lesz. Ahelyett, hogy védekeznék, megtámasztom magam az első lábammal, majd hátraugrom, így egy fél méterrel, kerülök elé. Látom, hogy aki támadt engem ismét csak egy klón, és az eredeti megint a levegőbe menekült. Kezdem unni, hogy akar így harcolni ha mindig elugrál, ráadásul az a fegyver is, semmi értelme ekkora böhöm nagy kardokkal rohangálni, csapni irgalmatlanul nagyot tud vele, de közelre már nem ér semmit. A támadást nem folytatja a levegőben áll és beszél hozzám. A varázslataim, hát azt aztán mutathatom neki, mindenesetre, új stratégiát kell használnom, mostantól amíg ki nem engedi, a kardját nem támadok. Ha gyorsabb nálam oké, támadjon csak ő, így előbb utóbb muszáj lesz lemondania a klónokról, és neki kell jönnie.
- Engem nem érdekel, hogy másokkal, hogyan harcoltál, magasról teszek rá. Elég gyáva tett klónokat küldeni magad helyett, viszont a kardom kiengedem, de csak egy feltétellel, ha te is kiereszted a sajátod. Ha nem hát nem, de történjék bármi, amíg te nem teszed meg, én sem fogom.
Na, ennyi, ezen a szinten még talán lépést tudok tartani vele, annak ellenére, hogy gyorsabb. Most már maradok alapállásban, rákényszerítem, hogy saját maga harcoljon. Utálok ilyen ellenfelek ellen harcolni, küldözgeti a klónjait, nem tudom, hogy csak erőt akar e tartalékolni velük, vagy fél a közelharctól. Mindenesetre azt már leszűrtem, hogy közelről van csak esélyem, vagy valahogy akadályozni kell a mozgásban, ezt majd menet közben kitalálom. Nagyon kemény legénynek hiheti magát, pedig az egyetlen komoly előnye velem szemben a gyorsaság, ha ezt ki tudnám valahogy iktatni, elkaphatnám. Ugyan nem fogok most közvetlenül rátámadni, de ellövök egy kevés energiát, had ne érezze biztonságban magát a levegőben. Bal kezemmel elengedem a kardot és felé irányítom a kezem: Hadou 32: Oukasen majd ezt még egyszer megismétlem, és újra két kézzel fogom a kardom. Most már csak fel kell készülni, ha kiengedi a kardját erősebb lesz nyilván, viszont onnantól kezdve nem lesz tartalék ereje, Starknál ezt a hibát elkövettem, túl gyorsan akartam túl sokat, hamar elhasználtam az erőm és majdnem meghaltam, még egyszer nem követem el ugyanazt a hibát.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 1:44 am

Enyhén megrázom a fejem a shinigami válaszára, szerintem egy harcba akármi beleférne, még a nagy Aizen-sama is illúzió alapú technikákat használt elsődleges fegyvereként. Minden, amit fel tudok használni a győzelem érdekében, felhasználható. Azért, mert én nem rendelkezek egy fegyverrel, nem könyvelhetem el azt a fegyvert tisztességtelennek.
-Ez nem klón-technika, képes vagyok olyan sebességgel haladni, hogy néhány extra lépés hozzáadásával élethű árnyékképeket hagyjak magamról ott, ahol korábban elhaladtam. Nem fogom kiengedni a kardomat, az alapképességeim többek, mint elegendőek ellened.
Elég csalódott vagyok, hogy ugyanazt a varázslatot használja, igaz, rögtön egymás után kettőt, de így sem nagyon van rá esélye, hogy eltaláljon, mindkét varázslatot elkerülöm, csak az egyik széle kapja el a ruhám ujját, aminek enyhe füstfelhő az eredménye. Ezt talán még nem kell ennyitől kidobni, valószínű ezt kisebb javításokkal helyre lehet hozni.
Leszállok a földre, pár méterre a halálistentől. Most már kezd egy kicsit bosszantani, hogy mennyire nem csinál semmit. -Tényleg nagyon unalmas ellenfél vagy. Nem tudsz ezeken az ostoba támadásokon kívül semmit mutatni? Azt hiszem, ideje befejezni. Felemelem a kardom a fejem felé, és a Bala Bombardeo képességemmel elkezdem megszórni. Az alapján, amit láttam, nem elég gyors hozzá, hogy mindet elkerülje, több tucatnyi elől huzamosabb ideig kitérni szinte lehetetlen, még az én sebességemmel is csak tíz-tizenkét másodpercig menne legjobb esetben is. Hm... ezt majd le fogom tesztelni, ha találok edzőpartnert hozzá.
-Ha nem használod a kardodat, nem hiszem, hogy perceknél több lehet hátra az életedből, Yamanaka Sozen. Ha kitéréssel próbálkozik, követem a mozgása irányát, biztos vagyok benne, hogy közel sem bírja annyi ideig, mint én, úgyhogy vagy valami pajzsot, vagy a kardja különleges képességét használnia kell hozzá, hogy túlélje a támadáshullámot. Egy vagy két bala nem tud olyan súlyos sérülést okozni, hogy egy ilyen szinten lévő halálisten bele haljon, de amint az első eltalálja, rögtön jönni fog a többi is. Nem hagyom abba a támadást, amíg nem érzem meg a lélekenergiája változását-vagy éppen a teljes eltűnését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 2:33 am

Ahogy a támadásaimat elkerüli, látom, ahogy a földre ereszkedik, majd végig hallgatom, amit mond.
- Megmondtam, ha azt akarod, hogy használjam az erőm, használd te is a sajátod. Ne hidd, hogy pusztán a gyorsaságod elég lesz ellenem.
Helyes, egyre mérgesebb, na, ezt kell még jobban fölfokozni, ráadásul nagyon magabiztos, így egy váratlan támadás valószínűleg jobban meg fogja lepni. Az eddigi támadási szinte egyenként jöttek, megszakításokkal, amíg így támad, addig könnyedén ki fogom kerülni őket. Közben a feje fölé emeli a kardját és elkezd energiát lőni felém. A fenébe ennyit az egyenként támadásról, az elsőt elkerülöm, majd, elindulok először jobbra aztán hirtelen és élesen bevágok balra egyenesen felé. Mivel a fegyvere éppen a feje fölött van, így ha védekezne is, nagyon nagy mozdulatot kell megtennie. Ez a támadása veszélyes, de ennek is van gyenge pontja. Nem tudom kikerülni mindet, de nem is kell, ahelyett, hogy menekülnék előle, inkább bemegyek mögé, ő most ezzel van elfoglalva, így nem hiszem, hogy lesz ideje klónokat létrehozni, főleg, hogy hirtelen fordulok felé, és erre nem hiszem, hogy számít. Valamit mond nekem, de nem figyelek rá. Amikor már nagyon közel vagyok, eltalál egy Bala, megérzem a támadást, és fáj is, a ruhám el is szakad tőle rajtam is sérülések látszanak. Ösztönből cselekszem már, előrelépek és a bal kezemmel megfogom az ő fegyveres kezét, indítok egy fejelést majd a jobb kezemben lévő karddal pedig teljes erőmből a bal oldala felé szúrok.
- Na, most ugrálj el, még mindig unalmas vagyok?
Ezaz, most nem menekül, ha kell, darabokra vagdosom, az az igazán nagy szerencsém, hogy viszonylag közel volt hozzám, így be tudtam kerülni, a támadása mögé, és kevés volt a támadható területe. Ha mondjuk, ugyanezt távolról teszi meg, aligha tudtam volna, kikerülni. Erős támadásokat használ, nem mondom, de lebecsül, ő is olyan, mint némelyik halálisten, akik azt hiszik, hogy mindenáron szükség van rengeteg féle képességre. Egy-kettő valóban jól jön, de egy harcos valódi ereje az eszében, az akaratában, és a hozzáállásában van. Minden támadásnak van gyenge pontja, és mindenki legyőzhető, csak soha nem szabad feladni. Persze, nem vagyok naív nem hiszem, hogy ebbe belehalna, bár remélhetőleg megsérül, de még ott van a valódi ereje is, szóval még ki kell találni majd az ellen is valamit.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 3:01 am

Nem tudom, hogy hogyan volt képes hozzám ilyen közel kerülni úgy, hogy mindössze egyetlen találatot kapott, a korábban látott sebessége alapján még arra sem kellett volna, hogy képes legyen, hogy néhány másodpercnél tovább kitérjen. Őszintén meglep, amikor megfogja a kardot tartó karomat, amit nem is próbálok kiszabadítani. Abból, hogy készül lefejelni, azonnal látom, hogy bizony a legtöbb élőlénnyel ellentétben nem azért tartja a fejét, hogy gondolkozzon vele. Én is teljes erőből összefejelek vele, a hierromnak köszönhetően ezt én meg sem érzem, neki viszont akár a koponyája is betörhetett. Nem elég, hogy unalmas és öntelt, még buta is... a szúrást is eléríti részben a bőrömre feszülő lélekenergia, de természetesen így is sikerül megvágnia az oldalamat. Ez dicséretre méltó, nem gondoltam volna, hogy képes lesz majd megsebezni. A bal kezemmel megragadom a kardot tartó csuklóját vagy az alkarját, hogy ne tudjon többet megszúrni vagy megvágni.
-Most már ostoba is vagy, shinigami. A karját tartó kezem mutató és középső ujján egy cerot kezdek el összegyűjteni, ami ugyan nem lesz tökéletes és nem is olyan gyors, mint rendesen, mivel nem ezzel a kéztartással szoktam ellőni az energiatámadásokat, miközben tartok velük valamit, de nem számít ilyen közelről, hogy elég erős-e, a célomat el fogom érni, ha a következő három-négy másodpercben nem talál ki valamit, búcsút mondhat a karjának.
Hogy megnehezítsem a dolgát, a jobb lábammal rálépek az ő jobb lábára, így elkerülve, hogy hatékonyan tudjon megrúgni, a külső combom rugdosásával nem lesz elég ideje kiszabadulni, ráadásul így bizonytalanabb lett a tartása is. Az egyetlen, még használható végtagja a bal keze, de ha elengedi a fegyvert tartó karomat, abból semmi jó nem sülhet ki, bár való igaz, a fegyver túl hosszú hozzá, hogy biztosan meg tudjam ölni, de azért egy sérülés garantált lesz, ha elenged. Ami azt illeti, ha az Ardiente Garrát használom a bal kezemen, a karmokkal eléggé tudtam volna roncsolni a karját ahhoz, hogy már ne tudja használni, de még mindig nem mondtam le arról, hogy lássam a shikaiját. Persze, ha a cerom elhamvasztja a karját, nem nagyon lesz már értelme folytatni. Ebből a távolságból kis mértékben engem is sebezni fog a halálsugár, de a hierrom megvéd annyira, hogy ne legyen túl súlyos. Viszont a ruhám megint saláta lesz...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 3:43 am

Amikor a fejelést elkezdtem már tudtam, hogy ez hülye ötlet volt, de hát ösztönből cselekedtem. Elég tisztességesen fáj a fejem, egy picit homályosabb lett a látásom a nagy csapástól és könnyezni kezd a szemem is. A szúrásom nem talál tisztán, de azért megvan a maga hatása. Viszont utána lefogja a kezem, így nem tudok tovább támadni. Közben hallom, hogy mond valamit. Ágyékon térdelhetném a bal lábammal, de a jó ég tudja, hogy mennyire erős ott a bőre. A fenébe, nagyon nem szívesen akartam, de kénytelen leszek átmenni Shikaiba, szükségem van a fokélre, így nem kell nagy erőt kifejtenem, egy rövid mozdulat, és elvághatom az izmokat a bal lábában. Közben észreveszem, hogy a fegyveres karomat tartó ujjaival egy Cero-t készül indítani. Ajjaj, nem jó ez így, most mi legyen? Benne vagyok a teve ürülékben, de tisztességesen confused. Van egy ötletem, nem tudom, beválik-e, ha nem, akkor baj lesz. Egyelőre nem engedem el a fegyveres kezét, szerencsére neki belekerül pár másodpercébe, hogy cero-t lőjön, addig én is elsütök egy varázslatot: - Hadou32:Oukasen. A támadás így telibe kapja a fegyveres kezét, ez nem olyan erős, mint a cero de csak leköti annyira, hogy ne támadjon közbe. Látom, hogy a ceroja már mindjárt elég erős lesz, hogy kilőjje, másodpercekkel azelőtt, hogy ő indítaná, kilövök még egy Oukasent, de ezúttal, az ő bal karja irányába, amint a támadásom betalál, érzem, hogy gyengül a szorítása, kitépem a karom az övéből, és teljes erőből hátrarúgom magam. A csapása ereje még így is elér, de szerencsére csak a széle, bár a lökéshullámtól hátravágódok. Huhh ez kemény volt, még így is megsérültem, ha ez a csapás, közvetlenül a karomat éri, búcsút mondhattam volna neki, mindegy, oda kell majd erre figyelni. A ruhám felső részének már megint annyi, komolyan mondom, most már inkább félmeztelenül fogok harcolni. Ahogy talpra állítom magam, érzem, hogy azért volt hatása a támadásnak. Ajjaj, a füsttől, nem látok semmit, bár nyilván ő is megsérült valamennyire, főleg, hogy meg is vágtam. Közben érzem, hogy az én karom is kapott, nem használhatatlan, de az én támadásom széléből kijutott neki, szóval egy kicsit jobban érzem, mint kéne. Közben szép lassan kezd elülni a por meg a füst és láthatóvá válik a terület ahol még az előbb voltunk. Nem tudom, mi lehet az ellenfelemmel, de biztos, ami biztos, fölveszek egy alapállást.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 6:55 am

A varázslatai nem elég erősek hozzá, hogy a hierromat felsértsék, de a füstjük miatt nem látok rendesen ahhoz, hogy megkockáztassak egy támadást a jobb kezemmel. Jobb lesz, ha a cerora koncentrálok, utána már úgyis mindegy lesz minden, valószínű belehal vagy elveszti a karját. A következő varázslata a bal kezemet éri, ami ugyan szintén nem üti át a hierromat, de néhány alkari izmot eltalál, úgyhogy lehetősége van kiszabadulni az utolsó pillanatban. Így a cerom a földbe robban, elég közel hozzá, úgyhogy elkönyvelhet némi sérülést, a lökéshullám még engem is hátralök, a cerot lövő karom és a bal oldalam enyhén meg is ég, a hierrom ezt már nem bírta teljesen felfogni.
Ahogy eloszlik a füst, látom, hogy ő még rosszabb állapotban van, de még mindig képes volt felvenni egy alapállást. A kardján nem látok, és nem is érzékelek változást, ezek szerint még mindig úgy gondolja, hogy ezen a szinten harcolhat velem. Hát nagyon téved, ha azt hiszi, hogy hajlandó vagyok használni a Ressurecciónomat ellene, az már tényleg végezne az önbecsülésem maradványaival is.
Most, hogy kiszabadultam, újra ki tudom használni a sonidom nyújtotta előnyöket, pár méterre tőle, a bal oldalán jelenek meg, a kardom meglendítésével elküldök felé két balat, utána pedig, egy másolatot hátrahagyva mögüle is megcsinálom ugyanezt. Egyszerűen nincs olyan, hogy ezt túl sokáig kibírja, előbb-utóbb vagy kifogy az energiájából, vagy beveti a kardját. A biztonság kedvéért most már folyamatosan mozgásban leszek, és tartom a távolságot, annyira mégsem unalmas, tud meglepetéseket okozni, igaz, hogy ezzel az előbbivel inkább ő járt rosszabbul.
A támadási tematikám egyszerű, a Bala Bombardeom segítségével dobálom rá az energiagömböket, bizonyos időközönként pedig a sonidommal helyet váltok, hol az egyik oldalán, hol mögötte, hol pedig felette jelenek meg, figyelve rá, hogy az ellentámadásokat el tudjam kerülni. Ha nem vet be valamilyen erősebb varázslatot vagy a kardját, akkor egyszer el kell, hogy fogyjon a szerencséje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 8:30 am

Ahogy várakozok, az ellenfelem feltűnik a bal oldalamon is, nem rohanok neki, szükségem, van még legalább egy szusszanásnyi időre, hogy kicsit összeszedjem magam. Ezért előre ugrok, akkor látom, hogy a másik irányból is érkezik támadás, mivel ezt nem láttam, és egy kicsit másik szögben jön a csapás, elkap az egyik Bala és oldalra lök, majd a további lövésekből is súrol az egyik. Odébb gurulok a földön a patak mellé. Nem jó ez így, túl sok erőt használtam, el, nagyon nem szívesen teszem ezt, de használnom kell a Shikait. Sajnos még azzal együtt is túlságosan le vagyok sérülve, jól jönne, most némi extra lélekenergia. Látva, hogy ellenfelem még nem merült ki, megidézek még egy gyenge Oukasent, de nem az arrancarra, hanem az előttem lévő fára irányítom, az lassan, cseregve-ropogva kidől. Megállítani nem fogja, de legalább nyer nekem némi időt. Lassan föltápászkodok, majd koncentrálni kezdem az erőm: - A Shikaimat, akartad látni, hát jó tessék: - Uchihorobose Kuro Rai! Miután ezt kimondom és aktiválom az erőm, összeszedem magam, és átgázolok a patakon, majd megállok egy fa előtt alapállásban, már amennyire sikerül ilyen állapotban. Így vártam a támadását, ha átgázol a patakon a Rai Ha támadással elkaphatom, még akkor sincs feltétlen biztonságban, ha fél méterrel fölötte ugrik. Nem ismeri a valódi erőm, így erre biztos, nem számít. Bár gyanakodni gyanakodhat, sajnos benne van a pakliban az is, hogy folytatja a távolsági csapásokat, de ha így tesz, hát így tesz, majd akkor foglalkozom vele, ha ez megtörténik. Muszáj, lenne némi pihenőidőt nyerni, már igencsak megfogyatkozott az erőm, ez a Cero megtette a hatását, a Lélekenergiámból, már túl sok Oukasenre se futja. Ha ez, így megy tovább, itt hagyom a fogam, de nem megyek egyedül, ha meghalok legalább őt is magammal viszem, csak még ki kell találnom, hogyan. Hiába nem tartom sokra ezt a fajta harci stílust azért kemény ellenfél, tényleg, nem tudom mit kéne tennem. Biztos, hogy ő is megsérült, ha még egy legalább hasonló erejű támadást benyelne, valószínűleg, kiengedné az igazi erejét, rám nézve az se túl, jó, de még mindig előrébb lennék vele. A tekintetemből, kiolvasható az elszántság, és, hogy nem fogom hagyni magam, az ellenfelemet figyelem legalábbis arra nézek amerre a klónokkal együtt voltak, és várom, hogy mi lesz a következő lépése.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Csüt. Márc. 15, 2012 10:20 am

A shinigami csak elkerülésre játszik, aminek meg is van az eredménye, egy bala eltalálja. A további támadások előtt azonban kilő egy kidout, aminek köszönhetően egy fa pontosan felém kezd el dőlni. Meglep, hogy azt hitte, hogy ennek van haszna, a sonidom segítségével könnyedén kikerülöm a halott növényt, és végül a törzsén állok meg. Örömmel látom, hogy végre rájött, hogy használja a kardját, aminek megváltozott a keresztvasa. Fekete villám. Ezek szerint az áramot felhasználó kardok tömeg cuccnak számítanak, ő a második shinigami, akinek villám-alapú kardja van. Már ha tényleg erre utal a neve, lehet, hogy sebesség-növelő. Remélem, hajlandó lesz elárulni.
-Remek, erre vártam. Ha jól sejtem, elektromos képességeid vannak, ugye? Az egyik korábbi ellenfelemnek is hasonló zanpakutoja volt. Ha fele annyit tudsz mutatni, mint ő, akkor már nem bántam meg, hogy nem öltelek meg már az elején. Nem akarsz rám támadni? Akkor majd én.
Egy cerot lövök oda, ahol áll. A zöld energiasugár megperzseli a füvet és elpárologtat néhány liternyi vizet ott, ahol áthalad, ha pedig kitér, kidönti a mögötte levő fát. Ez ugyan valószínű kibillenti a magabiztos védelmi alapállásából, de nem akarok hozzá túl közel menni, amíg nem láttam a képességeit, amikor az előző kölyök ellen harcoltam, testi kontaktusra volt szüksége ahhoz, hogy megrázzon. Ha nem Ressurecciónban vagyok, szerintem belehalok abba a támadásba, ezúttal nem követem el ezt a hibát. A probléma az, hogy eddig a lélekenergiám háromnegyedét felhasználtam az előző ceroval együtt, úgyhogy már nem tudok sokáig energia-alapú támadásokkal szórakozni. Többet nem is fogok elhasználni úgy, hogy a találat nem biztos, a sonidommal kombinálva kell majd elhasználnom őket. Illetve, egy utolsó próbát még teszek, bár nem szeretem ezt a technikát használni, túl könnyen ki szoktak belőle szabadulni, de ez a halálisten nem jeleskedik a kidoukban, úgyhogy ha mást nem, annyit elérek, hogy használnia kelljen a különleges képességeit, hogy kiszabaduljon. Ahhoz messze nem elég gyors, hogy huzamosabb ideig kitérjen. Megidézem a két, zöld színű holdsarlót a szemeim elé, utána pedig útjára engedem a két Claro de Luna technikával létrehozott holdsarlót, amelyek nagy sebességgel elindulnak a shinigami felé, és a gondolatom segítségével követni kezdik. Ha utolérik, összebilincselik a két karját és a két lábát, az pedig szörnyen elborzasztó helyzet lenne a számára, ha csak néhány másodpercre is mozgásképtelenné válik, akkor mellé sonidozhatok és levághatom, vagy csak simán megsüthetem egy ceroval.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Pént. Márc. 16, 2012 1:00 am

Végighallgatom, amit az arrancar mond, most már, egy fokkal emberibb hangnemben válaszolok. Nincs már szükség arra, hogy felidegesítsem, most már akár használja az erejét, akár nem, bajban vagyok.
- Bocs, de nem válaszolok, majd meglátod, harc közben, sokkal inkább megjegyzel egy technikát, ha harc közben látod, mint ha csak úgy mondják. És különben is, ha most megmondom, akkor oda az élvezet.
Közben kilő felém egy cero-t, az alaposan átrendezi a környezetet, de mivel egyszeri támadás volt, így még képes vagyok elkerülni, ismét helyet változtatok, bár ez az ugrálás már jobban megvisel, mint a harc elején. A mögöttem lévő fa is kidől közvetlenül mellém. A csapás után egy számomra új technikát kezd el használni, létrejön, két sarló alakú energia. Furcsa, ez a technika, vajon mire képesek, pusztítanak? Hmm azt nem hiszem, arra, ott van neki a Cero, mindenesetre nem lenne jó, ha elérnének. Közben a két sarló elindul felém, a lehetőségekhez képest elegánsan kitérek előlük, de akkor látom, hogy irányt váltanak és utánam jönnek. Követnek a nyomorultak, francba, ez így problémás, lesz, mivel az ellenfelem, nem támad mással arra következtetek, hogy közvetlenül ő irányítja őket, akkor pedig mivel sokkal lassabb vagyok nem fogom tudni elkerülni őket sokáig. Egy megoldás van, valószínűleg az erőm maradék részét majdnem teljesen el fogja, vinni, de most már mindegy. Megpróbálok így végezni vele, vagy legalább akkora sérülést okozni, hogy ne tudjon komolyabban harcolni. Közben az elpárologtatott, víz helyére, már újabb folyt le a patakból. Mivel ez a technika nyilván leköti, és elég sok erőt elhasznált már, nem hiszem, hogy mást is tudna közben használni, azért biztos, ami biztos, meg teszem az óvintézkedést. Mindez néhány másodperc alatt történik, eközben a sarlók egyre közelebb jutnak. Kilövök egy gyenge, de annál szélesebb ívű Oukasent a patakra, közvetlenül az ellenfelem elé, úgy, hogy minél több víz fröccsenjen rá, és remélhetőleg a szemébe is megy belőle. Ezután a patakban lévő egyik ködarabról, elrugaszkodom, és aktiválom a Rai Ha támadást, az ellenfelem bal oldalára kerülök, és a korábban okozott seb irányába intézek egy nagy erejű vágást, amibe megpróbálom a lehető legnagyobb energiát belevinni. Közben természetesen, a sarlók nyilván jönnek, utánam, de én ezzel már nem foglalkozom, ha ez sikerül, már úgy is mindegy, ha nem akkor is.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Pént. Márc. 16, 2012 4:39 am

Ahogyan az várható volt, a shinigami elkerülte a ceromat, de a Claro de Luna elől nem futhat túl sokáig. A technika elég alacsony szintű, nem értem, miért nem pusztítja el valamilyen varázslattal vagy a shikaijával, de annyira nem is fontos. Újra felém lövi azt a kidout, amit eddig használt, én pedig reflexből sonidozok arrébb. Furcsamód utólag veszem észre, hogy nem rám célzott. Egy kevés víz így is kerül rám, főként a jobb karomra és a ruhám jobb oldalára.
Ekkor érkezik a támadása a bal oldalamról, a shinigami lélekölője erős elektromos töltést kapott, és úgy készül engem levágni. Befordulok a támadásba, a két kard összecsap, ahogy védem a támadást, közben kapok egy szép nagy adag elektromosságot. A testem elkezd rángani, főleg azokon a helyeken van nagyon durva hatása, ahová került egy kevés víz. A másik kezemmel is megragadom a kard markolatát, a jobb karomban több izom és kisebb szakadásokat szenved el, úgyhogy nem bírnám sokáig tartani. Ennek természetesen az a következménye, hogy megérzem az elektromosságot a bal karomban is, de úgy döntök, hogy nem próbálok félreugrani.
Eközben gondolati úton az ellenségemre irányítom a két holdsarlót, az egyik a két lábát, a másik a két karját próbálja összekötni. Ha nem ugrik félre, össze is fogja kötni őket, de akár sikerül, akár nem, hátraugrok a sonidom segítségével. Ha összekötöttem, akkor lehetőségem van beleadni a megmaradt lélekenergiám egy ceroba, és megsütni a mozgásra és védekezésre képtelenné vált shinigamit. Amennyiben nem, a Claro de Luna technikával próbálom továbbra is elkapni. Ha a harc elejétől használná a kardját, elképzelhető, hogy végül használnom kellene ellene a Ressurecciónom, de a sérülései már túl súlyosak kell, hogy legyenek ahhoz, hogy sokáig kibírja.
Való igaz, én sem vagyok túl jó állapotban, az elektromosság elszakította az izmokat a jobb kezemben, a kardomat már bal kézzel fogom, a jobb karom már nem alkalmas rá, hogy kardot forgassak vele. A testem többi részén is eléggé elfáradtak az izmaim ahhoz, hogy fáradtan érezzem magam. Az oldalamon lévő vágásnak ugyanakkor jót tett ez a kis elektromosság, meggyorsította a véralvadást. Nem fogom használni a Ressurecciónom, be fogom bizonyítani, hogy képes vagy úgy is győzni, hogy csak az erőm egy részét használom fel.
-Gratulálok, sikerült egész súlyos sérüléseket okoznod. Ha végeztem veled, el fog tartani egy pár napig, mire sikerül pótolnom az elvesztett lélekenergiát.
Ha nem talál ki valamit a sarlóim ellen, akkor ezen a ponton véget is ért a harcunk. Amint sikerül megkötöznöm, felugrok a levegőbe, a sérült jobb kezemmel összegyűjtök egy cerot, és lerombolom a területet, ahol sikerült elkapnom. Ha a shikaija rendelkezik még valamilyen más képességgel is, akkor lehet, hogy mégiscsak kénytelen leszek... nem, nem fogom használni. Le fogom győzni őt, én Slarin fracciónja vagyok, én Aizen-sama hadseregének vagyok a katonája, félszáz éven keresztül minden újabb lépcső a fejlődési utamon halálos kihívás volt, mégis képes voltam tovább fejlődni. Nem fogok veszíteni! Győznöm kell, nem fogok veszíteni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Pént. Márc. 16, 2012 7:14 am

Hirtelen a támadásomat, megállítja az arrancar kardja, de érzem, hogy azért kijutott neki a jóból. Elkezd gyengülni a tartása, de ekkor rá, fog a másik kezével is a kardjára, viszont így sem olyan erős, mint eredetileg volt. Nyilván kihatott az idegrendszerére ez a támadás, látom rajta, hogy az eddigieknél jobban próbál koncentrálni. Hmm, a fokéllel elkaphatnám, ha befordítanám, a kardom leszúrhatnám, de itt jönnek a sarlók, nem tudom, mi lesz, hogyha az irányító már nem vezérli őket, úgyhogy inkább, velük foglalkozom először. Az áramütéstől elképzelhető, hogy nem fognak úgy reagálni az izmai, ahogy kéne, biztos, hogy kell neki némi idő, hogy összeszedje magát, úgyhogy most talán nem lesz olyan fürge. Nekem már alig maradt erőm, de még a sarlókat elintézem, hirtelen elrúgom magam az ő jobb oldalára, de nem túl messzire, Oukasenre már nincs elég lélekerőm, csupán ezt a támadást tudom szinten tartani. Amikor félreugrok, a sarlók pont ott fordulnak meg, ahol az előbb álltam, majd amikor előttem vannak, egy határozott erős, csapást mérek rájuk. Remélem annyi lett nekik, én legalábbis nem látom őket, közben nem feledkezek meg arról, hogy nekem egy ellenfelem is van ám. Mozgásba jövök, amennyire tudok, és ráugrok arra a kődarabra, amiről elrugaszkodtam a patakból. A kardomat belemártom, a vízbe miközben szikrázik és igyekszek egy adagot az, ellenfelemre söpörni, majd ott maradok a kövön és beletartom a kardom a vízbe, így az megtelik elektromossággal. Bár határozottnak tűnök, ezek már valójában kétségbeesett lépések. Nagyon kétlem, hogy maradt elég ereje ahhoz, hogy tovább harcoljon velem, nagyon sok erőt elhasznált a cerokhoz, és támadásokból is kapott rendesen. Igaz, ami igaz én se vagyok túl fitt, épphogy tartani tudom ezt a támadást, villámlépésre már nem hiszem, hogy nagyon futná, és ezek után komolyabb támadásokra sem. Ennyi volt, vége a játéknak, ha ezek után valami erősebb támadást hajt végre nekem annyi, vagy legalábbis harcképtelen leszek. Még korábban mondott valamit, amire, csak most reagálok:
- Látod, semmi különlegeset nem használtam, csak egyszerű technikákat, ez is egy módja a harcnak. Bár nem szeretem azt a fajta harcstílust, amit te képviselsz, de azért mégiscsak el kell, ismerjem, nem vagy rossz. Viszont ne is álmodozz róla, hogy végzel velem, azt nem fogom hagyni, abban biztos lehetsz.
Körülöttem vibrál a víz az elektromosságtól. Ha támadni akar, közel kell jönnie, és akkor a vízben neki annyi, ceronak persze fenn áll a lehetősége, de van egy olyan érzésem, hogy az már, vagy gyengébb lesz, vagy azután nem fog többet lőni. Nem hiszem, hogy komolyabb energiái lennének még, ebben a vízben még azoknak a sarlóknak is annyi lenne. A baj csak az, hogy már csak néhány percig bírom, aztán vége.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Pént. Márc. 16, 2012 10:05 am

Elpusztította a sarlóimat puszta erővel, ami elég kilátástalanná tette a helyzetemet, legalábbis, ha Ressurección nélkül akarnám befejezni a harcot. A patakban nem tudom megtámadni, neki még ott van a zanpakutoja. Nem tudom, hogy meddig bírja még, de semmi kedvem itt állni, és megvárni, amíg összeesik, az idő, mint máskor sem, most sem az én szövetségesem, bármikor megérkezhetnek a shinigami társai, igaz, most viszonylag fitt vagyok, tudnám vállalni a harcot többük ellen is, ha használnám a Ressurecciónom. Persze ez túl kockázatos.
-Saero, Áspid! Végül győz a józan eszem, felemelem a kardomat, és felveszem a Ressurección alakomat. A sebeim behegednek, de ami még fontosabb, extra reiatsuhoz jutok az elzárt erőmből. A különleges képességeimet nem akarom most használni, szükségtelenek, ezt a harcot megnyerem néhány ceroval is, már alig áll a lábán. Abból a szempontból hasznos volt a taktikám, hogy rákényszerítettem a kardja használatára, úgyhogy neki már egészen biztos, hogy nincs több ereje. Azt hallottam, hogy a shinigamik közül az erősebbek birtokolnak egy második szintet is, de ez itt egészen biztos, hogy nem képes rá, sőt, még egy sem volt képes rá azok közül, akikkel találkoztam. Ha egyszer Espada leszek, bizonyára lesz lehetőségem ilyen ellen is harcolni. A kígyószerű szemeim a shinigamira emelem.
-Nem akartam ezt ellened használni, de ostobaság lenne neked rohannom. Nagyjából annyi lélekenergiát zártam el ebbe a kardba, amennyivel a harc elején rendelkeztem. Kíváncsi vagyok, meddig bírod még. Bala Bombardeo. A kardom suhogtatásával elindítok felé több tucatnyi balat. Nem tudom, hogy a kardjának van-e valamilyen védelmi képessége, a jelenlegi állapotában egészen biztos nem lesz képes kitérni.
A sérüléseimet meggyógyítottam, úgyhogy ha itt végeztem, már csak az elhasznált lélekenergiát kell pótolnom, ha minden jól megy, és sikerül felfalnom pár lidércet, akkor holnapra már ugyanolyan erős leszek, mint ma reggel voltam. Arra persze vigyáznom kell, hogy több sérülést már ne szerezzek, fel vagyok rá készülve, hogy arrébb sonidozzak, ha valahogy a közelembe kerülne. A kígyóimmal képes lennék megsebezni, de minek kockáztassak, a végén még halála előtt megrázna engem az egyik ostoba képességével. Ezek mind ostoba fanatikusok.
-Felesleges közel menni valakihez, aki nem képes elérni, és távolról is halálra zúzhatod. A te harcmodorod nem több egy egyszerű állat acsarkodásánál. Lassan el fogja érni a korlátait, mindezt azért, mert büszke volt már az elejétől használni a képességeit. Ha a harc elején rákényszerít a Ressurecciónom felvételére, a harc sokkalta kiegyensúlyozottabb lett volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Vas. Márc. 18, 2012 4:27 am

Ellenfelem, sajnos a rám nézve rosszabbik módszer mellett döntött, és aktiválta a tartalék erejét. Majd miután befejezte a mondandóját, kilőtt egy sorozat Bala-t felém. Kiemeltem a kardom a vízből, de a támadást nem szűntettem meg, ha kilépnék a Shiakiból most már nem biztos, hogy újra tudnám használni. Kitartottam magam elé a fegyverem, és elrugaszkodtam az ég felé, mivel a víz pár másodpercig még elektromos marad, hiába nincs benne már a kardom. Az első néhány balat a kardommal fogtam föl, ami mivel elektromos reiatsu veszi körül, elég erős ahhoz, hogy megfogja a támadást. Természetesen, ha így használom, az nagyon sok lélekerőmet elveszi, a többi energiagömb már alattam ért célba. Földet értem az arrancartól úgy 5 méterre, de nem támadtam. A fenébe, nagyon sok lélekerőt elvesztettem, már mozogni is alig bírok, na meg aztán annyira gyors, még ha támadni is tudnék, valószínűleg kikerülné, mindegy, még egy utolsó nagy támadást végre kell hajtanom.
- Lehet, hogy te állatiasnak látod a stílusom, mégis sikerült Shikai nélkül megsebeznem téged. Tudod, sok halálisten, nem lenne erre képes, a nagyrészük egy hozzád hasonló ellenféllel szemben rögtön shikaiban kezdett volna. Én egyrészt tartalékolni akartam, másrészt, ha Shikai nélkül meg tanulok harcolni, akkor a további harci szintjeim ráérek akkor előhívni, ha igazán szükségem van rájuk. Be kell vallanom még, nem vagyok olyan nagyon régóta halálisten, ezért még nem megy tökéletesen, de idővel menni fog.
Miközben ott állok vele szemben, a támadásom egyszer csak megszűnik és a kardom is visszaalakul eredeti alakjába. Bakker, elfogyott a szellemi erőm. Ekkor próbálok kettőt lépni előre, de a földre rogyok, fél térdre, próbálok a kardomra támaszkodni, de érzem, hogy alig van már erőm.
- Azért tudod, igazán örülök, hogy végül előhívtad az erőd, sajnáltam volna, ha nem láthatom.
Vége lenne? Azt hittem sikerülni fog, egy darabig egész jól ment. Alig maradt már erőm, épp, hogy csak tartani tudom magam, de nem, akkor sem adom fel, felállok, ha beledöglöm is. Lassan összeszedem a maradék erőmet, és felállok, alapállást veszek föl, de már alig van erőm, éppen hogy csak állok a lábamon, nem bírok már mozdulni többet, ha még egyszer a földre kerülök, már nem állok fel többet. A tekintetem határozott, de már nem vagyok képes tovább harcolni, nem, hogy elugrani, ha ismét próbálnék előrelépni újra, a földre kerülnék.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Vas. Márc. 18, 2012 5:17 am

Kivédte az összeset, ami figyelemre méltó teljesítmény, de a kardja ezen a ponton vissza is váltott alapszintre. Ráemelem a szemeimet, miközben hallgatom a mondandóját. Először összeesik, majd újra feláll. Ennek a harcnak vége, valószínű a kardja már a bőrömet sem tudná megvágni, teljesen felhasználta a reitsuját. A kardja nagyon energiaigényes lehet, ha így zabálja a lélekenergiáját.
-Miféle sérülésről beszélsz?-a szavaim végén megtapintom a vágás hűlt helyét az oldalamon, amit okozott. A jobb karom még tényleg nem az igazi, de az izmaim is összeforrtak, úgyhogy már az sem nevezhető többnek egyszerű rándulásnál vagy izomláznál. -Én csak azért nem használom a képességeimet a legelejétől, mert regenerálom a sérüléseimet és extra lélekenergiához jutok a feloldásomkor. Minél később kényszerülök rá erre, annál biztosabb, hogy győzök. Nektek nincsenek ilyen képességeitek, úgyhogy az elejétől használnotok kell a kardotokat, ha fel akarjátok venni velünk a versenyt. A sonidom segítségével előtte jelenek meg, és egy teljes erejű, balról jobbra irányuló vágást indítok. Valószínű kivédi, de kétlem, hogy a kard a kezében maradna, már nagyon levert állapotban van. Ha nem ejti el a fegyvert, akkor pár vágást még indítok, hogy megszabadítsam a fegyvertől. Amint sikerült, egy rúgással hátralököm.
-Ha akármelyik másik társam lett volna az ellenfeled, vagy egyszerűen csak más lett volna a célom ma, mint amivel idejöttem, akkor nem érnéd meg a holnap hajnalt. Nem érzem a közeledő társaid lélekenergiáját, amiből arra következtetek, hogy nem hívtad őket. Az ostoba, értelmetlen büszkeség egyszer mindenkit felemészt. Az utolsó szavaimnál oda sonidozok mögé, és teljes erőből hátba vágom a kard markolatával, ha még nem esett össze.
-Ha a sors olyan kegyetlen hozzád, hogy újra találkozunk, és még akkor is így fogsz harcolni, akkor nem fogod túlélni a harcunkat. Miközben beszélek, nyitok egy gargantát, és besétálok rajta. Még kinézek a shinigamira, mielőtt teljesen bezáródna. -Reménykedj, hogy többet nem fogunk találkozni. A garganta az utolsó szavaim után teljesen bezáródik, újra elvágva egymástól a két dimenziót.


/Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamanaka Sozen
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Registration date : 2012. Feb. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5900/15000  (5900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Vas. Márc. 18, 2012 5:46 am

Miután befejezi a beszédet, támadást indít, amit még ösztönből hárítok, az azután következő, vágások elől megpróbálok ellépni, de ahogy, pozíciót váltanék, érzem, hogy csuklom össze, majd rám mér egy erős rúgást is, amitől hátraborulok, és a földre kerülök. Próbálom magam összekaparni valamennyire, de nagyon elgyengültem. Végighallgatom, az ellenfelem, majd az utolsó szavaira reagálok, miközben ő belép a gargantába, ezért valószínűleg ezt már nem halja.
- Te ostoba, ha legközelebb találkozunk, megöllek.
Huhh, kikészültem, de nem sérülés miatt, túl hamar használtam el a lélekerőmet. A további edzések, során fejlesztenem kell ezt, való igaz, a támadásaim erősek, de sok lélekenergia kell hozzájuk. Közben a hátamra fordulok és kifújom a levegőt. Ez kemény harc volt, sokkal erősebb, mint Stark, tényleg ki kell találnom valamit a lélekenergiámmal kapcsolatban, ha még úgy az alaperőm negyede meg maradt volna talán lett volna esélyem. Akkor is örülök, hogy nem hívtam erősítést, bár elvileg kellett volna, de csak beleavatkoztak volna a harcomba, azt pedig nem akarom. Ez az én dolgom volt, semmi köze nem volt hozzá másnak. Jól kimerültem. Egy jó 30 perc pihenés után, föltápászkodom, amennyire, lehet, és elindulok a találkozási hely felé, ahonnan a váltásnak, kell jönnie. Lassan már esélyes, hogy megérkezik, addigra rendbe kéne raknom magam valamennyire. Remélem, nem nyaggatnak majd a gyengélkedővel, olyan hatalmas sérülésem nincs, csak a lélekenergiám fogyott el. Másra se vágyom, hogy a hálókörletbe érjek és ledőlhessek. Aztán holnap kitalálom, hogyan lehetne, a lélekerőm fejleszteni, mert ez így nem állapot, talán mégiscsak az elejétől kezdve Shikait kellett volna használnom. Közben végig haladok, a falukon majd elérkezem a találkozási helyhez, ami az a sziklapárkány, amin korábban ültem. Ledőlök a hátamra, és úgy várom, hogy felváltsanak, még innen is látni lehet, a területet ahol harcoltunk, a Cerok Balak, és Oukasenek rendesen átrendezték a környezetet. Szerencse, hogy nem keveredett egyetlen ember se a közelünkbe, biztos lesz nagy értetlenkedés a falukban, hogy mi lett az erdővel, már úgyis mindegy, a kártérítés nem az én dolgom, nem tehetek róla, hogy megtámadtak. Jaj, jöhetne már az új ügyeletes, mennék már haza. A mai napra azt hiszem lenulláztam magam, azért kerítek valami kaját amint hazaértem, meg valamit inni is, orvosság gyanánt.

/Köszi a játékot!/

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   Vas. Márc. 18, 2012 8:42 am

Üdv!

Végeztetek a harccal, így LEZÁROM a küzdőteret. A jutalmatok 100 LP és 2000 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Yamanaka VS Diego   

Vissza az elejére Go down
 

Yamanaka VS Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-