HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 05, 2012 9:02 am

Lassan egy órája érkeztem Karakura városába, egy rutin felderítésre, de már legalább tíz perce azon gondolkodok, hogy itt nincs semmi, és ideje lenne visszatérni a a Lelkek Világába. De tudom jól, hogy parancsot kaptam, és ehhez kell tartanom magam. Körbepillantok a háztetőről, ahol megálltam, hogy nagyobb területet belássak, de nem veszek észre semmi különöset. A város nyüzsgő részén nincs mozgás, tehát ideje lesz elindulnom a kihaltabb helyek felé.

Észre is veszek egy pár épületet, melyek épp bontásra várnak. Már szinte senki sem lakik itt, csak pár munkás dolgozott ott reggel. Pár épületet már le is bontottak, és a többi árnyékában új házak magasodnak majd, ám most csak félkész munkák hirdetik ezt. Ideje lesz elnéznem arra is, hiszen jól tudom, hogy ezek a helyek csak úgy vonzzák a bajt. Viszont éppen ezért imádok is ilyen helyeken járni, hisz amilyen veszélyesek olyan jó terepek is egy feladathoz. A kanyargós folyosók, a különböző épületek, és a rengeteg búvóhely ahonnan a gyanútlan áldozatra lecsaphatok egyszerűen szívmelengető hely. Mondhatni hazai terep ez számomra. Ám hiába nem szokásom harcba keveredni, ha itt lidércre bukkannék az valódi gyereknap lenne számomra. El is vigyorodok kissé, de ezt gyorsan levedlem magamról és bevetem magam a házak közé. Nem érzek semmi furcsát, ám tudom jól, hogy nem lankadhat a figyelmem. Alaposan körbekémlelek majdnem mindent, de semmi különlegeset nem látok, hallok vagy érzek. Ugyan ez nem jelent semmit, hiszen nincs nálam semmilyen lidércjelző, így csupán az ösztöneimre és az érzékszerveimre hagyatkozhatok. Bár most örülnék valami kütyünek, tudom, hogy ha bármi felütné a fejét csak akadályozna.

Körbekémlelem a terepet és felmérem a helyszínt. Egy nagyobb utca húzódik két sor bontandó ház között, melyeket talán azért nem bontottak le, mert túl közel vannak az utcákhoz. Van továbbá egy régi játszótér hat emeletes ház gyűrűjében az utca bal oldalán, ha a város szíve felé nézek. Nem nagy különlegesség, és épp ez teszi olyan jó ninja játszótérnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 05, 2012 9:37 am

Ugyan még csak nem rég gyógyultam fel előző csatámból, már vissza is térek az emberek világába. Gyönyörű hely főleg nappal. Hueco Mundoban jól be ebédeltem lidércekből, így pukkadásig telt lélekenergia szinttel megnyitom a gargantát, ami majd átvisz. Át sétálok rajta, és legnagyobb meglepetésemre, egy lebontandó ház tetején találom magam. Végül is, itt legalább nem fog senki se zavarni a pihenésben. Hátamra feküdtem a ház tetején, és süttettem a hasam. Remélem ezúttal senki nem zavar meg. Elvégre kijár már nekem a pihenés, szerintem. A nap sugarai erősen tűztek, és felmelegítették a betont, ami ennek köszönhetően kicsit égetett, de én pont azt szeretem, ha kicsit forró. Egy felhő sem szakította meg a hét ágra tűző napot. A munkások dolgoztak, munka gépek halvány zaja szűrődött fel a ház tetejére. Hat emelet magas ház volt, ez a lepukkant bontani való beton kocka. Ugyan éreztem valami ismerős energiát, megint, de nem akartam egyszerűen elhinni. Pihenni jöttem, és az istenért is azt fogom tenni! Mért nem lehet szegény tétlen arrancart békén hagyni? Na de most inkább kikapcsolom az agyam, és átadom magam a forróságnak. Ha így folytatom a tejfehér bőröm, egy pillanat alatt szén fekete lesz. Még jó hogy van ez a Hierrónk nekünk arrancaroknak. Megspórolja a naptejet, többek közt. Eszembe jut az előző harc, és Yamanaka. Vajon híre ment ennek a halálistenek között? Remélem azért nem leszek körözött arrancar. Az nem tenne jót a pihenési szokásaimnak. Lehet, hogy legközelebb nem a világ legnagyobb lélek energia koncentrációjú városába jövök.

Na jó elég legyen most már, szerintem idesültem. Feltápászkodtam forró betonról, és a lágy hűs szellő megsimogatta a hátam.

- Aaaaah, de jól esik! Kiáltottam fel.
Nap égette arcom élénken vöröslött, a hosszú napozástól. Oda sétáltam a ház szélére, és lenéztem. Gyerekek mentek haza az iskolából, munkások álltak meg egy kis pihenőre, vagy éppen csak járkáltak az emberek az utcákon. Egész meghitt itt Karakurában. Most már készíttetni fogok egy olyan készüléket, amivel végre el tudok majd vegyülni az emberek között. Milyen kellemes is lenne, ha lenne egy második életem az emberek között. Biztos, hogy meglincselnének otthon. Meg aztán, annyi mindent kéne megtanulnom, hogy nem is lenne rá időm. Ráadásul így se nézik jó szemmel az arrancarok Hueco Mundóban, hogy nem ölök shinigamikat sem embereket, illetve elég sok időt töltök az Emberek Világában. Nem tudom mit foglalkoznak vele, én sem szólok bele mit csinálnak kaja után. Mondjuk a legtöbb arrancar gyogyós. Komolyan úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen normális közöttük. Legalábbis még nem találkoztam teljesen normális arrancarral. Különben is, olyan lehangoló az a hely, nem tudok egész nap ott lenni. Muszáj kicsit kimozdulnom otthonról. A távolban megpillantok egy alakot veszek észre a távolban. Lélek energia kisugárzása koránt sem olyan, mint az átlagos embereké. Egy figyelmesebb pillantást vetettem rá, és ekkor tűnt fel, hogy ez egy shinigami.

- Ó, hogy a macska rúgja meg! Kiáltottam fel, miután láttam, hogy észre vett.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Kedd Márc. 06, 2012 11:46 pm

Már-már teljesen feltérképezem a terepet, és semmi nyoma veszélynek. Talán ideje lenne a város más pontján is körbenézni, és aztán végre elindulni haza. Még teszek egy utolsó kört így késő délután, de semmi különlegesre nem figyelek fel. Egy háztetőn sikerült megállnom, úgyhogy nemes egyszerűséggel úgy döntök leszállok a betonra. Nem szabad ennyit a levegőben tartózkodnom. Ahogy a lábam a talajhoz ér, lassan sétálva megindulok a város szíve felé. Ám aztán meghallok egy kiáltást.
- Aaaaah, de jól esik! - Hátra pillantok, és meglátok a háztetőn egy furcsa alakot. Fedezékbe ugrok, és onnan figyelem a figurát. Egy Arrancar lehet, hiszen lidérc lélekenergiát érzek felőle. A maszkja maradványai hegyes füleket alkotnak. hófehér haja, és valami elfuserált kék színű bőre van. Mint akit permanensen fojtogatnak. A fejemben máris tervek kezdenek kirajzolódni. Az útvonalamat tervezgetem, ahogy észrevétlenül odajutok. Egy kapualj takarásában sikerült megállnom, ahonnan a szomszédos épület ajtaján akad meg a szemem. Onnan az egyik teraszra siklik, majd át a szomszédos ház tűzlépcsőjére. Onnan azonban sajnos nem látok többet, hiszen takarásban van. Sebaj, majd improvizálok. Ezzel azonban még csak az útvonal van meg. Ám ahhoz, hogy összezavarjam annyira, hogy csapdába csalhassam, jóval több kell. Először is megugrasztani valamerre. Ezen a gondolaton felbátorodva felteszem a maszkom és kilépek a fedezékből. Nyugodtan, fölényesen mozgok, mintha sokkal erősebb lennék mint az ellenfelem. Büszke tekintettel, mint egy nagy szamuráj, nézek rá. Ekkor szólal meg másodjára is.
- Ó, hogy a macska rúgja meg! - Kiáltott fel, amivel meggyőződhettem arról, hogy észre is vett. A terv ezek szerint jól halad. Hátrébb léptem fél lábbal, hogy mélyen, színpadiasan meghajoljak, aztán egy egyszerű shunpo-val beugrottam a szomszédos ház ajtajához. Itt a fal takarása miatt nem láthatott meg. Elméletileg. Kényesen odafigyeltem, hogy ne lógjon ki semmi a fal mögül, aztán vártam pár pillanatot, hogy a tekintete biztosan végigfussa a terepet. Mikor biztos lehettem benne, hogy ez megtörtént újabb shunpo-t indítottam, az első emeleti teraszra. A második kiszemelt pontra. Egy szívdobbanásnyi időre álltam meg csupán hogy úgy tűnjön teljesen magabiztosan felé haladok. Remélhetőleg ez kissé ijesztő lesz számára, amivel előnybe kerülök. Újabb villámlépés, a szomszédos ház teraszára, ami a tűzlépcsőhöz is eléggé közel áll már, így itt is csak a beijesztés céljából villanok fel egy kicsit, majd egy utolsó shunpo keretében a két ház közé kerülök. Biztos takarásba.
Elértem tehát az ismeretlen terepre, de itt sem időzhetek sokáig. Mögöttem ablakok sorakoznak, amin keresztül ide lehet jutni, és megfordul a fejemben, hogy betörök egyet, és azon át az épületben fojtatom az utat. Ám mivel ez zajos lenne, sajnos nem kockáztathatom meg. A szemben lévő ház fala viszont nem más, mint sima, kiszögelések nélküli, meredek téglafal. Itt akármilyen jól is mászok, képtelen lennék feljutni. Marad tehát a lábam alatt lévő megoldás, hogy felfutok a tetőig. Ott ugyan fedezék nem biztos, hogy lesz, de megpillanthatom az Arrancar-t. Ahogy ő is engem, tehát nem vehetem le a büszke, s magabiztos álarcot. Talán még beválik egy utolsó villanásig. Megindulok tehát, puha léptekkel a tetőre, és közben próbálom figyelemmel kísérni a mozgásokat, ha vannak. Fülelek, és amikor tehetem a két ház közül leskelődök is, ám egy pillanatra sem állok meg. Csak pár lépcsőfokkal a tető előtt torpanok meg, hogy ismét felvillanhassak a shunpo-nak köszönhetően. Elszánt tekintettel, magabiztosan keresem meg az ellenfelem, és várok, hogy összeakadjon a tekintetünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Márc. 07, 2012 2:27 am

Csodás... Csak most épültem fel egy durva harcból, és már jön a következő. Most nem követem el ugyan azt a hibát. A shinigamit megpillantva, rögtön elemzésbe kezdtem. Elég kicsinek tűnik, nehéz célpont lesz. Szőke haja arcközépig érő haja volt. Arca alsó részét egy fémes maszk takarta el. Ilyen messziről alig látok valamit belőle. Vajon mit fog tenni? Fordult meg a fejemben. A legtöbb shinigami kérdés nélkül nekem ugrik, és ez nem jó. Megint el fogom veszteni a fejem, mint Yamanakánál. Ha ez is tizenegyedik osztagos, akkor biztos, hogy egyből ugrik és támad. Vajon milyen osztagok lehetnek még? És egyáltalán, mire vannak kiélezve ezek az osztagok. Nem töprenghettem sokáig, mert a shinigami, amilyen gyorsan feltűnt, olyan gyorsan el is tűnt. Shunpo! Villant át az agyamon. Az istenit, hát nem tudom hova tűnt. Ez nem tetszik. Mintha én lennék a préda. Érzem, az apró lélek energia kitöréseket, amiket a shunpo szokott gerjeszteni, de csak azt érzem, hogy a közelben van. Mit csináljak? Lesből akar támadni, akkor viszont biztos, hogy nem tizenegyedik osztagos. Előkapom tőreim az övem oldaláról, és megpörgetem a kezemben őket. Felveszem alap pozíciómat, bal láb bal kéz elől a hold ikerrel, míg a jobb láb és a jobb kézben nyugvó nap iker hátul marad. Az idő kedvez a nap ikernek. Tehát, akkor vele fogok harcolni. Mondjuk most már megtanultam, hogy nem tartok ki mindenképpen a passzív képességem mellett. Sonidora készen állva vártam, hogy mikor jelenik meg a hátam a mögött. Legnagyobb meglepetésemre, a lépcsőházból jött elő, és egyenesen a szemembe bámult. Már az egy kicsit felidegesített, hogy megint harcolnom kell. Az agyam már kezdett zsibbadni. Elhatároztam, hogy most nem fog érdekelni, milyen károkat okozok itt. Kezdtem úgy érezni, egyre kevésbé fontosabb az esküm. Talán azért, mert a shinigamik megállás nélkül záporoznak ezen a helyen. Elegem van már abból, hogy minden kóbor shinigami rögtön megítél, és már meg is akar ölni. Kezdem meggyűlölni őket. Pedig eddig nem azt tettem. Talán ha vennék a fáradtságot, hogy meg ismerjenek. De hova gondolok? Én az ellenségük vagyok, miért akarnának ismerkedni. Ez csak az én hülyeségem. Jól indítom a harcot, már most ideges vagyok. Hamar el fog így durranni az agyam... Ahogy tekintetünk keresztezte egymást, tisztán éreztem a tekintetén, hogy magabiztos, és egyáltalán nem fél, de még csak nem is ideges. Félvállról vesz, de majd meglátja! Most nem fogom vissza magam. Most én támadok! Éreztem, ahogy a lélek energiám koncentrálódik a lábamban, és a sonido talpbetét össze gyűjti, és már ugrok is. Kihasználva gyorsaságom adta lehetőségeimet, én nyitottam a harcot. Amikor megpillantottam a tetőn, még talán fel sem eszmélt, én már előtte álltam, és egy kombinált támadást indítottam. A hold ikert bal oldalról erőből lendítettem felé, és azzal sem foglalkozva célba talál e, már fordultam bal kezemmel párhuzamosan. A perdület lendületét tovább víve, egyszerűen bal lábamra támaszkodtam és jobb lábammal egy egyenes, taszító rúgást alkalmaztam. Nem adhatom meg neki a támadás lehetőségét. Ha sikerül a támadás tovább támadok, ha nem akkor védekezés ellen támadás. Bízok benne, hogy gyorsabb vagyok nála.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 12, 2012 6:42 am

Ahogy megérkeztem a tetőre persze sejthető volt, hogy nekem ugrik. Nem olyan meglepő támadás. Ahhoz, hogy ez megállítson semmiképp. Ám ahhoz elég, hogy egy szívdobbanásnyi időre megtorpanjak, ami pedig azt jelenti, hogy ő támad előbb. Az Arrancar nyitja hát a táncot, méghozzá egy igen furcsa támadással. A vágása elől nem kell komolyabban elugranom, ám a fordulattal megindult egy rúgás is. Ki akar zökkenteni az egyensúlyomból. Ez villant át az agyamon, így hamar a magasba löktem magam, és átszaltóztam felette. Habár eléggé meglepett a támadás sebessége, és úgy tűnt az ereje is átütő volt, most nem hagyhatom el az álcámat. Szerencsére kisebb és könnyebb is vagyok nála, ami egyszerre lehet áldás és átok. Ám mivel úgy tűnik inkább a fegyvereire támaszkodik, ez inkább áldás lesz. Az ugrás közben egy pillanatig a szemébe nézhettem. Elvigyorodtam a maszkom alatt, mikor földet értem és kirántottam a tőrömet. Egy szívdobbanásnyi idő alatt a hátánál termett a penge hegye, és úgy döntöttem finomítok kicsit az álcámon. Elvégre minél változatosabb vagyok, annál kiszámíthatatlanabb is leszek. Ideje tehát változtatni az eddigi kemény-fiú álcán. Mostantól hozzá kell adnom némi flegmaságot, és egy kis lustaságot. Ez talán megtévesztheti annyira, hogy lankadjon a figyelme. Ennek elvileg elégnek kell lennie, hogy összezavarjam. Nem szúrtam hát le.
- Nem akarlak megölni Arrancar. Nincs ma olyan hangulatom, hogy vért ontsak. Csak csendben tedd le a fegyvereid és távozz. Mind a ketten jobban járunk vele. - Mondtam hihetetlen meggyőzően. Még én is elhittem amit mondtam.
- Ha te leereszted a tőreid, akkor én is elteszem az enyémet. Szerintem jó ajánlat. - Tettem hozzá, hogy minél jobb legyen az álca, aztán lazítottam a tőr fogásán. Mégis felkészültem rá, hogy nem teszi le a fegyvereit, és nekem esik. Ebben az esetben viszont csupán egyszer kell elshunpoznom a ház legtávolabbi sarkához, hogy onnan folytathassuk a küzdelmet. Ott még esélyem is lesz rá, hogy lerántsam, és beledöfjem a tőröm, míg zuhanunk. Én pedig mg földet érés előtt leugrok róla és máris előnyből indíthatom a csatát. Tökéletes tervnek tűnt. Ha viszont ez beválik akkor nem lesz rá szükségem, hiszen lehet, hogy mg információt is szerezhetek az Arrancarokról, mielőtt megölöm. Így pedig nem csupán a mostani feladatom végzem el tökéletesen, hanem még plusz információkkal is gazdagodhatok. Márpedig ez mindenképp hasznos, hisz ahhoz, hogy legyőzd az ellenfeled, előbb meg kell ismerned. Így könnyebben ellene tudod fordítani saját magát. Ez pedig a legjobb taktika egy ninjának. Most már csak arra kell figyelnem, hogy mikor lankad el a figyelme, és megmárthatom benne Éji Róka pengéjét.
~ Tényleg ilyen aljas trükkel akarod kivégezni drága? ~ Sopánkodott a kardom, és becézgetett mint mindig, ha meg akart puhítani. Nem válaszoltam, hisz ő is pontosan tudta a válaszom. Ez egy lidérc. A shinigamik feladata a lidércek vadászata, és ehhez bármilyen eszköz megengedett. Ne tántoríthat vissza semmi a feladatom elvégzésétől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 12, 2012 7:57 am

Elvakult támadásom eredménye, majdnem egy késszúrás volt a hátamban. Kicsit megdöbbentem, hogy mégsem történt ez meg. Megdöbbenésem azonnal elűzte haragomat, és megálltam. Ha eddig nem szúrt le, akkor most se fog. Annyit mondott:
- Nem akarlak megölni Arrancar. Nincs ma olyan hangulatom, hogy vért ontsak. Csak csendben tedd le a fegyvereid és távozz. Mind a ketten jobban járunk vele.
- Ha te leereszted a tőreid, akkor én is elteszem az enyémet. Szerintem jó ajánlat.

Hangzott a felettébb furcsa mondat. Egy shinigami ilyet mond? Még Airisu sem volt, ilyen kedves, avagy harc kerülő. Nem létezik sok magyarázat erre. Az egyik az, hogy gyenge, vagy le van fáradva. A másik az hogy át akar ejteni. De miért akarna átejteni? Hiszen nem is ismer. Szimplán azért mert arrancar vagyok? Ha leteszem a fegyvert, akkor tiszta célpontot nyújtok neki, ráadásul nem csak egyszer vághat meg, vagy szúrhat meg, amíg felveszem a fegyverem. Esetleg el is vághatja az utamat a fegyveremtől. Túl sok a kockázat. Nem teszem le a fegyvert, de azért nem is agresszívóskodok, elvégre volt oly rendes, és nem használta ki az elvakult dühöm eredményezte támadási lehetőséget. Hátra fordítottam hát a fejem, és összehúztam a szemem, mint aki gyanakodik, de közben mosolyra nyílt a szám.
- Mily kedves, és figyelmes. Azonnal Sonidót használtam, és már a ház egyik sarkába álltam.
- Mond shinigami, téged, hogy hívnak?Érdeklődtem, miközben pengéimmel újból felvettem az alap állást. Megvártam a válaszát illedelmesen, majd válaszoltam.
- Az én nevem Lanven Alexander Stark. Sosem tapasztaltam még, ilyen... hogy is mondjam, kegyelmet egy shinigamitól. Remélem megérted, hogy nem fogom lerakni a fegyvert, ha csak nem mész el rögtön haza.
Ezúttal nem bízom a véletlenre, gyors a kölyök. Nem hittem volna, hogy meg tud lepni. Mondjuk nem is igazán gondolkodtam. A nap még mindig erősen tűzött, és a cipőm belsejében éreztem, hogy forró a beton. Felmértem a terepet, tökéletes lesz az Antagonismó használatának. Kevés az ember, és a házakat se lakja senki. Van egy olyan halvány sejtésem, hogy ez a harc vadabb lesz a Sozennel elköltött összecsapásomnál. Ezért is tartalékolok az energiámmal. Még nem használok semmilyen technikát. Biztos ami biztos, nem lövöm előre le a poénokat. Végig hallgatom a shinigamit, aztán neki leselkedek a támadásnak, sőt hagyom, had támadjon rám. Elvégre én az ellentámadásban vagyok igazán jó, és ez a kis penge, ha kettő lenne belőle még egyenlő félnek is tekinteném. Na de egy? Miközben az egyik karommal védek, közben a másik karommal támadok. Elhatároztam, hogy ellentámadok és kivárok. Tehát alap állás váltottam, ezúttal a nap iker volt szemben, és a hold iker hátul. Jobb kéz jobb láb elől, bal kéz bal láb hátul. Védekezésre, és ellentámadásra készen álltam. Olyan figyelmes próbáltam lenni, amennyire az megy. Hát akkor hajrá!

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Márc. 14, 2012 8:45 am

Eltűnik mögülem, ami meglep. Nem számítottam rá, hogy gyanakodni kezd, de még így sincs veszve semmi. Viszont válaszolnom kell, hogy húzzam kissé az időt. Nyernem kell néhány pillanatot, hogy kiterveljek valamit. Felegyenesedtem hát, és mélyen a szemébe néztem, ezzel is felderítve a pontos helyét. Az agyam forogni kezdett. Onnan ugyanis nem tudom hátba támadni. Beszélnem kell.
- Csupán idegesít, hogy annyit öltem mostanában a fajtádat. Unom a folytonos vadászatot. - Adtam elő halálosan flegmán. Mintha EZ lennék én. Az agyam közben forgott, és fél szemmel felmértem az ellenfelem. Két tőre van, ami lényegesen megnehezíti a dolgom. Hacsak...
- Egyébként a nevem... - Nem akartam neki elárulni neki a nevem, de nem is volt rá szükség, hiszen időközben összeállt a fejemben a tervem. Egy pillanat alatt siklott át az agyamon, hogy mit is fogok tenni. Egy szimpla shunpoval a feje fölé lendülök, hogy a sarokról lerántsam magammal a mélybe. Ott pedig nyugodt szívvel megölhetem. Persze ez az egész annak a veszélyével is jár, hogy ő is belém mártja a késeit. De persze semmi sem járhat veszélyek nélkül. Még a tökéletes sem. Utoljára a szemébe pillantok, és még nagyképűen rá is kacsintok, majd megindul a terv. Előre lépek, majd rögtön egy shunpo-val indítok ami ha minden jól megy, pont a feje fölé visz majd. Ám mikor megérkezek, valahogy nem a kívánt helyre érkezek. Kicsivel lentebb, ami még az ő szemében nem feltétlen tűnik hibának, az enyémben viszont nagyon is. Nem pontosan fölé zuhantam, hogy a nyakánál elkapva magam alá fordítsam ahogy zuhanunk. Ugyan a lendület még így is lerántja majd velem, ám így sajnos én is kézre esek neki. Éppen ezért mindkét karját elkapom. Így azonban a tőrömet is, amit nem lett volna szabad. Hirtelen kell döntenem, amivel talán hibát követek el. Utsusemi. Ez suhant át az agyamon, így ez lett a következő lépésem. Az utóképet hátrahagyva szeretett pengémért indultam a levegőben. Persze az a képmás nem sokáig fogja megtéveszteni. Amint elkapom a fegyverem, azonnal eszembe jut, hogy valójában zuhanok, és vészesen közeledek a föld felé. Éppen ezért megpróbáltam a helyzetemen koordinálni. Ugyan nem túl sikeres a földet érésem, ám legalább nem törik el semmim. Csak a vállamat és a hátamat ütöm meg. Szerencsére a ninja kiképzés velem van. Ahogy betont fogok az ellenfelem után fordulok. ki tudja hogyan ér földet és hol. Erősen megmarkolom Éji Róka markolatát.
~ Sok sikert csillagom. Erősnek tűnik, tehát úgy készülj, hogy ha az eszével nem is, az erejével mindenképp fölényben van. - Súgta a fegyverem, amivel azért kissé segített. Ezentúl ugyanis nem bízhatom el magam. Mostantól élesben megy a harc, és a pillanat tört részei alatt kell csapdába csalnom, döntenem és mindezt úgy megtenni, hogy ne essen bajom. Nehéz csata lesz, ám ettől aztán érdekes is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Csüt. Márc. 15, 2012 3:12 am

- Csupán idegesít, hogy annyit öltem mostanában a fajtádat. Unom a folytonos vadászatot. Válaszolta flegmán, és nagyképűen. Ki ez? Gondoltam. Hirtelen kedvem támadt bezúzni az arcát. Úgyis hatalmas az neki.
- Egyébként a nevem... Folytatta, de valami félbe szakította, és már támadásba is lendült. Hárítani próbáltam, de végül is figyelmetlenül ért a támadása, és lefogta két karomat, és elkezdtünk zuhanni. Pengéjét valahol a háttérben láttam a levegőben. Egyszer csak valami megváltozott, mintha már nem is ő lett volna ott. Elnéztem a válla felett, és láttam, hogy valami klón rugaszkodik shunpoval a kardja után. Na gondoltam magamban, itt az ideje véget vetni, ennek a, hogy is mondjam... színjátéknak. Amíg a pengéjével volt elfoglalva, és azzal, hogyan ér földet, addig én kiszabadítottam magam. A földet érés nem viselt túlságosan meg. Viszont annál idegesebb lettem megint. Itt az ideje, hogy lépjek. Felém fordult, szinte már reflexből. Eszembe ötlött egy terv. Felemeltem két kezem, és elkezdtem felé a leggyorsabb lidérc technikát használni, a barát. Elkezdtem lövöldözni, és számítva rá, hogy félre ugrik. mivel mért lenn olyan ostoba, hogy ne ugorjon félre, egy ilyen kezdetleges technika elől. Szóval számítva rá, hogy félre ugrik és a barák elkerülése, vagy éppen kivédése lefoglalja érzék szerveit, végig húztam pengéimet egymáson.
- Chapucería. Súgtam a levegőbe, amit valószínűleg, úgy sem hallott, a barák becsapódásának hangjától. Ezúttal rajtam kívül négy klón hoztam létre. Frissen teremtett klónjaimat utasítottam, hogy állják körbe, és mozogjanak vele, amikor ő is mozog. Csak erre a feladatra utasítottam őket. Hiszen nem tudhatja, hogy éppen ki az eredeti, és ki a hamisítvány. Tehát azt sem tudhatja, hogy ezek a klónok igazából nincsenek is ott. Így fent tartom a látszatát annak, hogy egyszerre négy irányból tudom támadni. A klónok azért is jók, mert szemmel tartják. Már csak ezért is hasznos technika, mert így az érzékszerveim is kiteljesednek. Hiszen a klón reagál minden mozdulatra, amit lehet én nem veszek észre. Cserélt alapállásommal ugrottam neki. Nem igazán akartam megsebezni, inkább megfosztani a támadás lehetőségétől, és még a gondolkodástól is, hogy arra keljen koncentráljon, hogy hogyan védje a támadásom. Tőrének feszültem, mindkét pengémmel, és egész súlyomat ráhelyeztem. Kicsi sihnigami, így akármilyen izmos, nem fogja sokáig bírni azt, hogy egy tőle kétszer nehezebb, és sokkal magasabb arrancar, rá nehezedik, ráadásul lendületből. Legalábbis erre alapoztam. Amint megtörik a védelem, azonnal támadok. Ha esetleg el akarna ugrani, és valamilyen csoda folytán sikerülne is neki, akkor egyszerűen utána ugrok. Látom hova mehet, vagy fog majd menni, hiszen a klónok csak rá koncentrálnak. Milyen sok oldalú ez a technika. Amint megtörtem a védelmét tőlem telhető leggyorsabban ugrok felé, vagy éppen ha nem mozdult el, akkor helyben támadom meg. Ha elugrott, utána sonidozok, és megpróbálom elkaponi az ő tőrt tartó kezét, magamhoz húzom és a lehető legmélyebb vágást próbálom majd ejteni rajta, amit lehet a hold ikerrel. Ha mégis egy helyeben maradna, és úgy akarna kitartani. Hiszen ez is egy lehetőség, mert kitudja... Ha a klónok megijesztették, akkor könnyen lehet, hogy nem mer arrébb menni, nehogy a klónok felszabdalják. Egy szónak is száz a vége, amint meggyengül a ránehezedő súlytól a tartása, erőből oldalra csapom, a kardot, tőrt tartó kezét. Így eléggé gyenge lesz a tartása, és így könnyen megtámadhatom. Viszont ha megállt és tartja magát, onnan nem tud elég gyorsan elszaladni, így ebből is az lesz, hogy úgy megvágom a hold ikerrel, ahogy csak az tőlem telik. Ezek után nem folytatom a támadást, hiszen a passzív képesség kellően felingerelheti, hogy valami olyat tegyen, ami nem kifizetődő számomra. Így a támadás végrehajtása után, felveszek egy tisztes távolságot tőle, és várom a hatást.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Márc. 21, 2012 4:01 am

Az ellenfelem természetesen talpra érkezett, de hát mit is vártam egy harcedzett Arrancartól. Az kicsit váratlanabbul ért, hogy nekiállt lövöldözni. Valami halálosan gyors technika volt, mert alig volt időm félreugrani előle. Futni kezdtem hát, a becsapódások elől, és csak annyit hallottam, hogy súg valamit. Azt sem biztos hogy hallottam, inkább csak láttam a szája mozgásából. Azt viszont így sem tudtam kivenni, hogy mit mondhat. Nem is ez kötött le inkább, hanem a védekezés. Mikor a lövések megálltak, körbe pillantottam, és sajnálattal kellett észrevennem, hogy az ellenfelem hirtelen öten lett. Még belegondolni is borzasztó volt, nemhogy látni. Ekkora túlerő ellen azonban nem tehettem sokat. tőrrel semmiképp. Nem volt más választásom, mint a shikai.
- Szúrd hátba Éji Róka. - Sziszegtem a pengének, szerencsére még éppen időben ahhoz, hogy meglássam ahogy felém indul. Nem is az akarat, hanem az ösztön vezérelt, hogy megnyomjam a gombot, amivel a penge kilövi magát. Nekem nem volt több időm ennél, így reméltem, hogy neki sem lesz ideje elugrani. Mondjuk ezzel jól kibabráltam magammal is, hiszen kénytelenné váltam, hogy a lánccal védekezzek. A súlya rám nehezedett, én pedig mintha egy hegy zuhant volna rám, úgy éreztem magam. Mindkét kezemmel a láncot tartottam, így a fekete penge az oldalamba vághatott. Kifejezetten kellemetlen érzés volt, és valahogy roppantul dühítő is. Közel engedtem magamhoz, és övé lett az első vágás. Ez pedig messze nem tökéletes. Sőt köszönőviszonyban sincs vele. Miért nem volt képes rendesen lezuhanni és összetörni magát? Ahogy megláttam, hogy hátrál utána indultam. Ha szerencsém volt, és a pengém, benne landolt, akkor a fájdalomtól úgyis lassabb. Ha pedig nem akkor is ott a lehetőség a Shunpo-ra. Közben pedig valami olyanra készültem, amit Arrancar fejjel nem igazán érthet. Kidou-t készültem használni, méghozzá a Fehér villámot. Ez a technika elég erős ahhoz, hogy kicsit összébb húzzam vele az arcát. Miről is beszélek? Hirtelen túl sok agresszió járt át, de ez nem zavart meg a támadásban, így megpróbáltam minél közelebb kerülni hozzá. Nem foglalkoztattak a klónjai, hiszen amikor nekem esett a többi nem követte. Nem tudom miért nem, de nem is számít. A lényeg az, hogy mindössze követtek. Egy pillanatra az is átsuhant az agyamon, hogy nem is igaziak de aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot. Az ellenfelem után lendültem, és megpróbáltam minél közelebb kerülni hozzá. Amennyire csak lehetett, míg megidéztem a Fehér Villámot. Ha sikerül utolérnem, vagy testközelbe kerülnöm vele, akkor valamelyik fontosabb szervére koncentrálom a kidou-t, ha pedig nem akkor inkább csak megpróbálok olyan helyre célozni vele. Talán sikerül, talán nem.
- Fehér Villám! - Kiáltom el magam végül, és a helyzetemnek megfelelően elsütöm a támadást. Közben pedig lenyomom a gombot a kardomon, hogy a penge visszaugorjon a helyére. Az agyamat pedig kezdi egyre jobban elönteni a bosszúság, hogy a klónjai még mindig körülöttem legyeskednek. Így fél kézzel oldalra csapok, hogy megvágjam az egyiket. Csak remélhetem, hogy sikerül, hisz az ellenfelem, mint kiderült ebből a pár támadásból, jóval gyorsabb nálam. Arról nem is beszélve, hogy erősebb és nehezebb is. Talán ideje lesz visszavonulni, és csapdába csalni valahol. Ez lesz a legjobb megoldás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Márc. 21, 2012 4:40 am

Rá ugrottam, és ahogy sejtettem nem tudott kellőképpen védekezni. Habár eléggé meglepett, hogy máris shikaiban köt ki. Ami még jobban meglepett az az volt, hogy az újdonsült pengéje ketté ugrott, és az egyik fele már repült is felém. Megpróbáltam kikerülni, de igazából nem koncentráltam rá. A siker lebegett a szemem előtt. Elértem, amit akartam, és megsebesítettem. Vissza is ugrottam a helyemre. A düh elöntötte az agyát, vagy legalábbis már kezdte kicsit manipulálni a gondolatait. Tudtam, hogy hatott rá, hiszen rögtön nekem is támadt. Kicsit magabiztosabban tartottam magam védekező állásomban. Amikor közelebb ért megfeszítette az izmaimat, de valami éles fájdalmat éreztem az oldalamon. Nem figyeltem eléggé... Eltalált a penge, igaz nem volt mély seb, de annyira elég volt, hogy lekössön annyira, hogy ne figyeljek az ellenfelemre egy pillanatig. Amikor visszakaptam az oldalamról a tekintetem, éppen csak annyi időm volt, hogy felnézzek, és meghalljam mit mond.
- Fehér Villám! Hangzott a szájából kicsit túl erőteljesen is. Ez jó... Még pár vágás, gondoltam. De várjunk csak, valami történik. Az újával felém mutat, és hirtelen villámok kezdenek felém cikázni. Érzem, hogy ez így nem lesz jó. Hiába vagyok gyors, a villámot még én sem előzhetem le. Minden erőmmel arrébb Sonidozok, de ez sem elég gyors. A jobb kezemet eltalálja ez a furcsa mágia. Érzem a villámot, ahogy megfeszíti minden izmomat, és egyre mélyebben fúrja magát a jobb kezembe. Elengedtem hát magam, és a jobb karomat minden energiámmal arrébb rántottam. A varázslat, "fehér villám" végül is tovább száguldott megégetve a bőrömet, és egy sebet hagyva a felkaromon. Én a sokkhatás következtében megpördültem, és a földre estem. A klónok abban a pillanatban eltűntek, amikor eltalált ez a különös technika. Nagy nehezen fel tápászkodtam. Ideje komolyan venni, ezt a srácot. Elég brutális technika, ez a fehér villám. Mostantól figyelnem kell, mikor emeli szóra a száját, és ha ezt teszi minden erőmet a védekezésre összpontosítani. Újból felveszem az alapállást, és neki rontok. tekintetem, végig rajta tartom, nehogy újra ilyen technikát használjon. Egyik kezemet előre tartom, ha mégis megpróbálná egy barával védekezésre kényszeríthetem, persze akkor én sem tudok rendesen támadni. De ha mégsem tenne így, hanem közel harcban próbálna vissza verni, akkor kihasználom gyorsaságom adta lehetőségeimet, és újból megpróbálom megsebezni. Az lényegtelen, hogy hol, vagy milyen mélyen. Az a lényeg, hogy meg sebezzem. Csak most veszem észre, hogy a pengéje vissza nyerte eredeti formáját. Értem, szóval ez a titka a shikaiának. Hasznos technika nem mondom. Erre is ki kell dolgoznom egy tervet. Egyelőre maradjon akkor csak annyi, ha újra használja a shikaiának ezt a képességét, akkor megpróbálom kikerülni a támadást, és elkapom a láncot, ami össze köti a kard két felét. Ha ezt meg tudom csinálni, onnan már csak tartanom kell a láncot, és közel húzhatom magamhoz. Minden esetre, most a támadásnál maradok, és megpróbálom védekezésre kényszeríteni. A többit majd meglátjuk, remélem nem kényszerít védekezésre, vagy legalábbis nem ilyen technikák ellen.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 26, 2012 12:27 pm

Amint oldalra vágok, a klónok eltűnnek, így megpillanthatom ezt a Lanven Alexander Stark-ot magam előtt. A látványától azonban újra haragra gyúlok, és csak nagy nehezen sikerül rávennem magam, hogy ne ugorjak neki gondolkodás nélkül. Csapdába csalni kár lenne, hiszen gyorsabb nálam. Erősebb is, amit a védekezésből kideríthettem. Ám a Fehér Villám mintha meglepte volna. És amilyen brutális technika, egy pillanatra földre is döntötte. Kár hogy én már csak azt nézhetem végig, hogy miként vergődik talpra. De talán itt az ideje, hogy csapdát rögtönözzek az Arrancar-nak. Ismerem a Bakudou 01-et, ami nem más mint a fogság. Ezzel a kezeit hátraköthetem, amivel elég időt nyerhetnék, a támadáshoz. Már csak egy megfelelő fegyvert kell kerítenem, amivé átváltoztathatom Éji Rókát. Az emlékeim közt kezdek kutatni, miközben alapállást vesz fel, és nekem ront. Tengernyi fegyver suhan át az agyamon, de csak egy tűnik igazán lehengerlőnek. Erre kezdek koncentrálni, és a kardomat úgy fordítom, hogy futás közben, lendületből agyoncsapjam. Rohanvást megindulok felé, de számomra minden lépés egy évnek tűnik. Közben az agyamban lecsendesítem a haragomat, és minden erőmmel a fegyverre koncentrálok. Erre a lapra sokat teszek fel, szóval remélem bejön. Amikor már csak egy lépésre jár tőlem elüvöltöm magam.
- Bakudou 1: Sai! - Reményeim szerint ekkor a kezeit hátul gúzsba köti, a technika, így nincs értelme tovább rejtegetnem a fegyver képét sem, amelyikkel tele van most a fejem. A bara, talán elmegy mellettem, talán nem, nem érdekel. Hallottam már erről a technikáról, és leginkább a sebességre összpontosít. Kitámasztok a lábammal, hogy biztosabb legyen a csapás, ha eltalál a bara, és előrelendítem a kardom. Persze ahhoz, hogy a fejét ketté csapjam kicsi vagyok, így csupán a vállán ejthetek sebet. Márpedig abba minden erőm bele kell adnom, ha ezzel az ütéssel nyerni akarok. Ezért is választottam Éji Rókának egy sokkalta brutálisabb alakot. A támadás nevét azonban, csak sziszegem.
- Hajnalpenge. - Ezzel pedig megindul a csapás, valamint a váltás. A két penge összeolvad, míg a markolat megváltozik a kezeim közt. Rettenetes kétkezes kard manifesztálódik lesújtó kezeimbe, ám ha minden igaz, az ellenfelem még nem volt képes megállni, hiszen a karjait futás közben kötöttem hátra. Talán a meglepetés amit ezzel okoztam, szintén elvonja majd a figyelmét minden egyébről. A pengét én magam már nem állíthatom meg, csak a találat, avagy a kudarc. Ha az utóbbi következik be, akkor bajban leszek, hiszen a hajnalpengét egy órára elvesztem. Ez pedig bajt jelent, hiába kötöttem hátra a karjait. Mire a csapás végbemegy, a bara okozta sebem, is fájni kezd. Mit fájni égetni, hiszen a mellkasom bal oldalába fúródott a lövés. A karom ugyan még tudnám mozgatni, de a bal oldalam sokkalta védtelenebb lesz. Gyakorlatilag a bal oldalam adtam egyetlen, talán végzetes erejű csapásért. Ki tudja megérte-e...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Hétf. Márc. 26, 2012 8:59 pm

Megindultam hát támadni. Mit ad isten ismét varázslatot használ a szemét. Valami bakudoról zagyvál, talán ez a hívás technikája? Ahogy arra összpontosítottam, hogy kivédjem a technikát, amiről én előszeretettel hittem azt, hogy ez is egy hasonlóan pusztító technika lesz, magam elé kaptam a pengéimet. Meglepően tapasztaltam, hogy a kezeim hirtelen egymáshoz tapadnak, és gúsba kötődnek a hátam közepén. A pengéim össze koccannak, és a kezem hirtelen lehúz. A súlypont különbségnek köszönhetően megindulok a föld felé háttal. Hajnal penge... Valami ilyesmit hallottam, amire kicsit felfigyeltem. Az ellenfelem pengéje átalakult egy masszív kétkezes karddá. Ahogy a felfedezés szikrája szeget vert a gondolataimba el is felejtettem, hogy éppen zuhanok. Persze Hierrom megvédett a komolyabb fejsérüléstől, hiszen nem is lenne kifizetődő elcsúfítani engem. Valószínűleg nem számított rá ellenfelem, hogy simán hátra esek a hirtelen változás közben, így aztán rögtön támadott is, illetve folytatta a támadását. Már megindította a támadást, így nem tudta azt megállítani csak irányítani. Miközben a masszív acél közeledett felém rájöttem, hogy ez a bakudo vagy mi, nem is olyan erős. Csupán meglepett, hogy valahogy megfosztottak a kezem mozgásterétől. Ekkor rántok rajta egy erősebbet, de nem sikerül szétszednem a varázslatot. A pallós már mindjárt betalál rémisztett meg a gondolat. Hátamon vergődve megpróbáltam arrébb lökni magam, nehogy elkapjon a penge. Gyatra egy próbálkozás, hiszen rögtönzött volt, és nem is volt rá helyem. A kard beleszaladt a húsomba, és éreztem, hogy mély sebet vág a gyomromba keresztül szántva a mellkasomon. Arrébb rúgtam a kardot, és fájdalmasan eszméltem rá, hogy egy hatalmas seb tátong a testemen. Hirtelen, mintha engem vágtak volna meg saját pengémmel elöntött a harag, és a kétségbe esés, ahogy ömlött a vérem éreztem, hogy lassan kivándorol belőlem az élet. Hát tényleg alábecsültem volna, de ennyire? Hirtelen nem érdekelt annyira, hogy mennyire sikerül kiteljesíteni a képességemet. Ideges voltam, mint a csapdába ejtett megsebzett vad, és a mellkasomból is ömlött a vér. Ideje volt, hogy most én mutassak neki valamit. Felszabadítom eddig elzárt lélek energiám, és körülöttem fekete és fehér reiatsu kezd el kavarodni.
- Ressurection Encono e Afección Manosear Gemelos! Eme mondat végeztével hatalmas változás állt be reiatsu szintemben, és kinézetemben. Természetesen ezzel a technikával megmentettem az életem, de a sokk ott maradt. Felvettem a félig fehér, félig fekete, függőlegesen színes, szőrös, félig ember, félig vadmacska testét. Láttam az arcán, hogy erre nem számított. Hirtelen elrugaszkodok, és megpróbálok minél távolabb kerülni tőle, hogy a sokkot kiheverjem, ami a lelkemet érte. Minden porcikám remegett a halálközeli élménytől. Talán fel sem fogtam igazán. Egy röpke figyelmetlenség, az ellenfél alábecsülése, és ez történik. Úgy érzem nem bírom sokáig folytatni a harcot, hiszen lábam, és kezem is remeg a megrázkódtatástól. Most történt elsőnek, hogy egy támadás ilyen nyíltan érjen. Mi legyen? Gondolkodtam, ha elfutok, akkor gyáva mód cselekszem, és azután nem bírnék a tükör elé állni. Ugyan akkor ha maradok, akkor kiteszem magam annak a veszélynek, hogy a sokktól lassabban reagálok, és lehet bekapok még egy ilyen ütést. Időt kell nyernem! Különben kénytelen leszek idő előtt használni az Antagonismót. Biztos, hogy rejteget még valamit a tarsolyában, meg engedem neki, hogy kijátssza, és közben talán esélyem lesz feldolgozni a sokkot. Minden erőmmel a védekezésre koncentrálok. Kezeimet magam elé kapom x alakban. Ha újból fehér villámmal támad, akkor nem tudok mit tenni, ki kell térnem előle, és tartanom kell a távolságot. Ha esetleg közel harcolni szeretne azzal az ormótlan nagy bitang kardal, akkor nincs mit tenni. Ki térek előle, és próbálok minél közelebb kerülni hozzá, hogy ne tudjon rendesen megsebezni vele, illetve nem karmolom, ütöm meg, hiszen ez most egyáltalán nem lenne effektív, így csak ellököm ha közel érek hozzá. Meglátjuk mit cselekszik.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Ápr. 11, 2012 6:19 am

Vér fröccsent az arcomra, de éreztem, hogy nem az enyém. Nem. Ez sokkal édesebb, volt, hiszen az Arrancar vére tapadt a fegyveremre. Aztán kissé meglepődtem, hiszen megérkezett hatalmas reiatsu löket száguldott keresztül rajtam. Talán ez lehetett a híres resurrection, a lidércek egyik technikája. A szemem elé kaptam a kezem, és letöröltem az arcomról a vörös életnedvet, majd felpillantottam az ellenfelemre. Teljesen más volt az alakja, de nem számított már. Megsebeztem. Csak ez járt a fejemben, aztán megláttam, ahogy hátraugrik, és egy pillanat alatt átfutott az agyamon a következő tervem. Hirtelen lenyugodtam. Az a megmagyarázhatatlan harag lassan elhagyott, hiszen sokkal fontosabb járt az eszemben. Megölni az ellenfelem, ez vált a célommá. Ahogy ellökte magát, én máris shunpoztam, hogy még időben mögé kerüljek, mikor megérkezik. Teljesen egy időben érkeztünk a kívánt helyre, amitől elvigyorodtam. A kezemben a kardom visszaváltozott a sajátommá, de nem ezzel akartam támadni. Habár bőven lett volna értelme, hiszen ott állt előttem, de nem volt időm habozni. Elengedtem hát a kardot, ami hangos csattanással a földre hullt. Elkaptam Lanven vállát, fellendültem a magasba és az ujjaimmal pisztolyt formázva a mellkasára céloztam. Egy pillanatra mintha megállt volna körülöttem az idő. Én magam is megfagytam a levegőben, majd megjelent előttem Éji Róka. Ellépett az ellenfelem elől, aztán végigsimított az arcomon, könnyedén mögém lépett a levegőbe, aztán átölelt. Kedves melegség öntötte el a szívem, kiűzve belőle a gyilkolás hidegét. Mélyet sóhajtott.
~ Tényleg így akarsz végezni vele? Nem való egy ninjának, szemtől szembe, vadállat módjára támadni. Biztosan ezt akarod? ~ Megérintettek a szavai. Belenéztem az ellenfelem rémült szemeibe, majd a válla fölött elpillantva megláttam eldobott fegyverem. Könnybe lábadt a szemem, hiszen eldobtam azt, ami egészen idáig eljuttatott. A zanpakuto szelleme szorosabbra vette az ölelést, majd lassan eltűnt. Mielőtt az idő megindulhatott volna, igazítottam az irányzékomon. Vállát vettem célba, de a támadást akkor is végrehajtom. Muszáj, ha nyerni akarok. Megindult az idő, én pedig végre megszólaltam.
- Hadou 04: Fehér Villám - Mikor elhangzottak a szavaim, a kidou hangos robajjal elsült, ám nem a hatás érdekelt. A fegyveremért ugrottam, felkaptam, és egy shunpo keretében megjelentem a ház másik oldalán. Végigpillantottam a pengén, amely most is olyan gyönyörűen csillogott mint máskor. Megfordultam, és levettem a maszkomat.
- A Nevem Kazuho Kira. Örvendek a szerencsének Lanven Alexander Stark. Kérlek, most térj vissza az otthonodba. Sebesült vagy, és ha a harc tovább folytatódik, már nem engedhetlek el élve. Ha most távozol, elkerülöd a veszélyét annak, hogy meghalj a csatában. - Adtam elő olyan hangnemben, hogy érződjön rajta: én is az erőm végét járom. Talán még egy seb és véget ér a harc. Én pedig nem akartam így nyerni, vagy veszteni. Ez nem az én stílusom.
- Ha úgy gondolod, ezt a harcot befejezhetjük máskor. Ha mindenképp meg akarsz velem küzdeni. És ígérem akkor csak a jobbik fél marad életben. De most szeretnélek elengedni... - Pár pillanatra szünetet hagytam, aztán fojtattam.
- Tiszteletre méltó az az erő amivel küzdesz, ezért szeretnélek elengedni. Sosem rajongtam a szamuráj eszmékért, de most az egyszer szeretnék kivételt tenni. Nem mint halálisten, hanem mint érző lélek. - A figyelmem ugyan nem lankadt, de reménykedtem, hogy elmegy, és máskor küzdünk meg újra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13100/15000  (13100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Ápr. 11, 2012 8:53 pm

Alig eszméltem fel a halálközeli élményemből, már támadt is a srác. Csak néztem, ahogy elém ugrik zanpakutoját eldobva hirtelen megdermed egy pillanatra. Nem nagyon tudtam mire vélni, de úját nekem szegezte. Félelmetesen ismerős technika volt. Egyenesen rám célzott vele, és éreztem, nem biztos, hogy ki tudom kerülni. A pillanatnyi szünet a támadás indításában valamiért arra ösztönözte, hogy a vállamat célozza be. Jól sejtettem... A Fehér Villám technikát alkalmazza. Végül is sikerült kitáncolnom a támadás elől. A shinigami eltűnt előlem, és zanpakutoja is. A ház másik oldalán állt, és beszédre nyílt a szája. Micsoda nemes gesztus gondoltam, de azért ott volt bennem a gyanú, hogy lehet, hogy csak arroganciából mondja, vagy meg akar téveszteni. Meg kell fogadnom, mert ha így harcolok tovább könnyen lehet, hogy kifog rajtam. Ekkora sokk után nem leszek képes lépést tartani vele. Ha bár már nem remegek, kihúzom magam, és így szólok:
- Meglepően nemes gesztus egy shinigamitól. Nem hittem volna, hogy majd pont te mondod ezt, és azt se vártam, hogy majd bemutatkozol. Nos Kira nem akarom, hogy gyávának tarts, de most az egyszer vissza vonulok. De ha legközelebb találkozunk, akkor már nem leszek ilyen figyelmetlen!
Azért még mindig nem mertem hátat fordítani neki, ezért a gargantát közvetlen magam elé nyitottam, és vissza váltottam eredeti alakomba. Pengéimet a kezemből bele vágtam a tokjaiba. Ezek a pengék jól szolgáltak, de ideje lenne tovább lépni. Úgy értem tovább fejleszteni, mert az, amire most képes nem elég. Ki kell még fejlesztenem valami képességet! Vagy okosabban kell használnom az eddig megszerzett képességeimet, mert ez a csata majdnem a halálba torkollott. A seb, mit szereztem tőle a hirtelen begyógyult, és csak heg maradt nyomán. Ez emlékeztetni fog a harcunkra, és a hibára, amit ellene követtem el, a figyelmetlenség. Ha nem is volt túl hosszú legalább tanulságos. Ne becsülj alá egy shinigamit, valami amit soha nem felejtek el. Fáradtnak érezem magam, és alig várom, hogy ezután a nehéz nap után elköltsek pár száz ryout a kocsmában. A ruhám is tönkre ment a nagy csatározásban, úgyhogy azt is venni kellene majd. Szuper... Újabb költekezések, komolyan semmi pénzem nem fog maradni, ha sokat harcolok. Csupán intettem kezemmel köszönés képen, hiszen azért, mert arrancar vagyok, még nem kell bunkónak, vagy barbárnak lennem. Be ugrottam a tér ezen fekete szakadásába, és újból ismerős dög, és halál szag csapta meg az orromat. Otthon édes otthon... Hueco Mundo!

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Kedd Ápr. 17, 2012 10:00 am

Ahogy vártam, a szavaim célba értek. Lanven úgy döntött hazatér, ám a szavaiban ott motoszkál a visszavágó lehetősége. Tökéletes alkalom lesz, egy olyan harcra, mikor a saját módszeremmel küzdhetek majd. Ez a csata elmérgesedett. A vágás után, kifejezetten bosszús lettem, de nem tudom miért. Talán ez lehetett a fegyverének a képessége. Legközelebb jobban kell rá ügyelnem. Meg a barákra is. Valamint felmértem, hogy gyorsabb, és fizikailag erősebb is mint én. Viszont kidou-ban nem valami nagy ász, hiszen a Fehér villámot elég komolyan megszenvedte.
Ahogy a garganta bezárul, lassan az adrenalin is kiszalad belőlem, ami eddig talpon tartott. Hangos puffanással összerogyok, majd elterülök a földön. A kardomat képtelen vagyok elengedni, hiszen még mielőtt összeestem megfogadtam, hogy sosem válok meg többé tőle. Éji Róka az én részem, melytől erővel sem szakíthatnak el. Ő és én, egyek vagyunk, és ideje lesz koncentrálnom arra is, hogy minél összeszokottabb csapattá váljunk. Kommunikáció, nyitottság és mérhetetlen türelem kell részemről, mg a zanpakuto-nak elég ha önmagát adja. Lanven most talán legyőzött volna, ha nincs velem ez a szeleburdi, egyszersmind gondoskodó leányzó. Olyan kötelék ez, melyet egy arrancar nem élhet át. Sosem lesznek képesek átérezni, mit is jelent mikor a fegyver, és a mestere eggyé válik. Lélek nélkül sohasem. Ez a csata talán nem volt fényes, de tanulságos. Érzem, ahogy a kardom szelleme mellém térdel, és végigsimít a homlokomon. Ugyanaz a melegség jár át, mint amikor pengeként a kezembe simul. Gyönyörű érzés, és csak sajnálni tudom, hogy a lidércek kihagyják mindezt. Nekik csak az erő fontos, és nem az út, amelyen eléred. Egyedül akarnak kiteljesedni, holott ez lehetetlen. De talán mikor legközelebb megküzdök ezzel az arrancarral, már elég erősek leszünk, hogy megmutassuk neki, az igazi erőt, melyet csak együtt érhet el a mester és a fegyvere...

Csak később jutottam haza Seireitei-be, ahol leadtam a jelentésem, melyben megküzdök egy arrancarral, név szerint Lanven Alexander Starkkal, majd hosszas csatározás és rengeteg sérülés után, végül egyetlen jól irányzott Fehér Villámmal keresztüllőttem a szívét. Ebbe a sebbe végül belehalt.
Még én is megmosolygom, hogy képes vagyok mást lejelenteni, mint a szín tiszta igazság.
~ Lám megéltem, hogy te is ravasszá válj. Egy lépés felfele a lépcsőn Kira.


//Közönöm a játékot Lanven. Tanulságos meccs volt annyi szent. Remélem a visszavágó hosszabb, és eredményesebb lesz. Addig is Gambaru!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   Szer. Ápr. 18, 2012 11:31 pm

Mivel végeztetek a küzdőtérrel, LEZÁROM. Jutalmatok 300 LP és 2500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark   

Vissza az elejére Go down
 

Kazuho Kira VS. Lanven Alexander Stark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-