HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kettő a kettő ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Kettő a kettő ellen   Vas. Feb. 26, 2012 12:24 am

Újfent Sireniával megyek kirándulni az Emberek világába, ezúttal konkrét cél nélkül. Pontosabban az a célunk, hogy megtanuljunk csapatként együtt dolgozni, hogy hatékony segítség legyünk Slarinnak, ha úgy alakul. Némelyik régi Espada fracciónjának a tagjai annyira tökélyre fejlesztették ezt az együttműködést, hogy egyesíteni tudták a cerojukat, sőt, a Ressurecciónjukat is össze tudták gyúrni, és így a három átlagos képességű arrancar ereje túlszárnyalta némelyik gyengébb Espadáét is. Ennyire azért nem akarom hozzákötni magam senkihez, elvégre nem leszünk örökre társak, és csak elpocsékolt erő lenne, ha ilyesmi kifejlesztésére pocsékolnám a lélekenergiám. Azt mindenesetre nem árt megtanulnunk, hogy hogyan célszerű egymás mellett harcolnunk.
Körülnézek, hogy mégis hová nyitotta szemrevaló társam a gargantát, és gyorsan megállapítom, hogy bizony Karakurában vagyunk. Célszerű helyválasztás, máshol órákat is várhatnánk, mire kiküldenének ellenünk néhány shinigamit, itt viszont egészen biztos, hogy kapunk belőlük szép számmal, aztán csak győzzük kinyírni őket. Sirenia nagyon bölcsen a külvárost választotta, a felhőkarcolók között, ahol sok embert veszélyeztetnénk, a leendő ellenfeleink nem használnák a teljes erejüket. Márpedig a gyakorláshoz muszáj élesben tesztelni.
Négy, viszonylag gyenge shinigami lélekenergiáját érzem meg a közelben, akik másodpercek alatt megjelentek körülöttünk. Elég optimisták, hogy ilyen kezdőket küldenek ki ellenünk. Az arckifejezésükön látom, hogy még soha nem harcoltak arrancar ellen, talán nem is hallottak róluk, nem félnek. Még. Bemelegítésnek pont jók lesznek, bár csapatmunkát aligha igényel a semlegesítésük, ilyen kaliberű ellenfeleken azt nem lehet gyakorolni.
-Tiéd a jobb oldal, enyém a bal. Sireniára marad egy fekete hajú férfi, és a csapat egyetlen női tagja, én pedig két, meglehetősen vad külsejű fickót kell, hogy kinyírjak. Először a sonidom segítségével egy kopasz halálisten előtt termek, aki eddig a kardja markolatán pihentette a jobbját, és mielőtt előhúzhatná, egyetlen vágással megszabadítom a karjától, és egy mély sebet hagyok a felső testén is. Lassú reakcióidő, a férfi szinte azonnal elájul, és lehullik az égből. Nem biztos, hogy bele fog halni, de az biztos, hogy több foglalkozást nem igényel. A másik viszont pont mögöttem jelenik meg, és egy erős vágást indít a hátam felé. A Gemelos Sonidom segítségével úgy ugrok mögé, hogy azt hihesse, hogy elkapott, de sajnos téved. Én kaptam el őt. Egyetlen pontos szúrást indítok a tüdeje felé, a kardom hegye pedig a mellkasából tör elő. Egy rántással kirántom a pengét, a második shinigami pedig még azelőtt kezd el zuhanni a föld felé, hogy az első leért volna. Na, ő egész biztosan meg fog halni, itt már az orvosi segítség sem biztos, hogy segítene rajta.
Egy pillantással nyugtázom, hogy Sirenia hogyan áll a két ellenféllel. Nem okozhatnak neki gondot, ha akar, akkor ő is végzett ennyi idő alatt, de az alapján, amit hallottam róla, szeret játszani a legyőzött ellenséggel, olyan, mint valami macska. Lerázom a kardom, és visszadugom a hüvelyébe, utána pedig a pesquisa segítségével elkezdem pásztázni a környéket. Emberek tízezrei, némelyik egészen magas lélekenergiával, hollowokból is van egy szép nagy rakás a közelben, de nekik van annyi eszük, hogy jó messzire elkerüljenek minket, úgyhogy nem kell velük foglalkozni. Ami érdekes, hogy két, az előbbieknél jóval erősebb shinigami lélekenergiáját is megérzem a közelben, az egyik ismerős is, egyszer már harcoltam vele. Egy mosollyal nyugtázom, hogy végre nem kell tovább várnunk.
Sirenia felé fordítom a fejem, ha még mindig a korábbi ellenfelekkel játszadozik, elképzelhető, hogy ő még nem vette észre. -Társaságunk lesz. Megvolt a bemelegítés, most már jöhetnek a valódi ellenfelek. Folyamatosan figyelem, hogy hol bukkannak elő, nem akarok meglepetéseket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sirenia de Rose
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Hueco Mundo/Las Noches
Registration date : 2012. Feb. 10.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Arrancar, Adala fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11100/15000  (11100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Vas. Feb. 26, 2012 1:28 am

Jól mennek dolgaim. Újfent Diegoval vagyok, pont arra készülünk, hogy megtanulunk csapatban dolgozni. Jó ötlet, nekem tetszik. Én már az indulásunk elején kitaláltam, hogy a gargantát Karakura külvárosába nyitom. Remek hely, biztosan akad egy-két shinigami. Szokásos öltözékem van rajtam, kék köpenyt, csuklyával viselek. A köpenyt könnyen letudom vetni, alatta átlátszó, fehér tunikát viselek. Csodálatosan egyszerű és önnyű viselet. Fehérneműt, szokásomhoz híven nem viselek, unalmas lenne velük az életem. A bugyiban különben is nehezen mozgok. Folyton szorít és bevág... lényegtelen, egyszerűen zavar. Diegonak is ügyelnie kell, ha harcra kerül a sor és lekerül rólam a ruha. A végén szegénykém még elhalálozik magas vérnyomásban. A karakura város külvárosa tényleg ideális hely, ugyanis alig sétálunk az utcán, amikor megjelenik egy shinigami őrjárat. Négyen vannak. Egy nő és három férfi. Diego persze rögtön kitalálja, hogy neki a két manusz kell. Bólintok, hogy felőlem aztán. Nekem jut a nő és a férfi. Rájuk mosolygok, csuklyám alól, csak arcom látszik. Énekelni kezdek arról, hogy mekkora csodálatos kéjes gyönyört okoz a shinigamiknak, ha a harctér kellős közepén állnak neki papás-mamást gyártani. A két shinigami meglepődik, hogy énekelek és a nő tűnik okosabbnak. Kardot ránt és nekem támad, amit meglepetésemre könnyedén védek. A pasi az énekem hatásául kikerekedett szemekkel nézi társát, ami mentségemül szolgál. A nő ugyanis sarokba szorított, társa elméje fölött azonban eluralkodott a vágy, amit iránta érzett. Az előttem lepörgő események láttán még magam is megdöbbenek, hogy mégis miféle dolgok húzódhattak meg a háttérben. Valószínűleg vágyódott társára és énekemmel felszínre hoztam ezeket az elnyomott érzéseket. A férfi ugyanis rátámad társára és abból, hogy a nő ruháját szándékozik letépni, arra következtetek, hogy nem megölni akarja. Csak végre megtenni azt, ami neki jár. A két shinigami elvan egymással, pontosabban a csaj sikítozik a pasi meg igyekszik férfiasságát bizonyítani. Diegora pillantok, meglepve látom, hogy ő már végzett ellenfeleivel. Megvonom a vállam. Cerom sugarába mindkét ellenfelünk belelógott, így két legyet ütöttem egy csapásra. Ez a manusz elég gyenge volt mentálisan, hogy ennyitől így rákattant a társára. Már kezdeném jól érezni magam, amikor Diego közli, hogy társaságunk akad. Bólintok,hogy rendben és a közeli buszmegálló tetejére sonidozok. Köpenyembe burkolózok, de érzékeimmel arra koncentrálok, hogy merről érkezhetnek a vendégek. Legyen, aminek lennie kell. Jöjjenek csak.
- Diego! Ha itt végeztünk, játszunk valami izgit.
Igen, látván a két áldozatom játékát azért én is beindultam. Most ugyan még nem fogom szegény Diegot leterhelni testem látványával, de ha a vendégekkel végeztünk, játszani akarok. Smile Olyan nagy és erős. kíváncsi vagyok, milyen lehet a karjaiban. Eléggé meglepehetem, hogy agyam mennyire a szex körül forog. De mit vár egy sziréntől?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Vas. Feb. 26, 2012 5:27 am

Hosszú idő után először vettem ki egy kis szabadságot, hogy átugorjak Karakurába egy kis vásárolgatásra. Egyszerűen nem tudtam egyedül hagyni Shiratori-samát, mert a végén még kettesben marad azzal a Tasumival, amit mindenképpen meg kell akadályoznom. Amikor bejön az irodába, egyfolytában gonosz tekintetemmel bámulom, hogy végre mikor megy már el. Ha pedig Shiratori-sama menne hozzá, mindig kitalálok valami ürügyet, hogy ne kelljen mennie vagy véletlenül nekem is arra felé van dolgom és vele tartok.
Most viszont nem kell félnem, mert ha információim helyesek, akkor éppen egy küldetésen lesz, így nem tudnak találkozni Shiratori-samával. Ezt az alkalmat nem hagyhattam ki, nem mindennap van ilyen. Megtettem a szokásos előkészületeket, engedélyt kértem az átjáró használatára, előkészíttettem a gigaiomat. El is érkezett a kiszemelt nap és minden rendben ment a két világ közötti utazás alatt is.
Sorra jártam a butikokat, hogy keressek nekem tetsző ruhákat. Sajnos már nehéz találni errefelé jó kimono árust, így azt majd otthon keresek, de az itteni ruhákból sikerült szépen bevásárolnom. Bár nem tudom minek, hiszen manapság már nem olyan sűrűn szoktam átjönni, de ki tudja mikor lesz rá szükségem.
Éppen a park felé sétáltam egy anpannal az egyik kezemben, a másikban pedig sok szatyorral, amikben a vásárolt ruhák voltak, amikor eszembe jutott, hogy vehetnék valamit Shiratori-samának is, hiszen ő még ritkábban jön át ide, mint én. Biztos örülne neki és megsimogatná érte a fejemet. Amint ezt elképzeltem már a fellegekben jártam, de gyorsan leültem az egyik padra, mivel nagyon nehezek voltak a vásárolt dolgok. Itt volt időm eltervezni, hogy miután megettem az anpant, lepakolok az Urahara Vegyesboltban és visszamegyek keresni valamit Shiratori-samának.
Ebből azonban egyelőre nem lett semmi, mivel hallottam, hogy pityeg a lélektelefonom, ami nem jelenthet mást, minthogy lídércek vannak a városban. Először rá akartam hagyni az ide kijelölt tisztre, de amikor ránéztem a telefon képernyőjére láttam, hogy arrancarról van szó és nem is egyről, hanem kettőről. Gyorsan bekaptam egy lélekcukorkát és kiugrottam a póttestemből, hogy azonnal odarohanjak.
- Maradj itt és vigyázz Haruki cuccaira! – adom ki a parancsot a mesterséges lélekben, aki helyet cserélt velem, majd elkezdek háztetőről háztetőre ugrálva az arrancarok felé menni. Még nem volt szerencsém egy arrancar sem találkozni és főleg nem harcolni eggyel. Így egy kicsit izgulok, hogy fog sikerülni, de megbíztam a saját erőmben és persze Shiratori-sama tanításaiban.
- Shiranui Haruki, a 9. osztag 4. tisztje. Karakurában két arrancart észlelt Haruki és éppen feléjük tart. Fagyasszák meg körülöttük 300 méteres sugárban a teret, hogy ne essen bajuk a lelkeknek. – lépek kapcsolatba Soul Societyval, hiszen a lelkek védelme a legfontosabb, és ahogy láttam a telefonban éppen a városban tartózkodnak. Még szerencse, hogy nálam volt a telefonon, pedig nem is küldetésre jöttem, így nem lenne kötelező magamnál tartani.
Egyre közeledek a helyszínre és már a telefonra sincs szükségem, ilyen közelről már könnyedén be tudom mérni őket. Az arrancarok mellett még néhány halványan pislákoló shinigamit is érzékelek. Ezek szerint valakiknek már sikerült előbb ideérniük, de nekik nem volt szerencséjük és legyőzték őket. Nem becsülhetem le az erejüket, óvatosnak kell lennem velük, amíg nem tudom, mire képesek.
- Hadou 50, Rei no Kuron! – készítettem két másikat magamból, akik majd segítenek a megsérült tiszteken. Legalábbis adnak nekik elsősegélyt és segítséget hívnak a 4. osztagtól, addig én megpróbálom lefoglalni őket. Bár ők ketten vannak, valahogy majd csak megoldom, hogy tudjak mindkettőjükkel egyszerre harcolni, ha már egyedül vagyok.
Amikor már saját szememmel is láttam a távolban a két arrancart, shunpoval próbáltam közelebb kerülni hozzájuk. Az egyik egy nő volt a másik pedig egy férfi. Hozzám a nő volt közelebb, így őt szemeltem ki első célpontnak a meglepetésszerű támadáshoz. Pár pillanat alatt a háta mögött teremtem és egy teljes erőből megindított rúgással akartam meglepni köszönésképpen, amit a hátára irányítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaminari Taka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 128
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár
Registration date : 2012. Feb. 02.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Feb. 27, 2012 9:01 am


Először engem is meglepett, hogy leküldenek Karakurába helyettesíteni valakit. Nem is olyan rég kerültem be az osztagomba, és már ez a második kiküldetésem. Ráadásul most egy elég fontos helyre, méghozzá valakit pótolni. Azt ugyan nem mondták, hogy kit, és miért. Őszintén nem is érdekelt. Örömmel vettem a dolgot, hogy semmi különösebb munkám nincs, csupán ellenőrizni kell a területet. Az esőerdő után, igazi felfrissülésként hatott egy város. A napomat nem töltöttem mással, csak járkáltam a városban. Alig három kisebb lidérccel találkoztam, akiket le is ütöttem gyorsan. Figyeltem a területre, és az is érdekemben állt, hogy körülnézzek mi merre van. Amint lesz időm lejövök egyet vásárolni. Éppen egy fagylaltost bámulok, mikor csipogni kezd a telefonom. Ránézek, s két erős jelet látok a külvárosban. Útban odafelé kapom az utasítást, hogy azonnal menjek az erősítés már úton van oda. Nem leszek egyedül, ez megnyugtató. Ahogy közelebb érek felismerem az egyik lélekenergiáját. Ha ez valóban az a fickó, akivel megküzdöttem azon a katasztrófasújtott területen, akkor gondok vannak. Még tisztességes távolságban készítek magamról egy klónt.
-Hadou 50, Rei no Kuron!
A klónom lehető legjobban elrejti a lélekerejét, s mögöttem egy épületnyivel jön. Majd, mikor oda érünk rejtőzve marad. A társam már megérkezett, és éppen akkor indította támadását, mikor én is becsatlakozni készültem. Már messziről kiszúrtam, hogy ez biza ő, az az arrancar, akivel legutóbb megküzdöttem. Szemből rohamozok, s jobb kezemet hátralendítem a bal könyököm előre néz, öklöm mellkasom felé. Tíz méterrel előtte shunpoval a hátába kerülöm, jobb kezemmel megtartom a bal öklöm, s így próbálok nagyobb ütőerőre szert tenni. Bal könyököm nagy lendülettel közeledik az ellenfelem háta felé. Mivel már harcolt velem, kiszúrhatja, hogy egy csöppet lassabb vagyok, mint legutóbb. Ha eltalálja az ütés, akkor azt már érzi is, hogy jóval nagyobb lendületet tartalmaz az ütésem, mint korábban. A támadás után a társam mellé shunpozok, ha ez lehetséges, és nem folytatja a nyitótámadás után rögtön a harcát. Egy erőltetett vigyorral nézek az általam megtámadottra, s próbálom először beszédre bírni, hogy kis időt nyerjek, amiben a társammal is tudjak majd szót váltani.
-Szóval túlélted. Hogy van a mellkasod arrancar?- Közben odasúgom a társamnak.- A fickó valószínűleg mérges kígyókat használ legutóbb héttel próbálkozott.
Egy pillantást vetek a másik ellenfélre is, de egyelőre jobban tartok a férfitól. Mivel egyelőre nincs ötletem, milyen stratégiát kellene alkalmazni várok, hátha társam kitalál valamit. Idefele jövet nem volt időm rá, hogy megnézzem mi az amit látok, de most már tiszta, hogy az a négy shinigami már kifeküdt, akik először értek ide.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Kedd Feb. 28, 2012 2:19 am

Az ellenfelek támadása láthatólag nem összehangolt, különben mindketten ugyanazt a célpontot támadták volna meg. Először egy egészen kicsi shinigami lány jelenik meg Sirenia közelében, és a háta mögül támadta meg, egyelőre csak a kardja nélkül, de még abban a másodpercben megérzem magam mögött az ismerős lélekenergiát. Egy mosoly kíséretében fordítom hátra a fejem, hogy egy pillantást vessek rá, de közben a Gemelos Sonido segítségével hátrahagytam neki egy másolatot, és célba vettem a lányt. Pontosan mögötte jelenek meg, és a hüvelyéből kirántott kardommal próbálom meg elérni, hogy még alacsonyabb legyen egy fejjel. Most hasznos lenne, ha egy rövidebb kardom, például egy egyszerű katanám lenne, mert így bőven van ideje eltűnni a közelből, valószínű csak a levegőt fogom keresztülvágni. Ha így van, akkor a sonidom segítségével megállok Sirenia mellett, és alaposan szemügyre veszem a két gyereket. Nem túl ideális ellenfelek, a kölykön talán működik Sirenia képessége, amit az előbb használt a két shinigami ellen, de a lány egészen biztos, hogy túl fiatal ahhoz, hogy hathasson rá. Ha párbajoznánk, őt választanám ellenfelemül, annak ellenére, hogy külsőre nem tűnik komoly ellenfélnek, mintha az ő reiatsuja lenne az erősebb kettejüké közül, bár a különbség nem olyan komoly.
-Kettőnk közül nem én feküdtem magatehetetlenül a földön, kölyök. Életben hagytalak, mert nem volt komolyabb okom rá, hogy megöljelek. A társam más tészta, szeret játszani félhulla vesztesekkel is, úgyhogy ezúttal nem hiszem, hogy megúszod egy darabban. Egy széles vigyor kíséretében próbaképpen meglendítem a kardomat, miközben szándékosan kieresztek egy kis reiatsut, hadd érezzenek egy kevés törődést. Amíg a kölyök elregéli a társának a harcunk és azokat a képességeket, amiket kegyeskedtem neki megmutatni, én is tájékoztatom Sireniát, lehetőleg úgy, hogy ne hallják a shinigamik. -A srácnak villám-alapú zanpakutoja van, ne maradj túl sok ideig a közelében! Ráveszem őket a mozgásra, ha tudod, süsd meg őket egy ceroval! A szavaim végén felemelem a kardom, és a bala bombardeo képességem segítségével elkezdem megszórni őket. Valószínű szétválnak, ebben az esetben azt veszem célba, amelyik gyorsabbnak tűnik, a másikat Sireniának van esélye elkapni egy ceroval. Sajnos nem láttam még Sireniát komoly harcban, úgyhogy viszonylag keveset tudok a harci képességeiről. Ellenben komoly előnyünk, hogy az ellenfeleink valószínű nem ismerik egymást, úgyhogy sokkal nehezebben fognak támadásokat összehangolni, mint mi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sirenia de Rose
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Hueco Mundo/Las Noches
Registration date : 2012. Feb. 10.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Arrancar, Adala fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11100/15000  (11100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Szer. Feb. 29, 2012 2:58 am

Nyugodtan ülök a buszmegálló tetején, amikor is megérzem a shinigami reiatsuját. Sajnos már kicsit későn, így hátba rúg, aminek következményeképpen én leesek a buszmegállóról és eltaknyolok. Pár pillanatig elnyúlva fekszem a földön, majd kezemmel megtámasztom a fejecskémet és felnézek a két sihinigamira. Egy töpörödött tökmag, egy kislány. Na szép móka lesz, ha ezek ketten fognak minket megszívatni. Diego persze azonnal akcióba kezd. Na igen, ő egy kicsit harciasabb, mint én. Gyorsan felkelek és leveszem a ruháimat. Erősen kétlem, hogy bármelyik is rám moccanna, de az bőven elég, hogy a hatás él és ez zavarhatja őket a támadásiak kivitelezésében. Ruhátlanul kezdek neki a harc felvételéhez. Katanámat kivonom és a kiskrapek felé pillantok. Én ugyan nem fogok csak úgy harcba vetni magam. Hirtelen elé sonidozok, de ahelyett, hogy megtámadnám, hagyom, hogy megcsodálja testem. Ez meglepheti pár pillanatra, bőven elég, hogy kifinomult képességeimet használjam rajta. Gyerek, nagy dolog. Férfi, kíváncsi és én annyira gyönyörű vagyok. Tökéletes bőr, formás, telt keblek. Egy vérengző elmebetegnek kellene lennie. Ráadásul idáig csak Diego kezdett bele a harcba, én eddig passzív félként viselkedtem. Dallamos ritmusosságban dalolom neki. Emléket akarok fejébe ültetni. Egy emléket, hogy emlékezzen arra, megbeszéltük, hogy elcsalom neki Diegot és segítek neki vele megküzdeni.
- Halld énekem és emlékezz! Szövetkeztünk éjnek leple alatt, hogy szerezz egy pár kígyó fogat. Megegyeztünk te meg én, legyőzzük a csata terén. Itt vagyunk most, hát fogjunk össze. Többet ne legyen ellened lehetősége. Halld énekem és emlékezz!
Énekem közben sonidomat arra használom, hogy körözzek Taka körül. Lágy, táncoló mozgással teszem mindezt. Ha pedig tervem sikerül Taka elméjében születik egy emlék, hogy egy éjszaka megbeszélte velem, hogy elő csalom neki Diegot, majd közösen felvesszük ellene a harcot és legyőzzük. Elég sokáig kellene vele vacakolnia, hogy az emlék hamisságát felfedezze. A lánykától nem tartok, neki muszáj Diegoval foglalkoznia. Mert ha velem foglalkozik, akkor Diego meglepheti. Nekem csak Takával kell foglalkoznom és elhitetni vele, hogy jelen harcban szövetségese vagyok. Ha nem jön semmi közbe, akkor emlékezni is fog a dologra. Honnan tudom, hogy uszítható Diegora ezzel a szöveggel? Az előbb arcoskodtak egymással. Miért Diego ellen? Mert Diego ellen már harcolt, vesztett vele szemben, szeretne revánsot venni. Ha a lány ellen uszítanám énekemmel, kisebb lenne az esélye a dolognak. Sokkal hihetőbb egy ilyen emlék, amit előadtam neki. Siker esetén ütöm tovább a vasat. ártatlan hangon szólalok meg, mint egy védelemre szoruló gyenge lélek.
- Muszáj megküzdenünk ellene, hogy ne tudja bántani többet se barátaidat se téged. Nem hagyhatsz cserben, shinigami vagy, nem szegheted szavad és megígértük egymásnak. Megígértük egymásnak, hogy közösen fellépünk ellene. Hiszen emlékszel.
Remélem, hogy Diegonak meg van annyi esze, hogy amikor meglátja, hogy Takával kezdek foglalkozni, akkor a kislányt kezdi célba venni és harcolni ellene. Nagyon rosszul járnék, ha közben valaki hátba támadna. Kockázatos egy feladat, hát ez van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Szer. Feb. 29, 2012 11:20 am

A nőnemű arrancar ellen irányított rúgásom sikeres volt, így eddigi helyét elhagyta segítségemnek köszönhetően és a földön landolt. Észrevettem egy újonnan érkezett shinigamit, aki a másik arrancarra támadott. Valami azonban nem stimmelt a korábbi támadásommal. Túl könnyen ment, információim szerint az arrancarok igen erősek és ilyen támadást biztos nem szereztek volna be. Legalábbis elképzelésemben ez szerepelt.
~ Csapda! ~ jutottam erre a következtetésre egy kis gondolkozás után. Nem is kellett sokat várnom, éreztem magam mögött az egyik arrancar lélekenergiáját, ezért gyorsan elshunpoztam eddigi tartózkodási helyemről és a másik halálisten mellett jelentem meg.
- Shiranui Haruki, a 9. osztag 4. tisztje. Rangod? – miután meghallgattam, hogy a férfi arrancar hogyan is harcol bemutatkoztam és megtudakoltam kollégámtól, hogy hányadik tiszt tisztségét tölti be. Ahogy azonban az arrancar szavaiból kivettem, egyszer már legyőzte egy harcban, szóval nem várok sokat tőle. Az értékes információt viszont elraktározom tudatomban és alkalomadtán felhasználom.
Nemsokára egy halom energianyaláb kezd el száguldani felém, így ismét shunpora kapcsolok és megpróbálok kitérni előlük. A támadás sugarából lassan kitérek, de az egyik gömb majdnem teleibe talált, ha viszont jó reflexeimnek, csak a ruhám szakadt ki egy kis helyen és a bőröm felületét súrolta egy kicsit.
Amikor éppen nem a támadás elkerülésére figyeltem észrevettem, hogy az az arrancar, akit megjelenésemkor megrúgtam, időközben megszabadult ruháitól és meztelenül libegteti magát. Ha ezt Kohaku-dono meglátná, biztos egy jó alapos fejmosást kapna, hogy ő milyen egy szemérmetlen nőszemély. És ennyivel még korántsem úszta volna meg, ráadásnak még bizonyára kapott volna egy nyaklevest a sodrófájával.
Amint shunpo használattal leállok az egyik arrancarral állok szemben, amire egyből előhúzom végre a zanpakutoumat. Hagyom, hogy kardjaink összeérjenek és kiadják az a jellegzetes hangot, amikor két kard találkozik egymással. Bár ezután próbálom ellökni a kardját az enyémtől, ez megy olyan könnyen. Amúgy is sokkal nagyon nálam, így nehezebb feladatom van. Én sem hagyom magam, ha ő is próbálkozna hasonló akciókkal, ilyen könnyen nem adom magam.
Egy fél pillantást vetek a másik párosra, ahol most csak annyit észlelek, hogy a nő szuggeráló szavakkal beszél a shinigami társamhoz. Lehet, hogy ez volt a céljuk, hogy szétválasztanak és a nő az egyikünket transzba ejt, vagy nem tudom, mit csinál, így csak egy ellenfelük marad kettőjüknek.
Mivel zanjutsuból nem vagyok a legjobb, így inkább egy rúgással akarok kiszabadulni ellenfelem kardja elől, amit az oldalába próbálok bevinni. Ettől biztos mozgásra kényszerítem, így helyet ad nekem, hogy segítő kezet nyújtsak társamnak.
- Bakudou 63, Sajou Sabaku! – először még a férfit bénítom, hogy jobban tudjak célozni a következő támadással. – Hadou 29, Aka Fenikkusu! – indítok egy kis tűzmadarat egyenesen a nő felé, amivel majd megzavarom a rituáléjában vagy abban, amit éppen most csinál. Ezután sem ülök a babérjaimon, inkább rátámadok a kardommal a megkötözött arrancarra, hiszen most elméletileg védtelen.
Most megint úgy gondolom, hogy túl könnyen mennek a dolgok, lehet, hogy túlbecsültem az arrancarok erejét. Ha mindegyik ilyen, akkor nem lesz sok gond velük. Bár biztos az lehet az oka, hogy elvesztették a vezetőjüket és ezzel együtt megcsappant az erejük. És ez mind Shiratori-samának köszönhető, hiszen még ha ő nem is mondja ki, én tudom, hogy ő győzte le Aizent, hiszen ki más lenne rá képes?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaminari Taka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 128
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár
Registration date : 2012. Feb. 02.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Márc. 05, 2012 12:19 am


A társam úgy tűnik jóval tapasztaltabb, és erősebb is nálam. Valószínűleg az ellen a kígyó ellen úgy is az lenne a vége, hogy kifutok az erőmből. Bár, ha sikerülne elkapnom, mielőtt azt a furcsa technikát alkalmazza, akkor győzhetnék, méghozzá könnyen. Pláne a nemrég elsajátított kidou-kal.
-Kaminari Taka vagyok, 3. osztag újonca, még nem osztottak be. - Válaszolok, majd érkezik is a szórás, melyet én is shunpo-val próbálok elkerülni, sikerülne is, azonban most kicsit lassabb vagyok, így súrol két helyen is. Az egyik a bal alkarom, a másik pediglen a jobb vádlim. Mikor kiérek a támadássorozat hatótávolságából, érzem hogy azon a két helyen ahol súrolt a támadás nincs meg az edzősúlyom. Bizonyára a villámlépések közben hagyhattam el. A gyorsabbikból lekapcsolom a másik lábamról és kezemről a súlyokat. Aztán felpillantok és látom, hogy újdonsült ellenfelem, aki eddig igencsak passzív volt, most éppen levetette ruháit. Kikapcsoltam a vállamnál az utolsó súly tartóját, és az állam úgy puffan a földön, mint a mellvértszerűség is. Előttem terem a nőszemély, s én meglepetésemben nem tudok mit csinálni, csupán lassan hátralépek. Megpróbálok megszólalni, azonban csak hangképződmények jönnek ki, szavak nem. Erre ő átveszi a szót, s elkezd dallamosan mesélni, és körözni körülöttem. Hirtelen meglepettségemben nem tudtam mihez kezdeni, mert ilyenről még csak hallani sem hallottam, nem hogy még tapasztalni. Most támadjak, vagy ne? Társam támadása közben ideér, amire felfogom, hogy a csatatéren nincs kifogás, nincs különbség. Na jó, van különbség, de akkor sem lehet az indok, arra, hogy ne harcoljak. Azonban valószínűleg be tudja fejezni, mire a klónom aktivizálja magát, és hat a mágia.
Most klónomon a sor, aki a tűzmadár láttán ugyanúgy észbe kap, mint az eredeti, s ő már nem hezitál, támadásba lendül.- Uchirase Raimei!- Adja ki halkan a shikai parancsot. Felölti kezeire és lábaira a páncélkesztyűt és cipőt. -Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt Bakudou 61: Rikujoukourou!- Mögéje shunpozik az igézés után, valószínűleg elkapja a kidou. Hiába gyengébb, mintha az eredeti mondta volna, így is elég erősre sikerül, s nem tudja olyan gyorsan megtörni. Én magam pedig beshunpozok egy épület mögé. Össze kell szednem a gondolataimat, hogy cselekedni tudjak.-Bakudou 67: Satsu mizu eirou!- Víz jelenik meg alatta, majd négy vízfal emelkedik, mely bezárja. Ezután ráteszi tenyerét a vízbörtönre, és egy újabb kidou-t süt el.- Hadou 22: Ittou Rakurai!- Egy hatalmas impulzust küld a vízben lévő ellenfélbe. Ezután messzebb shunpozik. Természetesen ez egy verzió, ha végig tudja csinálni, és nem valószínű hogy addig megtartaná ez a két kidou, míg elfogy a levegője. Abban az esetben, ha valami megzavarná, akkor legjobb tudás szerint próbálja megvédeni magát, ha kell kidou-val. Jómagam Pedig nem sokáig hezitálok a ház mögött. Nem értem, miért mentem bele ilyen hülyeségbe? Sosem volt kenyerem a cselszövés. Nem mintha a szavam megszegése az lenne, de most melyik? Nem, nem tehetem meg, főleg egy magasabb rangú mellett. Megpróbálom kivonni a forgalomból anélkül, hogy komolyan megsérülne. Ezt amúgy sem bírnám megtenni. Viszont, ha van elég időm, akkor talán viszonozhatnám Haruki-sannak, a segítséget. Vagyis, először a saját dolgommal kellene inkább törődnöm?
Amint a klónom villámlépéssel meglép onnan én lépek oda, kicsit arrébb majdnem szembe a nővel. Komolyság ül az arcomon, látszik, hogy nem tudom pontosan mihez kezdjek a helyzettel. Aztán határozott hangon szólok hozzá, ha még a börtönben lenne, megvárom míg kitör. Ha ott veszti el eszméletét az csak egy plusz. Legalább nem kell sem komolyabban bántanom, sem pedig macerálni ezzel a hülye helyzettel, ami kialakult. - Nem tudom, hogy miért, mentem volna bele egy cselszövésbe, de nem tetszik nekem ez az egész. Valamint, hogy pont egy ellenséggel. Sajnálom, de nem tarthatom szavam, jobban tennéd, ha visszavonulnál. Talán elüldözhetlek sérülések nélkül, de ha komolyan ki kell ütnöm téged, az az önérzetemen is komoly sebet ejtene. - Igyekszem tartani tőle a 6-8 méteres távolságot, és nem kiabálni, hogy lehetőleg Haruki-san, vagy a másik arrancar ne hallja. Egyelőre teljes koncentrációm, és a képességeim csak a védekezésre összpontosítom. Mindenképp hallanom kell a válaszát. Ugyan a klónom akciójára nincs magyarázatom. Én nem támadtam volna meg anélkül, hogy nem próbálom meg szóval megakadályozni, hogy a szavamon a kelleténél nagyobb folt essen. Agyalok rajta, de egyelőre nem találtam megoldást, és ez zavar, nagyon is. Kicsit lassabban gondolkozom, mint szoktam, mert nem csak őt, hanem a kígyót is szemmel kell tartanom, nehogy véletlen balul süljön el valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Márc. 05, 2012 2:46 am

Egy széles vigyor kíséretében kezdem meg a pengeváltást, ami részemről szemmel láthatóan nélkülözi a technikát, csak egyszerű, ellenben elég erős vágásokkal próbálkozok. A fegyveres harc mindig nagyon érdekelt, de mivel kezek nélküli adjuchas voltam, még annyi tehetségem sincs hozzá, mint a többi arrancarnak, úgyhogy még bőven gyakorolnom kell, ha jobb akarok lenni egy shinigaminál ebben is. A lány hasonló szinten kezeli a kardját, mint én, valószínű neki csak bemelegítésnél van rá szüksége.
Hátralépek a rúgás elől, és kinyújtom a szintén a markolaton lévő bal kezem mutató és középső ujját, hogy a cerommal rákényszerítsem a mozgásra. Látni akarom, hogy elég gyors-e hozzá, hogy kikerülje. Remélem, hogy ez nem fogja kiütni, elvégre az nagyon leredukálná a szórakozás idejét. A kölyköt úgy is legyőztem, hogy jóval gyengébb voltam és nem használtam a legerősebb Ressurección képességemet. Kicsid dühít Sirenia hozzáállása, mondtam neki, hogy lőjön ki egy cerot valamelyikre, elvégre a csapatmunkát jöttünk gyakorolni, bár lehet, hogy kapunk még a nyakunkba, ha ezeket megöltük. Soha nem értettem, hogy miért egyesével küldözgetik ellenünk a shinigamikat, amikor a mennyiségük a többszöröse a miénknek...
A cerom nem egészen arra repül, mint ahogy terveztem, ugyanis egy láncszerű technika összeköti a testemet. Természetesen nem túl hosszú időre, a cerom megfelelően megrongálja ahhoz, hogy sikerüljön letépnem magamról. Ha a varázslat kicsit gyengébb, elképzelhető, hogy súlyosan megsérülök összezárva a saját robbanásommal, így csak enyhén megpörkölődik a bal kezem. Ekkor látom, hogy ez csak egy elterelő támadás volt, egy újabb kidou indul útjára, méghozzá Sirenia felé. Nem tudom, hogy észrevette-e, de nem is akarom megtudni, a sonidom segítségével a lángoló madár elé ugrok, és egy kardcsapással megpróbálom félbevágni. Ez sikerül is, de az egyenruhám újfent teljesen tönkremegy, a felsőrész jobb oldala porrá ég, és máshol is keletkeznek lyukak. Már nem is tudom, hányadszorra kell majd újat igényelnem. A kardot tartó karom és a jobb vállam elszenved némi égési sérülést, ezekre a helyekre jutott a tűz nagyja, bár ez inkább kellemetlenség, mint akadályozó tényező, hála a hierromnak. A hierrom mindenhol máshol kitartott, úgyhogy más sérülést nem szereztem, csak némi korom jelent meg a testem más pontjain. A mosoly nem tűnik el az arcomról, ennyi áldozatot hozhatok, hogy ne zavarják meg Sireniát, akármit is művel a gyerekkel.
-Azt hiszem, én jövök!-a bal kezembe megidézem az ostorom, és próbaképpen ütök egyet a sárga reiatsu fegyverrel, majd a sonidomat használva a lány előtt termek. A kardot a fejem fölé emelem, és egy közepes erősségű és sebességű vágást indítok ellene. Lehetősége van mind elkerülni, mind kivédeni, ebből megtudhatom, hogy milyen harcstílusra számíthatok tőle. Ha sikerül lefoglalnom egy rövid időre, akkor Sirenia hipnózisba tudja ejteni a kölyköt, mondjuk azt nem tudom, hogy pontosan mi lesz a hatása.
Ha véd, akkor a Gemelos sonidommal mögé ugrok, és a könyöke magasságában megpróbálom összekötni az ostorral. Ha ez sikerül, akkor komoly bajba kerül, nem hinném, hogy abban a helyzetben meg tudná akadályozni, hogy feldaraboljam. Ha egyedül lennék, törekednék rá, hogy a győzelem ne okozza a halálát is egyben, de Sirenia előtt nem fogom égetni magam azzal, hogy megkegyelmezek neki.
Ha kitér, akkor a sonidoval követek, úgy, hogy egy vonalban legyek mindkét shinigamival, ezután kilövök rá egy cerot. Ebben az esetben négy lehetőséggel számolok. Először, ami a legrosszabb, ha mindketten észreveszik, és kitérnek. Ebben az esetben azonban Sireniának lehetősége lesz a fiú elkapásához, annyira nem gyors, hogy egy kikerült cero után azonnal ki tudjon térni még egyszer. A második, hogy a lány észreveszi, de a kölyök nem, és kénytelen lesz megpróbálni kivédeni a ceromat, hogy megvédje a társát. Ha sikerül is neki, lesz időm itt hagyni, és megpróbálom a kölyköt elkapni, amíg egyedül van. A harmadik, hogy szimplán nem elég gyors hozzá, hogy kitérjen a támadásom elől, és megsül. Ezt kevéssé tartom valószínűnek. A negyedik, hogy a csaj kitér, a fiú meg bekapja a ceromat. Elég messze vagyok tőle, de így is elég súlyosan megsérül találat esetén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sirenia de Rose
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Hueco Mundo/Las Noches
Registration date : 2012. Feb. 10.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Arrancar, Adala fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11100/15000  (11100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Márc. 05, 2012 4:45 am

A Hatrudas Fénybörtön nem tart sokáig, sokkal erősebb vagyok én annál, hogy egy ilyen gyenge kidou sokáig rabként tartson. Gyorsan feltöröm és ismét szabad vagyok. A vizes burokkal sem lenne semmi bajom, de a kis taknyos klónja nyomja tovább ám a dolgokat. Cefet egy rossz és pocsék érzés. A villám és elektromosság végig száguld testemen, ami fájdalmas kínokkal jár. De súlyosabb dolog nem történik velem.
A klón támadása ugyan megviselt egy kicsit, de gyengének bizonyult ahhoz, hogy bármi bajom essék. A hatrudas fénybörtönt könnyedén bontottam le és a többi kidou se tudott túlzottan megrongálni. A hierromnak köszönhetően alig sérültem. Persze megviselt, nem azt mondom, hogy nem. De valljuk be, egy klón nem érhet fel a gazdájához. Úgy pedig pláne nem, hogy hierrom tovább csökkenti a sérülés mértékét. A légszomj kicsit megviselt. Zilálva nézek az előttem ácsorgó fiúra. Katanámat kezemben tartja, kimondom a parancs szavát. Aktiválom ressureccinom.
- Utae Coro.
Nem teszek támadó mozdulatot, helyette Diegot néztem.
- Most mi van nem támadjuk meg?
Kérdezem és amikor arra tereli a szót, hogy nem érti, miért szőtt volna összeesküvést én elmosolyodok.
- Nekem kell tudnom a miérteket? Nekem kell tudnom, hogy te miért is csinálsz bármit is? Tudod mit, megküzdök vele magam.
Mondom és Sonidommal közeledek kicsit Diego felé. Higye csak, hogy én tényleg Diegot akarom megtámadni. De ekkor jön a csel, ugyanis közben rajta kapom Diegot, hogy cerot lőtt a fiú felé. Taka nem láthatja a közeledő Cerot, hiszen én a támadás és Taka között állok. Mivel a fiú emlékei igazolják cselekedeteimet, hogy látszólag Diego ellen fordulok, fel sem merülhet benne az árulás lehetősége. A következő pillanatban viszont A fiú mögé sonidozok. Diego ceroja Taka felé tart, hát muszáj vagyok a helyzetet kihasználni. Mivel Taka azt hihette, hogy én tényleg Diegot támadom fel sem merülhetett benne a gondolat, hogy közvetlenül mögé sonidozok. A földre akarom rántani, hogy a Cero ne találja el és még kiáltok is neki közben.
- Te bolond, most majdnem meghaltál. Miként akarsz így harcolni ellene, ha nem figyelsz. Nem akarom ,hogy megsérülj.
Mivel meztelen testem hozzá ér testéhez, hiába fiatal kölyök megdöbbenhet azért az érzéseken. Megdöbbenhet kebleim érintésének finomságán, fehér bőröm szépségén. Mind-mind olyan körülmény, ami meghökkentő dolog. Miért gondolná, hogy az ellensége vagyok? Rajtam nincs arrancar egyenruha. Még a léleklánc hiánya okozta lyuk sincs szem előtt. Ráadásul most megmentettem egy cerotól. Szemeimben könnyek gyűlnek. Hangom megváltozik, ugyan miből állapítja meg, hogy minden csak árulás? Nem támadtam, nem bántottam még senkit. Ráadásul most megmentettem egy másik arrancar Cerojától. Könnyes szemmel mondom neki, igaz Resu alakban kicsit másképpen nézek ki, de Szépség képességem, még most is működik. Semmit sem változott. Ráadásul egy igazi egzotikus szépségnek tűnhetek.
- Miért lennék az ellenséged? Mert arrancar vagyok? Tehetek róla, hogy a lét eme formájában sínylődöm? Közel hajolok az arcához és elcsukló hangon folytatom.
- Megmentettelek egy Cerotól. Neked ez sem számít? Rendben, örülj. Egy csók és utána elmegyek. Itt hagyom nektek a Kígyót és kedvetekre megölhetitek. De.. előtte egy csókot kérek. Egyetlen csók annak az ára, hogy egyedül harcoljon kettőtök ellen. Én nem küzdök egyikőtök ellen sem.
Miért ne sikerülne? Vajon miért ne akarhatna kapni egy csókot a világ leggyönyörűbb nőjétől? Aki megmentette egy Cerótól és még semmi ellenségeset nem tett? Az emléket a viselkedésem igazolja. Igazolja, hogy megállapodtunk, elhoztam neki a Kígyót. Kész vagyok elárulni a kedvéért, egyetlen csók. Melyik férfi, vagy fiatal fiú ne akarna egyetlen csók áráért csatát nyerni? Magyarázza bármi is, hogy ártani akarok neki? Nem, semmi sem magyarázza, vagy utal rá, hogy ellensége vagyok. A klónja megtámadt, de én nem reagáltam rá ellenségként. Nem dühödtem be, ahogyan valaki más tette volna. Egyetlen csók és könnyebbé válhat számára a harc. S oly csábító, meggyvörös ajkam. Finom illatom és puha, bársonyos bőröm különbözővé tesz bármelyik nőtől. Sokkal szebb vagyok, mint nőt valaha is lát majd. Egyetlen Sziréncsók és itt sem vagyok.
- Egyetlen csók és távozom. Kérlek .. egyetlen Sziréncsókot hagy adhassak.
Nem vagyok undorító és borzasztó sem, ugyan mi akadálya lehet egyetlen csóknak. Ha pedig ellenfelem elfogadja az ajánlatom, hát kap egy csókot. Egyetlen Sziréncsókot. Ellenkező esetben akadhatnak problémák. De mit érdekelnek engem a problémák?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Szer. Márc. 07, 2012 10:19 am

Miután meghallgattam a másik halálistent, hogy bemutatkozik, leszűrtem, hogy egy kicsit furcsán fogalmaz. Először azt mondta, hogy a 3. osztag újonca, utána meg, hogy még nem osztották be. Ez pont az ellentéte annak, amit először mondott, hiszen az osztagokba szoktak beosztani. De, mivel a kérdésemben a rangját akartam megtudni, ezért gondolom ő is arról beszélt, hogy még nincs rangja. Bizonyára csak félrebeszélt, mivel meg van illetődve, amiért ilyen magas rangú tiszttel találkozott, mint amilyen én vagyok. És ez érthető is. Cool
Ahogy vártam az arrancar rúgásom miatt hátrálni kezd, így helyet adva a kidoumnak. Abban a pillanatban, hogy útjára indítottam a vastag energia kötelemet, ő éppen előrenyújtotta a kezét és egy cerot próbált kilőni. Az én kidoum viszont gyorsabb volt, hiszen a cerohoz egy kis idő kell, mire feltöltődik. Ezt mindenki tudja, hiszen a menosok alaptechnikájának számít. Amíg a férfi le volt kötözve volt időm ellőni egy tűzmadarat a nő felé. A kötelem viszont nem tartott ki addig, ameddig szerettem volna, mert az arrancar megkötözve is ellőtte a cerot, kitörve a kidoumból. A következő pillanatban már el is tűnt a szeme elől és támadásom elé veti magát, majd kardjával kettévágja azt, így saját maga szerzi be a sérülést, amit társának szántam.
Ezután egy sárga energiából összeállt ostor jelenik meg a kezében és rám akar támadni vele. Balszerencséjére én is ostorhasználó vagyok, így tudom, hogy lehet vele támadni, ezért egyszerű nekem kikerülni egy ilyen támadást. Azon viszont már meglepődök, hogy megjelenik előttem támadásra készen a kardjával. Mivel nem vagyok kezdő, így nem pánikolok egyből arrébb shunpozok és ezt kihasználva közelebb kerülök az újonchoz, hogy megnézzem, hogy boldogul a nővel szemben. Mivel kettő a kettő ellen van a harc, így figyelek közben a férfira is, folyamatosan figyelem a lélekenergia érzékelésemmel.
Időközben a nőnek megváltozott a kinézete, gondolom aktiválta a resurrección alakját és ezért lehet. A kettejük beszélgetéséből még valamit ki tudtam venni, de nem nagyon értettem, mit is akar ez a nő tenni. Azt csíptem el, hogy meg akarja támadni a másik arrancart és úgy beszélt az újonchoz, mintha ismerné. Itt valami nekem nem stimmel, a találkozásunkkor beavatott a férfi képességébe, de a nőről semmit nem mondott, ebből arra következtettem, hogy nem ismeri. Vagy most mégis?
Ekkor megérzem mögöttem a férfi lélekenergiáját és látom, hogy éppen egy újabb cerot készül elindítani felém. Erre egy terv formálódott a fejemben. Shunpomat kihasználni felé veszem az irányt, nem messze haladok a támadása mellett. Tudom, hogy a cero egy egyre táguló sugár, így az arrancar keze felé közeledve egyre kisebb. Ezért úgy könnyebben kikerültem, hogy egy kicsit átlósan hátrafelé mentem és nem oldalra. Amíg ő a támadással van elfoglalva, kihasználom a védtelenségét és rátámadok.
- Hadou 44, Kokutan Kou! – jelenik meg a fekete tűz kezeim körül, hogy jó erősen megüssem a vállát, és ha az első sikeres, akár egy egész sorozatot leadok neki. Közben meg is feledkeztem az újoncról pedig, ha jól emlékszem ő is valahol ott volt, ahova a cero tartott. Vissza is néztem támadássom után egy pillanatra, hogy megnézzem minden rendben van-e vele, amikor látom, hogy a nő éppen a földre húzta és így elkerülte a támadást. Remélem ő is tudja, hogy ez valószínűleg egy színjáték, hiszen nem szabad megbízni az arrancarokban, csak át akarnak verni minket. Bár az is igaz, hogy egy gyerekről van szó, akik könnyen befolyásolhatóak. Persze vannak kivételek és nem is kell messzire mennem, hogy találjak egyet, hiszen itt vagyok én, de én ritkaságnak számítok. Razz
- Haero, Haru no Nanakusa! – támadásom után, ha sikerült, ha nem, aktiválom a kardomat, mivel a szituáció úgy adta, hogy szükségem lehet rá. Bár nem szoktam ilyen korán aktiválni egy harcban, de nem becsülhetem le az arrancarok képességeit. A shikai képességemhez pedig időre van szükségem és nem tudhatom mikor lesz rá szükségem. Amúgy is kettő ellenfelünk van, és oda kell figyelnem az újoncra, hiszen neki még biztos nincs olyan sok tapasztalata, mint nekem. De az is igaz, hogy én sem harcoltam még olyan sok vérre menő harcot, Shiratori-sama tanításaiban viszont megbízok és az erőt ad nekem.
Az újonnan átalakult kardommal egyből megpróbálom leszúrni az arrancar férfit, de nem viszek bele olyan nagy erőt, csak gyorsaságot. Ez azért van, mert igazából nem akarom eltalálni. Persze őt célzom, de számítok rá, hogy elkerüli, így a mögötte lévő ház közelébe kerülhetek és egy apró karcolást ejthetek rajta, amit egy természetes mozdulatban rejtek el.
Nem tervezem, hogy nagyon megrongáljuk a várost, de az arrancarok nem fogják vissza magukat és lövöldöznek a vakvilágba a ceroikkal. Az okozott károkat viszont, majd nekünk kell helyreállítani és a jelentést is nekem kell megírnom, amiben persze mindent rájuk fogok fogni, hiszen mi csak a várost védtük, ők pedig rombolni akartak. Meggyőző tudok lenni a kislányos bájommal, aminek nem tud senki ellenállni vagy megkérdőjelezni a mondandóm teljes igazságát.
Időközben a klónjaim végeztek a sebesültek egy távolabbi helyre való elszállításával és kisebb elsősegélyadással és immár harcra készen vannak. Az egyik persze még ott maradt, amíg meg nem érkeznek a 4. osztagosok, de a másik már csak egy jelre vár, hogy beavatkozzon. Nem máshova, mint az újonchoz, ha rátámadna a nő, miután felhagyott a színjátékával, mert biztosan az és egyszer véget fog érni, csak a megfelelő pillanatra vár, ahogy a klónom is. Addig is egy ház takarásában marad és figyeli az eseményeket.

______________A hozzászólást Shiranui Haruki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 11, 2012 9:48 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaminari Taka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 128
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár
Registration date : 2012. Feb. 02.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Vas. Márc. 11, 2012 10:18 am


Ahogy gondoltam, elég hamar megtörte a kidou-kat. Bár nem gondtalanul, ami azt jelenti, hogyha harcra kerül a sor lazán győzök. Csak itt a bökkenő, most ellenfél vagy sem? Semmit nem tett még, és még rá is vett, hogy szövetkezzek vele. A klónom rátámadt, ezt nem tudom mivel magyarázni. Velem szemben állva mond valamit, amire kicsit megváltozik a külseje, habár furcsa, de még mindig szép. Érezhetően megnő az ereje is, már találkoztam ilyennel. Az a kígyó is használta ezt a technikát, csak nála látványosan begyógyultak még a sérülései is. Egyelőre nem csinált semmit, és remélem, hogy nem is fog, legalábbis a tettei eddig ezt bizonyítják. Hála ennek kicsit több figyelmet tudok szentelni a másik meccsre. Ketten vagyunk, de hiába, ha ketté vagyunk választva. Miket beszélek, izé gondolok egyedül van ellenünk, csak én nem csináltam még semmit. Nem, velem szemben is egy arrancar van, még ha nem is ellenség. Azonban nem állhatok össze egy arrancarral, főleg nem egy magasabb rangú shinigami mellett. Az viszont már nem az én dolgom, pontosabban már nem annyira gázos, hogyha odamegyek, és ő is támadni fogja a másikat. Akkor három egy ellen pillanatok alatt végzünk, még én is meg tudtam szorongatni, habár legyőzni nem is, így hármunk ellen semmi esélye nem lenne, még csak menekülni sem. Ami a legjobban idegesít, hogy alig emlékszem rá, hogy szövetkeztem vele, és az előzményére nem is, ennyire még nem lehetek vén. Elég rendesen visszavág a beszólásomra, ez egy magas labda, nem tudok rá mit mondani. Megküzd vele egyedül? Mi a hétszentséges baja van ennek?!? Nők...Nekem meg még tetszik is egy... ÁRGH Mik járnak már a fejemben? Nyugi Taki, nyugi. Járatom az agyam, jobban mint kellene, mert most ez az akció és a sok kétely elvonta a figyelmem a másik arrancarról. Hirtelen eltűnik a szemem elől a nő. Nem sokkal később pedig egy cero tart felém, reflexből shunpoznék odébb, csakhogy lekapja a grabancom valaki, és földre ránt. Ahogy felnézek őt látom. Ugyan nem lett volna telitalálat, de az tuti, hogy a bal kezemnek búcsút mondhattam volna a harcra megint, ha nem ránt el. Rám ordít, majd elkezd sírni. Attól, hogy magához ölelt, meg totál kiakadok, egyszóval már nem tudom mit kezdjek vele, és előtör a zavarom. Éppen megszólalnék, de ő is ezt teszi, így inkább neki adok szót, mert én csak össze-vissza beszélnék. Észbe kapok, és a gyorsabbikból felkelek, megállok vele szemben. Mi jöhet még? Most elkezd siránkozni, aztán felrója a számlámra ezt az elrántást, azt akarja, hogy csókoljam meg, és még itt is akar hagyni? Az előbb még annyira támadni akart, mi a fene van ve..Várjunk? CSÓK?!? Héhéhééé, Mikor ez leesett lépek kettőt hátra, kikerekednek a szemeim, és totál vörös leszek. Mégis mi a jó édes franc folyik már itt?? Remélem, hogy ez egy nagyon rossz álom, és nem több. Most meg mi? Sziréncsók? Azmiaz? ÁÁ, ezt már nem bírom, legyen ami lesz, összefogok vele, hát már mindegy, de ezt nem bírom tovább idegekkel!
- Mi az a sziréncsók? Olyasmi, mint a francia? - Huppsz, nem is ezt akartam mondani, mi van velem?- Jól van, nekem ez így sok, meg akarod támadni, aztán most meg itt akarod hagyni, és ez fél percen belül, hát nekem édes nyolc, hogy te mit csinálsz, de én szeretek valakit! - Remélem, hogy nem cseszem el a dolgot, és sikerül neki udvarolnom. Taki, a lényeg! Ne veszítsd szem elől a lényeget!- Akkor izé szóval, felejtsd el, azokat amiket az előbb mondtam, csinálsz amit akarsz, de akkor én most segítek a társamnak.
Odébb Shunpózok, majd felöltöm a Shikai-t, és rögtön neki is állok gyűjteni a feszültséget természetesen. Enélkül amúgy sem hiszem, hogy sok hasznomat venné a társam. Hiába adtam fel a vitatkozást a nővel, valahogy az ösztöneim nem engedik meg, hogy teljesen bízzak benne, ezért fél szemem rajta tartok, és figyelem nehogy félúton eláruljon. Elvileg őt is elárulta, ezek szerint nem lehet valami nagy büszkesége. Ha fordul a kocka, vagy valamit gondol ellenem fordulhat. Amilyen szeszélyes ez nem is annyira valószínűtlen, bár tettei azt bizonygatják józan eszemnek, hogy velem van. A csávó minden bizonnyal kitér a társam támadása elől, s ekkor lépek akcióba. -Juugeki Byakurai!- Jobb mutató ujjamból vöröslő villám tart egyenesen ellenfelem legnagyobb célba vehető felülete, azaz a mellkasa felé. Továbbra is várom a nő reakcióját, és résen vagyok, hogy esetleg én is segítsek mind a társamnak, mind neki, hogyha az arrancar megtámadja, azonban, ha a társam támadja, akkor nem segítek neki, hisz ellene nem fordulhatok. Klónom pedig jól elrejtőzve várja a fejleményeket. Elég közel volt, hogy hallja a beszélgetést, s mint az igazi énem ő sem egy buta teremtés, s így rájöhetett már pár dologra. Egy biztos, hogy ő sem tudhatja, hogy mi is folyik itt pontosan. A legjobb amit tehet, s ezt minden bizonnyal saját eszéből is tudja, hogy vár. Vár és majd ahogy a dolgok alakulnak, úgy cselekedik. Már feladta a nő reakcióinak megfejtését, mert ez teljes koncentráció mellett is lehetetlennek bizonyult. Így most nem agyal a dolgokon, és nem is osztja kétfelé figyelmét, mint az eredeti. Most vár, lapul, és elemzi a helyzetet.

Sirenia javaslatára írom, ami tényleg logikus, hogy változtassunk a sorrenden. 1 shinigami 1 arrancar verzióra.
szerintem a következő lenne a legjobb:
-Diego
-Haruki
-Sirenia
-Taka
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Vas. Márc. 11, 2012 11:39 am

A lány elkerülte a ceromat, de az igazi célom a másik shinigami eltalálása volt. A találat valószínű sikerült is volna, de megdöbbenésemre Sirenia félrerántja a sugár útjából. A nő már felvette a Ressurección alakját is, úgyhogy ha ennyire simán mögé tudott kerülni, akkor ki is nyírhatta volna egyetlen csapással. Sokáig azonban nincs időm nézelődni, az ellenfelem sokkal közelebb került hozzám, mint azt vártam, úgyhogy gyorsan félre kell sonidozzal az útjából. Az első ütése így is betalált, és egy égett foltot hagyott a jobb vállamon, ami viszont már tényleg elég kellemetlen, főleg, mivel az előző kidou is megégetett ott.
-Mit művelsz, Sirenia? Éppen annyi időm van, hogy befejezzem a kérdést, közben a kislány aktiválta a kardját, és támadásba is lendült. Eltalálni azonban nem tud, félrelépek a sonidommal, úgyhogy az épületet kapja el. A külseje alapján nem tudom megítélni, hogy mi lehet a képessége, ahhoz pedig semmi kedvem nincs, hogy magamon próbáljam ki, eddig egy shinigami képessége sem gyakorolt rám túl kellemes élettani hatást.
Derült égből villámcsapásként érkezik a felismerés, hogy annak a kölyöknek is sikerült ellőnie felém egy célzott varázslatot, akit Sirenia elvileg le kéne, hogy kössön. Van időm ellőni felé két balat, de a két labda nem elég erős a villám teljes semlegesítéséhez, úgyhogy az előrenyújtott kezem is kap egy belőle, a kézfejem felső részét elég rondán megégette. Valószínű el tudtam volna kerülni, de jobban tartok a lány shikaijától, márpedig három közvetlenül egymás után érkező támadás ellen nem lehet védekezni.
-Saero, Áspid!-amíg a lélekenergia pajzs megvéd engem átalakulás közben, van egy kis időm mérlegelni az esélyeinket. A sérüléseim beforrnak, úgyhogy elvileg most előnybe kéne kerülnünk, de sajnos a lánynak csak egy kisebb sérülést tudtam okozni, Sirenia pedig nem tudom, hogy mit csinált egészen idáig, a kölyök teljesen sértetlennek tűnik. Ettől függetlenül még mindig győzhetünk, a mérgem komoly taktikai előnyt biztosít, mindkettőnél gyorsabb vagyok annyival, hogy a kígyóim meg tudják harapni őket. Ettől függetlenül jobb lesz vigyázni, a kölyök kicselezte a támadásom a legutóbbi alkalommal.
Amint befejezem az átalakulást, egy sonido segítségével azonnal Takához ugrok, és egy egyszerű kardcsapást indítok felé, de valójában ezzel csak annyi a célom, hogy hátrahagyjak egy hangklónt, és amíg azzal szórakoznak, Sirenia mellé tudok kerülni, és ráemelem a kígyó-szerű szemeimet. Furcsamód sokkal szebbnek találom, mint amikor bevásárolni voltunk az Emberek világában, elég nagy pech, hogy pont két gyerekkel kerültünk össze, a képességei így eléggé nehezen lesznek használhatóak. Talán a fiút is azért rántotta félre a támadásom útjából, hogy így taszítsa őt még mélyebbre a hipnózisába. Úgy tűnik, még mindig nem sikerült neki teljesen elnyernie a kölyök bizalmát, bár annyira már becsapta, hogy kivégezhette volna, ha akarja. Vajon miért nem tette meg?
Egy hirtelen ötlettől vezérelve kinövesztek a törzsemből öt kígyót, amelyek hirtelen Sirenia köré tekerednek, valószínű nem számít támadásra tőlem, úgyhogy kivédeni sem tudja. Egy a két combját köti össze, kettő a csípőjére tekeredik rá, egy a könyékhajlatát, egy pedig a válla magasságában a karjait köti gúzsba.
-Ha Slarin-sama megtudja, hogy elárultál minket, meg fog ölni. Persze lehet, hogy már nem fogsz élni, amikor megkapja a jelentésem. Pajzsnak még jó leszel egy darabig. Az arcomon egy széles vigyor terül szét, miközben a kígyóimmal magam elé emelem, mintha tényleg csak egyszerű kidou pajzsnak akarnám használni. A shinigamik kizárt, hogy rájönnének a valódi tervemre, ők ilyenkor egyszerűen levonják a következtetéseket, miszerint az arrancarokban nincs semmiféle érzelem, még a társaik felé sem, bármikor simán hátba támadják egymást, és ha egy közülük kiszolgáltatott helyzetbe kerül, a többi azonnal felfalja.
Sireniának azonban adtam három, nagyon egyértelmű jelet, amiből egyértelműen leszűrheti, hogy ez csak egy csapda az ellenfeleinknek. Először, Slarin utálja a "sama" jelzőt, aki egyszer is beszélt vele, nem szólítja így, ha mégis, akkor igen rövid ideig marad rá lehetősége, hogy beszéljen. Másodszor, Slarin nem szokott jelentéseket kérni, egyszerűen elmondjuk neki, amit kell. Harmadszor, a kígyóim egyáltalán nem tartják szorosan, nem okoznak neki fájdalmat, ráadásul szabadon hagytam mindkét alkarját, hogy szükség esetén azért tudjon valamennyire védekezni, akár egy cerot is ki tud lőni, hogy hárítson egy kidout. A kardja is a kezében maradt.
A lány túl okosnak tűnik hozzá, hogy ez a trükk beváljon nála, bár azt valószínűnek tartom, hogy ő sem szívesen támadna rá egy, az ellensége által megkötözött ellenfélre. A kölyök viszont valószínű már így is Sirenia manipulációja alatt állhat, ez a fellépés végképp meggyőzheti róla, hogy a nő nem az ellensége. Amennyiben ő reagál előbb, győztünk is, a kis színjátékunk valószínű megadja a kezdőlöketet arra, hogy a kölyök utolsó éberségét is elaltassa. A biztonság kedvéért a másik két kígyómat is kinövesztem a hátamból, hogy ha valaki arról akar jönni, ne csak a sonido legyen a védekezési lehetőségem, hanem vissza is tudjak támadni. A mérgem ugyan csak hosszútávon mondható hatásosnak, de simán lehetne gyorsan ölő is, úgyhogy nem célszerű bekapni egy marást.


(Nekem megfelel, tényleg jobb lenne úgy folytatni, jobban átlátható lenne, hogy ki mit csinál.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Kedd Márc. 13, 2012 9:14 pm

Kalkulációim helyesek voltak, mintha a jövőbe láttam volna, az arrancart sikeresen eltaláltam feketén égő kezemmel és a kardom szúrása elől kitért, ahogy vártam. Az épületbe szúrva a kardomat több magot otthagytam és direkt nem egyenesen húztam ki, hogy nagyobb helyet lefedjek velük. A károkat már mindegy elkerülni, úgyis helyre kell hozni ezt a területet az arrancarok cerozgatása miatt, így még belefér ez a kis rombolás.
Már mennék vissza támadni, de megfordulva egy kidou száguld a férfi felé, ami az újonctól érkezett. Ezután pedig nagy lélekenergia felszabadításba kezd az arrancar és felveszi a resurrección alakját a társához hasonlóan. Először a hányinger kerülget, ahogy meglátom, mi is került a testére. Olyan undorító zöld lett és pikkelyekre hasonlított, mint valami hüllőbőr lenne. Nem is próbáltam elrejteni véleményemet az új alakjáról, kezemet a szám elé tettem és úgy tettem mintha tényleg hánynom kellene. De persze nem kellett, csak megjátszottam, ennél több kell, ahhoz hogy arra késztessenek, hiszen én egy úri hölgy vagyok.
Ezután látom, hogy az arrancar eltűnt a szemem elől és Taka felé vette az irányt. Egyből nekiiramodtam, hogy segítő kezet nyújtsak neki és hátba támadjam a férfit a kardommal és egy pár magvat juttassak a testébe. Azonban, amikor véghezvittem a vágást, éreztem, hogy valami nincs rendben. Egy pillanat múlva pedig már meg is kaptam a magyarázatot, amit levágtam csak valami klón volt, mivel lassan szertefoszlott.
Meglátom, hogy a két arrancar éppen egymás mellett állnak. Biztos valami kombinált támadást akarnak használni, hogy egyszerre intézzenek el minket. De nem adom olyan könnyen magamat, amint megmozdulnak és valami harci pózt felvesznek, akkor gyorsan elshunpozok magammal rángatva az újoncot is. Amikor megmozdultak már indultam volna, de a férfi gusztustalan kígyókat növesztett ki a testéből, biztos erre akart utalni Taka is, de azért szólhatott volna, hogy a testéből jönnek ki, mert így undorítóbb, mint elképzeltem. Na, de nem is a kígyók voltak a lényeg hanem, hogy azokat arra használta, hogy megfogja a nőt. Most kezdenek el maguk között harcolni? Bár ez éppen jókor jött, így egyszerre elintézhetem mindkettőt.
Merőlegesen magam elé helyezem a kardomat és ellököm magam eddigi helyemről és megindulok a két arrancar felé. Shunpot is használok, hogy gyorsabb legyek és 2-3 méterre előttük jelenjek meg, megtartva a lendületemet. Útközben viszont egy kicsit gondolkodtam és változtattam a tervemen. Eredetileg a hosszú kardomat akartam felhasználni, hogy a nőt átszúrva a férfit is elkapjam, de ez átgondolva nem fog bejönni. A férfi valószínűleg elengedné az átszúrt nőt és mentené a bőrét és az nekem nem jó. A nőt akármikor le tudnám győzni, eddig nem mutatott semmi értelmes technikát vagy, hogy tudna harcolni. A férfi viszont kemény tészta lesz, ezért is változtattam tervet.
- Bakudou 29, Shinkirou! – a kardom körül elkezdenek forogni a levelek egyenesen a két arrancar felé és megpróbálok mindkettőre egy illúziót bocsátani. Ha beválik, akkor természetesen az képzelik el, hogy jelenlegi támadásom ő általuk kudarcba fullad, majd legyőznek, de amikor már elbízták magukat, több tucat megjelenik belőlem nevetve körülöttük, majd észreveszik, hogy a társuk vérbe fagyva fekszik a földön. Mivel nem egyetlen illúzióba vannak mindketten ezért ez is megtörténhet.
A valóságban viszont csak annyi történik, hogy szépen elájultak és lezuhantak a földre. Így persze nem támadok rájuk, hiszen védtelenek, de klónom időközben aktiválta a kardját és megkötözi őket indákkal. Ha majd felébrednek, megkínzom őket, hogy áruljanak el hadititkokat és akkor Shiratori-sama meg fog dicsérni, amiért szereztem információkat az ellenségről.
Még ott van az az eshetőség, ha valamiért nem sikerülne a technikám, hiszen ki tudja mire képesek ezek a z arrancarok. Ha a legkisebb ellenállást veszem észre a kidoummal szemben, akkor egyből átszúrom a nőt a mellkasánál, a férfit pedig a klónomra hagyom, hogy megkötözze az indákkal. A férfi mindenképpen az indákban végzi.
És persze ott van az a lehetőség is, hogy valamilyen támadást akarnak bevetni ellenem, persze ebben az estben nem hagyom, hogy eltaláljanak, shunpot használva kikerülöm és csak a klónom indái maradnak. A tervem tökéletes és nem sok esélyük van ezeknek az arrancaroknak, bár még nem írtam le őket teljesen. Minden eshetőségre fel vagyok készülve, remélhetőleg már nem tudnak meglepni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sirenia de Rose
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Hueco Mundo/Las Noches
Registration date : 2012. Feb. 10.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Arrancar, Adala fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11100/15000  (11100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Pént. Márc. 16, 2012 8:23 am

A shinigami fiúcska eléggé megvan zavarodva ahhoz, hogy ne tudjon ellenem harcolni. Kétes információimmal megzavartam szegényt annyira, hogy ne tudja eldönteni mi az igaz és mi a hazugság. Terveimnek teljesen megfelel ez a kialakult helyzet. Kérdésére, hogy mi a sziréncsók, csak elmosolyodom.
- Igen, olyasmi, mint a francia. A különbség annyi, hogy sokkalta jobb.
A fiú ezek után úgy dönt, hogy Diego ellen indul harcba. Helyes menjen csak. Meg kell osztani őket. Sikerült a sráccal elhitetnem, hogy jól kijövünk és nem akarom bántani. Amikor megindul Diego felé, el is kezdeném a tervem következő lépcsőfokát, méghozzá azt, hogy a shinigamikra támadjak. A srác klónjától nem félek, gyenge kis undorító valami. Kíváncsi vagyok azért, hogy meddig marad meg egy kidouból létre jött másolat. Na mindegy ez teljességben lényegtelen az én elképzeléseimnek. Tehát kezdenék hozzá az én dolgomnak, de ekkor előttem terem Diego és a kígyóit ráuszítja. Ez az arrancar hibbant! Szakadjon már le rólam, egyáltalán honnan veszi, hogy mit mondtam a shinigami srácnak, nem üvöltöztem. Na mindegy idegesen forgatom szemeim és mondanék valami kedveset, amikor megpillantom, hogy a shini csaj elindul felénk és tőlünk 2-3 méterre megáll halkan szólok, mintha a férfinak beszélnék valamit.
- Lluva! ( Eső)
A Barák tömege összegyűlik fölöttünk és tüzes esőként hullik alá. A cél pedig minél gyorsabban földet érjenek és körülöttünk robbanjanak. Ha Diegonak van egy csöpp esze már akkor el sonidozott a közelemből, amikor meghallotta a Lluva kifejezést. Persze nem tudhatja, mégis milyen technikát alkalmazok, de nyilván kapcsol, hogy valamit használok. Ha Diego időben elsonidozik, kikerülhet a lány látóköréből. Akkor pedig van esélye megúszni azt az illúziós technikát, ami engem elkap. A Bara nem sebez olyan nagyot, de ha túl sok hullik valakinek a nyakába, az bizony roppant kellemetlen. Igen csak meglepetésként érheti a lányt, hiszen valószínű azért jött olyan közel, mert elaludt a gyanúja, hogy képtelen vagyok bármilyen harcra. Diego meg látszólag velem foglalkozik. Hát neki is nagyon gyorsan irányt kell váltania, mert a Barák könnyedén az ő nyakába is belehullanak. Nincs különösen nagyobb célmegjelölés. Arra használom, hogy Diego elmenjen a közelemből. A lány pedig, ha nagyon belemerül a kidou használatába és elbízza magát, könnyedén kaphat jó pár Barát a nyakába. Legalábbis remélem, hogy megzavarja majd a koncentrációját s legalább Diego időben eltávolodott a lánytól és megúszta ezt a halluzós dolgot. Én ugyanis lefekszem pihenni a kidou hatására és mindenféle kellemes dolgot látok. Látom, hogy a kislányt Diego sikeresen felhúzza a kardjára. Természetesen a hosszabbik, élesebbik kardjára, nem másra gondoltam. Aztán sok kacagó shinigami lány lesz körülöttem, meg látom Diegot is vérbe fagyva. Kezdem egyáltalán nem érteni a helyzetet, de mindegy. Egy darabig, most pihenek hála annak az illúzió technikának. Na meg a rám is hulló Baráknak, amik engem hála istennek nem sebeznek rommá. Legalábbis remélem, hogy nem a saját technikám öl meg. Körülöttem, legalább egy öt méter széles kráter keletkezik, ahogyan a Barák lehullanak. Én momentán eszméletlenül fekszem a földön, reménykedem, hogy hamarost magamhoz térek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaminari Taka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 128
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár
Registration date : 2012. Feb. 02.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Csüt. Márc. 22, 2012 12:58 am


A támadás sikerült, bár koránt sem úgy, ahogy terveztem. Mondjuk mit is várhattam volna tőle. Egyszer már alábecsültem, és megjártam. Ugyan jól teljesítettem, de én maradtam alul, s megtanultam, hogy ha alábecsülöm, akkor vége. Eltűnt a szemem elől, meg sem várom, hogy hol jelenik meg, én is mozgásba lendülök. Tudom jól, hogy gyorsabb nálam, mivel ha felfelé menekülök több lehetőséget hagyok neki, így lefelé shunpozok pontosan abban a pillanatban, hogy megjelenik előttem én eltűnök. Hiába volt benne a kalkulációimban ez akkor is meleg helyzet volt. Ekkor látom azonban, hogy megint egy klónféleséget alkalmazott, mint már párszor előző harcunkban. Aztán látom, hogy a kígyó elkapta a nőt. Ez nem jó, valahogy segítenem kellene, de ha csak úgy odamegyek, az olyan lenne, mintha a saját kivégzésemre sétálnék be önként. Villámlépéssel az egyik épület takarásába megyek, s elkezdem oldalba kerülni a párost. Amennyire lehet elnyomom a lélekenergiámat. Oda tartok, ahol jelenleg a klónom is tartózkodik. Két shunpo között vetek pillantásokat, hogy szükség esetén azonnal beleavatkozzak, de egyelőre csak fogolyként kezeli. Ez jó, valamennyi időt nyer ezzel nekem. Mikor odaérek a másolatomhoz, Haruki-san támadásba lendül, s valami területi technika, ami tuti nem a társamé szintén aktiválódik. Minden bizonnyal szabadulni próbált, azonban elkésett, hisz, ha nem is vagyok képes arra a technikára felismerem, hogy az egy illúzió kidou. Ennyit azért még én is tudok, hisz akadémiai éveim volt időm alaposan áttanulmányozni a kidou-kat. Magamban mondok, egy bocsánatkérést, de talán így a legjobb. Minden esetre nekem sem ártana belekezdeni. - Hadou 44: Kokutan Kou !- Mormolom halkan a klónommal együtt. A fekete tűz fellobban kezünkön, s én elmosolyodom. Szeretem ezt az összhatást, ahogy a fekete tűzön keresztül látszik az ezüst szín, és ahogy néha egy-egy elektromos csík végigszáguld benne. Most viszont a helyzettel kell törődnöm. A lényeges pont, hogy nem nézem ki belőle, miután kiütötte leölné, ez jó. Magam helyett a klónomat küldöm ki, egyelőre nem támadja meg a kígyót, hanem odamegy Harukihoz.
-Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek mond. Bízom benned, és szerintem jóval több tapasztalattal is rendelkezel, mint én.
Jómagam rejtőzködöm, s várom az alkalmat, mikor hasznossá tehetem magamat. Először azt terveztem, hogy a klónomat feláldozom, hogy megzavarja és a takarását kihasználva nekiesem, és talán el is intézem. De egyszerűen nem adhatok fel egy ennyire bizonytalan dolog miatt egy olyan taktikai előnyt, mint a másolatom. Rendben, készen állok innentől kezdve mindent beleadok, ha kell megint kiütöm magamat. Emlékszem legutóbb megharaptak a kígyók. Lehet az ütött ki, de inkább gyanakszom arra, hogy túlléptem a határaimat. Mindenesetre nem halálos a mérge, vagy nem olyan rövid idő alatt öl, hogy ne tudjanak megmenteni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Csüt. Márc. 22, 2012 1:40 am

Nem igazán vált be a tervem, még Sirenia sem biztos, hogy rájött, hogy nem őt akartam elkapni, hanem csak csapdát állítottam, a shinigami lányt pedig teljesen hidegen hagyja, hogy őt is megölheti. Ha tényleg ők lennének a "jók", akkor egy ilyen helyzetben megpróbálnák őt megmenteni tőlem, szánalmas, hogy mennyire képmutatók tudnak ezek lenni. Egyikük sem érdemel kegyelmet, nem is tudom, miért engedtem el a kölyköt a múltkor. Talán mégiscsak maradt bennem valamennyi az emberből, aki valamikor nagyon régen voltam, még ha nem is emlékszem már rá.
Sirenia balakból álló technikájának hatására azonnal elengedem a nőt, és kimenekülök a hatáskörzetéből, mielőtt elkezdődne a támadás. Sajnos rendkívül pocsék volt a csapatmunkánk, talán jobb lett volna megbeszélni, hogy kinek milyen képességei vannak, mielőtt így, élesben teszteljük magunkat. Mindenesetre, hála neki, így kikerülök a kidou hatásköréből, ellentétben vele, ő lezuhan a házak közé. Normál körülmények között elkapnám, hogy ne sérüljön meg az eséstől, de mivel addig van viszonylagos biztonságban, amíg azt hiszik, hogy nem tekintem már társamnak, csak a tekintetemmel követem a zuhanását. Érzem, hogy nem hunyt ki a lélekenergiája, csak az eszméletét vesztette el.
Hideg, lecsapni készülő kígyó mosolyával fordulok az ellenfeleim felé, végül a lány felé fordulok. -Kegyetlen vagy, nincs semmiféle különbség közted és köztünk, nem tudom, hogy mi alapján érzitek jogosnak, hogy ítélkeztek felettünk. Ideje befejezni. Serpiente del Inferno. A már belőlem kinövesztett kígyók zöld lánggal elégnek, és csatlakoznak ahhoz a folyamhoz, ami a bal kezemből ömlik ki. Néhány másodperc alatt megszilárdul a kígyó. Titokban egy kicsit aggódtam, most használom a technikát első alkalommal úgy, hogy nincs szilárd talaj a lábam alatt, de a kígyó is maga alá tudja gyűrni a reiatsut, úgyhogy nem zuhan le. Az rendkívül nagy pofára esés lett volna, bár úgy is tudtam volna használni valahogy. A hüllő méretei hatalmasak, tizenöt és húsz méter között van a hossza, a szemeit ráemeli a shinigamikra. Az én tekintetem ezúttal a másikra kúszik át.
-Ahogy mondtam, nem mutattam semmit az igazi képességeimből, nem volt szükséges. Túl sokáig játszottam veletek, gyerekek, ideje lenne aludnotok. Az utolsó szavaimnál megfeszítem a lábaim, és a sonidommal nekiugrok a lánynak, a kardommal indítok egy kétkezes vágást a felsőteste irányába. A kígyóm is felüvölt, és megindul egyenesen a shinigamik felé. Ha bármelyiket mozgásképtelenné teszem, akkor az állatka rendkívül gyorsan fogja elfogyasztani, ráadásul az ő mérge, a kisebbekkel ellentétben, már halálos. Ha megharap valakit, perceken belül teljesen megbénul a mozgása, egy órán belül pedig a belső szervei is. Ha Sirenia most rátámadna valamelyikre, nagyon gyorsan véget érne ez a harc, kár, hogy pont most kellett lepihennie.
-Legutóbb elmaradt a bemutatkozás. Mi a nevetek?-annyira nem érdekel, de amíg válaszolnak, kevésbé fognak odafigyelni. Az, hogy a nevüket megmondják-e, kevésbé lényeges, ha nem, az még jobb, még kevésbé tudnak rám figyelni, ha valami frappáns beszólást gondolnak végig. Ha válaszolnak, azért én is elmondom a nevemet. Már szép kis bűnlajstromot vezethetnek a nevem mellett a shinigamik, hadd legyen még hosszabb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Márc. 26, 2012 9:44 am

Egy kicsi meglepetés ér, amikor az arrancar nő testéből valami energia gömbszerűségek kezdenek az ég felé szállni, majd visszafordulva a földet célozzák meg. A kidoum befejezése után egyből suhintok egyet a kardommal a fejem fölött, amivel parancsot adok a magvaimnak, hogy nőjenek indákká és védjenek meg az égi támadástól. Fejem fölé helyezett vastag indaréteg megvéd a támadástól, de a robbanások hallatán érzem, hogy nem fog kitartani végig. Még volt annyi időm, hogy az indák kiinduló helyénél egy árvácskát is kinövesztek elrejtve az indák között. Végighúzom a kardomat még a fölöttem lévő növényzeten, ahol még vastagabban vannak az indák és nem valószínű, hogy átszakad és képesség nélküli virágokat növesztek ki, amik szép színesek.
Időközben, ahogy technikám eltalálta a nőt, a földre zuhant, így könnyű célpontot biztosított a klónomnak, aki indákat kinövesztve megkötözte őt, és ha vissza is nyerné az eszméletét, még egy ideig fogva tartva lenne. Mondjuk nem fog kitartani olyan sokáig, csak lassításra lesz jó, de az is elég, közben ketten elbánhatunk a másikkal.
Ezután kishunpozok és elkerülgetem a maradék gömb izét, míg kell. Lassan véget is ér és kisebb kerülgetésekkel kikerültem, amit ki kellett. Hamarosan mellettem terem az újonc tiszt és felajánlja segítségét. Szóval az alattvalóm akar lenne, mi? Hát ez ellen nincs kifogásom. Mindig is akartam valakit, akit irányítgathatok. És mivel ő elismeri, hogy milyen nagyszerű vagyok, ezért ő tökéletesen megfelel, csak az a baj, hogy nem tudom mire képes.
- Ez jól látod. – értek egyet Kaminarival, hogy én mennyire tapasztalt vagyok. Már kezdtem volna mondani, hogy együtt kéne rátámadni a férfira, hiszen a másik el van foglalva szundikálással, viszont félbeszakított az arrancar. Meglátom a férfit egy mosollyal az arcán, amikor éppen hozzám kezd el beszélni.
- Haruki csak a kötelességét végzi. A shinigamik feladata, hogy kardjukkal megtisztítsák a lidércek lelkét és visszaküldjék Soul Societybe. – válaszolok a férfinak teljes higgadtsággal, nem törődve vele, hogy kegyetlennek nevezett. Lehet, hogy kegyetlen, de a helyes út, hogy fenntartsuk a lelkek egyensúlyát. Nem érdekel egy hollow véleménye; amikor halálisten lettem felesküdtem a lelkek védelmére. Attól még, hogy részben eltávolította a maszkját, attól még ugyanolyan lidérc, csak sokkal emberibb alakkal rendelkezik.
Nem sokkal mondandóm befejezése után, valamilyen technika bevetésére készül a férfi, amitől zöld tűzben elégnek a kígyói. Már örültem, hogy végre nincs több kígyó, amikor a zöld tűz egyre nagyobb lett és egy hatalmas kígyó jött ki belőle. Ennyit a kígyó nélküliségről. Ezen viszont nem volt időm dühöngeni, mivel az arrancar eltűnt eddigi helyéről és egy szempillantás alatt előttem termett. Már nem volt időm, hogy a kardommal hárítsam az érkező támadást, csak a szabad kezemet tudtam magam elé rakni védekezés gyanánt. Így is csak egy gyorsan aktiválódó kidout tudtam megidézni és azt is gyorsan kellett kiválasztanom.
- Bakudou 8, Seki! – tartom bele a kezem hátulját a támadásba, ahol megjelenik a kis kék körpajzsom. Egyenesen az érkező pengébe tartom a kezemet, majd amint érintkezett a technikám vele, egyből arrébb shunpoztam megragadva a tőlem nem messze álló Kaminarit. Valószínűleg utánam őt vette volna kezelésbe és neki semmi esélye nem lett volna ellene. Közben láttam, hogy a kígyó is megindult, de tudtam mit kell tennem.
- Haruki ismeri az ilyen technikáknak a gyengepontját. Nem kell foglalkozni a nagy kígyóval, a használót kell harcképtelenné tenni és akkor megszűnik a technika is. Egyszerre kell rátámadnunk és akkor talán nyerhetünk. – adom elő a tervemet az újoncnak shunpozás közben. Még nem tudom, hogy fogjuk végrehajtani, da majd valamit kitalálok. Lassan már kezd is valami közvonalazódni a fejemben, de még át kell gondolnom.
- Haruki elmondja a nevét csak, hogy tudd ki fog megölni. Shiranui Haruki a 9. osztag 4. tisztje. – állok meg jó messze az arrancartól, hogy megosszam vele a nevemet. Közben rápillantok a klónomra, hogy kezdje el az előkészületeket, amivel majd megtámadhatom az arrancart.
Elbúj egy ház mögé, ahol megvágja a tenyerét mindkét kezén és betudva a kardot a ruha ujjaiba húz egy-egy csíkot vele. Ha eljön a megfelelő időpont, addig készenlétbe áll, és ha szükségem van rá, harcba küldöm. Addig is kardomat vízszintesen magam elé rakom és elkezdem pörgetni, hogy azért valamit én is támadjak.
- Hadou 58, Tenran! – állítom meg a pörgő kardomat, amiből egyből egy forgószél távozik az arrancar felé. Nem várok valami sokat ettől a technikától, de legalább ezzel húzom az időt. Ezután egyből készenléti állapotba helyezem a kardomat, hogy ne legyen olyan, mint az előbb, hogy majdnem teljesen védtelen vagyok. Figyelek, hogy érkezik-e valamerről támadás, és ha igen, akkor megpróbálom kivédeni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sirenia de Rose
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Hueco Mundo/Las Noches
Registration date : 2012. Feb. 10.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Arrancar, Adala fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
11100/15000  (11100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Kedd Ápr. 10, 2012 7:18 am

A hallucináció hamar véget ér. Igazából nem igen rázott meg a dolog. Sőt, elsőre fel sem fogom, hogy hol a fenében vagyok. A kiáltozás és hangzavar, meg a testem köré csavarodott indák azonban, hamar eszembe juttatják, hogy hol is vagyok. Miféle ördögi és agyafúrt pokolba kerültem? Ez az egész kezd unalmassá és rám nézve veszélyessé válni. El kell húznom innen valahogy a sunyiba. Egy azonban biztos. Mindkét shinigaminak vannak klónjai. Hiszen a srácból is láttam vagy kettőt, meg a lányka is a közelben van. A nymvadt indák zavarnak, így fogom magam és elkezdem lehámozni magamról. Elegem van az emberek világából, ha ezt túlélem soha többet nem mozdulok ki LN-ből. Hueco Mundo sivatagairól nem is beszélve. Építek magamnak egy kuckót és elő se tolom többet a képemet. Miután sikerül leszednem magamról ezt a vacak indát, az első dolgom az, hogy megkeressem a harcoló feleket. Mivel egyáltalán nem érdekel, hogy a klónok mit csinálnak, gyorsan haladok. Felőlem meg is támadhatnak. Nem nagyon izgat a jelenlétük. Amint megtalálom a küzdő feleket. kezemet előrenyújtom és szépen csöndben, mindenféle kiabálást meg villogást kerülve....
- Cero!
Mindenféle konkrét célzás nélkül beleeresztem a két shinigami közé. Az sem érdekel, ha nem talál. Mit érdekel engem már bármi is. Csak legyünk végre túl ezen a szánalmasan szájtépésen. Az életemet sem féltem túlzottan, ha valamelyik megöl, hát jupí. Diego mellé sonidozok. Nem mondok semmit. Mit érdekel engem, hogy mit akar mondani. Én sem akarok neki mondani semmit. Ezt az egészet akarom most már befejezni. Szememmel keresem a célt és amint megpillantom bármelyiket a kettő közül. Könnyed mozdulattal egy barát indítok ellene.
- Diego nem tudom mit vacakolunk még ezzel a kettővel. A csajjal nem tudunk mit kezdeni. Jössz vagy maradsz, a te dolgod. Én húzok innen a fenébe. Én biztos nem fogok megdögleni két shinigami miatt, akikkel már fogócskázunk egy ideje. Nem az a célunk, hogy mindenáron megöljük őket. Az összedolgozás a cél, ez egyelőre élesben nem megy. Nekem nem, nincs megfelelő technikám, amivel tudnálak segíteni. Pattanj meg te is, mielőtt elfajul. Viszlát.
Mondom és magasról teszek arra, hogy mit szól az egészhez Diego. Ez az igazság egy nagy nulla vagyok a harc terén. Képességeim nem valók a csatatérre. Ezt belátom magam is.
- Garganta.
Motyogom magam elé és megvárom, amíg megnyílik az átjáró. A shinigamik támadásait igyekszem elkerülni. Egy biztos én elhúzok innen a fenébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaminari Taka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Cancer Monkey
Hozzászólások száma : 128
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár
Registration date : 2012. Feb. 02.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Hétf. Ápr. 23, 2012 9:52 am


Az előtörő kígyótól kiráz a hideg. Ezzel tényleg nem lett volna kellemes egyedül találkozni. Haruki-san klónja már nincs a nő közelében és ez jó, legalább nem kell azzal törődnöm, hogy nehogy megölje. Csak remélem, hogy nem tér vissza a csatatérre, már láthatta, hogy a társam nem fog habozni vele kapcsolatban, lényegtelen milyen állásponton van a harcban. Bemutatkozott, szóval Diego, ezt a nevet jól megjegyzem. Egyszer még visszafizetem az elsőt szemtől szemben. A klónomat arrébb rántja Haruki-san. Én magam Diego mögött vagyok az egyik ház tetején, és a túloldalon rejtőzködve kicsit kinézek. Mérlegelem a helyzetet. A társam után a klónom is bemutatkozik helyettem.
- Kaminari Taka, a 3. osztag 5. tisztje.
Nem mond többet, ezt éppen elégnek látja. Nem lenne bölcs most sokat beszélni. Egyrészt a végén még valami rosszat mondanék, és magamra haragítanám a másik shinigamit, vagy épp elterelődne a figyelmem a helyzet komolyságáról. Együtt támadás, mikor Haruki-san támad a tornádóval a klónom is akcióba lép. Megpróbálja kihasználni a forgószél látásviszony zavaró hatását. Mikor megérkezik a shunpoból egy kidou-t lő Deigora.
-Bakudou 61: Rikujoukourou!
Valószínűleg a fényrudak elkapják Deigot, de ha nem az sem baj, hisz nem tartotta volna fogva néhány pillanatnál tovább. Ezt a néhány pillanatnyi időt, viszont ha kivédi is megszerzem, hisz hátulról meglepetésből fogok támadni. Az egyetlen dolog amivel nem számolt sem a klónom sem jómagam, hogy a női arrancar is bekapcsolódik a harcba, méghozzá nem azon az oldalon, ahol számítottam rá. A cero amit a társam és klónom felé küldött egyetlen pillanattal később érkezett, mint bakudom, és nagyon is meglepte a klónomat.. Egyetlen reakció melyre képes volt, hogy maga elé kapta védekezésül a kezeit. Ez azonban már nem segített rajta, az energiasugár közepében volt, a technika után egy porszem sem maradt belőle. Nem is tudom miért, lehet megijedtem és azért, de lehet hogy ösztönösen próbáltam kihasználni a valószínűleg mindenki számára hirtelen történt eseményt. Ha elkapta a hatrudas fénybörtön, akkor a mellkasa bal felső részét veszem célba, ha nem akkor amint megérkezett a helyváltoztatásból támadok, de a mellkasa közepét támadom, nehogy eltévesszem.
-Juugeki Byakurai!
A kidouba beleadom mindenem amim van, utána odakapok az ujjamhoz, mert elszúrtam még a saját ujjamat is megégette a technika, látszik van még hova fejlődnöm. Lehet nem a legnehezebb kidou, de a kontrollálása mindig nem megy tökéletesen. Azt terveztem, hogy ezután azonnal nekiesem, de ekkorra már felfogom, hogy az a cero a nőtől jött és ellenünk szánta, nem pedig a másik arrancarnak. Egyelőre védekező állást veszek fel. Nem merek cselekedni. Nem, nem erről van szó, egyszerűen túlságosan össze vagyok zavarodva, hogy akármit is cselekedjek. Megjelenik a nő Diego mellett, ez a legtökéletesebb alkalom lenne a támadásra, mivel elkezdett vele hevesen vitatkozni. Vagy csak kiakadt valamin. Először meglep, hogy távozni készül, hisz először nagyon nagyon segíteni akart, most meg ránk támadt. Most, hogy így belegondolok, ha akkor támadt volna, mikor nekiestem Deigonak, már halott lennék. Hát ennyit lehet adni egy lidérc szavára. Mivel van bennem annyi, hogy ha már összebeszéltünk hiába árult el, hagyom elmenni. Amúgy se lenne lelkiismeretem megölni egyikőjüket sem. Diego meghagyta legutóbb az életem, vele pedig mintha lepaktáltam volna. A legjobb lenne, ha a másik is követné példáját, és meglépne. Ha nem teszi valószínűleg bajban lesz, a kígyója elég nagy előny számára, de rögtön háromféle módot tudnék a feltartóztatására. Haruki-san pedig minden bizonnyal elbírna vele egy egy elleni harcban. Megnyílik a garraganta, ha parancsot kapok támadásra, Diegonak fogok nekiesni, amennyiben nem menekül. Ezért nekiállok előkészíteni egy újabb kidout. A Rikujoukourou idézésének, halkan mormolom. Amennyiben folytatni kívánja a harcot a másik én sem fogom magam visszafogni. Ha egyértelműen folytatni akarja azonnal reagálok a fénybörtön technikával, azután már helyzet függő. Ha nem kívánja folytatni és ő is megnyitja a kaput, akkor csupán feszülten várom, hogy eltűnjön. S csak ezután eresztem le a védelmem. Majd odashunpozok Haruki-san mellé.
- Remélem hasznára voltam. Sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni. Ha szabad, akkor most mennék, hamarosan ideje lenne érkeznie annak aki levált engem.
Ha nincs semmi ellenvetése akkor elindulok, informálom az engem leváltani jött shinigamit, majd hazatérek pihenni.


Köszönöm a játékot!

______________

Pontok
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Kedd Ápr. 24, 2012 2:01 am

-Lehet, hogy éppen ti vagytok, akik megzavarják ezt az egyensúlyt. Mindenesetre felesleges erről beszélni, a szavak nem elég erősek ahhoz, hogy megváltoztassuk a másik véleményét. A lány rendkívül gyorsan reagál, a kidouja felfogja és visszaveri a vágásomat, ráadásul arra is marad ideje, hogy félrerántsa a társát a kígyóm útjából.
A sonidommal visszaugrok az állat mellé, egyelőre jobb tartani a távolságot, a fiú képességei szinte csak a közelharcra koncentrálódnak. A neveik nem mondanak számomra semmit, de azért megjegyzem őket. Haruki és Taka. -Én Diego Canino vagyok, a társam pedig Sirenia de Rosa, mindketten Slarin, a segunda Espada fracciónjai vagyunk. Még nem áll szándékomban meghalni, kislány, nem fog két taknyos kölyök legyőzni.
A forgószél hatására ösztönösen az arcom elé kapom az egyik karom, úgyhogy nem tudom megakadályozni, hogy fogságba ejtsenek a fényrudak, de mivel már megidéztem a kígyót, közel sem ugyanaz a helyzet, mint legutóbb, fel is emelkedik, hogy lecsapjon, amikor a kölyök közelebb jön. A varázslat nem lett túl erős, talán ez is egy klón, vagy csak simán fogytán van a lélekenergiája.
A cero, ami a föld felől jött, darabokra tépte Takát, legalábbis azt hittem, az igazi végig itt rejtőzött, ha Sirenia nem segít be, nem tudom kivédeni a támadást. Így viszont egy kis lélekenergia-megemeléssel megtöröm a kidout, és félre sonidozok, úgyhogy a villám csak a bal felkarom kapja el. Egy újabb égési sérülést szedtem össze, de túlélem. Próbakánt megmozgatom a füstölgő végtagot, de úgy tűnik, működik. A kígyóm is lecsap Takára, de már csak a hűlt helyét találja. Nem baj, most már simán győzünk.
-Szóval túlélted. A szemem elkerekedik, amikor meghallom, hogy vissza akar vonulni, de mielőtt megpróbálnám visszatartani, ráébredek, hogy igaza van. A feladatot már teljesítettük, gyakoroltuk a csapatmunkát, ami csapnivaló volt. Valószínű így is darabokra tépnénk ezt a kettőt, de felesleges lenne folytatni. Jobban át kellett volna beszélni, hogy mégis hogyan harcoljunk együtt, ha hazaértünk, akkor megtárgyaljuk.
Kinyújtom a sérült bal karom, mire a kígyó zöld lángokba borul, és visszatér a testembe. Az extra lélekenergia nagyon jól jött, talán javult is valamennyit a karom állapota tőle. Sirenia közben meg is nyitotta a gargantát, és be is sétált rajta, úgyhogy nekem is ideje indulnom. -A folytatás értelmetlenné vált, úgyhogy ezúttal elengedünk benneteket. Te vagy az egyetlen, aki két találkozást is túlélt velem, kölyök. A sonidom segítségével beugrok a gargantába, a dimenzió-törés pedig szépen lassan becsukódik mögöttünk, elvágva minket a két shinigamitól. Sirenia csak pár méterrel van előttem, úgyhogy mögé sonidozok fél méternyire.
Valóban rendkívül szép, nagy kár, hogy pont gyerekekkel akadtunk össze, a fiú is pont abban a korban volt még, hogy ne érdekeljék a nők annyira. A legtöbb ellenfelet zavarta volna, hogy egy meztelen lány az ellenfele, talán ők voltak a legideálisabb páros arra, hogy felvegyék velünk a harcot. Sireniával talán még én sem bírok el, a külseje már önmagában veszélyes fegyver. Talán azért sértődött meg, hogy nem kellett annak a kölyöknek, és annyira dühös lett, hogy még megölni sem akarta, pedig biztosan tudott volna változtatni a véleményén.
Lassan eltűnnek a Ressurecciónunk nyomai, és visszazáródnak a fegyvereinkbe. Elég kellemetlen lesz így visszatérni Las Nochesbe.
-Sirenia... ott maradtak a ruháid.


Köszönöm a játékot!

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Kedd Ápr. 24, 2012 5:59 am

A női arrancarral egy ideig még nem kell foglalkoznunk szerencsére, így minden figyelmünket a férfira összpontosíthatjuk. Megosztom a tervemet az újonccal, hogy egyszerre kell támadnunk, ha le akarjuk győzni ezt az arrancart, majd a férfi kérdésére bemutatkozunk. Amikor társam bemutatkozott, egy pillanatra rá néztem, mivel nekem úgy mondta, hogy még nem kapott rangot, most meg azt mondta, hogy 5. tiszt. Már értem. Biztos ezzel akarja megtéveszteni az ellenséget, hogy ő erősebbnek higgye és tartson a rejtett tartalékaitól. Okos.
Elindítom forgószelemet a kardomból, hogy egy kicsit húzzam az időt, közben felkészítettem a klónomat, hogy hamarosan támadásba lendülhet. Arra viszont nem számítottam, hogy Kaminari is becsatlakozik ebbe a támadásba egy bakudouval. Nem pont most gondoltam, hogy támadjunk együtt, de legalább nem hátráltat. Már épp küldeném a klónomat a harcba, amikor egy energia sugár közeledik felénk és már nem tudom elkerülni. Próbálok kitérni előle, de mégis eltalál. Minél előbb ki akartam térni előle, hogy a legkisebb sérüléssel megússzam. Ha úgy vesszük valamennyire sikerült, csak a bal kezemen égett le a ruha és égési sérülések is keletkeztek rajta, meg az arcom bal oldalán is meglátszott néhány seb.
Amint kiértem a ceroból egyből a társamat figyeltem, hogy ő mennyire vészelte át. Ekkor láttam, hogy éppen darabokra hullik nem messze tőlem, tehát ez csak egy klón volt. Az igazit pedig az arrancarral harcolva találom meg. Következő, amire kíváncsi voltam, hogy ki volt a technika mögött. Igazából sejtettem, hogy ki felelős érte, de a saját szememmel akartam megbizonyosodni róla. Meg is pillantom az újonnan harcképes női arrancart, aki éppen a másikkal beszélget. A nő is belátta felsőbbrendűségemet és feladja a harcot, aminek igazán örülök. Nem mintha nem tudnám őket legyőzni, de így legalább megspórolnak nekem néhány extra sebesülést. A férfi viszont még adja az erőset és úgy akar távozni, mintha megkegyelmeztek volna nekünk.
- Elengedtek? Inkább Harukiék hagynak titeket futni. – javítom ki a férfi tévedését, majd végignézem, ahogy bemennek a fekete átjáróba és eltűnnek a szemünk elől. Nem mondom, hogy biztos mi nyertünk volna, ha folytatódik a harcunk, főleg így hogy bekaptam egy cerot is, de egy döntetlent mindenképpen ki tudtunk volna harcolni. Sérülésem ugyan nem olyan súlyos, de a harcban hátráltatott volna és megnehezítette volna a dolgomat.
- A végére egész jól belejöttél a harcba, így nem kell szabadkoznod. De ha megfogadsz egy tanácsot Harukitól, akkor ne búj a klónjaid mögé. A harc lényege, hogy fejlődjél, ha a klónod küldöd előre és te csak rejtőzöl és hátba támadod az ellenfelet, akkor nem fejlődsz annyira, mintha te lennél a klón helyében. – tartottam egy kisebb hegyi beszédet Kaminarinak, hogy jobb a frontvonalon harcolni, mint hátrébb. Amíg nem halunk meg, addig minden harcban tapasztalatot szerzünk, amit aztán később felhasználhatunk és ez egy jó lecke volt számomra is. - Ha segítségre van szükséged, nyugodtan fordulhatsz Harukihoz, mivel nem vagy reménytelen eset. A 9. osztagban megtalálod. – búcsúzon el én is shinigami társamtól és indulok el az Urahara Vegyesbolt felé, hogy ott ellássák a sebesüléseimet. Komolyan gondoltam, hogyha tanács kell neki valakitől, akkor kérhet tőlem, mert tudom, hogy milyen fontos is az, ha van valaki, akitől tudok segítséget kérni. Ha nem lenne Shiratori-sama, akkor én is elveszett lennék, és nem tudnék, mit tenni. De szerencsére van, és nem kell elképzelnem, milyen lenne, ha nem lenne.
Végül is jó tapasztalat volt ez az első találkozásomnak egy arrancarral, akiből nem is egy volt, hanem egyből kettő. Megbizonyosodtam, hogy tényleg nem szabad őket lebecsülni, mondjuk a nő nem mutatott semmi érdemlegeset, de a férfivel komolyan meggyűlt volna a bajunk. Zanpakutoum teljes erejét sem tudtam használni, mivel idő kell hozzá, így feleslegesen készített el az egészet. Ha csak a nő lett volna az ellenfelem, akkor nem is lett volna rá szükségem, de ha egy erősebb ellenfelem van, akkor időben aktiválnom kell a kardomat mostantól.
Miután végeztem az Urahara Vegyesboltban, szépen megköszöntem a gyógyítást, majd elindultam megkeresni a póttestemet. Amikor azzal megvoltam, már nem volt több kedvem a városban boltról boltra járni, így inkább hazamentem. A jelentésben pedig egyértelműen azt írom, hogy az arrancarok beijedtem és elmenekültek. Mert igazából így történt, csak ők ezt nem akarják bevallani.
/Köszi a játékot! Smile /

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   Szer. Ápr. 25, 2012 1:47 am

A küzdőteret LEZÁROM, jutalmatok 200 LP és 2500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kettő a kettő ellen   

Vissza az elejére Go down
 

Kettő a kettő ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-