HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A kiömlött sör esete szódával körítve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: A kiömlött sör esete szódával körítve   Hétf. Jan. 16, 2012 10:22 am

Kezdő helyszín: Enemigo Publíco, Las Noches

Nincs is szebb annál, mint amikor valaki azután, hogy több száz métert gyalogolt a tűző napon, ahol szinte már felforrt és kifolyt az agya az orrán keresztül, végre eléri a kocsmát, és megrendeli az első sörét. Egyszerűen elviselhetetlen ez a hőség, nem is értem, miért volt szükség erre a napra felettünk. Azt értem, hogy hangulatossá kellett tenni valahogy ezt a kihalt helyet, de hogy pont ezzel a virító kék éggel? Ha a hollow-ok ilyesmire vágynának, akkor lehet, hogy nem úgy választották volna meg a dimenziójuk, hogy teljesen sötét legyen. Persze most már sokan megszokták, úgyhogy semmiképp nincs esély a változásra.
Megveszem a dreher-em, most nincs kedvem erősebbet inni, és elindulok egy üres asztal felé. Csak néhány arrancar van itt, talán este többen is jönnek. Nappal a fene tudja, mit csinál mindenki, leszámítva persze, amikor éppen nem egymást eszik. Vannak, akikben semmi emberi nem maradt, és a végtelen szabadidejüket mind a szobájukban töltik el. Szerencsére nekem már van néhány barátom, úgyhogy talán lesz más alternatívám is ma estére. Egész jó kis parti lesz az Oázisban este, ha valami pszichopata nem veri szét addig-ez itt sajnos gyakran előfordul. Viszont akkor meg is van az alternatív szórakozási lehetőség, a nyilvános lincseléseket is szeretem.
A gondolataim sajnos annyira lefoglalnak, hogy sikeresen hasra esek egy lándzsa-szerű zanpakuto nyelében, ami a tulajdonos székének volt támasztva-faszért kell ezekkel a feltűnő szarokkal mászkálni, egy sima kard miért nem jó ezeknek a hülye bunkóknak? A söröm kirepül a kezemből, egyenesen neki egy, épp az ajtón belépő nőnek, akinek az egész adag a ruháján kötött ki. Vehetek másikat! És ha nem lennék még eléggé felcseszve agyilag, még ki is röhög mindenki, aki látott, beleértve a kis tetvet is, akinek elestem a disznóbökőjében. -Na, eddig éltél, seggfej! A pultos már abból látta, hogy gond lesz, ahogy felpattantam.
-Itt nem fogtok harcolni, megint szét lesz barmolva a krimó. Ha balhézni akartok, húzzatok ki innen! Amíg a fickó beszélt, felmérem a lándzsás-köcsög lélekenergiáját, ami elszomorítóan alacsony, a maszkja is takar mindent a szemein kívül, valószínű csak gillian volt, amikor átváltoztatták. Ez így túl könnyű lesz, nem lesz elég időm kiélvezni! Remélem, a szórakozás azért kárpótolni fog az elvesztett piáért.
Ekkor veszem észre, hogy a nő, akit lefröcsköltem, még mindig az ajtóban áll, szemmel láthatóan nagyon dühös rám, a ruhájáról még mindig csöpög a piám maradéka. Fene sem érti ezt, elvégre nem az én hibám volt, ez a barom tette így a lándzsáját. Most azt várja, hogy bocsánatot kérjek tőle? Na, azt már nem!
-Lennél szíves, és félreállnál az utamból?-végül a "se nem bunkó, se nem gentleman" stílusú mondatommal kértem meg, hogy ne álljon az ajtóba. Igazából ő nem csinált ellenem semmit, úgyhogy vele semmi dolgom. Ránézésre nem tűnik erősnek, mondjuk a lélekenergiája jóval magasabb a gillian-görényénél. Sajnos nem tudom egyértelműen behatárolni a képességeit, de persze nem tartok tőle különösebben. Ha van egy kis esze, akkor nem fog kikezdeni velem. Nem szeretek nőket megütni, de az arrancar-oknál sem a nem, sem a kor nem befolyásoló tényező, úgyhogy ezt most nyugodtan figyelmen kívül hagyhatom. Az Espada-ban is egyértelmű nőuralom van, úgyhogy senki ne mondja, hogy gyengék és védtelenek. Szóval ha nem áll félre, ugyanúgy járhatok el, mintha férfi volna, és senki nem szól semmit.
Ezt a nőt nem ismerem, úgyhogy semmiképp sem fogom súlyosan megsebezni, nem akarom, hogy sértődés legyen a vége, ha valaki fracción-ja. A gillian-t is csak megrendszabályozom, elvégre csak egy sör volt. Ha néhány fogát kiverem, talán gondolkodik legközelebb, hogy érdemes-e hagyni, hogy más pofára essen miatta. Még szívességet is teszek, ha ez bárki mással történik, az valószínű letépi a fejét. Milyen rendes vagyok, hogy megtanítom a tudatlanokat az alapvető viselkedési formákra!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Kedd Jan. 17, 2012 5:03 am

Szabad nap. Legalábbis valami ilyesminek nevezném azt, amivel "megajándékoztam" magamat. Persze ez tulajdonképp csak arra volt kifogás, hogy kimozduljak a saját szobámból úgy, hogy Ángelt elküldtem gombát szedni a sivatagba. Na jó, nem épp gombát szedni, de a lényeg az volt, hogy ne legyen a közelemben. Jelenleg nem volt semmi kedvem a hülye beszólásait és nyugtatásait hallgatni. Kikérem magamnak, hogy igenis jogom van dühösnek lenni és akkor és arra akire és amikor akarok. Ez előjog számomra és punktum.
Persze ez mind szép és jó, hogy én kimerészkedtem a felségterületemet jelentő toronyból, viszont halvány lila fogalmam sem volt róla, hogy mit tegyek. Határozott tény, hogy nem szeretek kimozdulni és minden alkalommal valami fejfájást okozott nekem. Példának pedig ott van Vex. Na az nagy fejfájást okozott nekem és sajnos kétszer. Most viszont Las Noches közepén álldogálva törtem a fejemet azon, hogy vajon merre mehetnék. Amiatt nem kellett aggódjak, hogy esetleg valaki felismerne, hisz maszkomnak köszönhetően arc alapján biztos nem tudnak felismerni, valamint emellett ez a kis "kiegészítő" a lélekenergiámat is kellően visszafogja, így senkinek sem tűnhet fel valódi kilétem.
- Anyád... - buktak ki a szavak az ajkaimon, mikor az egyik numeros volt olyan kedves és italával eláztatta a ruhámat. Na erre mondtam, hogy az ilyesfajta kimozdulások fejfájással járnak a számomra. Kezeimmel tettem pár mozdulatot arra, hogy megpróbáljam megfosztani a rám fröccsent italt attól az élvezettől, hogy a ruhámon találjon nyugalmat, viszont hamarosan kénytelen voltam beismerni, hogy ez bizony hiábavalónak bizonyult. Túl makacs volt a folyadék.
- Dögölj meg... - válaszoltam a pár pillanat múlva előttem tornyosuló arrancarnak. Igaz, hogy legalább tíz centivel magasabb volt nálam és vastagságban is felül múlt, viszont képes voltam az egyetlen olyan dolgot a szemeibe szúrni amit nem fedett maszk az arcomon, ez pedig a vöröslő szempár volt. Közben két kezem is lassan a derekamon állapodott meg erősítve jelenlegi nem túl kecsegtető érzelmeimet.
- Minimum kérhetnél bocsánatot, arrancar.- szavaimban a tiszta gúny érződhetett. Lehet, hogy ugyan abból a fajból való, mint én, viszont ez még nem jogosítja fel arra, hogy egyenlő félként tárgyaljak vele. Igaz, hogy most "inkognitóban" vagyok és önön szórakoztatásomra kell játszanom a kis hisztis csitrit, viszont ez nem jelenti azt, hogy ennek érdekében mindent feladok magamból. Egy kiváló faj leányaként igenis jogom van ahhoz, hogy úgy beszéljek bárkivel ahogy akarok, ráadásul amikor akarok. Nem vagyok holmi kis beszari féreg, mint oly' sokan Las Noches területén.
- De ha gondolod akár rá is vehetlek, hogy megtedd mindezt. - tördeltem az ujjaimat kissé és jelenleg cseppet sem érdekelt, hogy ki van körülöttem és ki nem. Ráadásul az sem érdekelt, hogy ki az aki előttem tornyosulva úgy képzeli, hogy attól, hogy egy shinigami bűvészbemutatót tartott neki még jogában áll azt tenni amit akar. Igaz, hogy én is hasonlóképp változtam arrancarrá és nem természetes úton, viszont én már megfizettem annak az árát. Két shinigamival bántam el, ráadásul egyikük kapitány szinten volt. Mellesleg persze espada is vagyok, de ezt mondjuk ez az alak úgysem tudja. És ha rajtam múlik nem is fogja megtudni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Kedd Jan. 17, 2012 6:00 am

Mi a fasz van ma mindenkivel? Én csak megkértem, hogy biztosítson nekem szabad utat, erre ilyen rondán beszél velem? Szépen vagyunk. Egy pillanatra összehúzom a szemem, ahogy a vörös szempárba tekintek. Még annyit sem látok a nő arcából, mint ezéből a seggfejéből mögöttem, de valószínű most nagyon szigorúan tekintettel néz rám. Ma mindenkinek kedve van hozzá, hogy szétrúgják a seggét?
-Én tehetek róla, hogy ez a sötét bunkó nem tudja, hogy kell elhelyezni a böhöm-nagy fegyverét? Kérd meg őt, hogy kérjen bocsánatot tőled, de mielőtt kimegyünk, mert utána már lehet, hogy nem kapsz rá lehetőséget. Az "arrancar" megszólításból rögtön arra következtetek, hogy ő nem az, legutoljára ezt attól a szemét kis shinigami-tól hallottam, de másik arrancar-tól még nem. Lehet, hogy ez a csaj nem is arrancar, hanem egyszerű hollow? Mondjuk humanoid külseje van, úgyhogy ez nem lehetséges. De annyira nem is érdekel, ezen majd akkor fogok gondolkozni, ha nem áll félre az útból, és kénytelen leszek jó modorra tanítani. Valószínű azonos rangban lehetünk-mert alattam már csak a takarítók vannak a hierarchiában Very Happy, de azért még egy azonos rangútól is elvárok némi tiszteletet. Ezt a hangnemet maximum egy Espada-tól tűrném el, közülük sem feltétlenül mindenkitől.
-Jaj, vigyázz, mit mondasz, mert megijedek... ezt tekinthetem kihívásnak? Takarodj az útból, amíg jól van dolgod! Most ezzel a tirpákkal van dolgom... mi a pokol? A gillian kihasználta a figyelmetlenségemet, és távozott a hátsó ajtón. A rohadt anyját az ilyennek! Ha legközelebb meglátom, nem érdekel, hol és mikor, de az első dolgom lesz pofán küldeni egy bara-val. Ha peche van, addigra a cero-t is elsajátítom. De most foglalkozzunk ezzel a beképzelt szukával! -Baszd meg, most miattad lelépett ez a seggfej! Gratulálok, sikerült elkúrnod a napomat, most nekem is el kéne kúrnom valamidet. Most veszek egy másik sört pultnál, és amikor visszafordulok, ne legyél itt, mert kinyírlak és eláslak a sivatagban.
Fel vagyok készülve rá, hogy a nő még mindig keménynek hiszi magát, úgyhogy ha támadó mozdulatot tesz, három lépéssel hátrébb sonido-zok, csak egy hangklónt hagyok hátra megtévesztésképp. Sajnos mindig vannak páran, akik azt gondolják, hogy kifizetődő másokkal kötekedni egy leöntött ruha miatt, amit ráadásul ingyen kimosnak és pótolnak igénylésre. Az én esetem más, a sörivás szentségének megsértéséért mindig is bűnhődni fognak ellenségeim. Már tudom is, mi lesz a gillian sorsa, ha legközelebb találkozunk...
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Csüt. Feb. 09, 2012 10:11 am

Azt hiszem, hogy azon személyek közé tartozom, akik elég hamar képesek elveszíteni a kontrollt az érzelmeik felett. Igaz, hogy már elég régóta ügyködök azon, hogy ez ne így legyen, de amíg mindig akad valaki aki keresztbe tesz nekem és tesz arról, hogy ez ne sikerüljön, addig nem igazán érhetek el sokat ezen törekvésemben. Pedig ez igazán kár az olyan férgeknek, akik jóval gyengébbek nálam és pattogni próbálnak anélkül, hogy bármit is megtudnának az ellenfelükről. Igazán kár értük néha, de ha ez az ami tetszik nekik, akkor legyen meg amit akarnak.
- Ne parancsolgass. - valahogy eléggé laza tónussal sikerült kiejtenem ezeket a szavakat és az sem zavart különösebben, hogy a célpont helyett csak egy silány másolatot találtam el. Sőt tulajdonképp csupán egy apró sóhajjal jutalmaztam az egészet.
- Nem vagy több egy gyáva féregnél. - közöltem az illetővel aki volt olyan kedves és italának tartalmát korábban rám öntötte. A helységben tartózkodó pultos vagy mi a fene szavait egyszerűen csak figyelmen kívül hagytam. Rám már elég régóta nem vonatkoznak különösebb szabályok. Azt teszem amit akarok és amikor akarom.
- Remélem nem akarsz minden egyes mozdulatom elől egyszerűen elfutni. Roppant unalmas lenne úgy ez az egész dolog. - folytattam hűvösen a kötözködést. Mindig meglep, hogy mennyire hiszékenyek az egyszerű arrancarok. Persze ez betudható annak, hogy abszolút semmi tapasztalatuk nincs, amit fel tudnának mutatni, viszont az szánalmas, hogy mindig képesek ugatni, még ha máshoz sem értenek csak a futáshoz. Persze remény mindig van, így most is reménykedem abban, hogy legalább ez a félnótás szeszgép tud valamiféle élvezetes harcot kínálni a számomra, habár olyat úgy sem tudnak biztosítani számomra, mint amilyet azzal a shinigami kapitánnyal vívtam meg.
- Mire vársz? - használtam a sonidomat, bár annak a tudatában voltam, hogy míg a maszk az arcomon van, addig feleannyira vagyok képes használni, mint normál esetben, viszont jelenleg ez is éppen megfelel, majd mellette megjelenve egy egyszerűbb rúgással próbáltam mozgásra ösztökélni. Nagy esélye van annak, hogy ez elől is egyszerűen el fog futni, mint a korábbi támadás elől. Talán épp ez az oka annak, hogy a láncaimat egyelőre nem vetem be, hisz a lapokat csak szépen lassan illik kijátszani.
- Otokifuku. - suttogtam csak úgy magam elé, mintha csak próbálgatnám a technika nevét, hogy hogy is hangzik, hisz elvégre most használom először, viszont jelen helyzetben számomra ez tűnik a legjobb stratégiai lépésnek. Persze, hogy tegyek is valamit mindemellett, vagyis, hogy a képességet használjam is, ne csak a nevét mondogassam, egy mély levegőt vettem, majd mintha a maszk nem is lenne az arcomon bocsájtottam ki a hanghullámot, amely minden útjába eső személyt azonnal bénulásra késztet. Persze ez elől is nyugodtan elmenekülhet, hisz tulajdonképp az, hogy őt is elérje a technika csupán egy roppant kellemes mellékhatás lenne.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Pént. Feb. 10, 2012 2:05 am

A csaj az agressziót választotta. Nem tudok mit csinálni, muszáj lesz elkennem a száját. Ráadásul annyira hisztis, hogy még azon is kiakad, hogy nem vártam be egy helyben a támadását. A gyávaság az lett volna, ha lelépek a kocsmából, az, hogy félreléptem, szerintem teljesen belefér.
-Szerintem is rohadt unalmas lenne, egyáltalán nem tudnál eltalálni. Gillian-ból készültél, hogy ilyen lassú vagy, szivi?-megeresztek egy mosolyt is a csaj felé, hadd legyen még idegesebb. Aki haragból támad, hibázik. Persze lehet, hogy tényleg csak egy Menos Grande volt, amikor Aizen-sama rátalált, a lélekenergiája nem túl magas, a maszkja pedig az egész arcát takarja. Az Adjuchasoknak csak kisebb darabok maradtak meg a maszkjukból.
A rúgást elkerülöm, megidézem az energiaostorom, és éppen megtámadnám a csaj jobb oldalát, amikor hirtelen furcsa bénultságot érzek a jobb karomon és a jobb lábam egy részén. Úgy tűnik, hogy valamiféle sugárban bénított, mert csak az előtte lévő testrészeim kapta el. Rendkívül kellemetlen érzés, de szerencsére a bal kezem szabadon maradt, úgyhogy azonnal felé csapok az ostorral, amit azonnal vissza is rántok, hogy újra támadhassak. A bénultság lassan kezd elmúlni, ami megnyugtató, de még mindig nem tudok rendesen mozogni.
A szemem előtt megjelenik két, zöld színű félhold, ahogy materializálom a kötő-technikámat. -Claro de Luna.-ha a gondolati úton irányított félholdakkal összekötöm a kis csaj végtagjait, akkor vége is van ennek a harcnak. Ha nem sikerül, akkor is elég időt nyerek, hogy újra mozoghassak. A sebessége nem elegendő hozzá, hogy egyszerre kerüljön közel hozzám, és közben maradjon távol a félholdaktól. Azért a biztonság kedvéért felkészülök, hogy az ostort is használnom kell.
-Húzzál haza, r****c!-egy kicsit én is felhúztam magam. Miért kell ekkora balhét csapni egy rohadt egyenruhából. A nők elvileg rohadt érzékenyek a ruházatukra, na de azért szétszedni miatta a kocsmát. Biztosan meglincselik a nőt, ha kiderül, hogy miatta tönkre lett téve a kocsma. Mondjuk lehet, hogy engem is. Annak már kevésbé örülök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Hétf. Feb. 13, 2012 9:42 am

A sértegetése elég egyszerűen pattant le rólam. Nem vagyok az a típus aki pár ilyen gyenge sértés matt felkapja a vizet. Sőt, épp az, hogy ez a bizonyos sértés a gyorsaságommal kapcsolatban csupán a maszkom miatt van, hisz ennek hatására van visszafogva a lélekenergiám és ezzel együtt a gyorsabb sonidora való képességem is. De ezt nem is érzem akkora bajnak, hisz épp, hogy ettől lesz olyan érdekes az egész. A férfi nem is tudja, hogy mi az amivel szemben áll és, hogy még mi minden pihen a tarsolyomban.
- Ez eléggé kevés ellenem. - az engem célba vett ostorcsapást egy, a kezembe kerülő székkel védtem ki. Persze a szék ezt nem úszta meg sértetlenül, de jelen esetben és más esetben sincs szándékomban holmi nyamvadt szék hogyléte miatt aggódni.
A kötöző technika viszont már más tál tészta volt. Egész nyugodtan viseltem, hogy a kezeimet összekötözték, persze a lábaimmal ezt már nem tudták megcsinálni. Vannak határok amelyeket még azért sem szándékozom áthágni, hogy esetleg érdekesebbé tegyek valamit. Legyen az egy harc vagy bármi más.
- Remélem nem gondolod komolyan, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy engem legyőzz. És amint látom, illetve hallom a saját érzelmeid fölött sincs meg a teljes kontroll. Gondoltál már pszihoterápiára? - hergeltem a férfit csak úgy kedvtelésből, hogy hátha akkor elő tudok bányászni belőle legalább egy gyilkolási vágyat vagy valami olyan verzióját a haragnak, amikor nem csak értelmetlenül sorolja egymás után a szitokszókat és sértéseket.
- Amúgy érdekesnek érdekes ez a technika, viszont roppant hasztalan. Egy képzett harcos könnyedén kihasználja a technika kiskapuit. Képzeld, még csak meg sem kell erőltetnem magam. - mondandómat egy kis gonoszkás nevetéssel fűszereztem, ha más nem, hát majd ez is jó lesz arra, hogy nyúzzam az agyát, viszont végre tenni is kéne valamit. Mivel a kezeim a testem előtt voltak összekötve, így eléggé sok könnyed támadást is képes vagyok kivitelezni bárminemű nehézség nélkül.
Apró kuncogás szerű nevetéssel lendültem támadásba. Először sonidot használva jelentem meg mögötte, majd mindkét tenyeremből két-két barát indítottam felé. Ezután újból használva a helyváltoztató képességemet mellette megjelenve két-három rúgást indítottam felé. Valamiért nem értem, hogy hirtelen mi vett rá arra, hogy pusztakezes harcmodort használjak. Ez leginkább olyan, mintha komolyan kocsmai verekedést akarnék, de leginkább én azt mondanám, hogy most csak puszta unaloműzés, vagy apró kedvtelés, esetleg hobbi. Persze erről az ellenfelemnek még csak elképzelése sem lehet, hogy számomra, egy Espada számára, mindez az egész nem több holmi hóbortnál. Egy egyszerű kis szórakozásnál.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szer. Feb. 15, 2012 10:39 pm

-Fogalmam sincs, mi az a pszichoterápia. Ha sértegetni akarsz, akkor találj ki mást! Aminek ilyen bonyolult neve van, nem is lehet túl fontos, úgyhogy nem is égek a vágytól, hogy megtudjam. Biztosan valami buziság, amit az emberek találtak ki önmaguk szórakoztatására. Közben visszatér az élet a jobb oldalamba, úgyhogy komoly előnyre tettem szert. Sosem értettem, miért pocsékolja el valaki a támadási lehetőséget arra, hogy pofázzon. A röhögés a végén meg... ennek is hiányzik néhány kereke.
A bala-kat sikerül elkerülnöm, az összekötött kezei miatt nem tudja őket megfelelően szétszórni a sikerhez, a rúgásaival ellenben már nincs ekkora szerencsém, az egyik eltalál, aminek hatására átesem az imént általam széttört szék maradványain. Már másodszor nyalom fel ennek a rohadt kocsmának a padlóját, egyszerűen elképesztő, hogy ekkora pechem legyen, hogy minden szarban megbotlok. Miközben feltápászkodok, ellövök bár bala-t a nő felé, hogy ne tudjon azonnal rám támadni, utána pedig egy lendületes mozdulattal felé dobom az asztalt. Nem hinném, hogy kár tud tenni egy arrancar-ban egy ilyen egyszerű berendezés, de azért nem hiszem, hogy kellemes lesz neki, ha eltalálja. Ha nem találja el, akkor is van hozzá elég időm, hogy előhúzzam a kardomat. Nem vagyok jó pusztakezes harcban, és amúgy is ő kezdett el durvulni a bala használattal, úgyhogy senkinek nem lehet egy szava sem.
A sonido-m segítségével megpróbálok mögé kerülni, hogy egy lentről felfelé és a jobb oldalától a bal felé tartó vágást bevigyek. Ha eltalálom, sem valószínű, hogy belehalna, valamilyen szintű hierro biztosan védi-ha meg nem, akkor így járt. Ő kezdte ezt az egész hülyeséget.
-Ha játszani akarsz, játszunk komolyabban! Mielőtt folytatjuk, még elárulhatnád, hogy ki a francnak hiszed magad, hogy azt hiszed, büntetlenül szétbarmolhatod a kocsmát? Még én is bajban leszek, annak ellenére, hogy nem én voltam az agresszor, ráadásul az egyik legerősebb, ha nem a legerősebb Espada fracciónja vagyok. Remélem, hogy elárul valamit a beosztásáról, ha csak egy egyszerű Numerós a csaj, akkor nem kell különösebben vigyáznom rá, hogy életben maradjon. Ha valakinek a fracción-ja, akkor kicsit komplikáltabb a helyzet, egy ilyen hülyeség miatt kár lenne viszálykodást szítani.
Azt mindenesetre elérte, hogy felhúzzam magam a viselkedésén, annyira el van szállva magától, mintha ő köpte volna a Földközi-tengert. Már értelmes hasonlatokra sincsen agykapacitásom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Csüt. Feb. 16, 2012 10:54 am

Valamiért nem lepett meg a férfi műveletlensége. Sőt valahol valamelyik részem számított is hasonló reakcióra a részéről. Tulajdonképp elég magasra tettem volna a mércét, ha komolyan elvárom, hogy művelt is legyen. Talán akkor nem lenne amolyan alantas arrancar. Persze nekem jelenleg se kedvem, se ingerem nincs arra, hogy szómagyarázatba kezdjek, de szerencsére ettől meg is kímélt engem. Nem is tudja, hogy mekkora szívességet tett.
Viszont mindettől függetlenül a férfi elég könnyedén kivédte azt a pár barát amit felé küldtem, bár ez nem meglepő annak fényében, hogy a két csuklóm ilyen szorosan össze van kötve. Ép eszű lény meg sem próbált volna így harcba bocsátkozni, de nem emlékszem arra, hogy papíron igazolva lenne az, hogy szerény személyem teljesen ép elmével rendelkezik. Ettől függetlenül viszont a rúgásom sikeresnek bizonyult és egy kis önelégült mosolyt megengedtem neki, bár ezt semmiképp sem róhatja fel nekem, hisz a maszkon keresztül elég kevés az esélye annak, hogy meglátja mindezt.
- Remélem nem adod fel ennyitől. - jegyeztem meg, mialatt még a földön feküdt, viszont elég hamar összeszedte magát. A felém repülő energiagömböket ökleimmel védtem ki, hisz egy ilyen egyszerű és gyenge technikához nincs szükség komolyabb ellenállást tanúsítani. A felém tartó berendezési tárgy viszont egy kicsit meglepett. Egy pillanatig azt sem tudtam eldönteni, hogy miféle módon védjem ki az elkerülhetetlen találkozást. Végül ismét az összekötött kezeimet használva törtem ketté az asztalt, hogy az elkerülje a velem való komolyabb találkozást. A férfi támadása viszont nem ért véget ezzel és bár a függőleges kardcsapást el tudtam kerülni nem volt ilyen szerencsém a horizontálissal szemben. Igaz, hogy szinte semmilyen sérülést nem okozott, de arra elegendő volt, hogy az arcomat fedő maszkot a hárítási kísérletem közepette, sikeresen felsértse és ennek köszönhetően a maszk azon része, mely addig a számat hívatott elrejteni, most levált. Jelenleg ezzel kapcsolatban nem az zavart, hogy az amúgy tökéletes maszk megsérült, illetve egy része hiányzik és ezzel az addigi kinézetemen is változás történt, hanem az ezzel járó lélekenergia felszabadítás, hisz ezzel egy rész a lepecsételt lélekenergiának most felszabadult.
- Nem volt szándékomban megengedni, vagy lehetőséget adni arra, hogy ez megtörténjen. Igazán kár. - kerültem ki az identitásomat firtató kérdést, miközben először is egy egyszerű rántással szakítottam szét a karjaimat összekötő technikát és ezzel egyúttal meg is szüntettem azt, majd jobb mutatóujjamat óvatosan végighúztam ott ahol az ellenfelem kardja elválasztotta a maszkomat kétfelé. Erre azért volt szükség, hogy az esetleges továbbtörést megakadályozzam, hisz nincs szándékomban egy ilyen arrancar ellen a teljes erőmet bevenni és amúgy is feltehetőleg lélekenergia szinten már most meghaladom őt, bár erről nem bizonyosodtam meg, de abban biztos vagyok, hogy az enyémnél több lélekenergiával nem rendelkezik.
- Különben is, úgy illik, hogy ha már megkérded, akarom mondani, megköveteled más nevét akkor először a sajátodat mondod el. - alighogy befejeztem a "kioktatást" újfent erővel alkalmaztam a sonidot, hogy a közelébe kerüljek. Feltehetőleg majd meglepi, hogy a gyorsaságom szinte duplájára nőtt, de jelenleg ez izgat engem a legkevésbé. Továbbá még mindig nincs szándékomban használni a láncaimat, így először pár ütést mérek a gyomra irányába, majd mielőtt még ellentámadhatna ismét egy könnyed sonidot alkalmazva kerülök mögé, hogy az oldalát próbáljam meg eltalálni egy rúgással. Ha esetleg az ütéseimet, a rúgásomat vagy mindkettőt kardjával védené, akkor kénytelen vagyok a támadásra használt testrészek védelmére rendelni a láncaimat, viszont számomra kérdéses, hogy képes-e kellő erőt kifejteni arra, hogy állja a támadást, így is. Persze én csak örülnék annak, ha sikerülne neki, hisz akkor az azt jelenti, hogy fegyveres harcban legalább velem megegyezik a szintje, vagy erősebb.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Pént. Feb. 17, 2012 12:59 pm

Bejött a számításom, a kardommal végre sikerült eltalálnom, és törést okoznom a maszkján, de a reiatsu-ja nem hogy csökkent volna, ahogyan a legtöbb arrancar-ral történik, ha megsérül a maszkja, hanem még meg is nőtt, elég jelentős mértékben. A bőre nem sérült meg, a hierro-ja felfogta a vágásom, ami a korábbi képességeit látva elég hihetetlen. -Mit nem állt szándékodban megengedni?-nem értem, hogy pontosan mire gondol, de valószínűsítem, hogy a maszkja olyan lehet, mint nekem a zanpakuto-m, és abba voltak elzárva a valódi képességei. Ezt azonban cáfolja, hogy nem változott meg a külseje. A lélekenergiája mindenesetre már meghaladja az enyémet, a kötő technikámat is könnyedén szétszakítja. Arra, hogy pontosan kicsoda, nem adott választ, úgyhogy most már komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy ki ő. Abban igaza van, hogy nekem is el kellene árulnom a nevemet, ha ezt tőle elvárom.
-Én vagyok 92. arrancar, Diego Canino, Slarin Sleryrrlyn'dreskel fracción-ja.-a kérdésem nem teszem fel még egyszer, egyrészt, mert ha hajlandó bemutatkozni, akkor most meg fogja tenni, másrészt pedig nincs rá időm, mert azonnal támadásba lendül, a sonido-ja komoly fejlődésen ment keresztül, bár még így sem olyan gyors, mint én. Két kézzel fogom a kardom, de még így sincs messze tőle, hogy kiverje a kezemből, miközben hárítom a támadásait, és hátra is csúszok az erejüktől. Az időt az ellentámadásra akkor látom elérkezettnek, amikor mögém sonido-zik, a Gemelos Sonido-m segítségével hátrahagyok egy másolatot, és leutánozom, én is mögé ugrok. A kardom segítségével nem tudok komoly sérülést okozni neki, és mint kiderült, a hierro-ja elég kemény ahhoz is, hogy felfogja a bara-imat, úgyhogy egyszerű módszerekkel aligha győzhetek.
A kardom megtévesztésként a nő háta felé dobom, a pörgő fegyver így valószínű megfelelő erőt fejt ki ahhoz, hogy sérülést okozzon találat esetén. Azonban nem számítok találatra, a bal kezembe újfent megidézem az ostort, amivel megpróbálom majd elkapni a lábát, ami, ha sikerül, komoly előnyt fog jelenteni, mivel különösebb erőlködés nélkül földre tudom vinni. Remélhetőleg nem lesz arra is kapacitása, hogy az ilyen lapos támadásokat is figyelje, mint ez. A kardom egy időre mindenképpen nélkülöznöm kell, de a támadási tervemhez mindkét kezemre szükségem van, amíg a ballal az ostort használom, a jobb kezemen jelentős mennyiségű reiatsu segítségével zöldes színű karmokat hozok létre az Ardiente Garra segítségével, melyeknek vágóereje meghaladja a kardomét. Nem szeretek puszta kézzel harcolni, úgyhogy csak ritkán veszem hasznát ennek a technikának, de most talán segíteni fog a csaj elleni győzelmemben. Remélhetőleg be fog jönni a meglepetésem, és sikerül harcképtelenné tenni a nőt, különben kénytelen leszek bevetni a fegyvertáram legbrutálisabb darabját: a halálos mérget rejtő fogsoromat. Ha most megölöm, senki nem szólhat semmit, már bőven ki lett provokálva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szomb. Márc. 03, 2012 12:29 am

Meglepődtem, hisz feltette az első értelmes kérdését. Igaz, hogy erre én magam sem tudom megadni a választ, hisz nem tudom, hogy miért szórakozok ennek a "maszknak" a használatával, mikor pusztán a lélekenergiámmal is a frászt hozhatnék sokakra. Talán szeleburdiság, vagy perszonális hülyeség? Nem tudom.
- Azt, hogy az arcomat fedő maszk megsérüljön. Tudod ez egy olyan dolog, aminek elvesztése akár az életembe is kerülhet. Nem lenne tanácsos, ha teljes mértékben elveszíteném. - hazudtam olyan nyugodtan és olyan gyönyörűen, mintha amit mondtam igaz lett volna. Persze a valóság sokban eltér ettől, de neki ezt nem kell tudnia.
- Szóval Slarin fraccionja vagy. Szép. Remélem méltó is vagy erre a címre. - bár nincs ínyemre, de el kell ismernem, hogy az a nőszemély igenis erősebb nálam. Azt, hogy ez az arrancar valóban méltó-e arra, hogy Slarin fraccionjának nevezze magát, lesz időm kitapasztalni. Így is bedobtam neki a csalit a maszkommal kapcsolatos kis hazugsággal. Bizonyára azt fogja hinni, hogy a valódi maszkom maradványait látja az arcomon. Az egyetlen probléma ezzel, hogy nem így van, hisz azok a darabok a kézfejeimet borítja be.
Nem is tudom, hogy miért nem lepett meg, hogy ismét elmenekült a támadásom elől. Nem esett nehezemre követni a sonidoját, így azt is tudtam, hogy ami előttem van az csak egy utókép, viszont ez cseppet sem jelent hátrányt. Sőt, tökéletes segítséget ajánlott fel ezzel nekem.
Támadás helyett, inkább lépcsőnek vagy létrának vagy valami ilyesminek használva az ideiglenes klónt, lépdeltem fel rajta, majd egyetlen apró ugrással csináltam egy hátra szaltót. Valamiért nem volt szándékomban elszenvedni egy hátulról jövő támadást és milyen igazam volt. Még a levegőben sikerült elkapnom a pörgő kardját, úgy tűnik, hogy sportot fogok csinálni mások kardjának elvételéből. De hát ha már ilyen könnyedén ideadják, akkor nem tehetek mást. Majd csinálok belőle gyűjteményt vagy valami.
Az ostorcsapását a kardjával védem. Igaz, hogy így azt "kötözte" meg vele, de ez érdekel a legkevésbé engem. Valamint megelőzve azt, hogy magához rántsa én futok felé. Ez persze egy nagyon jó megoldás arra, hogy ne szökhessen meg előlem, de a karmokat látva nincs is szándékában. Gyönyörű.
Tébolyom és őrültségem ismét felülkerekedik, így nem állhatom meg, hogy szabad kezemmel ne ragadjam meg azt az öklét amin a karmok helyezkednek el. Az sem zavar, hogy ezzel megadtam a lehetőséget arra, hogy a karmok áthatoljanak az említett testrészemen és sérülést okozzon. Az érdekel a legkevésbé.
- Tudod mit? Ha képes vagy eltávolítani ezt a maszkot az arcomról, akkor elmondom, hogy ki vagyok. - ajánlottam fel neki egy lehetőséget arra, hogy megtudhassa ki is vagyok valójában. Persze ezt most is elmondhatnám neki és minden, de abban hol az élvezet? Jobb esetben hajlongani kezd, rosszabb esetben pedig lelép. Így pedig egészen ennek az egésznek a végéig úgysem fogja megtudni, hogy ki is vagyok valójában.
- Amúgy eddig még nem nagyon látom értelmét, hogy Slarin fraccionjának nevezd magad. Egy fraccion címért meg kell dolgozni és ez még nem látszik rajtad. Ennél több kell. - fejtem ki a véleményemet csak úgy véletlen meggondolás alapján, majd nyomatékosításként térdemmel a gyomrát veszem célba, ezt követve pedig kiszabadítva a karmokból a kezemet, valamint magammal rántva a kardját lököm magam hátrébb pár lépéssel. A belső sötét valóm egyre inkább szeretné komolyabban venni a harcot. Nem tudom, hogy meddig bírom majd féken tartani, vagy hogy meddig akarom. :/

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szomb. Márc. 03, 2012 12:53 am

A bemutatkozás helyett sértegetést kaptam, amit azonban különösebben nem veszek a szívemre. Slarin elfogadott fracciónjának, úgyhogy nem érdekel, hogy mit mond valaki, aki még arra sem képes, hogy elárulja a nevét. Nem baj, ha megöltem, már nem is fog érdekelni. A maszkjáról is hazudhatott, ha az én erőm növekedne attól, hogy leszedek belőle darabokat, már régen megtettem volna. Ez éppen olyan erőelzárás, mint a Ressurecciónom. Amit egy ideig nélkülöznöm kell mindenképpen, meglepetésemre a nő a saját kardomat használja ellenem. Nem látok nála fegyvert, úgyhogy nem vagyok benne teljesen biztos, hogy képes lesz rendesen használni, ráadásul elég nehéz, egyáltalán nem precizitásra épül, márpedig a nők nagy része a közelharcnak ezt a formáját műveli.
Az ostorommal sikerül elkapnom a kardot, de mielőtt elvehetném tőle, megindul felém. A karmokkal készülök védekezni a kard ellen, de a szabad kezével megfogja a kezem, annak ellenére, hogy a zöldes energianyalábok átütik a hierroját. Nem tudok eltávolodni, és jelenleg védekezni sem tudok, úgyhogy a rúgása eltalál, ahogy várható volt, összegörnyedek. Amint megérzem, hogy elengedte a kezem, felé kapok a karmaimmal, de nem sikerül elérnem. A tervem nem sikerült, úgyhogy megszüntetem a reiatsu fenntartást, a zöldes karmok pedig semmivé foszlanak.
Az ostorom ellenben még tartja magát, úgyhogy úgy döntök, hogy ezt fogom kihasználni. A sonidom segítségével megpróbálom megkerülni, és így összekötözni, hogy aztán bevihessem a halálos harapást. Ha elengedi a kardom, azt újra magamhoz rántom, egyébként elképzelhető, hogy sikerül megkötöznöm az ostorral. A jobb kezembe megidézek néhány balat is, amiket a nő felé dobálok, hátha így nem veszi észre, hogy miért akarom megkerülni, bár ez a trükk nem túl bonyolult. Hogy adjak magamnak még egy kis esélyt, meg is szólalok.
-Nem hiszem, hogy bármit mutattam volna a valódi képességeimből, ami alapján meg tudnád ítélni, hogy ki vagyok. Mellesleg, te vagy itt az egyetlen, aki vérzik.-én is rendelkezek jó pár zúzódással, de nyílt sebet egyelőre csak ő szerzett. Ha nem sikerül a tervem, akkor ez valószínű gyorsan változni fog, semmiféle komoly fegyverem nem maradt, ráadásul össze vagyok kötve a nővel. Ebben az esetben akár így, akár úgy, de megpróbálom majd megragadni a kardom markolatát, akár sérülések árán is. Nem akartam használni a Ressurecciónom egy egyszerű kocsmai verekedés miatt, de elképzelhető, hogy máshogy nem tudom visszaszerezni a kardomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Pént. Márc. 09, 2012 11:28 pm

A karmokkal való támadását könnyedén sikerült elkerülnöm, hisz már azon a területen kívül voltam, amíg még el tudott volna érni vele. A landolásom is elég jól sikerült szerencsére.
~ Gyenge. - jegyeztem meg csak úgy magamnak, miközben megnéztem a kezemen lévő sérülést és lenyaltam róla a vért. A szerzett sebek tulajdonképp semmiféle hátrányt nem jelentenek. Még csak élvezhetőbbé sem teszik a harcot. Szánalmas.
- Tudod, veled ellentétben, engem egy ilyen aprócska sérülés nem hátráltat. Ugyanakkor ha valóban léteznek azok a meg nem mutatott képességek, akkor ajánlom, hogy hamar mutasd be őket, mert kezdem megunni ezt az egészet és nekem elhiheted, hogy az cseppet sem jelent jót. - válaszoltam unottan, közben egyik kezemmel a lopott kardot, másikkal pedig az ostort megragadva és a lábaimat kitámasztásként használva rántottam rajta egy isteneset. Sonido ide vagy oda, de ezt biztosan meg fogja érezni. Ez után pedig egyszerűen elengedem, mind az ostort, mind pedig a kardot. Semmi szükségem nincs rájuk, hadd vigye.
- Cero Hoja. - buknak ki ajkaimon a szavak, ezt követően a két ceroból álló kard megjelenik a kezemben. Tulajdonképp ez az egyetlen olyan technikám, ami jelen esetben nem okozna vagy temérdek kárt, vagy pedig anélkül használhatom, hogy mellékhatásként a harc ideje drasztikusan le ne csökkenne. Talán nem ártana, majd valamiféle gyengébb technikákat megtanulnom vagy valami, habár nem is értem egyáltalán miért is akarok nálam gyengébbekkel harcolni egyáltalán. Mi vagyok én? Edzőgép?
- Védekezz. - figyelmeztetem a férfit, majd sonidot alkalmazva először mögötte megjelenve suhintok, majd ismételten helyet változtatva a baloldalán is hasonlóképpen cselekszem. Ezt követően a két kardot egybegyúrva a nagyobb, kétkezes változatot használva egyetlen ugrással kerülök a férfi fölé, majd a gravitációt használva készülök támadást mérni rá fentről. Igaz, hogy nagy eséllyel képes kivédeni mindenik támadást, hisz a pengéim jelenleg szinte meg sem közelítik azt az erőt amit a maszk használata nélkül tudok kifejteni, de most nem is az a célom, hogy pár másodperc alatt ripityára törjem az ellenfelemet. Lehetőséget akarok adni neki arra, hogy esetleg meglepjen vagy valami. Már ha képes az ilyesmire. Ha pedig esetleg arra folyamodna, hogy ressurectionba vált, akkor nyugodtan mondhatom, hogy a gyerekzsúrnak vége és nem fogom cseppet sem visszafogni magam. Aztán majd járhat a szája arról, hogy ő mégis milyen erős. Az erő nem minden és ész nélkül használni a pusztulásba vezet. Igaz, hogy ez elég érdekesen hangzik pont az én számból, de na, kivétel erősíti a szabályt. Nem igaz?

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szomb. Márc. 10, 2012 12:51 am

Nem sikerül a tervem, a nő elkapja az ostort, és ránt rajta egyet. Ahhoz nem volt elég erős, hogy odahúzzon magához, de a mozdulatsoromat megakasztott. Gyakorlatilag reflex-szerűen rántom meg én is az ostort, mire meglepetésemre elengedi a kardot. Épp időben kapom el a fegyvert ahhoz, hogy figyelni tudjak arra, amit csinál. Azonban nem az történik, amire a szavaiból következtetnék, nem repül felém a menosok gyilkos energiasugara, helyette két, lélekenergiából felépülő kard jelenik meg a nő kezében.
A következő pillanatban már támad is, most először csapunk össze először úgy, hogy mindkettőnknél van fegyver. Gyorsan megállapítom, hogy vívásban is jobb nálam, csak a hátam mögül jövő vágást tudom hárítani, a bal oldalamról jövő pengének még úgy is sikerül belekapnia az oldalamba, hogy sondioval félreugrok. Ezután összerakja a két kardod, és felülről próbál megtámadni. Ezt már nem hagyom, félre sonidozok arról a helyről, ahová le fog csapni, és fordulatból megpróbálom megütni az ostorommal. Ez semmiképpen nem okoz súlyos sérülést, egyszerű hollowokat ugyan fel tudok darabolni vele, de neki ott a hierroja, úgyhogy legfeljebb csak egy karcolást szerezhet be.
Akár talált, akár nem, megszüntetem az ostort, és a szabad kezemmel megvizsgálom az oldalamat ért sérülést. Az ujjaim végén viszonylag nagy mennyiségű vér van, de nem annyi, hogy a sérülést súlyosnak nyilvánítsam. Rámosolygok a nőre, miközben egy mozdulattal lerázom a végtagról a vért.
-Azt mondom, ne raboljuk tovább egymás idejét! Nincs időm olyanokkal szórakozni, akik még azt sem hajlandóak elárulni, hogy mégis kicsodák. Saero, Áspid! Nem akartam használni a Ressurecciónom, de el kell ismerni, hogy a nő jelenleg erősebb nálam, valószínű neki a maszkja volt az erőfelszabadítása. Amúgy is, a saját erőm van a kardba zárva, miért ne használjam fel? Annyira nem érdekel az sem, hogy már majdnem mindenki látta, aki akarta, ez van, nem igazán számít, nekem nincsenek olyan nagyon titkos képességeim, mint egyeseknek.
Immár az igazi alakomban nézek az arrancarra, miközben felkészülök, hogy támadjak. -Egy kicsit talán túlzottan elfajult ez az egész, de most már mindegy. Mutasd, mid van, névtelen arrancar! Ahogy elmondtam, amit mondani akartam, sonido segítségével a nő előtt jelenek meg, és két kézzel lecsapok rá a karddal. Eközben hat kígyót növesztek ki magamból, hármat-hármat mindkét karomból, mind a nő felé kapnak. Találat esetén a nő reakcióideje növekedni fog, és fáradtnak fogja érezni magát, annál nagyobb mértékben, minél több kígyó találta el. A támadás végén, akár sikeres, akár nem, a Gemelos sonidom segítségével mögé ugrok, és megpróbálom egyetlen vágással levágni a fejét. Ha eltalálom, a hierroja valószínű akkor is megakadályozza, hogy elválasszam a testétől, de az erős, nyakra mért ütés semmiképpen nem túl kellemes élmény. Az eddig látott képességei alapján egyébként valószínűnek tartom, hogy mindent kivéd, nem is számítok ilyen gyors győzelemre. A támadások végén az egyik, még épen lévő asztalra sonidozok fel, a kardom a vállamra támasztom, de a kígyóimat nem húzom még vissza, a fejek körülöttem tekeregnek. Kíváncsian várom, hogy a nő viszonzásképpen mutat-e valamit, bár akkor sem lesz gyors menet a győzelem, ha az minden, amit eddig láttam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szomb. Márc. 10, 2012 1:29 am

Valamiért nem nagyon érint meg a dolog, hogy a férfi ressurectionba váltott. Valamiért azt hiszik az arrancarok, hogy ezzel minden megoldható. Ráadásul nem is harcolunk olyan régóta és ha már ilyen rövid idő alatt kifogyott a használható lapokból, akkor nem is csodálkozom, hogy az aduászt ilyen hamar bevetette. Viszont vele ellentétben nekem még van bőven lapom amit kijátszhatok.
- Kevés. - jegyzem meg gúnyosan, majd egy könnyed mozdulattal tépem le az arcomról a sérült maszkot és roppantom össze. Ezzel egyetemben az eddig elzárt lélekenergiám teljes mennyisége szabadul fel, valamint magamat is sokkal szabadabbnak érzem. A kérdés az, hogy ebben az állapotban meddig fogja bírni a harcot. Igaz, hogy a sérülés amit korábban okoztam begyógyult a ressurection hatására, de nem is volt olyan eget rengető sérülés. Viszont az már becsülendő, hogy megéreztem az ostorának a csapását, bár az sem okozott különösebb külsérelmi sérülést, csupán a ruhám hátsó felén okozott egy kis hasadást.
- Szóval ez akar lenni az a bizonyos még nem látott képességed? Ha valóban így van, mutasd mire képes. - gúnyolódtam tovább. A sonidot követve nem esett nehezemre védeni a támadásait, hisz még csak a kezemet sem kellett használnom. A láncaim szinte maguktól bújtak elő és mind a kard, mind pedig a kígyók támadásait kivédték.
- Cero. - jelent meg az arcomon a gonosz vigyor, hisz mialatt a láncaim harcoltak azalatt nekem volt időm kellő mennyiségű lélekenergiát összpontosítani a kezembe és ezt most szabadjára is engedtem. Ha a férfi elég gyors, akkor bizonyára el is kerüli a támadást. És milyen igazam volt. Ugyan azt a sonido technikát alkalmazva, mint mikor először meg akartam támadni, a másolatát hátrahagyva tűnt el. Viszont gondolkodnom sem kellet ahhoz, hogy tudjam hol fog megjelenni. A láncaim a gondolataimmal együtt mozogtak és felfogták az csapást amivel feltehetőleg a fejemet akarta levágni. Ahhoz egy picivel több kakaóra lesz szükséges.
- Tűnj a közelemből. - hajtottam végre egy egyszerű fordulást és a lábam már indult is a teste felé. Közben a láncaim is a lábamra tekeredtek, hogy egy kis plusz ütőerőt kölcsönözzenek neki. Azt, hogy ezt hogy védi ki már az ő baja.
- Remélem több is van a tarsolyodban. Még be sem melegedtem ráadásul eddig még semmilyen sérülést sem tudtál okozni, mindössze csak a ruhámat sikerült kissé megszabdalni. És mielőtt felvetnéd, a kezemen levő sérülést direkt vállaltam be, csupán az érdekesség kedvéért. - nevettem fel gúnyosan és gonoszan. Azt hiszem, hogy saját tébolyult elmém ismét kezd eluralkodni rajtam, de ez már cseppet sem érdekel engem. Viszont megölni nem fogom. A büntetést a nagyképűségéért majd megkapja Slarintól, vagy nem. Az már az ők privát ügyük, abba nekem semmi beleszólásom nincs.
- Meg amúgy, ha már a kígyóknál tartunk. Ojo de serpiente. - aktiváltam az általam preferált egyik technikát, ezzel egyetemben a szemem is olyanná változott, mint a kígyóké, valamint a ruhám ujjaiból lassan kígyók kezdtek el előtekeregni. Kétlem, hogy ismerné ezt a szemtechnikát, hisz tudtommal én vagyok az egyetlen Las Nochesen belül aki megtanulta alkalmazni, egyetemben a másik két testvérével. Úgyhogy fogalma sem lehet arról, hogy mikre nem képesek ezek a kis jószágok.
- Támadj! - adtam ki az egyértelmű parancsot ellenfelemnek. Tulajdonképp azért, mert kíváncsi voltam, hogy hogy reagál ilyesmire. Sokszor nem értem, hogy miért csinálok ilyesmit, de jól esik. Azt hiszem, hogy fraccion időmből származó kutatási vágyam egyfajta megtestesülése akar lenni ez. Különös egy dolog annyi szent.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Szomb. Márc. 10, 2012 2:25 am

A nő megvált a teljes maszkjától, aminek hatására hatalmas mennyiségű reiatsu szabadult fel, ha nem vagyok Ressurecciónban, talán már önmagában elegendő ahhoz, hogy térdre kényszerítsen. Ugyan nagyon messze van attól, amit Slarin közelében érzek, de azért tekintélyes mennyiségű, az enyémet bőven meghaladja. Lehet, hogy még így sem fogom tudni legyőzni, elmenekülni viszont még nem vagyok hajlandó. Azt csak akkor, ha egyértelműen bebizonyosodik, hogy nem tudom legyőzni őt semmilyen fegyveremmel.
A támadásaim láncokkal védi, amit elkönyvelek Ressurección különleges képességnek. Egy másodpercre sem jut eszembe, hogy a nő még csak az alapképességeit használja. A ceroját könnyedén elkerülöm, igaz, csak azért, mert már amúgy is készültem mögé kerülni, de ezt a támadást anélkül hárítja, hogy hátra fordulna. A rúgása elől a sonidommal térek ki, és az asztalon állok meg. Az arcomon most már nem fedezhető fel sem a harag, sem az a gúnyos vigyor, amit korábban mutattam neki, most viszonylag érzelemmentes arcot vágok. Az ereje komolyan tiszteletre méltó.
-Valahonnan ismerős vagy nekem. Az arca ismerős valahonnan, de nem tudom, hogy mégis honnan. Biztosan láthattam valamikor Las Nochesben, de az még nem lenne elég hozzá, hogy megjegyezzem az arcát. Sokáig azonban nincs időm gondolkozni, nagyon meglep ellenfelem kígyó-szerű technikája, amelyek sokkal többen bújnak elő, mint az a mennyiség, amire én vagyok képes, igaz, ezek ránézésre kisebbeknek tűnnek az enyémeknél. Ugyanakkor nem ez a fontos, a kígyó-alapú technikák összehasonlításánál az első szempont a méreg. Amíg nem ismerem a hatását, nem kockáztathatok meg egy harapást, úgyhongy nem mehetek túl közel hozzá. Ezen a ponton a kígyóim értelmüket vesztik, visszahúzom őket a testembe, miközben egy kicsit megemelem a reiatsumat.
-Amatőr... Serpiente del Inferno. A lángokból pár másodperc alatt összeáll a hatalmas kígyó, ami tíz méternél is hosszabb. Nem hiszem, hogy az ellenfelem kígyói képesek lennének megharapni, a gyenge reiatsuval rendelkező ellenfelek már csak a hőmérsékletétől elhamvadhatnak. A képesség komoly hátránya, hogy a pusztító, lassú támadások rendkívül effektívek a technikám ellen, úgyhogy azelőtt kell kiütnöm, hogy elintézné. A még itt maradt bámészkodók gyorsan hátrébb lépnek az állattól, aki mindenkit végigmér, majd a tekintete megállapodik az egyetlen személyen, aki nem menekül előle, és lassan elkezd körülötte tekeregni, miközben tönkreteszi a megmaradt székeket és asztalokat is. Valószínű a hely teljes újjáépítést fog igényelni, ha ennek vége.
-Kapd el!-a szavaimmal egy időben leugrok az állat farkára, és elkezdek végigfutni a hátán, miközben ő az ellenfelem után kapkod a szájával. A kezembe megidézem az energiaostort, és az alkalmas pillanatban, a kígyóval szimultánban támadok a nőre. Az én támadásaim talán ki tudja védeni, de a kígyó elől a puszta méretkülönbség miatt is ki kell térnie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Vas. Márc. 18, 2012 12:23 pm

A kígyóim hangos sziszegéssel jelezték, hogy megértették a parancsot, melyet gondolati úton adtam nekik, majd elindultak lefelé a testemen. Mikor elérték a talajt mindenik az általa választott irányba indult el. Tervem van velük, viszont nem olyan, ami a nyílt támadásban teljesedik ki. Ezt a technikát nem is szoktam nyílt frontális támadásra használni, nem is az a lényege, így most is más szerepet fog betölteni.
- Szerintem képzelődsz, arrancar. A Soul Societyben való látogatásom óta sokat változtam, valamint visszatérésem óta kinézetem is megváltozott és a maszkot is azóta használom. Ebből az okból kifolyólag teljes mértékben kizárt, hogy ismernéd ezt az arcot. - mutattam arra az arcra, melyet még nekem sem sikerült teljesen megszoknom, pedig nap, mint nap találkozom vele valamilyen formában.
Kissé meglep, hogy a testéből eddig "kilógó" kígyók, most visszatértek oda. Bizonyára valami másra, esetleg nagyobbra készülhet. Sejtésem pedig nem is volt éppenséggel rossz, hisz a megjelenő óriáskígyó határozottan nagynak számított. Csupán a helyiség volt kissé szűk számára, de látszólag így is elfért, bár a későbbiekben még lehet problémája ebből.
- Amatőr? Ugyan kérlek. Bár nem csodálkozom, hogy a szempontod a méretben van. Ez már csak természetes, nem igaz? - kötözködtem a férfival továbbra is. Persze ez nem meglepő, hisz értelmes beszélgetésbe úgysem elegyednék olyasvalakivel, aki rögtön látszat alapján behatárol valamit. Őszintén szólva egy pillanatra kíváncsi lettem arra, hogy korábbi alakom láttán miként vélekedett volna, de ezt már nem fogjuk megtudni, annyi biztos.
- Nocsak, egy kígyó, mely képes szembenézni a tébollyal. Gratulálok, csupán kár, hogy nem az én oldalamon harcolsz. - A mondataimat immáron az előttem tekergőző lángokból álló kígyónak szegeztem. Valóban örültem volna, ha egy hasonló bestia az én oldalamon áll és harcol, viszont így, hogy az ellenfelem és biztos az, hogy nem tudom a saját oldalamra állítani. Igazán kár.
- Próbáld csak meg. - húzódott széles mosoly az arcomra, majd felvettem a kellő védekező harci alapállást. A kígyó bamba támadásait könnyű volt kivédeni, ennek az oka pedig az, hogy a méret nem éppenséggel jelent egyet a gyorsasággal, sőt, az esetek többségében nem. Így pedig azt jelenti mindez, hogy az én magasságommal és súlyommal könnyedén félre tudtam állnia támadásai elől. Egyelőre még nem is szándékoztam visszatámadni, hisz feltehetőleg valódi ellenfelem tarsolyában is volt valami, hisz hanem nem "lovagolta" volna meg a bestiát. És milyen igazam volt. A támadás jött is, bár egy pár pillanatig el kellett gondolkodnom, hogy miféle taktikát alkalmazok a fölényem megszerzéséért.
- Kíváncsi vagy, mire képes az, akivel szembeszálltál? - Jelentem meg egy gondolat megosztásának az erejéig, a férfi mögött, majd sonidot használva rugaszkodtam el és míg a levegőben tartózkodtam csupán pár szóval és nem is olyan hangosan utasítottam ressurectionomat, hogy aktiválja magát. "Conviértete en una piedra, Aguarrás!"
Természetesen az átalakulás alatt hangos és gonosz nevetés hagyta el személyemet, majd egyetlen kézmozdulattal tüntettem el az engem körülvevő ideiglenes lélekenergia burkot, hogy a férfi megláthassa, mi is az, ami szerény személyem valója.
- Cero Hoja. - Ejtettem ki a már korábban is használt technika nevét. Egy annyi időt még képes voltam használni, hogy a kígyóra mért támadást véghez vihessem. Az csupán mellékes könnyítés volt számomra, hogy a férfi is az állat fején helyezkedett el. Láncaimat ugródeszkaként használva indultam el az egyedi cero kétkezes változatával egyenesen és nem kis sebességgel a kígyó feje felé. Nagyon kétlem, hogy képes lenne egy ilyen kis állatka ellenállni egy espada cerojának, az lehetetlen.
- Jaula de hierro! - A támadásom közepette volt annyi időm, hogy ezen szavakkal aktiváljam ressurectionom egyik képességét és csupán annyit kellett csinálnom ezért, hogy az ellenfelemre néztem. A láncok rögvest eltávolodtak tőlem és célba véve a férfit, illetve a körülötte levő teret neki is láttak, hogy létrehozzák az arrancart fogságba ejtő ketrecet. Ennek a ketrecnek persze nem sok offenzív hatása van, csupán arra szolgál, hogy meggátolja a szabad mozgásban, de épp ez a lényeg. Hogy nyugton üljön kicsit egy kis "bájcsevelyre."

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Diego Canino
Espada
Espada
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 26
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40100/45000  (40100/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Hétf. Márc. 19, 2012 3:25 am

Nem tudom, hogy a nő hazudik-e, vagy tényleg csak valami tudat alatt megjelenő emlékem van róla, ami talán nem is valódi. Annyira nem is fontos, hogy ki ő. Éppen ezért inkább a sértésére reagálok inkább ahelyett, hogy ezt fejtegessem.
-Ha a gyomrában leszel, elgondolkozhatsz rajta, hogy nem a méret-e a legfontosabb.
Úgy tűnik, hogy a nőnek nem okoz problémát, hogy elkerülje a kígyó támadásait, de számítottam rá, hogy a sebessége megfelelő hozzá. Az én támadásom elől is kitért, és egy pillanat erejéig megjelent mögöttem, hogy elmondja, amit akart, és még azelőtt eltűnt, hogy hátracsaptam volna a kardommal.
A következő pillanatban a nő körül egy lélekenergia-burok jelenik meg, ami olyan intenzív, hogy el kell takarnom előle az arcomat. Amikor félrehessegeti, egyszerűen nem akarom elhinni, amit látok. -Hogy a pokolba lehetsz ennyivel erősebb? A jelenlegi lélekenergiája már szinte fojtogató erejű, de inkább a meglepettség az, ami megakadályoz abban, hogy időben mozduljak el az engem körbevenni készülő láncok elől.
A kígyóm egyetlen csapásra összeesik, és mivel így már nem veszem hasznát, visszahívom, zöld lángokká változik, amelyek visszatérnek belém. Ez volt a legerősebb képességem, egyszerűen nem hiszem el, hogy eddig tartott csak ki. A ketrec közben teljesen elkészül körülöttem, már nem tudok elmenekülni belőle. Nincs mit tenni, szét kell törnöm a láncokat, és el kell kezdenem gondolkodni rajta, hogy hogyan lépjek le.
-Serpientes!-a kígyók újra előbújnak a testemből, és megpróbálják széttörni a láncokat, de nagyon úgy tűnik, hogy nem érnek semmit. Következő próbálkozásként visszahívom őket, és egy pár balat lövök ki a láncokra, aztán még a kardommal is nekiesek, de nem tudom sehogyan sem eltörni őket, a kardom ki is csorbul egy helyen. Úgy tűnik, hogy innen nem szabadulok ki önerőből, talán a kígyóm sem szedne ki innen.
A tekintetem újra a nőre emelem. Nagyon feldühít, hogy ilyen simán vesztettem, ráadásul még azt sem tudom, hogy ki volt az ellenfelem. -Elárulod végre, hogy ki vagy te?-már nem próbálok kitörni a ketrecből, teljesen felesleges, értelmetlen próbálkozás lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Hétf. Márc. 19, 2012 5:24 am

Az idő egy pillanatra lelassult körülöttem. Ez persze biztosan a harc hevének tudható be. Láttam amint a puszta pusztító erőből álló kard könnyedén áthatol a kígyó fején, majd a padlóhoz szögezi. Miután a kígyó visszatér a tulajdonosához, még egy pár másodperc eltelik, míg a "kardom" vissza nem változik puszta energiává és el nem vész az éterben. Lejárt az idő, így ez csak természetes.
Ugyanakkor felkapom a fejem és figyelem, ahogy az arrancar próbál kitörni a láncaim által alkotott ketrecből. Sajnálatos kár, hogy az ő képességei mellett nem képes rá, hisz ha valóban képes lenne, akkor kétlem, hogy ilyen könnyedén eltudtam volna intézni a kígyóját, hisz az ilyen dögöknek nem kis erőt és ellenállást kéne kifejtsenek. Ráadásul a használótól is sok minden függ, hisz ha a kígyó időben mozdul, akkor még nekem is tudott volna nemkívánatos sérüléseket okozni, legyek jelenleg bármilyen szinten is.
- Ne próbálkozz. Hasztalan. Jelenlegi szinteden nem vagy képes kitörni onnan, viszont érdekelne, hogy mire vagy képes, majd a későbbiekben. A kilétemről pedig annyit... - Okítottam ki, miközben feloldottam a kígyóimmal kapcsolatos technikát. Kicsit többre számítottam harcügyileg, de végül is nem igazán zavar, hogy így ért véget. Furcsa beismerni, de valami amit talán jóérzéshez hasonlíthatok, de száz százalék, hogy nem az, merengett fel bennem, hisz valamelyest közbenjártam a férfi fejlődésében. Ugyanakkor már készültem felfedni kilétem egy kis időhúzás után, de valaki sikeresen belezavart a dologba. Valaki. >.>
- Bocs a késésért, Lizi-chan. Lemaradtam valamiről? - toppant be a fraccionom akit ha jól emlékszem elküldtem valahova a fenébe még nem is olyan rég.
- Anyád... - jutalmaztam az arrancart egy szép megszólítással és az állkapcsát is sikeresen elrendeztem a könyökömmel.
- Azt hiszem, hogy a harcunknak ezennel vége lett, Diego Canino. A nevem Eliziana Aberquero.. - fordultam a "rab" felé, majd beszédem közepette ressurectionomat újra elzártam, ezzel egyúttal kiszabadítva őt a fogságból, valamint a felsőm alsó cipzárát feljebb húzva láthatóvá tettem az "5"-ös számot, mely az espadaban elfoglalt helyemet mutatta. - 5. espada.
- Azt hiszem visszamegyek a toronyba. Te pedig fizess egy sört ennek az arrancarnak. Ez a büntetésed. - közöltem fraccionommal a tényállást és a parancsomat. Mielőtt pedig megpróbált volna mentegetőzni vagy valami, még egy ütéssel a mondókáját is elintéztem. Nekem aztán ne próbáljon meg ellenkezni a szavammal, mert biztosíthatom arról, hogy rosszabbul jár, mint most.
- Remélem, hogy majd jobb körülmények között újból megküzdetünk, Diego Canino. - szóltam vissza még az ajtóból egy gonosz mosollyal az arcomon, majd kezemmel újból létrehoztam a maszkot, mely a harc alatt "tönkrement". Ezután elhagytam a helyiséget.
- Ez a nő. Na gyere, vendégem vagy egy sörre, kölyök. - intett Ángel az arrancarnak, mely ezidáig ellenfelemként volt számon tartva, hisz jelenleg nem igazán volt szándékában újabb ütéseket elszenvedni azért, mert nem teljesítette a parancsomat.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   Hétf. Márc. 19, 2012 6:32 am

Üdv!

Mivel véget ért, így LEZÁROM a küzdőteret. A jutalom a következőképpen alakul:

Eliziana Aberquero: 100 LP és 3000 ryou
Diego Canino: 300 LP és 2000 ryou

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A kiömlött sör esete szódával körítve   

Vissza az elejére Go down
 

A kiömlött sör esete szódával körítve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-