HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Noboru vs Yurenai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noboru Akamatsu
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Libra Monkey
Hozzászólások száma : 17
Age : 26
Registration date : 2011. Nov. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   Szer. Dec. 28, 2011 3:42 am

Noboru miután sikeresen bemutatkozott kapitányának, megbeszéltek egy közös edzést, amelynek során Nobu képességeit ellenőriznék, hogy vajon méltó-e arra, hogy magán küldetésre menjen az emberek világába, hogy ott védelmezze az ott élő embereket a lidércek százaitól. Ez több szempontból is fontos lenne az ifjú shinigaminak, hiszen nagyszüleitől kapott történetek alapján pontosan ismerte családja múltját, annak körülményeit és már egy jó ideje bosszút akart állni azokon a bestiákon.
A bemutatkozás végén a kapitány elindult a küzdőterek felé, hiszen elfogadta Nobu kihívását. Miközben haladtak az edzés helyszíne felé, végig a következő gondolatok forogtak agyában:
~Ez most egy próbatétel..Nem bukhatok el rajta. Valószínűleg egy kicsit elhamarkodtam a dolgokat, de menni fog! Ha most nem próbáltam volna meg, akkor örökké bántam volna...~gondolta.
Noboru nem bolond, tisztában van azzal, hogy nem győzhet kapitánya ellen, hiszen itt most nem is ez a cél. Egy magasabb rang elérése, illetve egy engedély megszerzése most az elsődleges feladat; most minden a kapitány megítélésén múlik, minden a döntésétől függ.
Mialatt sétáltak Nobu-n egyértelműen látszott, hogy valamin nagyon agyal és hogy van valami, amitől szorong. Ez nem más mint a tudat, hogy ez az a pillanat, amivel bizonyíthatja magának, hogy méltó arra, hogy beteljesítse sorsát. Ez némi izgalommal is párosul; ez az oka annak, amit az elkövetkezendő percekben mondott, amikor mind a ketten elhelyezkedtek egymással szemben.:
-Yurenai-sama... - mondta lesütött szemekkel, kissé kísérteties hangon - Meg szeretném kérni, hogy készüljön fel.... - mondta, közben hátranyúlt hátára erősített kardjának markolatához, jó erősen megfogta, majd kisebb adag lélekenergiát kezdett el gyűjteni. Pár másodperc múlva a következőt lehetett észrevenni: némi lélekenergiától kisebb szélörvény keletkezett Nobu körül, aki bal kezével katanájának markolatát fogta, azonban nem húzta még ki, közben jobb kezét ökölbe szorítva arca előtt tartotta, közben mormogta a következőket:
-Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. - mondta szinte suttogva, majd hirtelen kinyitotta tenyerét és kapitánya felé mutatta azt, majd a Shunpo technikát alkalmazva fölé került és a következőt kiáltotta:
-Hadou 33: Soukatsui!!! - melynek hatására egy erősen fénylő pusztító kék tűz hagyta el tenyerét. Tudta, hogy ez a támadás nem elég ahhoz, hogy komoly sebeket ejtsen ellenfelén, úgyhogy szabad bal kezével előrántotta katanáját, majd a következőt mondta:
-Teki o fukitobasu! Tatsumaki! - kiáltotta, melynek hatására kardja hirtelen fehérré változik az őt körülvevő koncentrált levegő reiatsutól. Ennek rezgései megváltoztatják a kard erősségét is, ezáltal az esetleges ellentámadásra is könnyedén képes reagálni Nobu.
Az első támadás keltette porfelhőt előbb megvárja Nobu, mielőtt támadna ismét. Shunpoval visszamegy oda, ahol azelőtt volt, hogy támadt volna, majd vár egy kicsit és felkészül a legrosszabbra és várja kapitánya reakcióját, avagy életjelét.


//Bocsánat, hogy csak most tudtam írni, vizsgaidőszak van..:S//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Monkey
Hozzászólások száma : 373
Age : 26
Tartózkodási hely : szlovákia
Registration date : 2009. Apr. 14.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 6. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19800/30000  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   Pént. Dec. 30, 2011 10:30 am

Azt ne mondja nekem senki, hogy nem adtam meg az esélyt az újoncomnak a visszalépésre. Nem véletlenül mondtam, hogy nem szokásom már az osztagba kerüléskor a tiszteket kihívni egy harcra, jobban szeretem, ha felkészülnek, mielőtt még kíméletlenül letesztelném őket. Elvégre nem mindenkiben van meg az az erő, hogy csak úgy egyszerűen az első nap szembe tudjon velem szállni, de Noboru egyértelműen nagyon elszántnak tűnik, ami jókorát dob az esélyeim. Nem mondom, hogy meg fogok neki kegyelmezni, hiszen azzal nem érek el semmit, ha nem kényszerítem őt arra, hogy a lehető legtöbbet adja bele a harcba, de biztos, hogy ügyelni fogok valamennyire a testi épségére, ha már az a cél, hogy minél előbb mehessen az emberek világába. Márpedig Karakura általában nem az a hely, ahol a legnagyobb biztonságban van és ezt saját tapasztalatból mondom. Odaát már találkoztam jó pár olyan lénnyel, akinek a véleményem szerint nem túl sok keresnivalója volt arra, ráadásul pedig komolyan gondolták, hogy el akarnak engem intézni, mikor szemmel láthatóan erősebb vagyok náluk. Ez után kérdem én, hogy ki az az őrült, aki képes lenne újoncokat odaküldeni, minden nemű képesség felmérés nélkül. Oké, a 11. osztag kapitányából ezt kinézem, nála aki nem éli túl a dolgot, az nem méltó rá, hogy oda tartozhasson, de senki másnál nem hiszem, hogy ez megtörténik. Nagyon remélem, hogy Noborut tényleg az eredményei miatt küldték az osztagomhoz, hiszen tudhatnák már, hogy vannak jó kis határok nálam, amit illik teljesíteni, főleg, ha már kilátásba helyeztem a tiszti rangot. Nem mondom, hogy engem, mint kapitány felül kéne múlnia, mert az mondjuk puszta kezes harcban nem lenne valami nagy eredmény, de illene, hogy legalább megpróbáljon valamilyen módon sarokba szorítani, amit el is fogok tőle várni, mindenképp. Ha nem sikerül, nem probléma, a védelmem nagyon biztos tud lenni, viszont szabad próbálkozni...
Az edzőtermekhez menet megvolt az az apró hátrányom, hogy én mentem elöl, így nem tudtam megfigyelni az újoncom mozgását, de úgy gondoltam, ennyit igazán eltűrhetek, hiszen itt ez az első napja és nem hiszem, hogy kapásból le tud nyűgözni. Bár, a reményt még nem vesztettem el, hamarosan akkor is bizonyítani fog, elég jelentős jutalmat helyeztem ahhoz számára kilátásba, de nem hiszem, hogy az ma lesz. Azért kedves tőle, hogy megpróbál figyelmeztetni, de még abban sem vagyok biztos, hogy ennek van értelme. Nem is akarom, hogy magát visszafogja, de ha ennyire ösztökélés kell neki, hogy megkaphassa a lehetőséget a testi épségem figyelmen kívül hagyására, rajtam ne múljon a dolog. Tudom én elhúzni mézesmadzagot bárki előtt, az a kérdés, mennyire közel ahhoz, hogy ráharaphasson.
- Nem kell aggódnod, ha sikerül lefegyverezned valamilyen módon, már a hétvégén előléptetlek. - válaszoltam neki apró mosollyal, és komolyan is gondoltam a dolgot. Mutassa meg mit tud és én jutalmazom, úgyis van pár üres hely az osztagban, az meg csak idő kérdése, hogy az egyiket megkapja. Most akkor fel tudok majd neki ajánlani egy kisebbet, később pedig egy nagyobbat és jobbat is, miután megismerem a viselkedését krízishelyzetben. Úgysem vittem már egy ideje újoncokat küldetésre, most igazán megtehetem. Vagy kapásból többet is, igazán nem árt meg nekik egy kis mozgás. Meg persze a tapasztalat sem, az egyeseknél úgyis elég ritka tud lenni.
Noboru azonnal támadott, hallottam, amint a kidou szövegét mormolni kezdte, de annyira nem találtam a dolgot jelentősnek. Rendben, ezt egy kicsit elsiette, ráadásul pedig számomra nagyon is rosszul választott, mert egy olyan ellenfélnek, aki ismerni, akármennyi ideje van felkészülni a védekezésre, mielőtt még betalálna. Én éppen ezért nem alkalmazom az ilyeneket, csak akkor érdemes használni őket, ha külső szemlélő vagy, esetleg egy korábban másik kidouval megállított áldozatot célzol meg, hiszen nem fog senki csak ülni és várni, amíg te végzel. Nem, ennyire türelmes és magabiztos emberek nincsenek, maximum a főkapitány, de neki elég egyet ütnie, hogy te már ne kelj fel. És ez valószínűleg még nálam is működne és kapnék egy szép, hosszú pihenőidőt a gyengélkedőn. Mindegy, Noboru sikeresen végzett a kidou végigmondásával, majd fölém került és ellőtte. Nos, nem is rossz, egy kezdőhöz képest kifejezetten ügyes volt, de a támadása még így is gyenge, ráadásul pedig a szememben nagyon lassú. Könnyedén kerültem odébb vagy öt métert, biztonságos távolságra a támadás centrumától és kezdtem el komolyabban figyelni a füstben a termet, hátha kiszúrom, hova menekült el. De egyenlőre csak hang volt és egyfajta erő, amely jelezte, hogy a kardját kieresztette. Felkészültem rá, kezemet a kardomra téve, hogy tényleg támadni fog, de nem történt meg. Mire újra láttam, már sokkal kevesebb volt a por, ő pedig az előző helyén állt. Oké, nem pont erre készültem, de akkor játszunk tanárnénit. Egy hirtelen mozdulattal a bal oldala felé shunpoztam, feltételezve, hogy ő is inkább a jobbat erősíti és a kardommal egy éles csapást próbáltam bevinni neki. Nem adtam bele mindent, tudtam, hogy majdnem minden férfi erősebb nálam, csak el akartam terelni a figyelmét. Ez sikerült is annyira, hogy ne vegye észre a kezem gyengülését, amíg rá nem tartottam pontosan:
- Bakudou 01: Sai! - suttogtam, majd azonnal hátrébb shunpoztam jó pár métert, függetlenül attól, hogy a támadás talált vagy nem. Ez csak egy példa volt rá, hogy mit tegyen Noboru, mivel az akadémián az ilyesmit egészen biztosan nem tanítanak. Az alapokat igen, de a rögtönzést nem. Ezt meg kellene tanulniuk maguknak, ami nem a legkönnyebb. - Következőre próbálj mozgó ellenféllel szemben olyan kidout használni, amihez nem kell hosszú igézés! - néztem rá komolyan, miközben élesen figyeltem, várva a következő támadást. Én ugyan nem fogok támadni, ez is csak demonstráció volt, arra vagyok valójában kíváncsi, ő mire képes. A kardomat sem akartam eredetileg használni, de tekintve, hogy a hakuda készségem erősen a minimumon van, azzal nem akartam kísérletezni. Hadnagy nélkül kéztörést nem könnyen élne túl az osztagom, mert valakire várna a papírmunka is...

//remélem jól válaszoltam, bocsi a késésért x"D //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noboru Akamatsu
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Libra Monkey
Hozzászólások száma : 17
Age : 26
Registration date : 2011. Nov. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   Vas. Jan. 01, 2012 2:05 pm

Noboru sikeresen megindította első támadását kapitánya ellen. Pusztító tűz technika csapott le az edzőterem padlójára, ami így hatalmas port kevert. Természetesen nem találta el az ellenfelet; sejthető volt ez Nobu számára is, hogy ez nem lesz majd ilyen egyszerű. Még mielőtt a támadás elérte volna a talajt, Nobu látta, ahogy kapitánya könnyedén kitér a támadása elől, márpedig mérhetetlen gyorsasága miatt.
~Tehát eszméletlenül gyors...Persze nem is várhattam mást egy kapitánytól...~vonta le a következtetést.
Első támadása alapvetően amilyen célt szolgált azt sikeresen teljesítette. A támadás során felverődött port kihasználva Nobu sikeresen bevihetett volna egy meglepetésszerű támadást, azonban mégsem tette, ami sajnos a tapasztalatlansága miatt volt. Ugyan az akadémián tökéletes eredményei voltak, azonban tapasztalatot ilyen jellegű harcokban nem szerezhettek, főleg nem egy olyan ellenféllel szemben, aki sokkalta erősebb náluk. Szerencsére ezt sikerült legalább utólag észrevennie az ifjú shinigaminak, ami alapvetően már nem számított, legalább annyival előrébb volt, hogy aktiválta zanpaktou-ját, hogy legalább az ellentámadással szemben tudjon majd védekezni.
Miután visszatért eredeti helyére, kezében katanájával védekező állásban a következőkön gondolkodott:
~Francba! Ezt most elszúrtam...Vajon gyorsaság ellen mi a leghatékonyabb fegyver? Mi lehet a gyengepontja?~tette fel magának a kérdést, fürkészte is kapitányát, hogy hátha megtalálja ezekre a kérdésekre a választ, azonban nem volt ideje konkrét válaszokat kapni, ugyanis rögtön kapta is a kissé váratlanul érkező ellentámadást.
Yurenai egy szemvillanás alatt megjelent tőle balra hihetetlen gyorsaságának segítségével és máris bevitt egy erős kardsuhintást ellene. Szegény Noborunak nem volt ideje kitervelni valami hatékonyabb védekezést, így egész egyszerűen kisebb lendületet vett és kivédte kardjával a kapitány támadását, ami (kizárólag Shikai forma miatt) könnyedén megtörtént; a kardok összefeszülnek. Miközben egymás közelében voltak, az ellenfélnek lehetősége adódott, hogy jobban megfigyelje Nobu shikai változatát. A támadó és védekező katana találkozásakor azt az erőt, amit Yurenai intézett, nagy részét Noboru katanája shikai alakjából adódó képessége révén képes volt szinte elpattintani magától.
A következő másodpercben azonban még az első ellentámadásnál is váratlanabb dolog következett. A támadás csak elterelése volt a következő támadásnak, ahol az első számú lekötést sütötték el ráadásul közvetlen közelből, azt is egy kapitányi szintű shinigamitól.
Egy biztosan kiderült ebből a támadássorozatból, hogy az ellenfél komolyan veszi Noboru tesztelését, ami jó, mert legalább ez azt is jelenti, hogy az általa korábban mondott dolgok is igazak, mint hogy kinevezi rögtön és ad engedélyt, ha sikerül lefegyvereznie őt. Alapvetően Noborunak nagyon kevés ideje volt, hogy reagáljon a lekötésre. Maga a technika alapvetően nem olyan erőteljes, még akkor sem feltétlen, ha azt egy kapitány idézi meg, azonban nem kell idéző szavakat mondani, ráadásul ha az ellenfél mozdulatlan, vagy legalábbis nem mozog össze-vissza akkor könnyedén eltalálja azt. Ellentámadásnak nem lenne túl sok értelme, hiszen még idő sem lett volna rá. Szerencsére Nobu gyorsan kapcsolt Yurenai idéző szavaira: Shunpo technikát alkalmazva élesen kitért annak irányából, így sikeresen habár hajszál híján ki tudta kerülni az egyes lekötési módszert, ám ehhez igen keményen oldalra kellett suhannia, ami azt is eredményezte, hogy elvesztette egyensúlyát, ami ebben az esetben csak az előnyének elvesztését jelentette.
Yurenainak nem az volt a célja, hogy második támadása célba érjen, ez abból is meglátszott, hogy miután létrehozta a technikát Shunpo technikát alkalmazva kissé odébb ment, majd miután megállt adott pár tippet Nobu-nak a mágia használattal kapcsolatban.
Az elmúlt percekben nem történt semmi túlságosan halálosan megerőltető dolog, ám a hirtelen adrenalin löketek, az állandó észjárása megviselte Nobut, ami valószínűleg meg is látszott rajta, bár azért messze nem érte még el a határait, csak valóban merész dolog volt belevágni egy küzdelembe a kapitányával szemben. Nincs probléma azonban, hiszen ebből tanul a legtöbbet az ember.
Nobu vett néhány mély levegőt, közben a következőt gondolta:
~Azt hiszem értem mire gondol.. Gyorsaságban és erőben nem tudom legyőzni, valamivel tőrbe kell csalnom, de mivel?~töprengett magában. Biztos volt benne, hogy direkt támadásokkal képtelen lesz nyerni, így csak két dolog jöhetett szóba. Vagy eltereli Yurenai figyelmét valami ügyes trükkel és bevisz egy erős támadást, vagy tőrbe csalja azzal, hogy az előzőhöz hasonlóan közel csalja magához, majd utána intézi el egy váratlan ellentámadással.
Egyértelműen egyetlen egy dolog van, amivel képes lehet lefegyverezni ellenfelét, az pedig kardjának képessége, a szélpenge, azonban azt csak nagyon limitált mennyiségben, jelenleg kétszer egy nap lehet használni. Habár szinte teljesen kivédhetetlen, mégis hátránya, hogy rengeteg reiatsut emészt fel és lehet, hogy egy kapitány ellen még nem elég erős jelenleg.
Nobu gyorsan tanult korábbi hibájából és a következő tervet próbálta meg megvalósítani kapitánya ellen:
Kardját jobb kezébe vette, majd bal kezét az ellenfél felé tartva a következőt mondta:
- Hadou 04: Byakurai! - kiáltotta.
Tisztában volt vele, hogy Yurenai egyszerűen egy ilyen gyenge támadás elől ki fog térni, ám amíg ezt megteszi és amíg a villámszerű támadás véget nem ér végleg addig valószínűleg csak tapasztalatainak hála veszi majd észre, hogy felülről a következő támadást kapja:
- Hadou 33: Soukatsui! - ezzel ellőtt egyet ugyanebből a támadásból hasonlóan, mint az első támadásánál itt is ezt megelőzte egy shunpo, amivel a kapitány fölé érkezett.
Lényegében jelenleg a következő volt, ha le kell bontani másodpercekre az eseményeket:
Először egy négyes támadás indul a kapitány felé, aki feltételezhetően kitér majd előle, vagy legalábbis reagál rá valamit, akár ki is védheti, de legalább elfoglalja egy pár másodpercre. A fehér villám támadás mire megszűnt, addigra Noboru már Yurenai fölött volt és elsütött egy támadást, amivel a porfelkavarás volt a célja ezúttal, nem a kapitány eltalálása. Most jött az a pont, amit az adott helyzet adott pillanatában talált ki Nobu:
Shunpoval hátrébb került kapitányától, majd a következőt mondta:
-Hadou 31: Shakkahou!- kiáltotta, azzel egy hatalmas tűzlabda hagyta el a kezét, amely egyenesen Yurenai felé kezdett el szállni. Természetes emberi reakciót kalkulált Nobu, miszerint a sötét porfelhőben, ha közeledik egy tűzlabda azt nyilván észreveszi majd a kapitány ha más nem annak érkező fényéből kitalálja és kivédi majd valahogy. És itt jön az a pont, ahol Noboru megpróbálta tőrbe csalni, hiszen ha egyszerűen kitér a támadás elől, tehát nem tűnik el nagyon messze a támadástól akkor csúnyán megéghet, ugyanis közvetlen a lánglabda ellövése után a következőt lehetett hallani:
-Kaze no Koutetsu! (=szélpenge) - üvöltötte, közben egy nagyobb vágást végzett a Shakkahou felé, melynek hatására egy gigantikus szélpenge hagyta el kardját. Ennek a támadásnak az volt a célja, hogy kihasználva annak hihetetlen gyorsaságát és erejét, amint az eléri a lánglabdát a levegő elemű reiatsuval telített penge azonnal erősen lángolni, majd robbanni kezd a hirtelen hőtágulástól. Ez igen komoly sebeket okozhat Yurenai-nak. Ez a támadássorozat tele van (egy kezdőhöz képest) váratlanul ügyes elemekkel, ám olyan pontokat is tartalmaz, amikre egyszerűen az ember nem készülhet fel. Például arra, hogy Nobu-nak milyen képességű a kardja, azt egyszerűen ránézésre nem lehet megállapítani, ám ilyen jellegű támadás kombinációval ellenben komoly sebeket lehet okozni akár egy kapitánynak is.
Akármi is történik ezek után az teljesen biztos, hogy Noboru miután Shunpoval a lehető legtávolabb kerül a robbanás elől, féltérdre ereszkedik és levegő után kapkodva fél holtan próbálja majd megfigyelni Yurenai következő lépését. Az előző támadássorozat túl sok reiatsut használt fel ahhoz, hogy Nobunak ne kelljen egy kicsit kipihennie magát. Nagyjából a pihenésre két percre lesz szüksége, hogy ismét bármi értelmeset tudjon csinálni, addig figyeli kapitányának reakcióját és reméli, hogy azért nem ölte meg azt. Persze ezek megint naiv gondolatok, hiszen valószínűleg inkább a saját életét kellene féltenie, de most ez fel sem merült benne. Bizakodva remélte, hogy sikerült a támadása; kihasználta a meglepetés erejét és egy nem is gyenge támadást vitt be. Ha ez nem hat, akkor nagyon fel kell kötni a gatyát (még ennél is jobban).


//A jövőben tartózkodjunk a felesleges enterektől, nem lesz hosszabb tőle a post. Szayel Aporro Granz//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Monkey
Hozzászólások száma : 373
Age : 26
Tartózkodási hely : szlovákia
Registration date : 2009. Apr. 14.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 6. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19800/30000  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   Kedd Jan. 31, 2012 7:03 am

Noboru-n azért még nagyon látszik, hogy kezdő, teljes mértékben fel voltam készülve egy újabb támadására, ennek ellenére nem tette meg, még esélye lett volna rá a zűrzavar közben, bár van egy olyan érzésem, hogy utólag bánta a dolgot. De ez van, a harc közben tiszta fej kell és gyors gondolatok, különben esélyed sincs. Ha mást nem is, én annyit megtehetek, hogy megpróbálom ránevelni, mi az, amit még megengedhet magának egy ismeretlen ellenféllel kapcsolatban, és mi az, ami már túlmegy egy határon és már nagyon nem érdemes vele kockáztatni. Példának okáért szerintem nincsenek azok túl sokat, akik ilyenkor mernének nagyon időigényes támadásokat alkalmazni, hiszen az újoncoknak általában elsőre véletlenül sem erősségük a gyorsaság, még a tanulási folyamat során az egyik alap képesség, amelyet el tudnak sajátítani, pontosan a shunpo helyes használata és azonnali alkalmazása. A másik nem tanácsos dolog úgy támadni, hogy fogalmad sincs róla, mire képes az ellenfél, mert azonnal képes lehet kivédeni a legerősebb próbálkozást is, utána pedig visszatámadni, amivel téged védtelen helyzetben súlyosan meg tud sebezni. De ezt az újoncoknak ennyire nem kell tudni, elsőre nem is kerülnek olyan helyzetbe, ahol ilyesmivel szembesülhetnek, utána pedig már képesek lesznek rá, hogy az ilyen hibákért megfizessék a tanulópénzt. Én még élénken emlékszem rá, hogy mi mindent követtem el, amit nem kellett volna, párnak napokig, vagy akár hetekig nagyon csúnya nyomai voltak a bőrömön. Itt az ideje, hogy ezt az újoncom is megtanulja, főleg, ha komolyan gondolja, hogy az első adandó alkalommal Karakurába akar menni.
Azért annyi előnye volt a dolognak, hogy valamennyire mozgott, mivel rögtön ki tudta a támadásomat védeni. Erre számítottam is, nagyon nem erősségem sem a hakuda, sem a zanjutsu, így abban nagyot csalódnék, még akkor is, ha újonc, aki egyszerűen nem képes ezt kivédeni. Ennyire nem vagyok erős, és hiába van jó kis lélekenergia kisugárzásom, a legtöbben addig nem tudják mire vagyok képes, amíg nem alkalmazok démon-mágiát, pontosan emiatt. Noboru pedig sikeresen reagált eddig, de egyetlen támadás nem bizonyíték számomra, így gond nélkül elengedtem a Sai-t is. Számítottam rá, hogy ki tudja kerülni, pontosan ezért hátráltam el, így oldalról láthattam, miképp is reagál rá. Sikeresen elkerülte, de látszott rajta, mennyire nem ura még az ilyen mozdulatoknál a testének, hiába ez van, ha az ember nem vigyáz. Hagytam neki egy kis időt, hogy összeszedje a gondolatait, miközben beszéltem, de nem szándékoztam pont most engedni neki. Ha már akart velem rögtön az első nap harcolni, akkor addig fogom hajtani, amíg csak bírja, vagy be nem bizonyítja, hogy képes olyasmire, amivel bizonyítottan túl tud élni egy hónapot Karakurában...
Láttam, hogy támadni akar és ezúttal legalább hajlandó volt olyan technikát is választani, amihez nem kell nagyon hosszú idéző szöveg, amely kifejezetten előny harc közben. Ugyanakkor a Byakurai nem az a fajta komoly energia, amely meg tudna ijeszteni, hiszen viszonylag könnyű kikerülni, főleg, ha több mint tíz méter távolság van a shinigamik között és itt már majdnem a duplájánál tartunk. Szerintem, amennyit látott a gyorsaságomból, az alapján ki tudta következtetni, hogy nem lesz nehéz elkerülnöm, majd vártam a következő támadást, ami már megint hibázott. Vagyis, itt szinte mozdulnom sem kellett, mert szó szerint a lábam előtt ért már földet, felkavarva a padlón lévő port. Eddig nem is tudtam, hogy ennyi van itt, de szemmel láthatóan szépen ellepett egy jó kis körben, miközben Noboru eltűnt a szemem elől. De így legalább nekem is megvolt az esélyem, hogy feltűnés nélkül kieresszem a kardomat, bár biztos voltam benne, hogy nem sok haszna lesz. De azért én sem vagyok annyira elbizakodott, hogy elhiggyem, nélküle is képes lennék karcolás nélkül végezni az újoncommal, hiszen ahhoz még én sem vagyok elég fejlett. Meg nagy eséllyel soha nem is leszek, de azért egy próbát megért ez az egész dolog. Eddig volt jó ötlet a sima kard, mostantól szerintem nem lesz az.
- Youzai Yurei Kouji! - szólítottam fel a kardomat, közvetlenül akkor, amikor hallottam az újabb kidou nevét, amit Noboru felém indított fel. A hang irányába fordultam és vártam, hogy a rossz látási viszonyok között is felderengjen a tűzgömb, de nem szúrtam ki, egyenlőre. Ellenben az újabb támadás nevét hallottam, mire reflexből hátráltam jó pár métert, a támadással megegyező irányban, hogy láthassam is, mit alkotott az újoncom. Pár pillanat alatt kiszúrtam, amint egy hatalmas tűzgömb, vagy hasonló közelített felém, nagyon gyorsan. Ajjaj, na, erre garantáltan nem számítottam, főleg úgy, hogy ő vesse be. Talán mégis lesz esélye, ránézésre, hogy lenyűgözzön. Már, ha túlélem. - Houshoku! - szólaltam meg reflexből a kardomat feltartva és felkészülve rá, hogy ezt a cuccot nagyon nem lesz könnyű elnyelni. De attól még meg tudom tenni, ráadásul úgy tűnik, a füstje kicsit nagyobb volt, mint a lángja. Nagyjából öt másodpercig tartott, hogy eltűnjön és újra körül tudjak nézni. Noboru kifáradt, de legalább valami olyasmit is láttam, amelyet érdemesnek tartok. Ha ezt képes lenne megismételni, akkor elhinném, hogy meg tudja magát védeni. Adok neki tíz másodpercet, majd mellé shunpozok, hogy kicsit jobban szemügyre vegyem. - Tudod folytatni? Akkor állj fel és védekezz! - szólítottam fel hangosan, miközben újra támadó állásba helyezkedtem a kardommal, és amint sikerült talpra állnia, egy viszonylag könnyű mozdulattal támadtam rá, amit ha nem véd ki, azt garantáltan a karja bánja. Nem vagyok jó fegyveres harcban, de azért most erő nélkül, technikát használva támadtam rá, hogy láthassam, egy ilyen támadás után már mire képes...

//bocsi a késésért xD //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noboru Akamatsu
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Male
Libra Monkey
Hozzászólások száma : 17
Age : 26
Registration date : 2011. Nov. 08.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   Kedd Feb. 07, 2012 2:10 am

Nobu sikeresen véghezvitte támadó kombóját. Nyilvánvalóan nem sikerült kárt tennie kapitányában, ami annak zanpaktoujának köszönhető elsősorban. Tény, hogy ha nem engedte volna szabadon, most valószínűleg nem élne és shunpozna Nobu mellé.
Az ifjú Shinigami kapott pár másodperc pihenőt, amivel természetesen nem ment semmire, viszont arra elég volt, hogy nagyjából kigondolja a következőket. Két terve volt. Az egyiket már teljesítette, valamennyire sikerült összezavarnia kapitányát, és egy nem is gyenge támadást vitt be neki. Másik terve az volt, hogy miután összezavarja, közel engedi magához és egy végzetes csapást indít meg felé.
Miután megjelent Nobu mellett kapitánya, az minden erejét összeszedve elhatározta magát, hogy egy utolsó csapást visz be kapitányának. Teljes erejét bevetve védte ki zanpaktoujával az oldalirányból történő támadást, fogcsikorgatva szorult össze a két katana. Noboru shikai képességének hála neki nem kell teljes erejéből ráfeszülnie kardjára, annak sajátos képessége miatt. Mialatt egymás előtt álltak mester és tanítványa, Nobu kardja egyszer csak világítani kezdett, alig észrevehetően, de elkezdett rezonálni is annak pengéje.
~Most nem menekülsz!~ gondolta.
Látszott rajta, hogy ahogy egyre erősebben fénylik a kardja, egyre inkább gyengébb lesz. Lassan az ájulás közepén állt, de kimondta a varázsszavakat:
-Kaze no Koutetsu!!! – üvöltötte. Hiába volt összefeszülve a két katana egy kisebb mozdulat is elég volt, hogy Nobu megindítson egy hatalmas szélpengét közvetlen közelről kapitánya felé. Miután az elhagyta annak kardját, hátrébb ugrott, majd bal kezét előre tartva épp ki akarta volna mondani a támadás második lépését, a tűzlabdát, ám nem volt elég reiatsuja, így az a technika nem jöhetett létre..
Nem igazán volt képes ezután a támadás után figyelni környezetére. Ismét féltérder ereszkedett, majd igyekezte nem elveszíteni az eszméletét. Szinte a teljes reiatsuját felhasználta, így már csak fizikai támadásokra lesz képes, és arra is csak olyan szinten, mintha azt egy pár éves kisgyerek csinálná. Tapasztalatlansága lévén nem mérte fel a terepet, csak felállt nagy nehezen, majd egyik kezével benyúlt kunaitartójába, elővett egy kis kést, majd utolsó erejével megindult kapitánya felé, aki felé rögtön el is hajította kését.
Az események innentől viszont nem úgy alakultak, ahogy azt Noboru szerette volna. Pár méter után kimerültsége miatt összeesett, a kést így nagyságrendekkel más irányba hajította, ami így nem ért célt. Katanája kiesett kezéből, szapora légzése közben fél szemmel figyelte, hogy kapitánya mit reagál és egyáltalán mit csinált.
~Francba… Elbuktam! Puhány vagyok! Biztosan elutasítja a kérésemet….Szánalmas vagyok~gondolta, közben próbálta erejének minimális részét visszanyerni, hogy legalább fel tudjon állni kapitánya elé, hogy megvárja annak mondandóját.


//Én meg bocsi a rövid válaszért! Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Noboru vs Yurenai   

Vissza az elejére Go down
 

Noboru vs Yurenai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-