HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ai vs Vex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Ai vs Vex   Szer. Dec. 14, 2011 2:51 am

Köszönet azoknak a nőknek, akik átbasztak... megtanították nekem, mi az a szerelem. Köszönet azoknak a "barátoknak", akik cserbenhagytak, vagy mások elé löktek, mint egy darab húst... megtanították, mi az a barátság. Köszönet azoknak az embereknek, akik átvertek... megtanították, mi az a bizalom. Köszönet azoknak, akik rabolták az időmet... megtanították nekem, milyen értékes. Köszönet minden egyes embernek, vagy bármi másnak, akik valaha rosszat okoztak nekem... megtanítottak értékelni az életet. Megtanították, megtanítottátok nekem, hogy milyen értékes egyetlen perc boldogság is! S ez egy hatalmas nagy balfaszság. Ilyen dolgokon járatom azt a hülye fejemet, mit várhatnék az élettől? Arrancar vagyok, nem egy picsogó kis kurva, akinek ilyen dolgokon kellene gondolkodnia. Igen, párszor voltam a fasz végén, és szoptam, mint egy idomított foka, és akkor meg mi van? Egy fogmosás és kész, feltápászkodtam a pofonok után is, teszem a dolgomat, védem a hazámat, és talán most még inkább szüksége van rám. Csúfos vereséget szenvedtünk, az álmaink összetörtek, mint a tükör, amit egy kaviccsal bedobtak. De nem adhatjuk fel, még páran élünk, erő tekintetében hátrányban vagyunk, talán eltökéltségben, és morálban is, ezért lesz szükségünk valakire, aki majd felkarol minket, kivisz a fénybe, és újra célt fog adni az életünknek.
Most pedig lehúzom a WC-t, kitörlöm a seggemet, és megyek a dolgomra. Elég volt a nagy gondolatokból, ideje visszatérni a napi programomhoz. Az unatkozáshoz, amit most megfogok kicsit bolondítani, egy kis sétálással Karakurában. Talán valami érdekes dolog is kisülhet belőle. Igen, ezt fogom csinálni. Felkapom az egyenruhámat, amin kisebb változtatásokat eszközöltem. Szereztem hozzá egy kabátot is, tehát már úgy néz ki a dolog, hogy egy fehér nadrág, egy fehér póló, és a kabát, igen a kabát, ami egészen leér a sarkamig, és nem is gombolom be, ez lesz az új viseletem. Ráadásul a hajamat is máshogyan hordom már, félig-meddig lófarokban, nem az a de marha szorosan, pár tincs lazán elkalandozik. Egy rágó a szájban, Orgo a hátra, és kész is vagyok, irány Karakura.
Elég korán van még, az emberek javában dolgoznak, simán eltudok vegyülni, főleg így, lélekként. Nézem a játszadozó gyerekeket, a veszekedő felnőtteket. Lehetnének boldogok, az életükkel semmi baj, nem is sejtik, hogy mik történtek a háttérben. Egy halszálon múlott az életük, de csak sikerült nekik, és ennek örülök. Arrancar vagyok, de nem az a fajta, aki esztelenül pusztítana mindent, inkább csak élek valahogyan, egyik napról a másikra.
Próbálkozva azzal, hogy nem gondolok olyan személyekre, akik a rossz ösvényre vezettek, aki miatt sok mindenre képes lettem volna. Viszont már belátom, hogy hiba volt azt feltételeznem, hogy békésen megférnénk egymás mellett. Talán még hálásnak is kellene lennem, amiért volt olyan kedves, és majdnem a halálomat okozta. De akkor se tudok megbocsátani, elárult, és arcon köpött, nincs mese, ha meglátom, vagy azt a másikat, akkor az egyikünk elfogja veszteni az életét.
Addig gondolkoztam, hogy nem is vettem észre azt a tényt… lassan beesteledik, már késő délután van, és valahogy a Karasu folyó partjára jutottam, a lámpák is kezdenek vibrálni, felöltik az éjszakai viseletet, lassan eljön az este.
Talán ideje lesz nekem is hazatérnem. A folyó mentén indulok meg, és megpillantok egy régi „ismerőst” aki láttán fellobban bennem a harag, de nem rontok neki üvöltözve, és habzó szájjal, csak sétálok felé, míg végül mellé nem érek, akkor pedig megtorpanok, és csak nézek a semmibe.
- Kellemes, és enyhe az idő, nem? Mostanában kicsit bolondosak az évszakok, de egy biztos, szép nap ez a halálra… - a hangom nem tükrözi az érzéseimet, valamennyire sikerült változnom ezen a téren is, talán a sok alkohol miatt, vagy csak mert mostanában elég keveset voltam társaságban, és még akkor is nyugton maradok, ha olyasvalakivel találkozok, mint ez a shinigami. Viszont ha minden jól fog menni, egyikünk vagy elveszti az életét, vagy enyhén bibisen fog hazamenni. Sajnos ez a hely nem tökéletesen kedvez nekem, de tudok okozni pár meglepetést majd én is. Bár, ha minden borulna, annyira azért nem vagyok messze a várostól.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ai
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 302
Age : 25
Registration date : 2011. Apr. 04.
Hírnév : 95

Karakterinformáció
Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
51050/65000  (51050/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Szomb. Dec. 24, 2011 11:55 pm

*Elmúlt már azaz idő, mikor engem küldtek volna egy shinigami leváltására, hogy őrizzem Karakura egy részét. Elmúltak már azok az idők, mikor első komolyabb megmérettetésemen voltam egy arrancarral. S elmúltak már azok az idők is, amikor nehezemre esett egy gyengébb lidércet elintézni. A mai nap viszont más, egy soha el nem múló belső fázás kezdete. Noha nem az időé, nem is az időjárásé. Egyszerűen az éjszaka leple alatt a folyóparton állva olyan érzésem támad, mintha az adrenalin szintem fel és le pattogna. Küzdelemre várok, magam sem értem miért. Talán éppen most fut végig elmémen az elmúlt év megmérettetései? Shinigami vagyok, aki egykoron Zaraki Kenpachi oldalán harcolt. S aki egyszer harcolt a Juuichibantaiban az sosem feledi el. Sosem felejti el a valódi harc hevét, amikor pengék súrlódnak a másikon, s mikor hallod a lidérc ordítását, ki éppen halálát leli. Ám számomra ez a küzdelem már nem rejt semmi szépséget. Komor és kaotikus, ha egy arrancarral kell megküzdenem. Olyan, mintha csupán egy ítéletet hajtanék végre, egy előre elrendeltetett küzdelmet. Egy olyat, amelyben nincs más ki út, csupán az ellenfél halála. Gyűlölt gyászban részesítem ezeket, kegyetlenül sújtok le, mert tudom, ha én nem teszem meg....majd ő megteszi. Ez shinigami létünk értelme, a harc. Mindegy miért, kiért, s merre...de minden shinigami harcol valamiért. S én ezt a társadalmat tisztelem, s próbálok minél példásabban járni utamat. Hogy éppen a mai nap miért küldtek Karakurába? Magam jelentkeztem arra, hogy visszavigyek Soul Societybe egy szökött shinigamit. Ámbár ennek a shinigaminak már akkor sem volt nyoma, mikor megérkeztem a senkai kapun keresztül. Így kihasználva egy kis időt, úgy döntöttem, hogy megállok a folyóparton, s gondolkodok. Mindegy min, csak egy kisebb csendes idő, amelyben önmagamba fordulhatok. Eme csend viszont hamar megszűnik bennem, mikor könnyedén megérzem a számomra már nagyon ismert arrancar lélekenergia forrását. Érzem rajta, hogy mennyit erősödött, azonban amiért én remekül tudom rejtegetni a reatsumat, hála annak, hogy kidou mesterré nőttem ki magam..így lehetséges, hogy tudok számára meglepetést okozni. Noha, a hátamon ékeskedő haori már is jelző értékű, hogy a Seireitei shinigamijai közül kiemelkedő helyet foglalok el. Ám ez még nem jelent semmit. Nyugodtan hunyom le tekintetem, mikor elém kerül és utamat állja. Arrancar...csak egy söpredék, semmi több. Csak egy elpusztítandó létforma, amely rosszkor volt rossz helyen.*
- Valóban...remek idő egy ítélet végrehajtására...arrancar. *Suttogom szavaim végére. Fajának nevével illetem, hiszen én magam ezeket biztosan nem fogom nevükön nevezni. Tán egyetlen olyan arrancar volt, akinek néhai nevét valaha is ajkaimra vettem. Azonban ő espada szinten áll, valamint egy személyesebb kapcsolat áll fent kettőnk közt. Persze szívesen eltörölném ezt a mocskos kapcsolatot, azonban ez nem az én dolgom. Tiszteletben tartom az ilyes fajta erkölcsi szabályokat, ezért nem támadtam rá azon a napon. Az előttem lévő arrancar viszont teljesen más. Mi már nem először találkozunk, és csapunk össze. A mai nap pedig talán éppen itt az ideje, hogy olyan maradandó sérülést okozzak neki, amelyet ő okozott Anaonak. Ez volna a legkevesebb, de a legjobb az volna, ha elpusztíthatnám. Ha megtaníthatnám számára, hogy hol a helye. Vagy Hueco Mundoban, vagy lélekszemcsékben végezve. Lényegileg számomra nem változik, hiszen aki ott "él" az számomra mind halott. Nem kell végre hajtani Soul Society törvényeit, és tanításait...nem jelent veszélyt ott az Emberek Világára. Felnyitom szemeimet, s hűvös arroganciába emelem fel tekintetem.*
- Úgy néz ki nem tudod beváltani azokat az ígéreteket, amit múltkor tettél. *Pillantok egyenesen szemeibe, maga is értheti, hogy a legutóbbi találkozásunkra gondolok. Mint egy kutya, úgy viselkedett. Noha nem is várhatnék mást egy arrancartól. Valahol még csodának is számít, hogy ezúttal nem támadt egyenesen rám. De ez mind még nem elég. Egyelőre egyébként is azt kéne tudnom, hogy mit akar egész pontosan. Még ha megölni is készülne, azt természetesen nem fog menni számára. Nem állunk egy szinten, ez teljesen egyértelmű. Hogy miért? Ő arrancar, én pedig shinigami; és a shinigamik mindig az arrancarok, valamint lidércek felett fognak állni. Eme hitemet soha nem fogja egyetlen egy sem megrendíteni, nem tudom őket egyen rangú félként kezelni. Az olyan lenne, mintha elismerném létezésüket. S ha ezt tenném, akkor ugyan mi értelme lenne azoknak a tanításoknak, amiket az Akadémián tanítottak nekünk? Miért öl shinigami lidércet, ha utána annak evolúcióját képes egyenrangú félként kezelni? Ön magát, és létezését hazudtolná meg...*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Csüt. Jan. 12, 2012 5:24 am

- Nocsak, ismerős hangnem, csak éppen hasztalan ezt megütni felém. Ha jól emlékszem, egyszer se tudtál legyőzni. Talán ha most sikerül, akkor is megmarad benned az a tudat, hogy döntetlen. Nem mondhatod el azt, hogy sikerült diadalt aratnod felettem. Csak egyformára kihoztad a mérleg nyelveit. Bár magyarázhatom ezt egy olyan… shinigaminak, akinek csőlátása van. Szánlak ezért, talán győzhetsz, de akkor is tudni fogod. Egy olyan valaki tart szánalmasnak, akit gyűlölsz… sajnállak téged, de tényleg. – közöltem vele nyugodt hangon. Tényleg szánalmas, nem tudja észrevenni a lényeget, és hiába van rajta egy kis fehér. Manapság kapitány lehet bárki, pont mint Espada. Az nem tünteti el a lényét, ami a szememben egy förtelmes valami. Találkoztam már olyan shinigamival, akit kedveltem, de ennek a nőnek köszönhetően sikeresen tönkrement az egész. Talán csak azért csinálta, mert nem tudta elviselni azt a tényt, hogy akadnak olyan személyek, akik képesek barátkozni az arrancarokal, és erre Ő nem képes. Ezért se nézek rá, nem kapja meg azt az örömöt, hogy egyen rangúnak tekintem magunkat, és reményt ébresszek benne, hogy talán megismerhet. Felette vagyok, a shinigamik alsóbbrendű lények. Hisz mi másért akarnák annyira elpusztítani a fajtámat? Ha csak azért nem, mert félnek, félnek attól a ténytől, hogy egy magasabb létforma legyűri őket.
- Hm, szerinted nem, szerintem igen. Nem kéne elfelejtened, hogy sok idő áll a rendelkezésemre. Csak türelmesnek kell majd lennem, és nem kell félned shinigami. Majd, amikor találtok egy sérültet, nos, tudni fogod, hogy kinek is a munkája. De… nem hiszem, hogy beszélgetni akarsz, tehát, kezdhetjük?
Költői kérdés csupán. Hisz én már nyúlok Orgoért. Nem sietem el, szép kellemes tempóban, és mikor már a kezemben van, egy pár másodpercig csak nézem. A vörös szín igazán szépen fest ebben a félhomályban. A Napnak már nincs ereje, eltűnik a horizonton, utolsókat rúgja, a fénye elszállt, meleget már nem ad, eljött az ideje a mesterséges világításnak. Ezt a pillanatot választottam az első csapásra. Egymás mellett állunk, én pedig fordulatból indítok, lényegtelen, hogy talál vagy se. Hátraugrok, és utána pedig egy cerot is elindítók felé. Kezdésnek megteszi.
- Tudom, hogy hölgyeké az elsőbbség, csak nem tartalak nőnek, hisz nincs benned semmi, amitől annak tarthatnálak.
Nem feltétlen az a célom, hogy megöljem ezt a kurvát. Talán a legjobb az lenne, ha megnyomorítanám, vagy… hm igen, ez nem is rossz. Okozok majd neki meglepetést, annyira ismerem az anatómiát, hogy megtaláljam a méhét. Ha vesztek is, azt elintézem, hogy ne legyen képes utódokat kiszarni ebbe a világba. Az olyanokat, mint ez a shinigami, nem szabad szaporítani. Bár nem is tudom elképzelni, ki lehet az, aki ráfanyalodik erre a nőre. Na mindegy, ne tereljem el a gondolataimat ilyen undorító dolgok felé.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ai
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 302
Age : 25
Registration date : 2011. Apr. 04.
Hírnév : 95

Karakterinformáció
Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
51050/65000  (51050/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Hétf. Jan. 30, 2012 7:35 am

*Hiába van mellettem, s hiába zavarja a személyes szférámat jelenléte, mégis nyugodt maradok. Most már az leszek, még ha ez neki nem is fog tetszeni. Nem engedem meg egy arrancar számára azt az élvezetet, hogy ismét dühösnek láthasson. Mert nincs bennem düh, sem harag. Egyszerű racionális dolgok ezek, amik ellentéteinkkel magyarázandóak. S midőn immáron kapitány vagyok, csak természetes, hogy kardom fogja őket sújtani egy-egy találkozáskor. Természetesen nem fogom elvetni a sulykot, csak éppen annyira, mint amennyire kell. Egyszerűen nem veszem a fáradtságot arra, hogy reagáljak Vex ama szövegelésére, ami a diadalról szól. Láthatóan ennek az arrancarnak nincsenek rendben a gondolatai. Nem tudja, és nem is fogja sohasem megérteni az indítékaimat. Így hát miért is törném magam érte? Felesleges szó cséplés az egész, egy arrancar sem ér annyi, hogy megpróbáljam elmagyarázni neki. Mindössze csak szimplán kivárom míg ő támad elsőre.
Ahogy sejtettem, még mindig több felesleges szót ültet bele ebbe az egészbe, mint amennyit kellene. Néha elgondolkodok azon, hogy vajon az összes társa ilyen jellegű? Őszintén sajnálni tudom ilyen téren az arrancarokat. Egy mély levegőt veszek, és a távolba tekintek. Nem, egy espada nem ilyen. Ő vele már találkoztam, s ha nem volna éppen arrancar, talán még jobban is beszélgethettünk volna. Ám most nem az a pillanat van, hogy különösebben elgondolkozzak azon mi volt éppen, vagy mi nem. Egy arrancar oldalán állok, és maga a tudat is feszélyező értékű. Aztán végre neki rugaszkodik, én pedig egy egyszerű shunpoval térek ki kaszája ható sugarából. Csak ekkor húzom ki a nodachimat, és magam mellett tartva emelem a súlypontom kicsit hátrább, hogy az előre nehezedő penge súlypontját ki tudjam támasztani. Ezt az egyet nem szeretem Fuhaku Yashiban, rettentő erős pengével rendelkezik. Úgy vélem hozzám nem illik egy ilyen hatalmas kard, mégis a saját zanpakutom, büszkének kell lennem rá, hogy forgathatom. Már éppen megindulnék vele, hogy közel harcba enyelegjek, - felmérve ezzel ellenfelem harci tapasztalatait - azonban egy cero útja képez számomra akadály.* - Danku! *Kidou pajzzsal igyekszem kivédeni a támadását, ám éppen csak hárítja az arrancar támadasát. Ridegen pillantok feléje, s majd megindulok irányában. Mindkét kezem kardom markolatán pihen, egészen addig míg el nem érem ellenfelemet. Abban a pillanatba a fent pihenő ujjaimat lecsapom, hogy oldalvást kitartva pengém tompa felébe állon csapjam Vexet. Kioldva láncot a kardomon a shuriken élével akarom megfogni a kaszája pengéjét.*
- Úgy néz ki, változnak az idők..arrancar! *Suttogom semmit mondóan, ezzel gyakorlatilag egy elég feszült helyzetet teremtve. Nem számít, ha kiszabadul eme fogásomból, már akkor megérte, ha ezzel meglepetésben részesítettem.*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Kedd Feb. 14, 2012 2:41 am

Mondhatnám, hogy meglep az aprócska kis pajzs, amivel a ceromat hárítja, de nem teszem. Gondolhatni való volt, hogy az egyik fő támadási formánkat védeni fogja, bár nem nevezném kreatívnak. A második harcunkból tapasztalhattam, hogy elég gyakran a kidoukra támaszkodik. Gondolom fél, hogy letörne a körme, megértem, vagyis érteném, ha nőből lennék, de mivel nem vagyok, az se zavar, ha kosz van a körmeim alatt. Na igen, mi férfiak eltudjuk viselni a mocskot, és a másik izzadságát is. Bezzeg ránézésre elmondom, hogy ez a shinigami, még ha fingik is, akkor is rosszul lesz, és rohan az orvoshoz, hogy valami baj van, mert ilyet nem szokott ám csinálni. Biztosan egy gonosz arrancar átkozta meg, vagy ilyesmi… Tényleg, nem is rossz ötlet, egy fingó támadás, az ellenség orrát betámadni, és förtelmes bűzzel, amitől a könnye is kicsordul, és a húst is lekaparja majd az arcáról. Remek gondolat, csak megvalósíthatatlan.
Mint nagyjából az is, hogy sikerül meglepni a támadásával. Ostoba kis shinigami, ha tisztán, normálisan indul meg felém, számíthatok támadásra, sőt, arra is emlékszek, hogy van egy kis láncos huncutsága is, mint Nekem. Első vágás, az államat célozza, mégis mit szeretne? Legyek törött állú, és a levest is csak szívószállal tudjam majd enni? Köszönöm, de ebből nem kérnék, ezért is hárítás helyet inkább csak hátralépek, kikerülve a pengéjének a hatóköréből, de ott van még az a kis shuriken. Orgo markolatának a végére csúsztatom a kezemet, és csavarok még egyet rajta. Ennek köszönhetően a pengék hegye a talajra néz majd. Első mozzanat megvolt, egy rövid kis mozdulatnak köszönhetően, ami leginkább egy golfütésre hasonlít. Így vagyok képes arra, hogy a láncos csillag mozgását eltérítsem. Alulról ütöm meg az egyik ágát, így nem engem kellene elérnie, hanem egyenesen az ég felé száll. Itt az Én esélyem egy támadásra. Oldalra mozdulok és sonidozva indulok el a shinigami felé, szükségem van egy kis távolságra, közvetlen közelről Orgoval nem tudok túlzottan nagy sérülést okozni, csak ha fogást váltok rajta, máshova kellene áthelyeznem a kezemet. Amit meg is tettem, jelenleg a markolat közepét fogom, a másik kezemmel pedig az alját, bitósítva a megfelelő tartást, a támadásom pedig jelenleg a bal vállát célozta meg. Vagy talált, vagy nem, Én kissé távolabb állok meg.
- Változnak persze, most enyhén hideg van, de nemsokára itt a Tavasz. – kommentálom vidáman a kijelentését. – Tudod mi a vicces? Nem akarsz megölni, és lehet, hogy Én se akarlak. Nem vagyok már egy sima arrancar, legalábbis számodra már nem. Gyűlölsz, és a létezésem puszta ténye is felháborít, éppen ez az oka, amiért nem fogod elvágni az életem fonalát. Okot adtam Neked, célt, létezik egy arrancar, akivel már személyes ügyed is van. Tudom, nem fogod elismerni, de Nélkülem már nem lenne egész az életed. – már előre készülök a szentbeszédére, hogy: Förtelmes lény vagyok, pusztulnom kell, blablabla. Na, de csináljunk is valamit, csak harc van, vagy mi fene.
Nem szól szám
A hang elszáll
Mumusok várnak az ajtónál.
Kiabálnál
De néma a szád
Hetet elvisznek, hallgass hát
Nem szól szám
A hang elszáll
Halál vár rád, minek lázadnál?

Nem tudom, honnan is jött ez a kis versecske, vagy valami olyasmi, de személy szerint nem tartom rossznak. S következzen a szerencsétlenség áradata, ami eltemeti ezt a nőt, és talán rájön, hogy nem csak neki változnak az idők. Jöjj el hát: Meguma reta hitobito/ A Kegyeltek, és okoz fejtőrést ennek a nőnek.
Támadásba lendülök, és egy Otokifukut/Hanghullámot küldök felé, bár sejtem hogy hárítani fogja, de mindegy, mert utána a bal tenyeremből kicsapódik a kunai végű lánc, megcélozva a mellkasát.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagami Ai
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 302
Age : 25
Registration date : 2011. Apr. 04.
Hírnév : 95

Karakterinformáció
Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
51050/65000  (51050/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Hétf. Márc. 26, 2012 12:30 am

*Hányadik eset is volna ez? Hányadszorra is találkozok ezzel az arrancarral? Már nem is emlékszem. Mégis annyira összefolynak a nappalok és éjjelek, mintha csak ma lett volna. Emlékszem arra a napra, amikor először támadtunk a másiknak, és egy izmot facsartató küzdelemben dőltünk a földre. Végül egyikünk se tudta a másikat megölni. Akkor talán nem, de most...lehetséges, hogy igen. Sosem szokásom előre eldönteni, hogy egy harcot ki fogja megnyerni, hiszen bármikor jöhetnek meglepetések. Bármikor jöhetnek olyan tényezők, amelyek gátolhatnak a szabad döntés hozatalban. Bármennyire is eldönthetem, hogy ezúttal nyerni fogok, ha lehet, hogy nem is lesz így. Vex erős, ahogyan én is. Ostoba arrancar, de valahogyan neki is el kellett jutnia idáig. Tapasztalattal rendelkezhet, éppen ezért muszáj ugyanolyan kimértnek, és óvatosnak lennem vele szemben. Mindazonáltal a gyorsasága még mindig előnnyel szolgál a számára, ebben a képzettségben csak nehezen vagyok képes magamat edzeni. Így hát mozdulatainak nagy részét nem tudom kivédeni, csak annyit tenni, hogy a megfelelő pillanatban jó helyre shunpozni annak érdekében, hogy ne szerezzek olymi sérüléseket, amikkel később meggyűlne a bajom.
S mikor újra egymással szemben állunk, akkor kimért komolysággal nézek egyenesen szemeibe. Mimikáim meg sem rezdülnek szavaira, egyszerűen leperegtetem magamról a dolgokat. Azonban tekintetem némileg üvegessé változik, egy pillanatra azért mégis elgondolkodok azon, hogy mi van akkor, ha igaza van. Mi van akkor, ha egy arrancarral valóban személyes ügyem volna? Nem, most már kapitány vagyok. Nem hagyhatom, hogy egy arrancar csak úgy manipuláljon. Nem éppen dísznek hordom ezt a haorit, így hát míg ő beszél..addig a szalagommal kötöm fel a hajamat. Még emlékszek bizonyos momenumokra, amelyek harcaink folyamán előfordultak.*
- Kapitány vagyok, arrancar. *Ennyit mondok mindössze, s ha nem csökevényes ésszel van megáldva, akkor bizonyára ő maga is rá jön, hogy ebben a mondatban több jelentés van, mint amit látszólag érteni lehet. Nem akarok olyan dolgokat elmagyarázni neki, amit amúgy sem fogna fel. Arrancar lett belőle, egy lidérc pedig ne üsse bele az orrát a Gotei dolgaiba. Nem is várhatom el tőle, hogy megértse a dolgok miben folyását. Gyarló életének nagy részét bizonyáa Hueco Mundo kietlen táján élhette le. Nem sokat tudok az ottani létről, de annyit biztosan, hogy tudjam nem csak arrancar, de még rossz körülmények közt is él. Ez pedig bizony az elmét is képes fertőzni. Nincs értelme visszakoznom a dolgok felett, lényegébe véve sem változtatna a nyers tényezőkön. Ő az ellenségem, én pedig az ő ellensége vagyok. S így, hogy felfedeztük ismételten egymás lélekenergiáját, a harc egyszerűen elkerülhetetlen. Tesszük, amit tennünk kell. Kezdeti hibám, - avagy inkább szerencsétlenségem - hogy a hanghulláma telibe talál, így a testem egy pillanatra, amíg hatással lehet rám, lebénul. Lábaim földbe gyökereznek, viszont ettől nem fogok megijedni.*
- Hadou no sanjuusan, soukatsui! *Amint ismét visszanyerem mozgásom, máris egy kisebb fajta kidouval támadok vissza, hogy az ezzel felvert füstöt felhasználjam egy újabb támadásra.* - Hadou no gojuuhachi, tenran! *A keletkező füsthöz hozzákeverem még a felszálló port is, amelyet egyenesen felé irányítok. Noha ez nem csupán egy támadás, inkább érzékeket való megtévesztés; hiszen a kezdettől fogva az a tervem, mely szerint jobb oldalról a nodachim élével betámadom. Egy keresztező mozdulattal próbálom az alsó bordai falon rést találni, azonban hátráltat az, hogy mindkettőnk hosszabb fegyverrel rendelkezik. Éppen ezért a bal kezemben már készenlétben is van a shurikenem, hogyha magával a kardommal nem sikerülne, akkor a shurikennel próbáljam betalálni. Elrúgom magam tőle, s egy shunpo lépéssel a levegőbe emelkedek, ahol egy reishit gyűjtök a talpam alá, hogy megállhassak. Még ha a várnál gyengébb is vagyok ezúttal, akkor sem akarom csak úgy hagyni ezt a harcot.*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   Csüt. Márc. 29, 2012 6:00 am

Üdv!

A résztvevők kérésére LEZÁROM a küzdőteret. Mivel csak három kör ment le, így a jutalmatok is szerény, 500 ryou-t kaptok.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ai vs Vex   

Vissza az elejére Go down
 

Ai vs Vex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-