HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Ayasegawa Yumichika
Globális moderátor
Globális moderátor
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 122
Age : 26
Registration date : 2012. Jan. 06.
Hírnév : 6

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Hétf. Okt. 21, 2013 9:15 am

Jöttem lezárni az edzést. ^-^

Hayakawa Tasumi: Bár csak két körben vettél részt, de a második postod elég bőséges lett és szép teljeselmesen leírtad az edzés folyamatát, ezért jutalmad 500 LP.

Hayakawa Yuki Hajime: Szépen megfogalmazott postokat olvashattam tőled, ezért nem is tudok mást adni, mint 1000 LP jutalmat.

Nara Shiratori: Jól közelítetted meg a dolgokat az edzésen, ráadásul figyeltél a tanítványaidra és a szintükhöz mérten gyarapítottad kidou tudásukat. Mivel ez a második edzésed, ezért kapsz is jutalmat, ami 1000 LP.

Ezzel az edzést LEZÁROM, a pontokat mindenkinek kidoura kell tenni. És köszönöm a segítséget az értékelésben Ichimarunak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Vas. Feb. 09, 2014 7:32 am

Edzés Otou-sannal


Zaklatottan riadok fel álmomból, szaporán veszem a levegőt. Percekig a papír ajtót néztem, mely szembe az ágyammal helyezkedett el. Megvártam, míg kitisztult a látásom, ameddig sikerült elhitetnem magammal, hogy az előbbi, amit láttam csupán álom volt. Bár igen nehéz volt. Letöröltem homlokomról a verejtéket. Annak ellenére, hogy a szobámban már napok óta mínuszok uralkodnak az esti órákban koordinálatlan lélekenergiám miatt, mégis az újabb és újabb rémálom hatására képes vagyok saját izzadtságomban tocsogva ébredni.
Percekig ültem az ágyamban, ahogy a hóvihar övezte tájon látott halott alakokat igyekeztem kitörölni a fejemből. Yuki~onna óriási feladatot állított elém, és kezdem úgy érezni, hogy képtelenség teljesítni. Én… nem tudom megtenni. Nem tudom elhinni, hogy lelkem másik fele azt gondolja magáról, hogy ő egy gyilkos. Kiráz a hideg. Ez csak egy feladat, biztos vagyok benne, hogy ennél komolyabb dolgot kíván így közölni velem, ahogy Otou-san is mondta, amikor múlthéten erről beszéltünk.
Elgondolkodva pillantottam oldalra, a hadnagyi egyenruhámra. Otou-sannak még mindig nem mondtam el előléptetésemet, Okaa-sannak árultam el csak eddig, de külön megkért rá, hogy apának is én közöljem. De ez nem olyan egyszerű. Nem okozhatok szégyent rájuk hadnagyként, főleg nem Otou-sanra, lévén ő kapitány, és még cseppet sem érzem úgy, hogy valóban megérdemeltem volna ezt a rangot. Bár Kawashima-taichou választása biztosan okkal esett rám mikor új hadnagyot keresett a Kidoushuuba.
A mai nap is korán elmentem, nem tudtam Miyoko-chan szemébe nézni ilyen állapotban, ráadásul azt se tudtam, hogy mit gondoljak róla. Most, hogy nálunk élnek olyan, mintha a testvérem lenne, de nem tudom úgy kezelni, mert én azt hiszem, hogy sze-sze-szeretem Embarassed ehh, ez nagyon bonyolult. Ráadásul szerettem volna kitisztítani a fejemet, mielőtt Otou-sannal találkozok a 9. osztag gyakorlóterepén, ahogy megbeszéltük.
Ahhoz képest, hogy már hajnalban a Kidoushuu hadnagyi irodájában igazgattam a papírokat úgy elrohant a nap fele, hogy egy szempillantás alatt jelenésem volt a 9. osztagnál. A korai kelés óta sikerült már lenyugodnom, és az álmomat eltemetnem mélyen magamban, hiszen új dolgot tanulhatok ma, ami némileg feldobta a kedvemet. Igaz, Otou-santtól, de hogy azon kidou ismeretekkel rendelkezők között tudhassam majd a jövőben magamat, akik le is tettek valamit az asztalra, ahhoz minden ismeretre szükségem van, amit csak elsajátíthatok a mágiáról és fortélyairól. Mindemellett bizonyítani is akartam, nem másoknak, inkább magamnak, hogy igenis: megérdemlem ezt a rangot, melyet Kawashima-taichou rám bízott.
- Tadaima, Otou-san – mondom neki, mikor odaérek a Gyakorlóterepre és mellé sétáltam. Megint előbb volt itt. Picit el is gondolkodok, hogy talán az én órám nem pontos, és késtem, de az lehetetlen… sosem kések sehonnan, nem így tanítottak!
A gondolatot, hogy elkergessem, alig észrevehetően rázom meg a fejemet. Aztán azon kezdtem elmélkedni, hogy mit kellene mondanom neki.
- Öhm… anou… megtaláltátok az üzenetemet? Hogy korán kellett bemennem a Kidoushuuba – kérdezem tétován. Valami semleges kérdés, talán jó kezdésnek, vagyis… nem igazán tudtam, hogy mit kellene mondanom. >///>” Valahogy célszerűnek tűnt ehhez hasonlóval indítani. Igazság szerint bíztam abban, hogy Otou-san picit beszédesebb kedvében van. Pedig annyi mindenről beszélnék szívesen csak… csak, nem is tudom. >///>’

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Szomb. Ápr. 19, 2014 5:03 am

Hajime edzése *>*

Egy kicsit furcsa még nekem ez az új felállás, hogy Miyoko és Chie is velünk lakik. Persze örülök, hogy nagyobb lett a családunk, de ehhez Vera halálára volt szükség, így már még sem olyan örömmel teli. Matetsaku-sannak is ilyenkor kell világgá mennie, amikor a gyerekeinek a legnagyobb szüksége lenne rá. Eddig is felelőtlennek tartottam, de ez már minden határon átmegy. A családnak kellene az elsőnek lennie, erre elhagyja őket egymagukban és Vera valahogy ezt tudta előre. Ebből is látszik, hogy mennyire közel álltak egymáshoz, hogy azt is tudja előre, mit fog csinálni.
Nem zavarnak sok vizet Vera gyerekei, amúgy is üresen állt Shizune szobája, csak egy plusz ágy kellett, amit Veráéktól át is tudtunk hozni és ez a gond is le volt tudva. Tasu is szereti a gyerekeket, látszott rajta, hogy ő is örül nekik és az egyáltalán nem számít, hogy most két szájjal többre kell főzni. Mindketten szeretünk sütni-főzni, ez nem okozhat nagy gondot, mindent megoldunk, hogy nekik ne legyen hiányuk semmiben. Ráadásul Hajime is biztos örül neki, hogy együtt lakhat Miyokoval, több esélye lesz lépéseket tenni felé.
De most az otthoni dolgokat elrakom későbbre, hiszen mára Hajimével beszéltem meg egy edzést, amit már nagyon várok. De majd Miyokoval hármasban is edzhetünk valamikor, persze nem kidoura, hanem mondjuk zanjutsura, abból úgyis kell még fejlődni Hajimének. De ezt majd még megbeszéljük, most Hajimének kell kidout tanítanom. Úgy éreztem, hogy ideje, hogy megtanítsam neki egyik saját, általam kifejlesztett jég kidout, aminek kitalálásánál már tudtam, hogy egyszer tovább kell adnom Hajimének és most van itt ennek az ideje.
A megbeszélt időpont előtt már elindultam a gyakorlótérre, hogy elhelyezzek néhány céltáblát, ami jól fog majd jönni az edzésnél. A legtöbb kidounál a létrehozás mellett igenis fontos a pontosságot is begyakorolni, ahogy az én kidoumnál is, hiszen könnyedén magunkra robbanthatjuk véletlenül. Mivel a kezünk van a legveszélyeztetettebb helyzetben, ezért hoztam Hajimének egy pár vastag kesztyűt, ami majd megvédi a kezét. Nem lenne jó, ha fagyott kézzel kellene szaladnunk a 4. osztaghoz.
- Okaeri, Hajime. - válaszoltam neki, amikor megérkezett és nem is gondoltam, hogy a 9. osztagra is úgy tekint, mint az otthonára. Vagy bárhol ezt mondta volna, ahol ott vagyok? Mindegy, nem fogok belekötni, annak is örülök, hogy itt van, és nem utál.
- Persze, nem volt vele semmi gond. De ugye eszel rendesen? Sok a feladatod mostanában a Kidoushuuban? - mivel reggel korán elment, így nem láttam, hogy evett-e otthon valamit, vagy egyből a Kidoushuuba ment, ezért jónak láttam rákérdezni. Meg múltkor is el kellett mennie megkeresni a hadnagyot, ezt sem értem, miért pont neki kellett, nem is ő a 3. tiszt, inkább az ő feladata lenne szerintem. Vagy a Kidoushuuban lehet más rendszer lett, amióta eljöttem onnan.
- Na, de lássunk hozzá az edzésnek. Ezeket vedd fel először is. - nyújtottam oda a kesztyűket Hajimének kezdésnek, majd belekezdtem a technika ismertetésébe. - Amit most meg akarok neked tanítani, azt én magam fejlesztettem ki, vagyis rajtam kívül nem ismeri senki. Ha ezt te is megtanulod, akkor könnyedén meglephetsz vele másokat. Bemutatom. - kinyújtottam az egyik kezemet az egyik céltábla felé és hogy Hajime is láthassa a technika létrejöttét lassan, lépésről lépésre hoztam létre a technikát. Lélekenergiát gyűjtöttem a kezembe, ami lassan egy gombócba sűrűsödött és létrejött belőle egy jéglabda. Ha létrejött a kidou kilőttem a kezemből a céltábla felé, ami előtt nem sokkal lelassítottam és egy csettintéssel felrobbant, amitől a céltábla meg is fagyott.
- Hogy tetszik? Megpróbálod? - kérdeztem meg Hajime véleményét a technikáról elvégre, ha nem tetszik neki, akkor nem fogom ráerőltetni a megtanulását. Tanítok neki mást, ha ez nem tetszik, de szerintem elég praktikus technika, több mindenre is fel lehet használni, ha elrejtjük akár csapdához is jó.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Vas. Ápr. 27, 2014 11:33 am

Edzés Otou-sannal

Meglepődök Otou-san aggodalmán, vagyis… annyira nem kellene, hiszen mégiscsak természetes tőle az apám, szóval, úh… ez fura… >///>”
- Picit sok, talán. N-nem akarok panaszkodni, nagyon szeretem csinálni, de amikor hadnagy voltál neked is ilyen nehéz volt? >///> Akarom mondani… így az előléptetés után hirtelen olyan soknak tűnik az elvárás. Már értem, hogy Okaa-san miért nem szerette az adminisztrációs feladatokat…
– húzom el a számat, ahogy arra a kupacra gondolok, ami még az irodában vár rám. - Rendet rakni kicsit nehezebb szétszórt elődöm után, mint elsőre azt gondoltam. Persze nem becsmérelni akarom ezzel Akihiro-sant, csupán nehezen tudom kezelni az új helyzetet. >///>” Talán az idő múltával könnyebb lesz, csak bele kell rázódnom… – osztom meg Otou-sannal a reggeli korai távozásaim miértjeit. Jobbnak láttam nem említeni a rémálmokat, amelyek mostanában rendszeresen kínoznak.
Igazából, tényleg kicsit tapasztalatlannak érzem magamat, de mindenekelőtt bizonytalannak. Jól csinálom, amit csinálok? Helyesek a döntéseim, biztos ez a megfelelő lépés, amit hozok, az osztagon belül? Mindenki jól járna vele? Valahogy nem tudok hinni magamban azok után, ami köztem és Yuki~onna között történt.
- Öhm… eszek rendesen, azt hiszem – teszem hozzá bizonytalanul. Kicsit talán szétszórt az étkezési rendem, de a kötelező teákat a kellő időben mindig elfogyasztom, és megfelelő mennyiségű időt biztosítok ezen kikapcsolódás számára. Pont kipihenem magamat és nem megy munkám rovására sem.
- Anou… ezekre mi szükség lesz, Otou-san? – veszem át a kesztyűket, amiket átnyújtott nekem, bizonytalanságom ellenére. Amint megmagyarázza szükségének miértjét habozás nélkül veszem magamra a plusz kiegészítőt.
Meglepődök Otou-san szavain mikor figyelmemet beszédére összpontosítottam, miszerint ő maga fejlesztette ki a kidout, amit meg szándékozik mutatni nekem. Gyomromban egy gombócot kezdtem érezni, ahogy lassacskán felfogtam mondanivalóját. Szóval megbízik bennem annyira, hogy átadja egy általa kifejlesztett mágia tudását? Mindazok ellenére, ahogy annakidején viselkedtem vele? Valóban nem számítottam erre, én roppantul örültem volna annak, ha csak egy olyan mágiát tanít, ami bárki számára elérhető tekercsekből. De ő mégis képes saját egyéni tudását rám áldozni?! Némi bűntudat párosult a furcsa érzés mellé hasamban. Otou-sant mindig is felül akartam múlni, elfogadható az, hogy az általa tanult bölcsességekből is fogok gazdálkodni a jövőben?
A bemutatót, hogy teljes figyelmemmel kövessem végig, elhessegettem gondolataimat. Elbűvölve néztem végig, ahogy a megfagyott jéggömb Otou-san utasítására felrobbant a céltábla előtt a kilövését követően. Fejemben már azt latolgattam vajon a megidézése hasonló elveken alapszik, mint egy shakkahoué, hogy miképpen képes vajon „összekötésben” maradni a kidouval Otou-san, hogy befolyásolni tudja annak felrobbanását.
- Lenyűgöző – szalad ki a számon őszinte elismerésem. Csak pár másodpercet követően döbbentem rá, mit is mondtam, nyomban elkaptam tekintetemet róla és inkább a földre szegeztem szemeimet. Valóban elkápráztatott a látottak, mégis fura volt ilyet mondani Otou-sannak. >///>”
- Szeretném megpróbálni, igen
– zavart idegességgel nézek fel Otou-sanra. Rendkívül beletenyerelt a varázslatba, kifejezetten kutatok a Kidoushuu könyvtárában is jégtípusú mágiák után, de eddig egyet se voltam képes elsajátítani belőlük. Pedig azt hittem, hogy Yuki~onnának köszönhetően talán közelebb állnak hozzám eme elemmel kapcsolatos varázslatok. Remélem, Otou-san kidouja elsajátításánál nem fogok elbukni úgy, mint azoknál, amelyeket magánjelleggel kíséreltem meg elsajátítani.
- Milyen kidouk alapján hoztad létre a mágiádat, Otou-san? Vagy egy speciális varázslatok más elveken épülnek fel, mint az ismert kidouk? – puhatolózok, mielőtt belevágnék a gyakorlati részbe. Nem szeretek feleslegesen fecsegni, most sincs az ínyemre, a kesztyű melegtől különben is viszket a tenyerem. De úgy éreztem apámtól megkapom ezen kérdéseimre a válaszokat, és nem is olyan kellemetlen feltenni neki, a kapitányomnak biztosan nem állnék elő ilyenekkel, az túlságosan tudatlannak tűnne... >///>”

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Pént. Május 16, 2014 2:16 am

Hajime edzése *>*

- Hadnagy? Előléptetés? O_O - pislogtam párat, hogy miről is beszélhet Hajime, én nem hallottam semmi ilyenről, de teljesen úgy beszélt, mintha előléptették volna hadnaggyá. Nekem eddig miért nem szólt erről senki? Akkor már legutóbb is azért kellett elrohannia, mert ő a hadnagy, és nem azért mert meg kellett keresnie őt? Eddig úgy gondoltam, hogy valami külön feladattal bízta meg Kawashima taichou és azzal foglalatoskodik ennyit, ezért is kérdeztem rá. De nem gondoltam volna, hogy ilyen választ kapok.
- Ezek azért kellenek, hogy megvédjék a kezünket a fagyási sérülésektől. - válaszoltam Hajime kérdésére, ami igazából csak egy egyszerű óvintézkedés volt, hiszen bármikor el lehet veszteni egy kidou felett az irányítást. Ez még jobban igaz egy új kidou tanulásánál és ebben az esetben egy magasabb szintű kidouról is van szó. Bár nem tudom pontosan, hogy mennyire lehet veszélyes, hiszen a technika létrehozásánál én teljesen tisztában voltam vele, hogy mit akarok csinálni, így nem vétettem hibát, de egy technikát nem teljesen ismerővel bármi előfordulhat. Ezért is akarok elővigyázatos lenni.
- Ha úgy vesszük, minden kidou különleges, mindegyiket ki kellett találnia valakinek. Ebben a tekintetben ez sem különbözik a többitől, csak annyira, mint a többi kidou egymástól. Igazából nem használtam alapul egyik kidout sem, inkább elterveztem magamban, hogy mit kéne tudnia ennek a technikának. - ismét lelkesen válaszolgattam Hajime kérdéseire, örültem neki, hogy érdeklődik a kidoum iránt. Azért elgondolkoztam, hogy melyik kidoura is hasonlíthat ez a technika, de csak a Hyouga Seiran jut eszembe, ami nem meglepő, mert ez a kedvelt jég kidoum. Leginkább azt tudom elképzelni, hogy az befolyásolhatott valamennyire.
- Akkor elmondom, hogyan próbáld létrehozni ezt a technikát. Először is a kezedbe kell gyűjtened az elemi lélekenergiádat, neked ez könnyebben mehet, mint másoknak, hiszen alapból jég típusú a lélekenergiád. Áramoltatnod kell a levegőben a lélekenergiádat, de nem csak egy irányban, hanem egyszerre több felé is. - próbáltam szemléltetni is, mert lehet, hogy nem a legérthetőbben mondtam el. Több kisebb lélekenergiahullám keringett a kezem előtt szinte minden irányba, mert még egyelőre nem kellett elrendezgetni őket az első lépéshez.
- Ha ez megvan, akkor egy kicsit rendezetté kell tenni a hullámokat és szépen lassan egy nagyobb gömb alakba kell kényszeríteni. - ezt is demonstráltam, hogy immáron egy láthatatlan gömb alakú burkon belül áramlik a lélekenergia és nem össze-vissza. - Itt viszont vigyázni kell, hogy a hullámok ne ütközzenek össze, mert széteshet a technika. - eddig nem volt, hogy melyik hullám, merre megy, mivel szabadok voltak, de most egy burokba akarjuk zárni őket és ráadásul változatos irányban közlekednek. Oda kell figyelni, hogy kényelmesen el tudjanak menni egymás mellett.
- Amint ezzel a lépéssel is megvagy, akkor már csak még jobban össze kell sűríteni az egészet és elméletileg létrejön a technika. - a végső simítást is megtettem a technikán és készültem átadni a terepet Hajimének, hogy megpróbálhassa használni az egyéni kidoumat. Ha nincsen kérdése, akkor már neki is állhat a dolognak.
Még megvannak a kételyeim a technika tanításának módjával, mivel nincs rá meghatározott módszer, hogyan is kell átadni ezt a tudást másnak, mint az Akadémián tanított kidouknál, de sokat agyaltam ezen a módszeren és remélem, hogy be fog válni. A kudarcból is lehet tanulni, de jobban örülnék neki, ha sikeres lenne Hajime.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Vas. Május 18, 2014 5:16 am

Edzés Otou-sannal

- O-oi… – nézek habozva Otou-sanra, kit rendkívül meglepett arccal állt előttem. - Öhm, igen, előléptettek… – tekintek oldalra enyhe zavartsággal, kissé habozva préselve ki magamból a szavakat. Elfelejtettem szólni Otou-sannak! Csap belém a felismerés, ahogy felmerül bennem az egy héttel ezelőtti beszélgetésünk, ahol meg szerettem volna osztani ezt vele, de teljesen kiment a fejemből. Bár volt egy pillanat, ami eléggé egyértelművé tette… de ezek szerint elsiklott felette, ha jobban belegondolok otthon se kérdezett rá.
A kesztyűket illető válasz elegendő volt, hogy habozás nélkül öltsem magamra őket. Bár sok halálistenhez képest jobban viselem a hideget, azonban jelenlegi kapcsolatom Yuki~onnával eléggé ingatag. Akár veszélyes is lehet, ha ennek tudtában mégis kockáztatnám testi épségemet… már pedig a fagyási sérülések cseppet sem kellemesek.
- Ez igaz – bólintok helyeslően. Ám roppantul elcsodálkozom azon, hogy Otou-san ilyen egyszerűen képes hozzáállni a kidoukhoz. Ez is megmutatja, hogy mekkora űr van közöttünk, hogy még rengeteg dolgot kell elsajátítanom, hogy e tekintetben valaha is túlszárnyaljam őt.  
Otou-san bemutatója a varázslat létrehozását illetően egyszerűnek tűnt. Nem mondtam, hogy nem nehéz, mert alapvetőleg minden kidou bonyolult a maguk módján, csak meg kell lelni hozzájuk a kiskapukat, amelyek elvezetnek a legkönnyebb módszerhez, ami használatukat illeti. Egy bólintással jeleztem, hogy mindent megértettem, amit mondott és nincs kérdésem, majd pár lépéssel arrébb álltam, ha esetleg elrontanék valamit, akkor ne okozzak kárt Otou-sanban. Bár biztos voltam benne, hogy felkészült az ilyen helyzetekre is, azért magam is megtettem ezt az óvintézkedést, már csak ösztönösen. Lévén nem először tanulok kidout, tudom, mennyire kiszámíthatatlanok a tapasztalatlan kézben.
Hogy az első lépést teljesítsem, először lehunytam a szememet és a körülöttem keringő reiatsura koncentráltam, ahogy a fehér energia hűvössége simogatta arcomat kinyitottam a szememet, kinyújtottam jobb kezemet, és gondolatban egy gömböt képzeltem oda, amivel, egy halvány fonallal össze vagyok kötve. Ennek az elve kicsit hasonlított a shakkahouéhoz, legalábbis leginkább ehhez tudtam hasonlítani a műveletet. Azonban a gömb túlzottan katonás lett. Ám, nem csüggedtem el az első sikertelenségen. Helyette hagytam, hogy lélekszemcsékké bomoljon az apró fehér gömb tenyeremben, majd újra megpróbálkoztam vele. Most az energiát nem egy rendezett gömbbe képzeltem el, ahogy a shakkahou esetében is tenném – bár alapjába véve ebből indultam ki. Ezúttal inkább úgy álltam hozzá, mintha csak egy kis felhőszeletet tartanék kezemben, vagy egy buborékot, mely a legapróbb hibámra is szétpukkanhat. Szóval e tekintettben utasítottam reiatsumat gömb alakzatba, akárcsak a buborékon belülre szeretnék elzárni egy aprócska szélörvényt. Mindazonáltal ennél a fázisnál nem lélegezhettem fel, ha így tettem volna, valószínűleg nem kis károkat okozhatnék magamban. Lévén az energiát nem szigorú körülmények között tartom meg a „buborékban”, hanem szabadon hagytam áramolni azon belül, s ha egy kicsit is szem elől tévesztettem volna, valószínűleg a vékony falat, melyet köré emeltem, azonnal megsemmisítené. Egy gyilkos szépség, láncok nélkül.
Ahogy azon voltam, hogy a gömb alakzatban tartsam meg a hullámzó reiatsumat, elfeledkeztem egy igen fontos lépésről, melyre Otou-san is felhívta a figyelmemet, csupáncsak átsiklottam felette. A burkon belül egymásnak ütköződő örvényszálak furcsa hangot hallattak magukból, ahogy egyre többször ütköznek egymáshoz. Összeszorított fogakkal igyekeztem a fodrozódó energiának az óramutató irányának ellentétes forgást adni, hogy ne össze-vissza áramoljon a burkon belül. Igencsak megerőltető volt és veszélyes ez a művelet. Örültem a kesztyűnek, amelyet Otou-san adott a gyakorlat elején, amiért az erős koncentráció miatt lélekenergiám összesűrűsödött tenyeremnél, s vékony jégréteg képződött az anyagon. Ha az most csupán a kezem lenne, roppantul kellemetlen lenne, ráadásul zavaró is. Így jelenleg, úgy ahogy stabilan meg tudtam tartani a kidout, hogy ne essen szét. De a kesztyű nélkül valószínűleg, ha nem tudtam volna uralni a helyzetet, akkor fel is robbanhatott volna a varázslat, közvetlenül a kezemben.
Mélyet szusszantok, ahogy a megkönnyebbülés végigjár tetőtől-talpig, amiért idejében sikerült észrevennem a roppant kellemetlen helyzetet. Szinte éreztem a halántékomon lecsorduló izzadságcseppeket, amelyek a hirtelen jött stressz miatt születtek.
A következő fázisra nehezen jutottam el, még jobban össze kellett sűrítenem a tenyeremben a gömböt, anélkül, hogy elveszíteném felette az irányítást. Nagy levegőt vettem, melyet benntartottam, s úgy koncentráltam a tenyerem ügyében lévő fehér, hűvös golyóbisra, mely belsejében enyhén látszódott reiatsum cirkulációja, miközben lassacskán engedtem bele még több energiát, hogy kitöltse a burok belsejét. Amint elég sűrűnek éreztem elengedtem, s hagytam, hogy szabadon menjen a kihelyezett céltáblák irányába. Azonban alig, hogy útjára indítottam, egy újabb hibámra döbbentem rá. Remélem, hogy Otou-san is idejében reagál, a gömb alakba sűrített fegyver irányítatlanul robbant fel méterekkel előbb a céltáblától, és viszonylag közel hozzánk. Jómagam villámtánccal hátráltam pár lépést hátrább, amint rádöbbentem ballépésemre.
A levegőben szétrobbant energia jégdarabokat szórt magából több irányba, meghökkenve tapasztaltam, hogy micsoda károkat képes okozni a technika, ha nincs gondos, megfontolt irányítás alatt. Jómagam nem tudtam idejében reagálni a szélrózsa szinte összes irányába szóródó éles, fagyott szilánkokra, szerencsére Otou-san tökéletesen ura volt a helyzetnek, lévén kellő gyorsasággal, a megfelelő időben idézte meg körénk a védelmet, amely elhárította a ránk irányuló veszélyt.
- Bocsánat – préseltem ki magamból, alig hallhatóan eme szót, mely bűnbánásomról tanúskodik. Tekintetemet a föld irányába szegeztem, ahogy gondolatban átkoztam magamat és óvatlanságomat. Kósza pillantást vetettem a végtagomra, melyből kilőttem az irányítatlan fegyvert. A ruhadarab, amely kezemet óvta, a belső felénél masszív jégréteg képződött. Elhúztam a számat. Gondolataimban berekesztettem szidásomat, helyette a varázslat lépéseinek fázisait boncolgattam elmémben, lassan vettem végig fejemben mindent, hogy megleljem, pontosan hol is rontottam el.
Az első hibám az volt, mikor úgy gondoltam, ez egyszerű lesz, s elbíztam magamat. A második a gondatlanságom volt, mely a varázslat kilövése után ütötte fel magát lelkemben. Amikor kapcsolatban kellett volna maradnom a kidouval. Én gondtalanul, elbizakodva engedtem útjára, megfeledkezve a halovány fonálról, mely összeköt minket. Ez a kötelék olyan vékony, hogy a legapróbb figyelmetlenség is elég hozzá, hogy kettészakadjon. Most is pontosan ez történt. Centiről-centire volt alkalmam megszemlélni ostobaságom végeredményét.
- Megpróbálhatom még egyszer? – néztem elszántan Otou-sanra. Most már tudom, mik voltak a hibáim. Remélem, hogy határozottságomat észreveszi ő is. - Kérlek! – hajolok meg előtte. Nem ígérgetek feleslegesen, hogy nem ejtek újabb hibát, hibákat, hiszen cseppet sem egyszerű a varázslat, melyet létre kívánok hozni, de én meg akarom próbálni újból. Mert tudni akarom, érteni akarom, miképpen hozhatom létre ezt. Ráadásul ez Otou-san egy lénye, az ő szüleménye, s hogy én vagyok az első, kinek ez tovább adja… kellő gondossággal, óvatossággal, de annál is inkább rátermettséggel szeretném ezt kezelni. Így hát bíztam abban, hogy kaphatok egy újabb lehetőséget.
Amennyiben Otou-san megengedte, úgy vettem fel kisebb, stabil terpeszállást, s nyújtottam újra előre jobbomat. A körülöttem táncoló hűvös reiatsura összpontosítottam, magamhoz hívtam részét, közvetlenül tenyerem irányába. Nem parancsoltam azon nyomban egy gömb alakú béklyóba, szép lassan haladtam. Egyet előre, kettőt hátra, nehogy újból elrontsak valamit. Az energiát, ahogy tenyeremhez szólítottam, azzal egy időben kezdtem megadni mozgásának irányát, óramutatóval ellentétesen. Egy ideig a kezem felett fodrozódott a hűvös reiatsu, lassan vált le a körülöttem lévő energiából, egy gömb alakot öltve magára. Lélekenergiámról a gömböcre vezettem figyelmemet, végtagomon keresztül képzeltem el a láthatatlan fonalat, amely összeköt minket, melyen keresztül az eddig körülöttem lüktető reiatsuból merítve, belepumpálok egy keveset, éppen elegendő mennyiséget, hogy kellő sűrűségű legyen. Mintha csak egy hógolyót tartanék a tenyeremben, olyan érzés fog el.
Arcom szegletében kisebb mosoly bontakozott ki, ahogy gondolataimban megadtam neki a parancsot „előre”, s az engedelmeskedve indult meg a céltábla felé, melyet kiszemeltem magamnak. A gömb nem ment gyorsan, én uraltam, én határoztam meg a sebességét, irányát a fonalon keresztül, mellyel láthatatlanul össze vagyok kötve vele. Nem kapkodtam, az nem lett volna helyes, hisz ha sietek, ugyan azt az eredményt érhettem volna el, mint az előbb, a semmit.
A fehér gömb, melynek felszíne enyhén csillogott a jégburkáról visszaverődő napfénynek köszönhetően, lassacskán odaért a céljához. Ennél a pontnál összeszorítottam a tenyeremet, mintha ott lenne a gömb, melyet útjára engedtem, s most csak egyszerűen összetörném. Ezzel egy időben robbant fel, hideg förgeteget pöfékelve maga után, s ahogy a hűvös, fehérszín légáramlat leülepedett, Otou-san és én is láthattuk az eredményt: a félig-meddig megjegesedett céltáblát.  
- Azt hiszem, értem – fordulok Otou-san irányába. - Amilyen apró, olyan veszélyes. Ha egy kicsit is megszakítom a figyelmemet az irányába, nyomban önállósodik – mondom el az általam leszűrt tényeket a varázslattal kapcsolatban. S ezzel egy időben pillantottam a tenyeremre, ezúttal a kesztyű nem jegesedett meg. Némán figyeltem egy kis ideig, majd komoly, talán balga döntést hoztam, de nem érdekelt, ha ostobaság. Bizonyítani akartam!
- Úgy gondolom erre nincs szükségem – veszem le az anyagot. - Megpróbálnám most ezek nélkül – szabadítom meg kezeimet a ruhaneműtől és nyújtom át Otou-sannak, hogy újra megpróbálkozhassak, így, védőfelszerelés nélkül is a varázslattal. Hiszen egy éles helyzetben sem lesz feltétlenül rajtam kesztyű.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Pént. Május 30, 2014 12:04 am

Hajime edzése *>*

- És erről nekem mikor akartál szólni? - kérdeztem komolyan, hiszen fontos dologról van szó, nem mindennap válik egy shinigami hadnaggyá. Természetesen örülök neki, hogy előléptették, de azért szomorú vagyok, hogy eddig nem mondta el. - Ettől még mondjuk, büszke vagyok rád. - veregettem meg a vállát, mert szerintem is megérdemelte az előléptetést és úgy tűnik Kawashima taichou is hasonlóan vélekedett, aminek külön örülök.
Miután megmutattam Hajimének, hogy gondolom a technika tanulás lépéseit, átadtam neki a helyet, hogy ő is megpróbálhassa. Nem akartam neki ennél többet segíteni, persze, ha lenne kérdésre, arra szívesen válaszolnék, de így talán jobban meg tudja tanulni. Ez is egy tanulási módszer, ha ráhagyjuk a tanulóra, hogy egyedül oldja meg az elé állított feladatot. Hajime már amúgy is gyakorlott kidou használó, így rá merem hagyni, viszont egy kezdővel már más lenne a helyzet. Nekik még nem lenne meg az a hátterük, ami szükséges lenne, hogy egyedül megcsináljanak valamit, az elején még szükséges, hogy valaki rávezesse a megfelelő útra.
Oldalról figyelemmel kísértem Hajimét, ahogy a rá kiszabott gyakorlatot próbálja teljesíteni és vártam, hátha szüksége lehet a segítségemre. Benne volt a pakliban, hogy egy kis hiba csúszik Hajime számításaiba, amiért nem is haragudtam, fel voltam készülve erre a helyzetre is. Hajime csak a fehér haorimat láthatta, ahogy pár pillanat alatt már előtte is teremtem és fel is állítottam a védelmemet körénk a félresikerült próbálkozás miatt. Ez a hátulütője ennek a technikának, hogyha elrontjuk, akkor akár a környezetünkben lévőket érheti a támadás, köztük magunkat is, míg ha kordában tartjuk, akkor a kiszemelt célpont kapja az egészet.
- Nincs miért bocsánatot kérned, bárkivel előfordulhat. Ez volt az első próbálkozásod, még jó, hogy nem sikerül elsőre tökéletesen. - próbáltam vigasztalni Hajimét, mert úgy tűnt nagyon a szívére vette, hogy elrontotta a technikát, pedig ezzel nincs is semmi gond. Ezért gyakorolunk, hogy sikerüljön és a saját hibáinkból is tudunk sokat tanulni.
- Persze, de ezt kérned se kell. - egy kicsit meglepett, hogy Hajime olyan komolyan kért tőlem engedélyt, hogy megpróbálhassa újra, ráadásul még meg is hajolt előttem, amitől még jobban kikerekedtek a szemeim. Nem gondoltam, hogy ilyen komolyan veszi ezt az edzést, ezzel nem kis meglepetést okozott nekem.
Megborzolom egy kicsit Hajime haját, hogy visszavegyen a komolyságából, talán akkor jobban is fog teljesíteni. És ha már itt jártam, akkor egy kis kidouval lefejtettem Hajime kesztyűjéről a rátelepedett jeget, ezzel is segítve a próbálkozásait. Miután ezzel megvoltam, visszaálltam oldalra, hogy tovább figyelhessem Hajimét a technika tanulásában.
A következő kísérlet után már büszkén bólogathattam, hiszen most már sikerült végrehajtania a technikát Hajimének. Egy kicsit ódzkodtam, amikor Hajime most már kesztyű nélkül akarta megpróbálni, talán még próbálkozhatott volna párszor, de ha ő úgy érzi, hogy készen áll, akkor nekem is bíznom kell benne. De azért a biztonság kedvéért fel voltam készülve, ha közbe kell lépnem, akkor gyorsan tudjak segíteni.
- Még van valami, amit jó, ha tudsz ezzel a technikával kapcsolatban. Nem kell feltétlen neked felrobbantanod a technikát, meg lehet csinál, hogy magától robbanjon fel és akkor már nem is kell kapcsolatban lenned a technikával. Ennél a használatnál csak elég, ha rákoncentrálsz, hogy meg akarod szakítani a kapcsolatot a technikával, nem úgy, mint az egyik félresikerült próbálkozásodnál, amikor megfeledkeztél, hogy kapcsolatban kellene lenned a technikával, mert akkor te is láttad, hogy elszabadul a technika. Erősen kell koncentrálnod, hogy megszakítsd a kapcsolatot, ami ezzel a módszerrel, sokkal nehezebb, mintha véletlen szakad meg a kapcsolat. Ha jól csinálod, akkor fog felrobbanni a technika, ha idegen lélekenergiát érzékel a pár méteres körzetében. Ez a használati mód ideális csapda állításhoz, ezért került bele a technikába. - amint láttam, hogy Hajime végzett a próbálkozással, újabb információkat osztottam meg a technikával kapcsolatban, és ha ezt is sikerül megcsinálnia, akkor már tényleg elmondhatja magáról, hogy tudja használni ezt a technikát. Persze ezért még nem árt a gyakorlás, hiszen még csak most sikerült elsajátítania, még bármikor elhibázhatja, ha legközelebb előveszi ezt a technikát.
- És még egy tanács. Addig ne használd ezt a technikát valódi harcban, amíg nem vagy benne teljesen biztos, hogy jól tudod használni. Lehet, hogy most sikerült, de attól még sok gyakorlás vár még rád, hogy tökéletesítsd ezt a technikát. De mindenképpen jó úton haladsz, csak így tovább. - zárásképpen még pár bölcs dolgot akartam mondani Hajimének, hogy emelt fővel tudjon innen távozni, de ne gondolja, hogy már mindenre képes és akár eszeveszetten próbálja használni ezt a technikát. Bár ezt én se tudom elhinni Hajiméről, de azért a biztonság kedvéért el kellett mondanom.
//Remélem jó lesz ez zárásnak Embarassed //

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Pént. Aug. 15, 2014 10:52 pm

Edzés Otou-sannal
- Anou… ma? – enyhe bizonytalansággal adom meg válaszomat Otou-san kinevezésemet illető kérdésére. Gyomromban kis csomót éreztem, amikor az apró füllentés elhagyta a számat. Nem akartam ennél jobban belemerülni ebbe, ezért is próbáltam meggyőzni arról, hogy valóban eme napon szándékoztam volna megosztani vele, hogy előléptettek és nem máskor.
Azonban a rosszérzést, ami elöntött ezután, már kevésbé tudtam hova tenni. Még ahhoz se volt kedvem, hogy negatívan visszautasítsam Otou-san boldog megnyilvánulását a hír hallatán. Helyette megmaradt a rosszérzés bennem az előbbi füllentésem okán. A bűntudat mely ott lappangott bennem cseppet sem segített a technika sikeres kivitelezésében, pedig úgy gondoltam, hogy lelkemen sokat könnyítene, ha elsőre sikerülne a kidou. Talán nem érezném rosszul magam amiatt, hogy az előbb Otou-sannak ferdítettem a kinevezésemet illetően.
Kicsit se lepődtem meg a döbbenetén, amikor engedélyt kértem az újrapróbálkozásra, ő nem tudja mi játszódott, játszódik le éppen bennem. Nem ütöttem el a karját, amikor az általa szeretet megnyilvánulásnak titulált kézmozdulattal a hajam felé közeledett, csupán némán tűrtem és kelletlenül húztam rá a számat. Eszem ágában sem volt tettét meghiúsítani mindezek után. Igyekeztem lenyugodni és újra próbálni a technika megvalósítását. S mikor úgy gondoltam, ráéreztem az ízére, nem is akartam megállni. Talán kapzsiságom most nagy veszélyt jelenthet, de én valóban ki szeretném próbálni magam védőfelszerelés nélkül is, vállalom a kockázatot!
Nagy levegőt vettem, amit lassan fújtam ki, mindeközben tenyerem felett gömb alakzatba gyűlő lélekenergiára összpontosítottam. Éreztem kezem felett a hideget, amelyet árasztott magából, de nem engedtem, hogy ez megzavarjon és elrontsam a varázslatot. Nem kapkodtam, emlékezve az előbbi próbálkozásomra, amely csúfos véget ért emiatt. Óvatosságból ismét lassan jutott el a mágia abba a formába, amikor a már benne lévő fodrozódás is a megfelelő irányba haladt, nem csapódva a körülötte lévő vékony buroknak és viszonylag stabil, valóban gömb alakzata volt. S bár próbáltam nem törődni vele, tenyeremen enyhe jégréteg képződött, amiért nem tudtam a felhasználni kívánt reiatsum egészét ebbe a gömbbe sűríteni.
Megkíséreltem a tenyeremet érő hideget kizárni a tudatomból és helyette a kidou és köztem lévő fonalat elképzelni, mely arra a röpke időre összeköt a varázslattal, míg az egyik céltáblához nem irányítom. Fázok.
Összeszorított szemekkel próbáltam lebeszélni magamat a hideg gondolatáról. Csak a fonállal törődj, amivel összekötöd magadat a kidouval Hajime! – mondogattam magamnak.
Ahogy nehézkesen, de megvoltam a láthatatlan kötelékkel, az elmémben elhangzott vezényszóval útjára engedtem a golyóbist a célpont felé. Nagy megkönnyebbülésként ért, hogy nem tapasztaltam tovább a tenyeremen azt a csípős hideget olyan intenzíven, mint eddig. Éreztem a szemnek láthatatlan összeköttetésen keresztül, ahogy az energia, amit a gömbbe sűrítettem, egyre távolodik tőlem, ahogy minél közelebb ér a kiszemelt céltáblához, ahol már csak az utasítást kell megadnom neki, ezzel elsütve a kidou igazi formáját.
A koncentrációm enyhén megingott, amikor az útjára engedett varázslat félúton tartott már. Zavart a jégréteg, amely a tenyeremre képződött. Alig fél méterrel a tábla előtt hagytam, hogy a detonáció végbemenjen. Elhamarkodtam, de úgy gondoltam, hogy amíg nagyjából tudom uralni a helyzetet, úgy bölcsebb a varázslattal bánnom.
Enyhe haraggal mellkasomban, ami csak is magamnak szólt, fordultam Otou-san felé. Nem igazán volt ezek után kedvem a szemébe nézni, ezért elkezdtem babrálni a tenyeremen lévő vékony jégréteggel, fél füllel hallgattam mondanivalóját, mely igencsak érdekes volt. Főleg, ha az imént nyújtotta tejesítésemre gondolok. Félek, még nagyon is nem állok készen a kidou ilyen szintű alkalmazására, ahhoz még sokat kell gyakorolnom.
- Ez valóban praktikus, miért csak most mondtad el? – nézek rá értetlenkedve, de ahogy belegondolok, hogy miképpen lehetséges egy kidouval megszüntetni a kapcsolatot anélkül, hogy az szét ne essen, magamtól is rájövök a válaszra.
- Tehát ez a kidou rendkívül veszélyes – jegyzem meg. - Főleg ha azt az esetet nézzük, amit példának hoztál fel, mely alapján nincs tekintettel barátra vagy ellenségre, ha jól sejtem – fűzöm hozzá előbbi gondolatmenetemhez az alábbit. Ha valóban egy idegen reiatsu hatására indítja be a detonációt a mágia, amikor megszakítom vele a kapcsolatot, akkor rendkívül nagy óvatossággal kell eljárnom vele egy komoly küzdelemben. Lévén, mikor nem vagyok egyedül, hanem más shinigami társaimmal együtt tartózkodom egy veszélyes légtérben, akkor rájuk is tekintettel kell lennem, és egy kiküldetésnél egy irányíthatatlan kidounál talán nincs is veszélyesebb, mely kockáztathatja a misszió sikerét.
- Értem – bólintok helyeslően, hogy biztosítsam arról Otou-sant, szavai komolyságát nem eresztettem el fülem mellett és megtartom a tanácsát. - Rendben. Anou… és… öhm… köszönöm… Otou-san >///> – Zavartan néztem a földre, miközben megháláltam, hogy egy számára ilyen fontos varázslat ismereteit adta át nekem, annak ellenére, hogy azt feltételezte rólam, hogy képes lennék egy kidout úgy használni, hogy nem kontrollálnom teljes egészében. Ezúttal szemet hunyok ez felett, főleg amiatt, mert füllentettem a kinevezésemet illetően >///>” Talán egyszer elmondom neki az igazat, talán...

// Nagyon szépen köszönöm az edzést *.* Remélem, hogy jó lesz záró postnak, ne haragudj, hogy ennyit kellett rám várni! >.< //

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Vas. Szept. 21, 2014 7:56 am

Uffancs!

Először is elnézést a kései zárásért, de ugyebár jobb később, mint soha. >< És most pedig az értékelés:
Gratulálok Nara Yuki Hajime, sikeresen elsajátítottad édesapád technikáját. Jutalmul meg is kapod a Hyōka nevű technikát. :3
Gratulálok, Nara Shiratori saját technikádat ügyesen megtanítottad fiadnak, így jutalmul megkapod ennek árát is: 2500 ryou üti a markod. :3

További kellemes játékot nektek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   

Vissza az elejére Go down
 

Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 9. Osztag-