HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Rinaaya vs. Yukko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Female
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 103
Age : 23
Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben
Registration date : 2011. Feb. 12.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12900/15000  (12900/15000)

TémanyitásTárgy: Rinaaya vs. Yukko   Vas. Okt. 16, 2011 6:20 am

Régebben tett betegszobás látogatásom, mely felbolygatta egész érdeklődési körömet a tudomány felfedezetlen göröngyös utjait illetően, egy újabb irány felé invitált, mely arra ösztökélt, hogy a zanpakutok titokzatos ágába fektessem időmet, s azokat tanulmányozván egyre többet tudjak meg róluk. A shinigamik eme lélekszilánkjáról, mely végzetünkig elkísér, miután megszólítottuk. Szerencsére több anno Juunibantaiban szolgált tiszt tett feljegyzéseket ezzel kapcsolatban, így volt min elindulnom, s annak tudatában, hogy tisztában voltam azzal milyen hosszú út áll előttem kutatásnak szentelt életemet nem haboztam erre áldozni. Nap, mint nap bújtam a feljegyzéseket, írtam össze számomra kellő adatokat, apró számításokat. S még a pár hónapja történt esetet is figyelembe vettem: Yamasaki-san átmeneti rizikós kapcsolatát Lélekölőkardjával. A kis nézeteltérésünk alatt figyeltem fel erre, így a Halálisten és a fegyver összeköttetést is szemmel tudhattam követni élő előadásban, ezt is saját kis hasznomra fordítva a kutatásom előrehaladásához. S mint minden lángelme jómagam is a legpraktikusabb módját választottam ennek teszteléséhez, no meg ki lenne a legjobb erre a feladatra, ha nem saját magad? Vagyis jelen helyzetben saját zanpakutod? Úgy amúgy is már az elejétől fogva, amint olvastam a lehetőségről, Undertakerbe kívántam belevinni egy - két apró változtatást, mely ugyan rosszul sült el, de sikerült szimbiózist kialakítanom a változtatott dolgokkal és közte. Ugyan ezt követően a békés kapcsolatteremtésünk bonyolult volt, s kiismerni új képességeit még nehezebb, de nem olyan személy vagyok, ki egykönnyen feladja az ilyesmit, ha valami véletlenszerű ballépést elkövetek a kutatásában. Így kitartó munkám eredménye lett Undertakert ismét megszelídíteni.
Egyrészt utókiengesztelésének érdekében (s egyetlen vállalkozó szellemű jelentkezőként a feladatra) tértem át Karakura városába, hogy megfigyeljek néhány szokatlan lélekenergiát, melynek mozgolódását érzékelték a műszereink, hogy így biztos érvekkel támaszthassuk alá: Seretei újabb gondnak néz elébe, avagy csak téves riasztás és nincs is mitől tartani. Az eme helyzetekre összetákolt lélekenergia radar tökéletes volt erre a feladatra, s fehér kabátom belső zsebében megfelelő helye van, míg nem érzek jómagam is valami szokatlant, magam körül esetleg a nem messze nyúló területeken.
A szinte már unalmas címszóval felruházott percek, lassacskán órák lettek, ahogy szeltem át a város több kicsiny szegletét. S tán’ nevezhető egy kolosszális véletlennek, hogy a temető sötét, néhol lámpafénnyel megvilágított, zsúfolt sírjai között találtam magam. Ugyan az elmúlt minutumokban csak saját fejem után haladtam és nem vártam semmi újdonságra, hiszen Undertaker miatt a temető számomra nem egy elrettentő helyszín sokkal inkább bizalmat sugároz irányomba. Ezen való merengésemet, gondolati szférámat egytől – egyig belefektetve kisebb rémülettel figyeltem fel egy halk csipogó hanghullámra zsebem felől, egy rántással összefüggésbe hozható érzéssel kerültem vissza az eredeti kerékvágásba gondolataimat felfüggesztve. Azon nyomban zsebem ügyéhez nyúltam és kaptam ki belőle a szerkezetet, hogy szemügyre véve azt láthassam, mit vélt felfedezni, amit jómagam nem – mely nem is meglepő, hiszen nem a körülöttem történő eseményekre összpontosítottam. Amint azonosítottam a jelzésről adott pontos koordinátát, mely nem is esett távol jelenlegi tartózkodási helyemtől, elnémítva az eszközt Villámtáncot alkalmazva tértem ki a sorok között húzódó nagyobb betonlapokkal kirakott útszakaszhoz, ahol egy idegen haladt előre feje után pár méterre tőlem. Egyértelmű volt, hogy az eszköz őt jelezte, viszont csak nem ronthatok rá úgy egy ismeretlenre, hogy modortalan mód még a nevét sem kérdeztem meg! S nem is tudhatom, hogy ellenség - e, avagy sem. Az sem kizárt, hogy barát, de szavak nélkül ezt nehezen tudhatom meg.
- Hoy, kimi! – szólítom meg, hogy figyelmét magamra vonzzam. Feltéve, ha lát, bár ilyesfajta aurával, mellyel még a speciális eszköz, mely erre lett elkészítve is érzékelt az lenne a rémisztő, ha nem látna. – Nem tűnsz holmi egyszerű léleknek, sem embernek. Áruld hát el kíváncsi elmémnek, mely faj képviselője vagy és mi járatban vagy errefelé? Surprised – szónoklom cseppet sem zavartatva magam az esetlegesen felmerülhető nézeteltéréseken, amennyiben nem veszi jó néven, hogy megzavartam. Pár percet csak képes áldozni rám, feladatom van, nem tehetek róla. Tekintetem e közben egy furcsa élőlényre vezetem, mely a szőke hajzuhatagú idegen mellett foglalt helyet, szememben a kíváncsiság szikrája fénylik fel, ahogy jobban szemügyre veszem a nyúl szerű lényt. Aitsu…? – hozakodok elő a lénnyel kapcsolatban is egy apró, tömör, ennek ellenére mindent magába foglaló kérdéssel, amiért megnevezni sem tudom az ismeretlen élőlényt. Egy dologban viszont biztos vagyok vele kapcsolatban, szívesen látnám műtétasztalomon egy apró kísérlet erejéig, melyben szemügyre vehetem biológiai szempontok terén. Twisted Evil
Elmémben előhozakodó tudálékos gondolatok hatására észre se veszem, hogy eddig kíváncsiságban úszó, némileg komoly arcomra egy roppant ördögi mosoly húzódik fejemben eljátszadozott merengések közepette felmerült igencsak biológiai szemmel figyelt fantáziaképek hatására.

______________

PONTOK:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
avatar

Female
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 58
Age : 108
Tartózkodási hely : Sehol és mindenhol
Registration date : 2010. Aug. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Gonosz boszorka
Hovatartozás: Insignis Reliquia
Lélekenergia:
15000/30000  (15000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   Csüt. Jan. 05, 2012 6:53 am

Temető. Megannyi szépséges jelenség, izgalmat adó hangforrás és titokzatos lény otthona, különösen ilyenkor, az éj leszállta után. A bolyongó lelkek és kísérteties kreatúrák többnyire rettegnek az emberektől, így nem mutatkoznak előttük, ám a megfelelő módszereket ismerve könnyen fényt lehet deríteni ezeknek a semmirekellő lényeknek a rejtekhelyére. Én azonban nem érdeklődök utánuk, számomra semmit sem érnek. Gyenge és ártalmatlan árnyak, akik csak arra jók, hogy halálra ijesszék a nyúlszívű emberi lényeket. Néhány száz éve még izgalmasnak találtam egy ilyen túrát, manapság azonban már az unalom legmélyebb bugyrai sem ösztökélnek arra, hogy ide látogassak. És hogy akkor mit is keresek én itt ezen a kései órán? Minden okomat a mellettem pattogó idegesítő szőrmókban kell keresni, aki számomra megmagyarázhatatlan módon értékesnek véli az itt bolyongó lelkeket, és képes rávenni arra, hogy kísérjem el vadászatára, mellyel feltölti készleteit.
Míg Sumairi a füleit hegyezte és kifogástalan érzékeivel kereste a számára hasznos szellemlényeket, addig én unottan majszoltam valami édes bigyót, amit Nocturn sózott rám a minap, mondván, illene hozzám. Nem, nem illik hozzám az édesség, de ez... finom Neutral Szóval úgy döntöttem, örömöt okozok neki és elfogyasztom, hadd legyen egy jó napja.
- Végeztél már, szőrcsomó? :/ - pillantottam le a lényre, miután körülbelül hetedszer tért vissza mellém farkát boldogan csóválva. Ideje lett volna már továbbállni, még a csemegém sem terelhette el arról a figyelmem, hogy mennyire unalmas ez a hely.
- Iie, még kell egy. Még kell a nagy fogás! *.* - válaszolta az apróság lelkesen, de mielőtt megelégelhettem volna kapzsiságát, hirtelen megmerevedett és egyik mellső mancsát a levegőben tartva szaglászni és fülelni kezdett. Néhány pillanat múlva pedig már apró talpaival meggyorsította a lépteit és ügetve indult el az úton egy jobb fordulót követően. Nagyon ajánlom neki, hogy ez azt jelentse, megtalálta amit keresett...
Kelletlenül követtem hát, és mikor lelassított, végül utol is értem kényelmes és elegáns lépteim közepette. Nem mulasztottam el megérezni a shinigami közelségét, ahogy azt is jól hallottam, amikor nyilvánvalóan engem szólított meg, hiszen egy árva lélek sem kószált erre rajtunk kívül. Én azonban kegyesen ignoráltam a minősíthetetlen hangnemben szóló halálistent, azaz ignoráltam volna, ha Sumairi váratlanul nem áll elém. Nem kellett hozzá sok ész, hogy kitaláljam mit akar: segítséget tőlem, mert a shinigami kellett neki.
- Hmpf... - nyilvánítottam ki egyet nem értésem, a lényt pedig nemes egyszerűséggel átléptem. Eszem ágában sem volt összekülönbözni egy halálistennel, még akkor sem ha az ilyen jelentéktelen. Létezésemet titokban kellett tartanom a Gotei 13 előtt, nehogy rájöjjenek a kapcsolatra köztem és Miyoko között. Sumairinak azonban nagyon szüksége lehetett a shinigamira, ha kockáztatta a haragomat, ugyanis nem hagyta magát, és a vállamra ugorva a hajamat kezdte el tépkedni... Neutral
- Rinaaya-sama, kérem! Most az egyszer *.* - duruzsolta a fülembe mézes-mázos hangon, mire homlokomon kidagadt egy ér, nyakon csíptem az állatot és egy lendületes mozdulattal letéptem a vállamról, egyúttal nekihajítva őt egy márványtáblának. Ennyitől sajnos nem fog baja esni, de a halálisten szeme láttára nem fogok varázsolni. Kimért mozdulattal fordultam az idegen felé és szemügyre vettem. Az egyetlen érdemleges külső jegye a karszalagja volt, azaz egy hadnaggyal sodort egy helyre a sors. Semmi okom nem volt tehát tartani tőle, még ha kapitány lenne, akkor elgondolkoznék, hogy a kihívás miatt megéri-e...
- Azt javaslom távozz a közelemből, shinigami! Egy magadfajta szánalmas patkány még csak arra sem méltó, hogy egy levegőt szívjon velem - közöltem a kölyökkel szenvtelenül, majd gőgösen elfordultam és tovább indultam. Sumairi minden bizonnyal még szédeleg egy kicsit, de nem különösebben foglalkoztatott a sorsa, amíg a halálisten nem teszi rá a mocskos kezét. Van egy határ, aminek hollétét meg kell tanulnia. A hajamra és a ruhámra különösen érzékeny vagyok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Female
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 103
Age : 23
Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben
Registration date : 2011. Feb. 12.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12900/15000  (12900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   Vas. Jan. 22, 2012 3:16 am

Felvont szemöldökkel nézem végig a viszályt az ismeretlen hölgy és lény között. Nem áll szándékomban közbeavatkozni még az egyértelmű állatkínzás jelét látván sem. Azt tudom kivenni, hogy a furcsa nyúlszerű lény okkal kaphatta az iménti repülési oktatást az egyik sírkő irányába. Viszont egyszerűen képtelen vagyok mérhetetlen fantáziámnak megálljt parancsolni, mely így beindította kutatói ösztönömet, amely pontosan erre a lényre összpontosul. Sosem láttam még ilyet, így egyértelmű miértje. Fel akarom fedezni, meg akarom ismerni, tudós szemmel! Műtétasztalomra szeretném vinni, hogy komolyabb tanulmányozást vehessek rajta. Felfedezhessem szervezetét, jellegzetességeit, viselkedését, mindent!
- Patkány, én? – szívemhez kapok, s látványos jelét adom végigsértettségemnek. Ilyen lekicsinylő jelzőt még egy 11. osztagos izomagyaitól sem tűrnék meg! A figyelmeztetése ugyan kincs a szememben, de ez felett nem hunyhatok szemet csak úgy.
Tekintetemet a porul járt lényre vezetem, állapota igen rossznak tűnik a „jólét” mércéjén. Kíváncsian szemlélem lábadozását, közben lassacskán megindulok irányába, utam során kabátom egyik zsebében kotorászva kihalászok egy pár gumikesztyűt, melyből a bal kézre valót felhúzom. Így, amint odaértem az élőlényhez azzal a kezemmel csípem nyakon, s szemmagasságba felemelve kezdem közelebbről is szemügyre venni. Olykor – olykor megforgatom, hogy másik oldalairól is megmustrálhassam, és érdeklődésemet irányába kielégíthessem. De minél tovább szemlélem, annál inkább felkelti tudományos érdeklődésemet és egyre inkább szeretném műtétasztalomon látni kísérleti nyúlként.
Aranybarna szemem meg – megcsillan időnként, ahogy vizslatom jobbról is – balról is, ezzel egyértelműen kifejezve az általa felkeltett érdeklődésemet. A tekintetemből szinte le lehet olvasni a kutatásoktól átszellemült gondolataimat. Nincs mit tenni. Kell nekem, meg kell szereznem, haza kell vinnem, enyém kell, hogy legyen!
Az egyre távolodó, de még hallástávolságban lévő kisasszony irányába nézek. Ha elméletem nem csal minden bizonnyal ő eme lény gondviselője, így tőle kell engedélyt kérnem. Nem tűnt túl pozitívnak viszonyuk, így talán még lehet is esélyem megkaparintani ezt az érdekes élőlényt műtétasztalomra.
- Hölgyem, bátorkodom azt feltételezni, hogy erre nincs szüksége. Nem bánná, hogyha magamhoz venném? ^v^ – érdeklődöm, sanda mosollyal arcomon. Továbbra is mustrálva a kis lényecskét markomban, hátha felfedezek rajta egy olyan pontot, melyet előtte még nem. Remélem, nem veszi zokon a kishölgy, hogy ilyen hamar kihasználom az esélyt és lecsapok erre. Feltételezem nem várt rá, legalábbis, ahogy szemrevételezem, nem éppen úgy néz ki, mint aki örömmel hallgatja meg eme kérdésemet. De, mit volt, mit tenni, egyszerűen a lelkemen túlbuzgó tudós nem volt képes nyugton maradni! Rolling Eyes
- Persze, csak ha nincs ellenére! S nem veszi zokon... hasonlóképpen, mint az előbb. ^v^ – igyekszem puhatolózni és ártatlanul visszavezetni az előbbi megnyilvánulására, mellyel könyörtelenül a lelkembe taposott. Ezzel is megmutathatom számára, hogy mennyire nem tetszett előbbi goromba viselkedése, miközben próbáltam illendően megközelíteni és kommunikációs felvételt létesíteni vele. ˇvˇ Mondandóm során meg is lóbálóm a levegőben a kis lényt előtte, hogy lássa társalgásunk tárgyát. Ezzel talán komolyabban fel tudom kelteni érdeklődését a párbeszédben.

______________

PONTOK:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
avatar

Female
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 58
Age : 108
Tartózkodási hely : Sehol és mindenhol
Registration date : 2010. Aug. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Gonosz boszorka
Hovatartozás: Insignis Reliquia
Lélekenergia:
15000/30000  (15000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   Szer. Márc. 07, 2012 11:16 pm

A kis vakarcs egyre többször forralja fel az agyvizemet, olyan határokat feszeget, amelyeknek átlépése súlyos következményeket fog maga után vonni. Nem gazda-háziállat viszonyban vagyunk, ahogy azt ő képzeli, elszemtelenedését pedig egyre kevésbé voltam hajlandó tolerálni. Ha nem találnám ilyen magával ragadónak a természetét, már rég elpusztítottam volna, ám kénytelen leszek megregulázni előbb-utóbb az apró lényt, mielőtt elfelejti, hogy az élete a kezemben van. Bevallom, tetszett hogy képes megalázkodni előttem csak azért, hogy elérje amit akar, de pontosan tudom, hogy mindez csak egy színjáték része. Láttam elégszer ezt az már oldalát ahhoz, hogy tudjam, engem is manipulál. Igyekszik érdekesnek maradni a szememben és hasznosnak lenni számomra, hogy végül ne vetemedjek arra, hogy megöljem. Nem vagyok annyira ostoba, hogy ne vegyem észre mindezt, de belementem a játékba. Valóban érdekesnek és hasznosnak találtam, ő pedig cserébe könnyen, komolyabb erőfeszítés nélkül jutott élelemhez. Ám egy ilyen rangos halálisten kockázatokat rejt, amiket nem szerettem volna feleslegesen vállalni.
Megtorpantam, ahogy a shinigami megragadta a grabancánál Sumairit és forgatni, vizsgálni kezdte a kezében. A szőrmók szavait nem értettem már pontosan ebből a távolságból, de nyöszörgése és könyörgő tónusa eljutott hozzám néhány szófoszlánnyal egyetemben. A kis nyomorék ez alapján éppen arról beszélhetett, hogy minden nap megkínzom, rosszul bánok vele és éheztetem őt és a faját. Bizonyára azt akarta elérni, hogy a hadnagy befogadja és hogy ellenem fordítsa, így kiprovokálva köztünk a harcot. Szánalmas kis vakarcs...
- Ii yo, tégy vele amit akarsz, shinigami - fordultam meg végül, hallva hogy hozzám intézi szavait. Félkegyelmű, milyen könnyen beleragadt Sumairi hálójába. Ha ő viselné gondját, nem adnék neki fél órát és belekeveredne egy majdnem halálos kimenetelű balesetbe. Ő csupán egy áldozat lenne a kreatúra szemében, egy lélek akit meg kell kaparintania, hogy csillapíthassa étvágyát, porhüvelyét pedig gyűjteményéhez adja. Egyszer én is erre a státuszra fogok alacsonyodni, de nem fogom neki megadni azt az örömet, hogy belőlem lakmározzon. Ahogy én sem tudom, hogy Sumairi pontosan micsoda, úgy ő sincs tisztában vele, hogy az ő csekélyke hatalmával engem képtelenség számára kedvező helyzetbe hozni. Szavaimat követően testemből lassan pillangók váltak ki, egyre több és több aranyszínű teremtmény keletkezett belőlem, ahogy fizikai valómat megszűnésre kárhoztattam. Látszólag távoztam, ám csupán a halálisten holtterébe kerültem, és miután ott újra materializálódtam, a nőszemély köré lepkéket küldtem, több száz apró élőlény csapkodott körülötte néhány pillanaton belül.
- Bármit tehetsz vele... feltéve, hogy túléled ezt a kis találkozásunkat, patkány! - nevettem fel gonoszan. Sumairi kikényszeríti kettőnk küzdelmét, bármit is teszek, így nem volt más választásom. Gyorsan túl akartam hát esni rajta, nem különösebben bíztam benne, hogy egy shinigami szórakoztató préda tud lenni számomra. Unalmamat egy ilyen kölyök nem fogja elűzni. A pillangókból egyetlen intésemre megannyi 20-30 centis penge formálódott, melyek végül egyszerre zúdultak le a halálistenre. Nem zavart volna, ha kagum is megsérül, legalább megtanulja, hogy nem tehet azt, amit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Female
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 103
Age : 23
Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben
Registration date : 2011. Feb. 12.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12900/15000  (12900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   Vas. Ápr. 15, 2012 6:40 am

A roppantul érdekes élőlényt vizslatva, markomba fogva forgatva tanulmányoztam, s még inkább felkeltette érdeklődésemet beszéde, melyet szájmozgatás nélkül kivitelezett. Aranybarna íriszem megcsillant a bennem buzgó kíváncsiságtól, s igazán érdekelni kezdett a módja, ahogyan ezt csinálja eme érdekes nyúlszerű lény. S ez olyannyira lefoglalt, hogy panasza mindennapi életéről szinte egytől – egyig elpattogott mellettem. Nem pszichológusi végzettséggel rendelkezem, hogy minden problémáját meghallgatva én lássam el tanácsokkal. Hah, még mit nem, én a kutatási részéért felelek! ^ v ^
Elmémben eljátszok a gondolattal, hogy odahaza a laborban részletes eredmények érdekében kerül a boncasztalra, megválaszolva megannyi kérdést ez által. Azonban fő gondot a kisasszony okozta, hiszen mint gazdája tőle kellett megkérdeznem, felhatalmazását adja e arra, hogy megtarthassam ezt az igazán különleges élőlényt saját céljaimra használva a jövőben. Szerencsémre válaszából ítélve igen kompromisszum képessé vált egyik pillanatról a másikra. Eleinte megszállott ragaszkodást néztem volna ki belőle a lény iránt, azonban ez elmaradt, s áldást adta arra, hogy megtartsam, és azt tegyek vele, amit csak szeretnék.
Örömmel fogadtam ezt ugyan, azonban elmémben a vészharang felcsendült, s ez felett nem siklathattam el csak úgy. Elmém nyomban kattogni kezdett azon, hogy vajon mi idézhette elő bennem ezt az apró balsejtelmet, s konkrétan miért? Netán az idegen hölgy vagy a furcsa lénnyel kapcsolatos? Esetleg mindkettővel? Ezek mind, mind számba vehető tényezők, azonban biztos alapok nélkül csak feltételezések születnek, melyekre egyáltalán nem biztonságos építeni. Sőt tudósként igencsak megalázó. ^ v ^ˇ
Gyanakvóan pillantottam a kisasszony felé, ki pillangóvá válva kezd eltűnni szemeim elől. Gyűlöletem az apró, törékeny, szárnyas lények iránt nyomban felelevenedett bennem, s baljóslatú érzésemről egy szempillantás alatt megfeledkeztem emiatt. Csupán haragom lüktetett elmémben, melybe olyannyira sikerült belemerülnöm, hogy az átlagnál kissé szorosabban szorítottam meg a kezemben tartott érdekes lényt. Amint némi rosszalló zsörtölődését hallottam az élőlény felől, dühöm amilyen gyorsan jött, olyan sebesességgel is tűnt el, miközben fogásomon ezzel együtt lazítottam.
Ismét ama pont felé tekintek, ahol az előbb még a kisasszony állt utálatos szárnyas teremtményeivel. Merengve konstatálom, hogy milyen gyorsan távozóra fogta a dolgot. Szabad kezemmel tarkómat vakarva, elhúzott szájjal veszem tudomásul, hogy ezzel csupán félmunkát végeztem, hiszen nem a miatt lettem ideutasítva, hogy kísérleti alanyt szerezzek magamnak, hanem azért, hogy utánajárjak a furcsa energia forrásának. Eme helyzet azonban cseppet sem állná meg a helyét egy jelentésben. :/
A lény furcsán mozgolódni kezdett a kezemben elmélkedésem során, melyre kérdőn, felvont szemöldökkel reagáltam. Bármennyire nem értettem ficánkolását eleinte, végül sikerült szokatlan viselkedésével felhívnia figyelmemet a hölgyeményre, ki az imént szó nélkül tűnt el, s most ismét megmutatta magát. Igaz, cseppet sem kecsegtető módon. Nem köszönthettem kedves szavakkal, amiért izgága pillangói kezdtek körém gyűlni. Zavarodottan tántorodtam hátra pár lépést akaratom ellenére, s kezdtem elfelé legyezni arcom előtt tolongó lepkéket, abban reménykedve, hogy így odébb vonulnak talán és nem zavarják a látásomat, azonban csalódnom kellett, mivel próbálkozásom elhessegetésükre mit sem ért.
A kisasszony sértő mondanivalójára széles vigyor bontakozott ki arcomon, melyet még a váratlanul pengévé formálódó apró, aranyszín lepkék sem tudtak lemosni. Az első becsapódó pengesorozatot még jómagam is megérezhettem, mielőtt reagálhattam volna rá, s shunpom segítségével elhagyhattam volna a veszélyes zónát.
Testemen több apró vágás díszelgett, melyekből vér szivárgott, ráadásul nem egy még az öltözékemben is kárt tett. Nem beszélve az igazán érdekes lényről, amely mindvégig kiszolgáltatottan tartózkodott kezemben, emiatt lehetősége sem volt fedezéket keresni az éles fegyverek elől, így ő is kivehette belőle a részét rendesen.
- Yare, yare… már kezdtem aggódni, hogy füllentenem kell a jelentésben. ^ v ^” Oh, amúgy nem kellett volna ilyen agresszíven fellépnie hölgyem, bőven elég lett volna megemlítenie, hogy némi fizetséget szeretne érte. Azonban ha kárt tesz benne, úgy rontja a lény értékét, kisasszony! ^ v ^ - mutatom fel a dallamos hangon közölt tények során neki a sérült nyúlszerű élőlényt, majd utána szabadon is engedem, hiszen nem éppen lenne bölcs dolog tűzvonalban tartani, nemde bár?
Továbbra is mosolyogva kezdtem megemelni lélekenergiámat, miközben orrom alatt elduruzsoltam a „Shimoku” technikát aktiváló bűvös varázsszavakat, így belevegyítve szabadon eresztett reiatsumba a mérget, mellyel a kisasszony folyamatos gyengülését idézhetem elő, szép fokozatosan. Sajnos ennek látszata csak később jelenik meg, hogyha egyáltalán sikerrel jártam. Azt pedig ki kell várnom. ^v^
- Mindazonáltal… szíves örömest tartom a tétet, kisasszony! ^ v ^ - mondandómat fél pillanatra berekesztem, míg jobb kezemet felemelem, s mutatóujjammal felé bökök. Csak ezt követően folytatom beszédemet, pontosabban szólva félreértelmezhető testtartásomat kihasználva ejtem el a mágia parancsát. - Hadou no yon: Byakurai. – ujjhegyemből nyomban kicsapódik a fehérszín villám, s egyenest a hölgy felé száguld. Jómagam pedig elővigyázatosságból kezemet zanpakutom markolatára helyezem, miközben türelmesen várom varázslatom becsapódásának a végeredményét.

______________

PONTOK:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 25
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   Csüt. Szept. 06, 2012 8:21 am

Üdvözlet!
A küzdőteret LEZÁROM! Az 500 ryou jutalom Yoshida Yukot illeti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Rinaaya vs. Yukko   

Vissza az elejére Go down
 

Rinaaya vs. Yukko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-