HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Aréna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kiyo Phellera
Arrancar
Arrancar
Kiyo Phellera

Female
Hozzászólások száma : 55
Tartózkodási hely : Las Noches - azon belül keresd meg, ha nagyon tudni akarod
Registration date : 2011. Nov. 22.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 96. arrancar
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te14000/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (14000/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Nov. 30, 2011 9:40 am

Slarin-féle edzés


Persze. Láttam én a plakátokat. Mégsem érdekelt különösebben az a bizonyos edzés, elvégre a kísérletezés amúgy is szórakoztatóbb játék, és nekem semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy az Arénában tolongjak a sok alsóbbrendű senkiházi között, akiknek csak a szája nagy, meg némelyiknek ereje is van, de az agy megléte náluk olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a Szaharában a havazás. Aztán valamelyik nap láttam Natalie-samat ügyködni valami fegyveren és a hozzá való töltényecskéken. Na innentől elkezdett érdekelni az a bizonyos edzés, mert természetesen az én espadám elmondta ám, hogy ahhoz készül a rózsaszín csecsebecse. Ettől a pillanattól fogva már nem volt megállás, jómagam is összedobtam néhány töltényecskét – savval töltve. *-* Nehéz volt ám úgy megalkotni őket, hogy ha eltalálnak valakit, az komoly sérülést szenvedjen, de megérte. Biztosan lesz olyan béna idióta, aki meg sem próbálja majd kivédeni, és akkor az én szórakoztatásom is garantált.
Szóval a plakáton hirdetett nap reggelén kicsit korábban indultam el az Arénába, hogy alaposan feltérképezhessem a terepet, mielőtt a csőcselék befutna. Na és persze Natalie-sama, mert őt nem lehet egy lapon emlegetni ezzel az IQ-nuku bagázzsal, elvégre a zsenik azok mindenki fölött állnak, Natalie-sama pedig még nálam is feljebb. Egyedül viszont még ez a robosztus épület is cseppet unalmaz, így elkezdek játszadozni egyik összecsukott legyezőmmel… Vigyázok, hogy ne vágjam meg magam, mert kivételesen jó lenne laboron kívül is koncentrálni, na meg elfojtani azt a fránya gyilkolászási ösztönt, aminek a vér látványa a tapasztalatok alapján nem sokban lenne hasznára… Bár akkor egy időre megint megszabadulnék tőle, és élhetném tovább kísérletezős-mardosós-robbantgatós hétköznapjaimat.
Az aljanép is lassacskán kezd beszállingózni, úgyhogy a továbbiakban szépen megtartom tőlük a tisztes távolságot, és nem elegyedek fecsegésbe egyik idegesítő pondróval sem, mert annak az lenne a vége, hogy belevágom valakibe az egyik legyezőmet… és akkor lesz sok-sok vér, amivel rajzolni lehet. *-* Franc üsse meg! Leállítom magam, mielőtt még olyat teszek, amit megbánok… Na nem mintha bánnék én bármit is, de azért az espadák nyilván nem örülnének neki, ha ritkítani kezdeném a népet, szóval önkontroll, önkontroll, és még több önkontroll… Erre ma nagy szükségem lesz. -.-’
Végre önjelölt edzőnk is befut a porondra az eddig kint ácsingózó tömeggel. Éppen ideje volt. Ez a nőszemély sem a pontosságáról lehet híres, de nyilván úgy érzi, megteheti, csak mert ő is egy espada. Ha jól hallom, a segunda, és ha jól értem, kenjutsuból szándékozik edzést tartani. Még mit nem! Nem használok kardot, tehát tök fölösleges, úgyhogy akár mehetnék is. De természetesen azonnal eszembe jutnak savas töltényecskéim, és mivel majd’ megöl a kíváncsiság, mégis a maradás mellett döntök. Egye fene, talán mutat valami olyasmit, amit legyezővel is ki lehet vitelezni. Natalie-sama megjelenése minden esetre megerősít abban, hogy illene maradnom, szóval most már el sem húzhatom a csíkot, ha akarnám sem. Franc üsse meg! Azért persze követem Slarin utasításait, és igyekszem elhelyezkedni valahol a jelentéktelen személyek között, hogy azért mégis elfedjem a fenntartásaimat velük szemben. Amikor az edzőcske rátér a fegyverekre, jómagam gyorsan odavonulok egy katanáért, mert csak, és mert valószínűleg egy ilyen egyértelmű célzás után jobb lenne ezzel a fegyverfajtával betanulni a tanulnivalót. Majd valamikor ha lesz időm, meg fogom próbálni átültetni a tanulható technikát a magam fegyverére.
Na, végre használatba kerül a csodafegyver. Ha másért nem, hát ezért megérte ma eljönni. Slarin szemléltetése ezzel az előhúzogatós vagdalkozós technikával egész látványos. Ha jól nézem a földön heverő darabkákat, akkor ez egyike volt az én töltényeimnek. Haha, akkor ezekkel fogunk játszani. Halál a töltényekre! Halál rátok gyerekeim!
Nos, khm, térjünk vissza az edzésre. És akkor most szépen ki is zárunk okos kis fejecskénkből minden egyebet, persze ez az agyatlan majmoknak nyilván jóval könnyebb, hisz nekik nincs is mivel gondolkodni, de már megint eltértem a tárgytól. Ott tartottam, hogy oda kellene figyelni a helyes mozdulatok bemutatására, mert különben még katanával sem fogom megtanulni ezt a vackot, nem ám átültetni más fegyvernemre. Az első lassításról ugyan lemaradtam, de ezt nem fogja elvenni a harci kedvem, elvégre, ha valaki képes kevesebből is megjegyezni egy mozdulatsort, akkor az én leszek, pláne, hogy nem is olyan bonyolult, ha az arrancar figyel a részletekre. Nekem sem lesz olyan egyszerű, de na, én képes vagyok áthidalni az ilyen apró nehézségeket elmém zsenialitásával. Persze úgy néz ki, vannak olyanok is, akik képtelenek felfogni a dolgokat elsőre, de hát nem lehet mindenki tökéletes, sőt a tökély kifejezetten ritka, bár önjelölt trénerünk úgy tűnik, nem jár messze tőle. Az ostoba fajankóknak meg szerencséjük, hogy Slarinnak van türelme hozzájuk.
Na azért én is gyakorlok egy keveset, mert a katana nem az én fegyvertípusom, de ha egy edzésen vagyok, akkor már kivitelezzük rendesen. Meg aztán ciki lenne, ha pont engem kapna telibe az egyik savas kis szépség. Ugyan nem vagyok olyan ostoba, hogy ne legyen viszonylag gyorsan ható gyógyszerem a dologra, de azért ha nem muszáj nem folyamodnék hozzá. Az rontana a magamba vetett hitemen, amit nagyon nem akarok. Szépen lassan elismételgetem az alapmozdulatokat, majd egyre gyorsabban próbálgatom, hátha úgy azért hiba csúszna a gépezetbe, de mert én tudom, hogyan ildomos tanulni valamit, ilyen még véletlenül sem fordulhat elő.
Szerencsére a koncentrációm is tökéletes jelen pillanatban, mert kizártam a fejemből a nem ide illő gondolatokat, és egyelőre senki nem is adott okot arra, hogy bármelyiket is elővegyem közülük, meg kivételesen fel se húztak – bár azt nehéz is úgy, ha az arrancar nem kommunikál a társaival -, így a legnagyobb problémám csak az, hogy nem vagyok hozzászokva a kardforgatáshoz. De zsenialitásomnak hála lassacskán belerázódom a dologba, így mire éles gyakorlásra kerül a sor, már teljesen tisztában vagyok a szabályos mozdulatokkal. Azért nem árt még egyszer átvenni lassan, aztán egyszer gyorsan azt a szépségesen kivitelezhető, lendületes mozgást, amit el lehet érni. Még ha a tempóm hagy is némi kívánnivalót maga után, ez nem fogja azt jelenteni, hogy hátrányban vagyok bárki mással szemben.
Nekem, sok balgatag bolonddal ellentétben nem volt szükségem Slarin tanácsaira. Persze nyilvánvaló, hogy nem fogom tudni sokáig megőrizni a higgadtságom, mert jelenleg is gyilkolni akarok, nem is kevéssé, a shinigamik meg alapból felhúznak, de majd megpróbálok – aha, persze… - odafigyelni erre az apróságra. Hamar túl akarok lenni az éles teszten, meg amúgy is, miért várjak a hülyébbik felére, hogy hamar megnézhesse magának a valódi haladását? Cöhh, azt ugyan nem! Majd én megyek előre és megcsinálom a technikát, mielőtt még valamelyik sültbolond eltolja és összevérzi a placcot. Nem, nem, nem, nem, nem, Kiyo, erre még véletlenül se gondolj, mert akkor az eddigi gyakorlásod tökéletesen eredménytelen lesz! Franc üsse meg, hogy még én is keresztbe teszek magamnak! Dühlevezetésképpen hátrarúgok a mögöttem álló arrancarba, aki ugyan méltatlankodik egy kicsit a térdét ért sérülésen, gyilkos pillantásomnak hála úgy dönt, inkább nem akar visszavágót. Helyes, nagyon helyes!
Natalie-sama természetesen valahol előttem csinálja meg a maga gyakorlatát, mert hogy is nézne már ki, ha én elé kerülnék egy olyan tiszteletreméltó és tökéletesen zseniális tudósnak, mint ő? Na ugye, hogy ronda lenne és gusztustalan. A csőcselékkel meg továbbra is igyekszem nem foglalkozni, és teljes koncentrációmat a mozgásra helyezni. Most nem bukhatok el, ha már eddig kibírtam, és figyelmen kívül hagytam a nyomorult aljanépet, és eltereltem a figyelmem a gyilkolásról! Beállok a fegyver elé, kezem a megfelelő helyre teszem a katana markolatán, és a testemből igyekszem kiűzni minden feszültséget, ami az elmúlt pár percben felgyülemlett, hogy ugyanolyan jól tudjam kivitelezni ezt a kis technikát, mint a gyakorlás közben. Minden koncentrációmat beleviszem ebbe az egészbe, így mikor eldördül a fegyver, azonnal megcsinálom a gyakorolt mozdulatot. Elsőre ugyan nem sikerül, mert az a kedves, édes, drágalátos kis nyavalyatörés pont a kard fölött húz el – ki látott még ilyet?! -, de másodszorra azért már simán megcsinálom, és odébb is állok, hadd próbálkozzon nyugodt lélekkel a sok ütődött.
Ismét csak áldani tudom az eszem, amiért hamar megcsináltam, ugyanis az egyik idióta természetesen hagyja, hogy rajta csattanjon a savas lövedék. Ennek eredménye az a gyönyörű véres mintázat a padlón, amitől visszatarthatatlanul elönt a gyilkolási vágy. Halál minden mocskos kis féregre az Arénában! Nem, nem, nem, Kiyo, higgadj le, itt nem kéne… Francot nem! De mégsem… Áááá, megőrülök! Natalie-samamat kénytelen vagyok itt hagyni, hogy egyedül játszadozzon az ostoba pondrókkal, és a magam részéről inkább elmegyek a sivatagba vadászni egyet valami rongyos kis közlidércre, és akkor talán egy időre megint nyugtom lesz a gyilkolászási ösztöntől, és koncentrálhatok a munkámra minden erőfeszítés nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 01, 2011 12:30 am

Natalie Salazaar: A pillangók ereje visszatért hozzád arra a kellő pillanatra, amikor a feladatot kellett teljesítened, ráadásul az arrancar fogalmát is precízen, tudományos szempontból definiáltad Slarinnak - amit ő fészpalmolva hallgatott végig - , jutalmad ezért 500 pillangó, lélekenergia formájában.

Quibelez de Saporán: Régi espadád jelenléte volt az, ami kibillentett a Slarin által emlegetett belső nyugalomból? Attitűdödnek vagy ügyetlenségednek köszönheted a feladat teljesítése után téged ért, apró balesetet? Talán ha legközelebb megőrzöd békéd, már tökéletesen fog menni. Wink A fejlődés viszont szemmel látható, így jutalmad 500 pillangóformájú csillámpor, amihez mind lélekenergiaként jutsz hozzá.

Räv la Luz: Először is, hadd gratuláljak, amiért gond nélkül ki tudod ejteni Slarin vezetéknevét. Neutral (xDD) Másrészt pedig a mutatványhoz is gratulálnék, ezzel pedig beléptél a gyakorlott fegyverhasználók közé. Wink Jutalmad 500 szelet husi, természetesen lélekenergiaként.

Mai Cabaniz: Talán kicsit túlreagáltad, hogy katanával kell gyakorolni, pedig a tehetséged egyértelműen megvan hozzá, éppen csak a türelmed nincs. Azonban a tőreid gyorsabbak, precízebbek, voltaképpen alkalmasak voltak a mozdulatsorra, amit ha puszta véletlenből, de mégis csak sikerült bizonyítanod. Mindez számodra 1000 db xanax tablettát, meg persze ugyanennyi lélekenergiát jelent.

Cephalus Ó-Madaidhín: Fogalmi hiányaid nem akadályoztak meg abban, hogy a mutatványt végrehajtsd. Kitartóan gyakoroltál, bár gyakorlott fegyverforgató mivoltodnak köszönhetően ez teljesen el is várható tőled. 500, általad választott színű kasmírfonalat, és ennek a mennyiségnek megfelelő lélekenergiát kapsz ajándékba, hogy karácsonyra elkészülhess a csapatmunka sáljával. Wink

Karasu Vex: A frappáns címet a szarkazmus viseli, bár hangulatod érezhetően ismét nem túl frappáns. Pedig lehetne, hisz voltaképpen semmi okod nem volt ennyit mérgelődni, pláne, hogy még a feladatot is teljesíteni tudtad. Jutalmad 500 loli, mindez lélekenergiaként. Üdvözöllek téged is a gyakorlott fegyverhasználók között!

Eliana del Barros: Magányos farkasként ugyan láthatóan nem találtad helyed, ám legalább az "őrült kompánia" nem vonta el figyelmed. Kitartás és gyakorlás, mely részedről némi túlbuzgósággal is elvegyült. A leckét megtanultad, még ha neked is kellett a legtöbbet sérülnöd a Salazaar-sama által megtréfált töltények miatt. A túlbuzgóság viszont kifizetődő, összesen 1000 savtöltényes sérülés, s ezzel egyenértékű lélekenergia a jussod.

Eras Vanthor: Valóban, sokat felejtettél az "Akadémia" óta, vagyis tulajdonképpen mindent, újratanulni pedig csonkolt karokkal ráadásul, nem kifejezetten egyszerű. Mégis kibírtad vérszomj és hiszti nélkül egészen az edzés végéig, sőt, még Salazaar-samát is felvidítottad a vérpillangó árnyékoddal. Mindez számodra - Soifon bírálása alapján - 500 erecskét és ugyanennyi lélekenergiát jelent.

Kiyo Phellera: A zsenialitás a harctéren nem mindig elég, de végérvényesen nem bántad meg, hogy eljöttél. Ha másért nem, a savtöltényeid okozta sérülések látványa máris feldobhatja napod. Minden esetre a feladattal is rendesen foglalkoztál, még akkor is, ha a katana nem éppen a te fegyvered. Mindez végérvényesen 500 példányt a kémiai periódusos rendszerből (nem mintha nem tudnád fejből), s ennek megfelelő értékű lélekenergiát biztosít számodra.

Slarin Sleryrrlyn'dreskel: Edzésed 9 résztvevővel azt hiszem, sikeresnek könyvelhető el. A következő sikeres edzésed után te is részesülsz jutalomban.


Az értékelésről:
 

______________

Aréna - Page 2 Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
Diego Canino

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 27
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te40100/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (40100/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyVas. Jan. 22, 2012 7:17 am

Előzmény

Meglepett, hogy Slarin ennyire természetesnek veszi, hogy egy shinigami legyőzhet minket. Én nem néztem le őket annyira soha, mint némelyik társam, elvégre Aizen-sama is közéjük tartozott, illetve a két leghűbb követője is shinigami volt, akik biztosan felértek egy-egy Espada-val. A legerősebb shinigami-k igenis ellenfelei lehetnek még a legerősebb arrancar-nak is, de az a shinigami, akivel én harcoltam, egészen biztos, hogy nincs közöttük. Az alapképességei, például a sebessége tényleg lenyűgöző volt, de ha nem mutatott volna meg mindent a tudásából, most azt hiszem, nem üldögélnék ebben a székben. Éreztem, hogy éppen úgy meg akart ölni, mint én őt.
-Egyikünk sem tudott sérülést okozni a másiknak, úgyhogy végül visszavonult. Ezt az egy részletet tudtam eddig a saját mentségemre felhozni, meg hogy talán meg tudtam volna ölni, ha nem menekül el, de az igazság az, hogy eredményesen küzdött a ressurección formám ellen elég hosszú ideig, és nem valószínű, hogy ez változott volna.
Az pedig, hogy még Slarin is veszített hajdanán egy halálisten ellen, még inkább meglepett. Igaz, valószínű nagyon régen volt, a shinigami pedig az én ellenfelemnél jóval erősebb lehetett. Sürgősen erősebbé kell válnom, valahogy úgy érzem, hogy még nem hoztam ki a maximumot a saját képességeimből. Én természetesen senki másnak nem meséltem a csatámról, úgyhogy nekem senki képét nem kellett bevernem eddig.
Azt gyorsan levágom, hogy gyakorlásra akar invitálni, ugyanakkor abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ez nem lehet-e inkább valamiféle teszt a képességeimet illetően. Egy átlagos numeros-hoz képest azért már elég jónak számítok, úgyhogy ez alapján talán azért nem dob ki a fracción-jából mindjárt a jelentkezésem után, ez alól talán az fog kivételt jelenteni, ha a pusztakezes harcot érintő képességeimmel akarja kezdeni, mert azok nincsenek. Vívni megtanultam valamennyire, de mivel nem volt kezem vagy lábam adjuchas formában, ezek a képességeim kimerülnek az egyszerű ütésben és rúgásban, illetve a harapásban, amivel bejuttatom a mérgem az áldozatba. Belegondolva, ez még egy dolog, ami miatt a shinigami fölém kerekedett a harc egy szakaszában. -Megtisztelsz vele, Slarin.-leteszem a söröm, amiben lényegesen kevesebb maradt, mint az Espada dobozában, és felállok vele együtt.
Azt egy darabig nem tudom, merre megyünk, de őszintén szólva nem lennék a két arrancar helyében, akiket magukkal rángatott, csak akkor váltam nagyjából biztossá afelől, hogy nem hullajelöltnek hozza őket, amikor elkanyarodtunk az aréna felé. Ha az egyik kijáratot vesszük célba, én a helyükben már el is kezdtem volna imádkozni, gyakran hallottam olyat, hogy egy Espada kiment néhány arrancar-ral a sivatagba, aztán egyedül jött vissza, érezhetően erősebb reiatsu-val.
Nagyjából egy méter lemaradással követem Slarin-t, az arénába. Egy kicsit megint kezdek idegessé válni, még mindig nem igazán tudom, hogy mit akar tőlem, és hogy a másik kettő miért kellett neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te25900/30000Aréna - Page 2 29y5sib  (25900/30000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyKedd Jan. 24, 2012 12:12 pm

Újabb edzés Slarin-nal (mibe rángattak bele?)


Az erdő, és a férfi hangja. Egy szúrás törté el a képet, mely a mellkasomba érkezik. Megfogom a kezét, a kaszával le akarom fejezni, de nincs elég erőm, ő gyorsabb. A földön találom magam. Iszonyatos fájdalmaim vannak, majd belém rúg és én lecsúszom a tetőről. Egyszerűen lezuhanok, és szinte érzem, hogy a betonon érkezem. Egy hatalmas felkiáltással ébredek fel egy rémálomból. Kicsit megnyugodok, hogy ez csak egy újabb rémálom volt. A mellkasomtól elveszem a kezemet. Még túl friss az élmény. Túlságosan dühítő. Hogy lehet, hogy egyetlen karcolást sem tudtam rajta ejteni? Esélyem se lehet ellene, ha egy rongyos Shinigami-t sem tudok elintézni. Mégis hogy? Magamhoz ölelem a párnát, és szomorúan magam elé nézek. Túlságosan magam alatt vagyok. Miután sikerült rendbe szednem magam, elindultam. Konkrétan nem volt semmi célom. Egyszerűen néha oly annyira idegennek érzem magam ezeken a folyosókon. Egyszerűen velem van a baj. Talán azért sem nyitok a társaim felé, mert már elvesztettem azokat, akik valamit is jelentettek ebbe a porfészekben. Aki meg maradt, az meg oly annyira megváltozott, hogy rá sem ismerek. Nem is nagyon keresem a társaságát. Lehet a rossz tapasztalat miatt, vagy szimplán azért mert nem érzem isten igazán, hogy ide tartozom. Egyszerűen nem. Most is teljesen magányosan rovom a folyosókat.
Viszont egy ismerős hangra leszek figyelmes. Slarin jön egy ismeretlen férfival.
- Ne aggódj, nem akarlak elverni. Csupán teszek róla, hogy téged nehezebb legyen. Hmm, hmm, te ott, és te, gyertek velem.
Mutat rám, és szinte lerángat az Arénába. Egyszerűen nem tudtam hova rakni a dolgokat. Bár a „te” kifejezést azt sejtettem. Hisz ő bemutatkozott nekünk az előző edzés folyamán viszont én nem mutatkoztam be neki. Természetesen a nagy Espada tagjának pedig egyáltalán nem kötelessége egy jelentéktelen Arrancar nevét tudnia. Nem alkottam senkiben semmilyen maradandót. Bár talán valami alapján csak emlékszik rám. Hisz minek mutatott volna rám? Még ha nem is tudja a nevemet.
- Bocsásson meg Slarin úrnő, de miért is jöttünk le az Arénába?
Szerintem egy jogos kérdés. Hisz miért rángatott le? Itt vagyunk hárman. Egy talán sejti mi a helyzet, de spec én nézek, mint borjú az új kapura. Egyszerűen nem is értem. Bár lehet, hogy egyszerűen meglátta, hogy csal lézengek a folyosón és úgy gondolta, ha nincs jobb dolgom, akkor legalább box zsáknak jó leszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiyo Phellera
Arrancar
Arrancar
Kiyo Phellera

Female
Hozzászólások száma : 55
Tartózkodási hely : Las Noches - azon belül keresd meg, ha nagyon tudni akarod
Registration date : 2011. Nov. 22.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 96. arrancar
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te14000/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (14000/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Jan. 25, 2012 5:31 am

Edzés Slarinnal – megint
Mit követtem el, hogy ezt érdemlem?! O.O

Eseménytelen, unalmas, már-már idegőrlően nyugalmas folyosói séta. Sok mindent kell átgondolnom, különösképpen a közelmúlt eseményeivel kapcsolatban. Az egyik kísérletem – hogy állna vissza a pH-szintje 7-re! (gyengébbek kedvéért semlegesre) – sikeresen befuccsolt, valamint ott van az az ügy is a sivatagi robbantgatással – Mengyelejev tudja, miért nem csináltam ki azt a shinigamit… Valamiért ott lebegett egy megmagyarázhatatlan, és kimondatlan békeegyezmény a levegőben, amikor a sivatag robbantgatásával és tevékenységünk közös elemzésével voltunk elfoglalva. Gyalázat! Bár azt el kell ismernem, sokat tanultam az esetből – például a robbanóerő drasztikus növelése a sav szétterülésének mértékét is jócskán megnöveli, ami egy küzdelemben hasznos lehet.
A jelenlegi kísérletem meg… Nos, az nemes egyszerűséggel bedöglött. Kész, kaput. Bár megjegyzem, nem tudom, mit tolhattam el rajta, de szerintem az egyik kapcsolással lehet a probléma. Akárhogy is, ki kell találnom valamit, hogy az a vacak működőképes legyen, különben a falhoz vágok valamit! … És annak én fogok a legkevésbé örülni. Grrr… Egyszerűen idegesít, ha valami nem úgy működik, ahogy én akarom, attól pedig, ha egyáltalán nem működik, egyenesen a plafonon vagyok. Legszívesebben a hajamat tépném, de azt azért már mégsem. Nem fogom megadni a Las Noches-i bagázsnak azt az örömöt, hogy engem úgy lásson! Az idegességemet meg megszokhatták, tudom magamról, hogy lobbanékony vagyok, de nem akarok rajta változtatni. Tök fölösleges lenne.
A szomszédos falba viszont belerúgok egyet, amolyan feszültség levezető gyanánt, ha már eleve azért keltem útra, hogy kiszellőztessem a fejem. Erre pedig nincs is jobb módszer, mint ha valamire kivetítem a befuccsolt kísérlet fölött érzett dühömet. Azért az már mégiscsak kellemetlenebb lenne, hogy ha a „laborom” berendezéseit törném-zúznám. Azért átkot is szórnék magamra, ha tudnék varázsolni! Brr… Még jó, hogy annyi eszem azért volt, inkább elinduljak sétálgatni. Belegondolni is iszonyat, mit tennék, ha a kedvenc eszközeimnek baja esne… Hehehe, lehet pont az kellene nekem. Egy adagnyi iszonyat.
Mikor meghallom az ismerős hangot, egy pillanatra a hideg is kiráz. Ez a nőstényördög mégis mi a frászt akar tőlem?! Mert rám kellett mutasson, lévén összesen ketten vagyunk a folyosón olyanok, akik nem vele jöttek, és neki éppen két arrancar kell. Jobb dolgom úgy sincs, és végülis a múltkori edzése is tűrhető volt, ha nem számítjuk az önfényezést - miben, hogy az most sem fog elmaradni?! – tehát talán megérné hallgatni rá… Egy nagy francot! Azért egy morgolódást elfojtva követem a szememben jelenleg meghatározatlan pozíciót elfoglaló nőszemélyt, annak ellenére, nem tudom, mi az esélye, hogy most is „segíteni akar”. Hihetetlen, hogy egyetlen mondatával képes volt az eddiginél is magasabbra ugrasztani a vérnyomásomat.
Az Arénában lyukadunk ki. Már rosszat sejtek. Karbatett kézzel, némiképp feszülten várom, ebből most mi lesz. Úgy tűnik, a másik, korábban folyosón tartózkodó lánynak is böki a csőrét, mégis mit akarhat velünk az espada, de azért a tiszteletet szerintem túlzásba viszi… Mindegy, jobb, hogy ő szólalt meg, mert én valószínűleg nem egészen így tettem volna fel a kérdést, noha engem is érdekelne az indok. Talán kicsit le kellene higgadnom és félretenni annak a nyomorult kísérletnek a gondolatát is a fejemből. Ezzel a trióval szemben jobb, ha teljesen ide koncentrálok, főleg így, hogy azt sem tudom, mit keresek itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 58
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te48500/65000Aréna - Page 2 29y5sib  (48500/65000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyPént. Jan. 27, 2012 3:43 am

Edzés, újra Cool

Szegényekre úgy tűnik, kicsit sikerült rájuk hoznom a frászt, pedig én igazán nem akarok rosszat, eskü! Surprised Csupán szükségem volt még egy-két arrancarra a gyakorlathoz, amit szeretnék elvégeztetni, s mi más lenne ehhez a legjobb módszer, ha fogod és magaddal rángatod a két első személyt, aki éppen szembe jön veled? A bokszzsák meg úgyis én leszek, legyen ennyi elég.
Emlékszem még a két csajra, az egyikükről biztosra tudom, hogy Natalie fracciónja, de semmi többet, a másikuk meg… Hát, igazából ő is csak a múltkori edzésemről ismerős, ahol éppenséggel túlontúl el voltam foglalva azzal, hogy kúlosan pózőrködjek, mintsem megkérdezzem mindenki nevét, akit esetleg nem ismertem. Azt hiszem, ez még belefér bőven, lévén tényleg sok volt az ismeretlen, bár ismerősből is volt elég, na meg én már senkinek sem vagyok ismeretlen, tehát ezzel a részével biztosan nincs gond. Az Aréna felé tartva azért rákérdezek a két idegen nevére, mert azért mégis csak, illik. Surprised
Nem vagyok úrnő! ¬_¬ – vetek egy lapos pillantást Elianára; a samázást is mindig rühelltem, olyan személytelen nekem az egész. Jó, nem azt mondom, hogy legyünk öribarik, vagy valami, de azért mégis csak, na, értitek. Surprised
Az Aréna közepére terelem mind a hármójukat, s egy félkörbe állítom őket, melynek közepén tanítóként én helyezkedem el. Beletúrok egyszer rövidre nyírt hajamba, már amennyire hollow maszkom engedi, s elkezdem a magyarázást arról, mit fogunk csinálni.
- Már bocs, hogy csak így lerángattalak, de szükségem volt még két személyre, hiszen egy barákkal kapcsolatos edzést tartanék Diegonak. Természetesen ti is tanulhattok, ha már voltam szíves elvonszolni titeket ide. – ejtek meg egy bizalomgerjesztő mosolyt mindannyiuk felé, bár hogy ezt éppen minek látják, kedves mosolynak vagy éppen vicsornak, az már egy újabb olyan kérdés, melyre nem tudhatom a választ.
- A bara mint tudjátok, mondhatni, a cero egyfajta elődje. A cero ugyan pusztítóbb, azonban nehezebben kontrollálhatóbb, valamint rendkívül lassú is, főleg társához képest. Egy harc közben gyakorta előfordul, hogy az ellenfél egyszerűen elszelel a cero útjából, ekképpen a technika jóformán hatását veszti. – fel és alá sétálok előttük, miközben magyarázok. Ezek csak általános dolgok, s minél tapasztaltabb harcos vagy, annál inkább észreveszed, hogy milyen gyakoriak is ezek az esetek. Jómagam éppen ezért használom ritkán a cerot és társait, jobban szeretek kardforgatási gyakorlatomra támaszkodni. Gyermekkorom óta tanulok kenjutsut, mindig is rajongtam érte. Ám ez nem jelenti azt, hogy nem lennének más trükkök is, amikkel szeretem megsegíteni küzdelmeimet.
- A bara ellenben rendkívül gyors, s az egyik legegyszerűbb technika, amit egy arrancarnak tudnia kell. Minél sűrűbb reiatsu összetételt tudtok alkotni, annál hatásosabb. A gyorsaságához azonban akad egy kis trükk, amit kevesen ismernek. Nem csak a sebességét, hanem a becsapódását is meg tudjátok növelni. – állok meg velük szemben, majd megfordulok úgy, hogy nagyjából oldalt álljak nekik. Egy egyszerű barát idézek meg a jobb kezemmel – ez van közelebb hozzájuk - , a bara pedig sebesen a szemközti, távoli falnak csapódik. Nem okoz semmiféle sérülést az épület falában, talán csak egy kicsi, fekete folt s némi füst jelzi a találatot. Ebben még semmi különös nincsen, azonban szükségem van rá szemléltetésképpen. Egy újabb energiagömböt idézek meg, azonban még nem lövöm el azt. A vörös színű reiatsu labda egy pillanatra a levegőben áll, majd ökölbe szorított kézzel amint megidéztem a barát, belebokszolok, ami láthatóan sokkal sebesebben csapódik neki a falnak, némi faldarabot is leomlasztva. Helye még hosszú másodpercekig füstölög. A mozdulat, amit elvégeztem, elég észrevehető, de nem biztos, hogy mindenkinek feltűnik egyből, hogy hogyan is csináltam. Elképzelhető, hogy akad köztük olyan, aki már ismeri ezt a trükköt, de én úgy vettem észre, a legtöbb arrancar elhagyja ezt.
- Tehát, ki tudja megmutatni, mi volt a különbség? – kérdezem meg őket, ismét szembe fordulva velük. Aki elsőnek mondja meg a helyes választ, az prezentálhatja először a mozdulatsort. Ezután megkérek mindenkit, hogy utánozzák le ezt a mozdulatot, természetesen az aréna falát támadva.
- Különösebb pusztakezes harcmodorra senkinek sincs szüksége hozzá, akinek van keze és ökölbe tudja azt szorítani, annak menni fog, és amint látom, megvan mindannyiótoknak a keze és a lába, tehát hajrá Surprised – magyarázok közben tovább.
Csak egy kevés gyakorlásra van szükségük, nagyjából tíz percet adhatok nekik erre. A feladatot azonban ezután kicsit más szintre kapcsolom. Jelzek nekik, hogy elég, és hogy álljanak körbe engem. A kezeimet a hátam mögé teszem és úgymond katonásan kivárom, míg minden és mindenki a helyén lesz.
- Mint azt észrevettétek, nem feltétlenül az a lényeg a barában, hogy mekkorát robban, hanem az, hogy milyen erősen csapódik bele a célpontba. Most én leszek a célpont; a hierromat felsérteni egyszerű barákkal nem tudjátok, de meg lehet próbálni. – tartok egy levegővételnyi szünetet, mielőtt folytatnám. - Tehát a feladatotok a következő. Mindannyian támadjatok barákkal, és próbáljátok meg elérni, hogy kibillenjek az egyensúlyomból. Ha sikerül elérnetek, hogy elessek a lendülettől, akkor sikerrel teljesítettétek. Cool – állok egy enyhe terpeszbe, hogy ezzel is kicsit nehezítsem a feladatukat. Rájuk bízom, összedolgoznak-e vagy sem, vagy hogy milyen távolságból támadnak, ez már inkább az ő kreativitásukon múlik. Egy ellenfél ellen is teljesen jó, ha a bara nem okoz neki, legfeljebb felületi sérülést, azonban könnyedén elveszíti egyensúlyát, nem?

//A feladat szerintem érthető. Smile Össze is beszélhettek, hogy ki milyen taktikát választ, és hasonlóak. Remélem, élvezhető az edzés. >

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
Diego Canino

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 27
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te40100/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (40100/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyPént. Jan. 27, 2012 1:02 pm

Tréning

Csak akkor mérem végig alaposabban a két társamat, amikor megérkezünk az arénába. Gyorsan megállapítom, hogy egyik nőt sem ismerem, mondjuk nem vagyok itt túl régen, az utolsók közé tartozok az Aizen-sama által teremtett arrancarok közül, ráadásul eléggé antiszociális életmódot folytattam az itt töltött időmben, úgyhogy ez nem is meglepő, talán tíz itt élőt ha ismerek név szerint. Nem túl jó statisztika, mindenesetre a bemutatkozást nem én fogom elkezdeni. Slarin amúgy is bemutatott, én nem fogok rákérdezni a nevükre. A helyükben eléggé dühös lennék most magamra, elvégre csak azért lettek elrángatva, mert szükség volt rájuk az edzésemhez.
Bara használatára képes vagyok, de ettől függetlenül nem vagyok túl boldog az anyagválasztástól. Ha előjön majd a cero-kérdés, akkor eléggé égni fogok, hogy nem vagyok képes arra, amit egy jóérzésű gillian röhögve megcsinál. Ezt sürgősen orvosolni fogom, talán egy cero-val már képes lettem volna lekaparni annak a shinigami-nak a páncélját. Ugyanakkor Slarinnak igaza van: sok esetben a cero használhatatlan talán ezért nem éreztem még eddig szükségét, hogy megtanuljam. A bara-t viszont nehéz kikerülni, csak hát sok ellenfélnek még karcolást sem okoz.
Én nem ismertem ezt a trükköt, a baraim egyszerűen a nyitott tenyeremből szoktam ellövöldözni, úgyhogy valóban nagyon praktikusnak tűnik, nem tudom, hogy korábban hogy nem jutott eszembe, pedig így visszagondolva annyira evidens lett volna. A sebességnövekedést nem igazán tudom szemmel pontosan meghatározni, de az ereje akár a kétszerese is lehet egy sima baraénak.
-Ha jól láttam, egy ütéssel növelted meg a bara erejét és sebességét.-miután válaszoltam, egy pillanatra elgondolkodok rajta, hogy helyes volt-e tegeződni úgy, hogy mások is hallják, és nem csak négyszemközt engedte-e az Espada, hogy elhagyjam a jelzőt, de mivel az egyik lány "úrnő" jelzőjére is negatívan reagált, úgy gondolom, hogy nem.
Szétnyitom az ujjaim, létre hozok a jobb tenyeremen egy zöld színű gömböt, utána pedig egy ütést mérek rá. Az eredmény tényleg bámulatos, bár a bara nem volt elég stabil, úgyhogy egy kis része egy apró villám formájában hátracsap felém, de szerencsére felettem megy el, és hal el. Ez azonban apróság, ezzel a módszerrel tényleg rendkívül sokat lehet javítani a támadások erején.
-Milyen volt? A kérdés végén megeresztek egy reménykedő mosolyt is Slarin felé, komolyan örülnék, ha azt mondaná, hogy jó volt, bár egy kicsit tényleg instabilra sikerült ehhez a módszerhez. Azonban korántsem biztos, hogy azt a választ kapom, mint amit vártam, az a kis mennyiségű reiatsu, ami hátracsapott, amikor megütöttem a bara-t, nem ment teljesen mellé, a maszkom felett elhelyezkedő hajtincs végét égette le, és most sűrű, szürke füst száll róla az ég felé.
A későbbi próbálkozásaim alkalmával azonban fokozatosan javuló eredményeket mutatok fel, mind erő, mind sebesség, mind célzás terén, és az elsőhöz hasonló kellemetlen baleset sem történik, az alatt is koncentrálok a bara egyben tartására, amíg az azt létrehozó kezemmel ütök. Az utolsó percekben megpróbálkozok a kétkezes módszerrel is, ami ugyan gyakorlatilag semmivel nem nehezebb, mint az egykezes, nem fogom túl sok hasznát venni egy éles harcban. Ressurección formában is van nálam fegyver, nem tudok egyszerre két kézzel lőni, legalább egy mindig foglalt.
Egy pillanatra megrökönyödök, amikor Slarin azt kéri, hogy lövöldözzünk rá. Nem vagyok arrogáns, nagyon jól tudom, hogy minden képességem használata mellett sem tudnám megsebezni, talán még akkor sem, ha egy helyben állna, és csak a puszta kezeit használná. Nem is ez a fő problémám. Majdnem megkérdem tőle, hogy nem baj-e, hogy tönkre fog menni az egyenruhája, ami viszont elvileg ugyanabból az anyagból készült, mint a mienk, az meg még attól is elszakad, ha beleakad egy kilincsbe, de végül nem teszem. Slarin adott egy utasítást, én pedig nem fogom megkérdőjelezni, nyilván számolt vele, hogy a ruhája cafatokban fog lógni róla a végén, ráadásul ingyen cserélik. Mindenesetre levonom a következtetést, hogy valószínű nem szégyellős, nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi is marad belőle.
Első próbálkozásképpen mellé sonidozok, nagyjából négy méterre tőle jobbra, ott pedig készítek magamról egy másolatot, amit hátrahagyok, én pedig a baloldalára megyek. Természetesen a Gemelos Sonido-val készített másolat nem tud bara-t használni, de arra jó, hogy csak abban a pillanatban fog rájönni, hogy melyik oldalra kell helyeznie a súlypontját, amikor elkészítem a bara-t, és egy öklössel nekiküldöm a bal bokájának. Első próbálkozásnak szerintem nem olyan rossz, talán hárman egyszerre meg tudjuk zavarni annyira, hogy elveszítse az egyensúlyát, bár őszintén szólva nem vennék rá mérget. A végén lehet, hogy tényleg össze kell hangolnunk a támadásokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natalie Salazaar Granz
Espada
Espada
Natalie Salazaar Granz

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 160
Age : 26
Registration date : 2011. Mar. 24.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: Tudós
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te40550/65000Aréna - Page 2 29y5sib  (40550/65000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzomb. Jan. 28, 2012 12:03 am

[Váratlan érkező, mert miért ne? ]


*Olyan volt, mint egy hatalmas pillangós túra; egyszerűen csodálatos! S a legjobb, hogy rengeteg új információt sikerült szereznem az emberek világában megjelenő entitásról. Csodálattal figyeltem, ahogyan megpróbálta elpusztítani az embert, mi alatt csupán éhségét próbálta orvosolni. Egy új fajta hollow, ráadásul Hueco Mundo ritkasága. Talán egy fajta génmutáción átment rossz lélek, mindenesetre sikerült mintát vennem tőle a következő kutatásaimhoz. Ez pedig nagy haladást idéz elő, mondjuk mostanában elég sok kísérletem sikerül. Ha ez így halad tovább, lehetséges, hogy sikerül felébresztenem bátyámat? *__* Nagyot sóhajtok eme gondolatomra, s éppen a laborba érkezem, ahol szembesülhetek az alvó Szayel, tartályban lebegő testével. Komor pillantást vetek fivéremre, és minduntalan ülök le az egyik székre. Láthatóan egyedül vagyok ezen a helyen, így nem kell semmiféle mást mutatnom, mint ami vagyok valójában. Csalódott, amiért eddig semmi sem járt sikerrel azért, hogy megtudjam tenni. Kicsit mérges is vagyok magamra mindezek a dolgok miatt, már a pillangókat sem látom olyan szépnek, mint eddig. Pedig, ha tudnák más arcsimarcsik, hogy valójában mit látok bennük, akkor megértenék miért tartom szépnek. Utolsó sóhajtásomban egy gyengét ütök az asztalra, hogy nekem mókára van szükségem. Gyorsan a kézi panellel bekapcsolom a nagy gépet, és a hólóképes kivetítőre pillantok. A nanorobotok szinte azonnal reagálnak a sugárzásra, s mikrojelüket visszaküldve mutatja meg nekem a fracciónom valamint...Slarin kilétét? Értetlenül billentem oldalra a fejemet, hiszen egyáltalán nem értem, hogy a Segunda espada milyen játékot is folytathat az én fraccusommal. *.* Csillogó szemekkel döntöm el, hogy szeretnék beszállni a "játékba", hogy segítsem Kiyo nénit. Ezért pedig szépen gyors ütemben veszem át a Las Noches uniformisomat, és a sonidos törekvéseim okán hamar meg is érkezem. De nem úgy, ahogyan mások persze várnák. Hirtelen, a semmiből ugrok elő Kiyo néni mellett egy mosollyal az arcomon.*
- Már értem miért jöttél. *_* Slarin-chan, ugye én is beszállhatok a mókába? Ugye, ugye, ugye, ugye igen? *_* *Minden egyes "ugye" szóra hatalmasodik el tekintetem, mindenféle cukiságos rózsaszín felhőcskés pillangózáport belevéve. Szeretném, ha megengedné, hiszen valamikor én is a fraccusa voltam. Talán így egy kicsit közösen emlékezhetünk ,hogy milyen jó kis móka volt az oldalán lenni. Bár a helyzetet tekintve tudós fejjel megértem, ha éppen neheztel rám. Hiszen, nos igen, Seth mellé álltam. De okaimat azt hiszem már felfedtem előtte, ilyen téren pedig remélem megérti, hogy nincsen semmi személyeskedés. Csak egyszerű racionalitás, ami egy olyan pozícióban, amit betöltök Las Noches életében, nagy előny. Érdeklődve hallgatom végig a kiselőadást a barákat illetően. Semmi új információ nem hallatszik el számomra, nekem tudnom kell az ilyeneket. Mindazonáltal a képességeim a hollow technikában egy espadahoz képest elég unpillangós. Éppen ezért nagyobbodik a lelkesedésem az iránt, hogyha nem zavarja a arcsimarcsikat, hogy itt vagyok, akkor részt szeretnék venni ebben. Természetesen nem akarok tolakodni, így legutolsóként várom ki soromat a feladatot illetően. S míg én várom, addig szépen levonhatom magamnak a következtetéseket. Például azt, hogy egy bara szabadon irányítható erőkifejtés. Gyakorlatilag ha vegyíteném a ressurrección képességeimmel, akkor hatékonyabb lehetnék. Elvégre is az én kis ékkő pillangóm a lélekenergia szabályzásával lehetővé teszi a felgyorsulást. A felgyorsulással növekedik a kezeim ütéseinek száma is. Ha eltudnám érni, hogy mindenegyes ütésemre barák sorozatát lőjjem ki, számításaim szerint 5%-al legalább növekedne a fizikai hatás. Így hát nem megéri? S még cuki rózsaszínes sarlókat is kilőhetek. *_* Na de a kérdés az, hogy ezt vajon hogyan fogom én elérni? Szinte másodperc alapú ütéseknél nehéz elérni, hogy a barákat kisugároztassam kezeimből. Éles fejtörésbe kezdek, mi alatt látom, hogy az egyik arrancar egy gemelossal erősíti a taktikai próbálkozását Slarin kibillentését illetően. Gyorsaságomból adódóan, - aminek teljes erejét még senki nem láthatta - , több klónt tudok létre hozni. Azonban ezek a klónok egy erősebb ütésre igazából semmivé is foszlanak. Csak az áldozat megtévesztésére szolgál, buta az aki bedől neki. Ugyanakkor feltételezhetővé tehetném, hogy egy klóntól el lehetne némi kutatással érni, hogy képes legyen pótolni a kimaradt barák mennyiségét. Lehetetlenség, sajnos. Talán létre hozhatnék egy mesterséges gépezetet, ami segítene nekem növelni a baráim gyorsabb kisülését, de attól tartok éles helyzetben az ellenfélnek első dolga lenne leütni rólam a szerkezetet. Akkor mégis hogyan oldhatnám meg, hogy erősebben, és gyorsabban süljenek ki ezek? Gondolataim jelenlegi fejlődésemre terelődnek. Valóban, nem sokára olyan szinten fogok állni, hogy részt vehetek egy saját ressurrección továbbfejlesztésében. Természetes alapon a kutatásaim adatai alapján, az lenne ésszerű, ha az újonnan kifejlesztett technika a gyorsaságra épülne. Ám mi történhet akkor, ha beleszólnék a természetrendjébe, és megváltoztatnám ezt? Hiszen Räv la Luz espada fegyverét is sikerült úgy átmanipulálnom, hogy ettől függetlenül a ressurrecciónjának megidézése sikerrel zárult. Csak hogy, mivel hiányos adataim vannak, így nem lehetek abban biztos, hogy egy DNS felülírás változtatna a ressurrección állagán, funkcióján.
Viszont itt is jön a feltételezés, hogy akkor Seth mégis hogyan alakíthatta ennyire át magát. S vajon a képességeit ő maga írta meg? Bonyolult biokémiai egyenletek, amik összefüggése már olyan bonyolult, amit nem tudok egyszerűen megérteni. Tudnom kell, hogyan tette. Tudnom kell, s ezért pedig kísérletezni fogok, elszántan. Különleges csillogás jelenik meg lélektükreimben, amikor a fracciónomat látom barákat szórni a Segunda Espadara. Teljesen egyértelmű volt, hogy ezzel próbálja őket fejleszteni, ám az én fejlődésem némileg sokkal összetettebb. Én nem a barák erősségét akarom fejleszteni, hanem elérni azt, hogy ressurrección formámban több, és gyorsabb barákat tudjak megidézni. Ennek legmegfelelőbb formája volna, ha beletudnám építeni magába az átalakulásomba, ehhez viszont komoly tudomány szükséges. Ugyanis, mint személyi titok, tudom, hogy Szayel alkotta arrancar vagyok. Az alkotó pedig mindig hagy egy rejtett kódot a génállományban, ami elméletileg blokkolja a túlzott továbbfejlesztési folyamatot. Ugyanis a megteremtett lény elveszti presztízsét, ha túlzottan átalakul. Az átalakulás mindig rizikófaktor, amit nem minden alkotó vállal fel. Ahogyan sejtem, Szayel pontosan ebbe a kicsiny, ámbár rendkívülien óvatos rétegbe esik bele. Rá kell jönnöm ezen dolgok nyitjára minél hamarabb, így pedig utolsóként lépek elő, hogy minden megfigyelésemet majd belevessem a dolgokba. Gyakorlatilag eddig azt vettem észre, hogy aki neki látott, az többféleképpen próbálkozott Slarin egyensúlyának kibillentéséből. Nem akarok senkit sem le butázni, de egy bara is úgy működik, mint egy ütés. *_* Ha jó helyen hajtod végre, biztos a siker. Ugyanis az emberi felépítés szerint a 206 csont bizonyos százaléka felel az illető talpon tartásáért. Gyakorlatilag mindegyik, de tudni kell melyik oldalról kell becserkészni. Na most már, akkor én megpróbálom nem csupán a feladatot végre hajtani, hanem egy kis személyes jellegű problémára rá jönni.*
- Slarin-chan, egy kísérletet szeretnék végre hajtani ebben a pillanatban. Lécci erősítsd meg a talpon maradásodat a lélekenergiáddal, rá akarok jönni valamire. Utána meghívlak egy sárga bubis vízre! *_* *Jelzem neki azért előzőleg szándékomat. Nem lenne szép dolog, hogyha csak úgy neki rontanék ki tudja mennyi barával. >.> Móó, viszont nem oldhatom fel a kardomat. T.T Az első négy espada Las Nochesben nem oldhatja fel a kardját. T____T Lepillantok a cipőmre, hogy ellenőrizzem minden rendben van-e ott. Aztán Kiyo nénire pillantva hatalmas mosolyt engedek felé, hogy ezzel biztassam őt. Biztosan kíváncsi lehet már, hogy miféle kísérletről is van szó, amelyre egy kis ötletet szolgáltatott azért a Gemelost idéző srác is ám! *.* Tehát gyorsan ellenőrzöm az eszközeimet, hogy minden a legnagyobb renben mehessen, majd megindulok. Először laza berákat, lassú (másnak talán gyorsnak látható) sonidoval hajtok végre, érezhetően a bokájára célozva. Ekkor figyelem meg, hogy a csuklóm másfajta tartására még a bakát minősége is megváltozik. Nem mindegy milyen szögből ütöm rá a célpontra tehát. Ebből kifolyólag, ha én ressurrecciónban szeretnék ilyesmit végrehajtani, akkor ezekre akkor is figyelnem kell. Minő felfedezés! *_* Na tehát, aztán gyorsítom az ütemet, míg megállok egy pillanatra.*
- Ez Nati pillangó titka ám, aki elkotyogja, azt elviszem pillangó túrára a laboromba! *______* *Mosolyogva fenyegetem meg őket, hogy habosbabos partyban lesz része annak, aki kiadja a titkomat. Így tehát a gyorsaságomat olyan mértékben gyorsítom fel öt méteres átmérőben körbe-körbe haladva, hogy a képzetlenek számára egy összemosódott, láthatatlan objektummá avanzsálódok. Majdnem minthogyha sebes repülésbe kezdtem volna. Terepélyes port szabadítok fel sajnos ezzel, de nem tudok mit kezdeni. Aztán kezdetét veszi a barázás, egyelőre még mindig a bokán, emelve a gyorsaságot. Végül egy adott pillanatban rájövök a dolgok nyitjára. Hiszen mindvégig itt volt előttem a cél! T.T" A barák közt is van idő különbség, amit szintúgy kitudok használni. Egyszerűen gyorsabban sütöm el, minthogy a kívánt helyre sonidoznék. Ám a gond abból fakad, hogy a barák nem mozognak azon az időn, amit én az ütés számokkal eltudnék érni. Vagy legalább is ezt addig nem tesztelhetem, még resuba nem próbálom ki ezt. Mindenesetre az is előre jutás ám, hogy rá jöttem hogyan billenthetem ki Slarin-c chant! *_* Egyik kezemmel a bokájára, míg a másikkal valahol felül illetem a nagyszámú bara mezővel. Egyszerű, mint a nagyszerű. Több irányú pont nagyobb súlyú lökést idéz elő, így képtelenség, hogy az illető megtartsa pozícióját. S terpesztett tartásnál mi a legcélszerűbb erre? Hasi, láb lövési kombináció. Ezzel próbálkozom egészen addig, míg sikerrel nem járok. Utána csak szimplán megállok a porkavarásban, és nagy szemekkel vonom le a konklúziót, mely szerint sikerült szép nagy porködöt fakasztanom az arénába.*
- Ugye jól van mindenki? O.o" *Teszem fel végre lényegre törőbb kérdésemet. Persze azért élesen pislogok Slarin-chanra is. Jövök neki egy bubis vízzel. *__* *

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te25900/30000Aréna - Page 2 29y5sib  (25900/30000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzomb. Jan. 28, 2012 3:58 am

Újabb edzés Slarin-nal (mibe rángattak bele?)


Slarin talán mégis csak valamennyire emlékezhetett rám. Bár ebbe nem voltam teljesen biztos. Megkért engem és a másik lányt, hogy mutatkozzunk be. Kicsit összerezzentem, hisz általában Espada nem igazán kíváncsi az alja népre, amilyen részben még én is az vagyok.
- Eliana… Eliana del Barros…24-es Arrancar.
Leértük az Arénába, és egy kört alkottunk, minek a közepébe maga a mester Slírin foglalt helyet. A fiút maga Slarin mutatta be nekünk egyben azzal, hogy válaszolt a kérdésemre.
- Már bocs, hogy csak így lerángattalak, de szükségem volt még két személyre, hiszen egy barákkal kapcsolatos edzést tartanék Diegonak. Természetesen ti is tanulhattok, ha már voltam szíves elvonszolni titeket ide.
~ Diego … Legalább már a nevét tudom. … Barra-val kapcsolatos edzés?
Slarin egy bíztató mosolyt ejt el felénk, bár az kicsit közelebb áll a vicsorgáshoz. Viszont inkább valami más vonja el a figyelmemet. Hirtelen a bejárat felé pillantok. Kicsit elkerekedik a szemem, majd magamban egy vízcsepp és egy „ne már” kifejezés fogalmazódik meg. Hát rózsaszív világ pillangó hercegnője toppan be köreinkbe.
- Már értem miért jöttél. – csillogó szemek - Slarin-chan, ugye én is beszállhatok a mókába? Ugye, ugye, ugye, ugye igen?
Egyre kérlelőbb, és kerekebb szemeket alkalmazva lelki zsarolás képen. Jó hogy nem lehet ilyennek ellenállni, éppen ezért maradhatott.
- A bara mint tudjátok, mondhatni, a cero egyfajta elődje. A cero ugyan pusztítóbb, azonban nehezebben kontrollálhatóbb, valamint rendkívül lassú is, főleg társához képest. Egy harc közben gyakorta előfordul, hogy az ellenfél egyszerűen elszelel a cero útjából, ekképpen a technika jóformán hatását veszti. – fel, s alá sétálgatva magyaráz - A bara ellenben rendkívül gyors, s az egyik legegyszerűbb technika, amit egy arrancarnak tudnia kell. Minél sűrűbb reiatsu összetételt tudtok alkotni, annál hatásosabb. A gyorsaságához azonban akad egy kis trükk, amit kevesen ismernek. Nem csak a sebességét, hanem a becsapódását is meg tudjátok növelni. – áll meg végül
A Barra… Én is rendszeresen használtam már. Gyors, mégis elég hatékony. Egy támadást el lehet téríteni vele, vagy egyszerűen semlegesíteni. Eszembe jutnak a ronda csápok, melyeket a Barra technikával tüntettem el az útból. Vagy egyszerűen csak megfelelő mennyiségű port kavarni vele. Nem egyszer használtam ezt a felhasználását is a technikának. De ha jól koncentrálunk, akkor keményebb sérüléseket is okozhatunk az ellenségnek. Egy Barra elől nehezebb elugrunk, mint egy Cero elől. Viszont az el kell ismerni, hogy ha az ellenség megbénul, akkor egy Cero-val sokkal keményebb, megsemmisítő csapást végezhetünk. Bár azt is el kell mondanom, hogy a Barra nem igazán az én stílusom. Valahogy még nem igazán szoktam hozzá a vörösen izzó technikához, ami csak egy olcsóbb utánzata a hatalmas erejű Cero-nak. Viszont ha nincs ilyen technika a tarsolyodba, akkor a Barra a legjobb ilyen szintű fegyvered. Meg Cero-nak meg van az a hátránya, hogy be is sülhet, ami a használónak sem egy jó érzés, illetve vannak olyanok, akik elnyelik a Cero-t, és egy felerősített változatát küldik feléd. Ilyen szempontból a Barra jobb, hisz olyat még nem láttam besülni, illetve túl gyors, hogy egyszerűen elnyeljük. Így tehát megbecsülöm ezt a képességemet, és tisztelem annyira, hogy a legjobb tudásom szerint akarom használni. Így tehát érdeklődve figyelem, hogy mégis hogy lehet hatékonyabb. Kíváncsivá tett.
Slarin megfordul nagyjából úgy, hogy nekünk oldalt legyen. Az egyik kezén már izzik is a vörös Barra energia. Ellövi a szemközti falnak. A falnak semmi baja, max annyi, hogy kicsit megfeketedett. Gondolom ezzel akarta szemléltetni, hogy mi csak így használjuk ezt a technikát. Újabb energia kezdett izzani a kezén, de ezt most nem lőtte el. A vörös Reitsu labda egy pillanatra a levegőben állt. Ezután Slarin belebokszolt az energiába, ami sokkal nagyobb sebességgel száguldott a fal felé. Ez már kiütötte a falrészt, és hosszú percekig csak füstölgött a helye. Ez is mutatja, hogy a második technika sokkal hatékonyabb. Felemeltem a kezemet, és mélyen a tenyerembe néztem. Eddig csak úgy használtam, hogy az öklöm köré gyűjtöttem az energiát, és magával az ütéssel adtam meg neki az energiát, a célt és a sebességet. Most viszont egy energia gömböt idézek, amibe belebokszolok, és így adok neki sebességet. Így viszont nem csak az ütés erejére, hanem arra is figyelnem kell, hogy jó helyen találjam el az energia labdát. Ez egy sokkal nehezebb technika, viszont ha jól elsajátítjuk, akkor egy végzetes fegyver is lehet.
- Tehát, ki tudja megmutatni, mi volt a különbség?
- Ha jól láttam, egy ütéssel növelted meg a bara erejét és sebességét. – szólalt meg Diego elsőnek.
Mivel ő volt az első, ezért ő lehetett az első, aki megmutathatta, hogy neki hogy megy a technika leutánzása. Mit mondjak megnéztem volna szívesen még egyszer, hogy lássam, hogy pontosan hogyan is történik az ütés mozdulata. De most csak Diego változatával kell beérnem. A tenyerébe összpontosította az energiát. Az energia vörös helyett inkább zöld színű volt. Ebbe az energiába ütött bele, ami szépen elérte a falat, viszont az energia egy része villámszerűen visszacsapódott. Diego feje felett szállt el, de így is sikerült egy picit belekapni a hajába. Ami felettébb nevetséges szituációt eredményezett. El is mosolyogtam rajta. Viszont tudtam, hogy lehet, hogy én még nagyobb bakit követhetek el.
- Milyen volt? – mosolygott és várta a bíztató visszajelzést
Eközben én is felemeltem a kezemet. Kezem közé gyűjtöttem ez energiát, és amilyen erősen csak tudtam belecsaptam a falba. Megnéztem milyen foltot hagy. Ez volt az irányjelző. Ezután fogtam az egyik kezemet tenyérre felfelé tartottam, a másikat pedig felé tartottam. Összpontosítottam az energiámat, hogy minél inkább gömb formája legyen. Az energia nem vörös volt, hanem inkább fehéres, szürkés. Nagyon koncentráltam viszont a gömb formáról eszembe jutott egy kép, ami megzavarta a koncentrációmat, és ami miatt majdnem az energia felrobban a kezemben. De szerencsére időbe meg tudtam fogni. Mikor úgy éreztem, hogy tökéletes lesz, akkor fogtam, elemeltem a kezemet, és az energiába bevittem egy jobb egyenest. Pont úgy, ahogy eddig a Barra-kat szoktam ellőni. Igyekeztem, hogy középen találjam el. Viszont az energia egyik fele szétfoszlott oldalra, a maradék pedig nem okozott olyan eredményt, amilyet vártam. Nem volt eléggé összesűrítve az energia. Megpróbáltam egy kisebb gömböt létrehozni, amibe sűrűbben belesűrítettem az energiát, hogy az ütéstől ne hulljon szét. Ez már jobb volt, viszont nem elég erős, hogy az eredeti technikát lealázza. Éppen ezért újra és újra próbálkoztam. Valamit rosszul csinálok.
- Különösebb pusztakezes harcmodorra senkinek sincs szüksége hozzá, akinek van keze és ökölbe tudja azt szorítani, annak menni fog, és amint látom, megvan mindannyiótoknak a keze és a lába, tehát hajrá
~ Ha nem nehéz, akkor jobban is megtudjuk csinálni. Lehet, hogy az ütés módjával van bajom.
Diego már azon dolgozik, hogy egyszerre kettővel is kivitelezze a technikát. A Pillangós lány, meg mintha ez egy gyerekjáték lenne, olyan egyszerűséggel lő el másodpercek alatt többet is ezzel a technikával. Kicsit lesújtott, hogy én még sehol nem járok. De hirtelen eszembe jutott egy másfajta módszer. Most lentebb idéztem a technikát. Majd nemes egyszerűséggel egy jól célzott rúgással telibe találva küldtem könyörtelenül a falnak. Ez már jobban hasonlított arra az erőre, amit Slarin mutatott. Megpróbáltam gyorsabban megidézni a gömböt, és ellőni. Majd több gömböt, és egyszerre ellőni. Viszont a gyakorlást félbe lett szakítva egy másfajta feladattal.
- Mint azt észrevettétek, nem feltétlenül az a lényeg a barában, hogy mekkorát robban, hanem az, hogy milyen erősen csapódik bele a célpontba. Most én leszek a célpont; a hierromat felsérteni egyszerű barákkal nem tudjátok, de meg lehet próbálni. – tart egy levegővételnyi szünetet - Tehát a feladatotok a következő. Mindannyian támadjatok barákkal, és próbáljátok meg elérni, hogy kibillenjek az egyensúlyomból. Ha sikerül elérnetek, hogy elessek a lendülettől, akkor sikerrel teljesítettétek.
Kisebb terpeszbe beáll, hogy még nehezebb dolgunk legyen. Ránézek Diego-ra, aki úgy mint én vonakodva akart Slarin-ra támadni. Persze egy Espada-t nehéz megsebezni, de ha nem védekezik, és egyszerre hárman, vagy négyen lőjük meg, akkor elég nagy sérüléseket is okozhatunk neki. Diego lép elsőnek, miszerint Mellé Sonido-zik, és hirtelen kettő lesz belőle, majd az egyik eltűnik, és Slarin felé baloldalról száguld a Barra. Nem rossz. Egy megtévesztés, csak utána egy Barra. Bár nem sikerült vele kidőlteni az egyensúlyából. A Barra kicsit hasonlít az egyszerű ütésekre. Ha az illetőt megfelelő helyen találjuk el, akkor az akár milyen erős, vagy nagy, kijön az egyensúlyából és elesik. „Minél nagyobb, annál nagyobbat esik”. Ha célpontot mondanék, akkor sokan egyből a lábát támadják. Hisz ha már valamelyik lába megsérül, akkor arra nem tud igazán támaszkodni, és egy ellenkező irányból érkező ütést nem tud rendesen kivédeni. De én máshonnan közelítem meg a dolgot. Egy tarkó csapás is meghozhatja a hatását, de ha a fejét éri, akkor összezavarodik, és egy oldalról érkező támadás simán kidönti. Csak nem igazán tartom jó ötletre, hogy egyből a fejét célzom. Éppen ezért az első lövés a lábára céloztam, bár egyáltalán nem érte el a hatását. Éppen ezért úgy döntöttem kipróbálok valamit. Elméletben jónak tűnt, viszont az lenne a legjobb, ah meg is tudom valósítani. Magam elé gyűjtöttem össze az energiát, majd egy ütéssel előttem. Viszont nem Slírin-nak, hanem fölé. Oda Sonido-ztam, és még egyet rúgtam belé a helyes irány szempontjából, majd, az energia gömb fölé Sonido-ztam, ami közvetlenül Slarin feje fölött volt. Egy fentről lendületből indított nagy erejű rúgással küldtem lefelé az energiát. Hatalmas erővel, és a legnagyobb sebességgel száguldott a célpont felé. Remélem, hogy talál, és ha sikerül. Az a baj nem volt időm túlságosan megfigyelni, hisz. Azonnal le Sonido-ztam, és előkészítettem a következő energiát, melybe jól belerúgva Slarin bal oldala felé küldtem. Nem tudom milyen hatással lesz. Viszont nem sikerült. Nem sikerült, hogy tényleg kitérjen az egyensúlyából és elessen. Viszont az egyik támadás hullámot követően pillangós lány lépett előre.
- Slarin-chan, egy kísérletet szeretnék végre hajtani ebben a pillanatban. Lécci erősítsd meg a talpon maradásodat a lélekenergiáddal, rá akarok jönni valamire. Utána meghívlak egy sárga bubis vízre!
~ Mire készülhet ez? Tud valami jót? Kíváncsi vagyok mire képes a kis zseni.
Slarin még jobban bebiztosította magát. A lány először a lilahajú szépségre pillant, majd ellenőrzi, hogy mindene rendben van-e, és megindul. Megfeszülve figyelek, hogy mégis mit fog csinálni. Sonido-val megspékelve lőtt el egy két lassabb Barra-t. Viszont hírtelen megállt.
- Ez Nati pillangó titka ám, aki elkotyogja, azt elviszem pillangó túrára a laboromba!
Mosolyogva fenyegette meg a társaságot, és a mit hiányoltam, azt most megkaptam. A Pillangó titok. Miután ezt tisztázta, folytatta a támadást, egyre jobban gyorsított a tempón. Slarin körül körbe-körbefutott. Szemem-szám tátva maradt. Hihetetlen sebességet ért el, és egyszerűen megsorozta Slarin-t. Főképpen, ha jól láttam, akkor a bokáját célozta. Igen, az is egy igen érzékeny pont. Mindenkinek van vakfoltja, akármilyen jó, és nem láthat minden támadást. Olyan sebességet ért el, hogy hatalmas szélt kavart, és port. Nem győztem eltakarni az arcomat. Így sajnos viszont nem láthattam, hogy mi is történik. Iszonyatos milyen energiát mozgat meg a rózsaszín hajú lány. A szél alább hagy, és érzem, hogy ismét kapok rendesen levegő, és szép lassan a füst is kezd leülni.
- Ugye jól van mindenki?
Felegyenesedek, és bámulok a pillangós lányra. Ez igazán nem semmi. De mégis hogyan lehet, olyan jó? Egyszerűen elképesztő. Ettől még inkább jobban lázba jöttem. Én is ilyen gyors akarok lenni. Ez elképesztő. Egy kis születet hagyva, hogy Slarin ismét tökéletes formában legyen, ismét elkezdtünk most már csak hárman támadni. Lelkesebb lettem. Már egyre több és több gömböt próbáltam egyszerre megidézni és ellőni. Eleinte csak egy oldalról, figyelve és összpontosítva a többiekre, majd mozgás közben is. Egyre inkább érzem ennek a technikának a ritmusát. Igaz, még nem vagyok olyan, mint a pillangós lány, de egyre inkább el akarom érni azt a szintet, hogy úgy tudjam ezt használni. Úgy érzem egyre jobban tudom eltalálni a jól megformált energiát mind kézzel, mind lábbal. Egy pillanatra megállok és fújok egyet. Összekulcsolom az ujjaimat, előre nyújtom, hogy kiropogtassam, és jelezzem, hogy magasabb szintre emelem a dolgokat. Úgy is kíváncsi vagyok, vajon milyen lehet, ha én is mindent bele adok, és egy gyorsabb, erősebb és magasabb szinten alkalmazom ezt a technikát. Illetve ha egyszerre többet is használok. Előhúzom a kardomat.
- Congelar en mi corazón Nieve Cristale
Az energia kavarog körülöttem, és megmutatkozik az igazi alakom. Alig várom, hogy megmutassam, hogy ilyen szinten mire vagyok képes. A kaszát a hátamon hagyom. Előre nyújtom a lábamat, majd a földtől pár centire egy nagyot körzök vele, így hátra téve, eközbe a kezemmel előkészítem az energiát.
- Slarin! Jobb, ha előveszed a kardodat és elkezdesz védekezni. ...... Kérlek. - tettem gyorsan hozzá a végéhez, hisz mégis egy Espada.
~ Nem akartam nagyzolni, csak kicsit féltettem, hogy a harc hevébe súlyosan megsérülhet. Azt meg azért nem akartam.
Az energiát fel dobtam. Viszont ez csak elterelés volt. Hirtelen Slarin lába lőtt teremtem, és egy alulról érkező támadással a vörös Barra energia most már a kezem körül volt. Úgy éreztem, hogy ha most ez az energia a kezem körül van és úgy sikerül megütnöm az állát, az sokkal hatékonyabb lesz. Ezután elugrottam. Három energia jelent meg előttem, és egy rúgással indítottam meg őket. Egyikbe belerúgtam, ami elérve a másodikat mozgásba lendítette, ami a következőt, így az első lett a lett gyorsabb és így tovább, viszont ha az elsőt ki is védi, akkor a másik kettő az első árnyékába még eltalálhatja. Figyeltem a többiekre, akik ugyan úgy támadásba lendültek. Az utolsó mozdulatsorként az első energia gömböt megfelelő helyre tereltem apróbb jelentéktelen mozdulatokkal, majd egy erős rúgással egyenesen Slarin tarkója felé küldtem, aki éppen egy másik támadással volt elfoglalva. Reméltem, hogy végre ez sikert arathat. Hisz ebbe az alakomban erősebb, gyorsabb vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiyo Phellera
Arrancar
Arrancar
Kiyo Phellera

Female
Hozzászólások száma : 55
Tartózkodási hely : Las Noches - azon belül keresd meg, ha nagyon tudni akarod
Registration date : 2011. Nov. 22.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 96. arrancar
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te14000/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (14000/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 10:21 am

Edzés Slarinnal – megint
Mit követtem el, hogy ezt érdemlem?! - part 2 O.O


– Kiyo Phellera. – mutatkozom be tömören az espadának az aréna felé menet. Nem igazán érdekel, mennyire vagyok udvarias vagy mennyire nem, egyszerűen elegem van a mai napból, és csak azért vagyok itt, mert jelenleg jobbat nem tudok. Az viszont kifejezetten jó, hogy Slarin nem kéri a samazást. Amúgy se állt volna rá a nyelvem, így viszont még megerőltetnem sem kell magam. Hah, gyerekjáték lesz túlélni ezt a napot! ... Vagy nem. Hogy plusz felszerelést kell játszanom az ismerőse edzéséhez?! Még mit nem! Épp készülnék sarkon fordulni, mikor megjelenik mellettem az az ismerős aura, melynek hatására kis híján kiugrom az uniformisomból.
– Jesszus! Natalie-sama… – sóhajtok lemondóan espadám megjelenésekor. Komolyan mondom, az ilyen húzásaival a frászt tudja hozni az arrancarra… De most legalább nem volt a kezemben egy üveg valamilyen sav, az első találkozásunkkal ellentétben. Ez azért szerencse. Viszont az espadám jelenléte megint felébreszti bennem azt a különös érzést… Sokkal nyugodtabb vagyok így hirtelen, mint a megjelenése előtt. Ennyit a feszültség levezetéséről. Az előadás hallgatása alatt sem idegeskedem már, inkább csak unom. Nincs benne valami sok újdonság, mintha egy tényekkel teli tankönyvet olvasnék, amit már jó ideje kívülről tudok, amúgy is. Bosszantó. Az kiselőadás vége viszont felkelti az érdeklődésemet. Na igen, az ilyen trükkök miatt érdemes időnként odafigyelni másokra is.
A vizuális szemléltetési módszer és a kis trükk, amit a nőstényördög használ, egész ígéretesnek tűnik. Egy apró mozdulat, legalábbis nekem nem tűnik többnek, ám az eredménye magáért beszél. De hogy én válaszoljak a kérdésére? Nem! Beszéljen az, akinek kedve is van, én most csak figyelek, és várok az utasításokra. Akár tőle, akár Natalie-samatól érkezzen valami. Persze egyértelmű, melyikükre hallgatnék előbb, de azért már mégis… Ezt a trükköt nekem is ki kell próbálnom! Jól fog ez még jönni legközelebb is, haha! Amint a hivatalos felszólítás is megérkezik, már vonulok is gyakorolni, és bármennyire nehéz is, megpróbálok nem azzal foglalkozni, mi az istent művelhet az espadám az arénában, ameddig én gyakorlok… Nála nem igazán lehet tudni, mi jár éppen a fejében, de attól még zseniális nőszemély.
Szóval akkor bara-boxolásra fel! Először próbáljuk meg pontosan végrehajtani, utána játszadozhatunk a befektetett erővel is. Ennek az elhatározásomnak megfelelően idézem meg a vörös energiagömböt magam előtt, és mindent elkövetek, hogy pontosan találjam el, a megfelelő szögben. Ha belerázódok, ösztönből is fog menni, de egyelőre nem vagyok azon a szinten, ezzel sajna tisztában vagyok. Szóval egyelőre a pontosságra kell odafigyelnem. Magával a bara megidézésével nincs gond, csak az utána következő kis mozdulattal. Többször is elpróbálom, hogy milyen ütésszöggel hogyan reagál és merre megy, valamint mit eredményez. Ezen eredményeket átgondolom, és megpróbálom különböző mértékű erőbefektetésekkel is. Mikor az a viperanőstény ismét ugráltatni akar minket, már úgy hiszem, mindent kitapasztaltam ezzel a módszerrel, amit szerettem volna. Végülis elég volt hát az idő, amit adott, csak akkor is. Miért siet ennyire? Mindegy, valamiért most nem tudom felbosszantani magam rajta, úgyhogy hopplá-hopp, megyek, amerre mutatja, és karbatett kézzel várom „bölcs szavait”.
Amint meghallom, hogy most ő lesz a célpont, azonnal elvigyorodom. Kezdem élvezni is ezt a valamit, amiért itt összegyűltünk. Haha! Ezt a szájhőst élvezet lesz lövöldözni, és a feszültség levezetés is meglesz, csak még ki kell találnom, hogyan. Hehe! Minden esetre tökéletes idő a haditervem kifundálására, hogy nem én kezdem a műsort. A helyzet, amibe az a pozőr hősnő állt, egész sok lehetőséget kínál, nekem csak ki kell elemeznem bizonyos gyengébb pontokat, és a magam részéről a boka pont az, amivel nem próbálkoznék. A pusztakezes harci ismereteimből kiindulva, ha a térdhajlatot hátulról erős ütés éri, a láb összecsuklik. Kipróbálandó módszer 1, megvan. Egy másik ilyen, ha a gyomorszájba ütnek bele egy nagyobb lendülettel. Olyankor a célszemély jellemzően összegörnyed. Ezt azt hiszem, már nevezhetjük is egyensúlyvesztésnek, tehát a második kipróbálandó módszerem is megvan. Ezen kívül még eszembe jut az a módszer, melyben a könyök fölött egy picivel fogjuk meg az ellenfél kezét és rántjuk le a földre, de ez jelen helyzetben nem működhet. Esetleg még azt lehetne kipróbálni, hogy a vállára célzok szemből, de ahhoz nagyon el kell találnom a szöget, hogy hatásos lehessen. Egy próbát minden esetre ez is megérne. Így már csak ki kell várnom a soromat, hogy kipróbálhassam a gondosan felépített stratégiáimat. Mielőtt odalépek a próbálkozás színterére, vetek egy pillantást Natalie-samara. Gyakori, hogy szeretném tudni, mi jár a fejében. Most is ilyesmi a helyzet, de amennyire ismerem, ha akarja, úgyis fel fogja fedni, addig pedig jobb, ha teszem a dolgomat.
Odalépek hát az espada elé, és várok pár pillanatot, éppen csak annyit, hogy eldöntsem, mivel kezdem. A leggyengébb ötlettel lenne érdemes kezdeni, mert utána sokkal egyszerűbb lesz a többi. Tehát mikor először megidézem a barát és elütöm a sziszegésre emlékeztető nevű nő felé, a jobb vállát célzom. Nem túl eredeti módszer, de elsőre ezt tartottam érdemesnek kipróbálásra. Ezzel még elszórakozom néhányszor, változtatva az ütésem szögét és erejét, hátha működik, de nem akarok túl sok energiát feccölni egy eleve gyengébbnek ítélt módszerbe.
Ha már itt állok vele szemben, ideje megpróbálkozni azzal a lengőbordák közé irányított verzióval. Nem tartok szünetet a támadások között, egyszerűen átváltok egyik célterületről a másikra. Amikor ezt a részt támadom, csak az ütés erejét változtatgatom, azt is inkább csak emelem. Gyengíteni nem lenne értelme. Mivel ezt már értelmesebb módszernek ítélem a korábbinál, kicsit több időt is szánok a barak célzott ütögetésére. De ezt sem lehet játszani a végtelenségig. Pozíciót váltok hát. Ideje rátérni a harmadik módszerre. A viperanőstény háta mögül, eleve erős ütésekkel célzok a térdhajlataira. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz effektív ez a fajta célzás. Előzetesen ezt a hatásosabbak közé soroltam, ideje kideríteni, igazam volt-e és valóban logikusan válogattam-e meg a célzott testfelületeket.
Az erőm azonban már kissé fogytán van. Körülbelül annyi időt tudok szánni a harmadik taktikámra, mint a másodikra. Utána távoznom kell a gyakorlótérnek ítélt területről, mert egyszerűen nem bírom tovább, meg amúgy is elég volt mára ebből a fajta szórakozásból. Nincs is más dolgom, mint Natalie-sama műsorát figyelni innentől kezdve, és mikor a labortúráját emlegeti, valahogy az az érzésem, nem egy múzeumi látogatáshoz hasonlatos kis kirándulásra gondol, hanem kőkemény tortúrára. Hehe, nem véletlen nézek fel rá. Bár mi tagadás, még én is elcsodálkozom a képességein. Csak az általa kavart porfelő kissé fullasztólag hat, ezt leszámítva igazán csodálom az attrakcióját… Csak ugye a por… @.@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 10:59 am

Diego Canino: A barád, akár csak az egyszerű cerok, vörös színű, ahogyan mindenki másnak is, hiszen csupán a cerok rendelkezhetnek egyedi színnel. Válaszaid és meglátásaid az edzéssel kapcsolatban azonban sikeresnek bizonyultak, még ha a klónozós trükköddel nem sikerült a kellő hatást elérned a teljes sikert, ráadásul Slarin ruhái is épen maradtak. Fejlődésed azonban 500 LP képében így is megmutatkozik kitartó gyakorlásodnak hála.

Natalie Salazaar: Pofátlan betolakodóként érkeztél, azonban Slarin volt fracciónja vagy, tehát nem lehet haragudni rád. Érkezésed komoly tudományos hipotézisekhez vezetett, de ne feledd, tartozol Slarinnak egy sörrel. Neutral A segunda kérésedre elegendő reiatsut vezet talpa alá, kísérleted eredményeként pedig sikerül elérned, hogy Slarin a barák általi lökésnek köszönhetően elveszítse egyensúlyérzékét és a földön landoljon. A kísérlet számodra 1000 LP növekedést jelent.

Eliana del Barros: Akárcsak Diegonak, és az összes többi arrancarnak, a barád neked is vörös színű, hiszen az nem játszik különleges színekben. A rúgási kísérleteid csődöt mondanak, hiszen mire a lábadhoz érne a bara, az már szertefoszlik, hiszen túl hosszú idő, ráadásul több energiabefektetés, s nem praktikus. Az espada felszólításod ellenére sem védekezik, s nem csupán önteltségből teszi ezt, fejlődésed azonban a feladat sikertelen teljesítése ellenére - pedig a teóriája remek volt, csupán rúgással nem kivitelezhető - is 500 LP-t eredményez.


Kiyo Phellera: Taktikádat teóriákra építetted, ez pedig sikeres volt. Ugyan akkora erőt nem tudtál belevinni a barába, hogy a lökés segítsen rá a feladat teljesítéséhez, a térdhajlatokra való célzás remek taktikának bizonyult, s elérted, hogy Slarin kicsit összeroggyon ennek hatására. Jutalmad 1000 LP.

Slarin Sleryrrlyn'dreskel: Soifon bírálata alapján a két edzésed 1000 LP-t jelent számodra, ebből egy pontot fegyverhasználatra, s még egyet hollow képességekre kell tenned.

A résztvevőknek köszönöm, hogy írtak! A szerzett pontokat mindenki hollow képesség diszciplínára köteles tenni!

______________

Aréna - Page 2 Amfhqb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
Lanven Alexander Stark

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te13100/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (13100/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Karasu Vex edzi Lanven Alexander Starkot   Aréna - Page 2 EmptySzer. Márc. 07, 2012 8:53 am

Edzés az Arénában!


Nehéz volt oda találni az arénába. Las Noches utcái káosz alapján épültek. Már ha ezeket utcának lehet nevezni. Leginkább folyosók itt ott egy két elágazással. Tökéletesen kihalt minden, sehol egy növény, vagy valamilyen dekorációs elem, mintha az arrancarok maszkjukkal együtt a dekorációs készségüket is letépték volna. Teljesen lehangoló ez a hely, kedvem is támadt, ahhoz a mi is az? Amit mai fiatalok csinálnak? Ó igen! "Emózás", hihetetlen. Vajon ha megvágom magam, akkor a lélekenergiám folyik el vagy a vérem? Hm... Ma nagyon pihentnek érzem magam. Talán nem kellett volna rá tölteni a garatra még tegnap éjjel. Kis keresgélés után rátaláltam az arénára. Minő meglepetés, tökéletesen üres sivatagos puszta egy szem növény nélkül. Csalódott tekintettel, lesújtva álltam ott egy magam. Edzeni jöttem ide Karasu samával. Mindig is edzeni akartam valakivel, de soha nem volt rá alkalmas partner. Mondjuk Karasu sama sem feltétlen a legjobb választás, hiszen már maga a lélek energiája teljesen elszédít. Merem állítani, hogy erősebb bizonyos espadaknál is. Nos, beszéltem vele, hogy edzen engem. Meglepett, mert mindenféle probléma nélkül bele egyezett, sőt még mintha egy kis halvány mosoly is elterült volna az arcán. Azt mondta itt találkozunk, majd jön utánam. Kicsit ijesztő volt, azért az a mosoly. Nem hiszem, hogy azért eresztette azt el, mert tetszett neki, hogy tőle kérnek segítséget. Inkább azért, mert most szabadon szadizhat. Aztán majd meglátjuk. Lehet csak rémeket látok. Sinodo edzést fogunk tartani, az nem lehet olyan nehéz, meg nem is sérülhetek meg annyira. Szerintem csak el kell kapnom, aztán annyi. Ebben a hatalmas sivatagban nem hiszem, hogy el tudna tűnni a szemem elől. Biztosan hihetetlen gyors, de én el fogom kapni! A magabiztosság a leghasznosabb dolog a világon. No meg az optimizmus. Emlékszem legutoljára, emberkoromból, az edzés kegyetlen és megerőltető volt, de meg lett a hatása. Nem bírtam megmoccanni egy napig. Egész nap nyilakat lövöldöztem egy fába. Gyakoroltam a célzást, és az agilitást. A mester le akarta tesztelni, hogy mennyi nyilat tudok ellőni egyhuzamban. Nos, miután már vérzett az ujjam, és a húsomon húztam fel az inat, a mesterem arra kért hagyjam abba, mielőtt még nagyobb kárt teszek magamban. De simán sikerült, vagy száz darab nyílvesszőt elrepítenem a fába. Igaz azután hetekig fájt az ujjam. Miután a mester látta, hogy ha valamit rám bíznak azt maximálisan akarom teljesíteni, ráadásul bármi áron, ezért inkább adott egy íjász kesztyűt. Az ő segítségével váltam a falu legjobb íjásza. Persze tanultam tőle lándzsával és kardal is harcolni. Mindig is gyors voltam, de azért ez itt Hueco Mundóban nem elég. Ezért is kell edzeni. Elhatároztam, hogy bemelegítek amíg Karasu sama ideér. Futottam pár kört, és felüléseket is csináltam. Próbálgattam gyorsítani a léptemet minden sonidonál, de hiába, nem tudtam jobban teljesíteni, mint amikor Yamanakával harcoltam. A bemelegítés után neki támasztottam a hátam a bejáratnál a falnak, és vártam Karasu samát.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te43000/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Márc. 07, 2012 9:38 am

Edzés az Arénában!Bim-bam és megint, bim-bam, valahogyan így kattog az agyam. Lassan belefulladok az unalom végtelen tengerébe. Hiába is van új vezérünk Seth (György) személyében, sajnálatosan nem kaptam még semmit, amivel le tudnám foglalni szerény személyemet. Persze miket is feltételezek, egy sima arrancar vagyok, hogyan foglalkozhatna személyesen Velem a vezér? Amikor ott van a tízek, igaz nincsenek annyian, és csak egytől fogadnék el utasítást, a többinek simán az arcába röhögnék, de ennek is megvan a magyarázata. Gyengébbek nálam, a társadalmunk az erőre épült, a legtöbben ezért szolgálták Aizent, mert erősebb volt, és ezért is fogadják el Sethet az új fejesnek. Tehát ebből következik az is, egy gyengébb espada, nem fog engedelmességre bírni. Ez van, ha le tud győzni egy tiszta küzdelemben, akkor elfogadom feljebb valómnak, addig is mehet a fenébe.
Viszont az unalmamnak vége egy ideig. Felkérést kaptam egy másik arrancartól, Lanven Alexander Stark. Személyesen nem is ismerem, amit tudók, hogy nem egy mai csirke, elég sokan csókolomot köszönhetnének. A felkérése annyiból állt, hogy segítsek neki a sonidoval. Nem a leggyorsabb vagyok, de azért nincs okom a panaszra, tehát lazán megteszem ezt. Főleg, mert egy fajba tartozunk, és csak jó, ha erősebbek vagyunk, mert talán a legközelebbi nagy harcnál, nem fognak seggbe baszni minket, csak letolt gatyával elkapni. Megbeszéltünk egy találkozott, és mehetünk az utunkra, hogy ne csak egy átlagos kergetőzés legyen, hoztam pár karikát és karót, ezeknek is nagy haszna lesz majd, szám szerint tízet-tízet, mindegyiken volt egy szám is, egytől-tízig. Indulás hát az Arénába.
Fogjuk rá, hogy hamar megérkeztem Lanven a falnak támaszkodott, jól is teszi, nem fárasztanám le magamat Én se, csak akkor, ha muszáj.
- Na, akkor itt is vagyunk. Mivel kezdjünk? Meg is van. – vidám vigyor suhant át az ajkamon. A magammal hozott dolgokat simán ledobtam a homokba. – Kezdetnek, fogd ezt a tíz karot, és helyezed el az Arnénában, de lehetőleg úgy, hogy távol legyenek egymástól, az egyest ide, a tízest a legmesszebb. A lényeg, legyenek jól szétszórva, utána pedig, fogd a karikákat, azok is megvannak számozva, mindegyiket rakd fel a párjára, egyest az egyesre, persze használd a sonidodat. Erre van négy perced. A lerakásra, arra, hogy idegyere a karikákért, és rakosgasd azt is. Addig ismételd még nem sikerül, utána pedig kérem a kardodat. El kell majd venned. Addig nem megyünk haza, míg nem sikerül. Na, hajrá akkor!! – összecsaptam a tenyereimet, jelezve, hogy az edzés kezdetét vette.

______________

Aréna - Page 2 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
Lanven Alexander Stark

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te13100/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (13100/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Márc. 07, 2012 10:25 am

Edzés?


Nem kellett sokáig várnom, mire Karasu sama megjelent. Mosolyából ítélve biztosan valami kemény dolgot tervez. Kezében egy jó pár karóval, és karikával jött szembe.
- Na, akkor itt is vagyunk. Mivel kezdjünk? Meg is van! Kezdte mondani. – Kezdetnek, fogd ezt a tíz karot, és helyezed el az Arnénában, de lehetőleg úgy, hogy távol legyenek egymástól, az egyest ide, a tízest a legmesszebb. A lényeg, legyenek jól szétszórva, utána pedig, fogd a karikákat, azok is megvannak számozva, mindegyiket rakd fel a párjára, egyest az egyesre, persze használd a sonidodat. Erre van négy perced. A lerakásra, arra, hogy idegyere a karikákért, és rakosgasd azt is. Addig ismételd még nem sikerül, utána pedig kérem a kardodat. El kell majd venned. Addig nem megyünk haza, míg nem sikerül. Na, hajrá akkor!
Kicsit megilletődve a kijelentések sokaságán, kerek szemekkel néztem rá. Miután felfogtam a feladatom felkaptam a karókat, magamhoz öleltem mind a tízet. Összpontosítottam, és a lehető legmagasabbra sonidóztam. Feldobtam mint a tíz karót, és elkezdtem vad sebességgel pörögni, ahogy a karók vissza zuhantak felém, minden perdületnél a centrifugális erőt kihasználva, elhajítottam egy-egy karót. Ezzel csak annyi volt a baj, hogy elszédültem a pörgés közbe, és így célt tévesztettem. Illetve nehezebb volt az indulás sonidóval. Az utolsó kettőt félre dobtam a kiszemelt céltól, ezért utána sonidoztam, és rásegítettem, hogy célba érjenek. A tizedik karóhoz érkezve, letettem a lábam, és a lehető leggyorsabban vissza tértem, a karikákhoz. Felkaptam mind a tízet, ötöt ötöt mindkét karomra. Újból nekifutottam. Ez kicsit lassúnak látszott. Visszatértem Karasu samához, de a tekintetéből láttam, hogy túlléptem az időkorlátot. Ezért felszedtem a karókat, és a karikákat, majd elölről kezdtem. Így ment ez még két háromszor, mert egyszerűen sehogy nem akart össze jönni. Vagy a karókkal, volt a probléma, vagy a karikákkal. A próbálkozások során mindig finomítottam valamicskét a technikán. Negyedszerre már majdnem meg volt, csupán egy fél percet késtem, mert pofára estem a csúszós homokban, ahogy megpróbáltam megfordulni. De úgy ötödszörre már sikerült. A titka az volt, hogy a karókat egyik hón alá kell fogni, míg a karikákat a másik hón alá, és a karikákat szórtam el, és ezután már csak célba kellet találni, ami nekem nem esett nehezemre, hiszen íjász voltam emberként. Így hát megindultam, és a lehető leggyorsabban szétszórtam a karikákat, ez bele telt úgy két percbe. Miután kiszórtam a karikákat, már csak annyi volt a dolgom, hogy egy jól irányzott dobással körülbelül tíz-húsz méterre a karikától, bele dobjam a karika közepébe a karókat. Épp, hogy vissza értem Karasu samához négy percen belül. A feladatom teljesítése után, vissza tértem Karasu samához. Kicsit bizalmatlanul húztam elő a kardjaimat hüvelyükből.
- Biztosan szükség van erre Karasu sama? Már úgy értem, nem lenne egyszerűbb a te kardodat, vagy egy karót elvenni tőled?
Igazából az volt a baj, hogy annyit mondott " El kell majd venned". Na most ezzel az a probléma, hogy simán megvághat vele. Meg aztán nem is szeretem, ha más nyúlkál a zanpakutomhoz. Elvégre én vagyok a tulajdonosa, és az én erőm egy része van elszigetelve benne. Hát, ő tudja mit csinál... Pengéimet átnyújtottam neki. Ekkor már úgy egy órája tarthatott az edzés. Karasu sama már biztos unatkozhatott, ahogy szerencsétlenkedtem ezekkel a karókkal, meg karikákkal. Rossz előérzetem van.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te43000/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Márc. 07, 2012 11:49 am

Edzés.Lehet kicsit hülyén magyaráztam, de ahogy látom a szemében végül megértette az egészet. Ezzel a kis feladattal is a sebességét voltam hívatott fejleszteni, és gondoltam hogy nem fog elsőnek sikerülni. De nem baj, időnk annyi volt, mint a homok ebben az arénában. Szóval ráértünk csinálni. Míg csinálta, Én kicsit távolabb helyezkedtem el. Már csak abból az okból is kifolyólag, hogy az első próbálkozásnál egy karó majdnem eltalált a homlokom közepén. Hamar leizzadtam, és remegő ajkakkal néztem a fejem mellett a falba fúródó tárgyat. S már biztonságban néztem az egészet. A terve nem volt rossz, sőt, jó volt, tuti, hogy Nekem nem jutott volna eszembe. Ezért is jár egy piros pont, második próbálkozásra se sikerült, majd jött a harmadik és megint nem, végül a negyediknél már majdnem. Tényleg csak kevés hiányzott a sikerhez, de végül, az ötödik próbálkozásnál siker koronázta a törekvéseit. Mosolyogva fogadtam, amikor ismét elémállat. Bár az nem tetszett, amit mondott, főleg, mert Orgo nem egy kard volt, hanem egy kasza.
- Igen, erre szükség van. Nézd meg a kaszámat, két kézzel is tudom fogni, így amikor elérnéd az egyik végét, csak elengedem az egyik kezemmel, és már csúszik is távolabb tőled. A karó megint csak nem jó, túl kicsi ahhoz, hogy normális legyen a fogása, legalábbis akkor, ha el akarnád venni. És más oka is van. amiért a Te fegyvereid lesznek a kezemben. Pontosan az, hogy a Te tulajdonodat képezik. Így van, ami még jobban ösztönöz majd a sikerre. Két kardod van, így kétszer kell elkapnod, mivel láttam mennyire vagy gyors, így elsőnek nem sokkal fogok gyorsabban haladni Nálad, másodjára pedig… na, akkor már igen. De nyugi, simán hagyok esélyt arra, hogy elkapj… - látom, hogy nem szívesen válik meg tőlük, Én se tenném, de muszáj. – Khm… tokostul, ha kérhetném… nem lenne szerencsés, ha megvágna a penge, miközben megérinted. Tényleg csak annyi az egész, hogy meg tud markolni, akkor már meg is kapod. Nem fogok rád csapni vagy ilyesmik. Nem a reflexeid, és a védekezésedet akarjuk fejleszteni, csak a gyorsaságodat. Oh, és még valami, nem kell a sama, csak simán Karasu, nem vagyok a feljebbvalód, és még öregebb se vagyok. – próbáltam a lehető legmegnyugtatóbb hangomon szólni hozzá, és amint megkaptam tokkal, vonóval a két kardot. – Akkor a fogócska indul. – s egy vigyorral az arcomon már iramodtam is elfelé a közeléből, természetesen sonidot használva. Mindkét kezemben, egy-egy kardot tartva, a markolatánál fogva.//Ahogy néztem, neked a sonidod 4-es, ezért az első kardnál 5-ös sebességgel haladok, a másodiknál pedig majd 6-osal fogok.//

______________

Aréna - Page 2 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
Lanven Alexander Stark

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te13100/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (13100/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzer. Márc. 07, 2012 9:29 pm

Edzésterv: Fogócska?


A feladatom végeztével Karasu közölte velem a folytatást. Átnyújtottam a manipuláló ikereket, tokkal együtt. Karasu átvette, és már szem elől is tévesztettem. Az aréna felé nézve láttam, hogy sonidót használva fut. Nem akartam csalni, hiszen ez az edzés rólam szól, így is örülhetek, hogy valamelyik erősebb arrancar nem a sárba tipor, hanem foglalkozik velem, és segít. Ezért hát levettem a cipőm, és kivettem belőle a sonido talpbetétet. Leraktam biztos helyre, és be álltam a fal mellé. Felmértem a terepet. Nem volt sok minden, amit fel lehetett volna mérni. Megnéztem merre halad Karasu. Bemértem, majd arrébb szaladt, és nekifutottam a falnak. Felugrottam rá, megfordultam érkeztemben, és teljes erőmmel Karasu felé rúgtam magam. Az így szerzett lendületet használtam fel a sonidóval, hogy beérjem Karasut. Úgy tíz méterre értem tőle földet, de a távolság nőt. Nem tudtam normálisan tartani vele a lépést. Egyszerűen gyorsabb volt, próbáltam megerőltetni magam, de nem igazán sikerült soha öt méternél közelebb kerülnöm. A fordulókban, nyertem egy kis előnyt, de ezek az előnyök hamar átcsaptak hátrányba, amikor egyenes következett. Márpedig sokszor következett egyenes, és sokáig. Próbáltam felzárkózni úgy, hogy minden kanyarnál előre levágtam a kanyarból, annyit, amennyit csak lehetett, anélkül, hogy ki tudott volna cselezni. Amikor már kezdtem megszokni, és rájönni a nyitjára a fogócskának, hirtelen mozgás koordinációs változások következtek. Karasu már nem csak síkban mozgott, hanem a levegőben is. Ez jóval megnehezítette a feladatot, hogy elkapjam. Minden erőmre szükségem volt, hogy felzárkózzak. Legalább két órát fogócskáztunk így, mire végre elég közel tudtam érni hozzá, hogy majdnem elérhessem a kardom. Kicsit irritáló érzés volt, hogy a kardom valaki másnál van, és nekem kergetőznöm kell, hogy vissza adja. Két óra alatt teljesen be sokalltam az érzéstől, és úgy voltam vele, hogy ha egyszer elérem nem csak a kardomat fogom meg, hanem a torkát is. Persze ez csak edzés volt, de azért na... Melyik arrancarnak ne lennének, ilyen érzései két óra fogócskázás után? Persze mégsem eshetek neki csak úgy Karasunak. Egy kanyar levágás alkalmával elég közel értem hozzá, hogy megfogjam a hold ikert. Karasu nem tartotta vissza, már a kezemben is volt a pengém. Kicsit megkönnyebbültem, de a nap iker még mindig nála volt. Már éppen nyúltam volna érte, amikor hirtelen nagyon lehagyott. Mivel minden erőmmel a kard után nyúltam, egyszerűen pofára estem a homokban. Nagy nehezen felkeltem, és ki söpörtem a homokot az orromból, fülemből, és a számból. Sűrű lihegés közben néztem a távolodó Karasut.
- Karasu sa... KARASU!! Kiáltottam utána - Tartsunk egy kis pihenőt! Teljesen elfáradtam! Reméltem hogy meghallja.
Eldőltem a homokban, és hagytam, hogy kicsit lenyugodjon a szívem és lelassuljon a szívverésem. Ez a fogócska hihetetlen fárasztó dolog. Főleg így, hogy gyorsabb nálam. A vicc az egészben, hogy ő ennél sokkalta gyorsabb, mégis ilyen szinten vissza tudja fogni magát. Tisztelem ezért, de akkor is adja vissza azt a rohadt kardot! Bah, folytatni kellene, nem fog megállni úgysem, ráadásul ha sokat pihenek, beállnak az izmaim, és oda a csúcs teljesítménynek. Felpattantam tehát a földről és utána iramodtam, újra teljes erőmmel. Habár, már fogytán volt a lélekenergiám. Lehet fel kell szabadítanom a tartalék energiáimat is? Nevetséges lenne ha át kéne mennem ressurectionbe, csak azért hogy elkapjam Karasut. De simán lehet, hogy megtörténik még ma. Elképesztő. Újra feltűnt, a horizonton, ez erőt adott a folytatáshoz. Figyelmem teljesen a kardra irányult, és éreztem, hogy egyre közelebb érek hozzá. A lábamból viszont kezdett elfogyni az energia. Fogtam hát, és letörtem a maszkom maradványaiból egy két jókora darabot, ezzel egy kis erőlöketet nyerve. Összpontosítottam.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te43000/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 08, 2012 3:45 am

Fogócska hát!Talán kicsit nevetségesnek tűnhet az egész. Két felnőtt férfi fogócskázik, de mindennek megvan a maga haszna, ezzel még Én is fejlesztem egy kicsit a kitartásomat. Mert a gyorsaságomat csak egy gyorsabb valakivel szemben tudnám csak, most tényleg csak az fog fejlődni, hogy mennyire bírom tartani az iramot. Az első tíz percben gond nem volt, utána a következő ötven percben se, de már kezdtem izzadni. Amikor néha hátranéztem, láttam, hogy Lanven leginkább elvenné Orgot, és felnyomná a seggembe. Ez volt az, amit el akartam érni, legyen pipa ösztöni majd a lábait, ha van miért, akkor képesek vagyunk, a rejtet tartalékokra is, vagy akár többet is kihozni magunkból. De azért megdolgoztatom, levegőbe fel, majd le, jobbra, balra, cikázok, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk. Nyomomban a szegény Préri farkassal, akit Lanven személyesít meg, csak annyi a különbség, hogy sikerült egyet megérintenie, és ahogy ígértem, már engedem is el. Egy megvan, maradt egy, de ej-ej, már nyúlna is érte.
- Bibip! – és nagyobb sebességre kapcsoltam, majd hallottam a puffanást, és a kiáltást is. Nagyon reménykedtem benne, hogy végre kérni fog egy kis szünetet. Megmerevedett a testem, majd kidőltem. Patakokban folyt rólam a verejték, hangosan lihegtem, és éreztem, hogy olyan izomlázam lesz a lábaimban, hogy az valami fertelmesen rossz lesz. De jó lenne, ha Eli drága megmasszírozna, csinálna egy kellemes fürdőt, majd csatlakozna hozzám, de csak vágyálmokat kergetek. Ebből az lesz, hogy valahogy hazavonszolom magam, szerintem majd fekszek a földön, és az álammal fogom vonszolni kimerült testemet.
- Oké, de csak pár perc. – ej, fene, de marhára örökmozgó, már megint kezdi, nem szabad lazsálnom. Felpattanok és nem foglalkozva azzal, hogy a lábaim olyanok, mintha ólomból lenének, folytattam a menekülést. Kitartása az van, azt el kell ismerni, hogy tényleg olyan, mint az a farkas. Nem sokszor volt sikere, de sose adja fel, és ez becsülendő, nagyon becsülendő.
- Gyerünk, gyerünk, mindjárt megleszek, vagy akarod, hogy itt maradjon a kezemben? – elkezdem egyik kezemből a másikba dobálni a kardját, remélem ez majd több erőt facsar ki a testéből. Tuti, hogy nem lennék boldog, ha valaki ezt csinálná Orgoval, és az eddigiek alapján, Lanven se lesz az, gyerünk, meglesz az, eltudsz kapni.

______________

Aréna - Page 2 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
Lanven Alexander Stark

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te13100/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (13100/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 08, 2012 4:42 am

Megvagy!


Szerintem Karasu direkt húzza az agyam. Már mióta futunk, és én is, és ő is fáradt. Persze én jobban. Úgy kapkodom a levegőt, mint egy szűz leány a nászéjszakáján. Nem adhatom fel, akármilyen fáradt is vagyok. A lábaim görcsben állnak, és alig bírom a tempót, erre még hátra fordul és dobálja a nap ikert? Hát tényleg mindjárt fejbe lövöm egy barával. Éreztem hogy nem sokáig bírom már. Egész pontosan mindjárt teljesen kimerülök. Jól esett, ahogy a felkavarodott szél az arcomnak feszülve hűt. Rám fért már, mert a sok futkosásban teljesen kiszáradtam. De tartanom kell magam! Muszáj! Ki kell bírnom az edzést, vagy nem leszek képes előre haladni. Még egy shinigamit sem tudok rendesen a földbe tiporni, ha ilyen lassú vagyok! El kell érnem a maximumot amit produkálni tudok. Eddig mindig visszafogtam magam, tartalékoltam az erőm, hogyha valami nagyobb támadás jön, megtudjak vele birkózni. Vagy éppen ha az én köröm jön, akkor folyamatos támadásokban tudjak kitörni. De most? Hiába tartalékoltam el még annyi erőt, amivel egy két percig tudom még húzni, mert abban az egy két percben nem kerülök közelebb hozzá. Így is túl léptem már egy korlátot, fáradtan még egy korlátot ledönteni, az már túl nagy kihívás. El kell érnem a pengét, mi közbe dobálja, és lankad a figyelme, vagy össze esek és nem bírom majd folytatni. Azzal vége lenne az edzésnek. Muszáj megerősödnöm, ha másért nem, azért hogy tekintélyt szerezzek, és így több nő vegyen észre. Na meg Natalie sama. Én akarok lenni az első számú Fracciónja, ahhoz pedig erő kell! Rengeteg erő! Gyanítom Karasu sokkal erősebb, mint valamennyi espada. Nem értem tehát, hogy mért nem lett ő is espada? Persze minden espada ért valamihez a maga módján, Natalie sama például zseniálisan okos. Karasu meg brutálisan erős. Hát nem értem én ezt. Egyszer majd veszem a bátorságot, és megkérdezem tőle, de nem ma. Most tényleg koncentrálnom kell. Meg is van mit fogok csinálni! Eszembe jutott egy hihetetlen jó terv. Megvártam míg Karasu feldobja a nap ikert, és azonnal össze gyűjtöttem minden erőmet. Most vagy soha alapon minden erőmet összegyűjtve Sonidót használtam. Elhatároztam, hogy nem fogok ressuresctionbe át menni, mert fölösleges. Ha sima formámban nem tudom megtanulni, akkor nem is kell még megtanulnom, hogyan legyek gyorsabb. Tehát minden erőmet koncentráltam a lábamba, és olyan sebességre gyorsultam, mint még soha. Karasu biztos csak annyit vett észre, hogy hirtelen felgyorsulok, és elkapom a tőrt. Majd mind a kettőt bele vágom a tokjába, ezután hangos csattanással nekicsapódok a falnak, és a földön landolva elterülök, és már alszom is. Minden energiámat felhasználtam, így semmim nem maradt, csak a kényszerű alvás. Remélem Karasu lesz olyan kedves és haza visz, mert nem szeretnék itt a sivatag szélén aludni.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te43000/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 08, 2012 6:05 am

Meg hát!


Haladunk, igaz, nem tud elkapni, de nem vészes az a távolság se, amit rávertem. S még nem is maxon megy a sebességem, akkor tényleg nem sok esélye lenne az elkapásomra. Nem beképzeltség, de Lanevnél gyorsabb vagyok, persze nem vagyok annyira gyors, mint egy bespeedezett gepárd, de nincs okom panaszra. De ez csak is itt igaz, más területen nem vagyok gyors, oké, egyesek szerint, a gondolkodásom se az, de azt meg hol nem szarom le? Nem az én dolgom okoskodni, arra ott vannak a nagyok, na meg az a szemét Fred, aki tuti fogott egy csiszolópapírt, és azzal verte ki, miután azt mondta, kapok egy PS3-at, meg egy sose kiürülő söröskorsót. Neeeem, kibökte a szememet egy maszkkal, amit kértem, és még vágjak jó arcot is? Merre van a többi kérésem? Az erő, meg hogy Anao szenvedjen, de legalábbis kopasz legyen. Ej Fred, tuti hogy ha legközelebb látlak, valami rozsdásítót lökök a maszkodra, és majd úgy nevezlek Rozsdi. Csak már megint másra figyelek, fene a hülye fejemet.
Dobálgatom itt a kardját, és mit veszek észre? Egy Lanev száguld el mellettem, majd csapódik a falba, de legalább megszerezte amit kellett. Lehet fájdalmas a találkozása, de sikerült neki, és ahogy az lenni szokott, bebambultam teljesen, így hasonlóan Lanevhez, ütöttem egy Vex alakú lyukat a falba. Nem tudom mi a nagyobb, a fáradtság, vagy a fájdalom? De nem is nagyon akarok már ezen gondolkozni, látom, hogy ideiglenes tanítványom már húzza is a lóbőrt. Jó már neki.
- Le… legalább megszerezted… - lihegem miközben küzdők a légszomjjal és fekszek a törmelékeken, ha nem lennék ennyire kimerülve, szerintem akkor se vinném haza, még ha nő lenne… akkor igen. Felkapnám a zsenge kis testét, és miközben viszem, még le is ellenőrizném a domborulatokat. De így, hogy férfi? Háááát, nem fogom vinni és kész. Pihenjen csak, én meg megyek haza, szerencsére a karjaimat még tudom használni. Tehát jöhet a lánc. Ki a tenyérből, be a falba, ráfogok, és húúúzd meg, és megint csak húzd. Valahogy elérek a kijáratig, és nem érdekel, hogy minek néznek, és azt kívánom, ne találkozzak Belcivel, mert akkor lehet, nem csak a lábaim fájnának. Igaz, megbeszéltük a dolgokat, tehát szerintem felkapna, dédelgetne, majd megetetne, megitatna, és ágyba dugna… Oké, ez marha rossz gondolat volt, ne találkozzak senkivel, csak érjek valahogy haza, belehúzom magamat a kádba, vízet magamra, és kész. Ott fogok aludni is, nem érdekel, vagy két napig dögleni fogok.


//Edzés vége, remélem hasznos volt//

______________

Aréna - Page 2 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 08, 2012 8:02 am

Üdv!

A helyesírásotok lehetne kicsit szebb és jobb, de az edzésben nem ez a leglényegesebb pont, szóval térjünk is rá a lényegre.

Lanven Alexander Stark: Kitartás megvan, az akarat megvan, és ez a kettő sok mindenre elég szokott lenni a Bleach világában, most éppen arra is, hogy egy kicsit túllépd a határaidat. Legközelebb ennél több fog kelleni azonban, ha fejlődni akarsz, elvégre nem minden az akarat kérdése. 500 LP a jutalmad, az ebből fakadó pontod sonidóra kell tenned.

Karasu Vex: Az elgondolásod nem volt rossz, bár a tartós fejlődéshez nem árt tudatos, kézzelfogható módon tanítanod a növendékedet, hiszen ha érti, hogyan is tud fejlődni, akkor a tanítás hatásosabb lesz. Az edzést azonban sikeresnek ítélem meg a te részedről is, ha még egy eredményes edzést le tudsz bonyolítani, kaphatsz jutalmat is.

______________

Aréna - Page 2 Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Diego Canino
Espada
Espada
Diego Canino

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 27
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te40100/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (40100/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 07, 2012 4:19 am

Sonido edzés Dei-channak Razz

Dei a múltkori kis kocsmázásunk alkalmával kétségbeejtően tetű lassúnak bizonyult, úgyhogy úgy döntöttem, hogy korrepetálom kicsit, cserébe ő állja az esti ivászatot. Jó befektetés, ennyivel úgyis tartozik nekem a múltkori estéért, attól meg nem tartok különösebben, hogy le találna körözni, még az Espada között sem mindenki olyan gyors, mint amilyen én vagyok. Jobb tanárt tehát nem is találhatott volna, ráadásul olcsóbbat sem. Bár azt kétlem, hogy oda merne állni egy Espada elé azzal, hogy tanítson neki valamit, amit egyébként teljes mértékben megértek.
Nem hoztam semmi különleges felszerelést, csak a szokásos dolgaim vannak nálam, az bőségesen elég lesz. Ha nem utál meg a mai nap után egy életre, és még életben is marad, akkor elképzelhető, hogy túllépünk az alapszinten, és kitalálok valami ötletesebbet, mondjuk vesszőfutást. Twisted Evil Ehhez van fantáziám, bár az is könnyen meglehet, hogy már ezt az edzést sem ússza meg egy darabban.
Az aréna szerencsére üres, úgyhogy senki nem fog zavarni minket, nem szeretem, ha bámulnak edzés közben. Rendkívül idegesítő tud lenni, ha valaki úgy bámul, mintha most látna először arrancart, amikor ő maga is az. Mindig azt lehet ilyenkor érezni, hogy hibákat keres a mozdulatokban, a kritikát pedig rohadtul nem vagyok hajlandó eltűrni valakitől, akiről azt sem tudom, hogy ki a búbánat az.
Amint Dei becsukta az ajtót, a sonidom segítségével az aréna közepére ugrok, abból, hogy neki ez a távolság mennyi idő, nagyjából fel tudom mérni, hogy mennyire gyors. Elég alacsony szinten van hozzám képest, majdnem négyszer annyi idő neki ez a táv, mint nekem, igaz, én rendelkezek sonido betéttel, ami elég komolyan dob a képességeimen, de ennyire lassú valószínű soha nem voltam. Persze ő nyilván a harc más területein jeleskedik, de ennek legalább a kétszeresét mindenképpen illene elérnie, különben meglépnek előle.
Karba teszem a kezem, egyelőre az elmélettel kezdem, legalábbis azzal, amit én tudok róla. -A sonido a leggyorsabb módja a helyváltoztatásnak, és szinte nem is lehet látni a használót közben és bla-bla-bla. Ami fontos, hogy ha megfelelően elsajátítod, akár harc nélkül is legyőzheted az ellenfeleid-miközben beszélek, a Gemelos sonido technikámmal hátrahagyok egy klónt, és mögötte jelenek meg. Ha harcolnánk, már itt véget is ért volna a küzdelmünk, legalábbis a lényegi része, persze ezzel csak azt akartam demonstrálni, hogy mennyire hasznos, ha valaki olyan menő, mint én. Smile
-Folyamatos edzéssel el lehet érni, hogy a lábaid gyorsabban mozogjanak, természetesen rengeteget kell gyakorolni a tökéletes technikához, amitől egyébként még én is nagyon messze vagyok. Ezt a részét egyedül fogod megejteni, ha akarsz fejlődni, persze ha van kedved hozzá, akkor néha én is segítek. A sonidoban azonban nem az a legfontosabb, hogy kinek gyorsabb a lába, hanem hogy tudod-e, hová mész. Ha előre megtervezed a mozgásod, mellőzheted a bizonytalan, fölösleges mozdulatokat, és így értékes időhöz juthatsz. Sokszor éppen ez az idő kellene ahhoz, hogy rést találj az ellenfél védelmén, de sajnos sok fajtársunk nem képes használni a fejét harc közben-a mondandómmal egy időben hátra lépek néhányat, és előhúzom a kardomat. A pengén megcsillan a szintetikus nap fénye, amin egy pillanatra megakadnak a szemeim, de aztán Dei felé nézek. -Nem fogok sonidot használni, és csak a támadásaidat próbálom majd kivédeni. A feladatod egyszerű, próbálj megsebezni, de csak a kardodat használhatod hozzá. Az most mellékes, hogy átvágod-e a hierromat, a lényeg maga a találat. Ha sikerül, rátérhetünk a védekezésre-abban biztos vagyok, hogy az első néhány támadását ki fogom védeni, a sablonos terveket, mint a felülről vagy hátulról támadás, mindenki ismeri, a sima, megtervezetlen támadások közötti idő, amíg kitalálja, hogy merre tovább, bőven elég idő hozzá, hogy felkészüljek. A kérdés az, hogy mikor áll neki előre tervezni. Minél gyorsabban fog pörögni az agya, a teste is annál gyorsabb lesz, ezt én éles harcokban tanultam meg, neki ebből a szempontból elég kiváltságos helyzete van. Ráadásul ez a módszer hasznosítható szinte minden területén mind a harcnak, mind magának az életnek, vagy legalábbis annak az izének, amit mi élünk élet helyett.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dei Laez
Arrancar
Arrancar
Dei Laez

Male
Hozzászólások száma : 80
Registration date : 2012. Mar. 13.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 85. arrancar
Hovatartozás: ...
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te11150/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (11150/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyHétf. Ápr. 09, 2012 9:36 am

Reméltem Diego nem amiatt egyezett bele az edzésbe, hogy legyen alkalma megölni, miután az a bizonyos piercinges eset megtörtént. Szerintem nem vette volna észre, ha nem annyit nyomatott volna magára, sőt én még mondtam is neki, hogy elég a nyolc, de végül is mit tehettem volna kissé becsípve? Diego lépett be elsőnek a totálisan üres arénába. Őszintén szólva örültem, hogy mások nem fogják látni elkövetkező bénázásaimat. Utána én sétáltam be, így nekem kellett magam mögött becsukni a bejárati ajtót. Diego az aréna közepére sonidozott. Láttam már, hogy nem akart engem kinyiffantani, bár még fennállt a szinte lehetetlen, nehéz kiképzés veszélye, minek gondolatáért se voltam annyira oda. Nem tehettem sok mindent, így én is oda sonidóztam. Diegohoz képest annyira voltam gyors, mint egy csiga, de az is a lassabbik fajtából. Hamarosan Diego megszólalt és beszélt nekem a sonidó elméleti dolgairól. Miután elmondta, közölte velem, hogy próbáljam meg kardommal megsebezni Diegot. Akármennyire sem tűnt könnyűnek, mégsem lehet lehetetlen. Először szemből támadtam, majd arra gondolva, hogy ez sonido edzés, Diego háta mögé sonidoznék. Ha ez sem működne, akkor vissza mennék Diego elé és újra megpróbálnék előről neki támadni, majd az óra járásával megegyező irányban futnám körbe és megvárnám azt a pillanatot amikor nem figyel és akkor sújtanék le. Ha ez sem működne, akkor szintén vissza ugranék kezdő pozíciómba és gondolkodni kezdenék. Először átgondolnám, hogy hatásos volt-e valamelyik mozdulatom, és az ami a leghatásosabb volt, azzal próbálkoznék megint, de azzal a különbséggel, hogy sonidóval próbálnék véletlenszerű időpontokban az oldalához jutni és onnan támadni. Ha ez sem sikerülne, akkor újra vissza ugranék és ismét leülnék gondolkozni. Kigondolnám, hogy miképp tudnám a legeffektívebben megzavarni küzdőtársam és arra jutnék, hogy hirtelen mozdulatokat tegyek. Majd elgondolnám, hogy merre támadjak, ahhoz képest, hogy milyen irányból és milyen erővel véd végül neki ugranék. Elé sonidóznék és ha erősen védi ki, akkor a szabad oldalára, ha pedig gyengén védeni ki, akkor háta mögé sonidóznék és úgy próbálnám meg. Ha az oldalánál is kivédi, akkor a másik oldalra, azaz a hátához sonidóznék, ha pedig a hátulról való támadásomat védené ki, akkor az oldalára sonidóznék. Így próbálnám leküzdeni, végül, ha még így sem sikerülne, akkor feladnám és tanácsot kérnék Diegótól.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Diego Canino
Espada
Espada
Diego Canino

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Age : 27
Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te40100/45000Aréna - Page 2 29y5sib  (40100/45000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyHétf. Ápr. 09, 2012 10:53 am

Sonido edzés Dei-channak- a támadó manőverek rejtelmei

Szomorúan látom, hogy nem sikerült tökéletesen megértetnem Deivel elsőre, hogy mit szeretnék tőle, ezt már akkor látom, amikor szemből megtámad, és a kardjaink keresztezése után nem tűnik el egyből, hogy máshol bukkanjon fel. Ez az időbéli rés halálos hiba egy éles harcban, a szabad kezemmel legyintek egyet Dei felé, az ujjaim pedig ráfonódnak a karóra, ami a ruhaujjból csúszott ki. Harminc centire van Deitől a penge vége, de ha akarnám, könnyedén beleszúrhattam volna.
-Meghaltál-ettől függetlenül nem szólok neki, hogy elég lesz, amikor mögöttem jelenik meg, felé fordulok, hogy a karó és a kardom keresztezésével hárítsam a tőr pengéjét. Megint túl sokáig áll egy helyben, ha akarnám, át is vehetném a kezdeményezést, ha harcolnánk. Szinte sejtem, hogy újra ugyanonnan fog támadni, úgyhogy amint eltűnik, rúgok egyet oda. Én magam sem vagyok túl jó közelharcban, úgyhogy csak ellököm Deit, nem okozok neki komoly fájdalmat.
A következő támadások ugyan változatos irányokból érkeznek, némelyik egészen veszélyes, köszönhetően annak, hogy csak védekezek, és nem térek ki, de a két fegyver együttese megfelelő ahhoz, hogy megoldjam valahogy. Legalább most már nem ad rá esélyt, hogy visszatámadjak, legalábbis csak a közelharci képességeimet használva, de ez még mindig nagyon kevés lenne egy éles harcban, többször is olyan réseket hagyott, amit sonidoval azonnal halálos sérülés bevitelével honoráltam volna. Tényleg nem túl gyors, de legalább próbálkozik. Ha segítek neki egy kicsit, akkor meg fogja érteni, hogy mit várok tőle.
Az utolsó támadása lett a legjobban kidolgozott, de itt is elkövetett egy hibát, megvárta, hogy hogyan védekezek, ez megint elegendő idő lenne hozzá, hogy megszúrjam. A hárításom után a hátam mögött jelenik meg, amit egy fordulattal hárítok a karóval, aztán néhány lépéssel arrébb sonidozok, elvégre nem vívást oktatok.
A karót visszacsúsztatom az ingujjamba, hogy szabaddá tegyem a bal kezem, most szükségem lesz rá. Amikor megkérdezi, hogy mégis mit csinál rosszul, akcióba lépek. Egy pillanatra előtte tűnök fel, és megérintem a bal kezemmel, de egy tizedmásodperc sincs az érintés, már meg is jelenek mögötte, és a hátát is megérintem, de szinte hozzá sem ér a kezem, már meg is jelenek fölötte egy fél másodpercre, majd újra eltűnök, és ezúttal a lába mellé térdelve állok meg, és elgáncsolom. Annyira nem viszek sok erőt a rúgásba, ez csak egy demonstráció volt, nem az a célom, hogy lerokkantam, csak annyi a hatás, hogy el fog esni, baja nem lesz.
A támadássorozat végén, amikor még el sem esett, csak a lábai váltak el a talajtól, vissza sonidozok a kiindulási pontra. -Már az első lépésem megtételétől tudtam, hogy végül itt fogok megállni, akár sikerül az összes találatom, akár kivéded az összeset, ez ebből a szempontból teljesen mellékes. Amikor támadsz, már nincs időd tervezni, arra addig van lehetőség, amíg az ellenfél közelébe kerülsz. Éppen csak annyi ideig szabad egy helyben megállni, amíg támadsz, már azt sincs időd megnézni, hogy eltaláltad-e. Minél több időt hagysz neki, annál jobban tud reagálni a támadásaidra. Igazából ez a fontosabb eleme a sonido alapjainak, nem a láb erőssége, az a kérdés, hogy az ellenfél mennyi időre kerül a szemed elé. Ha éles harcot vívnánk, valószínű meghaltál volna, éppen azért, mert nem hagytam neked lehetőséget rá, hogy végiggondold, mi történik, amikor még az egyik támadásra reagálsz, már egy másik talál el. Nem szabad különálló támadásként gondolnod a támadássorozat részeire, azok egy nagy támadás részei. Ezt kell megtanulnod. Próbáld újra!-a mondandóm végén felemelem a kardomat. Remélem, ezúttal megértette, hogy mit várok el tőle.
Hiába vagy lassú, hiába kiváló vívó az ellenfél, egy helyből előbb-utóbb mindenkinek rés keletkezik a védelmén, hacsak nem talál előbb ő egyet rajtad. Igazából nem is az a lényeg, hogy milyen támadásokból rakja össze azt a támadást, annak talán csak mesteri szinten van komoly jelentősége, hanem az, hogy összerakja a támadást, és végre is hajtsa. Egy éles harcban nyilván ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, de igazából nincs nagy különbség akkor sem, ha az ellenfél mozog, ott a bonyodalmat a harc többi eleme jelenti. Én most csak abban segítek, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessen a tökéletességhez a harcnak ezen területén.

______________

Adatlap


Pontozás
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanven Alexander Stark
Arrancar
Arrancar
Lanven Alexander Stark

Male
Hozzászólások száma : 145
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Feb. 24.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te13100/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (13100/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Barátságos barát edzés, avagy Vex vs Lanven   Aréna - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 12, 2012 8:39 am

Barátságos barát edzés, avagy Vex vs Lanven

A küldetésünk után át kellett értékelnem az életem. Úgy értem ezt a kalap szart, amiben eddig éltem. Igaz már kikúráltam magam, de az illúziók álmomban, még mindig kísértenek. Volt, hogy rémeket láttam a saját szobámba, csak azért, mert el volt húzva a függöny, és tök sötét volt. Komolyan megviselt ez az egész. Ment ez így egy darabig, aztán elhatároztam, hogy tennem kell ellene. Még magam sem tudtam mit, de tennem kell! Nincs más út segítséghez kell fordulnom, és az egyetlen segítség, akire számíthatok az Karasu. Szegényt folyton kihasználom, ezért most az egyszer nem állítok be üres kézzel hozzá. Elmentem hát a kocsmába, és vettem egy szép nagy üveg szakét. Elég sokba került, de nem bántam kiadni rá a pénzt, hiszen Vexről van szó. Én barátként tekintek rá, és remélem, hogy ő se másképp. Elvégre annyi mindenen mentünk már keresztül. Ha bár elég rövid idő alatt. Ha jobban bele gondolok, még csak most ismerkedtünk meg, de én mégis úgy érzem, hogy igaz barát. Voltunk már együtt részegek, edzettünk együtt, és küldetésen is voltunk már együtt. Szóval szerintem tök jól áll a barátságunk. A lényeg, hogy ő is úgy gondolja! Megtudakoltam merre lakik, és afelé vettem az irányt. Az úton láttam egy pár arrancart, de nem igazán voltak beszédesek, és a legtöbben egyedül voltak. Az arrancar nem társas lény, vagy mi? Egy két óra bolyongás után rátaláltam a célszemély lakására. Kicsit furcsán hatott az ajtó, de hát arrancarokról van szó, illetve egy darabról. Az arrancarok meg tudjuk jól, hogy nem éppen százas lények. Sokakat megvisel a korai lidérc fázis. Szerintem emiatt van az, hogy az arrancarok fele pszichopata, a másik fele meg antiszociális. Végül is bekopogtam egy üveg szakéval a kezemben, és vártam mi történik. Remélem itthon van, mert fontos dolgokról kell vele beszélnem. Például egy edzésről. Ő elég erős volt hozzá, na meg gyakorlott, hogy kitörjön az illúzióból, és még komolyan se vegye. Épp ezért kell tőle tanulnom. Muszáj felzárkóznom, mert majdnem felsültem az előző küldetésen. A legtöbb harcnál is durva sebesülések árán tudtam csak elmenekülni, vagy vissza térni haza. Ez pedig nem tetszik. A mások puszta jóindulatán alapulva túlélni, vagy éppen a vak szerencsére bízni magad nem éppen kifizetődő dolog. Elejét kell venni minden ilyennek, és ennek módja az edzés. Egy kiadós edzés ájulásig. Szerintem Vex és így van vele, de ha nem, akkor elmegyünk kocsmázni. Széles vigyorral vártam mi történik.

______________

" Minden nemzet talpköve a tiszta erkölcs" Berzsenyi Dániel


A hozzászólást Lanven Alexander Stark összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2012 5:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dei Laez
Arrancar
Arrancar
Dei Laez

Male
Hozzászólások száma : 80
Registration date : 2012. Mar. 13.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 85. arrancar
Hovatartozás: ...
Lélekenergia:
Aréna - Page 2 Cl0te11150/15000Aréna - Page 2 29y5sib  (11150/15000)

Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 EmptyVas. Ápr. 15, 2012 9:10 am

Edzés Diegoval

Kérdésemre egy demonstráció lett a válasz. Először előttem jelent meg, megérintett, majd mögöttem jelent meg, újra megérintett, végül feltűnt felettem, majd mikor oda pillantottam, a lábam mellé állt térdelve és elgáncsolt. A gáncsolás hatására sikerült hátraesnem, de még esés közben jelent meg előttem Diego. Csodáltam sonido tudását, miközben hátsó felem ütötte az aréna talaját, ami felvert egy minimális mennyiségű port.
- Már az első lépésem megtételétől tudtam, hogy végül itt fogok megállni, akár sikerül az összes találatom, akár kivéded az összeset, ez ebből a szempontból teljesen mellékes. Amikor támadsz, már nincs időd tervezni, arra addig van lehetőség, amíg az ellenfél közelébe kerülsz. Éppen csak annyi ideig szabad egy helyben megállni, amíg támadsz, már azt sincs időd megnézni, hogy eltaláltad-e. Minél több időt hagysz neki, annál jobban tud reagálni a támadásaidra. Igazából ez a fontosabb eleme a sonido alapjainak, nem a láb erőssége, az a kérdés, hogy az ellenfél mennyi időre kerül a szemed elé. Ha éles harcot vívnánk, valószínű meghaltál volna, éppen azért, mert nem hagytam neked lehetőséget rá, hogy végiggondold, mi történik, amikor még az egyik támadásra reagálsz, már egy másik talál el. Nem szabad különálló támadásként gondolnod a támadássorozat részeire, azok egy nagy támadás részei. Ezt kell megtanulnod. Próbáld újra!
Mondta Diego, így már sokkal világosabb lett, hogy mit kellett volna tennem. Diego megemelte a kardját. Feltápászkodtam a talajról és leporoltam ruháimat. Megálltam, hogy átgondoljam stratégiámat. Először Diego oldalára sonidoztam, megpróbáltam megszúrni, ha nem sikerülne akkor a másik oldalára próbálnék, és onnan döfném belé kardomat, ha pedig úgy sem, akkor előtte jelennék meg. Ezekkel a támadásokkal azt az érzetet kelteném, mintha nem tanultam volna az esetből. Másodikra először fölötte jelennék meg, de nem csinálnék semmit, majd felette, végül előtte és onnan próbálnám megszúrni. Ha az sem sikerülne, akkor bal oldalt jelennék meg és kardommal megérinteném a kardját, majd a jobb oldalára sonidóznék és megpróbálnám addig megszúrni, amíg a kardot érintkezési zajára figyelne. Ha pedig ez sem válna be, akkor jönne a végső taktikám, amit közben találtam ki. Egy kis különbséggel leutánoznám Diego mozdulatait. Megjelentem előtte és megpróbáltam megérinteni, majd mögötte jelentem meg és újra megpróbáltam megérinteni, majd előtte jelentem meg térdelve és próbáltam kigáncsolni, ezzel ismerős érzetet keltve Diegoban. Sejtettem, hogyha megismétlem a támadást, csak a fölső ugrás helyett azonnal a gáncsra térnék, gondolná, hogy a negyedik támadásom egy teljesen másik lenne. Nem valószínű, hogy arra gondolna, hogy lennék olyan bolond és megismételném a támadásait, csak kettőt kicserélve. Valószínűleg Diego egy teljesen máshonnan irányuló támadásra számítana, és ekkor jelennék meg feje fölött, de mire oda nézne már eltűnnék és ismét megjelennék előtte, hogy kigáncsoljam, de mivel a támadás nem lenne száz százalékosan biztos, a gáncsolás közepette mögé sonidóznék. A harc alatt túlságosan is maga elé, oldalra és fentre figyelt, ha ép ésszel kielemezne, azt gondolná, hogy hátból nem támadok, csak mikor leutánozom, és ekkor jönne a döfésem hátulról.

______________

Adatlap
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Ajánlott tartalom
Aréna - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Aréna   Aréna - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Aréna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches-