HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 9.osztag vs. 9.osztag

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Uchiwa Arashi
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2011. Aug. 03.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Rang nélküli tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: 9.osztag vs. 9.osztag   Csüt. Szept. 29, 2011 7:40 am

Hogy is van ez, kérem szépen? Úgy, hogy egyszerűen itt ülök az osztagom egyik fája alatt és az öngyújtómmal játszadozom jobb dolog híján. Vagy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor fogy ki? Neeem, inkább arra, hogy mikor gyújtom fel magam, vagy az osztagot. Kis agyacskámban ebből csupán a gyújtogatás szó marad meg, amihez előbb a tűzijáték, majd a a robbantás és helyben agyunk. Az arcomra kiült az a szokásos „robbantgatós” vigyor, így a körülöttem lévők, már tudják, hogy miről is van itt szó, bár az is igaz, hogy a kapitány valószínűleg kinyírna, ha egy kicsit szórakoznék. Fújtatok egyet, öngyújtómat elsüllyesztem a ruhámban, majd előadok egy szép nagy ásítást. Unatkozásom egyszerűen kiűz a fa alól, így feltápászkodom, és szépen lassan elcsoszogok egy Gyakorlóterepig, ahol elbeszélgethetek Kazenekoval, mert a múltkor is piszkált, nem is kicsit. Piszok dög, hát nem beszólt? Szépen süt a nap, én meg mindjárt megvakulok, ha nem teszem a szemem elé a kezemet, de semmi baj, én már csak ilyen vagyok. Végül csak a kürölnézés mellett döntök, mert nem szeretem, ha megzavarnak. Kiszemelek magamnak egy szép darab sziklát, ami megfelel egy kis társalgáshoz és fel is pattanok rá, hogy azután elmerüljek a gondolataimban. Első dolgom, hogy a hegyemen egy szépet elnyalok, mire Kazeneko teli pofával kiröhög.
- Na, most mi van? – kérdezem, mire nagy nehezen felállok a földről és a macsek felé pislogok. – Tán van valami problémád?
- Nekem nincs. – vonja meg a vállát, majd hátat fordít nekem. – De ha most megbocsátasz… Dolgom van…Szépen vagyunk, mondhatom. Állandóan leráz, aztán meg nyavalyog nekem, hogy már megint nem dugtam felé a képemet. Szörnyű természete van, de meg kell hagyni… néha én magam is ilyen vagyok, persze csak nagyon ritkán. Szépen lerakom magam mellé a zanpakutomat, majd elfekszem a sziklán és elkezdem nézegetni a kék eget. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy volt-e értelme ide kijönni, mert így csak rövid úton alszom el, de majd meglátjuk. Hátha hoz még ez a nap valami érdekes fordulatot, csak ne azt, hogy leessek a sziklámról, mert az gáz lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Csüt. Szept. 29, 2011 7:55 am

Bekerültem a 9. osztag soraiba. Ez az első osztag, ahol szolgálok és innen már csak felfelé lehet menni. Vagy lefelé, de ezen nem gondolkodtam. Tisztában voltam azzal, hogy egy Shinigami hogyan távozhat a Gotei 13-ból, vagy épp hogyan tessékelik ki, ha eljött az ideje. Igazából próbáltam a pozitív dolgokra gondolni és kész. Mivel nagyon új voltam jobban teszem, ha feltérképezem a 9. osztag épületeit és környékét, hogy ne tévedjek el. Jól teszem, sose tudni éppen mikor hova kell sietni, vagy épp merre lesz a legrövidebb az útvonal, ha innen kell elmennem. A jobb kezem a Zanpakutom-ra helyeztem nyugalmi állapotba, csak azért, mert éppen így volt kényelmes. Lassan sétáltam és próbáltam minden környezeti képződményt memorizálni, amiket később támpontnak tudok használni. Fák, dombok, épületek, sziklás területek, itt szinte minden volt, amire az ember vágyott. Edzés területnek is megfelelő, ugyanis biztos nem két napja állnak így, az tuti. Néha nem árt egy kis átrendezés. Gondolatmenetemre elmosolyodtam, de ahogy az lenni szokott borús emlékek rohamozzák meg. Emlékszem a testvéremre, aki megölt. Emlékszem Yunára, aki vérbe fagyva fekszik a padlón egy késsel a mellkasában. Megrázta a fejem, hogy elhessegessem a gondolatokat. A séta során megpillantottam egy hegyet, ami a kimagaslóan nagyobbra nőtt a többinél. Egy lélekenergiát érzékeltem a hegy tetejéről, pont fölöttem volt. Ha itt heverészik, akkor nagy eséllyel ő is a 9. osztaghoz tartozik. Ez részben jó, mert valahol el kell kezdeni beilleszkedni az osztagba és meg kell ismernem a társaimat, illetve volt negatív oldala is, mert most inkább egyedül lettem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uchiwa Arashi
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2011. Aug. 03.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Rang nélküli tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Szer. Okt. 05, 2011 6:46 am

Egy hatalmas ásítás közepette felpillantottam a tiszta kék égre, ami visszavigyorgott rá. Milyen szép is így az élet… semmi munka, semmi lidérc, semmi robbantás… állj! Ez utóbbi nem a legjobb, bár addig sem rúgják szét a hátsóbbik felemet egy-két lebontott épületért. Na, ja… nekem is inkább tereprendezőnek kellett volna mennem, mert így shinigamiként csak a tájat rendezgetem össze-vissza, vagy hobbiból, vagy pedig mert egy lidércet próbálok elkapkodni. Van ez így, bár a többiek is valahogy így csinálják, csak mégsem. Mindenkinek megvan a saját hollow irtási módszere, amik 90%-a szép adag porral jár. Hatalmasat vigyorgok, majd az orromra szállt lepke két pillanat alatt letörli azt az arcomról, én pedig eltüsszentem magam, de a lepke visszaszáll az orromra.
- Ember, normális vagy?! – ismételten próbálom elhajtani, de csak nem megy, így egy tüsszentés a vége, aminek hála a lepke elrepül, én meg lendületből ülök fel. – Na, vééégre…
Már eddig is feltűnt, de most már egyre erősebben érzem, hogy rajtam kívül van itt valaki. Körbenézek és ekkor meg is pillantom azt, akihez nagy valószínűséggel a reiatsu tartozik. Kíváncsiságom rögtön erőt vesz az unalmon és fölé kerekedve hajt engem olyan gondolatok felé, mint például, ő is a 9. osztag tagja? Erre egyértelmű a válasz, mert ugyebár mást nem sűrűn engedünk ide be, de valószínűleg újonc. Mondjuk én sem vagyok itt túl régen…
- Hali! – köszönök neki és ezt még egy intéssel meg is toldom. – Mi járatban errefelé?
Egy gyors nyújtózkodás közepette lecsúszok a sziklámról és még egyszer kinyújtóztatom megfáradt tagjaimat, aztán elé lépek és úgy döntök, hogy ideje bemutatkoznom.
- Uchiwa Arashi vagyok, az osztag 5. tisztje.

// Bocs a rövid posztért, de most nem jött össze több. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Csüt. Okt. 06, 2011 11:27 pm

//Semmi gond Wink //

Végül úgy néz ki, hogy nem sikerül egyedül felfedeznem a területet, de sebaj. Ahogy felnéztem a hegyre láttam, hogy a srác már kiszúrt, nyilván a reiatsum alapján, és más nem járt most erre. Szóval az érzékei legalább valamennyire jók. Én meg nem gondoltam, hogyha egyedül akarok lenni, akkor el kell rejtenem az energiám. Megvártam, hogy mit lép, én pedig megálltam egy helyben és a sziklát néztem. Nem kellett sokat várnom, felállt és egy elegáns csúszással, ami merőben hasonlított a szörfözéshez, elkezdett lefelé száguldani, én pedig töretlenül figyeltem, hogy bírja-e vagy sem. A végén szépen landolt előttem, és a mutatványát úgy illett, hogy meg is dicsérjem, bár a jelleme kétséges volt számomra, és nem tudom, mit lehet vele és mit nem.
- Ez szép volt. – ismertem el a tehetségét, és belegondolva, lehet, hogy nekem nem ment volna ilyen simán a dolog. De hát ez van, majd fejlődöm. Köszönt és intett egyet.
- Hali! Mi járatban errefelé? Uchiwa Arashi vagyok, az osztag 5. tisztje. – mutatkozott be.
- Üdv, Tsugahara Nakamura, de legyen csak Tsuga, mindenki ezt preferálja, a 6. tiszt vagyok. – az erőnk között nincs is akkora különbség, mint elsőre gondoltam.
- Körbe akartam járni az osztag területeit, hogy jobban megismerjem. – válaszoltam.
- És beléd botlottam. – tettem hozzá. Lényegében ő az első az osztagból, akit így közelebbről megismerek, nem számítva persze a kapitányt, akivel a gyűlés helyszínére mentem. Nem tudtam miként álljak a dologhoz, oké, hogy már túl vagyok az Akadémián meg ilyenek, de még új ez a Shinigami dolog. Még nem nagyon szoktam hozzá a dologhoz és jobb lenne kicsit belerázódnom ebbe az egészbe.
- Ha körbe jártam a területet, edzeni akartam, de mivel beléd botlottam mi lenne, ha összemérnénk az erőinket? – lehet, hogy kicsit gyorsan haladtam az ismerkedéssel, de egy osztagon belüli edzés senkinek nem ártott még meg. Nekem meg még jó lenne tisztában lenni a képességeimmel, vagy legalábbis kipróbálni élesben, mert nem nagyon volt még lehetőségem erre.
- Gyerünk, ess neki, akkor nem fog tudni ellenkezni, mert mindenképp védenie kell majd magát. – hallottam Zanpakutom hangját, de ahogy csak lehetett, most kizártam, hogy ne nagyon hassanak a mondatai.
- Remélem nem volt túl közvetlen a kérésem, bocsi, de van, hogy nem igen ismerem még ki a határokat itt. – próbáltam szabadkozni neki, de elég hülyén sült el a dolog.


______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uchiwa Arashi
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2011. Aug. 03.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Rang nélküli tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Csüt. Okt. 13, 2011 7:12 am

Jó, szóval ő is a 9. osztagban van és ráadásul a 6. tiszt. Bólogatok kettőt és elkezdek a zanpakutom markolatán dobolna, bár ez még mindig a szerencsésebbik eset, mert ezután az öngyújtó, a petárda és a tűzijáték jön. Most komolyan, néha borzasztó alak tudok lenni. Hallgatom Tsuga mondandóját, közben figyelem a környezetet, ahogy a madarak csicseregnek, ahogyan a szellő meg-meglebbenti a fák lombjait és ekkor jut el a tudatomig az a bizonyos szó. A harc. Nagy munkája közepette Hineko is felfigyel erre és fülel tovább, hátha lesz ebből valami. Veszek egy nagy levegőt, majd lassan kifújom és elvigyorodom.
- Egy kis erőpróba? – vigyorom tovább szélesedik, én pedig valószínűleg egyre elvetemültebb fejet kezdek el vágni. – Okké, felőlem mehet.
Egy kis bunyó nekem sem fog megártani, kivéve, ha jobbegyenessel jön nekem, mert akkor már az első körben képes leszek kifeküdni, az pedig ciki lenne. Oo” Megfogom a markolatot és kihúzom Hinekot a tokjából, de egyelőre csak lazán leengedem magam mellé, mert még nem szándékozom támadni. Még.
- Nos, remélem nem probléma, hogyha én azonnal bele is csapok a közepébe. – kissé megemeltem a kardomat, ránéztem, majd ismételten elmosolyodtam. – Pörgessük fel egy kicsit a dolgokat.
Egy kis villámlépés segítségével növelem a közöttünk lévő távolságot, mert képes itt orrba vágni és az nem lesz túl stílusos. A távolságot olyan 6-7 méterre saccoltam, ez még igencsak hatótávon belül van, már csak arra leszek kíváncsi, hogy milyen fegyverrel állok szemben. Most már aztán ideje beindulni, mert nem szeretek sem várakozni, sem másokat megváratni. Türelmetlen alakocska vagyok.
- Akkor rajta. – mormogom az orrom alatt, a következőket viszont jól hallhatóan ejtem ki., szint már kiabálva. - Haretsu shiro, Hineko!
Hineko lassan megnyúlik, mindkét végén pengéket növeszt és két szép vörös védőszalagot, aminek az egyik részét el is kapom, majd magát a fegyvert a vállamra támasztom.
- Hali, főnök. – egy kis hang a fejemben jelzi, hogy Hineko bevetésre kész. – Banzai, főnök!
Komolyan mondom, ennek a macskának lángok vannak az agya helyén is, de én ettől függetlenül csípem a fejét, mert jó haver… de néha nagyon tud bosszantani. Nos, harcra készen, kíváncsiságtúltengésben és mérhetetlen lustasággal és ugyanennyi önbizalommal szándékozom nekimenni ennek a harcnak. Hogy jön ide a lustaságom? Lusta vagyok elsőnek támadni, bár ebben az is benne van, hogy szeretem kiismerni az ellenfeleimet, mert utálok veszteni. Csend és nyugalom… körülbelül ennyivel le is tudtam írni a környezetet, ami magamból kiindulva hamarosan szép kis tereprendezésen megy majd át. Felnézek a tiszta kék égre és nézem, ahogyan egy madár száll el pontosan felettem, majd miután eltávolodott, szemeimet ellenfelemre függesztem.
- Na, kész vagy? – naná, anélkül neki sem indult volna -,-” – Tied lehet az első csapás, ha már te hoztad fel a harcot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Age : 28
Registration date : 2011. Sep. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
12200/15000  (12200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Pént. Jan. 20, 2012 6:27 am

Érzem, ahogy a testemben felszökik az adrenalin szintje. Ő is 9. osztagos, és ráadásul csak 5. tiszt. Az erőink nagyjából egy szinten vannak.
- Benne vagyok. Lássuk mit tud a 9. osztag egymás ellen. - bár elég kicsi az esélye, hogy a társaink ellen fordulunk, sosem árt felkészülni, ki tudja mit hoz a jövő. Nem laca-facázik, a Zanpakutoját rögtön Shikai szintre alakítja. Ennek felettébb örülök, mert így nem kell időt húzni a felesleges bemelegítő körrel.
- Szökj meg, Sanda no Hanma! - én sem tétováztam sokat, ha ő is így, én is így, ez ilyen egyszerű. A Shikai parancs elhangzása után a Zanpakutom átalakult a már jól megszokott kalapáccsá és rögtön el is kezdtem feltölteni. Arashi nekem engedélyezte az első támadás jogát, tekintve, hogy én hotam fel ezt a kis osztagon belüli harcot.
- Biztos vagy benne, mert nem akarom visszafogni magam. - közöltem vele a szándékaimat. Ha valamit csinálok, akkor csináljam már rendesen, és ez igaz erre a rögtönzött edzés féleségre is, itt, ezen a sziklán.
- Erre vártam, most sújts le rá, és akkor rögtön vége is. - hallottam a Zanpakutom hangját a fejemben. Elnyomtam, majd átprogramoztam magam harci üzemmódba, mint valami bolond gép. Felemeltem a kalapácsot a fejem mellé és megindítottam a rohamom. Ahogy közelebb kerülök hozzá, meglendítam a kalapácsot, amilyen erővel csak tudom, és egy hatalmasat súlytok le az arca bal oldalára. Ha elhajol, akkor ugyanazzal a lendülettel, amit a kalapács súlyától kapok, pörgök egyet, majd a bordáit célzom be, egy hasonló erejű ütéssel. Ha blokkolja a támadásomat, éreznie kell aroppant erőt, amit a kalapács aránytalan súlyelosztásától kapok. Amint lement az első roham, kicsit távolabb ugrok és elkezdem feltölteni a Zanpakutomat, aminek a feje körül először halványan, majd egyre jobban látható módon megjelennek a villámok, és a kalapács feje körül kezdenek cikázni egy meghatározott pályán. Próbálom a maximumig tölteni, de amint támad, megpróbálom elkerülni a támadását, így biztosítva, hogy még jobban fel legyen töltve a Zanpakuto.
- Ügyes. - jelentem ki, harc közben, ha már nagyjából sikerült felmérnem a képességeit és a pozitívumait.
- Kaminari! - kiáltottam a technika nevét, majd egy suhintással kiküldtem a kalapács feje körül cikázó villámokat Arashi felé, majd amíg azok a célpont felé tartottak, elkezdtem újra feltölteni a Zanpakutomat, hogy alkalomadtán ismét képes legyek bevetni egy újabb támadást, vagy pedig védekezésre haználni.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   Csüt. Feb. 02, 2012 7:33 am

A küzdőteret kérésre lezárom. Mivel nagyon kevés kör ment le, és a postok is elég rövidkék, ezért csak minimális jutalmat tudok adni.
Tsugahara Nakamura: 500 ryou
Uchiwa Arashi: mivel a küzdőtér miatta áll, ezért nem kap jutalmat.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 9.osztag vs. 9.osztag   

Vissza az elejére Go down
 

9.osztag vs. 9.osztag

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-