HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A hadnagy irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: A hadnagy irodája   Vas. Szept. 18, 2011 4:10 am

~~o~~HADNAGYI IRODA~~o~~


Mindenek előtt üdvözlet azon jövevényeknek akik betévednek erre a helyre, mint a cím is mutatja ez a hadnagyi iroda, ahol a hadnagy végzi a mindennapi teendőit. Most pedig kicsit részletesebben a helyiség kinézetéről:

Miután valaki belép eme teremben, mindenképp felfedezheti legelőször a falak vörös színét és ezután minden mást. A terem felénél található az íróasztal rajta a szükséges kellékekkel, valamint mögötte egy kényelmes székkel, előtte pedig két másik székkel a látogatók számára. Mindemellett a bejárati ajtó mellett kétoldalt 1-1 hófehér kanapé is található, hogyha esetleg a túlnépesedés veszélye állna fenn, vagy ha Miyako-chan éppen elálmosodna itt tartózkodása ideje alatt. A bejárati ajtóval szembeni fal fehér irattartó szekrényekkel van tarkítva, hogy minden iratnak meglegyen a megfelelő helye és véletlenül se legyen rendszertelenség. Ugyanakkor az egyik sarok különleges kialakításban részesült, hisz itt van felállítva Miyako-channak egy kicsiny kis kuckó, hogy ne unatkozzon, míg az anyukája dolgozik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wang Liu Mei
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 158
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán
Registration date : 2011. Sep. 10.
Hírnév : 48

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24000/30000  (24000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Vas. Márc. 11, 2012 6:55 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Avagy ismerjük meg Miyako-san anyukáját ^^


Elég sok gyermeket, vagy gyermeknek tűnő shinigamit látni mostanában a Gotei 13 kötelékében. Ilyenből a harmadik osztagban is akad, immár kettő is. Egyikük Miyako-chan, és ő kifejezetten aranyos kislánynak tűnik, noha legnagyobb sajnálatomra még nem volt alkalmam közelebbről megismerni. Bár ahogy elnézem, szépen boldogul az osztagon belül, úgyhogy annyira nem kell aggódni érte. De szeretném megtudni, milyen családból származik, és ez a gondolat a mai napom elindítója. A hadnagyi teendők így erre a napra egy az egyben Shizuka-sanra hárulnak, bár hagytam neki sütit az irodában, úgyhogy bizonyára nem lesz probléma és mindent meg fog tudni oldani. Legalábbis én bízom benne. Vagy túlontúl optimistán állnék a dolgokhoz? Azt hiszem, ez lényegtelen. Én tudom, hogy Shizuka-san képes rendesen dolgozni, ha szeretne.
A magam részéről a Miyako-san aktájából kilesett név tulajdonosának felkutatására indulok. Egyszerűbben fogalmazva szándékomban áll felkutatni Kamioka Rosa-sant, hogy egy kicsit megismerhessem Miyako-san anyukáját. Mert ha minden igaz, efféle rokoni kapcsolat áll közöttük. Úgy tudom, a szóban forgó hölgy az ötödik osztag hadnagyaként tevékenykedik, úgyhogy arrafelé veszem utamat. Kicsit azért zavaró a tudat, hogy magam sem tudom, mit mondjak, vagy mivel álljak elő látogatásom okaként, hiszen Miyako-sannak kapcsolatban nem tudok semmi rosszat mondani, így ez a találkozás az édesanyjával bizonyára váratlan lesz a másik fél részéről… Valahogy meg kell fogalmaznom a dolgaimat, mire odaérek hozzá. Mégiscsak illetlen lenne csak úgy beállítani hozzá, aztán hosszú perceken keresztül hallgatni, mert nem tudom, mit mondjak neki. Az őszinteség tűnik a legjobb megoldásnak, de… mi van, ha ennyinél meg is fogok akadni, és nem fogok tudni semmi mást mondani Kamioka fukutaichounak? Bárhogy is, azt hiszem, kár előre pánikolnom. Majd ott kiderül, mit tudok kezdeni a kialakuló helyzettel.
Az ötödik osztag területére érve megkérdezem az egyik tiszttől, merre találom a hadnagy irodáját, így instrukcióinak megfelelően elindulok az épületben. Csak ekkor döbbenek rá, hogy még csak nem is szóltam a hadnagynak látogatásomról. Pedig bizonyára illett volna egy pokollepke segítségével megérdeklődnöm, alkalmas-e az időpont, hogy ilyen kis apróságokkal zaklassam. Egy sóhajjal nyugtázom, hogy immáron túl késő visszafordulni. Megérkeztem az iroda állítólagos helye felé, úgyhogy nem is maradt más dolgom, mint bekopogni, és várni a bebocsátásra. Amint az engedélyt megkapom, kinyitom az ajtót, majd belépek a hangulatos helyiségbe. Igazán otthonosnak tűnik a sok ülőalkalmatossággal. Csak a Kamioka fukutaichou szemeit fedő vörös selyemszalag okoz megdöbbenést egy pillanatra, melynek hatására megtorpanok. Azonban hamar túlteszem magam a dolgon, és illedelmesen becsukom az ajtót.
– Szép napot, Kamioka fukutaichou-san! A nevem Wang Liu Mei, és a harmadik osztagban szolgálok. Úgy tudom, rokonságban áll Kamioka Miyako-sannal… – itt megtorpanok, és időt hagyok a hadnagynak, hogy kijavítson, amennyiben tévedek, és ha ez a lehetőség állna fenn, haladéktalanul távozom is. Ha viszont nem fűz hozzá semmit a mondandómhoz, vagy éppen bólint, kicsit beljebb lépek, és megpróbálom összeszedni magam a folytatáshoz. - Azért jöttem önhöz, mert szeretném kicsit megismerni Miyako-san családját. Az osztagom egyik hadnagyaként így éreztem helyénvalónak és… Remélem, nem rabolom az idejét – kicsit meg is hajlok, bár tisztában vagyok vele, ezt ő nem látja, de azért… tényleg remélem, nem zavarom éppen valami rendkívül fontos dologban. Nem áll szándékomban feltartani, és ha most éppen nem alkalmas, örömmel megbeszélek vele egy olyan időpontot, ami mindkettőnknek megfelel egy beszélgetéshez.

______________Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Pént. Márc. 16, 2012 7:22 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Örvendek a találkozásnak, Wang fukutaichou ^^


Alig pár nap telt el azóta a nap óta, hogy Raiden végre hazatért. Még mindig úgy tűnik, mintha egy csodaszép álom lenne az a nap, vagy valami ilyesmi. Csupán azt az egy dolgot sajnálom, hogy nem tudtam látni az arcát. A látásom annyira romlott, hogy már közelről sem látok se embereket se tárgyakat. A látható világ számomra csupán színek kavalkádja, viszont egyfajta ultrahangos látás alakult ki nálam, vagyis inkább az vált állandóvá, ami zanpakutoum shikaiát használva is kialakul. A hangok segítségével egyfajta radarhoz hasonló látás alakult ki nálam, de ennek segítségével mindössze körvonalakat vagyok képes érzékelni semmi többet.
Éppen ezért egy vörös selyemmel kötöttem be a szemeimet. Habár az elején kissé zavaró és szokatlan volt, viszont sikerült elég jól hozzászoknom szó mi szó. Valahogy egy idő után pontosan olyan kiegészítőnek tartottam, mint a hadnagyi karszalagot a bal felkaromon.
Hadnagyság. Bizonyára sokkalta könnyebb lenne, hogyha látnék, hisz így az összes papírmunka szegény Akane taichoura marad. Sajnálatos vakon nem lehet olvasni, így kénytelen vagyok azokat az iratokat is a kapitányra sózni, amiknek beiktatása és átvizsgálása az én feladatkörömbe tartozik. Persze, tudtam, hogy egyszer eljön az az idő, amikor a látásom meggyengül és majd bizonyára teljesen meg is fogok vakulni, de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar fog mindez megtörténni. Remélem, hogy azért a teljes vakságig még sok idő eltelik, hisz nem szeretnék egykettőre az örök sötétség birodalmába kerülni.
Hál' istennek egy Braille nevű férfi feltalálta a megfelelő írásmódot a vakok számára, így most jobb híján elkezdtem tanulni a tenji
olvasását és használatát. Persze ez nem ugyan olyan, mintha valóban tudnék olvasni, vagy valami, viszont immáron végleges megoldásként megfelelő. Egy kis segítséggel még a hadnagyi irodában található berendezési tárgyakra és pár dologra is hasonló írásmód került, hogy az irattartóban a megfelelő iratot megtaláljam, vagy, hogy a teába lehetőleg teafüvet és ne kávét vagy valami mást tegyek alkalomadtán.
- Tessék! - szóltam ki, miközben tanulgatásom közben észleltem az ajtóm elé érkező látogatót. Belépése után azt sikerült leszűrnöm, hogy egy nővel van dolgom, ezt könnyű volt az általa kibocsájtott illat érzékelésével meghatározni. Viszont azt, hogy melyik osztagba való, viszont ilyen módon nem igazán tudnám meghatározni.
- Én is örvendek, Wang fukutaichou. - Hajolok meg üdvözlésképp. Ugyanakkor a név alapján már be tudtam illeszteni a hölgyet a megfelelő osztagba, hisz hallottam már felőle Miya-chantól párszor. - Igen, az édesanyja vagyok. - folytattam mosolyogva, majd tovább hallgatva a hadnagy mondandóját lassan elindultam a szekrénysor mellett, ujjamat azon végighúzva, hogy az ott helyet foglaló írást "elolvasván" ki tudjam deríteni melyik szekrény rejtegeti a vendégváró dolgokat.
- Ugyan, nagyon örülök, hogy meglátogatott, Wang kisasszony. Sőt, nagyon örülök, hogy megismerhetem kislányom egyik felettesét, valamint egy tiszttársamat. Esetleg szolgálhatok teával, vagy süteménnyel? - ajánlottam fel azokat amikkel jelenleg szolgálhattam, őszintén szólva kávét is felajánlottam volna, csak kénytelen voltam tapasztalni, hogy az elfogyott. Persze, előzékenyen szolgálom fel azt, amit a kisasszony kér, én pedig mindössze csak egy pohárnyi teával látom el magam, majd visszatérve az asztalhoz hellyel kínálom a nőt és én is helyet foglalok.
- Egész pontosan mire lenne kíváncsi velünk kapcsolatban? - foglaltam helyet a székemben, majd azokat a papírokat amik a tenji ABC-t tartalmazták arrább raktam. Most nincs helye ezeknek az asztalomon, hisz egy hadnagytársammal beszélgetek jelenleg, ráadásul olyannal aki rám és a családomra kíváncsi Miyako miatt. Egy ilyen kérést pedig nem tudtam volna visszautasítani, ráadásul az is nagy örömmel tölt el, hogy egy másik hadnagyot is megismerhetek, hisz tulajdonképp Kotomin, Keisuke-kunon, Tasumi-chanon, Yukariko-chanon és Michiyo-chanon kívül nem igazán ismerem a többi hadnagyot. Most pedig ez egy tökéletes alkalom, hogy ezen a dolgon javítsak valamelyest.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Szomb. Márc. 17, 2012 3:18 am

Bemutatkozás

Egy kicsit még ideges vagyok, most, hogy végre szolgálatba helyeztek, és először teszem tiszteletemet az új osztagomnál. A szüleim azt mondták, hogy legyek természetes, ne idegeskedjek, és akkor nem lesz gond. Nagy szerencse, hogy nem szoktam túl sokat aggodalmaskodni, most biztosan nagyon feszült lennék. Így azért le tudom küzdeni az idegességet. Meglepett, hogy az 5. osztagba osztottak be, amikor elsősorban a közelharcban jeleskedek a varázslatok helyett, de az akadémián nyilván tudják, mint csinálnak.
Egy kicsit nehezen találom meg a hadnagyi irodát, többször is útbaigazítást kell kérnem az osztag tagjaitól, mire eljutok oda. A szalmakalapom leveszem, megigazítom a gyűrődéseket az új egyenruhám ujján, aztán nagy levegő, és bekopogok. Remélem, hogy mire behív, már nem fogja látni rajtam az idegességet. Amikor belépek, tradicionálisan meghajolok a hadnagy felé, mielőtt megszólalok.

-Üdvözletem, Kamioka-san. A nevem Hakusaya Shinichi, most végeztem az akadémián, és ide osztottak be. Azért jöttem, hogy felvegyem a szolgálatot, és hogy bemutatkozzak.
Az utolsó szavak kimondására már eltűnik minden idegességem, a szokásos mosolyom van az arcomon. A kezemben vannak a szükséges papírok, az akadémiai záróvizsgáim eredménye, a személyes adataim, illetve a parancsom, miszerint az ötödik osztagba osztottak be, de nem megyek közelebb, amíg nem kér meg rá, az udvariatlanság volna.
Közben körülnézek a szobában, aminek rendkívül rikító színe van. Én személy szerint nem rajongok vöröses a színekért különösebben, de ettől függetlenül el kell ismernem, hogy életet hoznak a szobába.
Annyira persze nem kalandozok el, elsősorban a hadnagyra figyelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Szomb. Márc. 17, 2012 4:02 am

Bemutatkozás
Új tiszt az osztagnál *-*

Pezsgő. Ez a megfelelő szó, viszont most nem az alkoholos italra gondolok, hanem arra amilyen a mai napom volt. De ez nem az a fárasztó típusú pezsgés volt, ami után az ember haja mindenfelé áll a stressztől, hanem az amikor élvezi is amit csinál. Ez pedig ezen a napon nagyon is jellemző volt, mind rám, mind pedig az osztag tagjaira. Lehet, hogy ez egy ilyen nap volt.
Bennem elsősorban az izgatottság egyik formája volt jelen, hisz informáltak arról, hogy egy új tiszt érkezik az osztagba. Én pedig ennek nagyon örültem, hisz az újoncok üdvözlése amúgy is a feladatkörömbe tartozott, ráadásul abba a feladatcsoportba, amit el is tudtam végezni. Viszont azelőtt, hogy az irodámba visszavonulva várom az új tisztet, még volt jó pár kötelezettségem. Felügyelnem kellett az osztag munkásságát, az edzéseket, azt, hogy minden a helyén legyen, és minden rendben legyen. Nem leányálom a hadnagyi pozíció, de nem is rémálom.
~ Ideje lenne megnézni, hogy az újoncunk megérkezett-e. Gondolom, nem szeretnéd elszalasztani. ~ szólalt meg a fejemben Hotaru, miközben az egyik tiszttel tartottam diskurzust a mai napi feladatairól.
~ Igazad van. Remélem, hogy nem várakoztatom meg, vagy valami. ~ Válaszoltam a másik személyiségemnek, miután elbúcsúztam a tiszttől, majd egy mély levegőt véve villámlépéssel indultam vissza az irodámhoz. Meglepetésemre valaki, feltehetőleg az új tiszt, már az ajtó előtt állt. Bizonyára azt várta, hogy beengedjem.
- Üdv. Gondolom te vagy az új tiszt, fáradj be. - üdvözöltem mosolyogva, majd kinyitva az ajtót beléptem az irodahelyiségbe és megvártam, hogy ő is hasonlóképpen tegyen.
- Örvendek a találkozásnak, Hakusaya-san. Már értesítettek arról, hogy ide helyeztek. Foglalj helyet. - kínáltam hellyel miközben a még nálam lévő papírokat sikerült nagy nehezen elhelyeznem az irattárolókban. Nem is olyan könnyű látás nélkül boldogulni, még van hová fejlődnöm.
- Megkínálhatlak egy teával vagy süteménnyel? - ajánlottam fel neki a vendégváró menü részeit, hogy nyugodtan válasszon. Az a minimum, hogy a lehető legkedvesebben fogadjam a tisztjeimet, hisz a bizalom az, ami mindennél fontosabb egy osztagban és, hogy olyanok legyünk, mint egy nagy család.
- Ha nem haragszol faggatózni fogok kicsit és ne haragudj meg, ha azzal fogom kezdeni, hogy a kinézetedről mesélj nekem egy keveset, hisz mint láthatod, nem vagyok képes használni a látásomat. - Mutattam a szemeimet elfedő vörös selyemre. Remélem, hogy nem fogom ezzel megijeszteni a fiatalembert, igazán kár lenne. - Ugyanakkor azt még megérdeklődném, hogy van-e esetleg valami célod már a jövődre nézve, valamint, hogy van-e valamiféle elvárásod vagy kérdésed az osztaggal kapcsolatban? - Tettem fel újabb kérdéseket, hisz jelen helyzetben ez az én feladatom, hisz mind hadnagy, kötelességem tudni, hogy hogyan segíthetnék azon, hogy a tisztek a lehető leginkább elfogadják az osztagot és be tudjanak illeszkedni. Persze minden óhaj-sóhajt én sem teljesíthetek, mert az én kezem sem ér el akármeddig, de amit tudok, és amit lehetséges azt megteszem örömmel.
- Valamint ha nem haragszol arra is megkérnélek, hogy beszélj magadról egy kicsit, miket szeretsz, milyen hobbijaid vannak és ilyesféle dolgok. De ha nem szeretnél természetesen nem kötelességed ezekre válaszolni, csak gondoltam nem csak hivatalos meg ilyesmi kérdéseket teszek fel, hisz, mint személy is ismerni szeretnélek, nem csak, mint munkatárs. - Folytattam mosolyogva. Egyelőre még nem akartam rátérni a nagyon hivatalos és száraz dolgokra. Azok maradhatnak nyugodtan a találkozás és ismerkedés végére, úgysem olyan fontosak, mármint, na, igen fontosak, csak a beszélgetés és az ismerkedés menetében nem. Legalábbis én így gondolom, aztán ha valakinek nem tetszik, megkövezhet érte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Szomb. Márc. 17, 2012 5:05 am

A hadnagy éppen akkor ért vissza, amikor bekopogtam az ajtón. Egy kicsit meglep, hogy kötés van a szemén, de a shinigamiknál a lélekenergia érzékelés miatt könnyebb elboldogulni látás nélkül, mint mondjuk az embereknél, éppen ezért ez nem kizáró tényező a magas pozíciókból, sok kapitány is látássérült volt.
Az utasításnak megfelelően helyet foglalok a hadnaggyal szemben, aki rendkívül kedvesen fogad. Azt hiszem, hogy gyorsan be fogok illeszkedni ide, ha mindenki ilyen kedves.
-Köszönöm, egy teát elfogadnék. Abból, hogy a kinézetemről kérdez, arra következtetek, hogy nem volt vak születésétől kezdve, talán nem is végleges a vaksága, csak átmenetileg sérült meg a látása. Egy kicsit gondolkozok, hogy hogyan fogjak hozzá, elvégre a bemutatkozásnak erre a módjára még soha nem volt alkalmam, elég idegen. -Ha emberi viszonylatban nézzük, nagyjából tizennégy-tizenöt évesnek tűnök külsőre, világos bőröm, barna szemem és közép-hosszú vörös hajam van. A magasságom és a testsúlyom nagyjából átlagosnak mondható a koromhoz képest. Általában van egy szalmakalap a fejemen, ezt természetesen már levettem. Öhm... hagytam ki valami fontosat? Nagyjából sikerült elmondanom a lényeget, talán el tudja képzelni, hogy körülbelül hogy nézhetek ki, ennél részletesebben szerintem nem tudom elmagyarázni. -A szüleim is shinigamik voltak, az első osztagban voltak vezető beosztású tisztek pár évtizeddel ezelőtt, szeretnék én is méltó lenni hozzájuk. Más, különösebb célom egyelőre nincs, kivéve, hogy szeretném látni az Emberek világát, a vizsga gyakorlati részét leszámítva nem hagytam még el Soul Societyt, és akkor sem volt időm rendesen körülnézni. Remélem, hogy sikerül beilleszkednem az osztagba, mindent meg fogok tenni, hogy sikerüljön. Az osztaggal kapcsolatos elvárásaim kimerülnek az alapvető dolgokban, úgyhogy azt nem ragoztam túl sokáig. A hobbijaim? Elsősorban nagyon szeretek olvasni, gyakorlatilag bármit, de az Emberek világa nagyon érdekel engem, úgyhogy elsősorban az arról szóló könyveket gyűjtöm, a verseik és az irodalmuk, de a történelmük is nagyon érdekes. Igazából szinte minden érdekel, ami új a számomra. Szabadidőmben szeretek társasjátékokat játszani vagy teázni, de gyakran akkor is gyakorlok vagy edzek, amikor szabadidőm van. Más hobbim egyelőre nincsen. Elmondtam a számomra fontosnak tűnő dolgokat, ha érdekli még valami, akkor úgyis rá fog kérdezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wang Liu Mei
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 158
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán
Registration date : 2011. Sep. 10.
Hírnév : 48

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24000/30000  (24000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Vas. Márc. 25, 2012 6:20 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Avagy ismerjük meg Miyako-san anyukáját ^^


Őszinte megnyugvással tölt el a tudat, hogy nem épp valami halaszthatatlan feladatában zavartam meg Kamioka-sant, hiszen az felettébb kellemetlen szituációhoz vezetett volna mindkettőnk számára. De az én számomra biztosan. Emellett annak is örülök, hogy Miyako-san aktájában helyesen szerepelt a Kamioka-sannal fennálló kapcsolata, így nem követtem el baklövést, mikor a szóban fogó hölgyet Miyako-san anyukájaként említettem. És bár a szemeit elfedő szalag számomra furcsa, és el sem tudnám képzelni, milyen lehet a látásom nélkül, jó látni, hogy tiszttársam még így is remekül boldogul az irodájában. Biztos vagyok benne, hogy más területeken ugyanilyen eredményes, hiszen nem lenne hadnagy, ha nem így lenne. Ha már itt tartunk, kezdem kicsit nevetségesnek érezni azt a gyermeteg zavart, amely belépésemkor hatalmába kerített. Ennek minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy a kinevezésem óta Shizuka-sanon kívül más hadnaggyal nem volt alkalmam beszélgetni, így most kimondottan furcsa a tudat, hogy nem egy nálamnál magasabb, hanem éppen egy velem egyenrangú tiszttel beszélgetek. Azt hiszem, az ilyen apróságokon még egy ideig el fogok csodálkozni a több évtizedes megszokás miatt. De nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne. Most már lassan belerázódom ténylegesen is a feladatkörömbe, és hozzáidomulok a jelenlegi felálláshoz is.
– Kérem, Kamioka-san, szólítson csak Meinek – csak egy apró megjegyzés, ahogy Kamioka fukutaichou a szekrénysor mellett halad. Sosem rajongtam túlzottan a teljes nevem használatáért, és akivel szemben lehetőségem van rá, inkább kerülném is. Hivatalosabb esetekben tisztában vagyok vele, elengedhetetlen az ilyesfajta megszólítás, de ez most tulajdonképpen egy baráti beszélgetés… vagyis valami olyasmi, legalábbis szeretném, hogy az legyen. - Igazán kedves, egy teát azt hiszem elfogadnék… Szeretné, hogy segítsek?
Néhány perccel később Kamioka-san társaságában foglalok helyet az asztalánál, a teával a kezemben. Azt hiszem, igazán remek ötlet volt eme italnak a felajánlása, hiszen ha kicsit feszültebb vagyok ez mindig ellazít picit egy-két korty után. Most sincs másként. Már csupán végig kellene gondolnom, mivel is szeretném kezdeni ezt a beszélgetést, vagy ismerkedést, bárminek is nevezzem. Valamivel nem ártana előhozakodnom. És tulajdonképpen a legkézenfekvőbb téma látogatásom fő oka, Miyako-san volna esetünkben.
– Igazából arra volnék kíváncsi, milyenek Miyako-san szülei, bár… azt hiszem, előbb megkérném, meséljen egy kicsit arról, milyen idehaza? Szokott néha mesélni az osztagról, vagy arról, hogy érzi magát nálunk? Sajnos még nem igazán volt alkalmam erről beszélgetni vele… – így végiggondolva nem túl jó kezdés, de remélem, azért Kamioka-san nem fog elítélni ezért, vagy úgy gondolni, a lánya nincs éppen jó kezekben. Igyekszem odafigyelni a tisztekre, de nem mindig van alkalmam kellőképpen elbeszélgetni velük. Legnagyobb sajnálatomra. Szívesen töltenék velük kicsit több időt, de mint minden osztagban, nálunk is megvannak bizonyos feladatok, amiket el kell végezni.
Éppen ezért érdeklődve hallgatom Kamioka-san válaszát, hátha kiszűrök belőle valamit, amire jobban oda kellene figyelnem Miyako-sannal kapcsolatban. Például ha valami miatt rosszul érezné magát nálunk, akkor mindenképpen időt szakítanék rá még a mai nap folyamán, hogy ezt a témát alaposan átbeszéljem vele. Nem szeretném, ha így lenne, de abban az esetben valamit kitalálnék, hogy otthonosabb legyen neki a 3. osztag, vagy megoldjuk a problémáját.
– Kamioka-san… Nem szeretnék tolakodó lenni, de mesélne egy keveset magáról? – teszem fel a következő kérdésemet, amikor az előzőre megkapom a választ. Igazán érdekelne, milyen személy a velem szemben ülő hadnagy, ám sajnálatomra nem jutott eszembe semmilyen jobb téma a megismerésének elindításához.

______________Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Kedd Ápr. 10, 2012 6:08 am

Bemutatkozás
Új tiszt az osztagnál *-*

Kis örömmel tölt el, hogy elfogadta a vendégeknek járó "ellátmány" egyik felét. Mialatt pedig elkészítettem ezt számára végighallgattam a leírását a kinézetét illetően. Legalább nem kellett azon filóznom, hogy vajon hogy nézhet ki, meg ilyenek. Ezzel nekem is könnyebb az életem.
- Szóval a szüleid is shinigamik voltak. Ez jó dolog, hisz legalább tudod, hogy mennyi teendője van egy shinigaminak, hisz mindenre azért az akadémián sem térhetnek ki, nem igaz? - kérdeztem nevetve, majd az asztalomon a papírok között kikerestem a mai napomra vonatkozó időbeosztást. Lehetséges, hogy ezt a találkozót kicsit át kell majd helyezzük helyszínügyileg, de remélem ez majd nem fog neheztelést kiváltani a fiatalemberből. Te jó ég, én mondom, hogy fiatalember, mikor bizonyára idősebb nálam jó pár évvel. ^^
Mialatt az új tiszt a hobbijait ecseteli én ujjaimmal olvasom a mai napi teendőimet. Mikor befejezte a mesélést, egy kis csendet iktatok be, hisz látásom miatt nem tudom megnézni az időpontot, meg amúgy ennek hatására időt jelző szerkezet sincs a hadnagyi irodában, így a fülemet használva és egy kicsit koncentrálva próbálok meg meghallani valamit, ami esetleg az időpontra utal. Végül edénycsörömpölések és ehhez hasonló dolgok jelzik, hogy körülbelül mennyi az idő. Egész pontosan az edénycsörömpölés az ebédszünet végét jelentette, ami azt jelenti, hogy a tisztek most az edzőterembe fognak átvonulni a délutáni edzés okán. Ezen pedig illene nekem is ott lenni, mint felügyelő, hisz kötelességem.
- Lehet fura kérés, de nem okoz gondot, ha ezt a beszélgetést az edzőteremben folytatnánk? Hamarosan kezdődik a délutáni edzés és mint hadnagy kötelességem ott lenni, meg holnaptól már neked is, csupán ma kaptál egy kis protekciót. - érdeklődtem nevetve, közben a papirost összehajtva elrejtettem a ruhám egyik szegletében, majd felálltam az asztaltól és magamhoz vettem a szekrény mellett pihenő két zanpakutoumat is és felkötöttem őket a két oldalamra.
- Indulhatunk? - léptem az ajtóhoz, majd kinyitva azt jeleztem a tisztnek, hogy mennyen csak előre nyugodtan. Nekem amúgy is még be kell zárni az ajtót úgyhogy ebben az esetben el kell tekintenie az udvariasságtól. Különben is, hadnagyi utasítás. Cool
- Tudod, pár éve én még az embere világában éltem. Lehet, hogy meglepően hangzik, de nem vagyok olyan régóta halálisten, mint mások. Eléggé kilógok, ha szabad így fogalmaznom. Úgyhogy ha valami van, akkor kérdezz nyugodtan, igaz, mindenre én sem tudok válaszolni, de majd igyekszem, jó? - tartottam életben a beszélgetést míg el nem értük az edzőtermet. Odabenn, már mindenik tiszt a maga üteme szerint, hol egyedül, hol csoportban edzett. Tulajdonképpen az én szerepem itt nem olyan nagy, hisz általában csak be kell mutatnom azt, hogy mit végezzenek el és figyelemmel követni, hogy hogy csinálják.
- Tényleg, ha már itt vagyunk, akkor enged meg, hogy kicsit a képességeid felől is érdeklődjek egy kicsit. Egész pontosan az érdekelne, hogy mik azok amikben jobb vagy, illetve mik azok amik nem. Ez természetesen az én munkámat is megkönnyíti, hisz az edzéstervet így könnyebb összeállítanom. - tettem fel egy újabb kérdést neki, közben egy pillanatra sem véve le a fülemet az edzést végző tisztekről. Ugyanakkor felmerengett bennem, hogy esetleg egy kis edzésnek titulált párviadallal megbizonyosodjak a új tiszt képességeiről, nem is tudom, hogy miért jutott ez eszembe egyáltalán. habár emlékeimben még mindig ott él a Kotomival való első találkozásom, mikor én is ugyan abba a cipőben voltam, mint most ez a fiatalember.
- Mit szólnál egy barátságos párviadalhoz? - kérdeztem végül. Sajnos csak nem tudtam megállni a dolgot, de a mosolyom úgyis elárulja majd neki, hogy csak játék. Egyfajta "csináljunk valamit az álldogálás helyett" dolog lenne és az edzést sem hagynánk ki. Kész zseni vagyok azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Csüt. Ápr. 12, 2012 12:34 pm

Nem adok választ a hadnagy költői kérdésére, sajnos fogalmam sincs, hogy mi az, amit az akadémián, és mi az, amit a szüleimtől tanultam. Az alapvetőnek tűnő tudás eredete már szinte teljesen eltűnt az elmémből, jóval fontosabb dolgokat kellett ennél megjegyeznem, mint például a különböző kidouk létrehozásának módja, idézése, vagy a zanpakutom elvárásai velem szemben, illetve az általa tanított dolgok.
Miközben válaszolok a kérdéseire, megfigyelem, hogy Kamioka-san a tapintása segítségével olvassa el a papírjait, ami megerősíti, hogy tényleg nagyon rossz lehet a szeme. Nagyon nehezen boldogulhat a hétköznapi életben, a harcban még lehet boldogulni látás nélkül, legalábbis gyakorlás után, ami igazán nehéz lehet, hogy megtanuljon így élni. Az embereknek még reiatsu érzékelésük sincs, ők félhalottakká válnak látás nélkül, borzalmas lehet.

-Persze, semmi probléma, úgyis szívesen megnézném, hogy ez az edzés mennyiben más, mint az akadémiai volt-felállok, és követem a hadnagyot. Újabb megfigyelés, hogy neki két kardra vált szét a zanpakutoja, legalábbis valószínűleg, az én családom több tagja is hordott más fegyvereket a lélekölőjén kívül, de itt valószínű iker-kardról van szó. Ez egy elég ritka dolog, aminek általában különleges okai vannak, valószínű neki különleges lehet a személyisége, ha ilyen bonyolult formát öltött a kardja kinézete.
Meglepve hallom, hogy Kamioka-san nem olyan régóta halálisten, de ez persze jelentheti azt is, hogy már húsz éve az, csak ő érzi kevésnek ezt az időt. Ha mégis hadnagy lett, akkor nyilván nem akárki, szóval örülhetek neki, hogy alatta szolgálhatok a jövőben. Ha a kapitány fele ilyen kedves, akkor nincs okom az aggodalomra.
-Csak egy kérdésem lenne egyelőre. Hogyan szokás itt az adminisztráció, úgy értem, jelentkezzek a kapitánynál is? Nem biztos, hogy az ilyen apróságok, mint egy új shinigami, fontosak az osztag vezetőjének, úgyhogy erre inkább rákérdezek, mielőtt baj lesz belőle.
Nagy különbséget nem látok az edzés folyamán, csak a szint növekedett meg, illetve természetesen kicsit szabadabban megy most az edzés. Valószínű mindenki arra a területre edz, amerre éppen fejlődni szeretne, valószínű nincsenek megszabva minimumok. Azért ha van edzésterv, akkor valami minimum mégiscsak lehet.

-A zanjutsummal osztályelső voltam, a hakudám és a kidoum nagyjából átlagos szinten volt, a shunpohoz pedig jóformán egyáltalán nem értek, abból én voltam az egyik leggyengébb azok közül, akik nem buktak. Már kisgyerekkoromtól a kardvívást favorizálták a szüleim, úgyhogy arra fejlődtem tovább az akadémián is, a kidou tudásomat is az utolsó év végén pótoltam. A zanpakutommal jó viszonyban vagyok, a shikaiom stabilnak mondható, de még nem sikerült kihoznom belőle a maximumot. A neve Kurosame, és víz-típusú.
Az, hogy kihívott egy párviadalra, egy pillanatra meglepettséget csal az arcomra, de aztán a mosolyából látom, hogy ez csak a feszültség oldását szolgálja, meg persze a képességeimet szeretné felmérni.
-Természetesen állok a rendelkezésére, hadnagy. Öhm... bokennel szeretne harcolni vagy a zanpakutoinkkal?
Nem szeretek túlzottan éles fegyverrel támadni valakire, hacsak nem az a célom, hogy megöljem, kellemetlen arra is figyelni, hogy sikerüljön a támadás, meg arra is, hogy mégse sikerüljön olyan jól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Cancer Horse
Hozzászólások száma : 32
Age : 28
Tartózkodási hely : 5.osztag területe
Registration date : 2012. Apr. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Abakura Ryuu   Szomb. Ápr. 14, 2012 1:54 am

Végre megtudtam hányadik osztagba kerültem. Egypárszor kértem útbaigazítást, ám azt mondták, hogy könnyen odatalálok.
Már jó ideje erre a pillanatra vártam. Ám még várnia kellett. Lelkesen, de idegesen lépkedve haladtam a hadnagyi iroda felé reméltem. sokan azt mondták, hogy a hadnagynő nagyon kedves, de én ettől nem tudtam megnyugodni. Jó páran figyelmeztettek, hogy nehogy kihúzzam a gyufát a kapitánynál. Hát épp ezért inkább a hadnagy asszonyt akartam megkeresni először. Ám amikor odaértem a hadnagyi iroda ajtajához. Idegesen nyúltam a kilincshez. Reméltem, hogy csak viccelnek azzal a Pincével, hiszen nem nagyon fájt rá a fogam, hogy legelső napomon lekerüljek oda. Épp ezen kezdtem el agyalni, amikor kardom megszólalt:
- Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Én vagyok veled nem kell félni. - mondta.
Ettől viszont már elmúlt az idegeskedésem, legalábbis a nagy része. Nyugodtan kopogtam és vártam, hogy elhangozzon ,,Szabad'' szó.
- Szabad! - halottam bentről.
.Hát benyitottam. Pár lépést előre léptem. Tisztelettudóan meghajoltam és köszönés után bemutatkoztam:
- Jó napot kívánok, Rosa hadnagy asszony! Abakura Ryuu vagyok! Kardommal - tettem elém kardomat a hüvellyel - Onihonoh Ryuu-val (Démonláng Sárkány) nemrég végeztünk az Akadémián és az ön osztagához osztottak be.
Egy kicsit körülnéztem. Persze nem mertem elmozdulni a helyemről. Két szép fehér kanapét láttam. A szoba vörös színe elnyerte tetszésemet. Viszont egy kis játéksarkot is felfedeztem, amit nem tudtam hova vélni. Gondoltam biztosan van gyereke. Az irodán viszont látszott, hogy nagy a tisztaság.
- Szolgálatra jelentkezem. - mondtam kissé idegeskedve.
Vártam a hadnagyasszony válaszát.


A hozzászólást Abakura Ryuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 7:09 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Vas. Ápr. 15, 2012 1:43 am

Bemutatkozás
Új tiszt az osztagnál *-*

Örültem, hogy nem okozott problémát a tisztecskémnek, hogy át kellett helyeznünk a beszélgetést az edzőterembe, sőt biztos, hogy nem fog csalódni az edzés keménységében, hisz mint egykori második osztagos tiszt, azért komolyan veszem az edzés fontosságát és ezt a tiszteknek is meg kell tanulni. Meg a testük is edzésben kell legyen, akárcsak az elméjük és a lelkük. Habár a léleknél minden beletartozik, hisz mind lelkek vagyunk itt Soul Societyben.
- Szerintem jobb lenne, ha halasztanád a kapitánnyal való megismerkedést. Mostanában eléggé elfoglalt shinigami, ráadásul még azok a papírmunkák is a nyakába szakadnak, amit én kellene elvégezzek. ^^" - Vakartam meg a tarkómat kissé, hisz amióta a látásom ennyire elromlott Akane taichou nyakába ömlik minden egyes papírmunka. Hozzám csak pár olyan dolog kerül, ami valamilyen úton-módon engem is érint, vagy én kell elvégezzem feltétlenül. Sajnos nem én vagyok az a hadnagy akire a leginkább lehet számítani ilyen téren. T.T
- Szerintem nyugodtan harcolhatunk éles fegyverrel is. - válaszoltam mosolyogva, majd egy füttyszóval magamra hívva a figyelmet jeleztem a tiszteknek, hogy nyugodtan tartsanak pihenőt a párviadal fényében, majd előhúztam a bal oldalamon pihenő fegyvert a tokjából és pár lépéssel eltávolodtam az új tiszttől és felvettem egy kényelmes alapállást.
- Akkor ez azt jelenti, hogy remek fegyverforgató vagy. Ezt jó tudni. Ugyanakkor nem szükséges visszafognod magad. Miféle hadnagy lennék, hogyha nem tudnék megfelelően védekezni? - nevettem, majd miután edzőpartnerem is kivonta a kardját és felvette feltehetőleg a kezdőállást pillanatok alatt komolyságot erőltettem a testemre. Most mint hadnagy, jól kell szerepelnem a tisztem előtt, hisz hanem nem lesz képes megbízni bennem és az nagyon nem lenne jó dolog. Egy tisztnek pont úgy kell bíznia a hadnagyában, mint ahogy a hadnagya bízik benne. És én igenis bízom a tisztjeimben.
- Kezdjük. - szólaltam meg végül, majd rögvest támadásba is lendültem. Csupán egy egyszerű vágást szándékoztam indítani felé vízszintesen. Kíváncsi voltam arra, hogy hogyan fogja kivédeni. Természetesen, mivel ez csupán egy edzés, azért olyan komolyan mégsem kell harcolni, de akár az is számításba jöhet, hogy egy kis shikai bemutatót tartunk itt a tiszteknek, hisz biztos van olyan tiszt, amelyik még nem látta, hogy miféle forma az én shikaiom, meg az j tisztét bizonyára nem látta egyikük sem.
- Szóval kisgyermek korod óta tanítják neked a kardvívás alapjait ezek szerint? Akkor lehet, hogy majd tanulhatok tőled egyet s mást. - mosolyogtam, miközben pár lépésnyi visszavonulót fújtam, majd egy függőleges, fentről lefelé tartó támadást indítottam a tiszt ellen. Persze feltehetőleg ezt is ki tudja védeni, hisz nem is volt olyan erős támadás, meg azért egy ilyen jellegűt elég könnyedén ki lehet védeni, úgyhogy nem aggódom. *.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Kedd Ápr. 17, 2012 5:27 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Örvendek a találkozásnak, Wang fukutaichou ^^

Valamiért egyfajta furcsa megnyugvás költözött a lelkembe, azok után, hogy Mei-chan fukutaichou megjelent nálam. Talán ennek az lehet az oka, hogy úgy érzem, hogy Miya-chan nagyon jó kezekben van. Nem mintha nem bíznék Kagami taichouba vagy valami, hisz abból amit eddig hallottam a harmadik osztagról, feltehetőleg jó kapitány, csak mint kapitány gondolom sok elfoglaltsága van, és sok tisztre kell odafigyeljen, meg mégsem kérhetem tőle azt, hogy folyton Miya-chanra figyeljen. Habár az is igaz, hogy majd vele is kellene egy kis beszélgetést tartanom, de más körülmények között és más témában, meg az különben is a jövő zenéje még.
- Rendben, Mei-chan. - mosolyogtam. Nem is tudom, hogy miért tettem azt a "chan" jelzőt a kisasszony neve mellé, de nekem így jött autómatikusan és azt hiszem, hogy így is fog maradni. ^^" - És igen, azt hiszem örülnék, egy kis segítségnek. - vakartam meg kissé a tarkómat, majd a hadnagy segítségével végül sikerült elkészíteni a teát meg minden. Azt hiszem, hogy még eltart egy ideig, amíg megtanulok vakon főzni. ^^" Szerencsére a székembe való visszatalálás már nem jelentett gondot, bár azzal is voltak bajaim eleinte. Eléggé fura dolog, hogy mindent újra kellett tanulnom, ami amúgy tök természetes volt meg minden. Még az a szerencse, hogy harcolni nem kellett újra tanuljak, mert akkor lehet, hogy nem hadnagy lettem volna, hanem újra akadémiai tanuló. Az pedig egy elég érdekes szituáció lett volna, szó mi szó.
- Azt hiszem, van egy dolog ami megadhatja önnek ezt a választ. - kortyoltam egyet a teámból, majd elhelyezve azt az asztalon, az asztal fiókjaiban kezdtem el keresgélni. Nem is telt olyan sok időbe, míg megtaláltam az a lapot amit kerestem, majd elővéve ujjaimat egyszer végigsimítottam rajta, hogy meggyőződjek valóban az-e amit kerestem, majd átnyújtottam a másik hadnagynak. - Pár napja kaptam ezt a rajzot Miya-chantól ajándékba, azzal a hozzáfűzéssel, hogy nem kell miatta aggódjak. Most már bizonyos vagyok benne, hogy ez valóban így van. - fűztem mellé egy apró magyarázatot. Tisztán emlékszem, hogy aznap szinte sehol sem kaptam Miya-chant, aztán egyszer csak felbukkant és a kezembe nyomta ezt a rajzot. Persze meg kellett kérnem, hogy mondja el, hogy mit rajzolt rá. Az ujjamat rátéve mindenik dologra mondta el, hogy mi található ott meg minden. Valóban, ha jól emlékszem akkor Mei-chan nevét is hallottam volt a felsorolt személyek között a másik hadnaggyal és Kagami-sannal együtt. Persze engem leginkább az boldogított akkor, hogy Miya-chan milyen örömmel a hangjában magyarázott meg minden. Tulajdonképpen azóta tartom itt magamnál ezt a képet és Miya-chan is minden nap ellenőrzi, hogy megvan-e még meg minden.
- Hát olyan sok mindent nem tudok éppenséggel mondani magamról. Mindössze három éve vagyok shinigami. Azelőtt emberként éltem. Igaz, hogy már akkor is fogalmam volt a hollowokról, meg a shinigamikról, de csak minimális szinten. Körülbelül annyira, mint minden átlagosnál magasabb lélekenergiával rendelkező embernek. Átkerülésem után nem sokkal ismertem meg Miya-chan, immáron megboldogult, édesapját. Mondhatni ő volt az első személy aki komolyabb érdeklődést mutatott irányomban, majd hamarosan így lettem a fiatalembernek a menyasszonya. Az akadémiára kerülésben apósom segített. Sajnos akadémiai éveim alatt egy merénylet alkalmával, ami ellenem irányult, férjem kelt a védelmemre és belehalt a sérülésbe. Ezt követően fejeztem be az akadémiát és váltam a Kamioka ház vezetőjévé. Az akadémia elvégzése után a második osztagba kerültem, ott pedig a nyomkövető egység parancsnokává váltam a remek hallásom és szaglásomnak köszönhetően. Még ott létem alatt született meg Miyako, majd azután ide kerültem az ötödik osztaghoz, mint hadnagy. Azt hiszem dióhéjban ennyi lenne. - ecseteltem el életem főbb eseményeit rövidített változatban, majd még egyet kortyoltam a teámból. Egyelőre úgy gondoltam, hogy jobb nem megosztani Mei-channal Hotaru létezését, hisz így is elég sok információt kell feldolgoznia velem kapcsolatban. Viszont egy dolog még volt, amire mindenképp ki akartam térni.
- Mondja csak, Mei-chan, nem lehetnénk tegező viszonyban? Az sokkal oldottabb lenne számomra. Őszintén szólva annyira nem is szeretem a magázó viszonyt, használni is csak kötelességből használom. - tévedt a kezem ismét a tarkómra. Tulajdonképp valóban csak akkor szoktam magázó viszonyt használni ha szükséges. Persze vannak személyek akiknél automatikusan ezt használom, feltehetőleg a magasabb státusz vagy épp tapasztalat miatt. Jó példa erre az apósom és Akane taichou. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy velük tegezőviszonyt alakítsak ki. Meg aztán a magázást még a tárgyalásokon szoktam használni, de ott létkövetelmény. Viszont Mei-chan inkább olyan nekem, mint aki hamarosan a barátnőm lesz vagy valami, így éppen ezért szeretnék vele tegezőviszonyban lenni, hogy ne legyen számomra sem olyan nehéz a barátság fenntartása meg minden. Igen, azt hiszem elég sok olyan dilim van, ami talán furcsának tűnik, de kikérem magamnak és így vagyok magam és eredeti is. Akinek meg nem tetszik az írjon haza. =P
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Csüt. Ápr. 19, 2012 12:12 am

-Rendben, akkor nem zavarom. Kíváncsi lettem volna a kapitányra is, de ha elfoglalt, akkor tényleg nem lenne jó zavarni. Biztosan rengeteg dolga lehet így, hogy Kamioka-san papírmunkáját is neki kell elvégeznie, úgyhogy valószínű nem örülne, ha azt a kevés szabadidejét is értelmetlenül megcsonkítanák. Konkrét okom nem is nagyon van a látogatásra, egyszerűen csak szerettem volna látni a leendő felettesemet.
Kicsit meglep, hogy a hadnagy az éles fegyverrel való gyakorlást választotta, elvégre elég veszélyesek a zanpakutok még visszafogottan is, igaz, így reálisabb képet kaphat a képességeimről, mintha csak egy fadarabbal hadonásznék. Előhúztam hát Kurosamét a tokjából, és felvettem egy laza kendo alapállást. A kalapom, ami eddig a kezemben volt, ledobtam a földre, nem tartom valószínűnek, hogy egy darabban megúszná a harcot, ha a fejemen tartanám.

-Tőlem is kezdhetjük. Mivel két kardot visel, valószínűsítem, hogy elsősorban a két fegyverrel vívott harcban lehet otthon. Kisebb koromban én is próbálkoztam a kétkezes harccal, de inkább hátrányom származott belőle, mint előnyöm, úgyhogy gyorsan feladtam, és maradtam a szimpla fegyvernél. Ettől függetlenül számos előnye van ennek a stílusnak is, ha megfelelően elsajátítják.
A vízszintes vágást úgy védem ki, hogy a kard pengéjét közben a föld felé fordítom, így tudom a lehető legnagyobb felületet védeni, még arra is figyelnem kell, hogy mikor akarja előhúzni a második kardját, már ha tervezi egyáltalán. Ellököm a pengét, és én is viszonozom egy majdnem vízszintes, de azért lefelé haladó vágással. Nem vágok olyan erősen, hogy baja lehessen, persze azzal tisztában vagyok, hogy valószínű egy karcolást sem tudnék ejteni rajta. A szüleimből soha nem lett hadnagy, és egyelőre velük sem bírok el. Most annyira nem fogom vissza magam, mint amikor egy azonos erejű ellenféllel vívok edző mérkőzést, de azért teljes erővel mégsem tudok támadni anélkül, hogy találatot akarnék bevinni.
Meglep Kamioka-san kérése, de azért megpróbálok rá értelmes választ adni.
-Azért annyira még nem vagyok jó, de azért lehet, hogy tudok újat mutatni. Azért egy hadnagyi szintű halálisten biztosan jobb vívó nálam, az aktív szolgálatot teljesítők között már biztosan nem számítok olyan jónak, mint az egyszerű akadémisták között.
A függőleges vágást vízszintes tartással védem úgy, hogy a kardom éle jobbra néz, utána megpróbálom egy kicsit meglökni, és aztán ha sikerül, akkor én is megpróbálkozok egy függőleges irányú támadással. Közben persze arra is figyelek, hogyha mögém shunpozik, akkor azt is ki tudjam védeni. Ha nagyon akar, akkor valószínű csak villámlépéssel le tudna győzni, de azért akkor sem az első támadástól akarok kidőlni, az nagyon kellemetlen lenne. Azt még mindig nem tudom, hogy mennyire kell komolyan venni, úgyhogy kidoukat és a zanpakutom nem fogom elsőnek használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wang Liu Mei
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 158
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán
Registration date : 2011. Sep. 10.
Hírnév : 48

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
24000/30000  (24000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Csüt. Május 31, 2012 5:51 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Avagy ismerjük meg Miyako-chan anyukáját ^^

Különös, megmagyarázhatatlan nyugtalanság lesz úrrá rajtam, amint felteszem a látogatásom fő okát illető kérdésemet. Érthetetlen, főleg azon okból kifolyólag, hogy sejtelmem sincs, miért izgulok annyira… magam miatt is. Mert számomra az az osztag vezetőségében lévő hibára mutatna, ha egy olyan ígéretes shinigaminak, mint amilyen Miyako-chan, nem tudnánk megfelelő környezetet biztosítani. És még egy ilyen jel esetén sem Kagami taichouban vagy Shizuka-sanban látnám azt a bizonyos problémát, hanem tulajdon alkalmatlanságom tükrének venném. Pedig megígértem magamnak, hogy képes leszek ellátni a rám nehezedő feladatokat. És eme önmagam felé támasztott elvárásomat biztos vagyok benne, a kapitányom is osztja, legalább egy bizonyos szinten. Mindazonáltal a lényeges ebből az egészből, hogy mindennél jobban tartok attól eme pillanatban, hogy tulajdon alkalmatlanságommal szembesülök. Az számomra most maga lenne a pokol. Hiszen tényleg igyekszem megfelelni mindennek. Ezek tudatában pedig a lehető legrosszabb visszhang lenne, ha Miyako-chan úgy érezné, nem figyelünk rá eléggé.
A rossz érzéseknek viszont szárnya kél és elillannak, mikor Kamioka-san elém csúsztatja azt a bizonyos rajzot, amit a kislányától kapott. Ahogy rá nézek, és megpróbálom kisilabizálni, mit is ábrázolhat, hirtelen eddig ismeretlen melegség költözik a szívembe. Egy cseppnyi büszkeség, és jó nagy adag meghatottság. Ezek szerint mégiscsak jó helyen érzi magát ez a kislány. Kicsit le is hajtom a fejem. Szégyellem, hogy kételkedtem magamban, mikor tudom, elhatározásom megingathatatlannak hittem afelé, hogy méltó vagyok a karszalagra. Tisztában kellett volna lennem vele, hogy ilyen buktatókkal még szembesülhetek, és hogy sosem lesz minden fenékig tejfel, avagy egyszerű, mint a karikacsapás. Hiába rázódtam már így-úgy bele a jelenlegi helyzetembe, még mindig akadnak kétségeim, mint azt az iménti eset is bizonyítja. Méghozzá magammal szemben.
– Igazán hálás vagyok, hogy megmutatta, Kamioka-san – mosolygok az ötödik osztag hadnagyára, még akkor is, ha kétlem, ezt látja is. A hangomról nem hiszem, hogy túlzottan érzékelhető mindaz, amit ki akartam fejezni ezzel a mondattal. A szavak nem adhatják át mindazt, ami keresztülfutott rajtam ama pillanatban, hogy megláttam a képet. A mimikai készségeimről pedig már ne is ejtsünk szót. Egyszerűen katasztrófa, hogy még ennyire meghatott pillanatomban is csupán egy nyeszlett félmosolyra vagyok képes. De azt hiszem, most már ezzel is meg kell békélnem, ha eddig nem sikerült változtatnom rajta. ^^”
Ezt követően bátorkodom előhozakodni egy felettébb tolakodónak tűnő kérdéssel, legalábbis én nem biztos, hogy válaszolnék rá, ha valaki csak úgy elém állna vele. De úgy nézem, Kamioka-san nem veszi rossz néven, sőt, igen kimerítő választ ad rá, aminek szintén kimondottan örülök. Így legalább egy kicsit megismerhetem őt is, és Miyako-chan családi hátterét is. És ami azt illeti, a hivatalos stílus is helyénvalónak tűnik, elvégre egy nemesi ház vezetőjével ülök szemben, és teázgatok vele békésen. Hát azt hiszem, erre nem igazán számítottam. ^^”
– Részvétem a férje miatt – ez is mindenképpen helyénvaló. Még ha nem is tudom átérezni, hiszen sosem voltam hasonló helyzetben – hál’ Istennek -, azért a részvét mégis megvan bennem mások felé. - El sem tudom képzelni, milyen lehet egy Miyako-chan korú gyermeket egyedül nevelni – őszintén, szinte észrevétlenül buknak ki belőlem a szavak. Nem biztos, hogy kimondtam volna, ha egy kicsit is oda tudok figyelni a cselekedeteimre, mialatt a hallott információkat szortírozom a fejemben. Sőt, egész biztosan nem mondtam volna ki. Ezzel olyan területre merészkedtem, érzéseim szerint, amihez semmi közöm, és nem is tartozik rám, akkor sem, ha egyébként érdekel, és kíváncsi volnék rá, milyen. De ez egyszerűen nem rám tartozik. Azt hiszem. Nem, biztos, hogy nem rám tartozik.
– Természetesen, Rosa-sa…chan… Melyiket szereti… szereted jobban? – kapom fel a fejem azonnal a hozzám intézett kérésére, mely annyira megzavar, hogy egy apró, halvány pír is kiül az arcomra. Nem sokan kértek még arra, hogy tegezzem őket… A hadnagyok közül csak Kotomi-chan és Tasumi…san. Kicsit furcsa nekem, ha át kell állnom tegező hangnemre másokkal szemben. Ez azt hiszem, szintén olyasmi, amire nem fordítottam kellő figyelmet, mikor még tehettem volna, most pedig már nem leszek képes megszabadulni tőle, hisz hozzám nőtt. ^^” Remélem, a velem szemben ülő hölgyet nem fogja túlzottan zavarni ez az össze-vissza való makogás, amit az imént műveltem. Így is felettébb kínos számomra a dolog. És bár nem kérdezett, és nem is szeretek különösebben mesélni magamról, azt hiszem, egy-két mondatot megérdemel, ha már ő is beavatott a múltjának egy tekintélyes szeletébe.
– Tudod… én is ember voltam egykor… Bár azt hiszem, legtöbben így vagyunk ezzel. Az én esetem kicsit régebbi talán, mint a tied, de igazán nagyszerű, hogy ilyen rövid alatt hadnagy lettél. Gratulálok hozzá – ismét csak össze-vissza magyarázok… Tényleg nem ártana megtanulnom normálisan kommunikálni a környezetemmel, mert ebből így sosem lesz semmi értelmes. Talán… majd. Később. Ha lesz rá időm, foglalkozok majd ezzel is. Most azonban azt kellene kitalálnom, mivel vihetném még tovább a beszélgetést.

______________Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Kedd Júl. 24, 2012 10:06 am

Bemutatkozás
Új tiszt az osztagnál *-*

Kifejezetten jó érzés végre nem saját magammal és a bajaimmal foglalkozni, hanem megismerni egy új tisztet. Egy olyan tisztet aki akár azt is elérheti, hogy igazán nagy hírnevet szerezzen az osztagnak a cselekedetei által. Persze még nem most, hisz senki sem vált egyből legendává miután kilépett az akadémia kapuin, hisz a Gotei 13 berkein belül rengeteg remek és tehetséges tiszt van, akik mind azon fáradoznak, hogy jobb életet teremthessenek és az oly' nehezen fenntartható békét fenntartsák.
A támadását roppant könnyedén védem ki csupán egy annyival, hogy egy vízszintes irányú ellentámadással lököm el a kardját a testem irányából. Valahogy és valamiért úgy értem, hogy sokkal inkább táncolok jelenleg, mintsem harcolnék. Talán ez az egyik oka annak, hogy általában Hotaru szokott harcolni, míg én beszélek. Egy komoly harcban igenis rendes mozdulatokra van szükség nem pedig táncolásra, mint ahogy az én leművelem.
- Remélem nem zavar nagyon ha közben beszélgetünk. Mond csak, mi okból kifolyólag érdekel ennyire az Emberek Világa? Nem sok, Soul Societyben született, személyt érdekli az a világ, vagy onnan is inkább a különböző felhasználási tárgyak vagy ilyesmik érdeklik őket, mintsem a történelme vagy a szokások. - érdeklődtem egy kis magyarázattal körítve, miközben azon gondolkodtam, hogy miféle támadással rukkoljak elő. Természetesen shunpot nem kívántam használni, hisz az eléggé csúnya dolog lenne részemről, egy friss tisztel szemben, úgyhogy marad a jó öreg futás, ha szükséges.
- Közben ha gondolod kicsit magasabb szintre is emelhetjük a párbajt. - vigyorogtam kicsit, majd bal kezemmel elengedve a kivont fegyverem, és ráhelyeztem a jobb oldalamon pihenő fegyver markolatára.
Úgy döntöttem, hogy egy szemből való támadást intézek a fiatal tiszt felé, így rögvest el is indultam felé, majd mikor eléggé közel kerültem hozzá előhúzva a másik fegyveremet rögvest intéztem egy átlós felfelé irányuló támadást vele. Természetesen ha nem tudná kivédeni, vagy valami, akkor shunpoval hátrébb lépve akadályozom meg azt, hogy megsérülhessen, ha viszont sikeresen kivédte, akkor rögvest meg is nehezítem a dolgát azzal, hogy a másik fegyverrel is támadást mérek rá, ezúttal a fejét célozva. Ezzel a támadással sincs szándékomban sérülést okozni neki, így az esetleges tehetetlensége miatt, mindenképp megállítanám a fegyvert, mielőtt az elérné a fejét.
- Harcoltál már olyan ellenféllel, aki hozzám hasonlóan, egyszerre két pengét is képes hatékonyan használni harcban? Persze ezt akár olyasvalakire is értheted, aki képes volt mindkét kezében tökéletesen forgatni a kardját. ^^ - tettem fel egy újabb kérdést, lévén érdekelt, hogy esetleg találkozott-e még ilyen személlyel, bár azt is tudom jól, hogy elég kevés az ilyen ember. Hisz iker zanpakuto elég ritka dolog, ráadásul általában azok képesek jól forgatni mindkét kezükben a fegyvert akik, úgynevezett, fegyvermesterek. Persze az ők életük a fegyverekről is szól. ^^
Ugyanakkor a beszélgetés alatt sem kíméltem a tisztemet, hisz mind két kardom felváltva mérte rá a csapásokat, mintegy meghátrálásra kényszerítve őt, bár relatíve elég gyenge csapások voltak, így könnyedén ki is védheti őket, ha akarja.
- Tényleg, mond csak, most mivel foglalkoznak a szüleid? Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor visszavonultak az aktív tiszti élettől. Vagy ha félreértelmeztem a dolgot, akkor elnézést kérek. - fújtam egy gyors visszavonulót, majd villámlépést használva pár méterrel hátrébb álltam meg és engedtem le magam mellé kétoldalt a karjaimat, mintegy jelezve, hogy támadjon nyugodtan. Nem fog nehezemre esni a megfelelő időzítést eltalálni ahhoz, hogy még azelőtt felvegyem a védekező állást, hogy elérne engem, úgyhogy remélem nem fog emiatt problémázni vagy valami. Ha pedig mégis így tenne, akkor pár kedves szóval majd megnyugtatom, hogy ne aggódjon, végtére is hadnagy lennék vagy mi a fene. ^-^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Kedd Aug. 07, 2012 10:32 am

Megpróbálok minél jobban figyelni Kamioka fukutaichou mozdulataira, és kihozni magamból a legjobbat, a kérdéseinek ugyanakkor mégis nagyobb jelentőséget tulajdonítok, mint a párbajunknak. Ő az első a családom tagjain kívül, akinek a nevemen és néhány személytelen adaton kívül bármit el kellett mondanom, úgyhogy elég szokatlan, hogy a hobbimról kell beszélni, de veszek egy levegőt, és megpróbálom megokolni a vonzódásomat az Emberek világához.
-Teljesen más, mint ez a világ, annyira újszerűnek hat minden, ami ott történik, valahogy sokszínűbbnek is tűnik Seireiteinél. Nagyon érdekesnek találom, hogy mennyire különböznek egymástól a különböző égtájakon élő emberek, mennyire sokszínű a kultúrájuk, és milyen sok nyelvet beszélnek. Sokkal bonyolultabbnak tűnik Soul Societynál. Tisztában vagyok vele, hogy azok, akiknek volt egy előző életük, amire emlékeznek is, és az emberek között élték le, teljesen természetesnek veszik azt, hogy hogyan működik az Emberek világa, de nekem éppen olyan idegen, mint nekik Soul Society. Van, aki nem foglalkozik túl sokat vele, csak amennyit kell, de ha én is lettem volna ember, valószínű pont annyit foglalkoznék ezzel a világgal, mint most az emberivel, aminek nem volt alkalmam személyesen átélni az árnyoldalait.
Természetesen bólintottam, amikor a hadnagy megkérdezte, hogy magasabb szintre emelhetjük-e a nehézségi fokozatot, ikerkardok ellen ugyanakkor sokkal kisebb tapasztalatom van, mint hagyományos kendoban, én magam nem vagyok jó két kézzel, ahogy a családomban senki sem birtokol iker zanpakutot, így még nem volt alkalmam olyan ellen kipróbálni magam, aki ért is hozzá.
Az első támadást viszonylag könnyen hárítom, de rögtön jön is a nehezítés, a támadás a második pengével. Sokkalta nagyobb odafigyelést igényel két kard ellen harcolni, mert az ellenfél szinte mindig kezdeményező szerepet birtokol, egyszerre tud védeni és támadni. Az egyetlen általam ismert komoly hátránya ennek, hogy komoly gyakorlást igényel két kard használata, de ez a hátrány ezúttal nincs jelem, Kamioka hadnagy valószínű tökéletesen elsajátította az ikerpengéi forgatását.
Valószínű az utolsó pillanatban sikerült lebuknom a támadás elől, de jó pár hajszálam rövidebb lett, ahogy találkozott a kard pengéjével. Elég kellemetlen leégés lett volna, ha meg kellett volna állítania a kardját azok után, hogy azt mondtam neki, kizárólag zanjutsuban jeleskedem. Gyorsan teszek három lépést hátra, mielőtt újabb támadást kapnék, ami persze késő lenne egy igazi harcban.
–Még nem találkoztam senkivel, aki két kardot tudott volna használni egyszerre, Kamioka-san, én próbálkoztam vele, de a bal kezem mindig ügyetlenebb maradt. Elképzelhető, hogy kétkezesnek is születni kell, az emberek nagy része például az ügyetlenebb kezében pajzsot viselt, amikor még közelharcot vívtak egymással. Persze lehet, hogy ha még többet gyakorolnék, én is kétkezessé válnék, talán egyszer még össze is jön.
Gyakorlatilag végig hátráltam, miközben igyekeztem kivédeni a záporozó, valószínűleg visszafogott támadásokat. Néhány hátralépés után megpróbáltam visszatámadni, ezzel egy kis időt nyerni neki, és annak ellenére, hogy valószínű egyáltalán nem érné el a kardom, visszafogtam a támadást, hogy időben megállíthassam. A zanpakutom szelleme már elaludt, érzi, hogy csak hadonászáshoz használom a lakását, úgyhogy a kezdeti lelkesedése az előhúzás után teljesen eltűnt már.
–Igen, a szüleim visszavonultak, súlyosan megsérültek egy hollow támadás alkalmával, és már nem képesek hosszú ideig lélekenergiát használni. Most fegyvereket készítenek megrendelésre, a családom ezzel foglalkozik már évszázadok óta. Apám a Hakusaya család jelenlegi feje. Miközben válaszolok, és a hadnagy kérésére indítok egy újabb alapszíntű kendo támadást fej fölülről, azon gondolkozok, hogy lehet, nekem is kérdeznem kellene valamit, mert így túlzottan egyoldalú a beszélgetés. Igaz ugyan, hogy sokan azt szeretik, ha csak akkor beszél a másik, amikor kérdezi, és csak arról, de Kamioka Rosa-san nem tűnik ilyennek.
-Van valami különleges feladatköre a Gobantainak, Kamioka-san?-miközben kérdezek, természetesen folytatom a támadásokat, amíg át nem veszi a kezdeményezést. Nehéz átütni valaki védelmét, akinek két fegyvere is van védekezésre, és még képzettebb is nálam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   Kedd Jan. 08, 2013 3:30 am

Látogatás egy másik hadnagynál
Örvendek a találkozásnak, Wang fukutaichou ^^

Egy pillanatra magam is elgondolkoztam azon, hogy valóban nehéz lehet egyedül nevelni egy gyereket, pláne úgy, hogy még eléggé fiatal anyuka vagyok, nekem sincs olyan sok élettapasztalatom és mégis mindent át kellene adnom számára amit csak tudok. Ekkor jutott eszembe viszont az a tény, hogy egyáltalán nem egyedül nevelem, szerencsére, nem akarnám átadni neki a sötétebb és szomorúbb oldalamat is. Azt szeretném ha úgy látná az édesanyját aki mindig boldog, tettre kész és akinél biztonságot lelhet.
- Tulajdonképp egyáltalán nem egyedül nevelem Miyakot. Nagy segítségemre van a nevelésben az apósom, Shinrou-san, Inukai-san, valamint te és Shizuka-chan is. - feleltem mosolyogva. Reméltem, hogy szavaim jól esnek majd a kisasszonynak, hisz valóban ez volt az igazság, mivel míg mind én, mind pedig Miyako szolgálatot teljesítünk, addig a felügyelete és nevelése az osztagának tagjaira hárul. Nem futkorászhatok át minden öt percben, hogy szemmel tartsam meg minden. ^^
- Maradhatunk a "chan"-nál. Már ha nem esik nehezedre. - válaszoltam kedvesen. Feltehetőleg kemény nevelésben volt része, ennek oka az, hogy kicsit mintha megbokrosodott volna a tegező viszonyi kérelmemre. Tulajdonképp az én fejembe is igyekeztek beleverni ezt azok, akik azon igyekeztek a családban, hogy minél "jobb" nemest faragjanak belőlem, legnagyobb sajnálatukra voltak dolgok amikhez a végletekig ragaszkodtam. Így ezeket nem tudták kinevelni belőlem.
- Ugyan, annyira nem nagy teljesítmény. Bizonyára meg tudta volna tenni akármelyik más shinigami a helyemben. A nehézség inkább ott leledzik benne, hogy nagyobb felelősség hárul a tisztséget betöltő személyre. De feltételezem ezt nem pont neked kell magyarázni. - kuncogtam a végén, tulajdonképp ugyanakkor csak most figyeltem fel a kisasszony által kibocsájtott illatra. Kellemes illat volt, mely tükrözte személyiségét, viszont nem igazán tudtam volna meghatározni, hogy mire hasonlít. Először egy virágoskert jutott eszembe róla, fogalmam sincs, hogy miért.
- Remélem, hogy nem gond, de egy kicsit én is érdeklődnék felőled. Már ha tényleg nem okoz problémát. Azt nyugodtan feltételezhetem gondolom, hogy egyedülálló vagy, nem érződik rajtad férfi illata. Úgyhogy első sorban az érdekelne, hogy hogy érzed magad a jelenlegi pozíciódba, habár azt hiszem, hogy valamelyest már megkaptam erre a választ. - hoztam fel valami témát, habár nagyon az az érzésem volt, hogy valamit elfelejtettem. Egy kis fejtörést követve hamar rájöttem, hogy mi is volt pontosan az, ami nem kiment a fejemből, hanem inkább természetesnek gondoltam. Én kis buta. ^^"
- Elnézést. Azt hiszem, hogy tartozom némi magyarázattal. Mind a hallásom, mind pedig a szaglásom nagyon kifinomult. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a látásom hiányát kell ellensúlyozni valami, így mind harcban, mind a normál életben a hallásomra, szaglásomra, tapintásomra és a lélekenergia érzékelésre kell hagyatkoznom. Ugyanakkor ennek köszönhetően képes vagyok megérezni mindenkinek a személyes illatát, mely közel sem áll az esetleges parfümhöz amit használnak, az csupán elfedi valamennyire. A hallásommal pedig képes vagyok, akár a szívdobbanásaidat is követni, ezzel kikövetkeztethetem akár azt is, hogy ideges vagy frusztrált vagy. Mindez arra szolgál, hogy látás nélkül is képes legyek arra, amire bárki más. - tartottam egy rövid beszámolót "különleges képességeimről". Remélhetőleg ezzel nem ijesztem meg a kisasszony, és abban is reménykedem, hogy nem kérdi meg, hogy az ő esetében milyen illatot érzek. mondjuk az egyetlen amihez hasonlíthatnám az valóban a virágoskert, de ez azért mégis csak furán hangzik kicsit. Bár amennyit eddig tudok róla, határozottan találó lenne.
Mindazonáltal reméltem, hogy azt nem veszi észre, hogy van amit eltitkolok előle. nem igazán tudom, hogy mennyire értékelné, ha most Hotaruval is meg kellene ismerkednie, végtére is, ő egy teljesen más személy, habár ugyan azt a testet birtokoljuk mind a ketten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A hadnagy irodája   

Vissza az elejére Go down
 

A hadnagy irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 5. Osztag-