HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Faliújság

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 147
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Faliújság   Szer. Aug. 03, 2011 5:03 am

Egy hirdetőtábla került fel az egyik falra nem messze a kapitányi irodától, ahova majd felkerülnek a fontosabb hírek az osztaggal kapcsolatban. Ide fog felkerülni például az edzések időpontja és a kapitány üzenete az osztag felé, hogy ne kelljen mindenre pokollepkéket használni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 147
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Faliújság   Szer. Aug. 03, 2011 5:04 am

Az első üzenetek már fel is kerültek a táblára, a következők olvashatók rajtuk:
  • Az osztag új kapitányt kapott és hamarosan bemutatkozik új osztagának. (Aki szeretne ebben a játékban résztvenni küldjön egy pü-t)
  • A kapitányi iroda átépítés alatt áll, így az új kapitány még nem költözött be.
  • Hamarosan elkészül az új nyilvántartás.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Ueda Tomoko
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Aquarius Cat
Hozzászólások száma : 23
Age : 90
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag hadnagya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Faliújság   Pént. Szept. 16, 2011 11:02 pm

*Nos, ha már megújult az osztag faliújsága-hirdetőtáblája, hát csak muszáj felavatnia Tomokónak is! Erre pedig, úgy gondolja, nincs tökéletesebb ok (ürügy?), minthogy nem is olyan régen közzétett levele szőrén-szálán eltűnt, a nyilvántartó iroda régi épületével együtt. Azonban nem hagyhatja, hogy újra elkanászodjanak beosztottjai! Így hát evidensnek érzi, hogy némileg megújítja a múltbéli felhívást, vagyis inkább kiegészíti azt... Ugyanis a retorziót elszenvedett személy - valamilyen Minamoto, ha jól emlékszik a nevére - végül nem tartotta be az előírásokat, ami szintén felháborította a hadnagyot mélységesen. Szóval ismét villámot szóró tekintettel közeleg az új faliújság felé, és gondosan felragasztja az alábbi, nagyjából módosított plakátot:*

Ez történik mindazokkal a notórius bűnözőkkel és szabályszegőkkel, akik vétenek a Shinigami Törvénykönyvben foglaltakkal, illetve az osztagok alapvető előírásaival kapcsolatban - kéretik tehát betartani a szabályzatokat, amennyiben továbbra is meg szeretnék kapni havonta, megadott időpontban folyósított fizetésüket


Tisztelt bajtárs/kolléga!
Mély sajnálattal és igen komoly megbotránkozással szívünkben vettük tudomásul azon értesüléseket, melyeket osztagunk az Ön magaviseletéről, rendszerességének krónikus hiányáról, fogalmazásmódjáról és általában elméjének súlyosan labilis voltáról gyűjtögetett az utóbbi néhány hét során. Ezúton szeretnénk közölni Önnel, hogy bennünk (Ueda Tomoko) az Ön irányában semmiféle személyes ellenérzület nem találtatik; az alábbi lajstrom szolgáljon csupán útmutatóul, eljövendő előmenetelének meggyorsítása, illetőleg a megfelelő és az osztag által is elvárt kooperáció elősegítése érdekében.
Mint az nyilván a tudomására jutott korábban, szervezetünk patinás volta és régi, dicső történelme gyakorlott, kipróbált harcosokat, diszkrét ügynököket és ügyes diplomatákat követel tőlünk. Feladataink mérhetetlen komolysága, azoknak súlya és frekventált volta nem teszi lehetővé számunkra, hogy bármiféle csekély kihágást engedélyezzünk a csapataink berkein belül, hisz döntéseinken világok, kormányok és nemzetek sorsa áll vagy bukik. Ön a belépéssel, esküje letételével magára vállalta mindazon nehéz kötelezettségeket, mely rendünk minden tagjának sajátja, s ez által olyan pozíciót vívott ki magának a teremtett világok lényei között, mely elviekben feljogosítja Önt (rendünk többi tagjával egyetemben) a csekélyebb teremtmények feletti bíráskodásra. Ez a feladat azonban komoly önmérsékletet, határozott vezető hajlamot és nem csekély szakmai tapasztalatot igényel, amely kvalitásokat sajnálatos módon nemigen tapasztaltuk az Ön személyében.
Elsőbben szeretném felhívni kevéssé tisztelt figyelmét azokra a súlyos grammatikai pontatlanságokra, melyeket beszédében több ízben voltunk kénytelenek tapasztalni. Szervezetünk nagyjainak egybehangzó véleménye szerint egy valódi shinigaminak alapvető erényei közé kell, hogy tartozzék a pontos kiejtés, a megfelelő hangsúlyozás és a szavak óvatos megválogatása; ha nem így volna, ellenfeleink a nyelvészek lennének, és nem a hollow-k. Minthogy azonban valódi problémáink közé a különféle démoni teremtmények elleni szakadatlan harc, küzdelem és véráldozat, valamint rendünk folyamatos utánpótlása tartozik, nem engedhetünk meg magunknak olyan hátráltató tényezőket, mint a félreérthető, zavaró, pontatlan vagy sértő megfogalmazás, a nem megfelelően ejtett vagy leírt szavak, netán a plágiumgyanús szentenciák. Ennél fogva ezúton intjük Önt, hogy a fent felsorolt különféle zavaró vétségektől a jövőben tartózkodni szíveskedjék; ellenkező esetben számolnia kell feljebbvalói példás büntetésével.
Másodsorban – és talán ez az a tény, amely bennünket, az osztagot, és egyáltalán a teljes rendet leginkább kényelmetlenül érte – az önbíráskodás súlyos vétségéről szeretnék szót ejteni. Rendünk ezer esztendős fennállása óta egyetlen olyan eset sem találtatott aktáin zárolt részlegében éppúgy, ahogyan a nyilvánosban, amelyben egy alacsonyabb rangfokozattal, konzekvenciálisan kevesebb tapasztalattal és limitált rálátással – rendelkező rendtag felrúgta volna a rend zárt, érthető és logikus szabályrendszerét az okból, hogy helyébe a maga kusza, zavaros ideáit helyezze. Elképzelhetetlen veszedelem fenyegetne bennünket, ha minden újoncnak engedélyeznénk, hogy ítélkezzen maga felett, eltaszítván feljebbvalói józan és jogos ítéleteit, melyek csupán építő, sosem gátló célzattal üttetnek egy-egy cselekedet felszínére. A hagyománytisztelet kultúránk szerves része, mely nélkül káosz és pusztulás várna minden halálistenre. Éppen ezért óva intem Önt attól, hogy bármiféle újabb magánakcióba kezdjen, melyekre ékes példákkal szolgált rangfokozata homályos voltát leplezendő; ezek a gyermeteg kilengések ugyanis nem csupán a vezetőség szemében tűnnek visszatetszőnek, hanem azonos rangú bajtársai körében is ellenérzületet, idegenkedést és gyanakvást szülhetnek.
Kívánom tehát, hogy a közeljövőben éppúgy, mint karrierje messzibb távlataiban, cselekedjék tanácsaim és útmutatásaim szerint, melyeket, mint idősebb rendtag, magam is bokros tapasztalatok útján szereztem be; addig is pedig, pusztán nevelő célzattal, a következő szankciókat helyezem kilátásba:
Ön megfoszttatik harmadik rangfokozatbeli tiszti rangjától – ehelyütt a nemrégiben megüresedett hetedik tiszti rangot tölti majd be, ugyanazon osztag keretein belül.
Mondatait, irományait, és általában minden médiumot, melyek az Ön kezéből a következőkben kikerülnek, alapos és kérlelhetetlen cenzúra alá vetünk, mely során, ha nem megfelelő, sértő vagy zavaró, netán összefüggéstelen hülyeségeket találunk a fentebbi médiumokban, azok minden további nélkül eltávolíttatnak.
Javasoljuk továbbá, hogy amennyiben felismerhető kíván maradni az osztag tagjai között, hajviseletét és személyes tárgyait, nemkülönben ruházatát az eddiginél ritkábban cserélje – a mosást a Shinigami Nőegylet magára vállalja. Az Önről készült képeken szerepeljék szokott egyenruhájában. Ezen szabályok betartása érdekében havi zsebpénzét ötezer ryou-val csökkentjük.


TisztelettelUeda Tomoko
a kilencedik osztag hadnagya


Utóirat Keisuke Isami hadnagy tolmácsolásában:


Csőváz, krumplibogár!

A banya annyit akar mondani, hogy elbasztad, öcskös. Üzeni, hogy ha nem akarod, hogy a sejhajodnál fogva lógassanak bele egy viperafészekbe, akkor ne buzerálgasd a nyilvántartást és viselkedjél normálisan, te faszfej. Szar lehet a helyedben lenni. :/


Utóirat 2., Ueda Tomoko tollából:

Mivel a fentebb megjelölt előírásokat és feltételeket nem tartotta be, úgy hadnagyi rangomnál fogva az elkövetkezendő, nem meghatározott időtartamra megvonom Öntől fizetését, illetve a Shinigami Nőegylet által önkéntesen felajánlott mosási lehetőséget. Úgy vélem, amennyiben lehetősége nyílt a fenti juttatásoktól függetlenül egy profi plasztikai sebészt, illetőleg egy "stylistot" megfizetnie, sőt, még a saját és környezete egészségét felettébb károsító dohányzásra is van elegendő keresete ahhoz, hogy ezen jövedelmek nélkül is a jelenlegi életszínvonalán tartsa magát. A közeljövőben pedig, kérem, ne lepődjön meg, amennyiben egy hivatalos szerv képviselője jelenik meg lakhelyén, hogy kivizsgálja hirtelen vagyonosodását.

*Az utolsó kiegészítést már kedvenc töltőtollával biggyesztette a papírív aljára, mielőtt felragasztotta - ugyanis ekkor jutott eszébe, hogy írógépe valami miatt azon sorokat ignorálni merészelte... Mindenesetre büszkén szemléli végig munkáját, majd dolga végeztével távozik irodája felé, remélve, hogy kellőképpen olvasható utóirata, illetve hogy megfelelő szankciói immáron rendet teremtenek renitens tisztjei között.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 147
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Faliújság   Szer. Márc. 28, 2012 9:36 am

Frissítve lett a nyílvántartás!
Mivel Uchiwa Arashi nem tett eleget kötelességeinek, ezért 5. tiszti rangjától megfosztom, amit ezentúl Tsugahara Nakamura fog betölteni, eddigi 6. tisztünk.
A 6. tiszt helyét pedig Masachika Ryuutarou, az osztag legújabb tisztje fogja betölteni.
Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Faliújság   

Vissza az elejére Go down
 

Faliújság

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 9. Osztag-