HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Közlemények   Szer. Júl. 27, 2011 4:41 am


Khm... Nos, ide kerülnek az osztagot érintő hírek, bejelentések és közlemények. A topikban való publikáláshoz a kapitány engedélye kell.

Az osztag feladatköre


A Kidoushuu (鬼道衆, Kidou Alakulat) a Gotei 13-tól függetlenül működő, de az őrosztagokkal szorosan együttműködő szervezet. Tevékenysége többnyire titkos, tagjai Soul Society legjártasabb kidou-használói. Hagyományos shinigami egyenruhájukat egy szürke színű, csupán a szemet felfedő csuklya egészíti ki, melyet a magas rangú tiszteket leszámítva kötelező viselni a feladatok elvégzése közben. A parancsnok öltözékéhez egy kék, arany szegélyekkel díszített, magas gallérú haori tartozik a szokásos fehér köpeny helyett.

Kidoushuu parancsnok (鬼道衆 総帥, Kidōshū Sōshi) és Kidou Nagyfőnök (大鬼道長, Dai Kidōchō): Kawashima Mitsuya Hiroki
Feladata az osztag tevékenységének meghatározása, illetve a munka megszervezése és koordinálása. A parancsnok utasításai abszolút érvényűek, megszegésük vagy figyelmen kívül hagyásuk súlyos fegyelmi vétségnek számít.

Kidoushuu Alparancsnok (副鬼道長, Fuku Kidōchō): Hayakawa Yuki Hajime
Feladata az osztag munkavégzésének felügyelete és ellenőrzése, illetve a parancsnok által hozott határozatok érvényre juttatása. A kapitány hiányában ő irányítja az osztagot.

3. tiszt: Oichi Reika
A sanseki felügyeli a Senkaimon, a Tenchuuren és az ezekhez hasonló átjárók működését Soul Societyn belül. Hozzá futnak be és ő bírálja el a kapuk használatára vonatkozó engedélyeket. Ő határozza meg a Senkaimon őrzésére kirendelt shinigamik beosztását, illetve ő felelős a kapuk problémamentes működéséért is.

4. tiszt: Yamasaki Shizuo
A Kidoushuu könyvtárát felügyeli. Ő felel az ott található tekercsek épségéért, szükség esetén pótlásukért, a könyvtár rendjéért, továbbá az ő feladata megakadályozni, hogy engedély nélkül az emeleti lezárt részre lépjen valaki. Ő az egyetlen, aki az emeleten őrzött tekercseket rejtő vitrineket képes kinyitni egy speciális kidou-kulccsal, ám az elolvasásukhoz neki is kapitányi engedélyre van szüksége.

5. tiszt: NJK (pályázható pozíció)
A Senzaikyuu épületéért felelős. Az ő feladata megakadályozni az illetéktelen behatolást, illetve felel a létesítményben fogva tartott shinigami(k) őrizetéért. Látogatáshoz hozzá kell engedélyhez fordulni.

6. tiszt: Tsukiyami Shina
Felelős a Kidoushuu által készített pecsétek és erőterek nyilvántartásáért és karbantartásáért. A Gotei 13 osztagai és a Shinigami Akadémia rajta keresztül folyamodhatnak segítségért az alakulathoz, ha védőpajzsra van szükségük egy-egy küldetéshez vagy feladathoz.

7. tiszt: NJK (pályázható pozíció)
A nanaseki vezeti a Kidoushuu gyógyító alakulatát, mely amellett, hogy ellátja az osztag tagjait sérülés esetén, a gyógyító kidouk kutatásával, fejlesztésével és megalkotásával foglalkozik. Az egység közvetlen ugródeszkája a 4. osztagos szolgálatnak.

Megrovás


A kapitány nyilvános megrovásban részesíti Akihiro Haruya alparancsnokot a kapitány döntésének önkényes felülbírálásáért, és az osztag rendjének felborításáért. További vétségek esetén rangfosztás és a Kidou alakulatból való kizárás eshetősége áll fent.

Kawashima Mitsuya Hiroki parancsnok
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Közlemények   Vas. Nov. 25, 2012 7:22 am

Nos, elérkezett ez a nap is Neutral Lévén holmi papírmunka kedvéért valós feladatait rendszeresen hanyagolta, illetve többször is kontár módon avatkozott bele más tisztek munkájába, Akihiro Haruyát ezennel megfosztom hadnagyi rangjától. Amennyiben úgy érzi, hogy képes ellátni egy kevésbé jelentős feladatkört, ne habozzon jelentkezni nálam az új pozíciójáért, Haruya-san Neutral

Helyét a mai naptól az osztag eddigi 6. tisztje, Hayakawa Yuki Hajime-san fogja betölteni. Gratulálok az előléptetéséhez! Neutral


Ezen felül a 3. a 4. és a 7. tisztség feladatköre is némileg módosult, melyről a fentebbi kiírásban olvashatnak az érintettek Neutral
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: Kidoushuu-