HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Diran lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Diran lakása   Kedd Júl. 12, 2011 8:05 am

Nem fogom bő lére ereszteni Diran otthonának leírását, ugyanis lényegében nem valami nagy szám. Egy egyszobás bérlakásban lakik, mely számára eléggé megfelel, hiszen nincs élettársa, nem igazán él társas életet, és nem nagyon kopogtatnak nála otthont kereső idős urak, akik plusz egy hálószobát igényelnének. Szóval... van hely.
A lakás kicsi, de kényelmes, és igen otthonos. A bútorok egyszerűek, és praktikusak, némelyiknek még kis rekesze is van. Az dolgozószoba, a nappali és a konyha egy térben helyezkedik el. A nappalit, és a dolgozó szobát padlótól plafonig tartó polc választja el, melynek nincs hátoldala, így kényelmesen át lehet kukucsálni az egyik helyiségből a másikba. A nappali rendelkezik egy kanapéval, két fotellel, valamint egy dohányzó asztallal, és egy tévével, mely a dolgozószobából is kényelmesen nézhető. Abban a helyiségben, ahol Diran idejének lényegében legtöbb részét tölti, az a dolgozószoba, azonban itt sincs több minden, mint egy nagyobbacska íróasztal, és szék.
Hálószobájában az ágyán, és a ruhásszekrényén kívül egy hatalmas láda is helyet kapott, mely inkább éjjeliszekrényként funkcionál, azonban senki se tudja, hogy ennek van egy titkos rekesze, ahol "munkaeszközeit" tárolja. Azonban nem csak ennek a ládának van titkos rekesze, ahol "trófeáit" tartogatja. (Igen, utóbbiról se tud senki... Neutral xD)

A lakáshoz még jár egy úszómedence, melyet a lakótömb összes lakója szabadon használhat. Wink

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Szer. Júl. 13, 2011 7:47 am

Az ember a kutya legjobb barátja, segíthet, ha baj van Cool
Fényképek és unalmas jelentések között bogarászhattam, miközben ideiglenes szállásomon kempeltem a hűsben. Az úgy volt, hogy miután Urarararától búcsút intettem, muszáj volt beszereznem egy biztos lakot, hogy ne ázzak el az esőben. Mondjuk a döglesztő melegre tökéletesen immunizés vagyok, de a mocskot és a sarat elég nehéz kimosni a textilből.
Szóval az úgy volt, hogy szegény pórázra kötött blöki segítséget kért tőlem, mert mindig van egy macska, aki felhergeli, de a póráza miatt nem érte el. Az ingyé’ szállásért cserébe pedig olvasztottam kicsit a láncán, hogy kénye-kedve szerint állhasson bosszút. Más dolog, még így is megalázottnak érzem magam, amiért három teljes hétig a büdös kutyaólban kellett kempelnem, ám a túlélésért mindent! Nem akarom megsérteni szerencsétlen spanomat, mert igazán kedves tőle, hogy a fizetségért cserébe megengedte, hogy meghúzzam magam nála, de valami undorító a szájszaga. Pedig már szándékosan olyan gumicsontokat árulnak, ami ápolja a fogakat meg minden. :/ Na mindegy, ajándék laknak ne nézd a fogát, az viszont biztos, hogy egy jó ideig nem leszek hajlandó földön aludni.
Hurkapálcából és masniból összetákolt batyumat vállamra kaptam, majd a papirost markolva, amire a cím van felírva indultam neki Karakura utcáinak. Nagyjából sikerül betájolnom a megadott címet, amikor meg nem voltam benne biztos, egyszerűen és nagyszerűen megkérdeztem az egyik közelben lévő kutyatársam, hogy tudna-e útbaigazítást tartani. Azért az egyik kerítés mögött megpillantott keveréket szívem szerint azonnal mentem volna megtépni, hiszen macskabarát viselkedésével csorbát ejt népünk büszkeségén, ráadásul csak úgy hagyja, hogy azok a szőrcsimbókok rajta feküdjenek, ámde most a küldetésem fontosabb. Egészen biztos, hogy be fogom köpni az EKNET-nél (Ebek és Kutyafajták Nemzetközi Tanácsa). Mocskos áruló, egyszer még szétcincálom. Mad
Egész kényelmes kis pecónak tűnik kívülről, bár nem mondom, egy családi háznak, esetleg egy kúriának jobban örültem volna. Azt hittem, az ügyvédek (mert hát nekem aztán édesmindegy, hogy ügyvéd vagy törvényszékletelős izé), jobban keresnek ennél. :/
Szerencsére sikerült elkerülnöm az összes hús-zsákot felfelé jövet, elég gázos lett volna, ha épp most látnak meg egy két lábon járó plüssállatot, de szerencsére nem történt semmi. Egy ugrással vetődök a lakás melletti csengőnek, miután konstatálom, hogy a papíroson szereplő ajtó száma megegyezik a megtalált lakáséval. Torkomat még egyszer megköszörülöm, hogy ne érjen kellemetlenség, amikor meg kell szólalnom. Kúl vagyok meg minden, a bizonyítékok másolatai is kéznél, vagyis batyunál vannak (valami ismeretlen okból kifolyólag belefért minden, amire szükségem volt, és még csak nem is nehéz), úgyhogy jöhet a menet, jövök, Hollywood. *>*
- Yo! Miyake Diran, ugye? – intek egyet az ajtót nyitó alaknak, holott a fényképek alapján tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ő az. Szóval ne is merjen becsapni, úgy se fog sikerülni. Cool
- Remélem, van elég kaja a hűtőben. A Sport TV-ben meg épp focimeccs van. Szakém van, ha gondolod, velem nézheted. Az ágy pedig az enyém, stipi-stop. – mászok be az előszobába a hús-zsák lábai mellett elhaladva, bármiféle döbbenetével nem foglalkozva. Első dolgom, hogy megkeressem, hol a hűtő, ráadásul pont grillcsirke szagot érzek. Twisted Evil Kicsit kicsi ugyan a kecó, viszont ketten kiokoskodunk mindent. Ha jól viselkedik, azt is megengedem neki, hogy a kanapén aludjon, csak mert ilyen marha jó fej vagyok. Háváj, dídzsí, napfény… Mit nekem Kalifornia? Jó nekem itt. Cool


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Szer. Júl. 13, 2011 9:09 am

A kutya az ember legjobb barátja… de ha idegesíti, az az ember szó nélkül ki is vágja az ajtón

Jó ötlet volt beugrani az egyik közeli gyorsétterembe valami kajáért hazafelé jövet. Már csak azért is, mert egyszerűen pocsék szakács vagyok. Mindig próbálkoztam a főzéssel, de valahogy sose jött össze, pedig a darabolással igazán nem lenne problémám. Sőt, még talán az én húsaim a leggondosabban felvágott húsdarabok lennének, hiszen elég nagy gyakorlatom van ilyen téren. Azonban hiába vagyok mesterien jó hentes, ha képtelen vagyok eltalálni az ízeket. Csak pusztítani vagyok képes… Az alkotás valahogy nem az én asztalom. Talán ezért is vagyok képes olyan nagy áhítattal megfigyelni mások gondos munkáját, még akár az alkotás folyamatában is. Viszont ha nagyon morbidok szeretnénk lenni, akár azt is állíthatnánk, hogy én magam is alkotok valamiféle módon. Hiszen mellékállásommal fejezem ki érzéseimet, amivel viszont csupán annyi probléma van, hogy a végeredményt, és az elkészülési időt magát, csak, és kizárólag én érezhetem. Bajban lennék, ha más is látná, mire vagyok képes. Jobb lenne, ha mindenki maradna abban a hiszemben, hogy Diran egy kedves, jól nevelt, és igen jó humorú fiatalember, aki szívesen segít másokon. Az már maradjon titok, hogy miként is történik ez a hatalmas segítségnyújtás.
Íróasztalom mögé lehuppanva máris neki álltam az újabb célpont felkutatásának. Na jó, csak elkezdtem kicsit az alany után kutakodni, hiszen célpontom neve már nem volt ismeretlen előttem. Egy újabb lélek látogatott meg néhány héttel ezelőtt, aki elmesélte nekem szörnyű halála apró kis titkait. Meglepő módon már én is tudtam róla néhány dolgot, hiszen én magam jártam el megfelelően a helyszínen. Nem volt valami szép látvány, az biztos, azonban nekem nem az undortól, és magától a halál látványától borsózott a hátam. Sokkal inkább az izgalomtól, mely átjárta minden egyes porcikámat. Legszívesebben szélesen mosolyogtam volna a látványon, azonban meg kellett őriznem álcámat, és fapofával kellett az egész fényképezősdit és nyomkeresősdit elintézni. Aztán meg jöhet a jelentés, ami persze majd megint olyan borzasztóan remek lesz, mint ahogy azt már várhatjuk a jól ismert Dirantól. Azt hiszem, a hadnagy büszke lesz rám, mint minden egyes alkalommal, amikor tökéletes munka kerül ki a kezeim közül.
A nézelődésbe belemerülve kicsit későn esett le, hogy valaki csengetett, és nem is akárhogy. Azt hittem odaragadt az ujja a csengőhöz, vagy nem is tudom. Mikor tanulják meg az emberek, hogy a lakó akkor is meghallja a csengőt, ha épp nem úgy nyomják, hogy majd’ beletörik az ujjuk.
- Ki az…? – tettem fel az ekkor szokásos kérdést, amint ajtót nyitottam, azonban senkit nem láttam a túloldalon. Vagyis… szemmagasságban nem láttam senkit, ugyanis épp a két lábam között masírozott át egy… beszélő kutyaplüss??? O_O Azt tudtam, hogy pszichológiailag nem vagyok ép, na de hogy ennyire…? Már képzelődnék is? Na nem… azt biztos nem, szóval mindenképp igazinak kell lennie. De ha még is, akkor innentől fogva tényleg nagyon óvatosnak kell lennem, hiszen nem tudhatom, hogy mi valós, és mi a képzelgés. Az meg még eléggé rá tett egy lapáttal a gyors pánikrohamomra, hogy azon a bizonyos hátsó ülésen utazó potyautasom is sejtelmesen kuncogott. Vajon mit tudhat, amit én nem? Mi akar lenni ez a kis vakarék? Ráadásul, ami a legjobban aggaszt, hogy csak úgy bemasírozott a lakásomba, és birtokba vette azt.
- Úgy látom máris kényelembe helyezted magad. Csak épp egy bökkenő van… Elfelejtettél bemutatkozni, valamint ahogy látom az se esett le, hogy ez voltaképp az én lakásom. Szóval ha kérhetlek… – mutattam egyenesen kifelé a még nyitott ajtón. Nem, nem fogom hagyni, hogy valami kék paca betársuljon lakótársnak. Kétlem, hogy adnának kutyáknak bármiféle fizetést is, amiből fizetné a lakbér ráeső részét. Azt meg pláne nem engedhetem, hogy betegye a lábát a hálószobámba, hiszen ott találhatóak azok az eszközök, melyekkel dolgozok, a másik… dugi gyűjteményről nem is beszélve.

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Pént. Júl. 29, 2011 2:33 am

Az ember a kutya legjobb barátja, segíthet, ha baj van Cool


Háváj, dídzsí, napfény… Annyira nem is romhalmaz a lakás, minden esetre a hűtő szimatát idáig érzem, hely pedig van elég arra, hogy egy-két pajtit meghívjak. Cool Mondjuk ismerve azt a dagit ő lesz az első, aki bepofátlankodik, csak mert miért ne. Attól, mert kollégák vagyunk, és mert annak ellenére, hogy egy büdös macska, még egész jó fej a másik két kollégámat illetően, és mert a múltkor megvertem szaké ivó versenyben, még nem vagyunk puszipajtások. Különben is, meccsnézés közben az ellenfélnek drukkolt, megérdemli, hogy ne engedjem be a lakásnéző buliba. Meg Blöki és Harap is kiröhögnének, ha Cartnyan társaságában látnának. Eh… Hogy az a köcsög Scorpy pont egy bolhás dagadékkal rak egy csapatba… És még ő a legnormálisabb a másik két hülyéhez képest.
Na mindegy is, a buli még várat magára vagy néhány órát, még ha pontosan nem is tudom, hogy mennyit, mert csak annyit mondtam, hogy este buli. Hiába, nagy partiarc vagyok. Cool Kár, hogy ez a Diran fickó egyáltalán nem tűnik annak, inkább egy olyan begyöpösödött WoW kockának. Tudjátok, se nő, se élet, de lehet, még anyuci mossa ki az alsógatyáit is. Szerencsétlen féreg… Rolling Eyes Na de ezért vagyok itt, hogy felrázzam egy kicsit az életét! Surprised Khmm… Akarom mondani, vagyis hát azért vagyok itt, hogy a rám bízott küldetést végezzem. Megfigyelni, megfigyelni és megfigyelni. Aztán meg majd csak lesz valami. Bevallom, idefele jövet néha kételkedni kezdtem az alkalmasságomban, jobb szeretek szimplán pusztítani, hisz az az igazi, amikor reppen a parázs meg a lángcsóva körülötted, miközben hatásvadász módon robban mögötted egy benzintartály. Cool Csak a legutóbbi kis incidens óta már nem nagyon merek kísérletezni ilyenekkel… Tehetek én róla, hogy felrobbant az a benzinkút, miután beszéltem Scorpyval? >.> Jöttek a hollowk, én támadtam, ilyen egyszerű. Neutral
- A nevem RawR! Mától én vagyok az új lakótársad. Neutral – ejtem meg kelletlenül a bemutatkozást, miközben hátat fordítva a célpontomnak keresem a konyhát. Nem tart sokáig, a szimatom hamar elvezet a konyhába, hisz n még a csukott hűtőn át is megérzem a kaja illatát. Hiába a plüssgyomor, ha kajáról van szó, egy test sem akadály. Szükségem van az energiára különben is, hogy tudnék enélkül olyan frenetikus tűzeffektekkel villogni? Na ugye hogy sehogy, húscafat?
- És akkor most én kérdezek. Hol a távirányító? – nyitom tágasra a hűtőt, miután gondosan elhelyeztem a kis batyumat, s vetem rá magam a kéjefszís csirkeszárnyra. Enyhén csípős, a kedvencem. Cool Elégedetten slattyogok a TV elé holmi evőeszközökkel sem bajlódva, hiszen bőven elég az nekem, ha a csomagból ki tudom szedegetni a kaját. Némi kutatás után a távirányítót is megtalálom, hisz pont azt ne találnám meg? Ez olyan egyszerű, mint kiszimatolni az édességet a csukott szekrényből.
- Tudom, hogy a tiéd, te seggfej, mit gondolsz, mi másért jöttem volna? Na pattintsd ide a sejhajodat, ha nézni akarod a meccset. Remélem, te is a Barcának szurkolsz. >.> – kapcsolom be a TV-t a csirkeszárnnyal az ölemben. A körülmények megfelelőek ahhoz, hogy a meccset élvezni tudjam. Ez az élet, öregem. Imádom ezt a melót. És még mennyire imádni fogom, ha minden pillanatom ilyen laza és kúlos marad, mint ez.Cool


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Vas. Aug. 14, 2011 5:40 am

A kutya az ember legjobb barátja… de ha idegesíti, az az ember szó nélkül ki is vágja az ajtón

Kezd egyre kellemetlenebb lenni ez a… plüss korcs… És még csak nem is tudom, hogy tényleg valóságos, avagy én képzelem be, hogy egy beszélő, kék kutya épp átsétált a lábam között, néhány igen furcsa dolog után érdeklődve. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ez lehetséges. Vagy a japánok találtak ki megint valami hiperszuperzseniális robotot, vagy meg egyszerűen nekem mentek el otthonról. Persze még messzebb, mint ahogy eddig voltak, hiszen eddig se nagyon lehetett azt állítani, hogy bárki is lett volna Diran okos kis buksijában rajtam, és drága utastársamon kívül. Viszont azt, hogy ez a plüsskutya igazi-e, muszáj vagyok valahogy kideríteni. De azért csak nem eshetek neki egy ollóval, és néhány biztos tűvel, hogy „na, akkor most átszablak”… Nem… muszáj valamiféle más módot kitalálnom, hogy bizonyságot nyerjek arról, hogy ez a valami tényleg valós.
Szerencsére épp tegnap vásároltam be, szóval tele van a hűtő, viszont senki… Ismétlem: SENKI nem nyúl a hűtőmbe engedély nélkül! A szobámat meg pláne nem foglalhatja el, arról meg nem is beszélve, hogy nem kívánok magamnak lakótársat, hiszen akkor titkaim se igen lehetnének. Pedig azok most vannak bőven. És nem igazán szeretném, hogy bárki is tudjon róluk magamon kívül, hiszen annak beláthatatlan következményei lennének.
Még szinte reagálni se marad időm, az illető Rawr névre hallgató sátán kutyája máris elindul felfedezőútra a lakásomban. Úgy tűnik, keres valamit. Remélem nem azt, amire gondolok…
Nem sokára el is érkezünk a keresett helységbe, mégpedig a konyhába. Sóhajtva adom meg magam, és hagyom, hogy kifossza a hűtőmet. Talán ha jól lakott, akkor továbbáll, és nem látom többet viszont. Legalábbis remélem… Azért követtem, nehogy valami olyasmit találjon, amit talán nem kéne látnia, és amivel akár még engem is bajba sodorhat. Bár tény, hogy nem szokásom szanaszét dobálni a hobbi felszerelésemet, akkor se árt, ha óvatos az ember.
- És meddig óhajt maradni, nagyságos úr? – kérdezem a falnak dőlve, miután vendégem már sikeresen letáborozott. Nem, nem fogom elfogadni, hogy a lakótársam óhajt lenni, mint ahogy azt sem, hogy eleszi előlem a kajámat, nézi a tévémet, és összepiszkítja az egész lakásomat. Próbáltam magam nem felhúzni ezzel az egésszel. Bár ha őszinte akarok lenni, azt se tudom, hogy milyen érzés idegesnek lenni, tekintve, hogy nem igazán vannak érzéseim. Eljátszani még talán eltudnám, de most egy vacak plüssnek mutassam be zseniális színészi ambícióim? Biztosan nem…
- Ha már ennyire jól ismersz, hogy tudod a nevem, és hogy hol lakom… kíváncsi lennék arra, hogy kitől szerezted az infót, és hogy még miket tudsz rólam. – vetem le magam a kanapéra nézni a meccset. Nem vagyok nagy focirajongó. Sose szoktam nézni, csak ha épp eljutok egy-két meccsre valami oknál fogva, vagy ha épp barátokkal indulok el iszogatni. Ilyen esetben szinte biztos, hogy olyan helyre megyünk, ahol lehet meccset nézni… Rolling Eyes
- Te Rawr… Mit akarsz tőlem? – kérdezem karjaimat keresztbe fonva, csak úgy, mintha a válasz nem is érdekelne. Pedig nagyon is érdekel. Mit akarhat tőlem egy plüsskutya, aki ráadásul még a vagyonomból is megpróbál kizabálni. Nem fogom hagyni, hogy szaglásszon utánam. De most, hogy úgy tűnik velem fog élni ez a bolhazsák, sokkal, de sokkal óvatosabbnak kell lennem, mikor épp játszani indulok. Nem hagyhatom, hogy bármi másra is rájöjjön. Hogy többet megtudjon, mint amennyit most tud. Az ágyamat meg nem adom. Neutral

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Vas. Okt. 02, 2011 1:30 am

Kirakni a macskát szokás, húsgolyó! Mad


Miután sikerként elkönyvelhetem a hűtőben lévő ehető kaják kizsákmányolását, s néhány akrobatikus ugrás után (méretemhez képest egész nagyokat tudok ugrani, így a legfelső polc tartalma sem lesz előttem titok, mwahaha Twisted Evil ) a ketchupot is lerántom magammal, kényelmesen caplatok a nappaliba, hogy számon kérhessem ettől a Diranpofától a távirányító hollétét. Ugyan elég mélyre kellett nyúlnom két párna között, hogy kihalásszam a Hatalom Fekete Jogarát, a feladattal sikeresen megbirkózok. Én, a hatalmas Rór! Cool Mármint… RawR! Cool *bevágja a hirópózt*
Nagyságos úr, hehe, ez tetszik. Cool Húzódik elégedett vigyorra szám, bár jobban hasonlít egy vérszomjas vicsorra. Hiába, ez a nyomorék test korlátozott mimiizés lehetőségekkel, arc, gomb és öltésberendezésembe pedig nem rakták bele, hogyan kell mosolyogni. Fenének kell az! Így legalább félnek tőlem és tisztelnek, pont, ahogy önnön magasztosságomnak kijár. Cool Még ez a Diran fickó is elismeri felsőbbrendűségemet, mert hát mi más lennék, ha nem felsőbbrendű? Hmm, nem is rossz, lehetnék maga a császár! Egész jó politikai karriert futhatnék be, hiszen egyszerűen nagyszerű vagyok, kezdve azzal, hogy kirugdosnám azt a sok léhűtő, agyalágyult anyaszomorítót a parlamentből. Viszont csak szépen apránként. Először még csak a karakurai polgármester választásokon jelöltetem magam, aztán ha megnyerem (mert úgyis megnyerem), kezdhetem is a terjeszkedést az egész Univerzumban, és akkor mindenki Nagyságos Császárúrnak nevezne, mint ez a fickó itt. Máris kedvelem, pedig azt hittem, fatökű lesz, mint a többi. Bár attól még csalódhatok benne. Fogadjunk, focizni sem tud.

- Nem tudom, dolgom van. – válaszolok neki két csirkeszárny befalása közben, bár nagy gálánsan felajánlok neki egy kicsit odaégett darabot. A kanapét itt-ott elárasztják a szaftfoltok és húsdarabkák, meg a ketchup, de érdekel is engem? Én ugyan nem takarítok.
- Hát arra én is kíváncsi lennék. Nem tudok semmit Scorpyról, hiába találkoz… hopp. - hallgatok el, miután felismerem: kimondtam a nevét! affraid Vagyis a becenevét. Pontosabban az álnevének a becenevét. Már ha az álneve nem az álnevének az álneve. Ezeken a titkos ügynökökön sosem lehet kiigazodni. Azt sem tudni gyakran, ki az aki kettős, hármas, négyes vagy akár ötösügynök, mert hogy ilyenek is vannak, mint a dzsémszbondban. Shit, hogy nekem ilyen gagyi nevem van! T^T Így nem tudok kúloskodni, ahogyan Pierce Brosnan meg a többi tette. A nevem RawR!. James RawR!. Mekkora kúl már. Cool Ők ám az igazi nagy színészek. Igazi példaképet teremtettek.
Scorpyról tényleg nem hazudtam: fogalmam sincs, mi az igazi neve, és azt se tudom, hogy néz ki, pedig találkoztam vele már… vagy kétszer. Bár lényegtelen, most el kell felejtenem, és akkor a húszsák is elfelejti, hogy egyáltalán hallotta ezt a nevet. Hű, most közel értem ahhoz, hogy lebuktassam magunkat. A húsgolyónak nem szabad arról tudnia, hogy miféle szervezet lapul meg a háttérben, különben végem. Inkább örömteljesen felkiáltok, hogy góóóóól, még akkor is, ha éppen a saját csapatunknak rúgták be a labdát a kapuba. Mindegy, mindegy, most a focira kell koncentrálni, igen, igen. A focit mindenki szereti. Diran is biztosan szereti, meg se fordul a fejemben, hogy nem. Az majd elfelejteti vele, hogy egyáltalán megszólaltam.

- Nem kell a szüzességed, ne izguljál. Látod azt a manuszt ott a képernyőn? Höhö, hogy túrja az orrát. Höhö. - terelem a témát tovább, és mutogatok a képernyőre, ahol most épp a közönséget mutatják. Hajh, bár csak én is ott lehetnék! A futball egy igazi szenvedély.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Vas. Okt. 30, 2011 12:07 am

Örülj, hogy nem áslak el a kertben! Neutral

Az biztos, hogy fárasztó egy ilyen vakarccsal egy légtérben lenni… Kezdem érteni, hogy miért nem kedvelem az állatokat. Bár az még mindig nem világos a számomra, hogy én miért nem vagyok a szívük csücske. Valószínűleg azért, mert sokkal kifinomultabbak az érzékeik, mint az embereknek, így azt is észreveszik, amit mások nem. Eredendően félnek tőlem, ami miatt már nem egy alkalommal ütöttem meg a bokám, hiszen amint meglátnak, automatikusan ugatni kezdenek. Ezért utálok olyan helyen vadászni, ahol állatok is vannak. Lebuktatnak. Na meg nem hiába tűnt el Polly, a 2 éves Labradorunk, miután lebuktatott süti-csenés közben… Úgy érzem, Rawr is hasonló véget fog érni, mint szegény Polly kutyus…
Ha összepiszkítja a lakást, vagy bármit is tönkre tesz, repül a lakásomból. Vagy ha mégse, akkor elásom a kertbe valamelyik este, miután telepumpálom nyugtatóval. Nem fogja senki se felforgatni a szépen, gondosan felépített kis életemet.
A korcs pofáján megjelenő vicsorítást nem tudom mire vélni. Vagy vigyorog, vagy meg inkább azt akarja, hogy fogjam be a számat, mielőtt még kettéharapná csinos, hosszú nyakamat. Ha viszont tényleg egy vigyor lenne, akkor valószínűleg nem hallotta ki a gúnyolódást a mondandómból, azt meg viszont kétlem, hogy az én nagyszerű, olykor kicsit gúnyolódós humorérzékem kezdett volna el megkopni.
- Te takarítod ki a nappalit. – ajánlom fel nagylelkűen Rawrnak, a kissé megégett combot majszolva, miután ő összedzsuvázta az egész kanapét mindenfélével. Én biztos nem takarítok fel helyette. Ha meg itt akar maradni, ráadásul nem szeretne a gilisztákkal aludni, akkor megteszi, amit mondok. És nincs ellenvetés, különben a kezébe nyomok egy ásót, és kiáshatja magának a saját sírját. Neutral
Egy pillanatra ledermedek, mikor meghallom, hogy valami megbízó van a dologban, és ekkor rá is jövök, hogy valaki így akarja kikémlelni a titkom. Ravasz, de nem eléggé… Neutral
~ Szóval valami Scorpy van a dologban… ~ kezdek el gondolkodni szinte azonnal. Muszáj több infót kicsikarnom ebből a buta ebből, hiszen látszik rajta, hogy annyi esze van, mint egy zsák lyukas zokninak. Nem hiszem, hogy nehéz feladat lenne bármire is rájönni, ha tőle akarom megtudni, azonban óvatosnak kell lennem, hiszen lehet, hogy csak be akar etetni ezzel a „hülye vagyok, és elkotyogok néha dolgokat” dologgal. Lehet, hogy valójában egy hihetetlenül intelligens állat, hiszen képes a beszédre is. Na jó… ez még viccnek is rossz… Ha valaki már ennyire hülye, hogy a megbízója nevét is képes elárulni, akkor valóban nem lehet sok sütni valója.
- Azt valamiért rögtön gondoltam, hogy nem a szüzességem kell… Miért nem mész, és keresel egy csinos kis pudlit? Biztos többre értékelné a társaságod, mint én. – pillantok egy pillanatra a képernyőre, majd vissza a bolhafészekre. Nem érdekel a foci. Sose érdekelt igazán, bár voltam már egy-két meccsen, csak hogy megmutassam, mennyire ember vagyok. Hiszen a többi ember ezt akarja látni… Mindenki meg akar bizonyosodni arról, hogy nem egy antiszociális személyiségzavarban szenvedő pszichopata állat van a társaságukban. Azt hiszem, sikerült is őket erről meggyőznöm, hiszen a kapitányság egyetlen egy emberén kívül senki se gyanakszik rám. Mondhatom, igazán nagyszerű vagy, Diran. Cool
- És amúgy mi dolgod van errefelé? Azt hittem a magadfajtáknak a tűzcsapokkal van csak dolga. – próbálok haverkodó módba átváltani, remélve, hogy így elkotyog még néhány infót. Ha tényleg itt marad, muszáj óvatosabbnak lennem, hiszen méreténél fogva elég nehéz észrevenni, és így könnyebben kémkedhet utánam, ami pedig… valljuk be, elég kellemetlen lehet. Főleg már csak azért, mert nem szeretem, ha valaki olyan figyel munka közben, aki később elkotyoghatja bárkinek is, teljesen véletlenül. Megbízhatatlan, és kész. Azt is csodálom, hogy bárki is munkát bízott rá.

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Kedd Nov. 15, 2011 3:02 am

Kert? Csont is van? **.**

Hah! Én ugyan nem takarítok! A nők dolga, én pedig szemmel láthatóan hímnemű vagyok. >.> Jó, talán nem is annyira szemmel láthatóan, mert hát fura is lenne, ha varrnának a plüsstestemre ilyesmit, de igenis, kan kutya, mármint módosított lélek vagyok és kész. >.> Az emberi póttestemről szerencsére már nem hiányzik az efféle felszereltség, de azt csak különleges alkalmakkor viselem. Cool Pedig sokkal, de sokkal jobban illik hozzám, mint ez a plüsstest, bár ennek is megvannak az előnyei. Például a legtöbb biolizé nem működik rajtam, emiatt nehezebb megölni meg ilyenek. Surprised Kár, hogy a fájdalmat még így is érzem, de ezt azt hiszem, titokban tudom tartani még egy jó darabig.
Jóóó, talán nem én vagyok a legokosabb kutya a világon, de a kutyák igenis, okosak, vagyis én is okos vagyok! Eskü, hogy nem direkt köptem be Scorpyt, meg azért gyorsan tereltem is a témát, mielőtt visszakérdez és leszek olyan bolond, hogy válaszoljak neki. Hogy ez ne forduljon elő, villámgyorsan tömöm pofázmányomba az ennivalót, nem érdekel, hogy eközben kit vagy mit mocskolok össze a lecseppenő olaj és zsírcseppekkel, na meg a finom, csípős szafttal. Annyira csípős, hogy igencsak égeti a nyelvem, mármint a plüssnyelvem. Még egy kis chilit mellé, és ezer biztos, hogy olyan tűztornádó bemutatót tartok, hogy ez a Diran fickó csak leshet, hogy mi van.
- Hah! – csattanok fel a pudlik hallatán. - Még csak az kéne… Kényes szuka mind. Még csak fogni sincs mit rajtuk. – nyúlok el kényelmesen a kanapén. Tekintetem még véletlenül sem téved el a képernyőről. Diran semmi empitámiával nem rendelkezik, látszik, még egy pudlival sem találkozott ezelőtt. Folyton kényeskednek, hogy nem elég puha a bundájuk, ráadásul bármit teszel, sosem leszel elég jó nekik. Még elvárják tőled, hogy méregdrága ajándékokkal lepd meg őket. Bár Bodri barátom egyszer meghúzott egy pudlit, mert már nem bírta tovább. Azt mondta, akkor bezzeg már nem volt olyan nagy szája. :/ Nekem viszont akkor sem jönnek be, túl sokat kell velük foglalkozni és túl keveset kapsz érte cserébe. Persze sosem találok egy olyan megértő, kedves, csendes, angyali arcú lányt, mint aki álmaimban szerepel néha. *-* T.T
- Britek. Neutral – reagálom a tűzcsapos dologra. Minden tisztességes brit kutya a tűzcsapnál intézi a dolgát, én azonban utálom őket, mert övék James Bond. Eh, ez a Diran fickó, szerencsétlen semmit sem tud a világunkról, ráadásul szívtelen, könyörtelen és tapintatlan is. Mondjuk már megszoktam ezeket az általánosításokat. Mi, az EKNET pedig minden áron küzdünk azért, hogy megpróbáljunk javítani ezeken a sztere… sztere.. szteretópákon. Neutral Jó lenne, ha néha nem csak ezt látnák bennünk, hanem a hűséges barátokat, valamint a játékos vadászokat. Állítólag nincs is jobb érzés annál, mint amikor kivisznek az erdőbe fácánokat vadászni, de nem tudom, én még sosem voltam, és nem hinném, hogy ez a Diran szívesen eljönne velem. Ha jönne, én akkor se mennék. Mad
- Figyelj már, átvették a vezetést azok a szemetek! Mad – pattanok két lábra, minek következtében a kanapén lévő szószos tálka felborul, és jól bele is lépek, de jelenleg az izgatottság sokkal fontosabb, mint egy bútordarab és a plüsstestem épsége. Hangosan morranva üldözöm az ellenséget, legalábbis válogatott káromkodások hadát uszítom rájuk, amiért átvették a vezetést, azonban szerencsére nem tart sokáig. Már az örömtől csendül izgatottan hangom, ahogyan a kapu felé terelik a labdát. Egy gyönyörű passz után pedig…
- GÓÓÓÓÓÓL! – kiáltok fel örömömben, azonban számat nem csak a hang, hanem a csípős szósz okozta tűzorkán is elhagyja, egyenesen betalálva a televíziót, ami egy robbanás kíséretében azonnal kipurcan. A mögötte lévő függönyök is azonnal lángra kapnak, én pedig kezeimet szám elé kapva konstatálom: valamit most nagyon elrontottam. Neutral


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Pént. Ápr. 06, 2012 4:46 am

Gondolom… Ott ástam el az előző kutyám Neutral

Úgy érzem, nekem kell majd kitakarítanom utána az egész lakást… Még csak néhány perce érkezett, de már most kitenném a szűrét. Viszont úgy érzem, nem sokat érnék vele. Biztos beszökne valamilyen kis résen, amilyen kis vakarcs… Azonban… talán még jól is jöhet, hogy a nyakamon van, hiszen így kiszedhetem belőle, hogy kitől vette az információit, és ki akar ennyire szemmel tartani. Igazán érdekel, hogy kinek izgathatom ennyire a fantáziáját… Nem lesz nehéz kiszedni belőle, hiszen a megbízója nevét máris elkotyogta. Most már csak annyi a dolgom, hogy többet megtudjak róla, és ha már elég információval rendelkezem róla, esetleg a későbbiekben majd fel is keresem. Ha úgy vélem túl sokat tud, megoldom a problémát.
Kezdem komolyan sajnálni szegény… állatot… Ott vannak a pudlik, akiket nem kedvel, pedig lényegében ők nevezhetők a kutyavilág plázacicáinak, és ha jól gondolom, nem létezik olyan férfi, aki ne ejtene el ezekkel a „cicákkal” néhány kellemes órácskát egy hotelszobában. Legalábbis úgy gondolom, a normális emberek – esetünkben hímnemű kutyák – ezt tennék. Bár… nem vagyok állatorvos. Nem értek az állatokhoz. Maximum ahhoz, hogyan végezzek velük, szóval igazán nem tudhatom, hogy egy… kutya… milyen más kutyafajtával fekszik össze szívesen.
Azon már meg se lepődtem, hogy már a tűzcsapos megjegyzésemen is felháborodik. Lehet jobban tenném, ha inkább befognám. De talán mégse, elvégre ez az én házam, és inkább őt kéne kitenni.
- Aha… – válaszolom teljes közönnyel. Soha nem érdekelt a sport, a foci meg pláne nem. Nem most fogom elkezdeni az érdeklődést iránta, az viszont sokkal inkább zavar, hogy a szószos tál a vakarcs ugrabugrálása miatt felborította. Ez még nem volt égbekiáltó bűn, mert velem is esik, de az, hogy felrobbantja a tévét, és ennek következtében a függönyöm is lángra kap, már kicsit sok volt... Neutral Még a végén az egész háztömböt leégeti, de ezt megelőzve már is lerántottam a függönyt a helyéről, és vadul csapkodni kezdtem az egyik díszpárnával, hogy elcsitítsam, majd végleg megöljem a rakoncátlan, vöröses-narancssárgás lángokat. Az agyam lassan, de biztosan el is borul, mintha valami sötét függönyt eresztettek volna le előttem. Nem csoda, hiszen mégis ki ő, hogy csak úgy jön, és feléli a tartalékaimat, és beköltözik a lakásomba, aztán meg megpróbálja leégetni azt? Meg is fogom a nyakörvénél, és el nagy léptekkel indulok meg a bejárati ajtóhoz. Eldöntöttem. Elásom a virágok közé, és nincs vele több probléma. A kinézete miatt úgy is azt fogják hinni, hogy valami régi, kopott plüss kutya.
- Menjünk ki a kertbe, ott biztos van neked csont, meg valami játék – kezdem a magyarázatot, miközben kinyitom az ajtót.
Próbálom lecsendesíteni, nehogy a szomszédok, vagy a közelben lévő emberek bolondnak nézzenek, amiért látszólag saját magammal veszekszem. Nem lenne jó ötlet egy pillanat alatt lerombolni a gondosan felállított álcámat. Nem járnék jól vele, hiszen akkor valószínűleg jönnének a rendőr bácsik, és bevinnének, bilincsbe verve. Vagy ha meg nem ők, akkor mások visznek el kényszerzubbonyban. Egyiket se szeretném kipróbálni. Egyelőre.
A virágágyásokhoz érkezve azonnal felkapom az egyik kisásót, amit a palánták ültetéséhez szoktak használni, és miután leteszem a földre, el is kezdem ásni a kis gödröt Rawrnak, hogy végre csöndben legyen. Nem kell neki olyan széles, hiszen elég kicsike, viszont minél mélyebb, annál jobb. ._. Ha jól emlékszem, utoljára az állatok közül a szomszéd papagája végezte a föld alatt, mert idegesített az egész napos csipogása. Neutral

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Szomb. Május 19, 2012 10:15 pm

Hol a telefon? Hívom a PETA-t Mad


Nem akartam leégetni a tévét, a függönyök sorsa annyira már nem érdekel, de így hogy fogom én az élő közvetítéseket nézni? Ez még rosszabb, mint amikor reklámot vágnak be a meccs alá, és rakják ki miniatűr képként a képernyő egyik sarkába, ilyenkor aztán nagyon pipa tudok lenni, de annyira, hogy rendszerint véletlenül megint sikerül felgyújtanom valamit. Rosszabb esetben ez a tévé, kevésbé rosszabb esetben a kajám, a legjobb esetben pedig Vayut pörkölöm kicsit oda, de valahogy mindig megússza az a dagadt. Neutral Elkeseredetten nyüszítek egyet, még hátravan egy teljes negyed a meccsből, ismétlést pedig gáz nézni, arra nem vetemedhetek. Be kell érnem így azzal, hogy meglesem a sporthíreket, ráadásul a lehető legjobb résznél szakadt félbe a közvetítés az apró kis balesetemnek köszönhetően. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, ez a Diran fickó is elég morcosnak néz ki. Nem, nem félek tőle, meg semmi ilyesmi, azonban azt hiszem, most tettem tönkre jövedelmező partneri kapcsolatunk. Nehezebb megfigyelés alatt tartanom, ha ennyire utál, ugyebár. Neutral
Várakozásom ellenére azt hiszem, megúsztam a dolgot, bár nem szó szerint, mert ez a nyomorék plüsstest beszívja a vizet, és folyton elsüllyedek, pedig mekkora királyság lenne szétpancsolni Diran fürdőkádját, tehát tudnék úszni, ha nem ebben a testben lennék, hanem a másikban. Tehát még sem lesz gáz, mert azt mondta, amit mondott, a hallottakon pedig kissé megmozgatom a füleim, hogy biztos legyek mindabban, amit hallok. Tényleg azt mondta, játszani visz? *.* Megyünk játszani, tényleg? *.*
Több se kell nekem, plüssnyelvem lógatva megyek ki vele a kertbe, itt legalább nem olyan füstös minden, és pattogok úgy, mint egy gumilabda, tudjátok, az a kicsi, amit a száz yenes gépekből lehet csórni, ha elég erősen mész neki. Nekem az is jó, meg egy nagy labda is, lényeg, hogy labda legyen, mert labdaaaa, és imádom, és csaholok utána, követem ásóstul-mindenestül farokcsóválva. Ásni kell? Ásni én is tudok! Szemelek ki egy másik pontot a kertben, nekem friss veteményesnek tűnnek, jó puha ott a talaj, Diran amúgy is hülye, ostoba pontot szemelt ki az ásásra, egyáltalán nem csinálja jól. El is kezdek lapátolni, csak persze lapát nélkül, nekem jó erre a két mancsom, míg a másik kettővel csak kitámasztom magam. Hevesen, vidáman, boldogan ásom, kaparom, túrom fel a veteményest, néhány homokhalmaz pedig egyenesen Diran felé repül, persze mindez csak véletlen, mert nekem aztán nincs most időm azzal foglalkozni, hogy mi merre repül el éppen, s mi lesz koszos meg mi nem, lényegtelen! Az egyik kis gödör után következik a másik, s szégyenítem meg a kertet így négy-öt ponton, szép kis gödröket kaparva bennük a lehető legrosszabb pontokon.
A labda még sehol, de mégis miért? Nyüszítek egyet befejezve a kapargatást és pillantok nagy, kerek bogárszemekkel Diranra. Nekem labdát ígért, játékot! Vagyis azt hiszem, hogy játékot, én így emlékszem, hogy mintha valami labdát is emlegetett volna… Talán azt keresi? Azt ássa ki? Túl sokáig tart azonban, míg megtalálja, még csak földet sem túr rendesen, két manccsal kell, nem gyáván ásóval!
Pillantok körbe unatkozva és kissé lekókadva, olyan lehorgonyozódva, hogy végül meglássam azt, amit meg kell látnom. Azt, ami tökéletes, azt, ami mindig is kellett nekem. Majdnem olyan jó, mint egy kerek kis labda, na nem az a pattogós, mert vicces az is, csak nehéz elkapni, hanem egy kicsit nagyobb, az a szőrös, most azonban nem gömbölyűt találok, hanem egyenest és keményet. Igen! Ez lesz az! Fiti-futizok sebesen és kapom fel a tökéletes ágat nyáltalan számba, s rohanok is el vele, hogy letegyem azt farkam lelkesen csóválva Diran elé. Látszik rajtam, hogy megfeledkeztem magamról, mindig ez van, ha kutyás játékokról van szó, aztán persze a dagadék viszkászmalac is mindig ezen röfög. Szépen pitizek és nyelvem lógatva csaholok neki, hogy dobja el a botot, dobja el! ***>***


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Miyake Diran
Ember
Ember
avatar

Aries Dog
Hozzászólások száma : 36
Age : 36
Registration date : 2010. Jul. 19.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ügyeletes vérnyom-elrendeződés elemző, sorozatgyilkos szépfiú
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
7000/12000  (7000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Hétf. Feb. 04, 2013 2:58 am

Hívhatod, de úgy se találnak bizonyítékot… Neutral Már rég elporladt… Neutral

Kezd egyre jobban idegesíteni ez a buta dög… Bár az kifejezetten tetszik, hogy önként és dalolva szalad ki a kertbe, és segít nekem (sír)gödröket ásni. Gondolom, épp most dönti el, hogy milyen fekvésű örök nyughelyet kíván magának. Persze természetesen játékról van szó, de nem muszáj neki arról tudnia, hogy valójában neki ásunk gödröt, és nem pedig labdát próbálok neki elő kaparni a föld alól. Tény, hogy a kertész nem fog örülni a kisebb-nagyobb mélyedéseknek a virágágyásban, de még mindig jobb, mint ha engem idegesítene reggeltől estig ez a vakarcs. A kertésznek meg biztos meg lehet magyarázni, hogy valószínűleg egy kóbor kutya keveredett erre felé, és az játszott egy jót a virágok között.
- Gyere, mindjárt kész a játszóhely, csak szükségem lenne… – mondanám a mondandómat, mikor hátrafordulok, s megpillantom, hogy Rawr épp elkutyagol egy másik irányba. Arcomon széles vigyor terül szét, és azonnal eldobom az ásót. Már épp fordulnék irányba, mikor meglátom, hogy drága kicsi kutyuli egy bottal a szájában szalad vissza hozzám. Remek… Most meg boteldobósat akar játszani. Mondjuk jobban belegondolva… eldobom neki jó messzire, aztán meg elbújok, mondjuk… a garázsban, vagy visszaszaladok a lakásba.
Kissé türelmetlenül álldogálok a gödör mellett, majd mikor megérkezik a blöki, lepakolja elém a botot. Igazából arra számítok, hogy csöpögni fog róla a nyál, ám ez teljesen csontszáraz. Gondolhattam volna, hiszen ez nem egy valós állat, csupán valami ketyere, ami képes uralni egy plüssállat testét. Igazából szívesen szétszedném, és megnézném közelebbről, hogy miből is áll ez a valami. Na meg hogy ha jobban belegondolok, akkor valójában elásni se nagyon tudnám, mert ha véletlenül valaki kiásná, akkor megint megtalálna, hiszen ugyan úgy életben maradna. Viszont addig is nyugtom lenne tőle. Most azonban egyelőre az „eldobom a botot, és keresd meg, addig én elbújok” játékot játszuk.
- Jól van… Akkor hát… Hozd vissza! – kiáltok, majd el is dobom a faágat. Amint látom, hogy Rawr már az eldobott játékkal van elfoglalva, máris hátat fordítok, s elindulok a lakásom felé, amilyen gyorsan csak tudok. Remélhetőleg nem olyan gyors, hogy utolérjen. Az kicsit probléma lenne, én úgy érzem. Ha mégis megtalál, akkor sajnos más eszközökhöz kell folyamodnom. Legyen ez akár az elásás, vagy a szomszéd kislánynak való odaajándékozás. Na, az biztos el se engedné, hanem örökre magához láncolná, mint kedvenc kis plüssállatkáját. Milyen szép is lenne… Ismét csend, nyugalom, tisztaság és rend a lakásomban. Nem panaszkodhatnék, hiszen akkor űzhetném a hobbimat, amikor csak kedvem tartaná, és nem csaholna a sarkamban ez a kis vakarcs. Elvégre ezt a… Rawr kutyát elég nagy problémának tekinthetjük, ha a kedvenc időtöltésemet nézzük, hiszen így sose hagyhatom el a lakást nélküle. Mi van, ha munkába is velem jön? O.o Nem lesz semmi szabad időm, a munkatársaim még őrültebbnek fognak tartani, mint amilyen valójában vagyok, és talán még le is buktat.

______________"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RawR!
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Diran konyhájában
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Pokol kutyája
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4000/12000  (4000/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   Hétf. Május 20, 2013 8:11 pm

Egy szóval se mondtam, ne lenne másolatom Cool


Mindig is az egyik kedvenc játékom volt, tényleg csak a labdákat szeretem a közönséges botoknál jobban, főleg azért, mert azt kedvemre rágcsálhatom, ha jobb minőségű, és sokáig nem használódik el. A kedvencem mégis az, amelyik még csipog is. Emlékszem, kölyökmodsoulkiskutya koromban egy csipogó gumicsirkét adtak, és mennyire megrémültem, amikor beleharaptam a nyakába, és elkezdett csipogni! *.* Még a füleimet eltakarva is morogtam rá, míg aztán elegem nem lett, és addig cincáltam szanaszét azt a csirkét, míg végül miszlikbe nem sikerült aprítani.
Persze ez már rég a múlté, mostanra már jól nevelt, művelt, okos, intelligens kopó vagyok, aki nem dől be ezeknek az ócska trükköknek... általában. De hát ki bírna ellenállni egy eldobott labdának, vagy éppen botnak? *.* Bár a labdák közül a pattogósak aztán igazán irritálóak, mindig felidegesítem magam rajta, aztán véletlenül rendszerint sikerül folyékony műanyaggá olvasztanom őket. Mad Nem, kérem szépen, semmi gond nincs az idegeimmel, pláne, hogy nyavalyás plüsstestben aztán az egyetlen ténylegesen idegi problémám, hogy nincsenek idegeim! Na nem mintha ez akadályozna gondolkozásban, vagy éppen a gyomorhiány a zabálásban, mert imádok enni, bár gondolkozni nem annyira, hacsak nem szexi, izmos aerobic sztár labrador lányokra kell gondolni, mert azok még szebbek is, mint a Rubint Réka.
Tehát, gondolkodás nélkül, vidáman csaholva, farkamat csóválva futok, futok és szaladok meg rohanok tovább az eldobott bot után. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek után mi leszünk a legjobb pajtik! *.* Nem is bánik velem olyan rosszul... *.* Para nélkül hempergek bele a pocsolyába, ami keresztülível azon az úton, amin át a botot kell megtalálnom, s miután eleget hemperegtem benne, és a pocsolya szélére esett botot is megtalálom, állkapcsom közé szorítva ügetek vissza Diranhoz, hogy megmutassam neki, milyen ügyes vagyok. *.* Aki azonban nincs a megbeszélt helyen... Neutral Nem értem, nem lehettem annyira lassú, hogy megunja a várakozást. Kész szerencse, itt van nekem a szuperszaglás. Mert hát én igazi kopó vagyok! Egyszer egy drogdílert is elfogtam!
Szaglás alapján könnyedén visszavezetem az utat a lakásához, harag azonban nincs bennem, túl boldog vagyok a játék után. *.* Bár ami azt illeti, egészen elfáradtam, meg megéheztem. Csengetek párat az ajtón, többszörös próbálkozás után sem kapok azonban választ... Mad A saras botot lerakom magam elé, majd egy tűzgolyóval egy szempillantás alatt hamuvá égetem az ajtót, s ismét megfogva a botot boldogan bekullogok, és lerakom azt Diran lába elé. ^.^ Tényleg kicsit fáradt vagyok... Ideje aludni. Fosztom ki a hűtő maradékát, amit csak találok, és lehetőleg hús, majd a rám került sok sárral nem foglalkozva dőlök le Diran ágyára, ami mostantól az én ágyam. Most mi van? Én nem vagyok annyira kényes! Nagy kár, a tévét kirobbantottam. Na nem baj. Diran majd holnap vesz egy másikat. >.<

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Cherise_Yseult_Saint-D
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Diran lakása   

Vissza az elejére Go down
 

Diran lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Karakura Town :: Lakások, házak-