HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Hétf. Jún. 27, 2011 3:37 am

- Lá, lá, lál, lá, lálá *énekel* ma jó napom van lá, lá, lálálá és ma meg veszem azt, la, la, lalaa… - énekelgetek és ugrándozom végig az úton, ami a főépületig vezet.
~ Látom, ma jó napod van. Mond csak Aya mi az, amiért ennyire vidám vagy? ~ Kérdi kíváncsian Kuroi-chan. Ami már csak azért is furcsa, mert ő mindig ott van ahol én tehát tudnia kéne, hogy én miért vagyok ilyen vidám, de rendben, amiért ilyen szépen kérte elmondom neki.
- Tudod Kuyoi-chan apuci tegnap este küldött nekem pénzt ezéjt most végje megvehetem azt az ójiási nyalókát az édességboltból. Tudod és ezéjt vagyok én boldog. – mesélem neki lelkesen és várom már, hogy megnézhessem, hogy ma mit osztottak ki rám és mikor mehetek el megvenni azt az óriási nyalókát. Tényleg óriási és akkora hogy én magam el se tudnám bírni, de azért megpróbálom majd.
Elérem a kifüggesztett beosztásokat és örömmel veszem, hogy pár apró munka után nincs is semmi teendőm.
- Jaj, de jó akkoj mehetek majd mindjájt a nyalókáéjt! – török ki örömujjongásban mikor ezt megtudom. Már érzem, az ízét a számban már annyira várom. Na, de előbb a feladatom.
~ Igen, előbb csináld meg, amit kell. ~ Tudom, tudom, miért kell ezt mindig elismételnie.
Sietek és sietek mire végre valahára egy óra alatt - amit most nem ragozok, biztos tudja mindenki, hogy az 60 perc *mégis elmondta*- végzek, és már indulhatok is a…
- Moriyama-san kérem, várjon! – na, ne ez biztos nem jelent jót.
- Igen? - kérdem hátra fordulva.
- Moriyama-san kérem, vigye el ezeket a papírokat a 6. osztagba majd hozza vissza azokat, amiket véletlenül hozzájuk küldtek. A papírokat a 4. tisztnek kell leadni és ő is adja, oda miket vissza kell hoznia.
- Ööööh… Jendben. – kissé szomorkásan veszem át a papírokat a tiszttől és azonnal shunpozni kezdek a 4. osztag felé.
~ Milyen negyedik osztag a hatodik osztaghoz kell menned! ~ Figyelmeztet a zanpum mire észbe kapok és irányt váltok. Gyorsnak kell lennem és az is vagyok az éjféli bőrruhának köszönhetően. Már meg is érkeztem az osztaghoz és gyorsan megkeresem a hetedik nem, nem a negyedik tisztet. Nem lesz nehéz megtalálnom mivel elmondták, hogy, hogy néz ki. Egy kis keresgélés után meg is találom a piros masnis nénit.
- Néni, néni itt vannak papíjok gyojsan csejéljünk! – igen nem lassíthatok sietnem, kell. Így hamar el is veszem a nénitől a papírokat, majd, amiket meg én hoztam oda adom neki és már el is shunpozzok. Gyorsan, gyorsan mindjárt végzek.
- Meghoztam! – adom oda a shinimicsodának a papírokat és már mennék is mikor megint utánam szól.
- Kérem Moriyam-san vigye el a papírokat a kapitánynak.
- Huh… Jendben. – sétálok oda lassan majd elveszem tőle a papírokat, hogy elinduljak velük a Taicho-chan nénihez. Megint csak az ajtó magától nyílik ki, amitől megint tátva marad a szám. Mégis, hogy csinálja valami kidouval? De nincs, időm ezen morfondírozni… megrázom a fejem és indulás.
Na, végre végeztem. Belépek a boltba és a pénztárhoz sietve szólok a bácsinak, hogy mit akarok venni. Az óriási nyalóka… végre a kezemben foghatom… annyira jó érzés hogy majdnem fizetés nélkül megyek el, de azért kifizetem.^^
- Hűű Kuyoi-chan nézd mekkoja és milyen színes máj alig vájom, hogy megkóstoljam. – végre annyi idő után végre megkóstolhatom. Már nyújtom a nyelvem és már épp megnyalnám, mikor valaki nekem jön… NEEEEEEEE! A nyalóka a földre zuhan és darabokra törik.
- Te gonosz néni! Hadou 04: Byakurai! – nincs kegyelem a gonosz édesség pusztító néninek, de nem ám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Hétf. Jún. 27, 2011 10:38 am

Ez a nap is csodálatos volt, mint a többi, hiszen Shiratori-samának segítettem a munkájában. Bár ő mondta, hogy nekem nem kell ezt csinálnom, de engem ez nem érdekelt, mivel szerettem Shiratori-sama mellett lenni. Annak ellenére, hogy nekem is meg volt a saját feladatom, mégis itt vagyok, mivel a rám kiosztott munka nem nehéz és gyorsan végzek vele. Tekintettel arra, hogy gyerek vagyok, nem adnak nekem nehéz munkát, mert a gyerekmunkát bünteti a törvény. Normál esetben zavar, ha gyerekként kezelnek, de ez most kivételesen nem, mivel így van időm besegíteni a hadnagyi teendőkben. Most épp segédkezek a papírok rakosgatásában, amikor észreveszem, hogy egy 2. osztagos irat van a kezemben. Azonnal szóltam Shiratori-samának, aki egyből küldött egy pokollepkét Vera kapitánynak, aki pedig visszaküldte, hogy máris mozgósít valakit az ügy érdekében. Shiratori-sama pedig engem bízott meg, hogy menjek az érkező tiszt elé, amit én csillogó szemekkel el is fogadtam. Elindultam a papírral a kezemben, de nem siettem, mivel egy 2. osztagos jön, aki valószínűleg gyorsabb, mint én. Elkezdtem ballagni a kijárat felé, de nem kellett sokat mennem, mert meg is érkezett az ide küldött tiszt, vagyis inkább egy kislány, akit tisztnek mondanak.
- Rendben. – csak ennyit mondtam, mivel láttam a kislányon, hogy siet. Vajon minden 2. osztagos ennyire szokott sietni? Gyorsan kicserélte a kezemben tartott iratot az övével, majd tovább shunpozott. De annak örültem, hogy néninek szólított, még ha nem is vagyok az, legalább látta rajtam, hogy én már nem vagyok gyerek. Miután meg volt a csere visszamentem a hadnagyi irodába és odaadtam a papírt Shiratori-samának, aki ezért meg a többi munkámért felajánlotta, hogy süt nekem valamit. Erre nagyon megörültem és ujjongani kezdtem, hisz Shiratori-sama süteménye a legfinomabb a világon. Most nemrég voltam az Emberek Világába és szert tettem egy sütemény receptre, ami olyan, hogy csoki golyó van belesütve egy tésztába, de egyben marad sütés után és olyan puha lesz, hogy elolvad a szádban. Ez el is mondtam neki és rábólintott, csak meg kell vennem hozzá a csoki golyókat, mert nincs neki olyanja. Szökdécselve el is indultam az édességboltba, ahol biztos van ilyen. Belépve az üzletbe elindulok a csokis polcok felé, majd sorban végignézem őket közvetlen a polc mellett haladva. Keresgélek, amikor véletlen nekimegyek valaminek, vagyis valakinek.
- Bocsána… - kértem volna elnézést az illetőtől, akinek nekimentem azonban egy Byakurai tartott felém, amit csak az utolsó pillanatban tudtam elkerülni és nem úsztam meg sértetlenül, a karszalagomat sikerült egy kicsit megpörkölnie, ami nagyon nem tetszett. – Te meg mit csinálsz? Ez egy üzlet. De legfőképpen, hogy tehetted ezt Haruki sajátkészítésű karszalagjával? Ez majdnem olyan súlyos bűn mintha ócsárolnád Shiratori-samát. – itt egy kis szünetet tartottam és közben felismertem, hogy ő a küldönc kislány, majd folytattam tovább. - Ezt nem úszod meg olyan könnyen küldönckém. Ezennel Haruki kihív egy párbajra. – nyújtom ki felé a mutató ujjam, hogy még hatásosabb legyen a harcra invitálásom. Ezután elindulok az ajtó felé, mivel nem akarom romba dönteni a boltot. – Haruki látott egy helyet útközben, ahol nyugodtan lehet harcolni. Kövesd Harukit! – mondtam el ellenfelemnek is a tervemet, majd elkezdtem shunpozni a kiszemelt füves terület felé. Út közben volt időm gondolkozni egy kicsit, annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy kislány valószínűleg ő is jól tud harcolni, mivel tiszti rangban van. És annak ellenére, hogy fiatalnak néz ki, nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele. Ami a harci stílusát illeti, valószínűleg a gyorsaságra alapul, hiszen már láthattam, hogy nálam gyorsabb. Vagyis ez ellen, majd tennem kell valahogy, de hogy? Majd valamit biztos kitalálok, ami megfelel a célnak. Ekkor meg is érkeztünk az általam kiszemelt helyre és meg is álltam az egyik oldalon.
- Mivel Haruki ilyen kedves ezért megengedi, hogy te kezdjél. – próbálok jó fej lenni, de ez nem jelent semmit. Ugyanúgy el fogom látni a baját, mintha én kezdtem volna. De most inkább figyelek mit fog lépni ellenfelem, mert nem lankadhat a figyelmem csak azért, mert egy kislánnyal álok szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Jún. 28, 2011 5:21 am

Gonosz, gonosz, gonosz, gonosz néni meeeg… megölte a nyalókámat. Ezért bosszút állok és meg fog érte bűnhődni. Hahahaha * ördögi kacaj a gondolataiban*
~ Aya nyugodj le, nyug… ~ Kuroi-chan próbál leállítani, de már elkésett ugyan is épp most lövök a gonosz nénire egy fehérvillám ízét.
- Kuyoi-chan ne szólj közbe ez most nem tajtozik jád! – förmedek rá a zanpumra hangosan így láthatja, hogy komolyan gondolom.
~ Aya ez, mire volt jó még a végén tönkreteszed az összes édességet. ~ jaj, tényleg a cukorkák.
- Sajnálom, sajnálom, cukorkák sajnálom, de ez a néni akkor is megkapja, ami jár neki. Tch… és még mutogat is, a gonosz.
Tudom, én ám tudom, hogy meg akarta ölni a nyalókám. Nem hagyom, hogy megússza. Azt már nem tudom, hogy miről hablatyol és azt végképp nem tudom, hogy ki az a küldöncke és az a Haruki de az biztos, hogy megkapja a magáét.
- Jendben, elfogadom a kihívást gonosz néni! – igen harcolok vele és megbüntetem a nénit és akkor majd megtanulja, hogy büntetlenül senki, senki nem ölheti meg a nyalókámat, főleg ha az egy óriás nyalóka.*bólogat*
Hé, néni ne menekülj, hová futsz? Áh, nem is baj fussál, csak úgy is utolérlek. És, aki bujt, aki nem megyek és elkaplak. A néni után shunpozok és hamar utol is érem ám ekkor ő megáll és így én is megállok.
Hmm… ez a néni nagyon ismerős, de nem jut eszembe, hogy honnan. Na, mindegy, de most biztos a néni azt hiszi, hogy csak egy kislány vagyok, ám mindjárt meglátja, hogy nem vagyok az. Mi én kezdjek, rendben.
- Jendben én kezdek. De előtte még egy kéjdés. Találkoztunk máj valahol? Mejt nekem nagyon ismerős vagy. – teszem fel a kérdésem és megvárom, amíg válaszol, és csak utána kezdek bele a támadásomba.
- Hadou 31: Shakkahou!– idézem meg a vörös golyót a kezembe és lövöm a lány felé. Hm… a vörös golyó nagyon szép. Persze a csiribí csiribá nem az erősségem ezért majd biztos könnyen kikerüli és én ekkor oda shunpozok mellé és kirugom a lábikóját. De itt még nincs ám vége ugyan is hátrébb shunpozok tőle és újabb kidoukkal szórom meg.
- Hadou 04: Byakurai, Hadou 04: Byakurai! – kétszer is rá lövök a fényességgel, de ezt is csak újabb elterelés gyanánt, hogy ismét gyorsaságomat használva közel kerüljek hozzá és több csapást is bevigyek ökleimmel. Igen ezt neki meg ezt, meg ezt, így jár az, aki Aya édességeit megöli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Jún. 28, 2011 11:20 am

Úgy tűnik a küldönc lány is haragszik rám valamiért, mert nagyon csúnyán nézett rám, bár nem mintha megijedtem volna tőle. Ekkor észreveszek a földön valami összetört dolgot, ami valószínűleg a dühének az oka. Amint jobban megnéztem, láttam, hogy valami nyalóka féleség lehetett. Nem tudom valaki, hogy tudja ezen felhúzni magát, egyszerűen vesz egy másikat és kész. Az nem olyan felbecsülhetetlen, mint az én karszalagom, amit saját kezűleg csináltam, kemény munka árán. Szóval nem egyenértékű a dolog, amiért a másikra haragszunk, mert ő sokkal súlyosabb bűnt követett el, mint én. De így legalább mindent bele fog adni a harcunkba és talán fog egy kis szórakozást is nyújtani nekem.
Elindulok a kiszemelt harctér felé, amit direkt azért választottam, hogy egy kis előnnyel induljak. Hiszen ez a hely tökéletesen alkalmas a zanpakutoum alkalmazására. Itt jó talaj van, szépen nő a fű, nem kívánhatok mást egy növény típusú lélekölőkard használatához. És igen, egy gonosz néni vagyok, hiszen ő erről még semmit nem sejt. Készenlétbe állok a harchoz és illedelmesen át is adom a kezdést ellenfelemnek, de ő még kérdezett egyet tőlem. Nem gondoltam, hogy ilyen rövidtávú memóriájú személyek is vannak, de most már tudom.
- Harukival akkor találkoztál, amikor iratokat cseréltél vele a 6. osztagban. – világosítom fel a cseppet sötét kislányt találkozásunk pillanatáról. Mivel nem nagyon érdekelt, hogy mennyire feledékeny az ellenfelem, ezért nem foglalkoztam vele, inkább a harcra koncentráltam. Először egy Shakkahouval próbálkozott, ami kimondottan nevetséges volt. Láttam rajta, hogy a sebessége és a nagysága is kisebb, mint az én kidoumnak, ezért egy könnyed lépéssel arrébb léptem és egyszerűen elment mellettem. A becsapódás után pedig az erejéről is elmondhattam, hogy gyengébb, mint az enyém. Egy pillanat múlva azonban rájöttem, hogy mért csinálta ezt. Elterelésnek szánta, ami mellesleg nem nagyon jött be, hogy meglepetésszerűen támadjon. Ám én éber vagyok és a sebessége ellenére, az utolsó pillanatban föl tudtam ugrani egy kicsit, ezzel elkerültem az elgáncsolást.
- Kétszer ugyanaz a trükk nem fog beválni Harukinál. – próbálom tisztázni a helyzetet ellenfelemmel, mivel megint kidout vet be és gondolom megint csak elterelésnek. Ezúttal két Byakurait lő felém, ami elől egy szaltóval ugrok el. Mostani támadásából is látszott, hogy nem gyakorlott a kidou használatában, mivel nem kell kétszer elmondani a mágia nevét és számát, ha kétszer akarja elsütni. Vagy ő ennyire béna lenne? Hát igen, én jó tanártól tanultam és egyre ügyesebb leszek, hála Shiratori-samának. Ő a legjobb tanár az egész világon és örülök, hogy tőle tanulhatok. Amint a szaltóból a földre érkezek nem ért váratlanul a kislány támadása, így tudtam ellene védekezni. Mivel hakudából elég jó vagyok, így a legtöbb támadását ki tudtam védeni a karommal, amik pedig eltaláltak, azok azért történtek, mert akkor éppen én is támadtam és még nem tudok egyszerre támadni és védekezni. Tehát, amennyi ütése neki betalált, annyi találatot én is bevittem neki. Szóval úgy tűnik pusztakezes harcban hasonlóan jók vagyunk, pedig azt vártam volna egy 2. osztagostól, hogy jobb lesz nálam. Ez ellen azonban teszek, hogy inkább én legyek jobb.
- Hadou 44, Kokuten Kou! – mondom ki a kidou nevét, amivel fekete tűz veszi körül a kezem, ezzel felerősítve az ütéseimet. Így már erősebbek az ütéseim az övénél és minden találattal fájdalmat okozhatok neki. Most én lendülök támadásba, szemből megyek neki és kezdek ütéseket rámérni. A sok támadás közepette egy rúgást is bevetek, amikor a leginkább nem számít rá, így egy kicsit kizökkentve a koncentrálásból.
- Hadou 29, Aka Fenikkusu! – indítok a kezemből egy kis tűzmadarat ellenfelem felé. Nem tudom, hogy van-e valamilyen hatással a kezemen lévő fekete tűz a kidoumra, hiszen én még nem tudok kombinálni, mint Shiratori-sama. Ezt a két kidout biztos jól lehetne kombinálni, hiszen a fekete tüzes ütésbe belerejthetem a tűzmadarat és azt is be fekete tüzezhetem, ezzel felerősítve azt. Ezt, majd fel is írom magamnak és elmondom Shiratori-samának, hogy dicsérjen meg. Ha pedig megtanultam a kombinálást, ez lesz az első, amit használni akarok.
- Hadou 50, Rei no Kuron! – csinálok magamból kettőt, hogy túlerőbe kerüljek. Ezt a technikát is Shiratori-samától tanultam és most kamatoztatni is fogom. Ez a technika olyan jó, így kettő lehet belőlem és kétszer olyan erősen üthetek. Miután megpillantottam ellenfelemet az előző technika után, ismét támadásba lendültem, csak ezúttal ketten vagyunk és két oldalról támadhatunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Hétf. Júl. 04, 2011 3:46 am

Tényleg már emlékszem a masnis néni az, akivel kicseréltük a papírokat. Hűha, a néni nagyon tud. A piros golyómat, ami olyan szép, hogy már szinte sajnálom kilőni nagyon ügyesen, kikerüli arról nem is beszélve, hogy a másik támadásomat is könnyen kivédte. Na, ez már gáz. Kilövöm a fehér fényeket is és megint kivédi. A fene a nénit, de nem baj, mert ez is csak elterelés volt. Rátámadok, de még ezt is kivédi. Naaa Kuroi-chan ez csalás! A néni csal már, hogy tudja kivédeni megint a támadásaim!
~ Aya ne rinyálj inkább figyelj oda! ~ Förmed rám a bácsi és én nem tudok mit tenni. Figyelek hisz meg kell büntetnem a gonosz nénit. A nyalókámért kell bosszút állnom. Továbbra is a közelharcot alkalmazzuk, mikor a néni kimond egy kidout amitől a keze feketén kezd égni. Huu ez tök ügyi, ilyen nekem is kell.
~ Aya most ne szórakozz, inkább figyelj arra, hogy ne érjen hozzád a kezeivel.~ Rendben majd megpróbálom tanár bácsi. De mintha az olyan könnyű lenne.
~ Tedd azt, amiben jó vagy. ~ Jó, de nem is tudom, miben vagyok jó hisz ez a néni nagyon ügyes és még a varázslatai is annyira jók. De várjunk, én sokkal gyorsabb vagyok, mint ő. Hupsz… nem figyelek oda és a néni belém rúg.
- Ittai! Ezt megbánod. –a néni ekkor felugrik, és felém lő egy madarat. De nem is akármilyet, egy olyan tüzeset. De a néni nagyon alábecsül, mert könnyen kikerülöm a shunpommal. Mikor a nénire pillantok, hogy támadjak, megint csak elképedek, sőt a szememet is megdörzsölöm, hogy biztos jól látom. A néniből kettő van. Hogy mi van?! Na, ne elég volt egy nyalóka gyilkos néni nem hogy kettő. Így most kétszer kellene bosszút állnom? Na, ne má’! De legyen. Haha… a nénik két oldalról akarnak támadni. Ez vicces, de azért most megmutatom, hogy mire is vagyok képes. Először a néni kettőt támadom meg és villámgyors shumpommal termek előtte és a hasikájába rúgok, amitől rögtön megáll. Majd kigáncsolom és egy kidout használok.
- Bakudou 01: Sai! Na és maradjál itten megértetted? – Majd rögtön a másik néni támadását is kivédem, aki valószínűleg mögülem fog támadni. Ami nem épp a legmegfelelőbb, ha egy 2. osztagos az ellenfele. Mi mindig éberek vagyunk, főleg ha a hátunk mögüli támadásokról van szó. Na, de pontosítva, ha a hátam mögül jön a támadás a csuklójánál fogva vetem át magam felett és így juttatom a földre remélhetőleg. Aztán a előveszem a zsebemből a kidou erősítőmet. Na, most megint én támadok.
- Bakudou 61: Rikujoukourou! – tadáááám. Én is tudok ám valamit. Mihelyt a varász fények elkapják, a nénit előveszem a kardomat. Tudom, hogy ki fog szabadulni mivel én nem vagyok valami jó ebben, de majd most meg lásuk ki a jobb vívó. Amint kiszabadul, én rátámadok és megpróbálom rávenni a vívásra.
- Ángájd, néni! Most bosszút állok! – csapok felé egy vízszintes felülről érkező csapással.
~ Látom, most tényleg komolyan gondolod. Még az akumákról* sem szóltál neki.~ naná, hogy nem. Ez most itt egy bosszúállási hadművelet.
~ Hadművelet? Hát ezt meg honnan tanultad? ~
- Azt nem tudom. Tudod, én ilyen ügyes kislány vagyok. – igen az vagyok, már csak ezek a fekete pici ízék ne repkednének itt. Több csapást is beviszek a néninek és néha trükközni is próbálok, vagyis néha szúrok is és néha a pengét alulról indítom.

Akuma*: Kuroi ame alap formájában (nem shikaiban!) okozott gyenge halucinációji. Általában élőlények melyek nem éppen hétköznapiak. A halucináció mindenkire, aki Aya közelében van kihat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Csüt. Júl. 07, 2011 1:50 am

Úgy tűnik, nem adja könnyen fel egykönnyen a kis küldönc lányka, inkább tovább próbálkozik. Bár egyértelmű, hogy én sokkal erősebb vagyok nála, de ő sem annyira rossz, mint első látásra gondoltam. Én azonban megmutatom neki, hogy velem nem packázhat holmi nyalóka miatt. Előtte fizesse meg a káromat, ami mondjuk felbecsülhetetlen, hiszen saját kezűleg csináltam a karszalagomat, de legalább bocsánatot kérhetett volna, mint én. Talán megbocsájtottam volna, ha ő is nekem, de most már késő bánat, miután legyőztem valószínűleg megbánja a dolgot.
A Fekete Kéz technika alkalmazása közben, úgy láttam, hogy ellenfelem nem akarja, hogy egyáltalán hozzá érjek. Ebből is látszott, hogy nem ismerte a technikát, hiszen csak kerülgette a támadásaimat, pedig nem sokkal okoz több fájdalmat egy erősebb ütéstől ez a kidou. Később még ez talán jó lehet valamire. Ahogy vártam a sok ütés közepette nem figyelt a másik végtagomra és a lábammal erősen hasba rúgom. Ettől egy kicsit eltávolodtunk egymástól, ezért megcéloztam egy kidouval, amit shunpozással elkerül. Nem is vártam, hogy eltalálom vele, én is, mint ő, ezt csak elterelésnek használtam. Viszont nem ahhoz, hogy lesből támadjam shunpoval, hanem egy újabb kidout vessek be, amivel meglepem. A Lélekklón technikával megkétszereztem magam és két oldalról terveztem a támadásomat.
Azonban nem minden úgy ment, mint ahogy terveztem. Mielőtt még rá tudtunk volna támadni a klónommal, ő elshunpozott az eddigi helyéről és a klónom előtt termett. Hasba rúgta, bár próbálta hárítani a támadást a kezével, majd elgáncsolta. Csak ugyanazokat a támadásokat tudja ismételni, egy gáncsolással már próbálkozott. Ráadásul meg lekoppintotta a hasba rúgásomat. Nem tud egyedi dolgokat kitalálni? Biztos a többi mozdulatát is valakiről koppintotta. Hát igen, ilyenek ezek a gyerekek, mindig az idősebbeket majmolják. Na, de visszatérve a harchoz, a klónom épp a földre került, majd a leggyengébb ártalmatlanító mágiával megkötözte. Nem tudom, mit vár ettől a gyenge varázslattól, ezt még egy különleges képességű ember is le tudná szedni magáról, nem hogy egy shinigami. Tudom, hogy azt mondják a lélekklónok olyan erősek, mint az eredeti, de ez nem igaz, hiszen egy klón sosem lehet olyan, mint az eredeti; Shiratori-sama is ezt mondja. De annak ellenére, hogy csak egy klón, ez még neki se kottyan meg.
Közben viszont engem is leküldött a földre, mivel hátulról akartam rátámadni, ő meg a csuklómon átugorva lenyomott. Engem sem hagyott ennyiben, egy erősebb bakudout használt rajtam. Ebből viszont már nehezebb volt kiszabadulni, hiszen ez egy 60-as szintű mágia volt, még ha egy kezdő kezében is, de szerencsére a klónom, aki már rég megszabadult a béklyójától, segítőkezet nyújtott nekem. Miután kiszabadultam már jött is a kislány karddal a kezében felém. Ellököm előlem a klónom, ne hogy eltalálja ez a csapás, majd azzal a kezemmel, amelyikkel nem a markolatot fogtam a penge életlen oldalát és így hárítottam az érkező csapást.
- Csak nem, tudod használni a kardodat? – próbálok gúnyolódni ellenfelemen, azonban erre ő váratlan dolgot mondott, amire egy kicsit elképedtem. Elismerte, hogy nem tudja, tud-e, de ő egy ügyes kislány. Eddig is sejtettem, de most már biztosan tudom, hogy valami tényleg nincs rendben a fejében. Elkezdtünk karddal harcolni, amiben persze megint én voltam a jobb, egyből látszott az össze-vissza kardhasználatából. Viszont egy váratlan dolog is történt kardozásunk közben. Valami fekete izék kezdtek körülöttünk lenni, amikről fogalmam nem volt, hogy mik lehettek, de vigyáztam nehogy hozzám érjenek. Ki tudja mire képesek. Azonban nagyon zavaróak voltak harc közben, így sikerült szereznem egy vágást az arcomra, amit egy lentről jövő suhintásnak köszönhetek. Egyszer meg egy szúrással próbálkozott, amit egy arrébb lépéssel kivédtem, de utána gyorsan az oldalamat védtem, nehogy kihasználja a helyzetet. És még volt egy pillanat, amikor majdnem bekaptam még egy csapást a kis micsodák miatt, de szerencsére most gyorsan kapcsoltam.
- Bakudou 8, Seki! – aktiváltam a kezem hátulján a kék visszaverő pajzsot a majdnem eltaláló kard előtt. Ezzel eltaszítottam magamtól mind a kardot, mind a forgatóját egy pár lépéssel. Ekképpen esélyem volt egy ellentámadásra. Erősen megmarkoltam a kardomat mindkét kezemmel, egy hangyányit beleszúrtam a földbe, majd elkezdtem magam mellett húzni. Így meggyengítettem a talajt, amit ennek következtében felhasználhattam a saját céljaimra. Pár lépésre ellenfelemtől, eddig mellettem húzott kardomat suhintásra indítottam, de nem az volt a szándékom, hogy megsebezzem a lányt, hanem hogy a karddal felszakadt földdarabokat felé sodorjam. Ekkor véletlenül arra is figyelmes lettem, hogy egy darabka csak úgy átmegy a fekete lények egyikén. Szóval ezek valamiféle illúziók, én meg a semmi elől menekültem. Ezt még meg fogja bánni. Elshunpoztam és fölül a háta mögött jelentem meg, hogy egy nagy csapást bevigyek a kardommal. Ezután pedig teljes erővel megyek neki és próbálok felülkerekedni rajta pengémmel, mert eddig nem adtam bele mindent, hiszen vigyáztam nehogy nekem jöjjön valamelyik. De most már, hogy tudom semmi veszélyt nem jelentenek nekem, egyáltalán nem foglalkozok velük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Szer. Júl. 20, 2011 6:20 am

Na, majd én megmutatom ennek a néninek, hogy mi jár annak, aki megöli a nyalókámat. Rögtön feléjük is megyek és a klón nénit sikerül elintéznem. Aztán a nyalóka gyilkos nénit is elkapom, és a földre kényszerítem majd megint varázslatot használva megbénítom. Hehe…
Nyuu~ az a klón néni meg hogy merészeli ezt. Azt mondtam neki, hogy maradjon ott nem? Mondom NEM?
~ De, de tényleg ezt mondtad. De most inkább a harcra figyelj. ~ Igen arra figyelek, nem kell figyelmeztetni. Én mindig a harcra figyelek, ha harcolok kivétel, akkor, amikor nem, de most nem ez van, szóval most figyelek.
~ Igen akkor miért tudott kiszabadulni a klón? ~ Az... Az, csak azért mert én nem tudok olyan jó lenni a kidoukban mint a néni. És mert nem elfelejtettem felvenni a kidou erősítőt.
~ Akkor meg mire vársz, vedd ki a zsebedből és vedd fel. ~
- Most nem éjek, já nem látod baka. – a néni közben hárítja a kardomat a kezével. Hűű ez nagyon kakkoi {menő} volt szerintem, csak úgy simán a kezével. Na, de azért nem hagyom magam ilyen könnyen.
És igen meg is sértem a kardommal bár nem a vívótudásomnak köszönhetem, hanem az akumáknak azt hiszem.
- Na, most ki nem tudja használni a kajdját néni? – vigyorgok gonoszan, hogy sikerült megsebesítenem a nénit.
~ Szerintem nem kéne feldühíteni így is látszik, hogy szinte mindenben jobb, mint te. ~
- Hát azéjt nem mindenben. – mondom, de ekkor a néni egy másik csapásom kidouval kivédi így én és a kardom is eltávolodunk a nénitől ezzel esélyt adva az ellentámadásra. A néni a földbe szúrja a kardját és úgy jön felém, hogy azt maga mellett húzza.
- Rajzolni akajsz a föld… - mondandóm nem tudom befejezni ugyan is a néni közelebb ér és a kardjával suhint egyet így egy csomó föld felém száguld. Ez persze csak föld és mikor eltalál, nem nagyon fáj, de azért a szememet eltakarom, nehogy belemenjen. – Hékás néni majdnem a szemembe ment! – Kiabálok rá dühösen, de észre kell, hogy vegyem, hogy már nincs ott ahol volt. Hirtelen megpillantom a fejem felett mivel a shunpója jóval lassabb az enyémnél. Még időben ki tudom védeni a csapást így megúszom. Majd földet ér és vívásba kezdünk. Hűha, nagyon nem lesz ez így jó. Valamiért most sokkal jobban harcol, mint eddig. Be is szerzek két vágást, ami nagyon fáj. De most nem sírhatok, na meg Kuroi-chan is azt mondja, hogy ezek nem súlyosak. Aztán míg a fájdalomra figyelek egy csapást indít felém. Szerencsére egy utsusemivel kikerülöm, bár ellenfelem eleinte azt hiheti, hogy sikerült az oldalamba vájnia kardját, de ez nem igaz. A háta mögött állok meg és hívom fel rá figyelmét, hogy hol vagyok.
- Most nézd meg én is bibis lettem. De ezéjt is most már bosszút fogok állni. De előbb még csökkentem a túlejőt. – shunpoval tűnök el eddigi helyemről majd a klón nénit Kanashibarival teszem mozgásképtelenné. Remélhetőleg ez elég lesz ahhoz is, hogy megszűnjön, ha nem úgy is jó az izmai elvágása után úgy sem tud már mozogni. Aztán egy pillanatra bezavar egy akuma.
- Jaj, ezek az akumák. Teljesen megzavajnak, most elfelejtettem, hogy mit akajtam csinálni. Na, mindegy akkoj csinálok mást. – megint shunpót használok és a néni körül kezdek, elkőrözni majd mindig máshol támadok rá sokszor aztán a támadás sikerétől függően ismét kőrözni kezdek körülötte, hogy megint lecsaphassak. Közben, amíg kőrözök, felveszem a kidou erősítőmet is, hogy kidout is használjak.
- Hadou 32: Oukasen! – lövöm a kidout a nénire mikor megállok. Ez most erősebb egy kicsivel mint az eddigi varázslataim így talán már hatni is fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Pént. Aug. 19, 2011 4:42 am

Kezd egy kicsit elhúzódni a harcunk, pedig az ellenfelem csak egy gyerek. Nem nézne ki jól, ha egy gyerek ellen minden erőmet be kellene vetnem. Bár az is igaz, hogyha nem adok bele mindent és tegyük fel, hogy véletlenül legyőz, akkor nem tudnák többé Shiratori-sama szemébe nézni. Szóval csak meg kell várnom a megfelelő alkalmat és komolyra fordítom a harcot, vagyis bevetem a shikaiom. Amúgy is kell egy kis idő, amíg előkészülők vele, hiszen nem szándékozom csak úgy megmutatni a képességeit. A kard formából pedig nem lehet rájönni, hogy mi a képessége, csak akkor fogja meglátni, amikor én akarom, hogy meglássa.
A kislányka most azt hiszi, hogy ő mennyire ügyes, mert sikerült véletlenül megvágnia. Azonban ez nem tartott sokáig, mert ezután sokkal gyorsabban reagáltam a támadásaira a fekete micsodák ellenére. De nem sokáig zavartak be, hiszen rájöttem, hogy csak valami káprázatok, amiknek semmi hatásuk ellenem. Fölé shunpoztam, hogy meglepetésszerűen támadjak rá, viszont az utolsó pillanatban elugrik a kardom elől, így a talajba vágódik. Gyorsan kihúztam, hogy ne adjak neki lehetőséget a támadásra, amivel egy közepes méretű fűcsomó és a hozzá tartozó földdarabka. Ha így folytatom, egy szál fű sem marad meg eredeti helyén és egy nagy csatatér lesz itt. Meg is van akkor a holnapi elfoglaltságom. Nem hagyhatom, így ezt a területet, meg szabad megrongálni a természetet anélkül, hogy helyre ne hoznám. Én, mint egy növény típusú zanpakutou tulajdonos, ezt nem engedhetem meg magamnak.
Ellenfelemnek megyek a kardommal, immár teljes erőmet bevetve, legalábbis a kardhasználatban. Nem sokára meg is látszik a kettőnk közötti különbség, első találatommal az arca jobb oldalán ejtettem sebet. Bár nem volt olyan súlyos az a vágás, de kezdetnek ez is tökéletesen megfelelt. Nem is kell sokat próbálkoznom, már be is vittem a következő sebet, ami a jobb vállára került. Ez sem volt olyan súlyos, de láttam a lány arcán a fájdalmat és valóban ez egy kicsit nagyobb volt az előzőnél, azonban nem annyira nagy, hogy komolyabb baja legyen belőle. Viszont ezt a lehetőséget, hogy a fájdalmára koncentrál nem hagyhattam annyiban és ismét támadnom kellett. Az oldalát céloztam meg, hiszen nem állt szándékomban megölni őt, mégiscsak egy kolléga, ha úgy vesszük. Ezzel a támadásommal biztosra vehetem a győzelmemet és nem is kellett shikait használnom, pedig tervbe volt véve.
- Utsusemi ka? – teszem a felfedezést, amikor hirtelen eltűnik előlem a nemrégiben átszúrt ellenfelem. Nem gondoltam, hogy képes erre a technikára, bár abban biztos vagyok, hogy gyorsan egymás után nem képes használni, azért annyira nem lehet ügyes. De legalább már ezt is tudom róla és nem leszek meglepődve a következő alkalommal. Az eltűnése után nem sokkal már hallom is mögülem a hangját, ezért gyorsan megfordulok és megpróbálom megvágni a kardommal. Sajnos már nem volt ott, mert elshunpozott a klónomhoz, akit hatástalanított egy kettőre. A lélekklónom ettől semmivé is vált, szóval ezzel a technikával is vigyáznom kell. Már el is felejtettem, hogy még itt van a klónom, de most már mindegy, amúgy sem volt benne a terveimben. Ha pedig mégis kellene valamihez, majd csinálok még egyet.
A kislány, mintha valami nagy dolgot tett volna, indult felém, azonban egy izé elé ment és megtorpant. Akumáknak nevezte őket, majd elhessegette magától, hogy ne zavarják. Legalább már tudom a nevüket, nem mintha annyira érdekelt volna. Megint shunpot használ és körbe-körbe kezd el menni körülöttem, majd véletlenszerűen rám támad. Próbálom blokkolni a csapásait, ami nagyjából sikerül is, de mégis letalálta az egyik combomat, bár csak egy kisebb vágás volt, attól még fájt egy kicsit, de ezt nem mutattam ki. Ezen kívül a többi támadását sikerült kivédenem, még ha az utolsó pillanatban is. Egyszer csak hirtelen megállt és egy közepes szintű kidout lőtt felém. A kardommal próbáltam szétvágni a hadout, de nem nagyon ment úgy minden, ahogy én akartam, kellett még egy kis erő.
- Haero, Haru no Nanakusa! – a kardom átalakulása közben távozott lélekenergia besegített az energialöket átvágásában. Viszont, mielőtt még ez megtörtént volna az egyik kezemet elvettem a markolatról és előre nyújtottam, hogy egy kidout útnak indítsak ellenfelem felé, aki arra várt, hogy megpillantsa mennyi kárt okozott nekem a kidoujával.
– Bakudou 29, Shinkirou! – kezdenek el levelek keringeni a lány felé, aki remélhetőleg elesik és az illúzióm hatása alá kerül. Az illúzióba csak azt tudom belerakni, amit tudok róla és az nem valami sok. De nem adom fel, ha jól forgatom a kártyáimat, még nyerhetek. Tehát a víziójába a következő lesz, amint felkel, meglát engem a földön, mintha ő győzött volna le engem. Nem sokkal később az egyik akumája hozzászól, és azt mondja neki, hogy tud egy helyet, ahol egy csomó édesség van és mind az övé lehet. Nem tudom, hogy eredetileg tudtak-e beszélni ezek az izék, de most tudnak. Ha rákérdezne, hogy miért tudnak, a válasz valami olyan lenne, hogy a mostani győzelme után erősebb lett és ez is lehetséges. Miután elindulnak az édességes helyhez, egy kis séta után megtorpan az akuma és megtámadja a lányt. Nemsokára egy csomó másik akuma is ott terem és ők is hasonlóan tesznek.
Amíg ő az ábrándjában van, én megragadom az alkalmat és elkezdem megkarcolni a környezetben lévő dolgokat, ami leginkább a földet jelenti. A karcolások szerencsére nem látszanak, és nem fog feltűni ellenfelemnek. Egy virágot is elültetek egy közeli fa lombkoronájába eltakarva levelekkel. Ez a virág pedig nem más, mint egy árvácska, ami legyengíti ellenfelemet, de kell egy kis idő, mire aktiválódik, ezért ezt ültetem el legelőször. Nem tudom meddig fog kitartani az illúzióm, ezért gyorsan csinálok mindent és közben figyelem a lányt mikor ébred fel. Ha felkelne, mielőtt végzek, úgy teszek, mint aki csak járkálgat ide-oda. Ha viszont egy karcolás közben lát meg, eljátszom, hogy nem lepődtem meg és csak egyszerűen várok, hogy felébredjen, közben meg húzgálom a kardomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Szomb. Aug. 27, 2011 2:40 am

Csak futok, futok vagyis shunpozok a néni körül és meglepetésszerűen csapok le a nénire. Hu, hu és sikerül megvágnom, juppí. ~ Ennek nem kéne örülnöd, hallod? ~ Váááá mi ez meg se rezzent mikor megvágtam a lábacskáját még grimaszolni sem grimaszol ez nem ér és még az összes többi támadásomat is kivédi. Nagyon kis ügyes néninek képzeli magát, de ezt nem hagyom. Én vagyok az ügyesebb és ezt most meg is mutatom. Egy kidout is kilövök a néni felé, ami jóval erősebb az eddigieknél ugyan is felvettem a kidou amput vagy micsodát, ami felerősíti a varázslataimat. Cöh, a néni nagyon ügyesnek képzeli magát. Még elállni sem akar, a mágia elől inkább megpróbálja kettévágni. Hm… mintha az olyan könnyű lenne. ~ De Aya ez egy kicsit túlzás egy nyalóka miatt nem gondolod? Aya? Figyelsz te rám? ~ A néni elkiáltja magát, de attól még nem lesz, ügyesebb ám ekkor megint elkiáltja magát. Nem értem tisztán, de mintha egy kidou izét mondana. Falevelek jelennek meg és egyre többen lesznek. Au… orra bukok egy kavicsban. Felkelek és leporolom magamat.
- Ez is a gonosz néni hibája. *dunnyog* - szememmel a néni kezdem el keresni és közben egy gonosz tervet próbálok ki találni, hogy visszavágjak. Aztán megpillantom a nénit és látom, hogy a földön hever. Erre nagyon megörülök és nem is titkolom örömömet.
- Háh, én győztem néni, mert ügyesebb vagyok, mint te. Igen, igen én vagyok az ügyesebb. – örömünnepemet ekkor egy akuma zavarja meg.
- Aya-chan ügyes vagy! Jutalomból mutatok neked egy helyet, ami tele van édességekkel. – közli velem a fura akuma. Eleinte nem hiszek neki, de az édesség szó hallatán gyanúm teljesen szétfoszlik és követni kezdem a lényt. Vidáman sétálok az akuma után ám az hirtelen megáll. Felém fordul, és hirtelen rám támad.
- Ne hagyjál! – kiabálok, ám ekkor még több jelenik meg és ők is rám támadnak. A földre zuhanok és kapálózva próbálom távol tartani magamtól. ~ Aya térj már észhez. Nyisd ki a szemed! ~ Parancsol rám Kuroi-chan ekkor kinyitom a szemem és észreveszem, hogy már nincsenek is itt az akumák. ~ Aya, Aya, Aya. Egy illúzió alapú zanpakutó tulajdonosa mégis, hogy eshet egy ilyen gyenge trükk fogságába? ~
- Jól van, na! Ne piszkálj! – mondom, sértődötten miközben felkelek a földről. Miért oktatni mindig. Nagyon gonosz nem tehetek róla hogy a cukorkák csak hazugságok voltak.
Megpillantom a nénit, aki épp úgy tesz, mintha nem csinálna semmit. Na de én nem teszem ugyan ezt. Mérges tekintettel pillantok rá és megmarkolom a katanám. Látom, hogy a néni már aktiválta zanpuját így én sem tétlenkedek.
- Ez nagyon gonosz volt néni. Nem is voltak cukojkák. De majd én megmutatom… Nurase! – kiáltom el végül a parancsszót. Látszólag nem történik semmi a katanám is ugyan olyan, mint volt ám ekkor a semmiből fekete színű eső kezd el hullani. Ha a néni jobban megnézi, láthatja, hogy mikor az esőcseppek ráesnek, de azonnal fel is szívódnak a bőrén keresztül még ott is ahol a bőrfelületet ruha fedi.
- Na, most megmutatom néni, hogy milyen is egy illúzió. – ekkor eltűnök a néni szeme láttára majd ezt követően sok én jelenik meg a körülötte lévő tárgyak, fák, kövek helyén. És mind egyszerre kiabálják a néninek: - Bibibí itt vagyok, itt vagyok. – nos ha néni úgy dönt, hogy bármelyikre is rátámad, akkor azok visszanyerik eredeti mivoltukat. Vagyis ismét kövek és más tárgyakat lesznek belőlük. Ezután egy énem rátámad, a nénire ám a penge csak simán átsiklik a lányon nem ejtve egy sérülést se. Miután ezt látta több énem is megjelenik körülötte pár méterre majd egymás után több byakurait lőnek ki. Persze ezek csak illúziók ám mivel én most láthatatlan vagyok a gonosz nyalókagyilkos számára így ő nem láthatja, hogy én is kilövök párat az illúziók közé. Remélhetőleg a cselem beválik és így megsebzem a nénit. Na, de itt még nincs vége.
- Sukyan! – kiáltják, az illúzióim egyszerre majd eltűnnek és az eső is eláll. Ezután a néni egy emlékében találhatja magát. Először abban mely a legboldogabb emlékét élheti, át ismét ám mielőtt még beleélhetné magát az emlék átvált a legrosszabb emlékévé. ~ Aya nem gondolod, hogy ez egy kicsit már sok… Ne szólj közbe Kuyoi-chan most megmutatom a néninek, hogy mire vagyok képes. ~
Miután a néni átéli, a rémálmát ismét visszakerül a harcterünkre és a fekete eső ismét esni kezd. Megjelenik előtte egy énem, aki persze nem én vagyok, és a nénihez szól.
- Na, hogy tetszett szeretné megint látni? Én sokkal ügyesebb vagyok ebben, mint a gonosz néni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Aug. 30, 2011 10:15 pm

Taktikám, hogy ellenfelem illúzió hatása alá kerüljön sikeresnek bizonyult. A kidouját is sikerült átvágnom a shikai-al kiengedett lélekenergia mennyiségnek köszönhetően. Most pedig van egy kis időm, hogy a shikai képességemhez kellő magokat szétrakosgassam a környezetben. Első és legfontosabb egy árvácska elültetése volt, amit a közeli fa lombkoronájába rejtettem. Utána pedig jöhettek az egyéb magvak is, amiket nem azonnal használok fel, csak ha szükségem van rájuk. A harcterünkön belül véletlenszerűen szurkáltam néhányat, majd pedig egy egész pályát körülölelő csíkot húztam, amit utána azonnal el is takartam fűvel, vagyis hogy inkább úgy igazgattam el a füvet pár gyors mozdulattal, hogy ne látszódjon az alatta lévő csík. Ezután hirtelen eszembe jutott egy tartalék terv, ami még később jól jöhet. Az árvácska mellé elültettem még egy magot, hátha szükség lesz még egyre. Egy tartalék magot pedig a fa ellenkező oldalára, ha megsemmisülne a fönnlévők közül valamelyik. Végül pedig visszatértem a térfelemre és csak úgy össze-vissza szurkálgattam minden logika nélkül.
Nem is kellett sokat várnom, ellenfelem már fel is kelt, én pedig rádőltem a földbeszúrt zanpakutoumra és úgy tettem, mintha egész idő alatt csak rá vártam volna. A kislánynak nem tetszett, amit tettem vele, ezért dühösen nézett rám, megfogta a kardját és erősen meg markolta azt. Hallom, hogy aktiválni készül a zanpakutouját, ezért kihúzom az enyémet a földből és védelmi pozíciót veszek fel. Nem tudom, mire lehet képes a kardja kiengedett állapotban, ezért óvatosnak kell lennem. Egy kicsit mozdulatlanul álltam és vártam, hogy mi fog történni, de nem volt semmi. Azt hittem, hogy valamit elrontott, mivel nem változott semmit a zanpakutouja, de ekkor rám esett valami.
- Esik? – teszek fel egy költői kérdést magamnak, amikor érzem magamon az esőcseppeket. Kinyújtom az egyik kezemet, hogy teljesen megbizonyosodjak róla, azonban nem pont azt kaptam, amit vártam. A kezemen fekete esőcseppek landoltam, majd egy pillanat alatt fel is szívódtak. Nem tudtam, mire vélni ezt a jelenséget, de ekkor ellenfelemre néztem, aki mondani készült valamit és láttam rajta, hogy nem lepődött meg az esőn, tehát ez az ő műve volt. Mondandójában pedig azt is elárulta, hogy egy illúzióra készül, ami az ő részéről nem volt valami bölcs dolog. A következő pillanatban el is tűnt a szemem elől a lány, majd több illúzió is megjelenik előttem az ő képével. Nem esek pánikba, hiszek ezek nincsenek is itt, csak én úgy látom, mintha itt lennének. De az igazi kétség kívül még itt van, csak én nem látom. Azonban most bele kell mennem a játékba, hiszen kell egy kis idő, amíg aktiválódik a virágom.
- Hadou 58, Tenran! – kezdem el először pörgetni a kardomat, majd hirtelen megállítom és előtör belőle egy tornádó, ami egyenesen az előttem álló látszatokat veszi célba és remélhetőleg az eredeti is közöttük lesz. Egy kisebb port kavartam ezzel a támadásommal, de nem tudtam megvárni, hogy ez elüljön, mivel egy káprázat vagy az igazi felém fut és valószínűleg rám akar támadni. Én azonban ezt nem hagyhattam és én is felé futottam, ekkor még azt gondoltam, hogy ez az lesz igazi, de amikor összeért volna a kardunk, hirtelen az övé egyszerűen keresztül ment az enyémen, majd pedig az egész testemen. Gyorsan megálltam, hisz ha nem ez volt az igazi, akkor ő még valahol itt van. Amint elült a porfelhő, arra leszek figyelmes, hogy körül vagyok véve ábrándokkal és felém mutatnak az ujjukkal és támadni készültek. Egyszerre lőttek ki felém Byakurai-okat, amiket nem szándékoztam bekapni, hiszen még mindig nem tudom, hogy hol van az eredeti. Amikor már majdnem eltaláltak volna a villámok felshunpoztam és visszatértem eredeti helyemre, ahol ezelőtt álltam, mielőtt felém nem futott az egyik képzet.
Ezután az illúziók egyszerre kimondanak egy szót, aminek hatására el áll az eső és ők is eltűnnek. Hirtelen mintha eltűnt volna a körülöttem lévő környezet és egy ködös terület vette volna át a helyét. Nem tudtam, hogy most mi történik, de elkezdtem gondolkozni és arra jutottam, hogy ez egy illúzió lesz. Nemsokára az eddigi köd szertefoszlott és egy ismerős helyen találtam magamat. A gyerekkori lakhelyem volt azon belül is anyukám kedvenc kertje. Jó volt újra látni, hiszen mindig is nagyon szerettem ott lenni. Hamarosan meg is jelent a múltbéli mosolyogó énem szaladva, mögötte pedig kisvártatva megjönnek a szüleim is. Aznap ültettük el a frissen érkezett virágokat együtt anyuval, apu pedig figyelt minket a teraszról. Tisztára összekentem magam földdel, de minden percét élveztem. Anyu is egy kicsit piszkos lett, de őt se zavarta különösebbképpen. Később követtem őket, ahogy bementek és megmosakodtak, majd asztalhoz ültek, hogy megebédeljenek. A kedvenc ételeim voltak terítéken, a múltbeli énem pedig éppen apunak mesélte milyen bogarakat látott és, hogy anyu miket tanított neki a virágokról. Ekkor két személy érkezésére leszünk figyelmesek és egyből tudtam, hogy most mi fog következni. Ők voltak azok, akik betörtek hozzánk. Apu nekik vetette magát, amíg anyu kitessékelte a múltbéli énemet és neki adta a nagymama gyűrűjét. Anyu visszament és apuval együtt visszatartották a bácsikat, hogy utánam menjenek. Nem bírtam sokáig nézni, ahogy a szüleim a testükkel elállni az utat, egyből sírva fakadtam, ahogy néztem az emlékeket. Azonban azt már nem tudtam végignézni, hogy a szüleim feláldozzák az életüket értem, ezért elfordultam.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! – a következő pillanatban ismét a harcterünkön vagyok, és lassan elkezd megint esni az eső, ezért kifüggesztettem egy védőhálót, ami nem lyukas, így megtartja a vizet, csak időnként ki kell belőle lökni azt. Letöröltem utolsó könnycseppjeimet és megnyugodtam, de belül örültem, hogy újra láthattam a szüleimet.
- Először is Haruki meg szeretné neked köszönni, hogy előhívtad az emlékeit. Másodszor ez nem azt jelenti, hogy Haruki nem fog tovább harcolni, épp ellenkezőleg most sokkal jobban fog harcolni és legyőzni téged. Ha akarod, használhatod megint ezt a technikát, legalább gyorsabban elfogy a lélekenergiád. – mondok el egy kisebb monológot, amiben egyszerre köszönetet mondtam és kijelentettem, hogy most kezdődik az igazi harc. Valójában pedig figyelmeztettem is egy két dologra köszönetképpen. Az egyik, hogy feleslegesen használná a technikáját még egyszer, hiszen én nem vagyok olyan gyenge, hogy összeomoljak egy emlékem láttán. A másik pedig, hogy egy idő után az fog neki feltűnni, hogy jobban harcolok, valójában viszont ő lett egy picit gyengébb.
Mondandóm után rátámadok az előttem állóra, akiről nem tudom, hogy az igazi vagy egy hamisítvány. Ha nem ő volt az igazi, akkor vaktában próbálok csapkodni, minél hosszabb ívű támadásokat indítani, hogy véletlenül rátaláljak az eredetire. Az ő fejével gondolkozva, neki az lenne a legjobb, ha továbbra is rám esne az esője, ezért valószínű, hogy megpróbálja megsemmisíteni a Tsuriboshit, vagyis én erre számítok és több tervem is van, hogy megállítsam a helyzettől függően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Okt. 11, 2011 7:06 am

Haha… Most megmutatom én ennek a néninek, hogy mi is az-az illúzió, de meg ám. Kuroi-chan shikaiát aktiválom, hogy megmutassam a néninek hogyan is kell ezt csinálni. Egy kicsit elszontyolodom, mikor ránézek a néni kardjára majd Kuroi-chanra. ~ Neked meg miért nincs ilyen kinézeted Kuroi-chan? Én is akarok olyan szép shikai kinézetet… Mi van? Hát nem vagyok én elég szép neked? Mégis mi olyan szép azon a piszkavason? Én sokkal szebb vagyok, na meg jóképűbb. ~ handabandázik zanpu bácsim miközben a néni szeme láttára tűnök el és jelennek meg a sok éneim. Hát igen, aki tud, az tud. ~ Csak ne szállj el a földtől… Mi de én nem is tudok repülni vagy igen? Na, majd otthon kipróbálom… Mi miről beszélsz te? Milyen repülésről?... Hát arról, amit az előbb mondtál. Azt mondtad tudok repülni… Dehogy mondtam! Meg ne próbáld, mert nem állok jót magamért! És az apukád se rajtam… ~ Közben a néni sajnos kikerüli a csuda jó varázslataimat pedig már azt hittem, hogy nem jön rá a cselemre, de aztán mégis. Na, mindegy az eső úgy is esik így a most következő technikámból úgy sem szabadul. Hehe. ~ Aya jól vagy mi volt ez a gonosz aura, amit az előbb éreztem?... A... Aura az meg mi?... Mindegy nem mondtam semmit. ~ Hát akkor kezdem. Kimondom a támadás nevét és elkezdek a néni emlékeiben kutatni. És Kuroi-chan segítségével sikerük is egyet találnom. ~ Ne, ne azt a másikat… Jó, jó várjál Kuroi-chan. ~ Na, sikerül is kiválasztani az emléket.
Egy kertecskében találjuk, magunkat ahol egy kicsi néni jelenik meg és egy nénivel épp virágokat ásnak el a földbe. Háh, ez a néni még ügyetlenebb, mint gondoltam nézd milyen piszkos lett egy ennyire könnyű feladattól. Én sokkal gyorsabban és tisztábban is meg tudtam volna csinálni. ~ Nahát, csak nem féltékeny valaki?... Kicsoda?... Most ezt direkt csinálod? ~ Nem tudom, mire akar kilyukadni a bácsi, de nem is érdekel. Még, hogy féltékeny, hát nem hallotta, amit az előbb mondtam? Na, de pissssz! Most jön a gonosz rész. Remélem, ez majd megijeszti a nénit. A két nagy bácsi bejön és még én is megijedek egy pillanatra, de aztán eszembe jut, hogy ez csak egy illúzió, és hogy nagykislány vagyok így nem félhetek. Nagy zűrzavar kerekedik és én szem elől tévesztem a nénit így becsukom a bal szememet és csak a jobbot hagyom nyitva így meg is látom a gonosz cukorkagyilkost. És erre a szembecsukásra azért volt szükség, mert én csak a bal szememmel látom az emlékeket meg az illúziókat a jobbal nem. Ami jó, mert így hamar meg is találom a nénit, aki sír. Igen sír, bizony ám. ~ Jól van Aya azt hiszem most jól teljesítettél ezzel a technikával… És még te tiltakoztál Kuroi-chan hogy túl gonosz vagyok, most meg megdicsérz?... Ühm, de ne felejtsd el, hogy én segítettem az kiválasztásban. ~ Mentegetőzik, kardom miközben az illúzió megszűnik és ismét a fekete esős csatahelyszínre kerülünk. Persze nagy meglepetéssel ugyan is a néni csinált egy csiribú-csiribát és egy tetőt csinált maga fölé.
- Ha… umm… Kuyoi-chan nézd, most mit csináljak, nem esik já az eső! – mondom ki hangosan és mérgesen, hogy a néni védekezik az eső ellen. De Kuroi-chan se tud, sokat segíteni gondolom ezért nem is szólal meg, de más viszont igen.
- Szívesen, de még mindig nem tudom ki az a Hayuki. És ne félj még használni is fogom, gonosz néni. – Mondom, durcásan mikor a néni mondandójából rájövök, hogy már megint nem hatott rá a hiper szuper technikám.
Majd a néni rátámad a másolatomra, de mivel nem én vagyok az így elkezd csapkodni össze-vissza mintha egy legyet, akarna lecsapni ami, nincs is ott. Na, amíg a néni ott a láthatatlan léggyel kűzd én egy csomó ént csinálok minden fel o… olyan sokat hogy csak, na. Pont, mint a sárga hajú bácsi a mangámban, hogy is hívták? Na… Naruto igen pont, mint mikor Naruto csinált magából nagyon sokat. A sok másolat egyik része, amelyikbe én nem vagyok, benne a néni köré gyűlik és kidoukkal támad. Remélhetőleg a néni azzal lesz elfoglalva, hogy kikerülgesse, mert biztos nem sejti, hogy én nem vagyok ott. A másik én csoport, amibe már én is bent vagyok pedig kidopukat lövöldöz a csillagos kidoura és így köztük elrejtőzve én is rálövök, párat hátha szétesik tőle. Persze hogy a néni ne jöjjön rá, hogy nem vagyok, a vele harcolók között néha lövök felé pár fehérvillámot.
- Haha… néni a sátjadnak mindjájt vége. – mondják a másolataim mind egyszerre, hogy a néni rá ne jöhessen, én honnan kiáltom ezt. ~ Aya vigyázz nehogy véletlenül sikerüljön megvágnia, mert akkor láthatóvá válsz számára.~
- Tudom, tudom máj nagyon sokszor elmondtad. – mondom, majd kis idő után megint megszólalok kissé rémülten.
- Kuyoi-chan nézd, eltűnnek a sok éneim. Mi történt?
~ Ez egyszerű ez a tető megakadályozza, hogy feketeeső jusson a lány agyába, és ami eddig benne volt már kezd elmúlni. Gyorsan szét kell szedni ez a valamit agy kicsalni alóla vagy… Vagy mi?... Vagy használnod kéne a második képességem ezt akartam mondani, de jobb, ha ezt nem teszed… Miért?... Mert ahhoz a közelébe kell jutnod, de akkor, ha vaktában, kezd, el megint csapkodni könnyen el talál, sőt nem is kell vaktában csapkodnia, mert ha nem jut megint eső a szervezetébe te is látható leszel a számára.
- Mii? Látható? – ijedek meg ekkor hallom, hogy a bácsi nevetni kezd. ~ Nyugi az csak akkor leszel, ha megvág, vagy ha te vágod meg, és persze ha megszünteti az illúziót, de ez nem lehetséges a jelenlegi erejénél (zanpakuto pontjánál), csak ha magát sebzi meg, de ezt a shinigamivá válásodnál már egyszer átvettük hát nem emlékszel? ~
- Gonosz. – nyújtogatom a nyelvem a semmibe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Csüt. Okt. 27, 2011 5:48 am

Feltételezésem miszerint, ha nem esik rám az eső, akkor egy idő után el fog múlni a hallucinációk hatása. Ezt abból tudtam kikövetkeztetni, hogy amikor kifüggesztettem a gumiszerű hálót magam fölé, ellenfelem nagy csodálkozással nézte a technikámat és egy kicsit kétségbeesett, hogy most mi fog történni a zanpakutou képességeivel. A hasonmás klónjai viszont még mindig meg voltak, szóval valószínű, hogy kell egy kis időt várni, mire elmúlik a fekete folyadék hatása.
Időközben viszont más is történt, virágom illata, amit a fa lombjába rejtettem, beterítette a területet és elkezdte kifejteni a hatását, amit küzdőtársam remélhetőleg nem fog érzékelni. Csak a legjobb harcosok képesek, ennek érzékelésére, akik pontosan tudják, hogy mire képesek. Egy kis akárhányadik tiszt, aki a zanpakutoujától kérdez mindent, maximum csak azt veheti észre, hogy valami nincs rendben vagy, hogy most egy kicsit jobban harcolok, mint eddig. Amikor azonban a tartalék virágom is elkezdi kifejteni hatását, már a legügyetlenebb akárki is érezheti, hogy le van gyengítve.
- Haruki az Haruki. Ezen mit nem lehet tudni? – szólok ellenfelemhez, majd egy kis idő múlva gyorsan rátámadok az egyik előttem álló illúzióra időnyerés céljából. Nem kell már sokáig folytatnom a vaktában vagdosást, hiszen hamarosan el fognak majd tűnni a képzelődések, mivel már nem esik rám az eső és a virágom ereje is rásegít, ennek gyorsításában. Amint csapkodok a semmibe a kardommal, arra leszek figyelmes, hogy körül lettem véve újabb illúzió klónokkal. Miközben kerülgettem a felém közeledő kidoukat egy tervet találtam ki. Gondoltam, hogy nem lesz az engem bekerítő képmások között, de ennek ellenére mégis vigyáztam, hogy ne találjanak el. Eközben észrevettem, hogy volt még egy csoport, akik a hálómat akarták eltalálni. Jól gondoltam, hogy meg fogja próbálni megsemmisíteni a közém és az esője közé álló objektumot. Ebben a pillanatban egy Byakurait éppen hogy kikerültem, amiről éreztem, hogy igazi volt, mivel nyomot hagyott a földön. Ebből a nyomból és abból, hogy milyen magasan ment el előttem, megpróbáltam nagyjából bemérni, hol is lehet az igazi.
Megvártam a megfelelő pillanatot, amikor az általam bemért hely közeléből érkezett támadás és akcióba léptem. Suhintottam egyet a kardommal a semmibe, hogy jelet adjak a magvaimnak. Először egy majomkenyérfát növesztettem ki az egyik tartó szál elé, hogy ne szakadjon le az egész hálóm. Azért választottam ezt a fát, mivel ennek nagyon vastag törzse van és nagyon magas is. Az sem elhanyagolható, hogy törzse nagy része vízből áll, így a tűz vagy éppen villám alapú technikákat könnyen kivédi. Arra azonban nem gondoltam, hogy egyszerre több támadást is ki fog lőni és egy Byakurainak sikerült lyukat ejtenie a hálón. Viszont erre is kitaláltam gyorsan valamit és növesztettem is a következő növényt. Egy sárguló levelű mogyorófára esett a választásom, mivel annak viszonylag nagyok a levelei és majd egy idő után, ha lehullajtja őket, be tudják tömni a lyukat, hiszen az nem volt olyan nagy. Persze egy kis csöpögés biztos lesz, de azt majd kikerülöm.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! – idézek meg egy újabbat ebből a kidouból, ezúttal az újonnan nőtt két fa fölé és nem úgy, mint egy hálót, hanem, mint egy gumi leplet, hogy nagyobb teret bemászkálhassak anélkül, hogy vizes lennék. Odashunpozok az egyik faágra és úgy teszek, mintha személyesen akarnám megvédeni a hálót a támadásoktól, de ez csak egy látszat. Először ugrándozva vagdosni kezdem a remélhetőleg áll támadásokat a kardommal. Reménykedtem benne, hogy nem találok rá igazira is a hamisak között, mivel mondjuk egy Byakurait nem lenne jó átvágni. Az illúziókkal nincs semmi baj, hiszen azokon csak egyszerűen áthalad a pengém és mehetek is a következő felé. Ez az egész kis színjáték pedig arra volt jó, hogy közben egy természetes mozdulatba ágyazva megkarcoltam a fa egyik ágát. Ezt pedig majd felhasználhatom akkor, ha sikerülne elszakítani a háló egyik tartószálát. Egy indát növesztve megragadnám a leszakított rész és a fához kötném, ezzel megoldva gondomat.
- Aka Fenikkusu! – indítok a kezemből több, apró, vörös madarat az esőben álló klónokra vagy éppen az igazira, ha köztük van, az esőtől védett helyen állókra pedig kardommal csapok le. Időközben észrevettem, hogy a képmások száma rohamosan lecsökkent, így könnyebb dolgom lesz megtalálni az eredetit. Úgy tűnik a virágom rendesen megtette hatását, vagy lehet, hogy az eső hatása is kezd elmúlni legnagyobb örömömre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Pént. Jan. 06, 2012 6:20 am

Mooo~… a néni olyan furán fogalmaz. Hát az ugyan lehet, hogy Haruki az Haruki, de akkor is ki az a Haruki? Talán ő lehet az, de akkor miért nem azt mondja, hogy: Én vagyok Haruki. Miért beszél ilyen furán. A fene se érti a nénit.
- Áhá, most máj jájöttem… De miéjt kell ilyen fujcsán beszélnie néni? – hívom fel a figyelmét arra, hogy furán beszél, mert úgy beszél magáról, minta egy másik néni lenne. És ez engem nagyon megzavar, mint ahogy az látszik is rajtam.
A beszélgetést egy időre abbahagyjuk, mivel én azzal vagyok elfoglalva, hogy lebontsam a néni kidouját. Persze a néni sem unatkozik, egyfolytában az énjeimet kerülgeti és a hamis varázslatok elől tér ki. Sietnem kell, különben elmúlik a kardom hatása és az nem jó. Bár még így is láthatatlan vagyok, de nem biztos, hogy ez sokat fog segíteni rajtam, ha többiek eltűnnek.
Yatta!{hurrá} sikerült kilyukasztanom ezt a gonosz varázslatot igen így már sikerül már csak még több lyukat kell csinálnom erre a… erre a valamire. Ám a nénit úgy néz, ki nem izgatja annyira vagy még is… suhint egyet és hirtelen egy fa nő ki a földből.
- Aszta… de nagy fa! Meg még egy… - csodálkozásomat egy újabb kidou parancsa zavarja meg. – Na, ne máááj… Csaló néni! – Kiabálok oda neki a magasból ám ekkor meglepetésemre a fán kezd el felfelé mászni. ~ Ajjaj, lehet, hogy megtudta hol vagyok?... Látod nem kellett volna olyan sokat beszélned. Remélem, tudod, hogy attól hogy nem lát attól még hall… Igen tudom, nem vagyok buta. ~ Kezdek duzzogásba miközben az illúziók a lányt támadják, ám ő ügyet sem vet rájuk, csak egyre magasabbra jön. Én e közben a kardommal nekiesek a háló lyukasztásának bár lehet, hogy nem ezzel kéne foglalkoznom hisz fölöttünk amúgy is van még egy. ~ Bölcs meglátás szerintem sem ezzel kéne foglalkoznod, főleg mert így még a láthatatlanságod ellenére is meg fog találni. ~
- Nyuu~… ne szólj máj közbe! – kiabálok hangosan Kuroi-chanra és leállok a bigyó vagdosásával. – Kuyoi-chan fájadt vagyok a néni meg nagyon ügyes meg fog találni. – szólalok meg nyűgösen nem is figyelve arra, hogy ezt a néni is hallja. ~ Te bolond így meg is fog ne hangoskodj már, hát nem süket. ~ Szid le zanpakutom.
- Jól van, na… - suttogom halkan. Eközben a néni varázs madarakat lő ki a kezéből egyenesen a lenti énjeimre. Persze nem sokat bámészkodhatok, mivel a néni egyenesen a fenti énjeimre támad és vagdosni kezdi őket, amivel csak egy baj van: Hogy én is köztük vagyok.
Gyors hátrálni kezdek, miközben a néni támadásai egyre csak pusztítja az illúziókat. Ahogy hátrálok, a balszerencse is utolér pedig nem is ment el előttem egy fekete macska sem. Az egyik lábam megakad a lyukacskában, amit még nem régiben én csináltam a varázslatommal.
- Hupsz. – jegyzem, meg mikor egy hátast dobok majd bal kezemet rögtön számra helyezem. Látom amint a néni egymás után tünteti el a hamis ellenfeleket és nem tudom miért, de olyan érzésem van, mintha tudná, hol vagyok és hogy felém tart…* nagy csend a fejében*… ~ Ne hülyéskedj már láthatatlan, vagy míg a shikai fent van nem meg mondtam… De akkor is… Várj Aya most itt az esélyed… Huh?... Aktiváld a második képességem és támad, meg míg a megmaradt illúziókkal van elfoglalva, de siess, már nem sokáig maradnak meg. ~ Igen ez az, ha azt csinálom amit Kuroi-chan mond, megbosszulhatom a nyalókámat. Bólintok egyet és kiszedem a lábam a lyukból. A nénit figyelve megmarkolom két kézzel a kardot.
- Kakinaoshi! – kiáltom el a parancsszót mire Kuroi-chan ismét a fejemhez vágja, hogy ne ordítozzak, mert a néni nem süket. Ám előbbi szavaira fittyet hányva csatakiáltás keretében rontok, neki a néni bal oldalának majd megpróbálom leszúrni, mivel ha sikerül, akkor talán sikerül nagyon, nagyon szomorúvá tennem és így legyőzhetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Jan. 17, 2012 9:10 pm

Már a harc elejétől látszott, hogy én sokkal jobb harcos vagyok, mint a kis 2. osztagos és csak idő kérdése, hogy mikor sikerül legyőznöm. A gyorsasága tényleg jó, de ha nincs mögötte semmi, akkor nem tud vele mit kezdeni. Lehet akármilyen gyors, ha gyengén támad, maximum arra jó, hogy kikerülje a támadásaimat, de azt sem csinálhatja az örökkévalóságig.
- Haruki szerint te sokkal furcsábban beszélsz a selypítéseddel. – próbálok visszavágni ellenfelemnek, amikor ő leszólta a beszédstílusomat. Ő nem szólhat semmit a kislányos beszédjével. Ez bosszúért kiállt.
Szorgalmasan folytatóm az illúzió klónok vagdosását, de már egy kicsit kezdem unni. Már egy ideje nem esik rám ebből a fekete esőből, de még mindig nem tűntek el a hasonmások. Talán megmaradnak, míg el nem tüntetem az összeset és utána nem fog megjelenni több. Egy kicsit idegesítő, de egy ilyen apróságért nem fogom feladni a harcot, hiszen ő nem is csinál semmit, csak rejtőzködik. Akcióm közben többször is hallom ellenfelem hangját, így nagyjából be tudom mérni a helyzetét, de próbálok úgy tenni, mintha észre se venném. Bár megeshet, hogy egy klónjával mondatja el ezeket, de én el tudom képzelni róla, hogy ilyen szerencsétlen legyen, hiszen folyton a zanpakutoujával beszél.
Legutoljára akkor ismerem meg a tartózkodási helyét, amikor megrebben az alsó Tsuriboshi. Bizonyára éppen rajta van és készül valamire. Próbálom nem figyelni az irányába, hogy ne tudja, hogy észrevettem. Amikor azonban elkiáltja magát, tudtam, hogy támadni fog. Arról azonban fogalmam sem volt merről. Shunpot is használhat és akár az ellenkező oldalról is érkezhet a támadás.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! – idézek meg egy újabb hálót magam elé, hogy elállja a felém vezető utat. Tudom, hogy párszor már használtam ezt a technikát, de ezt éreztem a megfelelő választásnak. Egy kis pajzzsal nem értem volna semmit, mivel nem tudtam merről érkezik a csapás. Amikor pedig belemegy a hálóba, tudni fogom, hol is van pontosan és egy erős rúgást próbálok mérni a háló besüppedt részére.
- Hadou 29, Aka Fenikkusu! Hadou 54, Haien! – lövök ki egyből a rúgásom után két kidout. Az elsőt főleg arra használva, hogy kilyukasszam a hálót és utat törjek a másodiknak, de támadásra is jó lesz, ha betalál. Meglepetés támadásoknak biztos jók lesznek.
- Mutathatnál te is valamit vagy csak a rejtőzködéshez értesz? Akár el is ismerheted, hogy Haruki a jobb és vége lenne az értelmetlen harcunknak! – kezdtem el kiabálni, hátha ezzel jobb belátásra térítem ellenfelemet. Kettős hatása is lehet ennek a felszólalásomnak. Vagy feltüzelem vele, hogy adjon bele mindent vagy elismeri, hogy én nyertem és végre mehetek vissza Shiratori-samához és eldicsekedhetek, hogy legyőztem egy 2. osztagost. Bár talán ezt a lányt legyőzni nem valami nagy cucc. Csak arra törekedik, hogy kifáradjak, ő meg szépen bujkál és vár a megfelelő pillanatra. Nagyon alantas módszerei vannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 60
Tartózkodási hely : Huecu Mundo
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
7100/15000  (7100/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Kedd Ápr. 24, 2012 3:59 am

- Még hogy én fujcsán?! Na, ne mond, de hisz te beszélsz úgy, mint, aki nem is te lennél, hanem valaki más. – szólok vissza a néninek még utoljára, majd folytatom a támadásom a varázs hálója ellen. Sietnem kell, mert a Kuroi-chan képessége nemsokára elmúlik, ha csak nem esik újabb eső a nénire.
Na, de… Hát mi ez? Nem elég hogy széttöri a nyalókám aztán meg rám támad most meg már egy kardsuhintással fákat varázsol elő a földből. Huh, ez a néni nagyon gonosz, így nekem, mint shinimicsodának és egyben postásnak le kell őt győznöm és az igazság nevében vetetnem kell vele egy giga-mega nagy nyalókát.
Jajj, de mit látok, míg én itt fenn a hálón kiabálok, a néni felfelé kezd el jönni a fán akár egy majmocska, aki gonosz nyalóka gyilkos néninek adja ki magát. Nyuu~ ez nem jó így. A néni nagyon ügyes ráadásul még ezt a hálót sem tudom kilyukasztani. És egyáltalán mégis miért ezt lyukasztom ki. A csaló majom néni már rége- rég csinált egy másikat fölénk.
Ez így nem lesz jó, ki kell találnom valamit. A néni is hamar felér és a klónjaimat kezdi el vagdosni. De jaj, nekem hisz én is köztük vagyok.
Kisebb nehézségek után és egy kis balszerencse után is, de kijutok a veszedelmes penge elől, ám azt hiszem, hogy Ő már tudja, hogy hol vagyok. Miután Kuroi-chan megmondta nekem, hogy már nincs sok időm, nem késlekedem, hallgatva a parancsaira, aktiválom a Kakinaoshit. Heves csatakiáltással támadok a nénire. A tervem egyszerű, ha sikerül legalább egyszer megvágnom, akkor módosíthatom az emlékeit így talán kizökkenthetem, és persze minél többször tudnám megvágni annál szomorúbb, lesz vagy, ahogy épp reagál arra, hogy az emlékei jóból rosszakká válnak.
Na, ne ez nem ér, így még megvágni sem tudom, mooo… Nem ér.
- Auuuuu… - reagálom le a két rúgást, amit a hálós izé mögül kapok, ugyanis a lendületem akkora volt, hogy már nem tudtam lefékezni és azonnal nekicsapódtam a néni kidoujának. És mikor ez megtörténik a néni még kettőt belém is rúg, sőt miután hátra pattogok, észreveszem, hogy a fehér gumifal egy helyen elkezd sárgulni, mint a narancs majd utána kilyukad és már megint egy olyan gonosz repkedő tűzmadár jön át rajta.
- Bakudou 08: Seki! – varázsolom magam elé még az utolsó pillanatban a kör alakú pajzsot. – Huh, ez meleg helyzet volt. – fújok ki egy nagy levegőt, miután a pajzs visszaveri, a madárkát ám a nagyja még csak most jön. Jaj, hupsz helyesbítek, sajnos az izgalomtól nem igazán láttam az előbb, de a kidou, ami eltalálta a pajzsot nem a madárka volt csak azt hittem, mert azt mondta először, akkor viszont ez nem más, mint a Haien nevezetű. Sajna abban is tévedtem, hogy visszavertem a támadást.
- Kyaa, égek, égek! Valaki gyojsan fújja el! – rohangálok, körbe-körbe miután a tüzecske egy része a ruhámra kerül.
~ Gyorsan feküdja földre és hemperegj. ~ Nem is csigázom, hamar elfekszem a földön és hemperegni kezdek. Ez szép, és mert igaz a lángok kezdenek elmúlni viszont ezt az egészet a néni is látta. Mármint engemet biztos nem látott, de a rohangáló hangoskodó tüzecskét, azaz engem biztos. Sajnos a néninek egy közvetlen támadásra van szüksége ahhoz, hogy láthatóvá váljak a százára.
A láng elalszik én pedig halkan pihegve fekszem a hátamon, el is felejtem, hogy most épp harcolnom kéne. Az egész csak akkor jut, szembe mikor meghallom, amit a néni mond.
- Yada, nem, nem. Haruki nem jobb nálam és meg fogom bosszulni a nyalóka gyilkosságot is, úgyhogy most készülj galád, néni! – mondom én nagyon elszántan és a lyukon átugorva rá is támadok, azaz csak támadnék ugyan is észreveszek két dolgot, ami azt hiszem nagyon fontos megemlítenem. Az egyik, hogy már megint láthatóvá váltam, ami arra utal, hogy a shikaimnak vége, és a másik hogy eltűnt a katanám. Igen bár ezt és a másikat is már csak akkor veszem észre mikor a néni felé csapok a már üres kezemmel. Nagyot csodálkozom is a dolgon, talán még a kérdőjelek is látszanak a fejem körül, mint a mangákban. Majd hirtelen a semmiből egy ismerős hangot hallok meg.
- Elég lesz már. – mondta a férfihang, aki nem más volt, mint Kuroi-chan aki Haruki és én köztem jelent meg ember alakban és egy-egy kezét a buksinkra rakta. – Elég lesz már. Ennek az ostoba harcnak semmi értelme csak mindketten megsérültök. Már így is elég ostoba voltam, hogy eddig nem avatkoztam közbe. – mondja majd egy mosoly kíséretében mindkettőnk fejét megsimózza.
- De… de a néni… a nyalókámat. Meg kell bosszulni. – hebegem a zanpum lelkére nézve.
- Azt mondtam, hogy nem! Most pedig indulunk vissza. – azzal megragad és mintha valami nem is tudom, mi lennék, a hóna alá kap.
- Engedj, el nekem bosszút kell…
- Nem kell. Fejezd, be különben elmondom az apukádnak, hogy rossz voltál. – Kuroi-chan fenyegetésének hatásásra nem tudok mit tenni, hisz megtenné és akkor apuci sem adna több pénzt nekem cukorkára és még mérges is lenne.
- Nem sok, de kérlek, fogadd el, bocsánatkérés képen. – nyújt át Kuroi-chan egy vörös pókliliomot a Haruki nevezetű néninek, majd elindul velem a 2. osztag felé.
- Hayuki néni, még találkozunk ám! – kiabálom még vissza, majd az út hátralevő részén duzzogok.

/Köszönöm a játékot.
Bocsánat a lassúságomért./

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 18
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19200/30000  (19200/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Csüt. Ápr. 26, 2012 9:45 am

Ahogy elvárható volt tőlem, a terv, amit kitaláltam, pont úgy ment, ahogy azt én is akartam. A hálómmal sikeresen megállítottam az érkező lányt, majd egyből rúgásokkal vissza is küldtem oda, ahonnan jött. És annak ellenére, hogy láthatatlan volt, éreztem, hogy tényleg belerúgtam valamibe, így utána küldtem még két kidout. Még így sem vált láthatóvá, csak abból láttam, hogy betalált a technikám, hogy lebegő lángokra lettem figyelmes, amit össze-vissza repülnek, majd a földön elaludnak. Ezt láttam, de tudtam következtetni, hogy a technikám sikerének az oka ez.
Szóltam neki, hogy mutathatna ő is valami érdemlegeset, mert ha nem akkor én vagyok a jobb. Erre persze egyből begurul, hogy én tévedek, meg minden és rám akar támadni. Ezúttal viszont már látom, ahogy átugrik a lyukas hálón, ami mögött álltam. Úgy állt, mintha egy karddal akart volna megtámadni, de nem volt semmi a kezében és ezt ő is csak most vette észre az arckifejezéséről ítélve.
- Hiányzik valami? – egyből elkezdtem gúnyolódni a dolgon, mert ezt nem hagyhattam ki. Közben pedig észreveszem, hogy elállt az eső, vagyis ez az álleső vagy mi ez. Csak ennyi ideig képes fenntartani a shikai állapotot. Bár, mit vártam tőle? Eddig is tudtam, hogy az elejétől kezdve nem volt semmi esélye ellenem.
Ekkor megjelent egy férfi közöttünk, aki véget vetett a harcnak. Ha nem tette volna, valószínűleg én zártam volna le azzal, hogy néhány ütést és rúgást mérek a lányra és megnyerem a csatát. Ezzel megmentette ez a férfi a megaláztatástól, de attól még én nyertem, hiszen egyértelműen látszott a harc alatt, hogy jobb vagyok. Nem tudtam, hogy ennyire lezuhant a 2. osztag színvonala, hogy ilyen gyenge kislányokat is felvesznek, aki csak bujkáláshoz, meg a piszkos trükkjeihez ért.
- Haruki már mondta neki, hogy felesleges ez a harc, de az ostoba fejével nem tudja megérteni. – mondtam a feltételezett zanpakutou szellemnek, aki kettőnk között állt. Viszont a lány még így is harcolni akar, hogy ketten is megmondták, hogy ez a harc értelmetlen. Ebből is látszik, hogy én sokkal jobban felnőtt vagyok, mint ő. Nekem is lenne okom haragudni rá, hiszen kedvenc, saját készítésű karszalagom megpörkölődött és ő tehet róla. Viszont látom, hogy nélkülem is van elég problémája a fejével és könnyedén legyőzném, így hagyom az egészet.
Végignézem, ahogy elcibálják a helyszínről a lányt, de előtte még kaptam egy szál pókliliomot a férfitől. Még hallottam a lány kiabálását, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk, amit akár úgy is érthetek, hogy mostantól riválisának tekint. Bár én nem érzek ugyanúgy, mivel nem vagyunk egy szinten, de számára ez a kis rivalizálás biztos eredményes lesz valamennyire, ha utol akar engem érni.
Most viszont már én is elindulok visszafelé, mert Shiratori-sama vár és nem akarom megváratni. Az újonnan kapott pókliliomot az egyenruhámra tűztem, csoki golyóimat, amit a közelben helyeztem el felkaptam és neki is vágtam a visszafelé vezető útnak. Még biztos sok teendőm van, amit a mai nap kell elvégeznem.
/És is köszönöm a játékot Smile /

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   Pént. Ápr. 27, 2012 12:55 am

Szép KT-vel végeztetek, jutalmatok (illetve karakterleadás miatt Haruki jutalma) 300 LP és 3500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni   

Vissza az elejére Go down
 

Cuki kislány vs. Nyalóka gyilkos gonosz néni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-