HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Jún. 20, 2011 6:14 am

Csönd. Erre várt már az elmém hosszú napok óta. A folyamatos üldözésnek hála álmaim lassan kitűntek belőlem, és az alvás már réges-régen nem olyan, mint volt. Az agyam sosem pihenhet. Résnyire nyitom a szemem, és megcsodálom a pulzáló mély lila fényt, amit az Arkangyalok Ékköve bocsájt ki. Legalábbis én így hívom a kristályt, amit a medálba zártak. Reiatsuval töltöm fel továbbra is, hogy ha kifogyok az erőből, akkor az eltárolt lélekenergiát ismét magamhoz vegyem. Fészek. Két és fél hete ez a menedékem, és az otthonom. Nazonak szóltam, hogy ne sokat tartózkodjon otthon, mert ott megtalálnak. A múltkor, mikor a lakásomon jártam, három shinigami várt, a teljes elfogó felszerelésben. Nem tudtam elbírni velük egyedül, így menekülnöm kellett a saját házamból is. A Fészekig jutottam, és eddig akárhányszor indultam útnak, rövid úton megtaláltak, és megtámadtak. Meditációmat nem zavarta meg semmi, csak a gondolat, mely féregként rágta be magát az elmém nyugodt tengerébe, és azonnal felkavarta az álló vizet. Kinyitottam a szememet, és abbahagytam a reiatsu gyűjtést is. Visszafogtam az erőmet, és felvettem a lábcontrollt. A gondolat most megzavarta a hosszú perceket, amit itt töltöttem csendben. A csend, amire oly régóta vágyok, most a fejemben vált zajossá.
~ Mégis csak haza kéne menni. Ki kéne purgálni onnan minden shinigamit, és megtisztítani a mocsoktól. Mégis csak az én házam… Paragon! Segíts~ kiáltottam magamban a kardomért, ami azonnal shikai formába változott át. A legutolsó edzésünk óta jelentősen megnöveltem a bankaiom idejét. Talán fél netán egy percig is bírom, de kétszer bankai szintre lépni, egy kész kín maradt. Fiatal erő még ez, és elsők közt vár a kiburjánzásra. Csak edzéssel lehet öntözni ezt a növényt, és vérrel. Sok vérrel.

A lakásomon most is kupleráj volt szokás szerint. A teleportomra nem számított a két pipázó idegen. A pipámat szívják. A teámat isszák. A pénzemet költik. Az elsőre olyan erővel csaptam le, hogy ketté szakadt a felső teste, és vérezve rogyott le a kanapéról. Azonnal szörnyet halt. A másik felrúgta a pipát, mikor a kardjához nyúlt. Hangtalan shunpoval fogtam meg, és közben vágtam le a fejét a halálistennek. A lépcsőről kacagva jött le egy férfi és egy nő. Valószínűleg éppen az ágyamat használták. Jó szex után, jó cigi vár. Most rájuk nem várt más, csak a halál. Halálistenek. Milyen vicces. Istennek lenni sokkal nehezebb. Még nem vettek észre. A reiatsumat elfedte az akarat. Egy falnál várakoztam, míg lejjebb és lejjebb jöttek. A szemem sarkából megpillantottam az üres szakés üveget. Remek! Ezt kihasználhatom, és hozzáadhatom a meglepetés erejéhez. A lány felsikoltott. Kezdte kapizsgálni. A vitrinem üveg ablakának a tükröződését használtam a teleport pontos célzásához. Közben a null dimenzióban előrántottam a lélek nélküli zanpakutoumat, és a lépcsőn landoltam. A lány a telefonjához kapott… csak már nem volt mivel. És hová. A férfi még hárított, mert ő volt az okosabb, és a kardját vette elő először. Most azt, amivel harcolni képes. Sajnos kevés volt. Fölötte shunpoztam át, és mikor még csak észrevette, hogy eltűntem, én már megforgattam benne Paragon dupla pengéjét. Egy katana, és egy másfélkezes kard. Jó fizikum kellett a tökéletes forgatásukhoz. Bár az én zanjutsum közel sem tökéletes. Inkább gyenge. Mozgolódást hallottam a szaunából. Hiába fő a fejük emiatt, már elkéstek. Biztos jó szórakozásnak gondolták azt, hogy egy luxus házra kell vigyázniuk. Én jól szórakozom. Az én terepemen legyőzhetetlen vagyok. Hárman jöttek föl az alsó szintről, ahol a szaunák vannak. Egy szál törülköző, és a kard. Mikor elém álltak, látszott rajtuk az elszántság,… meg az alkohol. Megerőltetés nélkül shunpoztam el mellettük, és egy jól alkalmazott utsusemivel teljes zavart okoztam. Mikor az első mellett elhaladtam még egy Seikyomait is elvégeztem. Mikor a többiek látták a spriccelő vért, rögtön kidou tárukat próbálták feszélyezni. Csak hogy a „klónom” bemutatott nekik, kiötlötte a nyelvét, és eltűnt. Én meg a két karddal mindkettejükre halált hoztam. Milyen szánalmasak.

A tisztítás után egy tényleges tisztítást is megcselekedtem. A zuhany alá is magammal hoztam Paragont, és a lélek nélküli zanpakutomat. Önként jelentkeztek a feladatra, mert azt hitték, hogy nem leszek itthon. Akik szembe mernek nézni a halállal. Még a papírt is megtaláltam, amin rajta volt az eligazítás. Take and Hold!. Stratégiai tanárom szavai könnyedén átnyilaltak a gondolataim kusza hálóján. Akaratlanul is egy mosoly ült ki az arcomra. Miután végeztem a fürdéssel szobámba mentem, és fáradtan az ágyamba dőltem. Egy pár órát aludhattam csupán, mikor egy idegen reiatsu törte meg lélekenergiám halvány sugárzását. Nem is tudtam eldönteni igazából, hogy Hollow, vagy Shinigami. Yuu-san jutott eszembe először, de ő sokkal erőteljesebb Hollow eszenciával rendelkezik. Mintha már teljesen az volna, meg közben teljesen Shinigami. A jelenléte is pusztán hátborzongató, nem hogy amikor harcol. Akkor szinte teljes a kavar, hogy éppen honnan is merít energiát.
- Vaizard-- ajkaim némán formálták meg a szót. Csak a fejemben lehetett hallani a nonverbális kiejtést. Összehúztam a már nyitott szemem, majd felpattantam. Egy új öltönyömet vettem fel, és helybe raktam mind két kardomat. Piros nemesi köpenyemet vettem fel. Éjszaka. Miért, mindig éjszaka? No mindegy, ezzel most nem foglalkozhatok. Kiléptem az ajtón, és az idegen lélekenergiára összpontosítottam. Pár utcával arrébb volt. Gyors shunpo, és már ott is voltam. Kezeim a kardmarkolatokon pihent.
- Hát te ki vagy?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Szer. Jún. 22, 2011 2:04 am

*Lappangó fekete veszteség. Az idő előre haladtával a város egy hátborzongatóan rideg környezetbe került. Sötétség lepé az eget s a földet egyaránt. Tán a Hold sápadt sugara karcolja itt- ott a megtépázott nyugalmat. Alszik a város és alszik a környezet. Mindössze néhány környéken bukik az ég alá egy- egy mámorosan bódító fuvallat. Álmot hoz, pirosítsa az arcot és elfektet. Nyugodt a környék és nyugodt az éj is. E világban fellelhető szellemi részecskék sem oly' sűrűek, min egyébként. Valahogy egy árva hollow sincs most itt avagy éppen kimúlóban vannak. A halálistenek mindig is jól végezték a dolgukat, annak ellenére, hogy gyakorta nem érhetnek oda minden helyre. Hiszen, ha oda érnének nem lenne ilyen káros vége bizonyos lelkeknek és nem is kellene otvar rondaságokat megtisztítani. Egy hollow vére, lelke tetőtől talpig mocskos. E képpen egy mélységbe taszított shinigami miért is volna tiszta? Se nem hollow, se nem shinigami, csak egy számkivetett, aki nem tartozik se ide, se oda. Komor és lelkileg kártékony tényállás ez. De vajon ők is így gondolják ezt? Vajon átkozzák e azt a napot avagy áldják, hogy az- az erő került a kezükbe?
Egy fekete macska halad át előttem az úton. Szép kis nyamvadék lehet ő is. Valószínűleg senki nem vetette meg, hogy ennyire le van fogyva, de érdekel is ez engem? Egy követ rugdosok ezen a cseszett kihalt környéken, hátha erre téved egy fehér pofás zombi köcsög. Utálom az éjjelt, sosem tudok aludni és mindig azt kell néznem, hogy éppen hányóra van. Már, ha egyáltalán megtalálom az éjjeli szekrényemen a vekkert, amit minden egyes reggel neki vágok az ajtónak. Szerencsétlen, már csak ötszázszor darabokra tört, de mindig van egy sügér, aki összerakja nekem. Ez ilyen. De legalább nem kell újat megfújnom, ha azt akarom, hogy láthassam az időt. S váháhá kilógtam ez alkalommal is éjnek évadján a raktárból. Igazából nem is volt olyan nehéz, csak meg kellett várnom még mindenki lesz olyan sötét, hogy aludni megy. Mázlista köcsögök. Mad Engem miért basztat két ilyen világot vesztett lény, akik bennem laknak? A zanpakutom még hagyja ám, de ez a hollow kurvára megutált engem, habár én se kedvelem őt. Kis parazita nyamvadáj. De majd kirugdalom őt a semmibe, hogy megértse, még mindig én vagyok a középpályás, ő pedig a labda, amit ide- oda rúghatok kedvem szerint. Ladba. Ez egyszer fatálisan elfelejtettem magammal hozni az én drágaságomat, de ez voltaképpen nem fog abban megakadályozni, hogy feltaláljam magam. Megtorpanok egy pillanatra, ahogyan sikerült azt a kőtörmeléket a túlfélre küldenem. A tükörképemmel találom szembe magamat s sóhajtok egyet. Az egyik lekapcsolt bulik ablaküvege teljesen tökéletesen tükrözi a külsőségeimet. Pigment hiányos, kiengedett haj, fekete melegítő és tornacsuka. Akinek meg nem tetszik lehet elhúzni a picsába vagy kirúgdalom belőle a szuszt is. Habár nem sok gyökér olyan hájpolt, hogy ki mer jönni az utcára ilyenkor. Pedig teljességgel nem tudom megérteni, hogy miért kell befosni pár alacsonyrendű hollow köcsögtől. Jól fejbe kell csapkodni őket azt zuhé. Legalább is én múltkor elég faszántosan lerúgtam az egyik fejét mialatt apummal akart kikezdeni. Még mit nem, lehet nem jövök ki vele olyan fényesen mostanság, de ne hogy már egy ilyen kis giliszta intézze el. Kárt tenne a büszkeségembe, ha egy ilyen kis semmiség gyilkolja meg aput. Bár apu *.* ...nem soha. Kitöröm, szét ütöm és megverem meg lehúzom a wc-n és ehh. Furcsa, meglehetősen mélyen gyökeredző agresszivitásra utaló gondolataim gyanánt sikerül egy egészen véletlen ütés folytán kiütnöm a kirakat üvegét. Nem kérdéses, hogy a riasztó szívesen kezdi kieregetni a nyominger riasztóját. Remek, most futhatok is a fenébe. Nem sok shunpot engedek meg magamnak a dologgal kapcsolatban, ahhoz este van már, hogy én arra pazaroljam az energiám, hogy zsernyákok ellen szaladgáljak. Meg egyébként is majd pont az emberektől fogok megfutamodni. -.-' Elindulok azért szépen elhaladva a "csontmacska" mellett és két kerülettel lejjebb meg is állok. Szép nyugisan sétálgatok zsebre rakott kezekkel oldalamon az ikerpengéimmel. Valahogy nekem teljesen úgy rémlik, hogy a foci pálya itt erre fele lehet, tehát a helyes irányba teszem utamat egészen addig, még mögém nem kerül egy- egy shinigami? Kipattano idegzet...*
- Ki..ki...mit akarsz gyökérkém? *Jó hát na, most mit akar abba beleszólni, hogy éppen mit csinálok hajnalok hajnalán az utcán? Ezeknek persze mindig mindenbe bele kell ütniük az orrukat. Megfordulok, hogy láthassam a köcsög arcát, aki úgy gondolja, hogy majd referenciámat zászlóra firkálva fogom lebegtetni. Nevetséges. Végig nézek rajta s az első dolog ami megüt, az- az, hogy a haja éppoly fehér, mint nekem. Magamban kissé rácsodálok erre, viszont az a piros köpeny.*
- No mi van...csak nem a télapó osztogat karácsonyi ajándékokat és sorról sorra járja a házakat? *Húzom el ajkaimat. Rémes, hogy valaki ilyen divatja múlt göncöt képes magára ölteni. Jogosan tételezhetem fel azt hiszem erről, hogy a shinigamiknak nincsen ízlésük. Bár ki tudja honnan való ez a szerzet....*


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Szer. Jún. 22, 2011 10:53 pm

Meglepődve hátrafordult, mikor hozzászóltam. Lehetetlen a kiscsaj. Lesütött szemmel megcsóváltam a fejem, és hátrébb ugrottam. Immáron képes vagyok megfelelően kezelni ezt a Vaizard kérdést, és nagyon jól tudom, hogy nem igazán szeretik őket a shinigamik. Mondhatni ellenségeket látnak benne. Eretnekségnek is mondhatjuk immáron… akár. A szemébe néztem, és nem találtam mást, csak azt a gyermeteg lelket, aki mindjárt erőteljesen meg fog lepődni. Vaizard, és csak így flangál az utcán. Most megtudja ki is az ellenség.
- Én Tamachi Yukezo vagyok, a Tamachi-ház feje. Azért vagyok itt, hogy megkeressem azt az idióta vaizardot, aki szinte egy megafonnal híreszteli, hogy mi is valójában. Amint kimozdulsz a rejtekhelyedről, és nagyobb reiatsu mennyiséget használsz, szinte azonnal felkerülsz a 12. osztag térképére. És ezt minden Vaizard tudja. Te hogy hogy nem?- közben előhúztam a znpakutoumat, és rászegeztem- Szóval még egyszer felteszem a kérdést. Hát te ki vagy?- megvártam, míg válaszol, majd azonnal neki estem. Egy egyenes függőleges vágást indítottam ellene először. Érezze meg, hogy ki is vagyok. Meg úgy tudni akartam, hogy hogyan is harcol. Milyen stílust szeret, és hogy mindenekelőtt vegye elő azt az átkozott maszkját. Meg akarom mutatni a világnak, hogy én Tamachi Yukezo, legyőzök egy maszkharcost. Először közelharcban akartam megkóstolni a csajt. Nyilván jobb közelharcban nálam… ugyanis én nagyon gyenge vagyok a kardvívásban. Majd még fejlesztek ezen is. 5-6 másodperc a közelharcunk csupán, azonnal hátra shunpozok egy látható sebességgel, hátha utánam jön, ezzel megmutatva a gyorsaságát. Még a shunpo közben egy energia lökettel lepattintom a láb-controllokat, és meghúszszorozom a sebességemet. Hagyom, hogy támadjon, majd ha ez megtörténik, akkor egy 100%-os shunpoval kerülöm el a csapását. Csak hogy lássa, itt nem lesz sokkal több test a test ellen harc. Kidoukban és gyorsaságban jeleskedem, meg a zanpakutoum képességeiben. Egytől egyig távolságtartó technika, méghozzá egy olyan erős kombinációban, hogy azt kevesen képesek hárítani. Miután az első menetet ezáltal letudtam, ha letudtam, és nem most halok meg, egy lámpára ugrok fel, de közben lebegek, csak így faszábban néz ki, ugyanis a súlyomtól letörne a gyenge lámpa.
- Itt véget ér az utad ^^- mosolyogtam rá, és vártam. Hogy mire? Paragonra.
~ Mit gondolsz, vajon milyen erős lehet a maszkjával?~ kérdeztem meg belül, várva a lélek női hangjára. Helyette inkább egy fantom képben megjelent mellettem, ő is lebegve, és letekintett sisakjából a lányra.
- Ne becsüljük alá. Szerintem ne hagyjuk, hogy felvegye. Sokkal gyorsabbak vagyunk nála. Ez biztos. Valamint ne nagyon jöjjön közelebb, max majd ha mi megyünk oda hozzá. Érezze a törődést. Ha távolsági harcos, akkor meg se próbál közelebb jönni, de támad. Ha meg inkább kardforgatásban jeleskedik, akkor nyilván be fog pánikolni, hogy sosem ér el minket. Csak ügyesen Yukezo. Csak ügyesen! Ha sikerül józanul végig harcolnunk, akkor könnyedén nyerhetünk. Taktikázni muszáj most!- mondta nekem halk hangon, de csak én hallgattam a szavát. Lepillantottam rá, és vártam. Hogyan akar ide feljutni? Végül is kilőhet rám valamit, akkor az elől kilépek, ha meg közelíteni akar, akkor is egy shunpoval egy másik lámpa tetejére ugrok át, és mosolyogva kilövök egy byakurait. Igaza van Paragonnak. Ha okosan csinálom, akkor mindenképpen én nyerek. Bár még kezdtem aggódni, hogy sokkal izgalmasabb lesz ez a küzdelem, mint ahogy azt várom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Csüt. Jún. 23, 2011 12:43 am

*Télapó, télapó. Még is ki képes, most komolyan ilyen idióta köpenyben mászkálni Karakurában, mikor a XXI. században élünk? Ennek nagyon félre mehetett valami, vagy csak olyan véntrotty már, hogy észre sem veszi, hogy mindenki idiótának nézi. Végig nézek azért rajta, hátha találok valami olyasmit, amitől megtudom magamat gondolni az üggyel kapcsolatosan, mert semmi kedvem egész idő alatt egy mikulásról asszociálgatni mindenfélére. Sajnos semmi,egyszerűen a szemeimet nem tudja elkerülni ez a köpeny. Ha meg neki áll még kötekedni az első dolgom lesz, hogy ...nem is rossz ötlet. szemöldökrángatás Magam mellett össze szorítom ökölbe kezeim és csak várok egy darabig, hogy hátha meghozza a cicamica a nyelvét. Magammal kellett volna hoznom azt a fekete csontmacskát és neki vágni, hátha megritkult volna tőle a haja. Megszólal. Komolyan azt hittem már sosem teszi. Oldalra billentem a fejemet s még ez pofázik, addig én jó velősen elásítom magamat, majd vállat rántok.*
- Rohadtul nem érdekelt, hogy ki vagy...az meg, hogy mit csinálok marhára rám tartozik... *E közbe végig felfelé pillantok ezzel kifejezve a nemtörődömségemet az üggyel kapcsolatosan. Most komolyan azt hiszi, hogy ezzel meg tud engem hatni? Sajnos mindig így járok, mert nem ismernek, de ez már az ő bajuk nem az enyém. A cápafogúról meg jobb lett volna, ha nem beszél, mert kiváltképp idegesítő, ha vele próbálnak engem fenyegetni. Oldalra kilépek egyet, hogy a testtartásom kényelmesebb legyen, de mire megtörténik eme mozdulatom már egy katanával kezdhetek el szemezni. Ki pillantok az ócskaság mögül s egy ravasz vigyor kezül az arcomra. Ha kötekedni akar, csak jöjjön.* ~ Jön..~ *Szerencsére a zanpakutom még időben felszólít ezért mindössze egy mozdulatommal oldalra csapom a kardját kezemmel, hogy ezáltal a vágása ne találjon be. Még is kinek képzeli ez magát, hogy majd csak úgy szimplán legyakhat és tovább állhat? Ez még egyáltalán nincs lejátszva s nem is fogom magamat csak úgy hagyni egy ilyen helyettes Narutonak. Meg sem mozdulok ezt követően, csak figyelem, ahogy gyáva mód hátrébb shunpozik, mint valami gyalogkakkuk, aki félti a tollait. Utána megyek de nem a shunpo szintem teljében, valahogy feleslegesnek érzem az ő jelenlegi gyorsasága végett. A tenyeremet indítom meg a feje felé, hogy arcon csapjam a baromarcút* ~ gyors..~ *Alig láthatóan egy meglepett arcmimika terül el egy pillanatra az arcomon, amint kikerüli a támadásomat. A kis gyökér mind végig csak színlelte a lomhasgát és csak játszadozott. -.-' Ezért tutira kifogom most már csinálni, de még mielőtt ez bekövetkezne megállok egy pillanatra, hogy felfogjam mi is történik. Az odáig oké, hogy feltehetőleg férfi létére gyengusz, viszont gyorsnak ígérkezik, amivel szemét módon vigyáznom kéne. Nem vagyok taktikus alkat, így vagy úgy beverem a képét, hogy megtanulja Shizunevel nem lehet csak úgy packázni, mint ő azt elképzelte. Pillanatok alatt fel megy bennem a pumpa s felé fordulok.* - Még szép, mivel befogom verni a fejed a betonba..Rolling Eyes *Pillantok fel rá s közben elgondolkodok azon, hogy érdemes lenne e zanpakutot használni azért, hogy repüljek. Valószínűleg hülyeség lenne, mikor a szellemi részecskék van oly' sűrű, hogy közlekedni lehessen. Felshunpozok a villanypóznára, hogy elé kerülhessek, de ez az idióta megint csak menekülni kezd és ennek tetejébe még egy "fény kardozni" is akar. Gyűlölöm a kidoukat, félre ugrok előle.* - Hadou no Ichi...Shou! Hadou no ichi...Shou! *Ellövök két más irányba két kidout magam is. De ettől függetlenül még nem fogom megkedvelni a mágiát. hasznavehetetlen kis szarok, amikkel csak a gyávák dobálóznak, akik nem mernek közel menni az ellenséghez. Valószínűleg ez a köcsög gyalogkakukk is ezekhez tartozik.* ~ Most mihez fogsz kezdeni?...Szét verem a fejét és ennyi...Csak vigyázz, most is figyel téged...Jaj hagyjál már azzal a sznob gecivel, kiverem a fehér pofáját az űrbe ha szórakozni mer a harcom közben...~ *Felettébb üdítő társalgást intézek a zanpakutom és magam közt, mi közben egy percre sem veszem te a szememet a selyem fiúról. nem vagyok rá kíváncsi, azonban lenne itt valami, amit mindenek előtt megakarok tőle kérdezni, még mielőtt szét verem a képét az előbbi bepróbálkozásai végett.* - Áruld el te köcsög, hogy miért támadtál rám igazából? *Szerintem van olyan sötét, hogy még maga sem tudja miért kezdett ki velem csak jött, hogy eljátssza a supermant és tovább álljon. Csak, hogy ez nem így működik, legalább is nálam nem...*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Pént. Jún. 24, 2011 3:44 am

A lövésem után megajándékozott két alacsony szintű kidouval. Könnyedén kerülöm el az elsőt… sehogy.
- Kounkanteny- motyogom, és a felém tartó lepkefing erejű lökést arrébb taszítom annyival, hogy engem az már ne találjon el. Megrázom a fejemet, és leugrok a lámpáról. Azon gondolkoztam, hogy az előbb miért pusztakézzel hárított, majd támadott meg. Gyanús ez nekem. Ennyire bízik pusztán a fizikai erejében? Lehunytam egy pillanatra a szemem a kérdése után. Kioltottam a kötelet, ami a köpenyemet tartotta, mielőtt még leért volna a földre, én odashunpoztam mögé, és odasúgtam.
- Mert egy idióta vagy- és a következő pillanatban már teljesen máshol voltam. A lámpát, amin eddig álltam, most csak szimplán támasztottam a hátammal.
- Most megtanítalak arra, hogy egyáltalán nem jó a 12. osztag érképén ott villogni. És te ha idehúzod a shinigamikat, én tuti hogy kinyírlak a gecibe… világos voltam? Pláne neked veszélyes itt flangálnod. Hogy is híjják a kapitányukat? Már rég jártam arra- mondtam neki, majd leszúrtam a földbe a zanpakutoumat, és rávigyorogtam.
~ Gyerünk Paragon, mutassuk meg neki, hogy ő egy semmi… olcsó Vaizard, akiben egy csepp felelősség sincs~ gondolataimmal aktiváltam a shikai formát. Kirántottam a földből a másfélkezes pallost, ami középen ketté volt választva, így két pengét formálva meg egy markolaton. Ahogy a levegőben suhintottam vele szikrázott utána a levegő. Hadd támadjon. Hátha sikerült felbőszítenem. A hangneméből és a szóhasználatából letűnik, hogy nem egy higgadt típus. Utálom ha valaki a semmire ilyen nagy arc. Vaizardnak érzem, mégis így előtte állva csupán egy shinigamit látok. Beintettem neki, csak hogy érezze a törődést, és hogy végre ő támadjon. Le fogom győzni. Érzem. Tuti! Nem csak lassú, még gyenge is, és a kardját nem szereti nagyon használni. Pedig hagytam időt bőven, hogy elővegye még az előző támadásomkor. Még sem félt pusztakézzel hárítani. Biztos ügyes a hakudában. Egyre kíváncsibbá tett a képességeivel kapcsolatban. Pusztakézzel hárított. Nem megfogta, kiütötte az útból. A tény, hogy úgy néz ki, hakudában a legjobb, izgalommal telített el. Még sosem láttam ilyet. Odashunpoztam hozzá, és karddal támadtam a továbbiakban. Akármi is történjék, felugrok a levegőbe, és elkiáltom magam.
- Hadou 50: Rei no Kuron!- két klón jelent meg mellettem, és ők előre mentek harcolni vele a közelharcban. Addig én egy senkára készültem. Kerestem a saketsut és a hakusuit. Mikor lokalizáltam a két létfontosságú pontot teleportáltam mögé, és úgy próbáltam meg szúrni. Teleport. Nyilván meglepi. Én vagyok a leggyorsabb shinigami. Időtől függetlenül bárhol ott lehetek. Tulajdonképpen mindenkit meglep, mikor először teleportálok. Szinte fel se fogják, hogy mi is történt valójában. Mikor Yuu látta, hogy olyan gyorsasággal mozgok, amit ő nem látott, komolyan meglepődött. Csak a hangrobbanás maradt el, és ebből rájött, hogy itt másról van szó, nem shunporól. Ha ennek a ribancnak van esze, akkor erre rájöhet. Bár a lámpára felugrós menekülésemet se látta, akkor szinte esélytelen, hogy valaha rájöjjön, hogy én képes vagyok időtlen helyzetváltoztatásra. Készen vártam, hogy támadjon, ha támad. Kitudja, lehet, hogy már semmire nem képes a jól elvégzett senkám miatt. Bár nem figyeltem, hogy sikerrel jártam-e vagy sem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Szomb. Jún. 25, 2011 6:31 am

*Idióta, semmit érő pöcs. Röviden, tömören ennyi a véleményem róla mióta megállított és teszi itt a nagy shinigamit, mikor tulajdonképpen azt sem tudja, hogy miért is jött. Legalább is nem igazán derült ki, pedig jó lenne ha már lepengetné, mert cseszettül idegesít, hogy engem akadályoz, mikor csak sétálok este. De hát ez van, mindig is tudtam, hogy a shinigami többlet nem más egy rakás gyökérnél. Még egy értelmessel sem találkoztam, aki meg értelmes, az nem éppen shinigami. Persze aput meg talán még két- három valaki mást nem kell ide venni, de ez most nem számít. A lényeg, hogy likvidáljam a köcsögöt azt utána jó világ. Ebbe nincs is semmi félre érthető. Ugyan a kidouim nem sokat értek ellene, még is jól esett ellőni. Legalább meg van az érzés, hogy valamit adtam a semmibe és kiélhettem egy cseppnyi szadizmusom, amit táplálok jelen pillanatban Yuke felé. Nagyon nem kellett volna neki ide jönnie, de ha már volt oly' köcsög, hogy bele szóljon a dolgomba, akkor beverem a képét, ha addig élek is.*
- Nani?!!! *Trükkös kis mócsing. Még van pofája úgy magyarázni, hogy a hátam mögé shunpozik és onnan súgja, de még hozzá úgy, hogy mire csapok egyet a kezemmel már egészen máshol van. Kezdi nagyon komolyan kihúzni bennem a dolgokat és ez most marhára nem hiányzott nekem az éjszaka kellős közepén. Még jó, hogy nem fényes nappal jött, mert akkor tuti fejbe rúgtam volna pár embert mi közben vele harcolok az idegességem levezetése képpen. Megállok egy helyben, valahogy teljesen feleslegesnek érzem ebben a pillanatban, hogy utána menjek. Lohol utána a fene, ha baja van jöjjön ide ő és intézzük el szemtől szembe. Ne hogy már gyáván hátulról támadjon, mint egy nemes? Chhh....meglátszik. Egy ravasz vigyor kezd ívelni ajkaimon végig, amint egy teljesen felesleges, de azért szórakoztató félig meddig monológba kezd. Egyáltalán nem kizárható tény, hogy shinigami létére...tehát akkor biztos, hogy nem lakik Soul Society-ban.* - No lám csak...mi van, csak nem rád jött a jótét lélek? *Oldalra billentett fejjel nyugtázom, hogy egyáltalán nincs szükségem arra, hogy majd pont egy ilyen mondja meg nekem, hogy végül is mit csináljak. Csak vigyelni tudom és némiképp jót derülni azon, hogy milyen stílusban vágja bele a földbe kardját, majd úgy elvigyorodik, hogy az- az arc szinte az öklömet kívánja egy az egybe.* - Na gyere már te köcsög...vagy talán félsz? *Vállat rántok mi közben a szemétjének még van arca bemutatni, amikor nem éppen én vagyok az, aki ilyen otvar módon képes technikázni. Ha tényleg erősebbnek képzeli magát nem kéne a hátam mögött súgnia vagy netalán tán még támadni is. Úgy néz ki azonban, hogy ez neki nem nagyon megy másképpen. Sóhajtok egyet és öklömet készenlétbe helyezem mert már nagyon elegem van ennek a magyarázásából. Egyszerűen irritál az egész lénye, ahogy van. Már éppen tennék egy lépést, hogy onnan tegyem a következőt shunpoval, de elém shunpozik s kardjával támadásba lendül. Nem félek a kezemet támadni, amely úgy kívánja már indulattal telten bármely csontját, hogy kardját egy az egybe arrébb csapom egyik kezemmel még a másikba a lélekenergiámat gyűjtve ikkotsuba kezdek. Eddig nem, de most már annyira felidegesített az ugrálásával, hogy a kezeim valóságos hentelésbe mennek át mihelyt a lélek klónokkal támad. Először fejbe rúgom az egyiket, mert cseszettül jól esik, majd a másikat ikkotsuval mellkasom ütöm. Mindössze pillanatok kérdése, hogy ennek az egésznek vége legyen, hiszen a szemem elől akár csak egy illúzió tűnik el az eredeti köcsög. Kit érdekel, hogy még is milyen technikával került mögém, egyáltalán nem tetszik, hogy ilyen gyors s ha már a szemét technikákról van szó utsusemit vegyítek egy shunpoval, hogy kezemet megindítsam felé. Akár eltalálom, akár nem felshunpozom immáron teljes sebességemmel a villanypóznára és onnan lövök el egy kidout.* - Hadou 04: Byakurai! *Persze nyilván elfogja kerülni, és valahogy már arra is van némi sejtésem, hogy hogyan ezért reflexszerűen fordulok meg, mert ugyebár magam mögé gondolva várok rá...*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Szomb. Jún. 25, 2011 8:18 am

A kis támadásomat könnyedén hárította. A klónokat puszta kézzel szétcsapta, mintha semmi értelmük nem lettek volna. Jare-jare. Gondom lesz még a kis ribanccal. Nyilván reiatsut is villantott az ütésébe. Elbírom képzelni, hogy a 12. osztag monitor buzijai már tárcsázzák is a kapitányt, hogy megtalálták Tamachi Yukezot, meg egy vaizardot. Nem sokára ideér a mocskos elfogó alakulata a Gotei 13-nak. Nem sikerült kardommal átvágni a fontos pontokat, ehelyett kaptam egy jól kitaktikázott gyomorütést, amibe majdnem a fél gyomrom beleszakadt. Térdre kényszerültem, mikor ő már a lámpán állt, és lőtt. Bal kezemmel nyúltam ki érte, hogy egy kounkantennyel hárítsam, mikor észbe kaptam, hogy nem valami jó ötlet lenne. Apám már megsütötte a kezemet. Inkább az elkerülés mellett döntöttem. Kigurultam balra, és én is válaszoltam a lövésére. Ujjamból pisztolyt formázva rámutattam. Parangont ledobva hagytam a földön, majd megformáltam ajkaimon a varázsszavakat.
- Hadou 04: Byakuray!- közben felálltam, és futni kezdtem a lámpa felé. Két kézzel lövöldöztem neki a fehér villámot, folytonosan. Amerre elugrott, én is arra céloztam. A kisebb lézer show után kardom felé tartottam a tenyeremet.
- Kounkanteny- motyogtam, és Paragon a kezembe repült egyenesen. Amint elért, teleportáltam a lányhoz, és közelharciba próbáltam most ki. Tudtam, ha egyet is bekapok az ütéseiből, azt nem teszem ki az ablakba. Most, hogy közel kerültem hozzá, új alapokra helyeztem a harcot. Gyors és könnyű vágásokat próbáltam rajta ejteni. Igaz ügyetlen vagyok zanjutsuban, de a tapasztalat nagyúr. Elég jól kezeltem már a kardomat, hogy jó kardharcosnak lehessen mondani. Bár kétségkívül sokak jobbak nálam. A hakudájával nem sok mindent tudok kezdeni, kivéve, ha oda-vissza shunpozok és vágok. Így hosszú időre is elnyúlhat ez a része a harcnak. Közben néha a nyelvemet öltöttem, és úgy kerültem ki. Idegesíteni akartam, hogy legalább felszabadítson valamit az igazi erejéből. A Vaizard reiatsut már megismertem. Tudom, hogy pusztán a használata is jelentős erőnövekedéssel bír. Maya is mióta Vaizard, szinte elpusztíthatatlan. Najah. Kerestem a gyenge pontját, s oda próbáltam támadni. Néha eléggé lehetetlennek tűnt, de egyik harci stílus sem tökéletes. Ha visszatámad, akkor jó párat bekapok belőlük, és köhögve kell hátrálnom, majd úgy visszatérni a csatába. Itt volt az ideje, hogy egy kicsit megint feldobjam a harcot, valami kis csiribú-csiribával.
- Hadou 45: Kohaku koutetsu - a fénygömb megjelent használaton kívüli balomban, majd mikor betöltött, felé nyomtam. Ha arrébb ugrott, akkor utána teleportálok, ha meg helyben maradt a fénylő gömb megjelenése ellenére is, akkor egy ugrásból küldöm lefelé az áldást. A több száz tű egy két méter sugarú körben szóródott szét. Hátrébb shunpoztam, és vártam, hogy cselekedjen. Kezdtem fájlalni a találati helyeket, de még bőven az elviselhető fájdalom közé tartozott. Amint pihentem egy kicsit, shinigamik reiatsuját éreztem meg. Fenébe. Nem sok időnk van, de mindjárt kitalálok valamit, hogy megoldjam azt a jelentős problémát, ami a leányzó elpüfélésével járt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Jún. 27, 2011 2:30 am

*Amint elsütöm felé azt a kidout egy pillanatra kezemre pillantok, amely körül kis feketés füst kering, vagy inkább szál ki belőle. Ez most elég hülye jelenség, de egy kidou elsütése nagyjából ennyivel jár. Ugyanakkor ez egy idióta speciális gigai, szóval nem is kell rajta meglepődnöm, hogy csak így a semmiből. Kidou, nesze nekem...utálom a kidoukat erre ez a gennyláda úgy felhúzott, hogy akaratlanul is ezzel álltam neki kakaskodni. Nem vagyok hülye, rá jöttem, hogy ellene az én kidouim nagyjából a semmivel egyenlőek, de már a puszta gondolat, hogy akár el is találhatom jó érzéssel töltött el. Végre valaki, aki szintben nem is áll tőlem oly' messze és szétrúghatom a seggét. Visszapillantok rá, mert ez a férfi meglehetősen gyors és nem lenne ajánlatos szem elől veszteni, hiszen fix, hogy én itt nem fogok elhasalni, különben lélekként úgy kibaszok vele, hogy világgá rohan. szemöldökrángatás * ~ Kicsi lány...ha?....ahogy láthattad közel harcban nem olyan gyors, viszont a gyorsasága lenyűgöző, miért nem váltasz shikaira?~ *Ha eddig nem volt elég bajom, akkor most van. Szinte látom magam előtt, ahogyan a fejverő erem (vagy mi) szakadásig kipattan a helyéről és az agyvizem az egekig szakad.* ~ Te szemét surmó! Még van benne kurázsi dicsérni ezt az agyon nyeszelt télapó selyem köcsögöt?!...hmm, hiába tagadod, már te is észre vehetted!~ *Noha tényleg igaza van, akkor is idegesítő és szerintem még egy jó darabig nem fogok közeli kapcsolatba kerülni a zanpakutommal az ilyenek miatt. A szó szoros értelmében egy olyan alak, aki, ha élő shinigami volna deportálnám a világból. Legalább is akkor tuti, amikor idegesít. Hjaj nekem...félre gurult a támadásom elől. Habár legalább kezdésnek sikerült jól hasba vágnom, tehát joggal kerül arcomra egy ravasz mimika, amely azt feltételezheti, hogy akkor most megtaláltam a gyenge pontját. Ám valóban gondolhattam volna már az elején, hogy nem sok olyan gyalogkakukk virít az utcán, aki nem csak gyors, de a földbe is tudna döngölni. Lépek kettőt előre és készenlétbe helyezem magam, ami elég nagy szó tőlem. Mondjuk úgy bumm bele azt hellobeló. Most inkább ha lehet, egy ilyen köcsög stuccra felkészülnék. Talán jól is tettem, mert amikor neki áll Merlinezni reflexerűen arrébb shunpozok, de a gond ezzel az, hogy mire a lábam földet érne, ő már másikat küld. Ki érti ezt? Leszarom. Shunpozok jobbra balra, fel és le. Ezt viszont nem lehet örökösen folytatni, érezve, hogy bedühödtem megfordulok és két lézer bizbaszt lábbal próbálok vissza rúgni a feladónak. Persze, hogy ezt meg én szívom meg, mert a hülye gyereknek bele kell rohannia ugyebár a kidouba...A két szép torna csukám le ég a lábamról s ha ez még nekem nem elég a lábujjaimat kissé be is pörköli.* - Bazdmeg! *Ordítok rá, most már nem érdekelve, hogy ki fia borja akar az éjszaka közepén ki lesni az utcára és azt látni, hogy egy "ember" a semmivel harcol. Majd ha nem tetszik neki úgy is lerúgom a fejét, a helyéről azt kész. Még mindig itt van a városban a csíkosbá..majd kérek tőle úgy póttestet.
Idegesen vizslatok a gyökérre...no, tehát most már extrán van okom elküldeni a gecibe. Nem, hogy nem hagy békén az éjszaka közepén, még a csukámtól is megszabadít. Bezzeg nem neki, majd nekem kell hallgatnom Shio- senpai vagy a hegyikecske agymosását. Puff neki, kiütök egy falat vagy....vagy esetleg itt és most szétrúgom ennek a seggét és még félholt elviszem a raktárba bemutatni az új szerzeményemet a többieknek. szemöldökrángatás Megindulok felé s köszöntető a figyelmem megingásának a semmiből kerül ide oda és vagy két vágást benyelek, ami a felkaromat illeti. Ezt egyenlővé tehessem annak is, hogy a ruhámat is tönkre tette. Na nem, ezt már nem hagyhatom ütés nélkül. Kezeimmel sebesen kezdek el csapkodni, még utsusemit és shunpot is használok, hogy ha nem is teljesen de valamennyire növeljem az esélyeimet a gyalogkakukkozása ellen. Fogalmam sincs hogyan kerül ide meg oda, de már nagyon idegesítő. Amin lehet az első dolgom, hogy pusztakézzel fogjam meg a zanpakutoját. Jó lenne ketté törni azt a nyavalyás pengét, de mivel itt- ott tűnik fel ez teljesen lehetetlennek minősül. Egyszer csak meg arra lehetek figyelmes, hogy egy bizonyos kidou indul meg felém. Na jó, elegem van belőle a levegőbe shunpozok és...* - Tsukasadore Teikoku Ginryuu! *Lilás, szikrázó fény gyúl fel, ahogyan lélekenergiámból jelentőset felszabadítva megidézem a shikaiomat, mely lényeges átváltozással jár. Először az ikerpengéim egy az egyben belém olvadnak, majd ruházatom az éjféli bőr ruhához hasonlóra vált, csupán a kezemre a ruha helyett fekete fáslis szerű anyag tekeredik. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a hátamra egy tehetős méretű ezüst színű, kemény pikkelyes, sárkány szárnyak kerülnek.* - Elegem van belőled! ...Kyuujo! *Azt hiszem ténylegesen lehet azt mondani, hogy mostantól nem vagyok rest a shikaiomat is bevetni ellene. Testem és szárnyaim egész felületén a lilás színű elektromosság jelenik meg majd a szárnyaimat magam köré tartva beforgok, hogy azt az idióta kidout kivédhessem. Azért még is így sikerül besebesítenie, amitől a számból egy kis vér szökik fel, de ezt könnyű szerrel köpöm ki oldalra.* - Ha meglátnak minket..az a te hibád lesz köcsög! *Szólalok fel s majd megindulok felé, hogy szárnyaimmal támadjam be, de ha nem is sikerülne ez, akkor ikkotsuval vágok rá a vállára és hátrébb shunpozva figyelem, ahogyan "nagy kár", de egy bizonyos osztag shinigamijai megjelennek. Yukera pillantok.* - Megszoksz vagy megszöksz? *Célozni kezdek itt arra, hogy ezeket a seggfejeket szétrúghatnánk és folytathatnánk, vagy megyünk egy másik helyre, nekem édes mindegy. Ma még beakarom verni ennek a képét és nehogy már ebben a köcsög shinigamik akadályozzanak meg...*


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Csüt. Jún. 30, 2011 2:26 am

Kidoumat egy shikaiial hárította. 6-7 méterről néztem az átváltozást, ami be kell valljam, bámulatos volt. Lilán kavargott a reiatsuja, és a tudat, hogy egyáltalán nincs fegyvere megijesztett. 100% hakuda. Megcsóváltam a fejemet. Így csúnya véget fog érni ez a harc, ha nincs fegyvere. Odashunpoztam, és jól irányított vágás, ééééés fájdalom? Kénytelen voltam hátrateleportálni, mert shunpora nem lettem volna képes.
- Mi a megmerevedett… - kezdtem volna már bele, mikor az agyam felfogta mi történt. Ismerős volt az érzés. A kardforgató kezem bicepsze összerándult, majd az egész testem és így tett. Majdnem elestem előtte. Elektromos áram vágott a kezembe a kardomon keresztül. Szerencse, hogy a szívem nem állt le. Ez így eléggé unfair. Egy darabig csak köröztem 100%-os shunpoval körülötte. Akkor kidoukat kéne lövöldözni. Shinigamik! A szó úgy csapott belém, mintha egy vészjelző lámpa villant volna fel. Megdermedtem egy időre, mikor egy ismerős reiatsu csapott meg. 11. osztag. Sokszor üldözött már. Egy motoros láncfűrész a shikai formája, és nehéz legyőzni őt. Ahogy ezt a ribit is. Kezdenem kell valamit ezzel a vaizarddal is hmm. Tudom már! Elteleportáltam az egyik ismert elektrotechnikai szaküzletbe, és lekaptam egy szigkesztyűt a polcról. Mosolyogva húztam fel a kezemre, és teleportáltam vissza a harcmezőre, hogy utána a kardom hegyét a szárnyához érintsem, és a következő pillanatban már egy teljesen másik helyszínen voltunk.

Hideg volt. Iszonyatosan hideg. Mikor lábam szilárd talajt fogott a teleport után, végig húztam a vöröses homok felszínén. Mellettem egy hatalmas szakadék, amin ha leesek, nem biztos hogy leérek az aljáig, mert a természet formálta sziklaoldal halálos nyársakkal volt megáldva.
- Ez itt a Grand Canyon-- meséltem neki, majd a felkelő Nap felé néztem. Lassan melegedni fog az időjárás, de még előtte még szét kell kapnom egy ribancot. Felé szegeztem a kardot, ezáltal megláthatta, hogy a kezemen van egy védő kesztyű, ami teljesen hárítja a kis elektromos megmozdulását. Mosolyra görbítettem a szám, majd futni kezdtem felé, és tűzgolyókkal bombáztam.
- Hadou 31: Shakkahou mondtam is ki a kidou nevét, hogy megkezdhessem a bombázást. Majd ha odaértem, akkor a levédett kardommal kezdtem el csapkodni őt. Vízszintes vágással kezdtem, majd a szárnyát is megpróbáltam megcsonkítani. Sokkal nagyobb lett a támadható felület, bár ahogy elnézem, nagyon simán lerendezhet. Igaz, ha eltalál ököllel, akkor az áramtól nem vagyok megvédve, így hatalmasat üvöltve ugrok hátrébb, hogy magamhoz térjek, már ha eltalál. A visszatámadások nálam nagyon veszélyesek. Könnyedén nézem be. Támadni, meg hárítani tudok, de egyszerre a kettő nekem sosem ment. Hiába vagyok gyors, ezen téren még fejlődnöm kell. Viszont a gyorsaságomon már nem sokat kell fejleszteni. Utsusemivel „tűnök” el előle, hogy utána támadjak. Viszont valami nem stimmelt, ha egyáltalán betaláltam. Jóval nagyobb erővel csaptam, de a sérülés mintha még csak megközelíteni sem közelítette volna meg a várható értéket. Mintha Hierrot hordott volna. Csak úgy legyengült minden csapásom. Így nagyon el fog húzódni ez a harc. Hátrébb shunpoztam pihenni egy kicsit, amit megpróbáltam azzal biztosítani, hogy beszélni kezdtem. Sajgott a testem, mert többször töltöttem be a vezető és az ellenállás szerepét. Nem szívleltem az eseményt, hogy újra és újra át kell élnem a karom elhalásának a szerepét.
- Ki vagy te? Még csak be sem mutatkoztál vaizard! Mégis fel akarsz kenni a kisgöncöl alvázára… Ha még mindig nem értetted meg, hogy miért támadtalak meg, akkor nagyon együgyű vagy - kezdtem meg a kommunikációt. Ha nekem esik dühből, akkor csak kishunpozok, bár lassabb vagyok, mégiscsak egy elmosódott folttá vagyok képes válni, ha izzasztom magam. Csak a térdem lassan nem bírja a tempót. Félek ezt lassan ő is érezni fogja, hogy lassulok… T_T

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Okt. 17, 2011 1:27 am

*Kezd már nagyon elegem lenni abból, hogy ilyen zsír hülyék üldöznek. Mégis mi a fenéért kellett oda jönnie? Talán még nem látott valakit sétálgatni éjjel az utcán? S ha fiatal kinézetem van, akkor mi van? Talán majd be viszi a dutyiba muterékat, amiért hagyják, hogy éjnek évadján az utcákon loholjak? Höh, még mit nem. Bár igen, mutert bevihetnéd te..te...nem is tudlak már milyen jelzővel illetni. A puszta gondolataimban sem keltesz jó érzést. S ahogy egyre csak cikázik, és cikázik. Csípőre tett kézzel várom meg, amíg óhajt végre valamiféle támadásba lendülni. Ennek esélyét kicsinykének érzem, de talán ha most csendbe maradok meg jön az a parányi esze, és nem ugrál, mint a nikkelbolha. Szánalmas shinigami! Alapvetően nem lenne gondom a shinigamikkal, ha nem lenne mindegyik mérhetetlenül arrogáns bunkó. Kicsapni otthonról, csak mert vaizarddá váltam. Már a puszta gondolat is sértő, és legszívesebben képen törölném az összes vén kujont abba a hatalmas kör alakú bádog épületbe. Sosem fogom megérteni, hogy mi az, amiért annyira odáig vannak. Szerintem semmi szép nincs abba az épületbe. Ahogy ennek a helyzetnek sem tudom a szépségét felmérni.
Kis köcsög, azt hiszi, hogy ide jött, és akkor ő lesz a menő verőember? Meg a nagy hókupacot! Elküldöm mekkába úgy, hogy egy életre megtanulja: "Nara Shizuneval senki se packázzon!" Kissé ravasz mosolyra kezdenek el ívelni ajkaim, amint eme gondolatra sikerül tudatosan is rá eszmélnem. Minő remek cél. Noha, nem vagyok olyan kapzsi, aki azt akarná, hogy féljenek tőle. Természetesen kivéve, ha a gumicukrokról van szó, azokat kisajátítom, és kész. S végül támadásba lendül, de ennek mértéke annyira semmi, hogy szinte lepereg rólam. No, azért kicsit elhúzom a számat, de még sem teszek semmit.* ~ Annyira nem is volt rossz.. de ennyi kevés hozzám Yuke! ~ *Frusztráltan figyelem, amint ismét megiramodik valamerre. Ásítok egyet, ez így szánalmas, komolyan. Ide jön, rám támad, majd folyamatosan menekül és támad. Ennek így mi értelme van? Valaki elmondhatná már nekem, mert igazán nem értem ennek a küzdelemnek a lényegét. Annyit persze még én is tudok, hogy irtó jól fog esni, mikor megkapja az első pofont tőlem, amiért szórakozik velem. Nem is érdekel, addig míg vesz egy kis erőt magán megindulok két ismeretlen halálisten felé. Már éppen igyekezném őket valamilyen úton lecsapni, amikor érintést érzek a szárnyamon.* - Hát itt vagy szemét! *Dühösen keresem jelenlétének irányát, ám olyan meglepetésben van pillanatok alatt részem, ami miatt kissé lefagyok. Na várjunk csak, az előbb nem Karakurában voltunk? Ez mégis hogyan lehetséges? Meglepett arckifejezéssel figyelem a shinigamit, akinek képessége egyre inkább felkelti a figyelmemet. Kissé elmerülök a gondolatban, hogy hogyan is csinálhatta az egészet. S ennek köszönhetően majdnem a nyakamat vesztem, mert meglepettségem okán csak hátrálni tudok a kidouira, valamint a pengéjének vágását is csak szárnyaimmal vagyok képes hárítani. Mind e közben tekintetemmel végig a szemeibe nézek. Furcsán ki ráz a hideg ettől az alaktól, ez pedig még jobban képes pillanatok alatt felhúzni.*
- Ne szórakozz velem! *Elhúzott ajkakkal egyszerűen hasba rúgom, hogy hátrébb tántorodjon. Végre sikerült egy kicsit összeszednem magam. Ez az idióta akármit is csinált, egy elég hülye helyre hozott. Habár, amikor Utsusemivel tűnik el szemeim elől, ismételten megállok, s csak furcsa mosollyal meredek a távolba. Egyáltalán nem figyelek ellenfelemre, ami elég nagy hibának minősül. De nem érdekel, ebben a pillanatban egyszerre küldeném a másvilágra, de ez sem. Sokáig fel sem fogom, mi történik. Kissé megtántorodom, majd behunyom szememet. Egyik kezem bal vállamra csúszik, s mire felnyitnám szememet, már egy vágás lesz láthatóvá kezem alatt. Egész különlegesen pillantok rá, egy darabig el is húzom ajkaim. Normál esetben most kettéütném a fejét, amiért ezt merészelte, de nem teszem. Vagy legalább is még nem teszem.* - Azt mondtad a Tamachi-házba tartozol shinigami.. melyik osztagba szolgáltál? *Egyelőre hajlandó vagyok némi beszéddel lekötni magam, de ez sem tarthat sokáig. Nagyon a bögyömben van ez az alak, de most, hogy felismertem gyorsaságát, és talán zanpakutojának képességét, rá jöttem, hogy taktikát kell váltanom. Egyenesen gyűlölöm ezt, hogy taktikáznom kell, de most, hogy nem figyeltem a támadására, sikerült megvágnia a vállamnál. Ez is csak a koncentrációm miatt történhetett.* - Nektek folyton ez a degenerált szokásotok, hogy mi kik vagyunk? Vaizard vagyok, és? Talán zavar vagy mi? S mi van akkor, ha nem vagyok hajlandó elárulni neked a nevem? Bár... *Egyik lábammal toporzékolni kezdek (xD) a vörös földön, s egyik szememmel hunyorítok közbe.* - Ha jobban bele gondolok jobb, ha tudod, ki rúgta szét a hátsódat! *Ekkor elkezdek ujj ropogtatni, némiképp pedig a vállamat is kiropogtatom. Arra már magam is rá jöttem, hogy elég gyors, s arra is, hogy ismer onmitsukidou technikát, hozzám hasonlóan. Csak nem jut eszembe egy idegesítő fejmosás, amit még aputól kaptam otthon. Tudom, hogy volt valami, de egyszerűen nem jut eszembe.* - A nevem Nara Shizune... *Rántok vállat, talán éppen ez a mozdulat kellett, hogy eszembe jusson. Ennek megünneplése gyanánt pedig megindulok felé, hogy ütésemet nem rá, hanem egyenesen a zanpakutoja felé illesszem. Felőlem lehet akármilyen köcsög ez az illető, kíváncsi vagyok, meddig tudja védeni a zanpakutoját. Egyszer hallottam, hogy ha ketté ütik, akkor egy darabig nem lehet használni. Érzem, hogy ebbe még bele fogok fáradni, ám utána úgy is leverem rajta. Ez a szemét nem menekülhet előlem, nem és kész!*


Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Okt. 17, 2011 4:46 am

Látszott rajta, hogy meglepte a gyors terepváltás. Majd csak megtudja hogy is működik a kardom, aztán hopp, már itt sem vagyunk. Egyelőre még jó lesz ez is. Körbe néztem, nem voltak itt más shinigamik. Mire ismét ránéztem, már jól gyomron is rúgott a kis ribanc. Hátratántorodtam, és vártam a következő lépését, de nem jött semmi. Megszólalt, de most nem az az idegesítő ribanc. Sőt egy értelmes kérdést tett föl nekem. Milyen érdekes.
- A hetedik osztagba tartoztam. Nagano Nobu volt a kapitányom. Bár nem sokat voltam a 7. osztag területén. Mindig egyedül küldetéseztem- válaszoltam neki én is nyugodt hangon, majd rátámaszkodtam Paragonra, és lestem mit fog csinálni. Valami megváltozott benne. Az az energetika most eltűnt, és elmélyült gondolataiban. Valami kezd ott működni, csak még nem látom át, hogy mi. Én is egy kicsit a harc pihenőjében inkább a gondolataimra támaszkodnék.
~ Mit kezdjek vele. Csak nem ölhetem meg. Világos pedig, hogy ha egy kicsit komolyan venném, már megölhettem volna. Pfuu. A bankaitól még messze áll, de egy vaizard. Kíváncsi vagyok a maszkjára, egyszerűen tudni akarom milyen erős maszkkal~ eképp forgattam a szavakat magamban. Utána egy olyan történi, amire nem vártam, és egy kis mosollyal fogadtam a dolgot. Bemutatkozott.
- Naugye. Akkor most már tisztellek is, nem nézlek le- mondtam neki bontva az arroganciát, és egyenlőként kezdtem kezelni. Ahogyan azt illik. Kikaptam kardomat, majd azzal akartam hárítani. Utána észrevettem, hogy a kardomat akarta eltalálni. Azt nem hagyhattam. Direkt kárt nem fog okozni a kicsikémben. Ki kéne kerülni, vagy valami. Talán még annál is jobb. Vártam, hogy közelebb érjen. Szemem előtt lassan pergett az idő. Hallottam szinte minden lépését, és láttam az izmai feszülését. Csak a jó pillanat kellett. A legjobb pillanat. Lendült az ökle, és nekem megfeszült minden izmom. Aztán eltűntem a térből, de meg is jelentem egy kicsivel arrébb, és megpróbáltam végigvágni a vádliján, hogy elbukjon. Sikertől függetlenül, a következő teleport az égbe ment. Öklömben fény kezdett el ragyogni, mikor kimondtam a varázsszavakat.
- Hadou 45: Kohaku Koutetsu- mikor már úgy éreztem, hogy kész, kinyitottam a tenyeremet, és záporesőt indítottam el Shizune felé. Direkt ilyen magasról küldtem, hogy nagyobb területet fedjen le, nem is beszélve arról, hogy a homokot felkavarva egy kisebb kavalkádot alkottam. Ez is volt a cél. Alkottam egy klónt a varázslat segítségével, majd leküldtem a homokba harcolni, hogy kösse le. Addig is én még egy Kohaku Koutetsut alkottam meg, és mikor elég erősre sikeredet, megkerestem a Vaizard reiatsuját, odateleportáltam, és a hasába próbáltam nyomni a fénygömböt, ami azonnal több száz pengére vált szét, mikor úgy akartam. Ha eltalálom, az komolyan fog neki fájni, ha nem, attól még eltalálhatja őt pár penge, de akár még én is ráfázhatok. Hogy miért? Mert a homokban én sem nagyon látok túl sok mindent. Márpedig lehet, hogy most gyanúsan én fogom a rövidebbet húzni. Így gyorsan kiteleportálok onnan, amíg van rá lehetőségem. Kezdett fogyni a teleport számom. Ajjaj. Kéne egy pihenő kidou.
- Sajnálom, de most nagyon pipa leszel rám- suttogtam- Bakodou 64: Maidokonroru Sakkaku- talán túl durva lenne ennek a kiscsajnak. 20 másodpercig morfondíroztam rajta, aztán beszűntettem. Jöhet az ököl. Valószínűleg befogok ezért kapni jópárat, dekoncentrálódott lettem. Eszembe jutott egy jó régi emlék, és ezért szétestem. Mikor visszakaptam ezt a kidout Mayától, akkor nagyon megszenvedtem a kárát. Bassza meg. Nem kaphatok ki most, pedig nagyon úgy néz ki, hogy lassan szét tud verni. Ez minden vágya úgyis. Aztán kinyílt a szemem. Ha megtámadt, és pláne sikeresen, akkor lehet vért fogok most felköpni. Könnyen lehet. Kiköpöm oldalra, majd véres szájjal mosolyogva annyit mondok.
- Bocsi nem figyeltem. Nemesek haragja! parancsoltam, és megindítottam két sarlót a Vaizard felé, kíváncsi voltam mit kezd vele. Míg a kikerüléssel foglalkozik, én ismét egy kidou megalkotásával foglalkoztam. Bakudou 09: Geki. Halkan mormoltam a szavakat, és kétszer is megismételtem, hogy jól fogjon. Aztán kardommal egy újabb sarlót küldtem neki.


//Bocsi a végére kifogytam szép fogalmazásból, meg ötletből xD //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Kedd Okt. 18, 2011 11:11 pm

*Kellett nekem kilógnom az éjjel, sőt, kellett neki megjelennie. Befogok pöccenni, ha így folytatja tovább. Most még csak ideges vagyok, de ez sem tarthat sokáig. Kezdem már nagyon unni az ilyen alakok felbukkanását. Folyvást beállítanak valami eszement (mellesleg idióta) dumával..nem, én most ezt megtanítom, hogy messziről kerüljön el Karakurában. Megzavarta az éjjeli sétámat, ezt biztosan nem bocsátom meg neki, akkor sem, ha már kivert fogsorral fog a földön heverni. Ráadásul találkozóm lett volna azzal a seggfej boltossal. Mindegy, ebből ma már nem lesz beszéd, pedig szívesen hozzá vágtam volna valamit Kisukehez.*
- Chh..Nobu... *Húzom el ajkaimat. Természetes, hogy valamennyi osztag kapitányát ismertem látásból, hiszen Akane-sannál sokan megfordultak, viszont Nobu kapitány? Legalább annyira seggfej, mint az, aki itt áll előttem. Habár a mondatára egy kicsit elgondolkozva állok meg. Arckifejezésemen nem jelenthet meg egyéb, mint, hogy valamiért feszült leszek. S mennyire igaz is, valahonnan másért is ismerős nekem a Nanabantai, mint kifejezés. Egy kicsit hosszabban elgondolkozok, amikor egy jó nagyot dobbantok a földre lábammal.* - A seggfej hegyi kecske is a 7. osztag kapitánya volt! Mad *Ezt leginkább magamnak intézem. Minő felfedezés. Cool Tehát, akivel szemben állok, az lehet nem is sokkal különb, mint a hegyikecske? szemöldökrángatás Mahaha Twisted Evil , ezért hozzáfogok valamit vágni, és mélyen palástolni, hogy remélem a fején törik szét. Ha túléli a velem folytatott találkozását, ezért tutira bevonom majd egyszer egy raktár eventre, hogy érezze a törődést. Bár, ha Masaki alias hegyi kecske a vitrinessel kezd el dobálózni, azt nem hiszem, hogy ki tudná kerülni. Nosztalgikus gondolatok támadnak bennem, kicsit olyanok, hogy most húú de verekednék. Bár eléggé menő, hogy ilyenekre tudok gondolni, mikor előttem áll egy olyan alak, akinek nyugodt szívvel szét rúghatnám a seggét. Surprised Mindegy, kezdem unni a bámészkodást. E helyett összeszorítom két öklömet, hogy ujjaimat kissé megropogtassam. Csuopán a puszta véletlen, hogy ez akkor történik meg, amikor egy olyan mondatával vág képen, amitől totál elvörösödik a fejem.* - Nani?!!!!! Mad *Mégis honnan a fenéből képzeli, hogy ezt a mondatát megfogja úszni? Eddig tényleg lenézett volna? Hát, akkor el jött az idő, hogy tényleg megmutassam neki, hogy éppen kivel van dolga. S valóban, sikerül közelharcra bírnom, ám mikor eltűnik előttem, rögvest lendítem lábam fölfelé, hogy egy hakuda fogással kontrázzak vissza a gyáva mutatványára. S megint eltűnik...* - Gyáva féreg! *Szisszentem fel dühömben. Ez a kis szemét folyton csak ugrat, ezért nagyon megfogja keserülni. Már tervezem, hogy végül csak bevetem Shio-chan tanításait, mikor az égből fényes valamit érzékelek. Ám a helyett, hogy egy helyben állnék, igyekszem a shunpomat olyan fokozatra vinni, hogy ki tudjam kerülni a kidout. A rohadék pedig szépen el is találja a szárnyaimat, amik hiába vannak fémből, lassan tropára fognak menni. Az pedig már nem is kérdés, hogy ha tönkre megy a szárnyam, és megszűnik a shikai-om nagyon ideges, leszek. Akkor aztán Yuke menekülhetsz a világba, mert tönkre teszlek! Mad Egyre nagyobb ideg vág be, s ezért is illetem a felém érkező Yuket egy bazinagy nyaklevessel, aminek csak az lesz az eredménye, hogy szépen megszűnik létezni.* - Chh... *Szembesülök a ténnyel, hogy nem is őt, hanem csak egy klón valamit vágtam képen. Ez szemétség, pedig nagyon jó ízűen, és dühvel telien nyomtam képen. Még csak egy fogsor kiköpésével sem hálálta meg, e helyett meghalt. Neutral Szánalmas próbálkozás, s szánalmasan idegesítő is. Egyre jobban ideges leszek, és egyre jobban uralják mozdulataimat a düh. Leginkább pedig akkor leszek dühös, amikor a por látási viszonyai gyanánt szinte képen talál egy kidou technika. S hiába a szárnyak, valamint az aura, csupán csukott szemmel tudom viselni, hogy testembe bele nyisszant a technika. Mindössze néhány másodperc, és sűrű levegő vétel következtében, mindkét szárnyam a földre esik. S ha a por fel is szál, némi füst kíséretében az ikerpengéim a földre esnek. A shikaiomnak annyi, és erről ez a rohadék tehet. Súlyos tekintettel indulok felé, hogy elsöpörjem az útból.*
- Hadou no Yon: Byakurai! *Távol kerülése végett igyekszem eltalálni egy idióta kidouval, amit mellesleg nagyon rühellek. Ez a kis gúla fej még kidoura is kényszerített. Ez még meg fogja keserülni, s meg is indulok felé. Shunpozok felé, s öklömet előre tartva próbálom elérni. Mindössze egy méterre előtte egy kidouval kényszerít térdre. Lehullni látszik előttem a világ, s mély sötétség lepi el szemeimet. Meglátom azt az alakot, azt a jól ismert alakot, s megint azzal a mosollyal fordul felém, megint azokkal a szemekkel. Kiráz a hideg, és ziláltan kezdem el venni a levegőt, míg kezeimet halántékomra szorítom. Félek, rettegek tőle, s mi több ő az, akit soha nem akarok látni. Nem akarom a hangját hallani, és ami leginkább, nem akarom, hogy átvegye fölöttem az uralmat. Megszűnik a hatás, ekkor pedig szinte azonnal ugrok egyet idegemben. Lábamat hozzám képest szélsebesen indítom meg felé, s be akarom vinni a Gatoringu Jidanda technikámat, mert rohadtul megérdemli. De voltaképpen a siker már édesen mindegy, mert hatalmas nyilallást érzek meg mellkasomban. Olyat, amitől kis híján összeroppanok s arcom a földre terelődik.* ~ Shizune...Shi..zune...Shiz...Shi..~ *Ginryuu hangja szólal fel elmémben szólogatva engem, de már késő. Túl sokat láttam, túl sokáig szembesített ez a szemét a legnagyobb félelmemmel ahhoz, hogy a belső lidércem feltörjön, érezve a végzetem. Hirtelen fekete szemekkel meredek rá, sárgás retinával. Nem tudom irányítani, és nem érzem, hogy mozognék. Olyan érzés, mintha egy fekete folyamban lebegnék, és tudatom egyre vesztené el önmagát. Elugrok bár a sarló elől, de ezt sem magam irányítom. A démon mágia hatására pedig megnövekedett lélekenergiámmal védekezek. Egy röpke sikítás keretében pedig...*
- Chh..szánalmas kis porond. *Kaján, mégis amolyan sziszegő hangon nevetek fel. Aromra pedig egy fehér maszk kerül, melynek végén hollow szalagok nyúlnak le vállaimhoz.* - Kezedben van egy ilyen csodálatos kard, s te még sem tudod normálisan használni? *Arrogáns szavakkal szólalok fel, de ez sem én volnék. Én nem beszélnék ilyen seggfej módon, mint a saját belső szemétládám. Kardjaimat felemeli testem.* - Tsukasadore... *Újabb shikai váltás hollowizált hangon, s újabb megindulás Yuke irányába, ám ezúttal lélekenergiám is furcsán vibrál. Küzdenem kéne, de hogyan? Túlságosan is erős, hiába győztem le egyszer. Megérezte a vesztem, hogy testem lassan kezdte feladni ezt a küzdelmet. Éppen ezért is, jelenleg nem irányít más, csak egy lidérc..egy lidérc, aki egyáltalán nem törődik azzal, hogy éppen milyen sérüléseket szenvedtem, vagy fogok szenvedni. Sűrű csapásokkal próbálja megközelíteni ellenfelét, mind e közben tekintete oly' rideg, és kimért, amilyen és soha az életben nem lennék. Egy, két lábon járó gyilkológép...*


Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Szer. Okt. 19, 2011 12:36 am

Sikerült a támadásom. A por mikor leült láttam, hogy letört a szárnya. Óriási fájdalom nyílalt a bal karomba. Kesztyűk ide vagy oda, de ez most máshol is hozzám ért. Az elektromosság most az agyamat nyalogatta meg. Szinte már szédelegtem. Shizune meg az összeesés határán van. Még egy utolsó kidout lőtt ki felém, amit én egy kounkantennyel szinte pusztakézzel hárítok, leirányítom a földbe. Bal karom még mindig remeg, és nem is tudok mit kezdeni vele. Így is szénné volt sütve, még ez is. Nálam most sokkal nagyobbat ütött ez a védekezési mechanika, mint bárkinél másnál. Szabadég alá került a szénfekete kezem, és alkarom. Már éppen indulni akartam, hogy hazateleportáljam, mikor egy ördögi sikoly harsant fel irányából. Ledöbbenten álltam ott. Már tudtam, hogy mi volt ez, bár Yuunál sokkal moderáltabb volt, kifinomultabb úgymond. Azon lepődtem csak meg, hogy a maszk sem volt egy kirajzolódott konkrét hollowfikációs maszk. Kezdőnek tűnt. Nincs hatalmában a lidérci erőknek még, csupán rendelkezik velük. Ez olyan, mint az én bankaiom volt. A fejemet ráztam, miközben a kiáltozásait hallgattam. Utána újraaktiválta a kardot, és nekem rontott. Szerencsétlen. Shizunénak sokkal tisztább mozgása volt. Ez itt előttem csak egy őrült senki. Hideg tekintettel meredtem a fekete szempárba. Első támadásából egy laza shunpoval menekültem ki.
- Add vissza nekem Shizunét, ő sokkal jobban harcolt, mint te. Te gyenge vagy. Shizunét jobban értékeltem, mert benne még volt remény. Szóval legyél jókislány és add vissza nekem Shizunét, vagy erővel foglak letépni róla- mondtam arrogáns hangon. Felborzoltam fehér hajam, és minden támadás elől csak shunpoval léptem ki. Nem támadtam direkt. Még egy cigit is elővettem, csak hogy érezze a törődést. Tény, hogy sokkal rendszertelenebbek a támadásai, de erősek nagyon. Mikor elsuhanok előle a reiatsu vibrálásából is kiérzem a gyilkos szándékot. Shizune csak pipa volt rám, és nem megölni akart, csak behúzni egy nagyot. Aztán fokozódott a harc. Viszont egy belső hollownak van vajon belső félelme? A rémálom kidou most lehet kicsit nagyot ütne. Eddig egészen mostanáig benne volt. Akkor csak tudja, hogy mik történtek Shizunéval. Tényleg. Shizune Vaizard. Ilyen fiatalon? Talán a születése óta is vaizard? Elszökött Soul Societyból. Akkor nyilvánvalóan lebukott. Hmm... A 12. osztag csak felfigyelt erre a reiatsura. Még én is megéreztem. Meg akkor most mások is megérezhették. Körülnézek, és a Grand Canyon hasadékán egy fekete köpenyt láttam megmozdulni. Odashunpoztam, és észrevettem az Onmitsukidou egy-egy tagját. Kardommal letessékeltem a szakadékba, de ekkor rájöttem, hogy nem figyeltem valamire. Shizune. Megfordultam, és szembetaláltam magam magával a gyilkolási mániával. Paragonnal fogtam le az ütését, és utána egy gyors teleport. Versailles. Egy igazi francia kert. A Napkirály, XVI. Louise király híres kertje. Most egy kicsit megaprítjuk. Hideg hollow üvöltés, a hideg éjszakába. Japánban is éjszaka volt nem? Akkor itt most hogyan van éjszaka? Mellékes. Ez így sokkal flashebb, néha bakizhatnak a rajzolók is nem? Mindenesetre közelharcban próbálkozunk kiegyenlíteni a számlát. Egy hollow. Őrült egy dolog ez. Ellököm magamtól, nem törődve az elektromos fájdalommal, és elüvöltöm magam négyszer is.
- Bakudou 09: Geki- többször is rávarázsoltam, így csak nyugton marad már. Elég erős vagyok ugyanis a kidoukból. Közelhajoltam az arcához és elkezdtem üvöltözni.
- Tudom, hogy ott vagy valahol Shizune. Tudom, hogy még tudsz küzdeni. Ne hagyd, hogy legyőzzön egy ilyen kis mitugrász senki, te sokkal többet tudsz. Sőőt. Ahogy láttam, te egy egészen különleges lány vagy. Nem hiszem, hogy egy ilyen legyőzne. Szerintem egyszer már legyőzted, menni fog ez másodjára is. És majd legközelebb is, meg legközelebb is. Én bízok benned- kiabáltam, hogy jól hallja, majd félreálltam, és néztem, hogy mit vergődik szerencsétlen. Ujjammal közben a szemére céloztam, és hogy ha azt láttam, hogy kilátástalan a dolog, egy rémálom kidout bocsájtok rá. Valószínűleg a 12. osztag kísérletei nem tettek neki jót, így a legrosszabb hallucináció az az lehet. Tegyük fel, hogy ez az egész harc, meg a szökése csak illúzió volt, és a gyógyszerek mutatták ezt a képet, de igazából gépekre van kötve, és kísérleteznek rajta, csak most ébredt föl. Ez egy jó hallucináció lenne például. Ha tényleg nagyon esélytelennek látszik a dolog, akkor betolom neki. De én még bízok Shizunéban. Tudom, hogy kiszabadul. Vagy a hollow szétkapja a bakudout, és az fájni fog. Mindkettő megtörténhet, de én az elsőben bízok nagyon. Nem akarok még a bankaihoz folyamodni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Csüt. Okt. 20, 2011 2:36 am

*Érdekes, nem de bár? Mindig is úgy gondoltam, hogy egyedül is meg tudok küzdeni a nehézségeimmel. Sosem fogadtam el senkinek sem a jelenlétét mind ebben. Nem kértem mások nevetséges viselkedéséből, sem abból, hogy gyerekként kezeljenek. Mindig is tudtam, hogy különlegesnek születni olyan dolog, amit ki kell használnom. Így hát élvezettel töltött el, hogy beverhetem mások képét puszta szórakozásból, meg persze okkal is. Nyavalyás banda, akik állandóan csak nyavalyognak. Még voltam én, aki sosem sírt mindazokért a sérelmekért, amikkel bombáztak otthon. Sosem fogadtak el szerintem igazán, de nem is érdekel. Csak nem értem, hogy milyen elgondolásból gondolták, hogy majd elfogom nekik csak úgy árulni a vaizardságomat? Soha, semmi értelme sem lenne. Nekem a legnagyobb jó, hogy a raktárban élek, és minden egyes nap olyanok körében lehetek, akik úgy fogadnak el, mint ahogy vagyok. Most pedig, hogy egy erős alak kötött belém, minden elhatározásom azon volt, hogy leverjem végre. Beakartam neki húzni mindazokért a fájdalmakért, amiket a shinigamik okoztak a számomra. Csak egy ököl szorítás, és jobb egyenes a bal szemébe. De gyávasága, futkározása okán csak még jobban feldühített. Ez pedig egyetlen egy dolgot ért el. Legyőzött a szemét! Mad
A helyzetemet pedig kihasználta a belső lidércem, hogy megfordítsa az álláspontot. Nem kért engedélyt, nem érdekelte az, hogy én mit akarok, megtette és kész. Saját bosszúját akarja ezzel kifejezni, hogy helyettem küzd meg ezzel a szeméttel. Ez így egyáltalán nem fair, én akarok neki behúzni. Na ne hogy már egy köcsög belső akármi szórakozzon az én ellenfelemmel. De nem tudok ellene mit tenni. Hiába bennem a düh, és az, hogy most egy másik szemetet is deportálnom kéne, nem tudok mozogni. Legalább is én nem tudom irányítani saját magamat. Olyan érzés ez, mintha egy koporsóba zárnának, és e hely sokkal gyorsabban kezdene el szűkülni. Felnevet, és csak ridegen pillant Yukera.*
- Ez a porond csak elpusztítaná saját magát. *Lekezelően feleli Yukenak, míg karjaimat ökölbe szorítva készül megindul meg felé, mihelyst az másik shinigamivel kezd el foglalkozi. Vajon milyené érzés lehet? Milyen érzés fog elfogni abban a pillanatban, mikor visszatérek? Visszafogok e egyáltalán térni? Úgy érzem, hogy a falak egyre szűkülnek. Nem látok semmit, csupán a hangok árulják el nekem, hogy mi történhet. Nem hallok beszédet, csak egy kard sercegését, a vágást, melyet az egyik kezemen tesz meg. A támadásba, melyet testem intézett felé, egyszerűen bele sérült karom, amit a shinigami lehetségesen csak védekezésnek szánt. A belső lidércem nem tudja az aurámat használni. Vagy esetlegesen teljesen más milyen, mint amire én képes vagyok? Nem tudom, nem tudom mi történik oda kint. Nem tudok dühös lenni, lassan úgy érzem a kint Versailesben lévő szörnynek az érzései lassan lelkemet kezdik elérni. Csak testemmel mozog, próbálja elérni Yuket, de ő mint mindig, most is képes ki térni. Aztán valamiért megszűnik a mozgás, a hosszú perceknek tűnő értelmét nem elnyert mozzanatok sora. E pillanatban hangokat hallok. Egy mély férfi hangot, aki a nevemen szólít. Majd a nevet megannyi szó övezi. Fájlalni kezdem fejem, talál lelkemet is. A testemen lévő maszk ugyan repedezni kezd, és néha saját sötét tekintetem vissza-visszavillan az eredeti állapotba, de végül ez sem változik. A belső lidércem nem hagy utat akaratomnak, de el nyelni sem bír. Ekkor testem egyszerűen a lélekenergiám megnövekedése okán kiszabadul a bénításból, s bár a kidou betalál, ahelyett, hogy őt..inkább engem kínzat meg ismételten. Megint látom előtt őt, de ezúttal más. Ezúttal a puszta jelenlététől kezdek el rettegni. Már nem igazán lehet melyikünk is az, aki megteszi, de lábam megindul a shinigami hasának irányába.*
- Csak egy szánalmas bolond vagy, aki olyanok dolgába mártja be magát, amibe nem kéne. De köszönettel tartozom neked Tamachi Yukezo...hamarosan én leszek e belső világ királya, s a lány meghal. *Megtörténik a várt esemény. A fejemen lévő maszk lassan terjedni kezd a testemre, s hollow hangok szökellnek fel torkomból. Mind ez alatt pedig ütésekkel, és rúgásokkal egyaránt támadva van Yuke. S én? Én pedig azt hiszem belső világomat pillanthatom meg. Egy hatalmas, fémesen kráterezett környezet, melybe az égről folyamatosan villámok csapnak be. Egy hatalmas fém sárkány mozdul meg ekkor, ki válva a környezetből. Bár éppen csak egyetlen egy lépést tehetek meg Ginryuu felé, máris vissza kerülök a mély sötétségbe. Még mindig nem értem mi történik egész pontosan...*


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Vas. Okt. 23, 2011 1:03 am

Amint kiszabadul én elkiáltom magamat.
Maindokonroru Sakkaku- a kidou betalált, de nem oda, ahová szerettem volna valószínűleg. Éreztem, hogy hatása van, de nem tudtam, hogy hová, hiszen indult egy rúgás felém, és én nem tudtam hárítani. Hátrarepültem, majd átszakítottam egy fenyőfalat, és a mögötte lévő útra estem. Elég erőteljesen bevertem a fejemet. Utána jött is a következő támadás, és én kábult voltam. A védekezés elmaradt, így egy erőteljes ökölcsapás, majd rúgás után vérző szájjal a levegőbe repültem, próbáltam megmozdulni, de nem ment. Mielőtt még leértem volna már a következő támadás ért. Rosszul estem, így még a lábam is megzúzódott. Mondjuk ezt még el tudom viselni, de ha komolyabb lett volna, akkor már veszítettem volna. Megpróbáltam felállni, de már ott volt, hogy fejbe rúgjon. Megint repültem jópár métert. Talán még egy rövid időre az eszméletemet is elveszítettem, hiszen csak az érkezéskor tértem ismét magamhoz. Még mindig egyfajta kábultság uralkodott rajtam, talán a fej sérülésektől. Az viszont baj. Ha most nem cselekszem, akkor talán ki is csinál ez a hollow. Mert ha jól realizálom a dolgot, akkor lehet, hogy Shizune már meghalt. Egy félig átalakult valami üvöltözött előttem. Ne! Elbuktam. Az öklömmel egy iszonyat erőset csaptam a földbe. Felálltam, talán még egy kicsit szédelegtem is.
- Shizuneee!- kiabáltam, majd az izmaim megfeszültek, és egy üvöltés segítségével lila reiatsu szabadult fel. Kezdtem én is dühös lenni. Márpedig akkor nincs kegyelem. A hollowra pillantottam hideg tekintetemmel, hogy érezze, most elővettem a véres bárót. Egy hidegvérű sorozatgyilkossal áll amúgy szemben, és ezt a tudtára is akartam adni valahogy.
- Te vagy idióta, hogy előkerültél. Tudod én az apámmal is gond nélkül végeztem, szerintem egy vad idegen csaj élete annyira nem érdekel már- mondtam neki. Kimaxoltam magamat, és csak úgy világítottam a sötétségben. Rászegeztem a kardomat, csak hogy érezze, ez most kemény lesz. A sövény kert falai hullámokban kapta az energiát, egy kisebb bokor még ki is szakadt a földből a lelkem erejének nyomására. Gondolom most megtalált ismét a 12. osztag. Ökölbe szorítom a kezemet, és olyan erősen bocsájtom ki az erőmet, hogy por kavarodjon körülöttem, és eltűnjek a szeme elől. Ezután egy halk Rei no Kuronnal leklónoztam magamat. Két klónt gyártottam
- Hadou 88: Kuro Jaza- parancsomra égett bal karom felvillant, és erősen egy pontra koncentráltam. Egyik klónom ezt szintúgy megtette. A harmadik egy a Kohaku Koutetsut készített elő. Teleportáltam, és már lendült is villámgyors öklöm. Ha hárítja, akkor minimum a karjától búcsúzhat el, vagy egy nagyon súlyos sérülést szerez. Nem is tudom. Utána klónom teleportált be, míg én hátra ugrottam egy másik kidoura. Klónom a maszkját vette célba, és ő egész eddig még pluszban gyűjtötte az energiát, így erősebb is lehet. Klónom még közelharcban támadt is. Addig is én is egy Kohaku Koutetsut készítettem kezembe. Ha csak nem repedt szét a maszk, akkor tuti kinyírja a klónomat, ekkor megérkezik harmadik klónom is, és a maszkot vette célba ismét a pengékkel, ha ez sem jár sikerrel, akkor én az egész testét kezdem el bombázni a pengékkel, utána a kardomat is maszkja felé hajítottam. Ha kikerüli, ha nem, én csak ennyit mondok.
- BAN-KAI!- és a kard belém csapott villámként, a páncélt felöltve rám, már megint fénylek, mint egy reflektor- Raiden Fuyuu Paragon- hát végül is csak rávett, hogy használjam ezt is. Mielőtt még megjelentek volna a kíváncsi shinigamik, én kicsaptam a pengémet, és utána hozzáérve azonnal Egyiptomba kerültünk. Egészen pontosan Gízába a szfinx fejére. Én rengeteg teleporttal hárítottam csapásait, majd mivel bárhol támadhattam, így komoly sérüléseket próbáltam okozni. Legtöbbet a maszkjára, hiszen a lidércnek csak az fáj igazán. Nem is beszélve a villogásról, ami minden mozdulatomat követte, talán még az is zavarhatta.
- Te sosem győzhetsz vili? Ki foglak irtani. Rövid uralmad volt Shizune belső világán, mert most meghalsz! Zanpakutoum megtisztítja hollow énedet, és Shizune shinigamiként éli tovább az életét elfeledve az addigiakat, de te halott leszel. Utolsó esély. Ha most visszabújsz Shizunéba, és békén hagyod, akkor meghagyom az életed. Te csak veszíthetsz. Láthatod, hogy sokkal erősebb vagyok nálad- kiabáltam vele, majd amint támadni akar, én azonnal teleporttal távozok előle. Ha netán kitalálná milyen koreográfia szerint teleportálgatok, akkor még támadható is lehetek, de egyelőre még tán csak nem fenyeget ez a dolog. Ha azon a gondolatmeneten indul el, hogy nem tudnék támadni, hogy ha nem tudnám hova teleportálok, és a túl sok random hibát szül, így tuti van egy rendszer. Talán ha ezt a harc közben is, de sikerül végig gondolnia, akkor támadható is lehetek akár.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Vas. Okt. 30, 2011 11:35 pm

*Nem értem mi is történik egész pontosan. Nem tudom milyen is az, ha lelkemet egy lándzsa szeretné széjjel zúzni, de feltehetőleg ez az érzés, hasonló lehet. Fáj mindenem, mozdulni sem tudok. Hiába az én testem, úgy érzem ez a sötétség, mely felvette rajtam az uralmat, ez egyszerűen megnyomorít. Mozdítanám kezem, de nem megy. Nem tudok..levegőt venni, de lelkem még mindig próbál küzdeni a vad ellen. Nem akartam, hogy ez történjék. Nem akartam, hogy testem a belső lidércemmé váljék. Én, nem akarok összeroppanni. Nem akarom még egyszer átélni mindazt, amit ott, azon a napon. Közel álltam a halálhoz, és ahhoz, hogy mindent elveszítek. Raiden beletaszított ebbe, valamint ki is emelt. Aztán pedig..aztán menekülnöm kellett. Nem viselkedtem kedvesen másokkal, meg kellett tennem, amit a túlélési ösztöneim diktáltak. Megöltem néhány tisztet, és a zanpakutomnak hála el tudtam menekülni egy darabon. Ha nem lett volna Anao, akkor lehet, hogy már nem is élnék. Ezért éltem túl? Ezért, hogy ezen a napon egy ilyen shinigami intézzen el? Hát nem, én küzdeni akarok. Én, nyerni akarok!
Testem ebbe a harcba fog bele roskadni. Bár én nem érzem, hogy mi is zajlik odakint, a belső lidércem nagyon is megszenvedi a kárát. Hiába hárít, és támad, az ellenfele nem egy agyatlan alak bármennyire is nehéz lenne ezt a gondolatomat felvállalnom. A shinigamik már csak ilyenek, túl kell járni az eszükön. De jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy ezt megtehessem. Ha lehetne, visszafognám a belső lidércemet, de valami meggátol benne. Valamiért nem tudom visszarántani az ökleimet, lábamat, és a mozdulataimat. Nem is látom, hogy mi történik odakint. Csupán a hűvös kard érzetét érzem. Olyan hidegnek érzek mindent, fázom. Nem tudom, hogy mégis mi tévő legyek. Mit kéne tennem az ellen, hogy megnyerhessem? Már nem is érdekel az, hogy kit győzők le, csak had felejtsek el mindent. Sosem vágytam idilli életre, gyűlöltem is. Gyűlöltem, hogy az öcsém mindent megkapott az életben, amit csak lehet. Őt mindenki megértette, én pedig mindig is különcnek számítottam. Voltak, akik a hajam miatt kerültek, voltak, akiknek egyszerűen nem tetszett az, hogy én nem csapom be őket. Sosem hazudtam másoknak a véleményemet illetően, nem csaptam be őket csak is azért, hogy tetszek. Én olyan akartam lenni, mint amilyen vagyok. Sem több, sem kevesebb. De mára már csak egy vaizard vagyok, aki nem sokára lehet, hogy meg fog halni. Hogy jól van ez így, avagy sem...azt nem tudom. Lassan gondolkodni sem tudok. Nem tudom, hogy hol is vagyok valójában, csak mélyedést érzek a talpam alatt. Vajon ez honnan jön? Én magam süllyedek, vagy egy olyan helyre kerültünk, ahol ez lehetséges? Egyiptom futóhomokos kövét nem tudom érzékelni, bármennyire is küzd a belső lidércem. Nem tudok ellene mit tenni, hogy ha lassan világomat sem ismerem.
Ekkor egy hang kezd a fejemben visszhangzani. "Ban-kai"..Ez a nyomorult bankait használ? Tudhattam volna, hiszen nem rendelkezik egy harmadrangú lélekenergia mennyiséggel. Számítani lehetett rá, de annyira lekötött a saját dühöm, hogy mind erre nem is tudtam felkészülni. Ugyan, hogyan is? Egy nyomorult lidérc tart a saját testem fogságában. S a maszk hiába törik, és hiába kínozhatja, attól még ő az erősebb. Legalább is ezt gondolnám addig a pillanatig, míg olyan szavakat nem hallok meg, melyekre azt hiszem soha nem számítanék. "Sokkal erősebb vagyok nálad." E szavak oly' energiával, és dühvel töltenek el pillanatok alatt, amiről nem is tudtam, hogy lehetséges. Egyszerűen nem tudom elfogadni ezt a hangot, még ha nem is a belső lidércem mondta ezt nekem. Nem, ez lehetetlen. Mindkét kezemet erősen kényszerítve szorítom ökölbe, hogy egy adott pillanatban elkaphassam Yuke kezét. S bár szemeim még mindig feketén izzanak, attól még az ajkaim közt kiadott hang már a sajátom.* - Ne merj..lebecsülni! *Másik kezemmel, pedig ahogyan csak bírom, a saját öklömmel zúzom szét a fejemen lévő maszkot egy hakuda ütéssel. Fáj, nagyon is..de érzem, hogy lassan a sötétségen áthatol a fény. A lelkem fénye újra meggyúl. Megtörten pillantok a halálisten szemeibe, de csak addig, míg testem össze nem rogy. Ez a küzdelem túlságosan is sok sérüléssel járt. S hogy kit is győztem le valójában? Az nem számít, mert élek, s ez a legfontosabb...


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Okt. 31, 2011 12:17 am

Láthatóan a bankaiom azért sokkal erősebb, mint azt ahogy ő elképzelte. Támadásaim sorra találtak be, és ezt Shizune teste nehezményezte. Immáron nem érdekelt, hogy él-e vagy hal-e, csak dühömet akartam kifejezni a lidércen. Lássa, hogy akármennyire is rámenős, ő is esélytelen, hogy a kétségbeesés elragadja az embert, ha az élete végéhez közeledik. Hakuda vagy közelharc így vagy úgy, nem sokat tehet ellenem, ha egyszer egy egészen más tempóban harcolok. Nem érhet fel hozzám. Egy ilyen kis sokadrangú lidérc.
- Shizune ezerszer erősebb volt, mint te, nyomorék- kiáltottam neki, mikor egy végső vágásra készültem. Egy seikyomai-t szerettem volna véghez vinni, csak teleportokkal. Ekkor egy egészen más reiatsu csapta meg az érzékeimet. Így lassult is az első csapás. Elkapta a kezemet, majd rám meredt a lidérc, és megszólalt egy rég hallott hang. Shizune. Bezúzta a maszkot, ami darabokban hullott le róla. Utána már csak a mosolyomat láthatta, majd összeesett. Én reagáltam, és elkaptam gyenge testét. Felkaptam, majd teleportáltam Karakurába, hozzám. Feloldottam a bankait, majd fáradtan az elsősegélyes ládikámhoz mentem. Kivettem a felszereléseket, és alapfokon, de elláttam Shizune sérüléseit. Miután kikerült a nagyobb veszélyből, fogtam, és teleportáltam vele a Vaizardok raktárjába. Ők tudni fogják mit is kezdjenek vele. Én pedig az egyik kötése alá, egy levelet tettem, azzal a felirattal, hogy:

Sosem láttam, még ilyen erős személyt

Yukezo

Utána haza teleportáltam, pontosabban vissza az ablakba, ahol a két leányzó még mindig alukált. Gigaiba bújtam, és a gondolataimba révedtem ismét. A Hold fénye továbbra is besütött az ablakomon. Lassan reggel lesz. Még nekem is jópár sérülést sikerült szereznem. Valóban erős ez a Shizune. Talán majd megkérdezem, hogy nincs-e kedve csatlakozni a Daitenshihez. Yuu úgyis új tagokat szeretne. Nekem ő lesz a jelöltem. Shizune még talán Yuunál is erősebb majd, csak a megfelelő kiképzést kéne, hogy kapja. Majd később talán megkeresem, és megkérdezem. Shizune tenshinek? Kitudja.
- Yuke nem jössz vissza az ágyba?- szólalt meg az egyik lány. Szemeit dörzsölgette, és az illatomat hiányolta. Megvontam a vállamat, majd lemásztam az ablakból, és befeküdtem az ágyba. Fájdalmaim voltak ugyan, de ez nem látszott meg a gigaiomon. Átöleltem őt, simogattam meztelen bőrét, és vártam míg elaludt. Aztán az én szemem is lecsukódott, és 10 perc múlva már én is aludtam. Shizune járt folyton a fejemben, és a lehetőségek, amik benne rejlenek. Shizune tenshinek? Egyre elfogadhatóbb ötlet.

//Köszi a harcot, és pusz Very Happy//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shizune
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 111
Age : 25
Registration date : 2011. May. 19.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Okt. 31, 2011 2:14 am

*Nem bírtam tovább harcolni, legalább is ami a saját akaratomat illeti. Nem akartam, hogy elnyeljen a sötétség, és egy két lábon álló merő hústömeggé változzak. Gyűlölöm a belső lidércemet, gyűlölöm mindazért, amit elkövetett ellenem. Ugyanakkor hálás is vagyok neki, mert nélküle most nem lennék itt. Nem mondhatnám, hogy a raktár lakók kimondottan a családom volna, de annyit még én is elmondhatok, remek szórakozás ennyi idióta közt lakni az év minden egyes napján. Sokszor adódnak kilátástalan nehézségek, de valahogy mindig megvan oldva. Hiányozna, ha hegyi kecskéhez nem tudnék asztalt végni, vagy ha Shio nem tanítana gitározni, és még a ruhagalacsin is hiányozna, ha nem vágná hozzám azokat az átkozott ruhákat. Mad Annyira megszoktam már mindezt, hogy nem tudnék tőlük elszakadni, feltehetőleg. Noha, ez nem jelenti azt, hogy nem fogom az összes nyomorult képét betörni, ha nem tetszik valami. Csak módjával..de tény, hogy a raktár már az otthonommá élte ki magát. Nem tudnék már az átkozott shinigamik közt élni egy olyan szervezetben, mint a Gotei Juusantai. Egyszerűen eltávolodtam attól a szervezettől attól a pillanattól fogva egyre távolabb, amint vaizarddá lettem. Valami megváltozott szemeimben azon a napon. Szerettem ott élni, mókás volt. De meg kellett tapasztalnom, hogy mennyire nem szeretik azokat, akik nagyban eltérnek a klasszikus shinigamiktól. Így hát el kellett jönnöm, s meg is tettem. Csupán azért kicsit zavar, hogy nem mindig focizhatok öcsivel...
Mély álom féleségbe merülök, mi alatt Yuke ellátja a sebeimet. Ha most ébren lennék biztosan eltörném a karját, amiért merészel hozzám érni, de nem vagyok ébren, szóval ez van. Neutral Valahol még hálás is vagyok neki mindazokért a szavakért, amikkel illetett csak azért, hogy visszatérhessek. Egy idegentől mindezt nem várnám el, ezért még remélem, hogy egyszer találkozunk. Noha, ha megint az éjszaka kellős közepén fog nekem rontani a városba, akkor majdnem teljesen biztos, hogy ezúttal ellátom a baját. Mellesleg meg egyébként is hogy jön ahhoz, hogy egy lányra támadjon az éjszaka kellős közepén? Arrogáns Mélyen szívom be a levegőt, mikor hátam valami puhán érkezik. Külső hangokat kezdek észlelni. Voltaképpen hegyi kecske hangját, amint mintha Shionak magyarázna. Chh..menjenek már innen, nem látják, hogy pihenni akarok? Csak egy pillanatra tudok felpillantani, hogy érzékelhessem a szobám plafonját. Most szívesen mondanám, hogy a szobám az tabu, de lehetetlenségnek minősül most a beszéd. Túlságosan kimerített ez a csata, ezért inkább ismételten mély álomba merülök, és csak órákon keresztül mély álomban fekszem. Ebből a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy vaizard vagyok. A sérüléseim könnyebben gyógyulnak, de ez a tetves fajzadék nagyobb árat kér ezért, mint mások azt gondolnák. Végül is, nem kell mindenkinek megértenie mindazt, ami bennem zajlik. Csupán elég, ha békén hagynak most, és kész. Nem akarok senkit látni egy darabig, szeretnék elgondolkodni a dolgaimon. Az éjszakai focira gondolok a pillanatban, amikor végül felsütöm szemeimet a sötét mennyezetre. Fogalmam sincs mennyit is aludhattam, de felülök az ágyamon. Ezek a nyomorultak még ételt is hoztak nekem, meg inni. Ki mondta, hogy gyenge vagyok, és nem tudok magamnak csinálni? Mad Szemetek, ezt még megkeserülitek. Addig is az órámra pillantok, ami éppen éjfélt üt jelen pillanatban. Az ágyam melletti táskámra pillantok, s felkelek. Csak ekkor érzem meg a kötésem alatt pihenő üzenetet. Fáradtan húzom ki, s olvasom el.* - Hát még szép! Mit hittél Yuke, hogy könnyű ellenfél leszek? Arrogáns *Gyűröm össze a levelet, és játékosan vágom bele a szoba végén lévő kukába. Kis híján hanyatt esek a ruháimon, de végül átöltözve indulok el egy táskával a kezemben a szomszéd szoba felé. Halkan nyitok be Reichan szobájába. Az ajtó félfának dőlve hosszasan kémlelem a parányi testét, ahogyan alszik. Egy aprócska mosoly húzódik el arcomon. Ha valamit lehet tudni ebben a rühes életben, akkor egyet tudok. Ripityára fogom törni annak a kezét, aki bántani meri ezt a lányt. Rei- chan olyan, mintha a húgom lenne. Egy olyan húg, aki nem csak úgy létezik, mint Hajime, hanem itt is van velem. Ráadásul nekünk egy a nevünk, ugyanúgy lidérc lakozik bennünk, s immáron összetartozunk. Azt hiszem itt az ideje, hogy ezúttal pontot tegyek a dolgaim végére. Elindulok a raktárból kifelé miután visszatakartam a lányt. Ökölbe szorítom kezemet, amikor azon az utcán haladok el, ahol megtalált ez a féreg, viszont...találok valamit az egyik járószegen. Ó, hogy csapna beléd a villám Yuke, a köpenyed itt hagytad te gyökér! Neutral *

//Nagyon szépen köszönöm! ^^ Pusz Smile //

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soifon
Admin
Admin
avatar

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 38
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   Hétf. Okt. 31, 2011 8:57 am

LEZÁROM a küzdőteret. Jutalmatok 500 LP és 1500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!   

Vissza az elejére Go down
 

Ismét egy Vaizard ellen... vagy hogy is van ez? Nara vs. Yuke!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-