HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Clarie Toshihiko
Módosított lélek
Módosított lélek
avatar

Female
Aries Horse
Hozzászólások száma : 54
Age : 28
Tartózkodási hely : 5. osztag | Eiji nyomában
Registration date : 2009. Mar. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Módosított Lélek; 3. osztag, 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7500/12000  (7500/12000)

TémanyitásTárgy: Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet   Pént. Május 27, 2011 8:00 am

A piactól kb. 10 perces séta után szembetalálhatod magadat a Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlettel, ahol könnyedén beszerezheted magadnak a legújabb zenei CD-ket illetve turné DVD-ket!

Egyéni igényeket szem előtt tartva akár külföldi (európai, amerikai) zenei CD-ket, DVD-ket rendelünk!!

Nyitvatartás:
  • Hétfőtől-Péntekig: 10:30 - 21:00
  • Szombaton: 13:00 - 20:00
  • Vasárnap: SZÜNNAP"神秘的な音 - AUDIO/VISUAL CD - Because your soul is mystical!"

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amaya Ureshii
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Female
Gemini Rooster
Hozzászólások száma : 129
Age : 25
Tartózkodási hely : Taichou vagy hadnagy környékén
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 13. osztag, 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18300/30000  (18300/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet   Hétf. Nov. 19, 2012 12:35 am

Támadnak a manga fan-ok!

Lelkesedésem tetőfokán szürcsöltem epres shake-emet. Egy egész hete vártam erre a napra! Az sem törhette le izgatott perceimet, huszonnégy órája aludtam, hajnal óta ácsorgok sorban és a mekiből felvásárolt étkészletem is fogyaszthatatlan hőfokra hűlt. Végeláthatatlan embertömeg hömpölygött előttem. Minden normális, aggyal megáldott élőlény arra a következtetésre jutna, nem fog bejutni, de én nem adhattam fel! Sikerült szabadnapot kicsikarnom Kiwi chan-tól és itt lehettem. Eljuthattam egy igazi manga bemutatóra! Mindenhol ropogós, friss, alig megszáradt lapoktól hemzsegő képregények és egy asztalkánál ott fog ülni a legújabb shoujo sorozat alkotója! Szemtől szembe találkozhatok igazi, hús-vér mangaka-val! Sírva tudnék fakadni a boldogságtól! Annyira úgy érzem, mintha hazajöttem volna. SS-ben senki se tudja, isszák, vagy eszik ezeket a - nevezzük most így – könyveket és hiába magyarázom, mutogatom, csak még jobban összekuszálódnak tőle. Aki meg nagyjából érti miről van szó, azzal nem beszélhetek róla. Maki chan meg a tini lányoknak készült képregény. Annyira még én sem vagyok elvetemült állat, ezekkel traktáljam. Sokkal jobban szereti a püfölős, vért fröccsentő, zombikat gyepáló játékokat, amik között azért akad szép számmal nekem tetsző példány is. Remek elfoglaltság néhány száz tuskónak lecsapni a fejét, amikor elve szétpukkannál az idegességtől.
Helyzetemre fordítva ezt az apokaliptikus képet, igazán felemelő élmény lenne a monitor szélén megjelenő csinos baltával átjárót generálnom a bejáratig. Törvény és embertisztelő sinigami vagyok, de már tényleg szeretnék bejutni! Ha más nem, veszek egy-két pop cd-t. Igazán pénztárcámat gyilkoló ötlet volt a rendezvény szervezőjétől összekötötte a kellemest a hasznossal és betette lemezboltba az összejövetelt. Megveheted az manga-kból készült animációs rajzfilmeket, drama cd-ket, ilyen meg olyan bónusz extrás csomagokat. A fiatalság combosan elverheti minden fittyingjét ezen a helyen. Az a sanda gyanúm én se fogok különbözni. Már többet költöttem, mint terveztem. Nem számoltam vele, ahányszor KT-ban járok, sose tudok nemet mondani a bohócos gyorskaja csábításának. Folyton bucira zabálom magam egy-két pluszos menüből, aztán sírhatok, hogy ha nem költök kajára, még vehettem volna ezt meg azt.
Most is az a settenkedő benyomásom volt hasonlóan csúfos véget fogok érni. Sírós depresszív hangulatot megelőzendőn előhorgásztam pénztárcámat és nagy erőkkel elvesztem alján. Ideje volt újabb számításokat végezni hány kötetet tudok felvásárolni. Ha ügyesen beosztottam zsebpénzemet az utolsó szálig manga-kra költhettem őket! Nem kétséges ez volt a cél. Minél többet akartam venni és erősen bíztam a magasságos jó fej szellemek oltalmazó kedvében, lesz is mindegyik, amit ténylegesen szeretnék. Én nem tudom mi lesz, ha elfogynak a régóta kinézett kedvenceim és totál feleslegesen szobrozok idekint. Erre inkább gondolni se mertem. Kizárólag az egyes vételi csomagokra koncentráltam, amikor messzi, vagyis közeledő vész cikázott felém. Tömegben vakondként furakodott előre egy idősebb férfi. Eleinte nem tanúsítottam neki figyelmet. Naiv módon gondoltam, valaki csak megállítja a pofátlan módon korával visszaélő férfit. Csoda viszont nem történt meg. Nagyobb ellenállás nélkül jutott mellém és készült engem is arrébb tessékelni. Persze ezt már nem hagyhattam, mert ha én tudok várni, aki ő nem fog nálam hamarabb bejutni.
-Már elnézést, bácsika! Nem itt van a sor vége! Tessék szépen hátramenni! Hogy mutat maga példát a fiatalságnak? Egyáltalán mit keres egy ilyen vén kecske errefelé?-
Pislogtam fonalat veszítve azon a kérdésen megakadva, ugyan mi köze lehet manga kiállításhoz a nyugdíjas korosztálynak. Kissé meglepett a dolog, mármint furcsa volt. A nagy zavarban pedig igazán illetlen dolog csusszant ki számon. Mire leesett konkrétan beszóltam szegény embernek, már cseppet késő volt.
-Bo-bocsánat! Nem akartam le vén kecskézni! Elnézést! Nem akartam megbántani.-
Hajlongtam fülig vörösödve az eszméletlenül kínos helyzettől. Igazán nem akartam megsérteni, mert ki tudja, lehet az unokáját kísérte el. Attól még visszafáradhatna a sorban neki járó helyére. Mindenki ugyanannyit vár a bejutásra, akkor se érne, ha előttem kerülhetne a terülj-terülj asztalkák világába!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamakida Yoshirou
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2012. Aug. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet   Hétf. Nov. 19, 2012 5:40 am

Támadnak a manga fanok!

Micsoda szerencse hullott az öreg ölébe. Manga kiállítás! S nem ám, csak úgy szárazon, még zenét is vehet hozzá vagy .. az is előfordulhat, hogy kedvenc mangái valamelyikét láthatja végre Anime verzióban is. Olyan páratlan lehetőség, amelyet Yoshirou úgy gondolt, hogy kétségtelenül nem hagyhat ki. Már kora reggelről ezen járt az esze és be volt zsongva, mint valami tinilány, az első ... ÚÚÚÚÚÚ, most aztán belepirult a gondolatba. Ez ugyanis azonnal eszébe juttatta kedvenc mangájának egyik legizgalmasabb jelenetét. Korán reggel akart menni még nyitás előtt, de a gondolat, ami a szöget ütött a fejébe, nem engedte, hogy tovább készülődjön. helyette elővette a Nagy Cici Háború legelső számát .. egyik kezében maga előtt tartotta a mangát, amíg a másikban fésűt fogott és többször végig szántotta vele kopasz fejét. Elvégre ma a kiállításon ott lesz a kedvenc mangakája ... muszáj megjelenni előtte és nem mutathatja magát valami idősödő öregnek. Igaz, hogy majd száz évesnek tűnik, ebből kifolyólag esélye sincs, hogy fiatalabbnak tűnjön. Szóval többször is végig szántotta vele fejét, így a fésű hangosan megnyikordult, ahogyan a sima fejbőrön megcsúszott.
- Dubá-dubdá, dubá-dubdá .... Dubbááááá..
Dúdolt magában és kacsintott egyet a ruhájából kivetkőzött tinisztárra, aki pózolt a manga tizedik oldalán. A kép, a maga nemében tökéletes volt, így szinte azonnal nyálelválasztási rohamot váltott ki Yoshi-senseiből. Szerette, ha senseinek hívják. Főleg, ha aki senseinek hívja, az nőnemű. Senkinek sem árulta el, hogy mit tud olyankor fantáziálni, amikor egy fehérbe öltözött Akademista ifjú hölgyemény, a kora miatt illemtudónak kíván tűnni és senseinek hívja. Az maga a tökély, amint bájosan csilingelő hangjával kimondja azt a varázslatos szót: Sensei! Yoshirou összeszorította fogait .... vagyis ... megpróbálta összeszorítani a fogait és úgy ráncolta szemöldökét, mint valami buldog. Aztán látszólag igen rövid időn belül megunta eme kényszercselekvését és tovább lapozta a mangáját. Annyira el is merült belé, hogy alig két óra múlva tért magához. fejét olyan sebességgel kapta föl, ahogyan a vándorsúlyom szúrja ki a nyulat a bozótos kellős közepén. Alig két másodpercbe tellett, hogy rájöjjön, ő már erősen késésben van és tutira akkora sor van már a bejárat előtt, mint az a bizonyos fal. Így gyorsan magához kapta botját, belebújt kényelmesnek koránt sem nevezhető Gigaiába és megindult az Emberek Világába .. kilépett az ajtón és alig tett kétszáz métert máris ott volt a Senkaimon, amin keresztül kellett lépnie. Egyáltalán nem tévedt Yoshi-sensei, olyan sokat. A kapunál már hatalmas tömeg ácsorgott. Botjára támaszkodva, kissé meggörnyedve indult el a bejárat felé, közben sűrűn meg- megszólalt.
- Vigyáztam! Köszönöm! Bocsánat! Ejnye fiacskám, hova kell neked az a túl hosszú nadrág? Hát kinőtted a ruhádat? Kisasszony fogja vissza a melleit, mert a szomszédjának kicsúszik szeme.
Valamint ehhez hasonló szavakkal vágtatott keresztül egy százéveshez képest meglepő fürgeséggel és sietséggel a meglepődött fiatalságon. A szent cél, a bejárati ajtó, ami kedvenc mangakájához vezet, már csak alig két tucat idióta vaksi emberen keresztül vezetett. Micsoda győzelem lesz, keresztül haladni, amikor valaki megállítja. A lilás hajú lányra kérdőn pillant, amint le "vén kecskézte". tekintete a törtető öregnek, azonnal kissé neheztelő lesz. Éééés győzelem! Meg sem kell szólalnia, amikor a lány bocsánatot kér és meghajol előtte. Ó az a két varázslatos almácska. ^^ S ő minden előzetes felszólítás nélkül, megcsodálhatja őket ^^ Hát nem varázslatos? Mielőtt azonban feleszmélne a hölgyemény, hogy mily csodálatos belátást biztosított Yoshinak az öreg megszólal.
- Semmi baj, kis lány. Szólíts, Yoshi-senseinek, akkor nem haragszom rád.
Az öreg persze tapasztalt kukkoló a mangákból már kiokította magát, hogyan kell villámgyorsan másfelé nézni, amikor az áldozat végre észhez tér, de a csorgó nyálat és a kidülledt szemeket nem tudja elleplezni. Még meg is paskolja a leány ... fejét... igen a fejét, határozottan a buksiját.
- Semmi baj, kedveském, eltekintek mindenféle szankciótól.
Mondja még mindig a korábbi dülledt szem szindrómától szenvedve. Végül azonban összeszedi magát. De hát az a két almácska látványa, megért ennyit.
- Mióta vársz itt?
Teszi fel nagyon okosan a kérdést, hogy elterelje a lányt attól, hogy teljesen tisztában legyen azzal a ténnyel, hogy meglett kukkolva.
- Téged is a kiállítás érdekel? Mert én bizony azért jöttem, hogy találkozhassak a mangakával, akiért rajongok... vagyis a mangájáért rajongok. ^^ Ismered az NCH-t?
Minden hentai manga kedvelő tökéletesen tisztában van, hogy micsoda az az NCH. ha pedig ez a lány is kedveli a műfajt, akkor tökéletesen tisztában kell lennie vele. De az se baj, ha nem. Lábujjhegyre áll és belekiált a tömegbe.
- Haladjunk már, az ég szerelmére! Mit piszmogsz annyit az ajtóban?!
ismét az almácskák büszke birtokosára pillant. valahonnan ismerős neki, de fel nem foghatja, hogy hol látta már korábban a lila hajú nőt. Nem csak a keblei emlékeztetik valamire, hanem az is, ahogyan ácsorog... ez a póz ... ahogyan édesen szürcsöli az italát ... Amaya azon kaphatja magát, hogy az öreg meredten bámulja és mosolyog. Biztos, hogy nem a villanyszámla kifizetése miatt örül ennyire. Ahogyan abban s biztos lehet, a kisnyugdíjas papi tutira nem az unokáját kísérte el. Végül ismételten magához tér...
- Utálom a tömeget... attól mindig így elbambulok.
Elég gyenge fedősztori, hogy miért csöpög az öregnek majdnem, de csak majdnem, a nyála, miközben a lilácskát stíröli. De ő megpróbálta a lehető legjobbat kihúzni a szituációból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amaya Ureshii
13. Osztag
13. Osztag
avatar

Female
Gemini Rooster
Hozzászólások száma : 129
Age : 25
Tartózkodási hely : Taichou vagy hadnagy környékén
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 13. osztag, 3. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
18300/30000  (18300/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet   Szomb. Nov. 24, 2012 7:20 am

Támadnak a manga fanok!

Szörnyen elszégyelltem magam vérig sértettem egy idős embert. Jogosan kaptam fel a vizet, mindenki megmondhatja, már ha lenne merszem szemtanúkat felvonultatni. Csúnya húzás volt közönséges hangnemet megütni. Föld alá süllyedtem volna, micsoda kínos sületlenségbe gubancolódtam. El sem hittem, úgy koronázom meg szabad napomat leszólok egy mellesleg furán viselkedő bácsit. Szegény ember, lehet valamilyen betegségben szenvedett! Korral járhatott csöpögött a nyála, meg ijesztően kidülledtek szemei. Gusztustalan látványt nyújtott és istennek sem vitte rá a lélek újabb beszólással illessem. Intenzíven kaparászta esztétikai harmóniát kedvelő oldalamat valamilyen tűzjelzésekkel bökjek saját arcomra, hátha veszi a lapot, aztán merő véletlen egybeesésből eltünteti sűrű patakokban bugyogó nyálát. Paprika vörös színben virulva emeltem is felfelé kecses mutatóujjamat. Teljesen elképedve a látványtól böktem orron, igen, képes voltam orron döfni saját magam. Újabb ballépés totálisan elérte nálam behajítsam a vasmacskát. Tenyereim közé szorítva fejem martam le arcomról összes létező hámrétegem. Megsemmisülés ismétlődő hullámai között hánykolódva kémleltem a földet. Összezavarodtam mit felelhetnék a beakadt szalagon köröző bocsánat szavacska kiejtésén kívül. Felsültem, méghozzá csúnyán! Egyetlen perc leforgása alatt többszörösen égettem be magam. Jól esett az elnéző szándék, kedves fejtető paskolás, még ha erősen gyerek sugallatom támadt tőle.
-Tényleg sajnálom…Yoshi sen…minek a sensei-e, sensei?-Kaptam fel isteni szikrát begyűjtött buksimat. Három képzeletbeli pont rajzolódott ki, ahogy feldolgozásra küldtem az érdekes megszólítást. Terven felüli akció volt faragatlan tuskóként közbe vágni. Kicsusszant rögtönzött véleményem, mivel őszintén szólva, vagyis látványból kiindulva halvány Uruha lila fondorlatom se virgonckodott, ugyan miben lenne vezető személyiség. Igaz, ami igaz, sose a külsőből indulj ki. Adj mindig második esélyt, de ez a bácsi nyálelválasztó szemdüllitiszben szenvedett! Nem fért képzeletföldén állomásozó elmémbe, mivel érdemelte ki a megtisztelő rangot. Akárhogy legyen homlokomat csimpánzként megvakarva lendültem át a probléma árkon. Szusszanásnyi szünetet sem hagytak elmélázni. Vénembernek legalább az esze normál fordulatszámon pörgött.
-Lássuk csak! Öt-hat órája?-Járattam mutatóujjam államon. Langaléta villámszámoló képessége mellett az én processzorom jóval lassan fokozaton pörgött. Beletelt néhány másodpercbe összerakni a részleteket mikor érkeztem, most hány óra és a kettő között mennyi idő telt el.-Nem számít! Sok ácsorgás miatt keltem ki magamból. Fáradtság beszélt belőlem! Nagyon, nagyon, nagyon be akarok már jutni! Izgatott hiszti uralkodott el rajtam. Finom, friss manga-kat akarok kezembe venni!-
Toporzékoltam hisztis kislányként felfújva arcomat. Régen nem volt rá szükség, ettől még lelkesen mentegetőztem két gyermeteg kirohanás közé ágyazva. Erről a rémes tulajdonságomról fizikális képtelenség leszoktatni. Gyerekkort soha nem fogom kinőni. Lényegében nem is áll szándékomban. Tökéletesen jól érzem magam a bőrömben tinédzser jelzővel felvértezve. Az külön hab a tortán, ezért senki sem teszi szóvá, SS-ben mesekönyvként gúnyolt manga-kért rajongok. Ráfogják az értelmi szintemre, bár a szemben magyarázó bácsika épp most győzött meg ez a fajta rajongás kortalan. Örömteli hírben úsztam szavaitól. Ennél szebb napom nem lehetett volna.
-REMEK!-Csaptam össze tenyereim szivárványló ködbe burkolózva.-Annyira kúlos ebben a korban is szereti a manga-kat! Mit meg nem adnék egy ilyen nagypapiért!-
Dülöngéltem jobbra-balra elképzelve a jelenetet dülledt szemű sensei ölébe kapja kicsike unokáit és lelkesen mesél nekik Shongoku kalandjairól. Annyira édes lehetett, amikor sok apróság vette körül, akik egytől egyik hatalmas szemekkel csüngtek minden mondatán. Egyszer úgy végignézte volna a mese délutánt! Nem kontárkodott volna bele, csak távolban meglapuló sasszemként olvadozott volna ezen a csodálatos jeleneten.
-Micsidi GTA…NTA….nátha?-Biccentettem oldalra fejemet totális képzavarban. Lekéstem a csatlakozást, milyen manga-t említett. Valószínűleg nem ismerhettem. Akkor töredékekből beazonosítanám kifinomult szaglásommal. Kulturális szakadékom áthidalása, viszont aktívan izgatta fantáziámat. Ki akartam deríteni, mi lehet ez a hírhedt manga.
-Milyen manga? Sose hallottam róla. Valami retró széria, mint a…a…a Gundam? Ez a mecha-s harcolós? Vagy-vagy gusztustalan űrlény bogarakat irtós? Nem is! Ilyen harcos-harcos, ugye?-
Böktem széles vigyorral az öreg emberre beletrafáltam, vagy beletrafáltam a lényegbe. Sajnos nem voltam túlzottan járatos a shounen világában. Pontos elnevezéseket se tudtam, pedig biztos mindennek meg van a maga jelzője, ahogy a csíkos bugyinak is. Kényszeresen becéznek mindent. Szerencsétlen újaknak kész értelmezési szótár szükségeltetik, ha először fog képregényt mancsai közé. A pillanatért, amit már nagyon szeretnék. Öregapóhoz hasonlóan én is egyre sürgetőbben be kívántam jutni. Talpam viszketett a hosszas ácsorgástól. Eljutottam arra a pontra, terveket dolgoztam ki, mivel kerülhetnék közelebb az áhított célhoz. Végül arra jutottam, ugyan mindegy már nekem. Közhírré tettem nagyszerű ötletemet. Vettem egy nagy levegőt, belecsaptam öklömmel tenyerembe, aztán elhadartam a garantáltan esztelen, ám akkor zseniálisnak tűnő műsort.
-Mi lenne, ha csalnánk, sensei? Legyen rosszul! Kapjon a szívéhez, én pedig jajveszékelve eltámogatom az ajtóig, adjanak széket, vizet, belépő kártyát! Majd elregélem, nem halhat meg, míg nem találkozott a…mi kedvenc mangaka-ja neve?-
Némi bökkenő, hogy továbbra se jegyeztem meg a dolgot. Nem baj, mert az ajtóig még könnyedén memorizálhattam. Semmi többre nem volt szükség, mint Yoshi sensei beleegyezésére. Bármikor eljátszom a bajba jutott lány szerepét. Szemeimet párszor megdörzsölöm rögvest olyan, akár egy reményvesztett rokoné. Manga-imért bármire hajlandó vagyok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet   

Vissza az elejére Go down
 

Shinpi-tekina oto - AUDIO/VISUAL CD üzlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Karakura Town ::   :: Iparnegyed-