HomePortálKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Nemesi játszma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Május 08, 2011 10:08 am

Ahogy sok minden az életben, a nemesség sem egy könnyű feladat. Ténybe tény, megvannak az ezzel járó széles hatáskörök, de ez nem minden esetben pozitív. Főleg nem egy főnemes számára. Akármennyire is látszik jónak ez a cím, megvannak a maga hátulütői. Egyrészt a kötelesség, ami a vezető vállára helyeződik pár minutum alatt, ahogy szóban elhangzódig rangban való feljebb léptetése; s ezt a hatalmat, ami ekkor keze közé kerül meg kell tanulnia rendesen kezelnie, különben lesznek, akik kihasználják a kezdeti gyengeséget. Ilyenkor talán megfordul egy kívülálló fejében a gondolat… létezik olyan ember, aki megtenné? Képes lenne rá bárki is, hogy letaszítson egy vezetőt székéről? Ezt addig nem lehet tudni, míg meg nem próbálják. A Kichida család feje is ezen elv szerint vágott bele ebbe a nehéz útba, ahonnan már nincs többé visszaút számára….

Nemesi játszma KichidaOsamu

A Lélektovábbképző Akadémia, az építmény ahol Soul Society azon fiataljait képzik ki, akikben megvan az erő, hogy Shinigamikká válhassanak. E hely fenntartásához sok belefektetett idő kell és pénz, mint oly sok mindenhez a mai életben. Persze egy ilyen fontos helyen is szoktak rendszeres megbeszélést tartani bizonyos ügyekkel kapcsolatban a támogatókkal együtt. Ilyenkor rendszerint összehívják a társaságot, ahol elvárt a megjelenése azon lelkeknek, akik kapcsolatban állnak valamilyen úton, módon az Akadémiával. A szokásos unalmas megbeszélésre Ueshima Takeot a Mizushima ház jelenlegi fejét is meghívták. Az összejövetel a szokásos pénzügyi tanácskozásról és fejlesztésekkel kapcsolatos áttekintéssel zajlott, amiket be szeretnének vezetni a támogatások esetén. Mondhatni minden rendben folyt, amíg a beszédek végén a résztvevők nagyobbik fele távozni nem készülődött. Takeo is bizonyára csak erre várt, hogy végre távozhasson, s lézenghessen a nap további felében elszakadva kötelességeitől, de mielőtt bárhova is mehetett volna egy magas, különböző színekkel tarkított öltözetű, kimért férfi állt elé, ruhájából leírt, hogy Ő is egy nemesi ház sarja, s a maga lenéző hangszintjében megszólalt.
- Hajimemashite. A nevem Osamu, a Kichida ház jelenlegi vezetője. Hallottam, hogy Ön örökölte meg a Mizushima címet. – itt abbahagyja kissé nyálassággal átitatott szövegét, s egy fintor kíséretében végigméri Takeot. Szűk szemeiből leíródik nem tetszése az említett dologgal kapcsolatban, hangnemén pedig érződik a megerőltetés, amiért egyáltalán szót, kell váltania vele.
– Meg kell hagyni az Öreg Mizushima érdekes utódot választott. – ejtette el apró véleményét orra alatt, majd rendes beszédhangba váltva folytatta. – Ennek ellenére hadd gratuláljak. – nyújtott át egy szokatlan nagylelkű ajándékot egy isshou szaké képében, melyet eddig kezében tartogatott.
– Sajnos elégé tele van a határidőnaplóm, szóval személyesen nem tudom meghívni egy kisebb italozgatásra, pedig megtenném, higgye el. Tudja jó barátom volt a Mizushima Takeshi és szeretném a továbbiakban is fenntartani ezt a kapcsolatot. – adja le magyarázatát, közben arcára egy önelégült mosoly húzódik, ahogy átnyújtja az alkoholt. Kis szünetet tartva beszédében belekortyol saját italába, majd jó nevelt nemes lévén megvárta, míg Takeo is végzett a maga részével. Ekkor egy idegen jelent meg a helyiség ajtajában ki Kichida Osamu egyik szolgálja lehetett a hasonló mintázatú ruha alapján, ami a nemes férfin volt. Szeme sarkából sejtelmesen a fiatal barna hajú fiúra tekintett, majd ismét Takeoval foglalkozott.
- Szívesen beszélgetnék Önnel, de tudja hív a kötelesség. – jegyezte meg sejtelmes mosollyal arcán, kisebb tiszteletbeli meghajlással fűszerezve azt, majd sarkon fordulva kiindult a szobából, de az ajtóban még utoljára megállt, s visszanézett a fiúra.
- Azért nem árt, hogyha figyelsz a hátad mögé, Fiú! – hangoztatta jó tanácsát kisebb baljóslatú kacajával egybekötve azt. Ám lehet, hogy Takeo már azt sem látta mi történik, de míg magánál volt nem kellet sokat agyalnia, hogy a csupán kedvességből adott ital mögött volt rossz szándék is. Egy hatalomra vágyó illető törekvése. Az italba más volt belekeverve, mint egy ismeretlen méreg, igaz ezt Mizushima újdonsült fejének semmiség, hiszen szervezetének nem akadály legyűrnie az idegen anyagot, még is csak ez titkos specialitása, amit oly’ kevesen tudnak. De, ennél több nem kell ahhoz, hogy rájöjjön ez az idegen ki csupa pozitív jelzőkkel illette magát még bajt hozhat a fejére. Az italban lapuló gyilkos méreg szinte azonnal kifejtette hatását, mellyel földre kényszerítette a főnemest és tán csak szerencséjén múlott, hogy eszméletlen testét főszolgái találták meg, kik gondoskodtak biztonságos hazaszállításáról. De, hogy főnökük milyen álmot lát, s min megy keresztül, pontosan ez idő alatt? Ők sem tudhatják, de minden bizonnyal hosszú éjszaka elé nézhet a Mizushima ház feje, s mintha a Soul Society időjárása együtt szeretett volna érezni a férfi fájdalmával úgy csapott le egy éjjeli vihar a városra. A méreg legyőzése nem lehet egyszerű, viszont nem is lelehetetlen, hisz még is csak az ismertebb mérgekből lett kikeverve, melynek nagy részére már talán immúnis, de az újonnan készített anyagot még se ismerte fel azonnal szervezete.
Az esőcseppek csak úgy csattogtak a palota tetejére, ereszein gyorsan futottak le az egyre összegyűlő égből jövő vízáradat, villámok nyújtották markaikat Seretei lakói felé egyhangú zenéjét hallatva maga után, jelezve minden egyes próbálkozását, mellyel a földet akarta elérni. Lelkek Városára szokatlan sötétség borult, s ezt az időt ki is használta egy természetbe beleolvadó maszkos alak. Fentről, a tetőről érkezett Mizushima szobájába, a háló ajtaját némán nyitotta ki s lépett be, óvatosan, ügyelve minden egyes mozdulatára. Apró léptekkel kezdte megközelíteni az ágyban fekvőt, kezében pedig egy kis kést világított meg a messze becsapódó villám. A titokzatos árnyról leírt, hogy véget akar vetni a ház urának szenvedésén… kérdés vajon sikerül e neki? S, Mizushima Takeo mit tesz, ha megússza a merényletet? A méreg, ezután pedig egy gyilkos? Egyértelműen látszik, valaki szeretné eltávolítani az élők sorából Mizushima jelenlegi vezetőjét, talán nem árt a testőrségét rendbe szednie ezt követően…

Spoiler:
 

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Kagami Eisuke
13. Osztag
13. Osztag
Kagami Eisuke

Male
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 120
Age : 26
Registration date : 2011. Apr. 22.
Hírnév : 42

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te9000/15000Nemesi játszma 29y5sib  (9000/15000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyHétf. Május 09, 2011 3:21 am

*Valami elképesztő pacák kezdett el arról sutyorogni, hogy ásítottam egy kicsit. Számomra az e fajta össze jövetelek nagyon is unalmasak lesznek. ~ Eljöttem, hiszen a kötelességem, de hogy majd nem 2 órája itt ülök és statisztikákat kell át néznem, alá kell írnom a lapokat és minden apró részletet össze kell hasonlítanom, erre még is kifizetett be? Ha tudtam volna, hogy az öreg ilyet hagy rám, nos akkor mekkáig rugdaltam volna magamat de most már tényleg. Ez az öltözet? Mad ~ * Lepillantok magamra és végig mérem a szerelésemet egy pillanatra. Billentek kettőt a fejemen, hogy már nem csak az érzet, de a látvány is tippel. ~Ez most komoly? Selyem kimono és erre a Kuro Montsukim? Na ez még viccnek is rossz. Azt hiszem ha ennek a megbeszélésnek vége, akkor spurizok a mellék helységbe, hogy átöltözzek. Így ki nem teszem a lábamat erről a helyről. Milyen ciki lenne már egy ilyenben távozni. Mint egy rossz homokos, vagy talán még rosszabb. O.O ~ *Magamban mélyen szídkolódok, amiért itt kell ülnöm egy halál dög unalom megbeszélésen, ahelyett, hogy kint taníthatnám az árvákat baseballozni. Az legalább mulatság. Habár Kenpachi ivójában is tökre el lennék, ha végre kiszabadulhatnék. ~ Valaki szabadítson kiiiii...héééé~ *De hiába is próbálkozom a hiper szuper telepátiával rövidesen rá kell jönnöm, hogy azzal amiért a velem szemben ülő csókát sugerálom a figyelem kezd egyre csak rám irányulni. Remek, ahelyett, hogy jól tettem volna magamnak most még engem fognak kérdezgetni a dolgokról még jobban. Pedig már kezdtem örülni, hogy olyan laposan elsunnyoghatok, ezek a megbeszélések. Sosem fogom megjegyezni annak a csókának a nevét aki per pillanatban egy kérdéssel zaklat, de az arca azt hiszem örök. Csak ne hogy elnevessem magam.*
- Sok.
*Csak a felém nyújtott lapra pillantok és ez az első amit megállapítok. ámbár most kerültem erre a címre nem oly' rég, még is mit gondolnak ezek? Átvágni egy kedves, aranyos és legfőképpen okos fiatal srácot? Rolling Eyes Rögvest vissza is dobom, hogy újabb határozatot beszéljenek meg. S még ők kissé fusztráltan állnak neki, addig én belekortyolok a teámba. Aromája ízletes és üde, majdnem olyan mint amilyet muter szokott csinálni, viszont a cukrot keveslem belőle. Sosem szerettem a keserű teákat, valószínűleg ez továbbra is megszokott tulajdonságom egyike lesz. Időközben pedig hátra dőlök és figyelem a többieket a még dolgoznak. Angyalka Meglepetés, hogy hamar jön az újabb.*
- Nem vagyok hajlandó fizetés emelést adni. Így is az a hír járja, hogy igen sok órát elhagynak. Növelni kell a színvonalat, csökkenteni a kimaradást. Más részt év végén ennél csak többet akarnának. A tavalyi költség vetést megnövelem az 1/10-ed részével. nagy főnök
*Felelem komolyan és határozottan. Nem is tudom melyik a kínosabb. Itt ülni és komolyan beszélgetni a csókákkal avagy, hogy ilyen ruhákban ülök? Még is kinek az eszement ötlete volt az, hogy ilyen ruhákat készítsen ki és a többit ellopja. Na meg a nemesek? hát a férfiaknak nem sok ízlésük van és ízlésficamuk annál inkább. Nem értem miért mondják, hogy nem értek ehhez. Mindegy is, még utoljára komolyan végig pillantok a többin. Meglepő, hogy elég sokan egyet is értenek velem, csak néhány általam még nem igazán ismert személy az akiknek elég nagy a szájuk ahhoz, hogy nem tetszésüket hummogva előadják. Nemesi játszma 320661 Nem izgat mit mondanak, az öreg itt rám bízta a dolgokat. Tehát nem fogom magam hagyni, hogy kisemmizzenek. Legalább is valami ilyesmit kéne generálnom vagy nem? Szerencsére a papírt végül letudom pecsételni és határozatként kiadni. Ezzel pedig kezdetét vette egy kis reform az Akadémia életében. Ahogy a kiadványokat olvastam otthon, rá kellett jönnöm, hogy évek óta nem volt emelve a költség vetés. Ezek meg megakarták duplázni. Nem vagyok veréb. grimaszol Így is örüljenek, hogy egy tized résszel emeltem. Ráadásul nem két fillér fenn tartani egy Akadémiát. Lehetséges, hogy csak nekem jelent olyan nagyot még a pénzt. Beletudnék szokni, csak ne kelljen ilyen idióta ruhákban megjelennem. Sóhajtok egyet és még megiszom a teámat. Csak ezt követően igyekeznék fel állni a helyemről, hogy elhagyhassam végre a helyet, megállítanak. Felpillantok a tettesre, aki jól láthatóan akadályozni akar. Nos, vele ellentétben azt hiszem én még tök laza vagyok. Egy kicsit stikkes lehet, vagy valami egészségügyi problémákkal szenvedő lehet. Karót nyelt. A tekintete és az ajkainak állása is olyan mint aki egészségügyi problémákkal rendelkezik. Valljuk be a haja még tetszik is. Voa, végre egy punkra hasonlító nemes. Milyen vagány már, de sajnos kiráz tőle a hideg. Ez a hang...ne, csak eunukkal ne.. * ~Mami ments meg...egy eunuk punk zaklat!!!! Shocked ~
*Szavai a legvégletesebb esetben sem a kedvesebbik felére billen. Na hát na, mondtam én, hogy nem kell verébnek nézniük. Miért nem képesek felfogni, hogy értek a beszédből. A nemesek igen is raszsisták.*
~ Te elme roggyant, te is nemes vagy!... nem, én csak Szőőőőr Keo báró nagy főnök ....kedvelem ezt az alakot..na húzzatok~
*Nem igaz, ez a nap nagyon nem úgy tűnik, hogy nekem akar kedvezni. Felpillantok az iletőre és elmosolyodom.*
- Kösz...Osamu..sama? Rolling Eyes
*Fél szemmel kicsit hunyorítok. Igen, ez pontosan az mint aminek látszott. Tudtam én, hogy a velem szemben lévő egyénnek nem tudom a nevét megjegyezni. De sikerült valahogy, de csak azt hiszem a punkos haja miatt lehet ez. Mindenesetre a tekintete ellenére igyekszem jó fej lenni vele. Nincs is miért idegeskedni valóm. Én nem nyeltem karót és nincsenek is egészségügyi probémáim. Ekkor a pasi kezében valami olyasmi kerül elő, amivel most egy hatalmasat nő a szemeimben. Nem hiszem el, álmaim megmentője megérkezett >.> Piaaa Cool ...Látszódni kezdenek szemeimben az elismerés jelei.* ~ Talán tévedtem volna?...Mi megmondtuk...jójó legközelebb hallgatok rátok~* Ami feltehetőleg soha sem fog előfordulni, de ez nem is baj. Jó kedéllyel veszem el Kichidától a piát és teszem le magam elé az asztalra. Ki is bontom s öntök a csészémbe belőle.*
- Áá ismerted az öreget..jó arc volt ugye? Ne aggódj, szerintem jól ki jövünk majd...
*Kacsintok rá egyet s majd az élet elixérjét felhajtom egy rövid kis mozdulat segítségével. Egy igazi férfinak tudnia kell hogyan kell inni. Szóval, ha elakadnék ebben a mozdulatban az a férfi hiúságomra menne. Ezt természetesen nem engedhetem meg magamnak. Nem nagyon marja meg a torkomat, ahogyan a párlat halad lefelé ezzel jelezve is, hogy tökéletesen ittam meg. Ízért azért érzem a számban. Csodálatos és finom. Azt hiszem egy komoly piának ilyennek is kell lennie. Nem volt időm igazán a nemesi piálás rejtelmeibe bele ásnom magam de ezek után tuti ez következik. Sajnálattal hallom, hogy a punk csávónak távoznia kell, ahogy a szolgája is betoppan. Kis komorság kerül ugyan az arcomra, de integetek neki.*
- Akkor majd legközelebb! cheers
*Kimérten biccentek neki egyet utnozva ezzel a nemeseket. Most, hogy így távozni készül kissé furcsán kezdem el érezni magamat. Kicsit homályosan látok, de zt betudom jelenleg annak, hogy az agyamra ment a pia. Bizonyára valami egyedi készítmény lehet hiszen nemesi. Ha pedig erős, akkor pláne megértem. Pár percig még figyelem őt, ahogyan elhagyja végre a termet. Ekkor mindkét térdemre csapok, hogy végre fel állhatok. Ez egy kicsit furcsa volt a szavait illetően, viszont túl vagyok rajta. Így a piros pont mehet a naptáramba. Remélem előbb utóbb kiposzterezhetem vele a szobámat. Megteszem végre a mozdulatot. Szinte felüdülés annyi ücsörgés után állva lenni és élvezni azt, hogy éhetek. Két lépés, mindössze kettőt jutok előre. Általam már nagyon jól ismert éles fájdalom hasít bele szívem közepébe. Kis apró éles karmok érintéseit érzem magamban. Tudatosul bennem az eset.*
- Ez a gyíkarcú..meg...megmérgezett.. scratch ~Váháháhá imádunk téged Twisted Evil ...akkor most jön?...készülj....~
*Mondhatom szép. Még én itt épp hogy feltudom nyöszögni mielőtt össze esnék, hogy megmérgeztek, addig a zanpakutom két szelleme örvend az egésznek. S ha most bele döglenék? (T.T) K*pják be, de most már komolyan. Mad Ez a részét a dolognak nagyon is utálom. Mint megannyi jégszilánk hasít végig az ereimen, úgy a fejem forrni kezd. Szemeim előtt a világ hamar el is sötétül..*
- Keo báró..Keo-sama...kuss úgy is én találom meg...csak szeretnéd teee,elkaplak! Rohadj meg cukini fejű!Nemesi játszma 919636
*Maguk szokványos stílusában mint mindig az ikrek veszekedése tölti el a helységet egy adott pontban. Valahogy ha ébren lennék és hallanám most őket, örülnék is ennek. Még akkor is ha jelenleg egymást haját tépve esnek be a helységbe és tekintetükről minden leírható lesz, ahogy ott fekszek a padlón öntudatlan állapotban. Megpillantják a szakét az asztalon, illetve a kezeimen jól látható fekete erezetet. Áldhatom az örző angyalomat, hogy ilyen jó két szolgám van. Felismerik s haza szállítanak. Tudják ők nagyon jól, hogy ilyes esetben mit is kell tenni. Ami pedig még különösebb, hogy nem csinálnak belőle patáliát, mintha pontosan tudnák mit is mondanék, ha ébren lennék.
Hosszas lepattogzást véle órákkal később tompa mivoltukban hallani. Maguk a hangok még nem oly tiszták, de a fájdalmak azok. Nagyon is azok. Nem is nyitom ki egyből a szemeimet. Tudom, nagyon is jól tudom, hogy a mérget még teljes egészében nem sikerült legyűrnöm, csupán vissza szorítanom olyannyira, hogy ébren lehessek. Ez jó, igazán jó, hiszen azt jelenti, hogy már csak rövid idő és ismét jobban leszek. Lassacskán nyitogatni kezdem lélek tükreimet. A látvány pedig irreálisan torz.*
- Ba...sszaa..szájba magát...
*Ez az első vélemény ki nyilvánításom a csókát illetően. Ez így nem volt se fair se kóser. Mi az már, hogy én jó fej vagyok vele ez meg a zanpujaimat ajándékozza nem pedig engemet? Szemétség, ezért minimum majd kérek egy doboz likőrös bonbont ami nincsen megmérgezve. Persze álmodik a nyomor. A mozaik szerencsére lassacskán ahogy minél többet pislogok össze áll. Már kezdtem volna megijedni, hogy miért nem látok rendesen. Nem azt már nem. Nem leszek Akane csak pasiban. S még én itt a hattyúk halálát reprezentálom, addig egy "jótét lélek" settenkedik fölém és villantja a halpucoló kését.*
- Khm...vizet?...Kiszáradtam!Rolling Eyes
*Persze előtte illedelmesen megkínáltam a "kedves" vendégemet. Meglegyintette a kezét irányomban ezzel jelezte is, hogy nem kér. Bizonyára igen csak rosszul érezheti magát, amiért nem sikerült célt találnia azzal a mozdulattal. Az ikrek berontva a hálóban le is fogják. Őket pedig követi a számomra kis milliónak látszó többi. Azért nincsenek annyian, de vagy ha huszan nem lepik el a szobámat akkor egy se. Örülök. Már csak az hiányzik, hogy zaklatásért megvádoljanak.*
- Idióták..mennyetek már ki a szobámból aludni akarok! Kérem a vizemet. Ezt pedig zárjátok be majd reggel kihallgatom! Arrogáns
*Fordulok egyet ágyamban magamra húzva a takarót. Még a mozdulat sem esett jól. Olyan érzés volt mint mikor az áram agyon csap. Már kezdem komolyan fusztráltan érezni magamat, össze is húzom ínyeimet. A fejem az még fáj, de ettől letekintve már egész prímán érzem magam. Mindenki szépen távozik. De azért én kimászok az ágyamból és meggyújtom a gyertyákat, hogy rendesen láthassak egy ilyen időben. Lassú mozdulatokkal öltözök át normálisnak mondható shinigami egyen öltözetbe. Ezt sem szokásom csak szolgálatban hordani, viszont most valahogyan ez esik jól.*
- Hozzátok ide!
*Parancsolok rá a szobám előtt álló őrökre. Furcsa ez az egész az én számból. A méregtől eltekintve hülyén érzem magam. Másoknak parancsolgatni? Nehéz lesz megszokni. De mintha ezek kijátszottak volna. Hű de hamar meg is hozzák. Én pedig háttal állva neki támaszkodok az ablakpárkánynak. Kifelé tekintek. Ki a nyírkos tájra...kezein pedig bilinccsel térdeltetik le mögöttem néhány méterre.*
- Ki küldött? Miért nem hoztál csokit vagy te is szakét...egek..ilyen marhaságot...inkább legyünk spanok járjunk el inni meg mi tudom én, de ez gecimód köcsögség...na jó mennyj innen, látni se akarlak..tiszta gáz vagy!Fészpalm
*Mindössze a legelső kérdésem volt komoly. A többit inkább elvinnyogtam még mielőtt még jobban fusztráltá tettem volna saját magamat. Ez komolyan vicces helyzet. Az őrök pedig mennek és kidobják őt az utcára. Ritka egy szar nap volt a mai. Többet be nem teszem a lában egy ilyen megbeszélésre, de muszáj lesz...*

______________

Nemesi játszma 1z14w8x
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyKedd Május 10, 2011 8:14 am

A kulisszák mögött I. - Lélektovábbképző Akadémia…

Szörnyű, viharos idő. S, Kichida Osamu nem habozott kihasználni ezt az időjárást, hisz csak is erre a napra várt, hogy Mizushima fejét végre eltávolíthatta a tervei útjából. Ezáltal embereit alkalmazva a szörnyűséges tervének egyik fő lépésének végrehajtásához.
Az Akadémia, már javában megvolt a villanyoltás, hisz éjszaka közepén nincs tanítás és egy árva lélek sem szokott ilyenkor megfordulni, kivétel az épp aznap felügyelő tanárt. Minden a megszokott békében zajlott, semmi gyanús mozzanat, mint ahogy mindig szokott lenni. Persze egy ilyen hozzászokott békében is lehetnek apró hibák. Az iskola oktatója unottan járta a folyosókat, míg nem a könyvtárhoz vezető úton kötött ki, ahonnan hirtelen hangok szűrődtek ki. Rögtön indult is, hogy lebuktassa az éppen rendbontó diákokat, kik így elsunnyogtak az Akadémia szabályai felett. Amint nyitotta a terem ajtaját egy váratlan csapás fogadta. Egy óriási tűzörvény fogatta a feladatát ellátó tanárt, mely könnyedén kifektette. A lángok, melyek közvetlenül érték testét súlyos sebeket ejtettek rajta. A fájdalom csak úgy átjárta a testét, de hiába próbált volna segítségért könyörögni, jól tudta, hogy azt most nem fog kapni, inkább kihasználta a helyzetet és fülelt, mert látni már nem látott, de az apró hangfoszlányokat még eljutottak hozzá.
- Megtaláltátok? – egy komoly hanglejtésű férfi hang csendült fel, s érdeklődésére egy egymást felváltó beszéd nyújtotta feleletét.
- Igen. Megvan. Indulhatunk. Ha, gondolod.
- Nem gondolom, megyünk és hozzátok az anyagot is. – a határozott lejtésben beszélő hangjában, ez utal enyhe idegesség is feltűnt, bizonyára aggódik a lebukás veszélye miatt.
- A hollowosításról? Vagy a lidércesítésről? – kisebb kuncogás visszhangozta be a nagy beltérrel rendelkező könyvtárat, az ócska szójáték elhangzásának következtében.
- Idióták! Persze, hogy arról! Gyertek már! – szólt parancsolóan a másik ki egyáltalán nem vélte humorosnak az előbbit. Kisebb mérgelődés hallattak emiatt a szinkronban beszélő páros, miközben nagy csörömpölés követően távozott a három idegen hang tulajdonosa a lángokban álló helyszínről, még pont időben, mert az Akadémián tanítók egy része már Villámtánccal meg is érkeztek a tűzben álló épülethez, hogy minél előbb elintézhessék a fennálló veszélyeket. A lesérült oktatót is kezelés alá vették, kit eléggé megrázott az egész, egyre csak az általa halott párbeszéd darabjait ismételgette. Eleinte nem hittek neki, de amint ellenőrizve lett a könyvtár állománya a hiányzó dokumentumra is fény derült, a megsérült tanár igazat mondott. A jelenlévő Akadémia egyik oktatója nem habozott, azonnal üzenetküldésbe kezdett, hogy felvehesse, a kapcsolatot a támogatok nagy részével, hogy személyesen beszélhessék meg ezt az igen fontos ügyet.

A kulisszák előtt I. - Mizushima Takeo…

Akár mondhatni szerencsés véletlenek is talán, hogy a Mizushima család jelenlegi vezetője megúszott egy felé irányuló véres merényletet. Persze egy tapasztalt bérgyilkos tudta volna mi a teendő egy ilyen szorult helyzetben, mint a lebukás a célzott személy előtt, de mivel már támadása is pontatlanságra utalt, illetve sóbálvánnyá vált valója tetézte a meglátást, ez nem egy kiképzett gyilkos. A fejébe vett menekülést már késő lett volna elkezdeni, mert egy főnemes testőrsége még sem olyannyira gyönge, mint ahogy külsőleg tán meglátszik. Könnyedén kapták el a sötét csuklyája mögé burkolózott alakot, majd bilincsre verve vezették ki a parancs szerint a hálószobából. Huzamosabb idő sem telt el mikor a főnemes visszakérette magához a gyilkost. Felháborodása teljesen jogos volt, hisz senki sem szereti, hogyha egy ilyen hosszú éjszaka után felzargatják hajnalok-hajnalán, méghozzá egy ehhez hasonló szívélyes üdvözléssel. Panaszos kérdései, mintha el se jutottak volna a sötét alakhoz, aki még mindig a csuklya mögött rejtette arcát, csak egy bátor, aljas megszólalást tett, kockára téve életét.
- Ne hidd, hogy ezzel vége van… a "Umaso" kezei akárhova elérnek. - tette meg megjegyzését csupáncsak orra alatt az illető, mielőtt az őrök Takeo pusztán kedélyből adott parancsára kímélték meg a haláltól és megúszta egy kisebb landolással a nemesi birtok előtt a macskaköves úton. Visszakérdezni a nemes már nem tudott, de merész lenne annyiban hagynia, ezt a szöveget melyben egy idegen név hangzott el, melynek csengése még ismerős is lehet számára. Bár dönthet úgy Mizushima család vezetője, hogy folytatja csendes pihenőjét ez az este még igazán hosszúnak ígérkezik számára. Mintha csak az Akadémiai megbeszélésre való meghívása indította volna el eddigi békés nemesi életébe ezt rossz kedélyű láncreakciót.

Valahol Seretei osztagainál...

Ez után a nehéz nap után már szinte sóvárogtam azért, hogy vége legyen és ágyamban pihenhessek. Persze hiú ábrándjaimat megzavarta a fekete pille formájában megjelenő rossz ómen. Mélyen magamban már próbáltam összerakni egy imaszerűséget, hogy mennyen el mellettem és ne Én legyek a kiszemelt áldozata. De, mint mindig ez nem jött be. Engem akar, ne mááár neee… nem akarok több munkát TT-TT… rimánkodva magamban nézek farkasszemet a fekete szárnyassal, mire készségesen felemeltem jobb kezemet, hogy egyik ujjamon kényelembe helyezhesse magát, hogy a nehéz út fáradalmait kipihenhesse, s rendesen átnyújtsa a nekem szánt hírt.
- Juubantai sanseki, Shiroichi Anao. A Mizushima-ház feje egy fontos feladattal bízza meg önt, a részleteket helyben megtudja, megjelenés a helyszínen lehetőleg minél előbb. Ui.: A fekete pillangót kövesse. – felvont szemöldökkel nézek a furcsa és kissé hiányos információt átadó lepkére. Most valaki szórakozni akar velem? Szakadó esőben útra kelni kész életveszélyes – és nem a villámoktól való félelem beszél belőlem… dehogynem -. Grrr… megbánja, amiért szórakozik velem ez a valaki, csak azért is elmegyek, hogy jól beolvassak neki. >.> Zanpakutomat felerősítem oldalamra, majd komoly tekintettel a fekete pillangóra nézek.
- Mutasd az utat! – mondtam, s amint elindult a kis állatka Én követtem. A fáradság apró nyomai is eltűntek szememből, amiért túlontúl komolyan gondoltam elhatározásaimat. Megleckéztetem azt, aki késő este zargatni mer holmi poénokkal, ez nem várhat holnapig! >.>
Igazi merészségnek mondható tán, hogy csak emiatt képes voltam útnak indulni a viharban. Kész szerencse, hogy egy villám sem csapódott belém, bár a shunponak köszönhetően egész iramos ütemben hallattam a pille után, szóval nagy pech lett volna, ha sikerül is akárcsak egy mennykőnek is eltalálnia. Fogalmam sincs mennyi idő telt el a menetelés során, de már ez is elegendő volt arra, hogy fázni kezdjek, amiért ruhámat teljesen átáztatja a víz. Már azon kezdek gondolkodni, hogy bosszúhadjáratomat későbbre hagyom és visszafordulok, mikor hirtelen a lepke megállt egy hatalmas épület előtt, melynek kétszer akkora birtoka volt legalább, mint a Juubantai területe. Oo Csodálkozva nézem az egekbe nyúló épületet, melynek csak a magaslatokba törő csúcsát látom a kaputól nem messze. A lepke a bizonyos épület felé indult, ezért követtem, de frusztrált a gondolat, hogy lehet, még se kellet volna idejönnöm. Ahogy tettem pár lassú lépést egy csuklyás fickó ütközött belém, kis híján fellökött, ahogy nekem rohant, majd szó nélkül tovább állt. Döbbenten néztem utána, majd a földre, ahol egy furcsa szimbólumot ábrázoló tárgy hevert, mely minden bizonnyal az előbbi faragatlan alak tulajdonába állhat. Felvettem, majd a fickó után néztem, de már eltűnt, mint a kámfor. Megvontam a vállamat, majd zsebre tettem az érdekes dolgot, azzal a címszóval, hogyha végeztem itt megkeresem és visszaadom neki, ugyanis a kis szárnyas már zargat azért, hogy mennyek tovább a folyamatos előttem való repdesésével jelezve ezt. Egy nagy lélegzetet veszek, majd indulok is tovább.
- Jól megkapja ez a fickó. Megmutatom neki, hogy velem nem lehet szórakozni. Fenékbe billentem, amiért késő este zargatni mer. – bár fogalmam sincs, hogy kiről beszélek, azért jól esett ezt dünnyögve bemenni a főbejáraton. Ahogy terveim ecsetelésével foglalkoztam fel se figyeltem a fegyveres őrökre, kik a házon belül és kívül is jelen voltak. Ezért is ért olyan váratlanul, amikor az egyik megfogta a vállamat, reflexből indítottam felé egy balegyenest, fordulatból. S, csak az ütésem követően néztem meg, hogy egy furcsa maskarába öltözött fickó volt az áldozatom. Nem kell sok, hogy rájöjjek az ilyen öltözékű egyén nem járkál mindenütt, kivéve egy nagyon őrzött területen. Nem is kellet sok idő, talán csak pár másodperc, ahogy kiütöttem az idegent, aki frászt hozott rám, segítségére siessenek a többi hasonló öltözetű alakok. Pár lépést megtántorodok és bizonytalanul nézek az idegenek felé, majd az afféle belső hangom azt mondja, fussak és hát jelen cikis helyzetbe, amibe most Én oly' ügyesen beleestem, ki nem engedelmeskedne? Sarkon fordulva iramodtam meg a hatalmas épületbe, üldözőim kíséretével karöltve. Az égig nyúló ház, ahogy kívül, belül is óriási. Az első fordulatok megtétele után,l már azt se tudom, hogy pontosan miféle szobán vágtam keresztül vagy épp milyen folyosón hallattam, sőt még azt sem, hogy azok hova vezetnek, csak mentem fejem után, ahova jónak láttam. Mindaddig, míg egy olyan folyosó szakaszra nem értem, mely zsákutcába torkollott. Elhúztam a számat, ahogy láttam a folyosó végét, majd épp, hogy csak lefékezve előtte kapkodtam a fejemet össze-vissza egy kiskapu után kutatva, mely egy szoba tolóajtója képében jelent meg előttem. Gondolkodás nélkül rántottam fel az ajtót és viharoztam be rajta mögöttem pedig már jöttek is a testőrök. Azon nyomban lefékeztem, ahogy megláttam van más is a szobában, de visszafordulni már enyhén-nagyon késő volt. Patt helyzet. :/ Az őrruciban lévő fickók egyszerre landoltak rajtam és fogtak le mire én nagy csapkodások kíséretében kezdtem el próbálkozni a szabadulással.
- Bakayarok! Békével jöttem! A lepke, a lepke miatt! – hadarom el közben, s mintha csak erre várt volna a fekete szárnyas beröppent a szobába egészen az ablaknál álló férfiig. Kérdőn nézek és győzők nem szétnyomódni a sok fickó alatt, nem vagyok egy puhány teremtés, még ha annak is látszok, de azért énnyien nem kellene lefogniuk! Szét fogok nyomódni, segítséééég~~~ TT-TT Miért kellet nekem hallgatni arra az átkozott fekete lepkére?

A kulisszák előtt II. - Mizushima Takeo…

Talán Takeo úgy gondolta végre lesz egy kis nyugta és az éppen felmerülő gondolataival foglalkozhat mikor alig pár percre az után, hogy a gyilkost eltávolította a helységből már jött is az újabb váratlan vendég egy fiatal shinigami képében. De ha ez mind nem lett volna elég testőrei is becsődültek utána kik mind az idegenre vetették magukat. A lány magyarázhatott, hisz ezen a helyen minden úgy történik, ahogy azt a főnemes Mizushima parancsolja. De váratlanul egy felmentő sereg jön egy fekete színű pillangó képében, mely a nemes elé röppenve kezdett bele az üzenet másik felébe, melyet Takeonak szántak, s ezzel le is tudhatja immáron feladatát a kis szárnyas. Szókimondóan, teljes egészében lényegre törően árulta el a ház fejének, hogy a lány az iderendelt testőr, akiért küldve lett. Bizonyára furcsállhatja ezt az információt, mivel nem adott ki ehhez hasonló parancsot, de gyanús sutyorgást hallhat meg a háttérben, ami mindent elárul.
- Tessék Te üresfejű most lebuktunk!
- Ne rám fogd kampós orrú, Te raktad bele ezt az információt is!

Immáron a főnemes szíve joga eldönteni, hogy mit is kezd ezzel a helyzettel, hisz elég egyértelmű, hogy forrófejű hű szolgái állhatnak az egész mögött kik parancs nélkül alkottak megint. De számolnia kell az újabb üzenetet hozó szárnyasra, mely sokkalta fontosabb információt hozott számára, mint elődje. Utat törve magának a kis rakáson megállt a ház vezetője előtt, s belekezdett a hivatalos szövegbe.

Tisztelt Mizushima Takeo! Ez úton tudatjuk önnel, hogy az éjszaka folyamán betörés történt az Akadémia féltve őrzött részlegébe, ahonnan a Hollowosításról szóló feljegyzéseket eltulajdonították. Ezennel kérjük, hogy a délelőtt folyamán szíveskedjen, megjelenni az Akadémia könyvtárában, hogy mielőbb megvitathassuk a további teendőket.

Tisztelettel, a Lélektovábbképző Akadémia oktatói


A kulisszák mögött II. - Kichida birtok…

A villámok fénye csak úgy bevilágítja a sötét szobát, mely egyetlen jelentős dologra összpontosul. Egy nagyobb székre és a benne ülő félelmetes egyénre. Arcán egy aljas mosoly húzódott, ahogy a kezében tartott iratokat szemlélte. Örült, hisz végre a markában tarthatta, ezeket a bizalmas információkat. Tán erre is várt már jó pár éve, ki tudja, de az öröme nem tarthatott sokáig. A hatalmas szoba ajtaja hirtelen tárult fel, s vágtatott be rajta az ismerős sötét csuklyás alak.
- O…Osamu-sama… Én… - kezdett bele hebegve a mondandójába, miközben földre vágta magát, hogy meghajlását a székben ülő egyén előtt még hitelesebbé tegye.
- Mondd, ha már engedély nélkül mertél bejönni. – bökte szúrós hanglejtéssel a csuklyás alakhoz, fél szemmel továbbra is a papírokat szemlélve. A fickó megköszörülve torkát folytatta, közben kicsit felemelve fejét, hogy a rémisztő kék íriszekbe nézhessen közben.
- Nem sikerült. A Mizushima-ház vezetője még él. – vallotta be az igazságot, nem is mert volna hazudni főnöke előtt, remegő hanglejtésével folytatta. – Ezért megpróbáltam magam végezni…
- Hallgass! – a sötét szobát nagy mennyiségű lélekenergia itatta át, mely, ha lehet még inkább földre kényszerítette a csuklyás alakot a terem közepén. A székben ülő szemeit idegesen villóztatta az alak felé. – Hogy mertél ellenszegülni a parancsomnak?! – lenéző hangnemében folytatta a beszédet, miközben morcosan hátradűlt az ülőalkalmatosságon. Nem akart több magyarázatot, túl sok felmerülő hiba esett az Ő félkész tervébe, mely akár hátráltathatja is a tökéletes kivitelezésben. Az ajtó felé intett, ahonnan az őrök engedelmeskedve a néma parancsnak vitték el az életéért könyörgő személyt.
- Halál rá… - dünnyögte orra alá az egyértelmű parancsot, lehunyva közben lélektükreit, a sötét helyiséget pedig az égből lecsapó villám fénye terítette be, mintha ezzel szeretné megerősíteni a kiadott parancsot.

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 


A hozzászólást Shiroichi Anao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 14, 2011 6:19 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Kagami Eisuke
13. Osztag
13. Osztag
Kagami Eisuke

Male
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 120
Age : 26
Registration date : 2011. Apr. 22.
Hírnév : 42

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te9000/15000Nemesi játszma 29y5sib  (9000/15000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptySzer. Május 11, 2011 5:44 am

*Ez a nap kő a kövön. Szerintem egy életre kerülöm azt az isten verte termet vagy nem is tudom. Milyen dolog már ez? Én szakét kértem nem pedig szívességet. Magam is eltudtam volna dönteni, hogy mikor akarok mérgekhez jutni. ááá sehogy sem jó így. Aludni akarok és holnap ki ülni a peronra cigizni egyet, még muterom főzöcskézik az 5-nél. Ez az idő nagyon elcseszi az estémet. Érzem, hogy a feszültség a bőrömbe vájja magát. Hívnom kell a masszőrömet vagy valakit aki majd ellazít. Nem akarok idegeskedni. Hatalmasat sóhajtok s megfordulok mihelyst fel áll közénk a hallgatás az illetőt illetően. Istenem, hogy lehet valaki ennyire konok. Bár az ő helyében valószínűleg én is ezt tenném, na jó azért nem egészen. Például nem szólnék be magamnak. scratch De né már ekkor a szája az öcskösnek. Cammogni kezdek és intésemmel végül is el viszik az illetőt. Ez nekem csak jó. Amúgy kezdtem már unni, hogy megint ennyien ellepték a szobám. Oké, hogy a központba vagyok, de most nem akarok Arrogáns Keo báró pihenni akar és rágózni úgy, hogy ne lássák. nagy főnök Mi ez már? Shocked Megint elleptek a vaskalaposok. Na jól van ám, rájuk sem nézek inkább. Vissza megyek az ablakhoz, szerencsére hamar kapcsolnak ezek a stikkesek így nekem nyugtom lehet. Kint pedig az idő ellenem esküdött fel. Olyan ez mint a monopoly, az okosabb nyer a gyorsabb meg jól jár. Egyre megy ki. Én itt állok egy hatalmas házban, kint az idő szar és unatkozom. Francba is már mit kéne csinálnom? Neutral Megdörzsölöm a homlokomat.*
- Még az a név is ismerős volt..ceeh...ezeknek a bubiknak mind egy nevük van.. Fészpalm
*Húzom el a számat. A mozdulat maga kissé erőltetett volt, de elegendő volt ahhoz, hogy észre vegyek a párkány sarkában csücsülő papír fecnit. Kimondott jelentősége nincs is, ahogyan a kezembe veszem. Viszont egy ravasz mosoly jelenik meg az arcomon. szemöldökrángatás Na végre valamivel lefoglalhatom magam. Már azt hittem itt fogok időtlen időkig ácsorogni mint egy rossz antiszociális és azt nézni, hogy milyen sápadt fénye van a holdnak. Kit érdekel most úgy őszintén? Ha jó idő lenne kint, mennék és cigiznék egyet, valamint hívnák pár lógó Akadémistát, hogy éjjeli focizzunk vagy valami. Pocsék az idő, de utálom már. Lazán nyújtózkodom egyet s majd hajtogatni kezdem, hogy a precíz repülőt majd a szoba másik felébe kezdjem el dobálni, hogy majd kutya módjára utána mennyek és monoton cselekedetet végezzek perceken keresztül. Meg is teszem. De még mielőtt ez megtörténne, ellenőrzöm a hajtási éleket. Nem lenne fasza, ha valami mutáns és eléggé béna repcsit alkotnék. Persze, hogy találok hibát a saját alkotásomban, radír után pedig útnak is indítom.*
- Ejha nem is rossz...pont úgy szál mint az, amit legutóbb Akane fejének röpítettem... szemöldökrángatás
*Legalább a gondolataim helyén vannak. Lomhán lépdesek a repülő után, de meg kell, hogy torpanjak. A könyves szekrényem okozta látványra kicsit megcsillognak szemeim. Észre veszek egy számomra tökély könyvet, amit már olyan de olyan rég olvastam, hogy kedvet kaptam rá. A toló ajtóra pillantok egy kicsit és szugerálni kezdem.*
- Ragasztó..ragasztó...zárjad be már...Rolling Eyes
*Suttogom, ne hogy már megzavarjanak majd olvasás közbe. Amúgy meg tök halkan mondtam a kintiek meg sem hallhatták. Ettől függetlenül meghallom a kinti ricsajt. Na tessék. Vissza shunpozok az ablak elé háttal állva. Tettetni kell most magam elég rendesen. Rossz fényt vetne a Keo báróra, ha képregényt olvasva találnának meg, holott feelinges lenne. Cool Ez van, nem mindenki értékeli ezt. E helyett most megint bámulhatom azt a fránya ablakot. Nem mintha a rajta vissza tükröződő arc kép nem tetszene. Rolling Eyes Bele túrok a sérómba s nagyjából ebben a pillanatban rontanak rám. Feltehetőleg lassú lehetek, ha csak akkor fordulok meg, mikor már a sipákoló lányra vetül egy egész csürhe. Na mondhatom, és még ők a nemesek. Spanolom az őreimet. Rá is gyújtok és először az Over ikrekért intek egyet kiknek megpöccintem a homlokát. Persze az egyikkel öklözök is egyet.*
- Na jó most az egyszer...legalább nem fogok unatkozni. Üdv..izééé..te ki is vagy? scratch
*Billegetem a fejemet. Nem igazán fogom fel, hogy szegénynek mindjárt kilapul a tüdeje. nagy főnök Addig is még bele szippantok a dohányomba egy lepcike reppencsül el előttem. Speciel pont a cigimre repül rá, de inkább elveszem onnan a kezemmel még mielőtt fel gyújtja saját magát. Igazán nem láttam még égő lepkét, viszont miért bántsam őket? Jó arcok, mindig készségesen hozzák a jó információkat. Jó a fenéket, éppen hallom a rosszat.*
- Szálljatok már le róla... nagy főnök
*Legyintek egyet unottan az őrökre és mutogatom is nekik az utóbbi cselekvés sort. Tehát ki kell menniük és becsukni az ajtót, talán ez nem fogja meghaladni a képességüket. Vagy is hát őszintén merem remélni, az én szentélyembe csak az lépjen be akit magam hívok. Mondjuk ezt a csajszit se én hívtam, a társaság érdekében viszont áldozatot kell hoznom. Leülök az íróasztalomhoz és első megindulásként egy poharat veszek a kezembe. Még üres, még, de megtöltöm egy kis vízzel és felhajtom. Roppant keserű íze van most a számban, de tényleg kiszáradtam csak elfelejtettem inni. Második megmozdulásnak fejemet lehajtom a falapra és homlokomat támasztja körmeimmel karistolni kezdem a tetejét.*
- Szar az idő szar...van ötleted mit csináljunk még holnap ki híírózzuk a húgomat az Akadémiáról? Cool
*Most kajak nem tudom. Olyan gyík helyzet ez. Gyík, gyík, gyík. Az a nyamvadék jár most is a fejembe. Nemesi játszma 596282 Még is, hogy a francba lehet valakinek olyan képe mint neki? Fészpalm Olyan mint aki cukornak indult bevették egy szájba megrágták majd a a maradékkal együtt felhányták volna turhás rágóként. Undorító, pedig a haját még komáltam is. Engem jutalmazzon ne a zanpakutomat, ha kérhetem. Ki húzom a fiókomat s egy rakat lapot veszek elő.*
- Gyújtsd már be please a kandallót...tűzön úszó hajókat akarok...
*Nézek rá unottan de még is valami pozitív pofázmányt elő véve. Megint csak origami és origami. Idióta kockáknak való ez, de én nagyjából órákig csinálom őket, még majd hogy nem indulás előtt be nem dobálom az összeset. Azért valljuk be profi vagyok, csak 76 db-ot sikerült megalkotnom és majdnem kiégetnem vele a szobámat. Cool Hallk pillanatomba még kopogást is hallok, viszont oda shunpozok Anaohoz és a szájára teszem az enyémet.*
- Hihi...gyere...most halálra ijesztjük őket! szemöldökrángatás
*Rántom magammal, kishunpozva az ablakon. Semmi kedvem sincs egy hadsereggel közlekedni Soul Society területén. Jó hogy nem pelenkáznak már be és egy cumis üveget nyomnak a számba. Nem, most elég nekem ez a lány még ha azt sem tudom kiféle, miféle szerzet. Majd ő meg véd. Ha meg ez nem így történne, akkor szopacs. De legalább most az egyszer az Akadémiára nem egy selyem fiúként érkezek, hanem átlagos shinigami egyen öltözetbe. Valami azonban ezzel sem stimmel. Végig simítok az anyagán. Hiszen ez selyem...hát nem igaz, engem ez a rohadt textil zaklat...O.O *

______________

Nemesi játszma 1z14w8x
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Május 15, 2011 2:00 am

A kulisszák mögött – Kichida birtok…

A vihar még mindig vadul támadja Seretei lakóit, a székében ücsörgő tiszteletet követelő, világos színekben gazdag ruhában pompázó alakot egyáltalán nem zavarja. Nyugodtan nézi a sötét szobájából az esőcseppeket, melyek a terem ablakára csak úgy rá- rácsattannak, s lecsorognak. A villámok, melyek bevilágítják ezt a sötét kis szobát láthatóvá teszik azt a rémisztően üres teret. Csak egy kiemelkedő tárgya van a helyiségnek, s az a trónként kezelt szék, semmi több. A sötét helyiségbe egy apró lény kezd kibontakozni, ahogy lassan megközelíti az árnyban ülő személyt. Egy pokollepkét világít meg az újabb becsapódó villám, ahogy az a szék karfájára száll. A székben ülő óvatosan felemelte a kezét, s miközben adta az üzenetét a kis szárnyas megragadta, majd öklébe szorítva markát szétroppantotta azt. Lassan szétnyitotta kezét, hogy a könnyű szerrel megölt lepkét a földön tudhassa, közben egy aprócska félmosoly húzódott arcára, amely azonnal el is tűnt, ahogy a beszaladó fehér köpenyes alakra tekintetett, ki végignézhette ezt a kegyetlen sorozatsort. A fehér köpenyben levő alak, megtorpant a terem ajtajánál, ahol még a folyosóról beszűrődött a fény, majd ott hajolt meg tisztelettudóan. Rideg, rezzenéstelen arccal nézett végig az alakon a trónjában ülő nemes, majd szólalt meg a maga lenéző hangnemében.
- Remélem, nem rossz hírt hoztál! Elegem van ezekből a nyavalyás negatív hangzású üzenetekből. – morogja, ahogy karba fonja kezeit mellkasa előtt, s hátra dől székében fölényeskedően.
- Dehogy is Osamu-sama, éppen ellenkezőleg. Az orvosi beavatkozás a Hollowizációval kapcsolatban, sikeres volt, most már csak arra várunk, hogy a tesztalany felébredjen. – hadarta el az apró örömhírt főnőkének, kinek arcára egy önelégült félmosoly ült ki, majd egy legyintéssel kiküldte az fehér köpenyest.
~ Remek… most már csak azt a Mizushima kölyköt kell eltennem az útból… ~ apró kacaj kíséretében emelte tekintetét az ablak felé. ~ Már kíváncsi vagyok, hogy van e, olyan ostoba, hogy egyedül áll ki ellenem. ~

Lassan ugyan, de érzem, hogy kezdek teljes egészében palacsintává eldeformálódni, ahogy némán hallgatom, a beszélgetéseket és a lepke által átadott apró információkat, melyet elfelejtett velem is megosztani ez a nyavalyás állata. :/ Még, hogy Én testőrként elszegődjek egy efféle rangos családhoz? Na, de kérem! O.o Nincs bajom a nemesekkel, de öreg hibám az, hogy senkit se fogok isteníteni, csak azért, mert magasabban van a ranglétrán, mint Én. Ott van például Ai-san, őt is könnyedén tegezem, hisz hiába nemes Ő sem különb a többi élőlénynél, eszik, iszik, lélegzik. Nem lesz emiatt halhatatlan! Surprised Ezek a felsőbb rétegek ezért is voltak mindig homályosak számomra, hisz egyesek elvárják azt a tisztelettudó tekintélyt, amit tőlem ugyan nem kapnak meg. Remélem, ez az alak a jobbik fajtából van, ki elnézi az ilyen műveletlen viselkedést, melyet jómagam szoktam rendszerint produkálni.
De várjunk csak… jól értem, hogy Én… nem is hivatalos úton lettem iderendelve. Shocked Sokkolt arc kifejezésemet a két furcsa veszekedő szerzetre emelem, hisz ezek szerint ők háborgattak pihenési időmben pokollepkéjükkel, ráadásul érkezésemről még ez a bizonyos főnökük sem tudott. És, hogyha csak személyre címezték, akkor Watanabe Taichou nem is tud ideiglenes távollétemről. Oo’’
Válaszra nem igen méltatok, csak saját magammal foglalkozok még akkor is, amikor le lettek rólam zargatva a fickókáim. Tény kész felüdülés volt hátamnak, hogy az óriási rám nehezedő súly végre megszűnt. Hisz, lassan díszszőnyegként végeztem volna ezen a padlón… Oo… Csúf halált lett volna, mit ne mondjak. Fájlalva pórul járt hátamat ülök fel, közben megrögzülten agyalva továbbra arról, hogy Én most voltaképpen szó nélkül jöttem el az osztagtól, engedély és egyéb hasonló formalitások nélkül. Ami, azt jelenti, hogy akkor… O_O”
- Viszlát Juubantai… - sötét fellegek kezdenek felettem gyülekezni, ahogy a legnegatívabb meglátás tudatosul bennem, hogy kerülhettem ilyen helyzetbe? Visszalépést nem igen látok mit tegyek Hyozanryuu… TTxTT
~ Wúhú újabb osztag? Eddig ez tartott a legrövidebb ideig, új rekordot döntöttél! Cool ~ utállak ostoba Sárkánygyík! T>T Te nem érted meg az Én fájdalmamat. Igyekszem pozitív oldalát látni ennek a fergeteges helyzetnek több-kevesebb sikerrel, majd lehajtott fejjel felelek a srác kérdésére, mely kicsit későn jutott el hozzám, amiért saját pitiáner problémáimon agyaltam.
- Juubantai sanseki, Shiroichi Anao desu~. Yoroshiku! – mondom eléggé lazásan a bemutatkozásomat, remélem, azért nem veszi sértésnek, hisz eléggé köznyelvi köszöntés még akkor is, hogyha a lényeget tartalmazta. Tekintetemet akkor emelem csak az alakra, mikor halk karistoló hangot hallok felőle, ahogy felnézek, már látom is, hogy éppen az asztalt kapargatja, szenvedését levezetve rajta. Kérdése eléggé megdöbbent, hisz most tudatosul csak bennem eléggé laza stílusa, amiért egy nemes nálam, nem így viselkedik, de lehet, hogy csak én vagyok alul informálva és már beindítottak egy furcsa reformot a felsőbb köröknél, mely megengedi az ehhez hasonló hozzáállást. Oo Megrázom a fejemet, hogy a furcsa gondolataimat elzargassam ezzel, majd igyekszek valami normális válasszal előhozakodni, amint leesett, hogy hogyan is érti a dolgot. A második pokollepke üzenetére ugyanis nem nagyon figyeltem főleg, hogy a felét nem is fogtam fel, mert túl hivatalosan volt megfogalmazva és az efféle duma ugyebár lepattog rólam. Neutral
- Esetleg gyárthatnánk hősöknek való uniformist, köpenyt és maszkot is, hogy a megmentősdinél menőn nézünk ki! *>* - hozom fel igencsak gyerekes ötletemet az üggyel kapcsolatban, de Én komolyan gondoltam, hisz ha már nagy hero módon akarunk becsaklizni az Akadémiára, akkor minimum, hogy valami übercool álnévvel és jelmezzel tesszük ezt. Akár lehetnénk Batman és Robin vagy Superman és még valaki, tök kakkoi lenne már. *>* Nagyban heherészek ostoba gondolataimon, melyek fel- felötlenek bennem, majd kérésére kapom fel csak a fejemet. Kandalló… kandalló… tekintetemmel hamar kiszúrom az említett fűtőtestet, ezért odamasírozok, hogy a kérésnek eleget tegyek. De… aztamindenit, hogyan kell ezt a valamit begyújtani. Shocked Fejemet vakargatva döntöm jobbra-balra a fejemet, ahogy agyalok a megoldáson, majd egy holmi isteni sugallatként rájövök, hogy ember, Én Halálisten vagyok, tudok használni mágiát! *>* Nagy csillogó szemekkel emelem kezemet magam elé a kandallóban heverő tűz felé, majd a hangosan elhangoztatott „Hadou no sanjuuichi: Shakkahou” kidou paranccsal a vörös lánglabda már repül is az égetni való farönkökhöz, mely természetesen be is gyullad, csak nem várt kellemetlen hatást is eredményez ez az egész harci hő, a tűzlabda okozta hirtelen felcsapó kormos füst pont telibe talál. De ez sem rendít meg attól, hogy egy kezemen formált siker jel kíséretében forduljak a nemes felé, majd csak azután kezdjem el letörölni a fekete kormot, mely arcomra tapadt. Hát igen az én tűzcsiholásom a leg tutibb a világon nem tagadom. Cool A falnak dűlve ücsörgök jóízűen, ahogy nézem az origami sorozatot, melyből egyre több és több lesz. Ez egy újfajta ördögűző módszernek látszik, Keisuke-samaval is hasonlót szoktunk alkotni, csak mi spontán belehajítjuk a lángokba az iratokat, s otthagyjuk őket, emiatt merülnek fel egyes balesetek az irodát tekintve, ami persze nem volt szándékos csak a papírok bosszúja mindössze.
- Júhhú ördögpapír űzés! Mondd, legalább fontos íratókból gyártod ezeket? szemöldökrángatás – veszem kézbe az egyik papírhajót, s nézem meg jó alaposan, hátha magamtól is meg tudom állapítani ezt. Sajnos, nagy szomorúságomra üresek, de legalább kevesebb papír fecni lesz, amire dolgozni kellene. *o* Bevallom őszintén, hogy a papírmunka ritkítás már fő specialitásomként jeleskedik nálam Keisuke-samanak köszönhetően, ezért muszáj volt leellenőriznem a dolgot. Hát igen, volt hol gyakorolni. Rolling Eyes Nagy csillogó szemekkel nézem az örök kárhozatra ítélt üres lapokat, ahogy a kandalló tűzén kötődnek ki. Így kell ezt csinálni! *>* Lehet, hogy Keisuke-samat ráveszem, hogy legközelebb mi is origamizzunk, az iratokkal mielőtt tűzbe küldjük őket és legalább elmondhatjuk azt a felsőbb köröknek, hogy dolgoztunk velük. Ekkor figyelek fel arra a halk kopogó hangra, már gondoltam leszek olyan rendes és ajtót nyitok a kint várakozóknak, de a jelenlegi felettesem megakadályoz ebben, ahogy mellém jön Villámtánccal és tenyerét a számra helyezi mielőtt egy mukkot is szólhatnék. Leizzadva nézek rá az ötletét hallva, hisz ezt akár egyszerűen is közölhette volna, nem feltétlenül így, de amikor már maga után vonszol shunpostúl, az nem volt benne a munkaköri leírásomban. Oo Bakker, hogy vonzom én a shunpo specces illetőket! >.> Sosem voltam a gyors közlekedés nagy mestere, szeretem békésen, lazán megoldani a dolgokat, ilyen sebességgel még egyszer sem kellet loholnom. Ez az Én szerencsém. ToT

A kulisszák előtt – Lélektovábbképző Akadémia…

Ténybe tény a testőrök elől sikerült lelépnetek, mert mire reagálhattak volna, addigra már javában az Akadémia felé tartottatok. Az idő meglehetősen kitisztult, az éjjeli vihar már alábbhagyott, s hagyta kibontakozni a Nap apró sugarait, ahogy az a horizonton igyekszik felmászni, hogy fényével felfrissíthesse Seretei lakosságát. Ahogy megérkeztek rögtön letámad titeket az első szembejövő Akadémiai tanító. Arcára kirajzolódó pánik, sajnos beszédére is kihat, így igencsak kusza gondolatokat add át nektek a lényeg mellett.
- Már vártuk Önt Mizushima-sama. – hajol meg a nemes előtt, majd aggódva folytatja. A könyvtár nagyrészt darabokban, és… és a megbeszélés a nagyteremben. Elvezetem oda, de mi lesz így a tanulókkal? – választ nem várva indult meg idegesen az említett terem felé, ügyelve arra, hogy ne maradjatok le, majd odaérve a többi Akadémiai támogatóval találhatjátok szembe magatokat türelmetlenül várakozva, hogy végre megkaphassák azt a sürgős információ részletesebbik felét, amiért ide lettek hívatva. A nemesek a tisztességes üdvözlést letudva a magasabb rangú belépése után figyelmüket a tanárra helyezték, akinek a feladata elmondani a történteket. Az idegesen tördelve a kezét fel-alá járkálva az asztal előtt kezdett bele a mondandójába. A feszült viselkedése még mindig kihat szövegére, de a lényeget ki-ki lehet csipkedni belőle még így is.
- Kichida-sama nem jelent meg :/… a könyvtár felét felgyújtották, jajj mi lesz így velünk, sokba kerül a felújítás. ToT Loptak és feldúlták az egész tiltott szekciót, hogy adjuk ezt a Tanács tudtára? Egy tanár megsérült, jajj mi lesz így a diákokkal? Hogy szerezhetjük vissza azt a titkos iratot, jajj a 46. Tanácsa… Ha, az rossz kézre kerül mindennek vége, mi lesz így a diákokkal? Az ellopott… - itt megakad a beszédben, s zavartan körültekint, majd az ajtónál álló tanára néz ki mindvégig hűvös és nyugodt valóját mutatta a külvilág felé. Kollegájával ellentétben hidegvérrel tudja kezelni a problémát, ezért odasétál az asztal elé, hogy átvegye a szót ideges munkatársától.
- Khm… a könyvtárt érő károkat könnyen ki tudjuk küszöbölni, maximum a károsodott kötetek új példányának való beszerzése lesz nehézkes. Viszont, mi szeretnénk egy nyomozást indítani az ügyben. Ahogy kollegám említette az ellopott adatok rendkívül fontosak és féltve őrzött információkat foglal magába, amelyet ha felhasználnak, veszélybe sodorhatja, akár egész Sereteit is. Ráadásul, ha nem tudjuk elsimítani ezt csendben a nagy Tanács mögött, akkor a 46.-ok dönthetnek úgy is, hogy bezárják az Akadémiát, amiért sikerült megkaparintaniuk ezt az adatot. Hogyha vissza tudjuk kaparintani, akkor nem kell szembenéznie az Akadémiának efféle veszélyekkel, legalábbis mi így látjuk, de ehhez önként jelentkezőket várunk és támogatókat, amennyiben lehetséges. – osztotta meg igencsak veszélyes tervüket, ezt mégis a Tanács háta mögött kellene megoldani úgy, hogy azok ne jöjjenek rá. Nemesek akár címüket is elveszíthetik, hiába van nagy befolyásuk. Kínos csend ült a teremre. Kisebb sutyorgás tőri meg végül ezt a némaságot, ahogy igyekszenek egymás között konzultálni erről a tervről, közös döntést keresve.
Az eredmény eléggé rossz volt a tanító szemében. A rangosok között többen tartózkodnak, nem merik megejteni ezt a kockázatot, túlságosan féltik nevüket. Alig egy-két család vezetője jelentkezett a támogatást illetően, de a nyomozást nem hajlandóak magukra vállalni. Az Akadémia tanítója komoran tekintett körül az elenyésző jelentkezők között, mikor az egyik nemesi ház vezetője bátran szólalt fel a főnemest illetően.
- A Mizushima-ház az Akadémia legnagyobb támogatója, miért nem vállalja magára ezt a feladatot? Legalább bebizonyíthatná, hogy miért is Ő lett az öreg Mizushima választottja. – nézett a főnemes felé, tekintetéből leír, hogy ezzel azt hiszi, hogy sarokba szoríthatja és ronthat a hírnevén, mert úgy is visszalép, vagy netalántán mégsem? Mi lesz a főnemes választása? Beleegyezik, ebbe a veszélyes feladatba vagy inkább tartózkodik? A jelek egyértelműen mutatják, hogy Kichida Osamu is benne lehet a dologban, talán összefüggés van az őt ért merényletek és a könyvtári rablás között. A választás rajta áll…

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Kagami Eisuke
13. Osztag
13. Osztag
Kagami Eisuke

Male
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 120
Age : 26
Registration date : 2011. Apr. 22.
Hírnév : 42

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te9000/15000Nemesi játszma 29y5sib  (9000/15000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyCsüt. Május 19, 2011 8:31 am

*Bolond ez az egész ügy. Tisztára olyan mintha a fellegek össze esküdtek volna ellenem mintha én lennék a gonosz tirex. Heh, ez még viccnek is rossz. Nem ér, miért nem lehetek egyszer én superman? Akárhányszor kimentünk a grundra a haverokkal ők is állandóan szekáltak. Aljas rágalom már az istenit. De majd az én híres, neves origamijaim világ megmentő akcióra mennek. nagy főnök Bizony, pontosan így lesz mint abban a prodigy videoklippben amiben cigis dobozok táncolnak a tűz mellett. Az milyen feelinges már, kell nekem egy olyan csak sajnos nincs olyan démon mágia, ami erre képes lenne. Szívás minden.*
- No lám csak, csak nem bajod van a fontos iratokkal?
*Egy sanda pillantást vetek az íróasztalom egy fiókjára. Igen, igen pontosan ott tárolom azokat az iratokat, amiket direkt nem használtam fel erre a papírégetési merényletemre. Sajnálattal azért nyugtáznom kell magamban, hogy bár szívesen elégetném azokat a bizonyos iratokat, még sem lehet. Franc essen beléjük de nem olyanok, mint egy osztag iratai amik javarészt pótolhatóak. Ezek olyan iratok, amiket közvetlenül a 46-ok tanácsa közvetít vagy éppen kérvények amiket továbbítanom kéne, végső soron pedig ugye a statisztikák amivel illene már elszámolnom. Hogy én mennyire utálom a monoton munkát... azt hiszem felfogadok erre valami akta majmot, hogy csicsíízzen nekem pár órát néhány száz ryuért. Nincs kedvem és nyűgös vagyok. Aludni akarok, de menni kell arra a megbeszélésre ráadásul őrök nélkül. E miatt is maradok kussba még az akadémia felé haladunk a kis csajszival. Az ég dörög, az idő szar. Miért is lenne jó?* ~ Eleeegem van az összes minden szét össze vissza minden át meg el ide oda...kopp, kopp... nincs itthon senki ne kopogjál jól vagyok hagyjál békén te is...na tessék a szép fiú kiakadt...naná te is kiakadnál ha antibiotikumot vennék be szemöldökrángatás ...meg ne próbáld!...~ *Igen jellegzetes Keo és zanpakutoja féle kommunikálás zajlik le a felszín alatt még haladunk az úton. Nem is kell hozzá semmit tenni. Egy az egyben értelmetlen, ahogy viszont elérjük végre az akadémia küszöbét és azon át is lépünk megszólalok.*
- Te izééé...áruld már el neved ha nem akarod, hogy tökmagnak nevezzelek! Rolling Eyes
*Végig nézek a társamon. Ez volt az első szó ami eszembe jutott róla nem tehetek róla. Hozzám képest mint egy tökmag. Nagyjából a húgomat szoktam még ily módon nevezni és nem is szokott érte megdicsérni, de ha egyszer az. Az én dolgom, hogy folyamatosan baszogassam a hiányosságai végett. Biztos vagyok benne, hogy ha jól végzem a "munkám" az én húgomból egy bombázó lesz. Cool Ha pedig így lesz abban a pillanatban beavatom az én kis világomban és kihasználjuk a szépségét. >.< Az emberek világában ha a bűnüldözési szervezet egy férfi tagjára rákacsintanak elolvad mint egy nyári napon a vattacukor. Pontosan ilyen húgica kell nekem, aki bőségesen segít nekem terveimben, cserébe pedig elviszem majd plázázni és véleményezem a választott ruháit. szemöldökrángatás Na de végre beindulnak az események, ha lehet ezt annak mondani. Korántsem tudom előre megmondani, hogy mennyire is pozitív dolog az, hogy ez a pali úgy makog amint meglát mint akit agyon ütött egy áramvezeték.*
- Hé, nyugi már...majd ha villámok csapnak a fejed fölött és ég az egész épület akkor legyél felhúzva mint egy hiperaktív cickány....ő..a cickány dolgot felejtsd el Rolling Eyes
*Nem hinném, hogy a pali díjazná, ha megtudná a szavaim valódi jelentését. Így inkább jobb is ha egy legyintéssel terelem a témát, mert a végén az épület helyett én szívom meg. Nem kéne. Nagyot, de olyan hatalmasat ásítok és intek a lánynak, hogy kövessen. Jobb lesz ha a keselyűk közt magam mellett tartom. Overéket ezért még kiporolom, de legalább nem egy jégoszlopot rendeltek ki mellém. Néha komolyan úgy érzem magamat mint egy kisbaba aki elé, alá mindenfelé mindent tesznek. Sokféle képpen felfoghatnám, de talán ebben a helyzetben pontosan ez az ami a legmegfelelőbb eljárás. Nem sokan ilyen hűségesek hozzám, mint azok ketten. A toló ajtót elhúzzák előttem én pedig belépve társammal a konferencia terembe már egy egészen más stílust veszek fel. Tekintetem ki komolyodik és kimérten biccentek egyet a jelen lévőknek illedelmesen köszöntve őket. Kicsit szaporítva lépteimet elfoglalom a magam helyét és hátra dőlve egész higgadtan figyelem a láthatóan zaklatott pasast.* ~ nocsak...a gyíkarcú nem jelent meg...óóó de kááár szemöldökrángatás ~ *Jaj, de jó isten császárság, hogy nem kell szemben ülnöm vele most. Biztos nem bírnám ki, hogy valamivel oda ne bökjek a gyereknek az ajándék miatt. Felhúzom egyik szemöldökömet az alak össze visszaságára. Szónoklásban annyira nem vagyok jó, de ez az alak még nálam is rosszabb. Szerencsére valaki átveszi a szót, aki nála sokkal, de sokkal össze szedettebb. Megköszörülöm torkomat, még mielőtt itt bárki bármit is lépne a dolgokat illetően. Ezzel jelezve szólási szándékomat.*
- Én úgy érzem, hogy idegeskedéssel itt nem sok mindent fogunk elérni. Először is tudni szeretném, hogy egész pontosan miért van az akadémia tulajdonában ilyesfajta iratok, mekkorák a károk és nem utolsó sorban azt, hogy van-e szemtanú és ha van beszédképes-e?
*Elég sok, de fontos kérdéseket teszek fel azt hiszem. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. Körbe nézek, hogy a sok dinnye képét végig mérhessem. Ha valamelyik arca a gyíkarcújéra hasonlít, akkor azt már is nem fogom szeretni. Most viszont ehhez a megállapításhoz eléggé fáradt vagyok.*
- Apropó.A továbbiakban szeretném, ha a Kichida- ház nem jelenne meg ezeken a megbeszéléseken. Minap történt egy elég komoly incidensem a ház fejével...Hogy egész pontos legyek, megpróbált megölni...
*Eleinte tartózkodtam attól, hogy túlságosan komolyan vegyem az ügyet, de egy valami miatt ez a gondolat megváltozott bennem. Ez a valami pedig a felelősség volt. Akárhogyan is, a mai nap beszívtam egy keserű csokit és ezt csak akkor tudom kiédesíteni, ha elcukrozom. Tehát itt az ideje kemény képű politikusra váltani. Cool Megvárom a reakciókat. Addig is beáll a nagy csend, hiszen a küldetésre várják a jelentkezőket. Nos, pont ez az amit először nem akarok meglépni. Valahogy kíváncsi fáncsi vagyok arra, még is kik azok akikben van némi kurázsi az ilyenre.*
- Érdekes. Itt ülünk mindannyian, akik valóban támogatják az Akadémiát és még is azon acsarkodunk, hogy ki mer, ki nem mer lépni a felmerülő nehézségek ellen. *Fel állok és körbe kezdek lépkedni a terem közepén.* - Na most már felmerül bennem egy kérdés... nem közös a célunk? nem az a célunk, hogy kigobózzuk a csomókat? Erre ott az-az alak *Rámutatok egy pillanatra* aki elém áll és arra próbál rá venni, hogy vállaljam ezt el..nem, egy nagy szart, már bocsánat a kifejezésért. Itt nincs az, hogy én, te, ő meg az a másik...ez a gyűlés egyről szól...EGYÜTT...vagy lépünk mindannyian, vagy hagyjuk a dolgokat annyiban és bezár a bazár, lehet választani. Tehát én teszem fel a kérdést. Kik azok, akik az akadémia valódi támogatójának és hívőjének tartja magát? Aki annak tartja az most fel teszi a kezét és minden további nélkül segédkezet nyújt az ügy megoldásában természetesen a vezetésemmel, hogy ez úr ne hogy csalódjon *nyomatékosítom az utolsó szót, hogy az alak örüljön* Aki pedig lehajtott kézzel mer a székében továbbra is ülni, azt egész egyszerűen nem érdemes elismerni mint támogató. Mert ha támogatunk egy szervezetet azt nem az önön érdekünkből tesszük, hogy gyáván elkulloghassunk. Hanem azt mások miatt, egy jobb jövő érdekében tesszük. Tehát aki elismeri az EGYÜTT szót, az tegye fel a kezét...
*Megállok mentemben és a többi nemes felé fordulok, hogy magam nézhessem meg azoknak számát, kik felemelik a kezüket. Egy kicsit furcsa egyébként az iménti szavaim nekem. Őszintén jöttek ki belőlem, de eddig nem nagyon jött ki a dolog, hogy ennyire karizmatikus lennék. Cool *

______________

Nemesi játszma 1z14w8x
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Május 22, 2011 12:09 am

A kulisszák előtt – Lélektovábbképző Akadémia…

A teremben halk zsivaj halható, ahogy igyekeznek döntést hozni a tervet illetően a nemesek. A csend, melyet hangjukkal törtek meg, ismét visszatér, ahogy hallják Mizushima szavait. Az Akadémia második legnagyobb támogatója el akarta tenni az élők sorából az intézet legjelentősebb pártfogóját. Ezt nem hagyhatták figyelmen kívül. Főleg, hogy némi magyarázatként szolgált számukra, hogy miért is nem jött el a megbeszélésre a Kichida-ház feje. Ám ez sem volt elég löket számukra, hogy bátorkodjanak jelentkezni a feladatra, elég kevés résztvevő akadt csak, ráadásul már jött is ebben a feszült helyzetben a vádaskodás. A Mizushima-ház fejének beszéde, viszont elgondolkodtatta a társaságot, újabb apró sutyorgások vette kezdetét, majd a jelentkezők száma megnőtt, de nem úgy, ahogy kellett volna.
- Pártfogóként részt veszünk az Akadémia jobbá tételében, de nem szerepel, a feladatkörünkben az efféle piszkos ügyek kivitelezése. Személyesen ugyan nem de, hogyha kell, pénzzel kisegítjük a nyomozást, illetve képzett embereket küldünk segítségként. Viszont nem tudjuk, mikorra tudjuk küldeni őket, ahhoz át kell futnia a papíroknak és a toborzás sem egyszerű... – szólaltak fel páran a többiek nevében, hogy kifejtsék az ügyhöz való meglátásukat. Nem túl nagy segítség ez az Akadémiának, félnek, és nem mernek rendes lépést tenni. Alig akadt egy-két nemes, akik gyökeresen részt vennének az egészben, személyesen. Az Akadémiai oktató ki előhozakodott a tervvel egy apró megrökönyödött sóhajtás kíséretében emelte a tekintetét, azon kevés személyekre, kik csatlakoznak rendesen az ügy megoldásába.
- Reménykedtem, hogy kicsit többen leszünk, de így is jobb, mint a semmi. – tekintet végig vezetve rajtuk, végül Takeo felé fordult, majd komolyra váltva beszédstílusát kezdett bele az információk átadásába. – Mizushima-sama, most megválaszolom a kérdéseit. Azok az iratok, azért voltak az Akadémia birtokában, mert a kéziratot, miután bevitték Seretei számítógépe, azt valahova el kellet rejteniük, ezt Soul Society könyvtárába nem tehették el, mert nem lett volna jó dolog, hogyha egy Shinigami olvasna erről. A 46. Tanácsa úgy vélte az iskolában nem kell szembenézni efféle veszéllyel. Sajnos tévedtek… - kis szünetet tartva gondolkodott el a további mondandóján, ezzel hagyva egy kis esélyt arra, hogy a hallgatók értelmezni is tudják a hirtelen feléjük ömlesztett információt, majd, ahogy sikerült megfogalmaznia magában a választ, folytatta. – Egyetlen egy szemtanúnk volt, jelenleg Ő a gyengélkedőn fekszik, égési sérüléseket szenvedett. A károk… azt hiszem az lesz a legjobb, hogyha azt megmutatom Önöknek, legalábbis azoknak, akik csatlakoznak az ügy elintézéséhez, személyesen. – adta le feleletét, majd egy intéssel jelezte, hogy kövessék őt, elvezetve azt a kicsike társaságot a könyvtárhoz, ott pedig benyitott a terembe. Már az ajtó hangjából lehetett hallani, hogy nem éppen kellemes élményben volt része a bejáratnak.
A könyvtárba belépve kirajzolódnak azok a károk, amit már emlegettet az oktató. A polcok, melyeken a különböző kötetek helyezkedtek el, feldúlva a földön hevernek. A zárt részleget körülvevő kidouval felállított védelemnek már nyoma sincs és az ezt felerősített védelem, a rácsos falak is tönkre vannak téve, a mögötte rejlő íratok is, mintha egy tornádó haladt volna rajtuk keresztül, rumlisan össze-vissza helyezkednek el új helyükön, a földön. A feldúlt könyvtár még elenyésző volt a további károkhoz képest, egy-két sarkon a könyvespolcok széné égve, melyet tetézett a pár fok lépcső által felvezetett kis emelvény, ahol az ablaküveg szilánkok és az ott elhelyezkedő hamu és további kosz foglalt helyett. Három ablak is üveg nélkül rendelkezik a kis emelvény fölött.
- Ezek lennének a károk… a lélekenergia lenyomatokból arra tudtunk következtetni, hogy valószínűleg a tettesek Shinigamik lehetek és a szemtanúnk szerint hárman voltak… - osztotta meg a tanár az információt, melyet még sikerült kideríteniük, miközben hagyta körbetekinteni a társaságot a szinte romokban lévő könyvtárban. Emellett egyértelműen bontakozik ki a szemlélődők előtt, hogy valószínűleg tűz áll a dologban és valószínűleg kidou lehetet vagy Zanpakuto, hogyha Halálistenek tették ezt.
Ahogy megközelítitek az emelvényt és netalántán bátorkodtok fellépni a lépcsőkre, hogy jobban szemügyre vegyétek a károkat, egy nem várt fogadtatásban lesz részetek. Hangos veszekedés tőri meg az Akadémia csendes épületét, ezek nem diákok, hisz még túl korán van a tanórák kezdéséhez. De, a hangok tulajdonosai közelítenek, míg végül be nem rontanak a könyvtár ajtaján.
- Keo báró!!! Hogy tehette ezt velünk? Hátrahagyta, egyetlen egyedi és méghozzá hű követőit? T>T
- Hé, Én léptem be ide előbb, szóval várj a sorodra bambaképű, nekem kell üdvözölni Keo-samat!
– gáncsolta el társát, aki előre bukva lökte fel az első emelvényhez felvezető lépcsőn álló egyént, ahogy nagy botladozásában általa sikerült megállnia. Áldozata előrebukva moshatta fel a kormos csempét és, amint sikerült megállnia egy érdekes tárgy rajzolódik ki a földön, amit eddig a hamutenger takart, ez pedig igencsak jelentős információkkal rendelkezhet számotokra.

Már alig vártam, hogy odaérjünk végre az Akadémiához. A Villámtánc nem éppen mesterségem és lépést tartani a felettessel most rendkívül nehéz volt. Állítom, Én vagyok Seretei leglassabb Shinigamija. ToT Kisebb lihegések között álltam meg az intézmény kapujánál, ahogy végre odaértünk. És még engem fogadtak fel testőrnek, biztosan most kezdett kételkedni képesítésemben, de nem tehetek arról, hogy így is alváshiányban szenvedek, igen biztosan ez a magyarázat képességeim minimumára – nem, nem fogom bevallani, hogy ennyire rossz vagyok shunpoból Neutral -. Nagy belső lelki emésztésemből a nemes srác rángat ki, az engem illetet „Tökmag” megnevezéssel. Még egy ér is kidagad halántékomon ezt hallva, hisz még mindig gyengepontom, hogyha kicsinyítő jelzőkkel mernek illetni magasságom miatt. Még jobb kezemet is ökölbe szorítom, hogy bosszúmat véghezvigyem, de meggondolom magam, amiért most még is Ő a főnök és nem lenne bölcs dolog bemosni neki egyet –legalábbis, egyelőre még nem Rolling Eyes -.
- A-na-o desu! – fonom össze karjaimat magam előtt, fölényeskedően kihúzva magamat, elismételve nevemet neki szaggatott, szájbarágós stílusban. Pedig, csak is az Én hibám lehetett a túlzottan laza stílusú, hivatalos bemutatkozásom, amitől nem lehetett megjegyezni a négy betűs nevemet. Nagyjából ekkor jelenik meg a búgócsigaként pörgő egyén, kinek szavait alig tudom kétfelé osztani, hogy értsem is belőle a lényeget, és nehogy összemosódjon a jajveszékelésével. Döbbenten nézek Takeora a megjegyzését hallva, amire épp, hogy tudom moderálni magamat, cikis lenne, hogyha képen röhögném ezt a szerencsétlen tanárt, aki nem haladt a korral és ezért nem érti, hogy mi a szöszről is beszél pontosan a mellettem álló. Amint követésre invitál minket a tudatlanul maradt oktató egy ideig csak értetlenül állok, hisz ezek a fontos megbeszélések nem éppen ilyen kívülállókra tartozik, mint amilyen jómagam is vagyok. Végül Keo-samat követem inkább, ahogy kéri, mondjuk, ha már beszerváltak testőrnek nem ártana, ha folyton a nyomában loholnék… Rolling Eyes Na, jó lehetetlent kérnek tőlem. Shocked Én szem előtt tartom mások magánéletét és tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek kell hagyni egy minimum hat órás egyedüllétet, hogyha nem többet… vagy kevesebbet. *>*”
Gondolataim mélyén evickélve csak a terem előtt emelem fel tekintetemet, mikor kis híján beleütközök társamba a nagy figyelmetlenségemnek köszönhetően. Épp, hogy sikerül megállnom mögötte, majd kérdőn nézek az ajtó mögött rejlő helységre, ahol kész népgyűlés van. Oo Nem is tudtam, hogy ilyen sokan támogatják az Akadémiát. Szemem sarkából Keo-samara nézek, kinek az arckifejezése jókorát változott, hisz eddig eléggé laza stílusnak élt nem hiszem, hogy eredetileg egy ilyen komoly faarc, ha csak nem rájátszik a dologra. oO
~ Emberek ne higgyetek neki, becsap titeket, színészkedik, Ő haladt a korral nem úgy, mint Ti! ~ vonom le magamban a kiköveztetést, amit megosztanék a tárasággal, de mégse ronthatom jelenlegi főnököm becses hírnevét. Rolling Eyes E gondolatom során igyekszek valami tisztességes üdvözlést letudni egy meghajlás formájában, mielőtt megvádolnának azzal, hogy neveletlen vagyok. Követve Takeot, jó testőr lévén mögé állok nagy komolyan, hogy valami menő kisugárzásom legyen és rettegjen tőlem a többi nemes, de nem éppen érek el velük valami jópofa reakciót. :/ Pedig direkt menőztem, mo~
Némán hallgatom az egész beszélgetést, épp, hogy nem alszok be rajta állva, hisz nem az Én nyelvezetem ez az egész komoly hangnem meg a hivatalos ügyek is tíz lépéssel odébb vannak tőlem így érthető, hogy miért is unom az egészet, de legalább kezd izgalmassá válni a helyzet. Megtudom, hogy a pénzel megvásárolt nemesi ranggal rendelkezők, nyuszik szembenézni a nagyobb erővel, persze onnan asszociálok arra, hogy ezek á’ nemesek, hogy féltik a bőrüket. Rolling Eyes
Az újdonsült felettesem által leadott monológra csak pislogni tudok nagy döbbenten, mert az eddigi hozzáállásából meg temperamentumából egy ilyen komoly szintű szöveget még se néztem volna ki belőle, majdnem leesik az állam, hatalmas csodálkozásom során. Persze ezek a nemesek csak rontanak saját nevükön ezzel az ostoba tartózkodással. Pff… sosem értettem a hivatalos körökben, ezt a viszonyulást, de az se kizárt, hogy Én vagyok még csak túlontúl tudatlan ezzel kapcsolatban. Ami, persze eléggé valószínű. :/ Igyekszem csendben tűrni a történéseket, hisz ebbe nincs beleszólási jogom, hiába csücsülnek a nyelvemen éles szavaim, melyeket most szívem szerint hozzájuk vágnék. Végül a tanár elfogadta azt a kevés résztvevőt is az üggyel kapcsolatban és az Ő általa következett szövegelés után elvezetett minket a könyvtárhoz. Ahogy beléptünk a terembe, amit még régebben is erőszeretettel kerültem el, természetes, hogy kíváncsian lestem körbe a változások felmérése miatt, hisz már eléggé régen láttam a helyiséget, de a rumlis változata be kell vallanom érdekes. Surprised
- Ráférne, majd egy jókora takarítás a könyvtárra… - motyogtam orrom alatt, mintha nem lenne elég egyértelmű számomra, hogy valószínűleg azért nem kezdték el rendbe tenni, hogy a nemeseknek megmutathassák a károkat. Bátorkodom beljebb merészkedni, ha már a fontos információkat úgy sem fogom fel, illetve még meg se próbálom memorizálni, mert jól tudom, hogy úgy sem sikerülne. Ezek helyett az emelvényen lévő hamuval beszórt padlót, sokkal érdekesebbnek találtam, ahogy látom a sok kicsi üvegszilánk csillogását a fekete por között. Persze a kis csillogó kristályokra való hasonlítgatásom nem tart sokáig, amiért a kajaabáló két személyre később kapcsolok csak, mint kellett volna, s az egyikőjük eltarol, ennek köszönhetően pedig lehetőségem adatik bemutatkozni a koszos csempének is, közben felmosva legalább a fél emelvényt. Dühös szitkozódások közepette kezdem el fojtogatni a hirtelen jött támadót, ahogy kisebb obszcén szövegemmel karöltve követelem tőle a magyarázatot a tettjére.
Az általam felmosott csempe részen pedig egy aranyszínű gombot világít meg az ablakon beszűrődő napfény, hogyha közelebbről szemügyre veszi valaki a Kichida-ház címerét láthatja a ruhakellékbe belevésve, mely némi magyarázatokat is szolgálhat…

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Kagami Eisuke
13. Osztag
13. Osztag
Kagami Eisuke

Male
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 120
Age : 26
Registration date : 2011. Apr. 22.
Hírnév : 42

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te9000/15000Nemesi játszma 29y5sib  (9000/15000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptySzer. Május 25, 2011 7:25 pm

*Ennél rosszabb napom már nem is lehetne. Nem akartam én ilyesmiben részt venni, de nagyon úgy néz ki, hogy erőteljesen rá lettem kényszerítve. Franc essen belé, pedig otthon vár a vízi pipa és a bele való cucc, ami nem éppen hagyományos. Fészpalm E helyett pedig itt kell előadást tartanom a selyem fiúknak és nőknek arról, hogy az Akadémia védése miről szól. Azért röhejes, hogy nekem kell ilyet a szemek elé tárni, mikor én még kezdő kis szar nemesnek számítok, ha úg vesszük. Attól még, hogy Keo báró vagyok, még a nemesi ügyeket nem vágom annyira, még is nekem kell elmagyarázni a nézeteimet. Chh, ezek után felfogadok egy saját szónokot azt hiszem, mert ebbe még az én nyelvem is belefásult. Soha többet, köpködni akarok ilyen nem hagyhatta el az én számat. O.O Na nem, ez már nagyon irreális, hogy ilyen diplomacsikusan fogalmaztam. Figyelem is a közönségem, hogy mit is szólnak erre. Persze arra számítok, hogy ki fognak röhögni és elküldenek a francba. Azonban ez kicsit máshogy zajlik le és tényleg. Kicsit elkerekednek szemeim ahogyan jelzik páran, hogy segédkezet nyújtanak. *
- Nem számít, hogy személyesen vagy sem. A lényeg, hogy segítenek. Pontosan ezt vártam el egy igazi támogatótól. Nem kéne a szarban hagyni az Akadémiát, mikor a legnagyobb szükség van a segítségekre!
*Na ez a megfogalmazás már inkább jellemzőbb volt a Keo báróra. Cool Nem hazudtoltam meg magam a szleng kifejezéssel. Úgy, de úgy utálok nemesek előtt beszélni, nem lehetek teljesen önmagam.. -.-' Valahol pedig ezt meg is kell értenem, hiszen a Mizushimák hírnevét nem kéne elbaszarintani. Na haladjunk tovább. Megállok egy helyben és figyelem továbbra is a társaságot. Ennyi, több véleménnyel nem szolgálhatok az ügyet illetően. Ámbár arra, hogy nekem kell megoldanom ezt nem vagyok felkészülve. Nincs elég fű otthon... nagy főnök E nélkül pedig nem jó megoldani egy ilyen bonyolultnak látszó ügyet. Még mindig az a nyamvadáj szó sündörög a fülemben. Ma..mittom én micsoda, de arra a gyíkarcúra emlékeztet. Még mindig fenn vagyok azon akadva, hogy nem bonbonnal üdvözölt. Mérgezett szaké, gyökér képűkém ezzel a zanpakutomat ajándékoztad meg. Fészpalm Legközelebb azt hiszem referenciákat osztok azoknak, akik azt hiszik nekem ezzel jót vagy rosszat tesznek. Egyik sem...*
- A Mizushima háznak nincs szüksége shinigamikra. Van nekünk elég, viszont az embereiket állítság őrködésbe az Akadémia területére. Továbbá a támogatásra nyújtott összeg majd fedezi a könyvtár felújítását illetve fogadjanak fel egy képzett shinigamit a Kidoushuu osztagból kérvény benyújtással ötvözve. Ide komolyabb védő pajzs kéne, már ami a könyvtárt illeti. Erre pedig tudomásom szerint a Kidoushuu osztag valamely tagja képes. Vészterhes időkben nincs idő fukarkodni...
*Ezt azért még hozzá teszem, hogy kiadtam ugye az utasításokat, de attól még nem kell a pénzekkel oly' mértékben elszámolni. Azért azt csak tudom, hogy a selymesek állandóan garasról, garasra átszámolják a zsozsettát. Hülyeségnek találom ilyen időben. Elég ha fel le kerekítenek, de a támogatásra nyújtott összeget csak is az Akadémia kapja.*
- A tettes elfogásához szükséges erőt, papírmunkát és további eshetőségek finanszírozását a Mizushima- ház vállalja fel!
*Még utolsó szó gyanánt szándékaimat felfedem a faarcúak előtt. Nem hiszem el, hogy ezek ennyire fukarok meg minden. Én nem tudok így gondolkodni. Nem számít annyit a vagyon, ha közben minden elhullik amit gondosan össze tettünk. Én is, bármikor képes lennék mindent oda adni, ha mondjuk a családomat fenyegetnék. S most jelen pillanatban a húgomról is szó van. Tehát nem lehet üres kezű vagy hasonló gyökérember.*
- Veszélyes iratot itt? Végül is... ha nem ellopják akkor a diákok olvassák... Ugyan, ne mondják nekem, hogy csak jó gyerekek járnak ide...Rolling Eyes
*Sóhajtok egyet. Még én tartottam az összes közül magamat a leghülyébbnek itt. Nem akarok én senkit sem derogálni, de azt az iratot talán nem ott kellett volna tárolni. Ha jól veszem ki a felállást lesz még rengeteg dolgom ezzel az Akadémiával, amit sajnos komolyan kell venni.* ~ viszlát fű, viszlát párna, viszlát szaké...küldetésre kell mennem T_T.... Ne ríjjá szépfiú ha szépen kérsz vénásan megkaphatod tőlünk... Ó, profik vagytok! ~ *Nahát, nahát. Valakinek istentelenül jó zanpakuto-i vannak. Cool Ultra vénásan kapni fogom az után pólást, igazán remek. Na most már, hogy ezt így letárgyaltam a két nőcivel Anaora pillantok majd a tanci bá-ra, hogy rendben van. Bólintok egyet és követem, közbe intek Anao-nak is, hogy kövessen. Még haladunk a folyosón oda is súgok neki egy aprócska mondatot, de úgy, hogy semmi esetre sem hallják meg a körül vevő arcok.*
- Itt ne hagyj ezekkel a keselyűkkel...inkább küld a csíí energiát, hogy kibírjam ezt az unalmat!
*Suttogom nagyon halkan neki. Nem akarok egy Akane méreteket felvevő öklök záporával találkozni, amiért egyenesen leszóltam az egész bagázst. Na jó, a tanárral semmi bajom, csak ne lenne ilyen karótnyelt. Végre kinyitják előttünk a könyvtár ajtaját. Oldalra billentett fejjel nézek körbe, s a lány megjegyzését hallgatva elnevetem magam.*
- Elnézést...
*Köszörülöm meg torkomat a rám irányuló tekintetek miatt. Még is mi van ebben? Igazán királyul fogta fel a dolgokat, én sem pillantanék erre máshogyan, ha.. De az a "ha" sajnos most ott van, éppen ezért tekintetem ki komolyodik amint belépek a könyvtár falai közé. Mindenhol csak a rombolás és a tűz nyomok találhatóak. Ablak szilánkok minden fele, melyek befelé törtek ki. Por, hamu feldöntött berendezések és könyvek rengetege a koszos padlózaton. A látvány már is önmagáért beszél. Csendben nézek körbe körbe. Még beljebb megyek, hogy mások is be tudjanak jönni és látni azt, mire is vállalkoztak. Csak most kezd bennem tudatosulni ez az egész. Kicsit morbid, ne hogy már egy tetves irat miatt dúlnak fel egy ilyen helységet. Tutkóra valami más is lehet a levesben. Zsebre vágott kézzel nézelődök. Nem igazán érdekel, hogy találok-e valamit csupán arra próbálok rá jönni, hogy hogyan is lehetett egy ilyen príma felfordulást lerendezni. Ennyi idő alatt még én se tudok ilyet. Shinigami szagot érzek itt zanpakutoval vegyítve. Meg vegyük ide még a tüzet is ami árad minden egyes szegletből. Kisebb csetepaté üti meg fülemet hátulról, ahogyan sikerült elbambulnom..Hát nem az én főszolgáimnak sikerült hatásos beugrót rendezniük? Szúrón pillantok mindháromra, aki megzavarta ezt a csendet.*
- Fejezzétek be! Ez komoly ügy, elvárom mindenkitől hogy komolyan is vegye!
*Szólok rájuk megemelkedett hanggal és tőlem szokatlan komolysággal. Itt nincs most idő a gyerekes viselkedésekre. Remélem szemeimben a szolgáim és Anao is kiveszi azt, hogy ez az ügy nekem most nagyon is számít. S ha Overék egy kicsit is ismernek, tudják, hogy a húgom tanulását, biztonságát nem fogom megkockáztatni. Azonban a beszűrődő nap rávilágít egészen véletlenül egy aprócska földön fekvő tárgyra, ami eltereli a figyelmem a bandáról. Na igen, számítani lehetett, hogy senki sem tud olyan cool munkát végezni, mint én tenném. Cool Oda slisszolok és felveszem a földről az a gombot. Ravasz mosoly jelenik meg arcomon majdan a tanárhoz dobom a talált bizonyítékot.*
- Tudja, hogy ez mit jelent ugye? Nem teheti be a lábát...
*Ki kerülve mindhármat ki sietek az Akadémia területéről. A folyosón sikerül még a húgommal is össze futni, de őt is figyelmen kívül hagyom e pillanatban. Sosem tennék ilyet és teljességgel irreális a dolog, de vannak mikor a helyzetek előfordulásával az egyénnek is változnia kell. Kiérve az Akadémiáról egy követ rugdalva indulok meg a Kichidáékhoz. Szar ügy, semmi kedvem ahhoz a gyíkarcúhoz menni. De van már választásom? Most nekem kell megkínálnom egy kis szakéval...szemöldökrángatás *

______________

Nemesi játszma 1z14w8x
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Május 29, 2011 2:36 am

A kulisszák előtt – Lélektovábbképző Akadémia & Kichida birtok…

Hatalmas sürgés - forgás rajzolódik ki az Akadémiában, ahogy Mizushima - ház vezetője kiadta a kellő parancsot a megbeszélés során az oktatási rétegnek, hogy miképp járjanak el. Ez idő alatt találták meg azt az igazán fontos és jelentős darabot az óriási puzzleből, mely rengeteg dolgot megmagyaráz az üggyel kapcsolatban. A kis aprócska aranyszínű gomb a Kichida címerrel földíszítve, több dolgot megvilágított, melynél eddig csak a félhomályban tapogatózhattak. S, egy ilyen aprócska bizonyíték is épp elég volt arra, hogy a Mizushima - ház feje máris belerohanjon fejvesztve az egészbe. Az ügy kinyomozásánál jelenlévő résztvevők még egy mukkot se tudtak szólni, mert addigra már a főnemes ágon-bokron túl volt. Így csak egyeztetni tudtak, hogy mindenképp erősítést küldenek utána, mert nem hiába rendezhetett merényletet a Kichida - ház vezetője, hogyha ezzel nem volt a hátterében semmi aljas szándék.
Takeo, amint odaért a Kichida birtokhoz nem semmi építmény bontakozik ki előtte. A nemesi ranglistán elsők között álló Kichida – ház épp, hogy nem vetekszik egy nagyobb főnemesi birtokkal, viszont a szépséges épületet elcsúfítja a rezidenciát körbeölelő megviselt kerítés, s azon és előtte elhelyezkedő növénydzsumbuj. Ezek sem normális növények voltak, génmanipuláltak. Amiért színük nem csak természetes zöldben pompázott, hanem különbfélébb rikítóbb színekkel és mintákkal rendelkező leveles növényekként voltak jelen; egy afféle dzsungelszerű akadály ez a bírtok területére érkezőknek. Az áthatolatlannak tűnő génmanipulált aljnövényzeten keresztülvágni cseppet sem olyan nehéz, mint amennyire tűnik, de hogyha beljebb merészkedtek egy idő után egy apró, édeskés illattal szembesülhettek és, hogyha jobban megfigyelitek a levegőben apró csillogás is felfedezhető. Ez nem más, mint a növények között terjengő pollen, melynek belégzése súlyos elfajzásokat okozhat az emberen… melyet a főnemes időközben felbukkanó társán remekül láthat kibontakozni, mivel ezt a gyöngécske mérget Zanpakutojának képessége ügyesen elintézi, de a másik Shinigami nem rendelkezik efféle különleges „erőkkel”. Hogy döntötök, mit csináltok? Esetleg visszafordultok, hisz csupán ketten vagyok. Így befurakodni a sárkány barlangjába merész ötlet, de talán ostobaság lenne innen visszalépni már. A választás rajtatok áll. Mi tévők lesztek?

Istenem, könyvtár… jobb hely nem is jöhetne, bár ezerszer fölér egy irattárral főleg, hogyha a károk tényleg akkorák, amelyet a tanár emlegetett. S, lám tényleg nagy! Jókora takarítást igényel, melyet meg is jegyzek persze csak poénból, melyet a társaság nagy része rideg, karót nyelt ábrázattal reagálták le, pedig igazán találó vicc volt. >.> Legalább akinek mostan dolgozok, annak van humorérzéke, megnyugtató. Surprised Ki is halnék, hogyha valamiféle fásult nemesnek kellene munkálkodnom, aki még a hasra csapott ócska poénokat sem díjazza. Igazi rémálom lenne.
Nagy merengésem során a dolgokról hirtelen rángatnak ki letarolás formájában, kinek köszönhetően most már nem csak ázott, hanem koszos is vagyok, az ijedtségről nem is beszélve melyet okozott nekem. Épp, hogy nem múltam ki szívrohamban! >_> Természetes, hogy azonnal ellentámadásba lendültem apró fojtogatási kísérlet formájában, miközben magyarázatért rimánkodok, mindaddig, míg jelenlegi felettesem le nem hurrog. Azonnal abbahagyom gyilkossági szándékkal átitatott cselekvés sorozatomat. Komolyság, kicsit sokat vár el… főleg tőlem. Rolling Eyes Utolsó szó jogán egy jobb egyenessel tudom le az aljas „hátba támadót”, majd utána felállok leporolva magamat. Ekkor veszem észre, hogy a főnök menőbb, mint hittem (O.o) igazi sasszeme van, talált valami fontosan, melyet Én nem láthattam. Pedig biztos érdekes, meg minden és aljas módon a tanárnak adta, pedig jómagam is itt vagyok. T>T
Fejemben a rejtélyes beszédből csak a kiről van szó? Mi történik? Kérdések visszhangoznak, ahogy nem hagy nyugodni az ügy, mely egyelőre csak számomra félhomály, mivel nagyon úgy néz ki, hogy a társaság mindent kitűnően ért. Saját magam emésztésével foglalatoskodva fel se tűnik, hogy Keo-sama már önkéntes akcióba is kezdett mindaddig, míg az ikrek egyike nem volt olyan kedves és oldalamba nem könyökölt, hogy jobb lenne, ha követném, ha már munkára fogtak fel. Tanácstalanul néztem először csak ostoba szövegelésükre, míg az aprócska hiányjel ki nem rajzolódik előttem, miszerint kedves Nemes úr volt olyan jószívű, hogy hátrahagyott ahelyett, hogy értesített volna az indulásról.
- KyáO_o merre ment? Hova indult? Hogy kövessem?! – szökik ki belőlem a bennem felmerülő kérdések áradata, miközben fejemet kapkodom össze-vissza, végül tekintetem megakad a tanár, kontra nemesek egyeztetésén, melyből leesik, hogy egyszemélyes ostromra indult vagy valami hasonló. Ezt követően folytattam tanácstalan szemlélődésemet, hisz valahogy meg kellene oldanom, hogy villámléptű Keo-samat utolérhessem, mielőtt olyannyira lehagyna, hogy a végén azért nem tudom követni, mert halványlila gőzöm se lesz arról merre ment. Természetesen az ikrek ismét hatalmas segítséget nyújtottak nekem, melyet, ha így folytatnak esetleg meg is köszönök nekik. Egy kisebb „khm”-mel megfűszerezve felhívták szíves figyelmemet a törött ablakokra. Szemeimben a siker hatalmas csillogása rajzolódott ki, majd már Shinigami képességeimet kihasználva, bátorkodtam felszökkenni az ablakba, majd mielőtt távoztam volna rajta füleimet megütötték a nemesek között lezajló hangos egyeztetést, mely szólásra kényszerített.
- Most negyvenhatok alatt, vagy nem negyvenhatok alatt… döntsék már el! Nehogy utánunk küldjenek egy adag birodalmi rohamosztagost! O_o – jegyeztem meg tanácskozásukra a tényeket, hisz azért fél Soul Societyt utánunk küldeni igazán túlzás lenne, hisz Ők nem akartak feltünéskedni, akkor nem árt ehhez tartani magukat. Persze ez csak az Én apró szerény véleményem. Rolling Eyes Ezután már ugrottam is ki az ablakon.
- Szerinted szóljunk neki, hogy az ablak alatt rózsabokrok vannak?... Nem, úgy is észreveszi… - kintről egy hatalmas „Á” szűrődött be. – Látod, már észrevette… Igazad van….
Hatalmas szitkozódások közepette kaparom ki magamat a fenséges rózsabokorból, melyről valakik véletlenül megfelejtkeztek szólni. >.> De legalább a tüskék, melyek belém álltak voltak olyan hasznosak, hogy shunpom egyik olyan turbó gyors változatát használjam, melyet eddig nem is tudtam, hogy kivitelezni tudok. O.o Fantasztikus sebességemnek hála hamar utolértem Keo-samat, de jókora kifulladt lihegésbe kezdek, amikor végre abbahagyhattam ezt a nagyfokú kis hajtást.
- Ne rohanj már, hogy védjelek meg, hogyha egyfolytában csak a hátadat látom? @_@ - kérdezem csiga tempóban követve, pedig aztán Ő sem éppen villámtánccal megy, akkor most velem van a baj, vagy velem van a baj? EhhT.T’’ zombi stílusban lépdelve torpanok meg mikor egy látványosan furcsa helyre kerültünk, vagy csak Keo-sama alapból ide tartott? O.o Ahogy látom a furcsábbnál-furcsább növényeket, már rögtön elbizonytalanodok, hisz ki látott efféle gazokat már? Lila csíkosat és kék csillag mintájúakat? Lehet, hogy beütöttem a fejemet a zuhanásnál és most hallucinálok?
- Oké, és van valami terved, hogy megyünk be? Vagy most felcsapunk kertészeknek? – kérdezem oldalra döntött fejjel, miközben egy nagy levegőt veszek. Valami furcsa édes illat terjeng a környéken. Meglehet, hogy furcsák ezek a növények, de legalább finom az illatuk. *3*
- Ne, is törődj az utóbbival főnők *>* – veregetem hátba párszor, széles vigyorral az arcomon, majd kikerülöm Őt. - Tök jó ez a hely mennyünk beljebb~ - jegyzem meg hasonló mód, mint aki éppen beszívott egy adag fűt. Nagy merészen, kisebb-nagyobb szédelgéssel elindulva előre, nem gondolva a különböző következményekre, mint például a talpam alatt kirajzolódó újabb csapda, mely a legöregebb trükkök között foglalhat helyett a nagykönyvben. A szokásos rálépsz és leesel trükk…

A kulisszák mögött – Kichida birtok…

Lassú léptek zaja zengte be a sötét folyosót, minden egyes koppanás jelezte a csempén, hogy az arra járó illető egyre csak közeledik és közeledik úti célja felé. Egy hatalmas ajtó tárult fel előtte, amint elért a gang végére. Az eddig sötétséggel körbeölelt folyosószakaszba hatalmas világosság terült el a kitárult teremből kiszűrődő fénynek köszönhetően. Rögtön egy fehér köpenyes alak viharzott oda az érkezőhöz.
- O… Osamu-sama… nem most vártuk az… az… az érkezését… - kezdett bele hebegve-habogva mondandójába, alázatosan meghajolva közben.
- Hallgass! Azt mondtátok felébredt. Szeretném jómagam is szemügyre venni az eredményt, miért baj ez? – vágta a köpönyegeshez felháborodva. Nem tetszet neki a fogadtatás, már kíváncsi volt nagyon is az eredményekre és az emberei hátráltatják a megtekintésben, melyet már annyira várt, ez igazán felhúzta.
- Hát, igen. A kísérlet eredménye pozitív volt, de még nem tudjuk, hogy van bármiféle utóhatása is a beavatkozásnak. – osztotta meg a dühödt főnőkével a tudnivalókat, mely igencsak jelentős ebben a pillanatban. Egy kockázatos műtét, melyet nem minden nap végeznek el Halálisteneken, ez talán több mint veszélyes.
- Nincs, semmiféle utóhatása… remekül érzem magamat. – hangzott egy rekedtes hang a terem túl felében elhelyezkedő orvosi ágy felől. Leírt róla, hogy eléggé megviselte ez a „kísérlet”, de ezzel a nemes nem törődőt csak zúdította rá további kérdés áradatát.
- Ezt örömmel hallom. Ugye megtanultad, hogy legközelebb nem keresztezed tervemet ostoba ötleteiddel? – érdeklődött komoly hangszínével, ahogy megközelítette az orvosi ágyon ücsörgő alakot.
- Természetesen, Osamu-sama. A világ legjobb büntetése volt. Sokkal, de sokkal erősebb lettem… melyet, csak is az Ön javára fogok használni, hogy megbocsásson nekem. – jobb kezét felemelte és jól szemügyre vette, miközben ökölbe szorította azt és a vörös derengésű igazán zavaros lélekenergiáját kezdte áramoltatni körülötte. A nemes arcán egy aljas, fél vigyor húzódott, tekintetében a siker csillogása rajzolódott ki. Elméjében már a következő lépés kezdett kirajzolódni.
Riadó, behatolók, riadó, behatolók….
A számítógép, nagyobb villóztatásokba és kornyikálásba kezdett, miközben képernyőjén megjelenítette a birtokba merészkedőket. A nemes csak gúnyosan mosolygott a gép által mutatott képek láttán, miközben olvasta a mellette lévő információkat.
- Szóval a Mizushima kölyök mégsem annyira ostoba, mint hittem. Nem, mintha ketten túl sok vizet zavarnának tervemben… de, azért a védelmi rendszert aktiválják. – adta ki az utasításokat a teremben sürgölődő embereknek. - Vajon fel fog tűnni bárkinek is, hogyha hőn szeretett Mizushimájuk eltűnik a föld színéről? – tette fel a költői kérdést, bár csak magának. Hangos elmélkedése közben egy rózsaszínes színű anyaggal telített kéncső tartalmát az egyik asztalon elhelyezkedő kísérleti virágra öntötte, mely elkezdett rothadni miatta. A pusztítást látva, mely ez az apró kis lé okozott felvidította, s őrült módon kacagni kezdett, mely bezengte az egész épületet…

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Kagami Eisuke
13. Osztag
13. Osztag
Kagami Eisuke

Male
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 120
Age : 26
Registration date : 2011. Apr. 22.
Hírnév : 42

Karakterinformáció
Rang: Kagami-ház tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te9000/15000Nemesi játszma 29y5sib  (9000/15000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Május 29, 2011 6:56 am

*Franc essen abba a gyíkarcú Kichida köcsögbe. De nincs kedvem itt kotyagolni és azzal törődni, hogy mi lesz az Akadémia sorsa és hasonló nyálas dolgok sorozata. Ez nem fer öreg, nagyon nem az. Mondhattad volna, hogy majd megpróbálnak megmérgezni meg ilyenek, mert akkor tuti kitaláltam volna valami spéci tudatgyilkoló mérget, hogy még a gondolatot is ki süssem ellenfeleimből. Bár, ha jobban belegondolok ennek lehetősége még nem éppen veszett ügy, a temérdek gázsi mellé járt nekem egy bazi nagy birtok rettentő sok gyökérrel, amiből csak ki tudnék valamit keverni. szemöldökrángatás Hogy nekem milyen faszántos ötleteim vannak? Ez ki kéne valahogyan használni ez ellen a radikális bubos csirke ellen, aki előszeretettel dicsérgeti talpnyalásával a zanpakutomat. Milyen dolog ez már? A nőcijeimet csak én csöcsörézhetem, nem kell még egy udvarló a házhoz. Pláne, hogy egy zanpakutoról beszélünk, ami nem éppen a legkedvesebbik fajtából való. Ergo hagyjanak engem békén a nyűvbe. T.T S még ezen rágom magamat addig az lábam előtt rugdosott kő egyre csak kisebb és kisebbé lesz. Valszeg a súrlódás miatt lehet, amit kössünk már össze a fizikával ugye, hogy az okosok is szeressék ezt a jelenséget. Cool De nem is rossz, még mindig értelmesebb elfoglaltság, mint, hogy most megerőltessem magamat és shunpoval hipp- hopp a "megbeszélt randin legyek". Tudom én, hogy mire megy ki a játék, azért jó lenne ha már ez a pávalénység is észre venné, mert az élet nem mindig a strébereknek kedvez. Lehet, hogy nem voltam a legjobb kidouban és soha életemben nem voltam egy könyvmoly, de nem vagyok olyan sík sötét, hogy ne találjam ki még is miért hagyták ott azt a gombot. Rolling Eyes Jó, mondjuk lehet ebben is némi csavar, mert mi van, ha pont e miatt vagyok sötét mert bele sétálok a patkány ketrecbe? scratch Hú, micsoda megállapításaim vannak mostanság. Rágyújtok, hogy oldjam a bennem lévő feszültségnek generált rinyálást. Utálom megmozdítani magamat ilyen pitiáner ügyekért, de most mit tegyek ha a faképűek kiélt tekintettel néznek rám? Hülyét nem csinálok azért magamból...legalább is annyira. Szívom és fújom a cigarettám füstjét, amely normál esetben elég rendesen bemérgezné a shinigami tüdejét, csak hogy nekem vannak rejtett tartalékaim. Razz Ilyen ez a biznisz. Valakinek jó, valakinek nem. Valaki jó zanpakutot kap a párától (ég), valaki nem. Az én életmódomhoz pedig megtaláltam a Horaciusi középutat, aminek persze nem minden esetben örülök. Azért jó lenne ha néha úgy rendesen betéphetnék vagy adja isten talaj részegre igyam magam. Szar ügy, de egyik sem megy így az agysejtjeimet sem tudom ki irtani, speciális módon kell haladnom a korral. Hohó, Karakura... *.* Ábrándképek jelennek meg előttem. Izmaim is kissé mintha belefásultak volna a dolgokba, de majd a jó nagy partyzás hozzá járul az én felengedésemhez. Jó sok szarság játszódik le bennem csak még meg nem hallok egy lihegő hangot magam mögött.*
- Mi az isten kutyákat szabadítottak rám? O.O
*Szólalok fel a kelleténél kicsit hangosabban. Azt hiszem a kutyás kifejezést lehet hagynom kellett volna. Ne, csak egy nő bosszúját ne kelljen megélnem! Éppen elég, hogy Akane szívózik velem minden egyes ebédnél, mikor muterom van oly szíves és mellém osztja be az asztalhoz. Úú, de utálok akkor enni. Mindig rendesen kell és nem zabálhatok ahogy azt illik, mikor jó kaja van. Fapálca, kanál meg mi egyéb és akkor még hozzá sem írtam a listához a különféle nemesi étkezős szokásokat, melyeket kénytelen voltam elsajátítani ahhoz, hogy e rangra döntsem fel magam. Űűű, sok a gondolat...megrázom a fejemet s megtorpanok egy kicsit, hogy felmérhessem a drága Anao-t, aki olyan gyorsan utánam loholt. Gratulálnom kell neki, de csak gondolatban. Rolling Eyes Még a vgén egoista picsa lesz, akkor pedig tuti kitagadom... *
- Rohanni? te figyuzz már..csak sétáltam... amúgy mitől vagy ilyen fáradt?
*Kissé érthetetlenül állok a helyzethez még akkor is ha nagyon is vágom miről is van itt szó. De hát nem szembesíthetem szegény csajjal, hogy "héé lassú vagy mint a lajhár". Ennél én tapintatosabb vagyok. Rolling Eyes Vissza helyezem végre az irányomat és továbbra is sétálni kezdek. Egy dallam jár a fejemben, így még ilyen cseszeveszett szituban is hajlandó vagyok neki állni lassan dúdolni már amennyire a cigi mellett lehet ugye. nagy főnök Közben kezemmel is csettintgetek, hogy megadjam az alapvető ritmus ehhez. Jó lenne már elérni ahhoz a birtoknak nevezett kunyhóhoz, de sajna még igen messze vagyunk ahogy tudom.*
- Tényleg... hogy hogy nem jöttek Overék? mellesleg a hátamat is megvédheted...mondjuk egy hátmasszással? Rolling Eyes
*Nyújtózkodok is egyet, hallhatóan pedig meg-meg roppan pár porcikám ezzel egyetemben. Komolyan elaludtam a hátamat, nem is csoda sok szarság ér mostanában. Ettől függetlenül azért élvezem a helyzetet, nem mindig kerül az "ember" ilyen ügyek központjába. Teljesen jól érzem magam a sztárságom végett. Cool Az a köcsög meg irigykedjen csak, most megyek és meglátogatom a kunyhójában. De hogy mivel kínálom meg majd? Na azt nem igazán tudom még.. Haladunk szépen a Seretei egy utcáján előre. Néha elgondolkodok ezeken is, hogy mennyire másabbak mint a Karakurában lévők. Ott legalább vannak némi értelmes falfirkák és stb. Színesebbek, ez meg csak letisztult egyöntetűségéről elhíresült város. Pedig amennyi lóvéja van egy két főnemesnek...csak a nyamvatt illegalitás.. >.> A 46 vénség tuti nem engedné, hogy dekoráljak, pedig szívesen megtenném. Dekorációs gondolatra rátérve pedig olyan helyre érkezünk meg, hogy ihajcsuhaj ezt már nem bírom szó nélkül.*
- Néézd a Balut még a kertész is kibosszulta vagyonkájából. Ekkora kunyhót...
*Elszívott cigimet az egyik növénynek nevezett pipacsra pöckölöm. Chh..na ne hogy már, a Mizushima- ház ennél sokkal csicsásabb növényzetet táplál sikár, de trágyázott földjén, ez a köcsög meg itt lecopyzta az ötletünket. Szabotálás, és azonnali eltanácsolás nem tűrök pózereket az akadémiámon. Mad (magyarra fordítva tehát: Nemesi játszma 320661 ) Tova tekintek e fölött a gyökerek fölött. Sok mindenfélét pillantanak meg becses szemeim. Jó nagy fakunyhó, meg kell vallanom...de az én pecón ennél sokkal kúlabb, nem tudom mit akar ez itt felvágni. -.-' Mellesleg én legalább nem teszem ki másoknak ezeket az undormányokat, sőt nincsenek is undormányaim.*
- Legalább tudjuk, hogy miért nem lopják el ezeket a mutánskaktuszokat!
*Pont a szépségüket céloztam be ezzel. Nem kell rá több megjegyzést tennem azt hiszem. Totál süllyesztőbe való az összes. Még úgy is, hogy ilyen édes vattacukor szagot áraszt az összes magából. Meg is csapja orromat és automatice Anaora pillantok, aki szép kis megjegyzést tesz. Elnevetem magamat. Teljesen igaza van, el kéne már ide egy kertész.*
- De ne hogy már...most én tegyek szívességet neki, hogy eltakarítom ezt a borzadályt?
*Vállat rántok ezért pedig engem szépen vállon veregetnek. Jól van, nem csalódtam Anao-san-ba, pont olyan mint amilyennek egy jó testőrnek kell lennie. Visszavonta szavait, teljesen helyes nem mintha zavart volna, de legalább tudja, hogy ilyet tőlem nem szabad kérni mert még komolyan veszem és felégetem az egész kócerájt, amúgy teljesen jogosan. szemöldökrángatás Haladjunk tovább, én is lépdelek Anao mögött, de meg is torpanok amint bátorkodik szépen akkorát zupálni egy csapdába, hogy maga a látványa is fáj nekem. Nem tehetek róla, ez olyan vicces, hogy könnyeimmel kifakadva rendesen elröhögöm magamat. Na, még is csak van egy egészen kicsike humora ennek a Kichida köcsögnek..*
- Na mivan a dzsungel kölyke bedőlt egy ilyen ősrégi trükknek? na gyere..kecmeregj ki onnan!
*Nyújtom kezemet feléje, hogy könnyebben kimászhasson abból az orbit gödörből. Még is mennyi ideig áshatták azt? scratch Sóhajtok egyet, amint ki jött és rágyújtok. Ezúttal viszont nem hagyom, hogy elől mennyen, mert még a végén megint bedől egy ilyen csapdának. Ha pedig én dőlök be, külön úgy kell nekem. Azért én már körültekintőbben haladok előre, viszont van valami furcsa nekem ebben a levegőben.* ~ Keo...ugye tudod, hogy ez a levegő mérgezett?... mi a franc..O.O ~ *Ahogy ezt a drágalátós zanpakutom is megosztja velem rögtön Anaohoz shunpozok és hátulról magamhoz karolva arca elé tartom kezemet erősebben. Azért vigyázok rá, hogy ne fulladjon meg de ne is szívja be ezt a förmedvényt.*
- A levegő mérgezett...
*Suttogom neki és úgy döntök inkább megszabadulok a ruhám egyik újjától. Kedvenc kimonom ujja, de ez van... Letépem egy erőteljes mozdulattal ez ideig elengedve Anaot majd mint az arab nőkre szokás rákötöm arcára, hogy ellepje. Tiszta ninjás kinézete van így, de mi tagadás, az én őrömről van szó...Cool *

______________

Nemesi játszma 1z14w8x
Vissza az elejére Go down
Ichimaru Gin
Globális moderátor
Globális moderátor
Ichimaru Gin

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 156
Age : 25
Tartózkodási hely : .^v^.=.~
Registration date : 2011. Jul. 11.
Hírnév : 13

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyHétf. Júl. 25, 2011 12:31 am

A kulisszák előtt – Kichida birtok…

Takeo, bár sikerült átlátnod az aljas, színes dzsungel titkát és megoldottad társadnál a méreg kiküszöbölését, viszont a további növény csapdától nem kímél benneteket a hely. A semmiből felbukkanó gyökerek lábatok alatt, melyek kigáncsolásotokra hajtanak, az apránként mozgó virágfejek, melyek felétek merednek, egyöntetűen közlik veletek a cseppet sem bizalomgerjesztő fogalmát. Egyértelműen látszik, hogy nem szívesen fogad jelenleg vendéget a ház ura. Ahogy egyre beljebb merészkedtek a helyen egy hatalmas épületet láthattok kirajzolódni, valószínűleg Kichida otthona a nagy növényvédelem között, s hiába kerültök egyre közelebb hozzá furcsa hangokat halhattok váratlanul felcsendülni, mely megállásra kényszerít titeket. Növények tömkelege kezd mozgolódni, s mintha körbe akarnának venni benneteket, úgy gyűlnek körétek. Talán először érzéki csalódásként tekintettetek az aljnövényzetek mocorgására, de hamar rá kell jönnötök, hogy több áll e mögött. Egészen addig kísért bennetek a sok rikító színben pompázó dísznövény, ameddig egy talajon elhelyezkedő mélyedésig nem tudnak terelni benneteket. Bár nem látszódik veszélyesnek ez, viszont ahogy beljebb kerültök benne, az lesüpped, s végül megnyílik a föld lábatok alatt.
A reagálási időtök eléggé kevés, s szinte észre sem veszítek, de már zuhantok is a sötét alagútban. Pár másodpercig tartó gyors utazás leforgása alatt végül egy fénytelen helység betonos talaján landolhattok. Pillanatokig a koromfeketeség uralkodik ezen a helyen, míg hangos kattanások és kisebb földmozgás kíséretében furcsa szfinxszerű fej meg nem jelenik előtettek a falban, amelynek fehér fényben áradó ijesztő macskaszemei bevilágítják az egész teret. A fényáradatnak köszönhetően láthatjátok, hogy egy zárt, téglalap alakú kisebb térben kötöttetek ki. Körülnézésetek során az iménti csapda nyílása hatalmas titokba burkolódzik előtettek, melyen leestetek ide, hogyha esetleg azt keresnétek, s csupán kisebb, ökölméretű lyukakat fedezhettek fel körben a monoton szürke színű négy falon, amely körbevesz benneteket.

- Üdvözletem, Shinigamik. Milyen rég is volt már… - szólalt meg kisebb hatásszünet után a szfinxfej egy nagy fáradt sóhajtás kíséretében, hogy felhívhassa magára a figyelmeteket. – Osamu-sama egyik védelmi rendszere vagyok. Azt hiszem egyértelmű, hogyha nem tudjátok kitalálni a találós kérdéseimet, addig nem mehettek tovább… - szögezte le a feltételét azon nyomban semmiféle reakciót nem várva tőletek. Hangja nyugodt volt és szinte úgy beszélt, mint egy élő ember, mintsem egy tereptárgy. – Sok-sok éve, hogy itt vagyok és régen voltak már játékosaim. Szóval remélem nincs ellenetekre, hogy elkezdem… - kacagott fel jóízűen, majd habozás nélkül fogott hozzá az első találós kérdésének hangoztatására, ezáltal kimutatva, hogy ellenvetést nem fogad el, nem mintha bármi esélyetek lenne a szabadulásra. Hiszen semmi ajtó, semmi nagyobb járat, mellyen távozhatnátok. Szürke szárnyú nagy madár, szürke lesz a nagy határ, ha ősszel a földre száll. Mi az?

Spoiler:
 

______________

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ キツネ 歌 の 市丸 ギン ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Nemesi játszma 24xnpcj
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Nemesi játszma Cl0te40700/45000Nemesi játszma 29y5sib  (40700/45000)

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyKedd Júl. 26, 2011 7:53 am

Pff… még, hogy nem rohant, dehogynem! Száguldott, mint egy Ferrari! ToT Vontam le magamban az általam látott tényeket, s még egy válaszra sem méltattam kérdésére csupán csak felvont szemöldökkel pillantottam felé. Tekintetem beszélt helyettem az amolyan „ez ugye most vicc volt?” kérdés íródott le belőle. De legalább a nagyfőnöknek jó kedve van, míg Én csak koptatok utána, mint egy csiga, aki nem kapott diesel hajtóanyagot. =_=” Újabb költői kérdésére gyilkos szándékok haladtak át gondolataimon. Az a két IQ ninja, hogy mert megviccelni egy ilyen rossz poénnal? >.> Kegyetlenek. T-T Állítom, még mindig vannak rajtam tüskék, csak nem látom őket és ezért nem tudom kiszedni magamból.
- Az ikrek… pffff>_>… Nem tudom, de ha idejönnek, megdobálom őket tüskével grr - morgom rosszkedvűen kirántva egy két tüskét felkaromból, bár nem gondoltam komolyan, viszont megkérném őket arra, hogy legyenek szívesek Ők is beleugrani abba a rózsabokorba, ha már engem így bepaliztak vele. Neutral Szeretnék kacarászni rajtuk, ha már ilyen gonoszak voltak velem. T>T
- Masszás? O__o Öhm… nincs gyakorlatom a szakmában… - jegyzem meg, bár a jó kis hátba csapás is elég kiroppantó élmény szokott lenni. Vagy csupán sokan túlreagálják a biztató hátba veregetésemet. ToT De az Ő ropogása… Oo úristen… asszem’ tényleg nem csapkodom hátba, a végén összetörik az ütésem miatt vagy rosszabb. o.o”
Időközben fel se tűnik, hogy szinte milyen hamar odaértünk ahhoz, vagyis akihez tartottunk vagy mi, legalábbis a színes gazok nélkül biztos nem jöttem volna rá erre a puszta tényre. Tátott szájal, nézek végig a sok csicsás fűszernövényen, melyeknek olyan kellemes illatuk van a furcsa alakjuk ellenére. *.*
- Vagy csak nem bírta a gazolást a kertésze… :/ - hangoztattam az Én meglátásomat a helyzetről, bár ki tudja mire képes az itt élő főmufti. Bár ezek a virágok is nagyon szépek még így is. *3* - Uhhuhgyan~ nagyfőnök miért bántanánk ezeket a szépségeket, olyan finom illatok van~ - dülöngélve párat léptem előre, egészen addig, míg egy aljas szakadék fel nem bukkant lábam ügyében, és természetesen bele nem léptem egy jókorát zakózva mellé. – Ki az istennyila hozta ide ezt a medencealapot? – hangoztattam a költői kérdést, hogy azt a sok kis átvitt értelműt mellőzem, miközben bevágott karomat szorongattam és felfelé lestem. Kissé ciki így beégetni magamat a főnök előtt. -.-’’ – Nem dőltem be őőőŐ sétált alám! Arrogáns - tiltakozom iménti állítására, hogy ne romboljam olyan nagyon egómat. Jah… nem majd felvállalom, hogy tényleg nem számítottam erre és beleestem. Rolling Eyes Segítségével élve kapartam ki magamat a „szakadékból”, majd ismét az ösvényen tudva magamat porolom le magamról az esés követően rám tapadt földet. Állítom ez nem az Én napom… megázok, nem alszom ki magamat, üldöznek, rám esnek, leesek, futnom kell. :/ A hirtelen hatásszünetet követően ismét az a furcsa finom illat töményen támad be, s mintha forogna velem a világ, meg valamiért nem tudok egyenesen menni, de azért megkísérlem követni a főnököt, kis szédelgős időm közepette beelőzött, pedig jobb lenne, ha Én mennék elől, ha már Én vagyok a testőr vagy mi. Inkább Én taknyoljak el a medence alapokba, mintsem Ő. O_o De ezt a gondolatot hamar elkergetem, amiért furcsa mód kettőt látok az egyik növényből. Megállva mellette meredek el egy kicsit, hogy most ebből tényleg duó van vagy csak Én vélem úgy látni, hogy párban jár a két sárga kockás, csíkos testű tulipán-nárcisz? Surprised Persze tájszemlém addig tartott, míg nagyfőnök hirtelen védelmi mechanizmusként kötött rám ruhája ujjából szerzett anyaggal menő arckendőt, mint egy ninjának. *3* Bár nem tudom, hogy honnan jött az nagyfőnöknek, hogy a levegő mérgezett… Surprised Fel se tűnt. o_O
- ÚÚ~ *>* Ninja lettem! – nyomok be egy ninjás karate mozdulatot, amint nagyfőnök felkötözte a jópofa kendőnek valót. Viszont ebben a mérges dologban lehetett valami, mert már nem szédelgek meg nincs is kettő a növényből. Surprised Tudtam, hogy nem halluzok már, de… most miért olyanok, mintha mozognának? Öh… főnök… lehet, hogy még mindig hat rajtam a méreg? És rajtad nem hat? o_O – esik le a puszta tény, ami eddig nem is foglalkoztatott, de hogyha Én rosszul vagyok ettől a mi a szösz méregtől, akkor a nagyfőnök miért nincs? :/ Lehet, hogy a nagyfőnök antiméregtaszitó testtel rendelkezik? *o*
- De szerintem vicces ez a méreg, mozognak a növények tőle. *3* - mondom vidáman, mikor pár gyökér felett átbalettozom, amiért kis híján eltaknyoltam az egyik társuktól. Csak sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy ezek a gazok tényleg lépdelnek és nem csak képzelem. – Lehet, hogy gépesített szájborg gazok ezek? :scartch: - tettem fel a kérdést nagyfőnöknek hátha tudja az okát, mitől mozoghatnak, hiszen mégis Ő a nemes vagy mi. o.O – Lehet, hogy nem is szájborg gazok, hanem vérnövénynek álcázott kannibálok… - lapulva lépdelek hátrább és hátrább a dísznövények elől mikor teljesen váratlanul ér a süppedő talaj lábam alatt. Mire lenéznék, hogy megtudhassam mi az, már nincs is föld patáim alatt és… o_O zuhanok! Vagyis zuhanunk! O_o
Mire ez az eszmei dolog tudatosult elmémben, addigra már egy jókorát ütközhettem a talajjal, még sikítani sem tudtam, nem mintha szokásom lenne (-.-’’). Megkísérelve fölkaparni magamat, elégedetlenül nézek körül a sötét miatt, amitől még az oromig sem látok el, közben az ismételten bevágott karomat dörzsölgettem, hogy ne fájjon annyira.
- Ehh… nem csak kertészre, de még villanyszámla fizetésre sem telik itt… - morogtam orrom alatt a földön gubbasztva. Remélve, hogy a nagyfőnöknek nem esett nagy baja és képes valami mukkot is szólni ehhez a cseppet sem jó kilátású helyzethez. De, ahogy közétettem a lámpára való utalásomat váratlan Tokiói földrengésszerű helyzetbe kerültünk utána pedig ijesztő oroszlánlámpás bukkant fel egyenest velem szembe. Ijedten hőköltem hátra a kis hely túloldaláig, szó szerint falnak tapadva ijedségemnek köszönhetően miatta.
- Asszem’ ezerszer jobb volt a sötétség. TToTT – szólaltam meg remegő hangon mutatva az ijesztő macskaszerű élőlényfej irányába, hogy a főnök is megtudhassa cseppet sem szimpi már ez a hely nekem. De a félelmemre az még inkább tett egy lapáttal, amikor… amikor ez a valami megszólalt! O_o Teljesen elfehéredve, földig érő szájjal, jobb mutatóujjammal a felé a beszélő ízé felé bökve meredtem rá jó pár pillanatig mire sikerült egyáltalán feldolgoznom a hirtelen pörgő történteket.
- Heeeeh? Arra az Oszamu Kicsodára gondolsz? – teszem fel az egyértelmű költői kérdést kisebb kuncogással karöltve, miután feldolgoztam a lényike látványát, mert hát szerintem ennek a fickónak, akit folyton emlegetnek nevetséges a neve. Szavai további fele csak lassacskán jut el hozzám és fogom fel, ennek köszönhetően a találós kérdés puszta gondolatától is kiráz a hideg. Sosem voltam jó bennük, most sem leszek az! >.>
- Dehogy nincs ellenünkre! :/ Én menni akarok, kicsi a hely, fény alig, hol lehet itt kimenni? – mérgelődök körülnézve hátha találok valami ajtószerűséget, amin keresztül távozni lehet és ne kelljen ezen a kis helyen szenvedni egy furcsa macskafej társaságában, de nem lelek, ezért tekintetemet nagyfőnökre vezetem hátha van neki valami elképzelése a szabadulásról vagy arról, hogy mit is tegyünk pontosan. Fél füllel azért rajta voltam, hogy a lényikécske által mondott kérdést végighallgassam, de halványlila gőzöm sincs arról, mit akarhat. O_o
- De hogyha nem válaszolunk, vagy ha rosszul azért még kimehetünk innen, ugye? – kérdezek vissza a macskaszerűségnek, hogy az engem foglalkoztató kérdésekre választ kaphassak és ne maradjak tudatlan... annyira. *>*"

______________

Nemesi játszma Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Soifon
Admin
Admin
Soifon

Female
Aquarius Goat
Hozzászólások száma : 488
Age : 39
Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.*
Registration date : 2010. Dec. 23.
Hírnév : 24

Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma EmptyVas. Okt. 09, 2011 5:09 am

A résztvevők kérésére LEZÁROM a küldetést. 2000 LP és 3000 ryou jutalmat kaptok.

______________

Nemesi játszma Rsz_sw7238
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Nemesi játszma _
TémanyitásTárgy: Re: Nemesi játszma   Nemesi játszma Empty

Vissza az elejére Go down
 

Nemesi játszma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Küldetések Soul Societyben :: Lezárt küldetések-