HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Vigyázz, kész, párbaj!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 106
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Vigyázz, kész, párbaj!   Hétf. Május 02, 2011 6:58 am

>>Előzmény<<

Pillanatokig síri csönd volt. Én még mindig a fejemet fogva kuporogtam és vártam, hogy mi lesz de nem történt semmi. Azt hittem, hogy most valami hosszú monológot fogunk hallani Ángeltől sok olyan dologról ami senkit sem érdekel, még azt az átkozott numerost sem.
- Most mire várunk? - nyitottam fel a fél szememet és néztem a mellettem tornyosuló "fraccionra". Így lentről nézve még sokkalta magasabbnak tűnt, mint azelőtt, bár bitos, hogy egy ceroval sikerült volna velem azonos magasságba hozni, de akkor nem lenne kinek a vállán utazzak, Vex meg túl púpos ahhoz, hogy hátast csináljak belőle.
- Rád, Lizi. Elfogadod a párbaj opciót, vagy sem? - emelte fel a szemöldökét és sárga tekintetét az enyémbe fúrta. Akarva akaratlanul kénytelen voltam elfordítani a tekintetemet, mert egyszerűen nem bírtam a szemébe nézni sokáig. Mielőtt bárki is feltételezné, nem, ismétlem nem félelemből, csupán kellemetlen érzés volt, semmi több.
- Kénytelen vagyok. - motyogtam, majd felálltam és kihúztam magam, hisz elvégre mégis csak espada vagyok, vagy mi az ördög. Ezután hátrasonidoztam pár métert, csak, hogy ne lehessen azt mondani, hogy csalok. Nem mintha nem lenne esetleg a tarsolyomban pár jó trükk, de most jó kislány leszek és fair küzdelemben fogom a gerincét kihúzni az orrlyukain keresztül.
- Rendben van, Vex-kun. Miután végeztél az átöltözéssel, megkérlek lépj hátra pár lépést. - szólalt meg újra a nagydarab Arrancar, majd kettőnk közé lépve megvárta, míg a numeros hátrább megy pár lépést, majd teli torokból, mély bariton hangján felkiáltott: - Párbaj!
Nekem csupán ennyire volt szükségem, hisz addigra felkészültem arra, hogy a kezdést jelző bármilyen szóra harcra készen álljak. Elrugaszkodva a földtől úgy lőttem ki, mint az ágyúgolyó egyenesen Vex irányába.
- Most megdöglesz! Ojo de serpiente. - sziszegtem el a technika nevét, aminek hatására a szemeim sec-perc alatt változtak a kígyókéhoz hasonlatosra, viszont egyelőre a kígyók megidézését hanyagoltam, azt majd később, mikor valóban szükséges lesz. Most egyelőre a fizikai erőmet és a láncaimat használom a támadásra.
- Ezt azért mert leitattál! Ezt azért mert hozzám értél! Ezt azért, hogy megdögölj! - soroztam ütésekkel. Cseppet sem érdekelt, hogy melyik testrészét érem el, csak arra mentem, hogy a lehető legtöbb csontját törjem el, vagy legalább nagyobb fájdalmat okozzak neki.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Vigyázz, kész, párbaj!   Kedd Május 03, 2011 1:02 am

Van egy kemény ökle ennek a pasinak. Szerintem nagy izma van, ja, biztos hokizom és ezért ilyen a marka. Igaz nem tűnik rossz tagnak. Bááár Alicenak dolgozik, vagy legalábbis ismeri. Hm, talán ezért ilyen erős a marka? Csinálnak valamit együtt? Ej-ej Vex mindig ostobaságokon jár a fejed. Bár inkább ilyen dolgok járjanak a fejemben, mint a fejemen járjanak mások. Az tényleg kellemetlen lenne, de ahogy elnézem fog ma még mástól is fájni a fejem. De most már keltsük az erős férfi benyomását. Abbahagyom a fejem dörzsölését és határozottan nézek Alicere. Tehát tudni szeretné, hogy mi is az oka annak, hogy lassan a hollow legyek zümmögését is hallani lehet? Igen, sajnos itt párbaj lesz, hm, az eddigi ellenfeleim olyan semmik lehettek a mostanihoz képest, hát ezt nevezem én pechnek. Azt mondják, ha az életed már elérte a legalsó, legrosszabb pontot, onnan már csak jobb lehet. De Én nem tudom, hol van az a legalsó pont. Egyébként is, Én szinte csak a rossz dolgokra emlékszek. Mind lelkileg, mind testileg megsérültem, és az Isten mégis ilyen kellemetlen ajándékokkal lep meg, miközben rajtam röhög. Már én sem tehetek mást, csak nevetek... Francokat, egy nagy büdös francokat, minek gondolkozok ilyen dolgokon? Dehogy sérültem meg lelkileg és testileg. Egyszerűen csak bemagyarázom magamnak ezt a sok marhaságot. A testemmel semmi bajom nincs, egészséges vagyok, eltekintve attól, hogy nincs szívem. Mármint biológiai értelemben nincs. Köszönhetően a hollow lyukamnak, (nem arra gondolok ami lent van) de mondhatni lelki értelemben van szívem. Ezért se vagyok lelkileg sérült, optimista leszek ezzel a párbajjal is. Lehet megleszek verve, de nem érdekel. Emelt fővel de elviselem az esélyes vereséget. Alice elfogadta a párbajt, már nincs más hátra, csak nekem kell egy kis vetkőzésbe kezdenem.
- Ahogy szeretnéd. – kigomboltam a felsőm gombjait és miután levettem a hátamról Orgot félredobtam a ruhámat. Hátrasonidoztam és Orgot védekezzöleg emeltem magam elé. Aztakurva, de rohadt gyors lett, tényleg jó lesz az elején csak védekezni.
- Gyere és pakolj fel!! – ha ennyire gyilkos hangulatban van akkor legyen, megadom ami kell neki, feltüzelem még jobban. Szép sorozatot zúdít rám, amit csak védeni tudok jelenleg. Már megint a szokásos szöveg.
- Nem én itattalak le. – egy elhajlás – Hanem te saját magadat miután beadtam neked a ruhádat a fürdőbe. – egy hárítás a zanpaktoummal. – Te kérted, hogy érjek hozzád, csak egy masszírozás és egy puszi volt, plusz, Te kezdted az egészet. És nem akarok megdögölni. – egy ütés talált, nem mondom, kis törékeny nő létére van benne erő rendesen. Egy ütésénél hátraugrok de azonnal előre is, de immár Én támadok, egy kézzel fogom Orgot és kezdetnem egy felülről indított íves vágással nyitok, ami után azonnal csavarok egyet a fegyveremen és felfele vágok vele, utána pedig több vágással próbálok rajta sérülést ejteni. Az igazság az, hogy nem teljes erővel harcolok, nem szeretnék neki komolyabb sérülést okozni, már ha ez tőlem lehetséges. Nem azért mert nő, hanem mert kedvelem, azért. Igen ezért nem akarok voltaképpen vele harcolni. De egy sértet nő büszkesége veszélyes és kétélű fegyver, inkább kielégítem és remélem, hogy túlélem majd valahogyan. Hiszen senkire nem bíztam rá Csontost, csak remélni tudom, hogy Rózsika a sajátos kis hülye bájával majd vigyázni fog rá. De az Ő tudtára hogy fogom hozni a dolgot? Levelet nem tudtam írni, bár tud vajon olvasni? Szerintem csak tud, azért ne olyan butuska, megeshet, hogy több van a kis rózsaszín haja alatt mint azt sokan gondolják. Remélem igen, és fog majd meglepetést okozni. S remekül eltértem a tárgytól, hiszen itt harc van, és jelenleg Én vagyok az aki támad, plusz sokáig nem fogom tudni védekezésre kényszeríteni. Ki kell találnom valamit, azt hiszem ha ellentámadással próbálkozik akkor majd kitérek előle és a levegőbe helyezem át magamat, és pár Barával megszórom Alicet.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vigyázz, kész, párbaj!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-